Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

30-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss vereeuwigd in goud


Kate Moss vereeuwigd in goud





Het Britse topmodel Kate Moss schittert in de vorm van een gouden standbeeld en stapt zo in de voetsporen van Egyptische koninginnen en mythologische godinnen. Moss is een mode-icoon en is al jaren populair bij de paparazzi. Ze is in het verleden al vereeuwigd in brons, geschilderd met olie en gefotografeerd over de hele wereld.

Het standbeeld wordt in oktober onthuld in het British Museum. Het beeld heeft een waarde van 1,8 miljoen euro en is het werk van kunstenaar Marc Quinn. De foto hiernaast geeft ons al een glimp van de gouden Kate Moss, maar voor een duidelijk beeld moeten we wachten tot de opening van de expositie.

De Daily Mail heeft wel al een beschrijving van het beeld. Zo zal Kate Moss te bewonderen zijn in een yogapositie, met haar benen achter haar hoofd.(br.hln)


30-08-2008 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
29-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ymre Stiekema gezicht Prada


Ymre Stiekema gezicht Prada


De afbeelding “http://www.quotenet.nl/Ymre_Stiekema_gezicht_Prada_medium.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Prada heeft de 16-jarige Ymre Stiekema gestrikt als gezicht voor de Linea Rossa collectie 2009. De Groningse Ymre woont nog bij haar ouders, maar gaat binnenkort de wereld over als het gezicht van het Italiaanse modehuis. Noord-Nederland lijkt hofleverancier van piepjonge modellen.

De nieuwe baan voor Ymre betekent serieuze concurrentie voor Doutzen Kroes. Quote zette Doutzen in juni dit jaar op plaats 81 in de 100% selfmade lijst, met een vermogen van €6 miljoen. Forbes becijferde dat de Friese schone in 2007 $6 miljoen bij elkaar poseerde. Met een beetje mazzel kan Ymre haar studieschuld in één keer aflossen…maar dan moet ze wel eerst even de havo afronden.

Ymre is niet helemaal een onbekende in de modewereld – eerder harkte ze een contract van €100.000 bij elkaar dankzij een tweede plaats in de finale van de Elite Model Look in Praag. Het is overigens niet de eerste keer dit jaar dat Prada hengelt in de vijver van piepjonge Nederlandse modellen. Begin 2008 liep de 19-jarige Cato van Ee al shows voor Prada en voor Miu Miu.


29-08-2008 om 13:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sproetjes mogen terug


Sproetjes mogen terug


Supermodel Lily Cole




Sproetjes zijn weer sexy, dat zegt althans modebijbel Vogue. Terwijl het vroeger iets was dat celebs probeerden te verbergen, mag je tegenwoordig weer te koop lopen met je sproetjes.

Celebs met sproetjes
Vele sterren als Lindsay Lohan, Sienna Miller, Jennifer Aniston en supermodel Lily Cole zijn trots op hun sproetjes. Ze bedekken ze niet langer met make-up en schitteren met hun natuurlijke vlekjes. Hiermee bewijzen deze sterren dat uniciteit en individuele schoonheid aantrekkelijker is dan een perfect gezicht waar photoshop en plastische chirurgie aan te pas kwam.

Uitdagend
Blijkbaar zijn ook mannen tevreden met deze nieuwe ontwikkeling: "Sproetjes moeten omarmd, gekust en aangeraakt worden", zegt toonaangevend Amerikaans journalist Alex Bilmes. "Sproetjes zijn uitdagend. Als je ziet iemands sproetjes in het gezicht heeft, ga je je vragen stellen over de rest van het lichaam. Hoe zien de rug, buik en billen er dan uit?"

Twee soorten
Er zijn twee soorten sproetjes. Natuurlijke en sproetjes die ontstaan door zonnebrand. Natuurlijke sproetjes zijn gewoonlijk klein, bruin en rond. Ze ontstaan door een teveel aan melanine op een plekje in de huid. Ze komen het vaakst voor bij mensen met een lichte huid, voornamelijke roodharigen. Maar ook bij mensen met een donker huidtype kunnen ze hebben. Ze zijn vaak erfelijk, als ze vaak in je familie voorkomen, heb jij ook de neiging ze te krijgen. Maar ze hebben ze kunnen verdwijnen als je ouder wordt. Sproetjes als gevolg van zonnebrand zijn groter en onregelmatiger qua vorm.

