Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

29-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss promoot juwelen met latex en blote borsten

Kate Moss promoot juwelen met latex en blote borsten


http://img3.imageshack.us/img3/2041/katemossxi.jpg


Kate Moss is het uithangbord voor de juwelenlijn Fred. En poseren, dat kan de blondine!

Moss is te zien met enkele ringen, oorbellen en halskettingen. En om al dat 'moois' extra tot zijn recht te laten komen ontbloot het model daar haar borsten voor en hijst ze zich in een latexbroek. Sluw meesterplan! (br.she)



29-12-2011 om 16:37 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
28-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kijk en kies: de 10 meest gewilde celebkapsels

Kijk en kies: de 10 meest gewilde celebkapsels


http://img829.imageshack.us/img829/1601/celebkapsels.jpg


Wie er tijdens de feestdagen op en top wil uitzien, moet ook kiezen voor het juiste kapsel. Om je daarvoor wat inspiratie te geven, zetten wij de 10 meest gewilde celebritykapsels op een rijtje. De topper is duidelijk een snit met lange lokken en een pony, maar welke kies jij?

1. Olivia Wilde
Actrice Olivia Wilde is al een tijdje te zien met ontzettend lange lokken, afgewerkt met een leuke froefroe. Meestal kiest Olivia voor stijl haar, maar ook de krullende versie mag gezien worden.

2. Taylor Swift
Ook Taylor Swift houdt haar blonde lokken vrij lang, maar laat ze meestal maar op één schouder vallen. Net zoals Olivia kiest de zangeres voor een pony, maar zij houdt die lang, tot net over haar wenkbrauwen.

3. Kim Kardashian
De lokken van celebrityster Kim K. lijken wel een mix van de twee vorige kapsels te zijn. Ze combineert de ultralange lokken van Olivia met de lange pony van Taylor. Haar kapsel ziet er wel voller uit dan de twee vorige.


http://static1.hln.be/static/photo/2011/3/15/10/20111223095615/media_l_4533745.jpg


4. Keira Knightley
De carré waar actrice Keira Knightley vorig jaar mee te zien was, is nog steeds erg gewild. Het kapsel valt mooi rond haar gezicht, en de punten volgen haar kaaklijn.


http://static3.hln.be/static/photo/2011/10/5/2/20111223095908/media_l_4533752.jpg


5. Hilary Duff
De zwangere Hilary Duff doet dan weer mee met de lange lokken met pony, maar kiest wel voor een golvende variant. Door ook te kiezen voor een te lange pony, is het kapsel van de zangeres wel erg vergelijkbaar met dat van collega Taylor Swift.


http://static1.hln.be/static/photo/2011/7/4/3/20111223100234/media_l_4533768.jpg


6. Emma Stone
In 2010 was Emma Stone even blond, met lokken die net op haar schouder vielen. Ook zij kiest voor een pony, maar steekt een deel van haar lokken op. Een goed idee, want zo krijgt je losse kapsel toch een extra twist.


http://static3.hln.be/static/photo/2011/17/12/9/20111223103300/media_xl_4533759.jpg


7. Katie Holmes
Het gewilde kapsel van mevrouw Cruise komt in de buurt van Keira's kapsel. Ook haar carré volgt de kaaklijn en omringt mooi haar gezicht. Maar in tegenstelling tot Keira bedekt Katie haar voorhoofd wel met een pony.

8. Jennifer Aniston
De stijl van Jennifer Aniston wordt door veel vrouwen nagebootst, en dat geldt ook voor dit kapsel. Geen pony voor de actrice, maar wel lokken die haar gezicht omringen.

9. Jessica Alba
Ook Jessica Alba koos een tijdje geleden niet voor een pony. Ze verkoos een middenstreep, waardoor ook haar lokken rond haar gezicht vielen. Opvallend is ook de stijle kapselkeuze, hoewel de actrice tegenwoordig meestal voor krullen kiest.

10. Zooey Deschanel
Zooey Deschanel volgt op haar beurt de trend van de lange lokken in combinatie met een pony. Door het achterste stuk van haar haar wat hoger te zetten, geeft ze wel een persoonlijke touch aan het kapsel.

Wie één van de kapsels wel ziet zitten, kan hier een foto van zichzelf uploaden en de snit 'passen'. (br;hln)


28-12-2011 om 17:19 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurken Posh: gemaakt voor 72 euro, verkocht voor 1800 euro

Jurken Posh: gemaakt voor 72 euro, verkocht voor 1800 euro

http://img43.imageshack.us/img43/8178/jurkenposh.jpg

De designerjurken van Victoria Beckham werden enthousiast onthaald op de catwalks in Parijs en Milaan, heel wat celebrities zijn er fan van. Maar haar peperdure ontwerpen zouden in bedenkelijke werkomstandigheden gemaakt worden.

De komende lente- en zomercollectie wordt in elkaar gezet in een bouwvallige fabriek in Oost-Londen, dat onthulde de Britse krant The Daily Mail. Ongeveer 30 naaisters voornamelijk afkomstig uit Bengali en Bangladesh werken er aan een loon van 9,5 euro per uur om kledingstukken te maken die erg geliefd zijn bij Hollywoodsterren en rijke fashionista's.

