Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

30-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeven modemythes die je moet vergeten

Zeven modemythes die je moet vergeten

http://static1.hln.be/static/photo/2014/2/11/1/20141229152225/media_xll_7374016.jpg

Als we het over mode hebben, halen vrouwen heel vaak inspiratie uit magazines. Maar kan jij openlijk zeggen dat je je nog niet geïntimideerd hebt gevoeld door die slanke modellen en dat jij met je maatje 38/40/42/... waarschijnlijk nooit dezelfde kleren zal kunnen aantrekken? Dan heb je het grondig mis! Onderstaande modemythes mag je dan ook helemaal vergeten.

Mythe 1: Sommige kleren kan je alleen maar dragen als je lang én slank bent.
Ja, ieder vrouwenlichaam is anders maar dat wil nog niet zeggen dat een bepaalde kledingstijl niet bij jou past. In 90 procent van de gevallen ligt het dan ook aan het kledingstuk (foute kleur, slechte snit, rare details) en niet aan jouw lichaam. Zelfs als 'volslanke' vrouw kan jij stralen in een crop top. Het bewijs vind je hier.

Mythe 2: Een opvallende print past alleen maar bij volslanke dames.
Laat je niet meer foppen door dit flauwe excuus: wanneer een print mooi en goed is, past hij ook aan jou! En ja, daarmee bedoelen we ook horizontale strepen.

Mythe 3: Je krijgt waarvoor je betaalt.
De prijs van een kledingstuk is niet noodzakelijk een kwaliteitsindicatie. Heel wat modeketens en -ontwerpers bepalen hun prijs niet door de materialen die ze gebruiken, maar denken na over hoeveel jij als klant ervoor zou willen betalen. Het is dus aan jou om te weten welke kledingstukken het waard zijn en welke niet en dat vraagt heel wat ervaring. Zo moet je leren welke stoffen kwalitatief zijn en welke snel verslijten. Niet gemakkelijk, maar eenmaal je het weet wel erg handig.

Mythe 4: Je trouwjurk moet minstens xxx(xx) euro kosten.
De dag waarop je trouwt is speciaal en je wilt er dan ook zo goed mogelijk uitzien. Natuurlijk hoort daar ook een mooie jurk bij, maar de prijs die jij ervoor wilt betalen, bepaal je natuurlijk zelf. Het is jouw trouw en jij beslist wat je aantrekt.

Mythe 5: Je taille accentueren doe je door een riem rond je middel te dragen.
Hoewel een riem een makkelijke oplossing is om het smalste deel van je lichaam in de kijker te zetten, is het niet de enige mogelijkheid. Er zijn nog tal van andere trucjes om je rondingen te accentueren. Zo kan je kiezen voor een blouse die net onder je borst spant of is color blocking een ideale oplossing. Door bijvoorbeeld een wit kleed en zwarte leren jas te dragen, creëer je een prachtig contrast.

Mythe 6: je moet investeren in tijdloze stukken.
"Fashion fades, style is eternal" kan je hier en daar wel al eens lezen. Stijlvolle kledij wordt dan ook al snel geassocieerd met tijdloze stukken en daar moet je volgens heel wat modekenners in investeren. Het feit is echter dat je moet investeren in de dingen die jij echt wilt en ook effectief zult dragen. Geen zin in een little black dress? Je staat even prachtig met een andere jurk!

Mythe 7: Hakken zijn stijlvol, platte schoenen niet.
Het is een feit dat hakken ervoor zorgen dat je je lichaam mooi recht en je benen langer maken, maar wanneer je voor geen meter kunt lopen op die naaldhakken, is het een optie die je maar beter links laat liggen. Sneakers, ballerina's of platte botten kunnen bovendien even mooi zijn en zijn tien keer gemakkelijker. (br.hln)

30-12-2014 om 11:32 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
29-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Solden: zo koop jij minder maar betere kledij

Solden: zo koop jij minder maar betere kledij

http://static2.hln.be/static/photo/2014/17/9/0/20141229113209/media_xll_7373385.jpg

Aanstaande zaterdag is het weer zo ver: op 3 januari zullen heel wat modeliefhebbers naar hun favoriete winkels trekken om er die leuke pull of dat fantastische paar schoenen aan een (hopelijk) laag prijsje te scoren. Barst je kast echter nog uit sinds de laatste soldenperiode? Dan zet je beter eerst orde op zaken om nutteloze aankopen te vermijden. Wie bovendien meer plaats heeft in haar kleerkast, kan zich later belonen met nieuwe spullen. Met volgend stappenplan speel je op zeker tijdens de soldenperiode.

