Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

30-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend: hoerige bruidsjurk

Trend: hoerige bruidsjurk


De foto van dit Russische bruidje ging al de hele wereld rond.



De foto van deze Russische bruid die haar borsten aan alle genodigden toont met een weinig verhullende jurk ging al de hele wereld rond. Het lijkt wel alsof vrouwen op de mooiste dag van hun leven niet langer op een prinses willen lijken, maar eerder op een stripper. Dat bewijzen celebs als Mariah Carey, bij haar leek het alsof ze haar jurk simpelweg vergeten aan te trekken was.



Mariah Carey.
Mariah Carey.


Trend in België?
In Rusland en Hollywood mag het misschien aanvaard zijn, een hoerige bruidsjurk. Of in België grootouders en ouders zijn opgewassen tegen een sletterige bruid, is nog maar de vraag. De Amerikaanse journalist Christophe Reilly stelde een lijstje samen van de bruidsjurken die het minst aan de verbeelding overlaten.






Negligé
Met deze bruidsjurk lijkt het alsof het bruidje zo klaar is voor de huwelijksnacht. Op het huwelijksfeest, zullen alle ogen zeker op haar gericht zijn, vooral die van de mannen. Als bruidegom moet je wel allesbehalve jaloers zijn.

Korte jurk
De korte jurk is nog de meest aanvaarde vorm van een sexy trouwjurk. Het oog (en vooral dat van de mannen) wil ook wat. Nu nog de mama overtuigen om dit exemplaar te sponsoren.


Té diepe decolleté
Een subtiele décolleté mag bij een trouwjurk, het is niet de bedoeling dat de bruid op een non lijkt. Maar een outfit waarbij het lijkt alsof elk moment de tepels tevoorschijn zullen komen, is een stapje te ver.

Lingerie
Een bruid die haar jurk vergat is en haar jawoord in lingerie geeft, is ook niet bepaald smaakvol. De genodigden zouden de haar namelijk kunnen verwarren met de stripper die het vrijgezellenfeest van de man kwam opleuken.




30-11-2009 om 17:57 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De terugkeer van het kostuum... voor vrouwen


De terugkeer van het kostuum... voor vrouwen


http://img22.imageshack.us/img22/2363/mannenpak.jpg




Mannen krijgen rokken aangemeten, vrouwen kiezen terug vaker voor een formeel kostuum. Weer een 'comebacktrend', want het is niet voor het eerst in de modegeschiedenis dat vrouwen naar een kostuum grijpen.

Marlène Dietrich droeg er al in de jaren '20. Veertig jaar later lanceerde Yves Saint Laurent het vrouwenkostuum opnieuw én met succes. Vandaag is vooral Stella McCartney grote fan, maar ook andere merken, zoals Balmain, pakken er mee uit.







Sterk en onafhankelijk
Allemaal goed en wel, maar voor wie is zo'n kostuum bedoeld en hoe draag je dat? Hou er rekening mee dat het kostuum je sterker, mannelijker en onafhankelijker doet lijken. Wil je net je vrouwelijkheid uitspelen, dan kies je beter voor een rok.

Investeer
Kies altijd voor een kostuum dat goed is van snit. Dit kost meestal wel wat, maar een of twee echt goede kostuums (met een boel bloesjes om af te wisselen) doen je meer goed, dan vijf 'middelgoede' tot slecht zittende kostuums. Perceptie is alles, dus mag je in dit geval niets aan het toeval overlaten.







Zwart met wit
Van het klassieke kostuum wordt eigenlijk niet afgeweken: het is zwart, en het hemd wit (of in poedertinten). Vrouwen dragen het natuurlijk onveranderlijk met torenhoge hakken, een it-bag en een goedgekozen accessoire (een lange halsketting, een grote armband en/of een toffe broche). Het kapsel is weinig opvallend: een middenstreep, een zakelijke staart of knot.

Subtiele verschillen veranderen je hele look:

1) klassiek: Een broek met recht of lichtjes taps lopende snit, een kort jasje, gecombineerd met een hooggesloten blouse, al dan niet met ruffles of een strik. Zwart overheerst, mat en glanzend (bv de revers) wisselen elkaar af. Je kapsel is strak, neutraal en zakelijk.

2) modern: De broek is breed en baggy, het vest strak, en je bloes laat iets meer neklijn (of zelfs decolleté) zien. Het kostuumjasje laat je weg. Dikkere stoffen als wol zijn hier op hun plaats, net als blekere kleuren (crème, beige, grijs). Je blouse kan wit, lichtblauw of lichtroze zijn. Je haren draag je bij voorkeur los, al dan niet met een zwierige baret.

3) Met een twist: Je gebruikt slechts delen van je kostuum en combineert deze met andere elementen. Over je cocktail- of avondjurk draag je een blazer, het kostuumvest wordt gecombineerd met een jeans, je blouse vervang je door een losse tuniek voor een semi-formeel feestje of een sexy korset.







4) Glam: Haal alles uit de kast, en ga voor een ronduit glamoureuze kostuumlook. Felrode lippen, perfect gemanicuurde nagels, minutieus gestylde krullen en je kan zo naar een bal. Hier kan je variëren tussen 'deftig' (met een kuise blouse) of 'ultrasexy' (met een zeer sexy blouse).

Los of strak?
Stella McCartney draagt graag losse pakken: een los shirt, een oversized blazer, een ruime broek. Maar deze stijl flatteert niet iedereen. De meeste vrouwen zullen grijpen naar gatailleerde ontwerpen. Ook voor een legging kiezen, zoals Anne Hathaway, is erg gewaagd maar waarom ook niet? De gouden regel is: Zolang het je flatteert, kan en mag het.



30-11-2009 om 14:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lingerieshow Victoria 's Secret


Lingerieshow Victoria 's Secret

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






De lingerieshow van Victoria's Secret is ieder jaar weer een waar genot om naar uit te kijken. Ware het niet voor de leuke lingeriesetjes dan wel voor het spektakel. Wij verzamelden de leukste, meest ophefmakende beelden voor jullie!

Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Marisa Miller, Miranda Kerr, ... Het zijn maar enkele van de vele topmodellen die ook dit jaar weer in een minuscuul lingeriestje over de catwalk paradeerden. Heidi Klum was er ook bij. Ook al moet ze naar eigen zeggen nog 9 kilo afvallen, het topmodel zag er verbazend strak en afgetraind uit in haar engelenpakje.



28-11-2009 om 18:56 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen willen massaal op vampier lijken

Vrouwen willen massaal op vampier lijken


http://img37.imageshack.us/img37/5338/vampiers.jpg




De sterren van New Moon, de nieuwste vampierenfilm van de Twilight saga, Kirsten Stewart en Robert Pattinson betekenen een enorme boost voor de verkoop van bleke make-up. Alle vrouwen willen stralen met een bleke teint, net als de vampiers uit de films.

Vampiers
Een bruin kleurtje werd lang als het schoonheidsideaal gezien, het stond namelijk voor een goede gezondheid. Deze trend maakte dat veel mensen met een bleke huid onder de zonnebank gingen om er goed uit te zien. Maar tegenwoordig is een bleke teint een must, die je met behulp van een foundation creëert. Vrouwen halen hiervoor inspiratie bij de nieuwste vampierenfilm New Moon. Dit is de tweede film van de Twilight saga waarin de Britse acteur Robert Pattinson en de Amerikaanse Kristen Stewart als bleke personages schitteren. De films en de boeken zijn een ontzettende hype bij jongeren en vrouwen. Volgens kenners heeft het verhaal alles om populairder dan de Harry Potter films te worden.



