Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

31-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische wint Mango Fashion Awards

Belgische wint Mango Fashion Awards

Klik op de foto om een clip van 'Mango Fashion Awards 2010' te bekijken






De Belgische Helena Lumelsky is de winnaar van de El Bonton-Mango Fashion Awards 2010, de grootste geldprijs van de modewereld. Lumelsky 300.000 sleept euro in de wacht en haar collectie wordt door de Spaanse keten in productie genomen.

Voor de derde editie van de Mango Fashion Awards werd ze samen met 45 andere jonge ontwerpers geselecteerd uit 200 inzendingen. De Belgische ontwerpster, die afstudeerde aan de Antwerpse Modeacademie, overtuigde de jury met haar ultralichte en ragfijne stukken.

De Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier en juryvoorzitter reikten de award uit. Ook actrice Scarlett Johansson, het gezicht van de Mangocampagne, was aanwezig.

Ook de eerste editie van de Mango Fashion Awards werd gewonnen door landgenoten, het Belgische duo achter Sandrina Fasoli. De internationale wedstrijd wordt ondersteund door vijf gerenommeerde modeopleidingen.  (br.Het Nieuwsblad)



31-10-2010 om 14:45 geschreven door fashionista


» Reageer (4)
30-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson showt chique collectie voor Mango

Scarlett Johansson showt chique collectie voor Mango





De herfst/wintercollectie die Scarlett Johansson voor kledingketen Mango promoot, bevat een stijlvol jasje bezet met juwelen, glanzende kostuumblazers en chique pantalons.






Op de beelden straalt Scarlett Johansson voor Mango nog met haar lange lokken, na de shoot ze liet haar blonde manen kortwieken. Ze treedt hiermee in het voetspoor van andere sterren Keira Knightley en Peaches Geldof, korte coupes zijn duidelijk trendy in celebland. De Hollywoodactrice oogt erg verleidelijk in de campagne. Ze krijgt ook de hulp van Olivia Palermo, een Amerikaanse actrice.



30-10-2010 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Klein lanceert make-uplijn

Calvin Klein lanceert make-uplijn


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/calvin-klein.jpg?t=1288377667


Het modemerk Calvin Klein gaat de make-upwereld in. De bekende speler in de modewereld kondigde aan een volledige make-uplijn te gaan creëren. De hebbedingen zouden in 2012 gelanceerd worden.

Calvin Klein staat bekend omwille van zijn kwalitatieve kledij en parfums, en is nu klaar om een nieuwe stap in de mode- en beautywereld te zetten. Het merk lanceert namelijk een eigen make-uplijn. Meer informatie over de lijn wilden ze voorlopig nog niet kwijt, maar vast staat dat de hebbedingen geproduceerd zullen worden bij Coty en in 2012 in de winkelrekken zouden moeten liggen. (br.she)


29-10-2010 om 20:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derek Lam ontwerpt designkledij voor eBay

Derek Lam ontwerpt designkledij voor eBay


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/derek-lam-voor-ebay.jpg?t=1288344421


De modeontwerper Derek Lam is binnenkort verkrijgbaar op internet. En dat voor een prikje, want zijn nieuwste collectie zal volledig en enkel op eBay verkocht worden.

Fans van Derek Lam moeten vanaf de zomer 2011 op internet gaan struinen op zoek naar kledij. Zijn volledige collectie voor de lente 2011 zal enkel online beschikbaar zijn via de website eBay. "De mensen die de modeshow bijwonen, kunnen stemmen op hun favoriete stuks. De uiteindelijke winnaars zullen en masse verkocht worden online."

Voor de website is het een nieuwe methode om meer mensen te lokken. "eBay wil af van het imago van enkel tweedehandsspullen aan te bieden. Ze zijn ook de ideale plek om nieuwe hebbedingen te vinden. En die boodschap moet Lam overbrengen." (br.she)



29-10-2010 om 17:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom schoenen ons verleiden

Waarom schoenen ons verleiden



Eerst was er Assepoester, later kwam Carrie Bradshaw. Beide vrouwen gaven aan dat vrouwen altijd al verzot geweest zijn op schoenen. Waarom toch? Hoe komt het dat enkel dit accessoire tot onze verbeelding en tegen onze portemonnee spreekt?


Lang voordat de Louboutin's of Jimmy Choo's de wereld bevolkten, schenen vrouwen gek op schoenen. Dat uitte zich de voorbije jaren in de verkoopcijfers: hoewel de crisis weinig goeds voorspelde, scheen de verkoop van schoeisel stand te houden. Een nieuw paar schoenen doet dan ook heel wat, gaande van een instant effect op je outfit tot een boost in je seksuele uitstraling.


Wanneer je schoenen of kleding aanpast, werkt dit voor vrouwen humeurbevorderend. De neurotransmitter dopamine komt dan vrij en zorgt voor een instant feel-good effect, vergelijkbaar met een geneesmiddel. De dopamine bij een shoppingtrip neemt zelfs toe... tot wanneer de pincode van je kredietkaart wordt ingegeven. Nadien durven schuldgevoelens ons te overvallen, behalve als er schoenen gekocht worden.






Onderzoek bewijst dat op de één of andere manier schoenen als een rationele aankoop aanzien. We dragen ze  meerdere keren per week dragen, met het gevolg dat we het plezierige gevoel ook langer vasthouden.


Al die prachtige gevoelens worden nog versterkt als we hoge hakken kiezen. Net als de dieren associëren we macht met hoogte. Hoge hakken kunnen letterlijk je status verhogen omdat je groter lijkt. Hoge hakken hebben trouwens een historische betekenis. In vorige eeuwen droegen enkel de rijken hoge schoenen, schoenen weerspiegelden de klasse waarin je leefde. Die hersenkronkel dragen we nog altijd met ons mee.


Opteren we voor nog hogere hakken, genre stiletto's, speelt een andere beweegreden mee: seks. Als een vrouw ze draagt, wordt de kont gelift en oogt haar rug rechter. Uit evolutionair oogpunt, vergeten we deze oerpose blijkbaar niet.


Sommige psychologen beweren dat we voeten met seks associëren. Het hersengebied dat communiceert met de geslachtsdelen ligt vlak naast het gebied, verantwoordelijk voor de voeten. Deze regio's delen neutrale 'crosstalk', wat de reden kan zijn waarom schoenen een erotische uitstraling krijgen.



29-10-2010 om 11:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoppelbaard meest populair bij dames

Stoppelbaard meest populair bij dames


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/david-beckham-1.jpg?t=1288192747
David Beckham met stoppelbaard



54 procent van de Britse dames vindt een man met gezichtsbeharing aantrekkelijker dan een gladgeschoren jongen.