Tijdens de koopjesperiode worden we werkelijk overrompeld door al die leuke aanbiedingen. Een truitje voor 50 euro in plaats van 100 euro en een paar schoenen dat je absoluut niet kan laten staan: vaak komen we thuis met dingen die we eigenlijk helemaal niet nodig hebben. Denk daarom op voorhand na over wat je nu juist nodig hebt en ga doelgericht op zoek. Wie enkel een paar nieuwe botten nodig heeft, moet niet gaan snuffelen tussen de kledingrekken.

Als je van jezelf weet dat je snel ten prooi valt aan nieuwe kledij, is het eventueel verstandig om in januari een vastenperiode in te lassen. Vermijd de winkels zo veel mogelijk of neem pas een kijkje wanneer je echt koopjes kunt doen (bijvoorbeeld tijdens de laatste week van de solden). Tijdens het winkelen moet je altijd jezelf kennen: twijfel je over een kledingstuk en weet je al 99 procent zeker dat je het niet gaat dragen, koop het dan niét. Je bankrekening zal je bovendien erg dankbaar zijn.

Wanneer ons oog op iets moois valt, willen heel wat vrouwen het dan ook meteen kopen. Wanneer je echter in enkele andere winkels binnenstapt, zie je nog iets beter of mooier waardoor je al snel spijt hebt van die impulsieve aankoop. Ook je banksaldo laat een tweede dure aankoop niet meer toe. Dan maar teleurgesteld naar huis... Om deze situatie te voorkomen, is het slim om alles even te laten bezinken en eerst op prospectie te gaan. Ben je op het einde nog altijd even overtuigd van die eerste handtas? Dan mag je hem kopen. Zo niet, dan is het voor een keer goed dat van uitstel echt afstel komt.

Heel vaak kopen wij vrouwen ook dingen die eigenlijk niet passen bij wat al in onze kleerkast hangt. Een soort experiment, dus. Echter weten zowel jij als ik dat we die experimentjes maar zelden dragen. Stel daarom een korte vragenlijst op in je hoofd om zo te bepalen of dat kleedje beschouwd wordt als een experiment of niet. Zo kan je je afvragen of je bijpassende accessoires hebt en je minstens drie verschillende outfits kunt samenstellen aan de hand van het nieuwe kledingstuk. Als dat niet zo is, laat je het kledingstuk beter links liggen. Tenzij je natuurlijk wilt investeren in gloednieuwe garderobe. (br.hln)

29-12-2014 om 11:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf kledingstukken die elke vrouw flatteren

Vijf kledingstukken die elke vrouw flatteren

http://static2.hln.be/static/photo/2014/4/1/4/20141224110142/media_xll_7365829.jpg

Kleren draag je omdat je je er goed in voelt én omdat ze staan bij je lichaam. Groot, klein, dik, dun,... het is niet altijd even gemakkelijk om de juiste stukken voor jouw lijf te vinden. Gelukkig zijn er aan aantal outfits die aan iedereen - ja, ook aan jou - staan. Ontdek ze hier.

Geloof het of niet maar zelfs vrouwen met een maatje meer staan prachtig met een 'crop top', een korte t-shirt die erg los hangt. Heel wat dames denken dan ook dat je bij een crop top net je buik móet laten zien. Dat is echter niet zo: je kan evengoed een broek met hoge taille of een aansluitend t-shirtje onder het topje dragen waardoor je je buik verbergt. Een crop top heeft namelijk twee grote voordelen: door een losse t-shirt te dragen leg je het accent op je boezem en taille en lijken je benen veel langer.

Ook met een traditionele blazer kan je meestal niets fout doen. Wil je toch absoluut zeker zijn dat het vestje ook aan jou staat? Kies dan voor een model zonder kraag. De meeste blazers bevatten immers een kraag, maar die kan er al snel voor zorgen dat het jasje op een onflatterende manier openhangt. Een blazer zonder kraag volgt echter de mooi de lijn van je lichaam en zet het op de juiste manier in de kijker.

