Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

31-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modewereld niet klaar voor kleine modellen


Modewereld niet klaar voor kleine modellen





Presentatrice van America's Next Topmodel Tyra Banks wilde voor het nieuwe seizoen van de serie enkel 'kleinere' modellen selecteren. Maar haar plannen zullen geen werkelijkheid worden omdat de modewereld vurig reageerde en hier niet klaar voor blijkt te zijn.
 


 



Kate Moss uitzondering

Agent Ellis, die al talloze topmodellen ontdekte, vindt het een belachelijk idee, meldt styletoday.nl. "Meestal vind ik mijn modellen gewoon op straat, dan heb ik geen speciale eisen, ik pin mij niet vast op één specifiek type. Maar wat de lengte betreft, ligt dat toch nog anders. Naar iemand die kleiner is dan 1,70 meter, kijk ik zelfs niet. Dat is een absoluut minimum. Kate Moss is één van de enkelingen die het zo ver geschopt heeft met een klein postuur. Maar zij is een uitzondering omdat ze voor de rest echt alles mee heeft." (br.hln)


31-03-2009 om 14:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke bob past bij jou?


Welke bob past bij jou?



http://img3.imageshack.us/img3/5013/keiraknightley.jpg
Keira Knightley staat beeldig met een lange bob.



Jessica Alba
Jessica Alba



Jeniffer Lopez speelt het op veilig met een schuine bob.
Jeniffer Lopez speelt het op veilig met een schuine bob.


De bob is de nieuwste haartrend, verschillende celebs als Keira Knightley en Jessica Alba zetten de toon. Gelukkig kun je dit kapsel aanpassen aan de vorm van je gezicht, zodat ook jij ermee straalt. Een ander voordeel is dat een bob heel wat minpuntjes, als een groot voorhoofd, lang gezicht en huidproblemen, verdoezelt.

Rechte bob
Wil je zonder veel moeite een trendy kapsel? Dan moet je jezelf een bob aanmeten. Hierbij is het wel belangrijk dat je voor een exemplaar kiest dat goed bij je gezicht past. Vrouwen met een hartvormig of rond gezicht, kiezen best voor een korte bob. Let wel dat je deze regelmatig bijwerkt, zo blijft je look up-to-date. Een dikke en lange bob geeft je zo een retrolook uit de jaren '70. Vooral vrouwen die goed met lange lokken staan, is dit een goede optie. Dit kapsel is ook heel veelzijdig aangezien je je bob naar achteren kan vastzetten met schuivertjes.

Schuine bob
Als een rechte bob niet bij je gezicht past, kies dan voor eentje die licht opzij gaat, net als J-Lo. Dit kapsel werkt bij bijna elke haarstijl en -lengte, maar gaat wel het beste bij steile lokken. Toch niet helemaal zeker welke bob jouw ding is, dan kun je hier verschillende virtuele kapsels op jouw gezicht uitproberen. (br.nina)




31-03-2009 om 10:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe krijg je natuurlijke look met make-up?



Hoe krijg je natuurlijke look met make-up?









De nude-look is niet nieuw in beautyland, maar ook dit seizoen blijft hij trendy. De truc zit hem er in nauwelijks te laten opvallen dat je make-up draagt. Dat is vaak moeilijker gezegd dan gedaan, daarom geven we jullie enkele tips.

Matte look
De modellen bij Prada en Elie Saab gingen allemaal voor de natuurlijke look, met een minimum aan oogmake-up en lipstick. De huid heeft bij deze trend een matte look, kies voor een olievrije dagcrème. Dan beperk je je kans op glans. Helpt dit niet, kun je een olieabsorberende primer onder je foundation dragen. Kies voor een luchtige foundation die je met een borstel aanbrengt. Tinten die erg op je huidskleur lijken als beige of lichtbruin, werken het best bij deze natuurlijke look. Deze kleuren verdoezelen ook goed gezwollen oogleden. Lipstick met een gouden schijn maken het geheel helemaal af. (br.nina)




30-03-2009 om 14:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Parfum-award voor Marc Jacobs


Parfum-award voor Marc Jacobs



http://triton.imageshack.us/Himg14/scaled.php?server=14&filename=marcjacobs.jpg&xsize=640&ysize=480



Bij de uitreiking van de Fifi Awards  op 27 mei in New York, mag Marc Jacobs de Hall of Fame Award  van de Fragrance Foundation in ontvangst nemen. Dat meldt modemagazine Woman's Wear Daily. De prijs wordt elk jaar toegekend aan iemand die een "uitzonderlijk vindingrijke, creatieve en toegewijde bijdrage heeft geleverd aan de parfumindustrie".

De Amerikaanse ontwerper lanceerde zijn eerste parfum in 2001 en nadien volgden een aantal succesnummers. Zijn Daisy Marc Jacobs werd vorig jaar door dezelfde instelling nog gelauwerd als "parfum van het jaar".



30-03-2009 om 12:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak zelf kleding met een sjaal


Maak zelf kleding met een sjaal










Sjaal als topje of bikini.



Een sjaaltje knopen als Grace Kelly.



Sjaaltjes, groot en klein, kunnen altijd handig zijn. Want wie denkt dat een sjaal enkel om de nek hoort om minder koud te hebben, komt bedrogen uit. Fashionista's weten al langer de waarde van de sjaal als accessoire in te schatten, en de juiste kleur en stof zijn dan ook van cruciaal belang voor je imago. Maar kende je deze manieren om de sjaal te dragen al?

Met een rechthoekige sjaal:

1) Sjaal als haarband

Versie 1 of de meisjesversie: neem een dunne sjaal, of plooi deze tot hij redelijk dun is. Leg om je hoofd en knoop onder je haar. De losse restje laat je gewoon onder je haar bungelen. Very girlie, very hip.

Versie 2 of de hippieversie: zelfde principe, alleen knoop je de sjaal boven je haar in plaats van onder. Hippieversie b: rol de sjaal op tot een worstje en bindt dan over je haar (los of in een losse knot).

2) Sjaal en riem in één
Je kan een sjaal ook als riem gebruiken. Zeker bij een wijde jeansbroek is dit nonchalante accessoire een aanrader. Je kan een felgekleurde sjaal kiezen, of een met een drukke print. Frons samen en draag als riem, met een strikje vooraan of achteraan. Enige vereiste: kies een sjaal die lang genoeg is.

In een andere versie kan je een (brede) sjaal ook als 'tailleriem' gebruiken. Past op een effen, eenvoudige jurk (met lange of korte mouwen) en leukt zowel de jurk op, als je silhouet.

3) Ietsiepietsie yellow dot... sjaaltje
Bind de sjaal om je borsten, met de uiteindes in een (stevige) knoop tussen je borsten of (als je niet wil neerliggen of leunen) op je rug. Handig in noodgevallen, of als fashion statement.

4) Zakelijke das
Een halflange sjaal en een dasring, gecombineerd met een net topje en vlotte kokerrok: elegant, zakelijk en origineel. Met een korte sjaal kan je ook gewoon een knoopje leggen in je hals, voor een vlotter, jonger effect.

5) Topje nodig?
Een brede, lange sjaal kan ook dienen als topje. Leg de sjaal in je nek, kruis voor je hals en bindt de slierten voor je borsten en knoop achter je rug vast. Voor durvers, en wie geen beha nodig heeft.

6) Een pareo
Met een vrij brede sjaal kan je ook een pareo of strandrok maken. Wikkel rond je middel en knoop opzij: klaar.

Met vierkante sjaal (of doek)
Ook met vierkante sjaaltjes (of behoorlijk grote doeken) kan je heel wat kleren in een handomdraai 'toveren'.

1) Mama's got a brand new bag
Leg je spullen in een sjaal en knoop diagonale uiteinden samen. Doe dan hetzelfde met de andere uiteinden, die je knoopt boven de eerste knoop. En klaar is kees.

2) Nog topjes
Met een (grote) vierkante sjaal kan je deftigere (lees: meer bedekte) topjes fabriceren.

Versie 1: vouw de doek in een driehoek en maak een knoop in de losse punt. Vouw terug open, wikkel rond je lichaam en maak de losse eindjes vast in je nek.

Versie 2: neem een grote sjaal (90 op 90 centimeter), en vouw er een hoek in over driekwart van de sjaal, die je toga zal vormen. Drapeer het over een schouder, en maak twee eindjes vast aan je schouderbald. De andere twee eindjes knoop je samen rond je middel.

3) I'd like to be like Grace Kelly
Vouw een halflange doek in een driehoek en plaats op je hoofd met de punt naar beneden. Kruis de losse eindjes onder je kin en knoop je vast boven je sjaal.

De modernere versie, zoals vaak gezien bij jonge moslima's: je kruist de losse eindjes en gooit ze nonchalant over de schouder.

4) Net een boerin
Een kleine, vierkante doek heb je hiervoor nodig. Vouw in een driehoek, plaats op je hoofd en knoop vast onder je haar.

5) Wanhopige huisvrouw
Deze ietwat ouderwetse manier van een sjaal dragen kom je vaak tegen in de generatie van onze grootouders. Het principe is hetzelfde als bovenstaand, alleen knoop je de losse eindjes vast onder je kin.

6) Wij zijn piraten
Ook een bekende manier om een sjaal te dragen: zoals de piraten. Vouw de doek in een driehoek, leg strak om je hoofd en maak een dubbele knoop in de uiteindes. De overblijvnde slierten draag je aan één kant over je schouder. Kan gecombineerd worden met los haar of om alle haar te verstoppen. (br.Nina)


30-03-2009 om 01:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackie Kennedy's zonnebril is weer hip


Jackie Kennedy's zonnebril is weer hip


http://triton.imageshack.us/Himg18/scaled.php?server=18&filename=jackiekennedy.jpg&xsize=640&ysize=480



De memorabele, grote zonnebril van Jackie Kennedy wordt weer op de markt gebracht door het merk Nina Ricci Eyewear.

Nina Ricci Eyewear zorgt voor een herlancering van de memorabele zonnebril die Kennedy in de jaren '70 droeg. Het vierkante model was voor de eerste keer te zien op de cover van Paris Match in 1978.

De nieuwe bril zal verkrijgbaar zijn in zwart, beige, grijs, oranje, chocolade, groen, en roze. Voor een bril betaal je zo'n 220 euro neer. (br.she)


29-03-2009 om 14:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ultieme luxe: massage met diamanten


Ultieme luxe: massage met diamanten


 


De nieuwste rage in Hollywood: je laten masseren met diamanten. De blinkende edelsteentjes worden er vermalen tot kleine deeltjes om ze nadien uit te smeren op het lichaam.

Slechte stralingen
Voor de massage worden steentjes van minstens 1,5 karaat gebruikt. Na ze te verpulveren, worden ze op de huid gemasseerd. Daar zorgen ze voor een grondige scrubbeurt. Ook beschermen ze tegen de slechte stralingen van laptops, gsm's en andere technologische apparaten. Nadat de diamanten op het lichaam hebben ingewerkt, worden ze met een magneet verwijderd.





