Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

31-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bentley brengt eigen laptop uit


Bentley brengt eigen laptop uit




Ook automerken hebben door dat auto's bij een bepaalde levensstijl passen, en dus brengen ze accessoires op de markt die die levensstijl vervolledigen. Nieuwste in het rijtje: de laptop van Bentley, gemaakt in samenwerking met het Nederlandse bedrijf Ego Lifestyle dat gespecialiseerd is in het maken van laptoptassen.

Luxe
Weinig verrassend is het omhulsel van de laptop van Bentley gemaakt uit allerlei luxematerialen, zoals met de hand gestikt leder in een welbepaald patroon. Hetzelfde leder en dezelfde kleuren als de stoelen in een Bentley-wagen. De hele tas is met de hand gemaakt, voorzien van het Bentley-logo en het handvat is gemodelleerd naar de, jawel, handvaten van de autoportieren. De computer binnenin heeft een schijf van 160 GB mét Windows Vista en een 64 bit processor. Kostenplaatje? 10.000 pond, of ruim 12.600 euro.

Niet de eerste
De cross-over van de automarkt naar de grillige modemarkt is niet zonder gevaar. Velen gingen Bentley voor, met wisselend succes. Zo hebben Aston Martin en Alfa Romeo een eigen kledinglijn, Land Rover doet in schoenen en ook Lamborghini laat zijn logo gebruiken op laptops. (edp)(br.hln)


31-07-2008 om 14:21 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
29-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak je retrolook af met juiste make-up

Maak je retrolook af met juiste make-up




Voorbeeld van hoe het niet moet: Victoria Beckham


Zo moet het wel: Keira Knightly

Deze zomer is retro weer helemaal in met bloemenjurken, oversized handtassen en killer heels. Om deze glamourlook helemaal af te maken, is het belangrijk deze te combineren met de juiste make-up. Ga dus 'all the way' met volgende tips.

Keuze
Bij de retro glamourlook moet je een keuze maken, ofwel zet je je ogen ofwel je lippen in de verf. Houd het geheel voor de rest heel eenvoudig. Combineer nooit beide, het is belangrijk dat je het juiste evenwicht zoekt, met rode lipstick kun je namelijk heel wat verkeerd doen. Kijk maar naar Victoria Beckham en haar misser op New York's Met Ball, dankzij haar make-up zag ze er tien jaar ouder uit.

Rode lipstick
Als je voor rode lipstick kiest, gebruik dan slechts een lichte bruine oogschaduw en wat subtiele mascara voor je ogen. Voor de kleur van je lippen kun je beter een oranje-rode tint kiezen dan een kleur met blauwe tint. Een mooi voorbeeld hiervan is Chanel's new Rouge Allure.

Zware ogen
Kies je voor zwaar aangezette ogen, ga dan voor 'sixties meets rock'. Daarbij gebruik je zware vloeibare eyeliner om je ogen te benadrukken. Vele vrouwen hebben grote moeite met het aanbrengen van vloeibare eyeliner. Maar de truc zit hem erin de juiste eyeliner te kopen. Koop een pen als de Chanel Automatic Liquid Eyeliner, want die zijn heel eenvoudig te gebruiken.

Aanbrengen
Je moet de eyeliner aanbrengen aan de wortels van je bovenste wimpers. Je houdt de pen lichtjes schuin, dat helpt om een rechte lijn te trekken. Als je aan de uiteinden van je ogen wat breder gaat, kijk je recht in de spiegel, dat helpt je de juiste hoek te vinden om wat naar boven te gaan. Doe je dit, dan ga je omhoog naar de richting van het topje van je oor. Om wat meer 'smokey eyes' te krijgen, kun je het nog wat afwerken met een kohl potlood aan de rand van het oog. Hiervoor kies je een lichte zwarte tint. Je wenkbrauwen laat je best zo, natuurlijke wenkbrauwen zijn trouwens helemaal in. Gebruik bij deze look een transparante lipgloss of een neutrale lipstick met een nude kleur.

