Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

06-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry


Katy Perry ontwerpt eigen kledinglijn


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/katy-perry.jpg





Katy Perry staat bekend om haar excentrieke outfits, de ene al wat mooier dan de andere. Nu besliste de zangeres om een collectie te ontwerpen, geïnspireerd op haar eigen stijl.

Gwen als voorbeeld
Het kan wel even duren voor je de ontwerpen van Katy Perry zal kunnen kopen, meldt nu.nl. De zangeres wil zich niet haasten en trekt twee jaar uit voor haar nieuwe modeproject, want ze wil een kwaliteitsvol product afleveren. "Ik droom al ontzettend lang van een carrière op modevlak. Maar als je iets goed wil doen, moet je er veel tijd in steken. Mijn grote voorbeeld is Gwen Stefani en om haar te kunnen evenaren zal ik toch wel even bezig zijn."

De voornaamste inspiratiebron van Katy is haar eigen stijl. Of de wereld zit te wachten op nog een zangeres met ambities in de modewereld is af te wachten. (br.hln)


06-03-2009 om 16:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen kiezen massaal voor kapsel van Beyoncé


Vrouwen kiezen massaal voor kapsel van Beyoncé





Britse kapsalons kunnen de vraag naar het nieuwe kapsel van Beyoncé bijna niet meer aan. Vrouwen willen blijkbaar allemaal het nieuwe it-kapsel van de popzangeres. Wat volgens kapper Errol Douglas eigenlijk niet meer is dan een heel eenvoudige, gestroomlijnde hoge paardenstaart.

Anti-aging
"Het kapsel doet mij wat denken aan de volumineuze haarstijl uit de jaren '80. Elke vrouw kan dit snel zelf creëren, maar het verandert meteen je hele look. Een ander voordeel is dat iedereen dit kapsel aan kan. Het is ook een makkelijke truc om jonger te lijken: een paardenstaart trekt je gezichtshuid wat strakker", aldus kapper Errol Douglas.

Wil je het zelf ook eens proberen, dan geeft styletoday.net je enkele tips:
- Was en droog je haar een avond op voorhand. Dan zijn je lokken fris, maar niet te glad. Vervolgens ga je de dag zelf met een stijltang door je haar. De lokken vlak aan je gezicht laat je los hangen, die heb je later nog nodig.

- Vervolgens borstel je je haren strak naar achter zodat je een hoge paardenstaart kan maken. Doe dit lok voor lok, dat is beter voor de strakkere look. Net onder de kruin maak je nu een staart.

- Om nu je kuif goed te krijgen moet je je hoofd naar voor buigen. Gebruik haarlak om de korte haartjes in bedwang te houden. Dan toupeer je de voorste kokken, nog steeds met je hoofd ondersteboven. Kam dan ook deze haren naar achteren. Je kunt ze vastzetten met een tweede rekkertje. Zijn je lokken te kort, doe het dan met een onopvallend speldje.

- Voor het perfecte resultaat werk je je staart nog best even af met een stijltang. Breng nog wat gel of wax aan in je kuif en je bent klaar.

- Moet je nog wel even sparen voor lange lokken, dan kun je de look creëren met een nepstaart. (br.hln)



06-03-2009 om 13:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekooide modellen op catwalk

Gekooide modellen op catwalk


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/9/11/9/album_large_840474.jpg



De collectie van Agatha Ruiz de La Prada is een verademing op de catwalk in Milaan. Terwijl alle andere ontwerpers zich serieus nemen, drijft de deze ontwerpers de spot met mode. Deze ontwerpster bracht een unieke collectie met een komische toets.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/14/13/1/album_large_838351.jpg



Denk aan gekooide vrouwen, paraplu's als rokjes en jurkjes die veel weg hebben van kastjes. Toch valt hier ook het rijke kleurgebruik op. Komende winter gaat duidelijk opgefleurd worden door neon. Wij kijken er alvast naar uit.


