Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

30-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips voor de perfecte dot, net als de celebs

Tips voor de perfecte dot, net als de celebs


http://img90.imageshack.us/img90/8486/blackswane.jpg


De ballerinadot is een kapselklassieker omdat je er niet veel moeite in moet steken en het benadrukt de natuurlijke schoonheid, aldus stylisten.


Dankzij de balletfilm 'Black Swan' was de dot de haartrend op de catwalk voor de lentecollecties. Styliste celebs als Diane Kruger, Kirsten Dunst en Jennifer Lopez pikten dit op en geven hun draai aan het kapsel van actrice Natalie Portman in de film. Styliste Syfu zegt dat de dot de laatste jaren erg veranderd is. "Er zijn verschillende versies, nonchalant, asymmetrisch, bovenop het hoofd of strak. Vroeger was dit erg stijf, maar tegenwoordig kan je er alle kanten mee op." 


Syfu deelt haar geheim voor de perfecte dot. "Voor je eraan begint, werk je met een stylingproduct om een stevige basis te maken zodat het niet lost. Je blaast het best droog in de richting waar je de dot wil, voor meer controle, gebruik een platte borstel. Wanneer je je haar met een elastiekje vastmaakt, zorg er dan voor dat je je hoofd recht houdt om te vermijden dat de dot uitzakt aan je nek."
 

"Maak je stijl persoonlijk, je kan hier eigenlijk niet fout mee gaan. Je moet wel rekening houden met wat je draagt, deze haarstijl vestigt namelijk de aandacht op je gezicht, probeer dus slechts een aspect te benadrukken als felle lippen, strenge wenkbrauwen of verleidelijke ogen."


30-06-2011 om 10:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 48-jarige wordt topmodel dankzij grijze lokken


48-jarige wordt topmodel dankzij grijze lokken


http://img43.imageshack.us/img43/9661/cindyjoseph.jpg


Topmodel word je op je 15de. Als je geluk hebt, maak je ook op je 18de nog een kans. Maar op je 48ste ben je zeker en vast afgeschreven. Dat dacht Cindy Joseph althans. De Britse besloot op haar 48ste haar lokken niet langer te verven en voor een prachtig grijs te gaan. "Plots werd ik opgemerkt door een talentenzoeker." Sindsdien is de vrouw in de grootste reclamecampagnes te bewonderen.

Het sprookje van Cindy Joseph begon zo'n 10 jaar geleden. De guitige dame besloot haar leeftijd te omarmen en volop voor grijs haar te gaan. Aan een modellencarrière dacht de vrouw hoegenaamd niet. "Maar toen werd ik opgemerkt door een talentenzoeker en een paar weken later tekende ik mijn contract bij Ford Models", vertelt Joseph. Het succesverhaal ging nog sneller aan het rollen toen ook modefotograaf Stephen Meisel voor haar charmes viel. Plots werd ze gevraagd voor Dolce&Gabbana, en campagnes voor Ann Taylor en Aveda volgden snel. Nu is ze ook het uithangbord van Olay en de winkelketen Target.

"Ik ben zo blij dat ik van die jeugdige onzekerheid verlost ben. Ik weet wie ik ben, wat ik kan en hoe ik met mezelf moet omgaan", vertelt de vrouw. "Wat je ziet is wat je krijgt. Ik ben blij met mezelf. Als je me wilt zoals ik ben, zal ik het zo aan je verkopen." (br.she)


29-06-2011 om 18:59 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
28-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Espadrilles maken comeback

Espadrilles maken comeback


http://img844.imageshack.us/img844/7821/espandrilles.jpg
Links: espadrilles van Lanvin, rechts: model van Theodora and Callum.


Espadrilles waren lang het schoeisel van artiesten en vrijgevochten hippies: ze waren het symbool van de vrijheid. Ze zijn makkelijk, betaalbaar en tegenwoordig ook hip, wat meteen verklaart waarom ze nu zo populair zijn bij fashionista's.


Zelfs chique designers herontdekten de espadrille. Hoewel je voor al 10 euro dit oorspronkelijk Catalaanse schoeisel uit canvas vindt, kun je ook 300 euro uitgeven aan een roze satijnen paar van Lanvin, ook Yves Saint Laurent maakte hier een versie van. Maar zelfs dure designermodellen zijn gemaakt van canvas en jute of hennep, want betekent dat zij bij de eerste regenbui geruïneerd zijn. Tegenwoordig heb je gelukkig ook exemplaren met een lederen bovenkant en een ruberen, deze doorstaan het regenachtige Belgische klimaat iets beter.

Welk model?
Deze schoenen komen er in verschillende gedaanten: het basismodel heeft een platte zool en is rechttoe rechtaan. Maar voor liefhebbers van hoge hakken zijn er plateauversies, het Spaanse bedrijf Castañer waagde zich hier voor het eerst aan in de jaren '60. Durvers gaan voor een model met bandjes rond de enkels. Een leuk accent voeg je toe met vrolijke printjes, maar je hebt ook mooie lederen exemplaren van bijvoorbeeld Penelope (br.hln)



28-06-2011 om 10:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum lanceert een juwelenlijn

Heidi Klum lanceert een juwelenlijn


http://img810.imageshack.us/img810/7070/heidiklumg.jpg


Heidi Klum lanceert een juwelenlijn. De nepsieraden worden samen met QVC op de markt gebracht.

Geen peperdure diamanten voor Heidi Klum. Het topmodel houdt van verandering en kiest daarvoor voor nepjuwelen ter lancering van haar juwelenlijn in samenwerking met QVC. De lijn zou vanaf 8 september in Amerika verkrijgbaar zijn, net rond het tijdstip van de New York Fashion Week.

Klum introduceerde eerder al een zilvercollectie voor QVC.



27-06-2011 om 17:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walter Van Beirendonck krijgt overzichtstentoonstelling

Walter Van Beirendonck krijgt overzichtstentoonstelling


http://img837.imageshack.us/img837/4239/waltervanbeirendoncky.jpg


Dit najaar presenteert het Antwerpse ModeMuseum de eerste grote overzichtscollectie van de Antwerpse modeontwerper Walter Van Beirendonck.

Walter Van Beirendonck's carrière is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend te noemen. Drie decennia lang bouwde de man aan zijn mode-imperium, dat naast een eigen lijn ook bestaat uit een samenwerking met JBC. Volgens velen geldt hij als een buitenbeentje van de Antwerpse mode. Wat vast staat is dat zjin kleurrijke ontwerpen ervoor zorgden dat zijn defilés in Parijs echte hits werden.

Van Beirendonck zei steeds meerdere inspiratiebronnen te hebben: de natuur, technologie, kunst, popcultuur tot etnografie. Maar in al zijn collecties komt één vaste waarde terug: Van Beirendonck schuwt de maatschappijkritische thema's niet.

