Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

31-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dijenhoge laarzen zijn in: passen ze bij jouw figuur?

Dijenhoge laarzen zijn in: passen ze bij jouw figuur?

http://static3.hln.be/static/photo/2014/3/10/2/20141031123142/media_xll_7245767.jpg

Voor wie geen fan is van broeken, kan het winterseizoen vreselijk zijn. Rokken, jurkjes en shorts zijn moeilijk te combineren op koude dagen. Dit seizoen zijn dijenhoge laarzen een godsgeschenk voor deze dames, want ze maken panty's overbodig.

De sexy, lange laarzen verschenen voor deze herfst op de catwalk bij Alexander Wang, Marc Jacobs en Ralph Lauren . Ook heel wat sterren als Miley Cyrus, Kim Kardashian en Rihanna hebben intussen dit gewaagd schoeisel geprobeerd. Waarom gewaagd? Heel wat mensen blijven ze associëren met Julia Roberts in Pretty Woman, een nogal ordinaire look dus.

Een ander probleem is dat de lederen versies vaak niet goedkoop zijn. Suède modellen zijn een goedkoper alternatief, deze maken je look ook heel wat zachter. Als laatste flatteren deze laarzen kleine types niet, deze dames kiezen beter voor laarzen die tot onder de knie komen.

Voor een stoere look draag je de laarzen onder shorts, om het stijlvol te houden, ga je best voor een model uit wol. Een ponchojas houdt je dan warm. Als je het toch nog snel koud krijgt, dan kun je je skinnyjeans in de laarzen stoppen. Ook hier combineer je best met een losse wollen trui om je outfit in balans te brengen. Een brave jurk kan je net als Jennifer Lopez iets stoerder maken door er lederen laarzen onder te trekken. (br.hln)

31-10-2014 om 13:48 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betaal nooit meer te veel voor kledij met deze tips

Betaal nooit meer te veel voor kledij met deze tips

http://static1.hln.be/static/photo/2014/9/11/8/20141029120227/media_xll_7240073.jpg

Als je kwaliteit wil, moet je er vaak het hoge prijskaartje bij nemen. Maar een duur kledingsstuk is niet automatisch goed gemaakt; kledingmerken zijn er geweldig goed in om je wijs te maken dat je kwaliteit koopt, ook als dat niet zo is. Met deze regels betaal je nooit meer te veel voor kledij.

Synthetisch vs natuurlijk
Regel 1 bij het kleren kopen: kijk eens naar het etiket. Synthetische stoffen en gemengde stoffen zullen nooit dezelfde kwaliteit hebben als 100% katoen, zijde of wol. Het ziet er niet even mooi uit, verliest zijn kleur iets sneller en valt anders rond je lichaam. Het zou dus ook een stukje goedkoper moeten zijn.

Jammer genoeg wil 100% natuurlijk nog niet zeggen dat je met perfecte kwaliteit te maken hebt. Er bestaan pakweg heel wat soorten katoen. Egyptische en Supima-katoen zijn meestal het beste, maar daarnaast liggen er ook heel wat goedkopere, grovere materialen in de rekken. Het verschil merk je meteen bij aanraking: als het niet heel zacht is, zal het mindere kwaliteit zijn, en mag het ook niet heel duur zijn.

Made in Italy
Als er 'made in Italy' - of een ander land natuurlijk - op je etiket staat, wil dat nog niet zeggen dat het product volledig in Italië vervaardigd werd. Bij veel merken worden de producten geïmporteerd uit andere landen, en zijn vaak al gedeeltelijk gestikt. In Italië worden dan gewoon de laatste steekjes gezet. Daarnaast is het ook onzin dat goede kwaliteit enkel en alleen uit Italië zou komen. De herkomst van het product zou nooit de prijs mogen beïnvloeden.

Versiersels
Is je trui bezaaid met glanzende parels, studs of ruches? Dan zou het wel eens kunnen dat de kwaliteit wat minder is. Veel merken leiden zo de aandacht af van het feit dat het design, de materialen en de constructie wat te wensen overlaat.

Leder
Leder is een stof waar je zeer voorzichtig mee moet zijn. Niet alle lederen stukken werden immers op dezelfde manier geprepareerd. Sommige huiden werden in laagjes verdeeld en behandeld zodat ze eruit zien als goede kwaliteit, maar toch zeer snel verslijten. Hoe dunner het materiaal, hoe minder geld je ervoor zou moeten betalen.

