Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

30-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug in je oude jeans passen is beter dan seks

Terug in je oude jeans passen is beter dan seks





Terug in je oude jeans passen: het lijkt de ultieme fantasie van een heleboel vrouwen. Het gevoel is beter dan seks, stellen Britse dames na een rondvraag door Special K.

Bewaren
Een jeans die als gegoten zit, kan op vrouwelijke sympathie rekenen, zo blijkt. Meer dan 35 procent van de 2.200 ondervraagden bewaart dat speciale paar in de hoop er ooit weer in te kunnen.

Seks
Passen de dames terug in hun favoriete jeans, lijkt dit het sublieme gevoel. 29 procent beweert dat dit beter dan seks is, 28 procent koestert het meer dan een promotie. 1 op 10 laat er graag een huwelijksaanzoek voor schieten.






De fantasie gaat ver. De looks van Brad Pitt of George Clooney wegen voor 1 op 3 dames niet op tegen de ultieme jeansdroom. Volgens onderzoekster Bryant van Special K heeft dat alles te maken met de endorfines die vrijgekomen als een vrouw iets bereikt wat ze echt wil.


30-12-2009 om 12:02 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
29-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het trendsalfabet voor 2010

Het trendsalfabet voor 2010


Hou ze in het oog, want dit worden belangrijke trends in 2010.



Aanrader
Reclame geloven we niet meer, maar de mond-tot-mondreclame werkt nog prima. Laat je leiden door de aanradertjes van je vrienden.

Boyfriend shirt
Na de boyfriend jeans en de boyfriend blazer, komt het boyfriend shirt. Dat een wit, mannelijk overhemd, voor haar. Hoé je het draagt, is nog niet helemaal duidelijk.

Cat look
In navolging van de 'winged eyes', worden ook de zonnebrillen eleganter, minder groot en katachtig. Een retrotrend, want de brillen waren al eens een vette hit in de jaren '50.

Denk aan jezelf
Niet dat je jezelf altijd op de eerste plaats moet zetten, maar bewust tijd nemen voor jezelf, om te ontspannen, om je te verwennen, om tot jezelf te komen, is hot.

Ecologische seks
De vraag naar ecologisch verantwoorde seksspeeltjes blijft stijgen. Vibrators zonder schadelijke stoffen, milieuvriendelijke condooms en natuurlijke massageoliën worden nog belangrijker in 2010.

Flavonoïden
Flavonoïden gaan een steeds grotere rol spelen in onze voeding. De stoffen bepalen de kleur van fruit en groenten en ze hebben vaak een antioxiderende werking.

Goedkope(re) handtas
We meldden het al: celebs zijn dol op de goedkope(re) handtassen van Chanel. Chanel Cocoon zijn grote, luchtige, omkeerbare tassen in nylon en leer.

Huiselijk parfum
Parfums waarin leder of tabak verwerkt zit, zijn aan een opmars bezig. Ze passen in de huiselijke trend, waarin we genieten van elkaar in een gezellige, veilige sfeer.

Innerlijke rust
Het zijn onzekere tijden, wat innerlijke rust des te belangrijker maakt. Wie ben je, wat doe je en waarom: het zijn de vragen die je moeten brengen tot wie je wil zijn en wat je wil doen, zodat je innerlijke rust kan vinden.

Jeans
Jeans blijft, zoals gewoonlijk. De gescheurde jeans waar de celebs in 2009 al dol op waren, blijft 'big' in 2010.

Kalm en sereen
De stresskonijnen, rondhollen als kip zonder kop, druk druk druk doen... vergeet dat maar. Stress en onzekerheid is er al genoeg, kalm en sereen doorwerken is het streefdoel.

Last minute shoppen
Last minute vakanties, de supermarkt binnenstappen een half uur voor sluitingsuur of kleren shoppen als het seizoen ten einde loopt, in de hoop een pak kortingen mee te pikken: dat gebeurt vaker en vaker.

Mouwloos
Blote armen zijn hét van hét. Heb je het snel kou, kies dan voor halflange of driekwart mouwen, maar blijf altijd een stukje arm tonen.

Natuurlijk
In onze voeding is een trend naar het natuurlijke waar te nemen, weg van bereidingen met te veel zout, suikers, smaak- en bewaarstoffen. De pure groenten, de zuivere vruchten, in natuurlijke bereidingen.

Ondergoed
Het lijkt logisch, maar ondergoed blijft belangrijk. Ook hier worden ecologische en fair trade stoffen belangrijker, zolang het model hip is.

Platinablond
Tot spijt van wie het benijdt: (valse) blondjes zijn weer helemaal terug. Met de geblondeerde haren worden ook korte en halflange kapsels weer populairder. Lang, geblondeerd haar onderhouden vergt immers heel wat werk.

Rijnstenen en strass
Een tikje ouderwets, maar rijnstenen en strass worden dé stenen in juwelen in 2010.

Straatmode
Omdat zo'n beetje alles 'in' is, wordt straatmode des te belangrijker. Wat daar te zien is, is de mode en bepaalt de richting.

Trainen
Sporten ja, maar niet in het wilde weg. Met TRX suspension training sport je functioneel en worden je spieren getraind.

Uniek
Vergeet het hersenloos achterna hollen van merken, uniek zijn en een eigen stijl ontwikkelen wordt superhip. Geen Uggs, geen crocs, geen it-bags, geen manolo's, maar wat jij wil in een combinatie die jij kiest. Verkoop het met veel zelfvertrouwen en iedereen trapt er in. (zie ook straatmode)

Vintage
De vintagerage blijft aanhouden. Je kan de kleerkasten van oma's, tantes en moeders plunderen en die kledij moderniseren of met wat nieuwe stukken combineren. Kies zelf en wees uniek.

Wijnbars
Champagne is op de terugweg, maar wijn blijft in. Een avondje uit hoeft niet in een rokerig café, maar liever in een stijlvolle wijnbar.

X-factor
Het leek ooit een modewoord, maar uiteindelijk in de X-factor een van de meest belangrijke begrippen worden. Het is 'iets', iets ongrijpbaars, dat sommigen hebben en anderen niet. Of sommigen hebben het maar volgens bepaalde mensen. Het betekent voor iedereen iets anders, maar koester je eigen X-factor.

Y-generatie
De Y-generatie begint af te studeren en de arbeidsmarkt te betreden. Deze generatie is verwend, opgegroeid in een periode van voorspoed en niet zomaar bereid te plooien voor tradities en hiërarchie. Dat maakt het moeilijk voor hen om hun draai te vinden, en de realitycheck kan zeer pijnlijk zijn. 2010 is zo goed als een startjaar voor deze generatie. Stilaan zullen ze opklimmen, de koers in politieke partijen, organisaties en bedrijven beginnen mee bepalen en hun stempel op de wereld drukken.

Zenfood
In crisistijden hadden we nood aan 'comfort food', maar de crisis is zowat bedwongen en nu wordt zenfood belangrijker. Rust en gezondheid staan daarbij bovenaan. Verse muntthee is daar het perfecte voorbeeld van.



29-12-2009 om 22:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tips voor een stralende make-up

Tips voor een stralende make-up


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/25/464969/emily-didonato-nieuwe-ambassadrice-maybelline-new-york_1_515x0.jpg



1. Een goede basis is essentieel. Bereid de huid voor op de make-up door eerst een dagverzorging aan te brengen. Na een grondige reiniging is de huid klaar voor een goede vochtinbrengende crème waar straks alle make-up netjes op blijft zitten. 


2. Breng concealer aan op de schaduwplekjes in het gezicht, meestal onder de ogen, langs de neusvleugels en net onder de onderlip.




Geen feest zonder make-up. Hoe creëer je zelf die feestelijke glamourlook?


Tip: Om een 'wakker'effect te creeren zou je het ook net naast de ogen aan kunnen brengen en net onder de wenkbrauw. Vervaag het door kloppende bewegingen te maken. De juiste kleur moet een tint lichter zijn dan de huidskleur.

3. Met een foundation verdwijnen kleine oneffenheden en krijgt de huid een egaal effect. De kleur van de foundation is daarbij uiterst belangrijk. De juiste kleur moet zo dicht mogelijk bij je eigen huidskleur komen. Kijk goed in de spiegel naar je huid en breng het aan op eventuele roodheid en/of oneffenheden in het gezicht. 

4. Gebruik een poeder om de huid te matteren zodat die door de dag heen minder snel 'glimt'. Ook is een poeder geschikt om de make-up te fixeren zodat deze mooi op zijn plek blijft zitten. De kleur van de poeder moet zo dicht mogelijk bij je eigen huidskleur liggen.

Tip: Breng de poeder aan op de T-zone (voorhoofd, neus en kin) en op de oogleden en lippen.

5. Met een blush haal je de kleur in je gezicht weer op zodat je een 'fris' effect krijgt. Breng het aan op de jukbeenderen en slapen.

Tip: wanneer je een lipstick gebruikt in een rood/roze tint kun je deze ook als blusher gebruiken voor een verassend effect!

