Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

23-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trotseer de aprilse grillen met Burberry

Trotseer de aprilse grillen met Burberry




Het weer tijdens de maand april staat geboekstaafd als zeer wispelturig. Het Britse modehuis Burberry liet zich door deze grillen inspireren om een volledig waterdichte collectie uit de brengen, 'April Showers' genaamd.


Je zou haast gaan hopen dat het af en toe eens regent zodat je de nieuwe collectiestukken kan aantrekken. 'April Showers' bestaat uit stijlvolle trenchcoats, polo's, handtassen, regenlaarzen met het bekende ruitje en zonnebrillen. Zelfs een trendy paraplu maakt deel uit van de collectie zodat je volledig assorti de deur uit kan tijdens een plensbui.






De nieuwe collectie is vanaf nu online te koop en is eveneens in de verschillende Burberryshops verkrijgbaar. Prijzen schommelen tussen 150 en 600 euro.   (br.hln)



23-04-2010 om 14:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modegoeroe vindt plus-size trend ongezond

Modegoeroe vindt plus-size trend ongezond



Volslanke modellen doen steeds meer hun intrede in de modewereld en dat bevalt de Franse modefotografe en fanatiek blogster Garance Doré duidelijk niet. Het heeft volgens haar geen zin om de ongezonde plus-size trend te gaan promoten.


Verschillende glossy magazines zoals Glamour en Elle hebben de afgelopen maanden al uitgepakt met een voller model op hun cover. Tijdens de shows van Prada en Louis Vuitton draafden een aantal volslanke dames op om de nieuwe collectie te showen. Plus-size is dus duidelijk hot in de modewereld maar die trend is niet noodzakelijk positief volgens Garance Doré.

 

Garance Doré
Garance Doré


"Vollere modellen worden vaak opgevoerd als een grap of een stunt zoals tijdens de Mark Fast show op de Londen fashion week vorig jaar. Dat vind ik echt onacceptabel. Het is nog te vroeg om volslanke dames te introduceren want de modewereld is er duidelijk niet klaar voor", aldus de Parisienne. "De dikke modellen flatteren niet altijd de dingen die ze moeten aanprijzen. Bovendien is het fysiek ook nog eens ongezond om volslank te zijn", besluit Doré.



23-04-2010 om 10:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model met schaamhaar in Vogue veroorzaakt ophef

Model met schaamhaar in Vogue veroorzaakt ophef





Er is duidelijk wat aan het bewegen in de modewereld. Steeds meer modellen met rondingen verschijnen op de cover van modebladen en nu toont de Franse modebijbel Vogue het 'dikkere' model Crystal Renn naakt mét schaamhaar. Betekent dit het einde van het tijdperk van de designervagina's?


De tijd van de graatmagere, perfecte (maar wel haast onmenselijke) modellen lijkt voorbij. Steeds meer modemagazines stappen ervan af om elk 'foutje' te verdoezelen met Photoshop en ze zetten meer vrouwen met rondingen op de cover, ook verschenen tijdens de afgelopen modeweken meer oudere modellen op de catwalk. De nieuwste revolutie op vlak van schoonheidsideaal is gestart door de Franse Vogue. Gastredactrice en actrice Penelope Cruz liet het bekende model Crystal Renn met maatje 38 naakt poseren en daarbij is duidelijk zichtbaar dat ze haar bikinilijn niet onthaart. Het nieuws gaat als een lopend vuur rond, modejournalisten spreken van een revolutie en roepen fashionista's op om hun scheermesjes in de vuilbak te smijten. Bekijk de foto's hier.


Dit is niet is niet de eerste oproep om een einde te maken aan de huidige trend van de designervagina's. Een Fins designduo bracht ondergoed met schaamhaar op de markt.



22-04-2010 om 10:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draagt Mango-girl Scarlett een 'gekopieerde' jurk?

Draagt Mango-girl Scarlett een 'gekopieerde' jurk?


Links de kanten jurk uit de collectie van Phillip Lim, rechts Scarlett Johansson in de Mango-jurk.


