Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

29-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén outfit van Dita Von Teese kan oplopen tot 50.000 euro

Eén outfit van Dita Von Teese kan oplopen tot 50.000 euro


http://static1.hln.be/static/photo/2012/16/4/11/20121128113731/media_xll_5361056.jpg


Dita Von Teese heeft haar eigen kenmerkende stijl, maar die krijgt ze niet voor niets. De prijs van haar podiumkostuums kan zelfs oplopen tot zo'n 50.000 euro. Eén van haar korsetten kost alleen al zo'n 12.500 euro. Een beetje overdreven, Dita?

Ja, beseft de burleske ster, want ook zij vindt haar mode-uitgaven 'nogal' extravagant.

"Ik geef toe dat mijn kostuums m'n meest extravagante aankopen zijn. Normaal kosten ze me tussen de 20.000 en de 40.000 pond (of zo'n 25.000 en 50.000 euro, nvdr). Ik heb zelfs een korset dat alleen al 10.000 pond (of 12.500 euro) waard is", bekende ze aan OK! Magazine.

Maar ondanks die extravagantie is Dita niet te beroerd om haar outfits meerdere keren te dragen. Integendeel zelfs, want haar favoriete stukken draagt ze voortdurend.

"Ik heb drie couturejurken van Jean Paul Gaultier, die eigenlijk thuishoren in een museum. Ze zijn geweldig", vertelde ze.

Eén ervan is geïnspireerd op de kleren van Catharina De Grote Van Rusland. "Die draag ik voortdurend, de laatste maanden zelfs zes keer. En ik zal die jurk voor de rest van m'n leven dragen", aldus Dita.

Hetzelfde geldt ongetwijfeld voor haar kenmerkende rode lippen, waar ze nooit genoeg van krijgt.

"Ik kan niet leven zonder m'n rode lippenstift, ik hou van de felle kleur. Het is klassiek en raakt nooit uit de mode. Ik draag die lippenstift al sinds ik oud genoeg was om ermee te beginnen, en ik ben er nooit mee gestopt", besluit Dita. (br.hln)


29-11-2012 om 11:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moordende Europese modetrend: pythonleder

Moordende Europese modetrend: pythonleder


http://static0.hln.be/static/photo/2012/17/7/1/20121128113737/media_xll_5361076.jpg


De liefde van Europese fashionista's voor slangenleder bedreigt de python, dat blijkt uit een recent rapport van de Verenigde Naties.

In Zuidoost-Azië worden jaarlijks bijna een half miljoen huiden van pythons geëxporteerd, ze zijn bijna allemaal bestemd voor de mode-industrie in Europa. De marktwaarde hiervan bedraagt meer dan 773 miljoen euro. Veel Aziatische slangen eindigen als handtas, ceintuur, portefeuilles en een ander accessoire, maar tegenwoordig zijn ook rokjes of topjes uit slangenleder trendy. Italië, Duitsland en Frankrijk zijn de grootste afnemers, de meeste huiden komen uit Indonesië, Maleisië en Vietnam.

De handel van pythonproducten wordt streng gecontroleerd door Cites, een organisatie die verbonden is aan de Verenigde Naties en  bedreigde diersoorten en andere zeldzame diersoorten beschermt. Alexander Kasterine van de VN: "De illegale handel van slangenhuid blijft problematisch, dit kan de gehele soort bedreigen. Het is moeilijk om hier exacte cijfers op te plakken, want veel illegale slangenhuiden passeren onopgemerkt de douane."

Heel veel wilde pythons worden afgeslacht voordat ze zich kunnen voortplanten. Veel van de huiden die zogezegd van gekweekte dieren komen, zijn eigenlijk afkomstig van wilde slangen. De Europese mode-industrie is goed voor 96 procent van de waarde van deze handel. Deze zou meer transparantie moeten eisen in het productieproces. Consumenten zouden tevens moeten vragen om een systeem waarbij de herkomst van de huiden makkelijker te controleren valt.