Rest van de look
Voor de foundation moet je voor een hele lichte tint kiezen, die dicht aanleunt bij je natuurlijke kleur. Breng hem lichtjes aan. Combineer dit met een hele lichte blush die het licht reflecteert zoals Bourjois Rose D'Or of Chanel Reflex.

Meer inspiratie nodig? De make-up van Keira Knigthly in haar nieuwste film 'The edge of love' is helemaal wat het moet zijn. (ep)(br.Nina)


29-07-2008 om 12:42 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
28-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bündchen is laatste echte topmodel


Gisele Bündchen is laatste echte topmodel


De afbeelding “http://img70.imageshack.us/img70/1191/gisellebundchenac5.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Naomi Campbell vindt dat de Braziliaanse Gisele Bündchen de laatste vrouw is die met recht de titel van supermodel mag dragen.

De Britse zegt dat de titel ‘topmodel’ veel te snel iemand wordt toegedicht. De meisjes die de titel zelf opeisen, zijn die meestal niet waard. ‘Modellen moeten hun strepen verdienen’, zegt Campbell. ‘De term wordt tegenwoordig te frequent gebruikt.’

‘Kate Moss is ontegensprekelijk een supermodel, maar na Gisele heb ik er nog geen nieuwe gezien.’(br.het nieuwsblad)


28-07-2008 om 14:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedkoopste zonnebrandolie is de beste


Goedkoopste zonnebrandolie is de beste





De goedkoopste zonnebrandolie is de beste. Dat blijkt uit een test van de Nederlandse Consumentenbond. Het gaat om het smeersel Kruidvat Solait met factor 15, meldt de bond. De zonnemelk van Trekpleister is niet getest, maar is hetzelfde product als die van Kruidvat. De zonnebrand kost 5,90 euro en krijgt van het testpanel een 7,2 als cijfer.


Gemak en bescherming
De Consumentenbond testte tien zonnebrandmiddelen met factor 15 of 20. De testers keken naar het gebruiksgemak, uva-bescherming en uvb-bescherming. Uvb-straling kan ervoor zorgen dat de huid verbrandt. Van de mogelijke schadelijke effecten van uva-straling is nog weinig bekend, maar er zou een sterk verband tussen deze straling en huidkanker bestaan.


Roc en Garnier

De Biodermal met factor 20 van achttien euro staat op de tweede plaats in de test en Roc komt op een derde plaats met de zonnespray met factor 20. Vorig jaar kwam Garnier Ambre Solaire het beste uit de bus. Die staat nu op de zevende plaats.


Hogere factor dan aangegeven

De meeste middelen bevatten een hogere factor dan op de verpakking staat aangegeven. De Hema is hierin uitschieter, want biedt factor 36 bij een zonnebrand waarop factor 20 staat vermeld.


Van alle middelen is onderzocht of ze waterbestendig zijn. Lancaster blijkt dit niet te zijn, terwijl het wel op de verpakking staat. Hema heeft een ander probleem. Wanneer daar te veel schimmels in het product komen, worden ze niet voldoende gedood. Dat leidt volgens de Consumentenbond dan wel niet tot huidproblemen, toch hoort het niet. De winkel onderzoekt de zaak en heeft de desbetreffende zonnebrand tijdelijk uit de rekken gehaald. (novum/lb)(br.hln)


25-07-2008 om 01:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Etam tracht man te verleiden

Etam tracht man te verleiden




Etam brengt vanaf november ook een mannencollectie. De lijn heet 'Wom(man)' en is vooral gericht op jongeren. Het betreft een tijdelijke collectie die vrouwen ertoe moet aanzetten om een outfit voor hun wederhelft te kopen.


De unisex-collectie bevat broeken en truien in kasjmier en mantels in tweed. Allen zijn voorzien van etnische en retro-motieven. Ook manchetknopen, tassen, horloges en hoeden worden 'aan de man gebracht'. (lvl)(br.hln)

23-07-2008 om 12:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe overleef je een regenbui als fashionista?

Hoe overleef je een regenbui als fashionista?


