Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

03-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het strikje is terug cool bij mannen

Het strikje is terug cool bij mannen





Dankzij de nieuwe Engelse serie van Doctor Who kent het strikje er een comeback. De verkoop ervan verdubbelde in Engeland dankzij trendy jonge mannen die dit nu massaal dragen. 


De 27-jarige acteur Matt Smith, die Doctor Who speelt, kiest voor een retro chique stijl. Zijn uitspraak "Strikjes zijn cool" deed de verkoop ervan verdubbelen omdat mannen zijn stijladvies massaal opvolgen.  De Britse modeketen Topman heeft een aanbod van twaalf strikjes, wat ontzettend veel is voor een mode-item dat lang volledig afgeschreven leek. "Sinds de nieuwe serie op televisie is, zien we een explosieve stijging in de verkoop van strikjes."



Matt Smith in Doctor Who.
Matt Smith in Doctor Who.



Velen associeerden lang het strikje met professoren, leerkrachten en dokters, daarom heeft dit accessoire een ouderwets imago. John Miln, van de Britse gilde van de dassenmakers, is blij met deze trend: "Het is leuk te zien dat tv-sterren nu andere kledij beginnen te dragen.  Ik denk dat het strikje vooral gaat scoren op speciale gelegenheden en chique evenementen. Haast elke man heeft dit mode-item nog wel ergens liggen, we zullen dit steeds vaker op straat zien verschijnen."



03-05-2010 om 22:55 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
02-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De juwelentrends voor deze zomer

De juwelentrends voor deze zomer


Kylie Minogue.



Grote opvallende juwelen, denk aan goedkope kettingen met veel bling bling, hebben hun tijd gehad. Dit seizoen draait het allemaal rond bedelarmbandjes en kleine hangertjes.







Celebs dragen nu massaal fijne, korte kettinkjes met een klein hangertje. Denk aan kleine kruisjes, bedeltjes, een gouden schedeltjes net als Alexa Chung, je kunt ook net als Kylie Minogue voor meerdere hangertjes kiezen, zolang deze maar klein en fijn zijn. Ook Charlotte Gainsbourg, first ladies Michelle Obama en Samantha Cameron kiezen tegewoordig voor een klein medaillon of hangertje.




De Fiji-armband.
De Fiji-armband.



Daarnaast zijn persoonlijke juwelen ook trendy. Online juwelier Astley Clarke zag hiervan een enorme stijging de laatste maanden. De 'Fiji' vriendschapsarmband van Monica Vinader, die gezondheid en succes moet symboliseren, was in vier dagen uitverkocht. Je koopt hierbij een basis armband die je dan kunt aanvullen met tal van bedeltjes. Ook geluksarmbandjes van Carolina Bucci met zijde en goud zijn subtiel, toch glamoureus en erg populair de laatste 18 maanden. De bedoeling is dat je de verschillende armbandjes verzamelt en over elkaar aantrekt.


Ook worden juwelen sentimenteler, de vraag naar bedeltjes en religieuze symbolen stijgt. Volgens juwelenverkoopster Natasha Gregory is Sex And The City is één van de belangrijkste factoren van de huidige trend. De serie deed de vraag stijgen naar kettingen met je naam op, net als 'Carrie' er eentje had. In de vervolgfilm draagt Carrie een ketting met blaadjes, die door tal van juweliers gekopieerd werd. Juwelier Kate Halfpenny zegt dat de crisis verantwoordelijk is voor deze trend. "Mensen gaan op zoek in de juwelendoos van hun ouders naar kettinkjes en armbandjes. Zo komen vintage medaillons, kleine hartjes en schattige parels terug."







Niet iedereen heeft het geluk de schattenkist van oma of mama te erven, maar toch kun je deze trend kopiëren. Je werkt best met laagjes en verschillende lengtes zodat je kettingen niet in elkaar verward raken.