Slangenleder is deze winter een belangrijke trend en dat blijft zo voorde zomer van 2013. Onder meer modehuizen als Valentino, Gucci, Moschino, Proenza Schouler, Christian Louboutin en Roberto Cavalli gebruikten dit product veelvuldig in hun laatste lentecollecties. Sterren als Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Rihanna bewijzen emt hun laarzen alvast fan te zijn van pythonleder. (br.hln)



28-11-2012 om 21:04 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
26-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Geen pandaogen meer: feestmake-up die blijft zitten

Geen pandaogen meer: feestmake-up die blijft zitten


http://static1.hln.be/static/photo/2012/8/9/1/20121126095717/media_xll_5355196.jpg


De eindejaarsrecepties en familiefeesten komen eraan, dit zijn vermoeiende dagen waarop je veel kookt, eet, drinkt en danst. Dit eist een grote tol op je gezicht en dus ook je make-up. Omdat je tijdens het feest zelf niet veel tijd hebt om je look bij te werken, geven we enkele tips voor cosmetica die urenlang blijft ondanks gezweet en gezwoeg.

Een primer zorgt ervoor dat je langer blijft stralen en verdoezelt je foutjes. Het belangrijkste effect hiervan is dat je foundation, concealer en poeder beter aan je gezicht blijven kleven. Dit zijn de eerste producten die je uit je beautytas moet nemen om de rest van je cosmetica egaal aan te brengen.

Op de primer komt de foundation, je hebt er verschillende soorten die langer blijven zitten, sommige beloven zelfs een effect van 14 uur. Hierover gaat een poeder, want dit garandeert een lang resultaat. Als je wat zweet, is het belangrijk dat je af en toe je gezicht dept. Gebruik olieabsorberende papiertjes om een glanzend effect te vermijden. Zo verwijder je overtollige olie zonder dat je je make-up verpest.

Ook is het belangrijk dat je een oogschaduwprimer gebruikt. Er bestaan namelijk geen soorten oogschaduw met een langdurig effect. Met een primer zorg je ervoor dat deze niet verdwijnt. Een waterproof mascara is vervolgens een must. In eyeliner heb je heel wat soorten die lang blijven zitten, kies hierbij ook voor waterproof, als je voor de smokey eye gaat, werk je best af met een donkere oogschaduw.

Het laatste onderdeel is het moeilijkste: de lipstick. Gebruik een potlood om je lippen extra te definiëren, gebruik dit ook om de volledige lip te vullen. Dit helpt namelijk om andere producten beter aan je huid te laten kleven. Hierover gaat je favoriete lipstick of -gloss. (br.hln)


26-11-2012 om 16:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dit vrouwelijk model poseert uitsluitend als man

Dit vrouwelijk model poseert uitsluitend als man


http://static3.hln.be/static/photo/2012/12/8/12/20121123120337/media_xll_5349177.jpg


Androgyniteit is niets nieuws in de modewereld, maar doorgaans zijn het mannen die hun feminine kantje inzetten om als vrouwelijk model te poseren. Denk maar aan de befaamde Andrej Pejic die op catwalks paradeert van niemand minder dan Jean Paul Gaultier. Deze keer zijn de rollen echter omgedraaid. Kunstenares en model Casey Legler heeft een vast plaatsje versierd in het mannenbestand van modellenbureau Ford en schat haar positie in als een unicum.

"Voor zover ik weet zijn er geen andere vrouwen die exclusief poseren als mannelijk model", getuigt ze. Voor Casey begon het avontuur toen bevriende fotograaf Cass Bird haar vroeg in de huid te kruipen van een man voor een fotoshoot in Muse Magazine.

Ze sloeg de nagel op de kop en versierde zo zelfs een contract bij het legendarische modellenbureau Ford, waar ze uitsluitend dienst doet als mannelijk model.

Ze voelt zich op en top vrouw en zit nu eenmaal comfortabel in outfits die doorgaans voor mannen gereserveerd zijn. "Wat ik wens, is dat we precies kunnen zijn wie we willen zijn en kunnen dragen wat we willen dragen, zonder dat het iets hoeft te betekenen", deelt Legler met Time Magazine.

"Dit is een uniek piepklein moment dat toegelaten wordt door de mode-industrie", aldus Casey, die heel veel respect heeft voor modellen als Andrej Pejic en hem ook omschrijft als prachtig. Zelf zal ze in het voorjaar van 2013 te zien zijn op de grote catwalks in Parijs en New York. "Ik ben benieuwd waar deze nieuwe rol me naartoe zal leiden", besluit ze.


Het volledige interview met Casey Legler in Time kan je HIER bekijken.



25-11-2012 om 22:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke kuiten of korte benen: deze schoenen passen bij jou


Dikke kuiten of korte benen: deze schoenen passen bij jou


http://static2.hln.be/static/photo/2012/8/4/2/20121120143644/media_xll_5340452.jpg


Het perfecte paar schoenen vinden, is voor heel wat vrouwen een moeilijke zaak, ze moeten niet alleen vrouwelijk, maar ook trendy en comfortabel zijn. Het ideale model benadrukt je troeven en camoufleert je fouten. Dankzij onderstaande tips vind je de perfecte schoen voor jouw lichaamstype.

