Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

28-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.


Dé trend op de Oscars: glad & glitter


De rode loper van de Oscars werd traditiegetrouw overstroomd door celebrities in designerjurken en ¿pakken. Dé trend was glitter en gladde, soepel vallende jurken. Less is more geperfectioneerd tot in de puntjes dus. Dramatische jurken schitterden door afwezigheid.Er waren opvallend veel jurken die letterlijk schitterden, glansden en fonkelden. Sommige heel subtiel, zoals bij de jurken van Hailee Steinfeld , Mandy Moore en Natalie Portman, anderen minder subtiel zoals Melissa Leo en Heidi Klum op de Vanity Fair after-party.






Er waren nog grote trends zichtbaar. Twee kleurentrends, meer bepaald: nude en rode tinten (felrood, oranje en paars).
Dé grootste nude-ster was ongetwijfeld Halle Berry, die haar Marchesa-jurk met tule-afwerking droeg met enorm veel klasse. Maar ook Hilary Swank, Hailee Steinfeld en Michelle Williams straalden. Mila Kunis en Cate Blanchett kozen dan weer voor lila.

Van geen kleur naar een fel kleur, want de andere trend was net heel opvallend: rood en rode tinten. De ster hier? Sandra Bullcok, Penelope Cruz en Jennifer Hudson, al was de paarse jurk van Natalie Portman ook een hit.






Opvallend weinig zwart (Sharon Stone, Busy Philips, Reese Witherspoon) dit jaar, maar wel veel veren en pluimen ter afwerking (zie Hilary Swank, Sharon Stone). Daartegen schitterde de avondblauwe jurk van Amy Adams nog meer.

Missers op de rode loper waren er natuurlijk ook: hoe graag we ook willen, de wijnrode kanten jurk van Scarlett Johansson kunnen we  niet mooi vinden. Idem voor de lila jurk van Cate Blanchett, die de jurk wel kan dragen, maar dat maakt het nog niet wauw natuurlijk. Florence van Florence and the machine , Jackie Weaver en ook Nicole Kidman sloegen de bal behoorlijk mis.



28-02-2011 om 23:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gucci maakt het bont op de catwalk

Gucci maakt het bont op de catwalk


http://img836.imageshack.us/img836/7353/guccil.jpg


Het modehuis Gucci houdt van bont, anno 2011 nog meer dan ooit. Dat was dan ook te zien op de presentatie van de nieuwe herfstcollectie tijdens de Milanese Fashion Week.

Paars, groen, blauw, geel, rood, oranje, … zowat alle kleuren waren present tijdens de nieuwste modeshow van Gucci. En bijna overal was een pluisje bont te bespeuren. Soms werd het klassevol gehouden met een stola, maar andere keren was het model zowat een wandelende bontreclame. Ook pythonleder was erg gegeerd door Frida Giannini, de creatieve directrice bij Gucci.

Inspiratiebron was zonder twijfel de jaren '70. Mad Men-fans rennen dan ook best zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde Gucci-boetiek, want de hoge taillerokken en jurkjes van velours zijn een echte hit bij het modehuis.  (br.vandaag.be)



27-02-2011 om 23:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalie Portman in ecojurk van H&M op Oscarfeestje

Natalie Portman in ecojurk van H&M op Oscarfeestje




Actrice Natalie Portman is naast mooi, getalenteerd en zwanger ook nog eens ecobewust, ze verraste op de rode loper van een pre-Oscarfeestje met een jurk uit de ecocollectie van de budgetvriendelijke modeketen H&M.

Op een feestje van Vanity Fair in aanloop van de Oscars droeg ze een witte, kanten creatie H&M. Het was een babydollmodel uit gerecycleerd polyester dat haar zwangere buikje mooi deed uitkomen. Ze combineerde met zwarte en witte armbanden en sandalen met bandjes. De actrice is zwanger van een jongen.






Het is niet de eerste keer dat Portman voor een exclusief feestje een budgetvriendelijke outfit draagt. Ze straalde eerder al op de rode loper in een jurk van 30 euro van Rodarte. Ook stopt de actrice niet onder stoelen of banken dat ze 'groen' is, ze lanceerde in 2008 haar eigen veganistische schoenencollectie 'Te Casan'. (br.hln)



27-02-2011 om 15:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kirsten Dunst uit de kleren met leeuw voor Bvlgari

Kirsten Dunst uit de kleren met leeuw voor Bvlgari





Om het nieuwe parfum 'Mon Jasmin Noir' van luxemerk Bvlgari te promoten, ging actrice Kirsten Dunst uit de kleren. Naast de schaarsgeklede Dunst zien we ook nog een leeuw. Een échte! Het parfum werd voorgesteld in Milaan, tijdens de Fashion Week.

Vorig jaar werkte Bvlgari ook al met actrice Julianne Moore. Voor Kirsten Dunst is het de allereerste keer dat ze haar gezicht aan een reclamecampagne leent.



26-02-2011 om 14:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie niet langer gegeerd sekssymbool

Angelina Jolie niet langer gegeerd sekssymbool


http://img151.imageshack.us/img151/6889/angelinajoliez.jpg


Angelina Jolie was jarenlang het ultieme sekssymbool voor zowel mannen als vrouwen. Haar zwoele lippen deed iedereen dagdromen en lipglossproducenten beweerden zelfs de dikke smakkerds van de actrice te kunnen nabootsen. Maar daar lijkt nu een einde aan te komen. "Angelina is simpelweg niet populair meer."

Plastische chirurgen in Beverly Hills kregen jarenlang maar 1 gezicht te zien. Iedereen wou het smoeltje van Angelina Jolie hebben, en ging daar soms zelfs voor onder het mes. Tot in 2011, want nu komt haar gezicht zelfs niet meer in de top 10 voor.

