Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

28-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Collectie van Gianni Lapage voor JBC is voor velen een brug te ver

Collectie van Gianni Lapage voor JBC is voor velen een brug te ver


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/02/26/928103/collectie-van-gianni-lapage-voor-jbc-is-voor-velen-een-brug-te-ver_1_515x0.jpg



De nieuwe collectie van Gianni Lapage ligt een dikke week in de winkelrekken van JBC, maar is nog steeds niet uitverkocht. Logisch ook, zo zegt Bart Claes, CEO van JBC, "we hebben de productie een pak opgedreven ten opzichte van de vorige collectie van An Buermans.

De collectie van An Buermans, winnares van de vorige editie van De Designers, was razend populair en op een halve dag overal uitverkocht. Daar kan Gianni Lapage voorlopig enkel van dromen, want zijn collectie lijkt niet zo gegeerd.


"De collectie van An Buermans was toegankelijk voor een breed publiek, deze van Gianni is veel meer uitgesproken qua design. Ze is te nemen of te laten. We hebben in de productie ook bewust de creaties gerespecteerd en er geen commerciële vertaling aan gegeven, dat zou afbreuk gedaan hebben aan het talent van Gianni. In die zin was het ook afwachten hoe de klanten zouden reageren. Voor sommigen was het een brug te ver wegens te speciaal. Er zijn ook regionale verschillen: in stedelijke gebieden waar mensen doorgaans iets vooruitstrevender zijn, loopt de collectie fantastisch. In iets landelijkere gebieden moet de klant er blijkbaar nog een beetje aan wennen. Het is een feit dat we met deze collectie een nieuw cliënteel hebben aangetrokken en dat was ook onze bedoeling", aldus Claes.


"Vorig jaar hadden we te weinig stuks laten produceren omdat we de verkoop moeilijk konden inschatten, voor deze editie hebben we onze voorzorgen genomen en hebben we voldoende aantallen geproduceerd zodat ook iets latere kopers hun favoriete stukken nog konden vinden. De collectie is een succes, zonder van een echte hype te kunnen spreken. Dat heeft wellicht te maken met het feit dat dit nu de tweede editie is van De Designers. Een eerste editie heeft altijd meer impact. Maar de interesse voor betaalbare designercollecties blijft groot", besluit Claes.



28-02-2010 om 08:48 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papieren Kleenex-jurk flatteert elke vrouw

"Papieren Kleenex-jurk flatteert elke vrouw"





Lisa Snowdon, Tv-presentratrice en voormalig vriendinnetje van George Clooney, showt de papieren jurk van ontwerper Ben de Lisi. Het kledingstuk bestaat uit Ultra Soft zakdoekjes van Kleenex. Volgens de ontwerper het ultieme materiaal om elke vrouw te flatteren.


Delicate stof

"Mijn filosofie is dat in elk kledingstuk een portie glamour moet schuilen", vertelt de Lisi. "Als je dat kan combineren met het juiste materiaal, ziet elke vrouw er oogverblindend uit. Ik wilde iets ontwerpen dat Lisa's vrouwelijke vormen weet te flatteren. Papier bleek een uitdaging. Omwille van zijn delicate aard, zijn zachtheid maar tegelijk ook sterkte, ziet het resultaat er geweldig uit".




Ook model Lisa bleek enorm onder de indruk van haar outfit. Alleen maar hopen dat niemand het ding ooit in de wasmachine zal stoppen. (br.nina)



26-02-2010 om 22:24 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
25-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armani tekent bizarre podiumoutfits van Lady Gaga

Armani tekent bizarre podiumoutfits van Lady Gaga





De Italiaanse ontwerper creëerde enkele van de veelbesproken kostuums voor de tour 'Monster Ball' van  Lady Gaga. Deze zouden perfect passen bij de bizarre stijl van de controversiële zangeres.


"We horen de muziek van Gaga overal waar we naar toe gaan, het is de soundtrack van deze tijd. Ze kan niet alleen schitterende teksten schrijven, ze is ook een modern modefenomeen", aldus modehuis Armani. Eén van de outfits is een jumpsuit met capuchon en een kreeftachtige look aan de ene mouw, daarnaast gaat het om een glanzend, blauw pak met puntige schouders.







De zangeres zei zich vereerd te voelen wanneer Armani er mee akkoord ging haar te kleden voor de Grammy's. Zowel op de rode loper als op het podium droeg ze toen iets van het Italiaanse modehuis, waaronder een futuristische jurk in zilver en lila. "De dingen die Armani voor mij maakt zijn iconisch, ze zijn niet alleen mooi, maar ze weerspiegelen mijn persoonlijkheid perfect."



25-02-2010 om 21:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penisbroek zet Fashion Week Madrid op zijn kop

Penisbroek zet Fashion Week Madrid op zijn kop


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/penisbroek.jpg?t=1267094853



De Spaanse ontwerpster Isabel Mastache is het gespreksonderwerp van de dag in Spanje. Tijdens de modeshow in Madrid stelde ze namelijk de penisbroek voor.

Willen we alles wel zien hangen bij mannen? Dat is de centrale vraag van heel wat Spanjaarden. Volgens de ontwerpster Isabel Mastache alvast wel. Zij ontwierp de penisbroek, een broek met apart zakje voor de ballen en de penis van de man. Zo zie je alles vrolijk mee wiebelen tijdens het wandelen. Of de penisbroek een hit wordt bij mannen is nog maar de vraag.



25-02-2010 om 11:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erin Wasson nieuwe gezicht Gemey Maybelline

Erin Wasson nieuwe gezicht Gemey Maybelline


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/02/23/922173/erin-wasson-nieuwe-gezicht-gemey-maybelline_1_515x0.jpg



Erin Wasson is opnieuw het uithangbord van Gemey Maybelline. Het topmodel bevestigde het nieuws, maar wil nog niet zeggen voor welk segment van de beautygigant ze werkt. Wasson mocht in 2005 ook reeds schitteren voor het cosmeticamerk.

Erin Wasson werd tijdens de New York Fashion Week bij de studio van Gemey Maybelline gespot. Daar bevestigde ze aan de aanwezige journalisten dat ze inderdaad het nieuwe uithangbord van het make-upmerk wordt. Voor welk product Wasson het gezicht zal zijn, wilde het topmodel nog niet kwijt.

Volgens insiders probeert Gemey Maybelline steeds meer topmodellen aan te trekken om zo de leiderspositie van beautygigant M.A.C. in Amerika over te nemen.



24-02-2010 om 23:20 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
22-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Sugababes komen met kledinglijn

"Ook Sugababes komen met kledinglijn"





Goed nieuws voor iedereen die fan is van de korte jurkjes van de Sugababes. Heidi Range, Jade Ewen en Amelle Berrabah zouden volgens bronnen bij 'The Sun' binnenkort met hun eigen kledinglijn komen. De drie zangeressen zouden al contact gehad hebben met modeontwerper Jasper Conran, maar ook openstaan voor andere aanbiedingen.

De Sugababes zijn niet de enige celebs die graag een eigen kledinglijn willen. Ook Lady GaGa sprak dit weekend de wens tot modeontwerpster uit.


22-02-2010 om 23:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Tom Cruise krijgt dezelfde designerhandtas als moeder


Dochter Tom Cruise krijgt dezelfde designerhandtas als moeder


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/02/22/920954/dochter-tom-cruise-krijgt-dezelfde-designerhandtas-als-moeder_1_515x0.jpg



Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes, is een echte fashionista. Niet alleen komt ze nooit buiten zonder make-up of hoge hakken, ook haar accessoires komen zo uit modeblaadjes. De driejarige huppelt momenteel rond met een designerhandtas van Salvatore Ferragamo.

