Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

30-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Modellen poseren beter dan celebs

Modellen poseren beter dan celebs


Topmodel Bar Refaeli is te zien in een reclamecampagne van het kledingmerk Rampage.


"Laat het modellenwerk maar over aan de echte modellen", dat lijken meer en meer beroemde ontwerpers te denken. Nochtans waren celebs zeer hot in de modewereld en haast niet meer weg te denken uit reclamecampagnes. Toch schijnen modellen volgens de kenners eenvoudigweg meer klasse en stijl te hebben en genieten ze daarom weer de voorkeur.

Als je de recente advertenties bekijkt, dan valt het op dat de meeste designers voor een professioneel model gekozen hebben. De uitzondering is het label Dolce & Gabbana dat de zonnebrillen van het merk laat aanprijzen door Madonna.

Uitstraling
Volgens Stefano Pilati van Yves Saint Laurent voelen modellen de ontwerpen beter aan en kunnen ze er een bepaalde uitstraling aan geven. Karl lagerfeld prefereert modellen dan weer wegens hun klasse en stijl. Ontwerpers verkiezen bovendien een sterk gezicht dat enkel geassocieerd wordt met mode en bijvoorbeeld niet met film of muziek.

Verhaal
Insiders beweren dat het enkel logisch is om celebs voor een campagne te gebruiken indien er een verhaal bij het product zit waar een bekend persoon bij kan helpen.



30-04-2010 om 22:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bind de strijd aan tegen wijde poriën

Bind de strijd aan tegen wijde poriën


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/29/1012283/ga-de-strijd-aan-met-wijde-porien_1_515x0.jpg



Niets zo irriterend als wijde poriën. Ze geraken gemakkelijk verstopt, veroorzaken puistjes en mee-eters en verpesten zo je gehele look. Wij zetten enkele tips op een rijtje om die wijde poriën tegen te gaan.

Wijde poriën zijn niet het gevolg van een levens- of eetstijl. Het is simpelweg genetisch bepaald, net als de kleur van je ogen of de vorm van je mond. Je voedselgewoonten veranderen heeft dan ook geen nut. Het geheim voor het onderhouden van je wijde poriën is reinigen. Zo verwijder je talg en vuil en voorkom je zwarte puntjes die uitmonden in kratertjes.
Stoombad

Ga drie keer per week over een erg warm badje hangen met een handdoek op je hoofd. De stoom zorgt ervoor dat je poriën diep gereinigd worden en er geen vuil achterblijft. Gebruik daarna een lotion die je huid doet samentrekken en werk af met een crème die je poriën vult. Deze brengt het nodige vocht in, maar zorgt er eveneens voor dat je poriën minder zichtbaar worden.

Een keer per week onderwerp je je huid aan een grondige peeling, gevolgd door een kleimasker. De klei zorgt ervoor dat de extra talg verwijderd wordt en de talgproductie bovendien verminderd wordt. Ook de keuze van je make-up kan een aardig handje helpen. Kies niet voor vette, dekkende make-up, maar ga voor een poeder op basis van mineralen.  (br.she)



30-04-2010 om 13:30 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
29-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zusjes Deyn brengen trendy T-shirts op de markt

Zusjes Deyn brengen trendy T-shirts op de markt




Het Britse topmodel Agyness Deyn (27) en haar jongere zus Emily (22) lanceren een reeks hippe T-shirts en topjes in samenwerking met het merk Uniqlo.



Emily en Agyness Deyn



Agyness is vanaf vandaag niet meer de enige Deyn die actief is in de modewereld. Haar jongere zus heeft blijkbaar ook haar roeping gevonden in de branche. Emily nam immers het design van de hippe bloesjes voor haar rekening. De zusjes Deyn maakten samen polaroids van hun favoriete bezigheden in New York, die ze afdrukten op topjes en T-shirts.  En de hippe kledingstukken waren geboren!




Emily en Agyness Deyn



Ze zijn voorlopig evenwel niet in België te koop maar geen nood want je kan ze ook online bestellen op de site van Uniqlo. De T-shirts hebben allemaal dezelfde betaalbare prijs, namelijk 12,99 Pond (15 euro).



29-04-2010 om 23:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bontdesigners kiezen voor ratten

Bontdesigners kiezen voor ratten


http://img232.imageshack.us/img232/6092/ratj.jpg


Voor madammen met een bontjas wier geweten begint te knagen bij de gedachte aan al die dode nertsen is er een iets ecologischere oplossing. Indien ze er tenminste mee kunnen leven dat hun jas van rat vervaardigd wordt.

Het beest in kwestie is de nutria, een aquatische beverrat die vooral in Zuid-Amerika voorkomt, maar die ook in Europa en Noord-Amerika opduikt. De dieren worden ruim zestig centimeter groot en kunnen tot twee kilogram wegen.

Populair tot de seventies
De beverrat is in opmars in gebieden rond de Golf van Mexico, waar ze door hun vraatzucht als een plaag beschouwd worden, zegt het Amerikaanse Vanity Fair. Daarom worden ze gevangen, en komen de huiden van de dieren op de markt.

De beverrat werd in de jaren '30 van de vorige eeuw ingevoerd vanuit Argentinië. Het bont van de beestjes was populair tot het midden van de jaren '70, waarna het uit de mode raakte. Sinds dan groeide de populatie gestaag aan, met alle gevolgen van dien voor de vegetatie in de regio's waar het dier voorkomt.

Topdesigners gaan beverrat
Nu traditioneel bont onder vuur komt te liggen, komt het materiaal van het knaagdier opnieuw in de kijker. Topdesigners als Billy Reid en Oscar de la Renta gebruikten al beverrat in hun ontwerpen.

Toch nog even meegeven dat er ook zoiets als nepbont bestaat, en dat dat er ook bijzonder goed uitziet.



29-04-2010 om 11:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeontwerper Alexander McQueen zat onder de drugs toen hij zich verhing

Modeontwerper Alexander McQueen zat onder de drugs toen hij zich verhing


McQueen met Naomi Campbell en Kate Moss.



Modeontwerper Alexander McQueen verhing zich nadat hij cocaïne, kalmeermiddelen en slaappillen had genomen, zo heeft onderzoek uitgewezen. Hij stond onder hoge werkdruk en was overmand door verdriet na het verlies van zijn moeder. McQueen werd op 11 februari, op de vooravond van de begrafenis van zijn moeder, levenloos aangetroffen in zijn flat in Londen. Hij was veertig jaar.



McQueen had vorig jaar twee keer een overdosis drugs genomen.
McQueen had vorig jaar twee keer een overdosis drugs genomen.



"Het evenwicht van zijn geest was verstoord", oordeelde de lijkschouwer volgens de BBC. McQueen had een verleden van depressies, angstaanvallen en slapeloosheid. Hij had al eerder een zelfmoordpoging ondernomen en nam vorig jaar tot twee keer toe een overdosis. Vlak voor zijn wanhoopsdaad zocht hij op het internet tips voor zelfdoding.


28-04-2010 om 23:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wachtlijst voor de Birkin Bag verdwenen

Wachtlijst voor de Birkin Bag verdwenen



De Birkin Bag van Hermès was zo populair en zo exclusief dat een wachtlijst moest worden aangelegd om iedereen een handtas te kunnen bezorgen. Die wachtlijst is nu 'eindelijk' weggewerkt, met dank aan de economische crisis. Dat meldt nu.nl.