6.  Borstel met een wenkbrauwborsteltje de haartjes in model. Teken met een potlood of poeder de wenkbrauw in zodat je geen huid meer ziet door de wenkbrauw heen. Je krijgt het mooiste en meest natuurlijk resultaat als de kleur het dichtste bij de haarkleur komt. Kies eerder voor een tint lichter dan donkerder, de wenkbrauwen zijn namelijk het meest bepalend voor de uitdrukking in het gezicht.

Tip: Mocht je al volle wenkbrauwen van jezelf hebben dan kun je deze in model houden met een wax, hairspray of een speciale wenkbrauwgel.

7. Je kunt al snel sprekende ogen creëren door alleen een mascara te gebruiken. Gebruik zwarte mascara voor de bovenwimpers en een donkerbruine kleur voor de onderste, zo krijg je het mooiste effect. Breng niet teveel lagen aan, anders krijg je een onnatuurlijk en vaak klonterig effect.

8. Wil je Smokey Eyes voor het feest? Teken een lijntje met een zwart oogpotlood net boven de wimperrand en aan de onderkant net onder de wimperrand. Voor een krachtiger effect kun je ook de binnenste randjes aanzetten met het potlood. Zorg ervoor dat de lijntjes mooi vervaagd zijn, gebruik daarvoor je vingers of een wattenstaafje.

Gebruik een kleur oogschaduw in een warm bruin of grijstint en breng deze aan op het bewegende ooglid en vervaag het naar boven toe. Breng dezelfde kleur oogschaduw ook aan onder de ogen.

Tip: Het is heel belangrijk dat je alles met elkaar vervaagt voor een mooi zwoel en mysterieus effect.

9. Last but not least, de lippen: overdag is het mooi als de lippen een natuurlijke 'look' hebben. Hiervoor kun je een gloss of lipstick gebruiken. Vrouwen van middelbare leeftijd mogen lipstick gebruiken met veel pigment (kleur). Een lippotloodje is ideaal om de lippen vorm te geven en om ervoor te zorgen dat de lipstick niet in de lijntjes 'loopt'.

Tip: Door een beetje gloss op de onderlip aan te brengen lijken de lippen voller.



28-12-2009 om 14:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs dol op 'goedkope' handtassen van Chanel

Celebs dol op 'goedkope' handtassen van Chanel





Dat Lily Allen gek is op de handtassenlijn Coco Cocoon die ze voor Chanel promootte, is niet verrassend. Maar de goedkopere collectie slaat ook aan bij tal van andere fashionable celebs.






Knuffelgehalte

Gwen Stefani, Claudia Schiffer, Freida Pinto en Sarah Jessica Parker, het lijstje met bekende fashionista's die fan zijn van de nieuwe handtassenlijn van Chanel groeit snel aan. Het gaat om een collectie grote tassen uit nylon. De prijzen starten vanaf 900 euro, wat goedkoop is voor een exemplaar van Chanel. Vooral het grote knuffelgehalte van de ontwerpen, de modellen zijn gewatteerd, zorgt voor de grote belangstelling. Sarah Jessica Parker en Claudia Schiffer kiezen voor het ruitpatroon, Gwen Stefani en Freida Pinto gaan voor het bowlingmodel.




28-12-2009 om 01:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Industrieel Yves Rocher (79) overleden

Industrieel Yves Rocher (79) overleden


Yves Rocher, archieffoto uit 1982


De Franse industrieel Yves Rocher, voorzitter van het gelijknamige schoonheidsbedrijf, is vandaag op 79-jarige leeftijd gestorven in Parijs. Dat heeft een woordvoerder van de groep bekendgemaakt.

2 miljard euro
De groep Yves Rocher telt wereldwijd meer dan 15.000 werknemers en heeft een omzet van 2 miljard euro, aldus de internetsite van de groep, die zegt ongeveer 40 miljoen klanten te tellen.



27-12-2009 om 14:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zo straal je bij kaarslicht

Zo straal je bij kaarslicht





Kaarsjes zijn een van de favoriete verlichtingsmethodes tijdens deze donkere feestdagen. Een diner bij kaarslicht, al dan niet intiem, behoort zeker bij de mogelijkheden. Maar opgelet, wil je ook stralen bij weinig licht, dan moet je je make-up aanpassen, zo waarschuwt Trendystyle.net. 

1) Huidskleur
Als je een foundation draagt, kies die dan een tintje lichter dan je eigen huidskleur. Donkere foundation komt in een donkere omgeving zwaar over. Kies ook voor een licht dekkende en licht glanzende (geen matte!) foundation, zo straal je vanzelf extra.

Wie wel eens durft te grijpen naar een zelfbruinende crème, laat deze ook beter liggen en kiest voor een gewone hydraterende crème die je huid fris doet lijken.

Voor blush en bronzing powder geldt 'licht en luchtig', en kies bij voorkeur voor een poeder met licht glitterend effect.

2) Camoufleer
Puistjes en vlekjes maskeer je met een camoufleerstick, wallen en donkere randen probeer je vakkundig te verbergen. Let op dat je niet te veel product gebruikt, vooral niet onder de ogen.

3) Schaduwen
Kaarsen werpen schaduwen, ook over je gezicht. Hou daarom de T-zone (voorhoofd, neus, kin) lichter, jukbeenderen accentueer je ook maar heel lichtjes en niet met donkere producten.

4) Wenkbrauwen
Geef je wenkbrauwen een mooie vorm, zo wordt de look van jouw gezicht bepaalt. Ook als je dit nog niet goed kan, is dit een goed idee: kaarslicht verdoezelt een beetje, dus een klein foutje is dan minder zichtbaar.

5) Ogen
Gebruik oogschaduw met (zachte) glitters als je fonkelende ogen wil. Wie een zwoele blik verkiest, kiest beter natuurlijke kleuren als bruin, grijs en taupe en geen harde kleuren zoals blauw en groen. Tip: geef je binnenste ooghoeken een lichtpuntje met wat lichtere oogschaduw.

Een zwart lijntje kan wel, zolang het dun blijft en tussen de wimpers wordt aangebracht en niet erboven of eronder. Ook een zilver lijntje kan, voor heet lichter effect.

6) Mascara
Een tikje zwarte mascara kan wonderen doen, en dat is bij kaarslicht niet anders. Gebruik altijd kwaliteit, vermijd klonters en kies indien nodig voor een waterproofmascara. Wie maar weinig of kleine wimpers heeft, kan best gebruik maken van een mascara met 'verlengend' effect.

7) Lippen
Laat je lippen sensueel glanzen met een goede lipgloss. Kies niet voor te rode lippen, die lijken in het licht algauw donker of zelfs zwart.

8) De neus wil ook wat
Bij kaarslicht zijn de ogen ietwat uitgeschakeld. Speel daarom zeker in op dat andere verleidelijke zintuig: de reukzin. Breng een parfum aan dat bij je past. Doe dit niet té subtiel, maar overdrijf ook zeker niet. Wat je mist aan zicht, kan dus goedgemaakt worden met geur.



26-12-2009 om 14:38 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
25-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draag de kleuren die je passen

Draag de kleuren die je passen





Hoe komt het dat jouw vriendin er stralend uitziet in die blauwe trui terwijl jij er vermoeid of bleek mee staat? De reden is simpel: kleuren moeten passen. Achterhaal zelf of laat kleurenexperten aantonen  welk effect tinten op de uitstraling hebben. Het resultaat is bij ieder verschillend.

Volmaakte tint
Kleurenanalyse is een wetenschap, al jaren gebruikt en goedgekeurd door vele stylisten en andere deskundigen. Wie de juiste kleuren draagt, krijgt immers stijl, zelfwaarde en uitstraling. De meeste mensen onderschatten het belang van kleuren. Verkeerde tinten kunnen je uitstraling en imago volledig  naar de vaantjes helpen. Bepaalde onvolmaaktheden vallen meer op of je teint wordt valer en grauwer. Modetinten kunnen dan wel heel mooi zijn, als ze niet binnen jouw kleurenpalet horen, blijf je er beter af.

Ontstaan
Kleurenanalyse werd uitgevonden door ene Zwitserse schilder Johannes Itten (1888-1967). Hij stelde vast dat wanneer zijn studenten dezelfde scènes dienden te schilderen, de ene voor koele tinten kies en de andere warme ondertonen prefereerde. In 1947 onderzocht de man dit fenomeen en kwam erachter dat degenen die warme tinten gebruikten, eerder een huid met goudachtige ondertoon, blonder haar en donkere warme ogen hadden.
De studenten die koelere tinten namen, hadden een blauwroze ondertoon en koelere oogtinten. Blijkbaar werden de studenten instinctief naar hun individuele kleurentoon getrokken.




Julia Roberts als herfsttype.
Julia Roberts als herfsttype.



Warm versus koel
De warme tinten hebben een gele ondertoon. Denk daarbij aan herfstwandelingen met rijke goudschakeringen, oranjebruine, kaki, rode, camel en beige tinten. Koele tinten doen denken aan winterdagen met pure besneeuwde landschappen. Ijzige grijstinten, blauw, roze, fuchsia, paars en zwart en wit.

