Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

31-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Deze herfsttrend doet je dikker lijken

Deze herfsttrend doet je dikker lijken


http://oi48.tinypic.com/2zqhh7q.jpg


Het nieuwe silhouet van deze herfst is veel ronder, erg lang in aan taille en breed aan de schouders. Dit heeft niet altijd een flatterend effect op je figuur. Om te voorkomen dat je moddervet gaat lijken in deze trend, is het belangrijk dat je voor evenwicht zorgt in je outfit.

Draag je de oversized trend op de foute manier, dan lijkt het namelijk alsof je alles in de verkeerde maat kocht en oog je ook veel dikker dan je werkelijk bent. De brede, vormeloze jas was een hit op de catwalk bij onder meer DKNY en Jil Sander. Als je voor een volumineus stuk als de zware militaire mantel gaat, zorg dan dat de rest van je outfit veel strakker zit. Combineer bijvoorbeeld met een ultrastrakke skinny jeans en spannend t-shirtje. Maak wel dat je onderstuk een neutrale kleur heeft.

Dat geldt ook voor de gebreide oversized trui, die we vooral op de catwalk zagen bij DKNY. Draag hieronder een kort shortje met daaronder een panty voor de koudere dagen. Dit maakt je benen optisch langer, waardoor je slanker oogt. Voor een vrouwelijke toets kies je best een blouse met een opvallend kraagje, dat je erboven laat piepen. Voorkom dat je mouwen te dik lijken met een mouwloos topje. Je trui kun je ook steeds langs een kant in je broek stoppen, dit toont wat meer van je vrouwelijke vormen op een nonchalante manier.

Als laatste zijn ook volumineuze rokken die tot over de knie komen nog steeds hip. Hierop draag je best een strak truitje met V-hals die je in je rok stopt om je slanke lijn te benadrukken. Op dezelfde manier breng je ook de brede broek met hoge taille in evenwicht. (br.hln)


31-08-2012 om 23:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips om de lederen broek met stijl te dragen

Tips om de lederen broek met stijl te dragen


http://oi46.tinypic.com/mm92kk.jpg


Zwart leder past helemaal in de huidige gothictrend die we bij heel wat designers op de catwalk zagen. Sterren als Charlize Theron, Diane Kruger en Rihanna zijn alvast fan van de strakke lederen broek, maar je kunt deze trend gelukkig op nog heel wat anderen manieren dragen. Dankzij onze tips vind je de meest flatterende stijl voor jouw lichaamstype.

Voor een casual look combineer je met een oversized jeanshemd, ballerina's en losse cardigan. Dit is ideaal om mee naar kantoor te gaan of een dagje te gaan shoppen. Voor een chiquere look kies je een eenvoudige t-shirt maar opvallende juwelen als verschillende zilveren kettingen. Daaronder draag je dan enkellaarsjes met torenhoge hak en een eenvoudige clutch. Wie met de lederen legging een avondje op stap wil gaan, kan best voor een sexy kanten topje gaan. Voeg wat kleur toe met een paar felle stiletto's. Het probleem is wel dat dit kledingstuk elk foutje van je benen benadrukt, de look is dus enkel bestemd voor dames die erg zeker zijn over dit lichaamsdeel. Je kunt echter wel wat verdoezelen met een tuniek of oversized cardigan. 

Daarnaast is de brede lederen broek met hoge taille ook erg populair. Je combineert dit zwart onderstuk best met een stijlvolle, witte blouse die je in je broek stopt voor een flatterend resultaat. Hierop draag je een stel bleke pumps. Met dit gedurfd materiaal geef je een stoere draai aan een anders saaie kantooroutfit. Deze stijl staat perfect bij dames met een rond achterwerk en bredere heupen, dat bewees Jennifer Lopez al in het verleden.

Daarnaast zijn ook lederen rokjes en jurkjes erg in deze herfst. Ook hier zit je weer met zwart goed, je hebt keuze tussen kokermodellen en asymmetrische rokken met een onregelmatige zoom. Voor een stijlvol en trendy resultaat ga je voor een afwerking met kristallen of borduursels. Daarnaast is de lederen jurk aan een stevige comeback bezig, heel wat sterren en fashionista's verschenen hier al mee op de rode loper. En dat is terecht: als je een sexy stijlstatement wil maken, dan is de lederen jurk de ideale outfitkeuze. Wie een kort exemplaar koopt, mag er zeker van zijn dat dit exemplaar nog enkele seizoenen gedragen kan worden.


30-08-2012 om 23:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paars is dé herfstkleur, zo draag je het

Paars is dé herfstkleur, zo draag je het


http://oi47.tinypic.com/2le42gy.jpg


Ontwerpers bij Prada, Armani en Christopher Kane showden op de catwalk dat paars de kleur van komend seizoen is. Sommige van hen legden zelfs een tapijt in deze tint op de catwalk. Dit oogt soms wat somber vaak erg volwassen, we geven alvast enkele tips om deze trend wat vrolijker te maken.

Amethist, pruim of violet. In welke vorm of tint ook, paars is dé winterkleur. Zeker als je dit in combinatie met zwart leder ziet, wordt duidelijk dat de eighties terug in zijn. Bij Prada dook dit op in de vorm van retroprints, Armani Privé ging voor een strakke look. De felle neonkleurtjes en frivole kattenprints van vorige winter moeten plaats maken voor bloemen en donkere tinten. Wat stoffen betreft gaan veel designers voor chique materialen als bont, zijde en leder. Wie nog wat langer de zomer vast wil houden, gaat voor een skinnyjeans of lange mantel in pastel.

