Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

31-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De favoriete outfit van Jennifer Aniston

De favoriete outfit van Jennifer Aniston


http://oi42.tinypic.com/2nvdwfm.jpg


Geen luxueuze designerlook voor Jennifer Aniston. Haar favoriete outfit bestaat uit een jeans, een tanktop en een comfortabel paar sleehakken.

De 44-jarige actrice getuigde in een interview met Glamour magazine dat ze een mooie verzameling kleren heeft en het nooit over haar hart krijgt om iets weg te gooien.

"Ik heb nog kleren van toen ik naar het middelbaar ging en ook uit de beginjaren van Friends", klonk het. In het bijzonder moest ze terugdenken aan aan één bepaalde jeans met gaten in die ze altijd combineerde met rode schoentjes en een zwart hemd met knoopjes.


http://static1.hln.be/static/photo/2013/7/12/5/20130731152432/media_l_6026750.jpg
haar uitverkoren sleehakken


Jennifer is naar eigen zeggen geobsedeerd door simpele tanktops. Ze kiest zelfs haar outfits voor de rode lopers liefst zo comfortabel en eenvoudig mogelijk. "Ik ben eigenlijk heel gewoontjes. Mijn 'uniform' bestaat uit een boyfriendjeans, sleehakken en een tanktop. Om uit te gaan wissel ik gewoon om naar een zwart topje en doe ik wat juwelen aan", aldus Aniston. (br.hln)


31-07-2013 om 19:42 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze roze kledij is (niet) fout voor volwassen vrouwen

Deze roze kledij is (niet) fout voor volwassen vrouwen

http://static3.hln.be/static/photo/2013/7/0/2/20130731091319/media_xll_6025667.jpg

De roze topstukken volgens modegoeroe Liz Jones


Wie de catwalkshows tijdens de grote modeweken wereldwijd een beetje volgt, heeft ongetwijfeld al gezien dat (felle) roze tinten niet weg te denken zijn uit het trendy kleurenpalet. De vraag die toch gesteld moet worden: Kunnen volwassen vrouwen dit gestereotypeerde 'barbiekleur' nog verzamelen in hun kleerkast? En wat plukken ze er dan best uit tijdens het shoppen?

Hoewel smaken altijd verschillen, zijn er best enkele do's en don'ts voor vrouwen die hun liefde voor roze graag uiten via fleurige outfits. We gingen voor enkel tips & tricks even kijken naar het advies van styliste Liz Jones.

Zo is roze (niet) fout
Om te beginnen hangt alles af van de specifieke tint. Zalmroze is volgens Jones bijvoorbeeld enkel en alleen toegestaan wanneer je de leeftijd van 80 hebt bereikt. Koraalroze is deze zomer dan weer helemaal in, als zijn er voor Jones eigenlijk maar twee juiste tinten van roze voor volwassen vrouwen: 'hot pink' of een zeer zachte blush.

"Deze twee tinten zijn perfect voor de volwassen vrouw, ook op het werk, zolang het allemaal niet te 'barbiepop' wordt. Vermijd te veel strikken, mini-rokken én al zeker roze polkadots", klinkt het.

La vie en rose
Ook komende herfst en winter is roze niet weg te denken uit modeland. Terwijl Prada bijvoorbeeld mikt op grote, donkerroze, lederen rokken, gaat Valentino voor zoetroze jassen en kleedjes, zoals deze. De perfecte kleur om roze mee te combineren in het najaar is duivengrijs.

Voor wie het leven graag door een roze bril ziet zonder erbij te lopen als een zesjarige op een verjaardagsfeestje, raadt Jones aan te zoeken naar kleding die de ontwerpen in onderstaande collage benaderen. (br.hln - foto kos)


31-07-2013 om 14:50 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
30-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zomertrend: wit, wit en wit

Zomertrend: wit, wit en wit


http://oi42.tinypic.com/6gk5dv.jpg


Bloemen, streepjes, neon, palmbomen, ijsjes,... het kan allemaal op je kleding deze zomer! Als je het liever wat meer minimalistisch houdt, kan je met wit nooit fout gaan. Wit is makkelijk te combineren met een drukke print, maar overweeg zeker ook eens een volledig witte outfit. Saai? Allesbehalve!

Volledig witte outfits waren niet weg te denken van de catwalks voor deze zomer. Sta je niet meteen te springen om zelf in maagdelijk wit de deur uit te gaan? Begrijpelijk! Als tip kan ik jullie meegeven om te spelen met accessoires! Gekleurde riemen, armbanden, kettingen en schoenen zullen het geheel opvrolijken en zorgen dat de eerste stap naar een witte look sneller gezet is.

Ook de combinatie van verschillende stoffen kan interessant zijn! Kant en andere transparante stoffen zullen ervoor zorgen dat je outfit niet eentonig wordt. Variëren kan ook met verschillende tinten wit: klinisch wit en gebroken wit samenvoegen kan bijvoorbeeld zeker! (br.hln)



30-07-2013 om 22:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak je eigen douchescrub om cellulite te verzachten

Maak je eigen douchescrub om cellulite te verzachten


http://static3.hln.be/static/photo/2013/12/1/9/20130729164845/media_xll_6022404.jpg


Sinaasappelhuid kwelt 9 op de 10 vrouwen en valt niet te behandelen met één of ander wonderzalfje. Een zoutarm, evenwichtig eetpatroon en voldoende lichaamsbeweging zijn fundamenteel voor het beperken en bestrijden van cellulite. Om de gevreesde bobbeltjes te verzachten en tijdelijk te maskeren, kan je bij elke douche alvast deze scrub gebruiken.

Benodigdheden:

- 80 gram gemalen koffiebonen / koffiepoeder
- 40 gram bruine suiker
- Olijfolie

Terwijl cafeïne inwerkt voor een strakkere huid en minder vochtophopingen, zorgt de textuur van de bruine suiker ervoor dat alle dode huidcellen verdwijnen, met een zacht, glad effect tot gevolg. De olijfolie geeft je benen tot slot de nodige hydratatie.

Meng het koffiepoeder en de bruine suiker in een afsluitbare pot. Voeg een flinke scheut olijfolie toe en roer tot je een mooi mengsel hebt. Je kan de olie achteraf altijd nog aanvullen, maar zorg dat de scrub niet te lopend wordt. Plaats de pot in de buurt van de douche en maak er bij elke wasbeurt gebruik van. Masseer de koffiescrub met ronde bewegingen in op je probleemzones en spoel goed af.  (br.hln)


29-07-2013 om 19:31 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
28-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 schoonheidstrucjes op basis van honing

9 schoonheidstrucjes op basis van honing


http://static3.hln.be/static/photo/2013/0/13/12/20130725123823/media_xll_6010992.jpg


De kasten in je keuken staan vol met middeltjes die niet alleen kunnen zorgen voor een heerlijke maaltijd, maar ook wonderen doen voor je huid en haren. Een daarvan is honing, waarmee je verschillende schoonheidsbehandelingen kunt doen.

1. Haarmasker

Tijdens de zomermaanden krijgen onze lokken het hard te verduren, door de blootstelling aan schadelijke UV-stralen, chloor, zout water en vochtigheid. Gelukkig kan een haarmaskertje op basis van honing je haren weer doen blinken en gespleten puntjes verzorgen. Meng daarvoor één kopje water met twee eetlepels appelazijn, één theelepel honing en vijf druppels rozemarijnolie.

2. Gezichtsscrub

Heb je een gevoelige huid? Dan gebruik je in plaats van een ruwe scrub uit de winkel beter een gezichtsmaskertje met honing, bruine suiker, olijfolie en citroensap. Dit mengseltje is minder schurend, maar verwijdert wel de dode huidcellen, waardoor je een zachtere huid krijgt.

3. Gebarsten lippen

Als je het citroensap weglaat uit de bovenstaande gezichtsscrub, kan je het middeltje ook gebruiken tegen droge, gebarsten lippen.

4. Ontharen

Heel wat verzorgingsmerken grijpen terug naar vroegere tijden en maken wax op basis van honing. Je kan ook zelf aan de slag door water, honing en bruine suiker samen te voegen. Hoe het precies moet, ontdek je hier.

5. Littekens

Wachten tot een litteken vervaagt, kan erg lang duren. Gelukkig kan je het proces versnellen door er zuivere honing op te smeren voor je in bed kruipt, afgedekt met een verbandje. 's Morgens verwijder je het verband en reinig je de huid.

6. Puistjes en acne

De antibacteriële en antischimmeleigenschappen van honing kunnen de onzuiverheden op de huid aanpakken. Door honing te smeren op de puistjes, zal de roodheid verminderen en de ontsteking kalmeren.

