Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

30-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cindy Crawford oogt te gezond om nog topmodel te zijn

Cindy Crawford oogt te gezond om nog topmodel te zijn




Moest ze opnieuw beginnen, gelooft Cindy Crawford nooit dat ze het nu nog zou maken als supermodel. "Ik zie er te gezond uit", stelt de 43-jarige in het Duitse magazine Bunte.

Nieuwe trend
De beauty beseft dat haar vrouwelijke rondingen in 2009 niet meer gegeerd zijn in de modewereld. "In 2009 was ik geen topmodel kunnen worden. Ik zie er te gezond uit en de trend is anders. Een lichaam met borsten, normale billen en gespierde armen, doet het niet meer".

Geen zorgen
De huidige modellen hebben een maatje zero. Crawford, met een Amerikaanse maat 6 heb, zou niets meer kunnen aanvangen op de modescène. En toch ligt ze, met het ouder worden, steeds minder wakker van haar looks. "Natuurlijk wil ik er zo lang mogelijk goed uitzien, maar toch hou ik ervan om als veertiger rond te lopen. Ik heb mezelf gevonden en ik weet nu wat ik kan. Ik apprecieer mijn lichaam voor zoveel meer dan toen ik 23 was. Mijn lichaam heeft twee kinderen op de wereld gezet. Ik weet wel dat ik er niet meer hetzelfde uitzie als toen, maar ik wil geen druk meer voelen. Daarom ben ik blij dat ik niet meer moet concurreren met de huidige modellen".



30-10-2009 om 21:35 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ring die jou lekker doet ruiken

De ring die jou lekker doet ruiken





Het vervelendste aan parfum is dat het vervliegt. Op het einde van de dag blijft nog maar een vleugje over, en het flesje meesleuren om 'bij' te spuiten is niet echt ideaal. Marc Jacobs bedacht daar een oplossing voor: de geurring.

De ring met ingebouwd parfum werd gemodelleerd in de vorm van een bloem, en wordt voorlopig enkel verkocht bij het parfum Lola. Het bloemige parfum 'vat de vrije geest van een modern en sexy meisje. Ze is speels, cool en flirterig', klinkt het.





De ring (maat 7) is 2,5 centimeter hoog. De bloem is bijna 4 centimeter diameter. Niet echt iets om naast te kijken... Hebben?



30-10-2009 om 00:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham ontwerpt ook schoenen en handtassen

Victoria Beckham ontwerpt ook schoenen en handtassen





Na haar jeans, zonnebrillen en jurkencollectie, wil Victoria Beckham ook de wereld van de accessoires veroveren. In de eerste plaats worden daar schoenen en handtassen mee bedoeld, twee kledingsstukken waar La Beckham zelf dol op is.

De reden dat ze eigen schoenen en handtassen zal ontwerpen, is omdat ze het beu is 'reclamebord' te zijn voor andere merken en ontwerpers, die profiteren van de gratis reclame en hogere verkoop telkens als ze een van hun stukken onder de aandacht brengt.

De voormalige Spice Girl bedacht dat ze evengoed haar eigen ontwerpen onder de aandacht kon brengen. Vooral toen celebs háár jurken begonnen te dragen. Als ze even gretig de schoenen en handtassen zullen dragen, zal haar kledinglijn snel véél meer geld waard zijn.






Victoria's ontwerpen werden al gespot bij Jennifer Lopez, Dannii Minogue, Blake Lively, Elle McPherson en 'Blair Waldorf', een personage uit de Amerikaanse serie Gossip Girl.

Liefhebbende man David Beckham heeft zijn vrouw beloofd een designworkshop te bouwen in 'Beckingham Palace', hun villa in Hertfordshire, bij hun terugkeer naar Groot-Brittannië.



29-10-2009 om 19:19 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Versace ontslaat 350 werknemers

Versace ontslaat 350 werknemers


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/versace.jpg?t=1256753919



Modehuis Versace heeft verregaande maatregelen aangekondigd om de economische crisis het hoofd te bieden. Zo zal het modemerk volgend jaar wereldwijd 350 werknemers ontslaan.

350 werknemers, dat is de tol die Versace wil betalen om de economische crisis op te lossen. Uitgerekend komt dat neer op een kwart van het huidige personeel. Toch is het volgens Versace nodig om de huidige koers bij te stellen. Zo zouden ook de collecties simpeler worden en de winkels minder luxueus. (br .she)


29-10-2009 om 10:52 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
28-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louboutin zweert: Nooit in H&M

Louboutin zweert: "Nooit in H&M"





Waar schoenenkeizer Jimmy Choo de kans greep om ook het grote publiek kans te geven een 'Choo' te bezitten met zijn H&M-collectie, kiest schoenengod Christian Louboutin voor het exclusieve wereldje van vrouwen met een grote portemonnee. De ontwerper heeft namelijk gezworen nooit een collectie voor H&M te ontwerpen. Louboutin-fans kunnen dus maar beter blijven sparen (of zichzelf uithongeren) willen ze ooit een Louboutin bezitten.

"Te veel werk"
"Ze hebben me gevraagd, maar ik heb hun verzoek vriendelijk geweigerd," vertelt Louboutin tijdens een signeersessie van zijn beroemde rode pumps in Bergdorf Goodman, een luxe warenhuis in New York aan de 5th Avenue.




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/7/15/12/media_xl_2376717.jpg




"Niet dat ik het geen interessant idee vind, maar het is eigenlijk heel veel werk om zoiets te doen en dat wordt voor mij een beetje moeilijk." Waar een wil is, is een weg, zo is ons geleerd.


28-10-2009 om 13:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontwerp online je ideale schoen

Ontwerp online je ideale schoen


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/10/1/14/media_xl_2366384.jpg



Vrouwen kunnen voortaan zelf hun ideale schoenen ontwerpen. Via de website iCreate-Shoes kiezen ze de kleur, de vorm, de hak en het materiaal.

Sportschoenen
Wie zijn sportschoenen persoonlijk wil stylen, kan daarvoor al online terecht bij een aantal sportmerken. In Groot-Brittannië werd het concept al enige tijd geleden door ene Raquel Dobson op de markt gebracht met groot succes. Bedoeling is om je eigen identiteit en uitstraling aan je voeten weer te geven.

Internationaal
De internationale site waarop alle schoenen kunnen ontworpen worden, gaat binnenkort online. Creatieve zielen kunnen er aan de slag met een eigen idee over de perfecte schoen. Prijzen zijn nog niet gekend. Meer info: www.icreate-shoes.com


28-10-2009 om 10:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hartvormige diamant siert beha Victoria's Secret

Hartvormige diamant siert beha Victoria's Secret





Een hartvormige champagne diamant van 16 karaat is hét pronkstuk in een nieuwe beha, gemaakt voor het lingeriemerk Victoria's Secret. In de beha werden daarnaast nog eens 2.300 witte, champagne en cognackleurige diamanten verwerkt, met een totaal gewicht van 150 karaat.






De diamanten vormen de rand van de zwarte push-upbeha, en een ruitvormig patroon. Logischerwijze is deze beha niet voor de portemonnee van de modale vrouw weggelegd: de waarde wordt op meer dan drie miljoen dollar (ruim 2 miljoen euro)


27-10-2009 om 14:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslima's mogen geen jeans meer aan in Atjeh

Moslima's mogen geen jeans meer aan in Atjeh





Gedaan met de sexy jeans- en andere strakke broeken op het eiland Sumatra. Moslimvrouwen mogen in het district West-Atjeh deze outfits niet meer aan, zo meldt een lokale functionaris. Doet zij dat wel, wordt haar broek meteen aan stukken gescheurd.

Korte broek
De kledingregels worden danig aangepast en dan niet enkel voor de vrouwen. Ook moslimmannen mogen voortaan niet meer in korte broek rondwandelen. Niet-moslims mogen dat wel en zullen worden ontzien.

Strenge leer
De provincie West-Atjeh kent van oudsher een stricte en strenge geloofsleer. De provincie kreeg in 2005 een grote vorm van autonomie na een jarenlange strijd tussen de centrale overheid en rebellen.



27-10-2009 om 13:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller met gescheurde jurk van 15.000 euro

Sienna Miller met gescheurde jurk van 15.000 euro




Sienna Miller viel gisteren op in New York met haar korte, gescheurde jurk van Balmain. Nee, de celeb werd niet verslonden door een bende wilde beesten, deze outfit hoort zo te zijn. Deze winter is namelijk de chique zwerver trendy.

Gescheurd
Dakloze zwervers lijken de nieuwste inspiratiebron te zijn voor celebs: gescheurde jurken en jeans zijn tegenwoordig trendy. Want de Britse Cheryl Cole wordt regelmatig gespot in haar jeans met gaten. Je moet voor deze hype wel wat over hebben, de jurk van Sienna Miller ontworpen door Balmain kost meer dan 15.000 euro.





Zwervers zijn trendy
De modeblogger The Sartiorialist die op straat trends spot, plaatste vorige week een dakloze man op zijn site als stijlvoorbeeld. Ook beweert modeontwerpster Erin Wason dat ze haar inspiratie haalt bij de zwervers van Venice Beach, omdat ze creatief zijn met een heel beperkt budget.



27-10-2009 om 12:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga voor paars dit najaar

Ga voor paars dit najaar


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/10/26/761976/ga-voor-paars-dit-najaar_1_515x0.jpg



Vorig winterseizoen puilde onze kleerkast nog uit van de paarse kledij en accessoires. Dit najaar zijn het echter vooral onze lippen en nagels die voorzien worden van dit prachtige kleurtje.

Het ziet er misschien beangstigend uit, maar echte fashionista's schrikken er niet voor terug: paars op je lippen en nagels. Lipsticks in donkere pruimkleuren doen het bijzonder goed en ook nagellak in diverse lila en donkerpaarse kleurtjes zijn hotter dan ooit. Het beautymerk Revlon wijdde alvast een hele collectie aan de kleur. Een goede zet, zo bleek achteraf want de collectie was reeds na 1 dag volledig uitverkocht.