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/14/12/album_large_840477.jpg




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/9/8/11/album_large_838346.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/8/10/8/album_large_840473.jpg

(br.hln)




06-03-2009 om 11:49 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
05-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce & Gabbana in Milaan


Dolce & Gabbana in Milaan


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/8/0/13/album_large_837148.jpg



Voor Dolce & Gabbana is de winter zwart-wit, met een framboosroze accent. Het opvallendste zijn de bonten schouderjasjes en de enorme pofmouwen. Ook de taille blijft belangrijk en wordt benadrukt met een strik uit lint.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/6/15/11/album_large_837146.jpg



Ook de schoenen waren best opvallend: hoge sleehakken, die de voet soms zelfs een bolle vorm geven.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/10/6/album_large_837141.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/5/14/10/album_large_837145.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/7/12/album_large_837087.jpg




05-03-2009 om 12:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlies Dekkers in Maasmechelen Village


Marlies Dekkers in Maasmechelen Village


http://img8.imageshack.us/img8/6702/marliesdekkers.jpg


Marlies Dekkers, de ontwerpster van luxueuze lingerie, komt naar Maasmechelen Village. Haar extravagante en vaak pikante lingerie is er vanaf april te vinden zijn aan superinteressante outletprijzen.

Pikante details
Marlies Dekkers is al meer dan vijftien jaar een gevestigde waarde binnen de lingeriewereld. Haar originele ontwerpen met speelse en vaak pikante details, maken haar internationaal bekend. De voorbije jaren werden al winkels geopend in New York, Parijs, Berlijn en Bangkok. Begin dit jaar ontving ze de Lef Award als 'ondernemer met het meeste lef'. (br.hln)



http://img57.imageshack.us/img57/9342/marliesdekkers1.jpg




04-03-2009 om 17:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy fotoshoot Halle Berry


Sexy fotoshoot Halle Berry om haar parfum te promoten









Deze week lanceert actrice Halle Berry eindelijk haar langverwachte eigen parfum. De sexy foto's van de promotiecampagne beloven alvast veel goeds. De knappe Oscarwinnares trok naar het strand voor een fraaie fotoshoot en het resultaat mag er wezen. Wedden dat haar parfum zal verkopen als zoete broodjes ondanks de crisis?

Coty
Halle Berry is twee jaar bezig geweest met het ontwikkelen van de geur. Ze ging in zee met het Franse bedrijf Coty, opgericht in het begin van de vorige eeuw door François Coty en een begrip in de sector. Het parfum moet aan het strand doen denken en het beeld van een vrouw oproepen die natuurlijk sexy, stijlrijk en elegant is. Halle Berry voldoet probleemloos aan die drie criteria.

Afrikaanse toets
"Ik wilde al zo lang mijn eigen parfum", vertelt de actrice over haar parfum 'Halle'. "Voor mijn eigen 'geur' koos ik voor een mix van vijg en mimosa. Daarnaast gaf ik het een Afrikaanse toets mee door er olibanum (de welriekende hars van een wierookboom) aan toe te voegen om het wat te kruiden. Tot slot moet het sandelhout het geheel wat verzachten. Het is een heel sensueel en natuurlijk parfum, dat het buitenleven moet weerspiegelen." (br.hln)









04-03-2009 om 15:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce & Gabbana scoren met celebs op catwalk


Dolce & Gabbana scoren met celebs op catwalk











De Italiaanse designers Dolce & Gabbana weten wel hoe ze de aandacht naar zich toe moeten trekken. Nodig een boel celebs uit, leg een rode loper, waarschuw de pers én laat voorgenoemde celebs een voorsmaakje van je collectie tonen.

Het resultaat was er: massale persbelangstelling én een boel belangrijke bekende mensen, zoals actrices Scarlett Johansson en Eva Mendes, modellen Claudia Schiffer en Eva Herzigova en zelfs collega-modeontwerper Karl Lagerfeld.

Cosmetica
Dolce & Gabbana lieten ook hun nieuwe make up-collectie (toepasselijk 'The make up' gedoopt) op de wereld los. "We moesten kunnen dromen, verder gaan dan we tot nu toe geweest waren. Net als een vrouw in crisis, betekent dat méér make-up", aldus Stefano Gabbana aan Bang.

Framboos
Maar het meest opvallend was de wintercollectie, die uit drie kleuren bestond: wit, zwart en framboosroze. De gigantische pofmouwen en bonten schouderbedekkers waren de twee meest in het oog springende details, samen met de print van het gezicht van Marilyn Monroe. De twee designers maakten een opvallende keuze voor luxestoffen zoals vossenbont, geitenhaar en nerts.