7. Vocht inbrengen

Aangezien honing een natuurlijk bevochtingingsmiddel is, werkt het erg hydraterend. Voeg een paar eetlepels honing toe aan opgeklopte of gesmolten 'shea butter' om een moisturizer te creëren. Die is geschikt voor je hele lichaam.

8. Bad

Volgens de verhalen baadde de Egyptische koningin Cleopatra graag in melk en honing. De zuren in melk zijn effectief tegen een droge, schilferachtige huid, terwijl de enzymen in honing de huid zachter maken.

9. Zonnebrand

Een laatste slim beautygebruik van honing is het verzachten van zonnebrand. Hoewel het natuurlijk beter is om verbranden te voorkomen, kan je verlichting brengen door wat honing te smeren op de pijnlijke plekken.  (br.hln)


28-07-2013 om 11:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MODA. Made in Italy

MODA. Made in Italy


http://static3.hln.be/static/photo/2013/4/11/0/20130705153246/media_xll_5964750.jpg


Het modemuseum van Hasselt heeft in het verleden met exposities als Axelle Red aka Fashion Victim al bewezen dat het veel in zijn mars heeft. De nieuwe expositie MODA. Made in Italy geeft een beeld van de Italiaanse mode van 1946 tot nu. Het is ingedeeld in 11 verschillende thema's, die verwijzen naar elementen die typerend zijn voor Italiaanse mode.

Het startpunt van de expositie focust op stoffen. Internationale modehuizen als Saint Laurent, Missoni en Prada maken nog steeds gebruik van Italiaanse couturestoffen. Het op grotere schaal produceren van die stoffen hielp Italië weer recht na de Tweede Wereldoorlog. Voor de afwisseling is het volgende thema 'Rome en film'. Dat geeft op een unieke wijze weer hoe de Italiaanse kledingstijl eruit ziet en hoe dat zich uitbreidde tot buiten Italië zelf. Ik zag er 'Roman Holiday' in terug, een klassieker waarin de mooie Audrey Hepburn Rome doorkruist op een Vespa, de typische motorfiets.  

Het thema 'accesoires' komt ook aan bod. De Italiaanse lederwaren zijn wereldwijd gekend. Bottega Veneta en Salvatore Ferragamo gebruiken steevast boterzacht Italiaans leer voor hun accessoires. Een persoonlijke favoriet is de 'baguette' handtas van Fendi.

Andere thema's belichten breiwerk, Firenze, Vrije tijd en sport, kleermakerij en ready to wear. Er is ook een iets gewaagder thema, 'Leather en fetisj', waarbij er extravagante kledij van Versace, Dolce & Gabanna en Roberto Cavalli getoond wordt. Het laatste thema, 'de andere mode', gaat over ontwerpers zoals Moschino, die gekend staan om hun unieke, aparte standpunt en soms zelfs tegen de traditie in werken.

Uitgeverij Lannoo bracht in het teken van deze expositie ook een gelijknamig boek uit dat verkrijgbaar is in het modemuseum voor € 24,99. Een bezoek aan deze expositie kan nog tot zondag 9 februari 2014. Alle informatie vind je op de website van het modemuseum (www.modemuseumhasselt.be). (br.hln)


28-07-2013 om 09:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste beelden van Michelle Williams voor Louis Vuitton

Eerste beelden van Michelle Williams voor Louis Vuitton


http://static1.hln.be/static/photo/2013/2/2/14/20130725105749/media_xll_6010709.jpg


Actrice Michelle Williams is het nieuwe gezicht voor Louis Vuitton, en de eerste beelden voor de herfstcampagne zijn bekend gemaakt. Het resultaat is prachtig.

Michelle ziet er sterk, zelfverzekerd en onoverwinnelijk uit op de foto's.

Het korte kopje kunstig in de war gebracht, de lippen dieprood en ogen die zouden kunnen doden: sterke, ietwat punky beelden, die je bijna de handtassen van Louis Vuitton doen vergeten.

De campagne wordt in september gelanceerd. Michelle zal de nieuwe handtassen 'W' en 'Capucines' promoten. (br.hln)


27-07-2013 om 19:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de bikini en tankini: de sharkini

Na de bikini en tankini: de sharkini


http://static0.hln.be/static/photo/2013/0/6/9/20130725112106/media_xll_6010764.jpg


Ben jij ook op zoek naar een badpak dat je veel reactie oplevert van je medestrand- en zwembadgenoten? Dan hebben wij een suggestie voor jou: de sharkini.

Het asymmetrische badpak is een variant op de badpakken (en jurken) met 'een hap' uit. Een nogal letterlijke variant: 'de hap' werd versierd met witte haaientanden.


De ongewone look werd bedacht door Bad Aby Designs en kan besteld worden via Storenvy. Na 3 tot 4 weken en 100 dollar (76 euro) kan je je eigen badpak dragen. Voor 50 dollar extra, ligt het badpak na 12 dagen op je stoep.

Voor iedereen die durft rondlopen met 'tan lines' in haaientandmotief. En met een blote buik, natuurlijk. (br.hln)



25-07-2013 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce en Gabbana dreigen ermee te stoppen na veroordeling voor fraude

Dolce en Gabbana dreigen ermee te stoppen na veroordeling voor fraude


http://static1.hln.be/static/photo/2013/12/7/14/20130724132427/media_xll_6008249.jpg


De Italiaanse modeontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana hebben er mee gedreigd te stoppen met hun wereldberoemde merk Dolce & Gabbana als een veroordeling wegens belastingfraude in hoger beroep wordt bevestigd.

Het duo werd schuldig bevonden aan belastingfraude voor 200 miljoen euro door het oprichten van offshore-bedrijfjes in Luxemburg. Ze kregen een celstraf van 20 maanden met uitstel en een boete van 500 miljoen euro.

De modeontwerpers, die hun onschuld bleven staande houden, tekenen naar verwachting beroep aan. De krant Corriere della Sera vroeg hen wat er zou gebeuren als ze zouden verliezen, en ze het geld moeten ophoesten.

"We zullen sluiten", antwoordde Dolce. "Wat denk je dat we kunnen doen? We zullen sluiten. We zullen niet in staat zijn om weerstand te bieden. Onmogelijk."

"Ik zou niets te zeggen hebben als we onze veroordeling zouden verdienen, maar dat is niet zo", antwoordde Gabbana. "Hoe dan ook, ja, we zullen moeten sluiten."

De ontwerpers sloten hun winkels in Milaan afgelopen weekend uit protest tegen een lokale politicus die hen bekritiseerde voor hun "bijzonder walgelijke" misdaad van belastingontduiking. De zaak tegen Dolce en Gabbana dateert van enkele jaren geleden. In 2011 verklaarde een rechter de zaak nog onontvankelijk, en oordeelde hij dat het duo niet meer dan een boete verdiende. Maar het hoogste hof draaide de beslissing terug, waarop de prodecure van start ging die vorige maand uitmondde in een veroordeling. (br.hln)


24-07-2013 om 21:19 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vogue amputeert benen van 'Homeland'-acteurs

Vogue amputeert benen van 'Homeland'-acteurs


http://static2.hln.be/static/photo/2013/11/14/14/20130724141414/media_xll_6008324.jpg


In het augustusnummer van Vogue pronkt een Photoshop-blunder die te pijnlijk is om te laten liggen. 'Homeland'-actrice Claire Danes dook in bed met tegenspeler Damian Lewis en verloor daarbij ogenschijnlijk een groot stuk van haar rechterbeen. Ook het linkerbeen van Lewis lijkt spoorloos verdwenen.

De foto werd gemaakt door niemand minder dan Annie Leibovitz en vervolgens "opgekuist" met Photoshop, al prutste de man of vrouw in kwestie wel net iets te hard aan de strakke vormen van Claire Danes' onderlichaam. Waar is de rest van haar rechterbeen en waar is Damian Lewis' linkerbeen heen?

In de Huffington Post werd als alternatief nog voorzichtig geopperd dat de positie van Claire's been in combinatie met de plooienval van haar kleed misschien verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de mysterieuze verdwijning. Toch schreeuwen ze ook daar "Photoshop Fail", al zwijgen ze opvallend over de verdwenen lichaamsdelen van co-ster Lewis.  (br.hln)


24-07-2013 om 21:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.44-jarige schittert in Calvin Klein-lingeriecampagne

44-jarige schittert in Calvin Klein-lingeriecampagne


http://oi41.tinypic.com/acscjo.jpg


Christy Turlington is een topmodel om U tegen te zeggen. Dat ze heel wat in haar mars heeft toonde de schoonheid al meermaals in campagnes van Calvin Klein, en dat merk is duidelijk enorm enthousiast. Anno 2013 zetten ze Turlington namelijk eens extra in de verf.