14 procent van de Britse 1.832 Britse dames ouder dan 18 jaar geeft niet om de gezichtsbeharing van haar partner. 76 procent verkiest een stoppelbaard omdat dit hem mannelijker en dus aantrekkelijker maakt.  Een op de tien geeft toe dat een gladgeschoren heer er vaak jong uitziet. Twee derde van degenen die gezichtsbeharing verkiezen houdt het meest van een stoppelbaard, slechts 12 procent is dol op een volgroeide baard. 19 procent zegt een snor te verkiezen, zes procent houdt van een geitensikje.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/johnny_depp.jpg?t=1288192573
De geitensik van Johnny Depp.



Meer dan de helft van hen verkiest ook een man met haar op borstkas en rug, 40 procent vindt een gladgeschoren lijf te vrouwelijk. 27 procent houdt van een volledig haarloos lichaam. "Dat vrouwen niet van harige mannen houden is een mythe, het omgekeerde is namelijk waar. Hun instinct is hier waarschijnlijk voor verantwoordelijk, iemand met veel testosteron had meer kans om te slagen als jager, zijn waren dus ook hariger. Celebs als David Beckham en Johnny Depp maakten gezichtsbeharing trendy de laatste jaren," aldus Andy Barr, marketing director van de website Mycelebrityfashion.co.uk die de enquête organiseerde.



Zac Efron combineert baard en snor.
Zac Efron combineert baard en snor.



De enquête vroeg ook naar celebs met de meest aantrekkelijke gezichtsbeharing:

1. David Beckham kreeg met zijn stoppelbaard 68 procent van de stemmen.
2. De baard in combinatie met snor van Zac Efron was goed voor 51 procent.
3. De wereldberoemde snor van Tom Selleck haalde 48 procent.
4. Johnny Depp haalde met zijn geitensikje 41 procent.
5. De geitensik van Robert Downey Junior scoorde 38 procent.



28-10-2010 om 01:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draag jij straks de nonnenkap?

Draag jij straks de nonnenkap?



Ooit gedacht dat we deze winter nog met plezier de nonnenkap zouden aantrekken? Als het van modehuis Yves Saint Laurent afhangt wel.


In de geest van de simplistische, bijna puriteinse modetrend, werden de hoofden van de catwalkmodellen tijdens de wintercollectie van 2010 getooid met zwarte kappen. Voorstanders claimen dat de kap het gezicht weet te flatteren.






Het blijft maar sterk de vraag of dergelijke visie effectief voet aan wal krijgt. Met ons Belgisch hondenweer en na een fikse windstoot moet het lijken alsof Mickey Mouse himself in aantocht is. En met een kostprijs van 879 euro valt er toch wat beter te versieren dan een verkleedkostuum?






27-10-2010 om 17:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gesp je buideltas aan een ceintuur

Gesp je buideltas aan een ceintuur



De buideltasjes duiken weer op. De handige hebbedingetjes worden volop op ceintuurs en riemen aangehecht.


De wintercollecties op de catwalk geven aan dat de tasjesceintuur een nieuwe trend kan worden. Net zoals alle ceinturen deze winter, ogen ze stoer en passen ze in de militaire modetrend. Sommigen draag je zelfs over je winterjas en over de riem van de schoudertas.






De nieuwste tasjesceinturen bestaan in alle soorten en vormen. Zo ogen sommige exemplaren zeer vintage, anderen scoren dan weer bij meer formele en chiquere aangelegenheden. (br.nina)


25-10-2010 om 23:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vleesjurk Lady Gaga razend populair voor Halloween

Vleesjurk Lady Gaga razend populair voor Halloween





Het meest gewilde kostuum voor Halloween bij Amerikaanse vrouwen is de vleesjurk die Lady Gaga droeg op de MTV Video Awards.

1400 euro
De veelbesproken jurk was gemaakt van zes stukken steak, bij de outfit hoorde ook een hoed en een handtas. Nu willen dames in New York er allemaal als Lady Gaga uitzien op 31 oktober. Slagers in de stad worden namelijk overstelpt met verzoeken om een soortgelijke jurk te maken. Volgens slager Ben Turley, de eigenaar van NYC's Brooklyn Kitchen, kan de kostprijs hiervan oplopen tot 1.400 euro omdat dit gemaakt moet worden van de beste stukken vlees. Er zou ongeveer 7 kilo steak voor nodig zijn.





Dames die voor deze outfit willen gaan, zijn alvast gewaarschuwd: het kledingstuk kan uit elkaar vallen als je het langer dan drie uur draagt. Slager Ben: "De jurk zal nat worden en erg gaan stinken."



25-10-2010 om 12:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bespaar op cosmetica zonder dat je looks hieronder lijden

Bespaar op cosmetica zonder dat je looks hieronder lijden





Jezelf verzorgd en mooi houden kan een dure zaak worden. Voor wie wil besparen, hebben we enkele makkelijke besparingstips zonder dat je er minder goed uitziet.


Je eigen wortels kleuren is veel goedkoper dan naar een schoonheidssalon te gaan om je kleuring te laten bijwerken. Hier bestaan verschillende specifieke kits voor. Zo kun je langer zonder kappersbezoek. Degenen die nog nooit zelf hun haar hebben gekleurd, vragen best een vriendin om hulp.


Hoe korter je haar is, hoe vaker je het moet laten knippen. Als je een langer kapsel hebt, kun je twee keer zolang zonder knipbeurt en kun je de kosten bij de kapper dus halveren. 


Pedicures kosten vaak veel geld, maar je kunt dit overslaan als je je voeten tijdens de wintermaanden niet verwaarloost. Koop een puimsteem en een verzorgende voetcrème. Trek die sokken regelmatig uit en geef je voeten een onderhoudsbeurt.


Geurtjes die alcohol bevatten vervagen sneller dan parfums op basis van olie. Dat betekent dus dat je er vaker van gaat gebruiken en dat deze sneller opraken. Kies dus voor een parfum zonder alcohol.


Veel winkels bieden staaltjes aan, smijt deze zeker niet weg. Dankzij hun kleine formaat zijn ze ideaal om in je handtas te stoppen of om mee te nemen op vakantie. Via het internet kun je ook aan staaltjes van je favoriete producten gratis bestellen. Je moet er wel wat zoekwerk op google voor over hebben.