De wachtlijst bedroeg lange tijd verschillende maanden of zelfs jaren, wat de populariteit zelfs enigszins in de hand werkte. Op een gegeven moment klonk zelfs het gerucht dat Hermès de wachtlijst zou afsluiten, omdat anders 'nooit' aan de vraag zou kunnen worden voldaan.


Nu is die wachtlijst voor het eerst verdwenen. Tijd voor Hermès om zich zorgen te maken, want het bedrijf startte zijn eigen krokodillenkwekerij om aan de vraag te kunnen voldoen. Maar nu wil de fashionista geen handtas meer van minimum 4.800 euro tot 10.000 euro meer.


De economische crisis heeft daar veel te maken, volgens de media zijn minder vrouwen bereid zoveel geld aan één handtas uit te geven. Ook niet aan een handtas uit exclusief krokodillenleer die vernoemd is naar de Franse zangeres Jane Birkin, blijkbaar.


Victoria Beckham is de bekendste fan van de Birkin bag. Ze bezit er naar verluidt ruim honderd, en in elke kleur die ze verkopen, zodat er altijd een bij haar outfit past.


Ook Lady Gaga is een 'fan', maar dan geen erg respectvolle. Onlangs nog kladde ze op een handtas met stift een begroeting aan haar Chinese fans. 'Ik hou van mijn kleine monsters' stond er te lezen.



28-04-2010 om 10:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer is het tijd om de nylons op te bergen?

Wanneer is het tijd om de nylons op te bergen?




De lente is er wel, maar ze breekt nog niet echt door. Enkele dagen zijn al in de buurt van de 20 graden gekomen, maar ondertussen is het toch weer een pak frisser. Dat stelt vrouwen voor een dilemma: de nylons in de kast laten met het risico koud te hebben, of ze dragen, met het risico te zweten?


Het is verleidelijk om de nylons in de kast te laten, ondanks het risico op koude benen. De winter is lang en streng geweest, we hebben ons genoeg moeten induffelen. De zonneschijn doet het verlangen ontwaken naar luchtige, gemakkelijke kledij, zonder het gedoe van nylons.

Maar tegelijk heeft de winter ons geleerd voorzichtig te zijn. Het kan nog altijd fel afkoelen 's avonds, waardoor je niet met koude maar ronduit bevroren benen en voeten opgescheept zit. Dus spelen we dan toch maar op veilig?

Er is nog een derde mogelijkheid: je draagt de nylons (of sokken), mét zomerschoenen. Gewaagd en hip, als je de juiste sokken en schoenen kiest. De flater van Sarah Brown, die zwarte nylons droeg in rode peeptoeschoenen, met een plateauzool uit kurk, kan je vermijden als je deze regels volgt.






1)    Kies niet té zomerse schoenen. Geen schoenen in naaktkleuren dus, of afgewerkt met kurk, stro of flipflops.
2)    Durf contrasteren. Zwarte nylons met felle of pastelkleuren kan dus best of felle nylons bij zwarte schoenen. Dat laatste kan vooral als je outfit heel eenvoudig wordt gehouden.
3)    Vermijd té winterse nylons. Geen dikke, wollen nylons dus, maar de lichte, lentevariant.
4)    Negeer de vleeskleurige nylons. Ze zijn perfect om te dragen bij open schoenen in de zomer als je geen perfecte benen hebt, maar passen niet bij het tussenseizoen.



27-04-2010 om 13:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kale vrouwenhoofden, nieuwe kapseltrend?

Kale vrouwenhoofden, nieuwe kapseltrend?





Topmodel Agyness Deyn staat bekend om haar gewaagde kapsels, ze had al een kort punk- als een braaf pagekapsel. Nu liet de Britse schoonheid haar lokken tot enkele millimeters afscheren.


Agynnes Deyn werd op het Amerikaanse festival Coachella met haar nieuwe coupe gespot, ze lijkt hiermee ontzettend op zangeres Sinead O'Connor in haar jonge jaren. Het topmodel zegt veel roze te dragen om te bewijzen dat ze geen stoere skinhead is. "Ik heb gezocht naar leuke accessoires voor mijn nieuwe kapsel, maar dat was geen succes", meldt nu.nl.






De Britse haarstylist Sacha Mascolo-Tarbuck hoopt dat ultrakorte kapsels deze zomer een nieuwe trend worden. "Het is leuk om wat variatie te zien naar zoveel seizoenen van lang haar. Agyness is een van de zeldzame vrouwen die met zoveel kapsels staat, ze inspireert mij. We veranderen haast elk seizoen van kledij, maar kapsels krijgen zelden dezelfde aandacht."


Het topmodel is niet de eerste schoonheid die haar lokken afscheert, actrice Natalie Portman, Demi Moore en zelfs Britney Spears deden het haar voor.



27-04-2010 om 10:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vuitton strikt voetballegendes voor reclamecampagne

Vuitton strikt voetballegendes voor reclamecampagne







Ook Louis Vuitton telt duidelijk af naar het WK voetbal in Zuid-Afrika. Het merk strikte dit keer drie balvaste modellen voor een originele reclamecampagne. Niemand minder dan Maradona, Zidane en Pelé figureren in een spotje en op affiches om de nieuwe lijn met canvas tassen en koffers te promoten. De beroemde fotografe Annie Leibovitz nam de nostaligisch ogende foto's voor haar rekening.

De grootmeesters spelen een potje tafelvoetbal in een Madrileens café. "Wie wint", vraagt Maradona zich mysterieus af tijdens het spotje dat je hierboven kan bekijken door op de foto te klikken. De affiches verschijnen vanaf juni in het straatbeeld.


27-04-2010 om 10:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louboutin doet schoenen schitteren met Swarovski


Louboutin doet schoenen schitteren met Swarovski


http://img689.imageshack.us/img689/1910/louboutine.jpg



De lentecollectie van de Franse schoenenontwerper Christian Louboutin schittert er dit jaar op los. De designer werkte zijn excentrieke schoenen af met bont, goud en kristallen van Swarovski.

De torenhoge hakken zijn slechts een onderdeel van de collectie. Louboutin stelt ook sneakers, sandaaltjes en enkellaarzen voor. De lijn is bijzonder gevarieerd, zo kan je er terecht voor een muiltje dat uit het oog springt als ook de klassieke zwarte pumps.
Wonderland

Louboutin inspireerde zich voor zijn nieuwe wintercollectie bovendien op de bekende film 'Alice in Wonderland'. Ondertussen zijn er al vier foto’s van de advertentiecampagne ‘Winter Tales’ gelekt, maar Louboutin bevestigt voorlopig nog niet dat het om een campagne gaat. Op de feeërieke beelden zijn de stijlvolle schoenen te zien in het bos en onder water, speelkaarten en een konijn inbegrepen. (br.she)

Foto: www.trendhunter.com



26-04-2010 om 11:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Militaire invloeden veroveren modelandschap

Militaire invloeden veroveren modelandschap




Vergeet de bouwvakkershemden, snoepkleurtjes en korte shorts. Deze winter wanen we ons op een militaire kazerne. Winkelketen C&A treedt met haar wintercollectie namelijk in de voetstappen van leidende voorbeelden Jean Paul Gaultier, Alexander McQueen, Louis Vuitton en Balmain. Legertje spelen was nog nooit zo trendy.