27-10-2009 om 01:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het nieuwe bruin

Dit is het nieuwe bruin


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/penelope.jpg?t=1256478739



Vergeet die blonde of rode lokken, bruin haar is hotter dan ooit. Modehuizen Armani en Givenchy kozen er zelfs voor enkel bruinharige modellen de catwalk op te sturen. Dat zette haarspecialisten aan tot het creëren van een nieuw soort kleur: het aardse bruin.

Vergeet die cacaobruine kleur met karamel highlights. De trendy kappers praten nu in aardse termen. Zo kan je kiezen voor een mos- of turfaccent. Geen rode onderkleuren meer maar diepbruin dat gebaseerd is op groen en grijstinten. Volgens haarstylisten zorgt deze ingenieuze nieuwe kleuring ervoor dat je niet langer een rode schijn krijgt na enkele wasbeurten, maar dat je bruine kleuring gelijktijdig verkleurt.

De nieuwe kleuring is bovendien flatterender voor lichte huidtypes, die voorheen al snel koortserig leken door de rode ondertoon. Het enige wat je nog nodig hebt is een wenkbrauwpotlood, wat blush en een nude lipstick. Je zal zien dat je look er luxueuzer dan ooit uitziet.

Wil je het zelf proberen? Vraag dan aan je kapper om een natuurlijk bruin te kiezen en leg de nadruk op een koel bruin, geen warm rood-bruin.



25-10-2009 om 20:07 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktdanseressen in etalage om klanten te lokken

Naaktdanseressen in etalage om klanten te lokken

Om het filmpje te bekijken druk op de foto






Vorige maand werdt er  al een opmerkelijke fotoreeks van Crazy Horse uitgebracht , waarbij het naakt in het Parijse revuetheater uitdrukkelijk in het teken van de crisis stond. Nu pakken de wereldberoemde naaktdanseressen uit met een nieuwe stunt om de crisis te bestrijden. Ze brengen hun show in de etalage van 'Printemps' in Parijs. De soms schaars aangeklede etalagepoppen zijn dus vervangen door levensechte naaktdanseressen. Daar kwam uiteraard heel wat volk op af.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/1/2/media_l_2317322.jpg



Naast de leuke kiekjes is het ook de bedoeling om op deze manier meer klanten naar de winkel te lokken en hen meer geld te laten uitgeven in de winkel van 'Printemps' op de boulevard Haussmann. Zo moet de economie weer aangezwengeld worden. De modellen showen een paar niemendalletjes,want de meest prestigieuze lingeriemerken werken mee aan de originele actie.. Tegelijk maakt Crazy Horse reclame voor de nieuwe show 'Désirs'. De voorbijgangers kijken niet echt meer op van deze stunt. "Dit is Parijs, Crazy Horse behoort al heel lang tot deze stad en maakt hier bijna deel uit van het straatbeeld."




25-10-2009 om 12:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beschuldigde inbraken bij Paris en Lindsay is 19-jarige fashionista

Beschuldigde inbraken bij Paris en Lindsay is 19-jarige fashionista


De bende fashionista's had het op de garderobe van de sterren gemunt.


Een jongedame van negentien benijdde de glamour van jonge Hollywoodsterren zo erg dat ze dan maar besloot hun looks letterlijk te gaan stelen. Rachel J. Lee werd gisteren samen met een reeks andere tienermeiden gearrresteerd. De speurders menen dat zij het brein is achter de recente golf van inbraken in de huizen van onder meer Paris Hilton, Lindsay Lohan, Audrina Partridge en Orlando Bloom.

Ziekelijke fascinatie voor celebritymode
De vrouw heeft naar verluidt een ziekelijke fascinatie voor celebritykleren. Het was voor Rachel en haar trawanten een koud kunstje om de adressen van de sterren terug te vinden op het internet en op 'Hollywood star maps'. Vervolgens kwamen ze er al even makkelijk achter wanneer de sterren uithuizig zouden zijn, omdat ook hun agenda's op het net te vinden zijn.






Modeguerillera's
Het is nog onduidelijk of de recente inbraken bij Rachel Bilson en Hayden Panettiere ook door deze 'modeguerillera's' werden gepleegd. Het voorbije weekend was Kourtney Kardashian het recentste slachtoffer van de inbraakgolf. Telkens werd voor duizenden dollars aan designerkledij, juwelen, handtassen en andere luxeproducten buitgemaakt.

Jongerenbende
Naast Rachel J. Lee werden gisteren ook Courtney Ames (18), Diana Tamayo (19) en Alexis Neirs (18) gearresteerd. Ames en Neirs zijn inmiddels vrij nadat ze een borgsom van 50.000 dollar betaalden. Lee en Tamayo werden eind juli al eens gearresteerd nadat ze werden betrapt tijdens een winkeldiefstal.

Lee was een klasgenote van Nicholas Prugo (18), die formeel in beschuldiging is gesteld van de inbraken bij Lindsay Lohan en Audrina Partridge.



24-10-2009 om 12:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers maken einde aan bad hair days

Wetenschappers maken einde aan 'bad hair days'


http://img203.imageshack.us/img203/8353/badhairdays.jpg



Het weer is verantwoordelijk voor ontelbare slechte kapsels, vrouwen spenderen fortuinen aan producten om hun kroezelhaar terug steil te maken. Maar de beste experts ter wereld, onder andere de wetenschapper die oren op muizen liet groeien, maken hier een einde aan met een nieuwe reeks producten.

Oor op muis
'No Frizz' werd ontwikkeld door Robert Langer, een chemisch ingenieur die enkele prestigieuze prijzen won met zijn medicijnen. Hij werd beroemd door een oor op een muis te laten groeien. "Als ik dat kon, moest ik zeker een middel kunnen maken dat kroezelend haar voorkomt." Hij ontwikkelde producten die je na het wassen en voor het drogen aanbrengt en beschermen tegen waterdruppels bij vochtig of nat weer die het doen kroezelen, golven of krullen. 

Huidige producten niet efficiënt
Om de basis van het probleem aan te pakken, bestudeerde zijn team het probleem van de reeds bestaande sprays en gels. Deze werkten allemaal met hetzelfde ingrediënt, silicone, om het haar te doen stoppen met kroezelen. Ze ontdekten dat dit niet efficiënt is en dat het haar er zwaar en vettig van wordt. Als je kapsel vochtig wordt, zet het in verschillende manieren uit en dat zorgt voor problemen. De sleutel is het vocht er uit te houden, dat doet silicone niet zo goed. 

Awards
'No frizz' werkt met het waterafstotende ingrediënt polyethyleen glycol en vormt een laagje over het haar. Je hebt de keuze tussen een spray of een crème, afhankelijk van de dikte van het haar. Je moet het elke dag aanbrengen, de prijs varieert tussen 6 en de 16 euro. Je kunt de producten al in de Verenigde Staten kopen, maar nog niet in Europa. Er wordt verwacht dat de lijn vanaf volgend jaar hier gelanceerd wordt. De lijn won verschillende beauty-awards in Amerika en de fabrikanten worden overspoeld met dankbetuigingen. "Kroezelend haar is het meest frustrerende van alle haarproblemen. Heel wat vrouwen stuurden mails dat dit product hun leven veranderd heeft."

Momenteel is professor Langer bezig met een product dat te steil haar behandeld. Hij ontwikkelde een tweede bestanddeel dat je haar voller maakt.




24-10-2009 om 11:38 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
23-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Heidi Klum slaat aan het ontwerpen

Ook Heidi Klum slaat aan het ontwerpen




Heidi Klum heeft als de zoveelste celeb aangekondigd dat ze zelf gaat ontwerpen. Gelukkig heeft het ex-topmodel en presentatrice van Project Runway al enige ervarig in de modewereld.

De kersverse mama lanceert samen met de merken Modern Vintage en Majestic Mills American een schoenencollectie. Die gaat ze later uitbreiden naar een kledingcollectie, strandkledij en zwangerschapsmode.

Trendy, met scherp kantje
Heidi zou erg betrokken geweest zijn bij het ontwerpen van de collectie, ze zette zelfs enkele van haar eigen ideeën op papier. De bedoeling was om weerspiegeling van de kast van Heidi te maken. De ontwerpen zijn erg vrouwelijk, met een trendy maar ook scherp kantje. De collectie zou in het begin van 2010 in de winkels hangen.



23-10-2009 om 16:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Paris Hilton jaagt op koopjes

Ook Paris Hilton jaagt op koopjes




Paris Hilton is rijk, Paris Hilton wil alleen maar merken, Paris Hilton kijkt nooit naar het prijskaartje. De eerste twee zijn misschien waar, maar het laatste alvast niet, of toch niet altijd.

Koopjesjacht
De blonde socialite ging gisteren op koopjesjacht in een winkel die gaat sluiten. Al doet ze dat dan wel op de Hilton-manier: niet enkele bloesjes, maar zoveel zakken vol rokken, jurken, jeansbroeken, shirts én accessoires dat haar grote SUV tjokvol zat.








En ja, zelfs Paris bekijkt het prijskaartje om te zien of ze een goede slag slaat. Kwatongen beweren dat zelfs Paris de gevolgen van de recessie voelt in haar portemonnee.

Haar villa
Maar dat lijkt niet meteen het geval te zijn. La Hilton leeft, shopt en drinkt er nog altijd op los. In haar Hollywood-villa valt vooral haar garderobe (met kleurcodes!) op. Verder berschikt ze over een privé-nachtclub en geheime doorgangen. Ook voor haar hondjes, Prada, Dolce en Marilyn Monroe is niets te veel. Paris liet voor hen een replica van haar villa bouwen, inclusief inboedel. "Ze zijn erg verwend", was haar enige commentaar.








22-10-2009 om 21:52 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nagellak voor iedere leeftijd

Nagellak voor iedere leeftijd


http://img243.imageshack.us/img243/1690/nagellak.jpg


Je nagels zorgen voor een fashion statement, maar welke kleur past bij je leeftijd? Wij zochten het voor je uit!