De Italiaanse designer Salvatore Ferragamo is razend populair bij celebrities. Zijn nieuwste it-bag, een groot bronzen exemplaar ter waarde van 1.300 euro, is de lievelingstas van Katie Holmes. En nu lijkt ook de driejarige dochter Suri Cruise als een blok gevallen voor het ontwerp. De kleuter kreeg voor haar Kerstmis namelijk een kinderexemplaar van de it-bag ter waarde van 570 euro en draagt het hebbeding overal met zich mee. (br.she)



22-02-2010 om 12:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klaar voor deze lentetrends?

Klaar voor deze lentetrends?





Als de temperaturen wat meewillen, lijkt de lente dichter dan ooit. Tijd dus om je garderobe aan te vullen. Ga alvast op zoek naar één of meer van deze trends.


1. Boemenprint

Bloementrends lijken elke lente op te duiken, dit jaar is dit niet anders. Geen zeemzoeterige afdrukken dit jaar, ontwerpers gebruiken steeds meer expliosieve varianten in heldere kleuren of in zwart-wit. Al zijn de traditionele pastelbloemen niet helemaal verdwenen. Combineer met stoere accenten als lederen jasjes of stoere laarzen voor een hippe look.






2. Chambray

Ben je een jeansdiva, heb je allicht al gehoord van chambray, het lichtere katoengewoven kleine zusje. Het materiaal zal volop opduiken volgende lente. Van t-shirts tot shorts, jurkjes en tassen tot schoenen, het tintje staat trouwens mooi met kaki en witte tinten. Draag het niet op een jeansbroek of -rok, dat is teveel van het goede.







3. Zijde

Zijde lijkt alom tegenwoordig. Van leggings tot nagellak, kousen tot jurkjes, ook in de accessoires lijkt de trend doorgedrongen.






4. Nude kleuren
Neutrale, vrouwelijke nude-tonen doen het helemaal tijdens de lente. Makkelijk draagbaar, passen ze in elke garderobe. Voor een natuurlijke en sexy look.






5. Doorzichtige stoffen

Doorzichtige materialen lijken misschien niet alledaags draagbaar, ze zijn het wel deze lente. Door de juiste lagen te dragen, is dit een uiterst vrouwelijke trend. Verwacht je aan doorzichtige outfits in prints en pastels. (br.nina)



22-02-2010 om 12:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vero Moda geeft gratis jeansbroeken weg

Vero Moda geeft gratis jeansbroeken weg





Naar aanleiding van de opening van de nieuwe Brugse winkel waar je zowel Vero Moda, Only als Jack & Jones vindt, geeft het merk gratis jeansbroeken weg.

Gratis jeans en styling
Komende woensdag, 24 februari, opent onder meer Vero Moda een winkel van 800m2 in de Steenstraat in Brugge. Naar aanleiding daarvan kunnen vrouwen bij Vero Moda en Only koopjes op de kop tikken voor vaak minder dan 25 euro, mannen vinden hun gading bij Jack & Jones. Maar er is nog meer, de eerste 100 mensen die op woensdag 24 februari 2010 om 11 uur een ingevulde flyer kunnen afgeven, krijgen gratis een nieuwe jeans naar keuze (zonder aankoopverplichting). Deze brochure vind je de dag voordien en woensdag zelf in de Brugse straten. Je hebt de keuze tussen alle modellen die in de winkel hangen, je mag deze dan later ophalen.


 




Daarnaast zullen bekende stylisten je helpen bij het samenstellen van een nieuwe look. Voor degenen die er niet bij kunnen zijn, zal dit herhaald worden op zaterdag 27 februari.



22-02-2010 om 01:26 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
21-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort minimumleeftijd voor modellen?

Binnenkort minimumleeftijd voor modellen?



http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/02/17/916552/binnenkort-minimumleeftijd-voor-modellen_1_515x0.jpg




Als het van de Council of Fashion Designers of America afhangt, komt er binnenkort een minimumleeftijd voor modellen. "Meisjes zouden minstens 18 jaar moeten zijn vooraleer ze de catwalk op mogen."


De Council of Fashion Designers of America, ook wel gekend als de beroepsorganisatie van de Amerikaanse modebranche, heeft genoeg van de piepjonge modellen op de catwalk. "Ik heb het er persoonlijk erg moeilijk mee om modellen aan te raden sexy te lopen als ze nog nooit een jongen gekust hebben", vertelt casting agent James Scully. Ook het topmodel Doutzen Kroes is voor een minimumleeftijd te vinden. "Toen ik net begon als model had ik bijna geen opdrachten omdat ik niet in de size zero outfits van heel wat modeontwerpers kon. Dergelijke dingen hebben een blijvende impact op jonge meisjes", aldus Kroes.



21-02-2010 om 03:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse modeweek in New York oogst succes

Vlaamse modeweek in New York oogst succes






Deze week stelden zeven ontwerpers met Vlaamse roots hun collecties voor aan internationale pers en aankopers tijdens de Fashion Week in New York. Het Flanders Fashion Institute bood hiermee een platform waarop modetalent op de Amerikaanse markt wordt geintroduceerd.  Meer dan 250 modekenners reageerden enthousiast, ook ontwerpster Diane von Furstenberg bleek bijzonder opgetogen.









Gastheer Flanders House stelde van 15 tot en met 19 februari 2010 zijn kantoren op de 44e verdieping van de New York Times Building ter beschikking.  "Flanders Fashion Institute blikt tevreden terug op haar eerste 'Showroom Antwerp' in New York", zegt voorzitter Lorin Parys. "We wilden New York laten zien dat de F in Fashion die van  Flanders is. En dat lijkt te lukken. We evalueren nu en bekijken dan hoe we van onze aanwezigheid hier een vaste afspraak kunnen maken."



Het Flanders House kreeg ook de Belgisch-Amerikaanse ontwerpster Diane von Furstenberg, op bezoek, die ook voorzitster is van de Council of Fashion Designers of America. "Ik had zeer hoge verwachtingen van deze Showroom Antwerp en ik ben verheugd te zien dat deze bevestigd zijn. De collecties van de ontwerpers zijn kwalitatief heel sterk en verdienen absoluut een kans op de Amerikaanse markt," voegde von Furstenberg toe. 







Ook de reacties van alle aanwezigen zijn bijzonder positief, zowel van de internationale pers, bloggers als de New Yorkse modescène. Style.com, één van dé referenties voor menig modejournalist, heeft het alvast over "small-but-mighty Belgium" en de "very cool pieces" van onze Vlaamse designers.  



Showroom Antwerp wordt gerealiseerd met de steun van de Vlaamse overheid. Minister-President Kris Peeters: "Met de zending in California hebben we duidelijk de troeven van Vlaanderen op economisch en wetenschappelijk gebied op de kaart gezet in de Verenigde Staten. Tegelijk vond met succes een Vlaamse modeweek in NY plaats, waar Vlaanderen zijn creatieve realisaties heeft gepresenteerd. Dit toont onze veelzijdigheid aan.Deze creativiteit, kennis en entrepreneurship, present aan zowel de west- als oostkust van de VS, zijn een concrete invulling van de ViA doelstellingen en dragen er mee toe bij dat Vlaanderen een Europese topregio zal zijn in 2020."