Schade
Toch wil dermatologisch expert Jane Lewis waarschuwen voor deze trend. "Bekende mensen met sproetjes zijn ongetwijfeld mooi, maar we mogen dit niet zomaar promoten als trend. Sproetjes zijn vaak een teken van schade aan de huid door de zon. Als je geboren werd met sproetjes, heb je door je gevoelige huid extra bescherming tegen de zon nodig.

Sproetjes tekenen
Heb je niet het geluk natuurlijke sproetjes te hebben, kun je dezelfde truc toepassen die vrouwen in de jaren '60 gebruikten. Zij tekenden sproetjes op het gezicht met lichte, bruine eyeliner. Maar als je er niet als een clown wil bijlopen, stellen we voor dat je de techniek thuis verschillende keren oefent. (br.Nina)


27-08-2008 om 00:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen in jeans


Iedereen in jeans

De afbeelding “http://www.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/2008/07/24/nb2407jeans.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

98,5 procent van de Vlamingen heeft een spijkerbroek

De jeansbroek mag dan al 135 jaar bestaan, ze is populairder dan ooit. Ruim 98 procent van de Vlamingen draagt regelmatig een jeans. Zes op de tien hebben twee tot vijf spijkerbroeken in de kast, een op de tien maakt 'sochtends zelfs zijn keuze uit meer dan acht stuks.

In Nederland raakten vorige week de resultaten bekend van een onderzoek naar het dragen van spijkerbroeken. Daaruit bleek dat zo'n 95procent van onze noorderburen wel eens een jeans draagt. Uit de rondvraag op onze site (waarop zo'n 1.600lezers reageerden) blijkt dat Vlamingen nóg trouwere jeansdragers zijn: 98,50procent draagt jeans.


De afbeelding “http://img75.imageshack.us/img75/5921/jeansgg3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Ubbe Descamps, communicatiemanager van jeansspeciaalzaak Brooklyn, schrikt niet echt van het resultaat. Jeans zijn nu eenmaal tijdloos en onverslijtbaar. 'Even, in de jaren tachtig, kende de jeans bij ons een dipje en werd er op neergekeken door de Millet-generatie. Nu zijn de jeans weer een hip kledingstuk dat in alle uitvoeringen, kwaliteiten en prijzen op de markt is. Van de lage kwaliteit voor 30 tot 40euro tot de designerjeans van 200euro. Jeans is het soort product geworden waarvan je er niet langer eentje hebt. Het komt vaker voor dat klanten twee tot drie broeken tegelijk kopen, in verschillende uitvoeringen.'

Dat wordt bevestigd door onze enquête: bijna twee op de drie (66,32procent) Vlamingen zegt twee tot vijf jeans te hebben, één op de vijf (21,65procent) heeft vijf tot zeven stuks en ruim elf procent kan er elke dag van de week een andere aan wegens meer dan acht exemplaren op de plank.

Merken zijn, zo blijkt uit onze rondvraag, amper voor de helft van de jeansdragers belangrijk. 'Vooral jongeren kiezen merkbewust', zegt Frank De Vuyst. 'Zij gaan voor trendy labels als Replay terwijl oudere en klassiekere klanten eerder voor de traditionele merken gaan en vaak uitkomen bij vaste waarden als Wrangler en Levis.'

Ook Descamps noemt jeans een jongerenproduct, iets wat onze enquête bevestigt gezien de plus 55-jeansdrager met slechts 9procent zwaar ondervertegenwoordigd blijft. 'Toch merk je een evolutie. Voor steeds meer oudere mensen is jeans vanzelfsprekend. Logisch, wie jong was in de rock 'n roll-jaren vijftig en zestig neemt de jeans uit die jaren mee. Er is dus nog een grote toekomst voor de jeans weggelegd.'

Gevraagd naar het waarom van jeans antwoordt bijna de helft van de ondervraagden dat jeans makkelijk zitten. Nog pluspunten: je kan er overal mee komen en een jeans is nagenoeg onverslijtbaar.

Nog opvallend in onze enquête: niet eens drie procent kiest voor jeans uit modeoverwegingen. 'Verwondert me niet', zegt Descamps. 'Jeans is een product dat er altijd is geweest en zo wordt het ook gezien door de jongere generatie. Net zoals wie na 1990 is geboren zich geen wereld zonder internet kan voorstellen, hoort jeans er gewoon bij. Bovendien slaagt jeans erin zichzelf almaar opnieuw uit te vinden. Er is een constante trendevolutie waarin de muziek een grote rol speelt. Wat pop- en rockidolen dragen, daar spiegelen jongeren zich aan.'

