Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

28-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Hilfiger ontwerpt voor borstkanker


Tommy Hilfiger ontwerpt voor borstkanker


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/27/425128/tommy-hilfiger-ontwerpt-voor-borstkanker_7_235x280.jpg


Modeontwerper Tommy Hilfiger ontwerpt voor de derde keer een exclusieve handtas voor het centrum ter preventie van borstkanker 'Breast Health International (BHI). Dit jaar wordt het Deense topmodel Helena Christensen ingeschakeld als ambassadrice van de 'limited edition'handtas.

De gele handtas draagt een prijskaartje van 349€, waarvan de helft naar het BHI gaat. Volgens Hilfiger staat de tas symbool voor zijn mateloze inzet en toewijding voor BHI. De tas zal vanaf maart verkrijgbaar zijn in verschillende Flagship sotres van Tommy Hilfiger. (br.she)


28-02-2009 om 19:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Do showt romantische collectie van Hunkemöller


Do showt romantische collectie van Hunkemöller


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/8/13/1/album_large_824836.jpg



De collectie bestaat uit prachtige kleuren en is volledig geïnspireerd door bloemen.
Zowel qua kleur als print zie je steeds de bloemen in de collectie terugkomen: van rozen, narcissen tot orchideeën. Lichte pastelkleuren voeren de hoofdtoon, qua stoffen werd voornamelijk met satijn en kant gewerkt. Leuke accenten als satijnen plooitjes geven een moderne toets.



  http://www.hln.be/static/FOTO/pe/5/10/13/album_large_824833.jpg



  http://www.hln.be/static/FOTO/pe/2/7/10/album_large_824830.jpg
 


  http://www.hln.be/static/FOTO/pe/15/1/4/album_large_824824.jpg


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/9/14/2/album_large_824837.jpg

Dit seizoen vind je ook een bruidscollectie bij Hunkemöller: Valerie Margriet is een prachtig setje van kant met bloemenprint. (br.hln)



28-02-2009 om 14:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ratten en muizen als fashion-item

Franse designer gebruikt ratten en muizen als fashion-item




De London Fashion Week gaat niet onopgemerkt voorbij. Nadat eerder al een model naakt over de catwalk liep, heeft het model op de foto een bijzonder hoofddeksel. Haar kap is namelijk gemaakt van de karkassen van ratten en muizen.

Het bizarre hoofddeksel bedekt bijna het hele gezicht, alleen de ogen werden vrijgelaten. Onder de kin van het model bungelen zelfs nog de rattenstaarten.

De Franse designer Charlie Le Mindu is trots op zijn creatie. "Ik weet dat niet iedereen van ratten en muizen houdt, maar het kunnen echt prachtige beestjes zijn", aldus de 22-jarige Le Mindu, "Ik vind deze creatie echt schattig. Bovendien kunnen we die beestjes beter gebruiken voor mooie dingen dan ze aan slangen te voeren." (br.hln)


28-02-2009 om 13:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SM en vampieren op de catwalk in Londen


SM en vampieren op de catwalk in Londen


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/15/4/1/album_large_826306.jpg



Het modemerk House of Blue Eyes maakte zijn debuut op de Fashion Week in Londen. De ontwerper Johnny Blue Eyes ging voor een wel heel bizarre mix van goth, vampieren en SM.

Bebloede, halfnaakte en kruipende modellen met halsband sierden de catwalk van House of Blue Eyes. De ontwerper Johnny Blue Eyes maakte zijn debuut als ontwerper op de Fashion Week in Londen. Toch moet hij niet onderdoen voor de grote namen. Hij stylede vroeger celebs in Groot-Brittannië en Kate Moss poseerde voor de lancering van het merk afgelopen september.


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/2/14/album_large_826304.jpg



Of zijn collectie zal aanslaan en we nu binnenkort allemaal een hondenhalsband zullen dragen, blijft twijfelachtig. De ontwerper Johnny krijgt wel punten voor originaliteit. Hij ziet zijn collectie niet als mode, maar als een beweging die past bij de stijl van Vivienne Westwood en punk uit de jaren '80. We denken dat Marilyn Manson alvast fan is van de ontwerpen.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/9/6/album_large_826311.jpg



Johnny Blue Eyes geeft voor deze lente alvast een modetip: koop een grote onderbroek en draag hem over een paar dikke, kleurrijke panty's. (br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/10/7/album_large_826312.jpg



27-02-2009 om 13:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dirk Bikkembergs opent eindelijk eerste winkel


Dirk Bikkembergs opent eindelijk eerste winkel


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/dirk_bikkemberg.jpg


Dirk Bikkembergs zal donderdag in Milaan zijn allereerste winkel openen. Bikkembergs draait al ruim 25 jaar mee in de modewereld en heeft meer dan 50 collecties op zijn naam staan.

De allereerste Bikkembergswinkel zal gelegen zijn aan de Via Manzoni In Milaan, waar onder andere ook de Armani Megastore gelegen is. De winkel zelf zal zo'n 1300 vierkante meter groot zijn, en drie verdiepingen tellen waarin alle collecties van Bikkembergs verkocht zullen worden. (br.she)



26-02-2009 om 15:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookje duurt voort voor Louise Maselis


Sprookje duurt voort voor Louise Maselis


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Louise-Maselis.jpg?t=1235599176


Ze heeft haar catwalkdebuut nog maar net achter de rug, of Louise Maselis mag zich weeral opmaken voor een nieuw avontuur. Het 15-jarige meisje vertrekt vandaag naar Milaan om er voor het gerenommeerde modehuis Jil Sandes op de catwalk te lopen.
Het is de tweede topopdracht in nauwelijks enkele dagen tijd voor de tiener uit Winksele. Vorige week was Louise nog in New York waar ze de nieuwe herfst- en wintercollectie van Calvin Klein showde. Het sprookje duurt dus voort voor de scholiere die vorig jaar in China de prestigieuze Elite Look-modellenwedstrijd won.

Louise keert dit weekend terug uit Milaan, net op tijd om maandag weer naar school te gaan. (br.Het Nieuwsblad)



26-02-2009 om 14:51 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
25-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Versace hangt goedkopere lijn Versus terug in winkels


Versace hangt goedkopere lijn Versus terug in winkels




Modehuis Versace heeft beslist haar goedkopere collectie Versus terug te lanceren. De lijn bestaat sinds 1989 maar de productie werd 4 jaar geleden stopgezet. Het merk ziet het meteen groots: de komende twee jaar zullen er 20 winkels van Versus openen en er staat een défilé op de planning.

Stijlvolle, sensuele vrouwen
Het is nog wel even wachten op de budgetvriendelijke lijn van Versace, meldt weekend.be. Pas tegen de lente van 2010 zal de vrouwencollectie van Versus, waarschijnlijk getekend door Donatella Versace, in de winkels liggen. Versus is budgetvriendelijker dan het hoofdmerk, de lijn is bedoed voor jonge, stijlvolle, sensuele en futuristische vrouwen die op luxe gesteld zijn. Maar je zal wel al eerder kunnen genieten van accessoires, brillen en parfums van Versus.

Schuldenberg
Versace besloot vier jaar geleden Versus stop te zetten, zodat het modehuis zich beter op het hoofdmerk kon concentreren. Zo hoopte het merk zijn schuldenberg te kunnen verkleinen. Nu kreeg Versace volgens de directie genoeg aandacht en wil het modehuis terug energie in Versus stoppen. (br.nina)



25-02-2009 om 22:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterjas en beha gaan lang mee


Winterjas en beha gaan lang mee







De winterjas is een deel van de garderobe dat niet jaarlijks wordt gekocht. Het merendeel van de dames draagt zijn wintervest gemiddeld twee jaar. Dat blijkt uit een Nederlands panelonderzoek van Textilia. Wat de onderkleding betreft, zou slechts 9 % van de ondervraagden dagelijks een schone beha aantrekken.

Winterjas
Van de meer dan 2.000 ondervraagden draagt 28% hun jas zelfs langer dan drie jaar. Dit zijn vooral de wat oudere vrouwen. Dames met een kleine portemonnee zijn het zuinigst met hun jas (34%). Slechts 5% van de ondervraagden schaft ieder jaar een nieuw exemplaar aan.

72% doet korter dan drie jaar met een winterjas. Anders is het met vooral jongeren uit de grote steden. Zij volgen eerder de mode en vervangen hun jas sneller.

Dagelijkse beha
Beha's worden dan wel vaker gekocht, ze worden niet dagelijks vervangen. 59 % van de ondervraagden draagt dezelfde onderkleding twee tot drie dagen. 18% van de vrouwen werpt diezelfde beha pas na vier tot vijf dagen in de wasmand, 4 % draagt deze langer dan een week. Vooral tieners doen het langer met dezelfde lingerie. In tegenstelling tot vijftigers, die het vaakst elke dag een schone beha aantrekken.

Opleiding
Ook hoogopgeleiden zouden minder snel een andere beha uit de kast halen. Van de hoger opgeleiden doet 40 procent vier dagen of langer met hun beha, tegenover 23 procent van de lager opgeleiden. (br.hln)



25-02-2009 om 20:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vintage juwelen zijn trendy

Vintage juwelen zijn trendy










Heb je nog een oude collier van je grootmoeder liggen of een zilveren ring van je moeder? Draag ze. Volgens Britse modekenners maak je pas een statement als je de oude juwelen opnieuw aandurft. In tijden van crisis mag er wat blingbling gedragen worden.

Eigen stijl
Ontwerpers als Lanvin, Gucci, Louis Vuitton en Chanel brengen jaarlijks prachtige sieraden, alleen lijken deze juweeltjes aan populariteit in te boeten. Niet alleen zijn ze uiterst herkenbaar, maar verschijnen ze massaal in reclamecampagnes. Bovendien dien je er astronomische bedragen voor neer te tellen. Echte fashionista's gaan voor die look, maar gebruiken hun eigen stijl. Geen betere manier om dat te doen dan met een vintage juweel.

Subtieler
"Steeds meer dames willen een uniek, persoonlijk stuk", vertelt Mc Kee, fashionverantwoordelijke bij Harrods. "Meer nog, de dure juwelen van ontwerpers blijven vaker liggen, iedereen weet dat ze veel geld kosten en net dat aspect getuigt bij sommigen van weinig smaak. Vintage juwelen ogen subtieler en je zal zelden iemand anders met hetzelfde stuk zien flaneren".

