Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

30-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stella McCartney bevallen van dochtertje

Stella McCartney bevallen van dochtertje


http://img101.imageshack.us/img101/155/stellamccartney.jpg



Modeontwerpster Stella McCartney is bevallen van een dochtertje dat de naam Reiley draagt. Eerder werd al bekend dat de ontwerpster via een keizersnede bevallen was.

Stella McCartney is in het Londense Portland Hospital bevallen van een dochtertje. Het ziekenhuis wordt ook wel vergeleken met het sterrenhotel The Ritz. Niet verwonderlijk dus dat ook Victoria Beckham, Zoe Ball en Patsy Kensit er bevielen van hun kinderen.

De 39-jarige dochter van Beatle Paul McCartney heeft reeds drie kinderen met haar man Alsasdhair Willis: zoontje Miller (5), dochter Bailey (3) en zoontje Beckett (2). Haar vierde kind wordt het 7de kleinkind van vader Paul McCartney. (br;she)



30-11-2010 om 16:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zit te wachten op lingerie geïnspireerd door Harry Potter?

Wie zit te wachten op lingerie geïnspireerd door 'Harry Potter'?



Waar de boeken en de films van Harry Potter nog voor kinderoortjes en ¿oogjes bestemd zijn, zijn sommige stukken uit de officiële en officieuze merchandising dat allang niet meer. Harry Potter-condooms werden geblokkeerd door filmmaatschappij Warner Brothers, maar lingerie geïnspireerd op dé tovenaarssport bij uitstek, Zwerkbal of Quidditch, behoort wel tot de mogelijkheden.


Zwerkbal is opgepikt door 'Muggles' of Dreuzels, de tovernaarsterm voor mensen die niet kunnen toveren. In de Verenigde Staten hebben ze er een heuse competitie van gemaakt en Warner Brothers rook zijn kans om ook rond de sport merchandising uit te brengen.


In de opsomming van de rechten staan t-shirts, sportpakken, topjes, skipakken, hoeden, riemen, sjaals, pyjama's, Halloweenkostuums en, jawel, lingerie. Ondertussen werden ook de rechten op juwelen, keukengerei, gsm-covers, magneten, potloden en briefpapier opgeëist.



Een sexy pakje is alvast geen probleem.
Een sexy pakje is alvast geen probleem.


Voorkomen
Of de lingerie ondertussen al geproduceerd wordt, is niet duidelijk, net zomin of dit wel het plan is. Waarschijnlijk wil Warner Brothers vooral voorkomen dat iemand anders het doet, of het nu gaat om de centen dan wel om de bescherming van de jongsten.

Wél duidelijk is dat Warner Brothers nog voor jaren zal proberen de Harry Potter-reeks tot de laatste druppel uit te persen, zeker nu het einde van de filmreeks in zicht is (zomer 2011).

Wie wil?
Blijft de vraag of iemand wel zit te wachten op Zwerkbal-lingerie, en hoe dat er dan precies zal uitzien. Harry Potter-fans die wel van een rollenspel houden, kunnen op talloze sites een sexy tovernaarspakje bestellen. Kinderen Niet Toegelaten...



Dit T-shirt werd ontworpen voor dreuzels die toch van zwerkbal houden.
Dit T-shirt werd ontworpen voor dreuzels die toch van zwerkbal houden.




30-11-2010 om 16:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shoppen na het werk in Brussel

Shoppen na het werk in Brussel



Vanaf december stappen 30 nieuwe winkels uit de Brusselse Nieuwstraat mee in het verhaal van "Afterwork Shopping". Elke donderdag blijven de zaken dan open tot 20 uur.

Volgens Brussels minister van Economie Benoît Cerexhe (CDH), voegen deze handelaars zich bij de 300 winkels en 400 horecazaken die al deelnemen. De eerste resultaten na zes maanden Afterwork Shopping zijn hoopgevend.
 

Op donderdagavonden is de passage in de deelnemende winkelstraten gemiddeld 30 procent hoger dan voordien. In de Kleerkopersstraat loopt dat op tot 80 procent. In de Dansaertstraat is dat 25 procent meer volk en in de Lombardstraat steeg de passage met 160 procent. In totaal werd er geteld op 32 ijkpunten.


De winkels in de Nieuwstraat die vanaf donderdag meedoen, zijn gelegen tussen de Noorddoorgang en het Muntplein. Zara, Esprit, Women's Secret, Bershka, Celio*, Celio*club, Naf Naf, Springfield, Yves Rocher, Pearle, Promod, Etam Lingerie en M&S Mode zijn de belangrijkste deelnemers. Dagelijks trekt de Nieuwstraat zowat 50.000 mensen om te winkelen.


Iedere week zijn er verschillende honderden euro's aan cadeaus te winnen in een deelnemende winkel. Daarnaast komen er 30 nieuwe handelaars bij in handelswijken die al deelnemen. 
Afterwork Shopping is een initiatief van de Handelaarsverenigingen van het stadscentrum in samenwerking met Atrium Brussel Centrum en met de actieve steun van het Brussels gewest en de Stad Brussel. (br.hln)



29-11-2010 om 17:27 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zestienjarig Nederlands model op cover van Vogue

Zestienjarig Nederlands model op cover van Vogue

Klik op de foto om haar tijdens een modedefile te bekijken







Het Nederlandse model Daphne Groeneveld prijkt op de cover van het decembernummer van Vogue. Dat is een bijzondere eer voor de blonde schone, die nog maar zestien jaar is.

De tiener uit Voorschoten in Zuid-Holland 'deelt' de frontpagina van Vogue halvelings met ontwerper Tom Ford, die als gastredacteur voor het kerstnummer werd aangezocht. Dat is een jaarlijkse traditie van het modeblad.

Ford nam volgens hoofdredactrice Carine Roitfeld zijn taak heel au sérieux: hij schreef artikels, fotografeerde en koos modellen. "Hij heeft een oog als een scanner, hij is een multitalent", aldus Roitfeld.



 http://static2.hln.be/static/FOTO/pe/16/14/14/media_l_3959654.jpg?20101129140054


En Daphne Groeneveld? Deze Hollandse jongedame wordt alvast de 'nieuwe Doutzen Kroes' van Nederland genoemd. Ze werd vorig jaar gescout toen ze met haar moeder aan het winkelen was. Inmiddels werd ze klaargestoomd voor het grote werk en kluste het topmodel in spe al voor Givenchy, Giorgio Armani, Emporio Armani, Clavin Klein en Miu Miu. Hieronder ziet u haar aan het werk.



29-11-2010 om 15:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alexa Chung verrassend best geklede ster

Alexa Chung verrassend best geklede ster


http://img191.imageshack.us/img191/1659/alexachungy.jpg


Na Kate Moss (best gekleed dit decennium) en Carey Mulligan (best gekleed volgens Harper's Bazaar), verkoos Teen Vogue tv-presentatrice en model Alexa Chung als best geklede van het jaar. Een keuze die nogal wat stof deed opwaaien, want zowat geen enkele showbizzsite of blog was het eens met de keuze.







Carey Mulligan staat pas op drie, Emma Watson valt buiten de top-15 en nobele onbekenden als Shenae Grimes, Victoria Justice, Whitney Port, Miranda Cosgrove, Nicola Peltz halen het voor de alom geprezen Blake Lively of de verrassende Kelly Osbourne.