Hoewel heel wat vrouwen onzeker zijn over hun vormen en ze soms liever willen verstoppen, is een aansluitende jurk vaak een goede keuze. De jurken krijgen dan ook de naam 'bodycon' (body conscious) jurken mee waardoor ze je figuur net accentueren. Het enige waar je op moet letten, is de stof waaruit de jurk vervaardigd is. Iets 'vollere' dames baten bij een dikkere stof.

Een kokerrok behoort tot jouw mogelijkheden wanneer je aandacht geeft aan het silhouet. Kies voor een model dat zich centreert boven je heupen en vervolgens nauw aansluit. Dames met een maatje meer kiezen best voor een kokerrok tot over de knie.

Jumpsuits zijn dan weer de ideale manier om je buikje instant te verbergen omdat ze vaak rond je taille 'gewikkeld' worden. Kies bij jumpsuits niet voor losse modellen maar net voor aansluitende om er niet dikker uit te zien dan je bent. (br.hln)

28-12-2014 om 20:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Het stappenplan voor smokey eyes

 Het stappenplan voor smokey eyes

http://static3.hln.be/static/photo/2014/11/10/3/20141226115338/media_xll_7367793.jpg

Donkere, smokey make-up is een trend die al heel wat jaren geliefd is. Het zorgt ervoor dat je ogen mysterieus lijken en past bij zowat elke outfit. Toch is het creëren van smokey eyes niet gemakkelijk. Dankzij onderstaand stappenplan kan jij het gelukkig wel (leren).

Stap 1: Breng een neutrale basiskleur aan over je gehele ooglid.
Stap 2: Trek nu met een donker oogpotlood een lijntje vlak langs de wimpers op je bovenste ooglid. Maak je geen zorgen over het lijntje: het mag best wat slordig en nonchalant zijn zolang je maar dicht tegen je wimperrand blijft. Maak het lijntje ook helemaal niet te dun. Het smokey effect bekom je onder meer wanneer je straks het lijntje 'uitsmeert' over de rest van je ooglid.
Stap 3: Breng op je bewegend ooglid oogschaduw aan. Wie voor een traditionele look wil gaan, kiest best voor grijs maar ook met andere kleuren kan je een smokey eye creëren.
Stap 4: Kies een tweede soort oogschaduw die donkerder is dan de eerste kleur (bijvoorbeeld zwart) en breng het in je buitenste ooghoek aan. Vervaag vervolgens het zwarte lijntje om de twee kleuren mooi dooreen te laten vloeien.
Stap 5: Ga aan de slag met mascara.

Tips
Wie nog niet vertrouwd is met smokey eyes, begint best met lichte kleuren. Taupe en bruintinten zijn ideaal om een mooie look te creëren wanneer gitzwart nog even te gevaarlijk is.

Gebruik 'losse' oogschaduwpoeders, deze zorgen ervoor dat je de verschillende kleuren mooi kunt vervagen en zijn makkelijker aan te brengen dan 'pressed powders'.

Bij het aanbrengen van make-up draait het vaak om de juiste benodigdheden. Zo zal je enkele goede borstels moeten hebben om je oogschaduw correct aan te brengen. De beste kwast voor smokey eyes is een bolvormige borstel, waarmee je gemakkelijk oogschaduw kunt aanbrengen in je buitenste ooghoek. (br.hln)

26-12-2014 om 12:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verschillende feestjes, 1 jurk (zonder dat iemand het merkt)

Verschillende feestjes, 1 jurk (zonder dat iemand het merkt)

http://static0.hln.be/static/photo/2014/14/9/10/20141219115001/media_xll_7356130.jpg

Feestjes met vrienden, dinertjes met de familie en verplichte recepties op het werk. De eindejaarsperiode is vaak erg druk. Voor wie het gênant vindt om steeds dezelfde outfit te dragen, maar geen budget heeft voor een uitgebreide feestgarderobe, hebben wij de oplossing. We leren je vijf verschillende manieren om hetzelfde jurkje helemaal te transformeren.

Het begint allemaal bij de keuze van je basisjurk, koop een model dat eenvoudig en veelzijdig is. Je kan wel voor een ludiek accentje aan de mouwen gaan, wat pailletten bijvoorbeeld. Deze zijn ook weer erg makkelijk te verdoezelen.

De eerste look is het kledingstuk voor zich te laten spreken. Trek een paar zwarte pumps en een halsketting aan en je bent klaar vertrekkensklaar.