Met een eerste campagne in 1988 en nu een beeld van 2013 onderstreept Calvin Klein dat een vrouw op alle leeftijden mooi kan zijn. En dat Turlington op haar 44ste nog steeds gezegend is van een moordlichaam toont de vrouw maar wat graag.

Critici noemen het alvast een van de sterkste campagnes ooit van Calvin Klein. "Je kan geen groter statement brengen dan een oudere vrouw in je lingerie te laten poseren. Geen jong hip ding, maar een vrouw die al geleefd heeft. Als je lingerie dan nog goed staat, dan heb je en winnaar." (br.she)


23-07-2013 om 22:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een week op vakantie met enkel handbagage: zo kan het

Een week op vakantie met enkel handbagage: zo kan het


http://static2.hln.be/static/photo/2013/17/2/8/20130722164052/media_xll_6004283.jpg


Tegenwoordig moet je bij heel wat low cost luchtvaartmaatschappijen extra betalen om bagage in te checken, waardoor steeds meer mensen met een minimum aan kledij op vakantie vertrekken. Je haalt het meeste uit je kleine koffertje met deze inpaktips.

Bij de meeste low cost maatschappijen mag je handbagage niet meer dan 10 kg wegen en en niet groter dan 55 x 40 x 20 cm zijn. Toch is het mogelijk om alles wat je nodig hebt voor een week vakantie in deze kleine koffer te proppen, zolang je maar slim inpakt.

- Het beste kledingstuk om rechtstreeks van het strand naar het restaurant te gaan, is een elegante lichte kaftan. Kies een stof die makkelijk droogt en niet te veel kreukt. Je kan dit niet alleen over je bikini aantrekken, maar je kunt dit ook 's avonds met een broek en een chique halsketting dragen.

- De enige andere top die je dan nog nodig hebt, is een zijden hemdje. Dit geeft elk onderstuk een glamoureuze toets. Zijde is niet makkelijk op te plooien, dus doe dit voorzichtig en stop het onderaan in je koffer om kreukels te voorkomen.

- Een apart tasje voor je lingerie bespaart plaats en is erg praktisch. Je kan je lingerie hier plat in bewaren, waardoor het beter op zijn plaats blijft.

- Zorg ervoor dat je een transparant, plastic zakje hebt en speciale kleine flacons. Hier giet je wat van je eigen je shampoo, zeep en gezichchtscrème uit grote flessen in over. Stop dit bovenaan in je koffer zodat je het bij de veiligheidscontrole makkelijk kan bovenhalen.

- Je hebt slechts een broek en een short nodig. Kies voor neutrale kleuren, zodat je een fel gekleurde top kunt dragen. Eentje in een licht materiaal is verstandig, maar vermijd linnen, aangezien dit meteen kreukt.

- Zeul geen rokjes mee, maar wel drie multifunctionele jurken. Opteer voor een nonchalant model, een comfortabele maxi en een glamoureuze avondjurk voor een chique diner. Makkelijke materialen als chiffon en jersey kreuken niet en besparen je zo heel wat zorgen. Rol de jurken op in cilindervorm, zo kun je hiermee de gaten in je koffer opvullen. Leg een jurk uit chiffon aan de onderkant, deze stof neemt weinig ruimte in.

- Aan twee paar schoenen heb je genoeg. Je zit gebeiteld met een  platte sandalen en sleehakken. Het eerste paar neemt weinig plaats in, kies voor een chiquere stijl, zodat je er 's avonds ook een terrasje in kan doen. Door je bikini in je schoenen te proppen, spaar je weer plaats uit.

- Twee bikini's en een badpak moeten volstaan. Kies voor een eenvoudig model met een bandeautop, die kan ook als topje onder je transparante blouse dienen. Met het andere exemplaar mag je modestatement maken. Eentje met fijne touwtjes kun je makkelijk opvouwen tot een klein propje.

- Je hebt slechts twee accessoires nodig: een zonnebril en een opvallende ketting. Het eerste is essentieel om je ogen tegen de zon te beschermen, stop deze in het midden van je bagage om schade te voorkomen. Een opvallende ketting maakt je outfit meteen trendy.

- Als laatste is het belangrijk na te denken over je reisoutfit, trek de zwaarste stukken aan en beperk je tot neutrale stukken die je met alles kunt combineren. (br.hln)


23-07-2013 om 22:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mathilde draagt twee jurken van Natan op troonswissel

Mathilde draagt twee jurken van Natan op troonswissel


http://oi39.tinypic.com/2cxwbom.jpg

 
De jurken die prinses Mathilde draagt tijdens de troonswissel zijn van de hand van de Belgische ontwerper Edouard Vermeulen, van het modehuis Natan. Tijdens het Te Deum droeg ze een witte jurk, ze combineerde de japon met een beige-crèmekleurige hoed van Delvinge.



21-07-2013 om 21:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce en Gabbana sluiten winkels uit protest tegen rechtszaak

Dolce en Gabbana sluiten winkels uit protest tegen rechtszaak


http://static1.hln.be/static/photo/2013/16/0/7/20130720145854/media_xll_5998297.jpg


Dolce en Stefano Gabbana, die schuldig werden bevonden aan belastingsfraude, sluiten 9 Italiaanse winkels voor 3 dagen uit protest tegen hun veroordeling.

De Italiaanse ontwerpers werden vorige maand schuldig bevonden aan het ontduiken van 400 miljoen euro aan belastingen op een deal van 1 miljard euro waarin ze hun merken D&G en Dolce&Gabbana aan een Luxemburgse holding verkochten. De twee hadden de Luxemburgse holding zelf in 2004 opgezet. De aanklager vroeg om een celstraf van 2,5 jaar voor de twee designers. De rechter gaf ze uiteindelijk 1 jaar en 8 maanden.

In een brief schrijven Domenico Dolce en Stefano Gabbana: "we zijn niet langer bereid om oneerlijke beschuldigingen van de Guarda di Finanza (Italiaanse belastingsinspectie) en de aanvallen van de media te tolereren". Ze doen dit naar eigen zeggen niet enkel voor zichzelf, maar ook voor de mensen die voor hen werken. "Uit verontwaardiging over de manier waarop de stad Milaan ons behandelt hebben we besloten onze winkels gedurende drie dagen te sluiten" staat er te lezen op de winkelvitrines in Milaan. De twee ontwerpers hebben de beschuldigingen altijd ontkend en zijn van plan in beroep te gaan. (br.hln)


21-07-2013 om 08:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Designer maakt hippe hoofdsjaals voor overleden mama

Designer maakt hippe hoofdsjaals voor overleden mama


http://static2.hln.be/static/photo/2013/8/13/4/20130719131951/media_xll_5996389.jpg


Tracey Van Voorhis heeft haar overleden moeder, die bezweek aan hersenkanker, geëerd met een collectie van fashionable sjaaltjes waarmee vrouwen hun kale hoofd na chemotherapie kunnen verbergen.

Tracey Van Voorhis kwam op het idee van Rohin Hoods nadat haar alleenstaande mama ziek werd door een hersentumor. Haar moeder, die intussen overleden is door de hardnekkige ziekte, vond namelijk nooit een stijlvolle hoofdsjaal of tulband om haar haarverlies als gevolg van chemotherapie te verbergen. Het hoofd van Voorhis was door de vele behandelingen haarloos en extreem gevoelig. Wat ook geldt voor duizenden lotgenoten.

De collectie, die bestaat uit sjaals, tulbanden en andere hoofddeksels in verschillende patronen en kleuren, raakte helaas niet klaar voor haar moeder bezweek aan de slopende ziekte. Tracey raakte pas twee weken na het overleden klaar. De prijs varieert tussen 23,5 en 46,5 euro. Je hebt keuze uit luipaardenprint, stippen, strepen en hippe kleurtjes en materialen als linnen, zijde en katoen. Op de website van Robin Hoods staan ook sterren als Audrey Hepburn en Solange Knowles die gelijkaardige stukken dragen, de creaties zijn dus niet enkel voor kankerpatiënten bedoeld, ook fashionista's kunnen er terecht.  (br.hln)


20-07-2013 om 13:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miranda Kerr blijft het gezicht van Mango

Miranda Kerr blijft het gezicht van Mango


http://static3.hln.be/static/photo/2013/2/12/6/20130718105456/media_xll_5992716.jpg

Miranda Kerr poseerde al voor de lente- en zomercollectie van Mango en volgens E! News doet ze dat ook voor de najaarscampagne. Op de website staat een foto van Kerr in de nieuwe kleding van de Spaanse modeketen.

Als gezicht van Mango treedt het Victoria's Secret-model in de voetsporen van een aantal grote namen. Kate Moss, Penélope Cruz, Naomi Campbell, Scarlett Johansson, Claudia Schiffer en Karolina Kurkova gingen haar voor.