Chung is een Britse en gekend als het gezicht van DKNY jeans en een model voor pepe jeans. De 27-jarige wordt door het tienerblad geroemd 'om haar bloemenprints en een distinctieve vintage/bohémien-stijl'. Chung houdt ook erg van shorts en draagt ze te pas en te onpas.

Onderkoelde klasse
Verder koos Teen Vogue vaak voor 'onderkoelde klasse' (zoals Mulligan of Rachel Bilson) en klassieke elegantie (Emma Watson en Blake Lively), al werden ook enkele grijze muizen (Kate Bosworth, Freida Pinto en Anna Kendrick) redelijk hoog in de lijst gestopt.


Teen Vogue's Best Dressed Celebrities of 2010

1. Alexa Chung
2. Emma Roberts
3. Carey Mulligan
4. Kate Bosworth
5. Lea Michele
6. Camilla Belle
7. Kristen Stewart
8. Taylor Swift
9. Olivia Palermo
10. Rachel Bilson
11. Natalie Portman
12. Victoria Justice
13. Whitney Port
14. Miranda Cosgrove
15. Nicola Peltz
16. Emma Watson
17. Amanda Seyfried
18. Chloe Sevigny
19. Leighton Meester
20. Keira Knightly
21. Freida Pinto
22. Anna Kendrick
23. Blake Lively
24. Shenae Grimes
25. Kelly Osbourne



27-11-2010 om 12:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draagt Kate Middleton deze lingerie op haar trouwdag?

Draagt Kate Middleton deze lingerie op haar trouwdag?


Een stuk uit de bruidscollectie van Ultimo.



Michelle Mone, de baas van het Britse lingeriebedrijf Ultimo, heeft aangeboden om de bruidslingerie van Kate Middleton te ontwerpen.



Een bruidskorset van Ultimo.
Een bruidskorset van Ultimo.



Ultimo is een van de belangrijkste lingeriemerken in het Verenigd Koninkrijk. De directeur hield zich zelf bezig met het creëren van een voorstel van wat Kate Middleton onder haar bruidsjurk zal dragen op de dag dat ze met prins William in het huwelijk treedt, volgend jaar in paril. "Ik heb een setje voor haar getekend, nu ga ik haar het ontwerp opsturen en ik hoop dat ze dit kiest voor de grote dag. Ik denk dat ons merk wel bij haar imago past."



Een ontwerp van designer Phillipa Lepley.
Een ontwerp van designer Phillipa Lepley.



Ook over de bruidsjurk van de toekomstige prinses zelf wordt ook al druk gespeculeerd. Harold Tillman, voorzitter van de British Fashion Council (BFC), hoopt dat ze voor een Britse ontwerper kiest. "Kate is zo mooi, alles wat ze draagt zal mooi zijn. We hebben tal schitterende ontwerpers. Ik denk dat ze voor eenvoudig en elegant zal gaan." Phillipa Lepley, een 41-jarige designer, is één van de favorieten. Een woordvoerder van bookmaker William Hill: "Er wordt heel wat geld ingezet op Phillipa, ze zal dus wel zeker op het lijstje van favoriete designers van Kate staan."



26-11-2010 om 16:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blake Lively: een echte Louboutinfreak

Blake Lively: een echte Louboutinfreak


http://img525.imageshack.us/img525/4276/blakelivelye.jpg


Louboutinfreak Blake Lively is de trotse eigenaar van 40 paar extra Louboutins. Ze kocht de schoenen in een stockverkoop in New York, en profiteerde daarbij van de kortingen.



"De schoenen zijn vooral cadeautjes voor mijn zussen en vriendinnen", aldus de Gossip Girl-actrice, die toch moest toegeven dat ze enkele paren voor zichzelf hield.





Eigen schoen

Geen wonder, want de schoenenontwerper Christian Louboutin en de actrice hebben al een geschiedenis samen. Zo kreeg Blake een schoen naar zich vernoemd, wat de actrice zelf 'haar grootste verwezenlijking' noemde. Ze bekende toen 'dat ze met de schoenen onder haar hoofdkussen zou slapen'.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/16/14/7/media_xl_3955132.jpg?20101125174915



Mode-icoon

Lively is amper 23 en vooral bekend voor haar rol als de pittige socialite Serena Van der Woodsen in het tienderdrama Gossip Girl. Ze wordt geroemd om haar stijl, en Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour nam haar onder haar vleugels om haar de modewereld te leren kennen. Bij elke grote modeshow zit Lively keurig op de eerste rij.



25-11-2010 om 22:51 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lippen zijn aantrekkelijkst van vrouwengezicht

Lippen zijn aantrekkelijkst van vrouwengezicht





De lippen zijn het meest aantrekkelijke deel van een vrouwengezicht voor mannen. Dames met dunne lippen kunnen hun aantrekkingskracht met 40 procent vergroten door lipstick te dragen, blijkt uit onderzoek.


Wetenschappers ontdekten na onderzoek bij 50 mannen dat bij de tien seconden na de eerste ontmoeting met een vrouw de gemiddelde man meer dan den helft van de tijd naar haar mond staart. Als ze lipstick draagt, is het nog moeilijker voor hem om weg te kijken. Bij roze lipstick kijkt hij 6,7 seconden en bij rode lipstick loopt dit op tot 7,3 seconden. Er ging gemiddeld 0,95 seconden naar de ogen en 0,85 seconden naar haar kapsel. Maar wanneer de dames geen make-up droegen, keken ze maar 2,2 seconden naar de mond, dan gingen er 2,97 seconden naar de ogen en 2,77 seconden naar de neus.



Scarlett Johansson.
Scarlett Johansson. 



Volle lippen blijken het meest aantrekkelijke lichaamsdeel te zijn, maar de aantrekkingskracht van dunne exemplaren vergrootte meer dan 40 procent eens make-up aangebracht werd. Professor Geoff Beattie: "Deze studie bewijst dat lippen een van de meest sensuele aspecten van een vrouwenlijf is, het speelt een cruciale rol in de menselijke aantrekkingskracht. Vrouwen die lipstick dragen, zijn sexier dan degenen die dat niet doen. Al eeuwenlang maken vrouwen hun lippen rood om mannen te lokken." (br.hln foto photo news)



25-11-2010 om 22:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashion & Design: Second Hand Second Life

Fashion & Design: Second Hand Second Life


http://img16.imageshack.us/img16/3592/fashiondesign.jpg


Momenteel vindt er een boeiende tentoonstelling plaats in het Justus Lipsius gebouw van de raad van de Europese Unie in Brussel. Deze tentoonstelling is het resultaat van de samenwerking tussen Belgische ontwerpers en de vzw Spullenhulp.

Het doel van de expo 'Fashion & Design - Second Hand Second Life' is om jong ontwerperstalent van België in de kijker te zetten, maar ook om de strijd tegen armoede aan te kaarten.

De ontwerpers kozen tweedehands objecten, kleding- en meubelstukken uit om zo een uniek gerecycleerd silhouet te creëren. Deze artistieke creaties werden gepresenteerd tijdens het jaarlijks modedefilé van Spullenhulp vzw en staan nu tentoon in Brussel.

