Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

17-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean Paul Gaultier lanceert badkleding

Jean Paul Gaultier lanceert badkleding


http://img84.imageshack.us/img84/6802/paulgaultier.jpg


Jean Paul Gaultier startte vorig jaar met een unieke lingeriecollectie voor het luxemerk La Perla. Dit jaar breidt de man daar een badcollectie aan vast.

Jean Paul Gaultier wist vorig jaar te verbazen met een eigen lingeriecollectie voor het luxemerk La Perla. Dit jaar doet de ontwerper het nog eens fijntjes over en introduceert ook meteen een eigen badkledinglijn. In de nieuwe collectie vind je naast bandeaubikini's met ruches ook bondage geïnspireerde badpakken.

Voor een badpak tel je minstens 255 euro neer. (br.she - foto photonews)


17-07-2011 om 09:11 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
16-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pimp je pumps goedkoop en snel met de 'heel condoms'

Pimp je pumps goedkoop en snel met de 'heel condoms'


http://img339.imageshack.us/img339/9749/condomsp.jpg


Voor elke schoen gekke vrouw met een budget dat het af en toe laat afweten, zijn er nu de 'heel condoms'. Het zijn versierde hoesjes die je over de hak van je pumps kan schuiven, waardoor ze er op slag helemaal anders uitzien. Budgetvriendelijk én trendy.

De bedenkers van de 'heel condoms' hebben aan vrouwen die a) verzot op schoenen en b) nu en dan toch budgetvriendelijk willen of moeten denken, gedacht. De gevederde, gestrikte of gebloemde hoezen passen op elke middel- tot erg hoge hak. Bovendien beschermen ze je hakken én zijn ze stukken goedkoper dan een nieuw paar schoenen.

Wie nieuwsgierig is geworden en zich maar vreemde beelden bij de term 'heel condoms' blijft voorstellen, kan terecht op deze website.


16-07-2011 om 10:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeet de string, hier is de Brazilian

Vergeet de string, hier is de Brazilian


http://img13.imageshack.us/img13/489/brazilian.jpg


Strings zijn passé, dat is al een aantal jaren duidelijk. Maar een alternatief was er nog niet echt... tot nu: de Brazilian. De onderbroek heeft niets te maken met de gelijknamige 'scheervorm', waarbij alle schaamhaar wordt weggeschoren. Ze is in vergelijking zelfs redelijk preuts en houdt het midden tussen een gewone onderbroek en een string. In Groot-Brittannië biedt keten M&S de onderbroeken aan, en ze bleken een grote hit.

De Brazilian is zo gemaakt dat de kans op uitpuilen of bulten fel verminderd wordt, wat de onderbroek erg geschikt maakt om te dragen onder strakke zomerjurken of -broeken. Tegelijk is ze in de lies hoog uitgesneden, wat de benen langer doet lijken.

"We ontwikkelden de Brazilian al in 2005. Het idee was een onderbroek te maken die vrouwelijker en ondeugender was dan de boyshort, maar meer verhullend dan een string. Omdat ze geïnspireerd was op de bikini's die vrouwen dragen op het strand van Rio de Janeiro hebben we het 'The Brazilian' gedoopt", legt Soozie Jenkinson, hoofd van lingerieontwerp bij Marks & Spencer uit.



http://static1.hln.be/static/photo/2011/17/3/2/20110714104850/media_l_4281572.jpg


Volgens de cijfers is de verkoop ervan met maar liefst 64 procent toegenomen. Voor wie zegt dat je met cijfers alles kan bewijzen: sinds de introductie 3 maanden geleden gingen er 500.000 over de toonbank, al zal het aanbod 3-voor-10 pond (12 euro) er misschien ook iets mee te maken hebben. Samen met een populaire maxi-jurk (60 euro) en goed verkopende badmode, helpt deze onderbroek het modemerk aan goede cijfers. (br.hln)


14-07-2011 om 19:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Kate-effect: Celebs dol op... jurk van Zara

Het Kate-effect: Celebs dol op... jurk van Zara


http://img577.imageshack.us/img577/5430/zarao.jpg


Sterren zijn altijd al dol geweest op merken en exclusiviteit. Maar sinds Kate Middleton de dag na haar huwelijk gespot werd in een blauwe Zara-jurk van amper 60 euro, is het merk populair geworden bij de sterren. Dit is het zogenaamde 'Kate-effect': gewone kledingmerken zijn weer goed genoeg. Enige nadeel voor de consument: daardoor zijn de kledingsstukken in mum van tijd uitverkocht.

De jurk die in de smaak viel bij de sterren is een eenvoudige, hooggesloten tulpjurk met bloemenprint, die doet denken aan een impressionistisch schilderij met vele groene en blauwe tinten. Prijskaartje? 80 euro.