Ook de schoenen waren bijzonder. Zonder uitzondering droegen de modellen hoge (dikke) hakken, die vaak overgingen in sleehakken. Soms was de schoen zo gevormd dat het de voet bol maakte. Betekent dit een nieuwe weg in de schoenenmode? (br.hln)









04-03-2009 om 14:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeanstrends voor 2009 op een rijtje


Jeanstrends voor 2009 op een rijtje




Gescheurde jeans van Topshop.
Gescheurde jeans van Topshop.


Eighties jasje van Topshop.
Eighties jasje van Topshop.


Rokje bij asos.com.
Rokje bij asos.com.


Schoenen bij asos.com
Schoenen bij asos.com


Trendy Jessica Alba.
Trendy Jessica Alba.


Deze lente is jeans onmisbaar in je garderobe. Gelukkig kan je denim op talloze verschillende manieren dragen, zodat hij bij elke soort vrouw past. We je enkele zodat je trendy met jeans bent.

Details
Deze lente zal jeans niet weg te denken zijn. Je kan het heel chique dragen of je look net heel vrouwelijk maken met vrolijke jurkjes of een zwierig rokje. Maar je kan je outfit er ook wat stoerder maken door voor rock te gaan. Het zit hem deze lente vooral ook in de details: een armband van denim of sleehakken uit jeansstof. Laat je creativieit de vrije loop.

Broeken
Voor je broeken maakt het model niet uit, de kleur is des te belangrijker. Deze lente moet je voor een gebleekte jeans gaan, in je broek mogen wat scheuren en gaten zitten, zoals we op de catwalk zagen bij Balmain. Dat maakt het geheel net iets stoerder. Je kan een dure broek in de winkel kopen, maar waarom ga je niet zelf aan de slag met een vintage exemplaar dat je zelf aanpast? Wil je er echt helemaal voor gaan, maar dit is wel voor durvers, dan ga je voor de jumpsuit van jeans.

Jasje
Als je slechts voor één denim item wil gaan, kies dan het jeansjasje. Het maakt je fleurige zomerjurkje een tikkeltje stoerder en het combineert geweldig met een classy broek. Kies voor een kort, vintage exemplaar dat zo uit de eighties of nineties lijkt te komen. (br.nina)



03-03-2009 om 20:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertrappel Dita von Teese


Vertrappel Dita von Teese

http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/03/426610/vertrappel-dita-von-teese_7_235x280.jpg



Ben je een grote fan van de burleske danseres Dita von Teese of heb je net een extreme afkeer van de ex van Marilyn Manson? Beide groepen kunnen nu hun hart ophalen met de 'Dita von Teese'schoenen.

De schoenen, ontworpen door Cesare Paciotti, passen perfect in de nieuwste zomertrend. E plateauschoen met een kleine hak en prachtige zwarte pailletten weerspiegelt perfect de stijl van de danseres.

Glamour, in combinatie met een gothic-touch, vrouwelijk en toch bijzonder mysterieus: dat zijn de opvallendste trefwoorden voor de 'von Teese-schoen'. Fashionista's die een grondige hekel hebben aan de opvallende von Teese kunnen nog steeds hun hart ophalen bij het feit dat ze de danseres keer op keer 'vertrappelen'. (br.she)


03-03-2009 om 15:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De visserslaarzen van Prada


De visserslaarzen van Prada


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/12/4/album_large_833284.jpg



Prada, het toonaangevende merk wat schoenen betreft, introduceerde op de Fashion Week van Milaan een nieuwe trend: de visserslaars.