Spiegel
Hoe kom je erachter tot welke categorie je behoort? Ga langs bij een kleurenstyliste of ga zelf op ontdekking. Plaats je voor een spiegel in natuurlijk licht en dek met een haarband al het haar af. Ook de nek en decolleté horen onbedekt. Juwelen en make-up ban je eveneens.

Kijk in de spiegel en hou een spierwitte stof onder je huid. Herhaal dit met een crème-kleurige tint. Kijk naar de helderheid van je ogen en beoordeel welke stofjes deze doen oplichten.

Ben je een warm type, schenkt de warme tint je huid een warmere gloed. Het witte maakt je fletser. Ben je een koeler type, werkt het omgekeerde.

Kleurenspecialist
Om je type en de juiste kleuren helemaal te vinden, ga je maar beter langs bij een kleurenspecialiste. Die gaat op zoek naar jouw type en kijkt naar verschillende ondertonen zoals licht of donker, koel of warm, helder of zacht. Of je een winter, zomer, herfst of lentetype is, is vaak niet meteen te bepalen. Dat wordt pas duidelijk nadat je alle kleurtinten hebt gedragen.

Types
Een lentetype heeft een warme, perzikkleurige huid, vaak zomersproetjes en blonde haren met een gouden glans. Een zomertype heeft een koele, rozige huidskleur en asblonde haren. Een herfsttype heeft een warm goudgele huidskleur en warme, roodbruine haren. Een wintertype heeft een koele huidskleur en koele donkerbruine tot diep zwarte haren.
 
Lentetype
Dit type heeft een stralende huid en houdt over het algemeen lange tijd een jeugdige uitstraling. Goud is het sleutelwoord bij de "lentevrouw". Je hebt goudblond, Karamel/kleurig of rossig haar en helderblauwe, grijze of zeegroene ogen.

Pastelkleuren die zacht in elkaar overlopen staan jou
prachtig. Je hebt een tere huid waar warm/roze en perziktinten het best bij passen. Kies kleding met kleuren als ivoor, crème, warm beige, bruin, camel, marine, vanillegeel, goudgeel, perzik, abrikoos, zalm, koraal, oranjerood, tomatenrood, mosgroen, olijfgroen, turkoois, lavendelblauw, aubergine.

Zomertype
Het zomertype kan zowel blond als donker zijn. Misschien was je als kind heel blond en is jouw haar later donkerder geworden.
De kleur van de ogen varieert van hazelnoot tot blauw of (zee)groen. Bij het zomertype passen zachte kleuren. Pasteltinten als roze, blauw en hazelnoot zijn geschikt, aan felle contrasten kun jij je beter niet wagen.

Kleding: Eierschaal, roze beige, licht tot donkergrijs, blauwgrijs, marine, licht tot medium blauw, helderblauw, koningsblauw, turkoois, citroengeel, zuivergroen, blauwgroen, helderrood, paars, pruimkleur, lichtroze, dieproze, blauwrood, lichtviolet.

 
Herfsttype
Je kunt blond, donker of rood zijn, maar jouw tint heeft een goudkleurige ondertoon en dat maakt je het echte "herfsttype".

Kleding als ivoor, crème, warm beige, bruin, camel, marine, aubergine, vanillegeel, goudgeel, mosterd, roest, perzik, abrikoos, zalm, tomatenrood, mosgroen, olijfgroen, denne/groen, turkoois, lavendelblauw.




Een wintertype.
Een wintertype.


 
Wintertype
Het echte "wintertype" heeft donker haar en donkere ogen.
De olijfkleurige huid met grijsbeige ondertoon komt helemaal tot leven door koele winterkleuren.

Bij het wintertype passen blauwtinten met zwarte accenten en helderwitte blikvangers in fluwelen en glanzende stoffen met grafische dessins. Kleding: wit, zwartbruin, licht tot donkergrijs, blauwgrijs, zwart, marine, licht tot medium blauw, helderblauw, ijsblauw, koningsblauw, turkoois, citroengeel, zuivergroen, ijsgroen, blauwgroen, magenta, fuchsia, bordeaux, helderrood, lichtroze, dieproze, blauwrood, paars, pruim.



25-12-2009 om 23:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alexa Chung verslaat Kate Moss als best geklede celeb

Alexa Chung verslaat Kate Moss als best geklede celeb


Alexa Chung


Alexa Chung, een Britse tv-presentatrice en ex-model, stoot Kate Moss van de troon als best geklede celeb. De lijst wordt jaarlijks samengesteld door modemagazine Vogue.

 
De 26-jarige presentatrice voor de Britse MTV en gewezen model werd geprezen om haar grappige stijl. Kate Moss, die bijna twintig jaar als de meest fashionable persoon werd verkozen, kwam slechts op de tiende plaats, een plekje hoger dan lady Gaga. De Franse actrice Audrey Tautou is de tweede best geklede celeb, gevolgd door haar Amerikaanse collega Sarah Jessica Parker.



Kate Moss



Emma Watson, actrice in de Harry Potter-films, die met haar modelopdracht voor Burberry de eerste stapjes in de modewereld zette, kwam op de zesde plaats. Lady Gaga kreeg dan toch een plekje in de top 20, maar Vogue is niet zeker of ze het wel verdient. "Is ze dapper, fout, geniaal of gewoon gek? Wie weet? Niet verrassend, maar wel ongewoon voor een first lady, is de veertiende plaats van Michelle Obama. Zij verdient deze om haar prachtige bovenarmen en tunieken die ze steeds mooi met een riem combineert.


De top 20:
1. Alexa Chung
2. Audrey Tautou
3. Sarah Jessica Parker
4. Cheryl Cole
5. Dannii Minogue
6. Emma Watson
7. Sienna Miller
8. Diane Kruger
9. Freida Pinto
10. Kate Moss
11. Lady Gaga
12. Lily Donaldson
13. Leighton Meester
14. Michelle Obama
15. Angelina Jolie
16. Georgia May Jagger
17. Anna Friel
18. Olivia Palermo
19. Carla Bruni
20. Beth Ditto



24-12-2009 om 20:16 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hypnotiserende blik in een oogopslag

Hypnotiserende blik in een oogopslag


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/12/13/826409/hypnotiserende-blik-in-een-oogopslag_1_515x0.jpg



Dit najaar ligt de nadruk op onze ogen. Wil jij ook genieten van een hypnotiserende blik tijdens de feestdagen? Dan start je best nu met de voorbereidingen!


De huid rondom je ogen is zonder twijfel de meest fragiele van allemaal. Zorg daarom voor een aangepaste oogverzorging. Deze breng je met lichte klopjes aan. Besteed extra veel aandacht aan de plek boven de neusvleugels en bij je traanklier. Hierlangs worden alle afvalstoffen afgevoerd. Door deze met lichte klopjes te stimuleren zorg je ervoor dat je minder snel donkere kringen krijgt.


Je oogmake-up verwijder je dagelijks door een wattenschuifje doordrenkt met een zachte oogmake-upremover op je ogen te leggen. Begin niet te wrijven want dan krijg je sneller last van irritaties. Laat het wattenschijfje gemiddeld 20 seconden inwerken en maak dan lichte cirkelbewegingen.


Wil je je ogen graag verwennen met een masker? Breng dan een dikke laag van je oogverzorgingsproduct op je oogleden aan. Laat het een kwartiertje inwerken en klop dan zachtjes de restjes in je huid.


Concealer breng je steeds aan in de binnenkant van je oog waarna je vervolgens naar buiten toe werkt. Hoe beter de concealer is aangebracht, hoe friser de blik. Heb je last van wallen? Smeer dan zeker geen poeder op je ogen, dit zorgt er enkel voor dat je een kreukelig effect krijgt. Kies daarentegen voor een lichte concealer waarmee je de randen van de wallen wegwerkt.  (br.she)



24-12-2009 om 14:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Make-up is gevaarlijk voor tienermeisjes

Make-up is gevaarlijk voor tienermeisjes





Beautyproducten als mascara, oogschaduw en foundation bevatten chemicaliën die in verband worden gebracht met aandoeningen als kanker, onvruchtbaarheid en storingen in de hormoonhuishouding. Hoe jonger je deze producten gebruikt, hoe meer schade ze kunnen aanrichten, blijkt uit onderzoek.


17 producten
Het onderzoek bij meisjes tussen 14 en 19 jaar toonde aan dat alle beautyproducten die ze gebruikten gevaarlijke chemicaliën bevatten als ftalaten en parabenen. Het gemiddelde jonge tienermeisje gebruikt 17 beautyproducten per dag als nagellak en haarverf, volwassenen gebruiken er slechts 13. Deze chemische stoffen werden in het verleden al in het verband gebracht met kanker en hormoonproblemen, ook zouden ze volgens de onderzoekers depressies veroorzaken. Uit de studie blijkt dat hoe jonger een meisje make-up begint te gebruiker, hoe groter de gezondheidsrisico's zijn.