Op de catwalk combineren de designers paars met stukken in dezelfde tinten. Durfallen gaan echter voor felle kleurtjes, die kun je toevoegen met een felle riem of opvallende handtas. Oranje accessoires werken perfect. Onder een skinny jeans passen suède paarse laarsjes. Je eenvoudige cocktailjurk leuk je op met een grote paarse halsketting.

Deze kleur kan wel verdikken, dus pas wel op. Grote dames kunnen paarse jeans dragen, satijnen jurkjes met prints flatteren rondere types, want dit slankt namelijk af.  Klassiekere dames zullen zich beter voelen in de combinatie met zwart, je zit goed met een paarse kokerrok waar je dan een transparante top met bloemenprint op draagt.

Ook op je ogen mag deze winter donkerpaars. Supermodel Naomi Campbell flaneerde met oogschaduw in pruim op de catwalk voor Roberto Cavalli. Wie geen gothic-girl wil lijken, brengt metallic aan. Je maakt de look zachter met blauw of roze. Om ervoor te zorgen dat mensen niet denken dat je een blauw oog hebt, zorg er dan voor dat je de kleur niet vervaagt. (br.hln)


29-08-2012 om 10:19 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
25-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met deze herfstaccessoires maak je je outfit meteen hip

Met deze herfstaccessoires maak je je outfit meteen hip


http://oi48.tinypic.com/30j4gvp.jpg
Laarzen van Jimmy Choo, bonten sjaal bij Asos.com, aktetas met dierenprint van Mango


Deze winter mag je opvallen met accessoires, voor een trendy resultaat kies je best voor stoere exemplaren. Daarnaast zijn opvallende bonten handtassen, dierenprints en felle kleuren in. Met een accessoire tover je een oude outfit in een handomdraai om in een hippe look, zonder al te veel geld uit te geven. We zetten trends voor schoenen, handtassen en juwelen op een rijtje.

In de herfst van 2012 draait alles om sterkte, dit vertaalt zich bij de schoenen in stoere, zware laarzen die tot over de knie komen. Het voordeel hiervan is dat je ze met haast alles kunt combineren, dat zagen we op de catwalkshows van heel wat grote modehuizen als Givenchy en Proenza Schouler. Dit is een absolute musthave voor trendy dames die comfort ook belangrijk vinden.

Glitters
Met een glitterhandtas maak je de saaiste outfit heel wat glamoureuzer. We zagen bij Dolce & Gabbana schitterende borduursels op handtassen, mooie steentjes bij Nina Ricci en Prada en zelfs kristsallen bij Valentino. 

Dierenprints
Exotische patronen zijn op zich niets nieuw in de wereld van de accessoires, maar nu zien we dit bij onverwachte silhouetten, waardoor deze trend nog meer opvalt.

Barok
De terugkeer van stijlen uit dit tijdperk vertaalt zich in rijkelijke fluwelen stoffen en opvallende metallic details die van eenvoudige klassiekers als een pump ware kunstwerkjes maakt.

Kleurrijk bont
Bescheiden dames zullen niet snel voor deze opvallende pluizige handtassen in een fel kleurtje kiezen. We zagen deze look bij onder meer hét modehuis voor accessoires Louis Vuitton.


http://oi50.tinypic.com/xcrx1x.jpg



De nieuwe handschoen
Net als hoeden, maken handschoenen een comeback in de modewereld. Nu is de stijl echter helemaal anders als vroeger. Voorheen kon dit accessoire enkel op chique gelegenheden, om een baljurk bijvoorbeeld extra cachet te geven. Nu zijn meer sportieve stijlen trendy en kan je ze op alles dragen.

Aktetas
De opvallendste handtas van dit seizoen werd ontwikkeld voor de werkende vrouw: de platte, grote tas die erg aan een aktetasje doet denken. We spotten dit onder meer bij Céline, Balenciaga, Tod's, Marni en Stella McCartney. Een erg handig accessoire voor carrièrevrouwen die steeds hun gsm en iPad bij de hand moeten hebben.

Gezicht
Accesoires die de aandacht naar je gezicht trekken, als een opvallende ketting of een bonten kraagje, waren alomtegenwoordig op de catwalk voor komend herfstseizoen. Wiet het liever wat minder opvallend heeft, kan voor een gebreide snood (ook wel een cirkelsjaal genoemd) gaan.


25-08-2012 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stella McCartney opent boetiek in Shanghai

Stella McCartney opent boetiek in Shanghai


http://oi48.tinypic.com/350p1qw.jpg


Stella McCartney heeft haar eigen eerste boetiek in Shanghai geopend. Het modehuis neemt daarmee de touwtjes in eigen handen in de Chinese zakenwereld.

De immense boetiek ligt in het Reel Mall in Nanjing Road. De winkel maakt deel uit van de verovering van China door het merk. In oktober volgen een eigen kinderboetiek en een lingerieshop van het merk. In Bejing volgt in december de opening van een tweede vrouwenboetiek.