Model Denise Van Outen droeg de jurk eerst: op 9 mei werd ze ermee gezien toen ze het Beverly Hill Hotel in Los Angeles verliet. Ze combineerde met nude sandalen en felrode lipstick en nagels. Socialite Olivia Palermo, vooral bekend om haar dure smaak, durfde het aan de jurk te dragen tijdens de modeweek in Parijs. Een lange ketting maar vooral de paarse schoenen waren de voornaamste accessoires.

Het Spaanse model Elen Rivas werd op dezelfde dag gezien in Londen met de jurk , al combineerde zij wel met witte peeptoe-schoenen. Finaliste van de Britse X-factor, Rebecca Ferguson, werd er enkele weken later mee gespot en zij speelde op veilig: zwarte schoenen en zwarte handtas waren jaar voornaamste accessoires.

Cadeautje van de Spaanse kledingketen om hun merk een boost te geven? Dat ontkennen ze bij Zara met klem. "De bloemenjurk was géén cadeau en zat niet in een geschenkdoos. De sterren die de jurk dragen moeten deze zelf gekocht hebben, of in de winkel of in onze online store."

Wie zit te kwijlen bij het idee om deze jurk in de kast te hebben hangen moeten we teleurstellen: de jurk is uitverkocht. En ook de rokversie (35 euro) is nergens meer te vinden.  Volgende keer beter?  (br.hln - foto getty)


14-07-2011 om 10:36 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
13-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dirk Bikkembergs heeft volledige label verkocht

Dirk Bikkembergs heeft volledige label verkocht


http://img810.imageshack.us/img810/6893/dirkbikkembergs.jpg


Dirk Bikkembergs is niet langer eigenaar van zijn eigen modehuis. De man heeft alles verkocht aan Eis Excelsa SpA. De man blijft nog wel aan als creatief directeur.

Dirk Bikkembergs was een van de Antwerpse 6. De man creëerde zijn eerste mannenlijn in 1988, gevolgd door een vrouwencollectie in 1993. Bikkembergs stond er steeds op om zoveel mogelijk met Italiaanse vakmensen te werken. Enkele jaren geleden begon de man een samenwerking met Zeis Excelsa om een schoenenlijn te creëren.

"Dit is een belangrijke stap in de ontwikkeling van het merk", laat Maurizio Pizzuti van Zeis Excelsa weten. "Doorheen onze vriendschap en liefde voor elkaar is onze samenwerking altijd verheven geweest tot een topprestatie. We blijven het Italiaanse karakter van de lijn behouden. Maar daarnaast is het nu tijd voor een verdere ontwikkeling. Een eerste stap zal een parfumlijn zijn."  (br.she)


13-07-2011 om 20:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna is het nieuwe gezicht van 'Armani underwear


Rihanna is het nieuwe gezicht van 'Armani underwear'


http://img535.imageshack.us/img535/2927/rihannavw.jpg


De Amerikaanse zangeres Rihanna wordt het nieuwe gezicht van 'Armani underwear'. Ook de jeanscollectie van het Italiaanse label zal voor de herfst en winter van 2011-2012 wereldwijd uitpakken met beelden van de 23-jarige zangeres.

Het Italiaanse modehuis maakte maandag bekend dat Rihanna het gezicht van de nieuwe ondergoed- en jeanscollectie wordt. Daarmee stapt de roodharige diva in de voetsporen van actrice Megan Fox, die het campagnebeeld in de lente- en zomercollecties van 2011 sierde.

Eerder waren bekende koppen als Christiano Ronaldo, Victoria en David Beckham al het gezicht van de 'Emporio Armani underwear' campagne.

Eerder dit jaar werden in New York al beelden gemaakt. Rihanna zelf lichtte afgelopen week op Twitter zelf al een tipje van de sluier op. Met "Jullie raden NOOIT wat ik nu aan het doen ben!!! Hint Hint #Armani" werd het fijne modenieuws al aangekondigd. De campagne met Rihanna wordt in september van dit jaar gelanceerd.


13-07-2011 om 12:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nagels lakken anno 2011: kies je kleur en ga aan de slag

Nagels lakken anno 2011: kies je kleur en ga aan de slag


http://img850.imageshack.us/img850/5808/nagels.jpg


Er is in zomerse tijden als deze geen ontkomen meer aan: een vrouw die mee wil zijn, besteedt anno 2011 ook aandacht aan haar nagels. Zowel vingers als tenen moeten er aan geloven en geen fel of opvallend kleur is nog taboe.

Waar is de tijd dat we alleen aardetinten, brave huidskleuren of hier en daar eens een gedurfde rode lak op de nagels van de vrouwen spotten? Het gamma anno 2011 is niet meer te overzien en zowat elke denkbare kleur kent ook een nagellakvariant. Voor wie het bos niet meer door de gelakte bomen ziet: de trends.