Eerder dit jaar kwam er wel een einde aan het contract dat het model had met Victoria's Secret. Miranda zou geen tijd meer hebben gehad om haar andere modellenklussen te combineren met haar werk voor het lingeriemerk.  (br.hln)


19-07-2013 om 12:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Strapless zonder zorgen: zo vind je de perfecte beha

Strapless zonder zorgen: zo vind je de perfecte beha


http://static1.hln.be/static/photo/2013/9/1/12/20130719095502/media_xll_5995782.jpg


De schouderloze jurk is een terugkerende favoriet in het zomerseizoen, door afzakkende beha's en topjes durven velen dit vaak niet te dragen. Dankzij onderstaande tips is het vinden van de perfecte strapless beha niet langer een kwelling. Zowel rondborstige als minder goed bedeelde dames hebben hier moeite mee, maar voor elk type vrouw is er een geschikt model op de markt.

Schouderloze jurken duiken ook deze zomer massaal op, het is de ideale outfit voor een trouwfeesten of zomerse barbecues. Een groot nadeel is echter tijdens het dansen voortdurend je beha omhoog te moeten trekken. Dit betekent echter dat je een fout model hebt gekocht of dat je oude beha aan vernieuwing toe is. Met onderstaand stappenplan is het echter nog onmogelijk om bij de aankoop hiervan in de mist te gaan.

- Een goede beha zonder bandjes zakt niet af. Zorg ervoor dat de band goed zit. Het middenstuk moet plat tegen je borstbeen zitten, je borsten mogen niet boven de bovenrand komen. Laat zeker in de winkel je maat opnemen, zodat je 100 procent zeker van de juiste maat bent.

- Siliconenstrips binnen in de cups geven een extra zekerheid dat het kledingstuk blijft zitten. Breng geen crème of poeder in deze zone aan, want dan kunnen de strips hun werk niet doen.

- Je kunt ook voor het push-up effect gaan. Dit is ideaal voor wie een sexy decolleté wil in haar jurk.

- Het is erg trendy om onder een oversized t-shirt zonder mouwen een bandeaubeha aan te trekken. Hierbij kun je voor een frivool kleurtje gaan, zodat je lingerie mooi aan de zijkant komt piepen. Zo transformeer je je  beha in een opvallend accessoire dat gezien mag worden, ga voor roze of felblauw. Je huidskleurige beha is meer iets voor onder een stijlvolle jurk, deze hoef je niet met de wereld te delen.

-  Heb jij een cup C of groter? Grotere borsten hebben speciale beha's nodig. Rondborstige dames moeten op zoek gaan naar een bredere band met drie haakjes. Ook is extra steun bij de cups vereist.

- Wie veel jurken met een diepe decolleté bezit, kan best voor een beha met een lage brug gaan. (br.hln)


19-07-2013 om 11:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel gemaakte fouten bij het passen

 Veel gemaakte fouten bij het passen


http://static2.hln.be/static/photo/2013/11/13/14/20130718102224/media_xll_5992649.jpg


Hoe vaak kwam jij al thuis van een shoppingtrip tijdens de koopjes met een miskoop? Velen laten gaan door de roes bij het zien van die immense korting dat ze niet meer letten op pasvorm of wasvoorschriften. Dankzij onze tips zijn onderstaande fouten bij het passen van kledij verleden tijd.

De perfecte broek vinden is ontzettend moeilijk, vaak zijn ze voor de doorsnee vrouw veel te lang. Of zit deze perfect aan de billen, maar is ze te groot aan de taille. De broeken worden in de fabriek per 100 stuks uit de stof gesneden. De onderste zal dus iets anders zitten dan de bovenste. Een krappe broek betekent echter niet dat je verdikt ben, stop dus met jezelf in je 'normale maat' te wurmen, maar koop een broek vooral omdat die goed zit. Neem daarom naar het pashokje zeker een maat groter en een maat kleiner mee.

Volgens textielexperte Lindsey Boyd kan 90 procent van de kledij waarop bij de wasvoorschriften droogkuis vermeld staat, wel met de hand gewassen worden. Als je dus de perfecte jurk ziet die enkel chemisch gereinigd mag worden, hoef je deze niet langer te laten hangen. Vooral natuurlijke materialen kun je met de hand wassen.

De beste tijd op te gaan shoppen is de eerste woensdag van de maand. Heel wat winkels krijgen namelijk op deze dag de nieuwe stukken binnen. Dit betekent dat je dan het meeste keuze qua maten hebt en dan worden de nieuwste dingen het best tentoongesteld in de winkel.

Wie een bikini of een strak jurkje gaat kopen, doet dit best zo vroeg mogelijk op de dag. Je hoeft jezelf hiervoor niet uit te hongeren, maar 's ochtends vroeg voel je je het slankst. Dan heb je ook meer energie om op zoek te gaan tussen de koopjes.

Als de taille van een kledingstuk niet past, dan is het te groot, juist? Aangezien iedereen een andere lichaamsvorm heeft, zal confectie haast nooit helemaal als gegoten zitten. Kledingstukken moeten vooral passen aan het breedste deel van je lichaam, de rest laat je innemen. Je moet er wel op letten dat er naden zitten aan de zones die aangepast moeten worden. Vaak gaat het om zomen, tailles of schouderstukken. Moeilijker aan te passen zijn breiwerk, drukke prints en zomen met franjes of borduursels. 

Je voeten veranderen van vorm en maat bij het verouderen, dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap. Laat dus elke keer dat je schoenen gaat kopen je voeten meten. Zoek naar een lederen schoen waarvan de binnenkant ook uit dit materiaal is gemaakt. Leder zet zich naar je voet en geeft een betere, duurzame pasvorm.  (br.hln)


19-07-2013 om 11:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maatje meer? Stop met je lijf te verstoppen in de zomer

Maatje meer? Stop met je lijf te verstoppen in de zomer


http://static1.hln.be/static/photo/2013/16/8/3/20130717104042/media_xll_5990298.jpg


Heel wat dames met een maatje meer haten de zomer omdat ze dan heel wat van zichzelf moeten blootgeven. Toch hoeven je rondingen niet te betekenen dat je jezelf moet verstoppen. Dit is een tijd van genieten, van ijsjes en coctails op terrasjes, laat dat niet verknallen door mode. We tonen hoe je toch hippe zomerse outfits draagt, zonder schaamtegevoel.

Bij de aankoop van een short is het belangrijk een model te vinden dat goed past en er goed uitziet. Een maatje te groot is beter dan eentje te klein. Met een langer model, lijk je slanker. Iemand die kleiner van gestalte is, kiest best een short die tot onder de knie komt. Grotere dames kunnen wel voor korter gaan.

Overdrijf niet met accessoires, die kunnen namelijk een verdikkend effect hebben. Let er ook op waar je de accessoires plaatst, die trekken namelijk de aandacht. Dames met een mooie boezem, doen er goed aan een opvallende ketting te kiezen, iemand met een smalle taille gaat voor een mooie ceintouur. Door een accessoire te kiezen dat je troeven benadrukt, lijk je dus slanker. Een gebied waar je onzeker over bent, heeft geen extra aandacht nodig.

Op een onzekere dag zijn hoge hakken je beste vriend. Hoe groter je bent, hoe slanker je lijkt. Je kunt jezelf dan ook fris houden met een luchtige maxijurk: dit is koel, verhullend en toch fashionable.

Een andere manier om je troeven in de kijker te zetten is door voor een fel kleurtje te kiezen. Een fluo topje is goed voor je borsten in de kijker te zetten.

Zelfs een blote buik kan, ook al beschik je niet over de platte buik van Rihanna of Miley Cyrus. Je begint met een verhullend A-lijn rokje te dragen dat hoog in de taille komt. Zo verhul je toch je onderbuikje en laat je enkel het smalste deel, je ribben zien. Daarop draag je een korter topje dat een klein stukje bloot vel toont. Subtiel prikkelend, zo moet het deze zomer. (br.hln - foto asos )


18-07-2013 om 11:02 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
17-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viktor&Rolf tonen nieuwe collectie in museum

Viktor&Rolf tonen nieuwe collectie in museum


http://oi40.tinypic.com/32zkf82.jpg


Een groot deel van de nieuwste couturecollectie van het beroemde Nederlandse modeduo Viktor&Rolf is in het najaar van 2014 te zien in Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. De creaties maken deel uit van de grote modetentoonstelling The Future of Fashion is Now, maakte het museum vandaag bekend.

Schrijver en kunstactivist Han Nefkens kocht nog voordat de collectie onlangs in Parijs werd getoond, de helft van de collectie. De outfits, geïnspireerd op de bekende Japanse zentuin in Kyoto, krijgen een plek tussen andere grote internationale ontwerpers. Zo bevat de expositie ook werk van Hussein Chalayan (Cyprus), Rejina Pyo (Korea) en Pyuupiru (Japan).