De tentoonstelling toont 11 creaties van Belgische modeontwerpers en 6 meubelstukken ontworpen door Belgische artiesten.

Je vindt er onwerpen van hofleverancier Christophe Coppens en van grote namen zoals Natan en Delvaux. Maar ook aanstormend talent zoals Kris van Assche, Ann Eckers en Christophe van Liedekerke werkten mee aan dit project.

Benieuwd naar deze expo? De tentoonstelling loopt nog tot en met 31 december 2010. Op styletoday.be vind je alvast een sneak peek van de expo. (br.het Nieuwsblad - foto Thomas Francois)



24-11-2010 om 19:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mascara krijgt permanent jasje

Mascara krijgt permanent jasje


http://img222.imageshack.us/img222/1623/mascara0.jpg


Mascara iedere dag opnieuw aanbrengen is voor heel wat vrouwen te veel werk. Het Amerikaanse Lashdip komt nu op de proppen met een semipermanente mascara.

Een mascara die 6 weken lang zijn kleurintensiteit, volume en lengte behoudt zonder enige invloed van water of zweet te ervaren. Dat is wat de nieuwe semipermanente mascara van Lashdip belooft. Het goedje moet aangebracht worden door een schoonheidsspecialiste en voldoende uitdrogen voordat het resultaat goed zichtbaar is. "Daarna ben je er zeker van dat de mascara voor 6 volle weken prachtig blijft", aldus bedenkster Gina Mondragon. (br.she)


 

24-11-2010 om 16:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen stormloop voor Lanvin

Geen stormloop voor Lanvin



Vanaf gisteren is de collectie van Lanvin te koop bij H&M. Terwijl de collectie massa's vrouwen lokte in vele landen, bleef de grote toeloop in eigen land uit.


De H&M winkels gingen vandaag uitzonderlijk om 8u open, maar al vanaf 6u werden armbandjes met verschillende kleuren uitgedeeld. Bedoeling was om met kleine groepjes van 20 fashionista's het Lanvin-eiland te betreden.  Alle geïnteresseerden kregen een kwartier de tijd om op zoek te gaan naar hun favoriete kledingstuk.


Volgens de persverantwoordelijke mag beslist van een succes gesproken worden, maar werden wel minder aanwezigen opgemerkt dan bij Jimmy Choo vorig jaar. Het feit dat deze lancering op een weekdag valt, samen met de treinstaking, kunnen mogelijke oorzaken zijn.



24-11-2010 om 16:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo pak je gezichtsbeharing het best aan

Zo pak je gezichtsbeharing het best aan





Gezichtsbeharing is een taboe bij heel wat vrouwen. Daarom maken we een overzicht van de meest efficiënt manieren om dit gênante probleem aan te pakken.

"Gezichtsbeharing bij vrouwen kan tal van oorzaken hebben ", aldus dermatologe Natasha Kapur. "Het probleem kan bij de eierstokken liggen, die kunnen haargroei stimuleren, het kan door het hormoon testosteron komen of je genen kunnen verantwoordelijk zijn. Omdat er zo'n taboe op rust, is er niet genoeg informatie over de beste manieren om dit te verwijderen."

Laserbehandeling
Bij deze techniek concentreert een lasterstraal zich op het gebied van haargroei. De follikels onder de huid worden vernietigd, waardoor de haar stopt met groeien. Je hebt ongeveer zes tot acht behandelingen nodig om te verzekeren dat de follikels uitgeschakeld worden en dat het haar niet terug zal groeien. Na de behandeling moet je de huid beschermen tegen schade van de zon, anders loop je risico op donkere vlekken. Via deze behandeling kun je haargroei permanent verminderen en kan het zelfs helemaal stoppen. De nadelen zijn wel dat het veel geld kost en dat je vier weken tussen twee behandelingen moet laten. Sommigen zeggen dat het pijnlijk is. Een laserbehandeling werkt het beste bij mensen met donkere haren op een bleke huid, want je hebt contrast nodig. Dankzij nieuwe lasers kunnen vrouwen met een donkere of gevoelige huid in sommige klinieken behandeld worden. Bij vrouwen met blond, wit of grijze gezichtsbeharing werkt het niet.


 

Een laserbehandeling
Een laserbehandeling



IPL

Intense Pulsed Light (Intense Pulsed Light) lijkt op een laserbehandeling maar gebruikt variaties van golflengtes, wat volgens sommigen het risico op brandwonden en pigmentatie beperkt. Je hebt zes tot tien sessies nodig, je moet tussen twee behandelingen een tot drie maanden wachten. Het haar zou definitief weg moeten blijven, minderen of fijner terugkomen. Dit is een zachtere, minder pijnlijke vorm van de laserbehandeling, het is beter geschikt voor donkere huidtypes of licht haar. Nadelen zijn dat een sessie lang duurt en duur is.

Was
Hierbij wordt warme was op het te behandelen gebied aangebracht met een spatel. Hier komt een strip over en deze wordt er dan afgetrokken, waardoor het haar meekomt. Hiermee blijft je haar twee tot zes weken weg. Het is snel, goedkoop en overal beschikbaar, je kan het ook thuis zelf doen. Omdat waxen je huid kan doen verkleuren, is het niet ideaal voor donkere types. De haartjes groeien snel terug en ze moeten een halve centimeter zijn voor je opnieuw kan waxen. Op korte termijn kan het voor uitslag zorgen, maar er kan geen schade op lange termijn optreden.

Ontharingscrème
Je brengt een ontharingscrème aan op het gezicht en wacht een paar minuten voor je het verwijdert. Je haar komt dan ook mee door de chemische stoffen die keratine in de haarstructuur afbreken. Hiermee blijft je haar enkele dagen tot twee weken weg. Het is goedkoop, efficiënt en je kunt het thuis snel zelf doen. Je haar groeit snel terug omdat het net boven de huidoppervlakte opgelost wordt, niet aan de wortel. De chemische stoffen kunnen gevoelige huid irriteren. De beharing komt ook in stoppels terug.

Threading
Dit is een eeuwenoude ontharingsbehandeling uit het Midden Oosten, maar kent nu een groei aan populariteit in het westen. Hierbij gaat de schoonheidsspecialiste met een katoenen draadje over de huid, waardoor ze het haar uittrekt in de wortel. Hiermee blijft het twee tot zes weken weg. Het is een snelle, efficiënt en veilige manier om haar te verwijderen zonder chemische stoffen. Het is goed voor kort haar, het proces kan de follikel schaden, waardoor het haar slechts beperkt kan teruggroeien. De behandeling is nog niet wijdverspreid.

Elektrolyse
Het haar krijgt een elektrische schok via een fijne, steriele naald die in elke follikel gebracht wordt. Dit beperkt de bloedtoevoer en zuurstof in het haar, waardoor deze afsterft. Sommige vrouwen hebben verschillende sessies nodig, maar het resultaat is permanent en de resultaten zijn gegarandeerd. Elke behandelde follikel sterft af en het haar kan niet teruggroeien. Elektrolyse is efficiënter dan laser of IPL bij licht haar. Het nadeel is wel dat het veel tijd in beslag neemt. Sommige vrouwen hebben meer dan twaalf sessies nodig, waardoor het duur kan worden.