Het bedrijf van Victoria Beckham is erg winstgevend, in het eerste kwartaal van 2011 zou ze bijna 18 miljoen opbrengst hebben gemaakt, die van een jaar worden op meer dan 70 miljoen geschat. Posh begon in 2008 met het ontwerpen van haar jurken. Sinsdien verschenen ze al regelmatig op de rode loper, celebs als Demi Moore, Eva Longoria, Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow, Drew Barrymore en Elle Macpherson zijn er alvast fan van. Ook zijzelf draagt ze regelmatig.



De naaisters hebben nu al meer dan 1.500 jurken in elkaar gezet. De fabriek wordt goed geleid, er is geen bewijs van wanbeleid. Maar Posh zou het pand nog nooit hebben bezocht. Ze werkt er al drie jaar mee samen. De eigenaars Chomok Ali en Allan Scot konden geen commentaar geven zonder de toestemming van Posh. "Dat is de mode-industrie. We verdienen niet genoeg om in een glamoureuze fabriek te werken. Er is een rustperiode tussen de verschillende seizoenen, we hebben dus maanden niets te doen voor het volgende begint."

Beckham in haar speech toen ze een belangrijke Britse fashion Award in de wacht sleepte: "Mijn collectie wordt door ervaren naaisters gemaakt met de beste materialen. We verkiezen een Britse fabriek en trekken niet naar het buitenland waar we het goedkoper kunnen laten doen. Onze prijzen bewijzen dat we exclusief zijn, topkwaliteit en vakmanschap leveren, mijn jurken zijn handgemaakt."  Naast haar jurkenlijn staat ze ook aan het hoofd van Victoria Beckham Denim, Victoria Beckham Eyewear en twee parfums.(br.hln - foto's ap)



28-12-2011 om 12:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courtney Love's nieuwe modelijn: Never The Bride

Courtney Love's nieuwe modelijn: 'Never The Bride'

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Recent ging 'Stylelist' neuzen in de kast van Courtney Love om te praten over fashion en te kijken waar ze inspiratie haalt voor haar gloednieuwe modelijn 'Never The Bride', die ze samen met ontwerpster Pippa Greenbank ontwikkelde in Londen.

Een opvallende rode draad in haar creaties is de grote liefde die Courtney Love heeft voor onschatbare, antieke mode. Zelf bezit ze heel wat stukken uit de vroege jaren '20 en haar nieuwe collectie is dan ook opgebouwd uit echte vintage. Hoewel vooral Greenbank het drapeer- en naaiwerk doet, krijgt elk stuk van 'Never The Bride' een persoonlijke toets, een signatuur van Love zelf en heeft ze uiteraard veel inspraak op ieder uniek ontwerp.

Zo verklaart Courtney dat in de zoom van alle jurken een robijntje zal worden genaaid met het woord 'cunt'. Op een van de jurken die ze de 'Kurt robe dress' noemt staat 'Tell me it doesn't hurt, tell me it doesn't hurt', een zin die Love koppelt aan wat mensen tegen elkaar zeggen tijdens het vrijen. Nogal bevreemdend misschien, maar goed Courtney Love staat best bekend om haar gezonde gestoordheid.

Met deze nieuwe modelijn mikt Courtney Love op een jong publiek: "Dit zijn de outfits die ik zou dragen als ik jong genoeg zou zijn. Want nu zou ik allicht lijken op Bette Davis in 'Whatever Happened after Baby Jane?'. Ik weet nog dat ik ooit aan 'The Mercer' stond en dat Karl Lagerfeld me benaderde en zei: "Wat heb jij nu in godsnaam aan? In die tutu ga je alvast geen mannen verleiden". Toen realiseerde ik mezelf dat ik leek op Baby Jane Hudson en dat wil ik nooit meer meemaken", deelt ze spottend met Stylelist.

Wie ook graag eens wil neuzen in de kleerkast van Courtney Love kan kijken naar onderstaand filmpje, waarin Scott Lipps een 'closet tour' maakt met Love en praat over haar nieuwe modelijn.


25-12-2011 om 22:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pijnlijke voeten? Dan wissel je toch gewoon van hak!

Pijnlijke voeten? Dan wissel je toch gewoon van hak!

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Wat doe je als je een gemakkelijk paar schoenen nodig hebt om overdag rond te lopen, maar 's avonds stiletto's wil dragen op een feestje? Een paar schoenen meesleuren in je handtas? Fout! Vanaf nu neem je gewoon extra hakken mee!

Day2Night Convertible Heels beweert dat ze de ideale schoen hebben uitgevonden. Of je nu nood hebt aan een comfortabel of elegant paar, je kan hun exemplaar overal dragen.

Ze bieden de schoenen aan met vijf verschillende hakhoogtes, van 3,8 cm tot zelfs 8,9 cm. De schoenzool is speciaal ontworpen zodat je zelf de hakken gemakkelijk kan verwisselen.


http://static3.hln.be/static/photo/2011/1/14/14/20111223112209/media_l_4533914.jpg
Convertible-heels.com


Goedkoop zijn de schoenen niet, want voor één paar betaal je normaal 230 euro. Volgens de ontwerpers is dat echter een koopje, omdat je minder verschillende schoenen nodig hebt.

Voorlopig bestaat er nog maar één versie van de schoen: een zwarte, blinkende peeptoe met een riempje aan de enkel. Wie geïnteresseerd is, kan de schoenen hier kopen. (br.hln)

24-12-2011 om 20:41 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
22-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss gaat Brigitte Bardot achterna in sexy lingerie

Kate Moss gaat Brigitte Bardot achterna in sexy lingerie

Kate Moss voor Valisere.


