Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

31-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plus-size modellen promoten zelfvertrouwen met sexy shoot

Plus-size modellen promoten zelfvertrouwen met sexy shoot

Klik op de foto om de video te bekijken

Omdat het perfecte bikinilijf en de ideale taille niet bestaan, besloot het Amerikaanse badpakkenmerk SwimsuitsForAll de obessie met superslanke binikilijven (nogmaals) te proberen doorbreken. Voor deze zomer kwam het merk met een alternatieve badpakkenkalender op de proppen met sexy vrouwen van alle maten en vormen.

Onder andere plus-size model Robyn Lawley, die voor Ralph Lauren werkte en modeblogster Gabi Gregg werkten mee aan de fotoshoot en de topless foto van de dames doet meteen denken aan de bekende badpakkencovers van Sports Illustrated.

Het merk achter de kalender (SwimsuitsForAll) verklaarde dat het "zelfzekere, sexy vrouwen van verschillende lichaamstypes" wilde tonen en hun schoonheid in de verf wilde zetten.

De digitale kalender kan bekeken worden op de website van het merk. (br.hln)

31-05-2014 om 19:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vind de juiste sandalen voor jouw (lelijke) voeten

Vind de juiste sandalen voor jouw (lelijke) voeten

http://static3.hln.be/static/photo/2014/10/13/0/20140528092948/media_xll_6779970.jpg

Vier op de tien vrouwen vinden voeten het lelijkste lichaamsdeel, zowel bij zichzelf als bij het andere geslacht. Dat blijkt uit een Britse rondvraag uit 2012. Een Belgische enquête heeft aangetoond dat onverzorgde tenen en teennagels de grootste afknapper in bed zijn voor 33 procent van de mannen. Dus als je een verleidelijke zomer wil ingaan, kunnen onderstaande tips je helpen.

Lelijke voeten zijn iets waar zelfs de meest stijlvolle vrouwen niet aan ontsnappen. Zo heeft Victoria Beckham hamertenen en hoewel Sarah Jessica Parker makkelijk tien jaar jonger dan haar werkelijke leeftijd lijkt, verraden haar voeten haar echte leeftijd. En die van Katie Holmes worden ontsierd door knobbels.

Verzorgingstips
Dus wat doe je na een winter lekker in warme laarzen verstopt te hebben gezeten met die lelijke voeten in de zomer?

Begin alvast met je teennagels te verzorgen en de dode huidcellen en eelt weg te werken met een puimsteen. Om lelijke teennagels te voorkomen is het belangrijk dat je je voeten elke dag wast en kurkdroog maakt om schimmels te voorkomen. Neem wekelijks een voetbadje in badzout. Knip om de paar weken je nagels met een rechte schaar of nagelknipper. Rond ze nooit af aan de zijkanten om ingegroeide teennagels te voorkomen. Daarnaast kun je ook door de juiste slippers en sandalen te kopen, de lelijkste plekjes van je voeten toch nog verstoppen

Shoppingtips
Daarnaast kun je ook door de juiste slippers en sandalen te kopen de lelijkste aspecten van je voeten makkelijk verstoppen.

Zoek naar slippers met een brede band rond de grote teen. Zo verdoezel je hamertenen en lijken lelijke je voeten mooier als je ze van de zijkant bekijkt. Lak je nagels zodat ze alle aandacht opeisen. Peep-toes flatteren je voeten omdat ze het grootste deel van je tenen verdoezelen. Met wat opvallende nagellak ben je zeker dat deze hoge hakken je troeven in de kijker zetten.  