"Vrouwen willen liever lijken op natuurlijke schoonheden zoals Anne Hathaway, Natalie Portmann, Scarlett Johansson en January Jones", besluiten de chirurgen. (br.hln)


25-02-2011 om 16:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw James Cameron kiest groene Oscarjurk

Vrouw James Cameron kiest groene Oscarjurk


Samata Angel.


Het Oscarfeestje kan je niet bepaald groen noemen: daarvoor gebruiken de gasten te graag het vliegtuig en limousines, dragen ze meestal geen ecostoffen of veganistische schoenen (uitzondering: Natalie Portman), noch laten ze de talloze glazen champagne en de dure hapjes aan hun neus voorbijgaan. Daar wilde Suzy Amis Cameron, de vrouw van Avatar en Titanic-regisseur James Cameron iets aan doen. Dus creëerde ze de 'Red Carpet Green Dress-contest', een wedstrijd waarbij een ontwerper de kans krijgt om haar ecologische ontwerp te tonen op de Global Green pre-Oscar party, straks in Hollywood.



Samata Angel met een van haar creaties in 2007.
Samata Angel met een van haar creaties in 2007.



De winnaar is een Londense ontwerpster met Ghanese roots, Samata Angel, geworden. "Ze een getalenteerde vrouw met oog voor design en een diepe waardering voor duurzaamheid. Ik kan niet wachten om het ontwerp op ons feestje te zien!", aldus Suzy Amis.

"Het is fantastisch om de winnaar te zijn! Het is echt een eer om geselecteerd te zijn, en ik kijk ernaar uit om mijn ontwerpen te kunnen showen op het groene tapijt. Wat een mooie kans voor mij", reageert Samata.



Suzy Amis met manlief James, op de rode loper vorig jaar.
Suzy Amis met manlief James, op de rode loper vorig jaar.



Zelf dragen
Toch een beetje flauw dat Suzy zelf de jurk niet zal dragen tijdens de echte ceremonie, zo vinden wij. Dat deed ze vorig jaar, bij de eerste editie, nochtans wel. Toen droeg ze de prachtige blauwe jurk van Jillian Granz op de rode loper. In tegenstelling tot die andere ontwerperswedstrijd (zie onderstaand artikel), heeft Granz echter geen echte celeb mogen kleden.



23-02-2011 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duurste tas ter wereld kost 2,8 miljoen euro

Duurste tas ter wereld kost 2,8 miljoen euro


http://img695.imageshack.us/img695/115/duurstetasterwereld.jpg



De hartvormige handtas bezet met diamanten van het juwelenhuis 'Mouawad' is bijna 3 miljoen euro waard en wil daarmee in het Guiness World Recordboek verschijnen.


De handtas '1001 Nights Diamond Purse' bestaat uit goud van 18 karaat en is bezet met 4.517 diamanten, 105 gele, 56 roze en 4.356 kleurloze. Hij werd ontworpen door Robert Mouawad, 10 handarbeiders werkten er meer dan 8.800 uren aan. De inspiratie waren de romantische verhalen die Scheherazade in '1001 nachten' vertelt. De handtas werd ontwerpen om vrouwen te laten wegdromen met veel aandacht voor detail en het uitgebreide vakmanschap. Fred Mouawad: "Dit is een unieke creatie." De handtas werd afgelopen weekend voorgesteld op de 'Doha Jewellery and Watches Exhibition'.


Het is de tweede poging van het modehuis om een record te breken. In 2003 stelden ze de 'Very Sexy Fantasy Bra' in samenwerking met lingeriemerk Victoria's Secret voor. Het kledingstuk van 8 miljoen bevatte een diamant van 70 karaat, die werd gemaakt van de tweede grootste ruwe diamant ooit gevonden. Het luxeuze juwelenmerk werd gesticht door David Mouawad in 1890, celebs als Angelina Jolie, Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Gisele Bundchen, Janet Jackson en Mariah Carey droegen al creaties van Mouawad.



22-02-2011 om 15:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw gezicht L'Oréal is Aimee Mullins: model zonder benen


Nieuw gezicht L'Oréal is Aimee Mullins: model zonder benen


http://img834.imageshack.us/img834/2000/aimeemullins.jpg


Aimee Mullins is het nieuwe uithangbord van cosmeticareus L'Oréal Paris. Mullins is een bijzondere vrouw. Toen ze amper een jaar was, werden haar beide benen tot onder de knie geamputeerd. Het belette haar niet een indrukwekkende carrière uit te bouwen als atlete, model en actrice.

"L'Oréal-iconen behoren tot de mooiste vrouwen ter wereld", zegt Mullins. "Ik ben dus zeer vereerd me bij die familie te mogen voegen. De slogan 'Want ik ben het waard' betekent veel voor mij. Het gaat niet alleen over schoonheid, ook over zelfbevestiging en persoonlijkheid."

Aimee Mullins werd zonder kuitbeenderen geboren en daarom moesten haar benen geamputeerd worden toen ze één was. Op volwassen leeftijd liep ze stage op het Pentagon, werd ze een gevierde paralympicsatlete, en stond ze op de catwalk voor Alexander McQueen. En nu is ze dus een van de gezichten van beautymerk L'Oréal.

"Aimee is de perfecte L'Oréal-vrouw. Ze is subliem, charismatisch, sterk. Haar leven is bewonderenswaardig, in alle mogelijke betekenissen", zegt Cyril Chapuy, Global Brand President bij L'Oréal Paris over de nieuwe aanwinst.