02-05-2010 om 20:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift wordt CoverGirl

Taylor Swift wordt CoverGirl


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/05/01/1014531/taylor-swift-wordt-covergirl_1_515x0.jpg


De Amerikaanse zangeres Taylor Swift is het nieuwe uithangbord van cosmeticabedrijf CoverGirl. Welk product de 20-jarige countryzangeres zal promoten, is nog niet bekend.

"Taylor is mooi en een inspiratie door haar fantastische stijl. Ze is de perfecte persoon om onze nieuwe, luxueuze collectie van volgend jaar te promoten", aldus Vince Hudson van CoverGirl.

De zangeres is dolblij met de reclamecampagne. Ze houdt er naar eigen zeggen van om met make-up te experimenteren. "Ik houd van mijn natuurlijke look in het dagelijkse leven, als ik bijvoorbeeld boodschappen ga doen. Wanneer ik op het podium sta, kan ik experimenteren met mijn look. Dat vind ik zo leuk aan make-up: je kan altijd iemand anders zijn."



02-05-2010 om 08:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: beha met twee verschillende cupmaten

Eindelijk: beha met twee verschillende cupmaten





Bij bijna alle vrouwen zijn haar twee borsten niet identiek, dat betekent dat de ene vaak groter is dan de andere. Dit valt echter niet op bij de meeste dames, maar voor sommigen is het zo'n probleem dat ze nooit een passende beha vinden. Veel oplossingen hiervoor bestaan er niet, je kan wel je beha aan de ene cup wat opvullen, zodat het minder opvalt.


Kledingmerk Fruit of the Loom ontwikkelde daarom eindelijk de Perfect Pair Bra. Je kunt hierbij de cups apart kopen, in welke maat je ook wil. Vervolgens verbind je deze aan elkaar met een sluitstukje vooraan. Het leuke is ook dat er heel wat verschillende prints zijn die je kan mixen en matchen, zo krijg je een erg persoonlijk stuk.


01-05-2010 om 16:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit draag je deze zomer

Dit draag je deze zomer



In grote lijnen ligt al vast hoe de zomermode er in 2010 zal uitzien. Dit zijn de belangrijkste trends, volgens fashionising.com.






-    Korte shorts


Kort, korter, kortst - en dan hebben we het niet over de roklengte. De short is terug, en hoe. Hotpants en boyshorts (tot nét onder je kont) worden dé zomeritems. De hotpants worden meestal hoog gedragen, de boyshorts hebben een lage taille. Losse, korte shorts gelden als alternatief. Benieuwd of het ook de badmode zal bepalen.








-    Konijnenoren

Madonna is ermee begonnen, en ja, het wordt écht een accessoire. Konijnenoren, maar ook Micky Mouse-oren en heel grote strikken. Voorlopig vooral gespot in modereportages, maar trendspotters zijn er zeker van dat de trend ook zijn weg gaat vinden naar de straat.

-    Kniekousen

De dijlaarzen die deze winter zo hot zijn, worden omgezet naar kniekousen en overknees. Je draagt ze onder een korte jurk en de shorts (jawel), al dan niet in combinatie met een lange panty. Deze stijl wordt over het algemeen gedragen met enkellaarsjes.

-    Militaire krijgster

Militaire en stammeninvloeden blijven aanwezig in de mode. Lederen tunieken, metalen platen en oorlogsprints spelen de hoofdrol.

-    Split

Hoe kan je sexy zijn zonder een minijurk te dragen? Simpel, koop een elegante, lange jurk mét dijenhoge split (en torenhoge hakken). De split kan je rechts, links, in het midden of aan de zijkanten dragen.







-    Badmode


Er zijn drie grote trends in de badmode: one shoulder, monikini's en cut outs. De one shouldertrend vindt dus zijn weg van de rode loper naar het zwembad, met badpakken en bikini's die het moeten hebben van slechts één schouderbandje.

Ook de monikini's, de combinatie van badpak en bikini, blijven het goed doen, vooral als ze 'gesneden' zijn. Dat betekent dat er net stukken uit het badpak zijn weggesneden.