De bleke cast van Twilight.
De bleke cast van Twilight.


Bleke foundation
Het succes betekent ook een sterke stijging van de verkoop van bleke make-up. Volgens de beautywebsite FeelUnique.com nam dit de afgelopen maand met 200 procent toe. Het beste verkopende product van de webshop was een zachtroze foundationpoeder. Ook bij L'Oreal steeg de verkoop van een lichtdekkend poeder met 133 procent.




Lily Cole
Lily Cole


Celebs
Tal van andere celebs zijn al met deze trend gespot. Uit een poll van de beautywebsite FeelUnique.com blijkt dat de Britse zangeres Nicola Roberts de mooiste bleke huid heeft, ze werd opgevolgd door topmodel Lily Cole. Kristen Stewart van New Moon kwam op de derde plaats, gevolgd door actrices Anna Friel, Anne Hathaway en Nicole Kidman. Siobhan McDermott van FeelUnique.com: "Een porseleinen huid staat voor een klassieke, chique en glamoureuze look, maar lang heeft het moeten onderdoen voor een gebruinde teint. Het is geweldig dat vrouwen nu trots kunnen zijn op hun bleke huid."



Nicole Kidman
Nicole Kidman


28-11-2009 om 13:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Modetip voor 2010: de tutu

Modetip voor 2010: de tutu


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/18/6/2/media_xl_2795792.jpg



Modespotters lanceren de tutu-rok als dé roktrend voor 2010. Het klinkt belachelijk, we geven het toe, en hoe het in de praktijk werkt is ook niet echt duidelijk. "We hebben de kokerrok gehad, de pofrok, de maxirok en de tulprok. Het was maar een kwestie van tijd voor de tutu weer haar opwachting maakte", schrijft de Daily Mail.


Stella en Kate
De revival hebben we te danken aan Stella McCartney die haar kindercollectie voor de keten GAP voorzag van schattige roze en groene tutu's. Ook Kate Moss ontwierp een tulejurk voor Topshop, en ze droeg een Westwood-versie tijdens een fotoshoot voor Vogue.






Carrie en Victoria
Goed tien jaar geleden droeg 'Carrie' uit Sex and the city er ook al één tijdens een van de eerste afleveringen van de reeks. Sindsdien werd het beeld gebruikt tijdens de intro. In 2007 was Victoria Beckham, dat andere controversiële stijlicoon, al eens te zien in een ontwerp van Valentino.


Kort & gelaagd
Hoe de look er precies uit zal zien is nog niet gekend, al kan de 'stijve ballettutu' alvast geschrapt worden. Voorlopig ziet het er naar uit dat een korte en/of bijna doorzichtige versie het zal halen. Sommige bestaan uit frivole laagjes, andere zijn gesofisticeerd glad. Zolang ze maar gemaakt zijn uit tule, telt het als tutu. De knielange versie lijkt voorlopig enkel voor de liefhebbers of voor trouwjurken bestemd.


Niét roze
Om het niet te truttig te maken, zijn de tutu's meestal in stoere kleuren als zwart, paars, blauw of rood wat de draagster meer 'rock' of 'punk' dan 'prinses' maakt. Bleke kleuren als wit of poedertinten kunnen ook.






Hoe je het draagt, is ook nog niet duidelijk. Met bescheiden enkellaarsjes of zware schoenen, een simpel topje, al dan niet met riem. Afwachten of deze trend ook het straatbeeld zal gaan domineren. Het past in alle geval wél perfect bij de ballerina's die mannen zouden gaan dragen...




27-11-2009 om 11:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga showt torenhoge schoudervulling


Lady Gaga showt torenhoge schoudervulling





Dat schoudervullingen terug 'in' zijn, is geen geheim. Dat ze ook bijna groter kunnen zijn dan je hoofd, is dat wel. Zangeres Lady Gaga, ondertussen bekend om haar excentrieke kledijkeuzes, demonstreert hoe je deze draagt. Voor de liefhebbers... ?



26-11-2009 om 14:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend: peperdure lingerie om seksleven op te krikken

Trend: peperdure lingerie om seksleven op te krikken





Hoewel de economie in het slop zit en de kerstperiode in het vooruitzicht ook niet goed voor de portemonnee is, houdt dit vrouwen niet tegen te investeren in lingerie met een erg hoog prijskaartje. Dat blijkt uit een rondvraag bij Britse winkelketens.



De korsetjurk van Bordelle met een prijskaartje van bijna 400 euro.
De korsetjurk van Bordelle met een prijskaartje van bijna 400 euro.


Lingerie als outfit
De Britse winkelketen Selfridges zegt dat het plots 70 procent meer luxueuze, trendy lingerie verkoopt. Een korset met veren ter waarde van bijna 1000 euro van het merk Bordelle was in de Londense vestiging binnen de 24 uur uitverkocht. Maar ook over het hele land merkt de keten dat er 16 procent meer luxueuze beha's en ander ondergoed over de toonbank gaan. De keten geeft de winter als verklaring voor deze stijging. "Nu de nachten langer duren, kiezen vrouwen ervoor eerder te investeren in kwaliteitslingerie dan avondjes uit." Aankoopverantwoordelijke lingerie van Selfridges Helen Attwood: "Het is nu trendy om lingerie als een gewone outfit te dragen, daarom investeren klanten meer in mode die hun dagelijkse leven wat pikanter maakt."

Hollywood
Het Britse luxemerk Myla speelt gretig in op deze trend met de lancering  van een kerstkorset ter waarde van meer dan 400 euro. De trend van luxelingerie startte natuurlijk in Hollywood. Zo droeg Rihanna voor haar optreden op de American Music Awards een weinig verhullend catsuit bestaande uit lederen banden. De verkoop van een gelijkaardige 'jurk' ter waar de van meer dan 400 euro steeg de dag later met 90 procent. Binnenkort zullen de goedkope winkelketen ons waarschijnlijk overstelpen met betaalbare versies van dit soort korsetten. Ook blijkt uit een ander onderzoek dat de verkoop van dure cosmetica stijgt ondanks de economische crisis.




26-11-2009 om 12:00 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
25-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ugg maakt jacht op imitaties

Ugg maakt jacht op imitaties





De begeerde, maar prijzige Ugg boots worden gretig gekopieerd. Het aanbod van namaaklaarzen is immens en daar wil de fabrikant eindelijk komaf mee maken.

Ugg Australia, onderdeel van een Amerikaans concern, gaat de strijd aan tegen overtredingen van het merkenrecht. Een speciale juridische afdeling gaat via internet al sinds een half jaar op zoek naar imitaties.


25-11-2009 om 13:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo winkel je in de toekomst

Zo winkel je in de toekomst

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Zo zou shoppen er in de toekomst kunnen uitzien, zoals je in onderstaand filmpje kan zien. Althans volgens computergigant Cisco, die duidelijk goed naar Steven Spielbergs 'Minority Report' gekeken heeft. In die Sci-Fi-film doet Tom Cruise iets gelijkaardigs met zijn handjes.

Handig is het wel, ook voor mannen, lijkt ons. Shoppen vanuit je luie zetel en tijdens de rust van een voetbalmatch, bijvoorbeeld, snel effe die nieuwe jeans passen...



25-11-2009 om 12:57 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
24-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Het langste model ter wereld: 2,05 meter


Het langste model ter wereld: 2,05 meter





Het langste model ter wereld komt op de cover van het Australische mannenblad Zoo Weekly. Het is de eerste keer dat zo'n lang model op de omslag van een glossy staat.

