Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

31-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sta jij met het korte, trendy celebkapsel?


Sta jij met het korte, trendy celebkapsel?





Anne Hathaway is de nieuwste celeb om haar kapsel tot enkele centimeters te laten kortwieken. Hoewel het geen eigen keuze was, de actrice liet zich knippen voor een filmrol, staat ze er wonderwel goed mee. Celebs als Emma Watson, Cate Blanchett, Michelle Williams en Carey Mulligan ruilden eerder al lang voor ultrakort.



Emma Watson
Emma Watson



Anne Hathaway had al heel wat verschillende haarstijlen de laatste jaren, maar de Amerikaanse actrice ging nog nooit voor zo kort. Hoewel dit kapsel deze celebs ontzettend goed staat, is het geen aanrader voor iedereen. Wanneer je bijvoorbeeld een erg rond gezicht hebt, of een sterke kaaklijn, dan blijf je hier maar beter van weg. Het is erger wel perfect voor dames met zachte gelaatstrekken. De trend is nu dit kapsel wat warrig te dragen, wat ideaal is voor vrouwen die niet graag veel tijd in de verzorging van hun haar steken.

Deze haarstijl staat wel perfect bij de retromode die momenteel erg in is, doe inspiratie op bij de stijl van vroeger topmodel Twiggy, zij was het mode-icoon van de sixties.



31-08-2010 om 18:54 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.H&M met twee ontwerpers in zee

H&M met twee ontwerpers in zee


Thomas Maier van Bottega Veneta.


Wie, dat willen ze nog niet kwijt bij H&M, maar zeker is wel dat de Zweedse keten opnieuw in zee gaat met echte mode-ontwerpers. Twee, deze keer.

Een gerucht dat de Taiwanese ontwerper Shiatzy Chen een van de nieuwe ontwerpers zou zijn, werd alvast ontkracht door een filmpje waarop de stemmen van de ontwerpers al te horen zijn.

Het gaat om een man en een vrouw, en Grazia tipt dan ook op Caroline Herrera (bekend voor avond- en trouwjurken) en Thomas Maier van Bottega Veneta. Op 9 september weten we of die gok klopt.

In het verleden hadden de betaalbare designercollecties van Jimmy Choo, Roberto Cavalli en Viktor en Rolf ook al veel succes.



31-08-2010 om 16:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zusjes Kardashian maken kledij die rondingen flatteren

Zusjes Kardashian maken kledij die rondingen flatteren


Kim Kardashian


Kim, Khloe en Kourtney Kardashian gebruiken hun troeven voor het verder uitbouwen van hun zakelijke imperium. In september lanceren de celebs een eigen kledingcollectie.

Sexy
De Kardashians, de Amerikaanse realitysterren die onder meer bekend werden dankzij hun sexy rondingen, gaan een collectie ontwerpen voor het Amerikaanse QVC. Het worden creaties die vrouwen met een figuur net als dat van hen moeten flatteren. De collectie krijgt de naam K-Dash en wordt op 10 september voorgesteld aan het publiek. De zusjes hebben al twee boetieks en een eigen parfum, juwelenlijn en een boek op de markt gebracht.



30-08-2010 om 20:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe haartrends draaien volledig rond innoveren


Nieuwe haartrends draaien volledig rond innoveren


http://img521.imageshack.us/img521/2721/nieuwehaartrends.jpg


De kapsels van het najaar 2010 draaien allemaal rond innovatieve combinaties. Combinaties van technieken, producten en verschillende looks. "Net als in de mode & beautywereld", vertelt Sally Brooks, London Hairdresser of the Year.

"Het is ongelooflijk hoe je je look kan aanpassen door simpelweg enkele technieken en producten te combineren. Vergeet het slaafse volgen van de kappersvoorschriften en begin er lustig op los te experimenteren om je eigen look te creëren. Dat is echt hip dit najaar", aldus Brooks.

Volgens Brooks moet je bovendien niet bang zijn om de regels met de voeten te treden. Zo raadt ze aan om na het gebruiken van haarkrullers stevig door je haar te borstelen. "Zo geef je het meer glans en worden de krullen natuurlijker." (br.she)



29-08-2010 om 22:30 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
27-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-jarige Vlaming wordt model voor Benetton


21-jarige Vlaming wordt model voor Benetton


http://img835.imageshack.us/img835/1687/kevindevuyst.jpg


Kevin De Vuyst (21) uit Melsbroek is een van de twintig gezichten voor de internationale najaarscampagne van kledingmerk Benetton. Hij werd uit meer dan 65.000 kandidaten geselecteerd.

Het Italiaanse Benetton, bekend van de vaak controversiële reclamecampagnes, gooide het begin dit jaar over een andere boeg. Gebruikmakend van de mogelijkheden van het internet, ging Benetton op zoek naar twintig nieuwe fotomodellen zonder ervaring. Er werd onder de noemer It's my time een wereldwijde zoektocht uitgeschreven en daarop reageerden 65.000 jongeren uit 217 landen. Die jongeren selecteerden zelf hun honderd favorieten, waaruit een professionele jury uiteindelijk de 20 nieuwe Benettongezichten koos.

Daarbij, zo raakte nu bekend, zit ook de 21-jarige Kevin De Vuyst uit Melsbroek, een fervent skateboarder en beginnend muzikant die niet buiten lijkt te komen zonder z'n mutsje op zijn hoofd. Hij las naar verluidt toevallig de oproep op het net en waagde zijn kans.


De Vuyst werd in april door Benetton naar New York gevlogen voor de fotoshoot met fotograaf Josh Olins. Hij was gisteren onbereikbaar voor commentaar, maar vertelde alvast aan Knack weekend dat hij niet op een modellencarrière zit te wachten.

Bij de andere finalisten zitten jongeren uit onder meer Oekraïne, Kazachstan, Iran, India, Korea, Frankrijk en Nederland. De beelden zullen wereldwijd worden gebruikt voor reclameborden, tv-spots en tijdschriftadvertenties. (br.het Nieuwsblad)



27-08-2010 om 15:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atleten stelen show op catwalk

Atleten stelen show op catwalk


http://img823.imageshack.us/img823/3044/atletenopcatwalk.jpg
Snezana Rodic, Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée



De Brusselse ontwerper Jean-Paul Knott zag de Belgische atleten Jonathan, Kevin en Olivia Borlée en Elodie Ouedraogo schitteren in zijn creaties. Ook de blondines Snezana Rodic (Sloveense hinkstapspringster) en Russisch 800 meter-loopster Katarina Kospeskaya in doorkijkbloes gaven het beste van zichzelf op de catwalk. Toen Snezana, Elodie en Olivia als een ware Belgische vlag met veel flair de show stalen, ging het applaus de hoogte in. (br.het Nieuwsblad)



27-08-2010 om 12:03 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
26-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson stuurt echte vrouwen op de catwalk

Jessica Simpson stuurt echte vrouwen op de catwalk





De Amerikaanse zangeres Jessica Simpson, die regelmatig kritiek op haar gewicht krijgt, zou graatmagere modellen afzweren tijdens de modeshow van haar eigen collectie op de komende New York Fashion Week.

Normale maten
De zangeres en designer zal haar laatste creaties laten showen door echte vrouwen met rondingen, aldus een insider. "Jessica gaat haar beste vriendinnen op de catwalk sturen, zij hebben maten die meer die van de gemiddelde vrouw benaderen dan de gebruikelijke graatmagere modellen. "De zangeres doet meer dan enkel haar naam uitlenen aan de collectie, ze woont alle vergaderingen bij en maakt belangrijke beslissingen. Het is een echte zakenvrouw, ze weet wat vrouwen willen."