20 & 30

Jonge twintigers en dertigers kunnen volop experimenteren. Hun look vraagt nu eenmaal voor gedurfde combinaties. Deze winter zijn metallickleurtjes en glitters helemaal hot. Je vindt ze in het grijs, paars, blauw en bruin maar voor de echte durvers is er ook het pure zwart. Let er echter wel op dat je zwarte nagellak genoeg glans en indien mogelijk glitters bevat. Anders krijgt je look al snel een gothic-toets.
40 & 50

Wanneer je in de veertig of vijftig bent, begin je je al snel af te vragen of die ene nagellak niet wat overdreven is. Veel vrouwen vinden kleurige nagellak zelfs te opvallend en kiezen ervoor enkel hun teennagels van een kleurtje te voorzien. Toch is het helemaal geen schande om je vingernagels een leuk tintje te geven. Kies best voor donkerrode kleuren zoals bessen. Ook navyblauw is een echte hit, en oogt bovendien erg klassiek. Om je nagels extra vrouwelijk te maken, vijl je ze best in een amandelvorm en laat je ze iets langer.
60 & 70

Zestig- en zeventigjarige vrouwen verdoezelen hun handen liefst. Ze vrezen dat nagellak hun rimpels enkel meer extra in de verf zal zetten. Onzin, zo vinden Amerikaanse schoonheidsexperts. Hun tip? Breng iedere dag een beetje handcrème aan. Je rimpels zullen er niet door verdwijnen maar de glans van je huid wordt er prachtig door! Ook je nagels verdienen een extra plaatsje in de spotlights. Voor een elegante en flatterende look kies je best voor roze en nude-tinten. Heb je last van ouderdomsvlekjes op je nagels? Dan kan je ze voorzien van een bloedrood laagje nagellak. Je zal zien dat het je nagels zijn die spreken en niet de rimpeltjes op je handen!



22-10-2009 om 17:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ralph Lauren blijft modellen bewerken tot skeletten

Ralph Lauren blijft modellen bewerken tot skeletten





Vorige week laaide de discussie rond Ralph Lauren hoog op toen uitlekte dat het merk een reeds slank model onnatuurlijk mager had gemaakt met photoshop. Toen verzekerde Ralph Lauren dat het om een geïsoleerd geval ging, maar gisteren dook nog een bewerkte foto van een ander onmogelijk slank model op.

Taille onnatuurlijk smal
Deze keer gaat het om het model Valentina Zelyaeva, een slank meisje waarbij haar sleutelbeenderen al opvallend zichtbaar zijn. Maar dat was blijkbaar niet mager genoeg voor Ralph Lauren. Voor een campagne in het Australische Sydney maakten ze haar heupen en taille smaller dan haar hoofd, waardoor het erg onnatuurlijk overkomt. Het vreemde is dat het modemerk beide foto's, zowel het bewerkte als het oorspronkelijke beeld, op zijn website zette. Zo kon iedereen ze vergelijken. Het was de blog PhotoshopDisaster.blogspot.com die deze blunder ontdekte.

Skeletten als model
Ook de rimpeltjes in het truitje van Valentina zijn op onhandige wijze weggewerkt, waardoor het lijkt alsof je haar ribben door haar kledij kan tellen. Ralph Lauren zelf heeft nog geen commentaar op het beeld gegeven. Maar op dit moment veroorzaakt het een hele hetze op internet, met reacties als: "Waarom laten ze in de toekomst geen skeletten de kledij showen of zijn deze niet slank genoeg?", maar ook termen als alien en lelijk vielen.

Voorzorgen genomen
Vorige week ontstond er al controverse over een bewerkt beeld van het model Filippa Hamilton, waarbij ook haar hoofd groter was dan haar taille voor een camagne voor Ralph Lauren. Toen reageerde het merk: "Ralph Lauren staat al 42 jaar voor kwaliteit en integriteit. Na onderzoek hebben we ontdekt dat we verantwoordelijk zijn voor deze slecht bewerkte foto's die zorgen dat vrouwen zich onzeker over hun lichaam voelen. We pakken dit probleem aan en nemen onze voorzorgen dat het nooit meer zal gebeuren."



22-10-2009 om 16:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson gaat eighties voor Mango

Scarlett Johansson gaat eighties voor Mango


Foto: Mango



Actrice Scarlett Johansson gebruikt weer al haar troeven om de herst/wintercollectie van kledingketen Mango te promoten. Het resultaat zijn erg sexy beelden met een eighties look.


Eighties
Voor zijn nieuwste collectie liet Mango zich duidelijk inspireren door de eighties. De pronkstukken zijn een grijze minijurk, een lederen ceintuur en sandalen met veters. Voor de rest bestaat de lijn uit  veel donkere jurkjes in verleidelijke stoffen. De foto's werden genomen door de bekende modefotograaf Mario Sorrenti.



  
Foto: Mango
Foto: Mango


Kapsel
Scarletts haren zijn voor de gelegenheid terug platinablond, de laatste maanden experimenteerde ze met tal van kleuren. Voor de lancering eerder deze week had de actrice haar coupe al weer veranderd, ze was toen lichtros en droeg een strakke kokerrok en chique blouse van Mango.



21-10-2009 om 22:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Ontwerpt Christian Lacroix binnenkort privé-vliegtuigen?

Ontwerpt Christian Lacroix binnenkort privé-vliegtuigen?




Het modehuis Christian Lacroix mag dan failliet zijn, de Franse ontwerper geeft de moed niet op. Integendeel, hij praat met sjeik Hassan bin Ali al-Nuaimi over een investering van 70 miljoen dollar in zijn modehuis.

In ruil daarvoor wordt Al-Nuaimi de grootste aandeelhouder. De sjeik weet wel waarom: hij wil het modehuis omtoveren tot luxemerk, dat ook paleizen, vliegtuigen en hotels maakt.

"Ik wil me niet toeleggen op mode, maar op een boel vrijetijdsactiviteiten zoals privé-vliegtuigen, hotels, luxejachten, paleizen en interieur. De focus wordt de heel exclusieve markt. We zullen zijn naam niet goedkoop verkopen."

Of de deal doorgaat is nog niet zeker. Daarover moet de Franse rechtbank zich uitspreken. Dat gebeurt eind deze maand.



21-10-2009 om 13:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanse first lady draagt mooiste jeans

Japanse first lady draagt mooiste jeans





Michelle Obama is niet langer de meest modebewuste presidentsvrouw. Nu zijn de ogen van de modewereld gericht op de vrouw van de Japanse premier Miyuki Hatoyama. Ze kreeg de award van de celeb met de mooiste jeans.


Stijlvol maar vernieuwend
Hoewel de vrouw van premier Yukio Hatoyama 66 jaar is, won ze de prijs van de 'Best Jeanist' omdat ze deze broek op een stijlvolle maar vernieuwende manier draagt, aldus de Japanse 'Jeans Associatie'. "Ze is degene die het best de ziel van jeans vertegenwoordigd. Het is een vernieuwende, sterke en energieke vrouw." Miyuki nam deze prijs op de Japanse Fashion Week in ontvangst, ze zei er heel blij mee te zijn.



Miyuki Hatoyama (rechts) neemt haar prijs in ontvangst.
Miyuki Hatoyama (rechts) neemt haar prijs in ontvangst.


Aliens
De Japanse first lady haalde vorig jaar de internationale pers toen ze in haar biografie bekende dat ze ooit ontvoerd werd door aliens, dat meldt het persagentschap Reuters. Twintig jaar geleden zou haar ziel in een driehoekige UFO naar Venus hebben gereisd.



21-10-2009 om 10:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dragen we straks Zweedse klompen?

Dragen we straks Zweedse klompen?






Worden de nieuwste Manolo Blahniks' straks ingeruild voor een paar Zweedse klompen? Als het van Sarah Jessica Parker in de nieuwste Sex and the City film afhangt, wel. Niet enkel op de fset draagt ze de hippe gezondheidsschoenen, ook privé lijkt ze graag mee te pronken. 

Succes
De Swedish Hasbeens zijn aan een opmars bezig. Twee jaar na hun opstart, zijn ze al in 14 landen te verkrijgen. In thuisland Zweden en in Amerika vliegen de hippe klompen het meest over de toonbank.

Hype
De publiciteit die Sarah Jessica Parker nu maakt voor de eco-vriendelijke schoen, is niet te onderschatten. Zo maakte ze eerder al Manolo Blahnik en de Ugg boots tot gegeerde schoenen. Zodra de tweede Sex and the City film te zien is, zal de hype pas echt ontploffen, zo verwachten ze bij de Swedish Hasbeens.






Ontstaan
Het bedrijf maakt eco-vriendelijke schoenen en tassen uit onbewerkt leer in jaren '70 stijl. De Hasbeens ontstonden toen oprichtster Emily Blixt een paar honderden klompen vond in een oude klompenfabriek. Ze verwerkte de degelijke klompen tot meer hippere en comfortabele schoenen. Intussen zijn de modellen wereldwijd al in 170 winkels te koop. Dit seizoen wordt trouwens voor het eerst een herfst/wintercollectie verkocht.



20-10-2009 om 10:28 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
19-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox trekt kleren uit voor Ronaldo en co

Megan Fox trekt kleren uit voor Ronaldo en co


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/10/14/737213/megan-fox-trekt-kleren-uit-voor-ronaldo-en-co_1_515x0.jpg


Megan Fox is het nieuwe gezicht van de ondergoed- en jeanscampagne van Emporio Armani. Ze wordt daarmee de vrouwelijke sidekick van Ronaldo, die eerder al bekend raakte als het mannelijke model voor Armani zijn ondergoedcampagne.

Megan Fox en Ronaldo volgen daarmee Victoria en David Beckham op. Of de twee even pikante foto's zullen voortbrengen als de Beckhams blijft voorlopig de vraag. De foto's werden afgelopen weekend alvast ingeblikt in Los Angeles.


19-10-2009 om 02:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Vuitton ontwerpt tas tegen moedersterfte


Louis Vuitton ontwerpt tas tegen moedersterfte


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/LouisVuitton.jpg?t=1255782502


Louis Vuitton heeft samen met het topmodel Naomi Campbell een tas ontworpen voor het goede doel. De opbrengst van de peperdure handtas gaat integraal naar White Ribbon, een organisatie die zich inzet om de moedersterfte tijdens de zwangerschap tegen te gaan.

Campbell koos samen met ontwerper Marc Jacobs voor een simpel, vierkant model met het bekende LV-monogram op gedrukt. De tas kost zo'n 1900 euro en wordt in 49 internationale winkels verkocht. De gehele opbrengst gaat naar White Ribbon, de organisatie die moedersterfte bestrijdt.