Maskers

De massage is nieuw, maar maskers op basis van goud, parels, diamant, kaviaar en champagne veroveren al langer de consument en zijn portemonnee.Gezichtsmaskers met gemalen diamant reinigen intens. Populair bij verouderde velletjes, worden afvalstoffen snel afgevoerd. Terwijl de huid, volgens de cosmetica-industrie, een frisse en jonge uitstraling krijgt. (br.nina)




29-03-2009 om 00:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow lanceert eigen kledinglijn


Gwyneth Paltrow lanceert eigen kledinglijn


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Gwyneth-Paltrow-1.jpg?t=1238162610



Gwyneth Paltrow gaat een eigen kledinglijn ontwerpen. De actrice doet dit voor het Franse modelabel ZOEtee's. Dat meldt de Britse editie van het modetijdschrift Elle.

Seventies als inspiratie
Oscarwinnares Paltrow komt met een op de jaren zeventig geïnspireerde herfst- en wintercollectie. De opbrengst van de kledinglijn, die 'ZOEtee's loves Gwyneth' heet, wordt gedoneerd aan de Britse stichting Kids Company, die zich inzet voor hulpbehoevende kinderen in Londen. (br.De Morgen)


28-03-2009 om 12:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.designercollectie voor H&M is kleurrijk en sexy


Designercollectie voor H&M is kleurrijk en sexy













Het is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden dat winkelketen H&M met een topdesigner samenwerkt voor een unieke en vaak erg gewilde collectie. Het duurt nog een hele maand voor de creaties van designer Matthew Williamson's in de rekken van H&M zullen liggen, maar de hele modewereld is nu al aan het watertanden bij de foto's van zijn ontwerpen.

Fleurig en kleurrijk
De designer Matthew Williamson staat bekend om zijn fleurige en kleurrijke ontwerpen. Hij slaagde er perfect in om zijn visie met de stijl van H&M te combineren: felle kleurtjes, levendige prints en enkele schitterende jurken. Mode-experts verwachten dat de collectie, die op 23 april in de grootste filialen van H&M zal liggen, weer in no time uitverkocht zal zijn. Wil je dus één van zijn stukken scoren, moet je er al heel vroeg bij zijn. Op 14 mei komt er nog een tweede lijn van Williamson die in alle H&M-winkels te vinden zal zijn.

Grootste hit
Williamson zelf liet weten enorm trots te zijn met wat hij voor H&M tekende. "Deze collectie kan wel één van mijn grootste hits worden." br.Nina)



28-03-2009 om 00:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je rode lippen in stijl

Zo draag je rode lippen in stijl





Rode lippen raken blijkbaar nooit uit de mode. Dit seizoen is het niet anders, rood gestifte lippen werden overal gesignaleerd op de catwalks.


Crisis
Rode lippen zijn hotter dan ooit. Volgens sommigen heeft de crisis daarmee te maken. Zo zou de financiële crisis ons naar meer make-up en rode lipstick, doen grijpen. Grote aankopen moeten eraan geloven en mensen verwennen zich liever met kleinere luxeproducten als cosmetica. Deze 'lipsticktheorie' is ontwikkeld door ene Leonard Lauder, een voormalig topbestuurder van Estée Lauder.

Wat de reden van zoveel succes ook is, rode lipstick geeft een supervrouwelijke look. Eén nadeel: rode lipstick oogt mooi, maar kan, bij verkeerd gebruik, je er doen bijlopen als een clown.

1. Het geheim zit in de rest van je gezicht. Hoe bleker de huid, hoe meer dat je lippen er clownesk zullen uitzien. Vooral op de ogen en de wangen ben je zuinig met make-up. Hou het voor de rest vooral zeer fris. Bij rode lipstick hoort een mooie huid, beetje mascara, eyeliner en een rozige blush.

2. Wil je de juiste tint vinden, kijk dan naar de ondertoon van de huid. Die huid kan warm of koel zijn. Warme types hebben gelige, olijfkleurige en donkere ondertonen. Ook bruinen ze makkelijk. Koelere dames zien er bleker uit met rozige ondertonen en neigen sneller te verbranden in de zon. Ben je een warm huidtype, ga je op zoek naar een lipstick met oranje en bruine ondertonen. Een koeler huistype is beter af met een lippenstift die blauwe of rozige ondertonen bevatten. Uiteindelijk zie je meteen welke tint bij je past. Een goede kleur laat je gezicht spreken. Een verkeerde kleur maakt grauw, moe en bleek.

3. Voordat je rode lippenstift aanbrengt, scrub je de lippen met een tandenborstel. Zo voelen ze mooi glad aan. Breng vervolgens lippenbalsem aan om je lippen te hydrateren zonder dat ze plakkerig of glossy aanvoelen.

4. Een lippotlood in exact dezelfde kleur als je lippenstift, is een must, zo omlijn je het geheel netjes. Neem eventueel een potlood met een tintje lichter, maar nooit, zeker nooit, een tint donkerder.

5. Laat zware eyeliner achterwege, maar gebruik wel mascara. Bruin voor blondines en roodharigen, zwart voor brunettes en zwartharigen. Gebruik op je gezicht een subtiel gekleurde poeder of foundation en werk af met een al even subtiele blusher.   (br.nina)



27-03-2009 om 11:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mode wordt mooier door crisis


Mode wordt mooier door crisis





Veel winkels gaan in crisistijd failliet, omdat ze minder klanten over de vloer krijgen. Dat betekent dat de concurrentiestrijd tussen de modezaken groter wordt om hetzelfde aantal klanten te behouden. Dat maakt dat de collecties in de winkels er alleen maar mooier op worden.

Nieuwe dingen
In Groot-Brittannië is dit effect van de crisis al goed merkbaar, meldt nu.nl. Verschillende merken en ketens hebben het moeilijk om te overleven. Daarom doen ze hun best om nieuwe producten te ontwikkelen. Maar ook merken die in België verkrijgbaar zijn, als Zara en Accessorize, zetten hun beste beentje voor. Winkelgoeroe Mary Portas: "Tijdens moeilijke tijden, moeten ondernemers extra hun best doen. Pas als je in de winkel mooie en verrassende collecties kunt aanbieden, win je nu klanten."



26-03-2009 om 13:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het badpak is terug


Het badpak is terug






Cut out badpak.
Cut out badpak.



Asymetrische vormen.
Asymetrische vormen.



Grote tattoo-motieven.
Grote tattoo-motieven.


Het badpak is er nog steeds. Beter zelfs, het is goed op weg om een must te worden in een trendy zomergarderobe. Natuurlijk heeft de bikini nog veel aanhangers, maar de fashionista's, heen en weer geslingerd tussen hun zonnekapitaal en de eisen van de mode, kiezen steeds vaker voor een badpak.

Kleuren en motieven
Effen, met contrasterende vlakken of exclusieve prints: keuze is er te over. Felle kleuren, bedrukt met stippen, met grote dessins, een mix van effen en bedrukt of met motieven die aan tattoo's doen denken. Opvallend is de kleurenrijkdom waarbij koraaloranje, appelgroen, langunablauw, Indisch roze, mokka, vanille, chocolade of pimentrood wedijveren met wit en zwart.

Zilver en goud
Deze zomer zet ook de Bling Bling attitude door. Zilver en goud zijn al gesignaleerd, met hier en daar een licht futuristische stijl in zwart/zilver en wat luxueuzer in chocoladebruin/goud.

Versneden
Niet enkel de felle kleuren zijn opmerkelijk deze zomer, maar ook de trikini's. Trikini's zitten tussen badpak en bikini met een verbinding tussen onder- en bovendeel. Met de cut-out badpakken geef je nog meer bloot dan met een bikini. Wie sensueel wil flaneren op het strand, weet wat te kopen. (br.nina)



26-03-2009 om 11:56 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
25-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model met recordbenen siert catwalk in doorkijklingerie


Model met recordbenen siert catwalk in doorkijklingerie








Ana Hickman schopte het ooit tot superbabe op deze site. Toch is het Braziliaanse topmodel nog bekender omdat ze het Guinness Book of World Records haalde met haar benen: met 123 cm van heup naar hiel de langste op de catwalk. Tegenwoordig defileert de Braziliaanse babe het liefst in doorschijnende lingerie. Zwart, wit, roze, het maakt Hickman allemaal niet uit, als het maar doorkijk is.

Ana Hickman is een 28-jarig Braziliaans topmodel (1m85) met Duitse roots. Ze werkte al met heel wat grote merken als Niveau en L'Oreal. Haar persoonlijke voorkeur gaat duidelijk uit naar het ondeugende werk. Zo sierde ze al de zwempakkenspecial van Sports Illustrated, maar het meeste bekendheid verwierf ze als model voor de lingerie van Victoria's Secret. In Brazilië is ze dezer dagen steevast te zien als model voor doorkijklingerie, zoals de bijgevoegde filmpjes en foto's bewijzen. Voor de geïnteresseerden: ze is al sinds haar zestiende getrouwd met Alexandre Corrêa en haar maten zijn 90-61-90. Enjoy! (br.hln)








25-03-2009 om 16:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buikje is grootste complex van de Vlaamse vrouw


Buikje is grootste complex van de Vlaamse vrouw


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/badpak.jpg?t=1237904182


Meer dan de helft van de Vlaamse vrouwen schaamt zich over haar buik. Dat blijkt uit een enquête van het weekblad Flair. De oorzaak? Vrouwen vergelijken te veel met andere vrouwen.
Het buikje van de vrouw. Van dichters tot dakwerkers: elke man is er lyrisch over. Maar helaas, de vrouw zelf blijft dat buikje vervloeken. Sterkers nog: uit een enquête van het vrouwenblad Flair blijkt dat bijna zestig procent van de vrouwen zich scháámt over haar buikje. Bijna de helft trekt zelfs haar buikje in als ze naakt voor haar partner staat.

Volgens experts zijn er dat in het echte leven nog veel meer. Stylist Jani Kazaltzis heeft al honderden vrouwen - bekend en onbekend - gekleed. Hij schreef er ook een boek over. 'Telkens, maar dan ook telkens hoor je dat ze niet tevreden zijn met dat buikje', zegt hij. 'Ofwel vinden ze het te dik, ofwel hangt het wat slapjes, terwijl ze vaak gewoon een normale vrouwenbuik hebben.'

Volgens Kazaltzis ligt de oorzaak vooral bij de vrouwen zelf. 'Als je aan mannen vraagt waar ze het meest op vallen, dan willen zij meestal een wat vollere vrouw of eentje met toch met wat vlees aan dan een superslanke vrouw. Hét probleem is dat vrouwen zich veel te veel met elkaar vergelijken. Als ze zien dat hun vriendin een strakker buikje heeft, vergeten ze onmiddellijk dat ze ook andere mooie troeven hebben. Ze fixeren zich prompt op het negatieve.'

Nochtans weten vrouwen dat niemand perfect is en dat heel veel modellen in de bladen gefotoshopt en bijgewerkt worden. Waarom dan toch dat ideaalbeeld nastreven? Professor Liesbeth Woertman doet al jaren onderzoek naar het lichaamsbeeld van mannen en vrouwen. 'We verdragen geen imperfectie meer. We willen over alles controle, alles is maakbaar geworden en we willen volledige autonomie, tot in de extreemste vorm.'

'Vrouwen worden gebombardeerd met allerlei reclame over schoonheidsproducten. Ook al weten ze dat het leugens zijn, dan toch gaan ze het proberen.'