Laarzen
De modellen van Prada combineerde hoge lederen laarzen opgehouden door bretellen met korte shortjes uit tweed en rode gebreide truien. De ontwerpster gaf de visser een complete nieuwe, vrouwelijke look, bedoeld voor sterke vrouwen.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/4/13/album_large_833293.jpg



Tweed

Verder zagen we ensembles uit tweed, ingesnoerde tailles met riempjes, lange mantels waaronder niets gedragen werd en accessoires die vaak aan het plattelandsleven deden denken.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/15/7/album_large_833287.jpg



Gladiatoren
Ook de jurken vielen op in de collectie van Prada. De modellen leken net vrouwelijke gladiatoren met korte, sexy lederen jurkjes met franjes, deze waren bezet met kristallen en hadden opvallende mouwen die leken op de versieringen van Trojaanse helmen.(br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/13/5/album_large_833285.jpg



03-03-2009 om 13:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Jacobs


Marc Jacobs


http://img5.imageshack.us/img5/1940/marcjacobs2.jpg


Marc Jacobs' (°1960, New York) vader sterft als Marc zeven is. Hij trekt in bij zijn oma die hem leert breien. Hij naar de Parsons School of Design, studeert af in 1984 met een collectie handgebreide sweaters (door zijn grootmoeder uitgevoerd) en wint er zelfs de Perry Ellis Gouden Vingerhoed Award mee.

Hij ontwerpt twee jaar voor zijn eigen label en in 1984 is hij de jongste designer ooit die de prijs voor nieuw talent krijgt van de Council of Fashion Designers of America. In 1988 werkt hij voor Perry Ellis waar hij opvalt door zijn jonge, grappige stijl. In 1993 werkt hij opnieuw voor eigen rekening, waarbij hij zijn liefde voor sensuele stoffen als angora, kasjmier en mohair kan uitleven. In 1997 wordt hij uitgeroepen tot Ontwerper van Vrouwenkleding van het Jaar door de CFDA.



   http://img166.imageshack.us/img166/5351/marcjacobs.jpg


In 1997 haalt handtassen- en koffermaker Louis Vuitton hem binnen. Jacobs knalt met zijn moderne pop en kitsch tegen het ingetogen imago en spreekt hiermee vooral de rijke upper class dertigers aan. Algauw krijgt Marc Jacobs ook de opdracht een prêt-à-portercollectie voor dames uit te werken. Marc Jacobs verhuist naar Parijs, waar hij werkt op een boogscheut van het Louvre. Begin 2002 krijgt hij in New York ook een bronzen plakkaat op de Fashion Walk of Fame.

In mei 2004 sluit Marc Jacobs een nieuw Vuittoncontract voor tien jaar af met Bernard Arnault, de 'big boss' van LVHM. Datzelfde jaar opent hij boetieks in Boston, Los Angeles, Shanghai en Chicago. In september 2005 stelt hij in New York ook zijn MARC-collectie voor, die zich eerder tot jonge meisjes richt. Sinds 2001 zijn er ook diverse Marc Jacobsparfums uitgebracht.



  http://img3.imageshack.us/img3/9140/marcjacobs1.jpg



02-03-2009 om 02:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handtas met make-up


Handtas met make-up




Voor ware fashionista's ontwierp cosmeticahuis Dior 'Lady

Dior', een miniatuur van de iconische couturetas. Het kleinood is gevuld met een tint voor je lippen en wangen, en een highlighter waarmee je je wangen, wenkbrauwboog, neusrug en het midden van je lippen een subtiele gloed geeft. Een luxueuze must-have, uitgegeven in een beperkte editie, dus snel zijn is de boodschap
als je je handtascollectie wil uitbreiden met dit juweeltje.

Verkrijgbaar in de parfumeriezaak


01-03-2009 om 14:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Hilfiger ontwerpt voor borstkanker


Tommy Hilfiger ontwerpt voor borstkanker


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/27/425128/tommy-hilfiger-ontwerpt-voor-borstkanker_7_235x280.jpg


Modeontwerper Tommy Hilfiger ontwerpt voor de derde keer een exclusieve handtas voor het centrum ter preventie van borstkanker 'Breast Health International (BHI). Dit jaar wordt het Deense topmodel Helena Christensen ingeschakeld als ambassadrice van de 'limited edition'handtas.