In de nieuwe Mango promotiecampagne is actrice Scarlett Johansson te zien in een wit kanten jurkje dat verdacht veel lijkt op het exemplaar uit de collectie van Phillip Lim.

Het kleed van Phillip Lim is reeds gedragen door Lily Aldrige tijdens de uitreiking van de Grammy's en is eveneens uitgeroepen tot de mooiste kanten jurk onder de 1000 dollar (750 euro). Hebben de ontwerpers van Mango zich hierdoor laten inspireren? Daar lijkt het wel op. Het 'gekopieerde' jurkje van de Spaanse kledingketen is uiteraard minder prijzig en ligt voor ongeveer 150 euro in de rekken.



21-04-2010 om 13:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Jacobs opent boekenwinkel

Marc Jacobs opent boekenwinkel


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/20/997168/marc-jacobs-opent-boekenwinkel_1_515x0.jpg


Modeontwerper Marc Jacobs gaat een boekenwinkel openen. De designer liet eerder reeds weten cafébaas te worden. De hippe boekenwinkel zal gelegen zijn in New York, naast een van zijn boetieks.

Welk soort boeken er in Jacobs boekenwinkel te koop zal zijn, is nog niet geweten. De modeontwerper lijkt echter in de voetsporen van Karl Lagerfeld, de hoofdontwerper van Chanel, te willen treden. Lagerfeld staat al jaren bekend om zijn activiteiten buiten zijn ontwerperscarrière. Eerder liet Jacobs reeds weten een café te openen naast een andere New Yorkse Jacobs boetiek. (br.she)



21-04-2010 om 00:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huur couturekledij voor een prikje

Huur couturekledij voor een prikje





Iets mooi van op de catwalk gezien, maar weet je al zonder de prijs te checken dat je je het niet kunt veroorloven? De website Rent the Runway verhuurt de mooiste outfits van tal van bekende designers voor een fractie van de verkoopprijs.


Catwalkfoto's zetten fashionista's van over de hele wereld aan het dromen. Voor de meesten blijft het daarbij, aangezien de prijs van de kledingstukken vaak hoger dan een maandloon is. Dankzij de website Rent-the-runway komt de droom van designeroutfits in je kleerkast iets dichterbij. Je kunt er namellijk stukken voor 50 tot 200 dollar huren, voor die prijs mag je vier tot acht dagen genieten van de kledij. Je hoeft de jurkjes achteraf zelf niet te wassen, de droogkuis is voor de rekening van de website. Er is wel één nadeel, er is een wachtlijst. De eigenaars laten elke dag slechts enkele mensen toe. (br.hln)



20-04-2010 om 10:33 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
19-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo lijken je benen langer

Zo lijken je benen langer





Lange benen geven een sexy en slanke uitstraling. Met deze slimme tips lijken je benen zo enkele centimeters langer.

1. Zonder haartjes
Ontharen is essentieel, gevolgd door een goede hydratatie. Een bezoekje aan het schoonheidscentrum biedt nog altijd dat extraatje meer om je benen te laten stralen.

2. Vleugje glans
Glans krijg je bijvoorbeeld door een zelfbruinende crème te gebruiken. Tegenwoordig heb je ook 'glansproducten' die een laagje over je benen leggen en ze doen stralen. Te bruine benen zijn geen optie, kies eerder voor een gouden tint, zelfs melkwitte benen zouden weer mogen. Al moeten deze dan wel in onberispelijke staat zijn.

3. Hoge taille
Een rokje of jurk met hoge taille, verlengen je benen. Een hoge taille kan je bovendien accentueren met een riem.

4. In dezelfde tint
Draag je panty's, tracht je schoenen dan in dezelfde kleur te kiezen. Optisch win je heel wat centimeters. Idem met huidskleur schoenen op je blote benen, ook zij maken het verschil.

5. Hoge hakken
Hakken zijn in en horen dit seizoen onder elke outfit. Je oogt slanker, langer en krijgt een stijlvolle indruk.

6. Zelfzeker
Heel wat dames voelen zich onwennig in een korte jurk of rok. Dat zie je meestal meteen. Als je niet durft te pronken met je benen, verlies je alle effect. Als alternatief kan je voor korte shorts kiezen of een kort broekje onder je jurkje dragen. Zo zal je makkelijker en zelfzeker bewegen.