Stretch
Een stof die meerekt, het is een geweldig gegeven. Tenzij het gebruikt wordt om een goede snit te vervangen. Veel merken zijn dol op rekkende stoffen, omdat het veel meer lichaamstypes past en niet echt mooi gemodelleerd moet zijn. Het past zich toch aan aan je vormen. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je geen rekkende stukken mag kopen, maar wel dat je er niet zoveel voor mag betalen als voor een fijne snit.

Prints en patronen
Als je geïnteresseerd bent in een kledingsstuk met een patroon erop, let dan goed op de detail. Loopt de print mooi door op alle plaatsen, bijvoorbeeld op eventuele zakken? Of zijn er stukjes waar het patroon ineens een andere richting uitgaat. In dat laatste geval maken merken vaak gewag van 'detailontwerp', maar eigenlijk is het gewoon duurder, trager en moeilijker om de print overal mooi te laten overlopen.

Knopen en andere hardware
Kijk eens naar je knopen, of andere details. Is het plastic, of echt metaal/hout/steen? Goedkope metalen als ijzer, nikkel, zink en koper krijgen daarnaast ook vaak een gouden of zilveren laagje om er duurder uit te zien. Dat laagje verdwijnt na een tijdje echter met de noorderzon, dus betaal er nooit te veel voor. Voelt het dun en licht? Dan is het gegarandeerd niet echt.

Lijm
Heb je ooit al gezien hoe de ontwerpers op Project Runway lijm bovenhalen als ze te weinig tijd hebben om te naaien? Dat is omdat het kledingsstuk niet veel langer hoeft te leven dat een rondje of twee op de catwalk. Kan je nagaan hoe lang je dure tas zal meegaan als ze aan elkaar gelijmd is, in plaats van gestikt.

De binnenkant
Wil je weten of iets echt goed gemaakt is? Draai het dan binnenstebuiten. Veel merken nemen niet de moeite om de binnenkant goed af te werken, aangezien het goedkoper is en toch niemand het ziet. Losse draadjes, rafelende randjes en onversterkte details om de stof te beschermen? Dan is het goedkoop in elkaar gezet, en de prijs zou dat moeten weerspiegelen. (br.hln)

30-10-2014 om 09:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo lijken je benen altijd slank in een skinnyjeans

Zo lijken je benen altijd slank in een skinnyjeans

http://static0.hln.be/static/photo/2014/9/16/3/20141024115316/media_xll_7228008.jpg

De smalle jeans is een blijvertje in 2015. Heel wat dames beweren dat dit niets voor hun figuur is, maar met de juiste trucs flatteert deze broek elk lichaamstype. Zolang je de juiste pasvorm, de proporties en de juiste accessoires respecteert.

Als je klein bent of wat rondingen hebt, dan kunnen versieringen op de juiste plaats je in evenwicht brengen. Diagonale lijnen op bovenbenen slanken je bijvoorbeeld af. Vermijd wel accenten op de plekken waar je geen aandacht naartoe wil trekken.

Combineer je broek met een blazer die je schouders breder maakt, dit geeft je een slankere taille en creëer je langere benen. Enkellaarsjes met hoge hakken hebben hetzelfde effect.

Als je een rechte panlat bent, kun je rondingen faken door een skinnyjeans met een kort topje te combineren. Trek er dan een gebreide gilet over aan.

Ruiten zijn trendy dit seizoen, een flanellen houthakkershemd is dus een goede manier om probleemzones te verdoezelen.

Kleine dames kunnen best hun jeans combineren met hoge hakken of plateauzolen om groter te lijken.

Door je dikke trui aan de voorkant in je skinny jeans te stoppen, benadruk je je vrouwelijke rondingen. (br.hln)

24-10-2014 om 12:12 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
22-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lopen we binnenkort met vissenhuid aan onze voeten rond?

Lopen we binnenkort met vissenhuid aan onze voeten rond?

http://static2.hln.be/static/photo/2014/11/10/13/20141021141410/media_xll_7219213.jpg

Vissenleder kan een duurzamer alternatief zijn voor klassiek leder. En geen nood, aan dit materiaal zit helemaal geen (vissig) geurtje aan. Heel wat grote modebedrijven als Dior, Nike, Puma en Prada zijn hiermee aan het experimenteren om duurzamer schoeisel te creëren.

