Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

02-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Jacobs


Marc Jacobs


http://img5.imageshack.us/img5/1940/marcjacobs2.jpg


Marc Jacobs' (°1960, New York) vader sterft als Marc zeven is. Hij trekt in bij zijn oma die hem leert breien. Hij naar de Parsons School of Design, studeert af in 1984 met een collectie handgebreide sweaters (door zijn grootmoeder uitgevoerd) en wint er zelfs de Perry Ellis Gouden Vingerhoed Award mee.

Hij ontwerpt twee jaar voor zijn eigen label en in 1984 is hij de jongste designer ooit die de prijs voor nieuw talent krijgt van de Council of Fashion Designers of America. In 1988 werkt hij voor Perry Ellis waar hij opvalt door zijn jonge, grappige stijl. In 1993 werkt hij opnieuw voor eigen rekening, waarbij hij zijn liefde voor sensuele stoffen als angora, kasjmier en mohair kan uitleven. In 1997 wordt hij uitgeroepen tot Ontwerper van Vrouwenkleding van het Jaar door de CFDA.



   http://img166.imageshack.us/img166/5351/marcjacobs.jpg


In 1997 haalt handtassen- en koffermaker Louis Vuitton hem binnen. Jacobs knalt met zijn moderne pop en kitsch tegen het ingetogen imago en spreekt hiermee vooral de rijke upper class dertigers aan. Algauw krijgt Marc Jacobs ook de opdracht een prêt-à-portercollectie voor dames uit te werken. Marc Jacobs verhuist naar Parijs, waar hij werkt op een boogscheut van het Louvre. Begin 2002 krijgt hij in New York ook een bronzen plakkaat op de Fashion Walk of Fame.

In mei 2004 sluit Marc Jacobs een nieuw Vuittoncontract voor tien jaar af met Bernard Arnault, de 'big boss' van LVHM. Datzelfde jaar opent hij boetieks in Boston, Los Angeles, Shanghai en Chicago. In september 2005 stelt hij in New York ook zijn MARC-collectie voor, die zich eerder tot jonge meisjes richt. Sinds 2001 zijn er ook diverse Marc Jacobsparfums uitgebracht.



  http://img3.imageshack.us/img3/9140/marcjacobs1.jpg



02-03-2009 om 02:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handtas met make-up


Handtas met make-up




Voor ware fashionista's ontwierp cosmeticahuis Dior 'Lady

Dior', een miniatuur van de iconische couturetas. Het kleinood is gevuld met een tint voor je lippen en wangen, en een highlighter waarmee je je wangen, wenkbrauwboog, neusrug en het midden van je lippen een subtiele gloed geeft. Een luxueuze must-have, uitgegeven in een beperkte editie, dus snel zijn is de boodschap
als je je handtascollectie wil uitbreiden met dit juweeltje.

Verkrijgbaar in de parfumeriezaak


01-03-2009 om 14:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Hilfiger ontwerpt voor borstkanker


Tommy Hilfiger ontwerpt voor borstkanker


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/27/425128/tommy-hilfiger-ontwerpt-voor-borstkanker_7_235x280.jpg


Modeontwerper Tommy Hilfiger ontwerpt voor de derde keer een exclusieve handtas voor het centrum ter preventie van borstkanker 'Breast Health International (BHI). Dit jaar wordt het Deense topmodel Helena Christensen ingeschakeld als ambassadrice van de 'limited edition'handtas.

De gele handtas draagt een prijskaartje van 349€, waarvan de helft naar het BHI gaat. Volgens Hilfiger staat de tas symbool voor zijn mateloze inzet en toewijding voor BHI. De tas zal vanaf maart verkrijgbaar zijn in verschillende Flagship sotres van Tommy Hilfiger. (br.she)


28-02-2009 om 19:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Do showt romantische collectie van Hunkemöller


Do showt romantische collectie van Hunkemöller


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/8/13/1/album_large_824836.jpg