Dit meldt de website hollywoodgossip.com. Het Amerikaanse model Eve is maar liefst 2.05 meter. Ze staat op de cover naast een meisje van 1.62 meter.






Hoofdredacteur Paul Merrill zegt dat ze de bikini speciaal voor haar moesten laten maken. '... en dat was het waard,' aldus Merrill.



24-11-2009 om 16:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe draag je roze kledij als 'echte man'?

Hoe draag je roze kledij als 'echte man'?


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/8/14/2/media_xl_2706482.jpg


Mannen dragen meestal geen roze kledij. Te vrouwelijk, en dus een bedreiging van hun mannelijkheid. Wie het wel draagt, krijgt dan ook niet zelden het etiket 'verwijfd' of 'homo' opgeplakt. Maar wat de mode-industrie ook doet om het kleur te lanceren, echt succes blijft uit. In vrouwenmode ook, trouwens.

Echte mannen
Maar hier en daar gaan stemmen op dat echte mannen wél roze dragen. Het toont namelijk dat je niét onzeker bent over je seksualiteit, ook als ze heteroseksueel zijn. Daarbij wordt de populaire omgekeerde psychologie toegepast, wat wil zeggen dat wie geen roze durft dragen, eigenlijk iets te verbergen heeft...






Tinten
Hoe draag je dat dan, roze kledij als man? Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat er verschillende soorten roze bestaan. Van heel licht roze, poederroze, dat nauwelijks te onderscheiden is van wit tot fel, fluoroze. Daar tussenin ligt een heel gamma: barbieroze, framboosroze, flamingoroze en zalmroze.

Roze streep
Begin kalm. Kies een pak met een roze krijtstreep, in plaats van wit of blauw. Ook een das met een subtiel roze patroon is een goed beginpunt. Wie zich goed in zijn vel voelt, kan voor een roze hemd of shirt gaan, al dan niet met een veelzeggende print (bijvoorbeeld: 'Ik draag roze voor de vrouwen'). Gecombineerd met een sterk, mannelijk kleur, zoals zwart, donkergrijs en diepbruin, zullen alleen wie zélf onzeker is jouw seksualiteit in vraag stellen.

Op het randje
Het kleur blijft een probleem? Kies een 'roze' dat eigenlijk niet écht roze is. Fuschia, bijvoorbeeld, is eerder een paars dan een roze. Poederroze is dan weer zo licht, dat het bijna wit is.






Accessoires
Accessoires, zoals een riem, een sjaal, een uurwerk, een zakdoek, een hoed of zelfs schoenen, kunnen ook gemakkelijk roze zijn. Zo hoef je het niet elke dag te dragen, maar is het wel een leuk accent.

Trouwfeest
Kies ook het goede moment voor je roze kledij. Een trouwfeest of een zomers cocktailfeestje zijn goede gokken, al kan het ook helpen in de bedrijfswereld om zelfbewust en zachter over te komen.

Celebs geven het goede voorbeeld
Echte mannen schamen zich natuurlijk niet voor het dragen van roze. Brad Pitt liet zich in Cannes nog zien in een lichtroze maatpak, David Beckham draagt al eens een roze sjaal en Owen Wilson ging boodschappen doen in een roze broek. Dennis Rodman showde tijdens de Rock Fashion Week in Miami nog een volledige snoeproze outfit op de catwalk. Ook Will Smith en Paul McCartney lieten zich zien in een roze hemd, en Woody Harrelson gaat zelfs met een roze short golfen.




23-11-2009 om 13:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Gemiddelde vrouw heeft maat 42


Gemiddelde vrouw heeft maat 42


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/0/7/4/media_xl_2718919.jpg



De gemiddelde Nederlandse vrouw heeft maat 42 en weegt 80 kilo. Dat is maar goed ook, want de gemiddelde Nederlandse man verkiest een vrouw met die maat. Vollere vrouwen liggen dus beter in de markt dan de slanke vrouw, gepromoot in de boekjes.

Cup D of groter
Gisteren meldden we al dat Nederlandse vrouwen ook steeds grotere borsten krijgen. In 2006 had al 42 procent van de vrouwen binnen de leeftijdsgroep 30-39 jaar cupmaat D of groter. Volgens beauty-experte Jackelien Struik (39) is dit inmiddels het geval voor de helft van de
vrouwen.



  


Hormonen en groter worden

"Dat heeft twee oorzaken: ten eerste de hormonen in voeding (vlees) en pilgebruik. Dit heeft met name invloed op jonge meisjes. Je zult dus zien dat in deze categorie de smalle omvang/volle buste zal toenemen. Ten tweede wordt de Nederlander steeds groter, zowel in de lengte als in de breedte" vertelt ze aan De Telegraaf. 

Uit eerdere onderzoeken was al gebleken dat vrouwen met maat 42 zich het gelukkigste voelen. Ze zijn tevreden over hun leven, uiterlijk én seksleven.



22-11-2009 om 18:33 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
20-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gap wil Stella McCartney niet loslaten

Gap wil Stella McCartney niet loslaten


http://img163.imageshack.us/img163/155/stellamccartney.jpg



Het modemerk Gap was een eenmalige verbintenis met topmodeontwerpster Stella McCartney aangegaan. Die samenwerking beviel het modehuis echter zo goed, dat ze McCartney koste wat kost nog een collectie willen laten ontwerpen.

McCartney's kindercollectie voor Gap was een overdonderend succes. De items waren in no time in de meeste winkels uitverkocht. Speciaal daarom wil Gap de modeontwerpster opnieuw inlijven voor de lentecollectie. Geen van beiden hebben echter bevestigd dat de samenwerking voor volgend seizoen ook effectief zal doorgaan.



20-11-2009 om 23:23 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.24.000 lampjes in één jurk

24.000 lampjes in één jurk


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/11/20/798191/24-000-lampjes-in-een-jurk_1_515x0.jpg



De jurk van het Londense ontwerpersduo Francesca Rosella en Ryan Genz is op zijn zachtst gezegd een ware eyecatcher. De jurk is bezet met maar liefst 24.000 ledlampjes.

De zijden jurk is voorzien van 4 lagen chiffon en 4.000 kristallen, maar dat is niet het opvallendste kenmerk. De jurk is namelijk bezet met maar liefst 24.000 ledlampjes van 2 op 2 mm groot. Alle lampjes worden via een ultradun draadje met een ingewerkte batterij verbonden. De batterij kan je jurk een uur lang volledig doen oplichten.

Spijtig genoeg voelde tot nu toe geen enkele vrouw zich geroepen om het hebbeding aan te trekken.



20-11-2009 om 15:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie handen in een vingerknip

Mooie handen in een vingerknip


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/11/19/794748/mooie-handen-in-een-vingerknip_1_515x0.jpg



Je handen krijgen heel wat te verduren. Een goede verzorging is dan ook essentieel. Wij sommen enkele tips op om je handen in een vingerknip om te toveren tot pareltjes.

Een zachte huid staat gelijk aan scrubben en smeren. Wie graag wil genieten van poezelige handjes verwijdert best eerst alle dode huidcellen om de huid daarna te hydrateren. Dit houdt de huid eveneens soepel en jong, waardoor er minder snel rimpels ontstaan.

Je nagels knip je best niet, want dit zorgt ervoor dat de keratinelagen in je nagels samengedrukt worden waardoor ze sneller breken of splijten. Gebruik daarentegen een glasvijl, die zorgt ervoor dat je nagels mooier worden zonder ze te beschadigen. Vergeet ook nooit je nagelriemen aan te pakken met een bokkenpootje. Zo blijven je handen er netjes en verzorgt uitzien. Afwerken doe je met een beetje olie voor je nagelriemen, dit zorgt ervoor dat je nagels langer hun glans en gezonde uitstraling behouden.