De tentoonstelling bestaat onder meer uit kleding, accessoires, video's en installaties en vindt plaats in de 1500 vierkante meter grote Bodonzaal. Nefkens nam het initiatief voor The Future of Fashion is Now samen met modekenner José Teunissen. (br.hln)


17-07-2013 om 10:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerpse mode in de kijker gezet tijdens Bollekesfeest

Antwerpse mode in de kijker gezet tijdens Bollekesfeest


http://oi42.tinypic.com/2s1splc.jpg


Op 17 en 18 augustus is het weer tijd voor het traditionele Bollekesfeest in Antwerpen. Dit jaar licht de stad echter een ander typerende stadseigenschap uit: de Antwerpse mode.

Met Tanguy Ottomer, een internationaal gerenommeerde stadsgids en best friend van Astrid Bryan, gaan de deelnemers op ontdekkingstocht door de modestad die Antwerpen onmiskenbaar is. Naast de Antwerpse Zes, de ModeNatie en enkele aanstormende designers is er ook plaats om enkele leuke, onbekende modeplekjes in Antwerpen te ontdekken. Als eerste personal shopper van 'het stad' weet Tanguy Ottomer als geen ander waar die plekjes voor hipsters zich bevinden.

Praktisch:

Modewandeling met Tanguy Ottomer, zaterdag 17 augustus om 14 uur en zondag 18 augustus 2013 om 15 uur. Vertrek aan de Vrijdagmarkt. Inschrijven kan vanaf vandaag op www.bollekesfeest.be of aan de infostand op de Groenplaats. Voor de rondleiding tel je 10 euro neer. Meer info over de rondleiding vind je op www.bollekesfeest.be.  (br.she)


16-07-2013 om 11:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze zomerse schoenen zijn een ramp voor je voeten

Deze zomerse schoenen zijn een ramp voor je voeten


http://static0.hln.be/static/photo/2013/6/11/11/20130705023001/media_xll_5963441.jpg


De zomer staat synoniem voor fris schoeisel als sandalen, slippers en ballerina's, maar helaas zijn deze trendy schoenen zijn erg schadelijk voor je voeten. We leren hoe je toch hip kan zijn zonder je voeten helemaal te ruïneren.

Hakken worden steeds hoger, dit komt onder meer door trendsetters als Lady Gaga. Erg hoge schoenen kunnen leiden tot verstuikte enkels en chronische pijn. Ook kan dit een pijnlijke plek bezorgen aan de achterkant van je hiel, wat zelfs kan uitmonden in een ontsteking van de achillespees. Speciale pleisters kunnen de pijn verzachten, maar het beste is nog iets lagere hakken te dragen.

De beste hoogte is 5 cm en zelfs deze bewaar je best voor speciale gelegenheden. Als je hoger gaat, dan dwing je je voeten in een onnatuurlijke positie, wat slecht is voor je gewrichten en zelfs kan leiden tot ontstekingen. Uiteindelijk kan dit zelf scheurtjes in het bot veroorzaken.

Stiletto's verhogen de kans op een verstuikte enkel, wat je ligamenten rekt. Bij een ernstige verstuiking kun je deze zelfs scheuren.  Je kunt dit voorkomen door een iets bredere hak te dragen, in tegenstelling tot bij de smalle stiletto wordt je gewicht zo beter verdeeld. Wat je stabieler maakt.

Ballerina's hebben vaak een erg dunne zool en bieden daardoor weinig steun, wat uiteindelijk kan resulteren in knie-, heup- en rugproblemen. Als je een voorstander bent van deit schoeisel, kun je hier een orthopedisch zooltje in leggen dat meer steun biedt. Dit ondersteunt wel de bal van de voet en beperkt de druk op gevoelige zones.

Slippers bieden erg weinig bescherming, niet alleen kunnen je voeten zo sneller gekwetst raken omdat ze haast helemaal bloot zijn. Daarnaast zorgen ze voor weinig steun, waardoor je met dezelfde problemen als bij ballerina's kunt kampen. Draag orthopedische slippers met een behoorlijke zool en stevige bandjes om problemen te voorkomen.

Smalle pumps met een puntige tip kunnen dan erg stijlvol ogen, deze duwen je tenen helemaal samen. Wat na een tijdje kan leiden tot zenuwpijn, knobbels, blaren en hamertenen. Knobbels aan de basis van de grote teen maken dat je teen zich onnatuurlijk plooit. Het probleem ontstaat wanneer het weefsel of been aan het begin misplaatst worden. Dit komt voor na jaren van abnormale druk of bewegingen. Je kan dit makkelijk voorkomen door bredere schoenen te dragen. (br.hln)



15-07-2013 om 20:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met deze badpakken ga je rechtstreeks van strand naar restaurant

Met deze badpakken ga je rechtstreeks van strand naar restaurant


http://static0.hln.be/static/photo/2013/17/12/8/20130712142248/media_xll_5981768.jpg


Het badpak is helemaal terug deze zomer. Hoewel dit voor heel wat vrouwen weer even wennen is, biedt deze strandkledij ook heel wat voordelen. Het verdoezelt verschillende probleemzones, je hoeft je buik niet meer in te smeren met zonnecrème en je kunt hier zo mee na het zonnen op restaurant zonder dat je al te veel van jezelf moet blootgeven. We leren je hoe.

Deze zomer vind je in de winkels een heel arsenaal aan badpakken, afhankelijk van het model dat je kiest, kun je een outfit voor elke gelegenheid creëren. Zo kun je rechtstreeks van het strand op date gaan, een avondje op stappen of zelfs naar kantoor, zonder dat je je hoeft om te kleden omkleden.

Met een eenvoudig zwart badpak met een halternek kun je alle kanten op. Je kan dit makkelijk met een fleurig rokje combineren voor een zomerse lunch op een terrasje. Als je hier een eenvoudige zwarte maxirok op draagt, kun je zo naar dat chique feestje. Het kledingstuk kan zelfs geschikt zijn voor kantoor. Bijvoorbeeld wanneer je voor een witte chique broek met een blazer in dezelfde kleur gaat. Een gestreept exemplaar is minder stijlvol, maar staat bijvoorbeeld mooi op een jeans. Ideaal voor wie na een strandbezoekje nog wil genieten in de stad op een terrasje met vriendinnen.

Echte fashionista's gaan voor een badpak met korsetlook. Die kan je perfect combineren met losse, brede broek. Ook past het perfect bij een gewaagd rokje waarmee je een stapje in het nachtleven kunt gaan zetten of op date mee kunt met die knappe man.  (br.hln)


14-07-2013 om 11:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerse beautyblunders die je maar beter vermijdt

Zomerse beautyblunders die je maar beter vermijdt


http://static3.hln.be/static/photo/2013/15/13/14/20130712100408/media_xll_5980664.jpg


Hoewel we niet willen klagen over de zon die beloofd werd dit weekend, is het wel zo dat de hitte een aanslag op je uiterlijk kan betekenen. Denk aan uitgelopen mascara door zweet, kroezelende lokken of uitgesmeerde foundation. Daarom zetten we enkele tips op een rijtje om je koel te houden.

- De ledematen die het vaakst vocht ophouden, lijden het meest onder de hitte, zeker de voeten en benen. Zorg dus dat je met een waterspray je deze lichaamsdelen regelmatig afkoelt om zwellingen te vermijden. Die geven ook een boost aan de circulatie.

- Omdat je op warme dagen regelmatig zweet, loop je ook meer kans op puistjes. Neem daarom steeds vochtige doekjes bij de hand om je gezicht, nek en rug mee te reinigen. Zorg er ook voor dat je genoeg hydrateert, wees niet te zuinig met je vochtinbrengende crème, maar ga wel voor een lichte formule.

- Je mag je lokken tijdens de zomer vaker dan normaal wassen aangezien je meer talg tijdens de zomer produceert. Hierdoor voelt je hoofdhuid en haar lichter en comfortabeler. Een masker kan droge huid en dode huidcellen elimineren. Eindig een wasbeurt met wat koud water om je hoofdhuid te stimuleren en het kroezelen te beperken. Laat je haar door de lucht drogen, het laatste wat je wil is nog meer warmte op je hoofd. Hoe meer je hydrateert, hoe minder je haar kroezelt. Begin dus met een voedende shampoo en conditioner. Een glanzend effect krijg je met een olie. 

- Vermijd dat je make-up gaan smelten door de juiste make-up te kiezen:
Dump de foundation en ruil deze voor een BB crème die ook tegen de zon beschermt. Vermijd ook poeders, want als je gaat zweten, wordt dit al snel een boeltje.