Waarom mannen daar niet zo mee zitten? 'Mannen vergelijken dus wel degelijk met elkaar, maar niet zozeer het uiterlijk. Voor hen is het belangrijk om meer macht en status te hebben.' Hoe moet de vrouw dan van dat complex over haar buikje afgeraken? 'Die complexen zullen altijd blijven bestaan. Gewoon ouder worden, dan ga je vanzelf relativeren.'(br.Het Nieuwsblad)




25-03-2009 om 11:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit draag je nu


Dit draag je nu


















Wil je ook een lentegevoel? Hoogtijd om jouw garderobe aan te pakken. Voor zwierige rokjes en sexy kleedjes is het dan wel nog wat te koud, met deze outfits maak je zelf het mooie weer, zelfs op een regenachtige lentedag.

1. Trenchcoat
Thomas Burberry ontwierp de eerste trenchcoat in 1901, een regenjas voor legerofficiers. Vanaf toen kreeg het jasje meteen heel wat aanzien en klasse. Beige en zwart worden tegenwoordig voorbijgestoken door fleurige tinten, waardoor een regendagje nooit meer donker oogt. De jas is eindeloos te combineren: over een spijkerbroek, jurk of rok, met leggings en ballerina's.

2. Ga voor kleur
Maak eens ongewone maar vooral lichte kleurcombinaties. Mix bloemen met ruiten, polkadots met strepen. Ontwerpers putten inspiratie uit een bonte kleurenmix waardoor de mode letterlijk mag knallen. Maak van al die frisse kleuren nu al gebruik, dan ben je de winter zo vergeten.

3. Zomeraccessoires
Je hoeft niet meteen te investeren in nieuwe accessoires: allicht heb je nog enkele zomerse en kleurrijke hebbedingetjes liggen van vorige zomer. Draag ze nu al bij jouw ouftit, ze geven een instant happy gevoel. Wil je er nieuwe kopen, ga dan voor groot en opvallend.

4. Het maatpak
Ontwerper André Courrèges was een van de eerste ontwerpers die vrouwen de broek lieten dragen. Het inspireerde Yves Saint Laurent tot de creatie van het vrouwelijke maatpak. Broeken werden plots wel populair. De huidige maatpakken zien er nog vrouwelijker, nog stijlvoller en eleganter uit. Het voordeel van een maatpak is dat je er elk seizoen plezier aan hebt. Nu draag je het nog met een truitje of gesloten pumps onder, straks met open sandaaltjes en een luchtig shirtje.

5. Tailleurs
Tailleirs zijn handig om in het vroege voorjaar te dragen. Voordeel is dat ze alweer voor verschillende gelegenheden kunnen gedragen worden. Speels en kleurrijk voor het jonge publiek met rokje of shortje over legging, op een stoere jeans, casual met een jurkje en platte laarzen of net zeer stijlvol en zakelijk.

6. Een perfecte jeans
Een goed zittende jeans mag niet ontbreken en kan zowel overdag als 's avonds op bewonderende blikken rekenen. Soorten en maten zijn er voldoende. Net daar schuilt vaak het probleem, niets is zo moeilijk als het perfecte jeanspaar te vinden. Ga dit seizoen naar een gebleekte versie of creëer een hippielook met een uitlopende spijkerbroek en een romantische bloes erop.

7. Harembroek
De harmembroek is een musthave dit seizoen. Wordt deze perfect gecombineerd met het juiste gilet, schoenen en zonnebril, staat die iedereen.

8. Grote tas
Oversized bags zijn hot en uiterst handig om alle spullen makkelijk kwijt te raken. Tassen zijn er in alle soorten en kleuren, waardoor het zeer makkelijk om de gepaste uitvoering te vinden die bij jouw stijl past. Wil je een flleurige look, ga dan meteen voor een knallende kleur. Zo krijgt je outfit nog meer flair.

9. Witte blouze
Een klassieker die altijd stijlvol oogt, is de witte blouse. Gecentreerd, met of zonder franjes of als basic onder een trui. Een aansluitend shirt staat ook mooi onder een sweater of blazer, maar kan evengoed gedragen worden over een gewone t-shirt. Met een paar mooie accessoires fleur je het geheel zo op.

10. Ruiten en patronen
Grijp je steeds maar naar dezelfde kleuren? Doe eens gek en kies voor ruiten, strepen, bloemen en fantasietjes. (br.nina)



24-03-2009 om 18:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkoop sexy lingerie stijgt sterk door crisis


Verkoop sexy lingerie stijgt sterk door crisis


Advertentie van Agent Provocateur


Het erotische lingeriemerk Agent Provocateur zegt dat zijn verkoopcijfers in Groot-Brittannië met 8 procent stegen sinds het begin van de economische crisis. Volgens economische analisten zullen alle lingeriemerken het goed doen omdat de Britten de economische crisis willen vergeten door in bed te duiken.

Succes
Agent Provocateur en andere lingeriemerken doen het economisch goed ten opzichte van andere modemerken die vaak verlies boeken. Het merk opende sinds de crisis 13 nieuwe winkels en verwacht in de komende 3 jaar het aantal winkels te verdubbelen. Ook de verkoop op internet stijgt enorm. Daarnaast breidt Agent Provocateur zijn gamma uit met parfums en beautyproducten.

Sexy
Agent Provocateur staat bekend om zijn sexy lingerie die vaak weinig aan de verbeelding overlaat. Directeur Garry Hogarth: "Agent Provocateur doet het zeer goed. Hoewel de ganse wereld op economisch vlak spartelt om het hoofd boven water te houden, blijft ons merk groeien. In deze moeilijke tijden moeten veel mensen opgebeurd te worden. En blijkbaar is dat net wat onze lingerie doet, de sexy ontwerpen zorgen er voor dat vrouwen zich goed voelen." (br.hln)




24-03-2009 om 14:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte blouse hoort in elke kleerkast


Witte blouse hoort in elke kleerkast


http://triton.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=witteblouse.jpg&xsize=640&ysize=480



















Er zijn zo van die kledingstukken die het altijd goed doen. Neem nu de witte blouse. Ook deze lente hoort hij tussen je garderobe, want met deze klassieker kan je eindeloos combineren. Een witte blouse saai? Niets van, van sommige basics moet je gewoon standaard ieder seizoen een exemplaar aanschaffen. Denk aan een jeans of een witte blouse.

Accessoires
Door de jaren heen zijn er heel wat variaties geweest, maar de basis blijft dezelfde. Gecentreerd, met of zonder franjes of als basic onder een trui, oogt de klassieker altijd stijlvol. Een aansluitend shirt staat ook mooi onder een sweater of blazer, maar kan evengoed gedragen worden over een gewone t-shirt. Met een paar mooie accessoires fleur je het geheel zo op.

Mannelijk
Zo oogt het hebbeding bijzonder mannelijk in combinatie met een broekpak. Meestal oogt de blouse dan beter wat simpel, getailleerd en zonder franjes of versieringen. Ideaal voor een dagje op kantoor of om een zakelijke indruk te wekken.

Romantisch
Anders is het met de romantische variant. Dan kan het niet vrolijk genoeg zijn, met franjes en ruches voor een luchtige look.

Casual
Wil je het meer casual, combineer je deze klassieker op een mooie jeans. Zorg dan wel voor een opvallend en vrouwelijke touch als rode pumps bijvoorbeeld. Zo blijft het geheel simpel, stijlvol en mooi. (br.hln)



24-03-2009 om 14:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy honden dragen Cavalli


Trendy honden dragen Cavalli








De Italiaanse ontwerper Roberto Cavalli, die graag met dieren- en tijgerprints uitpakt voor zijn creaties, wil nu ook de honden een jasje aanmeten. De man wil zich richten op hondenkleding. De kleding- en accessoirelijn voor Fifi&Co, heet 'Roberto Cavalli Pets'.

Kleine maten
Ontwerpers hebben iets met kleine maten, bij het hondengamma is het niet anders. De Cavalli-collectie is immers enkel voor kleine en middelgrote honden. Grote honden vinden niet meteen hun gading, hun outfit moet op bestelling gemaakt worden.

Satijnen badjas
De collectie bestaat uit stijlvolle kleding zoals velours joggingpakjes, polo-shirts en donsjasjes. Topstukken zijn een satijnen badjas, zijden shorts en glitterjasjes. Ook zijn er accessoires voor het dier zoals een draagtas voor honden met lakdetails, een lakleren paspoorthouder en lakleren hondenriemen. (br.nina)



23-03-2009 om 21:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schoenen die elke fashionista moet hebben


De schoenen die elke fashionista moet hebben



http://img3.imageshack.us/img3/8427/louisvuittond.jpg







Als het over schoenen gaat, is een obsessie niet ver weg. Dat geldt ook voor de nieuwe, handgemaakte gladiatorsandalen van Louis Vuitton, genaamd 'Spciey'. Werkelijk élke ster wil ze hebben, en ze zouden elkaars ogen uitkrabben om er eerst mee gezien te worden. Ondertussen werden ze al gedragen door Victoria Beckham, Heidi Klum, Madonna en Chloe Sevigny.

Spicy is...
Wat maakt Spicy zo speciaal? De schoen is een sandaal, gemaakt uit slangenvel, luipaard, leer en strikken en werd afgewerkt met paarse, groene en oranje stenen of veren. Een torenhoge naaldhak kon niet ontbreken. Elke schoen is werkelijk uniek.

Omver duwen
De fashionista's zijn niet de enigen die staan te popelen de schoen te dragen (en ermee gezien te worden). Ook de modefotografen hadden onmiddellijk door dat de schoen iets kon te weeg brengen. Om er een goede foto van te nemen, stootten ze Alexa Chung bijna omver.

"Het zijn echt geweldige schoenen", verklaart Katie Grand, styliste voor Louis Vuitton. "Het is een leuke, vrolijke schoen die telkens ook een uniek kunstwerk is."

Unieke kostprijs
De verschillende Spicy's komen aan verschillende, al even unieke en kunstzinnige prijzen. De goedkoopste kost zo'n 750 euro, de duurste ruim 2.100 euro. Maar zelfs met deze prijzen is er ondertussen een wachtlijst voor de schoen.

Voor wie net iétsje minder kapitaalkrachtig is: Topshop brengt een 'hommage' aan de schoen uit voor zo'n 150 euro. Benieuwd of deze even populair zal zijn als de namaak-Chanel-handtas. (br.de morgen)



23-03-2009 om 14:15 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
22-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catwalk schoenen winter 2009


Catwalk schoenen winter 2009


http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/givenchyshoes.jpg



Waar iedereen zich vroeger vol verwachting opmaakte voor de nieuwe tassen die geshowd werden op de catwalk in Milaan en Parijs, zijn alle ogen nu gericht op de schoenen.