Vanaf 6 jaar
De meeste Britse meisjes gebruiken geen make-up voor hun elfde, maar sommige schoonheidssalons bieden behandelingen aan voor kinderen vanaf zes jaar. Ook tal van beautyproducten richten zich voornamelijk op deze jonge doelgroep. Oprichtster van de campagne voor veilige cosmetica Stacy Malkan: "Tegen de tijd dat de meisjes tieners zijn, hebben ze al een heel beautyritueel. De gevaarlijke chemische stoffen stapelen zich op en dat is slecht nieuws voor de gezondheid van jonge meisjes."



23-12-2009 om 13:35 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voortaan

Voortaan "dikkere" modellen in Vogue


http://img36.imageshack.us/img36/2997/dikkeremodelleninvogue.jpg



Het legendarische tijdschrift Vogue gaat vanaf nu regelmatig foto's van "dikkere" modellen gebruiken. Dat besliste hoofdredactrice Anna Wintour (foto) na de succesvolle cover van Lara Stone, die een maatje 38 heeft.

"Vogue is altijd voor gezonde modellen geweest en dat zal ook zo blijven in de toekomst. Ik hoop ook dat het succes van Lara als model, hoewel haar figuur niet voldoet aan de huidige norm, de industrie zal inspireren om hun huidige voorkeur te veranderen", aldus Wintour.

Ook Lara Stone is ontevreden over haar lichaam. "Ik ben anders door mijn molliger lichaam, het zou fijn zijn als ik niet het enige model was met borsten en een kont. Als ik genoeg discipline had om superslank te zijn, zou ik dat kunnen. Ik denk soms na over diëten, maar dan eet ik een pizza. Zoals elke vrouw wil ik wel, helaas, slanker zijn", klaagt het model.
Maat 42

Ondanks de mooie belofte lijkt het onwaarschijnlijk dat Vogue voor een nieuw imago kiest. Stone heeft namelijk een maatje 38 terwijl de gemiddelde vrouw nog steeds een maat 42 heeft.  (br.she)



22-12-2009 om 17:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luxe bezorgt schuldgevoel

Luxe bezorgt schuldgevoel





Twee derde van de mensen trakteert zichzelf af en toe op een luxueuze aankoop. Een derde van hen houdt hier echter een slecht gevoel aan over, blijkt uit recent onderzoek.

Tijd of producten?
Een wereldwijde enquête bij 8.100 mensen toonde aan dat luxe relatief is. Voor een derde is het alles wat je niet nodig hebt, een vijfde zegt dat het tijd is om te doen wat je wilt. Luxegoederen moeten mensen eigenlijk een goed gevoel geven, maar 32 procent van degenen die zich het kunnen veroorloven, hadden achteraf spijt van hun aankoop. Dat was vooral zo in Groot-Brittannië en voornamelijk vrouwen hebben hier last van. Nederlanders daarentegen voelen zich niet schuldig na een luxueuze aankoop.

Duidelijke logo's
Veel van degenen die luxeproducten kopen, showen graag hun aankopen. Bijna alle deelnemers kopen liever dingen waarop het merklogo duidelijk te zien is. Fransen en Britten daarentegen kiezen eerder voor subtiele logo's bij luxeproducten. Het ultieme luxe-item is een auto, gevolgd door chique juwelen, merkkledij en gadgets.




22-12-2009 om 16:36 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
20-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grijs is het nieuwe blond

Grijs is het nieuwe blond





Trendy fashionista's die vroeger steevast voor blonde lokken gingen, kiezen nu voor een kapsel dat op dat van hun grootmoeder lijkt: grijs is de trend qua haarkleur.

Londen en catwalks
In Londen, de stad waar de meeste modetrends geboren worden, lopen tal van fashionista's met grijs haar. Ook op de catwalks bij Gareth Pugh en Giles Deacon zagen we modellen met deze haarkleur, die lang alleen voor oude vrouwen bestemd was. Het is nu niet langer 'not done' voor jonge vrouwen hun grijze haren te tonen, dat meldt nu.nl.

Niet oud
"Blond is lang dé haarkleur voor vrouwen geweest", aldus de Londense topkapper Brownsell. "Het was een obsessie voor veel vrouwen, maar dit heeft net voor een afkeer van de kleur gezorgd, waardoor jonge fashionista's nu kiezen voor grijs. Het is klassiek en past perfect bij de tijd van het jaar. Ik hou wel van mijn omalook, ik stem er zelfs mijn kledij op af."  Kapper Neil Moodie: "Grijze lokken maken een man statig, bij vrouw staat het symbool voor oud. Jonge vrouwen als het model Kristen McNenamy bewijzen echter dat het ook mooi is op jonge leeftijd. Een blauwe toets aan je grijze lokken geeft een punktoets."




Pixie Geldof.
Pixie Geldof.


Ook Pixie Geldof liet haar lokken grijs kleuren: "Ik ben zo lang blond geweest dat het tijd was voor verandering. Omdat ik niets te opvallend wilde, leek grijs de beste optie."



20-12-2009 om 23:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ideale gelaat valt te berekenen

Het ideale gelaat valt te berekenen


Liz Hurley.


Aantrekkelijkheid kan je meten. De afstand tussen ogen en mond maken of iemand mag gezien worden. Beter nieuws is dat het gemiddelde vrouwengezicht aan de ideale afmetingen voldoet. Dat ontdekten Amerikaanse wetenschappers.

Lengte en breedte
Onderzoekers van de universiteit van Californië, San Diego en Toronto ontdekten de ideale maten voor een aantrekkelijk gezicht. Eén kenmerk richt zich naar de lengte van het gezicht, eentje naar de breedte.

Rekensom
Bedraagt de verticale afstand tussen de ogen en de mond, 36 procent van de totale gezichtslengte, zit je al goed. Reken daarbij de horizontale afstand tussen de ogen. Is die 46 procent van de totale breedte, beschik je over het ideale gezicht. Celebs als Jessica Alba, Liz Hurley en Shania Twain zouden hieraan voldoen. Meer nog, volgens de onderzoekers komt het gemiddelde vrouwengelaat in aanmerking.






Kapsel
Wie niet gezegend is met deze standaardmaten, geen nood: er is hoop. De vorsers beweren dat de regels naar je hand kunnen gezet worden door bijvoorbeeld een ander kapsel. De manier waarop je haar gedragen wordt, kan de rekenratio's aanpassen.

Uiterlijke kenmerken
Een grotere troost is het feit dat zelfs Angelina Jolie niet tot de standaardbeauty behoort. "Er zijn nog andere karekteristieken die je schoonheid bepalen", aldus één van de onderzoekers. "Grote ogen of volle lippen bijvoorbeeld. Ook de botstructuur lijkt een belangrijk element voor je aantrekkelijkheid."



20-12-2009 om 16:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De modetrends van 2009 op een rijtje

De modetrends van 2009 op een rijtje






2009 was weer een bevlogen modejaar, met tal van nieuwe trends, hypes, opkomende fashionista's, must-haves, maar ook flops. We geven jullie een mode-overzicht van het jaar.

Celebrity-ontwerpers
Niet alleen Victoria Beckham werd eindelijk aanvaard als volleerd designer door het modewereldje, ook Lindsay Lohan sloeg aan het ontwerpen, zangeres Beth Dito tekende kledij voor volslanke vrouwen, Nicole Richie waagde zich aan juwelen, Heidi Klum besloot schoenen te gaan maken...






Rihanna
De modewereld heeft er een nieuwe fashionista bij: Rihanna. Alleen moet ze nog bewijzen of ze die naam waardig is, ze krijgt namelijk het verwijt naar haar hoofd geslingerd te enthousiast de mode te volgen. Ze durft alles aan, bijvoorbeeld de harembroek, een transparante, te blote jurk van Gareth Pugh, epauletten van Balmain en kanten pakjes. Helaas is het resultaat niet altijd even geslaagd, de jonge zangeres heeft nog heel wat te leren.

Dijenhoge laarzen
Toen Madonna in mei met dijenhoge laarzen op de rode loper verscheen, was de trend vertrokken. Je vindt ze nu in tal van winkels, maar worden nog niet echt vaak in het straatbeeld gespot. Het is ook geen makkelijk te dragen kledingstuk, het kan je een hoerige look geven.








Designer om in de gaten te houden: Peter Pilotto

Als je wil bewijzen dat je de trends voor bent, draag je een jurk van de Britse ontwerper Peter Pilotto. Hij staat voor opvallende, korte, gedrapeerde en drukke jurken. Claudia Schiffer is alvast fan.

Enkellaarsjes
Vorig jaar sloegen de enkellaarsjes met open tenen niet aan, niet onlogisch aangezien ze helemaal niet praktisch zijn. Nu zie je ze steeds vaker opduiken aan de voeten van trendy vrouwen.