Kleine gestalte
Zij zien er graag wat groter uit, daarom zijn hoge hakken de beste optie, maar je mag hier wel niet mee overdrijven. Onder een rok kan dit bijvoorbeeld je helemaal uit balans brengen. Een sleehak verlengt je been, maar doet je ook groter lijken. Een laars met hak in dezelfde kleur als je outfit is erg flatterend. Zij die plat verkiezen, moeten dit combineren met de juiste kledingstukken dragen die je figuur langer doen lijken. Kies ook een model in dezelfde tint als je huid, want dit werkt verlengend. Puntige tippen flatteren kleine vrouwen om dezelfde reden. Blijf ver weg van exemplaren met enkelbandjes, want die doen je kleiner lijken.

Dikke kuiten
Als je dikke kuiten hebt, moet je schoeisel kiezen dat de illusie van langere benen creëert. De beste optie zijn lage laarsjes, sandalen met een bandje achteraan en open vooraan. Hoge hakken zijn goed als je niet te extreem gaat, blijf weg van erg dunne of dikke hakken. Een andere blunder zijn schoenen met enkelbandjes, want dit verdikt enorm, dat geldt ook voor plateauzolen.

Dunne kuiten
Dames met magere onderbenen zijn goed af met enkelbandjes en hogere laarzen. Erg hoge hakken laten je benen nog dunner lijken, blijf hier dus van weg.

Groot
Grote vrouwen kunnen haast elk schoentype dragen. Dit gaat van ballerina's, platte sandalen tot elke soort laars. Velen denken dat ze geen hakken kunnen dragen, maar niets is minder waar, zeker als je kleinere voeten hebt.

Dikke benen
Als je dikke enkels en benen hebt, kies dan voor plateauzolen om je lijn in evenwicht te brengen. Ook zijn lange laarzen een goede optie, maar enkellaarsjes zijn dat allesbehalve.

Grote voeten
Wie zich onzeker voelt over zijn voeten, blijft maar beter weg van puntschoenen. Ronde tippen werken dan weer verkleinend. Als laatste trekken opvallende exemplaren de aandacht, je bent beter af met een donker model.    



22-11-2012 om 12:16 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
20-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zo steel je de show met kerst: dit zijn de feesttrends

Zo steel je de show met kerst: dit zijn de feesttrends


http://static1.hln.be/static/photo/2012/13/12/10/20121119100454/media_xll_5336125.jpg


Deze winter houden we het qua feestoutfits erg eenvoudig, de traditionele trends als zwart, goud en veel glitters gelden weer. We zetten alvast op een rijtje hoe je dit eindejaar modebewust kunt opvallen.

Met een lange jurk, zit je dit feestseizoen helemaal goed. Dankzij luxueuze stoffen als fluweel raak je al snel in de juiste stemming. Wie toch graag wat blote huid laat zien, doet dit met een originele, gewaagde uitsparing aan de taille. Ook oudroze en satijn doen het dit seizoen niet slecht. Wie lang te preuts vindt, kan haar benen laten zien met een kort-langmodel net als bekende feestvierders als Nicole Richie, Miley Cyrus en Miranda Kerr. Deze look is zowel stijlvol als sexy.

Dames met een klassieke look spelen op veilig met een eenvoudig jurkje met pailletten of goud. Hoe korter, hoe beter is van tel bij dit soort van model. Een frivole toets voeg je toe met een volumineuze rok, je mag zelfs gek doen met een petticoat of een onderrok uit tule. Probleemzones als brede heupen of een buikje kun je verdoezelen met een peplum. Daarbij geldt: hoe volumineuzer, hoe beter. Als je voor de veilige optie van de 'black dress' gaat, kies dan voor kant voor de feestelijke toets.

Gelukkig hoef je niet per se voor een rok te gaan. Een broek kan nu ook perfect. Bij een maatpak kies je best een satijnen of andere opvallende stof uit met drukke print. Dit combineer je met een eenvoudige witte blouse en opvallende pumps. Ook met leder kun je volop experimenteren, je zit goed met een strakke broek in combinatie met een opvallende blouse in een drukke print.