22-11-2010 om 14:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draag de kleuren die bij je passen

Draag de kleuren die bij je passen





Hoe komt het dat jouw vriendin er stralend uitziet in die blauwe trui terwijl jij er vermoeid of bleek mee staat? De reden is simpel: kleuren moeten passen. Achterhaal zelf of laat kleurenexperten aantonen  welk effect tinten op de uitstraling hebben. Het resultaat is bij ieder verschillend.

Volmaakte tint
Kleurenanalyse is een wetenschap, al jaren gebruikt en goedgekeurd door vele stylisten en andere deskundigen. Wie de juiste kleuren draagt, krijgt immers stijl, zelfwaarde en uitstraling. De meeste mensen onderschatten het belang van kleuren. Verkeerde tinten kunnen je uitstraling en imago volledig  naar de vaantjes helpen. Bepaalde onvolmaaktheden vallen meer op of je teint wordt valer en grauwer. Modetinten kunnen dan wel heel mooi zijn, als ze niet binnen jouw kleurenpalet horen, blijf je er beter af.

Ontstaan
Kleurenanalyse werd uitgevonden door ene Zwitserse schilder Johannes Itten (1888-1967). Hij stelde vast dat wanneer zijn studenten dezelfde scènes dienden te schilderen, de ene voor koele tinten kies en de andere warme ondertonen prefereerde. In 1947 onderzocht de man dit fenomeen en kwam erachter dat degenen die warme tinten gebruikten, eerder een huid met goudachtige ondertoon, blonder haar en donkere warme ogen hadden.
De studenten die koelere tinten namen, hadden een blauwroze ondertoon en koelere oogtinten. Blijkbaar werden de studenten instinctief naar hun individuele kleurentoon getrokken.




Julia Roberts als herfsttype.
Julia Roberts als herfsttype.



Warm versus koel
De warme tinten hebben een gele ondertoon. Denk daarbij aan herfstwandelingen met rijke goudschakeringen, oranjebruine, kaki, rode, camel en beige tinten. Koele tinten doen denken aan winterdagen met pure besneeuwde landschappen. Ijzige grijstinten, blauw, roze, fuchsia, paars en zwart en wit.

Spiegel
Hoe kom je erachter tot welke categorie je behoort? Ga langs bij een kleurenstyliste of ga zelf op ontdekking. Plaats je voor een spiegel in natuurlijk licht en dek met een haarband al het haar af. Ook de nek en decolleté horen onbedekt. Juwelen en make-up ban je eveneens.

Kijk in de spiegel en hou een spierwitte stof onder je huid. Herhaal dit met een crème-kleurige tint. Kijk naar de helderheid van je ogen en beoordeel welke stofjes deze doen oplichten.

Ben je een warm type, schenkt de warme tint je huid een warmere gloed. Het witte maakt je fletser. Ben je een koeler type, werkt het omgekeerde.

Kleurenspecialist
Om je type en de juiste kleuren helemaal te vinden, ga je maar beter langs bij een kleurenspecialiste. Die gaat op zoek naar jouw type en kijkt naar verschillende ondertonen zoals licht of donker, koel of warm, helder of zacht. Of je een winter, zomer, herfst of lentetype is, is vaak niet meteen te bepalen. Dat wordt pas duidelijk nadat je alle kleurtinten hebt gedragen.

Types
Een lentetype heeft een warme, perzikkleurige huid, vaak zomersproetjes en blonde haren met een gouden glans. Een zomertype heeft een koele, rozige huidskleur en asblonde haren. Een herfsttype heeft een warm goudgele huidskleur en warme, roodbruine haren. Een wintertype heeft een koele huidskleur en koele donkerbruine tot diep zwarte haren.
 
Lentetype
Dit type heeft een stralende huid en houdt over het algemeen lange tijd een jeugdige uitstraling. Goud is het sleutelwoord bij de "lentevrouw". Je hebt goudblond, Karamel/kleurig of rossig haar en helderblauwe, grijze of zeegroene ogen.

Pastelkleuren die zacht in elkaar overlopen staan jou
prachtig. Je hebt een tere huid waar warm/roze en perziktinten het best bij passen. Kies kleding met kleuren als ivoor, crème, warm beige, bruin, camel, marine, vanillegeel, goudgeel, perzik, abrikoos, zalm, koraal, oranjerood, tomatenrood, mosgroen, olijfgroen, turkoois, lavendelblauw, aubergine.

Zomertype
Het zomertype kan zowel blond als donker zijn. Misschien was je als kind heel blond en is jouw haar later donkerder geworden.
De kleur van de ogen varieert van hazelnoot tot blauw of (zee)groen. Bij het zomertype passen zachte kleuren. Pasteltinten als roze, blauw en hazelnoot zijn geschikt, aan felle contrasten kun jij je beter niet wagen.

Kleding: Eierschaal, roze beige, licht tot donkergrijs, blauwgrijs, marine, licht tot medium blauw, helderblauw, koningsblauw, turkoois, citroengeel, zuivergroen, blauwgroen, helderrood, paars, pruimkleur, lichtroze, dieproze, blauwrood, lichtviolet.

 
Herfsttype
Je kunt blond, donker of rood zijn, maar jouw tint heeft een goudkleurige ondertoon en dat maakt je het echte "herfsttype".

Kleding als ivoor, crème, warm beige, bruin, camel, marine, aubergine, vanillegeel, goudgeel, mosterd, roest, perzik, abrikoos, zalm, tomatenrood, mosgroen, olijfgroen, denne/groen, turkoois, lavendelblauw.




Een wintertype.
Een wintertype.


 
Wintertype
Het echte "wintertype" heeft donker haar en donkere ogen.
De olijfkleurige huid met grijsbeige ondertoon komt helemaal tot leven door koele winterkleuren.

Bij het wintertype passen blauwtinten met zwarte accenten en helderwitte blikvangers in fluwelen en glanzende stoffen met grafische dessins. Kleding: wit, zwartbruin, licht tot donkergrijs, blauwgrijs, zwart, marine, licht tot medium blauw, helderblauw, ijsblauw, koningsblauw, turkoois, citroengeel, zuivergroen, ijsgroen, blauwgroen, magenta, fuchsia, bordeaux, helderrood, lichtroze, dieproze, blauwrood, paars, pruim.



21-11-2010 om 18:46 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce&Gabbana voor rechtbank wegens miljardenfraude?

Dolce&Gabbana voor rechtbank wegens miljardenfraude?


http://static1.hln.be/static/FOTO/pe/8/3/10/media_xl_3949120.jpg?20101119221322
Links Stefano Gabbana en rechts Domenico Dolce


Een rechter van het parket van Milaan heeft gevraagd dat de oprichters van het luxemerk Dolce&Gabbana zich voor de rechter zouden moeten verantwoorden voor belastingontduiking ter waarde van bijna een miljard euro. Dat heeft het Italiaanse persbureau Ansa bericht.

Volgens de magistraat moeten de 52-jarige Domenico Dolce en de 48-jarige Stefano Gabbana, net als vijf andere personen, terechtstaan voor oplichting van de Italiaanse staat en voor onjuistheden in hun inkomstenaangiftes. De feiten zouden hebben plaatsgevonden tussen 2004 en 2005.
 