21-02-2011 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dita Von Teese trekt naar Frankrijk voor nieuw parfum

Dita Von Teese trekt naar Frankrijk voor nieuw parfum


http://img716.imageshack.us/img716/5598/ditavonteesee.jpg


Dita Von Teese komt binnenkort aandraven met haar eigen geurtje, maar gaat daarvoor niet over één nacht ijs. De burleske danseres zondert zich momenteel zelfs af op het Franse platteland om samen met de parfumeurs aan haar geurtje te werken.


Wie Dita Von Teese wil spotten, trekt best naar het Franse platteland. Daar zou de danseres zich verschalken om een eigen, iconisch parfum te ontwikkelen. "Het zal geen fruitige bedoening worden", liet Von Teese reeds weten. "Ook geen vanille- of snoepgeur. Wel een parfum met noten van sensueel fluweel met een beetje vulgariteit, een geur die passie opwekt en niet door iedereen geliefd is", aldus Von Teese.



20-02-2011 om 20:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durf jij grungy batik aan deze lente?

Durf jij grungy batik aan deze lente?





Bij batik denken de meeste fashionista's aan de grungy jaren '90 met foute oversized t-shirts. Deze lente komt deze trend terug, maar nu met een chique twist.

Balmain
Breng weer wat grunge in je outfit met een gebatikte outfit. Dit kan casual voor overdag, maar ook voor 's avonds met een meer glamoureuze look. We zagen dit op de catwalk bij het trendy modehuis Balmain, daar droegen modellen gevlekte t-shirts en jeans. Het merk geeft er wel een chique twist aan, wat nodig is om trendy te zijn deze lente.





Creatievelingen kunnen zelf aan de slag met deze trend, tover je favoriete zomerjurk om tot een gebatikt exemplaar met kledingverf, maar in de winkels heb je keuze genoeg aan items met kleurrijke vlekken. Combineer een kleurrijke, grungy t-shirt met je favoriete jeans en lederen jasje. Voor een scherp kantje kies je een jeansshort met netkousen en killerheels. Ook in accessoires is het aanbod groot, denk aan een luchtige, gebatikte zomersjaal.



19-02-2011 om 13:37 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Beautytrends gespot op de catwalk in New York


Beautytrends gespot op de catwalk in New York


Jason Wu




De modeweek in New York loopt bijna op zijn einde en er vallen op beautyvlak verschillende trends op: verwacht je komende winter maar aan minder glamour. Het hoeft allemaal niet meer zo perfect te zitten als afgelopen seizoenen.

Neutraal
Neutrale tinten zullen de toon zetten, begin met eeb foundation en concealer aan te brengen. Vervolgens werk je met een beetje oogschaduw aan in een neutrale tint. Je wimpers mogen wel opvallen met donkerbruine of zwarte eyeliner,werk af met mascara. Ook je wenkbrauwen krijgen wat aandacht, maak ze intenser met potlood. Je lippen moeten dan weer neutraal, kies een matte, roze lipstick.

Oogschaduw
Een andere look is onzorgvuldige oogschaduw: kies voor zwarte of donkerblauwe oogschaduw over heel het ooglid en breng deze ook aan onder je wimpers. Ga wat naar boven richting je slapen. Gebruik je vinger om dit aan te brengen. Als het wat feestelijker mag, werk wat goud of zilver in je ooghoek. Kies een lichte foundation en concealer, borstel je wenkbrauwen, maak ze lichter en kies een crèmekleurige lipstick zoals we bij Jason Wu zagen.



Strak haar bij Jill Stuart.
Strak haar bij Jill Stuart.



Kapsel

Laat je haar losjes vallen. Je mag krullen aanbrengen, maar zorg dat ze natuurlijk ogen. Borstel daarom je lokken uit nadat je de krultang in je haar zetten. Een andere trend, onder meer gespot bij Jill Stuart, is stijlrecht haar. Föhn eerst je haar, bewerk het dan met de stijltang. Je kunt ook een hoge paardenstaart met middenscheiding maken voor een strakke look.



Doo. Ri
Doo. Ri



Pony

Ga voor een gedurfde ultrarecht geknipte pony die net boven je wimpers komt. Om deze ultrastrak te houden breng je wat stylingbalsem of serum aan voor je je pony föhnt.



19-02-2011 om 10:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy mannentas bezorgt meer rugpijn

Trendy mannentas bezorgt meer rugpijn



De dagen dat mannen enkel met sleutels en portefeuille vertrokken, lijkt voorbij. Drie op vijf huidige heren dragen een tas met zich mee. Gevolg: meer lage rugpijn.


Nieuw onderzoek, uitgevoerd door de Britse Vereniging van Chiropractici, achterhaalden dat mannen met teveel 'essentiële' zaken onderweg zijn. De gemiddelde mannentas weegt 6,2 kilo. Laptops, smart phones, ipods, sportkleding worden dagelijks in de mannentassen gedropt. De metroseksuele man haalt de inspiratie bij tal van celebs à la David Beckham die graag flaneren met de mannentas.






Trend of niet, volgens de organisatie kampen tweederde van de mannen hierdoor met lage rugijn. Belangrijk is de tassen beter niet te lang te dragen, niet vol te proppen en regelmatig van schouder te wisselen. Hou ook de riem van de tas zo kort mogelijk. Luister naar je lichaam en voel wanneer er te veel druk op bepaalde gebieden wordt uitgeoefend.



18-02-2011 om 18:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Helemaal hip met heuptasje

Helemaal hip met heuptasje


De "Kelly Bandeau Bag" van Hermès.


De heuptasjes zijn weer helemaal terug van weggeweest. Ze zijn niet enkel meer exclusief weggelegd voor de doorsnee toerist, modeontwerpers zoals Yvan Mispelaere omarmen nu ook de nieuwste trend in fashionland.