Nieuwe vintage
Wil je toch meer een hedendaagse look, zijn er een heleboel ontwerpers die aan een oud stuk een moderne twist weten te geven. De Amerikaanse Tom Binns bijvoorbeeld, uiterst populair bij celebs, was pionier in de 'nouveau vintage-look'. Hij gebruikt oude diamanten en maakt er letterlijk nieuwe juweeltjes van. Zijn stukken blijken elk seizoen uiterst populair bij Harrods. Even gegeerd is het juwelenmerk 'House of Lavande's' dat oud en nieuw perfect weet samen te smelten. (br.hln)



25-02-2009 om 14:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde dag Londense modeweek brengt ode aan het leger


Vierde dag Londense modeweek brengt ode aan het leger


http://albums.hbvl.be/publish%5CLonden%20Fashion%20Week%20Luella%5CPR%5COOG200902240014H_.JPG
Luella


Tijdens de vierde dag van de Londense fashion week maakten Paul Smith, Julien Macdonald en Luella hun opwachting. Erg verschillende designers met een bijna gelijke visie op de modewereld zo bleek. Alle drie brachten ze op de een of andere wijze een ode aan het leger, en zijn tot de verbeelding sprekende uniformen.



 http://albums.hbvl.be/publish%5CLonden%20Fashion%20Week%20Paul%20Smith%5CPR%5COOG200902240006H_.JPG

 

 http://albums.hbvl.be/publish%5CLonden%20Fashion%20Week%20Paul%20Smith%5CPR%5COOG200902240004H_.JPG
Paul Smith
 
Paul Smith hield bijna krampachtig vast aan zijn legerthema en kwam op de proppen met talloze beige en kakikleurige items, opgesierd met gouden en zilveren legerkettingen. Om de boel toch wat op te fleuren koos de topdesigner voor leuke felroze accenten in de schoenen. Smith zijn kenmerkende streepjespatroon kwam enkel terug in de versiering op de catwalk en zijn sjaals en handschoenen. (br.she)


http://albums.hbvl.be/publish%5CLonden%20Fashion%20Week%20Paul%20Smith%5CPR%5COOG200902240005H_.JPG




25-02-2009 om 11:36 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
24-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller nieuwe gezicht Hugo Boss


Sienna Miller nieuwe gezicht Hugo Boss


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/SiennaMiller.jpg


Actrice Sienna Miller is het nieuwe uithangbord van Hugo boss' allernieuwste parfum: Boss Orange. Miller maakte enkele dagen geleden al haar eerste stapjes in de modewereld bij de voorstelling van haar eigen kledinglijn Twenty8Twelve.

Miller is het nieuwe gezicht van Boss Orange, het nieuwe parfum van Hugo Boss. Het parfum zal midden april 2009 gelanceerd worden. Miller zou gekozen zijn omwille van haar geweldige aura, vrije geest en authentieke persoonlijke stijl.

Volgens Miller is het nieuwe parfum een prachtig parfum met een noot van musk, dat zorgt voor een zoete en erg sexy combinatie. (br.She)



24-02-2009 om 15:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vivienne Westwood tijdens de Londense fashion Week

Vivienne Westwood tijdens de Londense fashion Week


http://albums.hbvl.be/publish%5CVivienne%20Westwood%5CPR%5COOG200902230075H_.JPG



De Londense Fashion Week is nog maar net op gang getrokken, maar heeft al heel wat celebrities en topontwerpers mogen verwelkomen. Vivienne Westwood bracht er naar oude gewoonte een memorabele punkerige collectie .




http://albums.hbvl.be/publish%5CVivienne%20Westwood%5CPR%5COOG200902230102H_.JPG




http://albums.hbvl.be/publish%5CVivienne%20Westwood%5CPR%5COOG200902230109H_.JPG




http://albums.hbvl.be/publish%5CVivienne%20Westwood%5CPR%5COOG200902230073H_.JPG

(br.she)


24-02-2009 om 14:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleurrijke en sexy lingerie bij Andres Sarda


Kleurrijke en onthullende lingerie bij Andres Sarda


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/15/11/album_large_819806.jpg



Lingerieontwerper Andres Sarda pakte op de Fashion Week in Madrid uit met een kleurrijke en erg sexy lijn.




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/9/11/7/album_large_819802.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/6/4/album_large_819814.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/3/1/album_large_819811.jpg

(br.nina)


24-02-2009 om 04:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giorgio Armani dankt succes aan Richard Gere


Giorgio Armani dankt succes aan Richard Gere


http://l.yimg.com/img.movies.yahoo.com/ymv/us/img/hv/photo/movie_pix/miramax_films/shall_we_dance_/_group_photos/richard_gere5.jpg




De Italiaanse modeontwerper dankt zijn succes aan de film 'American Gigolo'. De knappe looks van Richard Gere, die de hoofdrol vertolkte, maakten dat zijn kleding naam en faam kreeg.

Rebelse stijl
Regisseur van de film, Paul Schrader, selecteerde indertijd de kledingontwerpen. De look was toen zeer revolutionair: mannenmode werd opnieuw elegant met casual maatwerk. "Richard Gere was de gedroomde man om mijn ontwerpen te lanceren", stelt Armani aan New York Magazine. "Hij heeft een sensuele stijl van bewegen. Zijn filmpersonage mixte een zekere rebellie met stijl. Onze carrières zijn voor het leven verbonden".

Jodie Foster
"Die speciale band heb ik ook met Jodie Foster", beweert de 74-jarige ontwerper. "We hebben beiden dezelfde persoonlijkheid, we weten wat we willen en nemen daarvoor de gepaste beslissingen. Twintig jaar geleden zei ze me: 'ik ben een actrice, jij moet me vertellen wat ik moet dragen'. Dat apprecieerde ik enorm".

Unieke service
Armani is een graag geziene gast bij de vele celebs, maar houdt er liever van om steeds opnieuw de grenzen te verleggen. "Iedereen waande me gek toen ik in 2005 met de couturelijn Armani Privé begon. Volgens sommigen was er geen plaats voor dergelijke exclusieve designs. De eerste collectie, 35 stuks in totaal, bestond voornamelijk uit avondkleding. Voor sommigen is couture enkel voor kostuums en theater. Ik vind van niet, ik heb deze collectie zeer pragmatisch ontworpen. Aan mijn beste klanten wik ik graag een zeer speciale, persoonlijke service bieden". (br.nina)



23-02-2009 om 15:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Posen brengt hulde aan Russische tsarina


Zac Posen brengt hulde aan Russische tsarina


http://albums.hbvl.be/publish%5CZac%20Posen%5CPR%5CRTR200902200221_.JPG



De New Yorkse designer Zac Posen voelde zich duidelijk goed in zijn nopjes op de NY Fashion Week. Hij straalde tijdens de modeshow in eigen stad, en bracht het publiek een mix tussen de Russische luxueuze tsarina's en de punk girls uit de jaren 80.



http://albums.hbvl.be/publish%5CZac%20Posen%5CPR%5CBLG200902200195_.JPG



Felle paarse tinten in een combinatie met roze oogschaduw en netkousen deden de toeschouwers terugmijmeren naar de punkscène en de Sex Pistols-aanhanger. Posen kon de cultuurschok niet groter maken door vlak daarna een luxueus gekleed model de catwalk op te sturen, waardoor we ons meteen terug bevonden in de Russische grootperiode. (br.she)




http://albums.hbvl.be/publish%5CZac%20Posen%5CPR%5CBLG200902200193_.JPG




http://albums.hbvl.be/publish%5CZac%20Posen%5CPR%5COOG200902200003H_.JPG




23-02-2009 om 15:24 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
22-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zegt zijn kapsel over hem?


Wat zegt zijn kapsel over hem?


http://img23.imageshack.us/img23/9702/kapsel.jpg


Je kan een man al beoordelen op straat of op een feestje voordat je er een woord mee gesproken hebt. Het enige wat je moet doen is een blik naar zijn kapsel werpen. Wij zetten alvast enkele haartypes op een rijtje.

Kort en netjes

Wanneer zijn haar kort en netjes is kan het zijn dat hij warrige persoonlijkheid heeft, maar hij kan ook erg punk-rock zijn. Kort haar toont in ieder geval op een leidersfiguur.
Lang

Lang haar dat perfect gestyled is en goed onderhouden overkomt, duidt vaak op een jongen die erg met zijn uiterlijk bezig is. Hij denkt na over verschillende haarproducten en kiest de beste verzorging er tussenuit. Gevaar is echter wel, dat hij ook een ijdeltuit kan zijn die denkt dat hij mooier is dan de rest van de wereld.
Met textuur en warrig

Korter haar dat een beetje warrig is en een boel textuur heeft toont aan dat hij er goed wil uitzien, maar dat hij ook kan ontspannen. Deze man wil er voor jou graag op zijn best uitzien, maar zijn wereld zal niet instorten als dat een dagje niet goed lukt. (br.she)



22-02-2009 om 16:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wit scoort door crisis


Wit scoort door crisis


 
 
Wit is de laatste maanden een trend in kleurenland. Wereldwijd krijgen meer nieuwe wagens een wit laagje, maar ook bij mode, make-up en interieurvormgeving is de kleur aan een opmars bezig. Volgens trendwatcher Fons van Dyck komt dit door de wereldwijde financiële crisis.

Geen negativiteit
Dat wit het net nu goed doet, is volgens psychologen niet abnormaal. We maken geen enkele negatieve associatie met de kleur. Het staat voor zuiverheid en reinheid, voor waarheid en volmaaktheid, in België associëren we het met de hoop. "In Amerika is wit als sinds vorige zomer een trend. Fashionista's combineerden er toen witte jeans en met accessoires in dezelfde kleur. Als alles goed gaat, kiezen vrouwen voor de felste kledij. Maar keert het tij om, dan grijpen veel mensen terug naar de kracht van de eenvoud. Wit is hier de beste symbolisatie voor. Ook in de geschiedenis zien we hier bewijs van, na de Franse revolutie waren eenvoudige, witte jurken trendy", meldt Fons van Dyck aan Het Laatste Nieuws. (br.Nina)



22-02-2009 om 14:15 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
21-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draag eens een levende ketting

Draag eens een levende ketting


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/19/420965/draag-eens-een-levende-ketting_7_235x280.jpg


Ben je een echte green queen en wil je er openlijk voor uitkomen? Dan is de nieuwste 'living necklace' van accessoireontwerpster en tuinarchitecte Paula Hayes echt jouw ding.

Hayes creëerde een ketting met kleine, gehaakte potjes in plaats van pareltjes. In elk potje kan je een bloemetje of plantje naar keuze steken.