En wat is tegenwoordig dan hot in jeansland? 'Voor mannen jeans met extreme wassing, maar géén gaten', zegt Frank De Vuyst. 'Bij de dames maken in de stof geperste rimpels, parels en stiksels furore.' Ubbe Descamps wijst dan weer op de pasvorm: 'De nauwaansluitende skinny jeans doet het goed, hoewel er signalen zijn dat de wijdere pijpen aan een comeback bezig zijn.'(br.Het Nieuwsblad)


25-08-2008 om 20:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson lanceert lingerielijn


Janet Jackson lanceert lingerielijn






Janet Jackson komt met een eigen lingerielijn. De zangeres, die bekendstaat om de uitdagende outfits die ze tijdens haar shows draagt, lanceert de collectie in november onder de naam 'Pleasure Principle'. Ze heeft de setjes zelf ontworpen in samenwerking met een Australische couturier.

Satijn en kant
De lingerielijn, die voor iedereen betaalbaar moet zijn, bestaat uit verschillende kleurrijke satijnen en kanten ontwerpen. "Voor iedere vrouw zit er wel iets bij", vertelt de zangeres tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Bovendien zijn alle setjes fijn te dragen. "Ik heb er een hekel aan als lingerie niet comfortabel zit. Pasvorm en comfort waren het uitgangspunt."

Passie
De 42-jarige zangeres werkte soms tot midden in de nacht door aan de collectie, die vernoemd is naar het gelijknamige nummer van Jackson uit 1987. "Lingerie is een passie voor mij", beweert de artieste. "Ik zou het niet kunnen als ik er niet voor honderd procent voor ga." (br.hln)


24-08-2008 om 22:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleiden met luxe


Verleiden met luxe

 


 
Thuis vallen alle remmingen weg. Om alle preutse gevoelens te bannen, kunnen luxueuze en verleidelijke setjes helpen. Denk aan bustiers, jarretels, satijn, glansstoffen, veertjes en heel veel zwart. Sexy kant ziet er verleidelijk uit en is eigenlijk altijd in de mode. Combinaties met rood, goudkleur en glansmaterialen maken de glamourlook dit seizoen compleet.


22-08-2008 om 03:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dita stelt wonderbra's voor


Dita stelt wonderbra's voor


Spot-Teese en Satin-Teese.

Dita in de Multi-Teese.


De wonderbracollectie van Dita Von Teese is officieel voorgesteld. Er zijn drie setjes die de namen 'Multi-Teese', 'Spot-Tease' en 'Satin-Teese' meekregen. Daarbij werd handig gebruik gemaakt van de naam van de zangeres, die net hetzelfde uitgesproken wordt als het werkwoord 'tease' (plagen).

Onweerstaanbaar
Deze lingerie heeft dan ook een speels, flirterig kantje maar is toch onweerstaanbaar sexy en glamoureus. Helemaal in de stijl van de burlesque danseres ademen ook de beha's en de slips een 40s retrosfeertje uit, terug naar de tijd van pin ups zoals Betty Boop.

Magnetische sluiting
Maar Dita zou Dita niet zijn als ze haar lingerie niets speciaals meegaf. Zo is de sluiting van de Multi-Teese magnetisch, wat een striptease (nog) sexier en gemakkelijker moet maken.

Diezelfde beha heeft ook afneembare bandjes die je kan kruisen zoals je wil, zoals bijvoorbeeld voor je borst. De andere beha's zijn 'normaler', met respectievelijk polkadots op doorzichtige zwarte stof, en afgewerkt met poederroze satijn.

Niet enkel voor mannen
"De beha's zijn net een klein, sexy, sensueel geheim dat je ook onder je alledaagse werkkledij kan dragen. Niemand ziet het, maar jij weet het. Lingerie is niet enkel voor je partner, maar ook voor jezelf: het gaat niet enkel om mannen te verleiden, maar ook om je vrouwelijkheid te aanvaarden", verklaart Dita.

