Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

30-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gucci lanceert hippe ecoschoen

Gucci lanceert hippe ecoschoen


http://oi47.tinypic.com/11m5e8l.jpg


Het Italiaanse modehuis Gucci plant een lijn van milieuvriendelijke schoenen voor zowel mannen als vrouwen.

Designer Frida Giannini creëerde de duurzame schoenenlijn 'Sustainable Soles' gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. De schoenen voor dames zijn ballerina's in verschillende kleurtjes, met hippe bandjes en het bekende Gucci-logo. Het mannenmodel is een sneaker die je zowel in lage als hoge versie kunt krijgen. De buitenkant bestaat kalfsleder dat op milieuvriendelijke wijze gekleurd werd en het logo staat op een gerecycleerd label. Deze lijn is een onderdeel van de herfstcollectie van het merk, de schoenen worden tegen eind juni verkocht op de webshop en in de winkels van Gucci. Dit is niet het eerste milieuvriendelijke product van het modehuis. Vorig jaar maakte het modehuis al een bril uit plantaardige materialen. (br.hln)


30-05-2012 om 21:39 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gids voor de perfecte (zelf)gebruinde huid!

De gids voor de perfecte (zelf)gebruinde huid!


http://oi46.tinypic.com/ei07t4.jpg


De zon is sinds enkele dagen volop aanwezig, om die zongebruinde huid extra lang te behouden kan je beroep doen op een zelfbruiner. Wij zetten enkele handige feitjes en tips op een rijtje.

Zelfbruiners bestaan voor het grootste gedeelte uit DHA oftewel dihydroxyacetone. Dat is een suikerderivaat dat reageert met aminozuren in de huid en zo voor de bruine kleur zorgt. De intensiteit van de kleur is afhankelijk van de dikte van die huidlagen: hoe dikker hoe meer intens. Daarom moet je echt uitkijken als je zelfbruiner aanbrengt op je knieën, ellebogen en hielen.

In de nieuwste crèmes zitten extra mooimakers zoals erythrulose, die zorgt voor een extra egaal resultaat, vitamine E en andere antioxidanten om je huid nog meer op de zon voor te bereiden, jojobaextracten om de huid te hydrateren na een dagje zonnen en goudpareltjes of glansdeeltjes die de zongebruinde kleur extra leuk doen uitkomen.

Een zelfbruiner is overigens volledig veilig, maar weet wel dat het geen zonnecrème is en dus ook geen bescherming biedt tegen UV-stralen.

Wil je na het zonnebaden dus zelf aan de slag gaan, dan zijn hier enkele tips.

Was je zonnemelk eerst grondig weg, en scrub de lichaamsdelen waar je zelfbruiner wilt aanbrengen. Wrijf je gehele huid goed droog met een handdoek. Door die wrijving, krijgt je huid nog een laatste scrubbeurt. Smeer de zelfbruiner in een dun laagje en laat ze goed intrekken. Ben je een beetje verbrand? Dan kan je de zelfbruiner ook perfect mengen met aftersun lotion. Zo bruin je toch verder en verzorg je meteen je huid extra. Was steeds je handen na het gebruik van zelfbruiner. Na een paar uurtjes, net voor het slapengaan, kan je een extra voedende bodybutter aanbrengen. Die zorgt ervoor dat de huid 's ochtends straalt bij het ontwaken en weer helemaal gehydrateerd is voor een volgende zonsessie!

Heel wat zelfbruiners hebben een specifieke, volgens sommigen zelfs stinkende, geur. Die komt vrij door de DHA die op je huid inwerkt. Heel wat zelfbruiners gebruiken minder DHA om de geur te voorkomen, maar daardoor wordt de intensiteit van de zelfbruiner meestal ook beperkter. het is dus een keuze die je zelf moet maken tussen de twee minder goede eigenschappen van zelfbruiners! (br.she)


30-05-2012 om 14:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met een unieke stijl overleef je als modeontwerper wel

"Met een unieke stijl overleef je als modeontwerper wel"


http://oi47.tinypic.com/2m3mour.jpg


Na Walter Van Beirendonck en Mais il est où le soleil zit nu ook Olivier Strelli in nauwe financiële schoentjes. Eigen schuld dikke bult?