De collectie bestaat uit prachtige kleuren en is volledig geïnspireerd door bloemen.
Zowel qua kleur als print zie je steeds de bloemen in de collectie terugkomen: van rozen, narcissen tot orchideeën. Lichte pastelkleuren voeren de hoofdtoon, qua stoffen werd voornamelijk met satijn en kant gewerkt. Leuke accenten als satijnen plooitjes geven een moderne toets.



  http://www.hln.be/static/FOTO/pe/5/10/13/album_large_824833.jpg



  http://www.hln.be/static/FOTO/pe/2/7/10/album_large_824830.jpg
 


  http://www.hln.be/static/FOTO/pe/15/1/4/album_large_824824.jpg


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/9/14/2/album_large_824837.jpg

Dit seizoen vind je ook een bruidscollectie bij Hunkemöller: Valerie Margriet is een prachtig setje van kant met bloemenprint. (br.hln)



28-02-2009 om 14:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ratten en muizen als fashion-item

Franse designer gebruikt ratten en muizen als fashion-item




De London Fashion Week gaat niet onopgemerkt voorbij. Nadat eerder al een model naakt over de catwalk liep, heeft het model op de foto een bijzonder hoofddeksel. Haar kap is namelijk gemaakt van de karkassen van ratten en muizen.

Het bizarre hoofddeksel bedekt bijna het hele gezicht, alleen de ogen werden vrijgelaten. Onder de kin van het model bungelen zelfs nog de rattenstaarten.

De Franse designer Charlie Le Mindu is trots op zijn creatie. "Ik weet dat niet iedereen van ratten en muizen houdt, maar het kunnen echt prachtige beestjes zijn", aldus de 22-jarige Le Mindu, "Ik vind deze creatie echt schattig. Bovendien kunnen we die beestjes beter gebruiken voor mooie dingen dan ze aan slangen te voeren." (br.hln)


28-02-2009 om 13:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SM en vampieren op de catwalk in Londen


SM en vampieren op de catwalk in Londen


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/15/4/1/album_large_826306.jpg



Het modemerk House of Blue Eyes maakte zijn debuut op de Fashion Week in Londen. De ontwerper Johnny Blue Eyes ging voor een wel heel bizarre mix van goth, vampieren en SM.

Bebloede, halfnaakte en kruipende modellen met halsband sierden de catwalk van House of Blue Eyes. De ontwerper Johnny Blue Eyes maakte zijn debuut als ontwerper op de Fashion Week in Londen. Toch moet hij niet onderdoen voor de grote namen. Hij stylede vroeger celebs in Groot-Brittannië en Kate Moss poseerde voor de lancering van het merk afgelopen september.


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/2/14/album_large_826304.jpg



Of zijn collectie zal aanslaan en we nu binnenkort allemaal een hondenhalsband zullen dragen, blijft twijfelachtig. De ontwerper Johnny krijgt wel punten voor originaliteit. Hij ziet zijn collectie niet als mode, maar als een beweging die past bij de stijl van Vivienne Westwood en punk uit de jaren '80. We denken dat Marilyn Manson alvast fan is van de ontwerpen.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/9/6/album_large_826311.jpg



Johnny Blue Eyes geeft voor deze lente alvast een modetip: koop een grote onderbroek en draag hem over een paar dikke, kleurrijke panty's. (br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/10/7/album_large_826312.jpg



27-02-2009 om 13:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dirk Bikkembergs opent eindelijk eerste winkel


Dirk Bikkembergs opent eindelijk eerste winkel


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/dirk_bikkemberg.jpg


Dirk Bikkembergs zal donderdag in Milaan zijn allereerste winkel openen. Bikkembergs draait al ruim 25 jaar mee in de modewereld en heeft meer dan 50 collecties op zijn naam staan.