Hoewel het buiten kouder lijkt te worden, heeft Kate Moss het niet moeilijk zich warm te houden. Voor het merk Valisere poseert ze namelijk in sexy lingerie en kousen, waaruit duidelijk blijkt dat de 37-jarige nog steeds in vorm is.

Voor de campagne lijkt ze erg veel op Brigitte Bardot met een nonchalante coupe en ligt ze zwoel in bed. Valisere is een lijn van Triumph, het is niet de eerste keer dat Kate poseerde voor het merk. Vorig jaar deed ze al een gelijkaardige campagne.

Het topmodel kreeg onlangs wel heel wat kritiek voor het kopiëren van een juweelcampagne. Ze droeg haar eigen collectie die ze ontwierp voor het Franse merk Fred. Haar vele tatoeages waren de inspiratiebron voor verschillende stukken die ze maakte. De campagne lijkt namelijk veel op de voorstelling van de lentecollectie van het juwelenontwerper David Yurman. Een woordvoerder legt uit: "De beelden van Fred lijken schandalig veel op die van David Yurman van vorig jaar."(br.hln)



22-12-2011 om 22:31 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
20-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met deze makkelijke trucjes lijk je slanker in je feestjurk

Met deze makkelijke trucjes lijk je slanker in je feestjurk


http://img641.imageshack.us/img641/2528/feestjurk.jpg


De combinatie van een sexy jurk en overvloedige feestmaaltijden zijn vaak geen goede combinatie voor je sexappeal. Dankzij onze tips voor optisch bedrog kun je je zelfvertrouwen een boost geven zonder dat je hiervoor hoeft te zweten in het fitnesscentrum.

Experts zeggen dat 80 procent van de vrouwen de verkeerde behamaat draagt. Om te voorkomen dat deze naar bovenkruipt en voor vetbandjes zorgt, kies je best voor een model met brede banden, die uit stevig maar rekbaar materiaal bestaat.

- Figuurcorrigerend ondergoed: Het aanbod van lingerie dat je vetrolletjes strakker doet lijken is groot. Dus je vindt vast en zeker iets dat bij je past. Om de juiste maat te vinden, moet je minstens een grotere en een kleinere passen dan je normale maat.

- Draag geen te strakke kledij: Kies de juiste stoffen en vermijd materialen als licht breiwerk en licht kasjmier, dit accentueert je probleemgebieden. Dikker katoen, grof breiwerk en gevoerde stoffen zijn flatterender.

- Je natuurlijke taille: Ga rechtstaan en buig je naar een kant. Het punt waar je romp plooit, is je natuurlijke taille. Voor een flatterende look moet je tailleband op dit punt of er net onderkomen.

- Accessoires: Met een grote handtas lijkt je lichaam kleiner en leid je de aandacht af van je heup en buik. Ook met andere opvallende details als een frivole neklijn lijk je slanker.

Ook kan het helpen om in plaats van een jurk twee aparte stukken te dragen. Dat is zeker het geval wanneer je maat bovenaan erg verschilt van die van je onderlichaam. Dan kun je de stukken in verschillende maten kopen en zullen deze ook beter passen. (br.hln)


20-12-2011 om 20:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hot or not: de dijlaarzen van Jennifer Hudson

Hot or not: de dijlaarzen van Jennifer Hudson


http://img214.imageshack.us/img214/4456/dijlaarzen.jpg

Het was dé wintertrend van 2010... de dijlaarzen. Nooit doorgebroken bij 'de gewone vrouw' wegens te opvallend en te 'Vivian uit Pretty Woman'. Maar Jennifer Hudson trok zich daar niets van aan, en droeg de laarzen lekker toch.

Jennifer was een van de vele soulzangeressen die uitgenodigd was voor de Divas Night van zender VH1.

Ze trok daarvoor een hyperkorte jurk met driekwart mouwtjes in oudroze aan. De V-hals was te kort om als trendy diepe decolleté te tellen, maar daar zitten de winterse temperaturen in New York waarschijnlijk voor iets tussen. Op het borststuk waren bloemen aangebracht, rond de nek een kunstig sjaaltje en aan de oren grote, gouden oorringen.

Maar dat was niet wat de aandacht trok: de laarzen daarentegen wel. De dijlaarzen van Jennifer waren in hetzelfde kleur als de jurk, wat de monochrome outfit nogal eentoning maakte. Al kunnen wij ons wel inbeelden dat er één groot voordeel bestaat aan de laarzen: het grootste deel van de benen heeft warm...(br.hln - foto reuters)


19-12-2011 om 16:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.H&M stelt voor... de tweede collectie van Versace

H&M stelt voor... de tweede collectie van Versace

http://img823.imageshack.us/img823/4291/versacei.jpg


Moest je geen stuk uit de collectie van Versace voor de budgetketen H&M hebben kunnen bemachtigen, hoef je je geen zorgen te maken, er is meer op komst. De wintercollectie krijgt een vervolg met een cruiselijn die uit zomerkledij bestaat.