Zo ook het nieuwe herfst/winter 2009/2010 seizoen, dat uitpuilde van het hoge, kunstige en exteme voetenwerk.



http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/gallianoshoes.jpg




Thigh-high boots is bij uitstek de meest geziene schoenentrend, en ook de ultra hoge plateauzool blijft in, aangevuld met jaren ‘80 invloeden en de goed versierde hak zoals gezien bij Givenchy: veren & studs.



http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/chloeshoes.jpg




Hoogtepunt voor schoenenconnaisseurs dit seizoen zijn ongetwijfeld de schoenen van Nina Ricci. Olivier Theyskens liet zijn modellen twee keer zo lang lijken door ultra hoge plateau’s die de modellen lieten zweven op de bal van hun voet.  (br.style today)




http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/rodarteshoes.jpg





http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/yvessaintlaurentshoes09.jpg





http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/pradashoes09.jpg




22-03-2009 om 19:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe look Katie Holmes kostte 32.000 euro


Nieuwe look Katie Holmes kostte 32.000 euro


Het korte kopje past beter bij haar drukke leven als mama.



Maar voor het Japanse publiek mocht het wat kosten.
Maar voor het Japanse publiek mocht het wat kosten.



Sterren maken zich graag mooi bij belangrijke premières en rodelopermomenten. Logisch, véle ogen en lenzen zijn dan op hen gericht. Maar de bedragen die ze momenteel lijken te spenderen, zijn voor gewone mensen wel erg hoog.

Katie Holmes gaf net nog 32.000 euro uit aan haar spraakmakende, nieuwe look op de rodeloper in Tokio. Jennifer Aniston besteedde 45.000 euro aan haar kapsel voor een hele week Misschien proberen ze op hun eentje de wereldeconomie te redden?

Spa, make-up en extensies
Wat kreeg actrice Katie voor dat mooie bedrag? De vrouw van Tom Cruise, heeft zich twee dagen opgesloten in hun sterrenhotel (Ritz-Carlton) om zich mooi te maken voor de première. In die tijd kreeg de Hollywood- en Broadwayster voor ruim 7.000 euro aan spa-behandelingen, nog eens 22.000 euro aan een tandverzorging, 2.000 aan de haarstylist en haarextensions en 1.000 euro aan 'foutloze' make-up.

Aandacht
Het resultaat was er wel: elke krant en elk magazine bespraken de nieuwe look van Holmes en zo kreeg ook Valkyrie, de nieuwe film van manlief Tom ook weer extra aandacht.

Nog een pluspunt: het snoerde de critici de mond, die Holmes bleke en afgematte look gespraken. Die zou het gevolg geweest zijn van een intense Scientology-detoxkuur.

Een zuivering die nodig was omdat Katie haar lichaam momenteel voorbereid op een tweede zwangerschap - tenzij ze al terug zwanger is, zoals sommige bronnen hardnekkig fluisteren. (br.nina)




22-03-2009 om 14:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnebrillen: hoe extremer, hoe beter


Zonnebrillen: hoe extremer, hoe beter


De John Lennonbril.



Felle kleurtjes
Felle kleurtjes



Gekke vormen.
Gekke vormen.







De oversized zonnebril is al langer trendy, maar dit jaar gaan de monturen nog net iets extremer: denk aan geometrische vormen, ruiten, felle kleuren en plastic monturen. Je kan er ook niet genoeg hebben, een vrouw heeft deze zomer een hele waaier van zonnebrillen nodig zodat die steeds bij haar outfit past.

Hoorn
De pilotenbril van Ray Ban is nog steeds trendy, kies hierbij wel voor een fel vintage kleurtje, durvers gaan voor een montuur in twee kleuren. Maar het mag allemaal nog extremer, de dikke oversized zonnebrillen uit de jaren '70 zijn weer helemaal in. Je scoort helemaal met een montuur uit hoorn. Dit soort bril is een goede investering omdat hij bijna bij elke outfit passen.

Gekste vormen
Ook glazen met twee tinten doen het goed komende zomer, kies dan wel ook voor een tweedelig montuur. De ronde John Lennonbril is aan een grote comeback bezig bij vrouwen. Dit exemplaar valt wel enorm op, beslis dus op voorhand of je wel zoveel aandacht wil. Als laatste kun je het kind in jezelf koesteren met grote zonnebrillen in de gekste vormen. Probeer eens een appeltjes-, ruit of hartjesmontuur. Of ga voor een oortjes die bijna je ganse kruin bedenken, een vorm à la Dame Edna en veel glitters en diamanten. Heb je een eenvoudige bril? Leuk hem dan op met leuke opvallende accessoires als neklintjes. (br.nina)



21-03-2009 om 14:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kleed ik mij slank?


Hoe kleed ik mij slank?


http://img15.imageshack.us/img15/8521/viviennewestwood.jpg




Bij het begin van de lente willen we allemaal terug die zwierige rokjes uit de kast halen, onze zomerschoentjes aantrekken en een terrasje doen met vrienden. Spijtig genoeg heeft de winter ons vaak met wat extra kilootjes opgezadeld, die niet zo snel weg te werken vallen. Wij geven enkele tips om die kilootjes te verdoezelen en je slank te leren kleren.

Donkere kleuren doen het nog steeds goed. Zwart, Nachtblauw, donkergroen en diepbruin laten je slanker lijken dan felle of lichte kleuren. Ook het weetje dat horizontale strepen je dikker maken klopt als een bus, vermijd dus best dit soort kledij.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/strepen.jpg?t=1237564833



Wijde kledij doet je ook geen goed, ze 'verbergen' inderdaad je minpunten maar zullen ook je pluspunten doen verzinken in een stoffenzee. Een slanke look creëer je dus best met enkele getailleerde stukken, die de goede eigenschappen van je lichaam in de verf zetten.

Heb je stevige benen? Kies dan voor een bredere broek of rok die deze delen verbergt, vermijdt ten alle kosten leggings en strakke kledij die je benen nog meer in de kijker plaatsen.

Een buikje camoufleer je best met heupbroeken, of A-lijn jurkjes. Ben je een grote voorstander van tunieken? Kies dan voor een wijdere tuniek met een strakke broek onder. Zo wek je de illusie van een afgetraind lichaam.

Korte benen zijn erg makkelijk te verdoezelen door een outfit in dezelfde kleur te kiezen. Zo creëer je een lengte-effect. Hoge hakken, een ceintuur in je taille en korte jasjes kunnen ook een weldoend effect hebben op je hele look.

Grote borsten zijn leuk te camoufleren in een blousje met V-hals. Ga niet voor te drukke prints op je boezem, want dat trekt de aandacht alleen maar naar deze zone. Wikkeljurkjes kunnen je boezem ook prachtig laten uitkomen, net als een donker getailleerd jasje.

Een dikkere poep komt dan weer best tot uiting in donkere kleuren of met een langer jasje erover heen. T-shirts in de broek zijn een duidelijke no go voor dit lichaamstype. (br.she)



21-03-2009 om 12:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1 beha met 2 cups


 1 beha met 2 cups








De juiste behamaat vinden, wordt een stuk makkelijker met de nieuwste 'Two Some'. De cups van de beha bestaan uit twee delen die over elkaar kunnen schuiven, waardoor de cups zich aan de grootte van de borsten aanpassen. Het nieuwste hebbeding is enkel te verkrijgen bij Hunkemöller.

Wijzigen
Voor vrouwen die geen standaard cupmaat hebben, bijvoorbeeld bij verschillende borstgrootte of wanneer de maat tussen twee standaard maten inzit, is het vaak lastig om een goede passende bh te vinden. Maar ook tijdens zwangerschappen kan de borstmaat erg veranderen.

Maatprobleem
Patricia Vernooij, studente van de Design Academy in Eindhoven, onderzocht dit probleem. Ze ontwikkelde een zeer innovatieve bh, de Two Some. De twee schouderbandjes van deze bh kunnen onafhankelijk van elkaar worden versteld waardoor de cup, die uit twee delen bestaat, kan worden aangepast aan de grootte van de borst. Hoe voller de borsten, hoe verder de twee cupdelen uit elkaar staan. Door middel van deze methode past de bh altijd.

Trendy
De bh is niet alleen zeer functioneel maar biedt ook veel stylingopties. De twee delen van de cups kunnen uit verschillende materialen en kleuren bestaan, ook de twee schouderbandjes bieden veel mogelijkheden qua trends en mode.

Hunkemöller
Omdat de Two Some bh een uitbreiding van het huidige maatbereik betekent, besloot Hunkemöller de bh op te nemen in haar collectie. Vanaf 12 maart is de Two Some te verkrijgen in cupmaten B t/m D. Prijs bedraagt 27,99 euro. (br.hln)



21-03-2009 om 01:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontwerper Marc Jacobs verloofd met vriend


Ontwerper Marc Jacobs verloofd met vriend





Marc Jacobs en Lorenzo Matone.
Marc Jacobs en Lorenzo Matone.


Modeontwerper Marc Jacobs is verloofd met zijn vriend en medewerker Lorenzo Martone. De twee zijn al een jaar samen en zijn van plan hun trouwplannen morgen aan te kondigen in Martones thuisland Brazilië. De twee gaan in Sao Paulo de opening van Jacobs' winkel daar vieren. Jacobs werd onlangs genomineerd voor de 'designer van het jaar'-award (br.nina)



20-03-2009 om 14:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek bereidt crèmes op grootmoeders wijze


Salma Hayek bereidt crèmes op grootmoeders wijze


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/salma-hayek.jpg?t=1237473656


De actrice Salma Hayek mag dan wel de 42 gepasseerd zijn ze ziet er nog steeds bijzonder jeugdig uit. De actrice zou haar jonge uitstraling voornamelijk te danken hebben aan haar grootmoeder, die zelf allerlei schoonheidscrèmes produceerde. Hayek wil de recepten nu vanonder het stof halen en ze delen met alle vrouwen.

"Toen mijn grootmoeder op haar 96ste overleed, was haar huid nog steeds zonder een rimpel. Ze maakte haar eigen crèmes en gebruikte daarvoor ingrediënten die je enkel in Latijns-Amerika vindt", vertelde Hayek aan InStyle Magazine.

Hayek wil nu deze recepten van onder het stof halen en ze op de beautymarkt gooien. Een productnaam heeft ze alvast : Maria Luisa, haar grootmoeders' naam. (br.she)



19-03-2009 om 18:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alizée Poulicek naakt op catwalk


Alizée Poulicek naakt op catwalk


http://www.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/2009/03/18/poulicek.jpg


Ex-Miss België Alizée Poulicek (22) verscheen afgelopen weekend op een defilé voor het modemerk La Perla in doorschijnende lingerie die haar boezem voluit liet bewonderen.
Gewaagd. Dat geeft Poulicek ook toe. ‘Je hebt gelijk, het is een beetje naakt, maar het is stijlvol. Het gaat om haute couture. Ik heb even getwijfeld omdat ik het imago van Miss België niet wil schaden. Maar ik ben geen Miss België meer en ik herneem nu mijn carrière als mannequin. Bovendien is La Perla niet vulgair, maar klassevol en elegant.’

Maar vraag Poulicek niet om naakt te verschijnen in Playboy. ‘Ik wil als model wel sexy uit de hoek komen, maar het ook stijlvol houden. Trouwens: als Miss België stond ik ook in P-Magazine en dat kon gewoon. De mentaliteit is veranderd. Dat moet gewoon kunnen.’


19-03-2009 om 14:12 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
18-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Ontbloot je benen deze lente met shorts


Ontbloot je benen deze lente met shorts


Shorts van Topshop.