Wil je graag sandalen, zoek dan naar brede bandjes die lange tenen bedekken. Hierdoor lijken ze korter. Dit garandeert ook een comfortabel gevoel. (br.hln)

28-05-2014 om 11:13 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
26-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.5 tips voor een stralende zomerhuid

5 tips voor een stralende zomerhuid

http://static3.hln.be/static/photo/2014/7/1/5/20140516132725/media_xll_6745805.jpg

Het wordt stilletjes aan al warmer en dan willen we al eens graag een open kleedje of rokje aantrekken. Maar met die witte benen lijkt dat ook geen mooi zicht. Dan trekken we er toch gewoon op uit naar de zon! Al krijg je niet meteen van dag 1 een mooie kleur op die benen. Een goede voorbereiding en voldoende bescherming zijn de sleutelwoorden voor een mooie zomerse huid.

Voorbereiding
Verwacht niet bij de eerste zonnestraal op je been al meteen resultaat. Voor je gaat zonnebaden, kan je best je huid eens goed onder handen nemen met een scrub, zo verwijder je alle dode huidcellen. Vergeet vooral niet je ellebogen en knieën, dit zijn namelijk de droogste gebieden. Wil je een nieuwe, gezonde huid, dan kan je dit best elke dag herhalen alvorens je het vliegtuig opstapt.

Een goede basis
In het begin van je vakantie is het een beetje gênant om met die witte benen rond te lopen op het strand. Neem daarom thuis al een voorsprong en maak eens een afspraak bij het schoonheidssalon. Voor je op reis vertrekt, is het aangeraden om al een basislaag op je huid te leggen. Ga een keer onder de zonnebank of smeer je huid in met een vochtinbrengende zelfbruiner. Zo creëer je al een mooie glans op je huid vooraleer je nog maar een zonnestraaltje hebt gevoeld.

Bescherm je huid
Het is enorm belangrijk om je huid voldoende te beschermen in de zomermaanden, of je nu een bruine tint wilt of niet. Het is niet zo dat je benen wit blijven als je zonnecrème gebruikt. Het is zelfs essentieel dat je meermaals per dag je huid insmeert met een beschermende crème. Deze zal je huid net beschermen tegen schadelijke UV-stralen terwijl je huid ook een mooie kleur krijgt. Je kan beter een 15-tal minuutjes wachten, alvorens je de zon trotseert, of een duik neemt in het water. Zorg er ook zeker voor dat je dit meermaals per dag toepast, zo is je huid steeds beschermd.

Zorg voor je huid
Ambitieuze zonnebaders maken al eens snel de fout om zo lang mogelijk in de zon te blijven liggen, zonder dat ze na hun vakantie voor hun huid blijven zorgen. Neem daarom eens een koude douche, na een hele dag in de zon, zo geef je je huid even weer de tijd om te herstellen. Na de vakantie, koop je best een goede after sun lotion, om je huid de nodige mineralen en vitaminen toe te dienen.

Vals spelen
Je hebt dagen in de zon gelegen en alles gedaan wat je moest doen, maar je ziet nog altijd geen verschil als toen je op reis vertrok? Speel dan een beetje vals met de talloze zelfbruiners. Heb je geen zin in dat soort geknoei, dan kan je nog altijd terecht in het schoonheidssalon en genieten van een spray-tan. Na 1 afspraak heb je meteen het gewenste kleurtje.

Vergeet niet om je huid voldoende te beschermen en te verzorgen. Te veel blootstelling aan de zon verhoogt de kans op huidkanker. Neem daarom na elk halfuur een welverdiende rust in de schaduw. Doe het rustig aan in die zon, je ziet misschien niet meteen resultaat op je ligstoel, maar eens je voor de spiegel in de hotelkamer staat, bestaat de kans dat je er uit ziet als een klein kreeftje.(br.hln)

26-05-2014 om 20:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat de rommel in je handtas over je karakter verklapt

Wat de rommel in je handtas over je karakter verklapt

http://static2.hln.be/static/photo/2014/10/11/12/20140520141129/media_xll_6756372.jpg

Vrouwen en hun handtas zijn meestal onafscheidelijk, mede omdat hun meest belangrijke bezittingen erin verzameld worden. Toch blijkt er ook al te vaak een rommeltje te ontstaan in dat kleine tasje. Ontdek hier wat die 'puinhoop' over je persoonlijkheid vertelt.