"De nieuwste generatie heuptasjes zijn niet alleen erg gebruiksvriendelijk, ze krijgen ook een glamoureus tintje en zien er tegelijkertijd ook bijzonder luxueus uit." zegt creatief directeur Diane von Furstenberg.

Prijzig accessoire
Wie een exemplaar uit de collectie van modehuis von Furstenberg op de kop wil tikken, telt daarvoor 240 euro neer. Wie wat dieper in de buidel wil tasten, betaalt voor de "Kelly Bandeau Bag" van Hermès 3460 euro.

Hollywood doet alvast mee met de trend: Rihanna werd onlangs gespot met een trendy versie van Louis Vuitton en ook Ciara is gezwicht.

Geschiedenis
De heuptasjes maakten vijftig jaar geleden hun opwachting en waren vooral bij Amerikaanse skiërs en wielrenners populair. In de jaren '70, werden de tasjes ook stilaan meer en meer door New Yorkers gedragen, die zo gauwdieven te snel af wilden zijn. Vanaf dan werd het accessoire niet enkel meer opzij, maar ook rond de buik gedragen.



17-02-2011 om 21:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeet pofferige, witte jurk, trouwen kan ook trendy

Vergeet pofferige, witte jurk, trouwen kan ook trendy





URBN, het bedrijf achter winkelketen Urban Outfitters, breidt zijn gamma uit met een keten aan bruidsboetieks. In Bhldn zul je geen traditionele witte pofferige trouwjurken vinden, maar hippe retrocreaties.

Bestaat nog niet
Zo zijn tal van jurken bij Bhldn kort, met subtiele versieringen en losse strikken. Momenteel kunnen fashionista's de jurken online bestellen, in augustus komt er een eerste winkel in Amerika. De outfits zijn duurder dan wat je in Urban Outfitters vindt, je kunt tot 4.000 dollar betalen voor een creatie, maar er zijn ook goedkopere exemplaren bij. "We bieden iets wat nog niet bestaat, we hebben heel wat kortere jurken, veel kleur, prints en weinig traditionele, witte ontwerpen. Bruidjes die hun persoonlijkheid via hun jurk willen uitdrukken, kunnen bij ons terecht. Daarnaast verkopen we ook lingerie, accessoires en juwelen." In de winkels zal zelfs een team van stylistes klaar staan om de toekomstige bruiden te helpen hun grote dag te plannen. Het bedrijf plant de komende jaren 50 winkels in Amerika te openen. 

URBN is niet het eerste bedrijf dat de huwelijksmarkt aanboort. Vera Wang tekende een goedkope lijn bruidsjurken voor de winkelketen David's Bridal die deze week in de winkels komt, het Amerikaanse merk J Crew opende vorig jaar een bruidswinkel in New York.


17-02-2011 om 10:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy ballerina's slecht voor je voeten


Trendy ballerina's slecht voor je voeten




Ballerina's mogen dan wel terug in de mode zijn, voor je voeten betekenen ze weinig goeds. Brits onderzoek geeft aan dat de platte zool te weinig steun biedt.

Ballerina's zijn platte schoenen zonder hiel en bandjes. Door de film Black Swan zijn ze opnieuw volop in de mode en dat baart Britse podologen heel wat zorgen. De schoenen dempen de bewegingen te weinig. Het onderbeen en de voet dient de bewegingen op te vangen waardoor er druk wordt uitgeoefend op de knieën, heupen en rug.

Spierscheur
Door die extra druk op de vergroot de kans op artritis en ontstaan zo spierscheuringen. Professionele balletdansers kampen regelmatig met ingegroeide en gespleten teennagels.



16-02-2011 om 11:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeblunders bij trendy t-shirts met opschrift

Modeblunders bij trendy t-shirts met opschrift


Goldie Hawn en Paris Hilton met slogans.



De t-shirt met een slogan is al enkele seizoenen terug. Dit betekent echter een mijnenveld op modevlak, want een blunder hiermee is snel gemaakt.

Mysterie
De trend van de t-shirts met tekst als stijlstatement is al hot sinds de jaren '80, maar sindsdien is dit wel geëvolueerd. Deze look draait om plezier, is flirterig en je kunt er zelfs een politiek statement mee maken. De modellen bij Moschino droegen voor de komende zomercollectie felle truien met het woord 'Smile' op. Merken als Anglomania, gingen voor meer mysterie met opschriften in Italiaans of Frans.



T-shirt met slogan van Asos.com.
T-shirt met slogan van Asos.com.


Don'ts
Blijf wel ver weg van pikante opschriften, tenzij je op straat graag nageroepen wordt door mannen. Of draag een vestje dat je opschrift bedekt. Deze trend is ideaal voor dames met brede heupen of complexen over hun benen, want dit kledingstuk trekt de aandacht naar het bovenlichaam. Fashionista's met een grote boezem blijven er beter ver van weg. Deze t-shirts zijn ideaal voor een dagje shopping in combinatie met jeans en ballerina's, maar het kan ook voor een avondje uit met een rok met een hoge taille of lederen legging.

Beperk jezelf tot een slogan per outfit. Hoewel je tegenwoordig ook kettingen en oorbellen met tekst hebt, combineer je dit beter niet, kwestie van geen gemengde boodschappen te sturen.



16-02-2011 om 01:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama in spotgoedkope jurk op tv

Michelle Obama in spotgoedkope jurk op tv


De presidentsvrouw koos voor een goedkope maar mooie creatie met motiefje en rode ceintuur. © ap


De verschijning van Michelle Obama op tv in een goedkope jurk van H&M zorgt voor een ware stormloop op de winkels van de Zweedse kledinggigant in de VS. Obama droeg een donkerblauwe creatie met een wit motiefje tijdens een interview op NBC. De presidentsvrouw straalde in de outfit die amper 25 euro kost.