Ook onze nagels springen deze zomer op de kar van de trend die in de modewereld als 'colour blocking' wordt omschreven. Kledingstukken in verschillende effen kleuren worden deze zomer schaamteloos gecombineerd en ook de nagels mogen van al dat fleurigs meegenieten.

Fluoroze, limoengroen, koningsblauw, feloranje of kuikengeel: werkelijk alles kan in 2011. Wie kledij en accessoires graag op elkaar afgestemd ziet vindt voor elk denkbaar modekleur een passende variant. Wie liever mixt, gaat een stapje verder en kiest voor een verschillende kleur op vinger- en teennagels. Voor de echte durvers onder jullie kan elke nagel zelfs in een ander kleur. Flashy!

Wat de nagels betreft zijn modemissers komende zomer dus quasi onmogelijk: zowat elke denkbare kleur - gemixt of gematcht - is een voltreffer. Wie op zeker wil spelen gaat voor oranje en geel in alle mogelijke varianten. Het zijn op zomerse dagen dé trendkleuren onder fashionista's.

Voor wie al die schreeuwerige regenboogkleuren niet ziet zitten is er gelukkig ook die andere trend. Ook zachte huidskleuren - de zogeheten nude tinten - doen het nog de hele zomer goed. Beige, wit, grijs of greige (grijs/roze) bieden een voorzichtig alternatief voor wie het allemaal liever wat minder schreeuwerig en opvallend heeft.

Het geknoei met borsteltjes, wattenstaafjes, remover en nagelvijlen klinkt heel wat vrouwen bekend in de oren. Om het geknoei enigszins te verhelpen geven wij dan ook een aantal handige tips mee. Kleur gekozen? Aan de slag!

- Een geslaagde poging begint met een grondige reiniging. Was je handen uitgebreid en verwijder eventuele eerder laagjes nagellak minutieus met remover. Door de nagels proper, droog en vetvrij te maken voorkom je oneffenheden en zal de lak zich steviger op de nagel hechten.

- Ook de gereedschapskist komt er even aan te pas: vijl de nagels in een mooie vorm en breng eventueel nagelriemolie aan om de vorm van de nagel op punt te stellen.

- Wie met een gekleurde nagellak aan de slag gaat kan eventueel een neutrale basislaag aanbrengen. Zo voorkom je dat je nagels verkleuren en zorg je ervoor dat de nagellak zich beter aan de nagel vasthecht.

- De stap waar het meeste geklungel bij komt kijken is het lakken zelf. Er zijn verschillende, efficiënte manieren maar de 'regel van 3' lijkt het minste geknoei te genereren. Door één druppel nagellak aan de nagelriem aan te brengen - laat voor een mooi resultaat altijd een halve millimeter ongelakt - en zowel in het midden, links als rechts op de nagel een streep nagellak te trekken, bekom het je mooiste resultaat. Ook in dit geval geldt overigens de regel 'Less is more'. Voor een mooi resultaat opteer je trouwens beter voor twee dunne laagjes lak op elkaar.

- Een laatste heikel punt - voor bezige bijen, althans - is het drogen. Hou je handen stil (!) en horizontaal tot de nagellak volledig is gedroogd. Wie nog niet helemaal tevreden is van het resultaat kan eventueel een glanzende of beschermende toplaag aanbrengen.  (br.hln)


11-07-2011 om 23:29 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootste modeblunder? Foute bril

Grootste modeblunder? Foute bril


http://img97.imageshack.us/img97/4071/bril.jpg


Veertig procent van de Nederlanders vindt een fout brilmontuur een even grote modeblunders als een paar lelijke schoenen, dat blijkt uit een recente enquête.

13 procent van de 1000 ondervraagde Nederlanders meent dat veertigplussers geen hip montuur meer mogen dragen. Tegenwoordig is dit niet meer iets dat je moet dragen, maar een belangrijk modeaccessoire. Het is zelfs zo dat een kwart van de mensen met een perfect zicht toch een bril dragen als fashion statement. 
Het meest populaire design is het zwarte montuur met veertig procent, daarnaast zijn aardetinten erg in.

Wat past?

Wanneer je een bril gaat kopen, is het belangrijk dat je hier genoeg tijd voor uitrekt, zodat je geen foute keuze maakt. Het is belangrijk naar je kapsel, gezicht en persoonlijkheid te kijken om te ontdekken wat bij je past.

Ovaal

Een ovaal gezicht met een ronde kin en rond voorhoofd is vaak goed geproportioneerd. Kies voor een montuur dat zo breder is dan het breedste deel van je gezicht. Een montuur in de vorm van een walnoot flatteert je vormen. Maar eigenlijk past alles bij je.

Rechthoek
Als je gezicht wat hoekiger is, met een vierkante kin, een sterke kaaklijn en een langere neus, kies je best voor een montuur met strakke lijn. Dit brengt je vormen in evenwicht. Een opvallend detail aan de beentjes van de bril, maken je gezicht breder. Een lage brug verkort de neus.