De afbeelding “http://heramus1.googlepages.com/2.jpg/2-full.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



Ons wisselvallige zomerweer vraagt om modieuze regenoverlevingstips. Hoe red je je kapsel, make-up en nieuwe rok van de nattigheid?

Jassen
Het meest voor de hand liggende antwoord is: een jas! Ook echte fashionista's kunnen zich aan een modieuze, getailleerde regenjas wagen, of een leuke cape met kap. De tijd van vormeloze KW's of fleeces is definitief voorbij. Modebewust in de regen: het kan!

Paraplu's
Tweede voor de hand liggende optie: een paraplu. Ook deze komen in alle maten en kleuren, zelfs ontwerpers hebben er tegenwoordig één. Voordeel: je kapsel raakt niet vervorm door een capuchon. Nadeel: de wind heeft vrij spel, waardoor je kapsel er alsnog verwaaid kan gaan uitzien.

Waterproof
Belgische vrouwen kiezen sowieso beter voor waterproof make-up: het bespaart je veel bezorgde blikken in winkelruiten, autospiegels en een rush naar het dichtstbijzijnde toilet om de schade te beperken.

Wat met de schoenen?
Groot probleem voor de schoenen: modderspatten. Omdat auto's en fietsers er een duivels genoegen in scheppen in plassen te rijden net als jij langsloopt...


De afbeelding “http://www.hln.be/static/FOTO/pe/11/15/11/large_445466.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Bij regenweer kan je dus beter kiezen voor wat ouder schoeisel of schoenen die regenbestendig zijn (en je voeten droog houden!). Hippe, felgekleurde laarzen met patronen als pralines, madeliefjes of doodskoppen zouden in de kast van elke rechtgeaarde modeliefhebster moetn staan.


Kan dat door de omstandigheden niet (omdat je naar een trouwfeest of zakenlunch moet), kies dan voor de schoenen die zich het gemakkelijkst laten schoonmaken achteraf. Spatten op je benen droog je meteen af, of laat je opdrogen, waarna je het achtergebleven zand afveegt.

Randje
Lange broeken en lange rokken: mooi, modieus en je kan ze bijna altijd dragen. Ook bij regenweer... behalve dan dat je randje soms zoveel water opslorpt, dat het lijkt alsof je een tweekleurige broek, rok of jurk draagt. Oplossing? Bij een broek kan je nog een randje omslaan, bij een rok of jurk is dat al moeilijker. Je kan je rok of jurk wel damesgewijs opheffen of het randje aanvaarden.

Schuilen
En als je echt geen last wil hebben van natte kleren en/of haren, modderspatten of verwaaide kapsels, kan je natuurlijk altijd knus/eenzaam thuisblijven of het eerste het beste koffiehuis binnenduiken en jezelf trakteren op een koffie mét taartje. Een mens moet toch iets doen tijdens het wachten? (edp)(br.hln)


21-07-2008 om 20:56 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hermès opent online boetiek


Hermès opent online boetiek


De afbeelding “http://img243.imageshack.us/img243/7775/hermsoo4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Franse en Amerikaanse Hermèsfans konden al sinds 2005 online shoppen bij hun favoriete merk. En sinds woensdag hoeven ook de adepten in de Benelux niet meer de deur uit, want het Parijse luxemerk heeft een webboetiek voor België, Nederland en Luxemburg geopend.


Hermès biedt een selectie van zijn collectie zijde, juwelen, lederwaren, parfums en andere accessoires online aan. Wie bestelt krijgt zijn levering normaal gezien binnen de 24 uur. In de landen waar Hermès al online actief is, is dat een groot succes, zegt Hermès-woordvoerster Julie Verbaet. (br.Weekend)


De afbeelding “http://img517.imageshack.us/img517/8200/19357908kc3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.




21-07-2008 om 16:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wel of geen schoonheidsvlek?


Wel of geen schoonheidsvlek?

De afbeelding “http://www.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/2008/05/30/sjplonden.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Wat Sarah Jessica Parker verwijdert, laten andere beroemdheden staan


De een is er trots op, de ander wil 'm weg. Sarah Jessica Parker switchte zopas na jaren van kamp: zij liet het bobbeltje op haar kin verwijderen.