Om al die prachtcollecties extra in de kijker te plaatsen lanceert het Antwerpse ModeMuseum van Antwerpen van 14 september 2011 tot 19 februari 2012 de 'Dream The World Awake'-tentoonstelling. (br.she)


27-06-2011 om 12:25 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
26-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In Milaan werden de zomertrends 2012 voor mannen voorgesteld

In Milaan werden de zomertrends 2012 voor mannen voorgesteld


http://img857.imageshack.us/img857/3903/mcqueena.jpg
McQueen


Dominant op de catwalk in Milaan waren de brede verticale strepen, zowel op hemden, vesten als op wijde broeken, waardoor het pyjamagevoel boven kwam drijven. foto ap



26-06-2011 om 11:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 op de 10 Belgen wantrouwt solden

9 op de 10 Belgen wantrouwt solden


http://img845.imageshack.us/img845/1980/solden.jpg


De solden staan weer voor de deur. Tijd dus om een nieuwe garderobe aan te schaffen. Al staan 9 op de 10 Belgen stiekem wel kritisch tegenover het fenomeen solden, zo blijkt uit cijfers van het OIVO.

1 op de 10 Belgen stelt zich geen vragen bij de koopjes. De rest kijkt met kritische ogen naar de afprijzingen. Vooral de bulkverkoop waarin de aangeboden kledij pas kortingen krijg als je er meerdere stuks van koopt, wekken argwaan op. Ook het feit dat we ons maar moeilijk aan ons vooropgestelde budget kunnen houden, zorgt voor argwaan.

Toch is er ook goed nieuws zo blijft 7 op de 10 Belgen de solden ondanks alles toejuichen. (br.she)


26-06-2011 om 10:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Branquinho maakt lingerie zonder frullen voor Marie Jo

Branquinho maakt lingerie zonder frullen voor Marie Jo


http://img15.imageshack.us/img15/2757/branquinho.jpg


Vorig jaar was het Belgisch ontwerpersduo A.F. Vandevorst aan de beurt, dit jaar mag Veronique Branquinho een lingerielijn voor Marie Jo L' Aventure ontwerpen. Het resultaat zijn luxueuze beha's zonder frullen, maar tegelijkertijd erg vrouwelijke ontwerpen.

Veronique Branquinho legt de samenwerking uit: "Marie Jo L'Aventure staat voor de 'urban woman' met stijl. Zelf hou ik ook van moderne vrouwelijkheid, zonder frullen en zoete romantiek. Ik wil luxe, zonder opzichtig te zijn." De collectie oogt erg fifties, met een tikje couture. De designer werkte met tule, grosgrain en plissés. De collectie bevat onder meer een body, een demi-corps beha en een hoge tailleslip. Het materiaal waarmee ze werkte, lijkt op satijn, maar is een huidvriendelijke microvezel. Qua kleuren zetten mysterieus smaragdgroen en tijdloos zwart de toon.

Branquinho liet zich inspireren door de vrouwen op de meesterwerken van Cranach, Giorgione, Raphael en Dürer: sensueel dus maar niet graatmager. De collectie ligt vanaf midden september in de winkels. (br.hln)


24-06-2011 om 14:22 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
23-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je stijlvol de broek met print

Zo draag je stijlvol de broek met print


http://img718.imageshack.us/img718/4124/broekmetprint.jpg


Een hit op de zomerfestivals is de losse broek met print, dit is echter moeilijk te dragen omdat het al gauw lijkt alsof je een gedateerde hippiebroek aanhebt. Daarom geven we enkele tips om in alle comfort er toch stijlvol uit te zien.

De broek met drukke print, liefst een model met Afrikaanse look, werd vorig jaar bij fashionista's met gemengde gevoelens onthaald. Sommigen waren er meteen gek op, andere reageerden eerder voorzichtig. Maar wat jouw mening hierover ook is, je zult moeten aanvaarden dat ze een trend zijn op de festivals. Dat is niet zonder reden: dit model zit supermakkelijk zonder dat je aan stijl hoeft in te boeten, tenminste als je ze met de juiste stukken combineert. Dat bewees onder meer actrice Vanessa Hudgens op het Amerikaanse festival Coachella met haar zigeunerbroek.

Tips
De trend startte op de catwalk, onder meer bij Louis Vuitton, die experimenteerde met brede modellen met dierenprints, Etro ging voor zwart-witte tribaltekeningen en Moschino Cheap & Chic pakte uit met vrolijke bloemetjes.

- Voor de juiste look kies je voor een brede broek die wijd valt of smaller wordt aan de enkels.

- Combineer met een eenvoudig, mouwloos topje, eentje die de buik ontbloot voor de durvers, blouse in een neutrale tint of een stijlvol jasje om je outfit wat chiquer te maken.

- Qua schoenen zit je goed met plateau- of gladiatorsandalen, vermijd te allen tijde slippers als je niet op een hippie wil gaan lijken. (br.hln)


23-06-2011 om 15:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Versace voor H&M: veel kleur, prints en glamour

Versace voor H&M: veel kleur, prints en glamour


http://img269.imageshack.us/img269/1487/vercace.jpg


Vanaf 17 november zul je bij de budgetvriendelijke winkelketen H&M een feestjurk van Versace vanaf 55 euro kunnen kopen. Het rijke verleden van het modehuis diende als inspiratiebron voor de vrouwen-, mannen- en zelfs interieurcollectie.


De exclusieve lijn zal veel prints, kleur bevatten en erg weelderig zijn. Je vindt de stukken in 300 filialen van H&M, maar zal ook online vanaf 17 november verkocht worden, net voor de feestdagen dus. "Ik ben erg blij te mogen samenwerken met H&M en dat ik zo een groot publiek kan bereiken. De ontwerpen zullen typisch Versace zijn", aldus Donatella. Volgend jaar in januari komt er nog een tweede collectie van het luxueuze modehuis in de H&M-winkels.


Creatief adviseur van H&M Margareta van den Bosch: "De collectie voor H&M zal glamoureus en flamboyant zijn, alles waar Versace voor staat. Donatella deelt met ons haar iconische ontwerpen uit de archieven van het modehuis. De stukken zullen de perfecte outfit voor de feestdagen worden."


De keten werkte eerder al samen met ontwerpers als Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garcons, Jimmy Choo en recentelijk Lanvin. (br.hln)


23-06-2011 om 10:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dior verliest toonbeeld voor bontcollectie

Dior verliest toonbeeld voor bontcollectie


http://img88.imageshack.us/img88/5027/diorf.jpg


Frédéric Castet is op 81-jarige leeftijd overleden. De man werd wereldberoemd als bontontwerper bij Dior.

Castet zorgde voor het pluizige karakter van Dior. De man trad in 1953 in dienst bij het Franse modehuis en zorgde in 1973 voor een geheel nieuwe lijn: ready-to-wear fur: oftewel: draagbare, iets betaalbaardere bontcollecties. De man zou tot 1988 vastgeketend blijven aan het modehuis vooraleer hij zijn eigen modehuis oprichtte. (br.she)



22-06-2011 om 23:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat je maar gaan tijdens de solden: shoppen stemt vrolijk

Laat je maar gaan tijdens de solden: shoppen stemt vrolijk


http://img849.imageshack.us/img849/3939/aankopenmode.jpg


Hoewel kleding passen soms erg frustrerend kan zijn, ontdekten psychologen nu dat shoppen je echt gelukkig kan maken.