Aansluitende broeken, baretten en jassen met metallic accenten zullen volgend seizoen overvloedig aanwezig zijn in de winkelrekken van C&A. Deze militaire invloeden gecombineerd met de nodige rock-'n-roll en een vleugje bikerallures moeten vrouwen zelfzeker en modebewust de winter insturen.




De militaire look wordt gedomineerd door donkere kleuren zoals zwart, blauw en kaki met her en der een felrode of gouden uitschieter. Accessoires zoals leren handschoenen met rits, brillen met vensterglas of geruite sjaals maken de legeroutfit compleet. (br.she)




Foto's: Brunopress, Jean Paul Gaultier, Marc Jacobs, Louis Vuitton & Oscar de la Renta




25-04-2010 om 22:27 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
23-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rel rond Amerikaanse zenders die plus-size model bannen

Rel rond Amerikaanse zenders die plus-size model bannen




De Amerikaanse zenders Fox en ABC censureerden een spotje voor lingerie voor grotere maten waarin een model haar rondingen showt. Dit zette kwaad bloed bij heel wat journalisten.


Tijdens de Amerikaanse versie van 'Sterren op de dansvloer' weigerde ABC het spotje uit te zenden, Fox liet het drie keer censureren voor ze het toonden tijdens een pauze van Idool, maar enkel nadat de fabrikant ermee dreigde zijn geld terug te eisen. In het spotje showde een plus-size model de nieuwe Cacique-lijn van Lane Bryant. De weelderige decolleté van het model zou de reden geweest zijn waarom de zenders weigerden de beelden te tonen, deze zou namelijk aanstootgevend voor de kijkers geweest zijn. 


Nu vindt het Lane Bryant dat ze het slachtoffer van discriminatie zijn, want de zenders hebben er geen probleem mee om de catwalkshow van het lingeriemerk Victoria's Secret tijdens primetime uit te zenden, waarin ook tal van decolletés te zien zijn. Het bewuste spotje is ondertussen nergens meer te vinden, Lane Bryant nam het van haar website en het is verwijderd van YouTube.


De rel bewijst dat hoewel het matendebat in de modenwereld al op gang is gekomen door modebladen die dikkere modellen op de cover zetten, er toch nog steeds discriminatie bestaat ten opzichte van vrouwen met rondingen. Want waarom zou een decolleté van een dik model meer aanstootgevend zijn dan dat van een uitgemergeld model? Tal van bloggers en journalisten reageerden door te posten dat de ban een schande was, maar ondertussen verdwenen veel van deze posts weer, sommigen suggereren dat dit onder druk van Fox en ABC gebeurde.


23-04-2010 om 19:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trotseer de aprilse grillen met Burberry

Trotseer de aprilse grillen met Burberry




Het weer tijdens de maand april staat geboekstaafd als zeer wispelturig. Het Britse modehuis Burberry liet zich door deze grillen inspireren om een volledig waterdichte collectie uit de brengen, 'April Showers' genaamd.


Je zou haast gaan hopen dat het af en toe eens regent zodat je de nieuwe collectiestukken kan aantrekken. 'April Showers' bestaat uit stijlvolle trenchcoats, polo's, handtassen, regenlaarzen met het bekende ruitje en zonnebrillen. Zelfs een trendy paraplu maakt deel uit van de collectie zodat je volledig assorti de deur uit kan tijdens een plensbui.






De nieuwe collectie is vanaf nu online te koop en is eveneens in de verschillende Burberryshops verkrijgbaar. Prijzen schommelen tussen 150 en 600 euro.   (br.hln)



23-04-2010 om 14:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modegoeroe vindt plus-size trend ongezond

Modegoeroe vindt plus-size trend ongezond



Volslanke modellen doen steeds meer hun intrede in de modewereld en dat bevalt de Franse modefotografe en fanatiek blogster Garance Doré duidelijk niet. Het heeft volgens haar geen zin om de ongezonde plus-size trend te gaan promoten.


Verschillende glossy magazines zoals Glamour en Elle hebben de afgelopen maanden al uitgepakt met een voller model op hun cover. Tijdens de shows van Prada en Louis Vuitton draafden een aantal volslanke dames op om de nieuwe collectie te showen. Plus-size is dus duidelijk hot in de modewereld maar die trend is niet noodzakelijk positief volgens Garance Doré.

 

Garance Doré
Garance Doré


"Vollere modellen worden vaak opgevoerd als een grap of een stunt zoals tijdens de Mark Fast show op de Londen fashion week vorig jaar. Dat vind ik echt onacceptabel. Het is nog te vroeg om volslanke dames te introduceren want de modewereld is er duidelijk niet klaar voor", aldus de Parisienne. "De dikke modellen flatteren niet altijd de dingen die ze moeten aanprijzen. Bovendien is het fysiek ook nog eens ongezond om volslank te zijn", besluit Doré.



23-04-2010 om 10:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model met schaamhaar in Vogue veroorzaakt ophef

Model met schaamhaar in Vogue veroorzaakt ophef





Er is duidelijk wat aan het bewegen in de modewereld. Steeds meer modellen met rondingen verschijnen op de cover van modebladen en nu toont de Franse modebijbel Vogue het 'dikkere' model Crystal Renn naakt mét schaamhaar. Betekent dit het einde van het tijdperk van de designervagina's?


De tijd van de graatmagere, perfecte (maar wel haast onmenselijke) modellen lijkt voorbij. Steeds meer modemagazines stappen ervan af om elk 'foutje' te verdoezelen met Photoshop en ze zetten meer vrouwen met rondingen op de cover, ook verschenen tijdens de afgelopen modeweken meer oudere modellen op de catwalk. De nieuwste revolutie op vlak van schoonheidsideaal is gestart door de Franse Vogue. Gastredactrice en actrice Penelope Cruz liet het bekende model Crystal Renn met maatje 38 naakt poseren en daarbij is duidelijk zichtbaar dat ze haar bikinilijn niet onthaart. Het nieuws gaat als een lopend vuur rond, modejournalisten spreken van een revolutie en roepen fashionista's op om hun scheermesjes in de vuilbak te smijten. Bekijk de foto's hier.


Dit is niet is niet de eerste oproep om een einde te maken aan de huidige trend van de designervagina's. Een Fins designduo bracht ondergoed met schaamhaar op de markt.



22-04-2010 om 10:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draagt Mango-girl Scarlett een 'gekopieerde' jurk?

Draagt Mango-girl Scarlett een 'gekopieerde' jurk?


Links de kanten jurk uit de collectie van Phillip Lim, rechts Scarlett Johansson in de Mango-jurk.


In de nieuwe Mango promotiecampagne is actrice Scarlett Johansson te zien in een wit kanten jurkje dat verdacht veel lijkt op het exemplaar uit de collectie van Phillip Lim.

Het kleed van Phillip Lim is reeds gedragen door Lily Aldrige tijdens de uitreiking van de Grammy's en is eveneens uitgeroepen tot de mooiste kanten jurk onder de 1000 dollar (750 euro). Hebben de ontwerpers van Mango zich hierdoor laten inspireren? Daar lijkt het wel op. Het 'gekopieerde' jurkje van de Spaanse kledingketen is uiteraard minder prijzig en ligt voor ongeveer 150 euro in de rekken.