Exemplaar van Diesel.
Exemplaar van Diesel.



Dries Van Noten
Dries Van Noten



Jumpsuit van Ichi.
Jumpsuit van Ichi.






Geen betere manier om de lente te verwelkomen dan met blote benen. Berg je dikke panty's dus al maar op en laat die peep-toes komen. Deze lente zijn de ultrakorte shortjes helemaal trendy, we geven jullie enkele flatterende tips.

Alle kleuren
Hoewel het buiten nog fris is, komt het zonnetje toch steeds vaker piepen. Goed om te dromen van mooie lentedagen en de bijhorende outfits. Wil je deze lente trendy zijn, dan schaf je jezelf een shortje aan. We zagen dit mode-item op talloze catwalkshows van onder meer Dries van Noten in alle kleuren en geuren en ook de winkelrekken zijn er nu mee gevuld. De short is wel nog nooit zo kort geweest: voor sommige vrouwen is dat goed nieuws, maar degenen die onzeker zijn over hun benen zijn er waarschijnlijk minder blij mee. We geven je enkele flatterende tips voor elk figuur.

Chique of retro
De short is wel ontzettend veelzijdig, je heb chique exemplaren die je op een blazer en hemd kan dragen, exemplaren uit denim zijn eerder casual. Wil je voor retro gaan, kies dan voor een outfit à la Brigitte Bardot. Denk aan pumps, kort denim shortje en schattig wollen truitje. Ga je voor chique kies dan een stijlvol exemplaar, in combinatie met een zomers hemdje en blazer. Onzeker over je benen? Draag er dan een hakje onder, dat slankt af. Vrouwen met korte benen, kiezen ook best voor hoge hakken en een short met hoge taille, dit doet je benen optisch langer lijken.

Casual
Voor een dagje shoppen of flaneren langs de terasjes kun je voor meer casual gaan voor een kort shortje met eenvoudig t-shirt. Je vindt ze in de meest felle kleuren, durf eens te experimenteren met felpaars of gifgroen. Leuk het geheel wat op met een stel gladiotorsandalen. Wil je verschillende trends combineren dan ga je voor de jumpsuit met korte pijpjes, handig als je eens niet veel mode-inspiratie hebt.

Verzorging
Na een winter lang verstopt te zijn in laarzen en panty's vragen je benen aan het begin van de lente wel wat extra verzorging. Onthaar ze eerst grondig, smeer ze vervolgens in met een hydraterende crème. Vind je ze te wit, gebruik dan een zelfbruiner. Je krijgt het natuurlijkste resultaat zonder strepen als je een crème gebruikt die je in verschillende fasen moet opbrengen. (br.hln)



18-03-2009 om 19:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bleke en sombere celebs op rode loper


Bleke en sombere celebs op rode loper bij Gala Yves Saint Laurent














Geheel in overeenstemming met de sombere collectie van Yves Saint Laurent op de catwalk, verschenen de uitgenodigde sterren op zijn galabal in uiterst sombere en sobere jurken. Zwart was het overheersende kleur en de ontwerpen straalden vooral eenvoud uit. De crisissfeer drukt blijkbaar ook in de wereld van glitter en glamour.

Bleek en afgemat
Ook opvallend was de 'natuurlijke huidkleur'-trend. Vele celebrities zagen er maar bleek uit. Niet abnormaal op het einde van de winter, maar wél vreemd voor sterren die zich meestal wentelen in zonnebanken, Mexicaanse of Hawaiaanse vakanties, zelfbruinende crèmes en een dikke laag foundation.

Het deed ze er vermoeid en oud uitzien, wat vooral opviel bij de al wat oudere celebrities als Brooke Shields, Juliana Marguiles en Claudia Schiffer.

Slimme jongeren
De jongere generatie pakte het (op Mary-Kate Olsen na) anders aan. Zo liet Ginnifer Goodwin de felrode lipstick vakken en verscheen Becki Newton stralend gebruind op de rode loper.(br.nina)



18-03-2009 om 13:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashionista's kiezen voor namaak om in de mode te blijven


Fashionista's kiezen voor namaak om in de mode te blijven



http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/16/432871/fashionista-s-kiezen-voor-namaak-om-in-de-mode-te-blijven_1_515x0.jpg


De 2.55 handtas van Chanel is volgens celebrities een echte must-have. Het iconische tasje is zelfs zo populair dat er een wachtrij à la Hermes is voor het hebbeding. Bovendien kost de tas een dikke 1.600 euro, wat ze niet echt toegankelijk maakt voor het grote publiek. Geen probleem, zo dacht de Britse winkelketen Peacocks: zij brachten een bijna exacte kopie van het tasje, voor een kleine 8,5 euro.

De wannabe-Chaneltas is voorzien van het specifieke Chanelpatroon en de typische gouden ketting. De namaaktas is voorlopig enkel verkrijgbaar in zwart, roze en goud, maar dankzij het grote succes besloot Peacocks ze ook in allerlei andere kleuren in te slaan.

"Het is een manier om via accessoires je hele look een betere uitstraling te geven, net zoals lipstick. Hedendaagse fashionista's zijn niet dom: ze weten best dat ze met een stuk hun hele garderobe kunnen opleuken. Ze hoeven geen volledig nieuwe outfit te kopen", verklaart de Peacocks' woordvoerder.(br.she)



17-03-2009 om 14:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch ontwerper Olivier Theyskens verlaat Nina Ricci


Belgisch ontwerper Olivier Theyskens verlaat Nina Ricci





Belgisch ontwerper Olivier Theyskens werkt niet langer als artistiek directeur bij het Franse modehuis Nina Ricci. In een persbericht staat dat zijn contract voortijdig wordt stopgezet.

Als reden wordt gegeven dat Nina Ricci zijn ontwikkelingsstrategie de komende jaren wil heroriënteren. Als gevolg daarvan werd de samenwerking met Olivier Theyskens in onderling overleg beëindigd.

Onenigheid
Modekenners fluisteren dat onenigheid tussen het wonderkind en de eigenaar van het merk, daar voor iets tussen zit. Eigenaar is de Spaanse Puig Group, die ook Caroline Herrera en Paco Rabanne bezit.

Madonna
De Brusselse ontwerper zal allicht zijn eigen naamlabel weer lanceren. De man oogte succes op zijn 21ste toen Madonna in een zwarte avondjurk van hem verscheen. In 2003 kon hij aan de slag bij modehuis Rochas. (br.hln)



16-03-2009 om 14:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speels maar sexy bij Louis Vuitton


Speels maar sexy bij Louis Vuitton


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/6/14/14/album_large_857324.jpg



Marc Jacobs liet zich inspireren door de Parijse straten voor zijn wintercollectie voor Louis Vuitton. Het resultaat: een sexy, speelse catwalkshow.

 

 http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/12/14/album_large_857339.jpg



De creaties van Marc Jacobs voor Louis Vuitton waren kort, speels en sexy, alsof ze uit de modellen uit de Moulin Rouge waren weggelopen. We zagen korte rokjes in donkere tinten, gecombineerd met dijenhoge laarzen, aan elkaar geregen aan de achterkant met lintjes. De roze zijden jurkjes doen veel aan lingerie denken. Ook droegen de modellen donkere kanten bloezen, met opvallende mouwen en strikken in de nek, gecombineerd met zwarte kokerrokken met franjes en stijlvol versierde korsetten.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/3/5/album_large_857330.jpg




  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/4/6/album_large_857331.jpg




  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/1/3/album_large_857328.jpg



De accessoires vielen op: imposante hoeden, ook bij Louis Vuitton komen de gigantische plateauschoenen met drukke prints terug. De herkenbare Louis Vuittonhandtas mocht natuurlijk niet ontbreken. (br.nina)




  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/0/10/12/album_large_857337.jpg

 

16-03-2009 om 14:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga naakt door het leven


Ga naakt door het leven

http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/11/430649/ga-naakt-door-het-leven_7_235x280.jpg


De nude look, oftewel de naakte uitstraling, is volledig hip. Het is niet langer gepermitteerd om er geschminkt bij te lopen, althans toch niet voor het zicht. Dé nieuwste make-uptrend is make-up die je niet ziet. Wij verzamelden enkele tips om die perfecte nude look te creëren.

Voor deze look moet je echt alles uit de kast halen: camouflagesticks, oogschaduw, mascara, blush, lippenstift, foundation, … . De naakte look zou je zelfs kunnen omschrijven als de look die het meeste producten en tijd vergt.

Camouflage is het sleutelwoord tot een perfecte look. Je camouflagestick moet qua textuur en kleur perfect met je huid kunnen versmelten. Zet een puntje camouflerend product op de oneffenheid, en werk naar buiten toe uit. Vergeet ook zeker niet de verplichte 'camouflagezones', zoals je binnenooghoeken, je neusvleugels, onder je ogen en je kleine onzuiverheden.

Breng hierna een lichte foundation aan, die erg natuurlijk aanvoelt. Deze zal je teint egaliseren, en bovendien een geheel vormen met je camouflagestick.

Zet je wangen in de kleur door gebruik te maken van een donkere blush in de kleuren oranjebruin of honinggoud. Vermijd roze, want dat geeft een te geschminkte look. Maak bij het aanbrengen aan de blush een kommabeweging van je oor naar je neus. Zo creëer je een schaduw onder je jukbeenderen.

Om je ogen natuurlijk te laten schitteren, maak je best gebruik van een bruine mascara, en lichtbeige oogschaduw. Je kan de arcadeboog (de boog net onder je wenkbrauwbeen) extra in de kijker zetten door een bruine oogschaduw aan te brengen.

Je lippen mogen niet al te rood zijn. Heb je van natuurlijke felle lippen? Smeer er dan een klein beetje concealer of foundation op. Afwerken doe je best met een gloss. (br.she)



15-03-2009 om 12:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zwarte toekomst bij Yves Saint Laurent


Zwarte toekomst bij Yves Saint Laurent


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/5/9/1/album_large_859546.jpg



De wintercollectie van Stefano Pilati voor Yves Saint Laurent valt in drie woorden te omschrijven: eenvoudig, mannelijk en zwart.



  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/7/11/3/album_large_859548.jpg



De creaties van Stefano Pilati staan in contrast met de andere shows in Parijs. Ze tonen een zeer mannelijk beeld van de vrouw, komende winter doen alle vrouwen aan 'powerdressing' volgens deze ontwerper. We zagen zwarte, strak pakken, high-tech grijze jassen en zelfs een lederen salopet. Kledij waar je zo mee kan gaan werken.

 

 http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/14/6/album_large_859551.jpg




  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/6/10/2/album_large_859547.jpg



De rode lipstick en strakke kapsels met lederen dotjes maakten deze zakelijke look helemaal af.



  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/9/13/5/album_large_859550.jpg



Toch mogen businessvrouwen komende winter ook sexy zijn met leren korsetten. (br.nina)




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/14/1/10/album_large_859555.jpg





15-03-2009 om 01:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlies Dekkers verovert Amerika


Marlies Dekkers verovert Amerika




De lingerie van Marlies Dekkers is voortaan te koop bij de chique Amerikaanse warenhuisketen Neiman Marcus. Dat heeft de Nederlandse ontwerpster bekendgemaakt. Haar Undressed-collectie is verkrijgbaar bij vijf filialen van de keten, onder meer in Beverly Hills en Las Vegas.