Overvol
Je kleine tasje is zo gevuld met papieren, zakdoeken, make-up en kleine spulletjes dat je het tussen je benen moet vastklemmen om de rits te kunnen sluiten. Als je de sluiting eindelijk toe gekregen hebt, lijkt je handtas dan ook uit zijn voegen te barsten.

Je bent iemand die goed haar plan kan trekken, zo zal je je favoriete exemplaar niet snel aan de kant gooien omdat het wat te klein geworden is. Je zal dan ook blijven doorzetten tot de naden van je handtas uiteindelijk scheuren. Je wist goed waaraan je begon toen je het item kocht. Als je voor een gemakkelijke oplossing wou gaan, had je wel een grotere maat gekozen. En het is net die vastberadenheid die je siert.

'Allegaartje'
Op zoek gaan naar iets in je handtas kan een hele uitdaging zijn, vooral wanneer je ondertussen oude verfrommelde papiertjes, kauwgom, rommel en soms zelfs nog geld tegenkomt. Je portefeuille, make-upzakje of gsm liggen dan meestal ook helemaal onderaan, waardoor je tastend een weg door 'het allegaartje' moet zoeken. Als je dan uiteindelijk dat ene ding gevonden hebt, hangt er wel nog iets van vuilnis aan. Dat probeer je dan ook zo snel mogelijk te verbergen.

Het is niet zo dat je je handtas wil gebruiken als een draagbare prullenmand, maar wanneer je iets moet weggooien lijkt er gewoon nooit een vuilbak in de buurt te zijn. Daarom sleur jij als milieubewust persoon je vuilnis heen en weer tot je de tijd vind om alles eens uit te kuisen. Je bent begaan met de natuur en wil niet om de haverklap een papiertje op straat laten dwarrelen. Probeer toch ook wat zorg voor je handtas te dragen, wie weet hoeveel onnodige kilo's je elke dag meesleept.

Noodkit
Alles, maar dan ook alles wat jijzelf of iemand anders ooit nodig kan hebben, is terug te vinden in je handtas. Moest je ooit iets niet bijhebben, dan slingert er vast ergens iets bruikbaar rond dat je omtovert tot een handige oplossing.

Je bent een moederfiguur, zelfs al heb je geen kinderen. Je bent tot in de puntjes voorbereid zodat je alle onvoorziene zaken snel en kordaat kan afhandelen. Eten gemorst? Jij helpt wel met vochtige doekjes, een pen zit sowieso in het kleine zakje van je handtas. Soms raak je echter wel geïrriteerd wanneer mensen altijd aan jou hulp vragen of aannemen dat jij wel een oplossing kent, maar meestal hou je er gewoon van.

Toiletzak
De binnenkant van je handtas is ondertussen al helemaal besmeurd met een mix van uitgelopen mascara en lippenstift, maar toch blijf je make-up overal mee naartoe sleuren. Je weet maar nooit welke gelegenheid zich nog aanbiedt.

Je bent erg bewust bezig met je uiterlijke verschijning, maar toch zal je dat niet snel toegeven. Je wil niet de vrouw zijn die in het openbaar even snel haar reflectie in de spiegel checkt. Dus in de haast om je make-up snel weer weg te stoppen, vergeet je het soms dicht te draaien. Wat extra zorgzaamheid kan dus geen kwaad.

Zakje in zakje in zakje
Losse items zijn niet snel terug te vinden in jouw tas, kleinere opbergzakjes dan weer wel. Als mama steek je in het ene zakje de toebehoren voor de papfles, in het andere pampers en ook het derde kan wel nog opvullen met iets bruikbaar.

Je bent zeer gestructureerd en vindt binnen de minuut alles wat je zoekt. Die structuur komt handig van pas in je georganiseerde levensstijl, zo moet je niet eens kijken welk zakje je boven wil halen, maar voel je al aan de stof wat er juist inzit.