Het in Londen gevestigde hoofdkwartier nam eerder dit jaar de Chinese verdeling in eigen handen, toen ze besloten de samenwerking met Lane Crawford stop te zetten. "Omdat we ons merk in Azië op de kaart willen zetten is onze aanwezigheid in China maar een eerste stap. We gaan erg lokaal te werk met een uitbreiding van het aantal winkels en een verhoogde distributie in andere boetieks", vertelde Frederick Lukoff, chief executive officer bij Stella McCartney. (br.she - foto photonews)


22-08-2012 om 21:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Cindy Crawford waagt zich aan eigen kledinglijn

Ook Cindy Crawford waagt zich aan eigen kledinglijn

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





 Voor de budgetvriendelijke modeketen C&A tekende ex-topmodel Cindy Crawford een wintercollectie. Daarnaast wordt ze ook het gezicht van andere kledinglijnen.

Naast tal van andere topmodellen als Kate Moss en Gisele Bundchen wilde ook het Amerikaanse model Cindy Crawford altijd al haar eigen outfits ontwerpen. Haar creaties, die enkel voor dames bestemd zullen zijn, hangen komende herfst in 1.500 Europese filialen van de keten, daarnaast kun je ze ook via acht webshops bestellen. Ze belooft comfortabele stukken te creëren, die je elke dag kan dragen.

De lijn draagt naam Cindy Crawford@C&A en zal donkere stukken truien, blazers, tops, jeans en leren jasjes bevatten. In het promotiefilmpje is het topmodel alvast te zien in haar eigen favoriete stuk: een lange gebreide cardigan met opvallende print.

Dit is niet de eerste samenwerking van de keten met een ster, maar het is wel de eerste keer dat de Europese keten een Amerikaanse topnaam kon strikken.


20-08-2012 om 22:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20.000 valse Louboutins ontdekt aan Amerikaanse grens

20.000 valse Louboutins ontdekt aan Amerikaanse grens


http://oi50.tinypic.com/wvyaaf.jpg


Louboutins zijn de populairste merkschoenen op het moment, en dat is op de namaakmarkt niet anders. Meer dan 20.000 paar valse Louboutins zijn in beslag genomen aan de Amerikaanse grens, een lading afgelopen dinsdag en een lading 27 juli. De schoenen waren afkomstig uit China.

De werkelijke waarde van de buit is 46.660 euro, of ruim 2 euro per schoen. De schoenen zouden echter voor een veelvoud verkocht worden op de Amerikaanse markt, in totaal goed voor 14,6 miljoen euro ofwel 730 euro per schoen. Nauwelijks minder dan het origineel dus, waarvan de prijzen variëren tussen enkele honderden tot enkele duizenden euro's.

Wie er gekocht zou hebben, zou dit waarschijnlijk gedaan hebben omdat gedacht werd dat ze echt waren en dat ze een koopje deden door de 'fikse' korting.

De inbeslaggenomen schoenen zouden waarschijnlijk op webshops 'met ongelofelijke' kortingen zijn beland, waar het moeilijker is om de schoenen in detail te bestuderen. De schoenen zullen hoogstwaarschijnlijk allemaal worden vernietigd.

Namaakmerken kopen is strafbaar, maar het is moeilijk aan te tonen dat de consument wist dat het gekochte goed vals is. Veel gewone klanten kunnen de details van een echt merk niet onderscheiden van een vals. Een hoog prijskaartje stelt hen gerust dat het om 'the real deal' gaat, ook al hoort er een aanzienlijke korting bij. Op markten met 20 euro-varianten van dure merken is wel duidelijk dat het om een vervalsing gaat. 

Christian Louboutin, de Franse ontwerper van het populaire merk, heeft heel herkenbare schoenen: ze zijn allen voorzien van een bloedrode zool. Een handelsmerk dat de ontwerper wanhopig probeert te beschermen, tot nog toe zonder succes: zowel Yves Saint Laurent als Zara hebben succesvol geargumenteerd dat zij ook het recht hebben om schoenen met rode zolen te verkopen.

Ondertussen 'pimpen' een boel vrouwen hun gewone pumps door de zool te schilderen met rode verf. Zo deed Louboutin het in het begin ook: hij gebruikte rode nagellak om de kenmerkende zool te verkrijgen.

Hoe herken je valse Louboutins?
Dat is niet altijd zo gemakkelijk als het lijkt, zeker als de soorten schoenen in dezelfde patronen en kleuren worden nagemaakt.

Bij Louboutin is het cruciaal om te winkelen in een 'officiële' Louboutinverdeler of webshop. De kenmerkende rode zool hoort fel en glanzend te zijn, waar veel vervalsingen meestal donkerder rood zijn en een minder glanzende of matte afwerking hebben.

Een authentiek paar Louboutins is gemaakt in Italië en de zool is voorzien van Europese maten, 'made in Italy' en 'Christian Louboutin'. Vervalsers zullen dit zo goed mogelijk imiteren, maar maken bijvoorbeeld een fout in de naam of schrijven 'madeinitaly' aan elkaar.

Ook de afwerking is van belang: Louboutins zijn onberispelijk afgewerkt, dus geen lijmresten, losse draadjes, scheve naden of hakken.

Last but not least: Louboutins kosten veel en daarvoor zitten ze (naar verluidt) ook als een droom aan de voet. Voelt de schoen van 700 euro net als elk ander paar van 20 euro, dan is er misschien iets mis. (br.hln)


19-08-2012 om 21:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kort kapsel zonder je haren te knippen

Een kort kapsel zonder je haren te knippen


http://oi47.tinypic.com/2418jg1.jpg


Door het goede weer kom je als vrouw wel eens in verleiding om je haren kort te knippen. Helaas hebben velen daar achteraf spijt van. De oplossing? Een valse bob. Zo kan je even rondlopen met een kort(er) kapsel, maar kan je daarna terug naar je geliefde, lange lokken.