Een puntje, een schoonheidsvlek, een bultje. Ben je beroemd, dan is de vraag: koester ik dat ding op mijn gezicht, of vervloek ik het? Onze Belle Perez was maar al te trots toen zij besefte dat ze net als Madonna een schoonheidsvlekje boven haar lip had. En al is die van Madonna ondertussen verdwenen, Belle houdt 'm nog. Het maakt Belle tot Belle.


Zo denkt topmodel Cindy Crawford er bijvoorbeeld ook over. Jarenlang kreeg ze kritiek op dat puntje aan haar mondhoek, maar ze zwichtte niet en maakte er haar handelsmerk van. Zanger Enrique Iglesias wel. Hij liet het bultje naast zijn neus verwijderen.



Eeuwen geleden waren schoonheidsvlekjes hip. Ten tijde van de Romeinen werden ze op het gezicht getekend, en ook aan het Franse hof in de 17e eeuw stonden de valse zwarte vlekjes goed, op een witgepoederd gezicht.



Filmsterren als Jean Harlow, Elizabeth Taylor en vooral Marilyn Monroe maakten de schoonheidsvlek weer helemaal actueel en zorgden ervoor dat vrouwen met zwart op hun wang aan het tekenen gingen. Iets wat nu ook de hippe stripper Dita Von Teese nog steeds doet.



Wat Sarah Jessica Parker op haar kin had, kan makkelijk verwijderd worden. Toch maakt niet iedereen de trip naar de man of de vrouw met het mes. Getuige acteurs als Goldie Hawn, Robert De Niro en Clint Eastwood.(br.hln)



20-07-2008 om 10:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axelle Red gezicht van Hampton Bays


Axelle Red gezicht van Hampton Bays






Het Belgische modemerk Hampton Bays doet beroep op Axelle Red om haar collectie nieuw leven in te blazen. "We hebben de collectie een nieuwe twist gegeven", stellen stylistenduo Anouk Robyn en Ann Coppens.

"De Hampton Bays vrouw is een charmante, onafhankelijke vrouw die jong van geest is. Ze moet haar lievelingsmerk elke dag kunnen dragen met heel veel leuke stukken die je onderling à volonté kan combineren. Vrouwen willen zich niet gewoon trendy kleden, ze willen laten zien wie ze zijn".

De afbeelding “http://img232.imageshack.us/img232/7163/axeldt2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Humor
Minstens zo belangrijk is de gezonde dosis humor die het duo in de collectie stopte. Door nog meer aandacht aan details te geven zoals een leuke voering, bijzondere knopen, speelse kleurencombinaties, toffe prints. Extra aandacht gaat naar accessoires zodat vrouwen zich van kop tot teen kunnen kleden.

Boegbeeld
Axelle Red is het perfecte boegbeeld voor het merk. "Ze mixt moeiteloos chique basics met trendy stukken en laat zien waar we vandaag voor staan: creatief, sensueel, uniek en combineerbaar à volonté", aldus general manager Isabelle Santens. "Ze is een vrouw van de wereld en heeft een aangeboren gevoel voor stijl. " (lvl)(br.Nina)


19-07-2008 om 10:47 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke beautyproducten zijn onmisbaar op reis?


Welke beautyproducten zijn onmisbaar op reis?




Als je op reis gaat, moet je snoeien in je dagelijkse aanbod potjes, crèmes en flesjes. Maar wat mag je zeker niet vergeten, en waarom?


1) Zonnecrème

Kan je dat niet op vakantie kopen, zonder het risico te lopen dat een slecht gesloten fles je kledij verruïneert? Ja, dat kan - als je graag te veel betaalt, met 7 verschillende flessen in je badkamerkastje zit of je niet veilige zonnecrème wil kopen. Je vertrouwde merk, met een voldoende factor, is veiliger. Check voor vertrek wel of deze niet vervallen is. Wikkel de fles in een plastic zak of een toilettas om uitlopen te vermijden. O ja, en halfvolle flessen zonnecrème niet moeten weggooien is goed voor het milieu!