Bij de tweede look ga je voor klassiek met een jasje. Een fluwelen blazer zorgt voor een luxueuze toets.  In combinatie met een eenvoudig opsteekkapsel, dramatische make-up en een opvallende, diamanten halsketting lijkt het alsof je honderden euro's hebt gespendeerd.

Erg populair zijn de schattige kraagjes die je nu overal kan kopen. Kies een verwijderbaar exemplaren dat je net als een juweel aantrekt. Dit verandert de hele look van je jurk. Opvallende armbanden en gewaagde schoenen met een print maken het helemaal af.

Verschillende laagjes veranderen de look van een jurk helemaal. Hou het eenvoudig. Zo kan je met een korte trui of top de outfit transformeren. Een gilet met luipaardprint voegt een sensuele toets toe.

Voor een losser feestje kun je nog steeds je zwartje jurkje dragen. Trek er een jeansjasje over aan en wat schoenen betreft ga je voor enkellaarsjes. Van chique naar nonchalant in een oogwenk.

Een riempje in de taille verandert het silhouet helemaal van de jurk. Stiletto's hebben ook een afslankend effect. Met een chique clutch kun je zo naar een galafeest. (br.hln)

20-12-2014 om 15:37 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
19-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De stijltips die dames met rondingen moeten kennen

De stijltips die dames met rondingen moeten kennen

http://static3.hln.be/static/photo/2014/10/16/12/20141201171112/media_xll_7314402.jpg

Dames met rondingen worden gelukkig niet langer genegeerd door de modeketens en ontwerpers. Toch zijn er enkele tips waar je je best aan houdt om te stralen in stijl.

1. De beste wintertrends die rondingen flatteren zijn onder meer korte truien. Ze zorgen voor een strakke look ondanks het dikke breiwerk. Combineer met een rok met hoge taille, want dit brengt je figuur in evenwicht. Een broek met hoge taille trekt de aandacht naar de heupen, maar doet de taille slanker lijken en verlengt de dijen. Je kont zet je nu in de kijker met een kokerrok om je achterwerk ronder en steviger te maken. Als laatste verdoezelen lange jassen zonder mouwen je heupen. Draag er een riem in om met je taille te pronken.

2. Als je je rondingen wil showen, doe je dat best met een skinny jeans.

3. Ook andere jeansbroeken zijn lief voor jouw lijf. Kies altijd voor een hoge taille omdat dit het meest flatterend is voor je taille en heupen. Dat geldt trouwens ook voor rokken: met een hoge taille zit je altijd goed.

4. Ook jij kan je buik tonen met een kort topje. Zorg er wel voor dat het om slechts een klein stukje gaat. Als je hierover een opvallend getailleerd jasje draagt, trek je de aandacht naar het slankste deel van je lichaam. (br.hln)

19-12-2014 om 13:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze makkelijke modetip verbergt instant je buikje

Deze makkelijke modetip verbergt instant je buikje

http://static3.hln.be/static/photo/2014/6/3/10/20141216145950/media_xll_7349035.jpg

In de aanloop naar de feestdagen gaan heel wat vrouwen op zoek naar een flatterende jurk die hun lichaam op de juiste manier accentueert. Wie tijdens de afgelopen maanden geen tijd had om te sporten of even minder op haar lijn lette, zal misschien sneller haar buikje willen verstoppen. Dankzij onderstaande stijltip lukt het je ook écht.

Een van de makkelijkste manieren om een slanke taille te faken, is nét je taille benadrukken. Zo zijn wikkeljurken en -topjes ideaal om die vervelende vetrolletjes en lovehandles instant weg te toveren. Een wikkeljurk of -blouse wordt bovendien ook vaak afgewerkt met een speciaal detail zoals een riempje of speciale knoop waardoor alle aandacht op het smalste deel van je lichaam komt te liggen. De meeste kledingstukken in deze stijl zijn dan ook zo gemaakt dat ze net onder je borsten nauwaansluitend zijn.

Net door die eigenschap lijkt je buik optisch kleiner. Wie haar taille bovendien nog extra wilt accentueren, kiest best voor een wikkeljurk met diepe decolleté. (br.hln)

16-12-2014 om 19:47 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
15-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De toekomst van mode: print je eigen jurk

De toekomst van mode: print je eigen jurk

http://static2.hln.be/static/photo/2014/15/11/1/20141215105257/media_xll_7345966.jpg

Vergeet kledingfabrieken en -winkels, binnenkort printen we allemaal thuis onze eigen kledij, die perfect aangepast kan worden aan ons lichaam. De eerste 3D-jurk werd intussen in elkaar gebokst door designstudio Creators Nervous System.