Lichaam aanvaarden
De 30-jarige blondine mét rondingen reisde voor haar televisieprogramma 'The Price of Beauty' de wereld rond om te onderzoeken wat vrouwen ervoor over hebben om er goed uit te zien. "De serie heeft me geholpen mijn lichaam te aanvaarden zoals het is. We willen er allemaal als de perfecte Barbiepop uitzien, maar het is belangrijk dat je je uiterlijk leert te appreciëren wat je hebt."



26-08-2010 om 13:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Defileren onder water

Defileren onder water





Waarom geen modeshow onder water, zo dachten de organisatoren in Zuid-Korea. Stuntelen op de catwalk hoeft niet langer op hoge hakken, maar kan ook onder water tijdens de allereerste onderwater-modeshow ooit.






In traditionele Koreaanse jurken, gemaakt door Park Sul-Nyeo's, bewegen de modellen onder water alsof ze zeemeerminnen zijn. De show was bedoeld als promotie van enkele nieuwe warenhuizen in de stad.



Beelden: ILOVEFASHIONNEWS.COM
Beelden: ILOVEFASHIONNEWS.COM



25-08-2010 om 12:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stella McCartney ontwerpt oplichtende sportkledij


Stella McCartney ontwerpt oplichtende sportkledij


http://img822.imageshack.us/img822/155/stellamccartney.jpg


Vrouwen die 's avonds graag gaan lopen, moeten niet langer fluorescerende hesjes aantrekken dankzij de Britse modeontwerptster Stella McCartney.

Stella McCartney is al een tijdje geobsedeerd door sportkledij dankzij haar samenwerking met het sportmerk Adidas. Dit najaar geeft ze een extra veilig tintje aan haar collectie. Zo voorziet ze haar gehele collectie van een lichtgevend aspect. Zelfs de schoenen lichten op in het donker. Modebewuste sporters moeten zich echter geen zorgen maken. De sportkledij is niet bedekt met lelijke fluorescerende strips. McCartney bedacht een ingenieuze fluorescerende tekening die er bijzonder hip uitziet in het daglicht én in de nacht. (br.she)



25-08-2010 om 12:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Directeur Vogue schrijft modegids

Directeur Vogue schrijft modegids


http://img828.imageshack.us/img828/5359/directeurvogue.jpg



Vogue's artistiek directeur Grace Coddington gaat samen met de voormalige hoofdredacteur van Vogue Men een boek voor alle modebewuste vrouwen schrijven.

Fashionista's die graag de nieuwste tips en het reilen en zeilen in modeland te weten willen komen, kunnen binnenkort hun hart ophalen bij het eerste boek van Grace Coddington. De rosse artistieke directeur staat bekend als het tegengewicht van de vinnige Anna Wintour en probeert zoveel mogelijk het artistieke en vrouwelijke in Vogue te steken.

"Ik ben ervan overtuigd dat het een prachtproject wordt", aldus Coddington.



24-08-2010 om 17:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het decolleté is terug trendy

Het decolleté is terug trendy


http://img713.imageshack.us/img713/1601/decollet.jpg


Volgens de Amerikaanse Vogue is de modewereld weer klaar voor sexy en vollere vrouwenvolumes. Grotere borsten maken daar deel van uit.


Versace presenteerde onlangs een zomercollectie met de borsten als blikvanger. En ook Prada schuwt de vrouwelijke rondingen niet, net als Louis Vuitton die in zijn collectie het decolleté weet te waarderen.


Uit de collectie van Louis Vuitton
Uit de collectie van Louis Vuitton



Een terechte evolutie, alleen rijst de vraag: waarom werden borsten zo lang geschuwd in de mode-industrie? "Borsten zijn voor een designer een ware uitdaging", vertelt een Londense designer in de Daily Mail. "Ze kunnen een jurk verknoeien en maken het moeilijk om een outfit mooi te doen zitten. Bovendien lijkt een vrouw er dikker door". Daardoor keert de modewereld zich al jarenlang af van de borsten en opteren ze liever voor de magere en tengere meisjeslook.


Deze herfst komt daar stilaan verandering in, al schijnen dikkere borsten nog altijd niet zonder uiterst tengere lichamen te kunnen. De B-cup wordt trouwens al gecatalogeerd bij 'grote borsten', vrouwen met een maatje meer horen er nog altijd niet bij.



24-08-2010 om 11:47 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole maakt 'big hair' terug populair

Cheryl Cole maakt 'big hair' terug populair





De 27-jarige zangeres en schoonheid Cheryl Cole staat bekend om haar voorliefde voor volumineus haar. Ze zou verantwoordelijk zijn voor de explosieve stijging in de verkoop van haarlak in het Verenigd Koninkrijk.


De verkoop van haarlak in het Verenigd Koninkrijk zou met een vijfde gestegen zijn in het laatste jaar. Redactrice Annabel Jones van Grazia: "Onze nieuwe liefde voor 'big hair' is te danken aan celeb Cheryl Cole. Als jurylid voor X-factor verscheen ze altijd met een hoge kuif en een stralende glimlach. Haar obsessie met volumineuze kapsels zal niet snel afnemen.

"Haarspray is nu veel makkelijker te gebruiken. Het houdt nu veel beter, maar kan tegelijkertijd veel makkelijker uitgeborsteld worden. Het kan ook voor heel wat haarstijlen gebruikt worden. De laatste tien jaar waren vooral natuurlijke producten populair, mensen gebruikten minder haarlak omdat ze aan de ozonlaag dachten. Maar glamour is nu terug trendy, wat maakt dat een volumineus, veerkrachtig kapsel weer helemaal hip is. Haarlak is daar een essentieel onderdeel van", besluit Jones.

Cheryl is het gezicht van haarlakmerk Ellnet.



23-08-2010 om 18:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York Fashion Week zet sieraden in de kijker


New York Fashion Week zet sieraden in de kijker


http://img265.imageshack.us/img265/6522/sieraden.jpg


Voorheen draaide het bij de modeshows voornamelijk om de kledij, de accessoires waren maar moeilijk te zien. En laat het nu net dat zijn waar vrouwen het budget en de interesse voor hebben. Speciaal daarom slaat het Amerikaanse modetijdschrift Harpers Bazaar de handen ineen met de Council of Fashion Designers om de 'Accessoires Bazaar' te creëren.

Vergeet de vaak saaie modeshows, nu kunnen fashionista's zich meteen naar een tentje tegenover het Fashion Week-terrein begeven om alle nieuwste accessoires te spotten. In de tent van 'Accessoires Bazaar' zullen niet enkel sieraden te zien zijn van juwelenontwerpers maar ook van grote modemerken als Calvin Klein, Jason Wu en Michael Kors.




22-08-2010 om 20:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina ontwerpen kinderkleding voor het goede doel

Brad en Angelina ontwerpen kinderkleding voor het goede doel





Angelina Jolie en Brad Pitt willen een kindercollectie op de markt brengen. Een deel van de opbrengst zal naar de Jolie-Pitt Foundation gaan.

Brad zou intussen al voor een zakelijke bespreking naar Italië vertrokken zijn om de collectie te bespreken. De kinderen ten huize Brangelina dienen als inspiratiebron, daarvoor worden de zes favoriete kledingstukken van de kleintjes gebruikt. Wanneer en waar de collectie te koop zal zijn, is nog niet duidelijk.


