Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

30-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cindy Crawford oogt te gezond om nog topmodel te zijn

Cindy Crawford oogt te gezond om nog topmodel te zijn




Moest ze opnieuw beginnen, gelooft Cindy Crawford nooit dat ze het nu nog zou maken als supermodel. "Ik zie er te gezond uit", stelt de 43-jarige in het Duitse magazine Bunte.

Nieuwe trend
De beauty beseft dat haar vrouwelijke rondingen in 2009 niet meer gegeerd zijn in de modewereld. "In 2009 was ik geen topmodel kunnen worden. Ik zie er te gezond uit en de trend is anders. Een lichaam met borsten, normale billen en gespierde armen, doet het niet meer".

Geen zorgen
De huidige modellen hebben een maatje zero. Crawford, met een Amerikaanse maat 6 heb, zou niets meer kunnen aanvangen op de modescène. En toch ligt ze, met het ouder worden, steeds minder wakker van haar looks. "Natuurlijk wil ik er zo lang mogelijk goed uitzien, maar toch hou ik ervan om als veertiger rond te lopen. Ik heb mezelf gevonden en ik weet nu wat ik kan. Ik apprecieer mijn lichaam voor zoveel meer dan toen ik 23 was. Mijn lichaam heeft twee kinderen op de wereld gezet. Ik weet wel dat ik er niet meer hetzelfde uitzie als toen, maar ik wil geen druk meer voelen. Daarom ben ik blij dat ik niet meer moet concurreren met de huidige modellen".



30-10-2009 om 21:35 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ring die jou lekker doet ruiken

De ring die jou lekker doet ruiken





Het vervelendste aan parfum is dat het vervliegt. Op het einde van de dag blijft nog maar een vleugje over, en het flesje meesleuren om 'bij' te spuiten is niet echt ideaal. Marc Jacobs bedacht daar een oplossing voor: de geurring.

De ring met ingebouwd parfum werd gemodelleerd in de vorm van een bloem, en wordt voorlopig enkel verkocht bij het parfum Lola. Het bloemige parfum 'vat de vrije geest van een modern en sexy meisje. Ze is speels, cool en flirterig', klinkt het.





De ring (maat 7) is 2,5 centimeter hoog. De bloem is bijna 4 centimeter diameter. Niet echt iets om naast te kijken... Hebben?



30-10-2009 om 00:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham ontwerpt ook schoenen en handtassen

Victoria Beckham ontwerpt ook schoenen en handtassen





Na haar jeans, zonnebrillen en jurkencollectie, wil Victoria Beckham ook de wereld van de accessoires veroveren. In de eerste plaats worden daar schoenen en handtassen mee bedoeld, twee kledingsstukken waar La Beckham zelf dol op is.

De reden dat ze eigen schoenen en handtassen zal ontwerpen, is omdat ze het beu is 'reclamebord' te zijn voor andere merken en ontwerpers, die profiteren van de gratis reclame en hogere verkoop telkens als ze een van hun stukken onder de aandacht brengt.

De voormalige Spice Girl bedacht dat ze evengoed haar eigen ontwerpen onder de aandacht kon brengen. Vooral toen celebs háár jurken begonnen te dragen. Als ze even gretig de schoenen en handtassen zullen dragen, zal haar kledinglijn snel véél meer geld waard zijn.






Victoria's ontwerpen werden al gespot bij Jennifer Lopez, Dannii Minogue, Blake Lively, Elle McPherson en 'Blair Waldorf', een personage uit de Amerikaanse serie Gossip Girl.

Liefhebbende man David Beckham heeft zijn vrouw beloofd een designworkshop te bouwen in 'Beckingham Palace', hun villa in Hertfordshire, bij hun terugkeer naar Groot-Brittannië.



29-10-2009 om 19:19 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Versace ontslaat 350 werknemers

Versace ontslaat 350 werknemers


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/versace.jpg?t=1256753919



Modehuis Versace heeft verregaande maatregelen aangekondigd om de economische crisis het hoofd te bieden. Zo zal het modemerk volgend jaar wereldwijd 350 werknemers ontslaan.