-    Jumpsuits en playsuits


De jumpsuits en playsuits geven het niet op, ondanks matig succes voor varianten in de voorbije jaren. Ook deze zomer is er plaats voor kledij-uit-één-stuk, en dat in verschillende stijlen: sportief (simpele stoffen en een kap), gesofisticeerd (strakker, in een glanzende stof, afgewerkt met een riem), nonchalant (een zomerse, fladderstof met hippie-invloeden) en zelfs als avondkledij, zoals celebs met wisselend succes uitprobeerden.





-    Broeken met prints

Broeken in één kleur zijn passé, broeken met patroontjes, prints en een boel kleuren door elkaar zijn in. Je top hoeft niet egaal te zijn, maar wie nog maar begint met deze trend past best op met het combineren van verschillende prints om een clownlook te vermijden. Nonchalance is ook hier het sleutelwoord: kies voor een losse broek en een los shirt, half ingestopt of een strakke broek en een los T-shirt.

-    Doorzichtige stoffen


Ook niet echt nieuw, maar naar een ander niveau getild: de doorzichtige stofjes-trend voor zomerjurken en shirts. Te dragen met neutraal, eventueel kleurrijk ondergoed.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/15/11/media_xl_3230576.jpg?20091228195119



-    Boyfriend blazers

Al gespot in 2009, en een blijver voor 2010: een mannelijke blazer, die je combineert met een vrouwelijke, lange jurk en een stevige schoene voor een stoere look. Ook perfect om het warm te krijgen als de avond is gevallen.





-    Gescheurde jeans

Nog een celeb-favoriet uit 2009, die de weg naar het grote publiek zal vinden in 2010: gescheurde jeans. Gerafelde randjes tot een broek die eigenlijk maar half aan elkaar elkaar hangt, gecombineerd met sandalen of sportieve sneakers en een T-shirt.




-    Opgelapte jeans

De crisis vindt ook zijn weg naar de mode: opgelapte jeans is helemaal terug. De lapjes kunnen zowel lichter, donkerder als dezelfde kleur zijn, zolang het maar jeans is. Geen lapjes met tekenfilmfiguurtjes dus!



01-05-2010 om 01:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Modellen poseren beter dan celebs

Modellen poseren beter dan celebs


Topmodel Bar Refaeli is te zien in een reclamecampagne van het kledingmerk Rampage.


"Laat het modellenwerk maar over aan de echte modellen", dat lijken meer en meer beroemde ontwerpers te denken. Nochtans waren celebs zeer hot in de modewereld en haast niet meer weg te denken uit reclamecampagnes. Toch schijnen modellen volgens de kenners eenvoudigweg meer klasse en stijl te hebben en genieten ze daarom weer de voorkeur.

Als je de recente advertenties bekijkt, dan valt het op dat de meeste designers voor een professioneel model gekozen hebben. De uitzondering is het label Dolce & Gabbana dat de zonnebrillen van het merk laat aanprijzen door Madonna.

Uitstraling
Volgens Stefano Pilati van Yves Saint Laurent voelen modellen de ontwerpen beter aan en kunnen ze er een bepaalde uitstraling aan geven. Karl lagerfeld prefereert modellen dan weer wegens hun klasse en stijl. Ontwerpers verkiezen bovendien een sterk gezicht dat enkel geassocieerd wordt met mode en bijvoorbeeld niet met film of muziek.

Verhaal
Insiders beweren dat het enkel logisch is om celebs voor een campagne te gebruiken indien er een verhaal bij het product zit waar een bekend persoon bij kan helpen.



30-04-2010 om 22:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bind de strijd aan tegen wijde poriën

Bind de strijd aan tegen wijde poriën


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/29/1012283/ga-de-strijd-aan-met-wijde-porien_1_515x0.jpg



Niets zo irriterend als wijde poriën. Ze geraken gemakkelijk verstopt, veroorzaken puistjes en mee-eters en verpesten zo je gehele look. Wij zetten enkele tips op een rijtje om die wijde poriën tegen te gaan.