Michelle heeft alvast de harten van duizenden vrouwen gestolen. Ze toonde tijdens de populaire 'Today Show' dat ze niet altijd peperdure ontwerpen draagt. Bij de Zweedse modeketen kan het geluk niet op. "Het is heel leuk en flatteus dat een stijlvolle vrouw als Michelle Obama ook jurken van H&M in haar kast heeft. We aanvaarden dit als een compliment", zegt H&m-woordvoerster Charlotta Nemlin.

Obama schitterde in een 'navy-blauwe' jurk met een motiefje. De creatie ligt momenteel in de winkels, hoewel dat in de VS lang niet overal meer het geval is. Nadat Obama woensdag in de jurk op tv verscheen, ontstond er onmiddellijk een stormloop op de winkels. De styliste van de presidentsvrouw paste wel een mouw(tje) aan de jurk en maakte het geheel compleet met een grote riem. De originele jurk is immers verkrijgbaar met een dunne ceintuur.

Volgens modegoeroe Emma Danielsson mag H&M, Obama dankbaar zijn voor zoveel gratis reclame. De keuze van Michelle voor H&M getuigt ook van moed want de presidentsvrouw werd onlangs nog onder vuur genomen omdat ze niet exclusief voor Amerikaanse labels en ontwerpers kiest. Leuk is alvast dat Obama in het bewuste interview haar beklag deed over de kledingkeuze van haar man. Ze vindt dat de president wel eens een ander kleurtje van hemden kiezen mag.



14-02-2011 om 22:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Schaamhaar terug in de mode?

Schaamhaar terug in de mode?


http://img823.imageshack.us/img823/6531/americanapparel.jpg
Campagnefoto American Apparel


Schaamhaar lijkt het nieuwe toverwoord binnen de reclame- en mode industrie. American Apparel gebruikt alweer beelden van modellen waarbij een toefje schaamhaar door het slipje piept. Het is niet voor het eerst dat het Amerikaanse merk schaamhaar op een vreemde manier gebruikt...


In de laatste reclamecampagne valt een liggend model op bij wie het schaamhaar goed te zien is. Wie dacht de nieuwste lingeriecampagnes onder ogen te krijgen, heeft het grondig mis. De foto werd genomen om leggings en sokken te promoten, die dan weer niet te zien zijn.






Bij eerdere campagnes gebruikte het merk geen levende modellen, maar getekende vrouwen met veel schaamhaar. Ook toen werd reclame gevoerd voor leggings, beenwarmers en sokken.

Revolutie
Het controversiële merk hoopt allicht weer het vuur aan de lont te steken. Enkele modejournalisten riepen al op om het schaamhaar terug te laten groeien in volle glorie. Zo poneerde het Franse tijdschrift Vogue eerder al een naakt model met een flinke portie schaamhaar.


Het begin van een nieuwe revolutie: leg de scheermesjes opzij?



13-02-2011 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
11-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat draag je om te golfen?

Wat draag je om te golfen?



De golfsport is aan een ware opmars bezig. Om helemaal 'into golf' te geraken, is een aangepaste dresscode nodig. Dat varieert van club tot club, al zijn er een aantal onmisbare outfits die niet in je garderobe mogen ontbreken.



1.    Polo met kraag of golfshirt
De meeste golfbanen vragen van de spelers dat ze een golfshirt, polo of een ander shirt met kraag dragen. Tennisshirts en overhemden zijn ook toegestaan op de meeste clubs.

2.    Onderkleding
Onderkleding is erg belangrijk bij het sporten. Kleding dat vochtig blijft, bezorgt een onaangenaam gevoel. De juiste onderkleding zorgt voor beter vochttransport. Belangrijk is lichte en elastische kleding te dragen met een optimale bewegingsvrijheid. Bovenal is het sneldrogend.

3.    Broeken / shorts / rokken
Mannen worden verwacht een lange broek te dragen. De meeste clubs staan korte broeken toe, maar controleer dit wel. Vrouwen kunnen een rok of een korte broek dragen op knielengte, of een broekrok.

4.    Sokken
Vrouwen horen sokken te dragen op enkellengte, voor mannen kan elke lengte. Sokken zijn niet alleen comfortabel, ze beschermen je voeten ook tegen blaren. Het is altijd aan te raden om een extra paar sokken mee te nemen.

5.    Golfschoenen
Een gepoetst paar schoenen is een vereiste. Golfschoenen kunnen waterafstotend of waterdicht zijn. Schoenen helpen je balans te houden tijdens de Golfswing.

6.    Caps/ Petjes / Hoeden / Visors
Het dragen van een cap, hoed of visor houdt je hoofd uit de zon en weerhoudt directe zonnestralen uit je ogen. Veel golfers prefereren om te spelen met een hoofddeksel.

7.    Zonnebrillen
Een zonnebril is een vereiste met golf gedurende de zomermaanden om je ogen te beschermen tegen de zon. Buiten de zomer is het dragen van een zonnebril ook raadzaam in verband met de laag staande zon. Speciaal voor het golfen zijn er speciale golfmodellen. Met zo weinig mogelijk schittering, maar met juist veel zicht op de baan om zo de golfbal op juiste manier in de hole te putten.

8.    Paraplu's
beschermen tegen de zon en regen. Een kleine inschuifbare paraplu is makkelijk mee te nemen in de golftas.