Voor je je nagels begint te lakken breng je steeds een basislaag aan om verkleuring van je nagels te voorkomen. Nagellak breng je best in drie penseelstroken aan. Om een perfect resultaat te bekomen lak je je nagels 2 keer. Afwerken met een toplaagje zorgt er niet alleen voor dat je kleur langer behouden blijft, maar geeft je nagels ook de nodige glans.



20-11-2009 om 12:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisèle Bündchen is meest waardevolle model

Gisèle Bündchen is meest waardevolle model


Gisèle Bündchen.



Gisèle Bündchen is uitgeroepen tot meest waardevolle model van het jaar door de website 'The Daily Beast'. Daarbij werden zowel de meerjarencontracten, advertentiecampagnes, catwalks en magazinecovers in rekening gebracht. De 29-jarige schone verslaat daarmee übermodel Kate Moss, Adriana Lima en de Nederlandse Doutzen Kroes. De nadruk lag vooral op contracten bij grote modehuizen en toppers als Victoria's Secret omdat die het moeilijkst te halen zijn, de grootste lonen uitbetalen en de mate van succes bepalen.




Kate Moss.
Kate Moss.



19-11-2009 om 11:11 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
18-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beha met ingebouwde GPS

Beha met ingebouwde GPS

Om het filmpje te bekijken klik op de foto






 Met de nieuwste beha van Lindelucy raak je nooit verloren. De producent zorgde namelijk voor een ingebouwd GPS-systeem.

Het systeem is voornamelijk ontwikkeld voor partners die willen weten waar hun vrouw uithangt. De GPS is verwerkt in de romp van de body en is zo groot als een pieper. Het hebbeding werd de toepasselijke naam 'vind me dan als je kan' gedoopt en kost ruim 500 euro.



18-11-2009 om 19:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe bloot mag je outfit zijn?

Hoe bloot mag je outfit zijn?





De vraag die elke jonge vrouw zich wel eens stelt bij een avondje uit: is mijn outfit niet te bloot? Britse wetenschappers beweren dat ze het antwoord kennen: kleding die 40 procent van het lichaam ontbloot, trekt precies de juiste hoeveelheid aandacht.

Aantrekking
Aan de Leeds University stuurde psycholoog Colin Hendrie vier vrouwelijke onderzoekers op pad naar een dancing. Daar bestudeerden ze nauwlettend het gedrag van de mannen tegenover de vrouwen en de mate van benadering. Zo bleek, niet geheel onverwacht, dat vooral mannen de eerste stap zetten en vrouwen uitnodigen om te dansen. Kleding, of het ontbreken ervan,  bleek daarbij een belangrijke factor om op te vallen.

Berekening
Vrouwen die ongeveer 40 procent van hun huid bloot toonden, werden benaderd door dubbel zoveel mannen als degene die meer bedekt liepen. Voor de berekening werd aan elke arm tien procent gegeven, elk been was goed voor 15 procent, de romp voor 50 procent. Het hoofd, de handen en voeten werden niet inbegrepen. Zo bleek de mouwloze jurk die langs de dijen scheert, de meest geschikte outfit om aandacht te trekken.

Te veel
Opvallend: pronken met teveel vlees werkt contraproductief. Elke outfit die meer dan 40 procent onbedekt laat, geeft aan de vrouw andere allures. Mannen krijgen zo andere signalen door van die vrouw en nemen haar minder serieus.

Meest succes
De vrouwen die het meest succes kenden, combineerden de 40-procent regel met strakke kleding en sexy danspasjes.



18-11-2009 om 10:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Innovatieve lipstick onthoudt eigen houdbaarheidsdatum


Innovatieve lipstick onthoudt eigen houdbaarheidsdatum


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/11/17/791451/innovatieve-lipstick-onthoudt-eigen-houdbaarheidsdatum_1_515x0.jpg



Een lipstick die zelf aangeeft wanneer zijn houdbaarheidsdatum verstreken is, dat belooft de lipgloss van het Amerikaanse cosmeticamerk Cargo Cosmetics. Critici waren alvast zo enthousiast over het hebbeding dat ze het uitriepen tot 'innovatie van het jaar'.

De werking van de lipgloss is vrij simpel. Bij het openmaken kan je in de dop de openingsdatum instellen. De lipstick onthoudt deze gegevens en laat zijn glazen omhulsel langzaamaan rood kleuren naarmate de lipstick zijn houdbaarheidsdatum nadert. Zo word je nog voor het aanbrengen attent gemaakt op je bijna vervallen lipstick.



17-11-2009 om 14:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Comebacktrend: ontbloot je beha


Comebacktrend: ontbloot je beha





Een trend kan je het niet noemen, want dat is het al eens geweest, maar je beha ontbloten is weer helemaal terug. De comeback van deze trend werd gezet door actrice Chloe Sevigny en Zoe Saldana, op de rode loper van Prada's nieuwste boek.







Lange rok

Een blouse, een eenvoudige beha, een lange rok, torenhoge hakken en een handige clutch: dat is dé look. Een beetje fris voor de tijd van het jaar, daar zal een kuise gilet weinig aan veranderen. Durven moet je ook, om dit te dragen. Een decolleté is een ding, je beha prijs geven duidelijk een ander. Dat je in ruil daarvoor je benen bedekt, is amper een evenwichtige ruil te noemen.

Lang & slank
De actrices komen er mee weg, maar in de wandelgangen was te horen dat dit enkel lukt bij wie slank en lang genoeg is. Niets nieuws onder de zon voor gewone stervelingen dus...






Op het feestje waren nog meer sterren aanwezig: Jessica Biel, Ginnifer Goodwin, Christina Ricci, Rachel Zoe, Emma Roberts en Jessica Alba.



16-11-2009 om 21:38 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shoppers verkopen Jimmy Choo's met winst door op eBay

Shoppers verkopen Jimmy Choo's met winst door op eBay





'Die-hard fashionista's' beleefden zaterdagochtend in H&M wellicht mooie momenten. De Jimmy Choo's vlogen gretig over de toonbank en al tegen de middag bleken de voorraden uitgeput. Wie te laat kwam, kon een etmaal later op de veilingsite eBay terecht. Daar werden de eerste exemplaren aan woekertarieven doorverkocht.

Zaken
De Jimmy Choo-collectie bezorgde modeliefhebbers, maar ook sommigen met een neus voor zaken, superkansen. Al werden de gegeerde schoentjes aan een 'spotprijsje' verkocht bij H&M, op veilingsite eBay swingen de prijzen wel de pan uit. Veel van de felbegeerde stiletto's worden daar aangeboden én verkocht voor het dubbele van de oorspronkelijke prijs.



16-11-2009 om 21:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stormloop voor Jimmy Choo

Stormloop voor Jimmy Choo


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/schoenen-Jimmy-Choo.jpg?t=1258290531



De winkels van H&M hebben er een legendarische zaterdag opzitten door de stormloop voor de schoenen van Jimmy Choo. Die werden bij het Zweedse kledingsmerk voor een fractie van de prijs aangeboden en daar is een massa mensen op afgekomen.

Voor de H&M op de Antwerpse Meir stonden al om vrijdagavond 20h mensen te wachten. Toen de winkel zaterdagochtend de deuren opende, was de rij wachtenden gestaag aangegroeid. De kopers mochten in groepjes van twintig de winkel binnen. Om de orde te bewaren stonden de schoenen en accessoires in de winkel veilig achter dranghekken.