Minister van Innovatie Ingrid Lieten zet momenteel de handelsmissie in Californie verder: "Ik zie hier duidelijk hoe belangrijk het is dat Vlaamse ondernemers en dus ook Vlaamse ontwerpers in contact komen met de rest van de wereld. Een internationale blik is cruciaal om nieuwe horizonten te verkennen en om door te groeien. Onze Vlaamse mode-ontwerpers worden overal ter wereld bijzonder gewaardeerd. Daarom was deze Showroom Antwerp in New York het ideale uitstalraam om de Vlaamse creativiteit te tonen aan de wereld."



Naar analogie van de Showroom Antwerp in Parijs die voor het eerst plaatsvond in maart 2007, trok het Flanders Fashion Institute dit jaar voor het eerst met zeven ontwerpers naar New York. Gevestigde namen als Anna Heylen en Stephan Schneider werden samen met nieuw modetalent als Marc-Philippe Coudeyre, Lenny Leleu, Anke Loh, Idriz Jossa en Peter Ceursters voorgesteld aan de modepers en aankopers van modehuizen. Naast de presentatie van deze modecollecties loopt in het Flanders House ook een expo over diamant i.s.m. Antwerp World Diamond Centre en het "Arts meets Fashion" modefotorgrafieproject van Flore Zoé. Edith Vervliet, algemeen directeur FFI: "Deze showroom is een mooi platform om de collecties van onze ontwerpers te tonen in New York, en dat samen met een andere Vlaamse troef, diamant. In de toekomst willen we voor de promotie in het buitenland vaker diverse producten bundelen die de creativiteit van de Vlaamse industrie tonen."


Tijdens de modeweken in Parijs stelt het Flanders Fashion Institute 'Showroom Antwerp' met de damescollecties herfst-winter 2010-2011 voor van 5 tot en met 9 maart in Galerie Lebon in Parijs.



19-02-2010 om 20:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beautygeheimen van celebs voor de rode loper

Beautygeheimen van celebs voor de rode loper





Celebs zien er altijd onberispelijk uit op de rode loper, zodat de paparazzi zeker geen onflatterende foto van hen kunnen maken. De Britse make-upartiest Benjamin Rousseau is het geheim achter veel van deze fantastische look. Hij onthult zijn stappen naar perfectie.

1. Huid
Naast genoeg water drinken, start een geweldige huid met een wekelijkse scrub. Als je je wil voorbereiden op een belangrijke gebeurtenis, kun je enkele dagen op voorhand een masker aanbrengen. Verstopte poriën en een droge huid vormen een slechte basis voor een gaaf effect.

2. Stralen
Het belang van een foundation en bruin kleurtje wordt overschat, het is des te belangrijker dat je een gezonde gloed hebt in plaats van een oranje masker. Daarom heb je een goede primer nodig om de poriën en rimpels op te vullen. Dit product zorgt er ook voor dat je foundation langer blijft. Meng je gewone foundation met eentje met een gele tint. Dit neutraliseert imperfecties.

3. Sprankelende ogen
Grote ogen hebben een donkere eyeliner nodig, ga niet volledig rond, maar laat een opening aan de buitenste hoek, dit opent namelijk je ogen. Breng dan al zigzaggend mascara aan van de wortel tot de punten aan, besteedt extra aandacht aan de hoekjes. Gebruik een kleiner borsteltje zodat je het volume geleidelijk opbouwt in verschillende lagen. Breng concealer aan op de binnenste hoek van het oog, dit maakt dat ze minder diep lijken te liggen. Je kunt dit ook aanbrengen op de jukbeenderen en onder de wenkbrauwen voor een liftend effect.






4. Mannen
Mannen die een gezond bruin kleurtje willen, kunnen een minerale bronzer aanbrengen op de plaatsen waar de zon dat ook zou doen, dat is het voorhoofd, de brug van de neus, de jukbeenderen en de kaaklijn. Je kunt dit mengen met je dagcrème, dit creëert een natuurlijke look.

5. Lippen
De laatste jaren zijn gedurfde kleuren op de lippen populair. Begin met een hydraterende lipcrème. Teken dan een lijntje rond de liprand in huidskleur of de tint van je lipstick. Voor vollere lippen kun je de bovenste lippen een beetje donkerder maken. Breng vervolgens lipstick aan, doe dit in laagjes, dep tussenin je lippen met een papiertje. Vervolgens breng je licht poeder aan om te fixeren.

6. Geen glans
Een matte foundation is cruciaal, niemand glanst graag. Dit kun je vermijden door over je foundation een los poeder aan te brengen. Begin in midden van je gezicht, beweeg dan naar buiten. Vermijd overtollig poeder met een propere, grote borstel. Dit voorkomt dat poeder zich in fijne lijntjes nestelt, wat deze uitvergroot.

7. Niet uitlopen
Waterproof mascara is essentieel,  ook bij je eyeliner is dit van belang.

8. Valse wimpers
Voor speciale gelegenheden kun je voor valse wimpers gaan. Als je dan mascara aanbrengt, concentreer je dan op het midden en de punten. Ook helpt een mascaraprimer je natuurlijke wimpers langer en volumineuzer te maken.



19-02-2010 om 17:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh: Meeste modellen zijn van nature graatmager

Posh: "Meeste modellen zijn van nature graatmager"


http://img716.imageshack.us/img716/3658/victoriabeckham.jpg



Victoria Beckham verdedigt het gebruik van het maatje 0 op de catwalk. "De meerderheid van de modellen hongert zichzelf niet uit, ze zijn van nature slank."


Modewereld verandert
"De modewereld discrimineert niemand op basis van lichaamsvorm. Ik vorige week nog een casting gehad. Er kwamen ook graatmagere meisjes op af, maar ze hebben het niet gehaald omdat het er niet uit zag", aldus Victoria Beckham. Posh stelde deze week haar vierde collectie jurken voor in New York.







 Ze tekende voor de 'Health is Beauty' champagne die komaf wil maken met het maatje 0. Ze gelooft dat designers aan het veranderen zijn en een ander soort modellen aannemen. "Organisaties moedigen designers, stylistes en castingdirecteurs aan niet meer te werken met minderjarige of graatmagere modellen en meer variatie qua rassen te brengen."



19-02-2010 om 10:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna gaat lingerie ontwerpen

"Madonna gaat lingerie ontwerpen"


http://img98.imageshack.us/img98/2885/madonnainlingerie.jpg


De geruchten dat zangeres Madonna een lingerielijn gaat lanceren nemen toe op de Fashion Week in New York. 

Gewaagde lingerie
Het magazine Women's Wear Daily rapporteerde het verhaal eerst, maar momenteel wil het management van de celeb geen commentaar geven. De betrokken modewinkel Macy's bevestigde het bericht wel, die overweegt namelijk een samenwerking voor een lingeriecollectie, maar ook voor het ontwerpen van accessoires. Het is alvast geen onlogische keuze, Madonna is een echte fashionista en een kenner van gewaagde lingerie. Zo lanceerde ze jaren geleden de puntbeha van Gaultier. De Queen of Pop is alvast niet aan haar proefstuk toe, ze ontwierp eerder al een lentecollectie voor H&M.

Het belooft alvast een druk jaar te worden voor Madonna, ze onderhandelt ook voor een rol in een film over de liefdesaffaire tussen King Edward III en de socialite Wallis Simpson.



18-02-2010 om 13:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeontwerper McQueen hing zich op in kleerkast

Modeontwerper McQueen hing zich op in kleerkast


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/McQueen.jpg?t=1266408995


De Britse modeontwerper Alexander McQueen heeft zichzelf opgehangen in een kleerkast met een koord. Dat heeft een gerechtsarts voor een rechtbank in Londen verklaard.