Italië heeft de voorbije maanden de jacht ingezet op belastingfraudeurs. De autoriteiten willen op die manier de staatskas vullen, in tijden van drastische besparingen. Dolce&Gabbana werd in 1985 opgericht en telt meer dan 3.000 werknemers. Het modehuis had in 2009 116 boetieks en zeventien fabrieken. (br.hln)



21-11-2010 om 18:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooie handen in een vingerknip

Mooie handen in een vingerknip


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/11/19/794748/mooie-handen-in-een-vingerknip_1_515x0.jpg



Je handen krijgen heel wat te verduren. Een goede verzorging is dan ook essentieel. Wij sommen enkele tips op om je handen in een vingerknip om te toveren tot pareltjes.

Een zachte huid staat gelijk aan scrubben en smeren. Wie graag wil genieten van poezelige handjes verwijdert best eerst alle dode huidcellen om de huid daarna te hydrateren. Dit houdt de huid eveneens soepel en jong, waardoor er minder snel rimpels ontstaan.


Je nagels knip je best niet, want dit zorgt ervoor dat de keratinelagen in je nagels samengedrukt worden waardoor ze sneller breken of splijten. Gebruik daarentegen een glasvijl, die zorgt ervoor dat je nagels mooier worden zonder ze te beschadigen. Vergeet ook nooit je nagelriemen aan te pakken met een bokkenpootje. Zo blijven je handen er netjes en verzorgt uitzien. Afwerken doe je met een beetje olie voor je nagelriemen, dit zorgt ervoor dat je nagels langer hun glans en gezonde uitstraling behouden.


Voor je je nagels begint te lakken breng je steeds een basislaag aan om verkleuring van je nagels te voorkomen. Nagellak breng je best in drie penseelstroken aan. Om een perfect resultaat te bekomen lak je je nagels 2 keer. Afwerken met een toplaagje zorgt er niet alleen voor dat je kleur langer behouden blijft, maar geeft je nagels ook de nodige glans.




19-11-2010 om 18:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss is best geklede vrouw van decennium


Kate Moss is best geklede vrouw van decennium


http://img98.imageshack.us/img98/1092/katemoss.jpg



Kate Moss is door het Amerikaanse modetijdschrift Vogue uitgeroepen tot best geklede vrouw van het decennium. Daarmee hield ze andere gereputeerde dames als Lady Gaga en Michelle Obama achter zich. Ook de actrices Blake Lively, Jessica Biel en Marion Cotillard eindigden hoog in de lijst. Jessica Parker, bekend van 'Sex and the City', krijgt een aparte vermelding. "Ze houdt ervan om zich te verkleden en ze ziet er altijd picobello uit. Of ze nu op de rode loper loopt of haar kind naar school brengt, ze viert de mode", klinkt het.

De hoofdvogel werd echter afgeschoten door Kate Moss. Volgens het blad heeft de afgelopen tien jaar niemand meer invloed gehad op de manier hoe vrouwen zich kleden dan het Britse model. "We hebben gekozen voor vrouwen die durven afwijken van het stramien. Kate heeft er altijd chic en cool uitgezien", aldus Vogue.

Moss werd in 1988 (op 14-jarige leeftijd) ontdekt toen ze rondliep op JFK Airport in New York. Ze werd in korte tijd heel populair, maar kreeg tegelijkertijd ook veel kritiek te verwerken. Dat ze -ondanks haar jonge uitstraling- naakt poseerde, viel lang niet bij iedereen in goede aarde. In die context viel dan ook regelmatig het woord 'kinderporno'. Tegenwoordig houdt de 36-jarige Britse zich bezig met het ontwerpen van kleding voor de Britse modeketen Topshop.



18-11-2010 om 20:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlovingsring Kate Middleton

Juweliers kopiëren verlovingsring  Kate Middleton massaal


http://img822.imageshack.us/img822/6425/verlovingsringkatemiddl.jpg



Heel wat Britse juweliers hebben een replica van de verlovingsring van prins William voor Kate Middleton in hun schappen liggen. "De vraag zal exponentieel stijgen."

Het was de verlovingsring van zijn moeder, wijlen prinses Diana.


"Het is een klassiek, tijdloos stuk met een ongekende emotionele waarde. Het was erg fashionable toen zijn moeder hem droeg, en is ook nu nog helemaal hip. Het is een gegarandeerd winstobject", vertelt een juwelier.



De prijzen van de meeste ringen schommelen tussen de 179 en de 750 Britse pond.



17-11-2010 om 14:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogste hak meet 23 centimeter

Hoogste hak meet 23 centimeter




De schoen met de hoogste hak komt begin volgend jaar op de markt. Britse schoenenfabrikanten werken aan 'The Sky Heel': een hak van maar liefst 23 centimeter hoog.

De schoenen van celebs als Victoria Beckam en Lady Gaga kunnen niet hoog genoeg zijn met hakken van minimaal 12 centimeter, waardoor liefhebbers steeds vaker naar nog hogere varianten vragen. Ook ontwerpers als Louboutin en Yves Saint Laurent hebben een zwak voor super-stiletto's, gedragen door actrices, modellen en ware fashionista's.

Celebtrend
Volgens de fabrikant is de 'Sky Heel' net ontworpen om de celebtrend te kopiëren. "Hakken van 12 tot 17 centimeter zijn al schering en inslag, straks verkopen we hakken van 23 centimeter. De trend is hoog en hoger, maar wij bieden de hoogste hak". 

De schoenen zijn voorlopig enkel te koop via de shops van het Britse merk Parmars en op hun website.



15-11-2010 om 14:26 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creëer je eigen trenchcoat

Creëer je eigen trenchcoat


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Burberry.jpg?t=1289820455


Het modehuis Burberry staat bekend om zijn legendarische trenchcoats. Maar vanaf volgend seizoen geven ze hun klanten een fikse macht in de samenstelling van die aloude jas.

Fan van de trenchcoat, maar zou je er zelf toch enige veranderingen aan toebrengen? Dan kan je vanaf volgend seizoen je creativiteit loslaten op de aloude trench van Burberry. Het modehuis lanceert namelijk een website waarop je je eigen trenchcoat kan samenstellen, gaande van de kleur, de stijl van de jas, de versiering zoals studs en knopen en de initialen. (br.she)


15-11-2010 om 12:31 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry lanceert eigen parfum

Katy Perry lanceert eigen parfum





Na Beyonce, Taylor Swift en Christina Aguilera heeft nu ook Katy Perry haar eigen parfum uitgebracht. In Londen presenteerde de zangeres Purr, een flesje in de vorm van een kat. Honderden fans kwamen een kijkje nemen in warenhuis Selfridges. "Ik wilde iets ontwikkelen dat totaal anders was dan wat ik ooit geroken had en niet een slap aftreksel van een ander parfum", aldus Katy. Volgende week gaat de kersverse echtgenote van Russel Brand naar New York om haar parfum te promoten.