Zwart gat
Verdwijnen er ook zo vaak spullen in je handtas? Je controleerde al de voering maar vond geen enkel gat en toch ben je al drie paar sleutels kwijt. Soms vind je ze wel terug in het schaaltje op je kast, maar daar heb jij ze zeker niet gelegd. Een zwart gat, dus...

Je leidt een erg druk leven, hebt erg veel aan je hoofd en kent ook wat tegenslagen. Daar is je handtas een voorbeeld van, aangezien je er toch nooit iets in terugvindt. Soms heb je ook wat last van uitstelgedrag, anders had je het toch nooit zo ver laten komen? Of je hebt gewoon geen zin om na die lange to-do-lijst nog je tas op orde te zetten. Begrijpelijk!
 (br.hln)

20-05-2014 om 17:31 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
19-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke trendy zonnebril past bij jouw gezicht?

Welke trendy zonnebril past bij jouw gezicht?

http://static0.hln.be/static/photo/2014/16/4/13/20140519115627/media_xll_6752863.jpgµ

Het belang van de juiste snit om je figuur te flatteren, kennen de meeste vrouwen wel. Maar wist je dat ook het belangrijk is om het montuur van je zonnebril af te stemmen op je gezichtsvorm? Gelukkig is er voor elk type vrouw wel een model, je hoeft dus niet in te boeten aan stijl deze zomer.

Vierkant gezicht
Een sterke kaaklijn en uitgesproken jukbeenderen staat het best met een rond of ovaal montuur. Je raakt ook goed weg met een oversized model, blijf ver weg van hoekige types. Trendy witte en beige brillen met een rozige toets helpen je trekken te verzachten.

Hartvormig gezicht
Een smalle kin in combinatie met een breed voorhoofd komt het best uit met een smal en strak montuur. Zet je trekken in de verf met een retrovorm als de cateye. Een andere goede optie is het Wayfare-model van RayBan.

Rond gezicht
Breng je zachte trekken in evenwicht met rechte silhouetten en ga voor een montuur dat breder is dan je gezicht. Vermijd ronde monturen. Je zit wel goed met glazen die van donker naar licht gaan. Opvallende beentjes geven je gezicht meer definitie.

Een lang gezicht
Voor deze types geldt het advies: hoe groter, hoe beter. Een model dat breder is dan je gezicht benadrukt de lengte en is daarom geen goed idee. Glazen die onderaan lichter van kleur zijn, geven meer definitie aan de jukbeenderen. Als laatste zit je ook met de klassieke pilotenbril goed. (br.hln)

19-05-2014 om 12:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze trends kan je wél dragen met grote borsten

Deze trends kan je wél dragen met grote borsten

http://static2.hln.be/static/photo/2014/3/0/10/20140516100303/media_xll_6745345.jpg

Voor vrouwen met grote borsten kan het soms een echte uitdaging zijn om kleren te vinden die goed zitten zonder dat het te sexy of te slordig wordt. De modemeningen over wat wel en niet werkt in deze situatie verschillen sterk. Voor wie liever op veilig speelt, wordt een outfit zo algauw eentonig. Hoewel het natuurlijk altijd om comfort en zelfvetrouwen draait, mogen deze zes stijltips voor vrouwen met grote borsten gerust eens omgedraaid worden:

De regel: vermijd aansluitende jurken, die doen je dikker lijken

Realiteit: Jurken met een A-lijn of de zogenaamde 'fit-and-flare'-rokjes zorgen voor een mooi silhouet. Probeer te gaan voor stoere stoffen die bovenaan nauw aansluiten. Ook rekbare stoffen zijn een goede optie, omdat ze flatterend zijn voor verschillende lichaamstypes.

De regel: een jurk is beter dan een rok met een topje

Realiteit: Vrouwen met grote borsten hebben soms een verschillende maat voor het boven- en onderlichaam, waardoor het moeilijk kan zijn om een jurk te vinden die overal mooi aansluit. Kies voor twee aparte kledingstukken in dezelfde kleur om zo de illusie te creëren van een jurk.