De geprinte jurk bestaat uit niet minder dan 2.279 deeltjes, die met 3.316 schakels aan elkaar bevestigd zijn. Het resultaat is een verbazend modieuze en draagbare jurk, die aangepast kan worden aan je lichaam. Het kledingstuk kan perfect op maat gemaakt worden, en ook het patroon, de stijl, de kleur en de flexibiliteit zijn aan te passen. Dat kan door middel van een app.

Creators Nervous System zelf noemt het resultaat een '4D jurk', omdat het kleed van een gecomprimeerd object naar zijn uiteindelijke vorm kan gaan, net zoals stof.

Jammer genoeg is de persoonlijke jurk niet goedkoop: je hebt pas een exemplaar vanaf een dikke 2.400 euro. En dan duurt het nog eens 48 uur voor het printproces volledig rond is. Hoe dat gebeurt, kan je in het onderstaande filmpje zien: (br.hln)

15-12-2014 om 12:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olivia Wilde is het nieuwe gezicht van H&M

Olivia Wilde is het nieuwe gezicht van H&M

http://static1.hln.be/static/photo/2014/17/11/2/20141211174156/media_xll_7338197.jpg

Modehuis Hennes & Mauritz heeft aangekondigd dat actrice Olivia Wilde het gezicht is van zijn nieuwe campagne. De dertigjarige actrice gaat de nieuwe duurzame collectie Conscious Exclusive vertegenwoordigen.

In de Conscious Exclusive-collectie zijn stijlinvloeden van over de hele wereld te vinden, en is elk kledingstuk gemaakt van duurzame of biologische materialen. Olivia is blij met de samenwerking. "Duurzaamheid is een van mijn grootste passies. Ik ben trots dat ik het gezicht ben van H&M Conscious Exclusive, een collectie waarin fashion en duurzaamheid samenkomen."

De collectie is vanaf 16 april zowel online als in tweehonderd H&M-winkels wereldwijd verkrijgbaar.  (br.hln)

13-12-2014 om 10:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer kleur in de kleerkast = goed voor je gezondheid

Meer kleur in de kleerkast = goed voor je gezondheid

http://static2.hln.be/static/photo/2014/17/12/4/20141209001251/media_xll_7330939.jpg

Veel vrouwen spelen hun hele leven op veilig door enkel zwart, bruin, blauw, wit en grijs te dragen. Maar hierdoor lopen ze heel wat voordelen voor de mentale gezondheid mis, dat beweert een auteur Jules Standish op basis van onderzoek.

De Britse kleurenconsulente zegt dat we bang zijn om kleur te dragen, maar door je shopgewoonten te veranderen kun je je welzijn en zelfvertrouwen een boost geven. "Onderzoek heeft aangetoond dat kleuren een psychologisch effect kunnen hebben. Wanneer we naar bepaalde tinten kijken, dan zorgt dit voor neurologische reacties in het brein. De hypothalamus gaat dan bijvoorbeeld hormonen vrijmaken. Als je naar rood of roze, warme kleuren, kijkt dan wordt er dopamine vrijgemaakt. Deze stof is ook gekend als feelgood hormoon. Dit kan onze humeur verbeteren, onze aandachtspanne vergrote, en zelfs wonderen verrichten voor je libido. Koude tinten als blauw stimuleren de productie van oxytocine, je rustiger van wordt.

Standish geeft haar beste tips om meer kleur te dragen. Een vaak geloofde stijlregel is dat je rood en groen beter niet combineert. Maar dat is allesbehalve waar volgens Standish. Je kan bijvoorbeeld een groene jurk opleuken met rode accessoires. Wie last heeft van rode plekken in het gezicht na het drinken van een glas wijn of wie met opvliegers kampt, kan groen dragen om de roodheid te verdoezelen..

Ons brein associeert kleur met temperatuur, bloedrood is de warmste tint in het spectrum, daarom zijn deze tint en bordeaux flatterend voor haast elk huidtype en haarkleur. Felrood stimuleert ook de hypofyse en de bijnier, wat kan leiden tot een sneller metabolisme en gewichtsverlies. Dit zijn dus de perfecte opties voor wie wil afvallen. Je kan de look verzachten door de combinatie met een donkere tint.