Nieuwe stap
Dekkers, die sinds vorig jaar een eigen winkel heeft in New York, hoopt dat de deal met Neiman Marcus haar zal helpen de Amerikaanse markt verder te veroveren. "Het is een ontzettend mooi en exclusief warenhuis", vindt ze. "Ik ben enorm trots op deze nieuwe stap en ben blij dat ik Amerikaanse vrouwen de kans kan geven mijn lingerie te ontdekken." (br.hln)



14-03-2009 om 18:06 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Folklore bij Galliano

Folklore bij Galliano


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/0/14/14/album_large_858344.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/15/0/album_large_858345.jpg



Je mag er haast op wedden dat Galliano voor een excentrieke noot zorgt. Tijdens de Paris Fashion Week is dit niet anders. Folklore leek zijn hoofdthema.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/15/2/album_large_858362.jpg



 Op de catwalk weerklonk muziek met violen en accordeon, want de ontwerper zocht zijn mosterd in de Balkan- en zigeunerwereld.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/17/14/1/album_large_858361.jpg



Met wollen borduursels, kantjes en bandjes, voiles, kettingen en overdecoratieve hoofddeksels, kreeg het geheel een sprookjesachtig sfeertje. (br.nina)




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/6/3/5/album_large_858350.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/7/9/album_large_858354.jpg




14-03-2009 om 09:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom huilde het model op de catwalk


Daarom huilde het model op de catwalk







Waarom vloeiden er traantjes bij het model op de catwalk van Jill Sander? Het meisje heet 'Auguste Abeliunaite' en liet de tranen de vrije loop. Te pijnlijke schoenen of een emotionele instorting, werd lang gedacht, maar dat bleek niet het geval.

Blauwe ogen
Volgens het model lag het aan haar gevoelige ogen. Daardoor kreeg ze last van de felle lampen op de catwalk. Ook haar agent Piero Piazzi, die aanvankelijk de huilbui ontkende, bevestigde deze verklaring. Blauwe ogen zijn volgens de man gevoeliger voor licht dan bruine. Ook andere modellen ondervinden daar last van. (br.nina)



13-03-2009 om 13:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnaval op de Parijse catwalk


Carnaval op de Parijse catwalk


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/15/4/0/album_large_854730.jpg



Net toen we dachten dat we bij Agatha Ruiz de la Prada de meest bizarre collectie hadden gezien, pakt Alexander McQueen voor komende winter uit met carnavaloutfits. Denk aan gigantische schoenen, clownmake-up en hoeden die verdacht veel lijken op paraplu's.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/17/6/2/album_large_854732.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/0/8/4/album_large_854734.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/7/3/album_large_854733.jpg




13-03-2009 om 00:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss steelt alle aandacht bij Chanel

Kate Moss steelt alle aandacht bij Chanel


http://img5.imageshack.us/img5/4266/katemossd.jpg


De aandacht van de modejournalisten ging bij show van Karl Lagerfeld voor Chanel niet naar de ontwerpen op de catwalk, maar naar de celebs op de eerste rij. De paparazzi braken zelfs het decor af om een mooie foto van Kate Moss te nemen. Wat de kledij zelf betreft: de modellen droegen een mix van het traditionele, herkenbare Chanel met een moderne toets van Karl Lagerfeld.


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/6/9/album_large_853389.jpg


Mix van trends en tradities

De wintercollectie voor 2010 van Chanel getuigt van oog voor detail en een fijn gevoel voor snit. De Britse dandy Beau Brummel diende als inspiratie voor de collectie. We zagen elegante, strakke jurken waarbij veel aandacht ging naar de manchetten en kragen.


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/9/11/14/album_large_853394.jpg



Het wereldberoemde Chaneljasje van tweed kreeg een moderne look, het werd gecombineerd met een casual broek. Ook de handtassen kregen een update, de traditionele Chanelhandtas werd omhuld door een transparante plastic case, waarin ook duidelijk Chanelmake-up zat. De roze oversized trui met bijpassende panty's, beenwarmers en schoenen vielen minder in de smaak. Ook keerde een strak, elastisch pak dat leek op een tweede huid met drukke zwart-wit prints regelmatig terug.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/12/0/album_large_853395.jpg



Kate Moss
Maar er ging evenveel aandacht naar de celebs die in het publiek zaten. Omdat Kate Moss vorig jaar op de Fashion Week verscheen met stuks van haar collectie voor Top Shop, wilde iedereen nu haar outfit gezien hebben. Ze droeg een zijden broek die veel weg had van een pyjama broek, gecombineerd met chique blazer en plateauschoenen. Ook Lily Allen en Claudia Schiffer wilden het modespektakel niet missen. (br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/3/6/album_large_853386.jpg




12-03-2009 om 13:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste mascara maakt ook je benen langer


Nieuwste mascara maakt ook je benen langer


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/11/430958/nieuwste-mascara-maakt-ook-je-benen-langer_1_515x0.jpg


De nieuwste mascara van Gemey Maybelline belooft niet alleen ultralange wimpers, maar garandeert eveneens ultralange benen. Wie immers een Lash Stiletto mascara van 13,50 euro koopt, krijgt er een kortingsbon van -50% bij voor allerlei hippe stilettomodellen bij schoenenwinkel Sacha.

Een mascara die voor uw wimpers doet wat stilettohakken voor uw benen doen: dat is wat Lash Stiletto belooft. De mascara zou een indrukwekkende lengte en lakzwarte finish geven aan uw wimpers.

De elastische formule omhult de wimpers 360°, maakt ze glanzender en langer en voedt ze met provitamine B5. Bovendien blijven de wimpers extra flexibel, soepel en stevig dankzij de bijgevoegde zijdeproteïnen.

Fashionista's kunnen nu echter hun hart echt ophalen. Want bij aankoop van een Lash Stiletto mascara ontvang je 50% korting op een paar schoenen uit een bepaald gamma in alle Belgische Sasha winkels. Het enige wat je moet doen is je mascara en bijbehorende kasticket in de winkel tonen, en je keuze maken uit 5 paar supertrendy schoenen tussen 39,95 euro en 79,95 euro. Speciaal voor de lancering van de nieuwe mascara creëerde Maybelline zelfs een eigen hippe schoen: de 'Star Stiletto'. (br.she)




11-03-2009 om 20:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viktor & Rolf zetten mimespelers op catwalk


Viktor & Rolf zetten mimespelers op catwalk


http://albums.hbvl.be/publish%5CParijse%20Fashion%20Week%20Viktor%20&%20Rolf%5CPR%5COOG200903100062H_.JPG
Viktor & Rolf


Viktor & Rolf en Stella McCartney fleurden de zesde dag van de Parijse modeweek op. McCartney imponeerde het publiek met sexy jurkjes en glamoureuze pareltjes, terwijl Viktor & Rolf het publiek vragend achterliet met zijn wit geschminkte, mimeachtige, modellen.


  http://albums.hbvl.be/publish%5CParijse%20Fashion%20Week%20Viktor%20&%20Rolf%5CPR%5COOG200903100065H_.JPG



  http://albums.hbvl.be/publish%5CParijse%20Fashion%20Week%20Viktor%20&%20Rolf%5CPR%5COOG200903100060H_.JPG
Viktor & Rolf


De Britse modeontwerpster Stella McCartney liet het publiek verbijsterd achter met haar wijde leren jasjes gecombineerd met sexy kanten jurkjes en met parels bezette vestjes.



  http://albums.hbvl.be/publish%5CParijse%20Fashion%20Week%20Stella%20Mc%20Cartney%5CPR%5COOG200903100075H_.JPG
Stella McCartney


 http://albums.hbvl.be/publish%5CParijse%20Fashion%20Week%20Stella%20Mc%20Cartney%5CPR%5COOG200903100084H_.JPG
Stella McCartney


  http://albums.hbvl.be/publish%5CParijse%20Fashion%20Week%20Stella%20Mc%20Cartney%5CPR%5COOG200903100074H_.JPG


Maar de totale shock kwam van Viktor & Rolf met hun volledig wit geschminkte modellen. De make-up plaatste de architecturale kledij van het Nederlandse ontwerpersduo extra in de kijker en zorgde voor een verbluffend resultaat. (br.she)



  http://albums.hbvl.be/publish%5CParijse%20Fashion%20Week%20Viktor%20&%20Rolf%5CPR%5COOG200903100060H_.JPG
Viktor & Rolf



11-03-2009 om 14:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Victoria Beckham kiest voor militaire look


Victoria Beckham kiest voor militaire look






Zeker de pet roept vreemde associaties op.
Zeker de pet roept vreemde associaties op.


Het geheel is unicolor.
Het geheel is unicolor.


De tas is eerder meisjesachtig dan militair.
De tas is eerder meisjesachtig dan militair.


De outfits van Victoria Beckham doen we vaker stof opwaaien, maar afgelopen vrijdag bereikte ze een nieuw niveau. La Beckham werd op de luchthaven van Los Angeles gespot met een grijze, militaire jas én een politiepet. Het geheel deed Oost-Duits aan, en dat is ook de media over de klein plas opgevallen.

Al snel werden vergelijkingen gemaakt met de film Valkyrie van Tom Cruise. Diens vrouw Katie Holmes en Victoria zijn beste vriendinnen en doen alles samen. Is de look een poging van Victoria om haar beste vrienden te steunen? 'Valkyrie' kon immers op stevige kritieken rekenen, net als Cruises uitspraken 'dat de nazi's toch mooie uniformen hadden'.

Wat ons het meest stoort, is de handtas die Victoria meesleurt. Ja, ze is groot genoeg naar de it-normen en de kleur past perféct bij de jas en de pet. Maar de bloemetjesversiering, die past niet bij het imago. Een rechte, stevige leren tas had het statement helemaal afgemaakt, samen met lange, leren laarzen. (br.De Morgen)



11-03-2009 om 11:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Worden korsetten weer hip?


Worden korsetten weer hip?










De taille wordt al een tijdje benadrukt in de mode. Voornamelijk door riemen, linten of flatterende snit, maar met Beyoncé zou ook het korset terug aan populariteit kunnen winnen.

Beyoncé staat bekende om haar weelderige vormen, smalle taille en brede heupen. Troeven die ze handig weet uit te spelen in haar kledijkeuzes.

Maar voor de opnames van haar nieuwste videoclip afgelopen weekend in New York, werden de troeven nog extra benadrukt met een roze korsetjurk. Het afgeronde vormen aan de heupen riepen beelden op uit kostuumfilms als 'The other Boleyn Girl', 'The duchess' en 'Elizabeth'.