De regel: een stoer motorjasje werkt niet voor jouw lichaam

Realiteit: Dit type asymmetrisch jasje werk eigenlijk net wel voor vrouwen met een grotere boezem, vooral doordat het niet volledig openvalt wanneer je het los draagt. Hierdoor blijft een deel van de borst bedekt en creëert het een mooi silhouet zonder de aandacht naar de borsten te trekken.   

De regel: horizontale strepen of 'vierkante' topjes zijn uit den boze

Realiteit: Kies voor een topje dat net 'vierkant' genoeg is (met of zonder strepen) zodat het vanaf je borst recht naar beneden valt. Een klein beetje crop top zorgt er ook voor dat het in proportie blijft en niet op een tent gaat lijken.

De regel: vermijd de boyfriend jeans, want die maakt je 'dikker'

Realiteit: Het lijkt ongeloofwaardig dat die loszittende, beetje baggy broek flatterend kan zijn, maar het zorgt wel degelijk voor de juiste proporties. Draag de broek liefst laag op de heupen en met het voorste deel van een oversized T-shirt van een dikke katoenstof nonchalant in je broek.

De regel: jumpsuits zijn niet flatterend en zullen nooit mooi aansluiten

Realiteit: jumpsuits lijken bovenaan eerder op een blouse zonder dat het vormeloos wordt en ook de broekspijpen zitten net los genoeg zitten voor een mooie balans in de outfit. Voor extra effect kan je met kleurcontrasten werken. Draag bijvoorbeeld een kort jasje in contrasterende kleur over de jumpsuit en laat het open hangen zodat je boezem kleiner lijkt. (br.hln)

16-05-2014 om 12:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte prinsessenmuiltjes voor 245.500 euro bezet met edelstenen

Echte prinsessenmuiltjes voor 245.500 euro bezet met edelstenen

http://static1.hln.be/static/photo/2014/12/12/14/20140513123611/media_xll_6735854.jpg

Heb je altijd al wel eens het schoentje van Assepoester willen passen? De Britse ontwerper Christopher Michael Shellis heeft dan jou droom in vervulling gebracht. Hij heeft stiletto's ontworpen die helemaal bezet zijn met diamanten. Prijskaartje van The Princess Constellation? 200.000 pond of 245.500 euro.

Ontwerper Christopher werd geïnspireerd door Paul Simons hit 'Diamonds on The Soles of Her Shoes' en dus trok hij naar zijn atelier en bezetten een paar stiletto's met 1.290 edelstenen. Natuurlijk waren de schoenen niet van vandaag op morgen klaar. Het duurde maar liefst twee jaar en drie weken om de schoenen te ontwikkelen.

Zowel de hak als de zool zijn vervangbaar waardoor de eigenaar voor eeuwig kan rondlopen met de muiltjes. Christopher geeft dan ook niet zomaar 1.000 jaar garantie op de schoenen. Hij noemt The Princess Constellation zijn beste werk, 'wat je ook doet, je zal ze nooit kunnen verbeteren', zei Christopher.

"Zoals elke Koninklijke kroon, zullen ook deze schoenen voor duizenden jaren blijven bestaan. Daarbij zien ze er ook niet zomaar heel goed uit, maar zijn ze ook een goede investering. Ze zijn de ultieme vrouwelijke versiering, ze zullen elke vrouw omtoveren tot een prinses", meent Christopher.

Deze schoenen zullen wellicht niet in een gewone schoenenkast staan. Maar er is hoop voor de gewone vrouw. Meestal werkt Shellis enkel voor beroemdheden, maar voor een keer maakt hij een uitzondering. Zijn grootste ambitie is het maken van stiletto's voor de gemiddelde vrouw. Deze schoenen worden volgende maand onthuld en voor deze schoenen moet je 'slechts' 1.230 euro opzij houden. (br.hln)

13-05-2014 om 19:14 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
10-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buikje verdwijnt met deze 'magische' kledingstukken

Buikje verdwijnt met deze 'magische' kledingstukken

http://static0.hln.be/static/photo/2014/8/1/10/20140506143203/media_xll_6718180.jpg

Leer je buikje op de juiste manier te verstoppen en lijk een kledingmaat slanker met deze ceintuurs, jurken met donkeren panelen en prints die het perfecte silhouet garanderen.