18-10-2009 om 12:39 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
16-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ordinaire Jordan schrijft boek met mode- en stijltips

Ordinaire Jordan schrijft boek met mode- en stijltips




Katie Price, ook bekend als het glamourmodel Jordan, gaat een boek met stijltips lanceren. Een nogal vreemde keuze, want ze staat niet meteen bekend als een toonbeeld van stijl en elegantie. Zou jij haar tips aanvaarden? 

Stijl?
Katie Price staat bekend om haar eeuwige té bruine kleurtje. Onlangs droeg ze een jurk met zwart korset waaruit haar borsten leken te barsten met een rok gemaakt van pauwenveren. Ze droeg twee brede armband, gigantische oorbellen en een opvallende ring. Ze maakte het vloekende geheel af met een paar blauwe suède schoenen, die nergens bij leken te passen. Met haar alter ego Jordan, het glamourmodel, werd ze bekend dankzij haar minisculeoutfits. 

Tips
Haar boek dzal haar stijl over de jaren heen behandelen. Ze geeft tips hoe de Jordan-look te creëren. Maar ze helpt je ook bij het kiezen van de perfect bruidsjurk, geeft make-uplessen en raad bij plastische chirurgie. Ze deelt ook enkele pittige details over haar privéleven.

Katie deelt tien haar stijlgeboden met haar fans:
1) Alles moet bij elkaar passen
"Ik kies mijn diamanten zodat ze passen bij mijn look. Roze juwelen draag ik bijvoorbeeld nooit bij een blauwe outfit. Ik heb wel een setje dat bij alles past. "

2) Wees niet bang 
"Ik draag felle kleuren omdat ik vindt dat dit een positieve persoonlijkheid uitstraalt. Maar soms als ik me te dik voel, kies ik voor zwart, omdat dit een afslankend effect heeft."

3) Verzorgen
"Ik verzorg mezelf goed. Ik zou nooit de deur uitgaan met een gescheurde nagel"

4) Comfortabel
Jordan staat bekend voor haar strakke outfits, maar ze draagt graag gemakkelijke kledij. "Als ik vrienden op bezoek krijg, vraag ik dat ze een training meenemen, zodat ze iets comfortabel kunnen aantrekken wanneer ze arriveren. "






5) Pijn lijden
"Op mijn huwelijk droeg ik een groot haarstuk, het woog ontzettend zwaar, maar het was de pijn wel waard."

6) Geen modeslaaf
"Ik verpersoonlijk een outfit altijd door er diamantjes op aan te brengen"

7) Geef niet om het weer
"In mijn hoofd is het altijd warm en zonnig. Ik draag steeds luchtige kledij en zet de verwarming dan wat hoger."

8) Zelfvertrouwen
"Als ik naar Beyoncé kijk, denk ik altijd dat ik zoiets nooit zou durven dragen met zo'n rond figuur. Maar ze hebben zoveel zelfvertrouwen dat ze er fantastisch uitzien."

9) Spiegel
"Alle vrouwen moeten voor ze de deur uitgaan in de spiegel kijken, vanuit alle hoeken. Ordinaire types denken waarschijnlijk dat mensen naar ze staren omdat ze er sexy. Maar laat de spiegel je weer met je voeten op de grond zetten. "

10) Niet duur
"Je hoeft geen fortuinen te spenderen aan een mooie outfit, je vindt bij grote ketens ook mooie spullen."



16-10-2009 om 17:35 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes showt nieuwe collectie Victoria's Secret

Doutzen Kroes showt nieuwe collectie Victoria's Secret




Victoria's Secret heeft een nieuwe collectie gelanceerd, en dat zullen we geweten hebben. Het lingeriemerk sloot twee jaar geleden een miljoenenovereenkomst met het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes, en zij mag nu de nieuwe collectie showen.

"Je moet charisma hebben op de catwalk én in lingerie", zegt de 24-jarige zelfverzekerd. Over dat charisma hebben wij in elk geval niet te klagen...(br.hln)



16-10-2009 om 15:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ralph Lauren ontsloeg graatmager model wegens te dik


Ralph Lauren ontsloeg graatmager model wegens "te dik"




Filippa Hamilton, het reeds magere model waarvan haar foto bewerkt werd door Ralph Lauren, zegt dat ze ontslagen werd door het modemerk omdat ze te dik was.


Maatje 38
Vorige week veroorzaakte een bewerkte foto van Filippa Hamilton voor Ralph Lauren veel ophef omdat haar heupen zo onnatuurlijk smal leken. "Ralph Lauren ontsloeg me omdat ik te dik was, ze zeiden dat ik te zwaar was om in hun kledij de passen." Filippa heeft maatje 38, ze vindt de gebeurtenis zo verontrustend omdat ze al lang voor het bedrijf werkte. "Ik poseer al sinds mijn 15de voor het merk. Dus ik beschouwde de mensen daar als familie. In april kreeg ik mijn ontslag, voordat de bewerkte foto's gepubliceerd werden. Toen ik achteraf de beelden zag, herkende ik mezelf niet, zo extreem mager was ik. Dit stemt me droevig, deze beelden geven geen goed voorbeeld. Jonge vrouwen of meisjes die dit bekijken, zullen denken dat zo'n lichaam normaal is."





Gezond rolmodel
Volgens Ralph Lauren zijn de beweringen van het model niet waar. "Het contract werd stopgezet omdat ze niet voldeed aan verwachtingen. Het was niet de bedoeling dat deze foto verspreid zou worden, maar door een fout gebeurde dit toch", aldus een verklaring van het merk. Filippa Hamilton: "Ralph Lauren moet zich excuseren aan alle Amerikaanse vrouwen. Ik ben heel trots op mijn uiterlijk en een rolmodel moet er gezond uit zien."



16-10-2009 om 12:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijlgeheimen van de meest trendy vrouwen ter wereld


Stijlgeheimen van de meest trendy vrouwen ter wereld


Rechts: Carine Roitfeld.



De modeweken draaien natuurlijk om de ontwerpers en de catwalks, maar het is ook de plek waar fashionista's elkaar ontmoeten. De drie belangrijkste moderedactrices van de wereld Anna Dello Russo (Vogue Japan), Carine Roitfeld (Vogue Frankrijk) en Sophie Neophitou (de Amerikaanse Harpers Bazaar) bewezen er dat ze terecht stijlkoningen zijn. Ze weten hoe ze zich naar hun figuur moeten kleden en uniek te zijn. We bestudeerden hun looks tijdens de shows in Milaan en Parijs en haalden daar hun stijlgeheimen uit.

Anna Dello Russo
Zij is niet verlegen om kleur en houdt ervan om te breken met de regels. Vaak bestaat haar look uit een eenvoudige jurk, waarbij ze veel aandacht besteedt aan de accessoires. Ze kiest vaak een sombere kleur, maar maakt de outfit leuker met frivole accessoires. Ook durft ze oude spullen te dragen, ze is bijvoorbeeld trouw aan sandalen van Yves Saint Laurent van enkele seizoenen geleden en heeft ze in alle kleuren. Als je iets hebt waar je echt gek op bent, is het de moeite om dit kledingstuk in verschillende kleuren te kopen.



Carine Roitfeld
Carine Roitfeld


Anna is dol op transparante stoffen, ze leert vrouwen te experimenteren met stoffen. Kies voor een kanten jurkje of blouse, maar draag er een singlet of een onderjurkje onder om het minder pikant te maken. Anna koos op de Fashion Week voor een gouden jurk, zo bewijst ze dat deze kleur niet alleen 's avonds kan. Je kan dit iets subtieler kopiëren door een gouden riem te dragen of voor een gouden blouse te kiezen onder een blazer.

Carine Roitfeld
Ze heeft een erg nette kledingstijl. In de winter draagt ze steeds een erg opvallende mantel en ultrahoge hakken. Kies je voor een uitgesproken jas, hou  dan de rest van je outfit eenvoudig. Daarnaast durft ze klassieke stukken te combineren met meer trendy kledij, voor een moderne twist. Ze bewijst ook dat elke vrouw een zwarte hemdjurk nodig heeft. Combineer met een opvallende ketting en kniehoge laarzen en je valt meteen op. De Franse moderedactrice zweert ook bij minihandtassen, hoe trendy de oversized exemplaren ook zijn.




Sophia Neophitou
Sophia Neophitou



Sophia Neophitou
Als de creatief directeur van het Amerikaanse modeblad Harpers Bazaar en eindredactrice van de stijlbijbel 10 is Sophia Neophitou altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Haar stijl valt het best te omschrijven als de 'sexy rocklook'. Ze draagt vaak lederen motorjassen en combineert ze met een stijlvolle, strakke rok, voor een vrouwelijke look. Als je een zwarte outfit draagt, durf dan te experimenteren met je accessoires als schoenen en handtassen. Ook weet ze perfect bij haar figuur past. Ondanks haar rondingen zal ze nooit dikker lijken dan ze is. Ze draagt wel strakke jurken, maar combineert dit met een jasje dat de juiste probleemgebieden verdoezelt. Sophia durft ook een mannenjasje of andere unieke stukken aan te trekken, zodat ze steeds origineel voor de dag komt.



16-10-2009 om 10:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van zwartgeverfd model in Vogue zorgen voor ophef

Foto's van zwartgeverfd model in Vogue zorgen voor ophef


Foto: Vogue.



De Franse editie van modemagazine Vogue is nooit verlegen geweest om controverse. Onlangs publiceerde het blad nog foto's van zogezegd zwangere modellen die rookten en kussende vrouwen waarbij bloed uit hun mond liep. Nu zou het Vogue volgens sommigen te ver zijn gegaan door een blank model zwart te verven.

Lara Stone

In de oktobereditie van de Franse Vogue poseert het Nederlandse model Lara Stone, met een zwartgeverfd gezicht en lichaam. Hoofdredactrice Carine Roitfeld zorgde zelf voor de styling van de shoot. Het nieuws verspreide zich razendsnel op internetfora en modewebsites. Bloggers verwijten Roitfeld en fotograaf van ongevoeligheid doordat ze de huidskleur van het model veranderden.



Foto: Vogue.
Foto: Vogue.