Collecties
Sportmerk Peak Performance voorziet een speciale collectie voor de golfer. Frisse en kleurige sportkleding, vervaardigd van rekbaar en vochtabsorberende weefsel, is essentieel in de golflijn.



11-02-2011 om 21:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na de boyfriendjeans, nu de vrouwenbroek voor mannen

Na de boyfriendjeans, nu de vrouwenbroek voor mannen


De ex-girlfriendjeans.


Denimfabrikant Levi's brengt een 'ex-girlfriendjeans' op de markt. Bij deze broek is het de bedoeling dat het lijkt alsof een man de skinnyjeans van zijn (trendy) vriendin aantrok.

Ultrastrak
De boyfriendjeans, een baggy broek waarbij het moet lijken alsof een fashionista de jeans van haar vriendje aantrok, is al enkele seizoenen trendy. Levi's gooit het nu over een andere boeg met de ex-girlfriendjeans. Dit is een ultrastrakke broek voor mannen, waarbij je je kan vergissen of deze voor heren of  dames is.

"Het is een eerbetoon aan de vriendin met een geweldig stijlgevoel, het kledingstuk zit erg comfortabel, maar ook erg strak", aldus het jeansmerk. Of deze even erg zal aanslaan als zijn vrouwelijke variant is nog maar af te wachten, modebewuste bloggers en twitteraars zijn alvast niet meteen enthousiast.

 Je betaalt ongeveer 50 euro voor de broek, het is momenteel nog niet duidelijk of deze ook in België verkocht zal worden.



11-02-2011 om 13:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ecomode H&M met romantisch tintje

Ecomode H&M met romantisch tintje



H&M opteert dit voorjaar voor een nieuwe ecologische lijn. Bij de 'Concious Collection' staat romantiek centraal met ruches, broderie Anglaise en losse, witte jurken.


"In 2020 willen we dat al onze kleding van gerecycled materiaal wordt gemaakt", stelt een woordvoerder van de keten. De gigant is goed op weg, eerder raakte bekend dat ook de resterende Lanvin-collectie verknipt en gerecycleerd werd tot de 'Waste collectie'.








Vanaf 14 april is de 'Concious collectie' te verkrijgen, geïnspireerd op pure romantiek. Blouses, tunieken en tops worden afgewerkt met broderie Anglaise. Ook witte blazers, bandplooibroeken, volantjurken, draperiejurken,  zelfs kanten lingerie maken er deel van uit. (br.hln)




10-02-2011 om 15:26 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
09-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graatmagere modellen zijn uit, grote borsten zijn in

Graatmagere modellen zijn uit, grote borsten zijn in


http://img18.imageshack.us/img18/7666/giselebundchenm.jpg
Gisele Bundchen 



De voormalige manager van topmodellen als Naomi Campbell, Linda Evangelista en Claudia Schiffer zegt dat modellenbureaus tegenwoordig gezonde, fitte modellen zoeken. In plaats van de pannenlatten die lang populair waren sinds de jaren '90, willen designers nu vrouwen met rondingen.
 

Oprichtster van succesvol modellenbureau 'Premier Model Management' Carole White: "De industrie verandert. We zoeken nu naar meisjes met borsten, de laatste twee jaar vraagt iedereen naar een D-cup, maar een fit lichaam is ook belangrijk. We praten nu met de modellen over voeding, zorgen ervoor dat ze een personal trainer hebben. Tien jaar geleden raadden we ze aan niet te eten."


Carole: "Modellen werken erg hard, maar velen denken dat dit een makkelijke job is. Sommige meisjes spreken drie talen, zien de wereld en zijn hoogopgeleid. Ik zeg dat ze zo fit als een Olympisch atleet moeten zijn om succesvol te zijn."



09-02-2011 om 14:25 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
08-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeketens schuldig aan stijgend aantal tienermama's

"Modeketens schuldig aan stijgend aantal tienermama's"



Steeds meer ouders maken zich zorgen over duidelijk verleidelijke kinderkledij, dat blijkt uit een Britse enquête. Meer dan één op de drie vindt dat kinderkledij verkocht in modeketens te volwassen is.

Experts waarschuwen dat grootwarenhuizen zich richten op beïnvloedbare jonge meisjes door provocerende outfits te verkopen die hun favoriete celebs, als tienersterretje Miley Cyrus, dragen. Hierdoor zorgen ze voor een stijging van het aantal Britse tienerzwangerschappen door zich te concentreren op jonge, modebewuste moeders die hun dochters als een miniatuurversie van zichzelf willen kleden, aldus dezelfde experts. 41 procent van de Britse moeders vindt dat kinderkledij in modeketens te volwassen is, dat blijkt uit een enquête bij 2000 volwassenen. 

Celebs
Modeanalyste Tamara Sender van Mintel, het bedrijf dat het onderzoek uitvoerde: "De laatste tien jaar raakten kinderen steeds meer geïnteresseerd in mode. Ze lezen magazines, kijken televisie en willen zich kleden zoals celebs. Ketens als Zara pikken dit op en verkopen een lijn voor kinderen. Het aantal tienerzwangerschappen is erg hoog in dit land, jonge moeders willen dat hun dochter als een miniversie van hen erbij loopt." De woordvoerder van de 'British Retail Consortium': "Onze leden zijn verantwoordelijke handelaars, ze werken hard om te verzekeren dat hun producten voor kinderen gepast zijn."