De optische illusie is een krachtig wapen voor je lijn en zelfbeeld. Met de juiste accessoires en kledingstukken moet je je geen zorgen meer maken over oneffenheden in je figuur. Een jurk met drapage-effect aan de buik is ideaal om effentuele eventuele uitstulpingen te verdoezelen. Ingesnoerde tailles in combinatie met een A-lijn rok verstopt elke mogelijke probleemzone. Ideaal als je een gastronomisch feest in het vooruitzicht hebt.

Panelen aan de zijkant in een donkere kleur verrichten wonderen voor je buik. Zeker als dit gecombineerd wordt met een opvallende print in het midden, want dit benadrukt net je troeven. Een ingebouwd korset is zelfs nog beter, dit controleert en ondersteunt je buik. Nog een manier om je slanke taille in de kijker te zetten is een ceintuur. Een donkere kleur benadrukt het slankste deel van je lichaam.

Heel wat vrouwen voelen zich onzeker in een kokerrok, maar daar is helemaal geen reden voor. Koop een exemplaar dat hoog komt en combineer met een top dat je schouders beklemtoont. Dan valt weer het smalste punt van je lichaam het meest op. (br.hln)

10-05-2014 om 10:05 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
02-05-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Excuses die kleren weggooien moeilijk maken

Excuses die kleren weggooien moeilijk maken

http://static0.hln.be/static/photo/2014/17/7/8/20140430170151/media_xll_6702818.jpg

Een kleerkast vol met kleren en toch niets om aan te doen? Misschien hangen er te veel spullen in je kast die je niet meer draagt, hou daarom eens een lentekuis in je garderobe. Laat je daarbij niet vangen door excuses die je jezelf wijsmaakt om toch maar dat t-shirtje te laten hangen. Lees de grootste struikelblokken hier.

Mode
Laten we eerlijk zijn, er is zeer weinig kans dat die harembroek ooit nog eens in de mode zal zijn. Vogue zal er waarschijnlijk geen woorden meer aan vuilmaken. En als ze dat wel doen, zal jij waarschijnlijk maar al te graag een nieuw model in de winkel gaan scoren. Een laatste duwtje in de rug nodig? De ruimte die je in je kleerkast opvult met 'als'-stukken, kan je niet gebruiken voor outfits waarvan je echt houdt.

Vermageren
In elke kast liggen er wel jeansbroeken die zo strak zitten dat ze je benen afspannen of een kleedje waarvan de rits niet meer dicht raakt. Die te kleine kledij kan je houden als je ook echt van plan bent om wat te vermageren. Geen plannen? Pak een vuilniszak en dump die handel. Wie wil er nu constant aan herinnerd worden dat sommige kleren te klein (lees wij te dik) zijn geworden.

Koopje
We zijn allemaal wel al eens in verleiding gebracht tijdens de solden. Dat ene topje nemen we dan toch mee omdat we het tegen een lagere prijs kunnen scoren. Maar iets waarvan je niet echt overtuigd bent, betaal je altijd te duur: de helft korting op iets wat je niet zou hebben gekocht voor de volle prijs, is en blijft 50 procent te duur...

Herinnering
Zo belanden we bij het kledingstuk waaraan je 'gehecht' bent door de herinneringen die je ermee associeert. Denk aan het t-shirtje dat je droeg toen je je partner ontmoette of het kleedje dat je geluk bracht tijdens je eerste werkdag. Kleren kunnen inderdaad iets bij je oproepen, maar de herinnering zelf zit natuurlijk al in je hoofd. En de gouden regel bij de opkuis is toch: hoe meer plaats je maakt, hoe meer nieuwe dingen je kan kopen. Overweeg dus om deze sectie kleren ook te liquideren.