Met haar kapsel zette Beyoncé al een trend, volgen vrouwen wereldwijd nu ook haar korsetkeuze? De toekomst zal het uitwijzen. (br.nina)


10-03-2009 om 14:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische luxe


Belgische luxe


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/5/7/9/album_large_847899.jpg


De Belgische couturier Yves Dooms toont ons zijn visie op de zomer van 2009. Zijn collectie oogt vrouwelijk en elegant, met oog voor geraffineerde details. Dooms, die ook de bruidsjurk van aartshertogin Marie-Christine van Oostenrijk ontwierp, werkt steeds met edele materialen. Vaak kiest hij voor zuivere kleuren als rood, marineblauw of wit.(br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/4/6/album_large_847896.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/17/0/2/album_large_847892.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/0/6/album_large_847926.jpg



10-03-2009 om 10:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veronique Branquinho naar Delvaux


Veronique Branquinho naar Delvaux


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/7/4/large_382609.jpg


De internationaal bekende Belgische ontwerpster Veronique Branquinho wordt de nieuwe artistiek directrice van Delvaux. Dat werd zaterdag 7 maart 2009 bekend tijdens haar modedéfilé in Parijs.
In haar functie als artistiek directrice zal Veronique Branquinho nauw samenwerken met Didier Vervaeren die sinds enkele jaren de leiding van de Studio Delvaux op zich heeft genomen.

De invloed van Branquinho zal al merkbaar zijn in de herfst-wintercollectie van dit jaar. De collectie lente-zomer 2010 wordt dan volledig volgens haar creatieve visie gerealiseerd, meldt Delvaux.

Antwerpen

Veronique Branquinho studeerde modeontwerp aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. In 1997 stelde ze een eerste collectie onder haar eigen naam voor in Parijs. Kort daarna startte ze haar eigen bedrijf in Antwerpen.

Sindsdien staat Branquinho voor designer wear voor dames en heren, voor een lijn zonnebrillen en schoenen. De collecties bieden een alternatief voor wijdverspreide luxemerken. (br.Het Nieuwsblad)



09-03-2009 om 14:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Heidi Klum draagt jurk van Victoria Beckham


Heidi Klum draagt jurk van Victoria Beckham




Nu celebs de ontwerpen van Victoria Beckham beginnen te dragen, begint het er op te lijken dat de exlusieve jurkenlijn van Posh een groot succes wordt. Heidi Klum verscheen namelijk in een zwarte creatie van Posh.

Zwart en strak
Heidi Klum is een duizendpoot in de modewereld: ze is niet alleen topmodel, maar ze presenteert ook Project Runway, de Amerikaanse versie van De Designers. Deze week werd ze gespot in een jurk ontworpen door Victoria Beckham. Ze koos voor een zwart, strak exemplaar. Blijkbaar ook een favoriete creatie van Posh zelf, aangezien ze zelf ook al flaneerde in de jurk.

Accessoires
Heidi hield het heel basic wat accessoires betreft, Victoria kon het niet laten om de jurk op te vrolijke met een sjaal van bont, zonnebril en zwarte leren handschoentjes. Waarom de Duitse schone nu koos voor een jurk van Posh is nog niet duidelijk, vond ze hem gewoon mooi of kreeg ze er geld voor? Een ding is wel zeker: Heidi en Victoria zijn goede vriendinnen sinds Posh een bezoekje bracht aan Project Runway.  br.nina)



08-03-2009 om 15:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen verbazen op de catwalk in Parijs


Belgen verbazen op de catwalk in Parijs


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/8/1/14/album_large_843779.jpg



Verschillende Belgische ontwerpers stellen hun creaties voor komende winter voor op de catwalk in Parijs.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/11/6/6/album_large_843801.jpg
Nina Ricci



De show van Belgische ontwerper Olivier Theyskens voor Nina Ricci vond in een oud fabriekspand plaats. De kleurrijke ontwerpen staken goed af tegen het grijze décor. Theyskens verbaasde het publiek met zijn fantasierijke collectie. De ontwerper werkte vooral met het silhouette van de zandloper, hij gebruikte wol, cashmier, Lurex en brokaat. Ook de schoenen vielen ontzettend om: gigantische plateauschoenen van minstens 25 centimeter, zonder hielen.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/14/9/9/album_large_843804.jpg
Nina Ricci


"Ik heb me bij deze collectie geconcentreerd voornamelijk op de vormen. Ik wilde dat de modellen heel groot leken. Daarom ging er speciale aandacht naar de schoenen: ik werkte met pailletten, kleurrijk leder en opvallende hakken." De modellen die op de catwalk leken iets weg te hebben van aliens, dankzij vreemde hoedjes en hoofddeksels. De jurken hadden vloeiende lijnen, de jasjes daarentegen scherpe, strakke lijnen en brede schouders.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/17/8/4/album_large_843769.jpg
A.F. Vandevorst


Vandevorst
De collectie van A.F. Vandevorst staat in schril contrast met die van Theyskens. We zagen weinig kleur op de catwalk en vloeiende lijnen. Ook leek de ontwerper inspiratie te hebben opgedaan in de paardenwereld. De pofbroeken hadden iets weg van de exemplaren die ruiters dragen. En door het speciale ontwerp van de schoenen leken de modellen paardenpoten te hebben. Ook bevestigt de ontwerper dat bont weer helemaal terug is. (br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/12/8/album_large_843773.jpg



08-03-2009 om 12:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney Spears hult zich in pikante lingerie van Marlies Dekkers

Britney Spears hult zich in pikante lingerie van Marlies Dekkers


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/06/428722/britney-spears-hult-zich-in-pikante-lingerie-van-marlies-dekkers_7_235x280.jpg



Dat La Spears haar nieuwe tournee graag met het nodige tumult wilt starten is logisch, maar da ze daarvoor modieus uit de hoek zou komen was voor velen verbazingwekkend. Niet alleen worden veel van haar podiumoutfits gecreëerd door het briljante ontwerpersduo DSquared2, blijkbaar heeft Britney ook een bijzonder goede smaak als het op lingerie aankomt. Speciaal voor haar openingsconcert droeg de Amerikaanse een pikante beha van de Nederlandse ontwerpster Marlies Dekkers.

Britney Spears startte deze week officieel haar Circus-tournee. Haar eerste concert in New Orleans was meteen een schot in de roos zowel qua performance als uitstraling. Gehuld in een sexy Marlies Dekkers-beha, verraste ze vriend en vijand.

Dekkers wist al langer dat de kans erin zat dat haar creatie gedragen werd tijdens de concertreeks van de superster, nadat Britney's stylist had gevraagd een paar exemplaren op te sturen. (br.nina)



08-03-2009 om 01:39 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
07-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson loopt Parijse modeshow


Pamela Anderson loopt Parijse modeshow







Pamela Anderson was gisteren een van de modellen bij de modeshow van Vivienne Westwood in Parijs. De Amerikaanse seksbom showde drie verschillende outfits op de catwalk. Ze toonde onder meer een rechtopstaande ultrakorte tutu met daaronder kniekousen.

De 41-jarige Anderson is sinds kort het gezicht van het modehuis van Westwood. Ze speelt onder meer een hoofdrol in de campagne voor de nieuwe zomercollectie van de extravagante ontwerpster. De twee leerden elkaar afgelopen herfst kennen tijdens een show van Westwood in Londen en zijn sindsdien bevriend. (br.hln)


07-03-2009 om 17:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry


Katy Perry ontwerpt eigen kledinglijn


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/katy-perry.jpg





Katy Perry staat bekend om haar excentrieke outfits, de ene al wat mooier dan de andere. Nu besliste de zangeres om een collectie te ontwerpen, geïnspireerd op haar eigen stijl.

Gwen als voorbeeld
Het kan wel even duren voor je de ontwerpen van Katy Perry zal kunnen kopen, meldt nu.nl. De zangeres wil zich niet haasten en trekt twee jaar uit voor haar nieuwe modeproject, want ze wil een kwaliteitsvol product afleveren. "Ik droom al ontzettend lang van een carrière op modevlak. Maar als je iets goed wil doen, moet je er veel tijd in steken. Mijn grote voorbeeld is Gwen Stefani en om haar te kunnen evenaren zal ik toch wel even bezig zijn."

De voornaamste inspiratiebron van Katy is haar eigen stijl. Of de wereld zit te wachten op nog een zangeres met ambities in de modewereld is af te wachten. (br.hln)


06-03-2009 om 16:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen kiezen massaal voor kapsel van Beyoncé


Vrouwen kiezen massaal voor kapsel van Beyoncé





Britse kapsalons kunnen de vraag naar het nieuwe kapsel van Beyoncé bijna niet meer aan. Vrouwen willen blijkbaar allemaal het nieuwe it-kapsel van de popzangeres. Wat volgens kapper Errol Douglas eigenlijk niet meer is dan een heel eenvoudige, gestroomlijnde hoge paardenstaart.

Anti-aging
"Het kapsel doet mij wat denken aan de volumineuze haarstijl uit de jaren '80. Elke vrouw kan dit snel zelf creëren, maar het verandert meteen je hele look. Een ander voordeel is dat iedereen dit kapsel aan kan. Het is ook een makkelijke truc om jonger te lijken: een paardenstaart trekt je gezichtshuid wat strakker", aldus kapper Errol Douglas.

Wil je het zelf ook eens proberen, dan geeft styletoday.net je enkele tips:
- Was en droog je haar een avond op voorhand. Dan zijn je lokken fris, maar niet te glad. Vervolgens ga je de dag zelf met een stijltang door je haar. De lokken vlak aan je gezicht laat je los hangen, die heb je later nog nodig.

- Vervolgens borstel je je haren strak naar achter zodat je een hoge paardenstaart kan maken. Doe dit lok voor lok, dat is beter voor de strakkere look. Net onder de kruin maak je nu een staart.

- Om nu je kuif goed te krijgen moet je je hoofd naar voor buigen. Gebruik haarlak om de korte haartjes in bedwang te houden. Dan toupeer je de voorste kokken, nog steeds met je hoofd ondersteboven. Kam dan ook deze haren naar achteren. Je kunt ze vastzetten met een tweede rekkertje. Zijn je lokken te kort, doe het dan met een onopvallend speldje.

- Voor het perfecte resultaat werk je je staart nog best even af met een stijltang. Breng nog wat gel of wax aan in je kuif en je bent klaar.

- Moet je nog wel even sparen voor lange lokken, dan kun je de look creëren met een nepstaart. (br.hln)



06-03-2009 om 13:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekooide modellen op catwalk

Gekooide modellen op catwalk


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/9/11/9/album_large_840474.jpg



De collectie van Agatha Ruiz de La Prada is een verademing op de catwalk in Milaan. Terwijl alle andere ontwerpers zich serieus nemen, drijft de deze ontwerpers de spot met mode. Deze ontwerpster bracht een unieke collectie met een komische toets.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/14/13/1/album_large_838351.jpg



Denk aan gekooide vrouwen, paraplu's als rokjes en jurkjes die veel weg hebben van kastjes. Toch valt hier ook het rijke kleurgebruik op. Komende winter gaat duidelijk opgefleurd worden door neon. Wij kijken er alvast naar uit.