De zelfmoord gebeurde in zijn woning in de chique Londense wijk Mayfair. Er werd een afscheidbrief gevonden, maar de inhoud daarvan werd (nog?) niet vrijgegegeven.
 
McQueen woonde alleen, en werd gevonden een dag voor de begrafenis van zijn moeder, wiens dood hij naar verluidt niet kon verkroppen.


Zijn beste vriendin Isabella Blow, die zijn carrière lanceerde, pleegde 3 jaar terug ook zelfmoord  na de diagnose van kanker. McQueen was zo overstuur door haar dood dat hij zijn lentecollectie van 2008 aan haar wijdde.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/McQueen1.jpg?t=1266409088
Ontwerp McQueen


Als zoon van een taxichauffeur heeft McQueen opzien gebaard met extravagante modecollecties. Hij is tot ridder geslagen en is vier uitgeroepen tot Brits modeontwerper van het jaar.


18-02-2010 om 10:37 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
17-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modellen moeten minimum 18 jaar zijn

"Modellen moeten minimum 18 jaar zijn"



De modewereld staat onder druk. Het matendebat woedt hevig, en ook de minimumleeftijd van modellen wordt onder vuur genomen. Een expertenpanel heeft voorgesteld om de minimumleeftijd van modellen op te trekken tot 18 jaar.






Maar willen designers dat wel? Hun kleren passen enkel bonenstaken, en hoe ouder, hoe meer rondingen. "Het is het probleem van het kip en het ei: dicteren deze superjonge, megadunne modellen de ontwerpen, of gaat met op zoek naar ieniemieniemeisjes omdat ze anders niet in de voorbeeldkledij passen?" Designers ontwerpen graag voor kleine maten 'omdat de kledij dan beter valt'. Of is het om stof te besparen?

Geen kus
 "Ik vind geen enkel meisje meer voor modeshows. Hoe kan ik iemand vertellen dat ze sexy moet zijn zijn, als ze nog nooit zelfs maar een jongen heeft gekust? De meisjes nu zijn gewoon te jong, ik wil een minimumleeftijd van 18", aldus James Scully.







Doutzen vertelt

Nederlands topmodel Doutzen Kroes schaart zich achter. "Ik was 18 toen ik startte met modelleren. Ik heb nooit in de voorbeeldkledij gepast. Misschien toen ik 11 of 12 was, maar zeker niet toen ik 18 of 25 was. Voortdurend krijg ik de vraag om af te vallen."

Wat Kroes vlakaf weigert. Nochtans kan je Kroes niet dik noemen, en is ze een van de uithangborden van het lingeriemerk Victoria's Secret.



17-02-2010 om 20:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Jacobs is getrouwd


Marc Jacobs is getrouwd met zijn vriend Lorenzo Martone.


http://img246.imageshack.us/img246/2456/marcjacobslorenzomarton.jpg



Modeontwerper Marc Jacobs is getrouwd met zijn vriend Lorenzo Martone. De twee verloofden zich vorig jaar na hun eenjarige relatieverjaardag.

"De papieren moeten nog in orde gebracht worden, maar we hebben ons ja-woord reeds gegeven op een vakantie op St Barts", vertelt Lorenzo Martone tegen Butt Magazine.

De geruchten over een huwelijk tussen de twee deden al eerder de ronde, maar werden steeds tegengesproken door de entourage van Marc Jacobs. Volgens Martone was de ceremonie op St Barts erg intiem, net wat het koppel wilde. "We zijn erg traditioneel op dat gebied", liet Marc Jacobs eerder weten. "We willen in alle intimiteit ons ja-woord aan elkaar geven, zonder dat er helikopters boven ons hoofd zweven vol paparazzi." (br.she)



17-02-2010 om 12:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham onthult haar jurk voor de Oscars

Victoria Beckham onthult haar jurk voor de Oscars





Terwijl de meeste stylisten er alles aan doen om hun keuze voor de Oscars geheim te houden, is dat bij Victoria Beckham niet het geval. Enkele perslui kregen haar droomjurk te zien voor het grootste celeb-event van het jaar.





Glamour
Het model toont het favoriete ontwerp van Victoria Beckham uit haar laatste collectie. De jurk, met één blote schouder en in een nude-kleur, straalt glamour en chic uit, zo verantwoordt Posh haar keuze voor de rode loper op 7 maart.


Zwarte jurk
Het is niet voor het eerst dat ze haar eigen jurk op een celeb-event draagt. Ook in 2009 schitterde ze op Elton John's after party in een zwarte outfit van haar eigen collectie.







16-02-2010 om 15:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenkort alle vrouwen met asymmetrische wenkbrauwen?

Binnenkort alle vrouwen met asymmetrische wenkbrauwen?





Wenkbrauwen lijken wel het aspect waar alle beautyspecialisten zich plots op concentreren. Vorige winter waren het geschoren of gebleekte exemplaren, nu mogen ze weer borstelig en opvallend. Als we naar de catwalks kijken ten minste. Een designer experimenteerde zelfs met asymmetrische exemplaren.


Twee kanten
De Texaanse ontwerpster en ex-model Erin Wasson stuurde vrouwen met asymmetrische wenkbrauwen de catwalk op, meldt weekend.be. Aan de ene kant is deze normaal en fijn, aan de andere zwart en borstelig. Aangezien we nog geen enkele vrouw met geschoren of gebleekte wenkbrauwen zagen, is de vraag natuurlijk of deze bizarre trend aan zal slaan.



16-02-2010 om 10:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De pyjama in jeans waarmee je naar de winkel kan

De pyjama in jeans waarmee je naar de winkel kan


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/4/15/3/media_l_3587508.jpg?20100215134014



Met de PajamaJeans die een denimlook heeft, kun je zo van je bed naar de winkel, zonder dat ook maar iemand het merkt.

Comfortabel
De pyjama is gecamoufleerd als jeans, zodat je er ook in bed stijlvol uitziet. Toch zit het comfortabel omdat hij gemaakt is van katoen en spandex. De makers zeggen dat het de pyjama voor overdag is en de jeans om mee te slapen. De broek is bedoeld voor mama's met tijdsgebrek, zo hoeven ze 's ochtends maar een jas over hun pyjama aan te trekken om de kinderen naar school te brengen, zonder dat niemand dit door heeft. Een Britse winkel vroeg zijn klanten namelijk onlangs niet langer in pyjama te komen winkelen, nadat het personeel één moeder in nachtkledij zo terug naar huis moest sturen.

Niet gepast
Stacey Buonanno, manager bij het bedrijf dat de pyjama maakt : "Veel mensen willen wel in pyjama op straat lopen, maar durven niet omdat het niet gepast is. Daarom dachten we om iets comfortabel te maken dat je thuis kan dragen en waar je in kan slapen, maar dat ook aanvaardbaar voor in de winkel is."  Je kunt de pyjama voor ongeveer 30 euro kopen op pajamajeans.com.



15-02-2010 om 16:47 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shoppen maakt gelukkiger

 Shoppen maakt gelukkiger





Degenen die zichzelf nooit op iets nieuws trakteren, zijn minder gelukkig dan shopaholics. Want gierige mensen hebben het gevoel alsof ze alle pret in het leven gemist hebben.

Langer gelukkiger
Hoewel de meeste vrouwen zich meteen na een aankoop schuldig voelen, zijn mensen die een gat in hun hand hebben gelukkiger op lange termijn. Het schuldgevoel  neemt al snel af. Gun je jezelf het niet om je af en toe je verwennen, bouw je een gevoel van gemis op.