7. Wijde modellen
Wijde tuniekjes en rokjes die wijd uitlopen, doen je benen verslanken en verlengen.

8. Sleehakken
Sleehakken zijn heel wat comfortabeler dan een hoge stiletto. Ze lopen net iets makkelijker en zijn handiger om te dragen onder korte shorts. Zelfs onder je badpak misstaan ze niet.

9. Enkelbandjes
Gladiatorsandalen en schoenen met bandjes mogen dan wel 'in' zijn, ze werken niet altijd flatterend. Zwellen je voeten en enkels op door het lange staan bijvoorbeeld, is het geen zicht dat deze bandjes strak in je vel snijden. Enkelbandjes onderbreken daarbij de lijn van je been. Zo lijken deze minder lang.



19-04-2010 om 00:34 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
18-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruce Willis krijgt eigen parfum

Bruce Willis krijgt eigen parfum


http://img685.imageshack.us/img685/2563/brucewillis.jpg



Bruce Willis mag dan stilaan op de terugtocht lijken als acteur, op andere professionele vlakken doet de voormalige actiester het bijzonder goed. Volgens insiders zou Willis zelfs een deal met het Duitse beautybedrijf LR Health & Beauty Systems hebben gesloten.

Fans van Bruce Willis kunnen binnenkort net als hun actieheld ruiken. Willis heeft namelijk een deal gesloten met het Duitse parfummerk LR Health & Beauty Systems. Volgens insiders zouden er al verschillende geuren klaar zijn en is het nu enkel wachten op Willis' oordeel.

LR Health & Beauty Systems heeft reeds een parfum gecreëerd voor Leona Lewis en Heidi Klum. (br.she)



18-04-2010 om 11:19 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
17-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belg maakt topje van tampons

Belg maakt topje van tampons

Belg maakt topje van tampons



(Foto: walterworks.co.uk)


Na jurken van condooms en toiletpapier, is er nu ook een topje uit.... tampons. Het brein is de Belgische ontwerper Walter Raes, die al 20 jaar in Groot-Brittannië woont.

Raes doet dat niet zomaar, om de aandacht te trekken. Hij haalt zijn inspiratie uit wegwerpartikelen, en baseert daarop zijn mode. Daarvoor is hij beroemd én berucht in de modewereld.

Avant garbage
Isabella Blow was er wild van, en schreef er een artikel rond genaamd 'Avant garbage', met een verwijzing naar de in de modewereld erg populaire stroming 'avant-garde'.

"Het tofste aan Walter zijn ontwerpen is, dat de materialen zo gebruikt worden dat je hun oorspronkelijk gebruik vergeet", aldus Blow.

Tapes en flesjes
Raes is daarmee niet aan zijn proefstuk toe. Eerder makte hij al jurken uit cassettetapes, colaflesjes en bruin papier en touw, zoals te zien is op zijn website.

Maar dit is een beetje speciaal, zo schrijft celeb- en modeblogger Perez Hilton. "Walter heeft deze top gemaakt nadat hij een weddenschap heeft verloren, omdat hij zei dat alles zodanig getransformeerd kan worden tot iets dat je kan dragen", meldt die.

Transformatie
Ondertussen is Raes wel trots op zijn ontwerp. "Door simpelweg tampons te groeperen heb ik een complex maar veelzijdig topje gemaakt. Iets waar je normaal van wegkijkt, wordt zo iets moois!"

Hilton maakt in zijn artikel wel een grote fout: hij noem Raes consequent 'the Brit'.



17-04-2010 om 12:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geheim van volle lippen

Het geheim van volle lippen


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/15/990531/het-geheim-van-volle-lippen_1_515x0.jpg



Heb je altijd al gedroomd van volle, vurige, rode lippen, maar ben je niet zo gezegend als Angelina Jolie? Dan kan een lip plumper het werk voor jou doen.