Het gaat om felle stukken met ludieke prints, maar ook lingerie en strandkledij, allemaal ontworpen door Donatella Versace zelf. De ontwerpster is alvast enthousiast: "Het is spannend om 2012 met iets volledig nieuw te beginnen. De lijn bestaat uit mooie, elegante stukken voor vrouwen en sterke kledij voor mannen. Dit is ideaal om het nieuwe jaar met een vers gevoel te starten. Met H&M samenwerken was een waar plezier. Ik ben blij dat ik deze lijn kon doen. Mijn ontwerpen zullen enkel via het internet te bestellen zijn."

Het gaat om 38 stukken, 24 voor dames en 14 voor mannen, die vanaf 19 januari via hm.com beschikbaar zullen zijn. Je hoeft dus geen schrik te hebben van urenlang aanschuiven, zoals dat bij de vorige designercollectie van de budgetketen het geval was.(br.hln)


18-12-2011 om 20:34 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
16-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. het sneeuwvlokmotief

 Het sneeuwvlokmotief


http://img842.imageshack.us/img842/7651/sneeuwvlokmotief.jpg
Deze kan je kopen bij Asos, Aliexpress en Republic.


Dit jaar staat kerst in het teken van ouderwetse charme, en daar horen ook een beetje cheesy gebreide patronen bij. Rendieren onder andere, maar dé favoriet blijkt het sneeuwvlokpatroon te zijn.

De sterren zijn al helemaal 'mee': zowel Justin Bieber als Willow Smith en 90210-actrice Shenae Grimes lieten zich al zien met het patroon op een gebreid kledingstuk.

Ideaal voor een winterse sfeer én een warm lichaam, want 'sneeuwvlokken' vind je onveranderlijk terug op dikke gebreide truien, kousenbroek, mutsen, wanten en jurken.

Hoe draag je dit?

- Kies winterse kleuren, zoals beige en rood of wit en donkerblauw of zwart.

- Zoals met alle motiefjes: overdaad schaadt. Hou het subtiel (in de winterse accessoires) of combineer een jurk of trui met effen broekkousen of een jeans. De broekkousen draag je dan weer beter op een eenvoudige jurk of rok.

- Bepaal je stijl. Vermijd kitsch door combinatie met een stoere lederen vest of laarzen; of ga voor het wintergevoel door enkel gebreide kledij met elkaar te combineren. Subtiel kan ook altijd door een t-shirt of trui te dragen op een jeansbroek of een eenvoudige rok.

- Vergeet: sportieve schoenen. Dat neemt elke feestelijk gevoel weg!


16-12-2011 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het winterpatroon: de pied-de-poule

Dit is het winterpatroon: de pied-de-poule


http://img607.imageshack.us/img607/1663/pieddepoule.jpg
Asos.com


Opvallende patronen zijn al een tijdje hip in het modelandschap. Zo zagen we al streepjes, polkadots en geometrische patronen verschijnen. Maar hét patroon van dit moment is ongetwijfeld de pied-de-poule of hanenvoet.

Vooral de traditionele zwart-witversie, die we onder andere zagen verschijnen bij Stella McCartney en Salvatore Ferragamo, doet het erg goed.

Ook celebs zoals Gwyneth Paltrow en Kim Kardashian zijn fan, want zij droegen onlangs een jas met het populaire patroon. Lady Gaga ging nog een stapje verder en hulde zich van kop tot teen in kleren met de print. Zowel haar hoed, bril, jurk, handtas als schoenen vertoonden de hanenvoeten.

Natuurlijk is het er bij Lady Gaga, zoals gewoonlijk, wat over en hoef je helemaal niet zo ver te gaan. Koop een jas, kleedje of rok en probeer dat op verschillende manieren te combineren. Een goeie tip: kies voor accessoires en schoenen in heldere kleuren. Ook een mantelpakje is een aanrader, zeker voor op het werk.

Wie de hanenpoten wel leuk, maar net iets te opvallend vindt, kan ook kiezen voor accessoires met het patroon. Je vindt de pied-de-poule zeker bij schoenen, hoedjes, sjaals, handtassen, enzvoort. Doen!  (br.hln)


15-12-2011 om 23:36 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
14-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getipt als dé kleur van 2012: mandarijnrood

Getipt als dé kleur van 2012: mandarijnrood


http://img844.imageshack.us/img844/4494/amandawakeley.jpg
Amanda Wakeley


Wie zijn kleerkast voor volgend jaar al wat wil aanvullen, moet zeker op zoek naar enkele rood-oranje kledingstukken. Volgens kleurenspecialist Pantone is mandarijnrood namelijk dé kleur die iedereen zal dragen in 2012.

Mandarijnrood of 'Tangerine Tango' wordt omschreven als een 'pittig roodachtig oranje' en doet volgens Patone ook denken aan 'de mix van de kleur van een zonsondergang, de levendigheid van rood en de warmte van geel'. "De kleur is dramatisch en verleidelijk tegelijkertijd", vult algemeen directeur Leatrice Eiseman aan.

De kleur is de opvolger van het roze-oranje kamperfoeliekleur uit 2011. Op de catwalk van de herfst-en zomercollecties zagen we het mandarijnrood bijvoorbeeld al verschijnen bij Hermès, Alexander McQueen, Oscar de la Renta en Amanda Wakeley.

Ook sterren zoals Beyoncé, Hayden Panettiere, Taylor Swift en Selena Gomez volgen de trend al een tijdje, dus bij hen kan je zeker inspiratie vinden.