350 werknemers, dat is de tol die Versace wil betalen om de economische crisis op te lossen. Uitgerekend komt dat neer op een kwart van het huidige personeel. Toch is het volgens Versace nodig om de huidige koers bij te stellen. Zo zouden ook de collecties simpeler worden en de winkels minder luxueus. (br .she)


29-10-2009 om 10:52 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
28-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louboutin zweert: Nooit in H&M

Louboutin zweert: "Nooit in H&M"





Waar schoenenkeizer Jimmy Choo de kans greep om ook het grote publiek kans te geven een 'Choo' te bezitten met zijn H&M-collectie, kiest schoenengod Christian Louboutin voor het exclusieve wereldje van vrouwen met een grote portemonnee. De ontwerper heeft namelijk gezworen nooit een collectie voor H&M te ontwerpen. Louboutin-fans kunnen dus maar beter blijven sparen (of zichzelf uithongeren) willen ze ooit een Louboutin bezitten.

"Te veel werk"
"Ze hebben me gevraagd, maar ik heb hun verzoek vriendelijk geweigerd," vertelt Louboutin tijdens een signeersessie van zijn beroemde rode pumps in Bergdorf Goodman, een luxe warenhuis in New York aan de 5th Avenue.




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/7/15/12/media_xl_2376717.jpg




"Niet dat ik het geen interessant idee vind, maar het is eigenlijk heel veel werk om zoiets te doen en dat wordt voor mij een beetje moeilijk." Waar een wil is, is een weg, zo is ons geleerd.


28-10-2009 om 13:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontwerp online je ideale schoen

Ontwerp online je ideale schoen


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/10/1/14/media_xl_2366384.jpg



Vrouwen kunnen voortaan zelf hun ideale schoenen ontwerpen. Via de website iCreate-Shoes kiezen ze de kleur, de vorm, de hak en het materiaal.

Sportschoenen
Wie zijn sportschoenen persoonlijk wil stylen, kan daarvoor al online terecht bij een aantal sportmerken. In Groot-Brittannië werd het concept al enige tijd geleden door ene Raquel Dobson op de markt gebracht met groot succes. Bedoeling is om je eigen identiteit en uitstraling aan je voeten weer te geven.

Internationaal
De internationale site waarop alle schoenen kunnen ontworpen worden, gaat binnenkort online. Creatieve zielen kunnen er aan de slag met een eigen idee over de perfecte schoen. Prijzen zijn nog niet gekend. Meer info: www.icreate-shoes.com


28-10-2009 om 10:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hartvormige diamant siert beha Victoria's Secret

Hartvormige diamant siert beha Victoria's Secret





Een hartvormige champagne diamant van 16 karaat is hét pronkstuk in een nieuwe beha, gemaakt voor het lingeriemerk Victoria's Secret. In de beha werden daarnaast nog eens 2.300 witte, champagne en cognackleurige diamanten verwerkt, met een totaal gewicht van 150 karaat.






De diamanten vormen de rand van de zwarte push-upbeha, en een ruitvormig patroon. Logischerwijze is deze beha niet voor de portemonnee van de modale vrouw weggelegd: de waarde wordt op meer dan drie miljoen dollar (ruim 2 miljoen euro)


27-10-2009 om 14:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslima's mogen geen jeans meer aan in Atjeh

Moslima's mogen geen jeans meer aan in Atjeh





Gedaan met de sexy jeans- en andere strakke broeken op het eiland Sumatra. Moslimvrouwen mogen in het district West-Atjeh deze outfits niet meer aan, zo meldt een lokale functionaris. Doet zij dat wel, wordt haar broek meteen aan stukken gescheurd.

Korte broek
De kledingregels worden danig aangepast en dan niet enkel voor de vrouwen. Ook moslimmannen mogen voortaan niet meer in korte broek rondwandelen. Niet-moslims mogen dat wel en zullen worden ontzien.

Strenge leer
De provincie West-Atjeh kent van oudsher een stricte en strenge geloofsleer. De provincie kreeg in 2005 een grote vorm van autonomie na een jarenlange strijd tussen de centrale overheid en rebellen.



27-10-2009 om 13:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller met gescheurde jurk van 15.000 euro

Sienna Miller met gescheurde jurk van 15.000 euro




Sienna Miller viel gisteren op in New York met haar korte, gescheurde jurk van Balmain. Nee, de celeb werd niet verslonden door een bende wilde beesten, deze outfit hoort zo te zijn. Deze winter is namelijk de chique zwerver trendy.

Gescheurd
Dakloze zwervers lijken de nieuwste inspiratiebron te zijn voor celebs: gescheurde jurken en jeans zijn tegenwoordig trendy. Want de Britse Cheryl Cole wordt regelmatig gespot in haar jeans met gaten. Je moet voor deze hype wel wat over hebben, de jurk van Sienna Miller ontworpen door Balmain kost meer dan 15.000 euro.