Beledigend op alle vlakken
"Het zwart schilderen van de huid van blanke mensen voor het entertainment van anderen is beledigend op alle vlakken. Hoewel Frankrijk niet dezelfde geschiedenis kent als Amerika, waar het onderwerp uiterst gevoelig is, bewijst dat de hoofdredactrice dat ze geen enkel gevoel voor tact heeft", aldus de Amerikaanse bloggende fashionista Jezebel.

Tactloos
Dominique Sopo, vertegenwoordiger van de Franse organisatie SOS Racisme zegt dat deze shoot niet racistisch is, maar zeker wel tactloos. "Als het doel een artistieke foto was en niet om een blank meisje als een zwarte te laten doorgaan, hadden ze toch beter moeten weten. Zwarten mochten lang hun lichaam in het openbaar niet tonen en deze beelden herinneren daar weer aan." De woordvoerder van de Franse Vogue verdedigt zich door te zeggen dat het magazine zich van geen kwaad bewust was.

Het is niet de eerste keer dat het zwart verven van mensen voor ophef zorgt. Vorige week nog moest een Australtische komiek zich verontschuldigen voor een scetch waarbij blanke zangers de Jackson 5 imiteerden door hun gezicht zwart te verven.




15-10-2009 om 11:44 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
14-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.String met parels hit in Amerika

String met parels hit in Amerika





Liefhebber van parels? Dan komt de Bracli-string als geroepen. Het kruis is volledig vervangen door parels en geeft volgens de dragers, een aangenaam en uiterst sexy gevoel. In Amerika kent de string groot succes.






Massage
In de serie Sex and the City werd de sexy string gedragen door één van de personages. Ook in de Playboy kreeg de lingerie lovende kritieken. Het ding lijkt niet gemaakt voor je dagelijks comfort want het kruis werd volledig vervangen door parels. Al heeft dat dan weer andere opwindende voordelen... 

Body
Lijkt een simpele string wat te gewoontjes, dan biedt de body nog meer fraais. Ook deze  is afgewerkt met parels. Alle stuks worden met de hand gemaakt in Franse kant.







14-10-2009 om 18:12 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy baby's dragen Dior of Cavalli

Trendy baby's dragen Dior of Cavalli





Blitse jurkjes met lovertjes, Fendi sjaaltjes of jasjes van Dior zijn tegenwoordig even gegeerd bij de baby's. In Engeland lijkt die baby-modetrend flink in opmars. Daar gaan heuse personal shoppers op zoek naar exclusieve plunjes voor je ukje.







Carrière

Ware fashionista's wiens baby er even flitsend hoort uit te zien als de Vuitton handtas dat ze meezeulen, doen beroep op de personal babyshoppers. Meestal zitten de dames er warmpjes in en hebben ze het te druk met hun carrière om nog voor de kleine de mooiste outfits te gaan zoeken.







Accessoires

Vooral in Londen doen de personal shoppers gouden zaken. "De moeders geven uiteindelijk meer uit aan hun baby's dan aan zichzelf", vertelt een Engelse styliste. "Opmerkelijk is ook dat zelfs driejarigen al goed weten wat ze willen. Vooral meisjes zijn daar snel in. En het stopt niet bij de kleding. Zelfs lederen handtassen, diamanten juwelen, knuffels, designerschoenen en chique zuigflessen, zijn gegeerd". 







Celebs

Trendsetters op dit vlak zijn de kleintjes van enkele celebs als Suri Cruise en Zahara Jolie-Pitt. Regelmatig duiken ze op in de magazines met dure outfits van belangrijke ontwerpers. Die voorbeelden werken duidelijk inspirerend bij de huidige mama's.








14-10-2009 om 12:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma McLaren wordt het nieuwe gezicht van Vero Moda


Emma McLaren wordt het nieuwe gezicht van Vero Moda


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/emma-mclaren.jpg?t=1255429621


Emma McLaren wordt vanaf nu het nieuwe gezicht van het Deense merk Vero Moda. Na samenwerkingen met de ervaren modellen Gisele Bündchen en Erin Wasson, opteert de keten deze keer voor jeugdigheid en vernieuwing.

De Britse Emma McLaren is een van de meest populaire modellen van het moment. Ze werd 4 jaar geleden ontdekt wanneer ze slechts 14 jaar oud was. Ondertussen siert zij campagnes voor diverse ontwerpers en werkt ze voor diverse agentschappen.

In 2008 raakt haar reeds beloftevolle carrière pas echt gelanceerd. Emma McLaren loopt dan in Londen haar eerste défilé voor de herfstcollectie van de Engelse ontwerpers Ashley Isham en Allegra Hicks. Vervolgens wordt ze gefotografeerd door Bruno Ripoche voor de Engelse Marie Claire en verschijnt ze in de Glamour UK.

In datzelfde jaar neemt Emma ook deel aan de Fashion Week in New York waar ze shows loopt voor Donna Karan, Erin Fetherston, Diane Von Furstenberg en Marc Jacobs. Ze sluit hierna ook nog de show af van Bottega Veneta tijdens de presentatie van diens lentecollectie in Milaan. De merken Jil Sander, Christian Dior, Givenchy en Lanvin gingen voor Vero Moda reeds met haar in zee.  (br.she)



13-10-2009 om 14:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh draagt lederen outfit en stiletto's op schoolfeest

Posh draagt lederen outfit en stiletto's op schoolfeest





Fashionista Victoria Beckham doet er alles aan om nooit gefotografeerd te worden met een modeblunder. Deze week droeg ze een lederen outfit ter waarde van 12.000 euro voor het schoolfeest van haar zoon, wat zelfs voor Posh overdreven is. 





Lederen outfit
Tussen de andere ouders die gewone t-shirts en shorts droegen, viel Posh op met een jasje van Balmain van meer dan 7.000 euro, een lederen broek van 1.000 euro ontworpen door DSquared, torenhoge Yves Saint Laurentstiletto's van 500 euro en een gouden Rolex met een waarde van meer dan 3.000  euro. Hoewel ze met deze outfit zeker trendy leek, was haar outfit wat overdreven.




Trendy jasje
Het was niet de eerste keer dat de modeontwerpster dit trendy jasje met epauletten droeg, ze werd er in april ook mee gespot op de vlieghaven in LA. Stylistes wereldwijd prijzen dit kledingstuk omdat het je afslankt.



13-10-2009 om 12:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kracht van felrode lippen

De kracht van felrode lippen




Rode lippen zijn al lang populair bij vrouwen. Het was de lievelingskleur van Cleopatra, zij smeerde fijngestampte kevertjes op haar lippen. Elizabeth I bepaalde dat het de look van de eeuwige jeugd was: ze combineerde een witte huid met felle rode lippen. Alle vrouwen in de 16e eeuw kopieerden dit. Maar ook Audrey Hepburn en Marilyn Monroe waren fan van rode lipstick.






Ontwerpers
Designers wereldwijd besloten dit seizoen dat rood de kleur van dit seizoen is: van Armani, Lanvin, Dolce & Gabbana tot Jean Paul Gaultier. Alexander McQueen dreef het zelfs nog wat verder en tekende clownmonden bij zijn modellen.



Model bij Alexander McQueen.
Model bij Alexander McQueen.


Vruchtbaar
Antropologen beweren dat er een verband is tussen de lipstick en de schaamlippen, rode lipstick zou een teken van vruchtbaarheid zijn. Maar veel vrouwen zijn het erover eens dat je lippen rood stiften je onmiddellijk energie geeft. Je lijkt meteen minder moe en glamoureuzer, zelfs wanneer je baby je de afgelopen nacht drie keer wekte.

Welke kleur past bij jou?
Het geheim bij het dragen van rode lipstick zit hem erin de juiste tint voor jou te kiezen. Want de keuze is groot: glanzend of mat, oranje of bordeaux? Zelfs vrouwen met ros haar kunnen deze kleur aan op hun lippen: zij moeten gewoon een donkere tint kiezen met een bruine toets. Mensen met een roze huid gaan beter voor rood met een paarse schijn, vrouwen met een gele teint kiezen best voor warmere tinten. De truc is het geleidelijk aan te proberen. Je hoeft niet meteen voor knalrood te gaan. Eens je het gewoon bent, zul je altijd naar rode lipstick grijpen.




12-10-2009 om 23:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronaldo uit de kleren voor Armani

Ronaldo uit de kleren voor Armani





Stervoetballer Cristiano Ronaldo vervangt David Beckham in de nieuwste campagne van Emporio Armani underwear. De geruchten werden dit weekend bevestigd.



http://img504.imageshack.us/img504/9929/ronaldox.jpg


Lente/zomer
Ronaldo gaat uit de kleren voor de modecampagne van lente/zomer 2010. Naast mannenondergoed, zal de 24-jarige Portugese voetballer ook het nieuwste jeansmodel van Armani showen.





Beckham


David Beckham, sinds januari 2008 het gezicht van Armani underwear, werkt volgens kenners aan zijn eigen ondergoedcollectie. Deze is voorzien voor de herst/winter 2010. Ook vrouwlief Victoria Beckham maakte een eind aan haar contract met het modehuis. Tijdens de vorige campagne's poseerde ze wulps met haar man. 



Beckham als model voor Armani underwear.
Beckham als model voor Armani underwear.


Geheim
Giorgio Armani wist het nieuws lange tijd te verzwijgen. De geruchtenmolen draaide echter al volle toeren. Nu de advertentiecampagne recent met Cristiano gemaakt is, werd het nieuws bevestigd. Deze week worden nog de eerste tv-spotjes met de stervoetballer opgenomen.



12-10-2009 om 14:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke jas flatteert jouw lichaam?

Welke jas flatteert jouw lichaam?


http://img240.imageshack.us/img240/7844/jasr.jpg


Bij het begin van de winter zijn we allemaal op zoek naar die nieuwe leuke jas. Maar welk model flatteert jouw lichaam eigenlijk?

Wanneer je bijna geen taille hebt, kies je best voor een jas met een riem. Zo kan je dankzij de riem toch de illusie wekken van een smallere taille. Ook een jas met een naveldiepe v-hals kan wonderen doen. Je vestigt dan namelijk de aandacht op het midden van de taille.