21-08-2010 om 14:10 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
20-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Noorda nieuwe uithangbord Vero Moda


Kim Noorda nieuwe uithangbord Vero Moda


http://img6.imageshack.us/img6/912/kimnoorda.jpg



Het Nederlandse topmodel Kim Noorda wordt het uithangbord van de winkelketen Vero Moda. Dat laat het merk zelf weten.

De Nederlandse Kim Noorda wordt het uithangbord van de winkelketen Vero Moda. Het is de eerste keer dat Noorda voor een Scandinavisch merk werkt. Eerder verwierf de Nederlandse faam door shows te lopen van Chanel, Marc Jacobs, Hermes, Christian Dior en Jean Paul Gaultier. Noorda werd ook al opgevoerd in campagnes voor Emporio Armani, Bulgari en Bottega Veneta.

"Kim is perfect om de look en de spirit van onze drie segmenten te vertegenwoordigen. Ze heeft de mogelijkheid om haar look aan elke mood en stijl aan te passen, iets wat de basisfilosofie vormt", besluiten ze bij Vero Moda.



20-08-2010 om 23:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson zorgt voor comeback van zwarte lipstick

Scarlett Johansson zorgt voor comeback van zwarte lipstick




Het modehuis Dolce & Gabbana laat voor hun nieuwste promotiecampagne van de cosmeticalijn Scarlett Johansson zwarte lipstick dragen. Aangezien we dit ook op de catwalk bij Chanel zagen, vrezen we dat deze weinig flatterende kleur voor lippen terug is.


Actrice en fashionista Scarlett Johansson is al aan haar derde seizoen als gezicht van de beautyproducten van Dolce & Gabanna bezig. Ze staat bekend om haar elegante, sexy, vintagestijl, maar niet meteen experimenteel. Vorige jaren oogde voor de campagnes erg natuurlijk, als een moderne Marilyn Monroe. Het is dus een grote verrassing om haar nu met extreme make-up als zwarte glanzende lippen te zien.   


Deze nieuwe look staat Scarlett wonderwel goed. Moest je deze actrice willen kopiëren, is het beter van de smokey eyes achterwege te laten, aangezien de combinatie nogal zwaar en gothic oogt. Wees je er ook van bewust dat deze kleur je teint bleker laat lijken. Iets minder extreem en warmer, maar even trendy zijn bordeaux of paarse tinten op de lippen.



20-08-2010 om 22:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blonde haarverf kondigt betere economie aan

Blonde haarverf kondigt betere economie aan


http://img836.imageshack.us/img836/1949/blond.jpg



De economie lijkt zich stilaan te herpakken en dat zien supermarkten ook in de verkoop van hun blonde haarverf.

Steeds meer vrouwen verven hun haren blond. Niet zo opmerkelijk volgens experts, want wanneer de economie terug heropleeft na een diepe crisis zijn vrouwen altijd meer geneigd om hun lokken blond te verven. "Het onderhouden van blond haar of haar met higlights kost een pak geld, en dat is voor de meeste vrouwen enkel toegankelijk wanneer de economie het beter doet."

Volgens de supermarkten en haarprofessionals is de vraag naar blond haar de afgelopen maanden met maar liefst 20% gestegen. Merken als Garnier melden zelfs dat hun best verkochte haarverf momenteel Natural Blonde is, terwijl dit in tijden van crisis nog kastanjebruin was.  (br.she)



19-08-2010 om 20:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé promoot eigen kledinglijn

Beyoncé promoot eigen kledinglijn


http://static1.hln.be/static/FOTO/pe/11/11/2/media_xl_3836282.jpg?20100818141636



Beyoncé liet zich restylen tot een getatoeëerde motorchick en een filmicoon uit de jaren veertig voor de promofot's van haar eigen modelijn. Voor de collectie Dereon©on poseerde ze op de motor, voor de collectie House of Dereon©on moest het wat meer stijl hebben. (br.hln)


19-08-2010 om 14:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse studenten leren ontwerpen zonder restjes

Amerikaanse studenten leren ontwerpen zonder restjes


http://img84.imageshack.us/img84/7246/ontwerpenzonderrestjes.jpg


Gemiddeld gooit een ontwerper zo'n 20% van de gebruikte stoffen in de vuilnisbak. Simpelweg omdat het goedkoper is om weg te gooien dan te recycleren. Daar wilt de New Yorkse Parsons New School for Design nu verandering in brengen.

Tijdens de opleiding 'Zero Waste' leren modestudenten via enkele simpele technieken om te ontwerpen zonder restjes na te laten. Dat doen ze door hun ontwerp in een puzzelvorm op de stof te leggen, of door eerst te draperen en dan pas te naaien of te knippen. Al die methodes zijn bijzonder kostenbesparend, maar volgens de meeste modehuizen niet erg efficiënt. Zo beweren ze dat al die nieuwe methodes enorm veel tijd kosten om te implementeren, waardoor het nog steeds voordeliger is om de restjes gewoon weg te gooien.

Toch zijn er al enkele goede voorbeelden voorradig. Zo recycleert Delvaux al zijn lederrestjes om er goedkopere handtassenlijnen mee te maken. Even kwalitatief, maar een pak goedkoper. (br.she)



18-08-2010 om 14:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dé herfstkleur: karamelbruin

Dé herfstkleur: karamelbruin



Verschillende modesites hebben karamelbruin uitgeroepen tot dé herfstkleur. Een beetje voorbarig misschien, maar de kille temperaturen en de regenbuien van de laatste dagen doen toch al aan herfst denken.


Het voordeel aan deze kleur is dat het een neutraal kleur met een warme ondertoon is. Gecombineerd met een felle kleur zoals geel of azuurblauw kan je het heel levendig maken.

In combinatie met wit of lichtgrijs wordt het zakelijk, in combinatie met rood, paars of groen wordt het pittig. Het enige waarmee het niet goed combineert is zwart. Kies eerder voor antraciet of een donker olijfgroen.






Het nadeel is dat aan dit kleur nog een bomma-imago kleeft. De stijl die je uitkiest zal dan ook grotendeels je look bepalen. Een wijde broek met een hip hemd, een jurk of rok met opvallende riem of een hippe regenjas maken je helemaal fashionable.  (br.hln)




18-08-2010 om 14:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode lippen doen het dit jaar beter dan ooit

Rode lippen doen het dit jaar beter dan ooit


http://img717.imageshack.us/img717/3752/rodelippen.jpg



Dit najaar kleuren onze lippen roder dan rood. Volgens make-upexperts mag de andere cosmetica dan basis blijven, onze lippen worden echte blikvangers.

Klassieke rode lippen vierden hoogtij tijdens de Fall/Winter Fashionshows van de New York Fashion Week. Gemey Maybelline was persoonlijk verantwoordelijk voor de cosmetica van alle modeshows, en zij trokken één vaste waarde doorheen al hun make-upopdrachten: knalrode lippen. De lippenkleur kon gaan van diep bordeaux tot fel rood, afhankelijk van de huidteint en de bijhorende oogmake-up. Zo lieten ze de diepere rode kleurtjes spreken bij smokey eyes, terwijl een naturel blik dan weer werd opgehemeld met de felste rode kleur die mogelijk was.



17-08-2010 om 21:03 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo verstop je dat buikje, mannen

Zo verstop je dat buikje, mannen


De Wizard Jeans helpt mannen én vrouwen om een buikje te verstoppen.