De beha's zijn vanaf 23 sepetember te koop, maar (voorlopig?) enkel in Groot-Brittannië en Frankrijk. Meer info op www.sexysciencebydita.com. )(br.hln)


21-08-2008 om 11:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paraplu én it-bag in één


Paraplu én it-bag in één






Regenweer is voor fashionista's een probleem: je kapsel raakt geruïneerd als je geen paraplu meeneemt, maar waar laat je hem als je het regenscherm wel meeneemt? Zambos & Siega hebben het antwoord: in je handtas. En dan hebben we het niet over een kleine, opklapbare paraplu, maar over een grote, volwassen paraplu in een majestueuze it-bag.

Het ontwerp is strak, zakelijk, met grote handvaten en hoes voor de paraplu, waarvan enkel het handvat uitsteekt. Wie de 'Umbrella purse' koopt, zoals de tas heet, krijgt de paraplu er trouwens bij. Elegant is het misschien niet, maar praktisch wel, zeker gezien het Belgische weer. Pittig detail: de tas kost 750 euro. Of ze te koop is in België is niet duidelijk. (br.hln)


20-08-2008 om 15:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peelings maken zomerhuid mooier


Peelings maken zomerhuid mooier


De afbeelding “http://www.aahealingdayspa.com/image/2220769_scaled_262x191.jpeg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Een mooie huid is een schone huid. Scrubben of peelen ontdoet de huid van alle dode huidcellen en laat een gaaf en glad velletje achter. Wie wil genieten van een mooi bruin velletje, moet alvast meteen beginnen peelen.


Elk type
Om optimaal te bruinen of met een zelfbruiner mooie resultaten te bekomen, dienen lichaam en gezicht alle overtollige huidcellen kwijt te raken. Bovendien worden producten nadien beter door de huid opgenomen.

Scrubben is goed voor elk type. Droge en gevoelige huidjes zijn uitzonderingen en doen het beter minder vaak. Neem heel het lichaam onder handen, vergeet hals en lippen niet. Heb je last van meeëters, mag je op die plekken wat extra aandacht besteden. Knieën en ellebogen kunnen wat meer gebruiken.

Gommen
Heb je een gevoelige huid met zichtbare adertjes of couperose, gebruik je best een crèmepeeling. Eenmaal opgedroogd, worden deze weggegomd. Neem een kleine hoeveelheid en breng een heel dun laagje aan op de huid over het hele gelaat. Doe dit niet in de douche of het bad, want de crèmepeeling moet droog worden. Eenmaal droog, ga je het verwijderen door het letterlijk af te gommen. Ook als je een dikke huid hebt met vrij veel rimpels is dit een fantastische peeling. Let ook op zones als de neusvleugeltjes want daar stapelen dode huidcellen en zodoende zwarte puntjes snel op.



Fijne korrels
Er zijn heel wat peelings te koop voor lichaam en gezicht. Eén of twee keer per week mag het product gebruikt worden. Ga op zoek naar eentje met fijne korreltjes, deze is beter dan hele grove producten.
Tracht 's avonds te scrubben. Tijdens de nacht kan de huid zich herstellen en zie je er 's morgens zeer glad uit.


Microdermabrasie
Deze techniek gaat dieper dan een gewone peeling. Hierbij wordt het bovenste laagje van de huid afgeschuurd. Huidvlekken, fijne lijntjes en littekens verdwijnen zo. Heel wat dermatologen en schoonheidsspecialistes gebruiken de techniek. Tegenwoordig zijn er ook microdermabrasiekits voor thuis. Het effect is groter dan een peeling, maar iets minder diepgaand als een dermatologische behandeling. (lvl)(br.hln)


20-08-2008 om 11:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen maken zich 136 dagen van leven klaar


Vrouwen maken zich 136 dagen van leven klaar




Een vrouw spendeert gemiddeld 3.276 uur of 136 dagen van haar leven aan het aanbrengen van make-up, uitkiezen van haar kledij en het stylen van haar kapsel voor ze naar een feestje gaat. Mannen daarentegen, spenderen slechts 45 dagen om er zeker van te zijn dat ze er goed uit zien wanneer ze uitgaan. Dat blijkt uit recent Brits onderzoek.

Opgave
Daarnaast bleek uit het onderzoek dat twee derde van de vrouwen zich klaarmaken echt een opgave vindt, slechts een derde geniet er echt van. Vrouwen spenderen ongeveer een halfuur aan het wassen en stylen van hun haar, ze hebben 20 minuten nodig voor make-up en ze doen er 15 minuten over om nagellak aan te brengen. (br.hln)


19-08-2008 om 07:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zijn een paar tips voor mooie wimpers

Dit zijn een paar tips voor mooie wimpers



De afbeelding “http://img235.imageshack.us/img235/1620/nuwimptr8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.