24-10-2010 om 22:27 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adriana Lima showt beha van 1,4 miljoen

Adriana Lima showt beha van 1,4 miljoen


http://img176.imageshack.us/img176/7734/bh14miljoeneuro.jpg


Het is een jaarlijkse traditie geworden: de luxueuze fantasiebeha van lingeriefabrikant Victoria's Secret. Deze keer is hij bezet met 3.000 diamanten, lichtblauwe saffieren en heeft hij een prijskaartje van 2 miljoen dollar (1,4 miljoen euro).

Het Braziliaanse model Adriana Lima had de eer de 'Bombshell Fantasy Bra', ontworpen door Damiani Jewelers, in New York te showen. Achteraf zei ze dat hij erg comfortabe lwas om te dragen. Samen met de beha werd de nieuwe collectie voor de feestdagen gelanceerd.

Toch is deze peperdure beha niets in vergelijking met het model van vorig jaar. Het toenmalige exemplaar van 3 miljoen dollar (2,1 miljoen euro) was bezet met 2,350 witte, champagne- en cognackleurige diamanten. (br.hln)



24-10-2010 om 22:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez en tweeling nieuwe gezichten van Gucci

Jennifer Lopez en tweeling nieuwe gezichten van Gucci


Foto  Gucci.


De kinderen van Jennifer Lopez en Marc Anthony zijn twee jaar en zetten hun eerste stappen in de wereld van de glitter en glamour. Max en Emme worden het gezicht van de nieuwe collectie van Gucci voor kinderen. Hun allereerste salarisstrookje: een miljoen dollar voor een goed doel en 50.000 dollar voor mama's stichting, Maribel Intiative.

"Het is de eerste keer dat ik op deze manier samenwerk met mijn kinderen", vertelt J-Lo die voor de campagne samen met haar zoon en dochter poseerde. In US Weekly zegt ze dat het een heel bijzondere ervaring was. "En mijn kinderen hebben ook een hoop lol gehad tijdens de shoot!".

Dochter Emme wordt volgens mama een echte fashionista. "Ze kiest zelf haar outfits en slaapt het liefst in haar prinsessenkleed", aldus J-Lo. "Maar Max kan ik moeilijk in zijn kleren krijgen, die loopt het liefst in zijn blootje in huis".



24-10-2010 om 11:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch kleur in collectie Lanvin voor H&M

Toch kleur in collectie Lanvin voor H&M





Een tweede beeld van de designercollectie van Lanvin voor H&M raakte bekend. Goed nieuws voor fashionista's die van kleur houden: er zullen ook sexy korte bloemenjurken, killer stilettosandalen en schoenen met luipaardprint te koop zijn. Een mooi extraatje is een stijlvolle winkeltas die je erbij krijgt.

De volledige lijn bevat niet alleen kleding, maar ook juwelen, hoeden, schoenen en lipstick. De collectie zal te koop zijn in 200 H&M-winkels vanaf 23 november. Op 19 november is er al een modeshow in New York om de lijn voor te stellen.


22-10-2010 om 19:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supermodel Natalia Vodianova ontwerpt en showt lingerie

Supermodel Natalia Vodianova ontwerpt en showt lingerie





Het Franse lingeriemerk Etam heeft het Russische topmodel voor de kar gespannen om hun wat duffe imago af te stoffen. Vodianova, muze van Calvin Klein, ontwerpt twee collecties voor Etam en mag ze ook showen. Oubollig is niet het eerste wat we denken bij deze foto's. (br.hln)















22-10-2010 om 12:32 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
21-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Designkledij voor kinderen kondigt einde recessie aan

Designkledij voor kinderen kondigt einde recessie aan


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/designkledij-voor-kinderen.jpg?t=1287668555


Steeds meer ouders hullen hun kinderen in designkledij en dat is spek naar de bek van de ontwerpers. Zij komen massaal op de proppen met lijnen speciaal voor de allerkleinsten.

Fendi, Stella McCartney, Paul Smith, Gucci, … het zijn maar enkele van de vele topmodehuizen die onlangs met een eigen kinderkledinglijn zijn afgekomen. Een gat in de markt, zo blijkt nu. Want heel wat ouders spenderen graag een centje meer aan de kledij van hun kinderen.

Volgens experts doen ze dat om de buitenwereld te tonen dat ze de economische crisis zonder kleerscheuren hebben overleefd. "Het succes van designkledij voor kinderen luidt het begin van het einde van de recessie in." (br.she)




21-10-2010 om 15:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lanvin voor H&M: veel zwart maar vrouwelijk

Lanvin voor H&M: veel zwart maar vrouwelijk





Fashionista's wereldwijd kijken halsreikend uit naar 23 november, dat is de dag waarop de designercollectie van Lanvin voor de goedkope modeketen H&M in de winkel zal leggen. Het belooft een chique lijn met veel zwart te worden. 

De herfstcollectie getekend door de topontwerper zal razendsnel uitverkocht zijn, want de modewereld is al laaiend enthousiast over het eerste beeld dat 'uitlekte'. Denk aan veel assymmetrische decolletés, franjes en flatterende, vrouwelijke silhouetten. Helemaal Lanvin dus, maar met een aantrekkelijk prijskaartje dat typisch H&M is. (br.hln)



21-10-2010 om 12:02 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
19-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit zijn de trends voor de lente 2011

Dit zijn de trends voor de lente 2011


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/lente-2011.jpg?t=1287493663


Het lijkt nog zo ver weg, maar voor je het weet is dat winterse weertje alweer ver achter ons en komen de eerste lentestralen piepen. Dankzij onze tips kan je nu al beginnen zoeken naar de nieuwste trends van de lente/zomer 2011.
Kleuren

Volgend seizoen kies je ofwel voor kleur ofwel voor wit. Opvallendste kleuren zijn feloranje, koraal, fuchsia en neonkleuren. Ben je niet zo'n fan van kleurrijke kledij? Ga dan resoluut voor wit. Wit, en zeker in T-shirts, is hipper dan ooit.
Natuur

In de prints maken we een terugkeer naar de natuur. Geen opvallende grafische prints meer, maar leuke natuurtaferelen. Fruit- en dierafbeeldingen doen het beter dan ooit. Ga je toch voor iets anders? Kies dan voor opvallende streepjespatronen. Gezien bij Prada, en een zeker trend in wording.
Lengte

De roklengte wordt iets korter dan dit seizoen. In de lente komen onze jurkjes en rokken tot op de helft van onze kuit. Broeken zijn dan weer superlang en redelijk smal. Geen skinny jeans maar ook geen wijduitlopende pijpen.