Driehoek
Een driehoekig gezicht heeft een breed voorhoofd en een smalle, ronde kin. Het beste montuur laat de bovenkant van je gezicht kleiner lijken. Dit kun je doen door een bril die onderaan breder is. Kies voor lichte kleuren en lichte materialen.

Vierkant
Een vierkant gezicht heeft een breed voorhoofd en een uitgesproken kaaklijn. De ideale bril maakt je trekken zachter en je gezicht langer. Kies voor een smal montuur om dit te bereiken, blijf ver weg van vierkante modellen.

Rond
Wie volle kaken en een ronde kin heeft, kiest best voor een model dat je gezicht langer en smaller laat lijken. Koop een smalle, hoekige bril. Een onopvallende brug benadrukt de ogen. 

Haarkleur
Als je een lichte haarkleur hebt, sta je beter met zachte pastelkleuren, transparante of metalen monturen. Deze zorgen ervoor dat ze je gezicht niet overheersen. Zwart of bruin haar gaat goed samen met meer dramatische monturen.


11-07-2011 om 14:16 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
09-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel bont en veren op coutureweek in Parijs


Veel bont en veren op coutureweek in Parijs


http://img851.imageshack.us/img851/1644/jeanpaulgaultier.jpg
Model op de catwalk in een creatie van Jean Paul Gaultier. 


De creaties die je op de couture modeweek in Parijs ziet, zijn sowieso erg chique. Ook pakken designers dan steevast uit met luxueuze materialen. Tussen de gigantische lagen tule, handwerk en onberispelijke afwerking door, zagen we heel wat veertjes en bont op de catwalk.

De creaties voor de prêt-à-portercollecties van komende winter waren al een nachtmerrie voor dierenrechtenorganisatie PETA, deze trend wordt in de couturewereld enkel verder gezet. We zagen dierlijke materialen onder meer bij Givenchy, Giambattista Valli en Jean Paul Gaultier.


Een andere duidelijke trend zijn de lange rokken, sowieso zijn de chique couturejurken langer dan de meeste ready-to-wearcreaties, maar ook bij de mantelpakjes van Chanel zagen we ook duidelijk langere rokken. Ook keerde bij zowel Gaultier als Chanel de rok met franjes terug.


Qua kleur werd het meestal erg licht en zacht gehouden met metallictinten, gris wit en beige. Een rode of oranje toets bij onder meer Valli, Valentino en Armani Privé zorgden voor wat contrast. (br.hln - beeld photo news)


09-07-2011 om 10:19 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meisjesdroom komt uit: trouwen als een Disneyprinses

Meisjesdroom komt uit: trouwen als een Disneyprinses

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Haast elk klein meisje droomt om op haar trouwdag er als een Disneyprinses uit te zien. Dit kan werkelijkheid worden dankzij de ontwerpen van modehuis Alfred Angelo die gebaseerd zijn op de outfits van hoofdpersonages in Disneyfilms.


Vanaf nu kun je voor het altaar verschijnen als Ariël, de Schone Slaapster en Belle. Voor de herfst/wintercollectie komen er ook jurken geïnspireerd door Assepoester en Jasmine erbij. 65 trouwboetieks in het Verenigd Koninkrijk en Ierland verkopen deze, de prijzen variëren van 670 tot 1.343 euro. Designer Michael Shettel: "Toekomstige bruidjes zijn wild van onze reeks Disney bruidsjurken. De combinatie van een schitterend design en een sprookjeswereld met een vleugje Disneymagie werkt perfect." Directeur van Mode voor The Walt Disney Company UK and Ireland Liam Gallagher voegt daar aan toe: "Alle vrouwen willen zich als een prinses op hun bijzondere dag voelen. Er is een grote verscheidenheid aan stijlen doordat de jurken geïnspireerd zijn op verschillende personages."


Die van Assepoester is een echte balkjurk met bandeautop en decolleté in hartvorm, die van Jasmine is wat exotischer met diamanten. Hoewel prinses Belle bekend werd dankzij de felgele kleur, is het ontwerp van Alfred Angelo eerder stijlvol met wit en zilver. Wie er als Ariël wil bijlopen, draagt een aansluitende creatie bovenaan dat naar beneden in een vissenstaart uitloopt.


08-07-2011 om 09:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modehuizen geven vrijspel aan onbekende namen

Modehuizen geven vrijspel aan onbekende namen


http://img804.imageshack.us/img804/835/mode2.jpg


Het leek er een tijdje op dat de Marc Jacobsen en John Galliano's van deze tijd zowat alle modehuizen bestuurden. Maar nu lijken heel wat labels de weg vrij te maken voor onbekend talent.