Hayes zelf noemt het alvast het begin van een nieuw, ecologisch tijdperk.(br.she)


21-02-2009 om 22:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo lijk je slank in een jumpsuit


Zo lijk je slank in een jumpsuit


L: catwalk Alexander McQueen, R: H&M


Kate Moss in de beruchte transparante jumpsuit
Kate Moss in de beruchte transparante jumpsuit


La Redoute
La Redoute



De jumpsuit is niet de makkelijkst te dragen trend. Elk buikje, hoe klein het ook is, wordt er in onthuld. Er ontstonden zelfs bij Kate Moss zwangerschapsgeruchten toen ze een grijze transparante versie droeg. We geven jullie enkele tips om te stralen in de jumpsuit, zodat je fashionable op straat kan.

Je figuur
Vorig jaar introduceerden verschillende designers de jumpsuit. Deze lente zet deze trend zich voort, maar in volledig andere stoffen en stijlen. Alles kan én mag, maar het belangrijkste bij deze look is het juiste exemplaar voor jouw figuur te vinden.

Boezem
Als je niet gezegend bent met een grote boezem, vermijd dan een strapless exemplaar, dit vlakt je rondingen af. Kies voor een versie waar veel textuur in zit, met franjes, plooitjes of een kraagje. Vrouwen met grote borsten moeten op zoek naar het tegenovergestelde. Zij blijven beter weg van een te drukke top, een haltertop is bij hen de beste optie.

Taille en lengte
Een jumpsuit met riem of versiering aan de taille flatteert vrouwen met een lang bovenlichaam, dit verlengt namelijk je benen. Vermijd wel een exemplaar dat strak zit aan de heupen. Een riem is dan weer een afrader voor vrouwen met een kort bovenlichaam, omdat dit je lichaam uit proportie trekt. Vrouwen met rondingen moeten een jumpsuit met brede pijpen kiezen. Hoe smaller de broek gaat, hoe breder je heupen lijken. Vrouwen zonder heupen creëren met een riem een zandloperfiguur. Ook de lengte is een belangrijk aspect. Kleine vrouwen kiezen best voor een exemplaar dat tot halverwege de kuiten komt, bij een lange jumpsuit lijkt het alsof je er in verdrinkt.

Niet te strak
Het is beter je jumpsuit wat te groot dan te klein kopen. Als hij slechts iets te strak zit, worden al je negatieve punten benadrukt worden. Elke vrouw die niet het perfecte figuur heeft, blijft beter weg van strakke versies van lycra. Deze benadrukken namelijk vetophopingen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Het is beter eentje uit luchtige stoffen als jersey, linnen of zijde aan te schaffen. Neutrale kleuren flatteren ook meer dan felle jumpsuits of drukke prints.

Hoge hakken
Wat de accessoires betreft, zijn hoge hakken essentieel. Hierbij geldt: hoe hoger, hoe beter. Deze verlengen je benen en maken je zo groter. Kies voor een kleine, opvallende handtas en draag kleurrijke, grote juwelen om een fashionable en speelse look te creëren. (br.nina)



21-02-2009 om 17:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Saint Laurent veilt meest memorabele stukken

Yves Saint Laurent veilt meest memorabele stukken


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/19/420825/yves-saint-laurent-veilt-meest-memorabele-stukken_1_515x0.jpg


Yves Saint Laurent, de befaamde modeontwerper die vorig jaar overleed, is deze dagen bijzonder hot bij de veilinghuizen. Na de kunstcollectie van YSL en Pierre Bergé worden nu de meest memorabele modecreaties geveild.

Op 26 en 27 februari kunnen fashionista's hun slag slaan bij het veilinghuis Drouot Richelieu in Parijs. Het veilinghuis breng top deze twee dagen bijzondere creaties van YSL onder de hamer. Gaande van haute couture stukken, tot prêt-à-porter, bont, fantasiejuwelen en accessoires zullen die dagen verkocht worden.

In totaal worden meer dan 800 stuks te koop aangeboden. De stukken komen uit collecties gaande van 1962 tot en met 2002. Wil je jezelf vooraf graag eventjes voorbereiden? Zak dan tussen 24 en 27 februari almaar vast af naar de kijkdagen van het Parijse veilinghuis Drouot Richelieu.(br.she)


21-02-2009 om 16:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Klein kiest voor Vlaams model van 15


Calvin Klein kiest voor Vlaams model van 15


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Louise-Maselis.jpg
Louise Maselis.



Louise Maselis, het vijftienjarige model uit Winksele dat vorig jaar in China de Elite Look Modellenwedstrijd won, stond vannacht in New York op de catwalk tijdens de show van Calvin Klein, die haar bombardeerde tot dé vedette van zijn nieuwe herfst- en wintercollectie. (br.hln)




 

21-02-2009 om 12:48 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
20-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modellen op de glijbaan


Modellen op de glijbaan


http://img530.imageshack.us/img530/9343/35980466so0.jpg


Een modeshow? Het leek eerder een glijbaan. Niet één, maar zowaar een handvol modellen ging onderuit op de presentatie van de herfstcollectie van Max Azria voor Hervé Léger, tijdens de Fashion Week in New York. Volgens de ontwerper waren niet de hoge hakken verantwoordelijk voor de vallende mannequins, maar wel de gladde houten vloer. Wie viel en weer opstond, kon rekenen op het applaus van de toeschouwers. (br.Het Nieuwsblad))


20-02-2009 om 18:58 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe krijg je natuurlijke look met make-up?


Hoe krijg je natuurlijke look met make-up?








De nude-look is niet nieuw in beautyland, maar ook dit seizoen blijft hij trendy. De truc zit hem er in nauwelijks te laten opvallen dat je make-up draagt. Dat is vaak moeilijker gezegd dan gedaan, daarom geven we jullie enkele tips.

Matte look
De modellen bij Prada en Elie Saab gingen allemaal voor de natuurlijke look, met een minimum aan oogmake-up en lipstick. De huid heeft bij deze trend een matte look, kies voor een olievrije dagcrème. Dan beperk je je kans op glans. Helpt dit niet, kun je een olieabsorberende primer onder je foundation dragen. Kies voor een luchtige foundation die je met een borstel aanbrengt. Tinten die erg op je huidskleur lijken als beige of lichtbruin, werken het best bij deze natuurlijke look. Deze kleuren verdoezelen ook goed gezwollen oogleden. Lipstick met een gouden schijn maken het geheel helemaal af. (br.nina)



20-02-2009 om 10:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Kors duffelt zijn modellen warm in


Michael Kors duffelt zijn modellen warm in


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/19/420906/michael-kors-duffelt-zijn-modellen-warm-in_7_235x280.jpg


Michael Kors, de ontwerper die bekendheid verwierf dankzij zijn juryrol in de Amerikaanse versie van 'de designers', heeft iedereen verrast doen staan tijdens de New York Fashion Week met zijn bijzonder warm ingeduffelde vrouwen.


  http://albums.hbvl.be/publish%5CMichael%20Kors%5CPR%5COOG200902190049H_.JPG


Michael Kors kan terugkijken op een bijzonder geslaagde New Yorkse modeweek. Zijn collectie met fluorescerende kleurtjes en warm ingeduffelde vrouwen kon zo naast de collectie van Marc Jacobs geplaatst worden, en is met recht en rede één van de meest inventieve, gedurfde shows van de New York Fashion Week.


http://albums.hbvl.be/publish%5CMichael%20Kors%5CPR%5COOG200902190052H_.JPG

(br.She)



20-02-2009 om 00:48 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Optimistische collectie van Matthew Williamson


Optimistische collectie van Matthew Williamson


http://img299.imageshack.us/img299/3083/matba1.jpg


Als het van designer Matthew Williamson afhangt, wordt volgende winter bijzonder kleurrijk. Zijn spel met materialen, prints en kleuren op de catwalk in New York lijkt de ideale remedie tegen de crisis.

 
 http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/12/9/album_large_810504.jpg

Felle kleuren
Matthew Williams ziet de toekomst blijkbaar optimistisch in, het is net alsof hij met felle kleuren de mensen weer hoop wil geven. Zijn collectie is ideaal om je humeur op een treurige winterdag op te krikken. Vooral zijn schoenontwerpen vielen meteen op: torenhoge stiletto's met zebraprint en opvallende roze zool.


  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/11/15/6/album_large_810456.jpg


Hij gebruikte veel bont, experimenteerde met dierenprints en skinny lederen broeken kregen een turkooizen kleur.

We kijken alvast uit naar zijn collectie die hij voor H&M tekende en vanaf april in de winkels zal hangen.(br.nina)


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/16/7/album_large_810457.jpg




19-02-2009 om 19:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinsessen maken haarband weer modieus


Prinsessen maken haarband weer modieus


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/18/420147/prinsessen-maken-haarband-weer-modieus_7_235x280.jpg


Op de viering voor Koning Albert I, die 75 jaar geleden omkwam na een val van de rotsen in Marche- Les-Dames, kwamen de drie prinsessen hip voor de dag. Astrid, Mathilde en Claire droegen elk een stijlvolle haarband.

De prinsessen stalen - sober - de show. “De koninklijke familie kwam zeer modieus voor de dag”, zegt Kathy Pauwels van Royalty. “Dit was duidelijk afgesproken, niemand sprong er uit.”
Extensions

Claire koos voor een haarband van hofleverancier Fabienne Delvigne. Mathilde was helemaal in Natan, die ook de zwart satijnen haarband met broche leverde. Waar Astrid ging shoppen, is niet bekend.

Opvallend waren de lange krullen van Claire. “Extensions”, denkt Pauwels. “Claire heeft heel erg stijl haar.”(br.She)



19-02-2009 om 13:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC-collectie 'De designers' is een succes


JBC-collectie 'De designers' is een succes


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/jbc.jpg


De nieuwe collectie van designerwinnares An Buerens verkoopt is een succes. De patchworkcollectie verkoopt als zoete broodjes. In verschillende JBC-winkels stonden 's morgens vroeg kooplustigen te wachten tot de winkel openging en sommige kledingstukken waren al na drie uur uitverkocht.

Een jury met topontwerpers Walter Van Beirendonck en Christophe Coppens vond dat An de beste collectie had. De collectie van An ligt vanaf vandaag in de winkels van JBC, de kledingketen waar An een job heeft gekregen als ontwerpster. De collectie staat ook in Weekend Knack.

Je eigen collectie én vast werk bij JBC: waar zou An Buermans het meest blij mee zijn? 'Met alle twee. Ik moest dringend een andere job zoeken. Ik heb zes jaar in dat café gewerkt en was het beu.' An studeerde plastische kunsten en mode. Ze combineerde haar werk als cafémadam met dat van ontwerpster. Haar collecties verkocht ze via het internet en kleine winkeltjes.