Elk jaar worden er miljoenen tonnen vissenhuid weggegooid of wordt dit materiaal in een pasta tot dierenvoeder verwerkt. Maar enkele Europese bedrijven gebruiken deze huiden om er textiel van te maken. Vroeger was vissenleder iets voor mensen die zich geen koeienhuiden konden veroorloven. Laura Storm van de Atlantic Leather (een IJslands visbedrijf) zegt dat vissenleder dé nieuwe trend is. Ze noemt het een oude techniek die nu als een moderne oplossing dienst doet, nadat zoveel modebedrijven hun interesse voor dit materiaal hebben geuit.

Door de huiden op elkaar te leggen, creëren specialisten een zacht alternatief dat net als kalfsleder aanvoelt. Het materiaal is van erg hoge kwaliteit, heeft een relatief lage kostprijs, maar ook economische en ecologische voordelen. De productie van vissenleder zou jobs kunnen creëren, de CO2-uitstoot kunnen verlagen en de prijs van andere ledersoorten verlagen. Maar omdat vooral luxueuze modehuizen hun interesse voor dit materiaal hebben getoond, zouden ecologisch bewuste klanten toch nog veel geld moeten neertellen voor dit 'groene schoeisel'. (br.hln)

22-10-2014 om 10:08 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In deze winkel is maatje 38 of meer niet welkom

In deze winkel is maatje 38 of meer niet welkom

http://static2.hln.be/static/photo/2014/0/12/2/20141021161019/media_xll_7219487.jpg

Een Italiaans merk dat erg populair is in de Verenigde Staten krijgt er heel wat kritiek omdat de filialen alleen kledij in maat 'small' verkopen. Door deze bijzondere matenpolitiek menen velen dat Brandy Melville eetstoornissen bij tienermeisjes in de hand werkt.

Op de Instagramaccount van Brandy Melville ontdek je meteen de doelgroep van het merk: blanke, slanke meisjes met lang blond haar. Onder het motto 'one size fits most' biedt de kledingketen enkel piepkleine maatjes aan, broeken vind je er bijvoorbeeld alleen in maat 30 of 32. Alle modellen zijn erg, maar dan ook erg slank.

Dit zorgt voor heel wat boze reacties op Twitter, blogs en Instagram. Het merk heeft uiteraard het recht om modestukken in slechts enkele maten aan te bieden, maar het is niet omdat je het kan dat je het ook moet doen. Bij Brandy Melville is het wel erg extreem, maar het is niet de enige keten waar enkel ultraslanke dames welkom zijn. Vorig jaar kreeg het hippe Amerikaanse merk Abercrombie and Fitch al kritiek omdat het weigerde kledij te maken in grotere maten. Velen menen dat deze merken zo meisjes een ongezond schoonheidsideaal voorhouden en eetstoornissen in de hand werken.

Toch zijn er ook voorstanders van deze winkel. "Als er kledingwinkels exclusief voor grotere maten mogen bestaan, dan mag dat ook voor kleinere maten", klinkt het op Twitter. (br.hln)

22-10-2014 om 10:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijf tips om je jeans perfect te wassen

Vijf tips om je jeans perfect te wassen

http://static1.hln.be/static/photo/2014/2/3/4/20141016151304/media_xll_7206949.jpg

Je favoriete jeansbroek: eenmaal je hem eindelijk gevonden hebt, wil je er zo lang mogelijk van genieten. Echter slijt de stof gemakkelijk wanneer je de broek te vaak draagt of fout wast. Om je favoriete stuk zo lang mogelijk mooi te houden, moet je er dan ook voorzichtig mee omspringen. Lees daarom hier hoe je een jeansbroek nu écht moet wassen.

- Draai de broek altijd binnenstebuiten wanneer je hem in de machine gooit. Zo schuurt enkel de binnenkant van je broek tegen de wastrommel. Knoop ook altijd je broek vast en sluit de rits om schade te voorkomen.

- Je wasmachine vullen met een hele hoop kleren omdat het vervelende karweitje zo sneller gedaan is, valt te begrijpen. Wanneer er echter te veel in de trommel zit, kan de kledij niet goed rondzwieren en tuimelen. Bovendien vergroot het de kans dat je jeansbroek andere kledingsstukken beschadigt met de rits of knopen. Hetzelfde geldt voor de droogkast.

- Ook het wasprogramma is belangrijk. Heb je net een nieuw paar of is je broek niet echt vuil? Kies dan voor een zacht programma en was met koud water. Gebruik niet te veel wasproduct en -verzachter.

- Investeer wél in wasmiddel dat donkere kleuren levendig houdt. Het product zorgt ervoor dat kleuren minder snel vervagen en uitlopen, maar filtert ook chloor uit het water.