Eenzaat
Je wandelde heus al eens een winkel binnen en werd meteen verliefd op een bepaald stuk. Toen je echter thuis kwam en een outfit wou samenstellen, zag je dat er niets te combineren valt met dat mooie maar ondertussen vervloekte stuk. Elk item dat vraagt om er nog iets extra bij te kopen zodat je het toch kan dragen, is een miskoop.

Cadeautje
Foute maat? Te ouderwets? Het mag dan wel met liefde gekozen zijn, maar sommige cadeaus zijn gewoon een 'vergiftigd' geschenk. Krijg je het niet over je hart om het pakje weg te gooien, zoek dan iemand anders die je er wel een plezier mee kan doen.

Zwaar werk
Je garderobe opkuisen is inderdaad tijdrovend: kleren uithalen, passen, opplooien, in zakken gooien,... Wie wat extra motivatie nodig heeft, kan even wegdromen bij het geld dat ze kunnen verdienen wanneer ze de oude spullen verkopen op de rommelmarkt of aan een tweedehandswinkel. Die kleerkast kan er plots heel erg leeg uitzien...

Verzameling
Sus jij jezelf ook met het excuus dat je nooit genoeg kleren kan hebben en blijven daardoor alle miskopen hangen? Dan ben je fout bezig. Tenzij je Kim Kardashian bent met een kleerkast van 10 meter lang en een erg volle bankrekening. 

Duur
Het prijskaartje maakte je duizelig en door de kredietkaartafrekening moest je nog eens wenen, dan kan het inderdaad moeilijk zijn om afscheid te nemen. Probeer toch van je hart een steen te maken, een kleedje onder een laag stof is ook geen plezier. (br.hln)

02-05-2014 om 16:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy in maatje meer? Dankzij deze webshops kan het

Trendy in maatje meer? Dankzij deze webshops kan het

http://static1.hln.be/static/photo/2014/3/7/8/20140429144328/media_xll_6698738.jpg

België hinkt een beetje achterop qua mode voor de plus size vrouw. Het aanbod van trendy stuks op internationale websites is veel groter. Daarom een overzichtje van de mooiste webshops waar je geen maatje 36 moet hebben om toch dat sexy minirokje of die hippe jumpsuit te kopen.

Het Amerikaanse budgetvriendelijke merk Old Navy biedt geweldige basics aan. Je vindt er leuke shorts, hippe tops en flatterende badkledij.

Wist je dat Forever 21 een aparte lijn heeft voor plus size vrouwen? Denk aan een jonge collectie met verleidelijke jurken, makkelijke shorts en bikini's die je minpunten verdoezelen.

Voor unieke kledij met een retrotoets moet je bij ModCloth zijn. Jurken met vrolijke patroontjes of een leuk topje dat niemand anders heeft, dat vind je hier. Ideaal als je op zoek bent naar een outfit voor een bruiloft of een gezellig tuinfeest.

De Britse webshop Asos is een favoriet van heel wat fashionista's, omdat de winkel meteen mee is met de nieuwste trends. En het voordeel is dat Asos de dames met rondingen niet negeert. Een speciale lijn maakt het extra makkelijk om jurken, topjes en shortjes in jouw maat te vinden.
 
Bij Lane Bryant draait het allemaal rond flatterende ontwerpen, dat gaat voor op de trends. Maar toch zijn de collecties niet oubollig, je hebt keuze uit beha's in 150 verschillende felle kleurtjes en figuurcorrigerend ondergoed. Ook voor sportoutfits moet je hier zijn.

Wie moeilijk sexy beha's in een grotere cupmaat vindt, zal zeker bij Bare Necessities haar gading vinden. Een verleidelijke kanten modelletje of een sportbeha die perfect past, het aanbod is ontzettend groot. (br.hln)

02-05-2014 om 15:47 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!