Een nieuw soort jeans verstopt je buik. Wizard Jeans helpt vrouwen al sinds vorig jaar, maar nu hebben ze ook een mannencollectie op de markt gebracht.

De jeans heeft een brede tailleband zodat de buik op zijn plaats blijft. De goedgeplaatste achterzakken geven dan weer extra vorm aan de kont, en liften die zelfs een beetje.

Mannen die het wel zien zitten om via hun kledij wat meer vorm aan hun lichaam te geven kunnen deze website bezoeken. Hou de kaart al gereed, want een paar kost algauw 120 euro.



17-08-2010 om 20:35 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Make-uptrends voor komende winter: alles kan


Make-uptrends voor komende winter: alles kan





Net als je garderobe is je make-up bij een ander seizoen aan vernieuwing toe. Gelukkig kan komende winter alles, althans wat make-up betreft.


Op de catwalk zagen we veel extremen, van ontzettend kleurrijk tot heel natuurlijk, dat meldt nu.nl. Modellen bij A.F. Vandevorst leken haast geen cosmetica te dragen: denk aan nudekleuren waardoor het lijkt als je niets op hebt. Designers bij Balmain, Stella McCartney en Burberry volgden dit voorbeeld. Daarnaast zijn natuurlijke kleuren als chocolade- en roestbruin in, dit werkt vooral goed bij ogen. Ideale kleuren dus voor je herfstmodus.


Is dat toch iets te 'natuurlijk' voor je, dan kun je het accent op je lippen met felrode lipstick leggen. Doe inspiratie op bij de modellen van Givenchy, Moschino en Karl Lagerfeld. Wil je je aan iets extreem wagen, dan zet je zowel je ogen, lippen, wenkbrauwen en wangen in de verf. Daarvoor kun je extreme tinten als oranje, paars en roestbruin gebruiken. Het zwarte lijntje aan de ogen is ook een blijver.




16-08-2010 om 15:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acht op tien vrouwen liegt over prijs kledij tegen partner

Acht op tien vrouwen liegt over prijs kledij tegen partner





Twee derde van de vrouwen liegt tegen haar partner over de prijs van nieuwe kledij. Acht op de tien van hen geeft toe dat ze het prijskaartje eraf halen voor ze thuis komen, om zo de echte prijs van het kledingstuk te verstoppen. 

Liegen
Een kwart van de 3.000 ondervraagde vrouwen verstopt nieuwe aankopen in haar kleerkast, de helft ontkent tegen haar partner dat het kledingstuk nieuw is, ze maakt haar partner wijs dat ze het item al lang heeft. Een vijfde liegt dat de kledij die ze kochten een koopje was, 17 procent zegt dat ze er bonnen voor had, 17 procent doet liegt dat iemand anders het voor hen kocht. De helft van de dames zegt dat hun geliefde zelden beseft wat ze allemaal kopen. Bijna de helft zegt dat ze zich schuldig voelen over hun aankoop, ook al vindt hun partner het niet erg wanneer ze shoppen. Een kwart van de vrouwen haalt geld af van hun gemeenschappelijke rekening tijdens een shoptrip, zodat hun aankopen niet op de bankafschriften komen.

Schuldgevoel
Onderzoekster Lynsey Walden: "De vaakst voorkomende reden voor vrouwen om te liegen over hun shopgewoonten is dat ze zich schuldig voelen over hun uitgaven. Vrouwen hebben een hele lijst met leugentjes die ze kunnen gebruiken wanneer ze vrezen dat hun partner niet blij zal zijn met hun aankopen. Andere leugentjes zijn: ik heb het gekocht met geld dat ik voor mijn verjaardag kreeg of ik heb niets anders dat past."



15-08-2010 om 15:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verontrustend of trendy? Skinny jeans voor baby's

Verontrustend of trendy? Skinny jeans voor baby's





Het vooruitzicht van zichzelf in een ultrastrakke jeans te wringen baart veel vrouwen zorgen, steeds meer Amerikaanse trendy moeders proberen hun baby (en hun luiers) hierin te dwingen.

Meer kinderkledij
De skinny jeans is een veel besproken item in de modewereld: de ultrastrakke broek is al verschillende jaren trendy, maar flatteert helaas niet zoveel vrouwen. Nu trekken modebewuste mama's hun baby dit steeds vaker aan, ondanks het oncomfortabele gevoel van deze jeans. De verkoop van volwassenen trends, denk aan lederen minijasjes en enkellaarsjes, in kinderkledij boomt sinds de crisis. Het lijkt alsof ouders minder aan zichzelf uitgeven, maar wel blijven spenderen aan hun kroost. Uit cijfers blijkt dat de verkoop van kledij voor volwassenen met 1,4 procent stijgt, bij kinderkledij is dat 5,3 procent.

Lederen jasje
De grootste Amerikaanse keten van kledij GAP verkoopt al jaren jeansbroeken voor pasgeboren baby's. Ongeveer de helft van hun aanbod voor kinderen zijn skinnyjeans. Maar ook bij andere winkels groeit het aanbod. De strakke broeken voor baby's zijn gemaakt naar het exacte voorbeeld van de volwassen jeansbroeken. Daarnaast vind je in de winkel nog andere babyversies van grote mensenkledij. "Mensen houden van trends voor volwassenen op kindermaat, trendy kledij is echt schattiger hoe kleiner ze gemaakt worden", aldus een woordvoerder van GAP.

Christina Lane, de dochter van de Amerikaanse mama Ava Lane, heeft op haar twee jaar al vier exemplaren skinnyjeansbroeken. "Ze kreeg de eerste als cadeau, maar dit was zo schattig, dat ik er nog extra kocht. Baby's en kleuters hebben dikke buiken, skinny jeans werken normaal niet voor mensen met een buikje, maar bij Christina staan ze wel mooi."

Schoonheidsideaal
Critici zijn geen voorstanders van dit soort kledij, dit zou het schoonheidsideaal op een nog jongere leeftijd opdringen. "Zelfs pasgeboren baby's kunnen zich nu zelfs zorgen beginnen maken over de grootte van hun kont."



15-08-2010 om 12:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een op vier vrouwen heeft maat 46 of meer

Een op vier vrouwen heeft maat 46 of meer


http://img836.imageshack.us/img836/6728/maat46.jpg



Vrouwelijke rondingen zijn weer hip, dat blijkt uit de verkoop van grote maten in de mode-industrie. Die zorgt enkel in Groot-Brittannië reeds voor 4.5 miljard euro inkomsten.

Vrouwen kopen nog steeds het vaakst maat 40 en 42. 15% draagt maat 44 en 25% kiest voor maat 46 of hoger. Hierdoor gaan steeds meer winkelketens investeren in een grote maten-lijn en worden maten zelfs geherdefinieerd. Zo maken sommige winkels van een maatje 44 een maatje 42 om de klanten beter in hun vel te doen voelen.



15-08-2010 om 11:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modetrends geven mannen het verkeerde idee


Modetrends geven mannen het verkeerde idee




Het aloude idee dat vrouwen 'het' zelf zoeken door korte rokjes te dragen, leeft voort in de hoofden van mannen. 57 procent van de mannen denkt dat vrouwen gemakkelijk in bed te krijgen zijn als ze strakke jurken dragen, één op vijf denkt dat vrouwen expres de aandacht willen trekken. Dat bleek na een bevraging 1.348 mannen van mycelebrityfashion.co.uk.