De onderzoekers hielden honderden interviews in shoppingcentra, ze vroegen ook winkelende mensen een dagboek bij te houden van hun gedrag, humeur en de aankopen waar ze spijt van hadden. Degenen die zeiden slecht gehumeurd te zijn, deden vaker een impulsieve aankoop. 62 procent had iets gekocht om zichzelf op te vrolijken, terwijl 28 procent dit deed om iets te vieren.


De vorsers ontdekten wel dat jezelf op iets moois trakteren een blijvend positief effect op je stemming heeft en er zijn nauwelijks negatieve emotionele bijwerkingen. "Jezelf opvrolijken door te shoppen is goed voor je, het stemt je vrolijk zonder dat je er spijt of een schuldgevoel van krijgt", aldus de psychologen. Toch waarschuwen ze voor een foutje in de studie, mensen die in een goed humeur waren, gingen vaker in op de vraag voor deelname, slechts een ondervraagde gaf toe spijt te hebben van zijn aankopen.


Dit is alvast goed nieuws voor fashionista's die al maanden uitkijken naar de aankomende koopjesperiode. Dit betekent dat je je niet langer hoeft in te houden. Je kunt echter wel door enkelemaatregelen te nemen, miskopen voorkomen, om nog gelukkiger te worden. Want nu wordt niemand vrolijker van die lelijke jumpsuit die enkele seizoenen geleden nog zo hip leek, maar slechts een keer werd gedragen.

- Bepaal op voorhand een budget: Haal op voorhand een vooropgesteld bedrag cash geld af en je laat je bankkaarten thuis. Zo kun je niet meer uitgeven dan gepland en ga je ook meer over je aankopen nadenken.

- Maak een planning: Voor je gaat shoppen, bestudeer je eerst je kleerkast en bedenk wat je nodig hebt. Maak een lijstje van essentiële zaken die je nodig hebt en binnen je budget passen.

- Dit maakt het mogelijk om gerichter te shoppen. Als je enkel op zoek bent naar een klassieke broek, dan heb je niets te zoeken bij de rokken. Dit bespaart je niet alleen tijd, het maakt je shoptrip ook minder vermoeiend.

- Denk in outfits: Het grootste probleem bij een impulsieve aankoop is dat je iets mee naar huis neemt dat niet bij de rest van je kleerkast past. Dus voor je naar de kassa stapt, vraag je je beter af of je schoenen, een broek of rok hebt die bij die opvallende blouse met drukke print past.

- Pas alles: Kledij kan er op de kapstok mooi uitzien, maar verschrikkelijk zijn wanneer je het aanhebt.

- Kijk naar de wasvoorschriften: Als iets enkel in de droogkuis gereinigd mag worden, moet je overwegen of het de moeite wel waard is om te kopen, dat geldt ook voor spullen die enkel in de handwas mogen. Als dat in jouw geval betekent dat dit maanden onderaan de wasmand blijft liggen, kun je het beter niet kopen. (br.hln)


22-06-2011 om 11:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot or not: mannen met ontblote enkels

Hot or not: mannen met ontblote enkels


http://img829.imageshack.us/img829/975/ontbloteenkels.jpg


Moschino bracht ze in 2009 op de catwalk, Jude Law vertaalde ze naar het straatbeeld in 2010 en mode-ontwerper Thom Browne doet in 2011 een nieuwe poging om van 'ontblote enkels' een mannentrend te maken.

Met weinig succes, aan deze kant van het Kanaal dan toch. In Groot-Brittannië worden de zogenaamde 'mankles' dan weer aanzien als 'tout le rage'. Het tijdschrift Esquire besteedde er een hele reportage aan, catwalks lopen er vol mee en in Notting Hill worden ze opvallend vaak gespot.

Hoe draag je die nieuwe trend? Simpel: vergeet de sokken, rol je broekspijpen op (maximaal twee keer!) en combineer met zomers schoeisel als zeilschoenen of loafers. Hippe mannen doen het ook wel eens met skinny jeans die net tien centimeter te kort is (al dan niet door de broek zelf af te knippen).

Shorts, sandalen en slippers zijn in principe uitgesloten van 'de look', ook al worden hier onvermijdelijk ook enkels ontbloot.

Nonchalant, bevrijdend
Fashion watchers verdedigen de 'mankles'. "Het is een toffe, nonchalante, zorgeloze look. Je ziet het overal, het is wat mannen op de catwalk showen", aldus Jeremy Langmead in The Times. Ontwerper Thom Browne vult aan: "Blote enkels, dat voelt bevrijdend".

Collega-ontwerper Stephen Bayley valt hem bij: "'Mankles' geven mannen de gelegenheid om te worden aanzien voor een Italiaans architect."

"Geen Britse enkels, aub!"
Tegenstanders zijn er ook: "Ik heb niets tegen de mannelijke enkel op zichzelf. Alles heeft zijn tijd en plaats. Bijvoorbeeld, de Montenegrijnse kust op een hete zomerdag. Maar niet in Mayfair, tussen 9 uur 's ochtends en vijf uur 's avonds", klaagt journalist Quentin Letts in de Daily Mail.

"Wat werkt in Italië, werkt niet noodzakelijk in Engeland. Wij zijn Britten, onze enkels zijn het niet waard om getoond te worden. Ze zijn bleek, met vieze, blauwe spataderen en behoren aan mannen genaamd Bob en Trevor. En nu wordt ons verteld dat dit dé zomertrend is. Ik pas, aldus de Britten !." (br.hln)


21-06-2011 om 10:25 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
20-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is de nieuwe IT-mannenjas

Dit is de nieuwe IT-mannenjas


http://img7.imageshack.us/img7/2936/itmannenjas.jpg


Wil je als man uitpakken met een trendy jasje? Dan ga je niet meer voor het stijlvolle detailjasje. Dolce&Gabbana toonde tijdens zijn modeshow namelijk dat de mannenjasjes een pak nonchalanter mogen worden.

Herinnert u zich nog die knappe mannen in maatpak? Die ieder jaar opnieuw de catwalk afstruinen tijdens de modeshows voor de mannencollecties. Wel, dit jaar ging het er iets anders aan toe tijdens de show van Dolce&Gabbana. De twee Italianen zeggen namelijk genoeg te hebben van al dat detailwerk.