Givenchy deed het enkele jaren geleden al met Ricardo Tisci: haal een onbekende, getalenteerde naam binnen en maak hem grootser dan groots. Nu volgen ook de modehuizen Balmain, Trussardi, Pringle en Cacharel. Zelfs Azzaro zou overwegen om nieuw onbekend talent aan te trekken en bij Dior denken ze steeds meer in dezelfde richting om John Galliano te vervangen.

"Vroeger ging het om prestige. Haalde je een grote naam binnen, dan was je zeker dat de collectie een succes werd. Nu zijn we veel zelfbewuster geworden. Kledij is geen prestigieus naamplaatje meer, het is meer dan dat. Het moet meer uitstralen", vertelt Vanessa Denza van een moderecruitment bureau tegen WWD.  (br.she)


07-07-2011 om 17:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De helft van de vrouwen gaat niet graag shoppen


De helft van de vrouwen gaat niet graag shoppen


http://img580.imageshack.us/img580/4369/winkelencd.jpg


Het zal de mannen die voor de pashokjes ijsberen terwijl hun wederhelft tientallen jurken past, verbazen: zowat 50 procent van de vrouwen houdt niet van shoppen.

In een Britse enquête verklaarde 44 procent van de ondervraagde vrouwen niet graag op kledingjacht te gaan. Het Britse onderzoeksbureau Mintel polste Britse vrouwen naar hun grootste frustraties bij het shoppen. De resultaten zijn opmerkelijk, vooral in tijden waarin de winkelstraten overspoeld worden door gemotiveerde soldenjagers.

Vooral jonge moeders blijken niet enthousiast als het op shoppen aankomt. Zowat 47 procent van de ondervraagde vrouwen met kinderen jonger dan vijf jaar, verklaart moeilijk kleren te vinden die zowel modieus als flatterend zijn. Dat is meteen ook de grootste frustratie bij alle vrouwen: 41 procent vindt de combinatie van hip én flatterend een absoluut struikelblok bij het shoppen.

Het zijn vooral de pashokjes die vrouwen afschrikken en niet alleen omwille van de ellenlange wachtrijen. Zowat de helft van de ondervraagde vrouwen vindt dat de kledingzaken zich vooral op hun jonge klanten richten. Een kwart van de vrouwen verklaart zo goed als geen winkels te vinden waarin modieuze kledij, die op hun leeftijd is afgestemd, wordt aangeboden.

Michelle Strutton is woordvoerder van het onderzoeksbureau Mintel dat de enquête uitvoerde. "Het feit dat vooral jonge moeders moeilijk kledij vinden die op hun veranderende vormen is afgestemd, duidt op een gat in de markt", concludeert ze. "Confectiezaken kunnen aan hun wensen voldoen door ook kledij voor minder jonge vrouwen en kersverse moeders te voorzien".

Ook opvallend is het feit dat bijna een kwart van de vrouwen (23 procent) het afgelopen crisisjaar regelmatig in duurdere en kwaliteitsvolle kledingstukken investeerde. In 2010 was dat slechts 13 procent.

Verder is ook de groei van het online shoppen een opvallende conclusie van het onderzoek. Bijna een vijfde van de vrouwen (17 procent) vergelijkt al prijzen op het internet, voor ze effectief gaat shoppen. Voor de 16 tot 24-jarigen is dat in dit geval zelfs 23 procent.


07-07-2011 om 11:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince op hoge hakken: volgen andere mannen zijn voorbeeld?


Prince op hoge hakken: volgen andere mannen zijn voorbeeld?


http://img801.imageshack.us/img801/175/princeno.jpg


Vanavond en morgenavond zet de Amerikaanse zanger Prince het Gentse Sint Pietersplein in lichterlaaie. Met zijn 1m58 durft hij daarvoor al eens een flink stel hoge hakken uit de kast halen. En hij is heus niet de enige man die de vrouwen het nakijken geeft op klinkende schoenen.

De geschiedenis van de hoge hak toont aan dat het lang niet altijd vrouwen zijn geweest die thuis de hak droegen. Egyptische slagers bonden primitieve hakken aan de voeten en stonden zo niet in het slachtafval, terwijl de Romeinen en Japanners op hakjes de modder in de vuile straten van de oude steden meden.

Mongoolse ruiters zetten zich stevig in de stijgbeugels met hakjes en toonden op die manier het goede voorbeeld aan de Amerikanen, die later zelf met cowboylaarzen op de proppen kwamen. Maar het is Louis XIV, de Zonnekoning, die voor het eerst alle hoge registers opentrok en op hakjes van maar liefst 10 cm (!) in Versailles ronddartelde. We bidden alvast voor de mannen dat de geschiedenis zich in dit geval niet herhaalt.

Maar we moeten niet alleen over de doden spreken: ook vandaag is de nood voor sommige mannen immers hoog. Dan hebben we het niet alleen over excentrieke drag queens of travestieten. De Franse president Nicholas Sarkozy zou stiekem verhoogde schoenen dragen. Met de imposante lengte van zijn echtgenote Carla Bruni in het achterhoofd is dat overigens weinig verrassend nieuws. En ook de Britse zanger Elton John staat bekend als een notoir liefhebber van een elegante schoen.