Ook korte topjes (53 procent), korsetten (51 procent), kant (45 procent) en de ondergoedtrend (43 procent) geven mannen het idee dat vrouwen promiscu zijn 'omdat ze expres meer huid tonen'.

Minirokjes doen maar één op vijf mannen aan seks denken, dat is bijna even veel als een lage jeans. Kniehoge laarzen scoren verrassend hoger dan de populaire stiletto's (32 vs 29 procent), en de kokerrok doet zelfs vier op tien aan seks denken.








Het verrassende is dat ook de onschuldige en alomtegenwoordige knielaarzen hoog scoren op die lijst. 34 procent van de mannen denkt dat vrouwen die enkel dragen om aandacht te trekken naar benen. 12 procent vindt ze smakeloos en marginaal.


"Het was verrassend om te zien hoe voor vrouwen onschuldige kledingsstukken voor mannen totaal iets anders betekenen. Vooral als ze de lichaamsvormen benadrukken of iets meer vlees tonen", zegt Andy Barr, directeur van de site.


"Wat ook opviel was de directe link die mannen leggen tussen kledijkeuzes en seksuele signalen, iets waar vrouwen niet onmiddellijk over nadenken als ze uitgaan", aldus nog Barr. Het lijkt erop dat hij vrouwen daarmee onderschat: veel vrouwen denken wel degelijk na over het effect dat ze met hun kledij proberen bereiken, vooral als ze uitgaan.


"Mannen moeten leren dat strakke kledij niet betekent dat een vrouw seks wil of met iedereen in bed zal duiken. Soms dragen ze gewoon iets strak omdat het een trend is."







Maar het ziet er niet naar uit dat dit snel zal gebeuren. Mannen willen ook hun eigen partner niet in strakke kledij het huis laten uitgaan (één op drie) en een op vier zou zijn vriendin zelfs verbieden uit te gaan in kledij die hen niet aanstaat.

Nochtans bleek uit ander recent onderzoek dat vrouwen geen strakke kledij om mannen te versieren, maar wel om andere vrouwen de loef af te steken.



14-08-2010 om 13:03 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
13-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levi's denkt aan vrouwen met rondingen

Levi's denkt aan vrouwen met rondingen



Ook de jeansmarkt ontdekt dat een normale vrouw geen pannenlat is, en brengt jeansbroeken op de markt die aangepast zijn aan de beroemde vrouwelijke rondingen. Levi's noemde de collectie Curve ID, en telt voorlopig drie onderverdelingen: slight, demi en bold, benamingen die verwijzen naar de graad van de rondingen.

Het jeansmerk doet dat toen na onderzoek bleek dat vorm belangrijker is dan cut of maat bij het kiezen van een jeansbroek.

Betere look
"Een van de meest frustrerende zaken voor vrouwen is dat ze geen jeans vinden die bij hun lichaam past. Door de diversiteit in bodytypes is dit vooral een vrouwenzaak. Mannen geven niet om vorm en of de jeans hen er beter doet uitzien. Vrouwen wel", aldus Robert Hanson van Levi's.

Subtiele verschillen
Per onderverdeling worden verschillende types en kleuren jeans op de markt gebracht, die verschillen in tailleband, plaatsing van de achterzakken en naad. Bij welk type je hoort, vraag je best aan een verkoopster.

Levi's denkt eraan een vierde onderverdeling toe te voegen aan de collectie.



13-08-2010 om 11:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 redenen om van je jeans te houden

9 redenen om van je jeans te houden



Een jeansbroek is het basisstuk dat iedereen in zijn of haar kleerkast heeft hangen. Een klassieker en een favoriet tegelijk. Waarom? Om deze goede redenen:

1)    Nooit in de steek
Een jeansbroek kan je bijna altijd dragen. Met een hemd en een vest voor een formelere look, met een t-shirt voor een luie dag thuis, met een topje tijdens een nachtje uit of met die toffe tuniek tijdens het shoppen. Je jeans laat je nooit in de steek!

2)    Het past bij alles
Welke kleur of stijl topje, t-shirt, trui, bikini, tuniek,schoenen, handtas, lipstick, kapsel je ook wil dragen: een jeans past er altijd bij.

3)    Verschillende leeftijden
Op senioren na, draagt zowat elke leeftijd een jeansbroek: van kleuters naar pubers, naar zwangere vrouwen of stoere mannen van middelbare leeftijd.

4)    Alle seizoenen
Op die enkel dagen hittegolf na, kan je een jeansbroek zowat altijd dragen. En is het toch te warm, dan schakel je toch over op een jeansrok of jeansshorts?

5)    Veel variatie
De variatie in jeansbroeken, maakt dat iedereen een jeans kan dragen en toch een eigen stijl kan hebben. Skinny, stretch, legging, bootleg...  keuze genoeg.

6)    Eenvoud
Een jeans blijft heel eenvoudig, en eenvoud siert. 

7)    Kleurtjes
Vele tinten blauw, maar ook zwart, geel, rood of groene jeans bestaan. De gekleurde jeans zijn iets moeilijker om juist te dragen en te combineren, maar met wat oefening lukt het wel.

8)    Comfort
Ok, een skinny jeans is niet altijd even comfortabel, maar een jeans die jou echt goed past, zit altijd lekker.

9)    Prijs
Een toffe jeans vind je in verschillende prijsklasses, wat het voor iedereen doenbaar maakt.



12-08-2010 om 12:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw past 21.000 stukken kledij maar koopt slechts helft

Vrouw past 21.000 stukken kledij maar koopt slechts helft




De gemiddelde vrouw past meer 21.000 kledingstukken tijdens haar leven, maar ze koopt er slechts de helft van. Dat blijkt vandaag uit een recente Britse enquête.

Passen
De onderzoekers ondervroegen 3.000 Britse vrouwen. Daaruit blijkt dat de dames gemiddeld vier keer per maand naar de winkel gaan en dan tien topjes, jeansbroeken, jurken of schoenen mee in het pashokje nemen. Dat maakt dus maandelijks 40 verschillende items of 480 per jaar. Ze koopt echter slechts vijf van deze gepaste items per shoptrip. Dat zijn 240 kledingstukken per jaar of een totaal van 10.560 tijdens haar ganse leven. De helft van de vrouwen past regelmatig iets in de winkel, zonder echt de intentie te hebben kledij te kopen.

Spijt
84 procent geeft toe vaak alleen te gaan windowshoppen maar uiteindelijk toch iets te kopen. Elke shoptrip levert echter een kledingstuk op dat nooit gedragen zal worden en een ander dat teruggebracht wordt met het excuus dat het niet paste. 40 procent van de vrouwen geeft toe dat soms ze het kledingstuk niet meer mooi vonden eens ze thuis kwamen. 85 procent van de vrouwen heeft vaak spijt van een aankoop wanneer ze gaan shoppen. Hetzelfde aantal geeft toe spijt te hebben iets te hebben laten liggen in de winkel.

Tijdverdrijf
Onderzoekster Sue Beck: "Voor veel vrouwen is kledij passen het leukste aan een shoptrip. Uren in het pashokje spenderen met vriendinnen door vreemde items en geweldige outfits te passen die je niet in het openbaar zou durven dragen. Het is ook een excuus voor sommigen om te dure kledij te kunnen passen en je budget te overschrijden."