De meeste lip plumpers ogen als een gewone lipgloss, alleen het resultaat is indrukwekkender. Bij het aanbrengen van een lip plump voel je na enkele minuten dat je lippen stevig beginnen tintelen en voller worden. De bloeddoorstroming wordt versterkt, waardoor je een rode kleur krijgt waarmee je gemakkelijk enkele uren kan schitteren. Ideaal als je een avondje wil stappen, maar niet uren voor de spiegel wil staan. De lip plumper kan ter vervanging van lippenstift dienen of als basislaag.

Ook in België vind je lip plumps voor een prikje. Zo betaal je voor een Volume Shine Wonder Full van Nivea gemiddeld twaalf euro. De Lip Fusion Lip Plump is enkel verkrijgbaar bij Ici Paris XL vanaf 35 euro. (br.she)



16-04-2010 om 15:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo kleed je je vanaf je 40ste

Zo kleed je je vanaf je 40ste


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/15/990101/zo-kleed-je-je-vanaf-je-40ste_1_515x0.jpg


Heel wat vrouwen hebben moeite om de kaap van de 40 te aanvaarden. Ze stellen zich vragen bij hun beschikbare garderobe en gooien vaak meer kledingstukken weg dan eigenlijk nodig is. Wij zetten enkele tips op een rijtje om je snel en gemakkelijk door deze modecrisis te helpen.


Je garderobe moet plots niet enkel uit beige, grijze en zwarte kleuren bestaan, simpelweg omdat je nu bij de leeftijdscategorie van veertigers hoort. Kleine aanpassingen kunnen je look trendy houden, zonder dat je er boers uitziet.


Gigantische stiletto's gooi je best buiten wanneer je de kaap van de 40 gepasseerd bent. Kies daarentegen voor ander, hip schoeisel. Een sleehak staat bijzonder trendy en doet wonderen voor dikkere kuiten. Wil je toch vasthouden aan je hak? Kies dan voor een hak van gemiddeld 7 centimeter. Kitten heels, hakjes van 1 cm, zijn momenteel erg hot dankzij Carla Bruni, maar weet wel dat de verkeerde kitten heels je look oud en afgedragen kunnen maken.


Ultrakorte rokjes en broekjes mogen dan wel hip zijn, ze zijn niet meer gemaakt voor je slapper wordende huid. Zelfs een dertiger kan volledig de mist ingaan met een te korte outfit. Kies daarentegen voor een hippe short die net boven je knieën eindigt. Wanneer je dit combineert met een mooie panty krijg je een klassevol resultaat. Vind je je knieën net erg verouderd? Ga dan voor een rok die net onder de knie eindigt.


Je mag prints combineren maar zorg er steeds voor dat de kleuren in de verschillende kledingstukken overeen komen. Wanneer je kleuren te divers zijn, zal je look helemaal de mist in gaan.


Een lederen jasje is tijdloos, maar je moet wel het juiste model kiezen. Motorjasjes of lederen jasjes die versierd zijn met ijzeren ritssluitingen laat je best achterwegen. Kies voor een bruin of camelkleurig getailleerd jasje met knopen. (br.she)




16-04-2010 om 12:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natan en JBC kleden hostessen Belgisch paviljoen in Shanghai

Natan en JBC kleden hostessen Belgisch paviljoen in Shanghai



De hosts en hostessen van het Belgische paviljoen op de wereldtentoonstelling van Shanghai zullen gekleed gaan in een ontwerp van het label Natan, dat samen met JBC zorgt voor comfortabele en elegante uniformen met een vrolijke print in rood en beige.


De hand van Edouard Vermeulen is duidelijk te herkennen in de stijlvolle en elegante ensembles die bijzonder eigentijds ogen. De dames dragen een bedrukte jurk in beige en rood die gecombineerd kan worden met een jasje waardoor het iets weg heeft van een klassevol mantelpak.



Ontwerper Edouard Vermeulen
Ontwerper Edouard Vermeulen



De heren gaan gekleed in een beige broek met een wit hemd waar subtiel een rood accent is aan toegevoegd. Modeketen JBC zorgde voor de uitvoering en hiermee was de unieke samenwerking een feit. (br.hln)




15-04-2010 om 12:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische modeontwerpers tekenen trendy postzegels

Belgische modeontwerpers tekenen trendy postzegels


Van Beirendonck.