Tuniekjes en jurkjes worden dan weer erg ruim. Geen aansluitende kledingstukken bij Marc Jacobs, maar frisse, losse kledij gecombineerd met strakkere rokjes om toch de vrouwelijke vormen te behouden.
Stof

En wat met de stofjes? In de lente stappen we zeker af van de bonttrend van dit najaar en kiezen we weer voor oude klassiekers zoals katoen. Haast iedere collectie bestond grotendeels uit katoenen stukken.
Look

Wil je een algemene look creëren? Ga dan voor een 'jongen versus meisje' look. Hou je vrouwelijkheid in stand, maar kies voor stoere accessoires en laat je haar in een kort kopje knippen. (br.she)



19-10-2010 om 15:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je transparant zonder te veel bloot te geven

Zo draag je transparant zonder te veel bloot te geven


Transparantie bij Chanel.



De trend van de transparante stoffen is terug en zal niet meteen verdwijnen. We zagen doorzichtige materialen voor komende herfst en winter op de catwalk bij onder meer Stella McCartney en Chanel.

Opgelet, deze kledingstukken zijn echter niet makkelijk te dragen. Het gevaar bestaat er in dat je te veel van jezelf bloot geeft. Daarom enkele tips om stijlvol én trendy voor transparant te gaan.



Transparante maxirok bij Urban Outfitters.
Transparante maxirok bij Urban Outfitters.



- Een volledige jurk in transparante stof is te veel van het goede. Een leuk alternatief is een jurk met speelse print en een transparante neklijn.

- De trend qua transparante stoffen is maxi. Kies voor een zwierige rok voor een trendy resultaat. Combineer wel met een legging of een erg dikke panty.



Topje met sexy transparante rug bij asos.com.
Topje met sexy transparante rug bij asos.com.



- Bij een transparante blouse werk je best met lichte lagen. Met een oversized exemplaar scoor je zeker. Voor een stoer resultaat ga je voor een lederen jasje en een handtas met spijkers. Een comfortabele outfit als je combineert met jeans en een boyfriend blazer.

- Een transparante rug kan erg sexy zijn. Het is de ideale outfit voor als je na het werk naar een feestje moet: je draagt er overdag een jasje over dat 's avonds uit kan voor een sexy resultaat.






- Als je er nog niet volledig voor wil gaan, ga dan op zoek naar een trui met transparante stukken. Ook vind je tal van leggings die wat vlees op strategische plaatsen laten zien. Draag er wel een oversized topje op om een vulgaire look te voorkomen.

- Kant is een goede manier om de transparante trend aan te meten en het zorgt voor een erg vrouwelijk resultaat.




Oversized transparant hemd bij asos.com.
Oversized transparant hemd bij asos.com.




18-10-2010 om 23:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot of flop? Panty's die benen harig doen lijken

Hot of flop? Panty's die benen harig doen lijken


http://img233.imageshack.us/img233/7668/pantymetharigebenen.jpg



Fashionista's van over de hele wereld raken er maar niet uit: is de huidskleurige panty met fijn patroon waardoor het lijkt alsof je ontzettend harige benen hebt hip of een modefout?


Kant is een belangrijke trend komend winterseizoen, wat ontwerpers inspireert tot tal van kledingstukken met kanten patroon. Het Amerikaanse merk J Crew lanceerde een huidskleurige panty met een fijne zwarte tekening, die kant moet nabootsen. Het resultaat echter mist wat zijn doel, omdat vrouwenbenen erg harig lijken door het kledingstuk. De panty krijgt heel wat aandacht op het internet, tal van mode-experts bestempelden de panty's als hilarisch, anderen noemen het de ideale manier om cachet aan je outfit te geven.






Het Amerikaanse merk J Crew krijgt de laatste tijd heel wat media-aandacht omdat dit een van de favoriete merken van Michelle Obama is.



18-10-2010 om 15:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geheim van Christian Louboutin

Het geheim van Christian Louboutin


http://img214.imageshack.us/img214/9935/christianlouboutin1.jpg



Schoenontwerper Christian Louboutin vertelt aan de Britse Vogue waarom zijn schoenen met rode zolen zo populair zijn.


Ze zijn meestal torenhoog, de hakken van de glamoureuze Louboutins waarmee menig celebrity de rode loper mee betreedt. Het succes van de schoenen is eenvoudig te verklaren door de zogenaamde schoenentest: 'de ultieme schoen moet een vrouw nog steeds mooi staan als ze helemaal naakt is', aldus de ontwerper.


Zijn fascinatie voor naakte vrouwen is al ontstaan in zijn jeugd, toen Christian Louboutin geobsedeerd was door showgirls met veel veren en weinig kledij. 'Daardoor wilde ik op twaalfjarige leeftijd al schoenontwerper worden, maar het is pas later dat ik besefte dat het echt mijn beroep kon worden', aldus de ontwerper.  (br.Het Nieuwsblad)



18-10-2010 om 14:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trinny en Susannah komen terug naar Vlaanderen

Trinny en Susannah komen terug naar Vlaanderen


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Trinny-en-Susannah.jpg?t=1287241960



De Britse stijlgodinnen Trinny Woodall en Susannah Constantine komen terug naar Vlaanderen.

Na een eerste reeks 'Missie Vlaanderen' in het voorjaar op Vitaya maakt het duo een tweede seizoen. De opnames vinden van 2 tot 4 november plaats. De exacte locaties worden later meegedeeld.

In het programma gaan Trinny en Susannah de straat op om nietsvermoedende mensen te wijzen op hun slechte kledingstijl. Onder hun impuls worden zij in een nieuw jasje gestoken.

Momenteel maakt het tweetal een gelijkaardige reeks in Nederland, waar 900.000 mensen op afstemmen. Bij ons lokte het programma amper 100.000 kijkers, maar blijkbaar was dat door Vitaya voldoende. (br.she)



17-10-2010 om 13:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stocksales gaan van start

Stocksales gaan van start in Antwerpen


http://img338.imageshack.us/img338/2416/winkelenb.jpg


Modeontwerpers organiseren in Antwerpen twee keer per jaar 'stocksales'. De gekende gebeurtenis zal vanaf 19 oktober tot het einde van de maand opnieuw plaatsvinden maar deze keer onder de naam (CON)TEMPORARY FASHION DAYS. Een aantal ontwerpers krijgt bovendien twee panden tijdelijk ter beschikking.

De naam is nieuw, de formule gekend: modeontwerpers bieden creaties uit vroegere collecties gedurende een korte periode aan tegen aantrekkelijke prijzen. Gevestigde modeontwerpers als AF Vandevorst, Dries Van Noten, Ann Demeulemeester, Tim Van Steenbergen, Anna Heylen en Walter Van Beirendonck, maar nog heel wat andere designers zullen opnieuw fashionista's op de been brengen.