Bovendien is zo'n valse bob tegenwoordig erg hip. Tijdens de voorstelling van de herfstcollecties op de catwalk zagen we deze coupe bij onder andere Oscar de la Renta, Derek Lam en Rodarte. En ook celebs zijn fan: Marion Cotillard pakte er mee uit op de première van 'The Dark Knight Rises' in Londen, waar ze ook één van de creaties van Raf Simons voor Dior droeg.

"Probeer dit thuis niet te doen", grapte stylist Robert Vetica terwijl hij de krullende versie van Marion Cotillard creëerde, want het vereist wel wat moeite. Maar voor wie durft (en dat doen we!), gaf hij een paar tips om het kapsel zelf te creëren.

1. Vooraf
Als je kan, begin dan met lichtjes vettig haar.

2. Krul
"Doe het haar golven met een krultang met een diameter van 2 centimeter rond de omtrek van je hoofd", zegt Vetica. "Zorg ervoor dat je elke krul begint bij de wortel van de lokken, zodat je ook volume krijgt bij je kruin."

3. Mousse
"Breng daarna een stylingmousse aan in het haar. Dat doet de lokken glanzen en bezorgt het de handelbaarheid die nodig is om deze look te creëren."

4. Paardenstaart
Verzamel je haar met een elastiekje (in de kleur van je haar) in een losse paardenstaart.

5. Plooi
"Begin de lokken te vouwen in het midden van je achterhoofd", raadt Vetica aan. "Terwijl je vouwt, steek je de overbodige stukken vast met een speldje. Geef je bob steeds meer vorm en steek goed vast. Vooraan laat je best wat lokken loshangen, voor een zachter effect."

6. Afwerking
"Werk af met een haarlak om de lokken op hun plaats te houden. Zorg er wel voor dat je haar er niet te gekunsteld uitziet. Dit kapsel heeft volume en een beetje beweging nodig", aldus Vetica.

Tot slot nog een handige tip: neem enkele speldjes mee in je handtas. Je wil niet dat de helft van je lokken tegen het einde van de avond naar beneden vallen. Succes!  (br.hln)



17-08-2012 om 17:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke celebrity draagt hakken van 18 centimeter?

Welke celebrity draagt hakken van 18 centimeter?


http://oi46.tinypic.com/1zbfpxl.jpg


Met haar 158 centimeter is ze niet bepaald de grootste actrice in Hollywood. Maar de Amerikaanse actrice Eva Longoria bereikte gisteren nieuwe hoogtes terwijl ze werkte aan een nieuw project. De 37-jarige droeg een paar zwartwitte Olcay Gulsens met hakken van bijna 18 centimeter hoog.

Longoria deed alsof ze niet veel last had van de schoenen, maar ze moest toch verschillende keren steun zoeken bij het decor. Maar we kennen allemaal het aloude gezegde: wie mooi wil zijn, moet lijden.

Laat ons in de reacties weten wat u van deze schoenen vindt. (br.hln - foto photonews)


17-08-2012 om 17:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-hoofdredactrice Cosmopolitan overleden

Ex-hoofdredactrice Cosmopolitan overleden


http://oi50.tinypic.com/2ziabuq.jpg


Helen Gurley Brown, ex-hoofdredactrice van de Cosmopolitan, is gisteren overleden op 90-jarige leeftijd. Dat heeft de uitgeverij Hearst, die het lifestylemagazine uitgeeft, bekendgemaakt.

Brown was van 1965 tot 1997 hoofdredactrice van de Amerikaanse editie van het lifestylemagazine. "Onder haar leiding werd Cosmopolitan de bijbel van 'single meisjes' wereldwijd en bleef het tot op de dag van vandaag het magazine van vrouwen zonder vrees die lol hebben", aldus de uitgever.

Vanaf 1965 drukte ze meer dan dertig jaar lang haar stempel op Cosmopolitan, dat ze omvormde van een conservatief vrouwenblad tot een sexy, fris en soms provocerend magazine voor jonge vrouwen, vervolgt Hearst Corporation. "Helen Gurley Brown was een icoon. Haar formule van eerlijk en direct advies over relaties, carrière en schoonheid betekende een revolutie voor de tijdschriftenindustrie", luidt het nog.

'Sex and the Single Girl'
Brown had ook succes met haar boek 'Sex and the Single Girl', waarin zij vrouwen in 1962 aanmoedigde tot het experimenteren met seks buiten het huwelijk en jonge vrouwen aanspoorde financieel onafhankelijk te worden. Het boek is in 16 talen vertaald. Het boek is ook verfilmd, met sterren als Lauren Bacall, Natalie Wood, Tony Curtis en Henry Fonda. In 1971 verscheen een geactualiseerde versie van het boek, 'Sex and the New Single Girl'.

Toen zij in 2006 over het succes van haar boek werd geïnterviewd, zei Brown: "Voordat ik mijn boek schreef, was het idee dat seks er was voor mannen en dat vrouwen er alleen onder druk aan toegaven om mannen te plezieren. Maar ik schreef iets waarvan ik wist dat het waar was: seks is genieten voor zowel vrouwen als mannen."

Sinds 1997 was Brown hoofdredactrice van de tientallen internationale edities van Cosmopolitan. Ze kwam nog bijna elke dag naar kantoor.  (br.hln)


16-08-2012 om 12:30 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
14-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De crisis is bijna voorbij: de rokken worden weer korter

De crisis is bijna voorbij: de rokken worden weer korter


http://oi49.tinypic.com/33dczr5.jpg


De lengte van rokken wordt al haast een eeuw lang als een indicator van het economische klimaat gebruikt. Nu lange modellen helemaal trendy zijn, kunnen we het ergste vrezen voor onze bankrekening. De toekomst ziet er gelukkig beter uit.