Zwervers zijn trendy
De modeblogger The Sartiorialist die op straat trends spot, plaatste vorige week een dakloze man op zijn site als stijlvoorbeeld. Ook beweert modeontwerpster Erin Wason dat ze haar inspiratie haalt bij de zwervers van Venice Beach, omdat ze creatief zijn met een heel beperkt budget.



27-10-2009 om 12:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga voor paars dit najaar

Ga voor paars dit najaar


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/10/26/761976/ga-voor-paars-dit-najaar_1_515x0.jpg



Vorig winterseizoen puilde onze kleerkast nog uit van de paarse kledij en accessoires. Dit najaar zijn het echter vooral onze lippen en nagels die voorzien worden van dit prachtige kleurtje.

Het ziet er misschien beangstigend uit, maar echte fashionista's schrikken er niet voor terug: paars op je lippen en nagels. Lipsticks in donkere pruimkleuren doen het bijzonder goed en ook nagellak in diverse lila en donkerpaarse kleurtjes zijn hotter dan ooit. Het beautymerk Revlon wijdde alvast een hele collectie aan de kleur. Een goede zet, zo bleek achteraf want de collectie was reeds na 1 dag volledig uitverkocht.



27-10-2009 om 01:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit is het nieuwe bruin

Dit is het nieuwe bruin


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/penelope.jpg?t=1256478739



Vergeet die blonde of rode lokken, bruin haar is hotter dan ooit. Modehuizen Armani en Givenchy kozen er zelfs voor enkel bruinharige modellen de catwalk op te sturen. Dat zette haarspecialisten aan tot het creëren van een nieuw soort kleur: het aardse bruin.

Vergeet die cacaobruine kleur met karamel highlights. De trendy kappers praten nu in aardse termen. Zo kan je kiezen voor een mos- of turfaccent. Geen rode onderkleuren meer maar diepbruin dat gebaseerd is op groen en grijstinten. Volgens haarstylisten zorgt deze ingenieuze nieuwe kleuring ervoor dat je niet langer een rode schijn krijgt na enkele wasbeurten, maar dat je bruine kleuring gelijktijdig verkleurt.

De nieuwe kleuring is bovendien flatterender voor lichte huidtypes, die voorheen al snel koortserig leken door de rode ondertoon. Het enige wat je nog nodig hebt is een wenkbrauwpotlood, wat blush en een nude lipstick. Je zal zien dat je look er luxueuzer dan ooit uitziet.

Wil je het zelf proberen? Vraag dan aan je kapper om een natuurlijk bruin te kiezen en leg de nadruk op een koel bruin, geen warm rood-bruin.



25-10-2009 om 20:07 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktdanseressen in etalage om klanten te lokken

Naaktdanseressen in etalage om klanten te lokken

Om het filmpje te bekijken druk op de foto






Vorige maand werdt er  al een opmerkelijke fotoreeks van Crazy Horse uitgebracht , waarbij het naakt in het Parijse revuetheater uitdrukkelijk in het teken van de crisis stond. Nu pakken de wereldberoemde naaktdanseressen uit met een nieuwe stunt om de crisis te bestrijden. Ze brengen hun show in de etalage van 'Printemps' in Parijs. De soms schaars aangeklede etalagepoppen zijn dus vervangen door levensechte naaktdanseressen. Daar kwam uiteraard heel wat volk op af.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/1/2/media_l_2317322.jpg



Naast de leuke kiekjes is het ook de bedoeling om op deze manier meer klanten naar de winkel te lokken en hen meer geld te laten uitgeven in de winkel van 'Printemps' op de boulevard Haussmann. Zo moet de economie weer aangezwengeld worden. De modellen showen een paar niemendalletjes,want de meest prestigieuze lingeriemerken werken mee aan de originele actie.. Tegelijk maakt Crazy Horse reclame voor de nieuwe show 'Désirs'. De voorbijgangers kijken niet echt meer op van deze stunt. "Dit is Parijs, Crazy Horse behoort al heel lang tot deze stad en maakt hier bijna deel uit van het straatbeeld."




25-10-2009 om 12:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beschuldigde inbraken bij Paris en Lindsay is 19-jarige fashionista

Beschuldigde inbraken bij Paris en Lindsay is 19-jarige fashionista


De bende fashionista's had het op de garderobe van de sterren gemunt.