"Pakweg Dries Van Noten en Ann Demeulemeester scheren wel hoge toppen. Hun unieke stijl is veel moeilijker te kopiëren door de H&M's en Zara's van deze wereld. Die ketens zijn de echte concurrenten van Belgische ontwerpers", vertelt modedocent Bram Jespers in een krant van De Persgroep.

"Maar gelukkig hebben we nog altijd succesvolle Belgische ontwerpers in het buitenland en dat zal niet snel veranderen. Met zelfverklaarde fans als Nicole Kidman en Cate Blanchett heeft hij natuurlijk beroemde uithangborden, maar vooral zijn stijl maakt het verschil. Met zijn strakke, rechtlijnige ontwerpen heeft hij een toegankelijke, maar ook unieke signatuur. Die valt niet zo gemakkelijk te kopiëren door de H&M's en Zara's van deze wereld. Want onderschat de concurrentiële macht van deze massaketens niet. Ze hebben de voorbije jaren bij het modepubliek flink wat geloofwaardigheid gewonnen door samenwerkingen met topontwerp (br.she - beeld photo news)


26-05-2012 om 23:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roep om bontvrije Fashion Week in Amsterdam

Roep om bontvrije Fashion Week in Amsterdam


http://oi47.tinypic.com/2nscdch.jpg


Meer dan honderd mensen uit de mode- en entertainmentindustrie hebben een open brief gestuurd naar de directie van de Amsterdamse Fashion Week. In navolging van de Oslo Fashion Week, die in 2011 een verbod op het showen van bont heeft ingevoerd, pleiten ze voor een bontvrije modeweek.

De open brief is een initiatief van de stichting Bont voor Dieren, modecollectief Fur Free en ontwerper Michael Barnaart van Bergen. Ondertekenaars van de brief zeggen zich vooral zorgen te maken over de duurzaamheid van bont.

"Het effect van 1 kilo nertsenbont op het klimaat is vijf keer hoger dan van 1 kilo textiel. Bont is echter niet alleen milieubelastend maar ook dieronvriendelijk. Het betreft de pels van voornamelijk wilde dieren die enkel voor hun vacht worden gefokt en op een gruwelijke manier aan hun einde komen", benadrukken de auteurs van de open brief.

Oslo Fashion Week was een jaar geleden de eerste Fashion Week ter wereld met een bontvrij beleid. De initiatiefnemers van de brief zouden ook Amsterdam Fashion Week willen zien als een plek waar de mode-industrie en duurzaamheid hand in hand gaan. Ze hopen nu de directie van Amsterdam Fashion Week te kunnen overtuigen om bond integraal te schrappen van de catwalk. (br.hln)


25-05-2012 om 12:48 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
24-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Mick Jagger showt kleding voor Madonna

Dochter van Mick Jagger showt kleding voor Madonna


http://oi47.tinypic.com/10xswhe.jpg



Georgia May Jagger, dochter van Rolling Stone Mick Jagger, wordt het Britse gezicht van Material Girl. Deze tienercollectie wordt ontworpen door Madonna en haar 15-jarige dochter Lourdes.

De Queen of Pop lanceerde deze lijn in 2010 en is momenteel te koop in Amerika en Canada bij de grootwarenhuisketen Macy's. Maar binnenkort zal deze ook beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk, waar Georgia instaat voor de promotie van de collectie.

Georgia: "Het is een hele eer om door Madonna persoonlijk als gezicht van haar collectie gekozen te worden." Het 20-jarige model deed al campagnes voor make-upmerk Rimmel en Hudson Jeans. Ook verscheen ze al op tal van modemagazines en flaneerde ze op de catwalk van Chanel. (br.hln)


24-05-2012 om 13:47 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bad hair day? De oplossing ligt in de keuken

Bad hair day? De oplossing ligt in de keuken


http://oi49.tinypic.com/10h36rm.jpg


Dagen waarop je liever naar een muts of tondeuse zou grijpen in plaats van effectief een poging te doen je kapsel onder controle te krijgen, we hebben ze ongetwijfeld allemaal wel eens. Uiteraard kan je vandaag voor elk haarprobleem wel een product uit de rekken plukken, maar wist je dat er in de keuken ook heel wat (goedkope) redders in nood te vinden zijn?