2) After-sun

Net als bij zonnecrème, is een after-sun waar je tevreden over bent onontbeerlijk. Ook al ben je niet verbrand, een goede huidverzorging is cruciaal.


3) Nagelschaartje of -vijl

Vaak vergeten en op cruciale momenten vervloekt. Een gescheurde nagel die je hindert of die je verwondt: het is niet handig. Je nagels voor de reis kort knippen is ook een optie.


4) Hydraterende dagcrème met zonnefilter

Zon droogt de huid uit, dus is een hydraterende dagcrème meer dan belangrijk. Door er een te kiezen met een beschermde factor, hoef je daarna geen zonnecrème meer aan te brengen op je gezicht.


5) Doekjes!

Hygiënische, verfrissende of zelfbruinende doekjes: ze zijn heel handig op reis. Kleine verpakking, geen risico op uitlopen en past in een handtas op broekzak.


6) Lippenbalsem

De zon droogt niet alleen de huid, maar ook je lippen uit. Zand en zout kunnen nog voor extra wrijving zorgen. Een verzorgende lippenbalsem is dan geen overbodige luxe.


7) Basismake-up

Mascara en lipgloss, voor wanneer jullie gaan uit eten of dansen. Hou het eenvoudig: je stralende bruine huid zal voor zich spreken, en je hoeft je al geplaagde huid niet grondig schoon te maken na het avondje uit.


8) Gezichtsscrub

Zeker wanneer je langer op vakantie gaat is dit een aanrader: zon stimuleert de talgproductie en de crèmes verstoppen de poriën. Gevolg: puistjes. Met een regelmatige srubbeurt kan dat grotendeels vermeden worden.


9) Deodorant

Kies een lichte deodorant en vergeet deze niet te gebruiken. In warme landen zweet je extra!


10) Zachte shampoo

Je haar heeft te lijden onder zee- of zwembadwater, zand en zon en regelmatig wassen. Gebruik een zachte, verzorgende shampoo zodat je haar daarvan kan herstellen.


Dit laat je beter thuis:

- Haardroger. Zwaar, onhandig én ongezond voor je haar. Horen hier ook thuis: krul- en stijltangen
- Nagellak: ga je je daar echt mee bezig houden op vakantie?
- Juwelen: enkele accessoires zijn leuk, maar neem zeker niet te veel mee. Wat als je koffer zoek raakt of het gestolen wordt?
- Foundation: laat je huid ademen op vakantie, in plaats van het weg te steken achter een laag schmink. (edp)(br.hln)




18-07-2008 om 23:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juwelen gemaakt van moedermelk

Juwelen gemaakt van moedermelk





Het Franse designerscollectief Duende gebruikt de techniek van coagulatie om juwelen te maken van moedermelk. Bij coagulatie krijgt caseïne, het voornaamste eiwit in melk, een vaste vorm. 'Perle de lait' heeft de collectie juwelen die deel uitmaakt van een tentoonstelling van objecten die de relatie tussen moeder en kind op het vlak van voeding exploreren. Die is van 13 september tot 15 november te bezichtigen in het Franse Nègrepelisse.(br.hln)



18-07-2008 om 15:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stella McCartney

Ontwerpster  Stella McCartney



De afbeelding “http://heramus1.googlepages.com/stella-mccartney.jpg/stella-mccartney-full.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Toen het in 1997 bekend werd dat Stella McCartney hoofddesigner zou worden bij Chloé, had haar voorganger Karl Lagerfeld daar geen goed woord voor over. Sindsdien heeft Kaiser Karl verscheidene pogingen gedaan een afspraak met haar te maken. Zonder succes...

Stella werd in 1972 geboren uit de liefde tussen ex-Beatle Paul McCartney en zijn vrouw Linda. Als dochter van een beroemd muzikant, zou je denken dat ze enorm verwend is opgevoed, maar niets is minder waar. De McCartney's voedden hun kinderen heel gewoon maar liefdevol op, zonder nanny's en bodyguards. Stella ging naar een lokale openbare school in Londen en werkte als afwasser in een lokaal restaurant om geld te verdienen waarmee ze de kleren kon kopen die ze graag wilde.