De gele handtas draagt een prijskaartje van 349€, waarvan de helft naar het BHI gaat. Volgens Hilfiger staat de tas symbool voor zijn mateloze inzet en toewijding voor BHI. De tas zal vanaf maart verkrijgbaar zijn in verschillende Flagship sotres van Tommy Hilfiger. (br.she)


28-02-2009 om 19:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Do showt romantische collectie van Hunkemöller


Do showt romantische collectie van Hunkemöller


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/8/13/1/album_large_824836.jpg



De collectie bestaat uit prachtige kleuren en is volledig geïnspireerd door bloemen.
Zowel qua kleur als print zie je steeds de bloemen in de collectie terugkomen: van rozen, narcissen tot orchideeën. Lichte pastelkleuren voeren de hoofdtoon, qua stoffen werd voornamelijk met satijn en kant gewerkt. Leuke accenten als satijnen plooitjes geven een moderne toets.



  http://www.hln.be/static/FOTO/pe/5/10/13/album_large_824833.jpg



  http://www.hln.be/static/FOTO/pe/2/7/10/album_large_824830.jpg
 


  http://www.hln.be/static/FOTO/pe/15/1/4/album_large_824824.jpg


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/9/14/2/album_large_824837.jpg

Dit seizoen vind je ook een bruidscollectie bij Hunkemöller: Valerie Margriet is een prachtig setje van kant met bloemenprint. (br.hln)



28-02-2009 om 14:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ratten en muizen als fashion-item

Franse designer gebruikt ratten en muizen als fashion-item




De London Fashion Week gaat niet onopgemerkt voorbij. Nadat eerder al een model naakt over de catwalk liep, heeft het model op de foto een bijzonder hoofddeksel. Haar kap is namelijk gemaakt van de karkassen van ratten en muizen.

Het bizarre hoofddeksel bedekt bijna het hele gezicht, alleen de ogen werden vrijgelaten. Onder de kin van het model bungelen zelfs nog de rattenstaarten.

De Franse designer Charlie Le Mindu is trots op zijn creatie. "Ik weet dat niet iedereen van ratten en muizen houdt, maar het kunnen echt prachtige beestjes zijn", aldus de 22-jarige Le Mindu, "Ik vind deze creatie echt schattig. Bovendien kunnen we die beestjes beter gebruiken voor mooie dingen dan ze aan slangen te voeren." (br.hln)


28-02-2009 om 13:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SM en vampieren op de catwalk in Londen


SM en vampieren op de catwalk in Londen


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/15/4/1/album_large_826306.jpg



Het modemerk House of Blue Eyes maakte zijn debuut op de Fashion Week in Londen. De ontwerper Johnny Blue Eyes ging voor een wel heel bizarre mix van goth, vampieren en SM.

Bebloede, halfnaakte en kruipende modellen met halsband sierden de catwalk van House of Blue Eyes. De ontwerper Johnny Blue Eyes maakte zijn debuut als ontwerper op de Fashion Week in Londen. Toch moet hij niet onderdoen voor de grote namen. Hij stylede vroeger celebs in Groot-Brittannië en Kate Moss poseerde voor de lancering van het merk afgelopen september.


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/2/14/album_large_826304.jpg



Of zijn collectie zal aanslaan en we nu binnenkort allemaal een hondenhalsband zullen dragen, blijft twijfelachtig. De ontwerper Johnny krijgt wel punten voor originaliteit. Hij ziet zijn collectie niet als mode, maar als een beweging die past bij de stijl van Vivienne Westwood en punk uit de jaren '80. We denken dat Marilyn Manson alvast fan is van de ontwerpen.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/9/6/album_large_826311.jpg



Johnny Blue Eyes geeft voor deze lente alvast een modetip: koop een grote onderbroek en draag hem over een paar dikke, kleurrijke panty's. (br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/10/7/album_large_826312.jpg



27-02-2009 om 13:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dirk Bikkembergs opent eindelijk eerste winkel


Dirk Bikkembergs opent eindelijk eerste winkel


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/dirk_bikkemberg.jpg


Dirk Bikkembergs zal donderdag in Milaan zijn allereerste winkel openen. Bikkembergs draait al ruim 25 jaar mee in de modewereld en heeft meer dan 50 collecties op zijn naam staan.