Felle blauwe tinten passen bij elke teint en laten je huid stralen. Als je vaak veel stress ervaart, dan kan blauw helpen het kalmerende hormoon oxytocine te produceren in het lichaam. Geel met groen lijkt een erg gewaagd duo, maar je zit wel goed wanneer je mosterd op kaki draagt. Deze aardse tinten hebben een gouden ondertoon die een oudere, grijze huid doen opleven.

Dames in de menopauze grijpen best naar roze voor een jongere look, deze kleur wordt namelijk onbewust geassocieerd met jeugdigheid en vrouwelijkheid. Mannen zouden volgens onderzoek zich ook tot deze tint aangetrokken voelen, omdat die het dichtst bij de huid leunt. Fuchsia heeft hetzelfde effect, maar is een tikje gewaagd. Je zit veiliger met zachtroze. Als je donkere kringen wil verdoezelen kun je best voor kobaltblauw kiezen. Paars heeft ook een kalmerende werking. Geel associëren we met vreugde, een kledingstuk in deze kleur is dus goed voor je humeur. (br.hln)

10-12-2014 om 12:51 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
07-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld: Cara Delevingne en Kendall Jenner zijn samen

Karl Lagerfeld: "Cara Delevingne en Kendall Jenner zijn samen"

http://static2.hln.be/static/photo/2014/16/7/6/20141207172303/media_xll_7328316.jpg

De geruchten dat het Britse model Cara Delevingne (22) en Kendall Jenner (19), het halfzusje van Kim Kardashian, verliefd zijn, worden sterker. Zeker nu Karl Lagerfeld in een interview met de Oostenrijkse krant Kurier heeft gezegd dat de dames een stelletje zijn.

De ontwerper van Chanel doet de ontboezeming tussen neus en lippen door. De krant vraagt de 81-jarige Lagerfeld naar Kendall, waarop hij antwoordt: "Ze heeft een veel beter figuur dan Kim. Bovendien is ze samen met Cara".

Afgelopen week werd ook de cover voor de nieuwe editie van Love Magazine onthuld. De schaars geklede dames sieren de voorkant van het blad in een pikante pose. Kendall zit bovenop Cara.

Jenner en Delevingne zijn de afgelopen tijd onafscheidelijk. Ze worden geregeld hand in hand gespot en ze zouden deze week in New York in een bar gezien zijn. Ook hier zouden de modellen niet van elkaar hebben kunnen blijven. (br.hln)

07-12-2014 om 17:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-12-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy feestschoenen die je benen langer maken

Trendy feestschoenen die je benen langer maken

http://static2.hln.be/static/photo/2014/4/16/10/20141203115403/media_xll_7318975.jpg

Onder een feestjurk droomt elke vrouw van lange, slanke benen. Als je hier van nature niet over beschikt, kun je altijd de illusie creëren met het juiste paar schoenen. We leren je welke modellen wonderen verrichten voor jouw figuur.

Het geheim van lange benen? Een lange, spitse tip. Dit type schoen is dan langer dan bij een ronde tip, waardoor deze het been optisch langer maakt. Je vindt de spitse tip tegenwoordig bij enkellaarsjes, maar ook bij platte schoenen en pumps. Een enkellaarsje met een iets bredere hak met een hak lager dan 10 centimeter is een comfortabele optie.

http://static3.hln.be/static/photo/2014/9/2/11/20141203115732/media_l_7318961.jpg



Door de aandacht naar je voeten te trekken met een rode pump gaat er ook minder aandacht naar andere probleemzones. Ook zijn deze accessoires een onverwachte manier om je outfit iets opvallender te maken.

Platte schoenen met opvallende details als pailletten, gouden bandjes of steentjes verrichten ook wonderen. Wat je ten stelligste moet vermijden zijn modellen met enkelbandjes. Deze 'snijden' je benen af en hebben net een dikmakend effect. Een bandje in het midden van je wreef flatteert meer.

http://static1.hln.be/static/photo/2014/8/3/14/20141203115929/media_l_7318979.jpg



De laatste, iets frissere optie is de peep-toe. Deze stijl geeft meer huid bloot, waardoor je weer visueel de lijn van je been verlengt. Een regel die je steeds op goede weg helpt: hoe meer je van de voet zelf ontbloot, hoe langer je lijkt. (br.hln)

03-12-2014 om 12:11 geschreven door fashionista


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!