De afbeelding “http://img99.imageshack.us/img99/4896/00400mvw1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Op haar twaalfde was Stella al geïnteresseerd in mode en maakte ze haar eerste eigen jasje en drie jaar later liep ze stage bij Christian Lacroix. Beging jaren '90 ging ze mode studeren aan het Saint Martins College of Art and Design. Voor haar eindexamenshow in 1995 vroeg ze haar vriendinnen Kate Moss, Naomi Campbell en Yasmin Le Bon om haar collectie te showen, wat nogal de tongen deed losmaken in de pers. Voor Stella had dit echter een positief effect en de gehele collectie werd gekocht door de Londense boetiek Tokio. Al gauw volgden Browns, Joseph, Bergdorf Goodman and Neiman Marcus en werden steeds meer celeb's gezien in Stella´s designs.


De afbeelding “http://heramus1.googlepages.com/mbroek.jpg/mbroek-full.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Na twee eigen collecties, werd Stella in maart 1997 door het Franse modehuis Chloé gevraagd hun hoofddesigner te worden, in de voetsporen van Karl Lagerfeld. Het huis moest nieuw leven worden ingeblazen nadat hun laatste twee shows zo´n beetje van de catwalk afgejouwd waren. Lagerfeld was overigens niet onder de indruk van zijn opvolgster: "Chloé had een grote naam moeten nemen. Dat deden ze, maar één uit de muziek, niet uit de mode. Laten we hopen dat ze net zo talentvol als haar vader is," aldus Kaiser Karl.


De afbeelding “http://heramus1.googlepages.com/tas.jpg/tas-full.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Stella maakte het huis weer populair, samen met haar vriendin en assistente Phoebe Philo, die later, in 2001, Stella's plaats bij het huis overnam. Zelfs toen haar moeder Linda in 1998 overleed aan de gevolgen van borstkanker, ging ze door en haar designs werden als maar populairder. In 2000 gingen de geruchten dat Stella een overstap zou maken naar Gucci, maar dat haar houding ten opzichte van de rechten van dieren er de oorzaak van was dat de deal niet doorging. Het Italiaanse huis zou Stella namelijk hebben laten werken met leer, iets wat deze vegetarische activiste voor dierenrechten nooit zou doen, evenmin als het werken met bont. In plaats daarvan tekende ze opnieuw een contract bij Chloé.


De afbeelding “http://heramus1.googlepages.com/mooi.jpg/mooi-full.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


In april 2001 verliet ze Chloé om alsnog om met Gucci een samenwerking aan te gaan, waarbij ze de volle zeggenschap kreeg over zowel de ontwerpen als de materialen. Hoewel men in eerste instantie dacht dat ze de rol van hoofddesigner had overgenomen van Tom Ford, lanceerde Stella in plaats daarvan haar eigen label, inmiddels uitgebreid met parfums en een huidverzorginglijn. Ze heeft winkels in Los Angeles, New York, Londen, Moskou, Sjanghai en Singapore en daarnaast zijn haar collecties wereldwijd te verkrijgen bij een enorme hoeveelheid resellers. In Nederland onder andere bij Azzurro Due in de P.C. Hoofstraat in Amsterdam.


Ook ging ze een lange termijn samenwerking aan met Adidas waarvoor ze sportkleding maakt onder de naam 'Adidas by Stella McCartney' en in 2005 ontwierp ze een collectie voor H&M die overal ter wereld vrijwel direct was uitverkocht. Begin dit jaar ging ze een samenwerking aan met het lingeriemerk Bendon en met tassenfabrikant LeSportsac.


De afbeelding “http://heramus1.googlepages.com/bad.jpg/bad-full.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Ook privé gaat het voor de wind met de ontwerpster. In september 2003 trouwde ze met uitgever Alasdhair Willis en samen met hem kreeg ze drie kinderen: zoon Miller Alasdhair James in september 2005, dochter Bailey Linda Olwyn in december 2006 en zoon Beckett Robert Lee in januari 2008.