Wijde poriën zijn niet het gevolg van een levens- of eetstijl. Het is simpelweg genetisch bepaald, net als de kleur van je ogen of de vorm van je mond. Je voedselgewoonten veranderen heeft dan ook geen nut. Het geheim voor het onderhouden van je wijde poriën is reinigen. Zo verwijder je talg en vuil en voorkom je zwarte puntjes die uitmonden in kratertjes.
Stoombad

Ga drie keer per week over een erg warm badje hangen met een handdoek op je hoofd. De stoom zorgt ervoor dat je poriën diep gereinigd worden en er geen vuil achterblijft. Gebruik daarna een lotion die je huid doet samentrekken en werk af met een crème die je poriën vult. Deze brengt het nodige vocht in, maar zorgt er eveneens voor dat je poriën minder zichtbaar worden.

Een keer per week onderwerp je je huid aan een grondige peeling, gevolgd door een kleimasker. De klei zorgt ervoor dat de extra talg verwijderd wordt en de talgproductie bovendien verminderd wordt. Ook de keuze van je make-up kan een aardig handje helpen. Kies niet voor vette, dekkende make-up, maar ga voor een poeder op basis van mineralen.  (br.she)



30-04-2010 om 13:30 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
29-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zusjes Deyn brengen trendy T-shirts op de markt

Zusjes Deyn brengen trendy T-shirts op de markt




Het Britse topmodel Agyness Deyn (27) en haar jongere zus Emily (22) lanceren een reeks hippe T-shirts en topjes in samenwerking met het merk Uniqlo.



Emily en Agyness Deyn



Agyness is vanaf vandaag niet meer de enige Deyn die actief is in de modewereld. Haar jongere zus heeft blijkbaar ook haar roeping gevonden in de branche. Emily nam immers het design van de hippe bloesjes voor haar rekening. De zusjes Deyn maakten samen polaroids van hun favoriete bezigheden in New York, die ze afdrukten op topjes en T-shirts.  En de hippe kledingstukken waren geboren!




Emily en Agyness Deyn



Ze zijn voorlopig evenwel niet in België te koop maar geen nood want je kan ze ook online bestellen op de site van Uniqlo. De T-shirts hebben allemaal dezelfde betaalbare prijs, namelijk 12,99 Pond (15 euro).



29-04-2010 om 23:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bontdesigners kiezen voor ratten

Bontdesigners kiezen voor ratten


http://img232.imageshack.us/img232/6092/ratj.jpg


Voor madammen met een bontjas wier geweten begint te knagen bij de gedachte aan al die dode nertsen is er een iets ecologischere oplossing. Indien ze er tenminste mee kunnen leven dat hun jas van rat vervaardigd wordt.

Het beest in kwestie is de nutria, een aquatische beverrat die vooral in Zuid-Amerika voorkomt, maar die ook in Europa en Noord-Amerika opduikt. De dieren worden ruim zestig centimeter groot en kunnen tot twee kilogram wegen.

Populair tot de seventies
De beverrat is in opmars in gebieden rond de Golf van Mexico, waar ze door hun vraatzucht als een plaag beschouwd worden, zegt het Amerikaanse Vanity Fair. Daarom worden ze gevangen, en komen de huiden van de dieren op de markt.

De beverrat werd in de jaren '30 van de vorige eeuw ingevoerd vanuit Argentinië. Het bont van de beestjes was populair tot het midden van de jaren '70, waarna het uit de mode raakte. Sinds dan groeide de populatie gestaag aan, met alle gevolgen van dien voor de vegetatie in de regio's waar het dier voorkomt.

Topdesigners gaan beverrat
Nu traditioneel bont onder vuur komt te liggen, komt het materiaal van het knaagdier opnieuw in de kijker. Topdesigners als Billy Reid en Oscar de la Renta gebruikten al beverrat in hun ontwerpen.