De allereerste Bikkembergswinkel zal gelegen zijn aan de Via Manzoni In Milaan, waar onder andere ook de Armani Megastore gelegen is. De winkel zelf zal zo'n 1300 vierkante meter groot zijn, en drie verdiepingen tellen waarin alle collecties van Bikkembergs verkocht zullen worden. (br.she)



26-02-2009 om 15:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookje duurt voort voor Louise Maselis


Sprookje duurt voort voor Louise Maselis


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Louise-Maselis.jpg?t=1235599176


Ze heeft haar catwalkdebuut nog maar net achter de rug, of Louise Maselis mag zich weeral opmaken voor een nieuw avontuur. Het 15-jarige meisje vertrekt vandaag naar Milaan om er voor het gerenommeerde modehuis Jil Sandes op de catwalk te lopen.
Het is de tweede topopdracht in nauwelijks enkele dagen tijd voor de tiener uit Winksele. Vorige week was Louise nog in New York waar ze de nieuwe herfst- en wintercollectie van Calvin Klein showde. Het sprookje duurt dus voort voor de scholiere die vorig jaar in China de prestigieuze Elite Look-modellenwedstrijd won.

Louise keert dit weekend terug uit Milaan, net op tijd om maandag weer naar school te gaan. (br.Het Nieuwsblad)



26-02-2009 om 14:51 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
25-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Versace hangt goedkopere lijn Versus terug in winkels


Versace hangt goedkopere lijn Versus terug in winkels




Modehuis Versace heeft beslist haar goedkopere collectie Versus terug te lanceren. De lijn bestaat sinds 1989 maar de productie werd 4 jaar geleden stopgezet. Het merk ziet het meteen groots: de komende twee jaar zullen er 20 winkels van Versus openen en er staat een défilé op de planning.

Stijlvolle, sensuele vrouwen
Het is nog wel even wachten op de budgetvriendelijke lijn van Versace, meldt weekend.be. Pas tegen de lente van 2010 zal de vrouwencollectie van Versus, waarschijnlijk getekend door Donatella Versace, in de winkels liggen. Versus is budgetvriendelijker dan het hoofdmerk, de lijn is bedoed voor jonge, stijlvolle, sensuele en futuristische vrouwen die op luxe gesteld zijn. Maar je zal wel al eerder kunnen genieten van accessoires, brillen en parfums van Versus.

Schuldenberg
Versace besloot vier jaar geleden Versus stop te zetten, zodat het modehuis zich beter op het hoofdmerk kon concentreren. Zo hoopte het merk zijn schuldenberg te kunnen verkleinen. Nu kreeg Versace volgens de directie genoeg aandacht en wil het modehuis terug energie in Versus stoppen. (br.nina)



25-02-2009 om 22:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterjas en beha gaan lang mee


Winterjas en beha gaan lang mee







De winterjas is een deel van de garderobe dat niet jaarlijks wordt gekocht. Het merendeel van de dames draagt zijn wintervest gemiddeld twee jaar. Dat blijkt uit een Nederlands panelonderzoek van Textilia. Wat de onderkleding betreft, zou slechts 9 % van de ondervraagden dagelijks een schone beha aantrekken.

Winterjas
Van de meer dan 2.000 ondervraagden draagt 28% hun jas zelfs langer dan drie jaar. Dit zijn vooral de wat oudere vrouwen. Dames met een kleine portemonnee zijn het zuinigst met hun jas (34%). Slechts 5% van de ondervraagden schaft ieder jaar een nieuw exemplaar aan.

72% doet korter dan drie jaar met een winterjas. Anders is het met vooral jongeren uit de grote steden. Zij volgen eerder de mode en vervangen hun jas sneller.

Dagelijkse beha
Beha's worden dan wel vaker gekocht, ze worden niet dagelijks vervangen. 59 % van de ondervraagden draagt dezelfde onderkleding twee tot drie dagen. 18% van de vrouwen werpt diezelfde beha pas na vier tot vijf dagen in de wasmand, 4 % draagt deze langer dan een week. Vooral tieners doen het langer met dezelfde lingerie. In tegenstelling tot vijftigers, die het vaakst elke dag een schone beha aantrekken.

Opleiding
Ook hoogopgeleiden zouden minder snel een andere beha uit de kast halen. Van de hoger opgeleiden doet 40 procent vier dagen of langer met hun beha, tegenover 23 procent van de lager opgeleiden. (br.hln)



25-02-2009 om 20:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vintage juwelen zijn trendy

Vintage juwelen zijn trendy










Heb je nog een oude collier van je grootmoeder liggen of een zilveren ring van je moeder? Draag ze. Volgens Britse modekenners maak je pas een statement als je de oude juwelen opnieuw aandurft. In tijden van crisis mag er wat blingbling gedragen worden.