Tips
Stylist van celebs Patrick Swan: "Het is belangrijk een kledingstuk te passen met een hele outfit. Dus als je een blouse wil proberen, neem je best ook de juiste broek en schoenen mee, zodat je kunt zien hoe alles samen staat. Er is niets erger dan geld te spenderen aan een kledingstuk om het dan nooit te dragen omdat je niets hebt dat er bij past. Prints leiden de aandacht af, probeer dus dit te dragen aan het lichaamsdeel waar je onzeker over bent. Lichaamsdelen die groter moeten lijken, hebben een kleine print nodig. Een grote print draag bij aan dingen die kleiner moeten lijken. Een goed jasje of truitje kan een outfit maken of kraken, dit kledingstuk is dus een goede investering en een aankoop die lang zal meegaan."

Redenen waarom vrouwen kledij terugbrengen:
1. Het paste niet
2. Ik hou er niet echt van 
3. Ik heb me bedacht 
4. Schuldgevoel
5. Ik vond iets gelijkaardig of goedkoper in een andere winkel
6. Partner was niet enthousiast 
7. Het kledingstuk past niet goed samen met een ander item
8. Het accentueert mijn kont
9. Heupen lijken groter
10. Boezem lijkt groter



11-08-2010 om 13:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Jacobs plant als eerste designer lijn voor grote maten

Marc Jacobs plant als eerste designer lijn voor grote maten


http://img203.imageshack.us/img203/5351/marcjacobs.jpg



Het modehuis van topdesigner Marc Jacobs is volop bezig met de ontwikkeling van een lijn voor vrouwen met maatje 42 of meer, dat laat zijn zakenpartner uitschijnen. Deze collectie zou een gevolg zijn van de groeiende vraag naar couturekledij in grotere maten.


De zakenpartner van Marc Jacobs Robert Duffy kondigde de plannen vorige week op Twitter aan. Hij gaf later toe dat hij te veel had prijsgegeven, het modehuis maakte sindsdien nog geen officiële aankondiging van een lijn voor grote maten. Het zou volgens Duffy wel nog een jaar duren voor de lijn op de markt. Het is niet zo dat de huidige lijn in grote maten zal aangeboden worden, de nieuwe collectie zou specifiek ontworpen worden voor grotere vrouwen. "Momenteel verkopen we al creaties in maat 42, maar die blijven altijd in de rekken hangen. We moeten nog zien hoe we deze lijn verkocht gaan krijgen. Het zit allemaal nog in de beginfase."


Duffy heeft zelf 'grote maten' en geeft toe dat het niet makkelijk voor hem is om trendy kledij te vinden. "Ik probeerde al te diëten, maar dat lukt niet. Daarnaast hou ik niet van de uitdrukking 'grote maten'." Daarom vroeg Duffy aan klanten van het merk naar ideeën voor een alternatieve term. Marc Jacobs is een ontwerper die graag buiten de lijntjes kleurt, hij breidde zijn collecties al uit met een lijn voor kinderen, honden en een boekenwinkel. Als dit een succes blijkt te zijn, zullen andere modehuizen misschien zijn voorbeeld volgen.


Veel merken als dat van Victoria Beckham verkopen niets groter dan maat 42, volgens designers is het moeilijker om te ontwerpen voor dames met rondingen. Het laatste jaar toont de mode-industrie meer interesse in grotere maten. Model Crystal Renn, maatje 42, is het eerste supermodel dat voor merken als Chanel en Jean Paul Gaultier op de catwalk verschijnt. Op de vorige editie van de Londen Fashion Week verschenen verschillende 'dikkere' modellen op de catwalk. Vorige maand kondigde het Amerikaanse grootwarenhuis Saks al aan dat het couture in grote maten zou opnemen in zijn aanbod.




10-08-2010 om 11:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeblunders zijn goud waard

Modeblunders zijn goud waard



Op het moment zelf stond je er niet bij stil, maar jaren later zou je door de grond willen zakken van schaamte: wie liet jou die modeblunders maken, en waarom?! Iedereen heeft het meegemaakt, oude fotoalbums zijn daar het bewijs van.

Die foto's kunnen jou nu veel opbrengen. Only organiseert een fotogallerij, toepasselijk 'Hall of shame' getiteld, waarbij iedereen zijn of haar modeblunder kan insturen. Meedoen? Upload één of meerdere foto's van jezelf uit de periode 1995-2010 en dit voor 6 september 2010. De meest foute outfit wordt beloond met een volledige Only-collectie in jouw maat. 

Wie niet durft, kan ook helpen kiezen wie de nieuwe outfit verdient. Dat doe je simpelweg door naar www.only.com te surfen en via de like-button aan te geven wie van jou mag winnen.



09-08-2010 om 22:27 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
08-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je die minirok met glans

Zo draag je die minirok met glans


http://img132.imageshack.us/img132/1807/maxmaraq.jpg



Een minirokje mag dan wel aanlokkelijk lijken tijdens de zomermaanden, je kan er ook bijzonder veel met misdoen. Wij zetten enkele tips op een rijtje om de minirok altijd draagbaar te maken.

Uiteraard is het belangrijk om naar je figuur te kijken. Zijn je bovenbenen net je slechtste lichaamspunt, kies dan eerder voor een rok tot op de knie. Die minirok is nu eenmaal niet besteed aan jou. Vrouwen die hun bovenbenen best nog kunnen vinden, maar vrezen voor de blootheidsfactor kunnen de minirok met een ondoorzichtige panty dragen. Dat maakt het geheel meteen een pak stijlvoller, zeker als je opteert voor een panty in dezelfde kleur als je rokje.

Draag een minirok liefst met een lage pump of ballerina's. Torenhoge naaldhakken staan prachtig onder langere rokken, maar bij een miniversie kan het al snel ordinair lijken. Zorg er ook steeds voor dat je andere kledij sober blijft. Ga dus niet voor een glittertopje of een blouse met immens decolleté. Tenzij je natuurlijk naar een nieuwjaarsfeest gaat.

Oefening baart kunst. Ook met een minirok. Zet daarom eerst een spiegel voor je, en probeer bepaalde zithoudingen eventjes uit. Een minirok verhult nu eenmaal minder dan een broek of een langer rokexemplaar, waardoor bepaalde zithoudingen misschien te onthullend kunnen zijn.



08-08-2010 om 13:52 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
07-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diane Von Fustenberg schenkt helft vermogen weg


Diane Von Fustenberg schenkt helft vermogen weg


http://img704.imageshack.us/img704/9246/dianevonfustenberg.jpg



Diane Von Furstenberg is ermee akkoord gegaan om de helft van haar fortuin weg te schenken aan goede doelen. Dat laat de ontwerpster zelf weten in een brief gericht aan de media.

Diane Von Furstenberg heeft zich achter een initiatief van Bill Gates en Warren Buffett geschaard. Dat duo probeert de rijksten der aarde ervan te overtuigen om de helft van hun fortuin te schenken aan goede doelen. Ze mogen zelf kiezen of deze schenking tijdens of na hun leven plaatsvindt. Ook het exacte bedrag en de goede doelorganisatie mag zelf bepaald worden.

Degenen die zich voor dit initiatief engageren moeten bovendien geen overeenkomst tekenen. De oprichters hopen dat een mededeling aan de media voor genoeg sociale druk zal zorgen om hun belofte waar te maken.  (br.she)



07-08-2010 om 19:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort: de handtassen van Victoria Beckham

Binnenkort: de handtassen van Victoria Beckham



Zelf is ze een handtasverslaafde (met een liefde voor de exclusieve Birkintassen), dus een verrassing is het niet helemaal: Victoria Beckham lanceert binnenkort haar eigen handtassenlijn. Daarvoor zal ze samenwerken met ontwerpster Katie Hillier.