Elk groepje kreeg maar tien minuten de tijd om de schoenen aan te passen.Het schoenenmerk heeft zijn populariteit te danken aan de tv-serie Sex And The City.



15-11-2009 om 23:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puntige beha's maken comeback

Puntige beha's maken comeback






De verkoop van de kegelvormige beha, uiterst populair in de jaren '50, stijgt opmerkelijk. Daar heeft de economische crisis iets mee te maken: vrouwen willen terug vrouwelijk ogen. Sinds de grote mode-ontwerpers als Jean Paul Gaultier de sexy beha weer nieuw leven inblaast, lijkt de interesse bij de dames nog groter. 



 


Oorsprong

De puntige beha was een groot succes in de jaren vijftig. Sterren als Jane Russell en Marilyn Monroe maakten de beha's populair bij het grote publiek. In de jaren tachtig werd de opmerkelijke bustehouder weer volop gedragen door Madonna. De huidige mode-onwerpers doen het haar na en verwerken de lingerie in hun voorjaarscollecties.


 



Vrouwelijke vormen
Trendwatchers zien de laatste tijd een enorme stijging in de verkoop van de beha. Volgens hen is dit een indicatie dat vrouwen opnieuw rondingen wensen en komaf willen maken met de magere jongsachtige modelletjes die sier maken op de catwalks. Vrouwen kiezen liever voor de voluptueuze uitstraling van bijvoorbeeld Dita Von Teese. Meer nog, de stijgende verkoop van dergelijke borstenblikvanger, toont aan dat de recessie stilaan voorbij is en er optimistische tijden aanbreken. 

Crisis
Vrouwen willen niet langer hun borsten verbergen onder 'minimiser' beha's, maar tonen weer hun activa. Dat was in de jaren vijftig ook het geval. Na tijden van slechte economie, zoeken vrouwen hun toevlucht in de mode. Ze willen hun vrouwelijkheid terug en opnieuw meer plezier beleven. 


  



Bovenkleding

In vergelijking met vorig jaar zien Britse warenhuizen de verkoop van dergelijke beha's met 33  procent vooruit gaan. Daar hebben de mode-ontwerpers een flink aandeel in. Sinds ontwerpers als Louise Goldin, Jean Paul Gaultier en Dolce & Gabbana de kegelvormige beha's als bovenkleding hebben ontdekt in hun lente/zomercollecties 2010, vliegen ze nog meer de deur uit.



14-11-2009 om 23:54 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vandaag = Jimmy Choo-dag!

Vandaag = Jimmy Choo-dag!


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/12/4/13/media_xl_2602993.jpg
Deze schoenen zijn helaas niét te koop in H&M.


Vandaag, zaterdag 14 november 2009, is het zover, dan ligt de langverwachte Jimmy Choo-collectie in de H&M-winkels. Deel van de collectie bestaat natuurlijk uit de beroemde en onmisbare Jimmy Choo-schoenen, maar voor de gelegenheid ontwierp de schoenenkeizer ook accessoires voor mannen en voor vrouwen en enkele zwierige jurkjes.

Kans van je leven
De collectie doet al weken veel stof opwaaien. Jimmy Choo kreeg naam en faam door vermeldingen in series als Sex and the City. Veel vrouwen zien dan ook hun kans om aan een relatief goedkope prijs een échte Jimmy Choo in huis te halen.

Stormloop verwacht
Na enkele mindere collecties,  ziet H&M een stormloop aankomen en hebben ze maatregelen genomen. Om chaos te vermijden zal iedereen een rij moeten vormen.

Bandjessysteem
Enkele gelukkigen krijgen een armband om, en zij mogen eerst in een speciale afdeling gaan winkelen. Deze 'trip' mag maximaal tien minuten duren, en elke koper mag ook maximaal één paar schoenen kopen. Daarna mogen de anderen de winkels komen plunderen. In Groot-Brittannië worden alvast rijen verwacht vanaf middernacht vannacht.



14-11-2009 om 11:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna gedumpt door Vuitton en opgevist door D&G

Madonna gedumpt door Vuitton en opgevist door D&G


http://img12.imageshack.us/img12/6138/madonnarf.jpg


Bij Vuitton bleek Madonna niet langer welkom. Gelukkig voor haar zijn de nieuwste campagnefoto's bij D&G een schot in de roos. Zo stelt modeontwerper Stefano Gabbano op zijn Twitterpagina.

Droom
De foto's voor de lente/zomercampagne 2010 werden het voorbije weekend genomen. "We zijn verschrikkelijk moe na de shooting, maar zijn zo gelukkig met het resultaat", vertelt Gabbano, de ene helft van het populaire modeduo. "Madonna in onze campagne, is een droom die eindelijk werkelijkheid wordt. Ik kan niet wachten om de foto's te lanceren".

Goede vrienden
De campagne, die een Siciliaans tintje kreeg, werd geschoten in Brooklyn, New York, door de gerenomeerde fotograaf Steven Klein. Het is voor het eerst dat Madonna het gezicht wordt in het modelabel, hoewel ze al jaren goede vrienden is met het ontwerpersduo. Ook toyboy Jesus Luz verleende vroeger al gezicht en lichaam voor één van de D&G campagnes.



12-11-2009 om 20:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee cupmaten meer in enkele seconden

Twee cupmaten meer in enkele seconden


Links zonder gevulde zakjes, rechts met vullingen.


Overweeg je een borstvergroting, denk je maar beter over de aankoop van de nieuwste Ultima 'Day to Night Bra'. De beha belooft je in een handomdraai twee cupmaten meer. Twee uitneembare siliconen zorgen voor een mooi gevulde decolleté voor een avondje uit. Overdag kan deze als gewone beha gedragen worden zonder de vullingen.


Gelegenheid
Zodra de zon ondergaat, mogen borsten gezien worden, aldus de fabrikanten van de nieuwste beha. Terwijl je op kantoor best tevreden bent met een 80B mag de decolleté voor een avondje uitgroeien tot een flinke 80D. "Elke vrouw die een borstvergroting overweegt, is goedkoper en beter af met onze nieuwste beha", vertelt een woordvoerder van het Ultimo-bedrijf. "Het effect is meteen zichtbaar zonder drastische operaties, pillen of drankjes. Het grootste voordeel is dat je je decolleté kan aanpassen naargelang je mood en de gelegenheid. Het effect is zeer natuurlijk, want de siliconen geven een authentieke, mooi afgeronde vorm aan".



12-11-2009 om 20:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan bij modehuis Ungaro is een ramp

"Lindsay Lohan bij modehuis Ungaro is een ramp"





De Franse couturier Emanuel Ungaro, die in 2002 naald en draad aan de wilgen hing, is niet te spreken over de samenwerking van zijn geliefde modehuis Ungaro met Lindsay Lohan. De Amerikaanse ster is sinds enkele maanden artistiek adviseur bij het Franse modehuis en daar is de vroegere grote baas allesbehalve gelukkig mee.
 
"De samenwerking met Lindsay Lohan is een ramp", verklaarde de Franse ex-ontwerper gisteravond op het Internationaal Filmfestival van Estoril. "Ik ben woedend, maar ik kan er niets aan doen. Ik heb geen enkele band meer met het modehuis." Dat klopt, want Ungaro is intussen in handen van een Amerikaans investeringsfonds.
 