Toch nog even meegeven dat er ook zoiets als nepbont bestaat, en dat dat er ook bijzonder goed uitziet.



29-04-2010 om 11:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeontwerper Alexander McQueen zat onder de drugs toen hij zich verhing

Modeontwerper Alexander McQueen zat onder de drugs toen hij zich verhing


McQueen met Naomi Campbell en Kate Moss.



Modeontwerper Alexander McQueen verhing zich nadat hij cocaïne, kalmeermiddelen en slaappillen had genomen, zo heeft onderzoek uitgewezen. Hij stond onder hoge werkdruk en was overmand door verdriet na het verlies van zijn moeder. McQueen werd op 11 februari, op de vooravond van de begrafenis van zijn moeder, levenloos aangetroffen in zijn flat in Londen. Hij was veertig jaar.



McQueen had vorig jaar twee keer een overdosis drugs genomen.
McQueen had vorig jaar twee keer een overdosis drugs genomen.



"Het evenwicht van zijn geest was verstoord", oordeelde de lijkschouwer volgens de BBC. McQueen had een verleden van depressies, angstaanvallen en slapeloosheid. Hij had al eerder een zelfmoordpoging ondernomen en nam vorig jaar tot twee keer toe een overdosis. Vlak voor zijn wanhoopsdaad zocht hij op het internet tips voor zelfdoding.


28-04-2010 om 23:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wachtlijst voor de Birkin Bag verdwenen

Wachtlijst voor de Birkin Bag verdwenen



De Birkin Bag van Hermès was zo populair en zo exclusief dat een wachtlijst moest worden aangelegd om iedereen een handtas te kunnen bezorgen. Die wachtlijst is nu 'eindelijk' weggewerkt, met dank aan de economische crisis. Dat meldt nu.nl.


De wachtlijst bedroeg lange tijd verschillende maanden of zelfs jaren, wat de populariteit zelfs enigszins in de hand werkte. Op een gegeven moment klonk zelfs het gerucht dat Hermès de wachtlijst zou afsluiten, omdat anders 'nooit' aan de vraag zou kunnen worden voldaan.


Nu is die wachtlijst voor het eerst verdwenen. Tijd voor Hermès om zich zorgen te maken, want het bedrijf startte zijn eigen krokodillenkwekerij om aan de vraag te kunnen voldoen. Maar nu wil de fashionista geen handtas meer van minimum 4.800 euro tot 10.000 euro meer.


De economische crisis heeft daar veel te maken, volgens de media zijn minder vrouwen bereid zoveel geld aan één handtas uit te geven. Ook niet aan een handtas uit exclusief krokodillenleer die vernoemd is naar de Franse zangeres Jane Birkin, blijkbaar.


Victoria Beckham is de bekendste fan van de Birkin bag. Ze bezit er naar verluidt ruim honderd, en in elke kleur die ze verkopen, zodat er altijd een bij haar outfit past.


Ook Lady Gaga is een 'fan', maar dan geen erg respectvolle. Onlangs nog kladde ze op een handtas met stift een begroeting aan haar Chinese fans. 'Ik hou van mijn kleine monsters' stond er te lezen.



28-04-2010 om 10:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer is het tijd om de nylons op te bergen?

Wanneer is het tijd om de nylons op te bergen?




De lente is er wel, maar ze breekt nog niet echt door. Enkele dagen zijn al in de buurt van de 20 graden gekomen, maar ondertussen is het toch weer een pak frisser. Dat stelt vrouwen voor een dilemma: de nylons in de kast laten met het risico koud te hebben, of ze dragen, met het risico te zweten?


Het is verleidelijk om de nylons in de kast te laten, ondanks het risico op koude benen. De winter is lang en streng geweest, we hebben ons genoeg moeten induffelen. De zonneschijn doet het verlangen ontwaken naar luchtige, gemakkelijke kledij, zonder het gedoe van nylons.