"Het gaat allemaal om herontdekken van stukken. Het potentieel van 'maat'pakken herontdekken", vertelde Gabbana na de show aan WWD. "Ik gebruik geen computer om mijn ontwerpen op te tekenen, en ik maak niet gebruik van het internet. Ik wil onbevooroordeeld aan mijn werk beginnen." Het resultaat van die nieuwe visie bij D&G is een maatpak, dat de voeten veegt aan afwerking. Zo zijn de nieuwe mannenjasjes langer dan normaal, hebben ze slechts 1, vaak weggewerkte, knoop om het jasje dicht te houden en is er geen opvallende halskraag meer.  (br.she)


20-06-2011 om 15:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lanvin lanceert kindercollectie


Lanvin lanceert kindercollectie


http://img607.imageshack.us/img607/7177/kindermodelanvin.jpg


Mini fashionista's hebben er eventjes op moeten wachten, maar nu is hij er eindelijk: de kindercollectie van Lanvin is een feit.


Het is de eerste keer in meer dan 75 jaar dat het modehuis zich aan een kledinglijn voor de allerkleinsten waagt, maar nu ligt er sinds kort dus een splinternieuwe collectie in de winkelrekken. De collectie werd eerder deze maand in New York gelanceerd.


Ontwerper Alber Elbaz liet zich inspireren door de hechte band die oprichtster Jeanne Lanvin had met haar dochter Marguerite. 65 jaar na het overlijden van Jeanne is Lanvin nog bijzonder populair. Vorig jaar ontwierp het modemerk nog een kledinglijn voor H&M, die in heel Europa een heuse stormloop teweegbracht.



Lanvin.
Lanvin.


De Petite Lanvin wintercollectie van 2011 is voor meisjes tussen de 4 en 10 jaar. Het modehuis lanceert 25 stukken, waaronder schattige ballerina's, t-shirts met zijden strikjes en opgeleukte jurkjes, jassen en truien.

Naast de kledingstukken, bracht Lanvin voor het goede doel ook vier exclusieve poppen met Lanvinjurkjes op de markt. De opbrengst gaat integraal naar Designing Hope. (br.hln)


20-06-2011 om 15:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld onthult Lily Allens (tweede!) bruidsjurk

Karl Lagerfeld onthult Lily Allens (tweede!) bruidsjurk



Toegegeven: we stonden er eventjes van te kijken toen Lily Allen, geheel tegen alle verwachtingen, haar ja-woord gaf in een jurk van de Franse modeontwerpster Delphine Manivet. De Britse zangeres nam een paar maanden geleden nochtans Karl Lagerfeld onder de arm om haar bruidsjapon te ontwerpen. Maar nu wordt alles opeens duidelijk: Lily had namelijk twee trouwjurken...


Het mysterie werd ontrafeld toen Karl Lagerfeld het ontwerp van Lily's tweede bruidsjurk op de website van Chanel plaatste. Dat tweede exemplaar werd voor het huwelijk maandenlang angstvallig geheim gehouden, het design werd daarom pas na de grote dag wereldkundig gemaakt.


Op de website zien we een foto van de 'Smile'-zangeres in een prachtige Chaneljurk. Bij het onderschrift staat te lezen dat het ontwerp van Lagerfelds hand komt. De foto werd in de Parijse Chanelstudio gemaakt toen Lily haar japon voor de eerste keer ging passen.


Vraag blijft echter: waarom liet Allen in hemelsnaam een dure creatie van een topdesigner ontwerpen om ze vervolgens niet eens te dragen? Daar had Lily (gelukkig!) een eenvoudige verklaring voor. De popster deelde via Twitter mee dat ze de Chaneljurk tijdens de huwelijksreceptie droeg. (br.hln)



19-06-2011 om 12:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Perfecte badkledij vinden blijkt waar huzarenstukje

Perfecte badkledij vinden blijkt waar huzarenstukje


http://img35.imageshack.us/img35/1881/zonnehoed.jpg


Vrouwen die op zoek gaan naar de perfecte bikini kunnen zich maar best voorbereiden op een mislukking. Uit een rondvraag bij 1.000 vrouwen vanaf 18 jaar blijkt namelijk dat de helft van de dames bijna nooit de juiste badkledij vindt.

Bijna de helft van de vrouwen vindt nooit tot bijna nooit die perfecte bikini of dat badpak. 18% van de dames vindt zichzelf bovendien niet leuk staan in badkledij. Toch gelooft de helft van de ondervraagde vrouwen dat je op alle leeftijden nog een bikini kan dragen. De andere helft denkt dat 48 jaar het ideale tijdstip is om het tweedelige zwemstuk op te bergen.  (br.she)


19-06-2011 om 11:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topshop heeft een nieuwe hoofdontwerper

Topshop heeft een nieuwe hoofdontwerper


http://img32.imageshack.us/img32/9479/topshopx.jpg


De Britse winkelketen Topshop heeft een nieuwe hoofdontwerper. Niemand minder dan de Britse modejournaliste Kate Phelan neemt het creatieve roer in handen.

Phelan is niet aan haar beginstuk toe bij Topshop. Eerder ontwierp ze al een campagne en werkte ze als styliste voor het merk. Phelan was ten tijde van die samenwerkingen nog actief als modejournaliste bij het tijdschrift Vogue. Dat werk laat de Britse nu voorgoed achter zich. "Ik ben erg enthousiast om definitief lid te worden van het Topshop-team. Het is een dynamisch merk dat veel samenwerkingen aangaat met ontwerpers", aldus Phelan. (br.she)



18-06-2011 om 10:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 schoonheidstips van oma

10 schoonheidstips van oma


http://img90.imageshack.us/img90/454/schoonheidstips.jpg


Een gebroken nagel, maar geen tijd voor een manicure? Je wil krullen in je haar om naar dat leuke feestje te gaan, maar je krultang is kapot? Geen probleem, want deze tips van oma helpen je uit de nood!

1. Je hebt zwakke of gevoelige nagels?
Voeg een theelepel fijngehakte knoflook toe aan je nagellak. Het zal je nagels versterken (en volgens sommige mensen ook sneller doen groeien). Plus: het is veel goedkoper dan een versterkende nagellak.

2. Je wil krullen, maar vergat je krultang of krulspelden?
Gebruik een papieren zak! Dat werkt net zo goed als echte krulspelden. Scheur de zak in repen en rol die in je licht vochtige haar. Je kan zo gaan slapen of, voor een sneller resultaat, de haardroger en wat haarlak gebruiken.

3. Je nagellak moet sneller drogen?
Breng olijfolie aan op je nagels! Vroeger werd deze techniek ook in de nagelsalons gebruikt. Nu hebben ze natuurlijk handdrogers, maar olie is nog steeds een goede manier om vlekken te vermijden.

4. Je hebt vettig haar, maar geen tijd om je haar te wassen?
Giet een pakje droge havermout op je haar. Havermout absorbeert de vettige olie in je haar net zo goed als een 'droge' shampoo. Bovendien is het erg eenvoudig om de havermout terug uit je haar te borstelen.

5. Je hebt droog en broos haar?
Volg oma's raad op en gebruik mayonaise als haarmasker. De eieren en olie in mayonaise zorgen ervoor dat je haar sterker wordt en goed kan hydrateren.

6. Je hebt een gescheurde nagel, maar geen tijd voor een manicure?
Trek de nagel zeker niet af, maar lijm hem zelf terug vast. Breng met een tandenstoker een klein beetje lijm aan op het scheurtje, laat even drogen en ga erover met wat nagellak.