Panden
Nieuw is ook dat het Flanders Fashion Institute in samenwerking met de stad Antwerpen en de Wase Kamer van Koophandel een aantal panden ter beschikking stelt aan ontwerpers. Lore Ongenae, Jo De Visscher, Abelone Wilhelmsen, Dallas & Vegas en Frieda Degeyter krijgen van 19 tot 23 oktober de kans om hun collectie aan te bieden in twee unieke tijdelijke winkels in de Nieuwe Gaanderij (Huidevetterstraat 38, 2000 Antwerpen).

Overzichtsplan
Om modeliefhebbers het leven makkelijk te maken, wordt een overzichtsplan uitgegeven van de (CON)TEMPORARY FASHION DAYS. Op het plan zijn alle locaties met de respectieve data overzichtelijk samengebracht. Het plan is gratis beschikbaar vanaf vrijdag 15 oktober in de verkooppunten van de deelnemende ontwerpers en op volgende adressen:



-Flanders Fashion Institute / ModeNatie
Nationalestraat 28
2000 Antwerpen

-Antwerpen Toerisme & Congres
Grote Markt 13
2000 Antwerpen

-Centraal Station
(niveau 0, bij de roltrappen)
Koningin Astridplein
2018 Antwerpen

-Designcenter | De Winkelhaak
Lange Winkelhaakstraat 26
2060 Antwerpen

-Beleef Antwerpen kiosk - FNAC
Grand Bazar Shopping Center
(1ste verdieping)
Groenplaats
2000 Antwerpen

(br.nina)



16-10-2010 om 13:39 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
15-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christophe Coppens viert 20 jarig bestaan met veiling

Christophe Coppens viert 20 jarig bestaan met veiling


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Christophe-Coppens-1.jpg?t=1287149942


Hoeden- en accessoiresontwerper Christope Coppens staat reeds 20 jaar in het vak. Een mooi getal om eventjes stil te staan, zo vindt de ontwerper zelf.

"Geen reden om te feesten, daar is het de tijd niet voor. Ook niet om achterom te kijken, dat is nog veel te vroeg. Wel een moment om een mentale print te maken, even alles op een rijtje te zetten, even diep te ademen en heel even stil te staan. Omdat 20 jaar een mooi getal is, en dwingt tot reflectie", aldus Coppens.

Ter gelegenheid van deze speciale verjaardag zal Christophe Coppens voor het befaamde veilinghuis Bergé 170 van zijn meest begeerde stukken verzamelen in een catalogus en deze tentoonstellen gedurende 3 dagen. Op 5 december 2010 vindt dan de uiteindelijke veiling plaats. (br.she)


15-10-2010 om 15:52 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je wol

Zo draag je wol


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/wol.jpg?t=1287064131



Wol is komend seizoen niet weg te slaan uit onze garderobe, maar hoe draag je het nu best?

Wol kan al snel oubollig lijken, kies daarom voor hippe accessoires en zorg steeds voor een goede combinatie tussen wollen artikelen en andere soorten stoffen.

Ga bijvoorbeeld voor een wollen jurkje, ook bekend als de jumper dress, of de oversized trui. Het jurkje is door zijn korte karakter perfect geschikt voor kniehoge laarzen, maar ook elegante hoge hakken passen er perfect onder.
Sjaals

Sjaals mogen dit seizoen groter dan groots zijn. Ga voor veelkleurige wollen exemplaren. Heb je enkel dunne wollen sjaaltjes? Combineer er dan een paar.

Wollen truitjes kunnen je vormen al snel verdoezelen. Om je toch extra vrouwelijk te laten lijken is het belangrijk om het truitje uit te balanceren met een skinny jeans of een aansluitende rok.
Gala

Wil je je galakleed opfleuren met wat wol? Dan kan je perfect een slordig gebreid vestje combineren met een strakke galajurk. Klinkt raar, maar het ziet er fabelachtig uit. (br.she)




15-10-2010 om 12:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Juwelenlijn Evy Gruyaert bestaat 1 jaar

Juwelenlijn Evy Gruyaert bestaat 1 jaar


http://img692.imageshack.us/img692/5779/juwelenlijnevygruyaert.jpg


Malice in wonderland, het juwelenmerk van Evy Guyaert, bestaat al 1 jaar. Reden genoeg voor de omroepster om haar collectie zelf voor te stellen.

Zondag 17 oktober nodigt Evy alle liefhebbers uit om het juwelenlabel nog beter te ontdekken. Plaats van afspraak: Dendermondesteenweg 85, 9070 Destelbergen  tussen 11 en 17u.

De lijn bevat een ruim gamma van armbanden, kettingen, ringen en oorbellen, al dan  niet met bedeltjes waarop leuke boodschappen staan geschreven. Malice in Wonderland heeft ook een online store. Meer info: www.maliceinwonderland.be



14-10-2010 om 15:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lederen broek mag ook breed

Lederen broek mag ook breed



Als we modekenners mogen geloven, lopen we deze herfst en winter met skinny lederen leggings of broeken rond. Enkele ontwerpers opteren echter voor de brede variant waardoor de lederen broek een stuk volwassener oogt.







De brede broek verscheen op de catwalk bij Aquascutum, Bottega Veneta and Reed Krakoff, al dan niet gecombineerd met t-shirt in jawel, leder. (br.nina)




14-10-2010 om 10:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gap bergt nieuw logo alweer op in broekzak na protest

Gap bergt nieuw logo alweer op in broekzak na protest


Blijkbaar zijn heel wat fans gehecht aan het oude logo.


Onlangs stelde het Amerikaanse jeansmerk Gap trots zijn nieuwe logo voor, dat moest staan voor een "meer eigentijdse en modernere expressie". Fans, designers en internetgebruikers overal ter wereld uitten echter hun haat jegens het nieuwe logo en Gap besloot dan maar het weer in de broekzak weg te stoppen.

Gap vroeg op haar Facebookpagina de mening van de fans: "Wij houden van onze versie, maar we zijn benieuwd naar andere ideeën." Er kwamen duizenden reacties, het overgrote deel daarvan was uiterst negatief. Daarom trekt het kledingmerk het logo dat op 4 oktober werd voorgesteld weer in en keert het terug naar het oude, bekende navyblauwe vierkant met de witte letters op. Met een traditie van twintig jaar breek je blijkbaar niet zomaar...

Gap kampt met een verouderend - en ook redelijk conservatief, zo blijkt - klantenbestand. Het nieuwe logo met een witte achtergrond en zwarte letters én met toch nog altijd een klein blauw vierkantje ingewerkt, moest twintigers en dertigers aanspreken. Mission not accomplished, zo lijkt het. Voorlopig?