Akkoord, al die luxeproducten doen meestal wel wat ze beloven en hebben vaak de heerlijkste geuren, maar voor een snelle herstelbeurt kan de oplossing net zo goed te vinden zijn in je frigo of keukenkasten. Jason Cocking, directeur en kapper van het Londense salon Lisa Sheperd geeft zijn geheimen prijs:

1. Ontwarren met druivensap
Om de knopen uit je haar te krijgen, heb je nood aan een product met een lage pH. Omdat witte wijnazijn niet meteen een aangenaam aroma verspreid, gebruik je best druivensap. Laat het een kwartiertje inwerken, spoel het vervolgens goed uit en ga onmiddellijk met een brede kam door je haar.

2. Mayonaise voor meer glans
Niet goed voor de lijn, maar blijkbaar wel voor het haar. Als we Jason Cocking mogen geloven, is mayonaise een pure proteïnebom voor droog, ondervoed haar. Ben je toch écht geen fan van mayo, probeer dan eens een eiwitmasker. Breng de gekoelde mayonaise (of opgeklopte eiwitten) aan op je hoofdhuid en leg er een laagje folie en een handdoek. Laat het een goede 20 minuten inwerken en spoel vervolgens grondig uit met lauwwarm water.

3. Roos bestrijden met zeezout
Exfoliëren is goed voor je huid, dat weten we allemaal. Toch wordt de hoofdhuid vaak vergeten. Gebruik daarom zeezout voor een goede scrub en maak komaf met droge schilfertjes. Was je haar achteraf goed met warm water en shampoo om zeker te zijn dat er geen restjes achterblijven.

4. Boost je tint met kleurstoffen
Voor een snelle opfrissing van je kleurtje, hoef je niet noodzakelijk te grijpen naar dure maskers. Een paar druppeltjes kleurstof toevoegen aan je conditioner zou al genoeg moeten zijn om je tint te doen herleven. Vooral roze, rode en paarse kleurstoffen zouden warmte en diepte brengen in je haarkleur.

5. Olijfolie om te voeden
Verwarm de olijfolie lichtjes, door het flesje enkele minuten in een bakje met heet water te leggen. Breng het vervolgens aan op je punten en lengtes, maar laat je haarwortels vrij, aangezien die van nature al vetter zijn. Laat alles goed inwerken gedurende 20 minuten en was je haar vervolgens grondig. Heb je heel dun haar? Gebruik dan een spray met olijfolie. Dit is een stuk lichter, maar zal even effectief glans creëren en intens voeden.

6. Golven met zout water
Vul een sproeiflacon met kraantjeswater en voeg er een eetlepel ordinair tafelzout aan toe. Spuit het vervolgens op je wortels om volume te geven aan je haar of kneed het in je krullen. Voor de liefhebbers van zoete geuren: voeg rozewater toe (het type dat gebruikt wordt voor gebak) voor een heerlijk aroma.

7. Ketchup voor kleurrampen
Deze laatste tip is vooral gericht op blonde lokken met een groene schijn. Het kan al wel eens fout lopen tijdens een kleuring, maar blonde haren zijn daar ongetwijfeld het meeste vatbaar voor. Gelukkig is er dan ketchup! De rode kleur en natuurlijke zuren helpen de mineralen af te breken die de verkleuring hebben veroorzaakt. (br;hln)


23-05-2012 om 23:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristen Stewart doet het weer

Kristen Stewart doet het weer


http://oi49.tinypic.com/9kzdro.jpg



Ze staat er onderhand om bekend: Kristen Stewart maakt graag tijd voor haar fans bij een rodeloperevent, maar niet op hoge hakken. Voor de fotografen poseert ze netjes in de onmisbare schoenen, maar voor de verplaatsing én voor de handtekeningen draagt ze liever sportschoenen. Zoals gewone vrouwen dus.