Hoge hakken en bikini's
Vorig jaar werd het grootwarenhuis Primark verplicht zijn lijn van gevulde bikini's voor meisjes vanaf zeven jaar uit de rekken te halen nadat premier David Cameron deze schandelijk noemde. Dezelfde maand kreeg de keten Tesco kritiek voor het verkopen van hoge hakken voor meisjes vanaf drie jaar. (br.hln)


08-02-2011 om 00:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Javier Bardem is best geklede man

Javier Bardem is best geklede man


http://img842.imageshack.us/img842/9028/javierbardems.jpg


De Spaanse acteur Javier Bardem is de best geklede man wereldwijd. Dat vindt het mannenblad GQ alvast.

"Hij is de belichaming van de ingetogen stijl. Geen wonder dat Penélope Cruz voor hem gevallen is", klinkt het.

De Indiase acteur Waris Ahluwalia en de Zweedse acteur Alexander Skarsgård vervolledigen de top drie. Acteurs Zac Efron en George Clooney krijgen ook een eervolle vermelding in de lijst.

Mel Gibson was volgens GQ dan weer de slechtst geklede man. (br.she)


06-02-2011 om 23:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore en Ashton Kutcher ontwerpen Valentijnsjuwelen

Demi Moore en Ashton Kutcher ontwerpen Valentijnsjuwelen


http://img137.imageshack.us/img137/2865/demimooreenashtonkutche.jpg


Het bekende Hollywoodkoppel, dat in 2005 trouwde, werkte samen met de juwelier Jack Vartanian om een lijn van kettingen te creëren in de vorm van handboeien.

De opbrengst gaat naar hun eigen liefdadigheidsinstelling 'Demi and Ashton (DNA) Foundation', die de problematiek rond sekslavernij bij kinderen wil aankaarten. De juwelen bestaan uit wit, geel en roos goud die verkrijgbaar zijn met zwarte en witte diamanten. Je moet er wel wat voor over hebben, de creaties kosten tussen de 520 en 1.575 euro. De helft van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Het koppel is momenteel in Brazilië, waar Ashton een modeshow liep voor het merk Colcci. De 16-jarige dochter Tallulah van Demi vergezelt hen.


06-02-2011 om 11:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wit is een trend deze zomer

 Wit is een trend deze zomer


http://img577.imageshack.us/img577/6081/zomerwit.jpg


Maagdelijk wit is een trend deze zomer, maar heeft een eigen dresscode. Wij vertellen hoe je het draagt zonder over te komen als bimbo of bruid.

Een volledig wit silhouet was de opener van menig defilé tijdens de afgelopen modeweken: witte jassen, witte jurken en witte kostuums zijn ontegensprekelijk een zomertrend. Maar zo'n witte outfit mag het dan goed doen op de catwalk, in het dagelijks leven kom je er enkel mee weg op een warme, zonnige zomerdag. Helaas zijn die in ons landje zeldzaam, wat niet betekent dat je wit niet op veel andere manieren kan dragen.

Witte blazer

Als er één wit stuk is dat je je deze zomer moet aanschaffen, dan wel een witte blazer. Net zoals zijn zwarte zusje geeft hij een instant chic gevoel als je hem combineert met een jeans of een jurkje. Een andere veilige aankoop is een witte trenchcoat, die je gewone outfit een zomerse touch geeft. Kies eventueel voor een variant met details in een vrolijke kleur als je niet wil overkomen alsof je net uit een steriel labo komt gestapt.

Witte broek

Witte broeken zijn mooi, maar gevaarlijk. Zorg er altijd voor dat je een exemplaar kiest in een kwalitatieve stof, lees: de rest van de wereld hoeft niet te weten welke kleur je onderbroek heeft. Ga voor een loszittend, nonchalant exemplaar: strakke witte broeken blijven nog steeds een tikje ordinair. Witte shorts zijn uit den boze als je niet over graatmagere en gebruinde benen beschikt - tenzij je ermee aan het strand wil wandelen.

Je kan een witte broek met elke kleur combineren, maar let op met zwart. De klassieker zwart-wit is altijd stijlvol, maar komt soms hard en streng over. Ga in plaats daarvan voor blauw voor een vertrouwd marine-effect, of met felle kleuren op een vrolijke dag.

Witte jurk

Ook hier geldt: witte jurken zijn prachtig, maar let op voor doorkijkgevaar. Kies je voor een waaierende variant met brede rok, combineer hem dan met een kort jasje. Strakke witte jurken gaan dan weer prima met een langere blazer. Kanten details blijven een trend, maar let wel op dat je geen stukken kiest die op een korset lijken: leuk voor in de slaapkamer, niet voor op straat.

Helemaal wit

Ga je toch voor een volledig witte outfit, zorg er dan voor dat je varieert in structuur en schakeringen: combineer eventueel met ecru, heel licht beige of roze. (br.Het Nieuwsblad)



05-02-2011 om 14:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebrek aan pashokje nadelig voor online shopping

Gebrek aan pashokje nadelig voor online shopping



40 procent van de online gekochte kleding wordt teruggezonden. Reden? Het ontbreken van een pashokje.

Britse statistieken voorspellen dat de verkoop van kleding op internet de komende zeven jaar alleen maar zal stijgen. Tegen 2018 verwacht men dat ongeveer 35 procent via internet verkocht zal worden. Dit betekent dat 1 op 3 kledingzaken de deuren mag sluiten, net zoals ook met reisbureaus en boekenwinkels al het geval is.

Terwijl de online verkoop in volle opmars is, merken winkeliers dat heel wat online gekochte kleding als T-shirts en vrijetijdskleding geretourneerd woden. Kleding blijft een van de moeilijkste categorieën voor de online verkoop en dat komt door het ontbreken van een pashokje.