Eigen stijl
Ontwerpers als Lanvin, Gucci, Louis Vuitton en Chanel brengen jaarlijks prachtige sieraden, alleen lijken deze juweeltjes aan populariteit in te boeten. Niet alleen zijn ze uiterst herkenbaar, maar verschijnen ze massaal in reclamecampagnes. Bovendien dien je er astronomische bedragen voor neer te tellen. Echte fashionista's gaan voor die look, maar gebruiken hun eigen stijl. Geen betere manier om dat te doen dan met een vintage juweel.

Subtieler
"Steeds meer dames willen een uniek, persoonlijk stuk", vertelt Mc Kee, fashionverantwoordelijke bij Harrods. "Meer nog, de dure juwelen van ontwerpers blijven vaker liggen, iedereen weet dat ze veel geld kosten en net dat aspect getuigt bij sommigen van weinig smaak. Vintage juwelen ogen subtieler en je zal zelden iemand anders met hetzelfde stuk zien flaneren".

Nieuwe vintage
Wil je toch meer een hedendaagse look, zijn er een heleboel ontwerpers die aan een oud stuk een moderne twist weten te geven. De Amerikaanse Tom Binns bijvoorbeeld, uiterst populair bij celebs, was pionier in de 'nouveau vintage-look'. Hij gebruikt oude diamanten en maakt er letterlijk nieuwe juweeltjes van. Zijn stukken blijken elk seizoen uiterst populair bij Harrods. Even gegeerd is het juwelenmerk 'House of Lavande's' dat oud en nieuw perfect weet samen te smelten. (br.hln)



25-02-2009 om 14:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vierde dag Londense modeweek brengt ode aan het leger


Vierde dag Londense modeweek brengt ode aan het leger


http://albums.hbvl.be/publish%5CLonden%20Fashion%20Week%20Luella%5CPR%5COOG200902240014H_.JPG
Luella


Tijdens de vierde dag van de Londense fashion week maakten Paul Smith, Julien Macdonald en Luella hun opwachting. Erg verschillende designers met een bijna gelijke visie op de modewereld zo bleek. Alle drie brachten ze op de een of andere wijze een ode aan het leger, en zijn tot de verbeelding sprekende uniformen.



 http://albums.hbvl.be/publish%5CLonden%20Fashion%20Week%20Paul%20Smith%5CPR%5COOG200902240006H_.JPG

 

 http://albums.hbvl.be/publish%5CLonden%20Fashion%20Week%20Paul%20Smith%5CPR%5COOG200902240004H_.JPG
Paul Smith
 
Paul Smith hield bijna krampachtig vast aan zijn legerthema en kwam op de proppen met talloze beige en kakikleurige items, opgesierd met gouden en zilveren legerkettingen. Om de boel toch wat op te fleuren koos de topdesigner voor leuke felroze accenten in de schoenen. Smith zijn kenmerkende streepjespatroon kwam enkel terug in de versiering op de catwalk en zijn sjaals en handschoenen. (br.she)


http://albums.hbvl.be/publish%5CLonden%20Fashion%20Week%20Paul%20Smith%5CPR%5COOG200902240005H_.JPG




25-02-2009 om 11:36 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
24-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller nieuwe gezicht Hugo Boss


Sienna Miller nieuwe gezicht Hugo Boss


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/SiennaMiller.jpg


Actrice Sienna Miller is het nieuwe uithangbord van Hugo boss' allernieuwste parfum: Boss Orange. Miller maakte enkele dagen geleden al haar eerste stapjes in de modewereld bij de voorstelling van haar eigen kledinglijn Twenty8Twelve.

Miller is het nieuwe gezicht van Boss Orange, het nieuwe parfum van Hugo Boss. Het parfum zal midden april 2009 gelanceerd worden. Miller zou gekozen zijn omwille van haar geweldige aura, vrije geest en authentieke persoonlijke stijl.