Ritsen
Dikke, duidelijk zichtbare ritsen waren lang not done. Nu Victoria Beckham dit terug introduceerde bij haar chique jurken, namen grote winkelketens de trend over. Denk aan elegante ontwerpen met lompe ritsen in goud of metaalkleur.

Epauletten
Wie dacht, of hoopte, dat de epaulet echt een hype was die nooit meer zou terugkomen, was fout. De grote schouders zijn nu helemaal in bij jurkjes, jasjes en zelfs t-shirts. (br.nina)








18-12-2009 om 17:34 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
17-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 op 10 vrouwen hebben ongedragen kledij in kast

9 op 10 vrouwen hebben ongedragen kledij in kast




Een kwart van de vrouwen draagt slechts 10 procent van de kleding in haar kast, dat blijkt een recente Britse studie.

Terug in de mode
Een onderzoek bij 1623 vrouwen tussen 18 en 30 jaar toonde aan dat 91 procent van de vrouwen iets in haar kast heeft liggen dat ze nog nooit droeg. 79 procent kocht iets waarvan ze op voorhand wist dat ze het nooit zouden dragen. 84 procent van de vrouwen houdt kleding bij die te klein is, bijna de helft zegt dat ze iets in hun kast hebben hangen dat ouder is dan tien jaar, in de hoop dat het terug in de mode komt. Gewoonte is de reden waarom vrouwen slechts de helft van hun kast dragen. Slechts 8 procent draagt alle haar kledij, drie op de vijf zegt dat ze soms hetzelfde kledingstuk opnieuw kopen.


Ongelukkig
76 procent zegt dat ze te vinden zijn voor het idee van slechts 20 klassieke kledingstukken te hebben die gedragen kunnen worden in verschillende combinaties om zo verschillende outfits en looks te creëren. Een op de drie vrouwen is ongelukkig met haar stijl, meer dan de helft zegt dat haar financiële situatie voorkomt de look te creëren die ze wil. Onderzoeker Andy Barr: "Ik denk dat deze nieuwe studie bewijst dat hoewel veel vrouwen al hun hele leven kledij kopen, ze nog steeds niets hebben om aan te trekken."



17-12-2009 om 15:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan zet kleerkast te koop op internet

Lindsay Lohan zet kleerkast te koop op internet


http://img268.imageshack.us/img268/2359/lindsaylohanvc.jpg

Socialite Lindsay Lohan zet een deel van haar kleerkast online. Het is een collectie waar fashionista's van gaan watertanden.


Eigen collectie is ramp

De modewereld is niet overtuigd van de ontwerpcapaciteiten van Lindsay Lohan, haar eerste lijn bij Ungaro werd met weinig enthousiasme onthaald. Zelfs directeur Emanuel Ungaro vond de haar eerste collectie als artistiek directeur voor het merk een ramp. Misschien zet de actrice nu wat geld opzij voor moeilijkere tijden. Ondanks haar modeflop worden mode-experts wild bij het zien van haar eigen uitgebreide collectie. De actrice verkoopt op haar website trendy handtassen, sandalen, jassen en rokjes, er zijn dingen bij van grote ketens, maar ook designerstukken van Mark Jacobs, Hugo Boss en Burberry. Nadeel is wel dat de kledij niet gestreken is en dat je duidelijk gebruikssporen ziet.



17-12-2009 om 00:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plant Posh een collectie met bont?

Plant Posh een collectie met bont?


Marc Jacobs en Posh in Parijs.


Victoria Beckham zit duidelijk niet stil, ze breidde nog maar net haar jeanscollectie uit, of ze gaat zich nu samen met ontwerper Marc Jacobs concentreren op bont.


Twitter
Dat is althans wat de geruchten zeggen. Vorige week werd ze met ontwerper en goede vriend Marc Jacobs gespot in Parijs tijdens een meeting met het grote modebedrijf LVMH. De Britse Elle zegt dat Edo Jao, één van de bazen van het bedrijf, dit bevestigde via Twitter: "De besprekingen met Victoria Beckham en Marc Jacobs lopen goed. Ik denk dat ze aan het onderhandelen zijn over een collectie met bont." 


Imitatie
Het is algemeen geweten dat de fashionista van dierenvellen houdt en ook ontwerper Marc Jacobs is er niet vies, daarom zou het zeker niet vreemd zijn dat de twee een bontcollectie beginnen. Maar een woordvoerder van Posh spreekt het gerucht tegen. "Victoria verkiest imitatiemateriaal boven echt bont." Dus ofwel is Jao een leugenaar, ofwel wil de ontwerpster alles nog angstvallig verborgen houden.



16-12-2009 om 12:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Versier jezelf met zwarte kant

Versier jezelf met zwarte kant





Zwarte kant is terug aan een opmars bezig. Niet als teken van rouw, maar als elegante en vrouwelijke stijl. Op de rode loper werd de trend de voorbije jaren al vaak gespot, zowel extreem (een volledig jurkje), als subtiel (stukjes kant op vingernagels of schoenen en handtassen versierd met wat kant). Ook designers zijn er dol op: Stella McCartney, Marc Jacobs, Dolce & Gabbana en Anna Sui maken er gebruik van.







Ouderwets of sensueel?
Kant mag dan iets ouderwets lijken, dat wij associëren met kitscherige souvenirs die toeristen in Brugge en Brussel kopen, maar kant kan ook heel sensueel zijn. Dat wisten ook Evita en Marlene Dietrich al, en lingeriebedrijven ook. Het aantal (zwarte) kanten beha's is bijna niet te tellen!







Kiezen
Het leukste aan deze trend is dat je zelf kiest hoe ver je er in meegaat. De beste keuze is je 'little black dress' te vervangen door een 'little black lace dress'. Een kanten jurkje dus, in het zwart, waar je overal mee kan komen.





Durvers gaan voor uitdagende ontwerpen, zoals kanten korsetten of lange, nauwe jurken. Wie het liever simpel houdt, kiest voor kanten afwerking op een paar stiletto's of de handtas. Alleen de kleur valt niet te kiezen: het moet en zal zwart zijn.
(br.hln)





15-12-2009 om 20:47 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh wisselt drie keer van winteroutfit in 24 uur

Posh wisselt drie keer van winteroutfit in 24 uur





Als Posh in de hoofdstad van de mode verblijft, kan de ontwerpster zich het niet veroorloven een modeblunder te begaan. De fashionista verwisselde in Parijs in 24 uur drie keer van outfit en elke keer zat ze pal op de trends.



  



Victoria Beckham werd vrijdag gespot in een witte winterjas van Martin Margiela met dramatische vlindermouwen om te gaan shoppen bij Chanel en Isabel Marrant. Die combineerde ze met bruine pumps van Louboutin en haar onafscheidelijke Birkintas van Hermes. Later op de dag verliet Posh haar hotel met een beige, bijzondere trenchcoat van Burberry Prorsum. Voor de gelegenheid kamde ze haar kapsel strak naar achter. In haar open schoentjes moet de fashionista het ontzettend koud hebben gehad.



  



Zaterdagochtend maakt ze opnieuw de Parijse winkels onveilig. Dit keer koos ze voor een glanzende legging, torenhoge hakken en een zwarte truitje. Een saaie outfit die ze opleukte met een bonten jasje van Antonio Berardi. Ook haar kapsel zat weer anders, op zaterdag ging ze voor volume.







15-12-2009 om 13:37 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
13-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo creëer je de perfecte smokey eyes

Zo creëer je de perfecte smokey eyes






Heel mooi voor de feestdagen de smokey eyes . Het is de uitstekende party make-up en maakt je blik meteen dramatisch. Helaas zijn ze niet makkelijk te creëren en als het niet lukt, zit je hele look verkeerd. Daarom leggen we je stap voor stap uit hoe je je ogen prachtig kan schminken.


Kleur
Een misvatting bij smokey eyes is dat je per se met zwarte of grijze oogschaduw moet werken. Je kan de look ook bijvoorbeeld met paars of zilver creëren. Of je voor mat of glanzend gaat, is ook een persoonlijke keuze. Alle grote beautymerken hebben een groot aanbod aan oogschaduw geschikt voor smokey eyes. Deze laten je toe jezelf op te maken als een prof. Daarnaast heb je de juiste materialen nodig: een goed borsteltje waarmee je de kleuren heel precies kunt aanbrengen, oogschaduw in een heldere en donkere kleur, zwarte mascara, zwarte vloeibare eyeliner en eventueel een wit oogpotlood.


Bovenste ooglid
Vervolgens kun je aan de slag. Breng eerst de basis aan met je gewone foundation. Deze houd de oogschaduw beter vast. Begin eerst met de lichte kleur oogschaduw op het bovenste lid. Neem dan de donkere kleur waarmee je in het midden van je ooglid begint en je zo naar buiten werkt. Vrouwen waarbij de ogen dicht bij elkaar staan, mogen niet in het midden beginnen, die doen best enkel de buitenkant. Vind je dat de donkere kleur je ogen kleiner doet lijken? Breng dan op het bovenste en onderste lijntje aan je wimperwortels wit oogpotlood aan, dat maak je blik groter.