Opvallen doe je met kleuren als paars aan de benen, nu mag dit zelfs glanzen. Je kan een eenvoudige outfit opleuken met een paillettenblazer. Zelfs een eenvoudige zwarte legging kan, zolang je hierop een feestelijke gouden paillettentuniek draagt die alle aandacht opeist. Een andere manier om op te vallen in de feestelijke massa is de gewaagde short. Ga er dan wel helemaal voor met een lederen exemplaar of eentje met een drukke gouden print.

Onder je jurk gaan opvallende schoenen, denk aan gouden stiletto's of zilveren pumps.  (br.hln)



20-11-2012 om 03:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geheim van topmodellen voor een stralende winterhuid


Het geheim van topmodellen voor een stralende winterhuid


http://static2.hln.be/static/photo/2012/14/10/8/20121116142307/media_xll_5330768.jpg


Zelfbruiner is niet enkel een beautyproduct geschikt voor de zomermaanden. De angels van Victoria's Secret smeren dit ook in de winter, om er tiptop uit te zien voor de catwalkshow. Daarom geven we jullie enkele belangrijke tips voor een stralende huid tijdens de koude, donkere wintermaanden.

Topmodel Alessandra Ambrosio zag er schitterend uit op de catwalk dankzij beauty-expert Jimmy Coco, hij geeft zijn tips prijs voor het perfecte bruine kleurtje tijdens de winter. Een egale, stralende huid begint met het verwijderen van droge huidschilfers in je gezicht, gebruik hiervoor een olievrije scrub. Dit maakt dat je de zelfbruiner egaal kunt aanbrengen. Als je wel een product op basis van olie gebruikt, zal je huid de zelfbruiner afstoten in plaats van dit op te nemen.

Jimmy: "Ik raad de meisjes aan een hete douche te nemen en een speciale scrubspons te gebruiken. Dit helpt om alle dode huidcellen te verwijderen. Spoel vervolgens met koud water af om de poriën te sluiten. Ook je lichaam kan een scrubbeurt gebruiken, dus gebruik een ruwe handdoek en oefen tijdens het afdrogen meer druk dan normaal uit. Zo speel je dode huidcellen kwijt. Droge plekjes hebben nood aan een vochtinbrengende lotion. Verzorg onder meer de knieën, ellebogen, knokkels, nagels en nagelriemen hiermee. Denk ook aan de achterkant van je enkels. Dit voorkomt dat je een oranje gloed in deze zones krijgt."

Vervolgens breng je de zelfbruiner aan, dit kan met een spray of een crème. Zorg ervoor dat het kleurtje niet te bruin is, een tintje donkerder dan je eigen teint volstaat. Je doet dit best in de douche om te vermijden dat je plekken maakt. Doe eerst je gezicht en ga dan naar beneden. Als je een spray gebruikt, houd dan de spuitbus op 25 centimeter van je lichaam. Ga van links naar rechts en dan naar beneden, zo mis je zeker geen plekjes.

Gebruik een haardroger om het droogproces te versnellen. Hierdoor gaat je huid niet plakkerig aanvoelen. Als je plekjes op je nagels hebt, gebruik dan een vochtig make-updoekje om ze te reinigen. Nadat je lang genoeg gewacht hebt totdat de crème in je huid is getrokken, neem dan een warme douche om het overtollige product af te wassen. Gebruik een hydraterende douchegel en droog jezelf achteraf voorzichtig af. Als laatste verwen je je huid met een hydraterende bodylotion. (br.hln)


20-11-2012 om 03:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Lederen rokje is must-have: dit model flatteert jouw figuur


Lederen rokje is must-have: dit model flatteert jouw figuur


http://static1.hln.be/static/photo/2012/0/1/14/20121116101433/media_xll_5329994.jpg


Leder is deze winter allesbehalve stoer en mannelijk, dit materiaal is deze winter erg vrouwelijk dankzij de komst van het flirterig rokje. Schaf jezelf een koker-, A-lijn-, plooi of minirokje aan, er is voor elk wat wils.

Dat de lederen rok onmisbaar is in je wintergarderobe bewijzen sterren als Kim Kardashian en Angelina Jolie, beiden worden om hun stijlgevoel geprezen, maar staan erom bekend om moderisico's te nemen. Kim K. staat prachtig in een lederen geplooid rokje, Angelina Jolie gaat voor een stijlvol strak exemplaar. Om net als deze fashionista's de look van de stoere hells angel te vermijden, kun je best voor de combinatie met suède gaan of met laagjes werken.