De zangeres/ontwerpster had zich al laten ontvallen dat ze het beu is om reclamepaneel te spelen voor andere merken.






"Als ze Louboutins of een Birkin draagt, lopen mensen naar de winkel om exact hetzelfde te kopen. Dus dacht ze: waarom creëer ik niet zelf een lijn, zodat mensen mijn ontwerpen kopen?" Zo gezegd, zo gedaan dus. Een schoenencollectie lijkt echter nog niet meteen in zicht.


Beckham heeft zich de voorbije seizoenen al bewezen in de modewereld. Haar jurken oogsten veel bijval van zowel moderedactrices, celebs als het gewone publiek. Of dat met de handtassen ook zo zal zijn, zullen we dit najaar zien.







Ondertussen probeert Victoria ook haar voetballende man aan het ontwerpen te krijgen. "Ze is er van overtuigd dat hij een oog voor mode heeft." David zou een collectie van mannenpakken en avondkledij in elkaar moeten boksen. Ondertussen zou de voetballer gezwicht zijn voor de pleidooien van zijn eega.



06-08-2010 om 20:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontwerp je eigen, perfecte paar schoenen

Ontwerp je eigen, perfecte paar schoenen





De zoektocht naar de perfecte schoen is de hel voor jou? Ontwerp ze dan zelf online! Gebruikt makend van enkele basismodellen, kan je zowel op Shoes of prey en Upperstreet je eigen schoen ontwerpen. Daarbij kies je het model, de kleur, de stof, de afwerking tot het sluitingkje toe.

Het leukste is nog dat beide sites heel toegankelijk zijn. Je kan beginnen ontwerpen zonder de belofte van een aankoop of drie formulieren te moeten invullen. De programma's zijn erg gebruiksvriendelijk en leiden je stap voor stap door het proces, waarbij je naar hartelust kan experimenteren. Je kan je ontwerpen ook opslaan en de prijs laten berekenen.

Dat is wel even slikken. De schoenen zijn een pak duurder, maar je hebt ze natuurlijk wel zelf ontworpen. Shoes of prey is het goedkoopst: van 130 tot 230 euro, Upperstreet is duurder en start aan 220 euro. Nog een verschil met winkelen: je moet gemakkelijk zes weken wachten tot de schoenen afgeleverd zijn.




06-08-2010 om 14:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga bij de best geklede vrouwen van de wereld

Lady Gaga bij de best geklede vrouwen van de wereld


http://img841.imageshack.us/img841/3135/ladygaga2j.jpg



Lady Gaga staat wereldwijd bekend om haar excentrieke keldingsstijl, daarom werd ze door het Amerikaanse magazine Vanity Fair samen met Michelle Obama en Diane Kruger uitgeroepen tot de best geklede vrouwen van de wereld.


Elk jaar kijkt de modewereld reikhalzend uit naar de lijst van meest stijlvolle vrouwen van Vanity Fair. Lady Gaga is een nieuwkomer, ze werd gekozen vanwege haar hoeden en excentrieke outfits. Voor Michelle Obama is het al de vierde keer dat ze een vermelding krijgt, ze werd uitgeroepen tot een echte trendsetter. Redactrice Amy Fine Collins: "Michelle Obama speelt een erg belangrijke rol in de mode. De vrouwen die onze lijst halen, lijken op niemand anders. Het zijn leiders, geen volgers."


Samantha Cameron, de vrouw van de Britse premier, behaalde ook een plaatsje, het is de eerste keer dat een zwangere vrouw in de lijst verschijnt. First Lady's zijn blijkbaar erg in, want ook Carla Bruni kreeg een vermelding, naast  David Beckham, Maggie en Jake Gyllenhaal en designer John Galliano.



05-08-2010 om 23:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak je herfstoutfit retro met stippen

Maak je herfstoutfit retro met stippen





Retro is in, dat weten we al langer. Maar de nieuwste manier om deze look te creëren zijn stippen. We zagen dit namelijk bij verschillende designers op de catwalk verschijnen.



Sjaal bij asos.com.
Sjaal bij asos.com.



Ontwerpers bij Marc Jacobs en Miu Miu experimenteerden met frivole stipjes: denk aan vrolijke rokken en stippen in meisjesachtige kleuren als roze en zachtgroen, dat meldt styletoday.nl. We zagen dit ook terugkeren bij Oscar de la Renta en de koningin van vrolijke kleuren Sonia Rykiel. Vind je een hele rok met stippen niet volwassen genoeg, laat je dan gaan met accessoires als schoenen en sjaals. Je kunt je outfit ook altijd wat stoerder maken met robuuste accessoires als felle riemen of armbanden.



Panty's bij Silk in a box.
Panty's bij Silk in a box.



Stippen hoeven zich niet alleen te beperken tot zomerjurkjes. Je geeft je hersfoutfits van vorig jaar een update door er een panty met polkadots onder te dragen: goedkoop én trendy. (br.hln)



04-08-2010 om 13:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham ontwerpt maatpakken voor Posh

David Beckham ontwerpt maatpakken voor Posh


http://img801.imageshack.us/img801/5135/poshbeck.jpg



Victoria Beckham zou manlief overtuigd om een collectie maatpakken en avondkledij voor mannen te ontwerpen. Die zou er komen tegen de herst/winterlijn van 2011.

Oog voor mode
Posh zou naar verluidt al maanden David de oren van het lijf zeuren voor een samenwerking met haar modemerk, zijn ontwerpen worden een uitbreiding van haar jurken- en jeanscollectie. "Victoria is er eindelijk in geslaagd David te overtuigen, ze is er zeker van dat hij een oog voor mode heeft", aldus een insider. De 36-jarige voormalige zangeres zou erg blij zijn met wat hij tot nu op modevlak heeft gepresteerd. "Ze denkt dat de collectie als zoete broodjes zal verkopen. Hij zou chique mannenmode voor zowel overdag als 's avonds tekenen." 

Het is de eerste keer dat het koppel als designers zal samenwerken.



03-08-2010 om 22:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel maakt grijs haar hip

Topmodel maakt grijs haar hip


Kristen McMenamy


Grijs haar bij vrouwen wordt vaak als oud, onflatterend en helemaal uit de mode bestempeld. Het 45-jarige model Kristen McMenamy weigert echter haar grijze lokken nog te kleuren en wil zo een einde aan een van de laatste modetaboes te maken. 


Het 45-jarige model verschijnt met haar natuurlijke haarkleur op de cover van modebijbel Vogue, het meest toonaangevende magazine. Kirsten, moeder van drie kinderen, toont trots haar grijze lokken: "Ik heb Vogue gezegd dat ze moeten blijven vooruitgaan, vernieuwen is belangrijk. Ik bewijs dat je kunt verouderen en nog steeds rock 'n' roll blijven. Ik dacht dat mijn grijze haardos een mooie foto zouden geven." Ze verscheen eerder dit jaar ook al zo op de catwalk voor Calvin Klein. McMenamy doorbreekt graag modetaboes. In de jaren '90 verscheen ze op de catwalk met afgeschoren wenkbrauwen en een korte coupe.






Hoewel Kirsten in een wereldje werkt waar alles draait om jeugdigheid, stopte het model zes jaar geleden met haar kapsel te kleuren. Kristen McMenamy zet hier zelfs een trend mee. Jonge vrouwen als Kelly Osbourne kleuren nu uit eigen beweging hun lokken grijs.