7. Je haar moet glanzen, maar je spray is op?
Spoel je haar onder de douche met wat azijn. Laat het drie tot vijf minuutjes inwerken en spoel het daarna uit met koud water.

8. Je wil graag glanzend haar, maar ook de azijn is op?
Sop je haar in ijskoud water. Zorg er wel voor dat je hoofdhuid niet in aanraking komt met de koude, want dat is niet gezond.

9. Er is statische elektriciteit in de lucht?
En je ziet eruit alsof je net je vingers in het stopcontact gestoken hebt? Ga met een droogtrommeldoekje (dat je normaal gezien bij je handdoeken in de droogkast steekt) over de haren die rechtstaan. Het doekje zal hetzelfde effect hebben op je haar als het heeft op de handddoeken.

10. Je hebt beschimmelde nagels?
Smeer wat Vicks VapoRub op je handen en voeten voor je gaat slapen en dek ze af met handschoenen en kousen. Binnen zes tot acht weken zou je al resultaat moeten zien, maar het is mogelijk dat de schimmel niet volledig weg zal verdwijnen. (br.hln)


17-06-2011 om 14:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe draag je een rok met hoge split

Hoe draag je een rok met hoge split


http://img215.imageshack.us/img215/3692/rokmetsplit.jpg


Een rok met split is trendy deze zomer. Om modeblunders te voorkomen hier enkele tips hoe men dit kledingstuk kan  dragen.

Met deze sexy rok kun je je een stukje gebruind been tonen, maar op een subtiele manier. Daarom dat heel wat celebs hiervoor kozen op de rode loper, bijvoorbeeld bij Angelina Jolie en Uma Thurman in Cannes. Maar ook Rosie Huntington-Whiteley en Miranda Kerr herontdekten de sexappeal van een split. Natuurlijk is deze trend makkelijk te dragen wanneer je gezegend bent met ontzettend lange benen als deze modellen, ze hebben een heel korps van personal trainers en make-up specialisten die je kunnen helpen de blubber te bestrijden. Maar door de juiste keuzes te maken, kun je wel deze look dragen, zelfs op kantoor.


De split werkt goed bij maxi jurken, maar zelfs A-lijn en knielange rokken ontsnappen er dit seizoen niet aan. Deze laatste zijn geschikt voor op kantoor, met een subtiele split natuurlijk. Bij de aankoop is het belangrijk te letten op waar de split valt. Enkel de zelfzekere dames kunnen een lange centrale split in een strakke jurk aan en het past al helemaal niet op kantoor. Door een losse lange rok te dragen, kun je je benen steeds verbergen wanneer dat nodig moest zijn, maar deze valt wel voorzichtig open wanneer je beweegt. Het is een goede manier om de aandacht te trekken indien nodig. Ook eentje aan de zijkant garandeert een meer subtiele look.

Een andere belangrijke keuze is het schoeisel. Bij een maxi jurk past een platte schoen, maar bij een split combineren killerheels beter, deze doen je benen beter uitkomen.


15-06-2011 om 22:55 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Jimmy Choo lanceert icooncollectie

Jimmy Choo lanceert icooncollectie


http://img543.imageshack.us/img543/3415/jimmychoo.jpg


Het schoenenlabel Jimmy Choo viert zijn 15de verjaardag met een heruitgave van zijn meest iconische schoenen.

De vederschoenen van Carrie Bradshaw in Sex and The City, Macy, de favoriet van Natalie Portman en Fleur, de favoriete stiletto van Tamara Mellon, creatief brein achter Jimmy Choo. Het zijn maar enkele van de 15 legendarische schoenen die voor de icooncollectie van Jimmy Choo in een nieuw jasje werden gestoken.

Voor de fans: wil je zo'n 'nieuw' oud exemplaar aan de haak slaan, dan moet je diep in je geldbeugel gaan. De schoenen gaan pas vanaf 850 dollar over de toonbank en kunnen recordbedragen tot 3.785 dollar halen. Een deel van die immense opbrengst wordt door Jimmy Choo naar goede doelen doorgestort.  (br.she)


15-06-2011 om 12:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robot kan einde maken aan miskoop via internet

Robot kan einde maken aan miskoop via internet

klik op de foto om het filmpje te bekijken





Een soort van robotpaspop moet voorkomen dat je miskopen via het internet begaat. Deze bootst namelijk je afmetingen exact na, waardoor je de kledingstukken virtueel kunt passen voor je ze koopt.


Een Ests bedrijf, Fits.me Virtual Fitting Room, ontwikkelde deze technologie. "Onze vrouwelijke robot kan zich aanpassen aan elk vrouwelijk lichaamstype dat er bestaat. Zo willen we voorkomen dat je een kledingstuk in de foute maat koopt op een webshop en dus kledingstukken niet langer moet terugsturen." De Fitbots bestaan uit beweegbare panelen die je kunt verschuiven zodat je hiermee duizenden verschillende maten en lichaamsvormen kunt nabootsen. De maten gaan van small tot extra large.


Klanten moeten op een webshop, op voorwaarde dat die gebruikt maakt van de pop, een formulier invullen. Dan zien ze de robot die dezelfde maten heeft en hun geselecteerde stukken past. Het concept bestaat al langer voor mannen, maar de ontwikkeling van de vrouwelijke pop duurde langer, door de velen rondingen van het vrouwenlichaam. De pop zou 85 procent van de vrouwen kunnen evenaren.


"Fits.me verzamelde al informatie van meer dan 100.000 mannelijke gebruikers. Meer dan de helft koos voor een maat die anders is dan de traditionele maatwijzer zou aanraden" aldus de makers. Eén van de oprichters Antony Comyns van de webshop Hawes & Curtis zegt dat het bedrijf enthousiast is over de lancering van de dienst voor hun vrouwelijke klanten. "Sinds we de paspop voor mannen gebruiken, steeg de verkoop bij nieuwe klanten met 57 procent, het aantal internationale klanten verdubbelde."


14-06-2011 om 16:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ontdekking van een hunk: Tobey Maguire voor Prada

De ontdekking van een hunk: Tobey Maguire voor Prada


http://img839.imageshack.us/img839/3139/tobeymaguire.jpg


Acteur Tobey Maguire wordt het gezicht van de mannencollectie van Prada komende herfst.

Tobey is de laatste Hollywoodster die een lucratieve deal voor een reclamecampagne sloot met een chique modehuis. Actrices Angelina Jolie, Kate Winslet en Helena Bonham Carter deden het hem al voor voor andere bekende merken. 

Voor de shoot droeg Maguire een jasje met drie knopen en een coltrui. In een ander beeld is hij te zien met een zonnebril en hemd. "De collectie doet een knipoog naar de discrete stijl van mode-iconen in Hollywood uit het verleden", aldus een woordvoerder van het merk. "Maguire heeft een mysterieuze look, hij straalt intensiteit uit."