Haar job bij JBC oefent ze sinds januari uit; de finale van De designers werd eind vorig jaar opgenomen. 'Ik ben nu young fashion designer. Ik herbedenk ontwerpen die afgekeurd zijn, teken prints, oefen op stoffen. De dagen zijn kort, maar gezellig. We zitten hier met een clubje van vijf of zes op de damesafdeling. Of ik ooit al iets gekocht heb bij JBC? Nee, maar mijn moeder en mijn zussen wel.'

Uiteraard gaat voor An een droom in vervulling. Al wou ze als kind eerder kok of barvrouw worden. 'Ik heb heel even hotelschool gevolgd, maar ben snel op etalage overgeschakeld. Ik ben zot van mode, maar heb geen overvolle kleerkast. Ik combineer graag oud met nieuw. Ik heb maar één paar dure schoenen.'

Waar het voor An moet eindigen? 'Als de mensen mijn collectie maar mooi vinden en kunnen betalen. Mijn kost verdienen en iedereen vrolijk op straat zien lopen: dat is voor mij meer dan genoeg.'(br.Het Nieuwsblad)



18-02-2009 om 14:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs in rood op de catwalk voor goed doel


Celebs in rood op de catwalk voor goed doel


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/15/0/13/album_large_805273.jpg
Tori Spelling


De Heart Truth Red Dress Catwalk stuurt celebs op de catwalk ten voordele van hartziekten bij vrouwen. Verschillende vrouwelijke celebs als Hillary Duff en Tori Spelling schitterden in prachtige rode jurken. Tim Gunn, die ken je van de Amerikaanse versie van De Desigers, praatte de show aan elkaar. 







http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/3/1/large_806296.jpg
Samantha Harris



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/14/10/album_large_805270.jpg
Hilary Duff  (br.nina)




18-02-2009 om 14:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashionista's kopiëren massaal Michelle Obama

Fashionista's kopiëren massaal Michelle Obama


Michelle Obama met een creatie van Jason Wu.



Anna Wintour tijdens show Jason Wu.
Anna Wintour tijdens show Jason Wu.


Tijdens de New York Fashion Week viel het enorm op: fashionista's zijn dol op de stijl van First Lady Michelle Obama. Hoofdredactrice van Vogue Anna Wintour droeg een ontwerp Jason Wu en zat op de eerste rij van zijn show. Hij is de designer van de Michelles baljurk bij de eedaflegging.

Erkenning
"Jason Wu is ontzettend populair deze dagen, dit allemaal dankzij Michelle Obama", aldus moderedactrice Suze Yalof Schwartz. "Ik ben nog nooit naar zijn show geweest, maar dit seizoen wilde ik het niet missen." Sinds de first lady zijn baljurk droeg, kende de verkoop van zijn collectie een enorme boost. Het merk van Jason Wu werd pas in 2006 op de markt gebracht. "Het is geweldig. Ik krijg nu de erkenning die andere designers pas na 10 jaar krijgen."

Budgetvriendelijk
Maar daar blijft het niet bij. Ook andere ontwerpers waar Michelle fan van is, zagen hun stukken plots wel heel populair worden. Zo kennen designers Maria Pinto, Narciso Rodríguez en het merk Thakoon nu een enorm succes. Maar Michelle negeert ook de budgetvriendelijke mode niet. Zo geeft ze openlijk toe fan te zijn van J Crew, een goedkoper Amerikaans merk, waarvan ze ook een outfit draagt in haar fotoshoot voor Vogue.



18-02-2009 om 12:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeans uit de automaat


Jeans uit de automaat


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/jeans.jpg





Staat er naast de drank- en snoepautomaat binnenkort de jeansautomaat? Als het van het modemerk Closed afhangt, wel. Net als alle andere afhaalmachines, werkt het simpel: je steekt je creditcard erin en voor 149 euro rolt je hippe jeans eruit.

Primeur
De Magnificent Jeans Machine kon op heel wat aandacht rekenen tijdens verschillende fashionbeurzen. Het Duitse modemerk is dan wel bekend voor zijn gekke ideeën, deze nieuwe vondst is een primeur. Bedoeling is met het apparaat langs een aantal vooruitstrevende winkels te trekken. Deze lente staat die opgesteld in de Antwerpse Closedzaak.

Omruilen
Veel keuzemodellen heb je niet, slechts 2 modellen zitten achter de vitrine verstopt. Vergissingen zijn nog altijd mogelijk maar niet wenselijk, omruilen is voorlopig nog moeilijk. (br.hln)


18-02-2009 om 11:54 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
17-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josh Holloway


Josh Holloway nieuwe gezicht van Davidoff Cool Water








Tijdens de opname van de TV commercial.
Tijdens de opname van de TV commercial.


Lost acteur Josh Holloway wordt wereldwijd het nieuwe gezicht van Davidoff Cool Water. De TV commercial en advertenties in magazines, zullen te zien zijn vanaf juli.

Mannelijk
"Ik hou van Cool Water omdat het krachtig, eenvoudig en tijdloos is", vertelt de acteur. "Voor mij staat de geur garant voor een gebruiker die tevreden is met zijn mannelijkheid".

Oudere vrouwen
Josh Holloway is beter bekend als James Sawyer Ford uit de serie 'Lost'. Aan Elle Magazine onthulde de 37-jarige acteur dat hij niet vies is van vrouwelijk schoon, al voelt hij zich ook aangetrokken tot oudere vrouwen. "Ik heb al gefantaseerd over Barbra Streisand. Onlangs zag ik Sophia Loren op restaurant en ik was totaal overdonderd". (br.hln)


17-02-2009 om 13:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timberlake meest stijlvolle man


"Timberlake meest stijlvolle man"


http://img10.imageshack.us/img10/49/justintimberlake2yw4.jpg



Justin Timberlake is door het modeblad GQ verkozen tot de meest stijlvolle man van de Verenigde Staten. Het blad roemde de zanger om zijn gewaagde kledingkeuze, zoals zijn hoeden, driedelige pakken en smalle stropdassen.

De 28-jarige Timberlake geeft naar eigen zeggen de voorkeur aan eenvoudige kleding. Het ergert de zanger als het bij de hele outfit om een hoed draait. Ook draagt hij nooit een ruitvormige trui als hij naar de golfbaan gaat.

Kate Moss
Timberlake, die een aantal jaar geleden een eigen kledinglijn op de markt bracht onder de naam William Rast, beschouwt het Britse topmodel Kate Moss als een stijlicoon. "Als ze een ton aantrekt, vat het publiek het nog als een statement op."

In maart komt het Amerikaanse modeblad met een top-tien van meest stijlvolle mannen. Op de lijst prijken onder meer de namen van Kanye West, T.I., Jason Schwartzman en fotograaf Alexi Lubomirski.

 


Op de golfbaan draagt Timberlake nooit een ruitvormige trui. (br.hln)



16-02-2009 om 18:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kapper: Vind jouw perfecte stijl


Kapper: Vind jouw perfecte stijl



http://img399.imageshack.us/img399/5669/chanelgggpo3.jpg



Naar de kapper gaan is nooit een gemakkelijke, rustgevende opgave. Je bent je al dagen aan het opjagen over de juiste kleur, snit, en krijgt 's nachts nachtmerries van een vreselijk eindresultaat. Wij proberen de kapperstress te verminderen en zetten enkele handige tips op een rijtje.

Bereid je allereerst goed voor op je kappersbezoek. Bedenk jezelf welk model je graag zou willen hebben, op wie je wil lijken, en knip enkele foto's uit, die jij mooi vindt. Hoe meer beeldmateriaal, des te beter de kapper een beeld kan vormen van jouw wensen en verlangens.

Probeer vooraf de vorm van je gezicht te bepalen. Sommige kapsels zullen je vormen nu eenmaal niet flatteren. Heb je eerder een rond gezicht, ga dan voor de 'uitgedunde' look. Geen opgeborstelde pony, of bobcoupes die onder de kaaklijn komen voor jou. Ook een grote krullenbos kan je beter vermijden. Ga daarentegen voor langere coupes, waarbij je het haar minstens achter je oren kan strijken.

Vierkante gezichten staan prachtig met laagjes. Deze maakt de omlijning van het gezicht zachter, en geeft je gezicht een mooie ronding. Krulbossen vermijden beter te korte kapsels, waarbij de vierkante kaaklijn duidelijk zichtbaar is.

Hartvormige en ovale gezichten kunnen erg volumineus gaan met veel textuur en beweging. Een zachte bob is een prachtige coupe voor deze gezichtsvorm. Lange gezichten kunnen dan weer perfect wegkomen met korte laagjes en opgeknipte bobcoupes. Probeer het haar wel steeds dicht bij het gezicht te houden om het gezicht niet nog langer te laten lijken.

Hou je tenslotte niet teveel vast aan regeltjes. Wil je echt voor zwart haar gaan, en is ook je kapper te vinden voor het idee? Ga er dan voor. Wist je dat de prachtige zwartharige Dita von Teese eigenlijk hoogblond haar heeft!  (br.She)



16-02-2009 om 14:30 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
15-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modellen dansen voor Jean Paul Gaultier

Modellen dansen voor Jean Paul Gaultier


http://img187.imageshack.us/img187/4982/larastoneae6.jpg


Na een reclamecampagne voor Zara is topmodel Lara Stone het nieuwe gezicht van Jean Paul Gaultier. De Franse couturier laat zijn model blootsvoets poseren met slechts één accessoire, een verband rond haar enkel. Het vroegere uithangbord van de modeketen Zara slaagde erin tijdens de fotoshoot een erg dynamische femme fatale neer te zetten. De gedreven blik en blonde haren laten er geen twijfel over bestaan dat Brigitte Bardot als voorbeeld heeft gediend

De foto's hebben een erg dynamische en natuurlijke stijl. Dans staat centraal in deze campagne voor de lente en zomer van 2009. Al zien sommigen ook een knipoog naar de valpartij van Lara Stone vorige zomer tijdens een defilé voor Karl Lagerfeld, als gevolg van een paar veel te hoge hakken.

De atletische danser op de achtergrond geeft een toets van mannelijke elegantie, die perfect past bij de look van Lara.



15-02-2009 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
14-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson ontwerpt voor maatje meer


Jessica Simpson ontwerpt voor maatje meer







Jessica Simpson, de zangeres/actrice die een tijdje geleden heisa opwekte met haar toenemend gewicht, heeft een nieuwe wending in haar carrière gevonden. Ze heeft besloten om designkleding te ontwerpen voor dames met een maatje meer.