Mascara
Vervolgens breng je de donkere oogschaduw op je onderste oogleden aan. Smalle ogen worden ronder door meer kleur in het midden aan te brengen. Terwijl je bij ronde ogen daar juist minder kleur moet gebruiken. De wimpers werk je natuurlijk af met zwarte mascara. Wil je het nog dramatischer gaan, dan kun je net boven je wimpers met zwarte eyeliner een lijntje trekken dat aan de buitenkant lichtjes richting slaap gaat.




13-12-2009 om 18:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen, toon je decolleté

Mannen, toon je decolleté





Het mannendecolleté mag terug gezien worden. Mannen die laag uitgesneden shirts dragen, ogen straks trendy. Daar hoort zelfs weer een klein beetje borsthaar bij.


Catwalk
Zowel op de catwalk als op het straatbeeld tonen de heren opnieuw hun decolleté. Onder meer de ontwerpers Yigal Azrouël en Michael Bastian hebben iets met lage, uitgesneden halzen.


Spieren
Dat John Travolta navolging krijgt, heeft zo zijn redenen. Zo verklaarde Bastian dat de mannelijke modellen van nu een pak gespierder zijn dan de vroegere modellen. Wie nu met een gespierde borstkas rondloopt, mag daar terecht fier op wezen.


Vernieuwend
Andere reden is dat steeds meer ontwerpers voor kleding kiezen die eigenlijk geen kleding is. Slipjes in plaats van broeken, beha's in plaats van topjes en nu laag uitgesneden shirts voor mannen.


To wax or not
De heropleving van de mannelijke décolleté doet nog meer vragen rijzen: waxen of niet? Enkele jaren geleden was het not done om mannelijk borsthaar te zien. Daar is recent verandering in gekomen: kale borsten hoeven niet. "Een beetje haar is ideaal," stelt een New Yorkse imagoconsulent. "Geen massale bos haar, dat niet, alleen een beetje haar volstaat". (br.hln)



13-12-2009 om 17:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burberry in de prijzen tijdens British Fashion Awards


Burberry in de prijzen tijdens British Fashion Awards


Burberry-ontwerper Christopher Bailey is Designer of the Year


Het Britse modemerk Burberry, dat in 1856 werd opgericht en zich van stoffig regenjassenmerk opwerkte tot luxewereldmerk, is tijdens de jongste British Fashion Awards tot tweemaal toe in de prijzen gevallen. Burberry-ontwerper Christopher Bailey werd uitgeroepen tot Designer of the Year en Burberry won ook in de categorie Designer Brand.

Bailey werd in 2005 ook al uitgeroepen tot Designer of the Year.
Burberry, dat wereldwijd 119 eigen winkels heeft en in 419 winkels aanwezig is met een deel van de collectie of met accessoires, heeft in ons land winkels in Antwerpen en Knokke.

Het Britse kledingmerk heeft blijkbaar weinig te lijden onder de crisis. De winst was tijdens de eerste helft van het jaar wat minder, maar de omzet steeg daarentegen van 539 miljoen Britse pond (595 miljoen euro) tijdens de eerste zes maanden van 2008 tot 572 miljoen pond (632 miljoen euro) in de eerste helft van dit jaar. (br.hln)



11-12-2009 om 23:12 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vernieuwende beha past onder alle kledij

Vernieuwende beha past onder alle kledij


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/3/6/media_xl_2988756.jpg?20091210113924



Elen Rives in de vorige collectie van Diamond Boutique.
Een beha die past onder een gewoon t-shirt, een haltertopje, een jurk met diepe decolleté en een oneshoulder is niet zo uitzonderlijk. Wat maakt de 'Limitless Bra' (letterlijk: grenzeloze beha) van Diamond Boutique dan zo speciaal en innovatief? Dat speciale riempjes er voor zorgen dat de beha niet zakt én dat je borsten mooi in vorm worden gehouden.

24 x 28 mogelijkheden
Het is niet bepaald de eerste beha waarbij de bandjes verschillende posities kunnen aannemen, maar toch onderscheidt deze beha zich van de rest. De combinatie lijkt echt eindeloos, met 24 haakposities in de cup en 28 op de rug én een reeks bijgeleverde onderdelen die het aantal mogelijkheden nog moeten vergroten.



    http://www.nina.be/static/FOTO/pe/8/5/5/media_xl_2988860.jpg?20091210113842


Bij die onderdelen zitten onder andere verschillende soorten bandjes en twee cups, waardoor je als het ware zelf je beha kan samenstellen.

Veranderende mode
"De mode vandaag verandert zo snel en is zo experimenteel, dat het echt een probleem kan zijn een goede beha te vinden onder een tof topje of een elegante avondjurk", legt Rives uit.

De beha wordt binnenkort verkocht in de supermarktketen Tesco's onder de merknaam 'Diamond Boutique' voor amper 20 euro. Model van dienst is de ex-WAG Elen Rives, onlangs gescheiden van voetballer Frank Lampard. (br.nina)



11-12-2009 om 01:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dochter Mick Jagger verkozen tot model van het jaar

Dochter Mick Jagger verkozen tot model van het jaar





De uitreiking van de British Fashion Awards in Londen lokte vele mode-ontwerpers én celebs in creaties van die mode-ontwerpers. Ze kwamen om de sector voor het afgelopen jaar in de bloemetjes te zetten. Geogria May Jagger, dochter van Rolling Stone Mick Jagger, werd model van het jaar, Christopher Bailey (Burberry) ontwerper én 'merkontwerper' van het jaar. 






Kate Moss kreeg de Londen 25-prijs overhandigd, "omdat ze de 'geest' van Londen belichaamt en dient als internationale ambassadeur voor de stad als modehoofdstad".


Voor de mannenmode won Kim Jones (Dunhill) en voor accessoires Katie Hillier. John Galliano werd gelauwerd met de 'outstanding achievement in Fashion design-award'. Ook opkomend talent kreeg een prijs: Holly Fulton voor accessoires en Peter Pilotto voor prêt-a-porter.


Posh vs Moss
Maar de meeste ogen waren natuurlijk gericht op de celebs die in groten getale de rode loper afliepen. De meeste aandacht ging naar Victoria Beckham en Kate Moss, die allebei in een lange, zwarte avondjurk kwamen. Beckham in een eigen design uit de collectie van volgend jaar, met open rug en rits, Kate Moss in een flamenco-achtige jurk die met een blazer en opvallende riem een rock 'n roll-uistraling kreeg ondanks de torenhoge (zwarte) stiletto's die ze er bij droeg.







Geel! Rood!
Opvallend was de overweldigende aanwezigheid van zwart op de rode loper, waardoor die enkele kleurrijke ontwerpen erg opvielen.  Laura Bailey viel het meest op in een eigele jurk, terwijl Natalia Vodianova het op relatief veilig babyblauw hield en Claudia Schiffer zich waafde aan een rood-zwarte jurk met print en etnische sfeer.


Dé trend
Het aantal zwarte jurken op recente rode loperevents is bijna niet meer te tellen. Filmpremières, mode-events en muziekevementen: het maakt niet uit. De overheersende kleur is altijd zwart. Dat is vaak zo in de winter- en het feestdagenseizoen, maar dit jaar treft de 'zwarte ziekte' ook opvallend veel celebs. Een verklaring ligt niet meteen voor de hand.



10-12-2009 om 17:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Sarandon straalt ondanks koppige stijlblunder

Susan Sarandon straalt ondanks koppige stijlblunder




Actrice Susan Sarandon zag er toch elegant en chique uit ondanks ze een stijlfout beging op de rode loper. Ze droeg namelijk platte schoenen.







De algemene stijlregel die in Hollywood geldt: op de rode loper draag je hakken. Weinig, om niet te zeggen geen, fashionista's durfden hier tegen in te gaan, het is simpelweg 'not done'. De 63-jarige actrice leek zich oud genoeg te voelen om wel een stijlblunder te mogen begaan en ze kwam er nog weg mee ook. Susan straalde op de première van 'The Lovely Bones' in Hollywood. In tegenstelling tot vorige maand, toen ze in Londen torenhoge hakken droeg, koos ze nu voor blauwe, makkelijke ballerina's. Ze leek ermee wel wat klein mee en de schoenen pasten niet helemaal bij haar outfit, toch zag de Susan er goed uit. Wat wel opviel was dat haar zoon boven haar uit stak. (br.hln)



10-12-2009 om 16:20 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
08-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tabak en leder maken comeback in parfumeriewereld

Tabak en leder maken comeback in parfumeriewereld


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/12/08/821570/tabak-en-leder-maken-comeback-in-parfumeriewereld_1_515x0.jpg



Tabak en leder waren erg populair in de jaren '20 en lijken in 2010 een sterke comeback te maken in de parfumeriewereld.