13-10-2010 om 17:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DSquared2 nu ook voor honden

DSquared2 nu ook voor honden


http://img203.imageshack.us/img203/6051/dsquared2b.jpg


Modeontwerpers DSquared2 slaan een nieuwe weg in: eentje voor onze trouwste viervoeters.

Bij het modehuis DSquared2 draait het de laatste dagen allemaal rondom honden. De designers creëerden namelijk een capsulecollectie samen met de moderetailwebsite Yoox.com. De collectie bevat halsbandjes en leibanden voor onze trouwe viervoeters. De collectie zal enkel online verkocht worden. Over de prijzen is nog niets bekend geraakt. (br.she)



13-10-2010 om 00:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Diane von Furstenberg lanceert eigen make-upcollectie

Diane von Furstenberg lanceert eigen make-upcollectie


http://img411.imageshack.us/img411/9655/dianevonfurstenberg.jpg


De modeontwerpster Diane von Fustenberg zal binnenkort haar eigen parfum- en make-upcollectie lanceren. Dat laat
Von Furstenberg zelf weten.

Von Furstenberg zal starten met de lancering van een uniek parfum, waar ze "ruim anderhalf jaar aan gesleuteld heeft". Daarna volgt een volledige make-upcollectie.

De modeontwerpster is niet aan haar beginstuk toe. Zo lanceerde ze in 1983 al een eigen, succesvolle make-up- en parfumlijn genaamd Tatiana, maar die verkocht ze eventjes later.



12-10-2010 om 14:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf toppers uit je herfstgarderobe

Vijf toppers uit je herfstgarderobe



Wil je tijdens de herfst gezien worden, kom je maar beter stijlvol voor de dag met enkele basisstukken die niet in je kast mogen ontbreken. Deze toppers doen het helemaal dit seizoen.


1.    De cardigan is het item dat je op koudere herfstdagen uit de kast haalt. Passend op elke jurk, rok of broek is het onmisbaar om de eerste koude te trotseren. Tip: op een mooie herfstdag, draag je gerust nog dat zwierig zomerjurkje, de cardigan houdt je lekker warm.



Cardigan houdt lekker warm.
Cardigan houdt lekker warm.


2.    Een stel mooie laarzen maakt je herfstoutfit helemaal af. Mooi blijft de klassieke, lederen variant met een klein hakje, zodat die jaren in blijft.




Een stel laarzen mag niet ontbreken.
Een stel laarzen mag niet ontbreken.


3.    De coltrui mag terug gezien worden. Dit seizoen is die meestal in dun, gebreide wol te vinden. Ga op zoek naar eentje in Camel, dé kleur deze herfst. Combineer met grijze of beige tinten, dat oogt frisser.



De camelkleur is helemaal in.
De camelkleur is helemaal in.



4.    Ruitjes blijven in. En tussen al het grijze en beige van deze herfst, vallen ruitjes beslist op. Kies voor 1 kledingstuk in ruitjes en hou de rest simpel. Grote opvallende accessoires zijn ook niet nodig.

5.    Een cape is onontbeerlijk voor een stijlvolle look. Capes zijn er in alle soorten en modellen te vinden. De wollen variant vervangt de jas, maar ook als trui kan deze gedragen worden.



De cape is een must-have, al dan niet met ruitjes.
De cape is een must-have, al dan niet met ruitjes.




12-10-2010 om 12:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs kiezen voor rode lippen

Celebs kiezen voor rode lippen


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Salma-Hayek-1.jpg?t=1286719473



Sexy is toegestaan deze winter, dus tuiten maar die lippen en zet ze in een prachtig rood kleurtje.

Rode lippen zijn een absolute must het komende seizoen, dus kies het rood dat het beste bij je past, want elke tint is toegestaan.

Frambozenrood, oranjerood, bloedrood, mat of glanzend, zo lang je maar met sexy rode lippen rondloopt. Op straat, op het podium of op de rode loper, de celebs zijn helemaal weg van deze make-uptrend en kleuren massaal de straten van Hollywood met hun rode lippen.



10-10-2010 om 21:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen hebben 12 kledingsstukken die niet passen

Vrouwen hebben 12 kledingsstukken die niet passen



Vrouwen hebben gemiddeld 12 kledingsstukken, samen 350 euro waard, die ofwel te groot ofwel te klein zijn. Dat bleek uit een bevraging van 4.000 Britse vrouwen tussen 18 en 65 jaar. De belangrijkste reden is het jojo-gewicht van veel vrouwen, wat maakt dat ze in totaal 3 verschillende maten in hun kast hebben hangen.

Het kledingsstuk dat het vaakst ongedragen in de kasten hangt is een jeans. Daarna volgen nette broeken, beha's , vesten, onderbroeken en zelfs T-shirts, jassen en rokken. Badkledij sluit het rijtje af.

Expres te klein
Ongeveer de helft van de vrouwen koopt expres kleren die te smal zijn, in de hoop er op een dag in te passen. Een riskante strategie, omdat je niet weet of het kledingsstuk wel mooi past met een aantal kilo's minder. Helaas werkt deze mentale strategie ook niet bijzonder goed om werkelijk kilo's te verliezen. Nog eens de helft van de vrouwen houdt express 'dikke kleren' bij voor als ze weer eens enkele kilo's zijn bijgekomen.

Klagen over gewicht
Het onderzoek peilde naar de relatie tussen kledij en het gewicht van vrouwen. Een op twee klaagt regelmatig tegen anderen over hun gewicht. Slechts twee procent is tevreden met haar lichaam, een op zes wil vooral iets doen aan dijen en poep, een op tien geeft toe dat ze te dik is.

Spiegel, foto's, feesten
Vrouwen gaan vooral over tot actie na een goede kijk in de spiegel (72 procent), onflatterende foto's op Facebook (55 procent) of naderende trouw- en verjaardagsfeesten (38 procent). Nog eens één op vijf besluit af te vallen na commentaren door vrienden of partners, maar slechts tien procent let op haar eten na een relatiebreuk.

Voeding
Goede intenties, want bijna de helft leest nooit de voedingstabel hoewel ze wel denken dat de juiste voeding cruciaal is voor een effectief dieet.

Wilskracht
Diëten mislukken vooral door gebrek aan wilskracht, verveling en troosteten. De meerderheid moet toegeven dat ze zelf de grootste reden zijn dat hun dieet mislukt, en daarna volgen verrassend de collega's en niet de partner.