Shoptips
De sleutel om gelukkiger te worden door te shoppen is door enkel dingen te kopen die je je kunt veroorloven. Overweeg ook steeds goed of je het wel verdiend hebt. Wanneer je net een moeilijke week op het werk had, of je al maanden op een shopdieet staat, mag je jezelf eens verwennen met wat nieuws. Trakteer jezelf op iets klein maar nuttig, als een nieuwe mascara of lipstick. Hoe meer je draagt wat je kocht, hoe makkelijker het voor jezelf is om je aankoop te rechtvaardigen. Voel je een shopdrang opkomen, bezoek dan enkel outletwinkels. Wanneer je een koopje op de kop kon tikken, zal je gelukzalige gevoel groter zijn. Ook is het beter om cash te betalen, smijt die kredietkaarten dus maar weg om je rekening in het groen te houden.



14-02-2010 om 20:05 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Jacobs daagt Ed Hardy voor de rechter

Marc Jacobs daagt Ed Hardy voor de rechter


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/02/12/910957/marc-jacobs-daagt-ed-hardy-voor-de-rechter_1_515x0.jpg



Ontwerper Marc Jacobs daagt het modehuis Ed Hardy voor de rechter. Volgens hen heeft het Christian Audigier-label een van zijn befaamde handtassen klakkeloos gekopieerd.

Ed Hardy komt met een opvallende handtassenlijn aanzetten. Ook Marc Jacobs was onder de indruk van de collectie, al was dat volgens hem enkel omdat een van de handtassen een kopie was van zijn Pretty Nylon bag. Hij daagt Ed Hardy nu voor de rechter en eist dat de handtassenlijn wordt stopgezet. Lanceert Hardy toch zijn collectie dan wil Jacobs alle omzet op zijn rekening zien verschijnen.

Ed Hardy zelf heeft nog geen verklaring afgelegd over de beschuldigingen. (br.she)



14-02-2010 om 11:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Coco Rocha ontwerpt eigen kledij

Coco Rocha ontwerpt eigen kledij


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/02/12/910965/coco-rocha-ontwerpt-eigen-kledij_1_515x0.jpg


Het topmodel Coco Rocha is wel erg geïnspireerd door de modewereld. Naast haar modellenwerk is ze begonnen met het ontwikkelen van haar eigen kledinglijn. De première van haar werk hield ze voor de Grammy's.

Tijdens de Grammy Awards verscheen het topmodel Coco Rocha in een diepblauwe jurk afgewerkt met goud. De snit deed ons alvast denken aan de bekende Sneeuwwitje-jurk, terwijl de gouden schoudervullingen veel weg hadden van een Star Trek-outfit. Rocha was er alvast in de wolken mee, want het was de eerste creatie van haarzelf die het grote publiek te zien kreeg.

Of haar lijn Rococo nog meer van dat opvallends te bieden heeft, moeten we voorlopig afwachten. (br.she)



13-02-2010 om 11:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trinny en Susannah komen naar Vlaanderen

Trinny en Susannah komen naar Vlaanderen

Zin om mee te doen klik op de foto en druk het inschrijvingsformulier af





Trinny & Susannah als je persoonlijke stylisten?
Het kan!

Binnenkort gaan ze aan de slag in Vlaanderen.
Grijp deze unieke kans en schrijf je in!

Samen met Vitaya maken Trinny & Susannah een Vlaams televisieprogramma. Ze geven 100 Vlaamse vrouwen en mannen de kans om een persoonlijke restyling te krijgen. Het wereldberoemde duo gaat aan de slag in de 5 Vlaamse provincies.

Trinny Woodall and Susannah Constantine zoeken Vlaamse vrouwen en mannen die graag hun advies willen. Met hun typische Britse flair laten ze je ontdekken welke stijl het best bij je persoonlijkheid past.

Dit is een unieke kans! Schrijf jezelf in of misschien ken je iemand die hun hulp zeer goed kan gebruiken.

Hoe meedoen ?
Surf naar vitaya.be of klik op bovenstaande foto,  druk het inschrijvingsformulier af en breng dit zo snel mogelijk binnen in het dichtstbijzijnde winkel van C&A.  Deelnemers worden persoonlijk gecontacteerd.



13-02-2010 om 00:48 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Blogster aangeworven als styliste La Redoute

Blogster aangeworven als styliste La Redoute


http://img519.imageshack.us/img519/8969/bigbeauty.jpg



Je start een blog op en schrijft er dagelijks je bedenkingen over de modewereld en de size zero modellen neer. Tot je op een dag ontdekt wordt en plots een volledige collectie voor het grote postorderbedrijf La Redoute mag ontwerpen. Het overkwam de blogster 'Big Beauty'.

Big Beauty is, zoals de naam doet vermoeden, een vrouw met een maatje meer. In haar blog vertelt ze dagelijks over de verschillende modeverschijnsels en bekritiseert ze de graatmagere modellen, want zo vindt de blogster "mode gaat niet over de taille maar over de attitude".

Die visie deelde ook het postorderbedrijf La Redoute. Zij waren naar eigen zeggen geïnspireerd door de blogster en boden haar een eigen collectie aan. Big Beauty zal nu samen met een team stylisten een collectie van 10 kledingstuks ontwerpen in maat 42 tot 50. De lijn is vanaf maart te koop bij La Redoute.



12-02-2010 om 15:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse topdesigner Alexander McQueen pleegt zelfmoord

Britse topdesigner Alexander McQueen pleegt zelfmoord



De veertigjarige Britse designer Alexander McQueen werd vandaag dood aangetroffen in zijn Londense huis nadat hij zelfmoord pleegde.



De ontwerper beroofde zich van zijn leven drie naar nadat zijn beste vriendin Isabella Blow, die zijn carrière lanceerde, ook zelfmoord pleegde na de diagnose van kanker. Hij was zo overstuur door haar dood dat hij zijn lentecollectie van 2008 aan haar wijdde. Het personeel van McQueen bevestigt het nieuws: "Het is een tragisch verlies, we geven geen commentaar uit respect voor de familie." Het nieuws komt slechts enkele dagen voor de Fashion Week in Londen, binnen enkele weken zou hij zijn nieuwste collectie in Parijs voorstellen.

Carrière
McQueen werd geboren in het Londense East End als zoon van een taxichauffeur en kwam uit een gezin van zes kinderen. McQueen, die openlijk uitkwam voor zijn homoseksualiteit en die zichzelf beschreef als het 'roze schaap van de familie', verliet school op 16-jarige leeftijd.






Hij werkte in Japan en Italië als kleermaker, in 1994 keerde hij terug naar Londen om daar een modeopleiding te volgen aan de prestigieuze school Central Saint Martin. Hij raakte bekend met een broek die dankzij de lage taille het achterste van de modellen onthulde. McQueen maakte maatpakken voor Prins Charles en was de jongste designer ooit die de titel 'British Designer of the Year' in ontvangst mocht nemen. In 1996 ontwierp hij voor Givenchy, vervolgens werkte hij samen met Gucci, ook heeft hij een merk onder zijn eigen naam. De ontwerper viel tijdens zijn carrière verschillende keren in de prijzen.

McQueen werkte samen met Naomi Campbell en Kate Moss en was bevriend met Sarah Jessica Parker.  In zijn laatste collectie vielen futuristische, torenhoge schoenen met een hak van 30 cm op. Lady Gaga is een fan van de ontwerper, zij werd al met de stiletto's gespot.



12-02-2010 om 11:02 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
11-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan heeft lelijkste borsten wegens te groot

Jordan heeft lelijkste borsten wegens te groot


http://img707.imageshack.us/img707/9507/jordan1.jpg


De onnatuurlijk grote boezem van glamourmodel Jordan kreeg van de Britten de prijs van de lelijkste borsten. Verder blijkt uit een enquête dat natuurlijk terug in is, grote opgeblazen exemplaren zijn uit.