De Amerikaanse zanger Prince - met een kleine gestalte en de bijnaam 'Minneapolis midget' gezegend - doet geen pogingen om zijn liefde voor hoge hakken weg te moffelen. Helemaal in de lijn van zijn excentrieke podiumacts en outfits houdt hij het al lang niet meer bij bescheiden of stiekem verhoogde schoenen.



Prince geeft vrouwen het nakijken op hoge (!) laarsjes
Prince geeft vrouwen het nakijken op hoge hakken


Gele, paarse, torenhoge of flinterdunne hakjes kennen voor het showbeest al lang geen geheimen meer. Een combinatie van een noodzakelijk kwaad - anderhalve meter, impressionant is dat niet - en een bijzonder gevoel voor stijl, gokken we. Een ex-vriendin van Prince verklaarde ooit dat zijn schoenencollectie veel groter was dan de hare. Benieuwd of hij in Gent de vrouwen het nakijken geeft vanavond. (br.hln)



06-07-2011 om 17:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy in zomeroutfit zonder ordinair te lijken

Sexy in zomeroutfit zonder ordinair te lijken


http://img26.imageshack.us/img26/4348/zomeroutfit.jpg


De lijn tussen sexy en sletterig is vaak dun, zeker wanneer de temperaturen hoog oplopen. Als je niet de verkeerde boodschap wil uitzenden met je outfit, lees je best de onderstaande tips voor een stijlvolle zomer.

- De eerste must-have voor een stijlvolle zomeroutfit is een degelijk setje ondergoed dat goed past, raadt moderedactrice Jo Jones aan. Kies voor een jurk met een speels silhouette, bijvoorbeeld een volle rok of een smaakvol decolleté in een stof die je figuur benadrukt maar niet te nauw aansluit. Een extra toets geef je met hoge hakken en een felle nagellak.

- Alles hangt natuurlijk af van jouw definitie van sexy. Er is iets uitdagends aan dunne stoffen als zijde en chiffon, zeker wanneer deze in laagjes gedrapeerd zijn. Zo'n jurk is ultravrouwelijk, maar niet ordinair, wanneer ze niet te veel vlees tonen.

- Het geheim zit hem in de kunst van de suggestie, in plaats van alles helemaal bloot te geven. Dat kan bijvoorbeeld een kanten blouse met een subtiel decolleté zijn, een strakke rok die tot net boven de knie komt en een goede hoge hak werkt natuurlijk ook altijd. Hou de kleuren zacht en neutraal en leg nadruk op een opvallend accessoire, want dit is een teken van verfijndheid, aldus designer Giles Deacon. 

- Ook je haar en make-up zijn belangrijk. Als je te veel huid toont, zorg dan voor een natuurlijke look qua make-up. Vermijd dan opvallend opgemaakte ogen en rode lippen.(br.hln)


05-07-2011 om 20:12 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
04-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders zien kind steeds vaker als modepopje


Ouders zien kind steeds vaker als modepopje


http://img405.imageshack.us/img405/5359/suricruise.jpg
Katie Holmes met haar modepopje Suri Cruise.


De helft van de Britse ouders geeft toe (merk)kledij voor hun kinderen te kopen die ze nooit hebben gedragen. Ze doen dit uit vrees dat hun kroost gepest zal worden wegens de verkeerde outfit.


Meer dan een derde van de Britse kinderen heeft een kledingstuk van een topdesigner tegen hun tweede, dat blijkt uit recent onderzoek. Ook is de gemiddelde kleerkast van een kind 1.860 euro waard. Het gemiddelde kind heeft meer dan 154 kledingstukken, waarvan minstens een van een bekende designer. Zes procent van de ouders spendeert jaarlijks 1660 euro aan kinderkledij.


De onderzoekers denken dat bekende fashionista's die extravagante kledij en accessoires voor hun kinderen, als Suri Cruise, Romeo Beckham en Kingston Rossdale, kopen een stimulerende factor bij deze trend zijn. Een kwart van de kinderen draagt een duur horloge of een kostbaar juweel, acht procent heeft een accessoire dat meer dan 200 euro waard is.


Ouders lijken te denken dat ze hun kind met dure kledij een dienst bewijzen, meer dan een kwart voelt zich namelijk schuldig wanneer hun kroost niet in de laatste nieuwe mode rondloopt. 39 procent ziet het als hun plicht om hun kinderen up-to-date met de laatste trends te houden, 36 procent is bezorgd dat hun oogappel gepest zou worden op school moesten ze niet met de juiste kledij gezien worden.