Genieten
Zes op tien haat diëten omdat ze vinden dat ze daardoor niet meer kunnen genieten van 'normale' voeding. Nog eens de helft heeft geen plan dat uittekent hoe het verder moet als ze hun ideale gewicht hebben bereikt. Vier op de tien ziet diëten eerder als een kortetermijnoplossing en niet als een verandering van levensstijl.



09-10-2010 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
08-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono ontwerpt handtas voor Louis Vuitton om Afrika te helpen

Bono ontwerpt handtas voor Louis Vuitton om Afrika te helpen


http://static3.hln.be/static/FOTO/pe/13/12/7/media_xl_3900067.jpg?20101007125854


U leest het goed: U2-zanger Bono gaat samen met zijn vrouw Ali Hewson een handtas ontwerpen voor het luxemerk Louis Vuitton. Voordat u 'uitverkoop!', 'hypocriet!' of 'halve jeanet!' gaat schreeuwen: ze gaan daarmee de armoede in Afrika te lijf. Dat hebben Bono en zijn vrouw aangekondigd bij de opening van de expo 'Africa Rising' in Parijs, op de dag dat Vuitton ook zijn nieuwe collectie voorstelde.


Het zit zo: samen met de andere helft van zijn trouwboek lanceerde Bono met Louis Vuitton de op Afrikaanse culturen geïnspireerde kledinglijn Edun. Die gebruikt materialen uit Afrika, waar "de sfeer momenteel positief en optimistisch is", aldus Bono.

Van Afrika naar China
Wat hij er niet bij vertelde, is dat Edun een deel van de productie inmiddels heeft verplaatst van Afrika naar China, waar - dat weet iedereen - het economische klimaat evenzeer positief en optimistisch is. Echter, was het doel niet om Afrika te helpen? Al is het dan met handtassen en stinkend dure kledij, wat toch iets heeft als het verkopen van asbakken ten voordele van het kankeronderzoek.

Minderwaardige kwaliteit
De kwaliteit die de Afrikaanse fabrikanten leverden, was echter niet optimaal. Kleding paste niet goed, werd te laat geleverd of voldeed niet aan de kwaliteitseisen. Daarom werd besloten ongeveer 15 procent van de kleren te laten maken in Chinese fabrieken.

Het mode-label Edun is een initiatief van Bono's vrouw Ali Hewson, maar Bono is de grote financier van het 'ethisch verantwoorde' modemerk. Hewson zei vorige maand in de Daily Mail dat ze aanvankelijk wat naïef was. Ze dacht alleen aan de missie, niet genoeg aan de kwaliteit. "Het is en blijft allereerst een bedrijf", aldus de vrouw van Bono.

De opbrengst van de handtas zal geschonken worden aan TechnoServe, een instelling die bedrijven in ontwikkelingslanden helpt, en aan het Conservation Cotton Initiative, dat duurzame landbouw in Afrika stimuleert.



08-10-2010 om 00:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Burton presenteert eerste collectie voor McQueen

Sarah Burton presenteert eerste collectie voor McQueen



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/sarah-burton-Parijs.jpg?t=1286367493




Sarah Burton mocht gisteren de grote spits afbijten. De Britse presenteerde voor het eerst na de zelfmoord van Alexander McQueen een collectie voor het gelijknamige label.

Veren, doorzichtige jurkjes, gouden glanzende stofjes, ingesnoerde lijfjes met exotische prints,… je kan de nieuwste collectie van Sarah Burton op zijn zachtst gezegd excentriek noemen. De vrouwelijke vormen, die Alexander McQueen zo mooi kon uitbrengen, werden ook deze keer extra in de verf gezet met speelse franjes.




 http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/sarah-burton.jpg?t=1286367533



Het geheel was innoverend, maar miste toch de finale Alexander McQueen-toets. Dat werd pijnlijk zichtbaar bij het schoeisel. Anders een stokpaardje van de ontwerper. Deze keer paradeerden de modellen op simpele schoenen, die zo uit de winkelrekken leken weg gegrepen. (br.she)



07-10-2010 om 02:09 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
06-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plus size-model Crystal Renn drie maal op Parijse modeweek

Plus size-model Crystal Renn drie maal op Parijse modeweek


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Crystal-Renn.jpg?t=1286364490



Crystal Renn heeft het helemaal gemaakt. De ster is de aanvoerster van de plus size-modellen en mocht daarom niet ontbreken op grootse modeshows tijdens de Parijse modeweek.

Crystal Renn mocht tot drie keer toe op de Parijse modeweek verschijnen. De eerste keer voor Zac Posens show, toen voor Jean Paul Gaultier en gisteren voor Chanel. Renn, die toch wel wat kilootjes vermagerd lijkt, is daarmee het meest geboekte plus size-model van de Parijse modeweek. (br.she)



06-10-2010 om 13:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je nepbont

Zo draag je nepbont


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/nepbont.jpg?t=1286283856



Nepbont is deze winter hipper dan ooit, maar hoe draag je zo'n vestje met een pluizige kraag nu best?

Kies steeds voor kortere modellen als je een nepbonten exemplaar draagt. Te lange items gaan al snel ouderwets lijken. Probeer witte bontjes zoveel mogelijk te vermijden, ze worden al snel vuil van je make-up en slaan geel uit wanneer je ermee door de regen loopt.

Ben je niet zeker van de bonttrend? Kies dan voor een sjaal, handschoenen of een vestje dat bezet is met een paar streepjes bont. Zo ben je toch in de mode, zonder er als Cruella De Vil uit te zien.

Kies je voor een jasje van bont? Ga dan voor een gecentreerd hesje. Zo komen al je vrouwelijke vormen uit en blijf je lekker stylish. (br.she)



06-10-2010 om 09:19 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicky Vankets gaat trouwen

Nicky Vankets gaat trouwen





Modeontwerper Nicky Vankets gaat eind volgend jaar trouwen. Dat melden onze collega's van Het Laatste Nieuws. De 31-jarige Vlaams-Brabander Vankets is twee jaar en tien maanden samen met zijn Oost-Vlaamse vriend Koen Demey (23). Koen is grafisch ontwerper en werkt sinds enkele jaren in het familiebedrijf van Vankets in Beverlo. Het koppel trouwt in België, maar meer details zijn nog niet bekend. Tenzij dat hun kostuums wellicht niet uit de H&M zullen komen.



05-10-2010 om 13:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vuile jeans=mooie jeans

Vuile jeans=mooie jeans



Hoe meer afgedragen een jeans is, hoe duurder die is. Het effect kan je ook zelf bekomen: echte liefhebbers roepen op je eigen paar niet meer te wassen. In jeansblogs wordt steeds vaker geopperd om je ruwe denimbroek nonstop te dragen en deze zelden in de wasmachine te stoppen. Enkel zo krijgt die de ware looks en past die perfect aan je lichaamsvormen.