De afbeelding “http://heramus1.googlepages.com/stella.jpg/stella-full.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

(br tekst Too stylish)


18-07-2008 om 00:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg verkoopt steeds meer afdankertjes online


Belg verkoopt steeds meer afdankertjes online




Sinds het begin van de solden is het online aanbod van tweedehandskleding enorm gestegen. De site 2dehands.be noteert sinds dan bijna een verdubbeling van het aantal kledingstukken en schoenen dat te koop aangeboden wordt.

Verkopen
"Blijkbaar schenkt de Belg zijn afdankertjes niet meer aan het goede doel of smijt hij ze weg, maar probeert hij ze online te verkopen", meldt de zoekertjessite vandaag.

Kleding en accessoires
Gemiddeld staan er 90.000 kledingstukken te koop aangeboden op 2dehands.be. "Momenteel telt de afdeling 'Kleding en Accessoires' meer dan 155.000 artikelen. Een record voor de site", zegt sitebeheerder Caroline Chausteur. "Waarom zou je je kleding weggeven, als je weet dat je er gemakkelijk geld mee kan verdienen?" (belga/ep)(br.hln)


17-07-2008 om 13:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model ontslagen voor puistje

Model ontslagen voor puistje


(illustratiefoto)

Een puist in het gezicht is geen geldige reden om een model te ontslaan en daarom moet een juwelier een modellenagentschap betalen, besliste een Duitse rechter.

Een juwelier was niet blij met het resultaat van de foto's omdat het model een puistje had. Hij bedankte haar voor de bewezen dienst en betaalde haar maar een deel van de 11.000 euro gage. Daarop stapte het modellenbureau naar de rechtbank in München. (vsv)(br.hln)


15-07-2008 om 11:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kledingtips voor elke cup

Kledingtips voor elke cup


De afbeelding “http://img364.imageshack.us/img364/3093/sexylingeriekd8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Borsten en vrouwen, er valt wat over te vertellen. Geen van ons die zich nooit zorgen maakt over de grootte, de zwaartekracht en de omvang van onze boezem. Gelukkig vallen onze kleine frustraties te verdoezelen met de juiste kleding.


KLEINE BORSTEN


Slim
Vrouwen met kleine borsten hoeven niet meteen naar de plastische chirurg te lopen. Draag een balconette, een beha met een lage neklijn en cups die lijken op een halve cirkelvorm. Hiermee ogen de borsten voller. Draag een beha met roosjes, strikjes of bloemetjes, zij geven sexy rondingen.

Ook halterbeha's of push-ups geven een voller gevoel en een mooi decolleté. Net als corsetjes die de taille benadrukken en de borsten liften. Een sexy rugdecolleté is voor dit type ook zeer geslaagd. Voordeel is dat je met een kleine cup af en toe geen beha hoeft te dragen.

Niet zo slim
Topjes en jurkjes met een halter of laag uitgesneden rug laten je figuur goed uitkomen. Net als topjes met draperieën en plooien op de borst. Vergeet truitjes met een v-hals of ronde hals, die leggen teveel nadruk op de borsten.



GROTE BORSTEN


Slim
Essentieel is een goede beha die bij je figuur en borsten past. Door een kleinere beha te dragen worden grote borsten helaas niet kleiner, maar gaan ze enkel sneller hangen. Kies voor een beha met sterke bandjes en stevige cups die voor voldoende ondersteuning van je borsten zorgen. Wil je de borsten goed laten uitkomen, draag je gerust een halterbeha. Deze lift de borsten en zorgt voor een verleidelijke boezem. Met een gedrapeerd bikinitopje wordt de aandacht van de borsten weggewerkt. Ook donkere kleuren laten borsten optisch kleiner lijken.

Draag kleding met een v-hals. Ook jasjes met een lage sluiting (één knop onder de borst) laten je figuur goed uitkomen.Wikkelvestjes en jurkjes zijn voor jou gemaakt.