21-04-2010 om 13:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Jacobs opent boekenwinkel

Marc Jacobs opent boekenwinkel


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/20/997168/marc-jacobs-opent-boekenwinkel_1_515x0.jpg


Modeontwerper Marc Jacobs gaat een boekenwinkel openen. De designer liet eerder reeds weten cafébaas te worden. De hippe boekenwinkel zal gelegen zijn in New York, naast een van zijn boetieks.

Welk soort boeken er in Jacobs boekenwinkel te koop zal zijn, is nog niet geweten. De modeontwerper lijkt echter in de voetsporen van Karl Lagerfeld, de hoofdontwerper van Chanel, te willen treden. Lagerfeld staat al jaren bekend om zijn activiteiten buiten zijn ontwerperscarrière. Eerder liet Jacobs reeds weten een café te openen naast een andere New Yorkse Jacobs boetiek. (br.she)



21-04-2010 om 00:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huur couturekledij voor een prikje

Huur couturekledij voor een prikje





Iets mooi van op de catwalk gezien, maar weet je al zonder de prijs te checken dat je je het niet kunt veroorloven? De website Rent the Runway verhuurt de mooiste outfits van tal van bekende designers voor een fractie van de verkoopprijs.


Catwalkfoto's zetten fashionista's van over de hele wereld aan het dromen. Voor de meesten blijft het daarbij, aangezien de prijs van de kledingstukken vaak hoger dan een maandloon is. Dankzij de website Rent-the-runway komt de droom van designeroutfits in je kleerkast iets dichterbij. Je kunt er namellijk stukken voor 50 tot 200 dollar huren, voor die prijs mag je vier tot acht dagen genieten van de kledij. Je hoeft de jurkjes achteraf zelf niet te wassen, de droogkuis is voor de rekening van de website. Er is wel één nadeel, er is een wachtlijst. De eigenaars laten elke dag slechts enkele mensen toe. (br.hln)



20-04-2010 om 10:33 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
19-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo lijken je benen langer

Zo lijken je benen langer





Lange benen geven een sexy en slanke uitstraling. Met deze slimme tips lijken je benen zo enkele centimeters langer.

1. Zonder haartjes
Ontharen is essentieel, gevolgd door een goede hydratatie. Een bezoekje aan het schoonheidscentrum biedt nog altijd dat extraatje meer om je benen te laten stralen.

2. Vleugje glans
Glans krijg je bijvoorbeeld door een zelfbruinende crème te gebruiken. Tegenwoordig heb je ook 'glansproducten' die een laagje over je benen leggen en ze doen stralen. Te bruine benen zijn geen optie, kies eerder voor een gouden tint, zelfs melkwitte benen zouden weer mogen. Al moeten deze dan wel in onberispelijke staat zijn.

3. Hoge taille
Een rokje of jurk met hoge taille, verlengen je benen. Een hoge taille kan je bovendien accentueren met een riem.

4. In dezelfde tint
Draag je panty's, tracht je schoenen dan in dezelfde kleur te kiezen. Optisch win je heel wat centimeters. Idem met huidskleur schoenen op je blote benen, ook zij maken het verschil.

5. Hoge hakken
Hakken zijn in en horen dit seizoen onder elke outfit. Je oogt slanker, langer en krijgt een stijlvolle indruk.

6. Zelfzeker
Heel wat dames voelen zich onwennig in een korte jurk of rok. Dat zie je meestal meteen. Als je niet durft te pronken met je benen, verlies je alle effect. Als alternatief kan je voor korte shorts kiezen of een kort broekje onder je jurkje dragen. Zo zal je makkelijker en zelfzeker bewegen.

7. Wijde modellen
Wijde tuniekjes en rokjes die wijd uitlopen, doen je benen verslanken en verlengen.

8. Sleehakken
Sleehakken zijn heel wat comfortabeler dan een hoge stiletto. Ze lopen net iets makkelijker en zijn handiger om te dragen onder korte shorts. Zelfs onder je badpak misstaan ze niet.

9. Enkelbandjes
Gladiatorsandalen en schoenen met bandjes mogen dan wel 'in' zijn, ze werken niet altijd flatterend. Zwellen je voeten en enkels op door het lange staan bijvoorbeeld, is het geen zicht dat deze bandjes strak in je vel snijden. Enkelbandjes onderbreken daarbij de lijn van je been. Zo lijken deze minder lang.



19-04-2010 om 00:34 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
18-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Willis krijgt eigen parfum

Bruce Willis krijgt eigen parfum


http://img685.imageshack.us/img685/2563/brucewillis.jpg



Bruce Willis mag dan stilaan op de terugtocht lijken als acteur, op andere professionele vlakken doet de voormalige actiester het bijzonder goed. Volgens insiders zou Willis zelfs een deal met het Duitse beautybedrijf LR Health & Beauty Systems hebben gesloten.

Fans van Bruce Willis kunnen binnenkort net als hun actieheld ruiken. Willis heeft namelijk een deal gesloten met het Duitse parfummerk LR Health & Beauty Systems. Volgens insiders zouden er al verschillende geuren klaar zijn en is het nu enkel wachten op Willis' oordeel.

LR Health & Beauty Systems heeft reeds een parfum gecreëerd voor Leona Lewis en Heidi Klum. (br.she)



18-04-2010 om 11:19 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
17-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg maakt topje van tampons

Belg maakt topje van tampons

Belg maakt topje van tampons



(Foto: walterworks.co.uk)


Na jurken van condooms en toiletpapier, is er nu ook een topje uit.... tampons. Het brein is de Belgische ontwerper Walter Raes, die al 20 jaar in Groot-Brittannië woont.

Raes doet dat niet zomaar, om de aandacht te trekken. Hij haalt zijn inspiratie uit wegwerpartikelen, en baseert daarop zijn mode. Daarvoor is hij beroemd én berucht in de modewereld.

Avant garbage
Isabella Blow was er wild van, en schreef er een artikel rond genaamd 'Avant garbage', met een verwijzing naar de in de modewereld erg populaire stroming 'avant-garde'.

"Het tofste aan Walter zijn ontwerpen is, dat de materialen zo gebruikt worden dat je hun oorspronkelijk gebruik vergeet", aldus Blow.

Tapes en flesjes
Raes is daarmee niet aan zijn proefstuk toe. Eerder makte hij al jurken uit cassettetapes, colaflesjes en bruin papier en touw, zoals te zien is op zijn website.

Maar dit is een beetje speciaal, zo schrijft celeb- en modeblogger Perez Hilton. "Walter heeft deze top gemaakt nadat hij een weddenschap heeft verloren, omdat hij zei dat alles zodanig getransformeerd kan worden tot iets dat je kan dragen", meldt die.

Transformatie
Ondertussen is Raes wel trots op zijn ontwerp. "Door simpelweg tampons te groeperen heb ik een complex maar veelzijdig topje gemaakt. Iets waar je normaal van wegkijkt, wordt zo iets moois!"

Hilton maakt in zijn artikel wel een grote fout: hij noem Raes consequent 'the Brit'.