Onlangs bleek uit een bevraging van dr Scholl dat vrouwen weliswaar 'een keer' graag hakken dragen, maar dat 86 procent toch comfort verkiest boven stijl. Bij Kristen Stewart is dat net hetzelfde.

Op de première van haar nieuwste film 'Snow White and the Huntsman' combineerde ze haar zwarte, kanten jurk met zwarte Nikes. Ze droeg ze bij het arriveren, én bij het begroeten van de fans. Voor de officiële foto's wisselde Kristen haar lievelingsschoenen in voor zwarte platformpumps.

De wissel gebeurde minder sexy: achter een bosje met de hulp van haar assistentes.



http://oi49.tinypic.com/zoi2s6.jpg


Het was niet de eerste keer: tijdens verschillende Twilightpremières haalde ze al hetzelfde trucje uit.

Het wordt haar door de meeste stylewatchers niet in dank afgenomen: ze noemen het onelegant, onvolwassen of ronduit not done.

Wij aan de andere kant appreciëren de eerlijkheid van Kristen: ze geeft toe dat de hakken niets voor haar zijn en wil comfortabel kunnen rondlopen als ze praat met fans. Wie kan haar dat nu kwalijk nemen? (br.hln)


19-05-2012 om 20:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw zoekt dagen naar perfecte jurkje ... maar draagt het slechts 2 keer

Vrouw zoekt dagen naar perfecte jurkje ... maar draagt het slechts 2 keer


http://oi48.tinypic.com/15d2jqt.jpg



Elke vrouw kent het gelukzalige gevoel als je eindelijk de perfecte 'little black dress' vindt. Maar hoe blij het ons ook maakt bij de aankoop, het kleedje belandt meestal al na twee draagbeurten in onze kleerkast. Maar waarom?

Volgens de Britse enquête bij 2.000 vrouwen is de kleerkast van een vrouw nochtans niet volledig zonder zo'n 'klein, zwart jurkje'. Dat wordt bevestigd doordat 8 op de 10 vrouwen er ééntje in hun kleerkast hangen hebben. Van de overige 20 procent is bijna de helft ernaar op zoek.

Meer dan twee derde (68 procent) koopt het eerste korte, zwartje jurkje tussen de leeftijd van 18 en 24 jaar. Vanaf dan wachten ze op een speciale gebeurtenis om het eindelijk te kunnen dragen.

Vaak blijft dat wachten echter duren, waardoor het kleedje 11 jaar later nog in de kleerkast hangt. En dat past het natuurlijk niet meer... Dat is het moment waarop vrouwen op zoek gaan naar een nieuwe 'little black dress', want je weet maar nooit wanneer het van pas zal komen.

Maar ondanks de gestelde onmisbaarheid van het jurkje, blijkt het eigenlijk bijna nooit van pas te komen. Omdat het 'gespaard' wordt voor echt speciale gelegenheden, wordt het uiteindelijk maar twee keer gedragen.

De meest voorkomende reden (45 procent) daarvoor zich niet meer dan één keer willen laten zien in dezelfde outfit. Daarnaast zijn velen (19 procent) ook bang dat het 'speciale gevoel' van het jurkje verloren zal gaan als ze het te vaak dragen.

Dat zorgt ervoor dat de overgrote meerderheid van de jurken in de kast blijft hangen en dat 91 procent zelfs nooit gewassen of naar de droogkuis gebracht wordt. Klinkt dat ook voor jou herkenbaar? (br.hln)



17-05-2012 om 15:39 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
16-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het hogehakkengeheim van Jessica Alba

Het hogehakkengeheim van Jessica Alba


http://oi46.tinypic.com/1zvfsl5.jpg
Vallend model op de catwalk


Je blijft ermee hangen tussen kasseien. Ze maken trappen aflopen een avontuur. Je kan de baan van je overvol winkelkarretje nauwelijks controleren. En net als je goed op wandel bent, glipt je zweterige voet eruit en maak je een (halve) val. Sexy! Dat hebben die celebs nu eens nooit... en Jessica Alba verklapt waarom.