De rol van Lindsay Lohan bij Ungaro bestaat erin de nieuwe hoofdontwerpster Estrella Archs ideeën te geven. De eerste collectie waaraan Lohan heeft meegewerkt, werd onthuld op 4 oktober. De kritieken waren desastreus. Volgens Emanuel Ungaro is "zijn" modehuis zo goed op weg om zijn ziel te verliezen.



11-11-2009 om 22:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie lanceert budgetjuwelen

Nicole Richie lanceert 'budgetjuwelen'





Nicole Richie zwemt in het geld, maar ze is er zich wel van bewust dat er zoiets bestaat als 'de economische crisis', en dus past ze haar collecties aan. Haar juwelencollectie is 'budgetvriendelijk' gemaakt. Echt budgetvriendelijk, niet de Hollywoodvertaling van het woord. Nicole's nieuwe juwelen kosten tussen 20 en 30 euro en zijn exclusief te koop via Bebe-winkels en de website bebe.com vanaf 12 november.

De juwelen liggen in de lijn van haar collecties voor haar modecollectie 'House of Harlow 1960' en dragen een onmiskenbare hippiestempel. Eén armband is extra speciaal: een percentage van de opbrengt gaat naar het Richie-Madden kinderfonds, dat kansen brengt naar arme en minderbedeelde kinderen over de hele wereld. "Het is mijn doel om mode toegankelijk te maken voor iedereen", aldus de socialite.



11-11-2009 om 12:18 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
09-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham start modellenbureau in New York

Victoria Beckham start modellenbureau in New York


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Victoria-Beckham.jpg?t=1257800872


Victoria Beckham wil een modellenbureau opzetten in New York. Samen met haar manager Simon Fuller werkt ze het plan voor het bureau verder uit.

Fuller -de bedenker van Pop Idol- bezit al 51 procent van het beroemde Storm Models Agency in Londen en wil zijn zaken in het buitenland uitbreiden. "Simon weet dat Victoria de juiste vrouw is als het mode betreft. Hij heeft dan ook een grote rol voor haar in gedachten", vertelt een bekende van Fuller.




09-11-2009 om 22:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strak de winter door met Fitfloplaars

Strak de winter door met Fitfloplaars






FitFlop draag je voortaan ook in de winter. Onder het motto 'fashion meets fitness' is zopas de suède ShAkOhA laars uitgebracht. Te verkrijgen vanaf 15 december.

Studs
De ShAkOhA laars door Anna Sui voor Filflop, is gevoerd met dubbelzijdige vacht van een shearlingschaap. De warme boots kregen metalen studs mee en met de hand genaaide details. Net als de zomerfitflop's, beschikt deze boot over de gepatenteerde MicrowobbleboardTM tussenzool. Alle voordelen van 'a workout while you walk' krijg je er gratis bij.








Limited
De limited edition ShAkOhA is beschikbaar vanaf 15 december, exclusief bij Denimandstuff supermarket CLINIC in Antwerpen. Je kan de schoenen verkrijgen in chocolade en zwart. Wacht niet te lang, er zijn maar een zeer beperkt aantal exemplaren van deze coole boots en ze zullen heel snel de deur uitvliegen...

Info
Denimandstuffsupermarket CLINIC is een trendy boetiek van 't Zuid in Antwerpen. In deze conceptstore kan je terecht voor kleding, sportswear, schoenen, gifts, gadgets, beauty producten, design- en lifestylebooks, muziek, horloges en andere must haves. Dit alles van gerenommeerde en hippe merken. De Burburestraat 5, Antwerpen.



08-11-2009 om 20:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer huidallergieën door haarverf

Meer huidallergieën door haarverf





De Europese Commissie wil zich bemoeien met de producten voor haarkleuringen. Vanaf 18 november worden een aantal nieuwe meldingen op de verpakkingen geschreven. Dit omdat het aantal gevallen van allergieproblemen drastisch toeneemt.


Probleem
Eerder deze week raakte al een extreem geval van huidallergie, veroorzaakt door een haarkleuring, bekend. Een Britse dame kampte met een gruwelijk verbrande huid nadat ze haar kapsel kleurde. Volgens recente rapporten, gepubliceerd door het het Scientific Committee Consumer Safety (SCCS), vormen allergieproblemen een steeds groter gezondheidsprobleem.






Bijkomende info
De bestaande waarschuwing 'kan allergische reacties veroorzaken' is niet meer voldoende, volgens het SCCS. Meer informatie moet gegeven worden over de ingrediënten en hun eventuele bijwerkingen.


Waarschuwingen
Volgende waarschuwingen zullen binnen een termijn van twee jaar, verplicht moeten geschreven worden op alle verpakkingen.
"Haarkleuringen kunnen diverse allergische reacties veroorzaken. Lees en volg de instructies. Dit product is niet geschikt voor personen jonger dan 16 jaar. Tijdelijke Henna tattoos kunnen het risico op een allergie verhogen. Kleur je haar niet als:
- Je een wond op je gezicht hebt of een gevoelige, geïrriteerde en beschadigde hoofdhuid hebt.
- Je ooit eerder een allergische reacties hebt gehad na het kleuren van je haar
- Je ooit een allergische reactie hebt gehad op een zwarte henna tattoo."



08-11-2009 om 14:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haarverlies heeft grote impact op leven van vrouwen

Haarverlies heeft grote impact op leven van vrouwen


http://www.goedgevoel.be/static/FOTO/pe/3/9/9/media_xl_921579.jpg



De helft van de vrouwen die kampen met haarverlies veranderen plots van levensstijl om hun probleem te verhelpen. Het zorgt er ook voor dat ze dan vaker hoeden dragen, minder vaak hun haar wassen of een staartje maken.

Natuurlijke alternatieven.
Uit Nederlands onderzoek bij 1000 vrouwen blijkt dat een derde van de vrouwen graag dikker en voller haar wil. De helft van hen hoopt dat het gebruik van verzorgingsproducten voor voller haar heil kunnen brengen, dat meldt Styletoday.nl. Ook zoeken ze naar natuurlijke alternatieven voor meer volume in hun haar, in plaats van de huidige chemische producten.

Nog kwetsbaarder
"Het is duidelijk dat dunner haar het leven van vrouwen beïnvloedt. Maar ze gaan naar hun kapper voor een oplossing, velen weten niet dat een medisch probleem aan de oorzaak van hun probleem kan liggen. Ook beseffen ze niet dat hoeden of staarten je haar juist beschadigt. Door het naar achter te kammen, wordt het namelijk nog kwetsbaarder en loopt het sneller schade op. Deze vrouwen komen in een vicieuze cirkel terecht", besluit de Nederlandse producent van haarproducten Peter Lamas.



07-11-2009 om 14:33 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
06-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga krijgt eigen lipstick

Lady Gaga krijgt eigen lipstick


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Lady-Gaga8.jpg?t=1257536646


Zangeres, fashioniasta en gezicht van beautygigant M.A.C: dit kan Lady Gaga binnenkort op haar cv schrijven. Samen met Cyndi 'Girls Just Wanna Have Fun' wordt ze het uithangbord van de M.A.C Viva Glam campagne: From Our Lips.

Kleur
Beide dames kregen voor deze gelegenheid een eigen lipstick. De opbrengst ervan gaat honderd procent naar de M.A.C Aids Fund. Nu maar afwachten welk kleurtje Gaga heeft gekozen?



06-11-2009 om 20:47 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modemerk Gucci gaat

Modemerk Gucci gaat "groen"


De papieren Gucci-bag zal niet meer uit Indonesië komen.