Een jongedame van negentien benijdde de glamour van jonge Hollywoodsterren zo erg dat ze dan maar besloot hun looks letterlijk te gaan stelen. Rachel J. Lee werd gisteren samen met een reeks andere tienermeiden gearrresteerd. De speurders menen dat zij het brein is achter de recente golf van inbraken in de huizen van onder meer Paris Hilton, Lindsay Lohan, Audrina Partridge en Orlando Bloom.

Ziekelijke fascinatie voor celebritymode
De vrouw heeft naar verluidt een ziekelijke fascinatie voor celebritykleren. Het was voor Rachel en haar trawanten een koud kunstje om de adressen van de sterren terug te vinden op het internet en op 'Hollywood star maps'. Vervolgens kwamen ze er al even makkelijk achter wanneer de sterren uithuizig zouden zijn, omdat ook hun agenda's op het net te vinden zijn.






Modeguerillera's
Het is nog onduidelijk of de recente inbraken bij Rachel Bilson en Hayden Panettiere ook door deze 'modeguerillera's' werden gepleegd. Het voorbije weekend was Kourtney Kardashian het recentste slachtoffer van de inbraakgolf. Telkens werd voor duizenden dollars aan designerkledij, juwelen, handtassen en andere luxeproducten buitgemaakt.

Jongerenbende
Naast Rachel J. Lee werden gisteren ook Courtney Ames (18), Diana Tamayo (19) en Alexis Neirs (18) gearresteerd. Ames en Neirs zijn inmiddels vrij nadat ze een borgsom van 50.000 dollar betaalden. Lee en Tamayo werden eind juli al eens gearresteerd nadat ze werden betrapt tijdens een winkeldiefstal.

Lee was een klasgenote van Nicholas Prugo (18), die formeel in beschuldiging is gesteld van de inbraken bij Lindsay Lohan en Audrina Partridge.



24-10-2009 om 12:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers maken einde aan bad hair days

Wetenschappers maken einde aan 'bad hair days'


http://img203.imageshack.us/img203/8353/badhairdays.jpg



Het weer is verantwoordelijk voor ontelbare slechte kapsels, vrouwen spenderen fortuinen aan producten om hun kroezelhaar terug steil te maken. Maar de beste experts ter wereld, onder andere de wetenschapper die oren op muizen liet groeien, maken hier een einde aan met een nieuwe reeks producten.

Oor op muis
'No Frizz' werd ontwikkeld door Robert Langer, een chemisch ingenieur die enkele prestigieuze prijzen won met zijn medicijnen. Hij werd beroemd door een oor op een muis te laten groeien. "Als ik dat kon, moest ik zeker een middel kunnen maken dat kroezelend haar voorkomt." Hij ontwikkelde producten die je na het wassen en voor het drogen aanbrengt en beschermen tegen waterdruppels bij vochtig of nat weer die het doen kroezelen, golven of krullen. 

Huidige producten niet efficiënt
Om de basis van het probleem aan te pakken, bestudeerde zijn team het probleem van de reeds bestaande sprays en gels. Deze werkten allemaal met hetzelfde ingrediënt, silicone, om het haar te doen stoppen met kroezelen. Ze ontdekten dat dit niet efficiënt is en dat het haar er zwaar en vettig van wordt. Als je kapsel vochtig wordt, zet het in verschillende manieren uit en dat zorgt voor problemen. De sleutel is het vocht er uit te houden, dat doet silicone niet zo goed. 

Awards
'No frizz' werkt met het waterafstotende ingrediënt polyethyleen glycol en vormt een laagje over het haar. Je hebt de keuze tussen een spray of een crème, afhankelijk van de dikte van het haar. Je moet het elke dag aanbrengen, de prijs varieert tussen 6 en de 16 euro. Je kunt de producten al in de Verenigde Staten kopen, maar nog niet in Europa. Er wordt verwacht dat de lijn vanaf volgend jaar hier gelanceerd wordt. De lijn won verschillende beauty-awards in Amerika en de fabrikanten worden overspoeld met dankbetuigingen. "Kroezelend haar is het meest frustrerende van alle haarproblemen. Heel wat vrouwen stuurden mails dat dit product hun leven veranderd heeft."

Momenteel is professor Langer bezig met een product dat te steil haar behandeld. Hij ontwikkelde een tweede bestanddeel dat je haar voller maakt.