Ervaringsdeskundige
Aan het Amerikaanse 'In Style' magazine onthulde ze haar ideeën: "Ik wil kleding ontwerpen die elk figuur flatteren", vertelt ze. "Als geen ander weet ik hoe bepaalde kleding je een verkeerde look geven. Ik ben al zo vaak bekeken en beoordeeld, waardoor ik nu wel weet wat werkt als je wat voller bent. Ik garandeer dat mijn kleding en accessoires elke vrouw laten schitteren".

Gelukkig
Simpson, 28, heeft nog altijd niet gereageerd op de kritieken over haar figuur. De blonde ster ging van maatje 34 naar 42 en kreeg hier tonnen kritiek over nadat ze op het podium verscheen met een flinke boezem en een strakke jeans. Wel smoorde ze, volgens ons, alle kritieken door te stellen dat ze zich supergoed en gelukkig voelt. (br.hln)



14-02-2009 om 18:43 geschreven door fashionista


Tags:maatje meer
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exclusief: de nieuwe it-bag


Exclusief: de nieuwe it-bag










Victoria Beckham bewijst nog maar eens dat ze een trendsetter is op het vlak van mode en accessoires. Loewe lanceert een nieuwe handtas ('Calles'), la Beckham wordt er mee gespot en meteen is de tas gebombardeerd tot nieuwe it-bag.

De nieuwe it-bag heeft met de vorige gemeen dat ze heel groot, op het randje van veel te groot is. De stof is slap en kan zowel over de schouder als op de onderarm gedragen worden. Het verschil is de ietwat ongebruikelijke vorm én het enorme hangslot. Ook de waanzinnige prijs heeft de tas met de vorige it-bags gemeen: enkele duizenden euro's.

Voor de minder kapitaalkrachtige fashionista's lanceert Loewe een limited edition versie in vinyl gemaakt. 278 euro kost zo'n tas dan, al zijn er wel maar 10 van gemaakt. De kans is redelijk klein dat je aan zo'n tas raakt dus.... Ach, het is vast leuker om er over te dromen dan om er één te hebben. Toch?! (br.hln)



14-02-2009 om 15:05 geschreven door fashionista


Tags:it-bag , fashionista
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creëer de perfecte rode lippen

Creëer de perfecte rode lippen


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/3/5/14/large_469664.jpg



Niets zo sexy als volle rode lippen. Marilyn Monroe, Rihanna en Christina Aguilera deden het ons al voor in tal van clips. Valentijn is het geknipte tijdstip om jouw lippen om te toveren tot rode pareltjes. Wij geven enkele handige tips om de perfecte sexy rode lippen te bekomen.

Breng een klein beetje foundation aan op je lippen. Deze 'basislaag' werkt als een soort van primer en zorgt ervoor dat de kleur langer intact blijft. Om de lippen te omranden gebruik je best een potlood op siliconenbasis, zodat de lipstick netjes binnen de lijntjes blijft. Om een te harde overgang tussen het potloodlijntje en de lipstick te voorkomen, kan je een wattenstaafje gebruiken om het potlood wat uit te vegen.

Breng je lippenstift steeds aan met een penseeltje, zo werk je niet alleen nauwkeuriger, de kleur blijft er ook langer door op je lippen. Start steeds in het midden en werk langzaam naar buiten toe. Na een eerste kleuring, neem je best een zakdoekje om alle overtollige lippenstift weg te vegen. Daarna zijn je lippen klaar voor een tweede laagje.

Om lippenstift op je tanden te voorkomen maak je best een O-vormig tuitmondje rond je wijsvinger. Alle overtollige lippenstift, die anders op je tanden zou belanden, blijft dan op je vinger hangen.

Droge lippen zorgen nooit voor een mooi resultaat, exfolieer daarom steeds voorafgaand je lippen met een zachte tandenborstel.

Bang om de verkeerde kleur lipstick te kopen? Neem dan volgende simpele regeltjes in acht. Roodharige types staan prachtig met frambozenrood. Olijfkleurige huidstypes vinden dan weer hun gading in de oranje tinten en de felrode kleuren. Pruimkleurige lippenstiften staan geweldig bij donkere huidstypes.  (br.she)



14-02-2009 om 14:55 geschreven door fashionista


Tags:lippen, rode lippen
» Reageer (0)
13-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke wenkbrauwen zijn weer trendy

Dikke wenkbrauwen zijn weer trendy





Sienna Miller
Sienna Miller


http://i125.photobucket.com/albums/p75/hollywoodonfire/Women/MarleneDietrich2.jpg
Marlène Dietrich


Ook wenkbrauwen zijn onderhevig aan trends, momenteel is het terug hip om dikke, borstelige exemplaren te hebben. Dat bewijzen de looks van Kate Winslet, Sienna Miller, Madonna en Natalie Portman op de rode loper. Volgens de Britse journaliste Liz Jones is deze trend een gevolg van de economische crisis.

Strijd met mannen
Momenteel zijn dikke, donkere en lange wenkbrauwen hip. We zagen het bij tal van celebs, de ene gaat er wat natuurlijk extremer in dan de andere. Modetrends kan volgens Liz Jones heel wat verklappen. De hakken zijn momenteel torenhoog, de rokjes ultrakort en de schouders breder, allemaal een gevolg van de economische crisis. De dikke wenkbrauwen zijn volgens haar een teken dat vrouwen ernstig en machtig zijn en dat ze niet met zich laten sollen. De hoeveelheid van gezichtsbeharing is een indicatie van het mannelijke hormoon testosteron. Vrouwen willen met dikke wenkbrauwen nu bewijzen dat ze de strijd met de mannen op de werkvloer aankunnen. Ze willen niet opzij geduwd worden door de crisis.

Geschiedenis
Maar dikke wenkbrauwen zijn niet altijd trendy geweest. In de jaren '30 was het mooi om je wenkbrauwen kaal te plukken en een hoog, dun boogje te tekenen. Kijk maar naar Marlène Dietrich en Greta Garbo, ze leken constant verbaasd. Vrouwen moesten toen vooral mooi zijn, niet werken, dat was voor de mannen. Tijdens de oorlog werden wenkbrauwen dikker, er was geen tijd om bezig te zijn met zulke onbenulligheden. In de jaren '60 en '70 mocht het weer wat dunner, vrouwen wilden toen weer als meisjes behandeld worden.

Laten groeien?
Kun je je wenkbrauwen nog laten groeien als je de gewoonte hebt ze te epileren? Helaas niet. Er zijn verschillende opties als je toch dikke wenkbrauwen wil. Je kunt bijvoorbeeld voor permanente make-up kiezen, maar zo krijg je wel geen natuurlijk resultaat. Na een tijdje vervagen ze ook en krijgen ze een beetje een paarse schijn. Een betere optie is je wenkbrauwen aan te zetten met een donker poeder en eventueel bij te werken met een potlood. Je kiest best voor bruin, zwart gaat het geheel te zwaar maken. Een andere, meer radicale oplossing is een transplantatie. Dan reconstrueert de chirurg met je hoofdhaar je wenkbrauwen.

Hoe epileren?
Maar ook nu de trend dik is, moet je toch je wenkbrauwen bijwerken. Het is namelijk de bedoeling dat ze een natuurlijke lijn volgen, maar weinig vrouwen zijn daarmee gezegend. Je epileert best na een douche of bad omdat je huid dan proper en zacht is. Kies voor een vergrotende spiegel. Bind je haar vast en maak je wenkbrauwen nat. Met een propere tandenborstel kam je de haartjes naar boven. Teken dan met een potlood de onderste lijn van je gewenste vorm. Haartjes aan de bovenkant moet je niet epileren, dit geeft een onnatuurlijk resultaat. Gebruik een goed pincet en trek in de groeirichting van je haar, zo heb je minder kans dat de haartjes afbreken. Om de pijn tegen te gaan kan je best je huid strak trekken. Vervolgens kam je je haar weer in vorm met een tandenborstel. (br.hln)



13-02-2009 om 13:50 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
12-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grace Kelly inspireert haarartiesten

Grace Kelly inspireert haarartiesten


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/12/417942/grace-kelly-inspireert-haarartiesten_1_515x0.jpg


Professionele haarartiesten worden wel vaker door elkaar of door VIP's geïnspireerd, de obsessie voor Grace Kelly en haar prachtige 'Franse rol'kapsel kwam echter als een complete verrassing. Wij geven enkele handige tips om deze nieuwe hippe look snel en makkelijk zelf te verkrijgen.

De modehuizen Oscar de la Renta en Yves Saint Laurent zijn alvast verknocht aan de Grace Kelly-look. Tijdens hun fashion shows lieten ze alle modellen opdraven met de bekende 'Franse rol'. (br.She)



12-02-2009 om 21:03 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mandy Moore stopt met kledinglijn

Mandy Moore stopt met kledinglijn




Mandy Moore stopt met haar kledinglijn Mblem. Drie jaar na de lancering vindt de Amerikaanse zangeres het voorlopig welletjes met haar modeaspiraties.

Volgens de 24-jarige Moore kwam de lijn onvoldoende overeen met haar ideeën en persoonlijkheid. Ze richt zich nu weer volledig op haar muzikale carrière. Op 26 mei verschijnt haar album 'Amanda Leigh'.

De zangeres is echter nog steeds vol lof over de modewereld. "Ik houd van die wereld. Ze fascineert mij", citeert modeblad 'WWD' haar. Een terugkeer sluit ze dan ook niet uit. "Als ik me weer in de modewereld begeef, doe ik dat op het juiste moment en met de juiste partners." (br.hln)


12-02-2009 om 12:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna houdt van Belgische mode

Rihanna houdt van Belgische mode



http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/10/417004/rihanna-houdt-van-belgische-mode_1_515x0.jpg

De superster Rihanna heeft een voorliefde voor de Belgische hoedenontwerper Christophe Coppens. Voor haar optreden tijdens de Grammy's droeg de zangeres een prachtig ontwerp van de Belgische designer.

Het hoedje is zwart en bezet met glinsterende pailletten. Om het design een tikje extravagant te maken plaatste de Belgische ontwerper een stoffen mes bovenop het design. Rihanna was zo verzot op het design dat ze het hoedje niet enkel droeg tijdens haar optreden op de Grammy's maar ook tijdens de afterparty en de bijhorende fotoshoot. (br.she)


11-02-2009 om 21:12 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Online vintage kopen


Online vintage  kopen






Dankzij vintage kun je eindelijk die anders zo dure Prada handtas of Gucci pumps kopen. Het is ook de ideale oplossing voor fashionista's die graag er origineel bij lopen. En natuurlijk is vintage momenteel ook gewoon hot. We geven jullie de leukste online adresjes mee, zo kan je waar en wanneer je wil in alle rust snuisteren naar vintage.