04-07-2011 om 13:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modehandelaars doen goede zaken in eerste weekend van zomersolden


Modehandelaars doen goede zaken in eerste weekend van zomersolden


http://img715.imageshack.us/img715/7449/koopjes.jpg


De omzet van de modehandelaars na het eerste weekend van de zomersolden ligt 2 procent hoger dan vorig jaar. Dat blijkt uit een rondvraag van het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) bij kleding- en schoenenwinkels. Vooral rokjes, kleedjes, topjes, hemden, T-shirts, shorts en zomersandalen waren erg in trek.
 
De eerste dag van de soldenperiode was al veelbelovend met een omzetstijging van 1 procent. Ook het eerste weekend van de solden valt goed mee. Een goede zaak voor handelaars en de consument, die kan rekenen op een kortingpercentage van gemiddeld 30 procent met uitschieters tot 50 procent, aldus NSZ-voorzitter Christine Mattheeuws.
 
In de rekken kan de consument nog redelijk veel artikelen vinden, maar iets minder dan vorig jaar. Dat heeft volgens het NSZ te maken met het mooie lente- en zomerweer van de afgelopen maanden.
 
Gemiddeld verkochten modehandelaars tussen maart en juli 4,2 procent meer dan vorig jaar. Toch heeft 73 procent van de handelaars nog evenveel of meer artikelen in de rekken liggen dan in 2010. Na de economische crisis durfden ze dit jaar ook weer uitgebreidere collecties aankopen, aldus de organisatie.


04-07-2011 om 09:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De perfecte bikini voor je vollere figuur


 De perfecte bikini voor je vollere figuur


http://img43.imageshack.us/img43/7763/christinahendricksj.jpg


Vrouwen met rondingen zijn weer helemaal in dankzij actrice Christina Hendricks. Enkel in de zomermaanden rijzen er nog problemen, want hoe vind je eigenlijk een geschikt badpak voor dat vollere figuur?
Bloemenprints

Wil je graag je figuur benadrukken in een zwempak? Ga dan voor een strak modelletje met de nodige verstevigingen bij de buikwand en de boezem. Kies steeds voor een fleurige, grote print. Bloemenprints zijn helemaal hip dit seizoen en ze trekken de aandacht weg van je probleemzones.
Bikini

Ga je voor een bikini? Kies dan een topje waarbij je een grote driehoek hebt bij iedere borst. Zo zorg je ervoor dat je boezem niet stiekem meer laat zien dan je zelf wilt bij het zwemmen of zonnen.
Haltertop

Haltertopjes zijn over het algemeen niet aan te raden voor grotere boezems. Wil je toch niet graag opgemerkt worden met brede bikinibandjes? Kies dan voor een haltertopje dat evenwijdig loopt met je schouders en pas nauwer wordt achterop je rug. Zo zorg je ervoor dat je schouders niet uit balans geraken met de rest van je lichaam.
Bips

Heb je last van een brede bips? Kies dan voor een bikini waarbij het topje opvallender is dan het broekje. Door hippe prints toe te voegen, ga je de borsten accentueren en de aandacht van je bredere achterwerk afleiden.
Aandachttrekkers

Heb je last van een buikje, maar wil je toch niet graag rondhollen in een zwempak? Dan is de tankini iets voor jou. Kies voor een langer topje waarbij de boezem extra geaccentueerd wordt door een kleuraccent. Zo trek je de aandacht naar boven en niet naar je buikje.  (br.she - foto photonews)


04-07-2011 om 09:18 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
03-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss getrouwd in jurk van gecontesteerde Galliano

Kate Moss getrouwd in jurk van gecontesteerde Galliano


http://img193.imageshack.us/img193/1297/katemossa.jpg


Het Britse topmodel Kate Moss heeft voor haar bruidsjurk dan toch een beroep gedaan op de ontwerpkunsten van haar vriend-ontwerper John Galliano. Moss stapte in het huwelijksbootje met de rocker Jamie Hince. En zoals dat hoort, keek de hele modewereld over hun schouders mee.

De bruidsjapon van Moss is al maanden hét voorwerp van speculatie in de modieuze wereld van glitter en glamour. In het begin van dit jaar lanceerde de Britse ontwerpster Viviene Westwood nog het gerucht dat Moss haar jurk zelf zou ontwerpen. Verder werd ook Stella McCartney herhaaldelijk als gelukkige getipt.

Maar het is dus toch ontwerper John Galliano die met de pluimen gaat lopen en dat heet toch enigszins verrassend. In februari van dit jaar werd de Brit nog bij het Franse modehuis Christian Dior aan de deur gezet, omdat hij zich in een Parijs café antisemetisch had uitgelaten. Op 22 juni ging het proces tegen de gevallen couturier in Parijs van start; de uitspraak wordt over enkele weken verwacht.