Nog een goeie tip voor wie wil opvallen: de kleur gaat perfect samen met de heldere juweelkleuren die dit seizoen al zeer populair bleken te zijn. Wie het liever wat bescheidener heeft, kan het mandarijnrood combineren met basiskleuren zoals zwart, wit en beige. Doen! (br.hln)



14-12-2011 om 23:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Raf Simons voor Dior?

Raf Simons voor Dior?


http://img849.imageshack.us/img849/9664/rafsimons.jpg


Nadat Dior een einde maakte aan haar samenwerking met John Galliano was het gissen naar een geschikte opvolger. Eerder werd Marc Jacobs als grote kanshebber genoemd, maar nu kleurt de opvolging plots bijzonder Belgisch!

Niemand minder dan Raf Simons zou de nieuwe hoofdontwerper bij het Franse modehuis worden. Simons werkt sinds 2005 als creative director bij het Milanese modehuis Jil Sander, een functie die hij zo snel mogelijk zou moeten opgeven, moest hij de overstap naar Dior maken. (br.she - beeld photonews)


13-12-2011 om 16:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Is Alice Dellal nieuwe gezicht Chanel?

Is Alice Dellal nieuwe gezicht Chanel?


http://img818.imageshack.us/img818/5098/alicedellal.jpg


Karl Lagerfeld zou een nieuwe muze hebben gevonden. Niemand minder dan de rockchick Alice Dellal zou het nieuwe uithangbord van Chanel worden.


Eerder mochten toppers als Jerry Hall, Lily Allen, Blake Lively en Diane Kruger bij Chanel aantreden. In het voorjaar van 2012 zou die eer weggelegd zijn voor Alice Dellal. De vrouw straalt pure rock-'n-roll uit met haar half afgeschoren kapsel, maar zou toch de peperdure handtassen van het Franse modehuis gaan promoten. Van een tegenstelling gesproken…



12-12-2011 om 21:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chanel kleurt Oosters

Chanel kleurt Oosters


http://img18.imageshack.us/img18/7040/chanelhi.jpg


Chanel stelde onder grote belangstelling zijn Pre-Fallcollectie 2012 voor. En dat bleek er meteen eentje te zijn vol Oosterse invloeden.

Karl Lagerfeld houdt van verrassingen. Om zijn Pre-Fallcollectie voor te stellen, zette hij de modejournalisten aan een ronde tafel. De modellen flaneerden voor hen in zijn nieuwste creaties. En die bleken meteen een Oosters toetsje te bezitten.

Naast het alombekende Chanel-tweed en parels koos de 'Kaiser' voor glitters, glanzende stofjes en Bollywoodversierseltjes. Vernieuwend, maar niet echt 'Chanel' ten voeten uit. (br.she - beeld photo-news)



11-12-2011 om 19:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het maatpak is weer hip bij jongeren

Het maatpak is weer hip bij jongeren


http://img835.imageshack.us/img835/4760/maatpak.jpg


Jonge mannen investeren best in een maatpak. Dat is de boodschap die modehuizen naar jongelingen uitsturen. En die boodschap lijkt aan te slaan, want maatpakken zijn hipper dan ooit.

Iedere net-afgestudeerde, zichzelf respecterende jongeman heeft een getailleerd maatpak in zijn kast hangen. Dat is de boodschap die modehuizen als Hugo Boss, Burberry London en Ralph Lauren de wereld insturen. Hugo Boss gaat zelfs nog verder en stelt een gehele marketingcampagne gericht op jonge studenten op. Ze adverteren in studentenkranten en organiseren zelfs seminaries waarin ze uitleggen wat de dos en don'ts bij een sollicitatiegesprek zijn. Voorlopig beperken die cursussen zich tot universiteiten in het buitenland.

"Op het einde van het seminarie geven we de mannen een Hugo Boss-kaarthouder cadeau met daarin een kortingskaart voor de aankoop van een maatpak, hemd en das. Jongemannen van in de 20 zijn enorm belangrijk voor ons. Ze kopen hun eerste pak en kunnen zo vertrouwd raken met ons huis. Wanneer het eerste pak hen bevalt, zullen ze al sneller bij ons blijven", vertelt Hugo Boss-voorzitter Mark Brashear tegen WWD.

Ook de winkel Bloomingdale's bevestigt de trend: "Jongeren kopen steeds vaker een maatpak jasje en combineren het met een jeans of een short. Maar ook het maatpak op zich kent een populariteitsgroei." (br.she - beeld photo news)


11-12-2011 om 15:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schoenencollectie van Cheryl Cole: hoge hakken, geen pijn

De schoenencollectie van Cheryl Cole: hoge hakken, geen pijn

http://img830.imageshack.us/img830/3668/schoenencollectie.jpg
Cheryl met haar 'Ri Ri'-schoenen, waarvoor ze zich inspireerde op Rihanna


Hoewel Cheryl Cole ermee opschept dat ze zelfs op de allerhoogste hakken kan lopen, beseft de zangeres dat niet iedereen geniet van het dragen van pijnlijke stiletto's. Voor haar eerste collectie focuste Cheryl zich dan ook vooral op het comfort van de schoenen, maar ook op veelzijdigheid.

Haar collectie voor Stylistpick.com bevat dan ook schoenen voor alle gelegenheden, van verschijningen op de rode loper, via feestjes in het weekend tot schoenen voor dagelijks gebruik.