"Dubbelzijdige tape!", vertelt de actrice aan New York Magazine. "Ik lijm elke schoen aan mijn voetzool met dubbelzijdige tape, zo slippen ze nooit van mijn voet."

Jessica kreeg het Hollywoodgeheim niet aangeboden, ze moest het zelf ondervinden. "Schoenen zijn afgevallen, ik ben op de grond gevallen... het gebeurde ook met mij!"

Maria Menounos kan ervan meespreken, maar zij gebruikt iets anders: schoenkussentjes. Die verlichten de druk op je voeten én zorgen ervoor dat de voet beter blijft zitten in de schoen, omdat ze voor meer spanning zorgen. Zeker als je schoen al wat uitgerekt is, kan dit wonderen doen. In de States zijn de Foot Petals populair, bij ons gaat het om gelkussentjes of lederen inlegzooltjes.

Modellen staan er dan weer om bekend haarspray te gebruiken om de schoenen te laten 'plakken' aan hun voeten. "Kunnen lopen in elke schoen, hoe hoog, belachelijk of slecht die ook past, is cruciaal voor hun carrière", verklapt een anonieme fashionistablogger aan de Daily Mail. Voor schoenen die te groot zijn worden grootmoeders trucs uit de kast gehaald: krantenpapier of katoenwol.

Om de voeten af te koelen, wordt een antizweetspray gebruikt. Om te voorkomen dat ze gaan stinken, gebruik je een voetdeodorant. Voor wie last heeft van blaren, kunnen preventieve pleisters of drukpuntkussentjes een uitweg bieden.

Als ze toch zoveel problemen opleveren, waarom blijven mensen de hakken dan dragen? "Zelfs als je een sportshort draagt, kan je er presentabel uitzien gewoon door hakken te dragen", vertelt Julianne Hough. No pain, no gain zeker?! (br.hln)


16-05-2012 om 21:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christian Louboutin brengt cosmeticalijn op de markt

Christian Louboutin brengt cosmeticalijn op de markt


http://oi47.tinypic.com/23rmngz.jpg


Na schoenen en handtassen komt ontwerper Christian Louboutin nu ook met een cosmeticalijn. De inspiratie voor de nieuwe lijn is de legendarische Egyptische koningin Nefertiti, van wie het Neues Museum in Berlijn een beroemd kalkstenen beeld staat.

De schoenendesigner vindt dat beeld het mooiste dat hij ooit heeft gezien. "Ik heb wel een uur naar dat beeld staan staren. Ze is een perfecte schoonheid en ook haar make-up is perfect", vertelde hij aan Women's Wear Daily.

Louboutin ziet de make-uplijn als een logische uitbreiding van zijn label. "Make-up geeft vrouwen macht. En dat doen mijn schoenen ook.", aldus de Fransman, die onlangs zijn twintigste verjaardag in de modewereld vierde.

Voor de ontwikkeling van 'Christian Louboutin Beauté' werkt hij samen met het New Yorkse cosmeticabedrijf Batallure Beauty. Welke producten ze gaan ontwikkelen is nog niet bekend, maar volgens Louboutin wordt de collectie "anders en onverwacht".

Fans moeten wel nog even geduld hebben, want de eerste producten zijn pas eind 2013 verkrijgbaar. (br.hln - foto getty)


15-05-2012 om 12:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini, midi of maxi: welke kies jij?

Mini, midi of maxi: welke kies jij?


http://oi46.tinypic.com/2i72uk9.jpg


Met de zomer in het verschiet denken wij al volop aan de vele zomerse outfits die onze kant opkomen. Maar voor welk model kiezen jullie? Mini, midi of maxi?

Wanneer je voor een minirok kiest, vestig je alle aandacht op je benen. Het is dan niet nodig om ook je decolleté te benadrukken. Wil je klassevol voor de dag komen, dan combineer je je minirok of short met een blazer en zeker niet met pumps. Dat komt nogal goedkoop over. Ballerina's zijn dan weer wel een topper.