Volgens Miller is het nieuwe parfum een prachtig parfum met een noot van musk, dat zorgt voor een zoete en erg sexy combinatie. (br.She)



24-02-2009 om 15:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vivienne Westwood tijdens de Londense fashion Week

Vivienne Westwood tijdens de Londense fashion Week


http://albums.hbvl.be/publish%5CVivienne%20Westwood%5CPR%5COOG200902230075H_.JPG



De Londense Fashion Week is nog maar net op gang getrokken, maar heeft al heel wat celebrities en topontwerpers mogen verwelkomen. Vivienne Westwood bracht er naar oude gewoonte een memorabele punkerige collectie .




http://albums.hbvl.be/publish%5CVivienne%20Westwood%5CPR%5COOG200902230102H_.JPG




http://albums.hbvl.be/publish%5CVivienne%20Westwood%5CPR%5COOG200902230109H_.JPG




http://albums.hbvl.be/publish%5CVivienne%20Westwood%5CPR%5COOG200902230073H_.JPG

(br.she)


24-02-2009 om 14:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleurrijke en sexy lingerie bij Andres Sarda


Kleurrijke en onthullende lingerie bij Andres Sarda


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/15/11/album_large_819806.jpg



Lingerieontwerper Andres Sarda pakte op de Fashion Week in Madrid uit met een kleurrijke en erg sexy lijn.




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/9/11/7/album_large_819802.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/6/4/album_large_819814.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/3/1/album_large_819811.jpg

(br.nina)


24-02-2009 om 04:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giorgio Armani dankt succes aan Richard Gere


Giorgio Armani dankt succes aan Richard Gere


http://l.yimg.com/img.movies.yahoo.com/ymv/us/img/hv/photo/movie_pix/miramax_films/shall_we_dance_/_group_photos/richard_gere5.jpg




De Italiaanse modeontwerper dankt zijn succes aan de film 'American Gigolo'. De knappe looks van Richard Gere, die de hoofdrol vertolkte, maakten dat zijn kleding naam en faam kreeg.

Rebelse stijl
Regisseur van de film, Paul Schrader, selecteerde indertijd de kledingontwerpen. De look was toen zeer revolutionair: mannenmode werd opnieuw elegant met casual maatwerk. "Richard Gere was de gedroomde man om mijn ontwerpen te lanceren", stelt Armani aan New York Magazine. "Hij heeft een sensuele stijl van bewegen. Zijn filmpersonage mixte een zekere rebellie met stijl. Onze carrières zijn voor het leven verbonden".

Jodie Foster
"Die speciale band heb ik ook met Jodie Foster", beweert de 74-jarige ontwerper. "We hebben beiden dezelfde persoonlijkheid, we weten wat we willen en nemen daarvoor de gepaste beslissingen. Twintig jaar geleden zei ze me: 'ik ben een actrice, jij moet me vertellen wat ik moet dragen'. Dat apprecieerde ik enorm".

Unieke service
Armani is een graag geziene gast bij de vele celebs, maar houdt er liever van om steeds opnieuw de grenzen te verleggen. "Iedereen waande me gek toen ik in 2005 met de couturelijn Armani Privé begon. Volgens sommigen was er geen plaats voor dergelijke exclusieve designs. De eerste collectie, 35 stuks in totaal, bestond voornamelijk uit avondkleding. Voor sommigen is couture enkel voor kostuums en theater. Ik vind van niet, ik heb deze collectie zeer pragmatisch ontworpen. Aan mijn beste klanten wik ik graag een zeer speciale, persoonlijke service bieden". (br.nina)



23-02-2009 om 15:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Posen brengt hulde aan Russische tsarina


Zac Posen brengt hulde aan Russische tsarina


http://albums.hbvl.be/publish%5CZac%20Posen%5CPR%5CRTR200902200221_.JPG



De New Yorkse designer Zac Posen voelde zich duidelijk goed in zijn nopjes op de NY Fashion Week. Hij straalde tijdens de modeshow in eigen stad, en bracht het publiek een mix tussen de Russische luxueuze tsarina's en de punk girls uit de jaren 80.