Met leder creëer je snel een gesofisticeerde look. De truc is met de juiste accessoires te combineren. Een strakke kokerrok combineer je best met een zijden blouse, zwarte kousen, korte laarsjes met een hakje en een chique gilet. Een A-lijnrokje komt het best tot zijn recht op een strakke top en een brede riem. Dit model kan zowel met platte schoenen of stiletto's. Voor wie het allemaal niet zo chique moet, is er het nonchalante jeanshemd. De belangrijkste stijltip is de rest van je outfit eenvoudig te houden, zodat je rok alle aandacht krijgt. Een don't is veel verschillende trends met elkaar te combineren.

Peervormen gaan best voor een A-lijn dat wat van je benen laat zien. Ook kies je best voor een lichtere kleur onderaan, in combinatie met een donkere top, dit leidt de aandacht van je probleemzone af. Ga niet voor een erg volumineus model, dit doet je achterste groter lijken dan het werkelijk is. Met plooitjes vooraan kun je perfect een buikje verstoppen. Zandloperfiguren zetten best hun rondingen in de verf met een fel kleurtje. Op een kokerrok dragen deze types best een losse blouse om je troeven uit te spelen. Zorg er dan wel voor dat je taille benadrukt wordt, dit kun je bijvoorbeeld met een brede ceintuur doen. Ook een A-lijn rokje kan voor deze dames, zolang dit strak aan de taille zit.

Wie een jongensachtig figuur heeft, kan vrouwelijke vormen creëren met een peplum. Een volumineus rokje met plooitjes heeft hetzelfde effect. Kleine vrouwen gaan best voor mini, dit verlengt namelijk je benen, beige pumps hebben hetzelfde effect. Dames met een appelfiguur staan het best met een flirterig model, ook werkt een kokerrok met een hoge taille die net tot boven de knie komt. Dit leidt namelijk de aandacht naar beneden af. (br.hln)


16-11-2012 om 13:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeet het zwarte jurkje: deze rode versie past bij jou

Vergeet het zwarte jurkje: deze rode versie past bij jou


http://static0.hln.be/static/photo/2012/2/5/8/20121113101554/media_xll_5322263.jpg


Hoewel een kort zwart jurkje gezien wordt als een must-have item in de kleerkast van elke vrouw, mag ook een rode versie niet ontbreken. Die kleur blijft namelijk altijd trendy én trekt de mannelijke aandacht. Weet je niet goed welk exemplaar je moet kiezen? Hou dan rekening met onderstaande tips.

1. Je persoonlijkheid

Het kiezen van een rode jurk is sterk gelinkt aan je persoonlijkheid. Bij de ene volstaat een simpele jurk, terwijl de andere meer versieringen wil.

- De klassieke persoonlijkheid verkiest traditionele en ingetogen looks. Een simpele katoenen jurk, een los en kort exemplaar of een vrouwelijk zomerjurkje zijn jouw beste keuzes. Zoek naar een exemplaar met een subtiele afwerking.

- De dramatische persoonlijkheid ziet er het best uit in trendy jurkjes waarmee je altijd opvalt. Een jurkje met rode pailletten is iets dat jij moet proberen.

- Een romantische persoonlijkheid komt het best over in een vrouwelijke jurk met een zachte stof en aandacht voor details. Een jurk tot op de grond uit chiffon of kant is perfect voor jou.

- Een creatieve persoonlijkheid maakt een eigen mix. Ga op zoek naar een vintage jurk of combineer verschillende stoffen en patronen.

- Een natuurlijke persoonlijkheid voelt zich het best in een jeans en T-shirt. Als je toch een jurk moet dragen, kies je ook best voor een comfortabel exemplaar. Ook voor jou is een katoenen jurk daarom de beste keuze. Opvallende accessoires heb je niet nodig.

2. Je lichaamsvorm

Er zijn vier basisvormen: appel (breder bovenaan dan onderaan), peer (breder onderaan dan bovenaan), zandloper (even breed bovenaan als onderaan, maar met brede heupen) en banaan (jongensachtig figuur, met vooral een gebrek aan rondingen en smalle heupen).

- Een appelvormig lichaam vraagt een jurk die je figuur beter in proportie krijgt. Door te kiezen voor een jurk met een bredere onderkant (denk aan laagjes), lijk je daar voller.

- Een peervormig lichaam heeft nood aan exact het omgekeerde van het appelvormige lichaam: je wil een bredere bovenkant. Kies daarom voor een jurk met vullingen in de buste, die bovenaan versierd is met extra details.