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/14/12/album_large_840477.jpg




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/9/8/11/album_large_838346.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/8/10/8/album_large_840473.jpg

(br.hln)




06-03-2009 om 11:49 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
05-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce & Gabbana in Milaan


Dolce & Gabbana in Milaan


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/8/0/13/album_large_837148.jpg



Voor Dolce & Gabbana is de winter zwart-wit, met een framboosroze accent. Het opvallendste zijn de bonten schouderjasjes en de enorme pofmouwen. Ook de taille blijft belangrijk en wordt benadrukt met een strik uit lint.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/6/15/11/album_large_837146.jpg



Ook de schoenen waren best opvallend: hoge sleehakken, die de voet soms zelfs een bolle vorm geven.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/10/6/album_large_837141.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/5/14/10/album_large_837145.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/7/12/album_large_837087.jpg




05-03-2009 om 12:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlies Dekkers in Maasmechelen Village


Marlies Dekkers in Maasmechelen Village


http://img8.imageshack.us/img8/6702/marliesdekkers.jpg


Marlies Dekkers, de ontwerpster van luxueuze lingerie, komt naar Maasmechelen Village. Haar extravagante en vaak pikante lingerie is er vanaf april te vinden zijn aan superinteressante outletprijzen.

Pikante details
Marlies Dekkers is al meer dan vijftien jaar een gevestigde waarde binnen de lingeriewereld. Haar originele ontwerpen met speelse en vaak pikante details, maken haar internationaal bekend. De voorbije jaren werden al winkels geopend in New York, Parijs, Berlijn en Bangkok. Begin dit jaar ontving ze de Lef Award als 'ondernemer met het meeste lef'. (br.hln)



http://img57.imageshack.us/img57/9342/marliesdekkers1.jpg




04-03-2009 om 17:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy fotoshoot Halle Berry


Sexy fotoshoot Halle Berry om haar parfum te promoten









Deze week lanceert actrice Halle Berry eindelijk haar langverwachte eigen parfum. De sexy foto's van de promotiecampagne beloven alvast veel goeds. De knappe Oscarwinnares trok naar het strand voor een fraaie fotoshoot en het resultaat mag er wezen. Wedden dat haar parfum zal verkopen als zoete broodjes ondanks de crisis?

Coty
Halle Berry is twee jaar bezig geweest met het ontwikkelen van de geur. Ze ging in zee met het Franse bedrijf Coty, opgericht in het begin van de vorige eeuw door François Coty en een begrip in de sector. Het parfum moet aan het strand doen denken en het beeld van een vrouw oproepen die natuurlijk sexy, stijlrijk en elegant is. Halle Berry voldoet probleemloos aan die drie criteria.

Afrikaanse toets
"Ik wilde al zo lang mijn eigen parfum", vertelt de actrice over haar parfum 'Halle'. "Voor mijn eigen 'geur' koos ik voor een mix van vijg en mimosa. Daarnaast gaf ik het een Afrikaanse toets mee door er olibanum (de welriekende hars van een wierookboom) aan toe te voegen om het wat te kruiden. Tot slot moet het sandelhout het geheel wat verzachten. Het is een heel sensueel en natuurlijk parfum, dat het buitenleven moet weerspiegelen." (br.hln)









04-03-2009 om 15:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce & Gabbana scoren met celebs op catwalk


Dolce & Gabbana scoren met celebs op catwalk











De Italiaanse designers Dolce & Gabbana weten wel hoe ze de aandacht naar zich toe moeten trekken. Nodig een boel celebs uit, leg een rode loper, waarschuw de pers én laat voorgenoemde celebs een voorsmaakje van je collectie tonen.

Het resultaat was er: massale persbelangstelling én een boel belangrijke bekende mensen, zoals actrices Scarlett Johansson en Eva Mendes, modellen Claudia Schiffer en Eva Herzigova en zelfs collega-modeontwerper Karl Lagerfeld.

Cosmetica
Dolce & Gabbana lieten ook hun nieuwe make up-collectie (toepasselijk 'The make up' gedoopt) op de wereld los. "We moesten kunnen dromen, verder gaan dan we tot nu toe geweest waren. Net als een vrouw in crisis, betekent dat méér make-up", aldus Stefano Gabbana aan Bang.

Framboos
Maar het meest opvallend was de wintercollectie, die uit drie kleuren bestond: wit, zwart en framboosroze. De gigantische pofmouwen en bonten schouderbedekkers waren de twee meest in het oog springende details, samen met de print van het gezicht van Marilyn Monroe. De twee designers maakten een opvallende keuze voor luxestoffen zoals vossenbont, geitenhaar en nerts.

Ook de schoenen waren bijzonder. Zonder uitzondering droegen de modellen hoge (dikke) hakken, die vaak overgingen in sleehakken. Soms was de schoen zo gevormd dat het de voet bol maakte. Betekent dit een nieuwe weg in de schoenenmode? (br.hln)









04-03-2009 om 14:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeanstrends voor 2009 op een rijtje


Jeanstrends voor 2009 op een rijtje




Gescheurde jeans van Topshop.
Gescheurde jeans van Topshop.


Eighties jasje van Topshop.
Eighties jasje van Topshop.


Rokje bij asos.com.
Rokje bij asos.com.


Schoenen bij asos.com
Schoenen bij asos.com


Trendy Jessica Alba.
Trendy Jessica Alba.


Deze lente is jeans onmisbaar in je garderobe. Gelukkig kan je denim op talloze verschillende manieren dragen, zodat hij bij elke soort vrouw past. We je enkele zodat je trendy met jeans bent.

Details
Deze lente zal jeans niet weg te denken zijn. Je kan het heel chique dragen of je look net heel vrouwelijk maken met vrolijke jurkjes of een zwierig rokje. Maar je kan je outfit er ook wat stoerder maken door voor rock te gaan. Het zit hem deze lente vooral ook in de details: een armband van denim of sleehakken uit jeansstof. Laat je creativieit de vrije loop.

Broeken
Voor je broeken maakt het model niet uit, de kleur is des te belangrijker. Deze lente moet je voor een gebleekte jeans gaan, in je broek mogen wat scheuren en gaten zitten, zoals we op de catwalk zagen bij Balmain. Dat maakt het geheel net iets stoerder. Je kan een dure broek in de winkel kopen, maar waarom ga je niet zelf aan de slag met een vintage exemplaar dat je zelf aanpast? Wil je er echt helemaal voor gaan, maar dit is wel voor durvers, dan ga je voor de jumpsuit van jeans.

Jasje
Als je slechts voor één denim item wil gaan, kies dan het jeansjasje. Het maakt je fleurige zomerjurkje een tikkeltje stoerder en het combineert geweldig met een classy broek. Kies voor een kort, vintage exemplaar dat zo uit de eighties of nineties lijkt te komen. (br.nina)



03-03-2009 om 20:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vertrappel Dita von Teese


Vertrappel Dita von Teese

http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/03/426610/vertrappel-dita-von-teese_7_235x280.jpg



Ben je een grote fan van de burleske danseres Dita von Teese of heb je net een extreme afkeer van de ex van Marilyn Manson? Beide groepen kunnen nu hun hart ophalen met de 'Dita von Teese'schoenen.

De schoenen, ontworpen door Cesare Paciotti, passen perfect in de nieuwste zomertrend. E plateauschoen met een kleine hak en prachtige zwarte pailletten weerspiegelt perfect de stijl van de danseres.

Glamour, in combinatie met een gothic-touch, vrouwelijk en toch bijzonder mysterieus: dat zijn de opvallendste trefwoorden voor de 'von Teese-schoen'. Fashionista's die een grondige hekel hebben aan de opvallende von Teese kunnen nog steeds hun hart ophalen bij het feit dat ze de danseres keer op keer 'vertrappelen'. (br.she)


03-03-2009 om 15:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De visserslaarzen van Prada


De visserslaarzen van Prada


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/12/4/album_large_833284.jpg



Prada, het toonaangevende merk wat schoenen betreft, introduceerde op de Fashion Week van Milaan een nieuwe trend: de visserslaars.

Laarzen
De modellen van Prada combineerde hoge lederen laarzen opgehouden door bretellen met korte shortjes uit tweed en rode gebreide truien. De ontwerpster gaf de visser een complete nieuwe, vrouwelijke look, bedoeld voor sterke vrouwen.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/4/13/album_large_833293.jpg



Tweed

Verder zagen we ensembles uit tweed, ingesnoerde tailles met riempjes, lange mantels waaronder niets gedragen werd en accessoires die vaak aan het plattelandsleven deden denken.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/15/7/album_large_833287.jpg



Gladiatoren
Ook de jurken vielen op in de collectie van Prada. De modellen leken net vrouwelijke gladiatoren met korte, sexy lederen jurkjes met franjes, deze waren bezet met kristallen en hadden opvallende mouwen die leken op de versieringen van Trojaanse helmen.(br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/13/5/album_large_833285.jpg



03-03-2009 om 13:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Jacobs


Marc Jacobs


http://img5.imageshack.us/img5/1940/marcjacobs2.jpg


Marc Jacobs' (°1960, New York) vader sterft als Marc zeven is. Hij trekt in bij zijn oma die hem leert breien. Hij naar de Parsons School of Design, studeert af in 1984 met een collectie handgebreide sweaters (door zijn grootmoeder uitgevoerd) en wint er zelfs de Perry Ellis Gouden Vingerhoed Award mee.

Hij ontwerpt twee jaar voor zijn eigen label en in 1984 is hij de jongste designer ooit die de prijs voor nieuw talent krijgt van de Council of Fashion Designers of America. In 1988 werkt hij voor Perry Ellis waar hij opvalt door zijn jonge, grappige stijl. In 1993 werkt hij opnieuw voor eigen rekening, waarbij hij zijn liefde voor sensuele stoffen als angora, kasjmier en mohair kan uitleven. In 1997 wordt hij uitgeroepen tot Ontwerper van Vrouwenkleding van het Jaar door de CFDA.



   http://img166.imageshack.us/img166/5351/marcjacobs.jpg


In 1997 haalt handtassen- en koffermaker Louis Vuitton hem binnen. Jacobs knalt met zijn moderne pop en kitsch tegen het ingetogen imago en spreekt hiermee vooral de rijke upper class dertigers aan. Algauw krijgt Marc Jacobs ook de opdracht een prêt-à-portercollectie voor dames uit te werken. Marc Jacobs verhuist naar Parijs, waar hij werkt op een boogscheut van het Louvre. Begin 2002 krijgt hij in New York ook een bronzen plakkaat op de Fashion Walk of Fame.

In mei 2004 sluit Marc Jacobs een nieuw Vuittoncontract voor tien jaar af met Bernard Arnault, de 'big boss' van LVHM. Datzelfde jaar opent hij boetieks in Boston, Los Angeles, Shanghai en Chicago. In september 2005 stelt hij in New York ook zijn MARC-collectie voor, die zich eerder tot jonge meisjes richt. Sinds 2001 zijn er ook diverse Marc Jacobsparfums uitgebracht.



  http://img3.imageshack.us/img3/9140/marcjacobs1.jpg



02-03-2009 om 02:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handtas met make-up


Handtas met make-up




Voor ware fashionista's ontwierp cosmeticahuis Dior 'Lady

Dior', een miniatuur van de iconische couturetas. Het kleinood is gevuld met een tint voor je lippen en wangen, en een highlighter waarmee je je wangen, wenkbrauwboog, neusrug en het midden van je lippen een subtiele gloed geeft. Een luxueuze must-have, uitgegeven in een beperkte editie, dus snel zijn is de boodschap
als je je handtascollectie wil uitbreiden met dit juweeltje.

Verkrijgbaar in de parfumeriezaak


01-03-2009 om 14:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!