Designer vintage
Vintage of tweedehands stuks van designers zijn mooi, maar meestal erg gewild en dus niet makkelijk te vinden. Op Designer-vintage.com krijg je niet alleen de mooiste stuks, je kan er ook zelf een advertentie op plaatsen. Als VIP-member kun je zelfs je eigen webshop beheren met een uniek persoonlijk webadres. Als je perfect weet waar je naar op zoek bent, kun je er ook een 'Wish' achterlaten. Mocht er dan een advertentie worden geplaatst van jouw droomstuk, krijg je automatisch bericht.

Jurken
Op poshgirlvintage.com vind je jurken waar Audrey Hepburn jaloers op zou geweest zijn. Je vindt er exemplaren van de jaren '20 tot '80. Ideaal voor als je een chique gelegenheid in het vooruitzicht hebt. Een ding is zeker, je zult ieders hoofd doen draaien.

Leuke spulletjes
Hoeft het voor jou allemaal wat minder chique te zijn, maar ben je wel op zoek naar iets origineels? Dan vind je op ilovevintage.nl heel wat leuke dingen, vooral hun aanbod van schoenen is heel groot. Je hebt er ook een onderdeel NOVintage waar je nieuwe stukken met een vintagelook kunt kopen. Vforvintage.com is dan weer een Amerikaanse webshop. Je kunt er terecht voor leuke spulletjes van zowel designers als minder bekende en goedkopere merken. 



11-02-2009 om 19:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama op de cover van Vogue

Michelle Obama op de cover van Vogue


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/11/417531/michelle-obama-siert-cover-van-vogue_7_235x280.jpg


Voor de maart editie heeft het vooraanstaande modeblad Vogue alle toeters en bellen uit de kast gehaald. Het modemekka strikte niemand minder dan de First Lady Michelle Obama om de cover van het maandblad te sieren.

De Vogue medewerkers blijven verbluft achter. Niet alleen was Obama erg openlijk, de First Lady koos al haar outfits zelf, een job die zelfs de beste stylist niet beter kon gedaan hebben.

Voor de cover schittert Obama in een fuchsia roze ujurk van Jason Wu, de ontwerper die ook verantwoordelijk was voor de prachtige witte jurk tijdens de inauguratie van haar man Barack. In de verder reportage draagt Michelle onder andere creaties van Narciso Rodriguez en J. Crew.

Volgens Vogue is het een van de warmste en sterkste covers in tijden. "Modellen poseren, sterren poseren, maar wat je hier ziet is een echte vrouw die haar warmte aan iedereen wil geven."


11-02-2009 om 18:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoudervullingen maken comeback


Schoudervullingen maken comeback


schoudervulling



Dit seizoen lijkt de modewereld terug te grijpen naar de jaren 80. Neen het is nog lang niet tijd om je lange wollen sokken, en zweetbanden boven te halen, maar de schoudervullingen lijken alvast wel terug volledig hip te zijn.

Schoudervullingen zorgen bij het verkeerde figuur al snel voor een enorm geblokt uiterlijk, en zelfs de meest schriele modellen tonen robuust in een mantelpak met mousse vullingen.

Toch grijpen Karl Lagerfeld, Louis Vuitton, Balmain, Proenza Schouler en Jean Paul Gaultier terug naar de jaren 80-stijl om hun kledij dat tikje meer te geven. Eén tip: koop losse vullingen, en probeer ze thuis eventjes uit. Voel je jezelf als een Viking op veroveringstocht? Gooi ze dan snel weg en vergeet deze trend! (br.she) 



10-02-2009 om 15:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franjetassen van Fab

Franjetassen van Fab


De fringle trend is nog niet over! Het Nederlandse accessoirelabel Fab. komt met een collectie franjetassen en clutches in talloze kleuren in zacht suède. Grijs, zwart, fuchsia, oranje, paars, camel, blauw, okergeel…


http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/02/fabfringlebags.jpg



Deze Rumbaibags (‘rumbai’ betekent in het Indonesisch franje, het land waar de gehele Fab.collectie geproduceerd wordt) zijn er in grote shoppers en in diverse maten clutches.

Kleine clutches vanaf €105,- grote tassen €189,-

Over Fab. tassen:
Fab. produceert handgemaakte trendy leren tassen, portemonnees, clutches en sieraden. Het ontwerp komt uit de handen van Fabienne Chapot (28) die dit label 2 jaar geleden opzette. Inmiddels levert Fab. aan meer dan 100 winkels in Nederland en is er sinds kort een Fab. Store in Den Haag.


fringlefabtassen.jpg


(br.style today)



10-02-2009 om 14:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld


Een paar van de prachtige creaties van

Karl Lagerfeld tijdens de fashion week in Londen


http://img244.imageshack.us/img244/3125/15495711te4.jpg



Karl Lagerfeld  bleef trouw aan zijn favoriete kleuren: zwart en wit. Zijn modellen leken zo weggegrepen uit een romantisch liefdesdrama. De stijlvolle en sobere stijl maakten van de collectie eentje om te herinneren.



http://img144.imageshack.us/img144/6087/35725055jv1.jpg




http://img230.imageshack.us/img230/1482/66736151wj8.jpg




10-02-2009 om 02:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phoebe Philo keert terug naar modewereld


Phoebe Philo keert terug naar modewereld


phoebe



De Parijse modeontwerpster Phoebe Philo zet na een jarenlange stilte terug haar eerste stapjes in de modewereld. De voormalige ontwerpster van Chloé verzamelde al haar inspiratie voor een sterke nieuwe zomer- en cruisecollectie voor het merk Celine.

"Celine was nooit een toonbeeld van flashy, funky mode. De sobere lijn trok zich door alle voorgaande collecties, en dat gevoel wou ik behouden. Mijn creaties zijn als een goede foundation voor je wardrobe. Basisstukken die je look volledig maken", aldus Philo.

Philo wil met de nieuwe collectie zichzelf terugvinden als creatieve modeontwerpster. "Mijn collectie draait niet om mode of trends, maar om de stukken op zich en stijl", benadrukt Philo.(br.she)


09-02-2009 om 23:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramsey Nasr verkozen tot meest sexy man


Ramsey Nasr verkozen tot meest sexy man








Marie Vinck.
Marie Vinck.


Dit weekend werden in Antwerpen de Elle Style Awards uitgereikt. Prinses Mathilde werd er uitgeroepen tot 'Best dressed Belgian woman'. 'Most sexy Belgian Man' bleek Ramsey Nasr, voor Matthias Schoenaerts en Freek Braekman.

Ontwerper
De prijs voor 'Best Belgian Designer' werd in de wacht gesleept door Tim Van Steenbergen, die zich afgelopen jaar een duizendpoot toonde met een eigen collectie, een collectie voor Chine, schoenen, theaterkostuums en zonnebrillen.

Label
In de categorie 'Best Belgian Label' kreeg Essentiel de meeste stemmen, het merk van Inge Onsea en Esfandiar Eghtessadi. Andere genomineerden waren Chine en Just in Case.

Artiest
In de categorie 'Best Belgian Model' mocht Kjell Bracke met de award gaan lopen. Net als Loft-actrice Marie Vinck, dochter van Hilde Van Mieghem, die een overduidelijke meerderheid aan stemmen ronselde in de categorie 'Best Belgian Artist'. (br.nina)



09-02-2009 om 22:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenenkoning Louboutin gaat online

Schoenenkoning Louboutin gaat online




De schoenenkoning Christian Louboutin ontdekte het internet. Deze week ging zijn website officieel online, het is een echte hemel voor schoenenliefhebbers geworden.

Leven Louboutin
Als je de website opent, doet het geluid van klakkende hakken je al watertanden. Je vindt er niet alleen de volledige collectie, er is ook een blog en talloze foto's waarbij je een kijk krijgt op het leven de ontwerper. Je blijft eveneens op de hoogte dankzij zijn vele nieuwtjes. Ontdek het zelf op christianlouboutin.com en begin alvast maar te dromen. (br.Nina)


08-02-2009 om 16:05 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zusjes Olsen

Zusjes Olsen gaan mannenkleding ontwerpen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Zusjes-Olsen.jpg


Mary-Kate en Ashley Olsen ontwerpen nu ook voor mannen. De Amerikaanse actrices hebben een mannencollectie toegevoegd aan hun hippe couturelijn The Row. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People bestaat de mannenlijn onder meer uit jassen van kasjmier, wollen truien en zachte T-shirts.

De vrouwenkleding van het twee jaar geleden opgerichte The Row is een succes bij sterren als Katie Holmes, Heidi Klum en Gwyneth Paltrow. Naast de hippe couturelijn heeft de tweeling, die bekend werd als Michelle Tanner in de Amerikaanse komedieserie Full House, ook nog de sportievere vrouwenlijn Elizabeth and James en een kledinglijn voor meisjes. (br.hln)


08-02-2009 om 14:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke schoenen draag je komende lente?


Welke schoenen draag je komende lente?















De ballerina lijkt (eindelijk) definitief verdwenen uit de lijstjes van mode-ontwerpers en moderedactrices. De gladiatorsandaal daarentegen draait nog een zomer mee.

Sandalen
Sandaaltjes blijven sowieso hét zomeritem voor je schoenenkast. Torenhoge hakken, al dan niet met een verdikte zool, met vrolijke kleurtjes (liefst oranje of roze): met deze schoenen kan je niets verkeerd doen. En belangrijker in deze tijden van crisis: je kan die van vorig jaar gewoon hergebruiken!
Heb je nieuwe nodig (of wil je zo graag een nieuw paar schoenen), kies dan zeker voor gladiatorschoenen. Met of zonder hak, het kan alletwee. Ze zijn zowel stoer als elegant en passen op zowat alles.

Een andere mogelijkheid is hele stoere schoenen, afgewerkt met ritsen en gespen, of hele lieflijke, inclusief bloemenpatronen.

Voor de durvers
Zoek je iets specialers? Kies dan voor pumps met een speciale hak: alle vormen, figuren en kleuren zijn goed. Ook de zogenaamde 'shoeboot': een einkellaarsje met open teen (en soms open hiel) wordt gelanceerd. Celebs zijn er al mee gespot, maar wij twijfelen of de vrouw in de straat daar wel zo wild van zal zijn...
De materialen blijven leer, en meer bepaald: reptielenleer. Al zijn ook de groene schoenen aan een opmars bezig, en zij zien er steeds vaker uit als 'gewone' schoenen die niet te onderscheiden zijn van de rest. Ook de prijzen liggen in de buurt van gewone schoenen. Kijk maar op www.georgette.be. (br.nina)



07-02-2009 om 22:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend: strijd van kleuren

Trend: strijd van kleuren


Links: catwalk Lanvin, rechts: Eva Longoria straalt in rode jurk.