Maar tegelijk heeft de winter ons geleerd voorzichtig te zijn. Het kan nog altijd fel afkoelen 's avonds, waardoor je niet met koude maar ronduit bevroren benen en voeten opgescheept zit. Dus spelen we dan toch maar op veilig?

Er is nog een derde mogelijkheid: je draagt de nylons (of sokken), mét zomerschoenen. Gewaagd en hip, als je de juiste sokken en schoenen kiest. De flater van Sarah Brown, die zwarte nylons droeg in rode peeptoeschoenen, met een plateauzool uit kurk, kan je vermijden als je deze regels volgt.






1)    Kies niet té zomerse schoenen. Geen schoenen in naaktkleuren dus, of afgewerkt met kurk, stro of flipflops.
2)    Durf contrasteren. Zwarte nylons met felle of pastelkleuren kan dus best of felle nylons bij zwarte schoenen. Dat laatste kan vooral als je outfit heel eenvoudig wordt gehouden.
3)    Vermijd té winterse nylons. Geen dikke, wollen nylons dus, maar de lichte, lentevariant.
4)    Negeer de vleeskleurige nylons. Ze zijn perfect om te dragen bij open schoenen in de zomer als je geen perfecte benen hebt, maar passen niet bij het tussenseizoen.



27-04-2010 om 13:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kale vrouwenhoofden, nieuwe kapseltrend?

Kale vrouwenhoofden, nieuwe kapseltrend?





Topmodel Agyness Deyn staat bekend om haar gewaagde kapsels, ze had al een kort punk- als een braaf pagekapsel. Nu liet de Britse schoonheid haar lokken tot enkele millimeters afscheren.


Agynnes Deyn werd op het Amerikaanse festival Coachella met haar nieuwe coupe gespot, ze lijkt hiermee ontzettend op zangeres Sinead O'Connor in haar jonge jaren. Het topmodel zegt veel roze te dragen om te bewijzen dat ze geen stoere skinhead is. "Ik heb gezocht naar leuke accessoires voor mijn nieuwe kapsel, maar dat was geen succes", meldt nu.nl.






De Britse haarstylist Sacha Mascolo-Tarbuck hoopt dat ultrakorte kapsels deze zomer een nieuwe trend worden. "Het is leuk om wat variatie te zien naar zoveel seizoenen van lang haar. Agyness is een van de zeldzame vrouwen die met zoveel kapsels staat, ze inspireert mij. We veranderen haast elk seizoen van kledij, maar kapsels krijgen zelden dezelfde aandacht."


Het topmodel is niet de eerste schoonheid die haar lokken afscheert, actrice Natalie Portman, Demi Moore en zelfs Britney Spears deden het haar voor.



27-04-2010 om 10:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vuitton strikt voetballegendes voor reclamecampagne

Vuitton strikt voetballegendes voor reclamecampagne







Ook Louis Vuitton telt duidelijk af naar het WK voetbal in Zuid-Afrika. Het merk strikte dit keer drie balvaste modellen voor een originele reclamecampagne. Niemand minder dan Maradona, Zidane en Pelé figureren in een spotje en op affiches om de nieuwe lijn met canvas tassen en koffers te promoten. De beroemde fotografe Annie Leibovitz nam de nostaligisch ogende foto's voor haar rekening.

De grootmeesters spelen een potje tafelvoetbal in een Madrileens café. "Wie wint", vraagt Maradona zich mysterieus af tijdens het spotje dat je hierboven kan bekijken door op de foto te klikken. De affiches verschijnen vanaf juni in het straatbeeld.


27-04-2010 om 10:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louboutin doet schoenen schitteren met Swarovski


Louboutin doet schoenen schitteren met Swarovski


http://img689.imageshack.us/img689/1910/louboutine.jpg



De lentecollectie van de Franse schoenenontwerper Christian Louboutin schittert er dit jaar op los. De designer werkte zijn excentrieke schoenen af met bont, goud en kristallen van Swarovski.