24-10-2009 om 11:38 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
23-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Heidi Klum slaat aan het ontwerpen

Ook Heidi Klum slaat aan het ontwerpen




Heidi Klum heeft als de zoveelste celeb aangekondigd dat ze zelf gaat ontwerpen. Gelukkig heeft het ex-topmodel en presentatrice van Project Runway al enige ervarig in de modewereld.

De kersverse mama lanceert samen met de merken Modern Vintage en Majestic Mills American een schoenencollectie. Die gaat ze later uitbreiden naar een kledingcollectie, strandkledij en zwangerschapsmode.

Trendy, met scherp kantje
Heidi zou erg betrokken geweest zijn bij het ontwerpen van de collectie, ze zette zelfs enkele van haar eigen ideeën op papier. De bedoeling was om weerspiegeling van de kast van Heidi te maken. De ontwerpen zijn erg vrouwelijk, met een trendy maar ook scherp kantje. De collectie zou in het begin van 2010 in de winkels hangen.



23-10-2009 om 16:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Paris Hilton jaagt op koopjes

Ook Paris Hilton jaagt op koopjes




Paris Hilton is rijk, Paris Hilton wil alleen maar merken, Paris Hilton kijkt nooit naar het prijskaartje. De eerste twee zijn misschien waar, maar het laatste alvast niet, of toch niet altijd.

Koopjesjacht
De blonde socialite ging gisteren op koopjesjacht in een winkel die gaat sluiten. Al doet ze dat dan wel op de Hilton-manier: niet enkele bloesjes, maar zoveel zakken vol rokken, jurken, jeansbroeken, shirts én accessoires dat haar grote SUV tjokvol zat.








En ja, zelfs Paris bekijkt het prijskaartje om te zien of ze een goede slag slaat. Kwatongen beweren dat zelfs Paris de gevolgen van de recessie voelt in haar portemonnee.

Haar villa
Maar dat lijkt niet meteen het geval te zijn. La Hilton leeft, shopt en drinkt er nog altijd op los. In haar Hollywood-villa valt vooral haar garderobe (met kleurcodes!) op. Verder berschikt ze over een privé-nachtclub en geheime doorgangen. Ook voor haar hondjes, Prada, Dolce en Marilyn Monroe is niets te veel. Paris liet voor hen een replica van haar villa bouwen, inclusief inboedel. "Ze zijn erg verwend", was haar enige commentaar.








22-10-2009 om 21:52 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nagellak voor iedere leeftijd

Nagellak voor iedere leeftijd


http://img243.imageshack.us/img243/1690/nagellak.jpg


Je nagels zorgen voor een fashion statement, maar welke kleur past bij je leeftijd? Wij zochten het voor je uit!

20 & 30

Jonge twintigers en dertigers kunnen volop experimenteren. Hun look vraagt nu eenmaal voor gedurfde combinaties. Deze winter zijn metallickleurtjes en glitters helemaal hot. Je vindt ze in het grijs, paars, blauw en bruin maar voor de echte durvers is er ook het pure zwart. Let er echter wel op dat je zwarte nagellak genoeg glans en indien mogelijk glitters bevat. Anders krijgt je look al snel een gothic-toets.
40 & 50

Wanneer je in de veertig of vijftig bent, begin je je al snel af te vragen of die ene nagellak niet wat overdreven is. Veel vrouwen vinden kleurige nagellak zelfs te opvallend en kiezen ervoor enkel hun teennagels van een kleurtje te voorzien. Toch is het helemaal geen schande om je vingernagels een leuk tintje te geven. Kies best voor donkerrode kleuren zoals bessen. Ook navyblauw is een echte hit, en oogt bovendien erg klassiek. Om je nagels extra vrouwelijk te maken, vijl je ze best in een amandelvorm en laat je ze iets langer.
60 & 70

Zestig- en zeventigjarige vrouwen verdoezelen hun handen liefst. Ze vrezen dat nagellak hun rimpels enkel meer extra in de verf zal zetten. Onzin, zo vinden Amerikaanse schoonheidsexperts. Hun tip? Breng iedere dag een beetje handcrème aan. Je rimpels zullen er niet door verdwijnen maar de glans van je huid wordt er prachtig door! Ook je nagels verdienen een extra plaatsje in de spotlights. Voor een elegante en flatterende look kies je best voor roze en nude-tinten. Heb je last van ouderdomsvlekjes op je nagels? Dan kan je ze voorzien van een bloedrood laagje nagellak. Je zal zien dat het je nagels zijn die spreken en niet de rimpeltjes op je handen!