De lengte van rokken zijn nu zelfs langer dan tijdens de grote depressie van 1929, ondekten economische experts. Sterren als Victoria Beckham, Katie Holmes en Rihanna zijn fan van de rokken die tot onder de knie of zelfs tot de enkels komen. De laatste keer dat de maxirok trendy was, was in de jaren '90 toen de inflatie 15 procent bedroeg. In de jaren '60, toen de minirok werd uitgevonden, nam de economie een vlucht. Toen waren modellen van 45 cm de norm. Nu zie je overal lange rokken, zowel bij dure designermerken als in de etalage van de budgetvriendelijke keten H&M.

Gelukkig ziet de toekomst er rooskleuriger uit, aangezien de rokken terug korter worden. Het onlinemagazine Business Insider vergelijk op de catwalk de lengte van de wintercollectie van vorig jaar met die van dit jaar. Daaruit blijkt dat die van 35,05 steeg naar 44,38. Hoe hoger de index, hoe korter de rokjes en dus volgens economische theorieën, hoe beter het gaat op de financiële markten. De komende winter mogen dames zich dus eraan verwachten opnieuw hun benen te showen en is het einde van de huidige economische recessie nabij.

Econoom George Taylor was de eerste om het verband tussen het economische klimaat en de lengte van rokken te leggen. Dames uit de gegoede klasse kozen vroeger voor kortere rokken om hun duurdere onderkledij te tonen in vergelijking met moeilijke tijden waarin ze lange jurken droegen om hun goedkope kousen te verbergen.

Van lang naar kort en terug
1929 - 1933
Tijdens de Grote Depressie na de crash van Wall Street gingen dames voor lang.

1960
De minirok werd uitgevonden nadat de economie op een hoogtepunt beleefde.

1980
Er was toen veel werkloosheid, dus de zomen werden langer, in 1982 was het werkloosheidscijfer op zijn hoogste punt in 50 jaar.

1984-1988
De yuppies maken opmars, de vrouwelijke yuppies droegen toen korte rokjes. 

1989-1992
De beurscrash maakte dat de inflatie steeg tot 15 procent, de rokken zakten tot over de knie.

1993-2002
Korte rokjes waren toen opnieuw hip, denk maar aan de talloze meidengroepen die in wel erg onthullende outfits op het podium stonden.



14-08-2012 om 17:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy Rosie Huntington-Whiteley stelt eigen lingerielijn voor

Sexy Rosie Huntington-Whiteley stelt eigen lingerielijn voor

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Rosie Huntington-Whiteley is naast topmodel niet alleen nog actrice, nu probeert ze het ook als designer. De Britse schone gaat in zee met de Britse keten Marks & Spencer om een lingeriecollectie te lanceren.

Rosie was al het gezicht van de modelijn 'Rosie for Autograph'. Nu licht ze ook een tipje van de sluier van de lingerie die ze maakte voor de keten. "Ik hou van lingerie, ik heb er altijd een zwak voor gehad. Het is erg vrouwelijk en soms is het alsof het een klein geheimpje tussen vrouwen is. Met deze collectie hebben we een goed evenwicht gevonden tussen jong en modern, klassiek en sexy."

Je mag je verwachten aan veel pasteltinten, beige kant, een zijden kamerjas met bloemenprint, voor wie het wat sexyer mag, zijn jarretelles en kousen. Al voor ik model was, wilde ik ontwerpen, in het verleden heb ik al veel lingerie geshowd", aldus de 25-jarige schoonheid. "Het doel was een toegankelijke en voor iedereen aantrekkelijke collectie te maken, ik heb niet enkel met types als mezelf rekening gehouden." (br.hln)


13-08-2012 om 14:29 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
11-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kate Moss verleidt in herfstcollectie van Mango

Kate Moss verleidt in herfstcollectie van Mango


http://oi45.tinypic.com/2da0hfo.jpg


Het Britse topmodel Kate Moss is voor de derde keer op rij het gezicht van de Spaanse keten Mango. Hoewel ze een twintigtal jaar ouder is dan de meerderheid van haar concurrentes, bewijst deze schoonheid dat ze nog steeds aan de modetop staat.

Voor komend seizoen heeft de 38-jarige blondine namelijk niet minder dan vier grote campagnes op haar naam staan. Voor de laatste herfstcollectie van modeketen Mango showt ze onder meer een strak groen jurkje, een lange sexy rok met split en denim hotpants. Dit laatste lijkt ons wat vreemd voor een wintercollectie, maar La Moss staat er alvast beeldig mee. Helaas beschikt de gemiddelde vrouw niet over hetzelfde stel benen.

We vinden het vooruitzicht van koude wintermaanden na deze kwakkelzomer plots wat minder erg bij het zien van deze stoere maar toch vrouwelijke kledingstukken. Als ambassadeur voor het merk is Moss ook een jurylid in de jaarlijkse talentenjacht van Mango. (br.hln)


11-08-2012 om 20:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chanel lanceert zwart parfum

Chanel lanceert zwart parfum


http://oi48.tinypic.com/2qtehqu.jpg


Chanel brengt een nieuw parfum op de markt: Coco Noir.