Vrouwen uit het vroege 1900 roken niets liever dan de geur van tabak en leder. Ze verwerkten de geurtoetsen dan ook massaal in hun parfums. Totdat enkele jaren later lichtere, bloemige en fruitige geuren aan hun opmars begonnen. Ruim 90 jaar duurde het vooraleer leder en tabak terug geliefd werden, maar nu springen grote parfumhuizen als Hermès en La Prairie op de tabakskar met hun parfums 'Kelly Calèche' en 'Platinum'. Al geuren deze parfums iets meer naar kruiden en sensualiteit als naar tabak. (br.she)



08-12-2009 om 17:05 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
07-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met deze lingerie scoor je onder de kerstboom

Met deze lingerie scoor je onder de kerstboom


Icône van Chantelle


Voor veel dames is het krijgen van een nieuw lingeriesetje het gedroomde cadeau. Kiezen kan geen probleem zijn, want vrijwel elk merk biedt een eigen kerstcollectie aan. Bekijk onze voorkeuren en lees vooral onderstaande lastminute tips. Zo is het ook voor hem een fluitje van een cent om straks zijn geliefde superblij te maken.

Bodique, het luxe merk van de lingerieketen Hunkemöller, heeft een speciale lijn voor de feestdagen ontworpen waarin kant en sprankelende kristallen de boventoon voeren. Van slips en BH's tot korsetten.




Bodique by Hunkemöller
Bodique by Hunkemöller


Onvergetelijke kerstmomenten verzekerd met deze schitterende corsetterie van Valisére en Triumph. Bij Valisère wordt de satijnen beha feestelijk afgewerkt met gouden inzetstukken op de cups en op de bandjes. Triumph kiest voor een combinatie van elegante bloemenkant en glanzend goud met ringvormige accessoires.


Chantelle
bestaat zestig jaar en brengt een aparte eindejaarscollectie. Deze toont barok in lichtheid waarin kant, satijn, transparantie, delicate motieven en zachte materialen zich weten te mengen. Behalve gepoederd ivoor en winter eclipsgrijs, is de collectie ook in nachtblauw, prune, rood en goud verkrijgbaar. Ook zwart doet het goed, het eeuwige symbool van elegantie.






Welke vrouw smacht niet voor een lingeriesetje van Marlies Dekkers? Inspiratie voor de ontwerpen komt uit de Gouden Eeuw en de VOC schepen uit die tijd. De Silverfleed collectie, verlopend in kleur van zwart naar zilver, verwijst naar de zilvervloot van Piet Hein. Pronkstuk is de serie Chine de Commande met rijk vergulde versieringen op een zwarte ondergrond. Kan ook in het rood.



 


Zo koop je de juiste lingerie:



1.    Maat is belangrijk

Ga op zoek  naar de juiste maat. Tracht de juiste maat te achterhalen en schrijf het neer. Raden heeft geen zin, het maakt de aankoop heel wat moeilijker. Neem een kijkje in haar lingeriekast en schrijf alle gegevens op die je terugvindt.


2. Vrouwen weten het beter

Sorry jongens, vrouwen weten heus wel waarmee ze staan. Wil je jouw liefste graag in een rode korset, maar heeft ze er nog altijd geen in huis? Koop het niet, de kans is groot dat het prettig niemendalletje meestal in de doos blijft. Dames kennen als geen ander welk type beha bij hun vorm en figuur staat.



Bodique
Bodique



3. Ga voor kwaliteit

Comfort en steun zijn zeer belangrijk in de keuze van lingerie. Ga niet op zoek naar een goedkoop alternatief. Bekijk het zo: net als bij een goede geluidsinstallatie of een nieuwe sportauto, is het technische aspect net zo belangrijk als het esthetische.


4. Favoriete beha

Voor je naar de winkel trekt, denk na over de stijl dat je zoekt. Neem online al eens een kijkje, anders raak je overweldigd door het enorme aanbod. Voor de durvers een goede tip: kan je ongemerkt weg met haar favoriete beha, dan weet je meteen van welk soort lingerie zij houdt.


5. Ken haar lichaam

Tracht de positieve punten van haar lichaam te benadrukken. Je weet heus wel over welke plekjes ze zich schaamt en welke ze graag etaleert. Nog één tip: Het zijn kleine dingen die een vrouw gelukkig maken. Zelfs de manier van verpakken maken een heel verschil: een mooie papiertje met een kleine boodschap, lonen echt wel de moeite.



Kerstbeha van Triumph
Kerstbeha van Triumph



07-12-2009 om 22:11 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zoektocht naar nieuwe Vlaamse topdesigner start opnieuw

Zoektocht naar nieuwe Vlaamse topdesigner start opnieuw


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/12/07/820048/zoektocht-naar-nieuwe-vlaamse-topdesigner-start-opnieuw_1_515x0.jpg


Ook dit jaar gaat Evi Hanssen met een professioneel team op zoek naar Vlaanderens meest getalenteerde modeontwerpen in 'De Designers'. Tijdens de tiendelige reeks passeren maar liefst 3 Limburgers en 5 Antwerpen de revue.

Met zijn twaalven zijn ze, waaronder 3 Limburgers en 5 Antwerpenaren, en allen dingen ze mee naar één prijs: gekroond worden als De Designer van 2010. De jury zal het hen alvast niet makkelijk maken, want dit jaar vormen profesionele modekenner Veerle Windels, JBC-topvrouw Ann Claes en modeontwerper Christophe Coppens de vaste jury. Maar ook Stijn Helsen, Walter Van Beirendonck, Cathy Pill, Georgio Presca, Natalia, Bruno Van Gils, Bieke Ilegems, Marlène de Wouters, Maya Detiège, Tim Van Steenbergen en Les Hommes maken hun opwachting in de jury.

De Desingers, vanaf 8 december 2009 op VTM. (br.she)



07-12-2009 om 14:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh in haar blootje gezet: eigen modecollectie gestolen


Posh in haar blootje gezet: eigen modecollectie gestolen



Victoria Beckham is in shock. Niet omdat ze een grammetje is bijgekomen, maar omdat haar eigen collectie van nieuwe kleedjes werd gestolen. Waarde van de zowat 75 Posh-jurken: 387.000 euro.

De Britse politie is op zoek naar de dieven van Beckhams eigen collectie, die in de gekende, chique New Yorkse zaak van Neirman Marcus zou verkocht worden. De kledij werd gestolen toen die naar de Londense luchthaven Heathrow werd gebracht. Vermoed wordt dat de bestelwagen gevolgd werd van bij de ophaling. Toen de camionette moest stoppen voor een levering, vond de chauffeur even later het hangslot opengebroken terug en zag hij twee mannen met dozen uit de wagen komen.


Bedreigd met mes
Een van de dieven zou de bestuurder bedreigd hebben met een mes. De man vertelde de politie dat hij neergeslagen werd en gekneusd en bibberend op de grond achtergelaten werd. "Deze roof werd goed voorbereid", weet een bron. "De dieven gaan er waarschijnlijk vanuit dat ze de gestolen waar voor een fortuin op de zwarte markt kwijt kunnen."


Elle Macpherson, Dannii Minogue en Drew Barrymore zijn drie sterren die al eens met kleedjes, ontworpen door Posh, rondlopen. Eén jurkje kost al gauw 1.100 euro. Victoria's woordvoerster hoopt nu maar dat de lente/zomercollectie opnieuw kan gemaakt worden. (br.hln)


06-12-2009 om 21:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Botox moet pijn van hoge hakken tegengaan

Botox moet pijn van hoge hakken tegengaan





Hoge hakken leiden tot pijnlijke voeten, dat is een feit. De schoenen uiteindelijk uitschoppen, (opvouwbare) ballerina's meenemen, gelkussens dragen of je laten dragen door je geliefde, zijn dé manieren om ermee om te gaan. Of, de nieuwste trend, je kan je poezelige voetjes een botox-behandeling geven.

Killer heels
Botox geldt vooral als antirimpelbehandeling, maar zou ook werken tegen vermoeide en pijnlijke voeten. Daartoe wordt de botox ingespoten in de voetzolen. Bij zakenvrouwen, die voor hun 'power outfit' rekenen op hun 'killer heels', is de behandeling al heel populair. Beautyklinieken rapporteren  nu een massa aanvragen voor 'foot fillers' zoals ze de behandeling zijn gaan noemen.

Tijdelijk en duur
"De behandeling is slechts tijdelijk, dus we vragen iedereen om er twee keer over na te denken", aldus dokter Nick Milojevic. Een botoxbehandeling in het gezicht kan tot zes maand zichtbaar zijn, bij een voetbehandeling is dat slechts twee tot drie maand.

Goedkoop is het ook al niet: tussen 250 en 300 euro. Dat is een pak duurder dan gelkussens, en gemakkelijk de prijs voor een (of twee) paar minder hoge schoenen...




06-12-2009 om 15:11 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
05-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kies je de juiste juwelen

Zo kies je de juiste juwelen


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/juwele.jpg?t=1259940554



Niets zo leuk als het kopen van een nieuw juweel, maar hoe kies je nu een stuk dat bij je lichaam past?