Virtuele kleedkamers
Slimme online retailers denken vooruit en voorzien steeds vaker virtuele kleedkamers om de juiste maat te garanderen. Zo laat eBay shoppers toe om een zonnebril te poneren over een foto van hun gezichten, terwijl horlogemerk Tag Heuer de mogelijkheid biedt om met de pols voor een webcam te zwaaien. Zo weten mogelijke kopers hoe hun gekozen horloge aan de eigen pols eruit zal zien.

Facebook
De Britse studie geeft voorts aan dat ook sociale netwerksites aanzetten tot digitaal shoppen. Deze sites genereren drie procent meer online verkoop.



04-02-2011 om 16:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs laten zich inspireren door oma's

Celebs laten zich inspireren door oma's


Lentecollectie van Topshop


Celebs als Alexa Chung, Kelly Osbourne Agyness Deyn en Pixie Geldof zijn momenteel gek op dikke huidskleurige kousen, gebreide vesten en lange rokken van tweed. Een look die ze afkeken van de catwalk.


Authentieke vintagekledij is al jaren populair, maar nu lijkt het er op dat vrouwen er gewoon oud willen uitzien. Uit Britse cijfers blijkt dat de favoriete kledingstukken van oma's goed over de toonbank gaan. De verkoop van blouses met ronde nek steeg met 34 procent, midlange rokken met 96 procent, tweedrokken met 110 procent, platte schoenen met 35 procent, lage hakken met 62 procent en vleeskleurige panty's met 20 procent. Dat meldt de Britse kledingketen Debenhams. Directeur van ontwerp Karen Peacock: "Deze look leek ooit enkel bestemd voor kaart- en bingonamiddagen, maar je ziet de hippe omalook steeds vaker op straat. Het gaat soms zelfs zo ver dat jonge meisjes hun haar grijs verven. Andere populaire accessoires zijn grote brillen, orthopedische schoenen en bloemenjurken."


Hoe kopieer je nu deze look? Je hebt alvast een bril nodig om op je oma te lijken. Ga voor een dik exemplaar in zwart of bruin. Daarnaast is ook een grote handtas met vintagemotief en zachte kleuren onontbeerlijk. Het is evident dat je voor een rok gaat, je kan voor een klassiek recht model gaan of een A-lijn met natuurlijke kleuren. Met een hoge taille zit je goed, werk af met een smal riempje. Ook voor de blouse kies je best zachte kleuren, een eenvoudige snit en een hoge decolleté. Om het lekker warm te houden is er de dikke, wollen vest. Overdrijf niet met accessories, maar hou het op een ring, een horloge en een subtiele ketting. Waaghalzen werken af met een trendy, satijnen hoofdsjaal.



02-02-2011 om 19:01 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 op 10 vrouwen draagt verkeerde behamaat

7 op 10 vrouwen draagt verkeerde behamaat



70 procent van alle vrouwen heeft niet de juiste beha aan. Onderzoek bij duizend Belgische dames toont aan dat 1 op 4 nooit haar behamaat liet opmeten.


Lingeriefabrikant  Van de Velde onderzocht en concludeerde dat de vrouw haar correcte behamaat niet kent. 1 op 4 vrouwen zou haar borsten zelfs nooit laten opmeten. 

Mooie borsten
Wil je mooie borsten, is een perfect zittende beha noodzakelijk. Borsten die niet gepast ondersteund worden, verliezen hun vorm en stevigheid. Bovendien verandert de structuur van het borstweefsel met de leeftijd, bij zwangerschap of gewichtsschommelingen.

Regelmatig
Deskundig advies bij het kopen van lingerie is, volgens de fabrikant, uitermate belangrijk. Of dames zich daar voldoende van bewust zijn, blijft maar de vraag. Bij 77 procent is het langer dan 1 jaar geleden dat de behamaat gemeten werd, terwijl dit op regelmatige basis zou moeten gebeuren. Het dragen van niet aangepaste lingerie kan bovendien lichamelijke gevolgen met zich meebrengen zoals irritatie, schouder - en rugklachten.

Lingeriecoach
"De onderzoeksresultaten bevestigen de nood aan een doorgedreven en professionele paskamerservice. Ongeveer 4 jaar geleden zijn wij gestart met het opleiden en begeleiden van lingerieverkoopsters tot Lingerie Styling specialisten", stelt Anne Van Coppenolle, Lingerie Styling Coach bij Van de Velde.  "Zij begeleiden de vrouwen, in een rustige omgeving, bij hun zoektocht naar de gepaste lingerie en geven onder meer advies over de juiste maat, kleur en model. De grondigheid en diepgang van advies in de paskamer wordt voortaan vastgelegd in een kwaliteitslabel."

Kwaliteitslabel
Lingeriewinkels die voldoende informeren, zullen vanaf eind maart een kwaliteitslabel ontvangen. Ze worden uitgerust met een raamsticker en een certificaat dat jaarlijks opnieuw geëvalueerd wordt.



02-02-2011 om 12:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Modehuizen herintroduceren plateauschoenen

Modehuizen herintroduceren plateauschoenen


http://img251.imageshack.us/img251/2149/plateauschoenen.jpg


Vivienne Westwood, Chanel, Prada, Chloe,… allen introduceren ze de plateauzool terug. Deze keer met een houten of gehaakte onderkant, en liefst met een espadrille bovenaan.

Kleine meisjes kunnen zichzelf deze zomer extra lengte toe-eigenen dankzij de hippe, elegante plateauzolen. De zolen zijn van dezelfde gewezen stofjes gemaakt als heel wat sleehakken, waardoor ze meer klasse uitstralen als de vroegere Buffalo's. Bovendien zijn ze volgens de hipste modehuizen wellicht hét schoeisel van 2011. Deze zomer vertoeven we met ons hoofd dus enkele centimeters hoger tussen de wolkjes. (br.she)


01-02-2011 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!