"Ik ben erg blij om hier te zijn en ik wil jullie bedanken voor jullie komst", vertelde Perry in Londen. "Het lijkt me leuk om een aantal van jullie te ontmoeten en handtekeningen te geven. Het leek heel logisch voor mij om een parfum te lanceren. Het moeilijkste was om het zolang geheim te houden, maar nu wil ik het gewoon aan iedereen vertellen." (br.hln)



15-11-2010 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's Secret zend haar Angels weer de catwalk op


Victoria's Secret zend haar Angels weer de catwalk op


http://img203.imageshack.us/img203/5585/angels1.jpg




De intussen wereldberoemde Victoria's Secret Angels, waaronder topmodellen Adriana Lima en Alessandra Ambrioso, showden gisteren in New York de nieuwste collectie van het Amerikaanse lingeriemerk.




http://img843.imageshack.us/img843/686/angels2.jpg




'A Night of a Thousand Fantasies' was het thema van de show van 2010. Alessandra Ambrosio mocht het startschot geven met als echte engel met gigantische vleugels. Adriana Lima, die voor de eerste keer weer op de catwalk na de geboorte van haar dochter Valentina verscheen, had de eer de peperdure Fantasy Bra te dragen. Deze beha bestaat uit meer dan 2.000 diamanten. Ook zangeres Katy Perry droeg een ontwerp van designer Todd Thomas en zong haar hit Fireworks, daarnaast bracht Akon zijn single Angel.



http://img248.imageshack.us/img248/8396/angels5.jpg



De show van de Victoria's Secret Angels is een jaarlijkse traditie, waar wereldwijd naar uitgekeken wordt. Topmodellen als Heidi Klum en Doutzen Kroes hadden als Angel te mogen verschijnen op de catwalk. (br.hln)



13-11-2010 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
10-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schapenvacht is een absolute trent deze winter

Schapenvacht is een absolute trent deze winter


http://img832.imageshack.us/img832/4311/hermeschapevacht.jpg
Hermès


Schapenvacht is een absolute trent deze winter en dus niet te missen in je garderobe.



http://img703.imageshack.us/img703/6008/hermes2.jpg


Het wordt vooral gebruikt als voering voor jassen en schoenen. Het schapenvachtje kan men goed gecombineren met suède en leder, wat een mooie look oplevert









10-11-2010 om 23:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria in 11 verschillende outfits tijdens MTV Music Awards

Eva Longoria in 11 verschillende outfits tijdens MTV Music Awards


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Eva-Longoria.jpg?t=1289307877


Eva Longoria nam haar taak als presentator tijdens de MTV Europe Music Awards wel erg letterlijk. De actrice was doodop na een avond waarin ze maar liefst 10 keer van kledij en haarstijl veranderde.

Eva Longoria arriveerde in een glamoureuze George Hobeika jurk, waarna ze zich onder andere in een jurk van Lady Gaga hees. Bij iedere outfit veranderde de actrice bovendien ook haar hele look en haarstijl. Nadien was de actrice vermoeid maar uitermate gelukkig. "Dank je wel voor deze geweldige ervaring. Ik hou van Europa! Nu terug naar de opnames van Desperate Housewives", Twitterde Longoria.  (br.she)



09-11-2010 om 14:46 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
08-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ferragamo Creations bij Coccodrillo in Antwerpen

Ferragamo Creations bij Coccodrillo in Antwerpen


http://img714.imageshack.us/img714/3389/salvatoreferragamo.jpg



Schoenwinkel Cocodrillo pakt uit met een bijzondere etalage, waarin de meest legendarische schoenen van het merk Salvatore Ferragamo tentoongesteld worden.

Van 25 november tot 15 december kan je bij Cocodrillo in Antwerpen de zogenaamde 'Creations' van Salvatore Ferragamo bewonderen. Het gaat om heruitgaven van beroemde ontwerpen van het schoenenlabel, dat op tachtig jaar zo'n 13.000 modellen creëerde. Pronkstukken van de collectie zijn schoenen die Ferragamo ontwierp voor Sophia Loren, Marylin Monroe en Judy Garland.

De reproducties van deze icoonmodellen zijn handgemaakt, uitgevoerd volgens de authentieke constructie en in de originele materialen. Wie zich een paar aanschaft, kan bovendien rekenen op een certificaat dat hun echtheid bewijst.


Verkrijgbaar bij Cocodrillo, Schuttershofstraat 9, 2000 Antwerpen.




08-11-2010 om 23:13 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeblunders op de MTV Europe Music Awards


Modeblunders op de MTV Europe Music Awards



Snooki.
Snooki



De MTV Europe Music Awards lokte heel wat celebs op de rode loper in Madrid. Verschillende Amerikaanse sterren sloegen de bal echter volledig mis wat hun outfitkeuze betreft.

Rockgitarist Slash droeg een t-shirt met onverstaanbaar opschrift. Het was een zwart exemplaar met de tekst 'Cunt (wat vagina betekent), the real thang' en dan een logo dat verdacht veel op dat van Coca-Cola leek. Als je een stylestatement met een opschrift wil maken, zorg er dan wel voor dat iedereen begrijpt wat er op staat.



Slash
Slash


Sexy tienersterretje Miley Cyrus verscheen op het podium in een kanten body, maar haar jurk op de rode loper was een pak preutser. Met de witte maxidress in laagjes leek ze zo weggelopen uit de set van 'Little House on the Prairie'.



Miley Cyrus.
Miley Cyrus.



Snooki, een Amerikaanse celeb bekend uit de realityreeks 'Jersey Shore', staat niet meteen bekend om haar gevoel voor stijl. Ze heeft vaak een oranje huidskleur, wat ook nu het geval was, een te diep decolleté en veel te korte rokjes. Gisteren leek ze echter op een struisvogel door haar bizarre jurk- en handtaskeuze. 



Taylor Momsen.
Taylor Momsen.



Tienersterretje uit 'Gossip Girl' en wannabe rebel Tayler Momsen deed weer net iets te hard haar best in een poging over te komen niets om stijl te geven. Het resultaat waren pandaogen en een iets te diep decolleté voor een 17-jarige.  (br.nina)



08-11-2010 om 12:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De collectie van Lanvin voor H&M staat online

De collectie van Lanvin voor H&M staat online

Klik op de foto om hem te bekijken







Het is zover de nieuwe officiële collectie van Lanvin voor H&M staat online. De verkoop gaat van start op 23 november .

Gevreesd werd dat de collectie nogal somber ging zijn (met veel zwart), maar op de valreep raakte bekend dat Lanvin bepaalde jurken ook in felle kleuren als fuschsia, rood en geel heeft gemaakt.

Opvallend is dat de collectie veel extreem korte jurken en rokjes telt, wat maakt dat ze zeker niet voor iedereen flatterend zal zijn. Tegelijk heeft H&M ook zijn prijzenpolitiek aangepast: waar sommige stukkenongeveer 30 euro kosten, zullen de leukste jurken en jassen gemakkelijk 150 tot 200 euro kosten. Ook geen budget voor iedereen...



 
http://img560.imageshack.us/img560/6324/lanvin1.jpg




De collectie, ontworpen door Alber Elbaz, telt 48 stukken en zal wereldwijd in 800 winkels verkocht worden .


08-11-2010 om 10:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 modeklassiekers die elke vrouw zou moeten hebben

10 modeklassiekers die elke vrouw zou moeten hebben




Een garderobe is niet compleet zonder enkele onmisbare basisstukken en modeklassiekers. Deze kledingsstukken zijn quasi tijdloos, passen bij zowat alle stijlen en alle situaties en zijn grandioos in al hun eenvoud. De enige voorwaarde is dat je de juiste versie koopt, zodat het karen kan meegaan.