17-04-2010 om 12:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geheim van volle lippen

Het geheim van volle lippen


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/15/990531/het-geheim-van-volle-lippen_1_515x0.jpg



Heb je altijd al gedroomd van volle, vurige, rode lippen, maar ben je niet zo gezegend als Angelina Jolie? Dan kan een lip plumper het werk voor jou doen.

De meeste lip plumpers ogen als een gewone lipgloss, alleen het resultaat is indrukwekkender. Bij het aanbrengen van een lip plump voel je na enkele minuten dat je lippen stevig beginnen tintelen en voller worden. De bloeddoorstroming wordt versterkt, waardoor je een rode kleur krijgt waarmee je gemakkelijk enkele uren kan schitteren. Ideaal als je een avondje wil stappen, maar niet uren voor de spiegel wil staan. De lip plumper kan ter vervanging van lippenstift dienen of als basislaag.

Ook in België vind je lip plumps voor een prikje. Zo betaal je voor een Volume Shine Wonder Full van Nivea gemiddeld twaalf euro. De Lip Fusion Lip Plump is enkel verkrijgbaar bij Ici Paris XL vanaf 35 euro. (br.she)



16-04-2010 om 15:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kleed je je vanaf je 40ste

Zo kleed je je vanaf je 40ste


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/15/990101/zo-kleed-je-je-vanaf-je-40ste_1_515x0.jpg


Heel wat vrouwen hebben moeite om de kaap van de 40 te aanvaarden. Ze stellen zich vragen bij hun beschikbare garderobe en gooien vaak meer kledingstukken weg dan eigenlijk nodig is. Wij zetten enkele tips op een rijtje om je snel en gemakkelijk door deze modecrisis te helpen.


Je garderobe moet plots niet enkel uit beige, grijze en zwarte kleuren bestaan, simpelweg omdat je nu bij de leeftijdscategorie van veertigers hoort. Kleine aanpassingen kunnen je look trendy houden, zonder dat je er boers uitziet.


Gigantische stiletto's gooi je best buiten wanneer je de kaap van de 40 gepasseerd bent. Kies daarentegen voor ander, hip schoeisel. Een sleehak staat bijzonder trendy en doet wonderen voor dikkere kuiten. Wil je toch vasthouden aan je hak? Kies dan voor een hak van gemiddeld 7 centimeter. Kitten heels, hakjes van 1 cm, zijn momenteel erg hot dankzij Carla Bruni, maar weet wel dat de verkeerde kitten heels je look oud en afgedragen kunnen maken.


Ultrakorte rokjes en broekjes mogen dan wel hip zijn, ze zijn niet meer gemaakt voor je slapper wordende huid. Zelfs een dertiger kan volledig de mist ingaan met een te korte outfit. Kies daarentegen voor een hippe short die net boven je knieën eindigt. Wanneer je dit combineert met een mooie panty krijg je een klassevol resultaat. Vind je je knieën net erg verouderd? Ga dan voor een rok die net onder de knie eindigt.


Je mag prints combineren maar zorg er steeds voor dat de kleuren in de verschillende kledingstukken overeen komen. Wanneer je kleuren te divers zijn, zal je look helemaal de mist in gaan.


Een lederen jasje is tijdloos, maar je moet wel het juiste model kiezen. Motorjasjes of lederen jasjes die versierd zijn met ijzeren ritssluitingen laat je best achterwegen. Kies voor een bruin of camelkleurig getailleerd jasje met knopen. (br.she)




16-04-2010 om 12:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natan en JBC kleden hostessen Belgisch paviljoen in Shanghai

Natan en JBC kleden hostessen Belgisch paviljoen in Shanghai



De hosts en hostessen van het Belgische paviljoen op de wereldtentoonstelling van Shanghai zullen gekleed gaan in een ontwerp van het label Natan, dat samen met JBC zorgt voor comfortabele en elegante uniformen met een vrolijke print in rood en beige.


De hand van Edouard Vermeulen is duidelijk te herkennen in de stijlvolle en elegante ensembles die bijzonder eigentijds ogen. De dames dragen een bedrukte jurk in beige en rood die gecombineerd kan worden met een jasje waardoor het iets weg heeft van een klassevol mantelpak.



Ontwerper Edouard Vermeulen
Ontwerper Edouard Vermeulen



De heren gaan gekleed in een beige broek met een wit hemd waar subtiel een rood accent is aan toegevoegd. Modeketen JBC zorgde voor de uitvoering en hiermee was de unieke samenwerking een feit. (br.hln)




15-04-2010 om 12:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische modeontwerpers tekenen trendy postzegels

Belgische modeontwerpers tekenen trendy postzegels


Van Beirendonck.


Tien Belgische modeontwerpers waaronder Van Beirendonck en Bikkembergs hebben op vraag van De Post hun eigen postzegel ontworpen.
 

Het gaat om Edouard Vermeulen (Natan), Walter Van Beierendonck, Veronique Branquinho, A.F. Vandevorst, Ann Demeulemeester, Olivier Theyskens, Dirk Bikkembergs, Cathy Pill, Veronique Leroy en Martin Margiela. De modezegels kaderen in de reeks 'This is Belgium'. Elke zegel heeft een uniek karakter, eigen aan de ontwerper. De reeks geeft op die manier ook een overzicht van twintig jaar Belgische modegeschiedenis.

Het blaadje met de tien postzegels is vanaf 15 april te koop in de meeste postkantoren en via de webwinkel van De Post.



15-04-2010 om 11:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel waagt zich aan halve marathon Parijs

Topmodel waagt zich aan halve marathon Parijs


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/14/988253/topmodel-waagt-zich-aan-halve-marathon-parijs_1_515x0.jpg



Natalia Vodianova heeft afgelopen zondag de catwalk even ingeruild voor het asfalt van Parijs. Het topmodel werkte in de Franse hoofdstad een halve marathon af.

Het uithangbord van Calvin Klein had 2 uur en 19 minuten nodig om die opdracht tot een goed einde te brengen.

De sportieve Russin zou volgens het vakblad Forbes maar liefst 3,5 miljoen euro op haar bankrekeningen hebben staan. (br.she)



14-04-2010 om 22:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borat en Bumba op catwalk in Rusland

Borat en Bumba op catwalk in Rusland

Klik op de foto om het filmpje van de catwalk te bekijken







De collectie van de Russische ontwerper Slava Zaitsev kan op zijn zachtst uitgedrukt 'speciaal' genoemd worden.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Borat-en-Bumba-2.jpg?t=1271175985



Mannen werden in Borat-pakjes en Bumba-outfits de catwalk op gestuurd. De badcollectie bestond uit zoveel zwart lakleer dat het eerder een sm-defilé leek. Voor de wintercollectie werd de traditionele bontmuts bovengehaald.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Borat-en-Bumba-3.jpg?t=1271176055



De vrouwencollectie kenmerkte zich door grappige pinnenmutsen en stijve en overdadige elegantie.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Borat-en-Bumba-4.jpg?t=1271176119



Het is gemakkelijk om de ontwerper er van te verdenken dat hij 'mode met de knipoog maakt' maar volgens The Telegraph meent hij het serieus.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Borat-en-Bumba-7.jpg?t=1271176252



Kijk en oordeel zelf door op de bovenste foto te klikken en het  filmpje van de catwalk te bekijken.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Borat-en-Bumba-6.jpg?t=1271176406




14-04-2010 om 12:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stockverkoop in Modemuseum Hasselt


Stockverkoop in Modemuseum Hasselt



Fashionista's, hou de portemonnee klaar! Op 17 april (komende zaterdag) smijt het Modemuseum in Hasselt de deuren open voor een stockverkoop. Designerkledij voor dit seizoen kan daar op de kop getikt worden voor zachte(re) prijsjes.