Vrouwen zijn verzot op ringen, maar vaak lijkt dat prachtexemplaar gewoon niet zo leuk rondom onze vinger. Het is dan ook belangrijk om eerst je eigen handstructuur te bekijken. Heb je wortelvormige vingers, smaller bovenaan dan onderaan, dan kies je best geen grote bombastische exemplaren. Wil je toch voor een gigantische steen gaan? Zorg er dan voor dat de versiering vastzit op een smal ringetje, dan krijg je geen uitstulpingen aan de zijkant van je ring. Bepaal vooraf ook aan welke vinger je de ring gaat dragen. Een ring aan de middelvinger is een ware eyecatcher, aan de ringvinger zorgt het voor een onopvallende decoratie.
Halsketting

Bij het uitkiezen van een halsketting vraag je jezelf best af op welke outfit je het juweel wilt dragen. Zo staan lange en middellange kettingen met opvallende, grote hangers prachtig bij een decolleté. Korte exemplaren doen het dan weer goed op een casual outfit. Kies nooit voor een aansluitend exemplaar als je een korte hals hebt. Een grote boezem is gebaat bij een langere ketting.
Oorbellen

Niets zo simpel als het uitkiezen van een setje oorringen. Het enige waar je op moet letten is je eigen smaak. Lange oorbellen staan wel beter bij vrouwen met kort tot middellang haar. Zorg er voor dat de hangers nooit tot op je schouders komen, want dan zijn ze echt wel wat te lang. Kleine clippers geven je dan weer een op en top jonge, vrouwelijke uitstraling.



05-12-2009 om 12:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stella McCartney ontwerpt veganistische schoenen

Stella McCartney ontwerpt veganistische schoenen





Designer Stella McCartney is een overtuigd vegetariër, ook in haar professionele leven. Ze zweerde namelijk al langer het gebruik van bont en leder bij haar kledingontwerpen af, nu trekt ze die lijn ook door met een veganistische schoencollectie.

Genoeg alternatieven
De ontwerpster en dochter van Paul McCartney werkt samen met zanger Morrissey aan een veganistische schoenenlijn. Het duo is nog maar net begonnen met het tekenen van de collectie, maar deze zou in de loop van 2010 op de markt komen, dat meldt nu.nl. Stella argumenteert dat er genoeg trendy alternatieven zijn voor materialen afkomstig van dieren als leder, bont en suède. "De modewereld is harteloos en wreed omdat ze toch deze materialen blijft gebruiken."



04-12-2009 om 14:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cool: Pac Man-ringen

Cool: Pac Man-ringen




Juwelenontwerpster Rachel Pfeffer heeft een set ringen ontworpen die geïnspireerd zijn door videogameheld Pac Man. Aan de wijsvinger komt Pac Man zelf, en aan de drie andere vingers zitten ringen met balletjes die het figuurtje lijkt op te eten.

De ringen zijn momenteel uitverkocht, maar een setje kost normaal gezien 106 dollar, zo'n 70 euro. (br.nina)




03-12-2009 om 18:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Esprit strikt topmodellen

Esprit strikt topmodellen


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/12/02/815532/esprit-strikt-topmodellen_1_515x0.jpg


Na JBC is het de beurt aan Esprit om uit te pakken met topmodellen. Zij strikten niemand minder dan Daisy Lowe en Julia Restoin/Roitfeld voor hun nieuwe lente-zomercollectie 2010.

Daisy Lowe wordt het nieuwe gezicht van de jongerenlijn edc. Julia Restoin/Roitfeld zal schitteren voor de Esprit Women Casual collectie.

Roitfeld maakte eerder al furore als uithangbord van Jil Sander. Daisy Lowe was dan weer lange tijd de muze van het modehuis Louis Vuitton.



02-12-2009 om 23:48 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herken een man aan zijn sjaal

Herken een man aan zijn sjaal


De knuffelaar.

.

Er was een tijd dat mannen niet wakker lagen van hun sjaal. Dankzij een aantal beroemdheden, lijkt de sjaal meer een artistiek accessoire dan een warm ding.  Een sjaal valt te dragen op vele manieren. Hoe hij het ding drapeert, vertelt veel over zijn persoonlijkheid.


De undercoveragent
Sjaals worden vaak door celebs gedragen, net om de aandacht te vestigen. Het omgekeerde kan ook, als ultieme verstopplaats bijvoorbeeld. Hoewel, met een sjaal over je gezicht, lijk je al snel op een bankrover of ander onguur type. Niet komen klagen als ze je zo behandelen.




Als undercover-agent
Als undercover-agent


De playboy

Een klassieke stijl, zo kan je deze geknoopte versie noemen. De drager hoopt hiermee enige glamour op te roepen en droomt allicht te lijken op een playboy. Niet dus: een schooljongen kan er nog net mee weg.




De geknoopte playboy.
De geknoopte playboy.



De nonchalante

Gedragen op een nonchalante manier wordt deze sjaal loshangend gedragen over de schouders. Deze stijl toont aan dat je de trendy kansen met de sjaal niet begrepen hebt. Een cadeautje van de vrouw, zeker?


De knuffelaar
De veruit minst mannelijke look: de sjaal wordt helemaal rond de nek gedrapeerd. De hals is niet meer zichtbaar, enkel het hoofd komt nog piepen. Bedoeld om het hart van een ander te doen smelten en knuffelachtige gevoelens op te roepen, doet deze manier eerder een stapje achteruit zetten. Wedden dat iedereen vreest dat je met een zware keelinfectie zit opgescheept?



De artiest.
De artiest.

 
De artiest

 De sjaal is een statement. Een modieus alternatief voor gewone dassen of boorden. Voor creatieve zielen.




02-12-2009 om 20:51 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beautytrend 2010: Geuren die humeur bevorderen

Beautytrend 2010: Geuren die humeur bevorderen






Geuren die je humeur in positieve zin beïnvloeden, worden dé trend voor 2010. Dat zegt het Amerikaanse onderzoeksbureau Mintel, zo meldt beautyjournaal.nl.

Van geur is al langer bekend dat het een grotere invloed op ons heeft dan men denkt. Het lijkt er op dat men die onbewuste invloed bewust gaat toepassen. Geuren zouden zo moeten helpen ontstressen, onder andere door de Pina Colada-geurkaars die het idee van een exotische strandvakantie moet oproepen.

Een tweede tendens in de wereld van de geuren is die naar de enkelvoudige, simpele en schone geur. Voor bodylotions en doucheproducten wordt dit heel belangrijk, zo voorspelt Mintel.



02-12-2009 om 11:10 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
01-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs kiezen voor pruiken

Celebs kiezen voor pruiken





Afgelopen weekend koos fashionista Lily Allen voor een half blonde, half zwarte pruik waarmee ze op de tekenfilmfiguur Cruella de Vil leek. Ook Cheryl Cole koos onlangs voor een pruik.


Gedurfde haarstijlen
Op het eerste gezicht leek het alsof zangeres Lily Allen opnieuw voor een gedurfde haarstijl was gegaan, maar snel bleek dat het om een pruik ging. Ze koos voor een dramatische look met dikke, zwarte oogschaduw en glitters. Ze droeg een trendy glitterjurk en kniehoge laarzen. Lily Allen draagt wel vaker een gedurfd kapsel, in 2009 koos ze al voor platinablond, felroze en een kort kapsel.



Lindsay Lohan met blonde krullen.
Lindsay Lohan met blonde krullen.


Celebs met neplokken
Maar niet alleen Lily Allen gaat voor een extreme haarstijl met een pruik, ook de Britse zangeres Cheryl Cole verscheen in haar videoclip met blonde neplokken, Drew Barrymore koos voor een opvallend afrokapsel, Lindsay Lohan voor blonde krullen tijdens een fotoshoot en Jude Law gebruikte een pruik om een vrouw te spelen.



01-12-2009 om 13:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schattige lingerie van Sonia Rykiel morgen live bij H&M


Schattige lingerie van Sonia Rykiel morgen live bij H&M


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/15/11/2/media_xl_2850452.jpg



Winkelketen H&M slaagt erin om haast wekelijks uit te pakken met niets nieuw. De collectie van Jimmy Choo is nog maar net de deur uit of het wordt al uitkijken naar een nieuwe designercollectie. Morgenavond wordt namelijk tijdens een heuse catwalkshow de lingerielijn van Sonia Rykiel in Parijs voorgesteld, de ontwerpen liggen in de winkels vanaf 5 december.






Topmodellen op de catwalk
Ook jij kunt deze catwalkshow meemaken, je volgt hem vanaf 23 uur live op de website van H&M. De show werd bedacht door het genie achter de catwalkevenementen van Chanel Etienne Russo. Een reden om morgen op post te zijn? Kijk maar naar de veelbelovende foto's van de collectie, die door topmodellen als Lara Stone (de vervangster van Madonna voor Louis Vuitton) en Caroline Trentini geshowd zal worden. Het is nog even wachten op de kledingcollectie ontworpen door Sonia Rykiel, die ligt vanaf 20 februari in de winkels.



01-12-2009 om 11:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!