Het parfum moet een ode brengen aan Gabrielle Chanel, die ooit zei "Voor mij had niemand zich in het zwart durven kleden". De geur is een mix van de pittige frisheid van roze bessen en pompelmoes met een wit hart van jasmijn, roos en narcis. Ook ceder, geranium roset en een vleugje munt zijn aanwezig.

Voor een parfum van 50 ml tel je 93,56 euro neer. Het parfum ligt vanaf 17 augustus in de parfumerie. (br.she)



10-08-2012 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Soldaten zijn trendy: zo maak je de look sexy en vrouwelijk

Soldaten zijn trendy: zo maak je de look sexy en vrouwelijk


http://oi50.tinypic.com/wiass2.jpg
Victoria Beckham in een van haar eigen creaties, een jurk op de catwalk van Victoria Beckham en Gisele Bundchen met een jas van Alexander Wang.


Designers bij Victoria Beckham, Alexander Wang, Gucci en Jason Wu haalden voor komende herfst hun inspiratie bij het leger. Dat betekent veel groen, stijve broeken en camouflagejasjes, zolang je het maar een vrouwelijke en sexy toets geeft. Het voordeel is dat deze look makkelijk te combineren valt.

Wat maakte de legerlook zo populair? Is het de autoritaire uitstraling, de praktische kant, het comfort of draait het simpelweg om het feit dat een uniform altijd sexy is? Een ding staat in elk geval vast: militaire details zijn de duidelijkste trend voor dit naar. Op de catwalk zagen we bijvoorbeeld heel wat strakke schouders, epauletten en grote gouden knopen, telkens met een duidelijk vrouwelijke toets.

De Amerikaanse designer Alexander Wang deed het met lederen trenchcoats en strakke jasjes. Hij liet topmodel Gisele Bundchen op de catwalk bewijzen dat deze look erg sexy kan zijn met een prachtige regenmantel. Bij Victoria Beckham vertaalde de militaire trend zich in dijenhoge laarzen en strakke jasjes. Ze combineerde het met strakke jurken, dikke bruine sokken, gouden knopen en een overvloed aan donkergroen.

De meest voor de handliggende manier om deze trend te kopiëren is door een oversized jasje met camouflageprint te dragen. Je kunt dit zo chique of zo nonchalant maken als je zelf wil met een minirok en hoge hakken of een jeansbroek en eenvoudig t-shirt. Maar je kunt net als Posh voor de subtielere look van een strakke jurk in donkergroen gaan met details aan de schouders. Draag er een stel knie- of dijenhoge laarzen onder voor een stoere toets, als je het helemaal af wil maken, hou je jezelf warm met gebreide kniekousen voor een nonchalant resultaat. (br.hln)


09-08-2012 om 22:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvallen zoals de sterren doe je met extreme oorbellen

Opvallen zoals de sterren doe je met extreme oorbellen


http://oi48.tinypic.com/4j9qis.jpg


Wie trendy juwelen wil dragen, kiest best net als actrice Diane Kruger voor extreme modellen met kettingen of veel glitters die haast je hele oor bedekken.

De blonde schoonheid is alvast een grote fan van de extreme oorbellen, ze verscheen er al verschillende keren mee op de rode loper. Niet alleen chique modehuizen als Chanel hebben dit in hun juwelencollectie opgenomen, je vindt deze ook bij hippe ketens als Topshop of op de webshop Asos.com.

Bij deze trend ligt het voor de hand dat je je haar opsteekt of met een speldje achter je oren vastzet zodat je alle aandacht naar het juweel laat gaan. Het lijkt op het eerste gezicht een extreme look, maar als de brave Diane ermee weg raakt, dan kun jij dat ook.

Echte durvers gaan voor oorbellen waar ook een halsketting aan bevestigd is. Draag wel slechts een exemplaar aan een kant, want twee dezelfde, opvallende oorbellen zijn van het goede te veel. Het is niet altijd makkelijk om voor het andere oor een bijpassend juweel te vinden, maar je houdt dit best zo eenvoudig mogelijk. Wie het liever wat subtiel heeft, kan een eenvoudig ringetje dragen dat je bovenaan je oorschelp bevestigt. (br.hln)


08-08-2012 om 20:35 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
07-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Victoria Beckham ontwerpt brillenlijn voor hem en haar

Victoria Beckham ontwerpt brillenlijn voor hem en haar


http://oi46.tinypic.com/169htmh.jpg


Ze lanceerde eerder al modelijnen met jurkjes, jeans, zonnebrillen en kinderkleren, maar nu voegt Victoria Beckham nog een nieuwe reeks ontwerpen toe aan haar indrukwekkende cv. De ex-Spice Girl brengt binnenkort namelijk een brillenlijn op de markt.

De brillen komen er vooral omdat Victoria zelf ook last heeft van bijziendheid, maar nooit een geschikt montuur kan vinden.

"Ik moet een bril dragen, maar ik heb er nog geen gevonden die bij me past of waar ik van hou. Daarom heb ik besloten om ze zelf te ontwerpen", vertelde ze aan WWD.

Victoria, die in haar Spice Girl-dagen wel nog een bril droeg, riep daarvoor de hulp in van luxemerk 'Cutler & Gross'. Samen zullen ze zes monturen op de markt brengen, verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Qua stijl gaan ze zowel voor vrouwelijke als uniseks monturen, van pilotenbrillen tot golvende monturen.