Ontwerp van Dries van Noten
Ontwerp van Dries van Noten


Look van asos.com
Look van asos.com


rok van Karen Millen bij asos.com.
rok van Karen Millen bij asos.com.


Stop winterkleuren als grijs en zwart ver weg in je kleerkast, dit seizoen draait alles rond oranje, rood, en roze. De jurken van Eva Longoria en Christina Applegate voor de Golden Globes zetten alvast de toon.

Combineren?
De truc van deze trend is het vinden van de juiste tint voor je huidskleur. Paars, blauw flatteren vrouwen met een bleekere huid. Warmere vrouen staan goed met roze en rood. Je mag niet bang zijn om sommige 'moderegels' te breken. Als het vroeger nooit bij je opkwam om een blauw truitje te combineren met een fuchsia rok, dan moet je het nu zeker wel proberen. Je zal zien dat het wel werkt. Draag wel kleuren die tot dezelfde tint behoren, te grote contrasten tussen warme en koude kleuren zullen met elkaar vechten.

Experimenteren
Vergeten kleuren als felroze of kanariegeel zijn terug helemaal in, aan jou om ermee te experimenteren. Je handtas mag daarentegen wel in volledig contrast staan met je outfit. Wat je zeker niet mag doen is felle kleuren combineren met zwart, want dan lijk je zo weggelopen uit de jaren '80.

Vrolijker
Voel je jezelf niet goed bij dit kleurenfestival? Introduceer dan geleidelijk aan kleur in je kleerkast. Begin met felle nagellak, trek vervolgens een felblauwe sjaal aan en waag je dan aan een paar rode schoenen of handtas. Dit is een trend waar je even moet aan wennen. Meer eens je merkt hoe vrolijk je wordt van al die felle kleurtjes, wil je zwart, bruin en wit niet meer terug. (br.Nina)



07-02-2009 om 13:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff creëert eigen rocker chic kledij


Hilary Duff creëert eigen rocker chic kledij




duff



Hilary Duff heeft haar modeambities eindelijk verder uitgewerkt. Samen met DKNY Jeans creëerde de actrice en zangeres een eigen rocker chic-lijn genaamd 'Femme'.

"Het moeilijkste was het kiezen van de naam. We wilden iets stoers en toch vrouwelijks. Femme voelde voor mij aan als de perfecte combinatie tussen deze twee. Het is agressief, maar op een goede manier", vertelt Duff.

De collectie belooft erg veelzijdig te zullen worden. Zo zullen er truien worden gecreëerd met afneembare sjaals, T-shirts met afneembare halskettingen, en aansluitende jeans met verstelbare riemopeningen zodat er zowel plaats is voor een dunne als brede riem.  (br.she)



06-02-2009 om 17:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantisch dineren met halfnaakte lingeriemodellen

Romantisch dineren met halfnaakte lingeriemodellen


dekkers



Wie met Valentijn eens iets anders wil doen, kan een plaatsje reserveren bij het Antwerpse restaurant Danieli il Divino. Terwijl je er gezellig tafelt met je geliefde defileren half naakte modellen in nieuwe creaties van Marlies Dekkers langs je tafel.

Een Valentijn diner met halfnaakte modellen, het lijkt misschien wat obscuur maar volgens de Nederlandse lingerieontwerpster Marlies Dekkers wordt het gegarandeerd een succesformule. Voor 60 euro krijg je een heerlijk menu voorgeschoteld en krijg je er een lingerieshow gratis en niets bovenop.

Om het thema van de avond te onderstrepen, ontwierp Dekkers zelfs een nieuwe collectie met rode lingeriesetjes genaamd Stolen Kisses.De lingerie van deze vier lijnen is er van cup A t/m F en XS t/m XXL. De prijs van een beha varieert van €75 tot €102, slipjes van €42,50 tot €55.

Defilé Marlies Dekkers, op 14 februari bij Danieli il Divino, Beukenlaan 12, 2020 Antwerpen. Aanvang 20 uur, menuprijs 60 euro. Reservaties: 03 825 37 38.



06-02-2009 om 13:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson


Is Jessica Simpson te dik of nieuw schoonheidsideaal?




Jessica vroeger
Jessica vroeger


Jessica nu
Jessica nu


Jessica Simpson, én vooral haar extra kilootjes, kregen de laatste weken veel media-aandacht. De knappe, blonde ster ging van maatje 34 naar 42 en kreeg hier tonnen kritiek over. Is ze te dik of is Jessica het bewijs dat eindelijk het schoonheidsideaal van maatje 0 voorbij is?

Jojoën
Vorige week verscheen Jessica Simpson op het podium met een flinke boezem en haar strakke jeans leek net iets te klein te zijn. Meteen meldden de roddelbladen dat Jessica te dik is, ze werd een wereldwijd discussiepunt. Jessica staat er om bekend te jojoën tussen maatje 42 en 34. Maar ze is niet de enige ster die zich zorgen maakt om haar gewicht. Zangeres Lily Allen en actrice Mischa Barton zijn ook het ene moment graatmager, een jaar later dragen ze maatje 40. Er zijn andere sterren, die er vrede mee hebben genomen dat ze niet graatmager zijn. Beyonce Knowles, Jennifer Hudson en Kat Dennings diëten niet en hebben geen probleem met hun rondingen.

Rondingen zijn goed
Maar het lijkt alsof Jessica nu zelf vrede heeft genomen met haar nieuwe ronde vormen. Ze komt er voor uit 60 kilo te wegen en is er van overtuigd dat mannen vrouwen met rondingen verkiezen. Zelf zegt ze zich goed te voelen: "Rondingen zijn goed. Constant lijnen is niet goed voor je hart of je zelfbeeld." Ook haar zus relativeert de gewichtstoename:"Vrouwen bestaan nu eenmaal in verschillende vormen en maten. Het is niet omdat je een ster bent, dat er andere standaarden gelden. Hoe kunnen we verwachten dat tienermeisjes van zichzelf leren houden in een wereld waarin vrouwelijke rondingen bekritiseerd worden."


Fulltime bezig
Wat veel mensen niet weten dat superslanke sterren fulltime bezig zijn met hun lijn. Ze sportten minstens 4 uur per dag sporten en zijn de hele dag door bezig met eten. Maar jonge tienermeisjes, die ontzettend opkijken naar deze graatmagere celebs, beseffen dat niet. Ze weten ook niet juist hoe gezond het ook is, als je te slank bent, krijg je niet al je voedingsstoffen. Als gevolg daarvan heb je te weinig energie, stemmingswisselingen en kun je zelfs depressief worden. En als je echt te weinig lichaamsvet hebt, blijft je ovulatie uit.

Nieuw ideaal?
Betekent de verdikte Jessica Simpson dat we terugkeren naar het schoonheidsideaal van de jaren '50. Vrouwelijke rolmodellen als Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe en Sophia Loren hadden allemaal vrouwelijk rondingen. Maar nu zouden van obesitas beschuldigd worden.

Veranderen
Ik vrees dat slechts nog maar een kleine groep mensen klaar is voor de terugkomst van rondingen. Insiders zeggen namelijk dat Jessica niet meer als vroeger gratis ontwerpen krijgt toegestuurd van bekende designers. Het ziet er naar dat ze niet meer met dezelfde prachtige jurken zal schitteren op de rode loper als vroeger. Ontwerpers vinden namelijk dat enkel graatmagere vrouwen hun ontwerpen eer aan doen. Maar niet alleen de mode-industrie is schuldig aan het ideaalbeeld van maatje 0. Is de filmindustrie al klaar voor 'dikkere' vrouwen? Zal Jessica nog rollen aangeboden krijgen, of moet ze eerst terug op een ongezond crashdieet? En als laatste moeten wij vrouwen ook veranderen, want ook wij zijn schuldig aan het huidige schoonheidsideaal. (br.hln)



06-02-2009 om 02:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele poseert voor Vogue


Adele poseert voor Vogue




De Britse zangeres Adele is binnenkort te zien in het modeblad Vogue. Ze werd vereeuwigd door celebrity-fotograaf Annie Leibovitz. Tijdens de fotoshoot maakte Adele ook kennis met de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue.

Anna Wintour
De ontmoeting met Anna Wintour, op wie de film 'The devil wears Prada' zou zijn gebaseerd, maakte diepe indruk op de 20-jarige zangeres. "Ik was heel nerveus, maar ze was gelukkig erg aardig. Ze vroeg me welke merken ik mooi vind. Ik probeerde een paar ontwerpers op te noemen waarover ik in Vogue had gelezen."

Wintour was op haar beurt gecharmeerd van de volslanke zangeres. Ze bood aan haar te kleden voor de Grammy's van zondag.
Adele, bekend van het nummer 'Chasing Pavements', behoort tot de grote kanshebbers op de Grammy Awards. Ze is genomineerd in vier verschillende categorieën, waaronder die van beste album. (br.hln)



05-02-2009 om 13:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodellen voelen de crisis in hun portemonnee


Topmodellen voelen de crisis in hun portemonnee


model



De Parijse en Milanese modeweek heeft voor veel modellen een wrange nasmaak gekregen. Vanwege de economische crisis werden namelijk veel minder mannequins ingehuurd, en kregen ze maar de helft van hun normale dagloon betaald.

De Fashion Week in Milaan en Parijs is normaal gezien hét moment om in grandeur uit te pakken met nooit geziene klasse en glamour. Ook dit jaar leek er niets aan de hand, maar achter de schermen was de ontgoocheling duidelijk voelbaar.

"Klanten die doorgaans 3.322 euro per dag neertelden, betalen nu nog maar 1.660 euro. Bovendien moeten we steeds meer met commerciële modellen werken, omdat deze beter in de markt liggen dan de duurdere beeldmodellen die voornamelijk catwalks lopen", vertelt Aidan Jean-Marie, directeur van het Premier Model Management in Londen.

"Bovendien kiezen steeds meer grote merken voor een bekend gezicht, waardoor nieuwelingen maar moeilijk kunnen doorbreken", besluit Karen Diamond, directrice van Models 1.(br.hln)


04-02-2009 om 22:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De cowgirl is terug


De cowgirl is terug




Chanel
Chanel

Jeansjasje van asos.com.
Jeansjasje van asos.com.

Sandalen bij asos.com.
Sandalen bij asos.com.

Jurken van New Look.
Jurken van New Look.