Midirokjes komen tot op de knie. Midibroeken staan dit seizoen dan weer synoniem voor hippe bermuda's. Rokjes van deze lengte combineer je best niet met tule of ruches. Zo vermijd je de ballerinalook. Ook topjes en accessoires in te opvallende kleuren laat je best achterwegen. Wel gepast zijn grote armbanden, halskettingen en oorbellen om een statement te maken. Omdat dit kledingstuk tot op de knie reikt mag je best een hakje dragen om de benen optisch te verlengen.

Onder de maxibroeken doen capri-exemplaren het dit jaar erg goed. Die broek stopt op je enkels, waardoor je dus best niet voor sneakers of te lange bovenstukken kiest. Die doen je al snel plomp overkomen. De maxirok combineer je dan weer best met een glittertopje of een marcel met sandaaltjes. (br.she)


13-05-2012 om 14:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow, het nieuwe gezicht van Hugo Boss

Gwyneth Paltrow, het nieuwe gezicht van Hugo Boss


http://oi50.tinypic.com/rrtu9v.jpg


Hugo Boss heeft een nieuw uithangbord. De eer is weggelegd voor niemand minder dan Gwyneth Paltrow.

De Amerikaanse actrice zal het nieuwe parfum Nuit Pour Femme promoten. De geur is geïnspireerd op de "elegantie en sensualiteit van de little black dress". Het parfum is in het najaar verkrijgbaar.

Paltrow is blij met de reclamecampagne. "Voor mij is de Boss-vrouw gedreven, ambitieus en vrouwelijk tegelijk - kwaliteiten die ik in het dagelijkse leven nastreef", aldus de 39-jarige actrice.


11-05-2012 om 13:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontdek welke trendy bikini bij jouw figuur past

Ontdek welke trendy bikini bij jouw figuur past



Badpak dat buikje verbergt bij Hunkenmoller.be.


Haast elke vrouw wordt onzeker wanneer ze in bikini moet paraderen. Gelukkig kun je door je troeven uit te spelen met het juiste model van bikini stralen op het strand. We stelden een handige gids samen dat jouw zoektocht naar de perfecte badkledij moet vergemakkelijken.

Grote borsten
Wie slank gebouwd is, maar grote borsten heef,t kan best een bovenstuk dragen dat alles netjes bedekt maar ook een goede lift geeft. Een beugel is onmisbaar, het sexy effect krijg je door een diep decolleté. Dit verkleint je boezem trouwens ook optisch.

Buikje
Krijg je dat buikje niet weggewerkt in het fitnesscentrum? Je kunt deze zone camoufleren door een badpak met fronsjes aan de buik te dragen, wat tegelijkertijd ook trendy is. Een kleiner heupbroekje leidt de aandacht van je probleem zone af en brengt de focus op de benen. Wie zich zorgen maakt over 'love handles', gaat best voor een broekje met een omslag aan de taille.



Een bikini met zigzagpatroon bij Asos.com.


Kont
Als je je kont wil verstoppen, kies je best voor een donker model, want dit verkleint optisch.

Kleine borsten
Om je boezem wat optisch te vergroten is een bandeaumodel een goede keuze. Ook zijn franjes en fronsjes efficiënt om een boost aan je borsten te geven. Daarnaast hebben drukke patronen ook voor een vergrotend effect. Wie geen heupen of taille heeft, kan voor een badpak met uitsparingen gaan, want dit creëert rondingen waar er geen zijn.

Kleine gestalte
Een zigzagpatroon verlengt een kort bovenlichaam, een hoog uitgesneden broekje doet je benen dan weer langer lijken. (br.hln)



10-05-2012 om 21:06 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanse 'superbeha' brengt verkoeling in de zomer

Japanse 'superbeha' brengt verkoeling in de zomer


http://oi47.tinypic.com/2hmzjwl.jpg


Ondergoedfabrikant Thriumph Japan heeft vandaag in Tokio de 'Bra Super Cool' voorgesteld. Deze beha zou vrouwen tegen de warmte beschermen. Triumph wil met de beha aantonen dat de Japanners inventief moeten zijn om energie te besparen.