1)    Trench coat
De trench coat is elegant, biedt echt bescherming tegen regen en wind, laat zich dragen op jurken, broeken en rokken en kan voor jong en oud.

Hoe draag je het? Op een formele gelegenheid kan je de riem netjes dragen, maar het mag allemaal wat losser en kan je de jas laten openhangen, of knoop je de riem nonchalant op je zij.  Kies altijd voor een dubbele rij knopen, dat is eleganter dan een enkele rij.






Zorg ervoor dat je jas net iets langer is dan je rok. De enige uitzondering hierop is als je een korte trench draagt, met hoge hakken. Een trench combineer je trouwens best altijd met (hoge) hakken, anders doe je het elegante effect compleet teniet (ook met ballerina's).

Ook technisch moet de jas goed gemaakt zijn: de epauletten moeten eindigen aan de naad van de schouder, en zorg ervoor dat de split op de achterkant niet opent als je de jas sluit, of je kont steekt er (niet zo elegant) uit.




2)    Een pak
Voor fashionista's is het summum een pakje van Chanel, dat traditioneel bestaat uit een wollen rok en bijpassend vest, vaak versierd met enkele lijnen. Maar de prijs (gemakkelijk 6.000 euro) maken dit niet bepaald voor iedereen toegankelijk. Een net pak is voor vrouwen met een carrière wel onontbeerlijk. Een kokerrok of rechte rok boven de knie, een onberispelijk hemd en een modieus jasje kunnen ook al wonderen doen, zeker gecombineerd met een pump en attitude. Mode is immers niet alleen wat je draagt, maar ook hoe je het draagt.







3)    De perfecte broek

Vergeet de modebroek (even), en kies ook voor een tijdloze broek. Deze broek is wijd genoeg om in een rechte lijn te vallen van heup tot vloer, flatteert iedereen en is zowel gekleed als comfortabel.
Kies liever een broek met een rits aan de zijkant. De perfecte broek vinden is moeilijker dan het lijkt en niet opgeven en blijven passen zijn dan ook de toverwoorden. Het mag niet te veel spannen in het kruis, niet gapen aan de rug of te veel zakken als je door de knieën gaat.







4)    Een wit hemd
Een tijdloze klassieker en tevens onmisbaar: een wit hemd. Het maakt je gezicht frisser en je outfit minder donker. Het past zowel op jeans als op een geklede broek of een pak en is daardoor hét hebbeding.






Zo kies je het juiste hemd:
-    Vergeet het klassieke hemd, en kies voor een getailleerd of een wikkelexemplaar.
-    De schoudernaden moeten mooi passen, de knopen mogen niet opengaan of gapen en een naad op de borst moet onder het midden van de borsten vallen.
-    Laat een of twee knoopjes open voor de 'hint' van decolleté






5)    Een trui van kasjmier
Geen goedkope stof, maar wel chique en tijdloos voor vrouwen vanaf mid-30. Bedenk dat in dit geval duurder wel beter is: het kasjmier is kwalitatiever, zal minder pluizen en langer meegaan. Om het nog langer te kunnen dragen was je de trui best met de hand, en leg je hem van tijd tot tijd in de diepvries. Wie geen kasjmier kan betalen, kan het ook met angorawol proberen.



6)    Een maxi-jurk
Al seizoenen lang een hit om alle juiste redenen: comfortabel, eenvoudig en het verstopt een boel probleemzones. Het is vooral een zomerstuk.






Zo kies je de juiste:
-    Ben je klein, kies dan voor een lichte stof zoals katoen of zijde en een grote decolleté of strapless. Dit zal je lichaam langer maken, vooral als je het combineert met (slee)hakken.
-    Ben je aan de mollige kant, kies dan voor een empire line: onder de borsten is een rekbaar stuk ingebouwd wat een mooie lijn geeft (en veel verstopt)
-    Combineer een maxidress nooit met een riem en altijd met een grote zonnebril en een oversized handtas.




7)    Het kleine zwarte jurkje
Een onverwoestbare klassieker en de favoriet van elke vrouw, om één belangrijke reden: je kan de stijl en de accessoires volledig zelf kiezen, waardoor je zowel elegant kan zijn als je eigen stijl kan dragen.





Zo kies je de juiste:

-Halternek: voor wie aandacht wil vestigen op decolleté en schouders (en net geen op de heupen). Kies altijd voor verstelbare bandjes. Heb je het koud of voel je je oncomfortabel met blote armen, combineer dan met een toffe bolera of elegante sjaal. Draag zeker geen halsketting.

- Zonder mouwtjes: elegant voor de slanke oudere vrouw omdat het de nadruk legt op de proporties van het lichaam. Wie een zandloperfiguur heeft of wat dikker is, kan dit best vermijden. Jongere vrouwen kiezen beter voor strapless.

- Wrap: om je rondingen te tonen en je buik toch te verstoppen

- Off shoulder: voor wie de schouders wil benadrukken, zonder te veel te tonen.



8) Een paar goede laarzen
Een tikje sexy, een tikje stier maar altijd elegant en ideaal voor in de winter.





Zo kies je de juiste:
-    Ken je benen, en kies enkel voor enkellaarsjes en een minirok als je er de benen voor hebt
-    Combineer nooit een minirok met een dijlaars - dat is iets voor Pretty Women.
-    Verleng je silhouet door je laarzen, kousen en rok in hetzelfde kleur te dragen
-    Kies voor laarzen met een hak(je) tenzij je deze over een jeans wil dragen, dan kunnen platte laarzen ook.
-    Vermijd Ugg-boots
-    Wie goed gevormde kuiten en benen heeft en in het reguliere aanbod maar moeilijk laarzen vindt, kan misschien eens rondsnuisteren op duoboots.com. Goedkoop is het zeker niet, maar je vindt er misschien wel een paar dat past.






9) Iets rood

Rood is de kleur die verleidt, die passie oproept en die de monotonie doorbreekt. Hert is een gedurfd kleur om te dragen, daarom dat iedereen voor zichzelf moet uitmaken hoe ver ze willen gaan. Een rood T-shirt of een sjaal voor de ene, een jurk of zelfs een broek voor de andere. Kies een tint die bij je past, en combineer het met neutrale effen kleuren.






10) Jeans
Een jeansbroek, we kunnen niet meer zonder. De perfecte jeansbroek vinden is vaak een lijdensweg, maar eens je hem hebt gevonden wil je hem nooit meer kwijt. Welke cut, stijl of kleur je kiest, is afhankelijk van je look. Jonge hipsters kiezen voor een afgewassen skinny jeans, modieuzere types kiezen voor een stone washed bootcut en volumineuze types kiezen beter voor een rechte pijp. Ook hier is het mantra veel passen en niet opgeven. Voor een goede jeans betaal je ook wat, maar wie de broek goed verzorgt, zit voor jaren goed. (br.nina)



07-11-2010 om 11:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armani gaat in zee met Reebok

Armani gaat in zee met Reebok


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/armani.jpg?t=1288992665



Fashionista's die maar moeilijk aan het sporten slaan, krijgen nu een extra stimulans: het modehuis Armani gaat namelijk samenwerken met Reebok.