De torenhoge hakken zijn slechts een onderdeel van de collectie. Louboutin stelt ook sneakers, sandaaltjes en enkellaarzen voor. De lijn is bijzonder gevarieerd, zo kan je er terecht voor een muiltje dat uit het oog springt als ook de klassieke zwarte pumps.
Wonderland

Louboutin inspireerde zich voor zijn nieuwe wintercollectie bovendien op de bekende film 'Alice in Wonderland'. Ondertussen zijn er al vier foto’s van de advertentiecampagne ‘Winter Tales’ gelekt, maar Louboutin bevestigt voorlopig nog niet dat het om een campagne gaat. Op de feeërieke beelden zijn de stijlvolle schoenen te zien in het bos en onder water, speelkaarten en een konijn inbegrepen. (br.she)

Foto: www.trendhunter.com



26-04-2010 om 11:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Militaire invloeden veroveren modelandschap

Militaire invloeden veroveren modelandschap




Vergeet de bouwvakkershemden, snoepkleurtjes en korte shorts. Deze winter wanen we ons op een militaire kazerne. Winkelketen C&A treedt met haar wintercollectie namelijk in de voetstappen van leidende voorbeelden Jean Paul Gaultier, Alexander McQueen, Louis Vuitton en Balmain. Legertje spelen was nog nooit zo trendy.

Aansluitende broeken, baretten en jassen met metallic accenten zullen volgend seizoen overvloedig aanwezig zijn in de winkelrekken van C&A. Deze militaire invloeden gecombineerd met de nodige rock-'n-roll en een vleugje bikerallures moeten vrouwen zelfzeker en modebewust de winter insturen.




De militaire look wordt gedomineerd door donkere kleuren zoals zwart, blauw en kaki met her en der een felrode of gouden uitschieter. Accessoires zoals leren handschoenen met rits, brillen met vensterglas of geruite sjaals maken de legeroutfit compleet. (br.she)




Foto's: Brunopress, Jean Paul Gaultier, Marc Jacobs, Louis Vuitton & Oscar de la Renta




25-04-2010 om 22:27 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
23-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rel rond Amerikaanse zenders die plus-size model bannen

Rel rond Amerikaanse zenders die plus-size model bannen




De Amerikaanse zenders Fox en ABC censureerden een spotje voor lingerie voor grotere maten waarin een model haar rondingen showt. Dit zette kwaad bloed bij heel wat journalisten.


Tijdens de Amerikaanse versie van 'Sterren op de dansvloer' weigerde ABC het spotje uit te zenden, Fox liet het drie keer censureren voor ze het toonden tijdens een pauze van Idool, maar enkel nadat de fabrikant ermee dreigde zijn geld terug te eisen. In het spotje showde een plus-size model de nieuwe Cacique-lijn van Lane Bryant. De weelderige decolleté van het model zou de reden geweest zijn waarom de zenders weigerden de beelden te tonen, deze zou namelijk aanstootgevend voor de kijkers geweest zijn. 


Nu vindt het Lane Bryant dat ze het slachtoffer van discriminatie zijn, want de zenders hebben er geen probleem mee om de catwalkshow van het lingeriemerk Victoria's Secret tijdens primetime uit te zenden, waarin ook tal van decolletés te zien zijn. Het bewuste spotje is ondertussen nergens meer te vinden, Lane Bryant nam het van haar website en het is verwijderd van YouTube.


De rel bewijst dat hoewel het matendebat in de modenwereld al op gang is gekomen door modebladen die dikkere modellen op de cover zetten, er toch nog steeds discriminatie bestaat ten opzichte van vrouwen met rondingen. Want waarom zou een decolleté van een dik model meer aanstootgevend zijn dan dat van een uitgemergeld model? Tal van bloggers en journalisten reageerden door te posten dat de ban een schande was, maar ondertussen verdwenen veel van deze posts weer, sommigen suggereren dat dit onder druk van Fox en ABC gebeurde.