Heb je brede heupen? Dan ga je best voor een jas met brede revers zodat je schouders verbreed worden of een jas met een A-lijn. Koop zeker en vast geen model dat op de heupen eindigt. Ook brede schouders zijn gebaat bij een jas met grote revers. Ze doorbreken namelijk de breedte van de schouders. Een lange jas doet je schouders ook smaller lijken, net als een jas met twee rijen knopen. Deze maakt je borstkas namelijk breder. Opgelet! Wanneer je én brede schouders én een buikje of grote borsten hebt kies je best niet voor jas met twee rijen knopen. Zij trekken de aandacht naar de lichaamsdelen die je wilt verdoezelen.

Grote borsten komen het best tot hun recht bij een jas met een diepe halslijn. Deze deelt je boezem namelijk in twee. Een wijduitlopende jas met schuine zakken vervolmaakt het zandlopersfiguur dan weer. (br.she)


12-10-2009 om 11:53 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
11-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat trek je aan als het kouder wordt?

Wat trek je aan als het kouder wordt?





De herfst is een moeilijke periode om je te kleden. Vooral als de temperatuur schommelt, horen we regelmatig de vraag 'wat moet ik nu weer aan?' Als de blaadjes vallen, maakt het weer voor een deel je outfit, toch zijn er aantal moderegels die je maar beter kan volgen.

Kleur
Wit mag nog gedragen worden maar dan als accentkleur. Een totale witte outfit berg je maar beter weg. Kies liever voor kleur. Donkere kleuren kunnen dan weer erg winters lijken. Ga voor de kleuren oker, beige, camel, zachtbruin en groen. Een koude herfstdag? Een wollen pull in een flashy tint als knalrood bijvoorbeeld geeft je outfit een trendy metamorfose.







Vrolijk

Ga voor strepen of ruiten, daar wordt elke mens vrolijk van.  Verschillende ruitjes geven een eigenzinnige mix. Streepjes kunnen ook sober lijken, zeker in combinatie met een ton-sur-ton combinatie.

Laagjes

Kleding in laagjes zijn makkelijk om je aan te passen aan de temperatuurwisselingen. Rokjes met een A-lijn en wijde broeken, XL-kragen, losse mouwen geven een zwierige indruk en zorgen voor een mooi volume-effect.

Zomerjurk
Moeten jouw zomerjurkjes de kast in? Nog niet. Het kan nog als je ze weet te combineren met een paar mooie laarzen en een vestje in leder bijvoorbeeld. Dat geldt evengoed voor zomerse topjes of hemdjes. Geef ze een herfstlook door ze te combineren met herfstaccessoires. Linnen kan echt niet meer. Dit stofje hoort thuis in de zomer en kan maar beter opgeborgen worden.





Open schoenen
Tenzij de zomerzon volop overuren maakt, kunnen open schoenen, slippers en sandalen niet meer. Wil je de hoge laarzen nog niet aan, ga dan op zoek naar een paar mooie ballerina's, een degelijke pump of een mooi enkellaarsje.

Blote benen
Blote benen zien er niet uit als ze blauw wegtrekken van de kou. Haal de panty's uit de kast. Streepjes, geruite, kniekousen of fijne kousen geven een stijlvoller silhouet in de herfst.




11-10-2009 om 14:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paardenstaart neemt rimpels bij Nicole Kidman weg

Paardenstaart neemt rimpels bij Nicole Kidman weg




Nicole Kidman blijft ontkennen dat ze botox liet, wat experts ook beweren. Maar deze week paste ze wel een ander, meer zichtbaar trucje toe om jonger te lijken. Met een paardenstaart werkte ze haar rimpels weg voor jeugdige look op de rode loper in New York.

Antirimpeltruc
Nicole Kidman bond haar rosse lokken hoog op de kruin zodat haar kapsel haar gelaatstrekken nog strakker maakte dan anders. In beautytermen wordt dit de 'Croydon Facelift' genoemd. Ook Kate Moss, Sianna Miller, Kate Winslet, Michelle Obama en zelfs Victoria Bekcham passen deze eenvoudige en goedkope antirimpeltruc toe. Een toeschouwer: "Nicole ziet er fantastisch uit. Ze had geen enkel rimpeltje. Ofwel wordt ze heel mooi oud, ofwel hielp de paardenstaart haar jonger te maken."

   

 



Helemaal natuurlijk

Sommigen vragen zich of Kidman botox liet injecteren, ondanks het feit dat ze dit steevast ontkent. Ze beweert zelf dat veel water te drinken, fruit eten en yoga voor haar jeugdige uiterlijk zorgen. 'Ik ben helemaal natuurlijk, ik heb niets aan mijn gezicht laten doen."  De plastische chirurg Martin Braun die de grootste botoxkliniek in Canada runt, is het daar niet mee eens. "Nicole heeft te veel botox gebruikt, ze geeft de industrie een slechte naam."



09-10-2009 om 21:51 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bewerkte foto van model voor Ralph Lauren veroorzaakt rel


Bewerkte foto van model voor Ralph Lauren veroorzaakt rel





Omdat het slanke model Filippa Palmstierna volgens het Amerikaanse modehuis Ralph Lauren nog niet mager genoeg was, besloot merk haar met photoshop nog een pak slanker te maken voor een advertentie. De blog BoingBoing pikte dit op en ging nog een stapje verder. Ze maakten het model nog magerder, zodat het zeker opviel dat er met de foto geprutst was.


Van nature slank
Onder de foto van het graatmagere model Filippa Palmstierna op BoingBoing stond duidelijk te lezen 'Haar hoofd is duidelijk groter dan haar heupen'. Vooral het feit dat het meisje al van nature heel slank is, stoorde de makers van de blog. Ralph Lauren kon duidelijk niet lachen met deze kritiek en stuurde zijn advocaten er op af. Maar de blog liet niet met zich sollen doen. "De wet van de copyright geeft je niet het recht critici die je wijzen op problemen af te dreigen", was het antwoord.







Matendebat
Dit voorval voert het matendebat en het gebruik van photoshop bij modefoto's om het uiterlijk van modellen te verbeteren. Steeds meer magazines en modehuizen proberen af te stappen van de digitale bewerking van foto's, iets waar de mode-industrie veel kritiek over krijgt de laatste tijd. Gisteren nog liet een Duits magazine weten geen professionele modellen meer te willen gebruiken voor reportages wegens te mager.



09-10-2009 om 16:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC jurk van Naomi Campbell is gegeerd

JBC jurk van Naomi Campbell is gegeerd





De campagne van JBC met Naomi Campbell heeft zijn doel niet gemist. Zaterdag werd het spotje voor het eerst uitgezonden en sindsdien is de vraag naar het jurkje dat La Campbell in de spot draagt, bijzonder groot. Nu al zijn de betreffende jurkjes in de meeste winkels uitverkocht.
 
Bijbestellen
Bij JBC werd die stormloop niet verwacht. Klanten vragen specifiek naar dat ene jurkje dat het topmodel draagt in de clip. Wegens massaal succes, worden nog een aantal exemplaren bijgemaakt, al zullen dat er niet teveel zijn. Het exclusieve karakter zou er alleen maar door verdwijnen, zo luidt het bij JBC.







Uithangbord

Campbell blijft trouwens nog tot volgend jaar het uithangbord van de Belgische keten. In de volgende spots is ze meer op de achtergrond te zien, weliswaar nog steeds in hetzelfde jurkje. Te zien vanaf 2 november.




09-10-2009 om 11:48 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen houden favoriete jeans 40 jaar bij

Vrouwen houden favoriete jeans 40 jaar bij




Meer dan twee miljoen Britse vrouwen houden hun favoriete jeansbroek tot 40 jaar bij, in de hoop er terug in te passen na een vermageringskuur.

Nooit uit de mode
De helft van de volwassenen gelooft dat de jeansbroek nooit uit de mode raakt, daarom krijgen ze het niet over hun hart hun favoriete exemplaar weg te smijten. Uit een enquête bij 1.000 Britse vrouwen blijkt dat de gemiddelde jeansbroek zes jaar oud is en dat vrouwen deze langer bijhouden dan mannen.

Meest comfortabele kledingstuk
Een derde van de vrouwen, maar slechts 12 procent van de mannen bewaren een oud exemplaar in de hoop ooit genoeg af te vallen zodat ze weer in hun favoriete exemplaar passen. Bijna de helft van de mannen beweert er eentje te bewaren voor smerige klusjes als verven en knutselen. Een kwart doet het omdat dit hun meest comfortabele kledingstuk is. 8 procent bewaart zijn jeans vanwege sentimentele redenen. Een gemiddelde volwassene bezit vijf jeansbroeken.




08-10-2009 om 11:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Breien is trendy door crisis

Breien is trendy door crisis





De laatste jaren werd breien steeds populairder, maar door de crisis krijgt dit plots een serieuze boost. Tal van breiliefhebbende celebs bewijzen dat deze hobby niet langer enkel voor grootmoeders is.

Grof is trendy
De verkoop van wol nam sinds vorige herfst met 30 procent toe. Ook steeg de interesse voor breikringen, waarbij leden wol en patronen met elkaar ruilen. De hobbywinkelketen Hobby-Craft zegt dat ze het afgelopen jaar meer dan een miljoen bollen wol verkochten. "Steeds meer mensen beginnen zelf dingen te maken door de recessie. Vooral grof gebreide kledingstukken blijken populair te zijn, dit is namelijk makkelijker te maken voor beginners. De verkoop van dikke wol steeg zelfs met 38 procent."



Kate Hudson in de breiwinkel.
Kate Hudson in de breiwinkel.



Breiende celebs
Weardowney, een merk van breiwerk, heeft een breigroep in Londen en geeft ook lessen. Oprichtster Gail Downey zegt dat celebs ook hielpen om het oma-imago van breien kwijt te raken. "Het is glamoureuze hobby nu, degenen die het graag doen, passen tegenwoordig niet meer in het plaatje van de oma. Jonge vrouwen halen er voldoening uit en het werkt kalmerend." Kimberly Stewart, dochter van de rockster Rod Stewart, komt er eerlijk voor uit dat ze liever thuis blijft om te breien dan uit te gaan. Andere bekende breiliefhebbers zijn Julia Roberts, Kate Hudson, Cameron Diaz en Geri Halliwell.