Maguire zegt een fan van het merk te zijn: "Ontwerpster Miucca Prada stimuleert de creativiteit. Ik bewonder haar zin voor kunst." De acteur werd bekend dankzij zijn rol als Spiderman en zijn vriendschap met Leonardo Dicaprio. De twee spelen volgend jaar samen in de film 'The Great Gatsby'. (br.hln)


14-06-2011 om 16:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizar maar hip: vogels aan je voeten

Bizar maar hip: vogels aan je voeten


http://img853.imageshack.us/img853/607/schoenen.jpg


Hoe vogels op een bizarre manier toch fashionable kunnen zijn: de designer Kobi Levi liet zich door eenden, zwanen en toekans inspireren voor zijn schoencollectie.

En toch slaagt de ontwerper erin hip schoeisel te creëren, hij staat bekend om zijn ludieke ontwerpen. Eerder experimenteerde hij al met katapulten en naakte vrouwenlichamen.


14-06-2011 om 10:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Kate doet het weer

Lady Kate doet het weer


http://img835.imageshack.us/img835/7981/catherinemiddleton.jpg


Prinses Catherine rijdt voorlopig een feilloos discours als het op mode en stijl aankomt. Geheel in de lijn van koninklijke verwachtingen is het altijd deftig en misschien wat veilig, maar wat ze ook kiest: het zit haar als gegoten.

Op het Ark Gala droeg Lady Kate een hooggesloten roze avondjurk, met kleine mouwtjes en afgewerkt met glitters op het bovenstuk die uitwaaierden naar de rok. De onberispelijke taille van de Duchess of Cambridge wordt erdoor benadrukt en toont haar benijdenswaardige lijn. Haar haar was stijlvol in al zijn eenvoud.


13-06-2011 om 09:54 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
12-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kwart loopt risico op artritis door hoge hakken te dragen

Kwart loopt risico op artritis door hoge hakken te dragen


http://img864.imageshack.us/img864/8550/hogehakken.jpg


Dagelijks torenhoge hakken dragen  verhoogt het risico op artritis waarschuwen experts.

Vandaag blijkt uit een enquête bij 2000 mensen dat een kwart van de vrouwen elke dag of frequent hoge hakken dragen. Deze kunnen echter je houding veranderen en de druk op de voet-, enkel- en kniegewrichten verhogen, waardoor het risico op artritis stijgt. Deze ziekte veroorzaakt pijn en stijfheid in de gewrichten. Het probleem komt vaker en in ernstigere vorm voor bij vrouwen.


Professor Anthony Redmond raadt daarom vrouwen aan te kiezen voor schoenen met een ronde tip, een hiel van maximum drie centimeter en een zool die de schokken absorbeert. Britse experts waarschuwen dat Groot-Brittannië met een 'artrisis crisis' zou te maken kunnen krijgen door hoge hakken en slecht zittend schoeisel, in het bijzonder sportschoenen. Het aantal patiënten stijgt namelijk en zes op de tien van hen merkt deze aandoening in de voeten op. Dit komt ook door de obesitasepidemie en het feit dat mensen steeds langer leven.


Driekwart van de mannen en vrouwen draagt geen sportschoenen specifiek ontworpen voor de sport die ze beoefenen. "Het gepaste schoeisel dragen zal de gewrichten helpen beschermen tijdens het sporten, de kracht op de gewrichten is namelijk acht keer zoveel als het lichaamsgewicht tijdens het bewegen. Zoek meteen hulp als je pijn in de voeten of enkels voelt, een vroege behandeling is namelijk vitaal", aldus Redmond. (br.hln)


12-06-2011 om 10:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische modescholen openen deuren

Belgische modescholen openen deuren


http://img819.imageshack.us/img819/1894/belgischemodescholen.jpg


De Belgische modeacademies bereiden zich weer volop voor op een nieuwe lading afstudeerders. En daar horen traditioneel de nodige shows bij.

Vanavond bijt de studenten van de Hogeschool Gent de spits af. Zij stellen in de nieuwe gebouwen van het KASK (Koninklijke Academie voor Schone Kunsten) hun nieuwe creaties voor. Voor de modeshow op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni betaal je 15 euro inkom (10 euro voor de studenten).

Ook in Antwerpen maken ze zich klaar voor een wervelende show. Daar zal op 16, 17 en 18 juni de show van het modedepartement Antwerpen plaatsvinden. Wil je wel eens zien wat voor prachtigs de modestudenten van Antwerpen voor je in petto hebben? Dan kan je op 16, 17 of 18 juni naar de Hngar 29 op de Rijnkaai 150 in Antwerpen afzakken. Voor een ticket betaal je 35 euro (voor zitplaatsen) of 12 euro (voor staanplaatsen).  (br.she)


10-06-2011 om 22:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze zomer ga je met pyjama de straat op

Deze zomer ga je met pyjama de straat op


http://img607.imageshack.us/img607/4420/pyjama.jpg


Met het warme weer van de afgelopen dagen is het verleidelijk om je skinny jeans te ruilen voor een losse broek. Laat je inspireren door de exemplaren die veel van een pyjama weg hebben zoals op de catwalk bij Tommy Hilfiger, Michael Kors en Céline.

Deze trend van de losse, vloeiende broek in luxueuze stof als zijde met bijpassende casual vest zal niet snel verdwijnen, dit zat namelijk ook in de herfstcollecties. Als je niet zelfzeker genoeg bent om aangestaard te worden door collega's of voorbijgangers die twijfelen of je je bent vergeten aan te kleden, kun je enkel voor een losse broek gaan, zonder de bijpassende blazer.

Combineer met een enkellaarsje, een losse t-shirt of een luipaardenprint werkt ook goed. Als je toch niet gewonnen bent voor deze trend, kruip je vanaf alvast toch trendy in je bed. (br.hln)


09-06-2011 om 21:32 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
08-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimmy Choo opent Brussels filiaal

Jimmy Choo opent Brussels filiaal


http://imageshack.us/m/819/3415/jimmychoo.jpg


Het is nog geen week geleden dat de eerste Belgische Jimmy Choo-winkel geopend werd in Antwerpen, of er is al een tweede filiaal in aantocht. Trendy inwoners van onze hoofdstad kunnen alvast juichen, want in november opent het Britse schoenenmerk een Brusselse shop!

Vorige vrijdag konden fashionista's hun hartje al ophalen in de Schuttershofstraat in Antwerpen, maar vanaf november kunnen er ook in de Brusselse Waterloolaan Jimmy Choo's gekocht worden. Dat staat te lezen op de facebookpagina van het schoenenmerk.


Net zoals het Antwerpse filiaal, zal er in Brussel een volledig assortiment vrouwenschoenen, handtassen, kleine lederwaren, zachte accessoires en zonnebrillen verkocht worden. Bovendien wordt er ook een speciale afdeling voorzien voor de Choo 24:7 collectie, die de 'Perfect Shoe and Bag Wardrobe'-lijn promoot.