- Je kunt voorkomen dat je oogschaduw uitloopt door eerst een hydraterende crème aan te brengen op je oogleden. Breng waterproof eyeliner, mascara, oogschaduw en lipsticks aan die lang blijven zitten. Bewaar je make-up in de koelkast voor een verfrissende behandeling, dit verlengt ook het effect van je make-up.  (br.hln)


12-07-2013 om 13:10 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeans van Levi's creëert kont waar vrouwen van dromen

Jeans van Levi's creëert kont waar vrouwen van dromen


http://static1.hln.be/static/photo/2013/5/13/5/20130711101337/media_xll_5978165.jpg


Jeansmerk Levi's werkt aan een revolutionaire jeans met strakmakende stretchmaterialen die je ook in figuurcorrigerend ondergoed vindt. Omdat we nog even moeten wachten op deze nieuwe flatterende broek, leren we je alvast welk model jouw figuur flatteert.

Revel wordt de nieuwste lijn van Levi's, dit is een uitbreiding van de Curve ID-lijn. Deze lijn van drie verschillende types van jeansbroeken zouden alle verschillende lichaamstypes moeten flatteren. Nu gaat de jeansfabrikant dezelfde modellen maken, maar in nieuwe figuurcorrigerende materialen. Vicepresident van Levi's Jill Guenza legt uit: "Revel gaat een stapje verder met innovaties geeft actief het lichaam van een vrouw vorm. Zo krijgt ze de benen en de kont die ze altijd al wilde."

De nieuwe broek zal vervaardigd worden uit katoen, polyester, lycra en de nieuwe vezel Sorona. Vervolgens wordt er een chemische vloeistof aan de binnenkant aan bepaalde gebieden als de billen en de kont aangebracht, die voor stretch zorgt. Zo biedt de broek structuur, steun en betere pasvorm specifiek aan jouw figuur. Hierdoor gaat de jeans rekken in de nodige gebieden, net als figuurcorrigerende lingerie dat doet. Het resultaat is een jeansbroek die naar binnen gaat aan de binnenkant van de dijen, ook de buitenkant van dit lichaamsdeel afslankt en de buik plat maakt.

Welke jeansbroek past bij jouw figuur?
- Peervormen zijn vooral zwaar aan de heupen, kont en benen. Koop voor een flatterend effect een broek die redelijk hoog in de taille komt, dit heeft een verlengend effect aan de benen. Koop een model dat onderaan wat breder gaat, om je lichaam in evenwicht te brengen. Ga ook niet voor een te hoge taille, want dit brengt je lichaam weer uit balans.

- Appelvormen moeten zichzelf weer wat meer taille zien te geven. Kies voor een snit met een rechte pijp. Een ultrastrakke jeans aan de kuiten is een blunder, vermijd ook ultrahoge tailles want deze trekken net alle aandacht naar dit gebied.

- Dames met grote borsten kunnen hun lichaam in proportie brengen met een brede pijp. Een lichtere kleur kiezen helpt de aandacht naar je onderlichaam te trekken. Ga voor een lage taille en brede pijpen.

- Wie klein is van gestalte, kan elke snit aan. Een strakke jeans die je slanke figuur benadrukt, zorgt echter voor wat extra sexappeal. Een lage taille is ook een goed idee, in een losse broek lijk je daarentegen te verdrinken.

- Dames met een atletisch figuur kunnen de illusie van rondingen creëren met met bredere pijpen, die strak aan de billen en kont zit. Dit brengt je jongensachtig figuur namelijk in balans. (br.hln)


12-07-2013 om 11:41 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
11-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isabel Marant speelt model voor H&M-collectie

Isabel Marant speelt model voor H&M-collectie


http://oi44.tinypic.com/esrk12.jpg


Op 14 november 2013 zal de collectie van de Franse modeontwerpster Isabel Marant in een selectie van 250 H&M winkels wereldwijd liggen. Nog even wachten dus, maar voor de echte ongeduldigen stuurde H&M gisteren al een tweet met de eerste foto van de ontwerpen. Het model is niemand minder dan Isabel Marant zelf.

Eerder zei Marant: "Ik wil iets creëren dat 'echt' is en wat vrouwen in hun dagelijkse leven kunnen dragen. Ik wil een zekere nonchalance weergeven, die volgens mij eigen is aan de stijl van de Parisiennes. Ze kleden zich aan zonder al té veel moeite te doen, maar zien er toch sexy uit".

De 46-jarige Marant trok zelf haar creaties aan en poseerde zo meteen voor de allereerste collectiefoto van de samenwerking. Op het beeld is te zien hoe Marant een paar zwarte laarzen combineert met een losse printjurk.

De losse jurk in zwart en wit en de zwarte enkellaarsjes zijn relaxed vrouwelijk en helemaal Marant, maar zullen slechts een fractie van de prijs kosten. De Franse ontwerpt naast een collectie voor vrouwen en tieners ook haar allereerste mannencollectie voor de Zweedse keten.


11-07-2013 om 11:19 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
10-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tover oude T-shirts om tot trendy tanktops

Tover oude T-shirts om tot trendy tanktops


http://static0.hln.be/static/photo/2013/12/10/5/20130710133904/media_xll_5976785.jpg


Wie ergens achteraan in de kast een stapel saaie, oude T-shirts heeft liggen, haalt ze beter even vanonder het stof. Je kan er namelijk in een handomdraai een trendy, sportieve tanktop van maken.

Hoewel ze nooit echt uit de winkelrekken verdwijnen, zijn deze mouwloze shirtjes volgens modegoeroes helemaal terug. Je kan ze dan ook eindeloos combineren: op een fleurige broek, op een pittige hotpants of in een rokje met hoge taille.

Hoe ga je te werk?
Leg je T-shirt op een plat oppervlak en hou de textielschaar bij de hand. Start vlak onder de mouw en knip in een mooie boog richting de halslijn. Voor de sexy en vrouwelijke 'halterstijl' eindig je best een kleine 3 centimeter naast de zoom van de nekopening.

Vouw vervolgens je T-shirt perfect in twee zodat je zo symmetrisch mogelijk kan werken aan de andere kant. Wie van preutsheid geen kaas gegeten heeft, kan ook altijd nog een knipje maken voor een decolleté of 2,5 centimeter onder de mouw beginnen knippen voor een gewaagde 'sideboob'. Maak je trouwens geen zorgen over imperfecties aan de randen. Eens de tanktop een paar keer gedragen en gewassen is, kan het best nog een leuk effect geven. (br.hln)




10-07-2013 om 19:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dita Von Teese zet zomerse lingeriecollectie in de verf

Dita Von Teese zet zomerse lingeriecollectie in de verf


http://static2.hln.be/static/photo/2013/11/12/5/20130710084606/media_xll_5976005.jpg


Naar goede traditie zet de burleske Dita Von Teese haar eigen creaties in de verf met een knappe fotoshoot waarin ze zelf de hoofdrol speelt. De 40-jarige diva is en blijft het perfecte model voor haar met vintage doorspekte zomercollectie.

Vorig jaar zag Dita's label 'Von Follies' het licht en deze zomer staat ze paraat met een 18-delige lingeriecollectie die je onder meer kan vinden op Asos.com.

De burlesque-ster laat zich doorgaans inspireren door haar eigen kleerkast. Ze verzamelt naar eigen zeggen al lingerie sinds haar 16de en overlaadt haar creaties dan ook steevast met retro. Tot de zomercollectie behoren pittige satijnen en kanten designs in onder meer zwart, groen en roze. Haar persoonlijke favorietjes wist deze iconische brunette alvast mooi in de verf te zetten.

"Ik omgeef mezelf altijd met luxe en schoonheid. Vintage lingerie verzamel ik al zo'n 25 jaar. Mijn collectie is gigantisch. Ik werd er al heel vroeg door gefascineerd en rommelde toen ik klein was graag in de ondergoedschuif van mijn mama. Ik ben dol op dingen die vrouwelijk én functioneel zijn", klinkt het in een interview met Vogue.  (br.hln - foto Von Follies)


10-07-2013 om 12:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je deze trendy beha moet dragen

Waarom je deze trendy beha moet dragen


http://static1.hln.be/static/photo/2013/2/9/11/20130709100516/media_xll_5973146.jpg


De beha met onderstuk maakt momenteel een comeback. Dit kledingstuk is een mooi compromis tussen het korset en kleine niemendalletjes die erg lang populair waren. Het voordeel is dat dit model je figuur meer flatteert door het extra stukje stof en dit kan zelfs je borsten groter doen lijken.