Het algemene kleurenpalet zal bestaan uit zwart, 'schildpadkleur', juweeltinten, geel en bosgroen. De brillen zullen met de hand gemaakt worden in Italië in een combinatie van metaal en acetaat. Op de 'brilpootjes' zal een diamanten 'V' te zien zijn.

Wie nieuwsgierig is, moet niet lang meer wachten, want de collectie wordt op 4 oktober in Parijs gepresenteerd en is vanaf januari of februari 2013 verkrijgbaar. Voor een echte 'Victoria'-bril zal je wel zo'n 335 euro moeten neertellen.

Victoria zelf kijkt alleszins erg uit naar de lancering. "Binnenkort draag ik mijn eigen bril en het zal leuk zijn om eindelijk te zien waar ik heen ga", besluit de mode-ontwerpster. (br.hln)


07-08-2012 om 17:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassend: mannen vinden deze zomeroutfits sexy

Verrassend: mannen vinden deze zomeroutfits sexy


http://oi46.tinypic.com/jfj3g2.jpg


Tenzij het superkort of superstrak is, is het moeilijk om te weten van welke looks mannen nu precies houden. Cosmopolitan vroeg daarom aan een groep mannen in welke outfits ze ons deze zomer willen zien. En dat leverde enkele verrassende resultaten op...

 1. Romper
De zomerse versie van een jumpsuit, mét een korte broek, is één van de mannelijke favorieten.

Waarom? "Ik vind het geweldig als meisjes niet te veel moeite doen om er goed uit te zien. Daarom vind ik rompers leuk: dat ziet er simpel uit, maar het zijn erg lief", liet Anthony C. weten.

2. Joggingbroek
"Elke vrouw kan veel bloot tonen of strakke kleren aandoen. Ik hou er meer van als ze een joggingbroek sexy kan maken", aldus een zekere Dave.

Om dat te doen, kies je het best voor een flatterend model en kleur. Een zwarte joggingbroek met niet te strakke pijpen, is de veiligste optie.

3. Minirok
Dat mannen van een streepje bloot houden, wisten we al langer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de minirok in dit lijstje terechtkwam. Hiermee kan je ook alle kanten uit: van een blauw jeansrokje tot kleurrijke lichte rokjes. Doen!

Nathan H. is het daar volledig mee eens: "Een beetje dijbeen zien is niet alleen supersexy, maar een strakke minirok accentueert ook je kont. En dat is altijd goed."

4. Skinny Jeans
Ga je uit, maar is het te koud om een rokje of kleedje aan te trekken? Kies dan voor een skinny jeans. "Op een avondje uit zie ik een vrouw het liefst in een strakke jeans, aangezien die haar vormen tonen en haar kont benadrukken", beaamt Max F aan Cosmopolitan.

5. Topje dat schouders ontbloot
Ook met een topje waarmee je je schouders blootgeeft, kan je bij een man scoren. De reden? "Het toont niet alleen de schouder, maar ook een stukje van de rug, en dat is verschrikkelijk sexy", vindt ene Christian.

6. Ballerina's
Draag je altijd hakken? Probeer dan toch eens af te wisselen met platte ballerina's, want dat kan vele mannen bekoren.

"Als een vrouw vaker platte schoenen draagt dan hakken, dan weet je dat ze niet helemaal geobsedeerd is door beauty en zich goed in haar vel voelt", verwoordt Teke het.

7. (Slee)hakken
Toch hoeven liefhebbers van stiletto's helemaal niet te wanhopen, want er zijn ook een heel pak mannen die net hakken verkiezen.

"Ik hou van de manier waarop hakken de benen van een vrouw verlengen en spieren in de verf zet die je met platte schoenen niet ziet. Dat vind ik enorm sexy", aldus Nick.

8. Zomerse jurkjes
Ook met een zomers jurkje kan je niet veel verkeerd doen. Gelukkig maar.

"Ik vind het leuk als meisjes fleurige jurkjes dragen. Die zijn simpel, maar geven tegelijkertijd een natuurlijke, sexy look", zegt Brian.

9. Zwarte lycrabroek
Wie deze zomer sexy wil zijn tijdens het sporten, moet niet twijfelen over de outfit: trek een strakke lycrabroek aan. "Die maken de kont en benen van elk meisje meteen aantrekkelijker", vindt Andrew.

10. Short met hakken
Fan van korte shortjes? Combineer die dan zeker eens met hoge hakken. "Er gaat niets boven een meisje dat een basisoutfit met een korte short, hakken en een topje sexy en geraffineerd kan maken", klinkt het bij Nick R..

11. Een kanten beha
Ten slotte is er nog de tip van Sam H.: "Ik vind het geweldig als een vrouw er 'casual' sexy uitziet. Bijvoorbeeld als ze een kanten beha in een felle kleur draagt, die aan de zijkant en achteraan boven een wit topje uitpiept." (br.hln)


05-08-2012 om 10:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lakken met kaviaar (en andere nageltrends)

Lakken met kaviaar (en andere nageltrends)


http://oi45.tinypic.com/vxg0v5.jpg


De belangrijkste trends in beautyland doen zich niet voor op vlak van kapsels, haarkleur of zelfs lipstick - maar wel op vlak van nagels. De ene na de andere trend duikt op, met onmiddellijk een hele schare volgers (en de foto's op twitter en blogs om het te bewijzen). Het laatste nieuwe? 'Kaviaarnagels'.

Decadent in deze tijden van economische crisis? Dat zou het wel zijn... als er echt kaviaar zou gebruikt worden. Dat is niet het geval: het gaat om minuscule kraaltjes die op gelakte nagels worden 'geplakt' en die door de 'bobbelige' structuur vaagweg iets hebben van kaviaar.