- Laat je broek maximaal tien minuten in de droogkast zitten of droog hem aan een waslijn: warme lucht zorgt ervoor dat de stof krimpt. (br.hln)

16-10-2014 om 18:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er zit een geurtje aan deze handtas van 15.000 euro

Er zit een geurtje aan deze handtas van 15.000 euro

http://static1.hln.be/static/photo/2014/12/13/13/20141014125435/media_xll_7201468.jpg

Het modehuis Hermès zit met een groot probleem: rijke fashionista's klagen dat de extreem dure Birkinhandtas naar marihuana stinkt. De slecht geurende accessoires van 15.000 euro of meer zouden zou een gevolg zijn van fout gelooid leder.

Het leder ruikt naar marihuana wanneer het opwarmt bijvoorbeeld in het zonlicht of in een warme auto. Het zou gaan over verschillende modellen als de Birkin, Kelly en Elan in verschillende kleuren die in 2013 en 1014 verkocht werden. De prijzen voor deze handtassen variëren tussen 4.000 en 15.000 euro.

Wie zo'n slechtgeurende handtas in zijn bezit heeft, kan deze terugsturen naar het atelier in Parijs. Daar wordt de tas helemaal uit elkaar gehaald, de stinkende lederen panelen worden vervangen waarop experts het kleinood weer helemaal opnieuw in elkaar zetten.

Intussen gaan er heel wat geruchten de ronde over de handtas op de website PurseBlog: "Nadat ik een half uur in de auto had gezeten, merkte ik een ontzettende stank op. Ik had nooit de link met de handtas gelegd. Toen ik vanmorgen de kast opende waar mijn Birkin in stond en weer die geur gewaar werd, besefte ik pas wat de oorzaak was."

Heel wat sterren zijn fan van de handtassen van Hermès. Wanneer het modehuis een nieuw model lanceert, ontstaan er steevast lange wachtlijsten omdat de vraag naar de peperdure accessoires zo groot is. (br.hln)

14-10-2014 om 18:08 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
09-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maatje meer? Zo kan jij de nieuwe trends probleemloos dragen

Maatje meer? Zo kan jij de nieuwe trends probleemloos dragen

http://static2.hln.be/static/photo/2014/13/5/3/20141009154454/media_xll_7184103.jpg

Hou je zoals de meeste vrouwen van leuke accesoires en trendy kledij maar houdt dat maatje meer je tegen om de nieuwste trends te dragen? Aarzel niet langer en ga na het lezen van deze tips op shoppingtrip naar de stad want ook jij kan de herfstmode zonder problemen dragen!

Ruitjespatronen zijn geliefd deze herfst en winter, het pluspunt is dat je ze op alle mogelijke manieren kan dragen. Een hemd, jas of paar schoenen met de print maakt je meteen hip. Wel moet je opletten met de grootte van de ruitjes: ga voor middelmatige ruitjes: te kleine prints richten alle aandacht op je silhouet en door te grote ruitjes kunnen sommige lichaamsoppervlakken optisch dikker lijken. Combineer de ruitjes met zwarte accesoires om je look af te maken.

Wanneer je een jas past, moet je vooral op de details letten: kijk of er niet te veel zakken op het model genaaid zijn en of het silhouet je taille goed accentueert. Te veel zakken zorgen ervoor dat jas je dikker maakt dan je bent terwijl een riempje net onder je borst het slankste deel van je lichaam in de kijker zet.

Met een leren broek kan je ook erg weinig fout doen in het huidige seizoen, al moet je opletten dat het model bij je figuur past. Kies een broek die vervaardigd is uit leer van hoge kwaliteit om er zeker van te zijn dat de stof niet te veel uitrekt en een slordige indruk nalaat. Zorg er ook voor dat de stof niet té straks is, de broek mag gerust wat plooien op je benen.

In de nieuwste collecties van Louis Vuitton, Prada en Chanel zagen we heel wat schoenentrends. Naast sneakers zijn schoenen met een hak nog altijd een must. Kies voor een stevige hak: het laat je benen langer en ook slanker lijken. Vermijd ten alle tijden een naaldhak aangezien het je kuiten in de aandacht zet.

Mooie en strakke blazers zijn al een tijdje hip en je kan ze nog steeds blijven dragen deze winter. De beste optie voor vrouwen met wat rondingen is een model dat knopen bevat om alweer je taille te accentueren. Wanneer je kledij goed past, lijkt het alsof die extra kilootjes zo wegsmelten.