Modebewust sporten, dat is wat Reebok en Armani met hun samenwerking willen bekomen. De vrucht van hun samenwerking zal een speciale versie van de EasyTone-sportschoen zijn. De schoen wordt in het zwart uitgevoerd en krijgt lederen details. Kleur in je ensemble kan je brengen met behulp van de bijgeleverde kleurrijke veters. (br.she)


06-11-2010 om 10:27 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
05-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tepelsticker is trendy vervanger van beha

Tepelsticker is trendy vervanger van beha





Topmodellen gaan topless in de Britse Vogue, ze dragen geen beha's maar strategisch geplaatste plakkers. Een nieuwe modetrend in aantocht?


Nederlands topmodel Lara Stone draagt voor het novembernummer van de Britse Vogue een bolero met daaronder enkel een paar zilveren tepelstickers in stervorm. Ze worden omschreven als 'lichaamsjuwelen' en kosten ongeveer 173 euro, een prijs waarvoor je al enkele steungevende beha's kan kopen. Model Lily Donaldson echter moet het met nog minder stellen en kan haar borsten onder haar lokken verstoppen, Kate Moss gebruikt haar linkerarm als 'schild', Naomi Campbell geeft alles bloot.






Betekent dit borstennummer van Vogue een nieuwe lingerietrend? Steeds meer vrouwen lijken er minder problemen mee te hebben hun boezem te ontbloten. Amerikaans tienersterretje en fashionista Tayler Momsen ontblootte onlangs tijdens een optreden haar borsten, op haar tepels droeg ze zwarte plakband. Trendsetter Lady Gaga deed het haar enkele jaren geleden voor om toch 'zedig' voor te komen in een transparant catsuit. Rihanna ging vorig jaar uit in Vegas met stervormige stickers en blazer, sexy Dita Von Teese draagt dit accessoire al jaren tijdens haar burleske shows. (br.hln)



05-11-2010 om 21:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ballet is terug in de mode

Ballet is terug in de mode





Door een reeks balletfilms is de balletlook terug in de mode. Dat gaat verder dan de ballerinaschoenen en de bolero die al enkele jaren terug een plekje in de schoenenkast hebben veroverd. Ook in jurken, rokjes en andere kledingsstukken is de balletinvloed zichtbaar.






*Jurken


Een simpel bovenstukje, met gewone of zonder bandjes, gecombineerd met een wijde rok in korte laagjes, wat volume creëert. Dit kan zowel kort als halflang (tot boven de knie), en wordt gedragen met een hoge hak.

Vaak is de combinatie zwart-oudroze populair, maar in principe kan het ook monochroom of in andere combinaties. De overgang tussen bovenstuk en rok kan gemaakt worden door een brede, zwarte elastische band. In de rok kan tule verwerkt zijn,maar dat hoeft niet.






*Rok
Ongeveer hetzelfde principe als de jurk, maar zonder het aangehechte bovenstuk. Echte tutu's zijn echter niet de bedoeling, wél volumineuze laagjes.

*Body
Te dragen op een rok: de body. Met driekwartmouwen, een mooie decolleté of hoog aangesloten: dat maakt niet uit.







*Truitjes
De bolero heeft al een tijdje terug zijn vaste plek weer opgeëist, maar ook de wikkeltrui is terug. Dit geklede truitje sluit niet klassiek in het midden, maar sla je over elkaar en knoop je vast op je rug. Het is een eenvoudige maar doeltreffende manier om een taille te suggereren en staat erg elegant. Kies voor zachte pastelkleuren, eventueel wol of kasjmier.

*Schoenen
Er zijn uiteraard de ballerina's die in alle kleuren, patronen en prijsklasses voorkomen. Andere schoenen met een 'ballet touch' zijn die met linten, die zich kruisen over de voet en samenkomen aan de enkel, zoals de pointes van ballerina's.









*Designers
Erdem en David Koma lieten zich inspireren door ballet en dansers in hun collecties voor 2011. De twee ontwerpers vertaalden dat principe nogal vrij, en pure balletelementen zijn moelijk te spotten. Koma inspireerde zich naar eigen zeggen vooral op het beeld van de ballerina: een fysiek sterke vrouw in een fragiel kader. De foto's onderaan tonen enkele stukken uit hun collecties.

De ballettrend is geen dominante trend. Dat wil zeggen dat vooral stukken uit de collectie zullen gecombineerd worden met andere kledingsstukken om zo een nieuwe look te creëren.

Wat de trend echt in gang heeft gezet, is de nieuwste Nathalie Portman-film 'Black Swan' waarin ze een getormenteerde ballerina vertolkt. Emily Blunt neemt een gelijkaardige rol op in The Adjustment Bureau.



05-11-2010 om 15:25 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
04-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lingerieshow voor het goede doel

Lingerieshow voor het goede doel


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/lingerieshow1.jpg?t=1288778623




De lingerieshow in New York georganiseerd door Seven Bar Foundation moet vrouwen die in armoede leven helpen. Dit deden ze door aandacht te trekken met modellen in string. Daarnaast zagen we op de catwalk latexlingerie van Atsuko Kudo en kant van Carine Gilson.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/lingerieshow.jpg?t=1288778694




Model Veronica Webb die een lichtgevend korset showde: "Mensen zouden niet enthousiast zijn om naar een evenement te komen waar je over microfinanciën moet discussiëren. Dus waarom dit probleem niet aankaarten door modellen sexy lingerie te laten showen?"
 

De Amerikaanse actrice Sofia Vergara vond het alvast een goed initiatief. "Ik was zelf een alleenstaande moeder, sommige vrouwen hebben gewoon wat hulp nodig op financieel vlak."




http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/catwalk.jpg?t=1288778935




04-11-2010 om 01:38 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
03-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift krijgt eigen parfum

Taylor Swift krijgt eigen parfum


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/taylor-swift.jpg?t=1288699389


De Amerikaanse zangeres Taylor Swift werkt aan een nieuw project. Ze gaat namelijk een eigen parfum op de markt brengen.

De 20-jarige Swift werkt samen met beautymerk Elizabeth Arden, dat ook al parfums van Britney Spears en Mariah Carey op de markt bracht. De 'You belong to me'-zangeres is naar eigen zeggen zeer betrokken bij het project en is enorm blij met haar eigen geurtje.

"Ik houd ervan hoe parfums een herinnering kunnen oproepen. Sommige geuren herinneren je aan bepaalde gebeurtenissen en mensen in je leven, dat vind ik mooi", aldus de zangeres.

Het parfum ligt eind volgend jaar in de rekken.(br.she)



03-11-2010 om 01:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Defilé van chocoladen jurken tot en met 1 nov

Defilé van chocoladen jurken tot en met 1 nov

Klik op de foto om een clip van het defilé te bekijken






Mode om van te genieten, zo zou je het zestiende 'Salon du Chocolat' het best kunnen omschrijven. 130 chocolatiers toonden, in samenwerking met enkele mode-ontwerpers, hun 'métier' door de modellen in lekkere outfits te heisen. De catwalk loopt nog tot en met maandag aan de 'Porte de Versailles' in Parijs . Nadien wordt het ongetwijfeld smullen...




02-11-2010 om 11:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!