Als je mascara opbrengt, kijk in de spiegel en naar beneden en breng de mascara in een zigzag beweging op.


Begin met aanbrengen aan de basis van je wimpers tot aan de uiteinden.

Breng zeker drie laagjes mascara aan. Hierdoor lijken je wimpers voller. Laat ieder laagje wel goed drogen, ongeveer een minuut.

Als je rechte wimpers hebt kun je een wimperkruller gebruiken. Plaats de open kruller aan de basis van je wimpers, knijp een paar seconden heel zachtjes en laat dan weer los. Doe de handeling nog een keer maar dan halverwege je wimpers. Breng mascara pas na het krullen op.

Verf je wimpers. Het krult en verdikt je wimpers niet, maar het zal zeker je oogopslag versterken.

Veeg altijd het mascaraborsteltje langs de rand af. Hierdoor heb je geen last van overtollige klodders die makkelijk vlekken kunnen veroorzaken.



18-08-2008 om 18:47 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurken Victoria Beckham niet op NY Fashion Week


Jurken Victoria Beckham niet op NY Fashion Week




Victoria Beckham wil maar al te graag aanvaard worden door de couturewereld. Geruchten gaan al langer de ronde dat ze tijdens de New York Fashion Week in september haar eigen collectie jurken zou voorstellen. Maar nu blijkt dat ze haar ontwerpen niet op tijd klaar krijgt en dus verstek moet laten gaan.


Dure jurken

De ex-Spice Girl verklapte eerder al wat ze juist zou gaan ontwerpen. "Het wordt iets totaal anders dan bijvoorbeeld de jeanslijn die ik eerder ontwierp. Het worden stijlvolle jurken, waar je minstens 1000 euro voor over moeten hebben. Ik gebruik dure stoffen, veel borduursels en goede afwerking."


Niet op catwalk

Nu blijkt dat Victoria's jurken niet klaar zullen zijn voor september en dus ook niet op de catwalk kunnen verschijnen, meldt elle.nl. Pas in februari vindt de volgende editie van de New York Fashion Week plaats. Misschien dan nog eens proberen, Victoria? (ep)(br.hln)


13-08-2008 om 08:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cameron Diaz best betaalde actrice van Hollywood

Cameron Diaz best betaalde actrice van Hollywood


De afbeelding “http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2008/05/08-15/cameron_diaz1B_300_400.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Cameron Diaz is Hollywoods best betaalde actrice. De 35-jarige schone verdiende het voorbije jaar zowat 50 miljoen dollar (ruim 33 miljoen euro) aan onder meer de 'Shrek'-filmserie, zo blijkt uit de jaarlijkse rangschikking van het magazine Forbes.

De tien vetst betaalde actrices rijfden tussen juni 2007 en juni 2008 tezamen 244,5 miljoen dollar binnen.


Op ruime afstand van Cameron Diaz volgt de 23-jarige Keira Knightley, die aan onder meer 'Pirates of the Caribbean: At World’s End' en 'Atonement' 32 miljoen dollar overhield. Dan volgen Jennifer Aniston (27 miljoen dollar), Reese Witherspoon en Gwyneth Paltrow (elk 25 miljoen dollar).


De plaatsen zes tot en met tien worden bezet door Jodie Foster, Sarah Jessica Parker, Meryl Streep, Amy Adams en Angelina Jolie.


De vrouwelijke actrices blijven wel nog ver achter op hun mannelijke collega’s. Forbes berekende onlangs dat Will Smith het voorbije jaar maar liefst 80 miljoen dollar verdiende, net iets meer dan Johnny Depp (72 miljoen dollar) en Eddie Murphy (55 miljoen dollar).(br.De Standaard)


13-08-2008 om 00:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benetton denkt na over Tibet


Benetton denkt na over Tibet




De olympische spelen zijn bezig en ook de modewereld zal het geweten hebben. Het Italiaanse kledingmerk Benetton gaat daarbij de controverse niet uit de weg en vraagt in een advertentiecampagne aandacht voor het conflict tussen China en Tibet.