- Een zandloper- en een banaanvormig figuur hebben het geluk om vrij proportioneel te zijn, dus kunnen ze kiezen voor een jurk die nauw aansluit bij hun figuur. Daarnaast is het ook belangrijk dat ze de sterke punten van hun lichaam in de verf zetten. Heb je bijvoorbeeld een mooie bustelijn? Kies dan voor een jurk die bovenaan meer aansluit en onderaan losser is.

Als je een banaanvormig figuur hebt en een strakke jurk draagt, dan is het aan te raden om een riem rond je middel te dragen. Kies een exemplaar met een passende kleur dat minstens 6 centimeter breed is. Op die manier lijk je meer rondingen te hebben.


3. Je evenement
Uiteraard hangt je kledij af van de gelegenheid. Grofweg kan je die indelen in 7 categorieën: casual, semi-casual, werk, semi-formeel, formeel, cocktailparty en dansfeest.

- Een casual of semi-casual gelegenheid vraagt ofwel om een zeer lang exemplaar (denk aan maxijurken) of een versie die korter is dan normaal (denk aan minijurken).

- Op het werk is een jurk tussen knie- en kuitlengte de beste keuze.

- Op een semi-formele gelegenheid kan je variëren tussen net boven de knieën en kuitlengte.

- Voor een formele gelegenheid is een jurk tot op kuit- of vloerlengte de beste keuze.

- Op een cocktailparty is een paar centimeter boven de knie de ideale lengte.

- Wie gaat dansen heeft een ruimere keuze, maar het gemakkelijkst is een jurkje tot op knielengte. Daarmee kan je zorgeloos dansen. (br.hln)



16-11-2012 om 12:46 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
12-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dubbelgangsters stellen Kardashian-collectie voor

Dubbelgangsters stellen Kardashian-collectie voor


http://static2.hln.be/static/photo/2012/18/16/12/20121110172011/media_xll_5313672.jpg


De Kardashians hebben weer een reden om te vieren: hun kledinglijn zal voortaan ook in het Verenigd Koninkrijk te koop zijn. Speciaal voor de gelegenheid kwamen Kim en Kourtney naar Londen afgezakt, waar ze paradeerden tussen modellen die wel hun dubbelgangster leken. Khloe moest verstek geven wegens opnames van 'X Factor'.

In meer dan tweehonderd Dorothy Perkins-shops zal hun collectie liggen te blinken. "Maar ooit hopen we hier in Londen onze eigen winkel te openen", liet Kim verstaan.

De zusjes lieten ook hun licht schijnen over de kledingstijl van Kate Middleton. "De prinses gaat altijd stijlvol gekleed. Het is overigens belachelijk om te stellen dat je een kledingstuk maar één keer zou mogen dragen."

Ook de keuze om hun levens zo in de schijnwerper te plaatsen, kwam aan bod. "De camera's zijn niet altijd in de buurt", aldus Kim. "Soms gaan we op vakantie en dan wil je toch wat privacy. Dus ja, wij botsen ook soms op ethische grenzen."

Kourtney verdedigde dan weer haar beslissing om voor de camera te bevallen. "Het filmen deden we zelf, er stonden dus geen cameramannen naast mij. Ik wilde eerst zien hoe ik zou reageren, want door al dat geschreeuw in films was ik doodsbang geworden. Maar bij mij ging alles vlot, vandaar dat ik die mooie ervaring wilde delen."

Tot slot hadden de beroemdheden lovende woorden over voor de Britse mode. "Hier loopt niet iedereen in hetzelfde rond, we kijken ernaar uit om meiden in onze kleren over straat zien te lopen." (br.hln)


12-11-2012 om 23:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het einde van de Uggs nabij? Dit zijn mooiere alternatieven


Het einde van de Uggs nabij? Dit zijn mooiere alternatieven


http://oi45.tinypic.com/nwnexk.jpg


Het aandeel van de maker van de Uggs, de bekende lelijke laarzen uit schepenleder, zakte 16 procent afgelopen vrijdag doordat steeds minder fashionista's dit warm schoeisel kopen. De verkoop ervan staat op zijn laagst in drie jaar tijd. Heel wat dames zullen dit spijtig vinden, maar tal van modexperts juichen nu.