Tien Belgische modeontwerpers waaronder Van Beirendonck en Bikkembergs hebben op vraag van De Post hun eigen postzegel ontworpen.
 

Het gaat om Edouard Vermeulen (Natan), Walter Van Beierendonck, Veronique Branquinho, A.F. Vandevorst, Ann Demeulemeester, Olivier Theyskens, Dirk Bikkembergs, Cathy Pill, Veronique Leroy en Martin Margiela. De modezegels kaderen in de reeks 'This is Belgium'. Elke zegel heeft een uniek karakter, eigen aan de ontwerper. De reeks geeft op die manier ook een overzicht van twintig jaar Belgische modegeschiedenis.

Het blaadje met de tien postzegels is vanaf 15 april te koop in de meeste postkantoren en via de webwinkel van De Post.



15-04-2010 om 11:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel waagt zich aan halve marathon Parijs

Topmodel waagt zich aan halve marathon Parijs


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/14/988253/topmodel-waagt-zich-aan-halve-marathon-parijs_1_515x0.jpg



Natalia Vodianova heeft afgelopen zondag de catwalk even ingeruild voor het asfalt van Parijs. Het topmodel werkte in de Franse hoofdstad een halve marathon af.

Het uithangbord van Calvin Klein had 2 uur en 19 minuten nodig om die opdracht tot een goed einde te brengen.

De sportieve Russin zou volgens het vakblad Forbes maar liefst 3,5 miljoen euro op haar bankrekeningen hebben staan. (br.she)



14-04-2010 om 22:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borat en Bumba op catwalk in Rusland

Borat en Bumba op catwalk in Rusland

Klik op de foto om het filmpje van de catwalk te bekijken







De collectie van de Russische ontwerper Slava Zaitsev kan op zijn zachtst uitgedrukt 'speciaal' genoemd worden.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Borat-en-Bumba-2.jpg?t=1271175985



Mannen werden in Borat-pakjes en Bumba-outfits de catwalk op gestuurd. De badcollectie bestond uit zoveel zwart lakleer dat het eerder een sm-defilé leek. Voor de wintercollectie werd de traditionele bontmuts bovengehaald.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Borat-en-Bumba-3.jpg?t=1271176055



De vrouwencollectie kenmerkte zich door grappige pinnenmutsen en stijve en overdadige elegantie.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Borat-en-Bumba-4.jpg?t=1271176119



Het is gemakkelijk om de ontwerper er van te verdenken dat hij 'mode met de knipoog maakt' maar volgens The Telegraph meent hij het serieus.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Borat-en-Bumba-7.jpg?t=1271176252



Kijk en oordeel zelf door op de bovenste foto te klikken en het  filmpje van de catwalk te bekijken.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Borat-en-Bumba-6.jpg?t=1271176406




14-04-2010 om 12:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stockverkoop in Modemuseum Hasselt


Stockverkoop in Modemuseum Hasselt



Fashionista's, hou de portemonnee klaar! Op 17 april (komende zaterdag) smijt het Modemuseum in Hasselt de deuren open voor een stockverkoop. Designerkledij voor dit seizoen kan daar op de kop getikt worden voor zachte(re) prijsjes.


De toegang tot de verkoop bedraagt 4 euro, maar daar krijg je een gratis toegangsticket bij voor de expo UltraMegaLore. Let op: op de stockverkoop kan enkel cash betaald worden.



13-04-2010 om 16:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jil Sander lanceert goedkope jongerenlijn

Jil Sander lanceert goedkope jongerenlijn


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/04/13/986564/jil-sander-lanceert-goedkope-jongerenlijn_7_235x280.jpg



Jil Sander wil zijn publiek graag verjongen. Om die operatie geslaagd te laten verlopen, komt het designteam met een nieuwe collectie op de proppen: Jil Sander Navy.