Fashionista's reageren alvast enthousiast op de fotoshoot. Zij hopen dat dit een einde maakt aan het schoonheidsideaal van eeuwig jong te blijven, wat leidt tot vrouwen die tal schoonheidsingrepen ondergaan en er erg kunstmatig uitzien. Redactrice Nicola Moulton van de Britse Vogue: "Grijs haar maakt een vrouw niet lelijk, het maakt haar zelfs aantrekkelijker omdat het bewijst dat ze veel zelfvertrouwen heeft."



02-08-2010 om 19:46 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avondshopping in 190 Gentse winkels

Avondshopping in 190 Gentse winkels



In Gent hebben al 190 handelaars aan het stadsbestuur laten weten dat ze de deuren openen voor een eerste "laatavondshopping" op donderdag 7 oktober. Net als bij de herlancering van de avondshopping in Brussel, kiest Gent voor een evenement met animatie.

Een traditie van avondshopping kent Gent niet, al werd de mogelijkheid in 2005 al eens onderzocht. Wel organiseren dekenijen al jaren gelijkaardige initiatieven op beperkte schaal.
 
3 avonden afwijken
Gent besliste voorlopig om in de hele stad een afwijking op de openingsuren toe te kennen op drie avonden. Ondertussen lieten al 190 handelaars weten dat ze op de eerste avond, donderdag 7 oktober, de deuren langer openhouden.
 
Festival van Vlaanderen
"Er kan die dag niet alleen tot 22 uur gewinkeld worden", zegt economieschepen Mathias De Clercq (Open Vld). "In samenwerking met het Festival Van Vlaanderen, zullen in een aantal deelnemende handelszaken ook professionele muzikanten spelen." Er komt een uitgebreide communicatiecampagne om het initiatief bekend te maken.

Het is nog niet zeker of de avondanimatie ook bij de andere avondshoppingdagen aanwezig zal zijn. "We zullen na de eerste avond evalueren en bijsturen waar nodig", klinkt het. "Maar een begeleidend evenement geeft wel een meerwaarde".



02-08-2010 om 19:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben jij een shopaholic?

Ben jij een shopaholic?



Ben jij een shopaholic? Is shoppen en geld uitgeven een verslaving geworden voor jou, in plaats van een toffe manier om een zaterdagnamiddag te spenderen? Dit zijn de waarschuwingssignalen:

1)    Extra kamer
Niet alleen je kasten puilen uit, je hebt zelfs een extra kamer alleen voor je kleren en schoenen. En dat is niet omdat ze vanzelf kleine kleertjes maken, je hebt gewoon te veel gekocht.

2)    Niet zoveel, toch?
Je minimaliseert je uitgaven, niet alleen tegenover anderen maar ook voor jezelf. Je verstopt rekeninguittreksels en kassaticketjes om te kunnen liegen, en je halveert de prijs als je die noemt.

3)    Een in elk kleurtje
Je bent zo dol op die nieuwe riem/bloes/broek/schoenen dat je ze in elke kleur hebt gekocht. Alsof je dat allemaal zal dragen...

4)    Labels
Als er verschillende items in de kast het label en het prijskaartje nog hebben, dan betekent dat twee dingen: a) je hebt het nog niet gedragen of b) er is geen controle op je uitgaven. Want terugdragen zal je zeker niet doen...

5)    Merken
Je koopt bijna alleen maar merkkledij, en dan vooral om te kunnen zeggen dat je merkkledij hebt en niet omdat je het kan betalen of omdat het je enorm flatteert.

6)    Koopje van de eeuw
Je kan geen enkel koopje weerstaan... ook al is de prijs van jouw koopje evenveel waard als de volledige garderobe van iemand anders. Het maakt niet uit hoeveel je uitspaart, maar wel hoeveel het kost. En het is geen koopje als je het niet echt mooi vindt, niet past of je het zelfs nooit wil dragen.

7)    Ik verdien het
Je werkt hard, dus je verdient iets.  Maar werken we niet allemaal hard? En moet je echt even hard shoppen als je werkt, ter compensatie? Kan je dat geld echt niet voor iets leuker spenderen? Een reisje, een verwenweekend, een gezellig diner met vriendinnen? En geeft shoppen je echt de verlossing waar je naar op zoek bent, en geen extra schuldgevoel?

8)    Eentje is geentje
Je hebt verschillende kredietkaarten, en je blijft tegen de limieten aanschuren of deze verhogen.

9)    Lenen
Je moet leningen aangaan om je kredietschulden af te betalen... dit is het punt waarop je moet ingrijpen, en hulp zoeken. Start met een overzicht van al je schulden, onbetaalde rekeningen en inkomsten en stap naar een schuldbemiddelaar!




02-08-2010 om 14:36 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
01-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend bij celebs: toon je buik

Trend bij celebs: toon je buik




Zowel Kylie Minogue en actrice Blake Lively kozen voor een outfit met een transparant stuk aan de buik. We voelen een nieuwe trend opkomen, betekent dit nu dat vrouwen massaal met buikspieroefeningen moeten beginnen? 


Transparante blouses, zijn al langer trendy, maar het ging vaak om nudetinten waarbij een blote buik niet erg opviel. Of je waarbij je deze makkelijk kon verdoezelen door er een sexy korset onder te dragen. Steeds meer celebs kiezen echter voor zwarte transparante stoffen die hun blote buik onthullen. Zo toonde de 42-jarige Kylie Minogue haar stevige buikspieren in Melbourne met een topje met transparant stuk en skinny, afgebleekte jeans. De zangeres maakte zo haast elke vrouw van haar leeftijd jaloers met haar slanke lijn.



Blake Lively.
Blake Lively.



Jessica Biel stapte op de rode loper in een rode transparante jurk, waardoor niet alleen haar grote zwarte slip te zien was, maar ook haar perfecte lijntje. En gisteren koos fashionista en actrice Blake Lively voor een mininjurkje van Chanel met kant aan de navel. Een echte trend lijkt dus in de maak.


Betekent dit dat we binnenkort allemaal onze buik weer moeten laten zien, net zoals in de jaren '90? Dit is iets waar de meeste vrouwen niet naar uitkijken. Want geeft toe, als je geen ultrastevige buikspieren maar wel love handles hebt, is deze trend echt geen zicht.



01-08-2010 om 12:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste jeanscollectie Posh scoort bij fashionista's

Nieuwste jeanscollectie Posh scoort bij fashionista's





Victoria Beckham besloot haar in het slop geraakte collectie jeansbroeken nieuw leven in te blazen, het resultaat van de restyling is vanaf vandaag online te koop en fashionista's reageren alvast enthousiast.

Verlengend effect
Victoria Beckham verkoopt haar nieuwste denimcreaties alleen online op net-a-porter.com. Het zijn allemaal skinny jeansbroeken geworden, enkel bestemd voor slanke dames dus. Deze zouden toch elk figuur moeten flatteren, want ze hebben een verlengend effect.






Net als bij haar jurken maakte Posh gebruik van veel en opvallende ritsen, zo heb je een zwarte, strakke broek met gouden details. Maar er is ook een blauw model met een donkerder paneel. Binnenkort komen er nog creaties met spiegeltjes, metalen en kanten afwerkingen, als laatste staan er ook ook zwarte, glanzende broeken op stapel. Je betaalt ongeveer 250 euro voor een denim creatie van Posh.


01-08-2010 om 00:38 geschreven door fashionista


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!