Ben je toch niet helemaal zeker of iets echt bij je figuur past? Probeer dan de nieuwste modetrends te verwerken in je outfit door hippe accesoires te gebruiken. Zo is paars een erg hippe kleur maar is het misschien al een stap te ver voor jou om een purpere blouse te dragen... Ga dan voor een leuke handtas of mooie oorbellen. (br.hln)

09-10-2014 om 17:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zijn trui over zijn karakter verklapt

Wat zijn trui over zijn karakter verklapt

http://static2.hln.be/static/photo/2014/7/9/8/20141003134720/media_xll_7168688.jpg

De herfst is het seizoen waarop mannen hun truien weer uit de kast halen. Godzijdank, want dit betekent dat je meer over hem kan leren. Dit kledingstuk verklapt namelijk heel wat over zijn persoonlijkheid. Per stijl leggen we uit met wat voor type je te maken hebt.

1. Ruitpatroon
Een beetje nerdy is de trui met ruitpatroon. Deze man is een beetje stijf, maar je kunt zeker zijn losse kant naar bovenhalen. Hij heeft de goede manieren, dat is de reden waarom hij elke week met je moeder belt om te vragen hoe het met haar gaat.

2. De cardigan
Wie fan is van de gilet, is d perfecte mix van een metroseksueel en een macho. Hij sport verschillende keren per week, vandaar zijn gespierde lichaam. Dit verklaart ook waarom hij zo goed staat met die strakke trui.

3. Kleurrijk  
Deze man wil zien en gezien worden, hij zal dus alles dragen om op te vallen. Wanneer jullie ruziën, krijg je er nauwelijks een speld tussen.

4. Kabeltrui
Gevoelig en iemand die elke dag met een positieve opmerking begint. Hij schrijft gedichten voor je. De zeldzame keren dat jullie een woordenwisseling hebben, zal hij zich als eerste excuseren.  

5. Sportieve trui met kap
Dit type is makkelijk in de omgang. Zijn idee van de ideale date? Een afhaalmaaltijd in plaats van dineren in een gezellig, nieuw restaurantje.

6. V-hals
Dit is een zeldzame mansoort: hij is tegelijkertijd cool, nerdy én eigenwijs. Hij is erg betrouwbaar, je kan dus gerust met de meisjes iets gaan drinken terwijl hij met zijn vrienden op stap gaat.

7. De rolkraag
Deze man is slim, maar op een schattige manier. Zijn gebrek aan stijlgevoel past gelukkig niet bij zijn persoonlijkheid, want hij is grappig en gevat. Je kan uren met hem over de actualiteit praten. (br.hln)

05-10-2014 om 16:47 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
01-10-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo gevaarlijk kan manicure zijn (maar niet met deze tips)

Zo gevaarlijk kan manicure zijn (maar niet met deze tips)

http://static0.hln.be/static/photo/2014/4/11/9/20141001113108/media_xll_7162434.jpg

Een manicure lijkt de perfecte gelegenheid om even achterover te leunen en te ontspannen, maar er zijn enkele gevaren die in je salon kunnen schuilen. Nagelexperte Terri Silacci legt uit waar je op moet letten voor een goede handverzorging.

Door je nagelriemen te ijverig bij te werken kan een schoonheidsspecialist permanente schade aanrichten. Zorg ervoor dat bij het achteruit duwen van de nagelriemen geen levend weefsel geraakt. Daarna mag het dode weefsel weggeknipt worden.

Je kunt wel wat angstaanjagende dingen oplopen in het nagelsalon als je schoonheidsspecialiste niet hygiënisch is. Kijk naar het gereedschap en controleer of de specialiste bij elke behandeling nieuwe instrumenten gebruikt.

Vijlen in één richting met een fijne korrel is essentieel om broze nagels te voorkomen. Let erop dat je nagelexperte niet agressief naar voren en achteren gaat met een grove vijl.

Let er op dat in het nagelsalon een basislaag aangebracht wordt. Bij rode en donkere kleuren kan dit permanente vlekken op je nagels veroorzaken.

Door elke dag een nieuwe toplaag aan te brengen, blijft het effect van je manicure langer. Maar ook de manier waarop de nagellak aanvankelijk werd aangebracht maakt een groot verschil. Het beste resultaat krijg je wanneer tussen elke nieuwe laag een basislaag aangebracht wordt. (br.hln)

01-10-2014 om 14:56 geschreven door fashionista


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!