Als antwoord op de Ugg-crisis, laat fabrikant Deckers de prijs dalen, in de hoop toch nog dames te kunnen overtuigen deze winter met dit lelijke schoeisel rond te lopen. Deckers zegt dat de dalende verkoop door het warme oktoberweer komt, maar experts menen dat er andere oorzaken zijn. Volgens hen moet het ergste nog komen en zijn de Uggs niet langer hip, ook al blijven tal van celebs als Blake Lively, Pamela Anderson en Kate Moss nog steeds fan. Het bedrijf deed verschillende pogingen om mee te gaan met de trends, zo heb je tegenwoordig modellen met pailletten, of hippe dierenprints en zelfs een bruidscollectie.

Afhankelijk van het model ben je voor een paar echte Uggs toch al gauw 200 euro kwijt. Dus het einde van de Uggs hoeft niet per se slecht nieuws te zijn, je spaart al snel heel wat geld uit. Voetexperts waarshuwen tevens al jarenlang voor de gevaren van dit schoeisel. Door de slechte ondersteuning aan de hiel zou deze schoentrend schadelijk voor je gezondheid zijn. Fashionista's beweren ook dat deze trend een stapje te ver gingen, de combinaties met de dikke laarzen uit schapenvacht werden zelfs onder shorts gedragen, wat volgens de modetop absoluut uit den boze is.

Veel dames zijn het erover eens dat Uggs lelijk zijn, maar ontzettend goed zitten. Toch is het gamma aan comfortabele, stijlvolle laarzen momenteel erg groot en hoeven ze niet eens zoveel te kosten. Ook houden deze moellen wel de regen tegen. Een eerste alternatief zijn regenlaarzen. Deze komen tegenwoordig in heel wat kleuren en maten, dus ze passen steeds bij jouw stijl en zijn veel betaalbaarder. En als je weet dat zelfs Prada een paar ontworpen heeft, dan ben je zeker dat je qua stijl goed zit. Een andere mogelijke optie zijn motorlaarzen. Deze platte zolen zijn lekker stevig, waardoor je er haast mee alles aankan. Ook met een schoen uit suède zit he goed, dit komt doordat het flexibeler is als leder, waardoor dit schoeisel zich makkelijekr aanpast aan jouw voeten. (br.hln)


11-11-2012 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie draagt retro het best: Nicole Kidman of Sharon Stone?

Wie draagt retro het best: Nicole Kidman of Sharon Stone?


http://oi49.tinypic.com/2m35qpw.jpg


Beide actrices zijn niet meer van de jongste, dat wisten we al. Maar Sharon Stone en Nicole Kidman vonden het nodig om dit extra in de verf te zetten via een zeer retro (om niet te zeggen ouderwetse) outfit. Sharon koos voor de 'Queen Elizabeth'-look, Nicole haalde haar inspiratie bij 'My Fair Lady'. Geslaagd? Dat beslis jij in onderstaande poll.

De 54-jarige Sharon Stone heeft al heel wat rode lopers op haar palmares staan en weet quasi altijd een perfecte look in elkaar te puzzelen. Smaken verschillen uiteraard, maar als we deze retro outfit ontleden, heeft ze ook hier weer een zeker evenwicht bereikt.

Zo ging Sharon voor een grijze (helaas vormeloze) jurk met bontkraagje, gecombineerd met grijze peeptoes en ietwat gewaagde smurfenblauwe teennagellak (die misschien beter de kleur van haar lippen of tas had gekregen). De roestkleurige handschoenen geven het geheel wat pit en warmte mee, net als de handtas. Als kers op de taart is er nog de stijlvolle hoed met goudkleurig lint. De oorbelletjes en felle lippenstift roepen dan weer een Betty Davis-gevoel naar boven. Geslaagd? Dat beslis jij, maar kijk eerst eens mee naar Nicole Kidmans retrolook.


http://oi50.tinypic.com/ab15bq.jpg


Anders dan Sharon, zocht Nicole Kidman haar inspiratie duidelijk niet in de kleerkast van Queen Elizabeth. Haar outfit neemt ons mee naar de iconische Audrey Hepburn in 'My Fair Lady'. Met een kanten jurk met zwart-witte strepen en strikken en een grote, fluffy hoed komt Kidman bijna recht uit de jaren '60 gewandeld. Doe daar nog een kleine, fijne handtas met zwart-wit patroon bij en zwarte peeptoes en je krijgt een retro Nicole.