De toegang tot de verkoop bedraagt 4 euro, maar daar krijg je een gratis toegangsticket bij voor de expo UltraMegaLore. Let op: op de stockverkoop kan enkel cash betaald worden.



13-04-2010 om 16:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jil Sander lanceert goedkope jongerenlijn

Jil Sander lanceert goedkope jongerenlijn


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/13/986564/jil-sander-lanceert-goedkope-jongerenlijn_7_235x280.jpg



Jil Sander wil zijn publiek graag verjongen. Om die operatie geslaagd te laten verlopen, komt het designteam met een nieuwe collectie op de proppen: Jil Sander Navy.

De Navy-collectie is niet alleen een pak goedkoper, de prijzen liggen zo'n 40% lager dan de algemene pret-à-porterlijn, de stukken ogen ook veel jonger en sportiever. Zo bestaat de collectie uit jeans, gebreide stuks en abstracte prints. Jil Sander Navy is momenteel enkel verkrijgbaar in Amerika, maar zou over enkele weken ook online verkrijgbaar zijn. (br.she)



13-04-2010 om 14:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supermodel Doutzen Kroes uit de kleren in Japans magazine

Supermodel Doutzen Kroes uit de kleren in Japans magazine


http://static0.hln.be/static/FOTO/pe/14/1/6/media_xl_3652536.jpg?20100412021033



Het Nederlandse supermodel Doutzen Kroes, vooral bekend van Victoria's Secret, blijft de wereld verder veroveren. Ze is nu ook hot in het Verre Oosten, want de knappe Friezin is in mei te bewonderen op de cover van het glossy tijdschrift Numéro Tokyo.






De Japanners krijgen een hele andere kant te zien van de nuchtere Friezin die de Nederlanders gewend zijn. Fotograaf Alexi Lubomirski belicht de duistere kant van het sexy lingeriemodel: zwart leer, bondage, zweepje en zwart masker zijn de ingrediënten voor deze bijzonder pikante fotoshoot.








13-04-2010 om 00:29 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
12-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze accessoires maken je tot 10 kilo slanker

Deze accessoires maken je tot 10 kilo slanker





Tijdens de winter houdt je lichaam meer vet vast om de koude temperaturen te kunnen trotseren, het is dus normaal dat je jezelf dan wat dikker voelt. Wist je echter dat je dankzij optisch bedrog jezelf tot 10 kilo slanker kunt doen lijken? De truc zit hem erin de juiste accessoires te kiezen.







We beginnen met de klassieker: stiletto's verlengen je benen en geven je kuiten mooier vorm. Je hoeft niet noodzakelijk torenhoge hakken te dragen, ook een bescheiden hakje helpt al.







Wist je dat een brede ceintuur je smalle taille benadrukt, waardoor je silhouet beter uitkomt. De truc zit er wel in deze op het smalste punt te dragen, dus niet op de heupen, maar draag hem wat hoger in de taille.







 Ook werken kleurrijke accesssoires rond de nek goed, daarbij is het wel belangrijk dat ze niet te strak zitten, kies voor lange kettingen en los gedrapeerde sjaals. Ze maken je lichaam langer een trekken de aandacht naar de nek en leiden die af van probleemzones als de buik en billen.








Een ander belangrijk principe is dat hoe groter het accessoire is, hoe beter het werkt. Kies dus voor voor een XL-handtas in plaats van een kleine clutch. Ook lange oorbellen verlengen je nek en trekken de aandacht naar dit gebied en laten het gezicht langer lijken, wat ook weer slanker maakt. Dat geldt ook voor grote armbanden. 


Wat nog verrassend is dat hoeden en mutsen hetzelfde doen. Ze maken je ook optisch groter en leggen de nadruk op je gezicht.



12-04-2010 om 11:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joggingbroeken zijn weer trendy

Joggingbroeken zijn weer trendy





De joggingbroek mag dan wel weinig of geen modereputatie hebben, daar komt dit seizoen verandering in. De broek wordt steeds vaker op de catwalk gesignaleerd. Om geen verwarring met je sportoutfit te zaaien, worden eronder hoge hakken en een blazer gedragen.


Topshop lanceerde al in 2009 een grijze joggingversie en die bleek snel uitverkocht. De keten heeft ook dit jaar nieuwe modellen in voorraad, net als bij Asos of Welikefashion. Hun inspiratie haalden ze allicht op de catwalk, waar de broek gretig gecombineerd wordt met hoge hakken, enkellaarsjes of pumps.


Zowel bij Alexander Wang, Michael Kors en Bottega Veneta blijken ze afgewerkt in een chique stof in het legergroen, zwart en grijs. Hun prijs is niet min: Kors verkoopt zijn kasjmieren versie voor duizend dollar per stuk. Misschien toch effe de kleerkast uitpluizen?



10-04-2010 om 21:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld tekent Colafles

Karl Lagerfeld tekent Colafles





Coca-Cola heeft iets met modehuizen. Na de vele designflesjes siert mode-ontwerper Karl Lagerfeld het flesje. De man wordt op een zilveren flesje afgebeeld in het zwart-wit.


Coca-Cola bracht al bijzondere flesjes op de markt, ontworpen door de Italiaanse modehuizen Missoni, Etro, Ferretti, Marni, Fendi, Moschino, Versace en Blumarine. Uiteraard is ook het flesje met Lagerfeld enkel in limited edition beschikbaar. Te koop vanaf 24 april


http://static2.hln.be/static/FOTO/pe/13/8/10/media_xl_3650350.jpg?20100409104704



10-04-2010 om 00:46 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer mannelijk naakt in straatbeeld

Steeds meer mannelijk naakt in straatbeeld


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/09/982196/steeds-meer-mannelijk-naakt-in-straatbeeld_1_515x0.jpg


Steeds meer reclamebureaus en hippe merken maken gebruik van blote mannelijke torso's om hun campagnes op te fleuren. "Reclameboodschappen met een vrouwelijke seksuele inhoud zijn aanzienlijk gedaald ten opzichte van tien jaar geleden", vertelt Theo Geldens, regiomanager van reclamegigant Clear Channel tegen StampMedia.

Internationale merken waren de eerste om vrouwen van hun affiches te schrappen en ze te vervangen door een knap, bloot mannelijk bovenlichaam. Die tendens sloeg al snel over op de Belgische reclamemarkt. "Niet alleen modemerken, maar ook autogiganten verwerpen het clichébeeld 'blitse auto met blonde vamp'. Op het autosalon dit jaar was er bijvoorbeeld veel minder vrouwelijk schoon te vinden op de motorkappen", vertelt Geldens tegen StampMedia.