Niet alleen bespaar je massa's geld door je broek zelden of niet te wassen, ook krijgt het kledingstuk een persoonlijke touch door het maandenlang te dragen. Ruwe denim oogt helemaal anders dan de uitgerafelde designerjeans die meestal te vinden is. Ruwe denim krijgt geen voorbehandeling, wordt niet gewassen en voelt stijf aan. De broek zit zo vol kleurstof. Door het te dragen gaat de kleur af en laat sporen na waar bijvoorbeeld je portefeuille heeft gezeten. Die maken je jeans uniek en persoonlijk . 






"Je draagt je jeans zo vaak als je kan", vertelt Darryl de Necker in een jeansblog. "Alle sporen op je jeans zijn de jouwe, niet zoals een afgedragen paar dat je nieuw koopt in de winkel".



04-10-2010 om 22:50 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gossip-frontvrouw Beth Ditto opent defilé Jean-Paul Gaultier

Gossip-frontvrouw Beth Ditto opent defilé Jean-Paul Gaultier





De Amerikaanse zangeres Beth Ditto, rondvormige frontvrouw van rock/danceband Gossip, heeft gisteravond het defilé van Jean-Paul Gaultier geopend. Gaultier stelde er zijn collectie 'Rock en romantiek' voor in drie dimensies, 'van de maat XXS tot XXL'.



http://static3.hln.be/static/FOTO/pe/3/7/2/media_xl_3894452.jpg?20101003065135
 


De toeschouwers, met onder meer de actrices Catherine Deneuve en Tonie Marshall op de eerste rij, werden gevraagd om 3D-brilletjes te dragen. Zo konden ze zien hoe prints op de kledij van de zangeres, maar ook op die van de eerste modellen, diepte kregen. De mannequins die de kleding showden, hadden korte rockkapsels, zoals in de jaren tachtig, en gekleurde oogleden.


04-10-2010 om 14:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwen in prinsessenjurk van Disney

Trouwen in prinsessenjurk van Disney

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Wie droomt van een echt prinsessenhuwelijk à la Sneeuwwitje of Assepoes, kan die ultieme wens in vervulling brengen. Disney en bruidsmodefabrikant Alfred Angelo brengen hun eerste collectie Disney-bruidsjurken op de markt. Dit weekend liggen de eerste exemplaren in Amerikaanse winkels.


De bruidscollectie werd geïnspireerd op de karakters en persoonlijkheid van de Disney prinsessen Ariel, Assepoester, Belle, Doornroosje, Jasmine en Sneeuwwitje.  "Iedere bruid wil graag een prinses zijn op haar huwelijk" vertelt eigenaar Michelle Piccione van Alfred Angelo bruidsmode. "Een prinsessenjurk is nu voor iedere bruid mogelijk aan aanvaardbare prijzen".


Ontwerper Michael Shettel liet zich graag inspireren op het karakter van de personages. Zo krijgt de Ariel-jurk een zeemeermin silhouet, Sneeuwwitje's jurk heeft witte bloemetjes en die van Assepoester veel glitters, geïnspireerd op de glazen schoen.  Bij de jurk van Belle werd duidelijk naar de ballroomscène gekeken terwijl Doornroosje een meer dromerig silhouet krijgt. Jasmine's jurk staat dan weer symbool voor vrijheid en individualiteit.



02-10-2010 om 23:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Avondshopping Brussel lokt 35.000 bezoekers

Avondshopping Brussel lokt 35.000 bezoekers


http://img338.imageshack.us/img338/2416/winkelenb.jpg


Zowat 35.000 bezoekers hebben gisterenavond de eerste Louise Night avondshopping bezocht in de Brusselse bovenstad. Aan de laatavondopening hebben zowat 300 handelszaken deelgenomen tussen 18.30 en 22.30 uur.

Tijdens de Louise Night werd ingezet op mode, juwelen, accessoires, lifestyle, design en gastronomie. Het evenement werd ondersteund door de Brusselse gewestregering en de gemeenten Brussel Stad, Elsene en Sint-Gillis.

Parkings volzet
"Op basis van eigen tellingen en reacties van winkelhouders, schatten we het aantal bezoekers op 35.000 mensen. We vroegen het ook aan de politie maar die heeft nog geen cijfers over het aantal bezoekers gegeven. Alle parkings in de buurt waren snel volzet. We hebben vooral goede reacties opgevangen", aldus Erpicum.

Brussels Louise verenigt de handelszaken uit de Naamsestraat, Waterloolaan, Grote Hertstraat, Guldenvlieslaan, Louizalaan, Jean Stasstraat, Jourdanstraat, de Jonckerstraat, Stefania- en Louizaplein, Charleroisesteenweg inclusief de Guldenvlies-Louiza en Louiza Poort galerijen.



02-10-2010 om 11:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum showt niet langer lingerie voor Victoria's Secret

Heidi Klum showt niet langer lingerie voor Victoria's Secret


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Heidi_Klum.jpg?t=1285865446


13 jaar lang liep ze rond in lingerie voor de lingerieketen Victoria's Secret, waarvan bijna 8 jaar als 'hoofdengel'. Maar Heidi Klum hangt de beroemde engelenvleugels aan de haak, en zal niet meelopen in de show van november. "Mijn vervaldatum is verstreken", verklaarde de 36-jarige.


Waarom Klum ermee stopt is niet helemaal duidelijk, maar het zou iets te maken hebben met haar leeftijd.


"Modellen hebben een vervaldatum en ik heb de mijne bereikt. Sommige jobs wil ik niet meer doen en laat ik aan de jonge, schattige en sexy modellen. Ik teken alleen nog voor bepaalde campagnes", aldus Klum die er zeer nuchter bij blijft.


"Alle goede dingen komen tot een einde. Ik zal altijd van Victoria's Secret blijven houden, het was een heerlijke tijd."


Vorig jaar nog liep Klum de show voor Victoria's Secret amper een paar weken na de geboorte van haar jongste kind. Toen verbaasde ze vriend en vijand met haar perfecte figuurtje. Dat het topmodel niet meer in het laadje 'jong, schattig en sexy' past, is dus maar moeilijk te geloven.


Klum had bij Victoria's Secret het gezelschap van andere topmodellen zoals Adriana Lima, Alessandra Ambrossio en Rosie Huntington-Whiteley. Wie de volgende 'hoofdengel' wordt, is nog niet bekend.



01-10-2010 om 15:02 geschreven door fashionista


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!