Door de opening van dit nieuwe filiaal, zullen er in Europa 29 Jimmy Choo-shops te vinden zijn.  "We zijn erg verheugd dat we in België twee uitzonderlijke winkels kunnen openen", zei CEO Joshua Schulman. "We weten dat er in België belangrijke klanten zijn en we kijken ernaar uit om hen de volledige Jimmy Choo ervaring te laten beleven."


Het Britse schoenenmerk werd onlangs overgenomen door de investeringsmaatschappij Labelux. Voor Jimmy Choo was dat al de vierde overname in vijftien jaar.  (br.hln)


08-06-2011 om 19:59 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baseballjasje voor volwassen dames: belachelijk of stijlvol?

Baseballjasje voor volwassen dames: belachelijk of stijlvol?


http://img41.imageshack.us/img41/4042/baseballjasje.jpg
Jasjes bij Asos.com.


We kennen het allemaal uit de Amerikaanse highschoolfilms: het baselballjacket, de favoriet van tienerjongens. Verschillende designers als Isabel Marant probeerden op de Parijse catwalk dit nu als mode-item te introduceren. Dan rijst de vraag natuurlijk: kun je als volwassen vrouw dit kledingstuk dragen of is dit toch een brug te ver?


De Britse modejournaliste Jess Cartner-Morley zag het jasje bij tal van fashionista's op de modeweken, ze vindt het alvast de ideale oplossing voor frisse zomeravonden: net iets warmer dan een cardigan, maar toch iets frisser dan een volwaardige jas. "Een jasje met neutrale kleuren past perfect bij de kleurrijke jeans, een andere populaire trend deze zomer. Een kort exemplaar is ideaal voor op een broek, een langer model combineert goed met een kokerrok of fleurig jurkje." Onder het jasje draag je een vrouwelijke blouse of een eenvoudig t-shirt, zodat je jasje de aandacht krijgt die het verdient. "Dit item is de ideale manier om een leuke, ludieke toets aan je outfit te geven."


Toch niet overtuigd? De topontwerpers, als Isabel Marant, hielden zich natuurlijk niet aan het basisontwerp, maar speelden met luxe accenten als zijde en borduursels, zodat je een volwassen, meer chique look krijgt. Je moet hier wel wat voor overhebben, voor designerjasjes van bijvoorbeeld Chloé betaal je algauw 330 euro. (br.hln)



08-06-2011 om 19:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Wat we allemaal in onze handtas stoppen

 Wat we allemaal in onze handtas stoppen


http://img19.imageshack.us/img19/5965/handtas.jpg


Voodoopoppen, schroevendraaiers, seksspeeltjes en een stemvork voor de piano behoren tot de bizarre dingen die Britse vrouwen in hun handtas stoppen, ontdekten onderzoekers.


Daarnaast zijn andere bizarre items voor in handtassen tarotkaarten, babytandjes, hondenkoekjes, pornofilms, medicatie van de partner en een extra slipje. De meeste vrouwen dragen ook een 'troostvoorwerp' in hun handtas als de eerste schoen van hun kind, een lok haar van hun kleinkind of het horloge van hun vader.


Daarnaast sleuren ze ook romantische herinneringen als champagnekurken of confetti van hun trouwdag mee. De meest georganiseerden hebben plaats voor hun identiteitskaart, rijbewijs, geboortecertificaat en trouwboekje. Een kwart van de vrouwen geeft toe zich achter haar trendy oversized handtas te verstoppen wanneer ze zich niet zelfzeker of zich dik voelt. 21 procent vindt een compliment over dit accessoires als de ultieme vleierij. Een derde geeft toe altijd naar de handtas van een andere vrouw te kijken, de modeontwerpster Victoria Beckham heeft de meest benijdenswaardige collectie van de celebs.


Auteur van 'How To Tell A Woman By Her Handbag' Kathryn Eisman: "Veiligheidsspelden, pijnstillers, snacks... Een vrouw is op alles voorbereid, zo lang ze haar handtas bij zich heeft." (br.hln)


08-06-2011 om 19:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri Cruise heeft voor meer dan 112.000 euro schoenen

Suri Cruise heeft voor meer dan 112.000 euro schoenen


http://img713.imageshack.us/img713/5359/suricruise.jpg


Het meisje is vijf jaar en draagt al hoge hakken. Haar schoentjes worden bovendien op maat gemaakt en het kind heeft een dure smaak. Mama en papa juichen dat allemaal toe.


Met een schoentje van Brantano moet je bij de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes niet aankomen, minder dan designerschoenen trekt ze niet aan haar ongetwijfeld piekfijn gepedicuurde voetjes. Haar collectie schoenen is meer dan 112.000 euro waard.


"Ze is enorme fan van Marc Jacobs en ze laat haar schoenen vaak ombouwen. Staan er geen hakken aan, dan laat Katie de schoenen aanpassen. Onlangs heeft ze een paar Louboutins voor Suri besteld", aldus een bron in het Britse magazine Star.


Suri wil enkel schoenen met hakken dragen en dat vinden mama en papa oké. "Hoe ouder Suri wordt, hoe weigerachtiger ze is voor schoenen zonder hakken. Zelfs als ze met vriendjes gaat spelen of naar het strand gaat, wil ze enkel hakken dragen. Ze scheeuwt het uit als Katie haar schoenen zonder hakken wil laten dragen".


"Tom vindt het schattig dat zijn dochtertje zich zo kleedt, hij moedigt haar ook aan om jurkjes te dragen en make-up heeft voor Suri ook geen geheimen meer. Tom zegt dat Suri zo modebewust zal worden als haar mama. Dat meisje weet wat ze wil".


Het gaat naar verluidt zelfs zo ver dat Suri haar ouders zegt welke schoenen ze moeten aantrekken. "En Tom en Kate volgen haar daar doorgaans in". (br.hln)


07-06-2011 om 13:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw koopt helft van mannelijke garderobe

Vrouw koopt helft van mannelijke garderobe


http://img849.imageshack.us/img849/3939/aankopenmode.jpg


Als het op kleding kopen aankomt, beroepen mannen nog altijd op hun wederhelft. De helft van zijn garderobe wordt door haar aangeschaft, zo toont nieuw onderzoek aan.


Vrouwen spenderen gemiddeld twee uur per maand , 24 uur per jaar of 40 dagen tijdens hun ganse leven aan het shoppen voor man of vriend. Een studie, opgezet door een Brits modemerk, geeft aan dat vrouwen zijn kledingkeuze bepalen. Terwijl hij slechts 30 procent van de items zelf koopt, is maar liefst 51 procent van zijn garderobe haar verdienste. De resterende kleding zijn geschenken van vrienden en familie, zo toont de rondvraag onder 2000 volwassenen tussen 18 en 50 jaar aan.


Shoppen staat niet op het prioriteitenlijstje van de gemiddelde heer. Gemiddeld spendeert hij maandelijks 50 minuten aan winkelen, een pak minder dan de doorsnee vrouw. Verrassend genoeg behoeven ze wel meer tijd om hun musthave kledingstuk te vinden en laten ze het geld graag rollen. 60 procent van de heren zou zelfs meer dan 200 euro aan een perfect paar jeans kunnen spenderen, bij de vrouwen is dat bij 29 procent het geval.