http://albums.hbvl.be/publish%5CZac%20Posen%5CPR%5CBLG200902200195_.JPG



Felle paarse tinten in een combinatie met roze oogschaduw en netkousen deden de toeschouwers terugmijmeren naar de punkscène en de Sex Pistols-aanhanger. Posen kon de cultuurschok niet groter maken door vlak daarna een luxueus gekleed model de catwalk op te sturen, waardoor we ons meteen terug bevonden in de Russische grootperiode. (br.she)




http://albums.hbvl.be/publish%5CZac%20Posen%5CPR%5CBLG200902200193_.JPG




http://albums.hbvl.be/publish%5CZac%20Posen%5CPR%5COOG200902200003H_.JPG




23-02-2009 om 15:24 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
22-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat zegt zijn kapsel over hem?


Wat zegt zijn kapsel over hem?


http://img23.imageshack.us/img23/9702/kapsel.jpg


Je kan een man al beoordelen op straat of op een feestje voordat je er een woord mee gesproken hebt. Het enige wat je moet doen is een blik naar zijn kapsel werpen. Wij zetten alvast enkele haartypes op een rijtje.

Kort en netjes

Wanneer zijn haar kort en netjes is kan het zijn dat hij warrige persoonlijkheid heeft, maar hij kan ook erg punk-rock zijn. Kort haar toont in ieder geval op een leidersfiguur.
Lang

Lang haar dat perfect gestyled is en goed onderhouden overkomt, duidt vaak op een jongen die erg met zijn uiterlijk bezig is. Hij denkt na over verschillende haarproducten en kiest de beste verzorging er tussenuit. Gevaar is echter wel, dat hij ook een ijdeltuit kan zijn die denkt dat hij mooier is dan de rest van de wereld.
Met textuur en warrig

Korter haar dat een beetje warrig is en een boel textuur heeft toont aan dat hij er goed wil uitzien, maar dat hij ook kan ontspannen. Deze man wil er voor jou graag op zijn best uitzien, maar zijn wereld zal niet instorten als dat een dagje niet goed lukt. (br.she)



22-02-2009 om 16:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wit scoort door crisis


Wit scoort door crisis


 
 
Wit is de laatste maanden een trend in kleurenland. Wereldwijd krijgen meer nieuwe wagens een wit laagje, maar ook bij mode, make-up en interieurvormgeving is de kleur aan een opmars bezig. Volgens trendwatcher Fons van Dyck komt dit door de wereldwijde financiële crisis.

Geen negativiteit
Dat wit het net nu goed doet, is volgens psychologen niet abnormaal. We maken geen enkele negatieve associatie met de kleur. Het staat voor zuiverheid en reinheid, voor waarheid en volmaaktheid, in België associëren we het met de hoop. "In Amerika is wit als sinds vorige zomer een trend. Fashionista's combineerden er toen witte jeans en met accessoires in dezelfde kleur. Als alles goed gaat, kiezen vrouwen voor de felste kledij. Maar keert het tij om, dan grijpen veel mensen terug naar de kracht van de eenvoud. Wit is hier de beste symbolisatie voor. Ook in de geschiedenis zien we hier bewijs van, na de Franse revolutie waren eenvoudige, witte jurken trendy", meldt Fons van Dyck aan Het Laatste Nieuws. (br.Nina)



22-02-2009 om 14:15 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
21-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draag eens een levende ketting

Draag eens een levende ketting


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/19/420965/draag-eens-een-levende-ketting_7_235x280.jpg


Ben je een echte green queen en wil je er openlijk voor uitkomen? Dan is de nieuwste 'living necklace' van accessoireontwerpster en tuinarchitecte Paula Hayes echt jouw ding.

Hayes creëerde een ketting met kleine, gehaakte potjes in plaats van pareltjes. In elk potje kan je een bloemetje of plantje naar keuze steken.

Hayes zelf noemt het alvast het begin van een nieuw, ecologisch tijdperk.(br.she)


21-02-2009 om 22:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!