De outfit werd ontworpen door L'Wren Scott die zich liet betoveren door een icoon uit het verleden. "Het is helemaal geïnspireerd door 'My Fair Lady', één van mijn favoriete films. We wouden eens iets leuks en net dat beetje anders doen", aldus Kidman. (br.hln)



09-11-2012 om 12:55 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
04-11-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koude oortjes? Met deze hoeden hou je ze stijlvol warm

Koude oortjes? Met deze hoeden hou je ze stijlvol warm


http://static1.hln.be/static/photo/2012/3/1/11/20121102155121/media_xll_5293631.jpg


Nu de temperaturen het nulpunt naderen, is het weer tijd om je hoofd en oren warm te houden. Veel vrouwen kiezen dan voor een wollen muts, maar het kan natuurlijk een pak stijlvoller. Hoedenmaakster Jane Taylor, die onder andere Kate Middleton onder haar klanten rekent, geeft haar tips.

 1. De deukhoed is een klassieker die past bij vrouwen van alle leeftijden. Het geeft je een gesofisticeerde look, zonder dat je overkleed bent. Dit seizoen zijn er twee hippe kleuren: olijfgroen en de rode of donkerblauwe pruimenkleur.

Bij de deukhoed is het belangrijk dat je de juiste hoek kiest. Als je ouder bent dan 35, dan moet je de hoed verder naar voren zetten. Door je hoed meer naar achter te zetten, creëer je een jongere en bohémien look.

Het is ook erg belangrijk dat je hoed de juiste grootte heeft, niet te groot of niet te klein. Bovendien moeten vrouwen met minder uitgesproken gelaatstrekken een hoed kiezen met een smalle rand.


2. De baret is makkelijk om te dragen en bestaat in verschillende vormen en stijlen. Je kan de baret bijvoorbeeld op een serieuze, chique manier dragen of achteraan op je hoofd op een ontspannen, coole manier. Let er wel op dat je je haar niet in de baret steekt, want dat maakt je ouder. Het ziet er het best uit boven loshangend haar.

Hoewel veel vrouwen kiezen voor zwart, maar dat heeft een pretentieuze bijklank. Kies daarom voor een levendige kleur, waarme je meer vrolijkheid kan brengen in het grijze seizoen.

3. De klok is dit seizoen een voltreffer. Het is een smalle, dunne hoed die de contouren van je gezicht volgt, dus moet je vrij tenger zijn om ermee weg te komen. Trek de hoed ook zeker niet over je ogen, want dan verdrink je.


http://static3.hln.be/static/photo/2012/0/6/1/20121102152427/media_l_5293381.jpg
De klok

Vrouwen met grove gelaatstrekken staan meestal niet goed met zo'n klokkenhoed, want hij maakt je gezicht groter dan het in werkelijkheid is. Wie er wel mee staat, combineert het best met een getailleerde jas of kostuum.

4. De kozak is zowel flamboyant als dramatisch en ziet er daardoor het best uit bij grote vrouwen. Kleine vrouwen zullen er echter in verdrinken.

(Nep)bont naast je gezicht is erg flatteus. Het past bij de oudere huid, want het verzicht rimpels en doet de natuurlijke teint van de huid beter uitkomen.

Je combineert het best met een lange, getailleerde jas en hoge hakken. Vermijd echter een exemplaar dat flappen heeft aan de oren, want die maken vrouwen niet stijlvol.

5. De tulband is het chique antwoord op de traditionele muts. Bovendien is het niet alleen warm en praktisch, maar ook verleidelijk en sexy.

De tulband is vooral geschikt voor vrouwen met een hartvormig gezicht. Wie een ronder gezicht heeft kiest beter voor een minder dik exemplaar, zodat de tulband dichter bij het gezicht zit.

Kies zeker voor een gebreid exemplaar voor een wandeling of om je kinderen op te halen, maar ruil die in voor een zijden tulband als je uitgaat.

6. De borsalino is eigenlijk een deukhoed met een bredere boord, meestal gemaakt uit vilt. Het is een vrij mannelijke hoed, die populair gemaakt werd door Indiana Jones. Toch is het ook voor vrouwen een glamourouze hoed, zeker in combinatie met een broekpak (en niet met een leuk jurkje).



http://static3.hln.be/static/photo/2012/6/9/5/20121102154428/media_l_5293520.jpg
De borsalino

Vrouwen van elke leeftijd zien er goed uit met een borsalino, hoewel het meestal gedragen wordt door vrij jonge vrouwen. Kies ervoor om deze hoed asymmetrisch en dwars over je wenkbrauw te dragen.  (br.hln)


04-11-2012 om 20:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!