Deze beha met een onderstuk uit stof van een vijftal centimeter is al enkele seizoenen terug van weggeweest, maar dit stukje lingerie was vooral in de jaren 50 erg populair. Sommigen reiken tot de helft van de ribben, anderen gaan tot net boven de navel. Je hebt ook modellen met baleinen die vormgevende eigenschappen hebben, deze beha geeft meer steun aan de borsten en slankt het bovenlichaam af. In de jaren 50 was dit model verantwoordelijk voor het toen immens populaire zandloperfiguur.

Vanaf de jaren 60 werd lingerie steeds kleiner, en verdween dit model op de achtergrond om plaats te maken voor minuscule driehoekjes. Nu is de beha met veel stof opnieuw populair, dit keer met een romantische toets. De Amerikaanse designer Marc Jacobs maakte voor modehuis Louis Vuitton een variant met zwarte kant, ook de Nederlandse Marlies Dekkers herintroduceert dit met een erg gewaagd gouden exemplaar voor komende herfst. Het extra stukje hoeft niet per se alles strak te maken, een model zonder baleinen zit iets comfortabeler, maar heeft wel hetzelfde sexy resultaat. Met een model met bloemenprint speel je op veilig, met kant trek je de sensuele kaart.

Als je deze herfst één lingerietrend moet kiezen, ga dan voor kant, want designers dumpen de stoere ontwerpen voor weer meer romantische en sexy setjes. Durfals paraderen in de slaapkamer in transparante setjes, een belangrijke trend voor komende winter. Wat kleur betreft zit je met romantisch roze in alle tinten goed, daarnaast duikt klassiek zwart vaak op. (br.hln)


10-07-2013 om 11:41 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
08-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom je mannen beter thuis laat tijdens de solden

Waarom je mannen beter thuis laat tijdens de solden


http://static2.hln.be/static/photo/2013/4/12/7/20130708085647/media_xll_5970412.jpg


Het is een vastgeroest cliché dat de meeste mannen winkelen liever mijden als de pest. Nieuw onderzoek bezorgt dames nu nog een extra reden om manlief thuis te laten, in plaats van hem zuchtend en verveeld achter zich aan te slepen.

Om te vermijden dat je zoals gemiddeld 50 procent van alle shoppende koppels eindigt in een vlammende ruzie, trek je maar beter zonder je vriend naar de solden. Mannen houden het winkelen volgens een nieuwe studie namelijk maar 26 minuten vol, terwijl vrouwen gemiddeld 2 uur zonder verveling kunnen kiezen, passen, (kopen) en de volgende winkel bestormen.

Verveling
Uit een studie bij 2.000 Britten blijkt dat 8 op de 10 heren zich doodverveelt wanneer ze meesgesleurd worden naar een winkelcentrum of een stad vol solden. Ruim 45 procent geeft dan ook toe dat ze shoppen met hun wederhelft mijden als de pest. 1 op de 4 wil alleen maar meegaan als hij zelf ook iets nodig heeft.

De factoren die bijdragen tot verveling en irritatie bij mannen tijdens het winkelen gooien we even in een top 10:

1. Het uitkiezen en beslissen duurt te lang
2. Blijven rondkijken terwijl de aankopen eigenlijk rond zijn
3. Honger en dorst
4. Dezelfde winkel meermaals bezoeken
5. Over de koppen lopen
6. Meningen moeten geven over dingen die identiek lijken
7. Te warm in winkels/winkelcentra
8. In winkels zitten bij mooi weer
9. Sport of favoriet programma missen op TV
10. In een winkelstad lopen terwijl het regent of vriest

"Afzien" in stilte
Vrouwen die toch willen volharden in de boosheid moeten weten dat 58 procent van de mannen gemotiveerd wordt door een beloning op het einde van de winkeltrip. Een restaurantje, een gezellig cafeetje of de belofte om de volgende keer niet te moeten meegaan zet heren namelijk aan om in stilte af te zien of zelfs hun beste acteertalent boven te halen en te doen alsof ze mee genieten.  (br.hln)


08-07-2013 om 20:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dannii Minogue stopt met kledingmerk

Dannii Minogue stopt met kledingmerk


http://oi39.tinypic.com/35bihbo.jpg


Dannii Minogue stopt met het kledingmerk Project D dat ze in 2010 samen met Tabitha Somerset Webb opzette. De Australische laat aan Daily Mail weten dat ze trots is op wat ze heeft bereikt met het merk.

"In de afgelopen drie jaar hebben we een kledinglijn, een parfum en een horlogelijn gelanceerd. Ik heb nu besloten om ermee te stoppen", aldus de zus van Kylie Minogue. Dannii is blij met alles wat ze hebben bereikt. "En ik wens Tabitha heel veel succes. Ook wil ik iedereen bedanken die ons hiermee heeft geholpen."

Minogue vertelt dat ze momenteel erg druk is met de opnames van Britain & Ireland's Next Top Model. Daarnaast kijkt ze uit naar het nieuwe seizoen van The X Factor Australia. (br.hln)


07-07-2013 om 10:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe expo met jurken van mode-icoon Diana

Nieuwe expo met jurken van mode-icoon Diana


http://static3.hln.be/static/photo/2013/6/7/13/20130705174020/media_xll_5965018.jpg


Een nieuwe tentoonstelling in Kensington Palace geeft bezoekers een overzicht van de mooiste jurken van wijlen prinses Diana. De expositie opende gisteren de deuren, weet Hello Magazine. In de jaren 80 en 90 was de kleding van Diana erg trendsettend. In deze nieuwe tentoonstelling zijn de mooiste jurken uit haar collectie te zien.

Twee van de jurken in het paleis zijn nooit eerder in Groot-Brittannië voor het publiek te zien geweest. Het gaat om een blauwe strapless jurk die de prinses droeg tijdens een diner voor de president van Griekenland in 1986. De andere jurk is een exclusief blauw exemplaar dat de moeder van William en Harry in 1986 droeg tijdens een reis naar Italië. (br.hln)


06-07-2013 om 12:19 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss transformeert in brunette voor Versace

Kate Moss transformeert in brunette voor Versace


http://static1.hln.be/static/photo/2013/6/3/14/20130704114824/media_xll_5961104.jpg


De blonde lokken van Kate Moss zijn niet meer. Voor het promoten van Versace's najaarscollectie liet het 39-jarige topmodel zich tranformeren in een brunette. In een waaier van strakke latexpakjes en jurkjes met allehande uitsnijdingen en hoge splits poseert ze uitdagend voor de camera.

Vorige week raakte bekend dat Kate Moss het nieuwe gezicht is van 'Stripped back', de najaarscollectie van Versace. Donatella omschrijft de nieuwe creaties als "ontdaan van alle overbodigheid, niets meer dan de ruwe kracht van de kledij en de modellen".

Kate Moss zet haar lijntje in de verf in een reeks onthullende en nauw aansluitende ontwerpen. Met open lippen en een krachtige blik verleidt ze de camera. Speelse toetsen als een knalgele bril geven de Versace-collectie net dat ietsje meer, terwijl Moss mag bewijzen dat ze het cliché van de sexy secretaresse kan neerzetten 'like a boss'. (br.hln)


06-07-2013 om 10:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prada gebruikt voor het eerst in 19 jaar weer zwart model

Prada gebruikt voor het eerst in 19 jaar weer zwart model

http://static0.hln.be/static/photo/2013/2/4/4/20130703121604/media_xll_5958079.jpg


Het Italiaanse Prada heeft zijn nieuwste wintercampagne gelanceerd en koos als gezicht daarvan verrassend voor het jonge zwarte model Malaika Firth (19 jaar). Dit is groot nieuws omdat het al bijna 20 jaar geleden is dat het modehuis zo een 'gewaagde' keuze durfde te maken.

Het is al van 1994 geleden dat de 24-jarige Naomi Campbell als zwarte vrouw nog voor Prada mocht poseren. Hoewel het modehuis af en toe een gewaagde stap durft te zetten met oudere mannelijke modellen en dames met rondingen, houdt Prada vast aan blanke dames. In 2008 wandelde wel het zwarte model Jourdan Dunn nog op de catwalk in creaties van dit modehuis, maar daarvoor was het met Naomi Campbell al weer van in 1993 geleden.

Deze voorkeur voor blanke modellen stelt zich niet enkel bij Prada. De meeste agentschappen hebben minder zwarte dan blanke modellen in hun aanbod, ze beweren dat dit komt door de vraag van de modehuizen. Uit een lijst van financieel magazine Forbes uit 2012 blijkt dat de tien rijkste modellen ter wereld allemaal blank waren.

Maar er zijn signalen dat de tijden aan het veranderen zijn, dit weekend op de couture modeweek in Parijs zagen we bij Dior veel zwarte, Puerto Ricaanse en Chinese modellen, in het verleden stuurde designer Raf Simons enkel blanke meisjes de catwalk op. Riccardo Tisco van bij Givenchy pakte het wel iets subtieler aan, hij is fan van het Puerto Ricaanse model Joan Smalls, zij werd verkozen tot de beste ter wereld door de website models.com.