De allereerste Bikkembergswinkel zal gelegen zijn aan de Via Manzoni In Milaan, waar onder andere ook de Armani Megastore gelegen is. De winkel zelf zal zo'n 1300 vierkante meter groot zijn, en drie verdiepingen tellen waarin alle collecties van Bikkembergs verkocht zullen worden. (br.she)



26-02-2009 om 15:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookje duurt voort voor Louise Maselis


Sprookje duurt voort voor Louise Maselis


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Louise-Maselis.jpg?t=1235599176


Ze heeft haar catwalkdebuut nog maar net achter de rug, of Louise Maselis mag zich weeral opmaken voor een nieuw avontuur. Het 15-jarige meisje vertrekt vandaag naar Milaan om er voor het gerenommeerde modehuis Jil Sandes op de catwalk te lopen.
Het is de tweede topopdracht in nauwelijks enkele dagen tijd voor de tiener uit Winksele. Vorige week was Louise nog in New York waar ze de nieuwe herfst- en wintercollectie van Calvin Klein showde. Het sprookje duurt dus voort voor de scholiere die vorig jaar in China de prestigieuze Elite Look-modellenwedstrijd won.

Louise keert dit weekend terug uit Milaan, net op tijd om maandag weer naar school te gaan. (br.Het Nieuwsblad)



26-02-2009 om 14:51 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
25-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Versace hangt goedkopere lijn Versus terug in winkels


Versace hangt goedkopere lijn Versus terug in winkels




Modehuis Versace heeft beslist haar goedkopere collectie Versus terug te lanceren. De lijn bestaat sinds 1989 maar de productie werd 4 jaar geleden stopgezet. Het merk ziet het meteen groots: de komende twee jaar zullen er 20 winkels van Versus openen en er staat een défilé op de planning.

Stijlvolle, sensuele vrouwen
Het is nog wel even wachten op de budgetvriendelijke lijn van Versace, meldt weekend.be. Pas tegen de lente van 2010 zal de vrouwencollectie van Versus, waarschijnlijk getekend door Donatella Versace, in de winkels liggen. Versus is budgetvriendelijker dan het hoofdmerk, de lijn is bedoed voor jonge, stijlvolle, sensuele en futuristische vrouwen die op luxe gesteld zijn. Maar je zal wel al eerder kunnen genieten van accessoires, brillen en parfums van Versus.

Schuldenberg
Versace besloot vier jaar geleden Versus stop te zetten, zodat het modehuis zich beter op het hoofdmerk kon concentreren. Zo hoopte het merk zijn schuldenberg te kunnen verkleinen. Nu kreeg Versace volgens de directie genoeg aandacht en wil het modehuis terug energie in Versus stoppen. (br.nina)



25-02-2009 om 22:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterjas en beha gaan lang mee


Winterjas en beha gaan lang mee







De winterjas is een deel van de garderobe dat niet jaarlijks wordt gekocht. Het merendeel van de dames draagt zijn wintervest gemiddeld twee jaar. Dat blijkt uit een Nederlands panelonderzoek van Textilia. Wat de onderkleding betreft, zou slechts 9 % van de ondervraagden dagelijks een schone beha aantrekken.

Winterjas
Van de meer dan 2.000 ondervraagden draagt 28% hun jas zelfs langer dan drie jaar. Dit zijn vooral de wat oudere vrouwen. Dames met een kleine portemonnee zijn het zuinigst met hun jas (34%). Slechts 5% van de ondervraagden schaft ieder jaar een nieuw exemplaar aan.

72% doet korter dan drie jaar met een winterjas. Anders is het met vooral jongeren uit de grote steden. Zij volgen eerder de mode en vervangen hun jas sneller.

Dagelijkse beha
Beha's worden dan wel vaker gekocht, ze worden niet dagelijks vervangen. 59 % van de ondervraagden draagt dezelfde onderkleding twee tot drie dagen. 18% van de vrouwen werpt diezelfde beha pas na vier tot vijf dagen in de wasmand, 4 % draagt deze langer dan een week. Vooral tieners doen het langer met dezelfde lingerie. In tegenstelling tot vijftigers, die het vaakst elke dag een schone beha aantrekken.

Opleiding
Ook hoogopgeleiden zouden minder snel een andere beha uit de kast halen. Van de hoger opgeleiden doet 40 procent vier dagen of langer met hun beha, tegenover 23 procent van de lager opgeleiden. (br.hln)



25-02-2009 om 20:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!