"Ik denk dat iedereen een handvol hakken verwachtte die er wat anders uitzagen, maar zo zit ik niet ineen", liet Cheryl weten. "Ik wil dat elk meisje iets vindt in mijn collectie, wat ze ook doet of hoe ze zich ook voelt."

De acht paar schoenen die Cheryl ontwikkelde moesten dan ook echt draagbaar zijn. "Ik heb zelf een paar Louboutins die enorm pijnlijk zijn, maar ik probeer mijn voeten er zachtjes in te laten glijden en draag ze af en toe voor een paar minuten", vertelde ze aan Grazia.

Om te vermijden dat dit ook bij haar schoenen zou gebeuren, koos Cheryl voor stoffen van een hoge kwaliteit en een lederen afwerking, met speciale aandacht voor het comfort. 

Cheryl wilde ook absoluut betrokken zijn bij alle aspecten van het proces. "Van details zoals de teenvorm en de versieringen tot de verpakking, ze werkte overal aan mee", vertelde een woordvoerder van Stylistpick.com.

Bovendien verzon Cheryl voor elke schoen een naam, die haar inspiratiebronnen verraden. Zo heten de stilettolaarzen met luipaardprint 'Ri Ri', naar medezangeres Rihanna en kregen elegante stiletto's de naam 'Your Royal Hotness', naar Pippa Middleton.

Zelf heeft Cheryl maar liefst 2.000 paar schoenen, die ze overall in haar huis bewaart. Daar komen nu dus nog 8 paar schoenen van zichzelf bij, en er zijn ook al plannen voor een nieuwe collectie. De schoenen zijn verkrijgbaar op Stylistpick.com en kosten 90 à 140 euro. (br.hln)


09-12-2011 om 14:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De duurste handtas ter wereld: deze Birkin is een huis waard

De duurste handtas ter wereld: deze Birkin is een huis waard


http://img259.imageshack.us/img259/3856/birkin.jpg
Twee tassen uit de Birkincollectie.


Een handtas van het Franse modehuis Hermès werd voor het recordbedrag van 151.490 euro geveild.

Het gaat om een rode handtas uit krokodillenleder van 30 cm, de dure prijs is te wijten aan gouden en diamanten afwerking. De huidige eigenaar wenst anonienm te blijven. De directeur van de afdeling luxe-accessoires Matt Rubinger van het veilinghuis: "Dit is een uitzonderlijk voorbeeld van een van de meest bijzondere handtassen, dit was zeker een buitengewoon bedrag. De opbrengst heeft onze verwachtingen overtroffen." 

Ook nog andere handtassen van hetzelfde modehuis leverden bij dezelfde veiling uitzonderlijke hoge bedragen op. De Matte Brighton Blue Porosus Crocodile met palladiumafwerking werd voor 84.606 euro verkocht, de Shiny Braise Red Porosus Crocodile Birkin Bag ging voor 71.247 euro onder de hamer de Ultra Rare Himalayan Crocodile Birkin Bag leverde 60.103 euro op.

De Birkin is erg populair bij celebs als Beyoncé, Victoria Beckham en Serena Williams, ondanks de gigantische prijskaartjes. Voor het basismodel ben je al snel 8.000 euro kwijt. Er bestaat ook een ontzettend lange wachtlijst voor dit accessoire, waardoor het voor de gewone mens haast onmogelijk is er eentje op de kop te tikken. (br.hln)


08-12-2011 om 17:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graatmager model in Vogue zet meisjes aan tot anorexia

Graatmager model in Vogue zet meisjes aan tot anorexia


http://img812.imageshack.us/img812/5961/karliekloss.jpg


De Italiaanse Vogue zette op het decembernummer het Amerikaanse topmodel Karlie Kloss naakt op de cover. Hoewel velen haar prachtige lichaam bejubelen, verschijnt het beeld op sites die anorexia aanmoedigen.

Vorige week lag de decembereditie van de Italiaanse Vogue in de winkel, de 19-jarige Karlie Kloss prijkt naakt op de cover, maar ook binnenin is haar lichaam meermaals te zien. De provocatieve beelden lokten heel wat controverse uit, velen vonden haar te jong om zich zo bloot te geven.

De hoofdredactrice van het modemagazine noemde haar 'The New Body' waarmee ze 'The Body' Elle Macpherson van haar troon stoot. Nu duikt het beeld echter op verschillende pro-anorexia websites op. Karlie dient als zogenaamde 'thinpsiration' voor meisjes die willen afvallen op een ongezonde manier. Vooral een beeld waarop Kloss een kort shortje draagt en haar buikspieren showt blijkt erg populair te zijn. Er werd ook al beweerd dat aan de foto geprutst werd met photoshop, maar dat wordt door Vogue ontkend.


Topmodel Karlie Kloss in Vogue Italia.
Topmodel Karlie Kloss in Vogue Italia.


Het magazine reageerde snel op de negatieve commentaar, het beeld werd al van de site gehaald. Ze maakten zich zorgen dat het lichaam van deze voormalige danseres meisjes zou aanmoedigen niet meer te eten. Deze hetze komt namelijk slecht uit voor het magazine, ze voerden onlangs nog champagne tegen gevaarlijke pro-anorexia websites.

"Vogue strijdt tegen anorexia. De modewereld wordt altijd als een van de grote schuldigen aangeduid van eetstoornissen bij tienermeisjes. Onze initiatieven bewijzen dat we klaar zijn om hier iets aan te doen", aldus Franco Sozzani.