Lelijkste
Wegens sletterig en onaantrekkelijk zijn de borsten van Jordan lelijk, dat blijkt uit een enquête van The Good Surgeon Guide. Katie Price startte haar carrière als glamourmodel met een natuurlijke A-cup, sindsdien onderging ze vijf borstoperaties. Op de tweede plaats komt het glamourmodel Alicia Douvall, zij verspilde in totaal meer dan een 1 miljoen euro aan haar F-cup.

Mooiste
De bescheiden boezem van Cheryl Cole's kreeg de prijs van de mooiste borsten, gevolgd door die van Katy Perry en Kelly Brook. Ook Danni Dannii Minogue haalde ook de top 5, haar C-cup is 100 procent natuurlijk.



http://img168.imageshack.us/img168/9263/cherylcole.jpg
Cheryl Cole heeft de mooiste borsten.



Natuurlijke look

Eerder deze week blijkt uit een enquête bij Britse plastische chirurgen dat grote, valse borsten uit zijn, vrouwen kiezen steeds vaker voor een meer natuurlijke look. 70 procent van de vrouwen die onder het mes gaan kiezen voor een B- of C-cup in plaats van een D. Victoria Beckham zou deze trend gestart zijn omdat ze ernstig als modeontwerper wil genomen worden. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat een derde van de Britse vrouwen die onder het mes gingen, nu spijt heeft dat ze niet voor een kleinere cup zijn gegaan. 9 procent liet net zoals Posh haar implantaten terug verkleinen of wegnemen.


Plastische chirurge Liz Dale: "Dit is een duidelijke trend het laatste jaar. Meer dan 80 procent van onze patiënten vragen een cup of twee groter dan hun huidige maat, in de jaren '90 kozen meer vrouwen voor een D-cup." Ook lingeriewinkels zeggen dat ze steeds vaker kleinere beha's verkopen. De Britse keten Peacocks verkoopt nu het vaakst een 90 B.



11-02-2010 om 13:48 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Vuitton tovert vuilniszak om tot peperduur accessoire

Louis Vuitton tovert vuilniszak om tot peperduur accessoire


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/02/09/903890/louis-vuitton-tovert-vuilniszak-om-tot-peperduur-accessoire_7_235x280.jpg


Het modehuis Louis Vuitton zorgt graag voor de nodige controverse rondom zijn accessoires. En daar is hoofdontwerper Marc Jacobs alvast glanzend in geslaagd met zijn nieuwste tas 'Raindrop Besace'.

Denk: vuilniszak met een lederen touwtje aan, en je hebt een goed beeld gevormd van de nieuwste tas van Louis Vuitton. Geen peperdure lederwaren meer, maar een simpel lederen touwtje dat je van je zak kan losmaken en een plastic tas die veel wegheeft van een vuilniszak.

Niet alleen het ontwerp maar ook de prijs, zo'n 1.000 dollar, zorgt voor de nodige ophef. Velen noemen het pure oplichterij om zoveel geld te vragen voor een handtas die voornamelijk uit plastic bestaat en wel erg hard op een vuilniszak lijkt. Maar volgens Jacobs is dat net de sterkte. "Louis Vuitton-fans zijn zo gek dat ze ons in alles volgen."



10-02-2010 om 23:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stiletto's slecht voor rug en geheugen

Stiletto's slecht voor rug en geheugen


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/02/09/903300/stiletto-s-slecht-voor-rug-en-geheugen_1_515x0.jpg



Stiletto's zijn niet alleen nefast voor de algemene gezondheid van je voeten ook je rug en geheugen lijden onder het dragen van deze hoge hakken.

Wanneer je erg hoge hakken draagt, verandert je gehele houding. Je rug gaat meer gekromd worden en de schokabsorbering slaat niet meteen op de voeten maar op de heupen over. Hierdoor wordt er extra druk gevestigd op de spinale zenuwen waardoor je al snel kampt met enorme rugpijn.

Maar daar stopt het niet, want wanneer je naast hoge hakken ook nog eens kiest voor een smal model om extra vrouwelijk voor de dag te komen, knellen heel wat zenuwen en bloedvaten af. Hierdoor gaan ook je hersenen na verloop van tijd achteruit. Of fashionista's hun geliefkoosde schoenen daarvoor aan de kant zullen schuiven, blijft echter de vraag.



10-02-2010 om 11:22 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
09-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sonia Rykiel was het kopieergedrag van H&M beu

"Sonia Rykiel was het kopieergedrag van H&M beu"


http://img294.imageshack.us/img294/5867/soniarykiel.jpg


Het modehuis Sonia Rykiel heeft 2 collecties voor de winkelketen H&M gecreëerd. Al is dat niet volledig uit goede wil. Ze waren het kopieergedrag van de winkelketen zo beu dat ze maar besloten hebben zelf in zee te gaan met de gigant.


"Ze kopieerden ons voortdurend. Op de duur wordt dat zo vervelend dat ik zei: als je je kopers een Rykiel wil aanbieden, ga dan meteen voor the real thing", aldus Nathalie Rykiel, dochter van de bekende ontwerpster.

Het gevolg zijn twee collecties: een lingeriecollectie en een breilijn.



09-02-2010 om 12:38 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
07-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia Vodianova tekent glamoureuze lingerie voor Etam


Natalia Vodianova tekent glamoureuze lingerie voor Etam



http://img41.imageshack.us/img41/5974/etam1.jpg



Het Russische topmodel Natalia Vodianova heeft met haar debuut als lingerieontwerpster meteen een schot in den roos. Haar collectie voor Etam, die in het exclusieve Ritz Hotel in Parijs geshowd werd, kon rekenen op heel wat bekende fans.



http://img237.imageshack.us/img237/9797/etam2.jpg



Niet alleen tal van celebs als Hilary Swank en Eva Herzigova zaten op de eerste rij van de catwalkshow, de 'gewone' mens kon thuis alles volgen via de webcam. Charlotte Gainsbourg zorgde voor de muzikale ondersteuning.



http://img10.imageshack.us/img10/686/etam3.jpg



 De collectie speelt duidelijk in op de huidige trends: we zagen veel transparante stoffen en de lingerie heeft een retrolook. Bolletjes en andere frivole prints zorgen voor een speelse toets.



http://img10.imageshack.us/img10/4503/78441334.jpg





07-02-2010 om 23:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevlochten kledij bij Gaultier

Gevlochten kledij bij Gaultier


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Gevlochten-kledij-bij-Gault.jpg?t=1265382463



Jean-Paul Gaultier zet in op vlechten. Vlechten in het haar, gevlochten lederen jurken, gevlochten prints, gevlochten accessoires.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Jean-Paul-Gaultier-2.jpg?t=1265382503



Sommige statisch, andere soepel, sommige helder en symmetrisch, andere warrig en nonchalant.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Jean-Paul-Gaultier-33.jpg?t=1265382552



Tribal elementen overheersen, en sommige vrouwen lijken verdacht veel op piraten.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Jean-Paul-Gaultier-44.jpg?t=1265382594




http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Jean-Paul-Gaultier55.jpg?t=1265382710




07-02-2010 om 12:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trinny en Susannah geven Vlamingen stijladvies

Trinny en Susannah geven Vlamingen stijladvies


http://img502.imageshack.us/img502/7145/trinnyensusannah.jpg


De Britse stijlgoeroes Trinny Woodall en Susannah Constantine gaan een Vlaamse versie van hun tv-programma, waarin ze mensen stijladvies geven, maken. Dat zal te zien zijn op lifestylezender Vitaya.