23-04-2010 om 19:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trotseer de aprilse grillen met Burberry

Trotseer de aprilse grillen met Burberry




Het weer tijdens de maand april staat geboekstaafd als zeer wispelturig. Het Britse modehuis Burberry liet zich door deze grillen inspireren om een volledig waterdichte collectie uit de brengen, 'April Showers' genaamd.


Je zou haast gaan hopen dat het af en toe eens regent zodat je de nieuwe collectiestukken kan aantrekken. 'April Showers' bestaat uit stijlvolle trenchcoats, polo's, handtassen, regenlaarzen met het bekende ruitje en zonnebrillen. Zelfs een trendy paraplu maakt deel uit van de collectie zodat je volledig assorti de deur uit kan tijdens een plensbui.






De nieuwe collectie is vanaf nu online te koop en is eveneens in de verschillende Burberryshops verkrijgbaar. Prijzen schommelen tussen 150 en 600 euro.   (br.hln)



23-04-2010 om 14:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modegoeroe vindt plus-size trend ongezond

Modegoeroe vindt plus-size trend ongezond



Volslanke modellen doen steeds meer hun intrede in de modewereld en dat bevalt de Franse modefotografe en fanatiek blogster Garance Doré duidelijk niet. Het heeft volgens haar geen zin om de ongezonde plus-size trend te gaan promoten.


Verschillende glossy magazines zoals Glamour en Elle hebben de afgelopen maanden al uitgepakt met een voller model op hun cover. Tijdens de shows van Prada en Louis Vuitton draafden een aantal volslanke dames op om de nieuwe collectie te showen. Plus-size is dus duidelijk hot in de modewereld maar die trend is niet noodzakelijk positief volgens Garance Doré.

 

Garance Doré
Garance Doré


"Vollere modellen worden vaak opgevoerd als een grap of een stunt zoals tijdens de Mark Fast show op de Londen fashion week vorig jaar. Dat vind ik echt onacceptabel. Het is nog te vroeg om volslanke dames te introduceren want de modewereld is er duidelijk niet klaar voor", aldus de Parisienne. "De dikke modellen flatteren niet altijd de dingen die ze moeten aanprijzen. Bovendien is het fysiek ook nog eens ongezond om volslank te zijn", besluit Doré.



23-04-2010 om 10:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model met schaamhaar in Vogue veroorzaakt ophef

Model met schaamhaar in Vogue veroorzaakt ophef





Er is duidelijk wat aan het bewegen in de modewereld. Steeds meer modellen met rondingen verschijnen op de cover van modebladen en nu toont de Franse modebijbel Vogue het 'dikkere' model Crystal Renn naakt mét schaamhaar. Betekent dit het einde van het tijdperk van de designervagina's?


De tijd van de graatmagere, perfecte (maar wel haast onmenselijke) modellen lijkt voorbij. Steeds meer modemagazines stappen ervan af om elk 'foutje' te verdoezelen met Photoshop en ze zetten meer vrouwen met rondingen op de cover, ook verschenen tijdens de afgelopen modeweken meer oudere modellen op de catwalk. De nieuwste revolutie op vlak van schoonheidsideaal is gestart door de Franse Vogue. Gastredactrice en actrice Penelope Cruz liet het bekende model Crystal Renn met maatje 38 naakt poseren en daarbij is duidelijk zichtbaar dat ze haar bikinilijn niet onthaart. Het nieuws gaat als een lopend vuur rond, modejournalisten spreken van een revolutie en roepen fashionista's op om hun scheermesjes in de vuilbak te smijten. Bekijk de foto's hier.


Dit is niet is niet de eerste oproep om een einde te maken aan de huidige trend van de designervagina's. Een Fins designduo bracht ondergoed met schaamhaar op de markt.



22-04-2010 om 10:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!