Gucci is een van de eerste haute couture-merken die plechtig heeft beloofd 'groen' te worden. Het Italiaanse modemerk, dat ook de merken Balenciaga, Yves Saint Laurent en Alexander McQueen omvat, wil daarmee specifiek het Indonesische regenwoud helpen en zette daartoe een samenwerking met Rainforest Action Network op poten.

Papier
Concreet zal Gucci geen papier meer gebruiken dat gemaakt wordt van gekapte bomen in het Indonesische regenwoud en Indonesische plantages en zegt ook alle samenwerking met het bedrijf Asia Pulp en paper op. Waar het papier dan wel vandaan komt, is niet helemaal duidelijk.

Luxe
"De regenwouden in stand houden is geen luxe, het is noodzakelijk als we de strijd tegen de klimaatverandering willen winnen. Onze beslissingen moeten onze ecologische voetafdruk verkleinen en hopelijk maken we ook de rest van de mode-industrie bewust dat het ook voor onze sector mogelijk is ons steentje bij te dragen voor de regenwouden en het klimaat", zegt Mimma Viglezio, woordvoerster bij Gucci.

Voortrekkersrol
Bij Rainforest Action Network zijn ze supergelukkig met de beslissing van Gucci. "Ze hebben duidelijk de groene leiding genomen in de mode-industrie en hopelijk zullen ze andere merken inspireren. Hun beslissingen zetten een standaard voor de andere modemerken en winkels. Gucci toont zo dat ze willen dat onze kinderen en kleinkinderen ook een stabiel klimaat en regenwoud hebben."

Werkelijke drijfveer
Maar bij anderen klinkt de belofte een beetje hol. De regenwouden liggen al decennia onder vuur en tot nog toe lieten luxemerken dat soort 'groen gedoe' links liggen. "Niet chique genoeg". Gedacht wordt dat ze geld hebben geroken in de trend naar eco en natuurlijke materialen, en dat dat de werkelijke drijfveer is voor de plots ommekeer.



05-11-2009 om 21:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze make-up draag je bij je bril

Deze make-up draag je bij je bril


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/11/05/774446/deze-make-up-draag-je-bij-je-bril_1_515x0.jpg



Brildragers vragen zich vaak af of ze hun ogen wel extra in de kijker moeten plaatsen. Daar kunnen wij enkel met een grote JA én enkele make-uptips op antwoorden.

Brildragers liggen vaak in de knoop met hun oogmake-up. Ze durven moeilijk voor kleur gaan omdat ze dan al snel op Dame Edna lijken, en weten niet hoe ze nu best hun ogen laten spreken. Toch zijn er enkele simpele richtlijnen. Zo gebruik je best geen metallic oogschaduw en glittermake-up, want dit zorgt al snel voor een disco-effect.
Bijziend

Ben je bijziend? Dan zorgen je brilglazen ervoor dat je ogen kleiner lijken. Kies daarvoor best voor lichte oogschaduwtinten en een grijzig oogpotlood. Hierdoor worden je ogen groter en treden ze meer op de voorgrond. Je voorkomt daarmee al snel dat je ogen precies in je oogkassen ingegraven lijken. Wil je toch wat meer kleur brengen, dan kies je best voor donkerblauwe tinten. Een lijntje eyeliner boven je ogen maakt je blik eveneens groter.
Verziend

Verziende mensen hebben al grote en ronde ogen door hun bril. Zij kunnen dus gerust experimenteren met donkere en matte tinten. Hierdoor lijken je ogen terug in proportie.
Vergeet de rest niet

Ook de rest van je gezicht verdient de nodige aandacht. Zo krul je je wimpers best en breng je een klein laagje volumemascara aan. Blijf ver weg van verlengende mascara, want dan kunnen je wimpers wel eens in de weg van je brilglazen komen. Je wenkbrauwen werk je af met een beetje wenkbrauwgel.



05-11-2009 om 14:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meest exclusieve parfum ter wereld in België verkrijgbaar


Meest exclusieve parfum ter wereld in België verkrijgbaar


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/10/30/768274/meest-exclusieve-parfum-ter-wereld-in-belgie-verkrijgbaar_1_515x0.jpg


Het meest exclusieve parfum is zonder twijfel Collection Privée van Guerlain. Zowel de samenstelling als de prijs benemen je de adem: 25.000 euro. Waar je dat iconische geurtje kan kopen? Gewoon in België.

Het West-Vlaamse stadje Wevelgem is niet meteen de eerste plaats die we associëren met een exclusief parfum. Toch koos het modehuis Guerlain deze plaats uit om een exclusieve Guerlainboutique te openen. Zo zijn er maar 18 in de hele wereld.

Wat maakt de Collection Privée zo speciaal? Alle ingrediënten zijn puur natuurlijk, en werden via een maandenlange procedure zorgvuldig gemengd. In een koffer vind je naast een flacon van 500 milliliter 18 kleine flesjes van 60 ml. Kostprijs van het hebbeding? 25.000 euro



05-11-2009 om 10:56 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
04-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draag een tattoo op je panty

Draag een tattoo op je panty


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/6/8/media_xl_2445473.jpg


Droom je al langer van een tattoo, maar dan eentje zonder naalden, kan een neptattoo wonderen doen. Echte fasionista's lopen er volgend voorjaar beslist mee te pronken, want zowel bij Rodarte, Chanel en Jean Paul Gaultier werden ze op de catwalk gesignaleerd. De nieuwste 'tattoo panty's' bieden een perfecte oplossing om straks gezwind met een tatoeage op je been rond te lopen.

Dieren
De Israëlische ontwerpers Gabby en Tal kleurden de panty's vol met sierlijke tattoo's. Het resultaat zijn kousen, opgesmukt met mooie pauwenveren, octopussen of vlinders. Wil je laten weten dat je twittert, draag je maar beter de 'follow me' panty met een twitter-vogel op je kuit.

Info
De tattoo socks zijn voorlopig enkel online te bestellen via www.etsy.com. Kostprijs bedraagt ongeveer 16 euro, internationale leveringskosten niet inbegrepen



04-11-2009 om 22:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.H&M maakt regels voor verkoop Jimmy Choo-collectie

H&M maakt regels voor verkoop Jimmy Choo-collectie


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/5/0/1/media_xl_2457826.jpg



De Zweedse winkelketen H&M verwacht een overrompeling in haar 200 winkels als de Jimmy Choo-collectie wordt uitgebracht op 14 november. Daarom heeft de keten beslist regels op te stellen om chaos te voorkomen.

In de rij
De regels zullen wereldwijd gelden en stipuleren onder meer dat de shoppers een rij moeten vormen. De eerste 160 mensen ontvangen een armband, die toegang geeft tot de winkel op het tijdstip vermeld op de armband.

Stress, drukte en frustratie
Tot nu toe zorgden de meeste ontwerpers die een collectie ontwierpen voor H&M voor de nodige drukte, stress en gefrustreerde vrouwen. Dat wil H&M nu proberen vermijden.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/12/6/10/media_l_2457985.jpg


Celebs love H&M

Ondertussen hebben ook verschillende celebrities al hun liefde voor de Jimmy Choo-collectie voor H&M verklaard. Bij de exclusieve launch-party, droegen zowel Hayden Panettiere, Paris en Nicky Hilton, Rashida Jones en Olivia Wilde de stukken van de schoenenontwerper. De H&M-collectie zal zowel uit schoenen als kleren en accessoires bestaan.