Volgens het modebedrijf moedigt de campagne aan tot reflectie over vredevol samenleven. Bedoeling is de advertenties in verschillende internationale mediakanalen te publiceren. (lvl)(br.hln)


11-08-2008 om 14:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.erotische boetiek

Salma Hayek gespot in erotische boetiek




Salma Hayek gaat door met haar leven nu haar verloving met de Franse miljardair Francois-Henri Pinault drie weken geleden werd verbroken. De nieuwbakken vrijgezel werd eerder deze week gezien terwijl ze inkopen deed in een erotische boetiek.
Op foto's van de Britse krant Daily Mail is te zien hoe de 41-jarige actrice de winkel Coco de Mer in Los Angeles verlaat. Haar assistent draagt een tasje bij zich van de boetiek, die onder meer uitdagende lingerie, leren korsetten en erotische sculpturen verkoopt.

Hayek, bekend van films als 'Desperado', 'Frida' en 'Bandidas', was ruim twee jaar samen met de 46-jarige Franse zakenman. Ze verloofden zich in maart vorig jaar. In september werd hun dochtertje Valentina Paloma geboren. Over de reden van de breuk wil het stel geen mededelingen doen. (novum/tdb)(br.hln)


10-08-2008 om 17:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iedereen draagt een jeans


Iedereen draagt een jeans




Geen populairder kledingstuk dan een jeansbroek, zo blijkt uit Nederlands onderzoek. 95 procent draagt wel eens jeans en gemiddeld heeft men 5,4 van dergelijke broeken in de kast hangen. Zelfs bij de oudere bevolking wordt de spijkerbroek volop gedragen. 85 procent van de 61-plussers heeft er eentje.


Pasvorm
Welk merk er gedragen wordt, lijkt niet belangrijk. Wat telt is de pasvorm. Ruim tweederde van de ondervraagden associeert jeans dan ook als makkelijk (68%) en tijdloos (64%). Twee op de vijf Nederlanders koopt één of meer paar nieuwe jeansbroeken per jaar. De pasvorm is daarbij het belangrijkste, prijs speelt weinig of geen rol. Al moet die prijs ook niet overdrijven. Tussen de dertig en honderd euro vindt men redelijk.

Merken
Vooral jongeren zijn merkgevoelig en meer begaan met een specifiek merk of model. Al is de gemiddelde man of vrouw helemaal niet merktrouw, toch zijn er een aantal topmerken als Levi's (47%), Diesel (35%) en Armani (25%). B-merken zijn onder andere H&M en WE. Wrangler heeft een dubbelzinnige reputatie: 21 procent ziet de broek als topmerk, 10 procent als B-merk. (lvl)(br.hln)


06-08-2008 om 09:45 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lippenlingerie wint Triumph Inspiration Award


Lippenlingerie wint Triumph Inspiration Award




 

Japan heeft de eerste Triumph Inspiration Award in de wacht gesleept. De ontwerper Midori Matsu haalde het van 30 andere internationale finalisten, waaronder ook de Belgische Berit De Geyter, in het Chinese Peking.

Matsu bekoorde de gerenomeerde jury, met onder meer topmodel Helena Christensen en het ontwerpersduo Viktor & Rolf, met een opvallende slip met grote, rode lippen en veel frivole, kantenafwerking. Het thema voor 2008 was 'Female Fascination'.

Vernieuwend en draagbaar
De award is opgericht door het bekende lingeriemerk Triumph "om de meest geïnspireerde en inspirerende lingerieontwerp te vinden", poneert het persbericht. Vertaald: de lingerie moest origineel en vernieuwend zijn, technisch goed gemaakt maar ook draagbaar en commercialiseerbaar. Dat moet jonge (studerende) ontwerpers en verfrissende ideeën de mogelijkheid geven zich in de schijnwerpers te werken.

De winnaar ziet zijn showstuk verschijnen in alle Triumph-winkels over de hele wereld en krijgt ook geldprijs. Ook nummers twee en drie krijgen iets.

Waar België geëindigd is, is niet bekend. Hier kan je wel een filmpje bekijken van de Belgische finale. (edp)(br.Nina)


06-08-2008 om 08:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse mannen vechten voor recht om rok te dragen


Franse mannen vechten voor recht om rok te dragen




Beckham in zijn sarong


Na make-up en panty's voor mannen kon het niet achterblijven: een Franse vereniging van 30 mannen vecht voor het recht om rokken te dragen. Bij hen is het geen kwestie van stijl, ze willen de strijd aangaan met clichés en stereotypes.