Kimberley Stewart met een zakje uit de breiwinkel.
Kimberley Stewart met een zakje uit de breiwinkel.


Volgend seizoen dumpen
Redactrice bij een Brits breimagazine Emma Kennedy zegt dat de revival van breien vijf jaar geleden begon, maar dat dit het laatste jaar explosief toenam. "Steeds meer mensen willen zelf dingen maken, in plaats van kledij te kopen en deze het volgende seizoen weer te dumpen."



08-10-2009 om 00:14 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
07-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hipste winkelstraten in Londen

De hipste winkelstraten in Londen





Geen betere winkelstad in Europa dan Londen. Shopfanaten kunnen naar hartelust hun hartje ophalen in de vele beroemde winkelstraten en blitse warenhuizen. Deze winkelstraten moet je gezien hebben.

1.   Dé winkelstraat van Londen is ongetwijfeld Oxford Street, de drukste shoppingstraat van Europa. Hier vind je de wereldberoemde warenhuizen Selfridges en Marks & Spencer. De 1,5 km lange straat herbergt een heel aanbod aan winkels. Vrijwel alle grote winkelketens hebben hier een vestiging, zoals H&M, Mexx, Esprit, Bershka en Zara. De beroemde TopShop waar je goedkoop kopietjes van couture vindt, is ook hier te vinden.

2. Ook Regent Street moet je gezien hebben. Daar vind je de warenhuizen Liberty's, Dickins & Jones en Hamley's, de grootste speelgoedwinkel. Hamley's huisvest een schat aan speelgoed op wel zes verdiepingen. Vooral kinderen zijn er niet weg te slaan.  Op de derde verdieping staat een berenfabriek waar je zelf een eigen beer kan maken.

3. Carnaby Street is een zijstraat van Regent Street. Trendy winkeltjes en hippe boetiekjes hopen de iets jongere shopper aan te spreken. Bekende modezaken alsG-Star, Replay, Wrangler, Diesel, Hilfiger Denim en Puma hebben er hun vestiging.

4. Exclusiever shoppen doe je in New Bond Street. De kans is trouwens ook groot dat je een of andere celeb tegen het lijf loopt. Alle grote modenamen zitten er, gaande van Calvin Klein, Donna Karan, Armani, Chanel, YSL, Cerruti, Louis Vuitton, Hermes, Mulberry en zomeer. In de Old Bond Street zijn winkels van Gucci, Prada, Versace, Dolce & Gabbana en DKNY, te vinden. Zelfs de antiekliefhebber is op New Bond Street aan het goede adres. Sotheby's, het oudste veilinghuis ter wereld, heeft hier zijn stek. 

5. Mannelijke shoppers halen hun hartje op in Jermyn Street. Deze straat richt zich vooral op mannenmode. Toppers zijn Dunhill, Turnbull & Asser, J. Floris en Harvie & Hudson. Ook zijn er accessoireshops waar je knopen, dasspelden en andere onmisbare kleinigheden kunt kopen.

   

 

 
6. Je interieur fris je op met spullen uit Kings Road en de New Kings Road. Deze straten staan boordevol meubelzaken.

7. Alle internationale modehuizen en designerwinkels zoals Christian Dior, Louis Vuitton, Alberta Ferretti, Dolce & Gabbana, Giani Versace, Gucci, Chanel, Prada, Valentino, Hugo Boss en Harvey Nichols, zijn te vinden in de Londense wijk Knightsbridge. Een toeristische trekpleister in dit gebied is het luxueuze warenhuis Harrods. Alles is hier te vinden.

8. De wijk Notting Hill kent succes sinds de gelijknamige film met Julia Roberts en Hugh Grant. De boekshop in de film, Travel Bookshop, staat er trouwens echt. Vooral reisboeken zijn er gegeerd.
Portobello Road is de belangrijkste straat in Notting Hill. De permanente markt is een bezoekje meer dan waard.

9. Ben je in Londen, moet je naar Camden Town geweest zijn. Het meer alternatieve centrum van Londen is een ontmoetingsplaats voor vele subculturen. Goths, punks, hippies,... ze voelen zich allen thuis in deze wijk. Camden Town trekt zowel toeristen als rasechte Londenaars. De wijk strekt zich uit tussen de metrostations Camden en Chalk Farm. In de hoofdstraat vind je vooral kleine winkeltjes, tattoo- en piercingzaken en restaurants. Maar de echte publiekstrekkers zijn de markten.


WEDSTRIJD
Zin om ook af te zakken naar Londen? Dat kan als je zaterdag naar de NINA- Shoppingdag komt. Nina.be schenkt 5 dagtickets met de Eurostar naar het mekka van de shopper. Waarde is 270 euro per persoon.

Vijf gelukkigen vinden een bijzonder shoppingticket in de Nina goodiebag, te krijgen op de NINA shoppingdag in Maasmechelen Village. Succes! (br.nina)



07-10-2009 om 17:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Vuitton zendt modeshow via Facebook uit

Louis Vuitton zendt modeshow via Facebook uit


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/10/06/728296/louis-vuitton-zendt-modeshow-via-facebook-uit_1_515x0.jpg



Wie de modeshow van Louis Vuitton tijdens de Parijse modeweek graag live bijwoont, surft morgen best even naar Facebook.

Luxemerk Louis Vuitton zendt op woensdag 7 oktober om 14 uur 30 zijn modeshow live uit via zijn fanpage op Facebook. De pagina, die zo'n 620.000 fans heeft, laat het eveneens toe om meteen commentaar te geven op de ontwerpen en de mening van anderen te lezen.

Volgens een studie aan de universiteit van New York is Louis Vuitton één van de topmerken op vlak van digitale marketing. Eerder richtte Vuitton ook al een Twitterpagina op, met zo'n 40.000 volgelingen.



07-10-2009 om 09:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Nog nooit zoveel naakt als nu in modebladen

Nog nooit zoveel naakt als nu in modebladen


Claudia Schiffer en Naomi Campbell naakt voor D&G.



Naakt lijkt stilaan de norm te worden, zeker in de modewereld zie je steeds meer blote lichamen. Wat wel vreemd is als je er over nadenkt, modellen moeten kledij promoten, maar ze doen dat steeds vaker zonder enig kledingstuk. Denk maar aan de parfumcampagne van Dolce & Gabbana.

Magazines en merken
Steeds meer modemagazines trekken hun modellen steeds minder kledij aan en tonen artistieke foto's van naakte vrouwen om de laatste trends te illustreren. Vooral bij Franse modemagazines valt dit op, de vrouwen daarin hebben haast niets aan. De Fransen zijn op modevlak wel altijd iets vooruitstrevender geweest dan de rest van de wereld. Maar ook in Amerika neemt het gebruik van naakt toe. Naakt lijkt wel de nieuwste stijltrend te zijn. Het Amerikaanse magazine Marie Claire publiceerde vorige editie een modereportage met vrouwen die niets droegen. En de campagnes van grote merken volgen, denk maar aan die met een naakte Naomi Campbell en Claudia Schiffer voor Dolce & Gabbana, de ontblote borsten van Keira Knightley voor Chanel, een naakte Kate Moss voor de handtassen van Longchamp, de halfnaakte medewerkers die de kledij van American Apparel aanprijzen, maar ook traditionele merken als Abercrombie & Fitch gebruiken vaker sexy foto's.



Kate Moss voor Longchamp.
Kate Moss voor Longchamp.


Internet
Er zijn enkele duidelijke redenen waarom er meer naakt getoond wordt in de media. Nieuwe technologieën zorgen ervoor dat de grenzen van het aanvaardbare vervagen sinds het ontstaan van de kunst. Naakte beelden bestaan echter al ontzettend lang. Van zodra mensen begonnen te schilderen of te tekenen, dienden blote lichamen als inspiratiebron. Maar sinds het ontstaan van het internet kwam er een explosie van pornografie. Het wordt steeds bereikbaarder voor mensen en vooral meer aanvaard.

Schoonheidsideaal
Maar het feit is dat seks verkoopt, het heeft een shockeffect, het trekt aandacht. Een naakt lichaam is een goede manier om schoenen of andere accessoires te verkopen, omdat er dan geen andere visuele elementen de aandacht afleiden. Als vrouwen een modemagazine met naakte modellen kopen, doen ze dat niet voor de kledij, niet voor de seks, maar voor het hele pakket van schoonheid op zich. Een perfect naakt lichaam is iets wat alle vrouwen willen bereiken, het is de basis voor schoonheid, het innerlijke is daarbij veel minder van belang.


Keira Knightley voor Chanel.
Keira Knightley voor Chanel.


Plastische chirurgie
De lichamen die je in de bladen ziet, is iets wat vrouwen moeten nastreven, het is van enorm belang voor hun zelfvertrouwen. We kunnen daaraan zoveel mogelijk aanpassen als we willen. Je kunt stoffen laten injecteren, huid laten liften en implantaten laten inbrengen. Het is nu een instrument dat kan aangepast worden, daarom is het lichaam de nieuwe kledij geworden. Tegenwoordig kun je alles kopen, ook een mooi lichaam, de modebladen dienen als een soort catalogus, waarin we ons ideale lichaam maar hebben uit te kiezen.



06-10-2009 om 20:57 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
05-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dries Van Noten maakt indruk op Parijse modeshow

Dries Van Noten maakt indruk op Parijse modeshow


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/dries-van-noten-1.jpg?t=1254748545



Ontspannen ethno-elegantie, dat liet de Belgische designer Dries Van Noten zondag in Parijs zien tijdens de voorstelling van de vrouwencollectie voor de lente/zomer van 2010. De Antwerpenaar had zich laten inspireren door de drie steden Parijs, Tokio en Calcutta en bracht uit een mix van verschillende elementen een harmonische collectie voort.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/dries-van-noten-2.jpg?t=1254748594


 
Saffraangele ontwerpen met versieringen, kostbare manteljassen in violet en zilver, bonte rokken die als sari's gewikkeld werden en lange sjaals. Zowel als ensemble als op zichzelf wisten de kledingstukken het aanwezige publiek te bekoren. De accessoires zoals tweekleurige pumps, parelkettingen en smaragdgroene, glanzende handtassen, speelden dit jaar een belangrijke rol.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/dries-van-noten-6.jpg?t=1254748654



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/dries-van-noten-4.jpg?t=1254748760


 
Givenchy-Designer Riccardo Tisci toonde zich dan weer een ware meester van de snit met architectonische jassen met grafische patronen gedrapeerd op zwarte harembroeken.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/dries-van-noten-3.jpg?t=1254748704



05-10-2009 om 23:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs stelen alle aandacht op modeweek in Parijs

Celebs stelen alle aandacht op modeweek in Parijs





Parijs is de laatste stad op het drukke programma van de modeweken, maar deze is tegelijkertijd het hoogtepunt. Maar hier lijkt wel alsof de celebs op de eerste rijen van de modeshows en de catwalk meer aandacht krijgen dan de ontwerpen.