Het duo trekt de komende maanden door Leuven, Sint-Niklaas, Mechelen, Oostende en Tongeren, waar ze verschillende kandidates restylen. De opnames zullen nog dit jaar op het kleine scherm te zien zijn.

Vorig jaar waren Trinny en Susannah ook al te gast in ons land. Toen kwamen ze hun corrigerend ondergoed (Magic Nickers) promoten in Antwerpen.



06-02-2010 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs krijgen fortuinen om naar modeshows te gaan

Celebs krijgen fortuinen om naar modeshows te gaan


Rihanna bij de show van designer Martin Margiela.


Wie dacht dat celebs als Rihanna, Beyoncé en Lindsay Lohan voor hun plezier op de eerste rij van de catwalkshows van Chanel op Gucci zitten, is verkeerd. Celebblogger Perez Hilton geeft een lijst vrij met de bedragen die bekende fashionista's krijgen om in het publiek te zitten.


Rihanna en Beyoncé
Rihanna spant de kroon met 100.000 dollar of meer per show, je moet ook weten dat de sterren een goodie bag krijgen met peperdure producten waar de meeste fashionista's een moord voor zouden begaan. Beyoncé komt op de tweede plaats, voor haar moeten designers tussen de 80.000 en 100.000 dollar betalen. Wel blijkt dat populariteit van Lindsay Lohan enorm gedaald is. Tegenwoordig is ze niet eens meer gewenst, in 2006 kreeg ze nog 60.000 dollar per show. Ook Paris is niet meer hot bij ontwerpers, ze wordt nog wel gevraagd, maar krijgt er geen geld voor.



05-02-2010 om 17:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Negenjarig zusje Miley Cyrus lanceert pikante kinderkleren


Negenjarig zusje Miley Cyrus lanceert pikante kinderkleren


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/noah-cyrus.jpg?t=1265313040


Noah Cyrus, het negenjarige zusje van kindster Miley Cyrus, lanceert een kledinglijn voor kinderen. Noah doet dat met haar beste vriendinnetje, kindactrice Emily Grace Reaves, en de designers van het merk 'Ooh! La, La! Couture'. De twee willen hun 'trendy, lieftallige maar toch gewaagde' kleren nog voor Valentijn op de markt brengen.


Op zich is dit al gek genoeg, maar de kleren zien er bovendien niet bepaald kinderlijk uit. Ze lijken meer geschikt voor een boudoir dan voor een communiefeest. De Emily Grace Collection richt zich dan ook niet uitsluitend op kinderen, er komt ook een Teen Collection voor tienermeisjes tot maat 42.


Halloween-outfit
Vorig jaar in oktober was de kleine Noah al het onderwerp van controverse in Amerika, toen ze op een Halloweenfeestje verscheen in een zwart minijurkje met kniehoge laarzen in pvc. Ze droeg ook volop make-up en had fel gestifte lippen
.



'Ontwerpersduo' Noah Cyrus en Emily Grace Reaves.
'Ontwerpersduo' Noah Cyrus en Emily Grace Reaves.


Emily Grace Reaves speelde Cindy Lou in de film 'Hannah Montana'. Ze draagt een van haar 'creaties' in een promovideo: een minijurk met tijgerprint, zijden panty's en zwarte handschoenen zonder vingers.




05-02-2010 om 11:05 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
04-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zo krijg je die gedroomde 80's make-up

Zo krijg je die gedroomde 80's make-up


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/02/04/893575/zo-krijg-je-die-gedroomde-80-s-make-up_1_515x0.jpg



De 80's staan bekend om de opkomende grungeperiode en felle make-up. Anno 2010 is die look hipper dan ooit. Wij zetten enkele tips op een rijtje om zelf die heerlijke make-uplook te creëren.

Rode lippen zijn essentieel bij een echte 80's look, alsook een perfect egale teint. Geen nudefoundation dus, maar een dekkende concealer, foundation en een bijhorend poeder. Ook de roze blush mag terug boven gehaald worden, want in de 80's liep iedereen rond met felgekleurde wangetjes.

Je oogschaduw mag je zelf kiezen, maar blauw, paars en zilver doen het steeds goed. Laat de oogschaduw steeds in een punt naar buiten toe lopen. En eindig pas met kleur bij de wenkbrauwrand.



04-02-2010 om 14:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verleid op Valentijn met deze lingerietips

Verleid op Valentijn met deze lingerietips





De trends voor komende lente zijn ultrasexy. Dat komt goed uit, dan kun je deze lingerie ook al met Valentijn dragen om je partner te verleiden. We geven alvast enkele tips voor elk type vrouw.



Transparante beha ontworpen door topmodel Elle Macpherson.
Transparante beha ontworpen door topmodel Elle Macpherson.



We meldden eerder deze week al dat transparante stoffen erg in zijn, dit is een goede optie voor Valentijn. Ben je niet erg zeker over je lichaam en gruwel je al bij het idee dat er een tepel komt piepen? Kies dan voor enkel transparante stukken op enkele subtiele plaatsen of bedek jezelf met huidskleurige tepelstickers. Kies voor sexy zwart, als dit setje van de nieuwe lingerielijn ontworpen door topmodel Elle MacPherson. Ben je eerder een meisjesachtig type, is zalmroze een betere optie.



Feestcollectie van Dita Von Teese voor Wonderbra.
Feestcollectie van Dita Von Teese voor Wonderbra.



Om op te vallen is rood een goede optie. Uit onderzoek bleek al dat mannen vooral vallen op vrouwen in deze kleur. Het geeft je een zelfzeker en assertief gevoel en het staat symbool voor passie. Vrouwen met een lichte huidstint staan het beste met rood, kijk maar naar Dita Von Teese. Haar retro feestcollectie voor Wonderbra bevat bovendien erg sexy ontwerpen in deze kleur.



Sportief setje van Triumph.
Sportief setje van Triumph.



Ben je eerder het sportieve type en zie je het niet echt zitten om in een kanten setje rond te huppelen? Dan is de collectie van Triumph iets voor jou. Het setje met tijgerprint is de perfecte mix tussen sexy en sportief en kan je het hele jaar rond dragen.


Voor onzekere vrouwen bestaan er heel wat middeltjes om je probleemgebieden te verbergen met sexy lingerie. Want niet iedereen heeft nu eenmaal het lichaam van een topmodel. Vrouwen met een buikje kiezen best voor een body of korsetbeha. Degenen die zich zorgen maken over hun billen kunnen deze met jarretelles en kousen camoufleren. Wees er maar zeker van dat je partner hier wild van zal zijn. Dit zijn geen ouderwetse spulletjes meer, veel lingeriemerken als Marlies Dekkers hebben moderne versies in hun aanbod. Ook ideaal als je een sexy striptease gepland hebt.



Bedek je probleemgebieden met een korset en kousen.
Bedek je probleemgebieden met een korset en kousen.





04-02-2010 om 10:45 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
03-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt Samantha Cameron, een nieuw mode-icoon?

Wordt Samantha Cameron, een nieuw mode-icoon?


http://img687.imageshack.us/img687/5797/toryleaderdavidcameron.jpg



Wordt Samantha Cameron, echtgenote van de conservatieve Britse leider David Cameron, het nieuwe mode-icoon? Als het aan de redactie van het glamoureuze Britse magazine Tatler ligt wel. In hun lijstje van ‘best geklede vrouwen’, dat donderdag verschijnt, prijkt ze op een zesde plaats en steekt daarmee de Franse première dame Carla Bruni-Sarkozy voorbij.