Homme en Jupe
Dominique Moreau is de voorzitter van 'Hommes en Jupe', een associatie van ongeveer 30 mannen in Poitiers die met rokken door het dagelijkse leven gaan. "Tegenwoordig dragen miljoenen mannen een rok, zoals de sarong in Azië of de djellaba in Afrika, zonder dat ze zich er voor moeten schamen", aldus Dominique Moreau. "Waarom kunnen wij dat in het westen ook niet? 'Hommes en Jupes' vecht tegen vooroordelen en clichés. Vrouwen hebben gestreden om broeken te mogen dragen, wij doen hetzelfde met de rok." De mannen uit Poitiers weten dat het moeilijk zal zijn om het vooroordeel tegenover de rok te veranderen, maar ze zijn David Beckham wel dankbaar dat hij zich ooit in het openbaar vertoonde met een sarong.

Webshops
Aangezien de rok voor mannen nog geen wijdverspreid mode-item is, zoeken de mannen hun gading online. Want er is wel degelijk een verschil tussen een rok voor mannen en vrouwen. De mannelijke exemplaren hebben een bredere taille, smallere heupen en mannelijke patronen. Je betaalt er ongeveer tussen de 100 en 400 euro voor en vindt ze op gespecialiseerde websites.

Kilts
Maar deze beweging voor mannelijke rokken beperkt zich niet enkel tot Frankrijk. In Europa vind je nog verschillende mannen in exemplaren die aan kilts doen denken. Tim Stannard, een fervent aanhanger van de kilt, draagt elke dag een rok. Hij geeft toe veel vijandige reacties te krijgen van familie en vriendinnen. "Mijn wereldje is niet klaar voor een man in een rok, zelfs al is het een stoer ontwerp." Maar sinds hij vorig jaar een hartaanval kreeg, vindt hij het leven te kort om rekening te houden met de mening van anderen. (br.hln)


05-08-2008 om 01:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-08-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna heeft meest sexy buikje

Rihanna heeft meest sexy buikje



Nummer één: Rihanna.

De afbeelding “http://img233.imageshack.us/img233/6572/keirams4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nummer twee: Keira Knightley.

Verassende bronzen medaille: Helen Mirren.

Sienna Miller, op gedeelde vierde plaats met Liz Hhurley.

Liz Hurley.

Nummer vijf: Jemima Khan.

Zangeres Rihanna heeft volgens een nieuwe rondvraag de meest sexy buik ter wereld. Keira Knightley kwam tweede uit de poll, maar de grote verrassing is de bronzen medaille. Die gaat naar Helen Mirren. De 63-jarige actrice verraste onlangs met een strak lichaam terwijl ze een bikini droeg op vakantie in Italië. De woordvoerder van AntiBloat, die de rondvraag organiseerde: "Een sexy buik is niet voorbehouden voor jonge vrouwen, en dat is goed nieuwe voor alle vrouwen die een strakke buik willen behouden".

De vierde plaats wordt gedeeld door Sienna Miller en Liz Hurley, de ex van Hugh Grant. De nieuwe vlam van Grant, Jemima Khan, staat op de vijfde plaats. (bang/lb)(br.hln)


01-08-2008 om 18:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Mathilde bij best geklede wereldsterren


Prinses Mathilde bij best geklede wereldsterren




Prinses Mathilde op de jongste nationale feestdag.

Mathilde tijdens het Te Deum.
Prinses Mathilde prijkt op de lijst van de best geklede persoonlijkheden die het invloedrijke Amerikaanse blad Vanity Fair jaarlijks samenstelt.


"Stijlvol en fris"
"Altijd schitterend! Een stijlvolle en frisse verschijning", schrijft Vanity Fair over onze prinses, naar aanleiding van de 69ste International Best-Dressed List. "Deze 35-jarige kroonprinses en moeder van vier is het echte juweel in de Belgische kroon", aldus nog de redactie.


Tussen Carla Bruni en David Beckham
Prinses Mathilde verkeert in goed gezelschap. Tussen de best geklede vrouwen en mannen van 2008 schitteren beroemdheden als Carla Bruni, Daniel Craig, Karl Lagerfeld, Kate Middleton, Sarah Jessica Parker, Kanye West, David Beckham, Angelina Jolie en Brad Pitt.


Een jury verkoos Barack Obama's vrouw Michelle tot de allerbest geklede wereldster. Op de website van Vanity Fair kon ook de gewone lezer stemmen. (hln/lb)(br.hln)


01-08-2008 om 12:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!