Dat Firth, een Britse van Keniaanse oorsprong, mag meedoen in de campagne is van grote symbolische waarde voor de zwarte bevolking. Firth draait nog maar twee jaar mee in de modewereld, ze verscheen al op de website van Asos in het magazine Rollercoaster. De campagne van Prada is haar eerste stap in de reclamewereld. En waarschijnlijk is dit nog maar het begin, als ze in de voetsporen van haar voorgangster Jourdan Dunn treedt. (br.hln)



05-07-2013 om 10:45 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
03-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milla en Jennifer gespot in megabrede broek

Milla en Jennifer gespot in megabrede broek


http://static1.hln.be/static/photo/2013/13/0/13/20130703171247/media_xll_5959078.jpg


Soms zie je iets opduiken bij celebs waarvan je hoopt dat het geen trend wordt. De megabrede broeken die Milla Jovovick en Jennifer Lawrence droegen naar de catwalkshows in Parijs is er één van.

Jennifer Lawrence was eerst. Ze droeg de brede zwarte broek met geprinte zijkant naar de show van Raf Simons voor Dior. Ze ontblootte ook het middenrif door een veel te kort roze T-shirt te dragen waarin de print ook verwerkt was.

De kritieken waren niet mals: van "de lelijkste broek ooit" tot woordenloze verbijstering en een zware boete van de Fashion Police.

Milla Jovovich dook een dag later met een gelijkaardige, maar toch vele maten grotere, broek op bij Chanel. De snit van de broek is alvast eleganter met een strak stuk op de buik en extreem breed uitwaaierende pijpen vanaf de dij. De fijne print doet ook een beetje pijn aan de ogen, maar door de combinatie met een klein, fijn, mouwloos topje redt Milla nog een deel van de outfit.

Toch bidden we dat dit ontwerpers niet op verdere ideeën brengt...  (br.hln)


03-07-2013 om 19:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sleehak: favoriet bij vrouwen, gehaat door mannen

Sleehak: favoriet bij vrouwen, gehaat door mannen


http://static2.hln.be/static/photo/2013/6/12/7/20130703101010/media_xll_5957152.jpg


Het lelijkste paar schoenen dat een vrouw volgens mannen kan dragen, zijn sandalen met een sleehak. Als we een Britse rondvraag moeten geloven althans.

59 procent van de 2.013 ondervraagde mannen meent dat zijn partner een slechte smaak heeft qua schoenen. Acht op de tien van hen zegt dat ze letten op wat hun vriendin of vrouw aan haar voeten draagt, 12 procent let hier slechts soms op. 43 procent wil zelfs de kledij van zijn geliefde zelf uitkiezen. Vijf procent zou dit van het evenement of de situatie laten afhangen.

Slechts vier op de tien mannen vindt dat zijn partner een goede smaak qua schoenstijl heeft, 59 procent is het daar niet mee eens. 93 procent is van mening dat zijn partner aantrekkelijker zou zijn wanneer ze sexy schoenen droeg, 64 procent van de mannen heeft zijn vriendin al getrakteerd op schoeisel dat ze zelf mooi vonden.

De meest onaantrekkelijke schoenen volgens mannen:
1. Sleehakken (71 procent)
2. Uggs (67 procent)
3. Crocs (63 procent)
4. Plateauschoenen (58 procent)
5. Slippers (55 procent)
6. Moccasins (49 procent)
7. Pumps met enkelbandje (42 procent)
8. Ballerina's (37 procent)
9. Lage hakschoenen (34 procent)
10. Sneakers (25 procent)

Wat is wel sexy?
Ondanks het feit dat dit schoeisel gehaat wordt door mannen zijn heel wat celebs als Kate en Pippa Middleton fan van de sleehak. Dames houden hier vooral van vanwege het draagcomfort, de kans op pijnlijke voeten slinkt namelijk aanzienlijk met dit schoeisel.

Schoenen waar je altijd mee scoort bij mannen is een klassieke pump met een middelhoge hak. Deze mag niet te laag zijn, maar ook niet te hoog, aangezien niet kunnen wandelen ook redelijk onaantrekkelijk is. Met zwart speel je op veilig, maar wie eens wat anders wil, kiest best voor rood. Aangezien mannen dames in deze opvallende tint als het meest sexy beoordelen.  (br.hln)


03-07-2013 om 12:43 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
02-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raf Simons weigert model vanwege te grote borsten

Raf Simons weigert model vanwege te grote borsten


http://static1.hln.be/static/photo/2013/5/11/2/20130702123747/media_xll_5954567.jpg


Supermodel Jourdan Dunn werd gisteren geschrapt uit de modeshow van Christian Dior door haar cupmaat. Volgens haar profielpagina op de site van haar modellenbureau Storm heeft ze een borstomtrek van 81 centimeter, wat niet naar de zin van de Belgische ontwerper Raf Simons was.

De lange schoonheid met Jamaicaanse roots kon met het nieuws lachen op de sociaalnetwerksite Twitter. Ze wees er ook op dat ze normaal naast jobs grijpt door haar huidskleur. "Normaal word ik geschrapt door mijn teint, dus geweigerd worden om mijn borsten is minder erg." Op de catwalkshow van Dior liet Raf Simons heel wat naakt zien. De meeste modellen droegen transparante jurken die borsten en lingerie ontblootten.

De Belgische ontwerper werd in het verleden al op de vingers getikt omdat hij voornamelijk met blanke modellen werkt, daarom wordt gespeculeerd dat Dunn nu te horen kreeg dat haar borsten het probleem waren.

James Scully, verantwoordelijk voor de casting van modellen bij Tom Ford, Jason Wu, Derek Lam, Stella McCartney en Lanvin, stoort er zich ontzettend aan. "Het valt op hoe 'wit' de shows van Dior zijn, dat kan bijna niet anders dan opzettelijk zijn. Voorheen stond het modehuis voor diversiteit en multiculturaliteit, nu zien we doorgaans enkel blanke meisjes op de catwalk. Raf Simons is niet veel beter dan zijn voorganger John Galliano, die opzij werd gezet door het Franse modehuis omdat hij racistische uitspraken had gedaan."  (br.hln)


02-07-2013 om 20:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroonprinses Mary verslaat Lady Kate als stijlkoningin

Kroonprinses Mary verslaat Lady Kate als stijlkoningin


http://oi39.tinypic.com/69ern5.jpg


De stijl van Kate Middleton wordt wereldwijd door heel wat vrouwen geapprecieerd en gevolgd, maar toch is ze volgens een peiling niet de meest modieuze royal. Met 68 procent van de stemmen haalde kroonprinses Mary van Denemarken het voor Kate, die het moest stellen met één procentje minder.

De gegevens komen nochtans uit een rondvraag van MyVoucherCodes bij 2.318 vrouwen in Groot-Brittannië, het thuisland van Kate. Het was dan ook een verrassing dat Mary, die geboren werd in Australië, won.

Mary, mama van vier kinderen, wordt wel al lang geprezen voor haar aangeboren stijlgevoel en haar elegante outfits. Ook Kate zelf zocht al inspiratie bij Mary. Kort na de aankondiging van haar zwangerschap verscheen de hertogin van Cambridge in een blauwe jas die eerder door Mary werd gedragen. Sindsdien worden ze dikwijls met elkaar vergeleken.

Volgens 68 procent van de ondervraagde vrouwen heeft Mary de grootste invloed op de modewereld. Ze werd wel op de voeten gevolgd door Kate, die 67 procent van de stemmen haalde. De derde plaats ging naar Koninging Rania van Jordanië, die 61 procent van de stemmen kreeg. Onze prinses Mathilde haalde de top tien niet, maar haalde wel 22 procent van de stemmen.

Er werd ook gepeild naar wie de meest stijlvolle royal ooit was. Daarbij haalde de betreurde prinses Diana het, met een overweldigende 82 procent van de stemmen.  (br.hln)


Top tien van best geklede royals

1. Mary, Kroonprinses van Denemarken - 68 procent
2. Catherine, Hertogin van Cambridge - 67 procent
3. Koningin Rania van Jordanië - 61 procent
4. Letizia, Prinses of Asturië - 59 procent
5. Madeleine, Prinses van Zweden - 56 procent
6. Charlene, Prinses van Monaco - 52 procent
7. Victoria, Kroonprinses van Zweden - 47 procent
8. Zara Philips - 45 procent
9. Koningin Maxima van Nederland - 38 procent
10. Mette-Marit, Kroonprinses van Noorwegen - 33 procent


02-07-2013 om 10:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!