22-10-2009 om 17:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ralph Lauren blijft modellen bewerken tot skeletten

Ralph Lauren blijft modellen bewerken tot skeletten





Vorige week laaide de discussie rond Ralph Lauren hoog op toen uitlekte dat het merk een reeds slank model onnatuurlijk mager had gemaakt met photoshop. Toen verzekerde Ralph Lauren dat het om een geïsoleerd geval ging, maar gisteren dook nog een bewerkte foto van een ander onmogelijk slank model op.

Taille onnatuurlijk smal
Deze keer gaat het om het model Valentina Zelyaeva, een slank meisje waarbij haar sleutelbeenderen al opvallend zichtbaar zijn. Maar dat was blijkbaar niet mager genoeg voor Ralph Lauren. Voor een campagne in het Australische Sydney maakten ze haar heupen en taille smaller dan haar hoofd, waardoor het erg onnatuurlijk overkomt. Het vreemde is dat het modemerk beide foto's, zowel het bewerkte als het oorspronkelijke beeld, op zijn website zette. Zo kon iedereen ze vergelijken. Het was de blog PhotoshopDisaster.blogspot.com die deze blunder ontdekte.

Skeletten als model
Ook de rimpeltjes in het truitje van Valentina zijn op onhandige wijze weggewerkt, waardoor het lijkt alsof je haar ribben door haar kledij kan tellen. Ralph Lauren zelf heeft nog geen commentaar op het beeld gegeven. Maar op dit moment veroorzaakt het een hele hetze op internet, met reacties als: "Waarom laten ze in de toekomst geen skeletten de kledij showen of zijn deze niet slank genoeg?", maar ook termen als alien en lelijk vielen.

Voorzorgen genomen
Vorige week ontstond er al controverse over een bewerkt beeld van het model Filippa Hamilton, waarbij ook haar hoofd groter was dan haar taille voor een camagne voor Ralph Lauren. Toen reageerde het merk: "Ralph Lauren staat al 42 jaar voor kwaliteit en integriteit. Na onderzoek hebben we ontdekt dat we verantwoordelijk zijn voor deze slecht bewerkte foto's die zorgen dat vrouwen zich onzeker over hun lichaam voelen. We pakken dit probleem aan en nemen onze voorzorgen dat het nooit meer zal gebeuren."



22-10-2009 om 16:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson gaat eighties voor Mango

Scarlett Johansson gaat eighties voor Mango


Foto: Mango



Actrice Scarlett Johansson gebruikt weer al haar troeven om de herst/wintercollectie van kledingketen Mango te promoten. Het resultaat zijn erg sexy beelden met een eighties look.


Eighties
Voor zijn nieuwste collectie liet Mango zich duidelijk inspireren door de eighties. De pronkstukken zijn een grijze minijurk, een lederen ceintuur en sandalen met veters. Voor de rest bestaat de lijn uit  veel donkere jurkjes in verleidelijke stoffen. De foto's werden genomen door de bekende modefotograaf Mario Sorrenti.



  
Foto: Mango
Foto: Mango


Kapsel
Scarletts haren zijn voor de gelegenheid terug platinablond, de laatste maanden experimenteerde ze met tal van kleuren. Voor de lancering eerder deze week had de actrice haar coupe al weer veranderd, ze was toen lichtros en droeg een strakke kokerrok en chique blouse van Mango.



21-10-2009 om 22:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Ontwerpt Christian Lacroix binnenkort privé-vliegtuigen?

Ontwerpt Christian Lacroix binnenkort privé-vliegtuigen?




Het modehuis Christian Lacroix mag dan failliet zijn, de Franse ontwerper geeft de moed niet op. Integendeel, hij praat met sjeik Hassan bin Ali al-Nuaimi over een investering van 70 miljoen dollar in zijn modehuis.

In ruil daarvoor wordt Al-Nuaimi de grootste aandeelhouder. De sjeik weet wel waarom: hij wil het modehuis omtoveren tot luxemerk, dat ook paleizen, vliegtuigen en hotels maakt.

"Ik wil me niet toeleggen op mode, maar op een boel vrijetijdsactiviteiten zoals privé-vliegtuigen, hotels, luxejachten, paleizen en interieur. De focus wordt de heel exclusieve markt. We zullen zijn naam niet goedkoop verkopen."

Of de deal doorgaat is nog niet zeker. Daarover moet de Franse rechtbank zich uitspreken. Dat gebeurt eind deze maand.



21-10-2009 om 13:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!