De Navy-collectie is niet alleen een pak goedkoper, de prijzen liggen zo'n 40% lager dan de algemene pret-à-porterlijn, de stukken ogen ook veel jonger en sportiever. Zo bestaat de collectie uit jeans, gebreide stuks en abstracte prints. Jil Sander Navy is momenteel enkel verkrijgbaar in Amerika, maar zou over enkele weken ook online verkrijgbaar zijn. (br.she)



13-04-2010 om 14:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Supermodel Doutzen Kroes uit de kleren in Japans magazine

Supermodel Doutzen Kroes uit de kleren in Japans magazine


http://static0.hln.be/static/FOTO/pe/14/1/6/media_xl_3652536.jpg?20100412021033



Het Nederlandse supermodel Doutzen Kroes, vooral bekend van Victoria's Secret, blijft de wereld verder veroveren. Ze is nu ook hot in het Verre Oosten, want de knappe Friezin is in mei te bewonderen op de cover van het glossy tijdschrift Numéro Tokyo.






De Japanners krijgen een hele andere kant te zien van de nuchtere Friezin die de Nederlanders gewend zijn. Fotograaf Alexi Lubomirski belicht de duistere kant van het sexy lingeriemodel: zwart leer, bondage, zweepje en zwart masker zijn de ingrediënten voor deze bijzonder pikante fotoshoot.








13-04-2010 om 00:29 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
12-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze accessoires maken je tot 10 kilo slanker

Deze accessoires maken je tot 10 kilo slanker





Tijdens de winter houdt je lichaam meer vet vast om de koude temperaturen te kunnen trotseren, het is dus normaal dat je jezelf dan wat dikker voelt. Wist je echter dat je dankzij optisch bedrog jezelf tot 10 kilo slanker kunt doen lijken? De truc zit hem erin de juiste accessoires te kiezen.







We beginnen met de klassieker: stiletto's verlengen je benen en geven je kuiten mooier vorm. Je hoeft niet noodzakelijk torenhoge hakken te dragen, ook een bescheiden hakje helpt al.







Wist je dat een brede ceintuur je smalle taille benadrukt, waardoor je silhouet beter uitkomt. De truc zit er wel in deze op het smalste punt te dragen, dus niet op de heupen, maar draag hem wat hoger in de taille.







 Ook werken kleurrijke accesssoires rond de nek goed, daarbij is het wel belangrijk dat ze niet te strak zitten, kies voor lange kettingen en los gedrapeerde sjaals. Ze maken je lichaam langer een trekken de aandacht naar de nek en leiden die af van probleemzones als de buik en billen.








Een ander belangrijk principe is dat hoe groter het accessoire is, hoe beter het werkt. Kies dus voor voor een XL-handtas in plaats van een kleine clutch. Ook lange oorbellen verlengen je nek en trekken de aandacht naar dit gebied en laten het gezicht langer lijken, wat ook weer slanker maakt. Dat geldt ook voor grote armbanden. 


Wat nog verrassend is dat hoeden en mutsen hetzelfde doen. Ze maken je ook optisch groter en leggen de nadruk op je gezicht.



12-04-2010 om 11:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-04-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joggingbroeken zijn weer trendy

Joggingbroeken zijn weer trendy





De joggingbroek mag dan wel weinig of geen modereputatie hebben, daar komt dit seizoen verandering in. De broek wordt steeds vaker op de catwalk gesignaleerd. Om geen verwarring met je sportoutfit te zaaien, worden eronder hoge hakken en een blazer gedragen.


Topshop lanceerde al in 2009 een grijze joggingversie en die bleek snel uitverkocht. De keten heeft ook dit jaar nieuwe modellen in voorraad, net als bij Asos of Welikefashion. Hun inspiratie haalden ze allicht op de catwalk, waar de broek gretig gecombineerd wordt met hoge hakken, enkellaarsjes of pumps.


Zowel bij Alexander Wang, Michael Kors en Bottega Veneta blijken ze afgewerkt in een chique stof in het legergroen, zwart en grijs. Hun prijs is niet min: Kors verkoopt zijn kasjmieren versie voor duizend dollar per stuk. Misschien toch effe de kleerkast uitpluizen?



10-04-2010 om 21:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!