Woordvoerder Simon Brown: "Vrouwen vinden niet alleen hun kledingkeuze en stijl zeer belangrijk, ook voor hun wederhelft lijken ze meer tijd dan ooit te spenderen. Volgens het onderzoek draagt 68 procent van de mannen sowieso wat de vrouw ooit kocht, gewoon om hen tevreden te stellen. 71 procent van de dames kiest daarbij vaker voor de online weg, ze willen kost wat kost een drukke shoppingtocht op zaterdagnamiddag met de partner vermijden" (br.hln)


07-06-2011 om 01:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Het modehuis Moncler komt naar België

Het modehuis Moncler komt naar België


http://img809.imageshack.us/img809/5507/modehuismoncler.jpg


Het modehuis Moncler heeft vestigingen over heel de wereld, en binnenkort komt daar ook een Belgische bij.

Moncler strijkt dit najaar neer in België, meer bepaald de Schuttershofstraat in Antwerpen. Het modehuis, dat sinds 1968 de officiële sponsor van de Olympische winterspelen is, maakte furore dankzij zijn winterjassen. Nu staan ze echter ook in voor op en top hippe kledij voor zowel vrouwen, mannen en kinderen. (br.she)



06-06-2011 om 11:11 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
03-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16-jarig Nyasha Matonhodze is nieuw gezicht van Louis Vuitton

16-jarig Nyasha Matonhodze is nieuw gezicht van Louis Vuitton


http://img846.imageshack.us/img846/7941/nyashamatonhodze.jpg


De zestienjarige Nyasha Matonhodze is het nieuwe gezicht van modemerk Louis Vuitton. In 2009 won de Britse de prestigieuze Elite Model Look wedstrijd, nadat ze door een talentscout gespot was in de straten van haar thuisstad Northamptonshire.

Het in Zimbabwe geboren schoolmeisje, dat op haar eerste casting verscheen in schooluniform, was meteen na modellenwedstrijd ongemeen gewild in de modellenwereld. In haar eerste seizoen als model liep ze op de Londense modeweek voor Louise Gray, Clements Ribeiro, Jonathan Saunders en in Parijs voor labels als Loewe, Emanuel Ungaro, Jean-Charles de Castelbajac en Louis Vuitton.

En nu is de nieuwkomer dus het uithangbord voor de nieuwe collectie voor het Franse luxemerk. De campagne werd bedacht door de Amerikaanse mode-ontwerper en artistiek directeur Marc Jacobs en de fotograaf van dienst was de wereldberoemde Stephen Meisel. Jacobs vertelt dat ze voor de nieuwe campagne jonge, frisse gezichten wilden combineren met prachtige oude auto's en kleine hondjes. "Wie zou niet de prachtige jonge dame op de achterbank van deze schitterende auto willen zijn", vraagt Jacobs retorisch. "En waar ze ook gaat, ze is altijd stijlvol gekleed door Louis Vuitton."

Maar Matonhodze is niet het enige jonge gezicht in de campagne, op de reclamefoto's duiken nog vijf andere jonkies op. De gemiddelde leeftijd van de modellen op de foto's is achttien jaar: Zuzanna Bijoch is 17, Daphne Groeneveld 16, Gertrud Hegelund 20, Anaïs Pouliot 19, en Fei Fei Sun 21.

Deze meisjes nemen over van eerdere Louis Vuitton gezichten als Kristen McMenamy (46), Raquel Zimmermann (28) en Freja Beha Erichsen (23). Zij gaven het label de voorbije twee seizoenen elegantie en een zekere maturiteit. Maar ook actrice Uma Thurman (nu 41) en 'Queen of Pop' Madonna (52) poseerden eerder al voor Louis Vuitton. Maar nu is het dus tijd aan de jeugd.(br.hln)



03-06-2011 om 12:50 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
02-06-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kies voor mouwloos deze zomer

Kies voor mouwloos deze zomer


http://img838.imageshack.us/img838/6545/mouwloos.jpg


Mouwen, of ze nu kort of lang zijn, worden deze zomer aan de kant geschoven. De mouwloze bloesjes, vesten en jurken mogen dus weer bovengehaald worden.

Stella McCartney, Preen en Yves Saint Laurent toonden het al op de catwalk, Cheryl Cole, Rihanna, Kate Bosworth en Sarah Jessica Parker pikten het al op.

Hoe draag je dit?

Eenvoud siert: een mouwloos vest draag je bij voorkeur over een simpel topje in een neutrale kleur
Haal die skinny jeans maar weer boven: een mouwloos vest of shirt past niet bij de wijde broekentrend en doet je dikker lijken dan je bent.
Mouwloze hemden in neutrale kleuren kunnen wel gecombineerd worden met vrouwelijke rokken in een A-lijn. Kies voor een bloemenprint als je fleurig voor de dag wil komen.
Draag een riem om het geheel extra vorm te geven
Twee vliegen in één klap: de mouwloze trend kan perfect gecombineerd worden met de geknoopte shirt-trend.


02-06-2011 om 10:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannelijk model in lijst meest sexy vrouwen

Mannelijk model in lijst meest sexy vrouwen


http://img204.imageshack.us/img204/3460/andrejpejic.jpg
Andrej Pejic


Het mannenmagzine FHM veroorzaakte een hele heisa door een mannelijk it-model, dat al op de catwalk liep voor Jean Paul Gaultier, in de lijst van de 100 meest sexy vrouwen ter wereld te zetten.


Het mannelijke model Andrej Pejic heeft zijn bekendheid voornamelijk te danken aan zijn vrouwelijke looks, hij liep al op de catwalk voor zowel mannen- als dames collecties. Het magazine FHM beschrijft de gepubliceerde lijst als een verzameling van aantrekkelijke actrices, modellen, presentatrices en prinsessen.


Andrej zaait al sinds zijn 14de verwarring over zijn geslacht, de meeste mannen betalen nog steeds zijn drankje wanneer ze zijn ware aard ontdekken, ondanks de shock. Wat de mensen nog het meeste shockeerde was dat de makers van de lijst niet goed wisten hoe ze hem moesten beschrijven en hem dan maar een ding noemden. "De blonde schoonheid heeft gezegd dat hij ooit een lingeriemodel wil worden. Maar nog meer zorgbarend is dat Andrej niet het enige supermodel is dat niet is wat hij of zij lijkt", aldus FHM.  


"Hoewel zijn identiteit verwarrend is, prijzen heel wat modeontwerpers hem. 'Ding' is niet echt accuraat", aldus critici.
Een woordvoerder van FHM: "We hebben Andrej meteen uit de lijst gehaald, wij hebben ons verontschuldigd voor mogelijke beledigingen. We hebben de verantwoordelijke gesproken en stappen ondernomen zodat dit nooit opnieuw kan gebeuren."  (br.hln)



02-06-2011 om 01:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!