Moeten magazines twee keer nadenken over wat ze op de cover zetten en welke invloed ze op jonge meisjes hebben of is dit soort gedrag van tienermeisjes onvermijdelijk? (br.hln)


08-12-2011 om 13:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prémaman zoekt overnemer

Prémaman zoekt overnemer


http://img196.imageshack.us/img196/8186/premaman.jpg


Prémaman zit in slechte papieren en zou volgens insiders een overnemer zoeken.

Enkele jaren geleden pakte Prémaman nog uit met grootse plannen om uit te breiden, maar anno 2011 lijkt daar weinig van over te zijn gebleven. De economische crisis en bijtende concurrentie van ketens als Zara en H&M zorgden ervoor dat het bedrijf een zwaar verlies van 2.4 miljoen euro leed.

Prémaman had in 1970 reeds 100 winkels, en was erg geliefd omdat ze zowel kledij voor mama als kind in huis hadden. De laatste jaren is het imago van het bedrijf echter wat oubollig geworden. In 2010 werd de toen nog zwangere Ann Van Elsen nog aangesproken als uithangbord voor de keten. (br.she -beeld photonews)


07-12-2011 om 17:56 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
06-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte hoofden op valse lichamen bij H&M

Echte hoofden op valse lichamen bij H&M


http://img42.imageshack.us/img42/1787/62792095.jpg


De lichamen van de meeste modellen die H&M online laat zien, zijn zo virtueel als de site zelf. Ze zijn voor 90% computergefabriceerd aangezien enkel de hoofden nog afkomstig zijn van 'echte' vrouwen. Dit doet uiteraard nog een schepje bovenop alle discussies over de onrealistische maten en schoonheidsidealen in de modewereld. Als zelfs levende modellen al niet meer volstaan...wat zegt dat dan over de toekomst van het vrouwelijk zelfbeeld?

Het feit dat H&M dit hoofdengeplak toepast voor hun online promo, werd voor het eerst opgemerkt door het Zweedse Aftonbladet. Je hoeft geen Zweeds te verstaan om te zien wat hier aan de hand is, de beelden spreken voor zichzelf.

Zo zie je dat deze 4 online modellen krak hetzelfde lichaam hebben (zie bovenaan dit artikel voor een vergelijkende studie). Beetje bevreemdend niet? Ze waren wel zo 'multicultureel correct' om toch minstens 1 model een donkere huid te geven.

Al goed dat H&M niet in ontkenningsmodus wegzinkt, want de modeketen heeft deze virtuele praktijken bekend: "Het is geen echt lichaam, het is 100 procent virtueel en gemaakt met de computer. We nemen foto's van de kleding op de poppen die ook in de winkels te zien zijn en geven er vervolgens een menselijke verschijning aan. We doen dit puur om met de kledij te pronken", zegt de persverantwoordelijke voor H&M, Hacan Andersson.

Ja, want kleren zien op een realistisch vrouwenlichaam zou zo een storend element in beeld zijn wanneer je online aan het winkelen bent... Hilarisch eigenlijk, want je kan op de website de kapsels van de hoofden veranderen en je pop voorzien van alle kledingstukken die je zelf wilt. Alleen aan verschillende lichaamstypes hebben ze duidelijk nog niet gedacht...

Maar niet zo snel H&M... je kan niet alles verbergen achter de kledij. Het doet namelijk de ronde dat de winkelketen simpelweg niet tevreden is met de modellen die ze voorgeschoteld krijgen. Een tijdje geleden kwam dit nog maar eens pijnlijk aan bod toen Donatella Versace niet met 'echte' vrouwen wilde samenwerken voor haar H&M-collectie, terwijl de keten zichzelf net wil verkopen als toegankelijk voor elke vrouw.

Hell Vaagland van de 'Norwegian Broadcasting Corporation' ziet het zo: "Dit illustreert de torenhoge esthetische eisen die op het vrouwelijk lichaam worden geplaatst zeer goed. Het is zelfs zo schrijnend dat H&M niemand kan vinden met het perfecte lichaam en gezicht om hun bikini's te verkopen".

Nu zitten we opgescheept met valse, computergegenereerde modellen die ongetwijfeld een doorn zullen zijn in de ogen van ontelbare onwetende vrouwen. Het is een oneindige strijd dames en nog maar eens een signaal dat modellen echt niet bekeken mogen worden als het perfecte plaatje van ideale schoonheid. (br.hln)



06-12-2011 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de gewatteerde opajas met ruitpatroon

De gewatteerde opajas met ruitpatroon


http://img836.imageshack.us/img836/1788/opajas.jpg
Deze doorstikte jassen zijn te koop bij Asos.com.


Het is een favoriet bij vissers en grootvaders: maar de gewatteerde jas met doorstikt ruitpatroon is de must-have bij celebs deze winter.

Hoewel we dit mode-item lang met jagers en bossen associeerden, zien we de gewatteerde jas nu op podia, de rode loper en andere hotspots van celebs.  Onder meer bekende fashionistas als Alexa Chung, Angelina Jolie en Fearne Cotton zijn fan, dit kan verklaren waarom de verkoop met 435 procent steeg. Zij gaan voor modellen van het modelabel Barbour, maar het origineel komt van het bedrijf Lavenham en was oorspronkelijk bestemd voor paardrijders. Ook de kinderversies zijn erg populair, die waren al in juni en september uitverkocht.