Volgens Geldens worden adverteerders alsmaar terughoudender om hun campagnes met naakt te vullen. "Mensen smaken teveel naakt niet meer." Ook bij Zorra, het meldpunt voor rolpatronen in advertenties, zijn ze blij met het veranderende reclamelandschap. "Vijftien jaar geleden was het ondenkbaar om David Beckham in blote torso te aanschouwen op de Meir", besluit Zorra. (br.she)



10-04-2010 om 00:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Geef je voetjes een zomerse update

Geef je voetjes een zomerse update


http://img638.imageshack.us/img638/8144/voeten2.jpg



Bij het doorbreken van de eerste zomerstralen snellen we allemaal naar de kast om onze sandaaltjes boven te halen. Spijtig genoeg heeft de winter vaak een zware tol geëist. Wij zetten enkele tips op een rijtje om je voeten snel en makkelijk zomersklaar te maken.

Een voetenverzorging kan je perfect thuis uitvoeren. Beginnen doe je met een verkwikkend voetbad. Zorg er steeds voor dat je water lauwwarm is en gebruik een badzout speciaal gemaakt voor de voeten om uitdroging te voorkomen. In het badzout van voetspecialisten als Scholl zitten bovendien bepaalde mineralen en stoffen die de bacteriën op de voeten doden en zo onaangename geurtjes wegnemen.
Gevoelige huidjes

Na het voetbadje smeer je een hydraterende, eeltwerende crème op je voeten. Bij Hansaplast vind je hydraterende crèmes en herstellende zalfjes voor de hardere voetoppervlakten. Diabetici en mensen met erg gevoelige voethuid zijn dan weer gebaat bij de zachtere crèmes van Scholl. Op je nagels smeer je best een crème op basis van jojoba-olie om de nagelriemen te verzachten en de nagels intens te voeden. In het assortiment van OPI vind je de Drip Dry, een product op basis van jojoba-olie en vitamine E dat je nagelriemen versterkt en je nagels extra verzorgt. Het goedje helpt je nagellak ook nog eens supersnel te doen drogen.
Harde, gele nagels

Uit onderzoek blijkt bovendien dat maar liefst een op de vier vrouwen last heeft van verharde nagels. Deze voetproblemen worden veroorzaakt door een intens gebruik van nagellak of simpelweg door het wrijven van je schoen tegen de nagels. Om die mankementjes tegen te gaan lanceerde Scholl een 3-in-1 pen. Op de dop van het pennetje zit een zacht vijltje om de eerste, harde laag van je nagels te verwijderen. Voeden doe je daarna met de nagelgel. Om je nagels extra te doen glanzen is er zelfs een doorzichtige nagellak voorzien. Heb je dan weer sneller last van ingegroeide nagels? Zorg er dan voor dat je je nagels nooit korter knipt dan de rand van je teen. Korte nagels groeien namelijk veel sneller in dan nagels op normale lengte.

De laatste stap in je voetverzorging bestaat uit een intense hydratatie. Heb je vaak last van een erg droge huid, dan kan je kiezen voor een vettere crème. Vrouwen die op zich reeds een zachter velletje hebben kiezen best voor een lichte mousse. (br.she)




09-04-2010 om 09:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak van je bikini een mixkini

Maak van je bikini een mixkini

Klik op de foto om de clip te bekijken






De bikini is weer helemaal terug in alle soorten en maten. Nieuw is de mixkini- trend. Je combineert zelf broekjes en topjes die je bij elkaar raapt, maar wel mooi bij elkaar staan. De kleuren hoeven niet hetzelfde te zijn, gewoon mixen tot jij je er goed in voelt. Wulpse Mirenda Kerr demonstreert in dit filmpje de bedoeling van deze 'mix and matchtrend'. (br.nina)


08-04-2010 om 12:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie laat zich inspireren door Jack the Ripper


Nicole Richie laat zich inspireren door Jack the Ripper


http://img37.imageshack.us/img37/9026/nicolerichie.jpg



Nicole Richie is volop bezig met de ontwerpen voor haar nieuwe kledingcollectie The House of Harlow 1960. Inspiratiebron is deze keer de film 'From Hell', waarin de seriemoordenaar Jack the Ripper op de hielen wordt gezeten door de politie.

"Mijn grootste inspiratiebron voor dit seizoen waren de personages Jack the ripper en de vrijmetselaars", aldus Richie. In de collectie vind je dan ook capes, gehaakte panty's, debardeurs en blazerjasjes. Om haar duistere thema wat op te fleuren, stak Richie er eveneens enkele fleurige bloemenjurkjes in. (br.she)



08-04-2010 om 02:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prada vraagt lelijke en dikke werknemers te ontslaan

"Prada vraagt lelijke en dikke werknemers te ontslaan"



"De directeur van Prada Japan heeft mij gevraagd om iedereen die hij 'visueel onaantrekkelijk' vond te ontslaan", verklaart Rina Brovisse, ex-retail manager van Prada Japan. In totaal zouden 15 werknemers moeten gaan omdat ze 'oud, lelijk of dik' waren. Ook Brovisse zelf werd aangeraden te vermageren en haar kapsel te veranderen.


De vrouw vond dat niet kunnen, en legde een klacht neer bij de districtsrechtbank in Tokio. Daarop werd ze ontslagen, waardoor ze Prada nu een rechtszaak aandoet wegens discriminatie.  "Japan is op vele vlakken een beschaafd land, maar op vlak van vrouwenrechten op de werkvloer en klachten over ongewenste intimiteiten staan we nergens.  Het is zoals vijftig jaar geleden in de Verenigde Staten."

Spijtbrief
Brovisse wil naar eigen zeggen Prada niet kapot maken, wat sowieso nogal moeilijk is omdat de Japanse maar weinig geld heeft. Ze zoekt momenteel geld om de advocaten te betalen. Liever wil ze een 'spijtbrief' ontvangen van het Italiaanse modebedrijf, en de Japanse vrouwen leren dat ze hun mond mogen opendoen om op te komen voor hun rechten.  Daartoe richtte ze zelfs een facebookgroep op.

"Perfect legaal"
Volgens het Italiaanse modemerk heeft de Japanse rechtbank alle klachten en beschuldigingen van werknemers van de tafel geveegd, en geoordeeld dat het beëindiging van het contract perfect legaal was. "Niet echt", aldus Brovisse. "De rechtbank kon geen overeenkomst bereiken tussen Prada Japan en mij, waardoor ik vrij ben om hen aan te klagen."



Rina Brovisse.
Rina Brovisse.



Terugvechten
De woordvoerster van Prada geeft toe dat mensen vrij zijn het bedrijf aan te klagen, maar staat er op dat het een sereen bedrijf is dat evenwel zal terugvechten met de gepaste middelen. Een rechtszaak kan mogelijk een jaar duren en zou openbaar zijn, wat Prada wel in nauwe schoentjes kan brengen als de aantijgingen kunnen bewezen worden.

Bewijs?
Uiteindelijk is het de vraag of Brovisse deze beschuldiging kan bewijzen. Op dit moment lijkt het eerder haar woord tegen dat van een internationaal modebedrijf met een leger advocaten.

 Een 'getuigenis' opgeduikeld door het tijdschrift New York Magazine die eenzelfde praktijk moet bewijzen, weegt ook al veel te licht. De vrouw was zelf van mening dat ze alle testen goed heeft afgelegd, maar dat ze de job niet kreeg omdat de directeur haar make-up lelijk vond. Dat heeft ze echter niet van de directeur zelf gehoord, maar via-via.