De 'Bra Super Cool' bevat een gel die koud wordt in de diepvriezer, maar toch zacht blijft. Daardoor heeft de vrouw in de zomer een fris gevoel, aldus Triumph in een persbericht. De beha is bovendien versierd met een muntblaadje dat een frisse geur verspreidt, en een belletje dat lijkt op een traditionele windgong.

De beha en een bijbehorend minirokje komen niet in de handel, maar zijn gecreëerd om te tonen dat het belangrijk is inventief te zijn om energie te besparen. Nu alle kerncentrales in Japan gesloten zijn, dreigt een energietekort als de inwoners hun verbruik niet beperken.

De Japanse regering zei eerder dat de kerncentrales gesloten zullen blijven tijdens de zomer. Daarom bereidt de regering zich voor om restricties in te voeren rond energieverbruik teneinde onverwachte onderbrekingen op grote schaal te vermijden. (br.hln)


10-05-2012 om 21:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vogue bant graatmagere en piepjonge modellen

Vogue bant graatmagere en piepjonge modellen


http://oi47.tinypic.com/2gsmmut.jpg


Het heeft lang geduurd, maar nu heeft ook het modeblad Vogue zich openlijk uitgesproken tegen graatmagere en te jonge modellen.

Alle hoofdredacteurs tezamen kondigden aan geen graatmagere modellen meer te gebruiken voor hun fotoshoots en ook te jonge modellen (onder de 16 jaar) voortaan te mijden. Dat doet het blad naar eigen zeggen "uit belang voor het welzijn van de lezers en de modellen".  (br.she)



08-05-2012 om 20:04 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
07-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genoeg: Hoedenmaker Christophe Coppens stopt na 21 jaar

Genoeg: Hoedenmaker Christophe Coppens stopt na 21 jaar


http://oi49.tinypic.com/15e8wmv.jpg


Christophe Coppens ziet het niet meer zitten en stopt zijn business na meer dan twintig jaar. "Ik heb keihard gewerkt, ik alles geprobeerd, maar de prijs is te hoog", zegt hij in De Morgen.

De zaken gingen al een tijdje niet goed, om niet te zeggen dat ze nooit goed gelopen hebben. "Ik ben eigenlijk van de ene crisis naar de andere gelopen. Ik ben er heel intuïtief aan begonnen, en er onmiddellijk heel hard ingevlogen. Het was moeilijk, ja, maar moeilijk is oké. Ik ben nu 42, en de laatste jaren werd het onmenselijk", vertelt de ontwerper aan de krant.

In januari was er nog hoop: er zou een kapitaalsverhoging komen en een winkel met showroom in Parijs. Maar het was niet te doen. En niet alleen bij hem. "Bij veel ontwerpers staat vandaag het water aan de lippen", klinkt het nog.

Zijn creaties werden gedragen door onze prinsessen en celebs zoals Rihanna en Moloko-zanger Roisin Murphy. Die laatste werd in januari nog opgevoerd ter promotie van de nieuwe lentecollectie. Maar dat mocht niet baten: hoeden spreken maar een klein publiek aan, en dat maakt de sector dus extra gevoelig aan crisissen (of nieuws trends). Deze laatste crisis was er te veel aan, en dus zegt Christophe Coppens: genoeg. Voor eens en voor altijd. (br.hln)


07-05-2012 om 19:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vogue-styliste ontwerpt accessoires voor H&M

Vogue-styliste ontwerpt accessoires voor H&M


http://oi49.tinypic.com/35mpovp.jpg


Styliste bij de Japanse editie van Vogue Anna Dello Russo, die bekend staat om haar flamboyante kledingstijl, gaat samenwerken met de budgetvriendelijke modeketen H&M voor een accessoirelijn.

Dello Russo trekt op de modeweken steeds alle aandacht met haar opvallende outfits, vaak zijn er meer foto's van haar dan van de modellen bij beaalde shows. H&M vroeg haar om haar overdreven, maar glamoureuze stijlgevoel. De fashionista tekende juwelen, zonnebrillen, schoenen en handtassen die ze vooral zelf zou willen dragen.