Expert in mannenkledij Matt McCormack zegt dat de verkoop voor deze mannenversie tevens met 32 procent steeg. Mannelijke fans zijn rapper Tinie Tempah.

Het voordeel is dat dit kledingstuk niet veel kost, de reden waarom het in de Britse grootwarenhuisketen Selfridges uitverkocht is. McCormack: "Er is een nieuwe generatie die echt het vakmanschap van weleer apprecieert. Ook met het huidige warme weer is deze jas de perfectie optie als je geen zin hebt om een zware mantel te dragen." (br.hln)


05-12-2011 om 18:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste collectie van Amy Winehouse is nu te koop

De laatste collectie van Amy Winehouse is nu te koop

http://img847.imageshack.us/img847/9071/amywinehousen.jpg


Het Britse modehuis Fred Perry verkoopt vanaf nu een selectie uit de lijn die de overleden zangeres Amy Winehouse tekende. Dit valt samen met de lancering van het laatste album van deze soulstem 'Lioness: Hidden Treasures'.


Een jurkje getekend voor Amy Winehouse voor Fred Perry.

Een jurkje getekend door Amy Winehouse voor Fred Perry.




Naar aanleiding van de uitgave van haar laatste album legt Fred Perry vandaag een kleine selectie van de laatste kledinglijn die zangeres hielp te ontwerpen in de winkels. De opbrengst gaat naar de Amy Winehouse Foundation. Gelukkig voor ons Belgen zullen de stuks ook via FredPerry.com verkrijgbaar zijn.

Een woordvoerder van het merk: "De designs zullen de liefde van Amy voor de fifties en art deco reflecteren. Ik ben vooral enthousiast over de exclusieve print met iconische retrovoorwerpen als cadillacs, jukeboxen, zonnebrillen in roze, blauw en zwart."


05-12-2011 om 14:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo laat je sexy (maar stijlvol) je lingerie piepen

Zo laat je sexy (maar stijlvol) je lingerie piepen


http://img440.imageshack.us/img440/7530/lingerie.jpg


Sommige vrouwen slagen er in een stukje kant van hun beha te laten zien en dit een glamoureuze sexy draai aan te geven. De actrice Jessica Szohr, bekend uit Gossip Girl, deed dit onlangs op de rode loper. Ze droeg een mooie blauwe beha onder een blouse met diepe decolleté. We geven enkele tips om deze trend met stijl te kopiëren.

1. Draag een goede beha die veel steun en bedekking geeft. Een te losse blouse en een slechte beha verhogen het gevaar op ontblote tepels, wat sowieso ongepast is.

2. Kies een felle of vrouwelijke kleur. Een mooie tint maakt het minder 'sletterig'.

3. Doe niet te veel knoopjes los. Hou het op de bovenste drie. Gebruik een mini-veiligheidsspeld die je net onder de beugel van de beha aanbrengt, om ongelukjes te voorkomen. (br.hln)



04-12-2011 om 19:57 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
03-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is dit de enige vrouw die wegkomt met horizontale strepen?

Is dit de enige vrouw die wegkomt met horizontale strepen?


http://img11.imageshack.us/img11/374/rosiehuntingtonwhiteleyt.jpg

Een tip die alle stylisten geven, is horizontale strepen te vermijden. Maar topmodel Rosie Huntington-Whiteley negeert dit duidelijk en bewijst dat hier ook helemaal geen reden voor is. Ondanks het onflatterende patroon, ziet de 24-jarige schoonheid er nog steeds slank uit.

De 24-jarige ster uit de film Transformers bewees in Parijs op de opening van een winkel van het Britse modehuis Burberry dat ze slanker dan ooit is in een knielange jurk met gestreepte rok en een blauw topje. Het model, dat ook al voor het lingeriemerk Victoria's Secret werkte, verlengde haar figuur met zwarte stiletto's. Haar slanke taille werd beandrukt met een opvallende riem. Haar make-up hield ze natuurlijk en minimaal met wat lipgloss, haar lokken waren losjes.


http://img705.imageshack.us/img705/8440/rosiehuntingtonwhiteleyih.jpg


Het model was relatief onbekend in de modewereld tot Burberry Agyness Deyn verving door Rosie. Sinds juli is ze het gezicht van het nieuwste parfum Body van dit modehuis.(br.hln - foto's getty)

03-12-2011 om 14:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-12-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delvaux haalt modetopper binnen

Delvaux haalt modetopper binnen


http://img526.imageshack.us/img526/7224/delvaux.jpg


Delvaux heeft Christina Zeller aangesteld als nieuwe product & merchandising directrice. Dat meldt het huis zelf via een communiqué.

Christina Zeller deed eerder al ervaring op bij tophuizen als Karl Lagerfeld, Christian Lacroix en Givenchy. De nieuwe aanwinst komt er nadat het Belgische Delvaux werd overgenomen door fung Brands Limited. "Doordat Fung Brands aandeelhouder werd van de oudste producent van luxelederwaren ter wereld, is het Huis Delvaux op zoek gegaan naar nieuw talent om zijn ambitieuze ontwikkelingsdoelstellingen te kunnen verwezenlijken", laat het luxelederwarenhuis weten.



01-12-2011 om 22:39 geschreven door fashionista


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!