Een vorm van nagelkunst waar veel van verwacht wordt, gezien de moeite die luxemerk Ciaté doet om het patent wereldwijd te registeren. Verschillende bloggers die al eerder dit jaar de trend oppikten, werd gevraagd enkel te berichten over de producten van Ciaté als het over deze trend ging.

Dat werd niet goed geslikt door de community, die zowat unaniem manieren uitprobeerde om de dure en beperkte Ciatémanier (20 euro voor nagellak en kraaltjes, in drie kleuren) om te zetten in een betaalbare, kleurrijke bedoening. Missie niet zo moeilijk: velen vonden hele dozen vol kleurrijke kraaltjes, voor veel minder geld.

Om dure rechtszaken te vermijden wordt de trend ondertussen ook 'beluganagels' of 'viseimanicure' genoemd. Het bedrijf heeft zich intussen geëxcuseerd voor de toon van de brief en het beledigen van de blogsters. "We lanceerden ons product in maart 2012, het is heel normaal dat je dat probeert te beschermen, dat zou iedereen doen."

Als ze er echt recht op zouden hebben wel, maar Ciaté was niet de eerste die de 'caviar manicure' bedacht: er zijn blogposts uit 2011 die berichten over de trend, gestart door het nagelteam van' Dashing Diva' voor fashion week.

Ciaté beweert dat het creatief directeur Charlotte geïnteresseerd was in het maken van 3D-nagels, die tegelijk vrouwelijk, luxueus en extravagant moesten zijn. "Deze afwerkingsvorm geeft nagels onmiddellijk een gesofisticeerde look. Heel Ciaté."

Hoe het ook zij: nagels met kraaltjes zijn dus dé trend. Niet altijd erg praktisch (die kraaltjes blijven niet goed plakken en zijn tegelijk moeilijk te verwijderen), maar wel een leuk extraatje voor een bruid, verjaardagsvarken of voor een verkleedfeestje.

De kaviaarnagels zijn niet de enige trend van de afgelopen maanden. De rest op een rijtje:

-    Fluwelen nagels. Ook al een idee van Ciaté. Het werkt gelijkaardig als de kaviaarnagels: je lakt de nagels, strooit een substantie op de natte lak en die geven de nagels een fluwelen look en feel.

-    Black Spotted: enigszins misleidend omdat het niet over 'zwarte stippen' gaat, maar over nagellak die op een speciale manier droogt en daardoor een gevlekt patroon achterlaat op de nagels. Het wordt verkocht in Frankrijk naar aanleiding van de nieuwe Spider-Man film en wordt elders niet uitgebracht. Dat leidt tot woekerprijzen op webshops.

-    Olympische trend: de vlag van je land op elke nagel (of afgewisseld met een gewoon kleur of je nagels in de kleuren van de Olympische ringen: talloze sporters en celebs werden ermee gespot. (zie fotoreeks!)

-    Nagelsjablonen: om gekke figuurtjes in je nagels te lakken. Just for fun! (br.hln)



04-08-2012 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Sarah Jessica Parker gekleed door Anna Wintour

Sarah Jessica Parker gekleed door Anna Wintour


http://oi46.tinypic.com/w9e6vq.jpg


Sarah Jessica Parker gaat ruim tien jaar na Sex and the City opnieuw meespelen in een populaire tv-serie. De dame krijgt een rol in 'Glee'.

Sarah Jessica Parker speelt er de rol van een modejournaliste die werkt voor Vogue. En dat is niet alles. Parker krijgt een wel erg speciale styliste om te zorgen dat ze geschikte kledij draagt in de serie. Niemand minder dan Anna Wintour, de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, zal Parker helpen kleden. (br.she)



02-08-2012 om 21:27 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
01-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: Rihanna draagt nog eens een toffe jurk (en trapt erop)

Eindelijk: Rihanna draagt nog eens een toffe jurk (en trapt erop)

http://oi50.tinypic.com/21f060j.jpg


Rihanna is op vakantie in Zuid-Frankrijk en Monaco en dat zullen we geweten hebben. De zangeres uit Barbados wordt voortdurend gefotografeerd in de meest petieterige outfits. Tot gisteren. Rihanna ging shoppen in Monaco en droeg daarvoor een wit-blauwe maxijurk. Iets dat ze niet meer gewend was, want ze bleef er op trappen.

Maar Rihanna zou Rihanna niet zijn als ze niet toch een manier zou vinden om een beetje bloot te tonen. In dit geval was het de rug, die zichtbaar was doordat de jurk niet aansloot zoals bij een 'normaal' ontwerp.

Deze maxijurk was opzettelijk te groot, en het teveel aan stof werd achteraan 'samengefronst', waardoor de jurk alle noodzakelijke lichaamsdelen toch bedekte zonder te beperkend te zijn in de beweging. Het resultaat is zeer nonchalant, en daardoor überfashionable.

Vooraan was de jurk hooggesloten aan de hals, met blote armen. Een fris blauw bloemenpatroon en platte sandalen maakten de look af.

Enige probleem? Rihanna was een beetje te klein voor de jurk, waardoor de voorkant (die langer was dan de achterkant) voor haar voeten sleepte. Resultaat: ze stapte herhaaldelijk op haar eigen jurk. Of is dat de prijs die je betaalt als je als Hollywoodster de hoge hakken dumpt? (br.hln)


01-08-2012 om 21:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!