04-11-2009 om 16:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris:


Paris: "Ik was altijd al fan van H&M"





Dat celebs dol zijn op Jimmy Choo is geen nieuws. Maar dat ze ook komen opdagen als de schoenengoeroe voor de Zweedse keten H&M ontwerpt, is al heel wat opvallender. En het waren niet de minste die zijn komen opdagen: Paris Hilton, Hayden Panettiere, Kate Walsh, Olivia Wilde en Sheryl Crow waren van de partij.






Broekpak voor Paris

"Ik was al fan van H&M, maar het feit dat ze ook samenwerken met Jimmy Choo is fantastisch, de handtassen, de schoenen, alles. De kledij is zo schattig. Er zijn zo veel geweldige stuks en ik kan niet wachten om de hele collectie te kopen," aldus Paris Hilton, gekleed in de langverwachte 'Jimmy Choo for H&M'-collectie.

Lederen broek voor Hayden
"Ik koop graag en veel bij H&M. Recent was ik in Italië en in de plaats van naar andere winkels te gaan, ging ik naar H&M," aldus Hayden Panettiere. "Ik ben gek op deze broek," zei ze over de zwarte Jimmy Choo for H&M lederen broek die ze op het event droeg.

Schoenen, een droom
"Schoenen zijn de passie van iedere fashionista en wie droomt er niet van een paar schoenen van Jimmy Choo? De bijpassende kleding is strak en elegant en perfect te combineren met de schoenen, die rijkelijk zijn voorzien van details als studs, gespen, prints, oogjes of perforaties", aldus Margareta van den Bosch, Creative Advisor, H&M.

Avant-prmière
De sterren werden uittgenodigd in een villa boven de Sunset Strip in de Hollywood Hills. Ze werden getrakteerd op een concert van zangeres M.I.A. en kregen de collectie in avant-première te zien.

De collectie omvat zowel schoenen als accessoires, zoals tassen, en dameskledij, en ligt op 14 november in de winkels.



03-11-2009 om 22:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Vuitton dumpt Madonna voor jonger model

Louis Vuitton dumpt Madonna voor jonger model




Madonna is niet langer het gezicht van modehuis Louis Vuitton, het 25-jarige model Lara Stone neemt haar plaats in. Haar handelsmerk is het spleetje tussen de tanden.



Lara Stone
Lara Stone


Verrassende keuze

Lara Stone begint voor het merk met een campagne voor de lentecollectie van 2010. De shoot wordt in New York gedaan door de bekende modefotograaf Steven Meisel, een goede vriend van Madonna. Hij naam haar foto's voor Vuitton en haar boek 'Sex' in 1992. Lara Stone is een verrassende keuze, want normaal legt het modehuis deze rol weg voor belangrijke celebs als Jennifer Lopez of Scarlett Johansson of meer gekende modellen als Naomi Campbell, Eva Herzigova en Claudia Schiffer. Het betekent wel een grote carrièresprong voor Stone, zij poseerde eerder al voor Givenchy en CK jeans. Het model raakte bekend door haar val in 2006 op de catwalk bij Karl Lagerfeld.




03-11-2009 om 12:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cavalli: Victoria Beckham heeft modetalent

Cavalli: "Victoria Beckham heeft modetalent"


Het lijkt erop dat Victoria Beckham er een nieuwe fan bijheeft. Designer Roberto Cavalli beweert dat Beckham wel degelijk over modetalent beschikt.


Zenuwen

Dat La Beckham over het modevirus beschikt, is intussen duidelijk. Al is een eigen label ontwerpen, volgens de dame, een uiterst zenuwslopende gebeurtenis. Ze beweert nog nooit zoveel zenuwen te hebben gevoeld als bij de lancering van haar eigen modemerk dVb. "Het angstzweet brak me uit. Mensen hadden bepaalde verwachtingen en dachten dat ik enkel sexy, uitdagende kleding zou ontwerpen. Ik heb hen de andere kant van mezelf getoond en wist niet wat te verwachten".

Grote liefde
De 35-jarige stelt dat het ontwerpen al van jongsaf in haar bloed zit. Doordat ze bij de Spice Girls belandde, duurde het een hele poos eer ze achter kwam dat de mode-industrie haar grote liefde is.

Positief

Haar designs worden over het algemeen overal positief bekeken. Zo vindt ook ontwerper Roberto Cavalli: "Het is moeilijk om fashion te maken, je kan het niet alleen leren, het moet in je DNA zitten. En Beckham heeft het".




02-11-2009 om 16:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bereid je lichaam voor op een koude winter

Bereid je lichaam voor op een koude winter


http://img94.imageshack.us/img94/791/lichaamsbescherming.jpg


De dagen worden korter en gevoelig kouder. Dringend tijd dus om je huid een extra bescherming te geven.

Na een dagje shoppen in de koude is er niets gezelliger dan een heet bad. Spijtig genoeg wordt dit door veel dermatologen net afgeraden. Water onttrekt namelijk de vochtvasthoudende stoffen en natuurlijke vetten aan de huid. Wil je je warme bad toch niet opgeven? Ga dan enkele minuten in warm water zitten zonder er badschuim of -zout aan toe te voegen. Na een tweetal minuten voeg je een rijke badolie toe. Hierdoor geef je je huid de kans het water op te nemen, en geef je het een beschermend olielaagje alvorens het badwater de vochtvasthoudende stoffen uit je huid kan onttrekken.
Reiniging

Een goede reiniging is essentieel voor een gezonde huid. Toch vraagt die reiniging in de winter extra veel aandacht. Zo grijp je best niet terug naar een waterige reinigingsmelk of een uitdrogende gel. Deze zorgen ervoor dat je huid al snel als schuurpapier gaat aanvoelen. Kies daarentegen voor een vettige reinigingslotion. Is je huid ook in de winter nog extreem vet? Dan kan je je heil zoeken bij een lichte reinigingsmelk voor normale huidtypes.

Scrubben is ook in de winter erg belangrijk. Het vernieuwt de huidcellen en stimuleert je huid om zichzelf te herstellen. Beperk je scrubmomenten echter tot een wekelijkse gebeurtenis, anders heeft je huid in de winter niet genoeg tijd om te bekomen.
Hydrateren

Hydratatie is het sleutelwoord tijdens de koude wintermaanden. Een droge huid komt vooral voor op armen en benen omdat daar minder schildklieren zitten. Gebruik echter enkel vaseline op je ellebogen, knieën en voeten. Ergens anders kan dit goedje al snel voor verstoppingen zorgen. Kies voor een natuurlijke olie, deze geeft een extra kick aan de hydrolipidenfilm in je huid, waardoor deze beter beschermt blijft. (br.she)




01-11-2009 om 16:48 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Marlies Dekkers voor een prikje

Een Marlies Dekkers voor een prikje




De 'Cotton collectie' van Marlies Dekkers bestaat uit eenvoudige slipjes en hemdjes met de typische Marlies twist, zowel voor mannen als vrouwen. In november kun je deze lijn voor een prikje kopen.

Drie voor twee
Liefhebbers van eenvoudig ondergoed kunnen goede zaakjes doen bij Marlies Dekkers. Als je in november twee items van de 'Cotton collectie' koopt, krijg je er eentje gratis. Eveneens goed nieuws voor de mannen, want voor hen is er ook een lijn.



   http://www.nina.be/static/FOTO/pe/17/16/9/media_xl_2401674.jpg


Pasadvies

Nog goed nieuws voor Belgische vrouwen, op 14 november geeft de lingerieontwerpster in twee winkels haar klanten die borstkanker overwonnen persoonlijk pasadvies. Zo wil ze hen helpen met de zoektocht naar een perfect passende beha na deze ingrijpende ziekte.



01-11-2009 om 00:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!