Perceptie
Misschien rekent Brovisse erop dat mensen haar geloven omdat de modewereld, de wereld van te dunne en te jonge modellen, nu eenmaal de perceptie tegen heeft. Niemand is werkelijk verbaasd dat Prada werkelijk zulke eisen zou opleggen aan hun werknemers. Maar het bewijzen, da's een andere kwestie. (br.hln)



06-04-2010 om 20:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een pony maakt je jonger

Een pony maakt je jonger





Een pony maakt je jonger want het verbergt de rimpels op je voorhoofd en accentueert je jukbeenderen. Welke versie van dit kapsel flatteert jouw gezicht?


Heel wat celebs zorgen voor de comeback van de pony: Carla Bruni en Claudia Schiffer lieten hun voorste lokken kortwieken. Vrouwen als Anna Wintour en Brigitte Bardot zweren al hun ganse leven bij de pony, omdat ze weten wat dit voor je gezicht kan doen. Het geeft een vrouw meteen een mysterieuze, coole en mooie uitstraling. Een pony heeft wel ook nadelen, deze haarstijl vraagt heel wat aandacht en verzorging.






Britse celebkapper James Cameron: "Elke vrouw kan een pony dragen, als deze naar de vorm van haar gezicht geknipt is. Enkel vrouwen met erg krullend haar doen het beter. Niets zo lelijk als een steile pony en een gigantische bos krullen. De korte pony staat slechts enkele vrouwen als Linda Evangelista of Audrey Hepburn, dat doe je dus beter niet. Je hebt de langere, rechte pony, die velen flatteert, maar meer onderhoud vraagt. Eentje met een middenscheiding, à la Carla Bruni, is ook een optie, zeker als je pony te lang is geworden en voor je ogen hangt. Als laatste kun je voor de flatterende schuine pony zoals gaan, wat bij de meeste vrouwen staat. En wanhoop niet wanneer dit kapsel echt niets voor jou is, adembenemende celebs als Kate Moss en Sienna Miller staan ook niet met een pony." (br.hln)



06-04-2010 om 10:19 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
04-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parfum Jennifer Aniston heet Lola Vie

Parfum Jennifer Aniston heet 'Lola Vie'


http://img69.imageshack.us/img69/1848/jenniferanistont.jpg



Vorige maand raakte bekend dat de Amerikaanse actrice Jennifer Aniston een eigen parfum gaat lanceren. Nu lekte de naam van het geurtje uit: 'Lola Vie'.

Aniston gaf eerder al toe dat ze maar geen naam kon kiezen voor haar parfum. Haar suggesties 'Aniston' en 'Echo' werden door het bedrijf The Falic Group afgewezen. Nu zou de actrice gekozen hebben voor 'Lola Vie'.

De voormalige 'Friends'-actrice bekende dat ze zeer kieskeurig is. "Ik heb meer dan een jaar aan dit parfum gewerkt. Het bedrijf verwachtte waarschijnlijk niet dat ik zo kieskeurig zou zijn, maar het moet gewoon goed ruiken", aldus Aniston. (br.she)



04-04-2010 om 21:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delvaux brengt ode aan de zee

Delvaux brengt ode aan de zee

http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/02/967936/delvaux-brengt-ode-aan-de-zee_1_515x0.jpg


Het Belgische modehuis Delvaux brengt een eigen ode aan het strand. Als doorwinterde toeristen ontwikkelden ze twee soorten knapzakken, een handdoekendrager, een flessendrager en een beachtas.

De trendy strandcollectie is gemaakt uit verschillende ledersoorten van de historische stock van Delvaux. Hierdoor krijgen alle tassen een uiterst uniek kantje. In de knapzakken is plaats voor een handdoek, wat eten en drinken en de nodige zonnebescherming. Kortom: alles wat nodig is voor een dagje zee. De handdoek- en flessendrager is dan weer erg handig voor reizigers die niet graag met hun hele hebben en houden naar het strand trekken.

De collectie Ligne Plage begint vanaf 65 euro en gaat tot 485 euro.  (br.she)



04-04-2010 om 11:26 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
02-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marion Cotillard is nieuwe muze Dior

Marion Cotillard is nieuwe muze Dior


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/02/967853/marion-cotillard-is-nieuwe-muze-dior_1_515x0.jpg



De Franse actrice Marion Cotillard is de nieuwe muze van John Galliano. De Dior-designer laat de Française al voor de derde keer op rij aandraven in een kortfilm van het modehuis.

Marion Cotillard was reeds te zien in de 'Lady Noir' en 'Lady Rouge' kortfilms. Om de nieuwe Shanghai Cruise collectie van Dior te lanceren, mocht Cotillard opnieuw opdraven. De kortfilm 'Lady Blue' werd opgenomen in China en bevat magische shots van de Oriantal Pearl Tower.

De film wordt samen met de nieuwe collectie op 15 mei gelanceerd. (br.she)


02-04-2010 om 22:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy zwangerschapsjurk die je op zes manieren kan dragen

Sexy zwangerschapsjurk die je op zes manieren kan dragen





Veel fashionista's zijn gefrustreerd tijdens hun zwangerschap omdat het zo moeilijk is om gepaste kledij te vinden. Het gaat namelijk vaak  om dure stukken die je slechts enkele maanden kan dragen en na de geboorte overbodig worden. Deze zwangerschapsjurk biedt een oplossing voor al deze problemen.






Het ideale zwangerschapskledingstuk is een veelzijdige maxijurk waarin de babybuik perfect past. Dit exemplaar heeft aanpasbare schouderbandjes, zodat je deze zowel met mouwen overdag, maar ook mouwloos, met halternek of asymmetrisch 's avonds kan dragen. Het ontwerp heeft ook een ingebouwde beha, zodat de boezem ook de nodige ondersteuning krijgt. De jurk is gemaakt van polyester en elasthan, zodat deze in de wasmachine kan. Daarnaast kan je het stuk na de geboorte nog dragen, de taille biedt namelijk steun aan de buik na de bevalling, dankzij de aanpasbare decolleté is het makkelijk om borstvoeding te geven.







Verder vind je op de site ook een jurk die je ook als rok kan dragen en een gilet die je zowel voor als na de bevalling kan dragen.



02-04-2010 om 17:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend: draag je jeans omgekeerd

Trend: draag je jeans omgekeerd


Kriss Kross.


Nog een modetrend na de fluokleuren en de scrunchie die uit de jaren '90 komt overgewaaid: het omgekeerd dragen van je jeans met de zakken naar voor net zoals het jonge rappersduo Kriss Kross. Dat melden althans New Yorkse trendwatchers.

Veilig en cool
Herinner je de tienersterren van Kriss Kross nog? Ze scoorden een bescheiden hiphophitje in de jaren '90 met 'Jump Jump', maar maakten vooral de trend van het omgekeerd dragen van je kledij groot. Nu spotten trendwatchers in New York weer fashionista's die hun jeans verkeerd dragen. De trendy Maia Read draagt haar skinny jeans met de achterzakken naar voor. "Dit betekent dat ik altijd mijn gsm en portefeuille in de gaten kan houden." Het is dus volgens aanhangers niet alleen cool, maar ook nog eens veilig. We zijn benieuwd of deze trend binnenkort ook naar Europa of België overwaait.


01-04-2010 om 21:45 geschreven door fashionista


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!