Handtas van New Look.
Handtas van New Look.


Chanel stuurde cowgirls op de catwalk. Je hoeft het niet zo extreem als Karl Lagerfeld te doen, maar het komende seizoen mag je wel een tikje western gaan. Experimenteer met jurken met franjes, gebleekte jeans en leder.

De juiste western look creëren is niet makkelijk. Je moet de trend niet te letterlijk interpreteren, want dan is het overdreven. Combineer bijvoorbeeld een eenvoudig gebleekt jeansjasje met een ander opvallend stuk met countrysfeer.

Jeansjasje
Een aansluitend gebleekt jeansjasje is een must have voor komend zomerseizoen. Het combineert zowel beeldig met een zwierig jurkje als een skinny jeans.

Schoenen
Met een paar trendy sandalen op een jeansrokje zit je al meteen goed. Deze exemplaren van asos.com combineren twee trends: western en gladiatorsandalen.

Fleurig jurkje
Voor je favoriete zomerjurkje kies je best voor een fleurig exemplaar met opvallende, liefst etnische print in een felle kleur. De lengte kies je zelf, van ultrakort tot enkellang, je vindt ze alle maten en kleuren.

Kapsel
Ook de vlecht is aan een serieuze comeback bezig. Deze lente draag je hem los, de truc is wat plukjes los te trekken voor een casual look. Wil je echt een fashionstatement maken, dan maak je het geheel af met een strooien hoed.

Accessoires
Maar je kan de westernlook zo basic maken als je zelf wil, bijvoorbeeld door de juiste oorbellen of handtas te dragen. Ga voor een lederen tas met franjes of voor grote ringen aan je oren. (br.nina)



04-02-2009 om 11:21 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
03-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson ruilt blond voor bruin



Scarlett Johansson ruilt blond voor bruin


http://scarlettjohansson.celebden.com/wp-content/uploads/2008/08/scarlett-johansson.jpg





Scarlett Johansson verraste iedereen met haar nieuwe bruine haarkleur op de rode loper van de filmpremière van 'He's Just Not That Into You'. Ze viel daarnaast ook op met haar felle strapless jurk met bloemmotief.

Verwarring
Scarlett koos wel voor een extreme verandering: van blonde krullen naar een sluik bruin kapsel. De actrice stelde haar nieuwe kapsel aan de fotografen voor door er veelvuldig mee te zwieren. Ze verklaarde haar recente verandering: "Het is een onderdeel van het vrouw zijn. We moeten voortdurend veranderen en verwarring veroorzaken." Niet iedereen is fan van haar nieuwe kapsel, de journaliste van Marie Claire noemen het ronduit saai.

De film 'He's Just Not That Into You' is gebaseerd op een zelfhulpboek van Greg Behrendt en Liz Tuccillo. Hij vertelt het verhaal van het liefdesleven van twintigers en dertigers. (br.nina)


03-02-2009 om 18:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lange oorbellen zijn ongezond


"Lange oorbellen zijn ongezond"


http://img502.imageshack.us/img502/4133/christianlacroixaj7.jpg


Lange, zware oorbellen zijn hét accessoire voor komende lente, dat bewijzen onder meer Michelle Obama en Drew Barrymore. Artsen waarschuwen wel dat het dragen er van risico's inhoudt, ze moeten steeds meer oorlelcorrecties uitvoeren.

Plastische chirurgie
De it-bag is niet langer trendy en de hakken zijn te hoog geworden voor normale vrouwen om te dragen. Daarom leuken steeds meer vrouwen hun outfit op met grote oorbellen. Maar deze oorbellen kunnen je oren schaden als je er ergens mee blijft haken, ze kunnen ook je oorlel rekken. Brits plastisch chirurg James McDiarmid: "Vrouwen lopen schade op door het dragen van trendy oorbellen. Meestal moeten we de gaatjes in de oren reconstrueren omdat ze rekken door het gewicht van de oorbellen. Daarnaast zwellen de oorlellen op waardoor ze blijvend bobbelig worden."

Voorzorgen
Niet bereid om je zware oorbellen op te geven? Neem dan je voorzorgen om je mooie oorlellen te behouden. Zo kan je Restylane laten injecteren in je lel, deze stof wordt ook gebruikt om lippen meer volume te geven. Maar het beste advies is je zware oorbellen te bewaren voor speciale gelegenheden en je kleine, lichtere exemplaren te dragen op andere momenten. (br.hln)


03-02-2009 om 12:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blondjes zijn terug


Blond is terug


http://img266.imageshack.us/img266/9347/blondpo6.jpg


Is het toeval dat er de laatste maanden meer blonde haarproducten worden verkocht? "Nee", vertelt celebkapper Andrew Barton in de Daily Mail. "De trend naar blonde lokken is terug, want vrouwen willen zich opnieuw beter voelen. Blond haar helpt om het humeur op te krikken".

Meer kleuringen
De crisis slaat wild om zich heen en zet zelfs vrouwen aan om de haren opnieuw blond te verven. Andrew Barton stelt dat er 67 procent meer blonde haarkleuringen worden gezet dan vorig jaar.

"Blonde vrouwen voelen zich zelfzekerder, ogen jonger en lijken vaak aantrekkelijker omdat ze meer aandacht krijgen. Een vrouw wil zich nu eenmaal graag goed in haar vel voelen. In deze doemtijden van crisissen, willen vrouwen zichzelf opvrolijken".

Andere perceptie
Er lopen weinig natuurlijke blondines rond. Wie ervoor kiest, doet dat weloverwogen en bewust. Uit een Brits onderzoek blijkt dat de perceptie van blonde vrouwen anders is dan bij andere haarkleuren. Blondines worden extroverter en sexy bevonden, 90 % van alle mannen denkt werkelijk dat ze meer 'fun' hebben. Nog volgens de enquête, worden blondjes 'naïever', 'populairder', 'rijker' en 'spontaner' bestempeld. (br.hln)


02-02-2009 om 15:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleurig de zoveelste plensbui overleven


Fleurig de zoveelste plensbui overleven


quinny



Plensbuien zijn vaak catastrofaal voor je algemene look. Je haren plakken al snel tegen je hoofd, je mascara loopt uit, en je regenjas is allesbehalve stijlvol. Quinny lanceerde daarom fashionable regenjassen en bijhorende paraplu's. De print doet terugdenken aan de beginjaren van Pucci, druk en bijzonder kleurrijk. Opvallen doe je zeker en vast met de paraplu en bijhorende jas van Quinny. De kleurrijke regentenue maakt deel uit van een beperkte collectie met grafische prints van de Deen Hendrik Vibskov. Voor de paraplu tel je gemiddeld 100€ neer. (br.she)


01-02-2009 om 15:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijse modeweek lost verwachtingen in


Parijse modeweek lost verwachtingen in


http://img264.imageshack.us/img264/142/86407515yu5.jpg


De Parijse Modeweek is weer helemaal achter de rug. Grote namen als Dior, Giorgio Armani, Karl Lagerfeld, Givenchy en Valentino gaven het beste van zichzelf en schitterden met hun prachtige nieuwe creaties.


Dior



http://img222.imageshack.us/img222/8977/diorxq3.jpg


Dior mocht de spits afbijten en deed dat in grote stijl. Modeontwerper John Galliano trok alle registers open en liet zich inspireren door Nederland. Het Delfts blauw, de iconische tulpen en de grote meesters van de schilderkunst samengebundeld zorgden voor een nooit geziene prachtcollectie.


Giorgio Armani


http://img264.imageshack.us/img264/9554/giorgioarmani1ok0.jpg


Giorgio Armani weet waar de nouveau riches zitten en koos er voor zijn blik te richten op deze nieuwe nichegroep. China sloeg de klok op de catwalk, prachtige rode lantaarns werden vastgenaaid op praktisch alle jurken, en de stijve kragen deden ons allen mijmeren naar de pittoreske Chinese daken.

Karl Lagerfeld


http://img165.imageshack.us/img165/7771/karllagerfeldsx1.jpg


Karl Lagerfeld hield het liever sober, en bleef trouw aan zijn favoriete kleuren: zwart en wit. Zijn modellen leken zo weggegrepen uit een romantisch liefdesdrama. De stijlvolle en sobere stijl maakten van de collectie eentje om te herinneren.


Christian Lacroix


http://img502.imageshack.us/img502/4133/christianlacroixaj7.jpg


Christian Lacroix deed zijn naam alle eer aan. Hij greep terug naar de bekende, gewaagde kleurencombinaties en liet het publiek perplex achter. De dure stoffen van Lacroix' collectie lieten bovendien een blijvende indruk na: Haute Couture zal en mag niet lijden onder de economische malaise.


Jean Paul Gaultier


http://img518.imageshack.us/img518/7111/jeanpaulgaultiernm1.jpg


Jean Paul Gaultier koos voor symmetrie bij zijn nieuwe collectie. Sobere kleuren moesten de nadruk leggen op de extravagante, geometrische vormen en opmerkelijke hoedjes.



Valentino


http://img218.imageshack.us/img218/483/valentinovx7.jpg


Ontwerpster Maria Grazia Chiuri deed het merk Valentino weer alle eer aan tijdens zijn show op de Parijse catwalk. Koningsblauw en zeegroene kleuren gaven de collectie een adellijk tintje. De prachtige mantels en strapless jurken waren afgewerkt met een verenbos of een oversized bloemencorsage.


Franck Sorbier


http://img238.imageshack.us/img238/2513/francksorbiersy3.jpg


Franck Sorbier liet zijn kunstzinnigheid heropleven. Zijn collectie leek zo te zijn gekopieerd van een oude foto uit het kantentijdperk in oud Brugge. In zijn artistieke zwart-wit film liet hij dan weer het Madonna korset opdraven. (br.she)



01-02-2009 om 12:19 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thierry Mugler


Thierry Mugler wordt artistiek adviseur Beyoncé


beyonce



De vermaarde ontwerper Thierry Mugler is aangesteld als de nieuwe artistieke adviseur en kostuumontwerper voor de wereldtournee van Beyoncé. De internationale ster koos naar eigen zeggen voor Mugler omwille van zijn originele, vooruitstrevende designs.

Mugler zal onder andere verantwoordelijk zijn voor de regie, het decor, de belichting en de choreografie van de show. Daarnaast zal hij ook de 58 kostuums ontwerpen waarin zowel Beyoncé als haar zangeressen en danseressen zullen schitteren.

Mugler werd eerder al bekend dankzij zijn parfumlijn, en zijn bijdrage voor de video 'Too Funky' van George Michael.(br.she)


01-02-2009 om 04:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!