Niet zo slim
Coltruitjes en andere hooggesloten kleding kan je beter mijden, ze leggen teveel nadruk op de borsten. Ook haltertopjes en spaghettitopjes blijven beter in de kleerkast, hieronder kan je geen beha verbergen. (lvl)


13-07-2008 om 14:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunstzinnige expositie van Viktor & Rolf


Kunstzinnige expositie van Viktor & Rolf


http://i188.photobucket.com/albums/z14/Rizvana/VR.jpg



De overzichtstentoonstelling van het Nederlandse ontwerpersduo Viktor & Rolf is net zoals hun modecollecties en modeshows: kunstzinnig tot in het kleinste detail.

"In de afgelopen vijftien jaar hebben Viktor & Rolf de modewereld stormenderhand veroverd met hun bijzondere combinatie van 'cool irony' en surrealistische schoonheid", prijst de Barbican Art Gallery in het hartje van Londen de eerste grote retrospectief van Viktor Horsting en Rolf Snoeren aan.

Doorbraak

Na een aantal avant-gardistische shows brak het duo door tot een groot publiek met hun parfum 'flowerbomb'. Hun collectie voor kledingketen Hennes & Mauritz was twee jaar geleden razendsnel uitverkocht.

Eerder had het tweetal een speciaal aan hen gewijde expositie in het Groninger Museum (in 2000) en in het textielmuseum in Parijs (in 2003).



Poppenhuis

Net zoals hun modeshows nooit een traditionele parade van modellen is, verrast het retrospectief met een enorm poppenhuis 'the House of Victor & Rolf', dat speciaal voor deze tentoonstelling werd ontworpen.

"Het poppenhuis vat de exclusiviteit en de ambities van de mode-industrie samen en signaleert tegelijkertijd de wens van Viktor & Rolf om van die wereld deel uit te maken", zegt de galerie over 'het droomwarenhuis'.

De 70-centimeter hoge poppen in het huis - 54 in totaal - zijn gebaseerd op negentiende-eeuwse Europese poppen, zoals de Parijse modehuizen Chanel en Balenciaga die maakten.

Creaties

Zij dragen de perfecte miniatuur kleding van alle belangrijkste Viktor & Rolf creaties uit hun loopbaan tot op heden, van de grijze wollen jersey avondjurk met opengewerkte lagen uit hun eerste collectie Hyerès tot de Harlequin uit de voorjaarsshow van dit jaar.

Natuurlijk ontbreekt ook niet de trouwjurk van prinses Mabel. De porseleinen gezichten moeten het evenbeeld vormen van de mannequins die de creaties ooit hebben gedragen.

Beelden

Om het poppenhuis heen staan de beelden van alle modeshows en de belangrijkste kledingstukken. Ook deze poppen hebben porseleinen gezichten die het surrealistische karakter van de ontwerpen versterken.

Zo draagt de tentoonstelling dan ook duidelijk het stempel van het duo, dat wereldberoemd met hun uitgesproken commentaar op de modewereld, hun conceptuele aanpak en perfecte vakmanschap.

De begeleidende teksten leggen duidelijk de bedoelingen van de ontwerpers uit voor wie niet direct het concept begrijpt.

Opening

Het retrospectief 'The house of Viktor & Rolf' opende woensdag 18 juni zijn deuren voor het publiek. De tentoonstelling duurt tot 21 september. Gedurende de tentoonstelling worden er elke donderdagavond lezingen, workshops en master classes georganiseerd.
(c) ANP


13-07-2008 om 11:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoen met verwisselbare hak


Schoen met verwisselbare hak


De afbeelding “http://img411.imageshack.us/img411/3106/hakek9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Bij elke schoen past een hakje. Zelfs meer dan één. De nieuwste pump van United Nude heeft maar liefst drie inwisselbare hakjes.

Een Nederlandse architect D.Koolhaas en schoenmaker JC Clark, bedachten het unieke concept voor United Nute. Dit label maakt van het ontwerpen en vervaardigen van schoenen een ware kunst. Vanaf half maart zijn ze te koop via de website. Goedkoop zijn ze echter niet, voor een paar pumps betaal je al vlug 169,95 euro. Wel krijg je er drie verschillende hakjes bij. www.unitednude.com. (lvl)(br.Nina)

13-07-2008 om 04:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!