Met de jurk van Kate Moss is Galliano niet aan zijn proefstuk toe. Eerder schreden onder anderen actrice Penelope Cruz, het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen en zangeres Gwen Stefani al in een jurk van hem naar het altaar. De excentrieke modeontwerper staat overigens bekend voor bombastische en gedurfde creaties. De kans dat Moss in een  zedig, beige mantelpakje haar jawoord geeft is dan ook klein.


http://img84.imageshack.us/img84/3862/katemoss1.jpg


Het is de beroemde fotograaf Mario Testino - ook al een goede vriend van de bruid - die het meerdaagse huwelijk vanaf vandaag exclusief op de gevoelige plaat zal vastleggen.

Vogue wijdt het septembernummer maar al te graag aan het feestelijke gebeuren; zowat de hele modewereld wacht in spanning op de eerste kiekjes van de pasgehuwden, Moss' dochter en bruidsmeisje Lila Grace én tal van beroemde genodigden. Het koppel liet zich op de vooravond van het huwelijk al even aan de talrijk verzamelde pers zien. Moss verscheen toen in ware bohémienstijl met blauwe vintagejurk en bijbehorende laarzen, terwijl Hince het bij een bijpassend hemd met blazer hield.

Kate Moss trouwde met Jamie Hince, zanger van rockgroep 'The Kills'. Het feest vindt plaats in het Britse dorp Cotswolds en zal maar liefst drie dagen duren. De Britse kranten hebben het festivalhuwelijk in elk geval al tot "Mosstock" omgedoopt. (br.hln - foto's bruno - ap)


03-07-2011 om 13:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koopjes starten met kortingen tot 50 procent

Koopjes starten met kortingen tot 50 procent


http://img715.imageshack.us/img715/7449/koopjes.jpg


De koopjesperiode is vandaag begonnen met kortingen van 20 tot 50 procent. De Brusselse Nieuwstraat was vanmorgen al overladen met koopjesjagers. Dat dit op een vrijdag begint, zou een meevaller zijn.


"Veel mensen die vier vijfde werken, hebben op vrijdag vrijaf. Anderen nemen op deze dag sneller een dagje vrijaf", zegt NSZ-voorzitter Christine Mattheeuws. "Bovendien is het mooi weer om te shoppen", stelt ze. Dat maakt Comeos, de federatie van de distributiesector, en ondernemersorganisaties Unizo en NSZ vandaag bekend. De eerste cijfers over de verkoop worden verwacht in de namiddag. Peter Vandenberghe van Comeos wijst erop dat veel winkels op zondag open zullen zijn, waardoor het voor verkopers een goed weekend wordt.


Vandenberghe stelt ook vast dat steeds meer sectoren mee profiteren van het volk dat op de been is en ook aan de koopjesperiode deelnemen. Zo zijn er nu ook koopjes in de boekensector. De modewinkels hebben door het warme weer in de lente al veel zomerkledij verkocht en zitten nu nog met veel lentekledij, zegt hij ook.


01-07-2011 om 13:18 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwste beha's: klevende en ultralichte lingerie

De nieuwste beha's: klevende en ultralichte lingerie



Klevende beha's volledig gemaakt uit siliconen voor grotere boezems en een ultralicht model, dat zijn de nieuwste uitvindingen op de lingeriemarkt. Maar lossen deze producten ook echt de verwachtingen in?

De nieuwste lichte beha weegt nog geen 60 gram, dat is half zoveel als een gemiddeld model en dit is een vijfde van een push-upbeha met gel. Grootwarenhuis Debenhams lanceert dit, die niet in elkaar gestikt maar gelijmd is, voor 20 euro. Uit tests blijkt dat de t-shirt beha hetzelfde gevoel bezorgt als naakt zijn onder je kledij, het zou als een tweede huid zijn. Sharon Webb van Debenhams: "De zoektocht naar een beha die past, flatteert en goed zit, is even moeilijk als het vinden van de juiste man."

De Britse keten Selfridges pakt dan weer uit met een klevende beha zonder bandjes voor grotere boezems, die volledig uit siliconen bestaat. De uitviding kost ongeveer 40 euro en is de eerste in zijn soort. Omdat het model zo goed om je lichaam past, zou deze niet afzakken. De makers beloven ook dat je dit tot 25 keer kan dragen.

Het Britse model Kelly Hall heeft een E-cup en probeerde de zelfklevende lilngerie uit. "Ik ging een hele dag op pad met deze beha. Lopen is hopeloos, mijn borsten gingen dan alle kanten op, ik kon evengoed niets aandoen. Ook tijdens het fietsen zakt hij af en voel ik me helemaal niet veilig. Tijdens het shoppen, ben ik wel op mijn gemak. Om te gaan dansen, is deze beha echter ook niet geschikt. Ik denk trouwens niet dat ik hem 25 keer zou kunnen dragen. Dit kledingstuk is ideaal voor een rustig diner, maar van zodra je van plan bent veel te bewegen, zou ik toch voor een ander model kiezen." (br.hln)


01-07-2011 om 12:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!