Verwacht je aan veel goud, turkoois en slangenprint. "Als styliste weet ik als je beste dat accessoires essentieel zijn, het is je persoonlijke toets aan een outfit. Ik ben erg blij met de samenwerking, het is de eerste keer dat een styliste hiervoor gevraagd wordt. Accessoires die je nergens anders vindt, dat wilde ik maken", aldus Dello Russo.

De lijn is vanaf 4 oktober beschikbaar in 140 winkels en op de webshop van H&M. In het verleden werkte de Zweedse keten als samen met Versace, Jimmy Choo en Marni.


04-05-2012 om 18:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De smoking mannelijk? Het kan ook vrouwelijk en sexy

De smoking mannelijk? Het kan ook vrouwelijk en sexy


http://oi48.tinypic.com/30cpx7q.jpg
Topmodel Chloe Sevigny, actrices Jessica Alba en Freida Pinto.


Voor de normale vrouw is het maatpak niet de meest voor de hand liggende outfitkeuze: we associëren het steevast met klassiek en mannelijk uit en niet meteen vrouwvriendelijk. Heel wat modellen op de catwalk en celebrities bewijzen echter wel dat wel fashionable, elegant en sexy kan zijn.

Dolce & Gabbana, Prada, Hakaan: al deze chique modehuizen proberen fashionista's te overtuigen dat het mannenpak ook voor vrouwen kan, en dat het sexy is. Gelukkig is het aanbod deze lente zo groot dat er voor elk wat wils is: kleurrijk en trendy, klassiek en chique, vrouwelijk en sexy. Een makkelijke manier om wat extra glamour uit te stralen is door net als Givenchy wat glitters en accessoires in metaalkleuren toe te voegen. Een kort jasje, zoals we zagen bij Yves Saint Laurent, is ideaal voor warme zomerdagen.

Het topmodel Chloe Sevigny gaat voor elegantie met een wit hemd en een beige maatpak, de vrouwelijke toets komt van haar kleine handtas. Wie vrolijke kledij verkiest kan voor een rood exemplaar gaan, net als de schoonheid Freida Pinto dat deed in een smoking van Gucci. De Amerikaanse actrice Lilly Collins straalt in een chique versie van Dolce & Gabbana. Of ga net als zangeres Florence Welch voor gewaagd met een gebloemd exemplaar van Moschino. Jessica Alba bewijst dat 'less is more' echt werkt. Ze steelt de show in haar eenvoudige smoking.

Wit is voor dames die erg zelfzeker zijn dat ze deze outfit vlekvrij kunnen houden, het staat wel garant voor instant klasse. Als je wil dat iedereen naar je kijkt, ga je voor een strak jasje en een aansluitende broek, combineer met een fleurige blouse. Frivole types zullen niet snel naar een smoking grijpen, maar onthoud dat dit deze look ook speels kan met een drukke bloemenprint of door de combinatie met kleurrijke accessoires. Denk maar aan schoenen in een fluokleurtje, kleurrijk hemdje en een opvallende handtas. Zelfs retroliefhebbers zullen hun gading vinden met een exemplaar met krijtstrepen, of een ruitenpatroon, net als topmodel Alexa Chung met haar smoking van Stella McCartney.


02-05-2012 om 16:09 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
01-05-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Vrouwen vaak teleurgesteld na kappersbeurt

Vrouwen vaak teleurgesteld na kappersbeurt


http://oi48.tinypic.com/ek291h.jpg



Meer dan de helft van de vrouwen loopt ontevreden het kapsalon uit. Hun versgeknipte haar is vaak veel te kort, ligt in een totaal verkeerde coupe of is slecht gestyled.

De grootste afknapper bij de kapper is volgens de vrouwen de overload aan commerciële praatjes. Een derde van de ondervraagden houdt er niet van wanneer kappers hen dingen proberen aan te smeren.

Ook onaangename lichaamsgeuren (27%), te veel kletsen (17%) of gewassen worden met te heet water (10%) scoren niet al te best bij de kappersklanten, meldt Styletoday.  (br.she)

01-05-2012 om 22:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!