“De Franse first lady is het alfa en het omega van vrouwelijkheid en dat weerspiegelt zich in de manier waarop ze zich kleedt”, luidt de commentaar van het blad. Toch krijgt ze slechts een zesde plaats toebedeeld, en daarmee moet ze Samanta Cameron, -volgens de peilingen mogelijk de volgende Britse first lady- laten voorgaan.



http://img16.imageshack.us/img16/3810/samanthacameron.jpg



Tatler is van oordeel dat de 38-jarige Cameron “het modeniveau in Downing Street sterk zou verhogen”. “Cameron maakt altijd de juiste keuze”, luidt het. Volgens het magazine is haar tijdloze, elegante Britse stijl te danken aan het feit dat ze merkkleding combineert met pret-à-porter voor het grote publiek, een truuk die ook Michelle Obama toepast. Cameron kreeg trouwens al meermaals lof in de pers omdat ze modieus gekleed gaat tegen een bescheiden prijs. Zo werd ze al gespot met schoenen uit kledingketen Zara en een jurk uit Marks & Spencer. Begin juni zijn er verkiezingen in Groot-Brittannië en wordt duidelijk of Samantha Cameron de plaats van Sarah Brown inneemt.

Tatler plaatst trouwens de de Britse Caroline Sieber, gezicht van Chanel in Londen, op één in de lijst van best geklede vrouwen. Daarna volgen model Natalia Vodianova en haar collega Georgia May Jagger. (br.weekend knack)



03-02-2010 om 15:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Journalist wordt artistiek directeur modehuis Diesel

Journalist wordt artistiek directeur modehuis Diesel


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/02/02/890530/journalist-wordt-artistiek-directeur-modehuis-diesel_1_515x0.jpg

 

Bruno Collin is gebombardeerd tot de nieuwe artistieke directeur van het modehuis Diesel. Opmerkelijk als je beseft dat Collin tot voor kort enkel modejournalist was en nog nooit een collectie heeft ontworpen.

"Ik ben een soort van orkestchef. Eentje die voor nieuwe inspiratie bij het merk zal zorgen", aldus Collin. Diesel-eigenaar Renzo Rosso is alvast lovend over Collin. "De modewereld is voortdurend aan het veranderen en daarvoor moet er ook een nieuwe creatieve directeur aangesteld worden bij de voornaamste modehuizen", besluit Rosso.
(br.she)



03-02-2010 om 10:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs kiezen voor gigantische ringen op Grammy's

Celebs kiezen voor gigantische ringen op Grammy's





Bekende fashionista's besteedden op bij Grammy Awards veel aandacht aan hun accessoires en dan voornamelijk ringen. Daarbij gold: hoe groter en hoe meer, hoe beter.






Combinatie
De trend van de grote ring als ultiem accessoire startte vorig jaar, toen droegen celebs een diamanten exemplaar aan de ring- of middelvinger. Nu gaan ze nog een stapje verder en combineren ze verschillende opvallende ontwerpen aan hun handen. Beyoncé ging voor gouden bloemen, Miley Cyrus voor grote stenen en Rihanna hield het op diamant.







02-02-2010 om 19:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendin George Clooney poseert voor Roberto Cavalli

Vriendin George Clooney poseert voor Roberto Cavalli


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/02/01/888625/vriendin-george-clooney-poseert-voor-roberto-cavalli_1_515x0.jpg



Elisabetta Canalis is niet alleen de nieuwe vriendin van George Clooney. Ze is ook de nieuwe hartendief van het modehuis Roberto Cavalli.

Elisabetta Canalis is the next best thing. Die roem heeft ze voornamelijk te danken aan haar liefje-voor-één-dag George Clooney. Canalis charmeerde het modehuis Roberto Cavalli zelfs zo dat het model mocht staan voor diens ondergoedcampagne.  (br.she)



02-02-2010 om 12:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson poseert samen met vrienden in ecokledij

Emma Watson poseert samen met vrienden in ecokledij





Actrice Emma Watson bewijst nog maar eens haar modelkwaliteiten, ze hielp het ethische modelabel People Tree door samen met haar vrienden de nieuwe collectie te showen. De lijn is bestemd voor jonge mensen met een klassieke stijl, die geven om het milieu en eerlijke handel. 

Broer
Emma schakelde familie en vrienden in, zo zie je onder andere haar broer Alex in de shoot. Onlangs poseerde ze al samen met hem voor het Britse merk Burberry. Je kan het resultaat hier bekijken. Het merk People Tree gebruikt organisch en ethisch verantwoord katoen. De collectie is volledig Fair Trade en er komt enkel handwerk aan te pas, geen massaproductie dus. Verwacht je aan trendy, felle basisstukken, gestreepte t-shirts, shorts en waistcoats aan een redelijke prijs.



01-02-2010 om 18:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wonderkind Tavi Gevinson (13)


Wonderkind Tavi Gevinson (13)


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Tavi-Gevinson.jpg?t=1264953311



Ze is dertien en geeft via haar blog blijk van een ongezien volwassen visie op kledij en attitude. Miljoenen mensen lezen mee met wonderkind Tavi Gevinson in modeland.
Vier miljoen bezoekers voor een internetdagboek. In Amerika komt het wel vaker voor, maar niét als de schrijfster van de blog amper 13 is. Al zou je die leeftijd niet vermoeden als je Tavi Gevinsons bar mitswaspeech leest, die ze recent zelf op het web gooide: 'De inwoners van Nazareth droegen net genoeg kleren om zich warm te houden, in de veronderstelling dat dit de wil van God was. Het voorbije jaar ben ik almaar meer geprikkeld door mode en heb ik de opvatting ontwikkeld dat mode ook kunst kan zijn. (...) Mode als zelfexpressie kan veel verder gaan dan een T-shirt met slogan, aangezien kleding een hele belevingswereld kan oproepen.'


Tavi Gevinson is van Joodse komaf, woont in Chicago en omschrijft zichzelf als 'een sukkeltje dat de hele dag binnenzit met vreemde jasjes en mooie hoedjes'. Voor een sukkeltje gaat het echter vrij hard. Deze maand prijkt ze op de cover van Pop Magazine en ze was als verslaggeefster op de eerste rij dé revelatie van de voorbije Fashion Week in New York. Haar vader, een leraar, volgde haar overal als chaperon.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/TaviGevinson.jpg?t=1264953526



Voor die modeweek nam Tavi een week vrij op school. Misschien wisten haar klasgenootjes niet eens waar ze uithing - volgens Tavi snappen veel van hen niet waar ze mee bezig is. Charlie Porter van het lifestyleblad Fantastic Man snapt het wél. 'Tavi is zo leergierig en heeft zo'n scherp en nieuwsgierig oog. Ik hoop dat ze onafhankelijk blijft.'

Binnenkort reist de  fashionista met haar moeder naar Japan. Op uitnodiging want de kleine modester is de ere gast van de Comme des Garçons’s party in Tokio. De modebewuste Japanners hebben gelijk ook de Tavi-koorts te pakken. Ze staat in optie voor talloze fotoreportages en interviews met Japanse magazines.



   http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Tavi-Gevinson-0.jpg?t=1264954019


Anderhalf jaar geleden begon Tavi te bloggen. Ontwerpers als Yohji Yamamoto en Marc Jacobs gaan gewillig met Tavi op de foto, een teken dat de tiener nu al de schrik van het wereldje is. En het wonderkind, natuurlijk.



01-02-2010 om 18:23 geschreven door fashionista


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!