Rihanna en Katy Perry
Parijs is nog steeds weggelegd voor de grootste en belangrijkste modemerken: klinkende namen als Dior, Gaultier, Lagerfeld en Lanvin stelden er hun lentecollecties voor 2010 voor. Maar dit jaar valt het op dat er meer gesproken wordt over de celebs op en naast de catwalk dan de kledij. Zo lijkt het alsof Rihanna geen enkel show heeft gemist en voor elke ontwerper hees ze zich in een andere outfit, de ene nog sexyer dan de andere. Ook zangeres Katy Perry zat op de eerste rij bij Karl Lagerfeld en Gaultier. Zij kreeg veel aandacht van de paparazzi, maar eerder voor haar relatie met komiek Russel Brand dan voor haar modekennis.






Lindsay Lohan
Lindsay Lohan mocht in Parijs haar eerste couturecollectie voorstellen als creatief directeur voor Ungaro. Maar het is duidelijk dat ze meer succes scoort als actrice, de pers was vernietigend over haar ontwerpen.
(br.hln)



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/0/2/7/media_xl_2032012.jpg

05-10-2009 om 18:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze schoen is een verademing voor je voeten

Deze schoen is een verademing voor je voeten






Schoenen worden steeds minder comfortabel, de hakken steeds hoger. Deze nieuwe schoen ziet er uiterst ongemakkelijk uit, maar de ontwerper belooft dat ze een verademing voor je voeten zijn.

Ontzettend gezond
De 'Mojitoschoen' van de Britse architect is een staaltje van architectonische kunst. Hij ondersteunt enkel de hiel en de bal van de voet en heeft dus geen zool waarop je kan rusten. Dat geeft het gevoel alsof je op lucht wandelt. Je lichaam rust op de bal en de hiel van de voet, die heeft eigenlijk helemaal geen zool nodig. Beenderen en pezen vormen namelijk een natuurlijke steun. Volgens experts zou de schoen ontzettend gezond zijn.





Populair
De ontwerper Hakes, staat bekend voor zijn ontwerpen van bruggen. De hoge hakken zijn gemaakt van carbonvezels, leder en rubber. "Schoenen worden meestal gemaakt om er goed uit te zien. Ik heb bestudeerd hoe de voet beweegt, hoe dit het gewicht van het lichaam verdeelt", aldus Hakes. Hoewel de ontwerper al heel wat aanvragen kreeg voor de schoenen, wil hij zijn ontwerp niet in massaproductie brengen. (br.nina)



05-10-2009 om 11:35 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
04-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Treinpersoneel krijgt uniform van Olivier Strelli

Treinpersoneel krijgt uniform van Olivier Strelli


Olivier Strelli (archieffoto)


Zowat 5.000 personeelsleden van de NMBS krijgen in de loop van 2010 een nieuw uniform, dat werd ontworpen door Olivier Strelli. Het nieuwe uniform past ook in de nieuwe huisstijl die de NMBS vandaag lanceert in een grootse voorstelling in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten (Bozar).

Bestemming  beter!
Met het evenement in de Bozar viert de NMBS haar vijfde jaar sinds de opsplitsing van de 'oude' NMBS-structuur in drie delen (Holding, Infrabel, NMBS). De spoorwegmaatschappij vond de tijd ook rijp voor een opfrissing van de huisstijl. Die nieuwe huisstijl kreeg de baseline 'Bestemming beter!' en zal geleidelijk ingevoerd worden. Aan het bekende B-logo wordt niet geraakt, maar stap voor stap zullen de publiciteit, drukwerken en loketten een aangepast uitzicht krijgen.

Personeel mocht kiezen
Een van de meest opvallende nieuwigheden wordt het nieuwe uniform voor de treinbegeleiders, het verkoops- en onthaalpersoneel en de onderstationschefs. Dat uniform werd door het personeel gekozen uit drie ontwerpen. Het winnende ontwerp is van de hand van de Belgische ontwerper Olivier Strelli. De levering van de nieuwe uniformen wordt verwacht in de loop van volgend jaar.



04-10-2009 om 10:46 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
03-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna trekt alle aandacht met gewaagde outfits

Rihanna trekt alle aandacht met gewaagde outfits





Hoewel niet iedereen fan is van het geblondeerde kapsel van Rihanna overtuigde ze modecritici afgelopen week met twee gewaagde outfits: een gewaagde transparante jurk en een kepie.

Transparant
De transparante jurk die ze droeg op de Fashion Week in Parijs bij de show Gareth Pugh was op zijn minst sexy, om het woord bloot niet te gebruiken. Gelukkig bedekten donkere horizontale strepen net haar meest intieme lichaamsdelen. Ook achter haar minihandtas probeerde ze zich te verstoppen. De make-up hield ze net als altijd eenvoudig met donkere lipstick.







Militaire look
Een dag eerder trok Rihanna ook al de aandacht met haar kledij, ze koos voor een kepie. Toen ze net naast de deurwachter van haar hotel in Berlijn verscheen, viel de gelijkenis tussen de twee op. Hiermee bewijst de zangeres dat de militaire look helemaal in is, enkele maanden geleden droeg Posh een gelijkaardig hoofddeksel. Haar jurkje is met de pofmouwen ook helemaal mee met de laatste trends.

Rihanna lanceert binnenkort haar nieuwe album dat Justin Timberlake hielp te producen.



 

03-10-2009 om 17:03 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
02-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama zorgde voor comeback van kleine hak

Michelle Obama zorgde voor comeback van kleine hak


De schoenen van Michelle Obama (links) en Carla Bruni (rechts).


Heel wat dingen die ooit als de grootste modeblunder bestempeld werden, zijn nu terug trendy. Denk maar aan de legging, glitters en fluokleurtjes. Nu kunnen we de kleine hak daar ook aan toevoegen. Vooral Michelle Obama zorgde voor deze comeback.







Catwalk

Hoewel de torenhoge hakken nog steeds overal zichtbaar blijven, zagen we ook bescheiden hakjes op de catwalk in Milaan bij Marni en Missoni. Volgens mode-experts zorgde Michelle Obama voor deze trend. Veel moderedactrices merkten dat ze een zwak heeft voor schoenen met een klein hakje. De reden is waarschijnlijk eerder het respect voor haar man dan schoonheid. Met een bescheiden hakje ziet ze er namelijk toch chique en vrouwelijk uit, maar zorgt ervoor dat ze niet boven manlief uit torent. Iets waar steeds meer vrouwen, als Carla Bruni en Katie Holmes, rekening mee moeten houden. (br.hln)



02-10-2009 om 15:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo krijg je de kont van Tyra Banks

Zo krijg je de kont van Tyra Banks





Nu geeft ook Tyra Banks vrouwen lifestyletips, het ex-topmodel lanceerde namelijk haar eigen beautywebsite. Ze onthult er haar echte kapsel zonder extensions en het geheim waarmee ze kilo's kwijtraakte. 

Vrouwen helpen
Via een eigen website je beautygeheimen onthullen, het wordt een trendy bij celebs. Naast Gwyneth Paltrow, waagt ook Tyra Banks zich hier aan. Ze geeft niet alleen tips, de presentatrice van America's Next Top Model wil dat haar website een plek wordt waar vrouwen elkaar helpen. Je kunt er ook een vraag aan het ex-model stellen.






Cellulitis
De onderwerpen van deze maand zijn oefeningen om een stevige kont te krijgen, het model besloot namelijk te vermageren nadat ze twee jaar geleden door de pers werd aangevallen vanwege cellulitis. Ze neemt het ook op voor kleine vrouwen, zij moeten ook model kunnen worden volgens Tyra. (br.hln)



02-10-2009 om 15:10 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
01-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham ontwerpt chique sportkledij voor Adidas

David Beckham ontwerpt chique sportkledij voor Adidas





Het is duidelijk dat de modecarrière van Posh manlief David Beckham inspireerde. De voetballer stelde namelijk gisterenavond een kledingcollectie voor die hij ontwierp in opdracht van sportmerk Adidas. Het zijn casual stukken met een tikje glamour geworden.

Kasjmier en zijde
De collectie van David in samenwerking met ontwerper J. Bond bevat jasjes, shirts en schoenen, maar ook ondergoed en accessoires. In tegenstelling tot wat je verwacht van een sportmerk werkte hij met luxueuze materialen als kasjmier en zijde.







Rode loper
Gisterenavond daagde het designerkoppel Victoria en David samen op voor de lancering van de collectie in Los Angeles. De voetballer koos voor een outfit uit zijn eigen lijn, Posh droeg voor de verandering geen jurk van eigen makelij, maar eentje van William Tempest. De lijn is vanaf vandaag te koop bij Adidas.



01-10-2009 om 18:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kledij van 3-jarige Suri Cruise is meer dan 2 miljoen waard

Kledij van 3-jarige Suri Cruise is meer dan 2 miljoen waard





Het is geen geheim dat Tom Cruise en Katie Holmes hun dochtertje rot verwennen. Vorige week nog verscheen de driejarige kleuter in hoge hakken en handtas op straat. Nu blijkt dat haar kleerkast al meer dan 2 miljoen euro waard is.






Beste geklede kleuter
In de kleerkast van Suri Cruise hangen alle merken waar een fashionista van droomt: jurken van Cavalli en schoenen van Louboutin. Het meisje werd officieel tot de best geklede kleuter gekroond. "De outfits van Suri Cruise worden heel zorgvuldig uitgekozen, het komt zelden voor dat ze twee keer hetzelfde draagt."



01-10-2009 om 10:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!