Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

24-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschappers maken einde aan bad hair days

Wetenschappers maken einde aan 'bad hair days'


http://img203.imageshack.us/img203/8353/badhairdays.jpg



Het weer is verantwoordelijk voor ontelbare slechte kapsels, vrouwen spenderen fortuinen aan producten om hun kroezelhaar terug steil te maken. Maar de beste experts ter wereld, onder andere de wetenschapper die oren op muizen liet groeien, maken hier een einde aan met een nieuwe reeks producten.

Oor op muis
'No Frizz' werd ontwikkeld door Robert Langer, een chemisch ingenieur die enkele prestigieuze prijzen won met zijn medicijnen. Hij werd beroemd door een oor op een muis te laten groeien. "Als ik dat kon, moest ik zeker een middel kunnen maken dat kroezelend haar voorkomt." Hij ontwikkelde producten die je na het wassen en voor het drogen aanbrengt en beschermen tegen waterdruppels bij vochtig of nat weer die het doen kroezelen, golven of krullen. 

Huidige producten niet efficiënt
Om de basis van het probleem aan te pakken, bestudeerde zijn team het probleem van de reeds bestaande sprays en gels. Deze werkten allemaal met hetzelfde ingrediënt, silicone, om het haar te doen stoppen met kroezelen. Ze ontdekten dat dit niet efficiënt is en dat het haar er zwaar en vettig van wordt. Als je kapsel vochtig wordt, zet het in verschillende manieren uit en dat zorgt voor problemen. De sleutel is het vocht er uit te houden, dat doet silicone niet zo goed. 

Awards
'No frizz' werkt met het waterafstotende ingrediënt polyethyleen glycol en vormt een laagje over het haar. Je hebt de keuze tussen een spray of een crème, afhankelijk van de dikte van het haar. Je moet het elke dag aanbrengen, de prijs varieert tussen 6 en de 16 euro. Je kunt de producten al in de Verenigde Staten kopen, maar nog niet in Europa. Er wordt verwacht dat de lijn vanaf volgend jaar hier gelanceerd wordt. De lijn won verschillende beauty-awards in Amerika en de fabrikanten worden overspoeld met dankbetuigingen. "Kroezelend haar is het meest frustrerende van alle haarproblemen. Heel wat vrouwen stuurden mails dat dit product hun leven veranderd heeft."

Momenteel is professor Langer bezig met een product dat te steil haar behandeld. Hij ontwikkelde een tweede bestanddeel dat je haar voller maakt.




24-10-2009 om 11:38 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
23-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Heidi Klum slaat aan het ontwerpen

Ook Heidi Klum slaat aan het ontwerpen




Heidi Klum heeft als de zoveelste celeb aangekondigd dat ze zelf gaat ontwerpen. Gelukkig heeft het ex-topmodel en presentatrice van Project Runway al enige ervarig in de modewereld.

De kersverse mama lanceert samen met de merken Modern Vintage en Majestic Mills American een schoenencollectie. Die gaat ze later uitbreiden naar een kledingcollectie, strandkledij en zwangerschapsmode.

Trendy, met scherp kantje
Heidi zou erg betrokken geweest zijn bij het ontwerpen van de collectie, ze zette zelfs enkele van haar eigen ideeën op papier. De bedoeling was om weerspiegeling van de kast van Heidi te maken. De ontwerpen zijn erg vrouwelijk, met een trendy maar ook scherp kantje. De collectie zou in het begin van 2010 in de winkels hangen.



23-10-2009 om 16:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Paris Hilton jaagt op koopjes

Ook Paris Hilton jaagt op koopjes




Paris Hilton is rijk, Paris Hilton wil alleen maar merken, Paris Hilton kijkt nooit naar het prijskaartje. De eerste twee zijn misschien waar, maar het laatste alvast niet, of toch niet altijd.

Koopjesjacht
De blonde socialite ging gisteren op koopjesjacht in een winkel die gaat sluiten. Al doet ze dat dan wel op de Hilton-manier: niet enkele bloesjes, maar zoveel zakken vol rokken, jurken, jeansbroeken, shirts én accessoires dat haar grote SUV tjokvol zat.








En ja, zelfs Paris bekijkt het prijskaartje om te zien of ze een goede slag slaat. Kwatongen beweren dat zelfs Paris de gevolgen van de recessie voelt in haar portemonnee.

Haar villa
Maar dat lijkt niet meteen het geval te zijn. La Hilton leeft, shopt en drinkt er nog altijd op los. In haar Hollywood-villa valt vooral haar garderobe (met kleurcodes!) op. Verder berschikt ze over een privé-nachtclub en geheime doorgangen. Ook voor haar hondjes, Prada, Dolce en Marilyn Monroe is niets te veel. Paris liet voor hen een replica van haar villa bouwen, inclusief inboedel. "Ze zijn erg verwend", was haar enige commentaar.








22-10-2009 om 21:52 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nagellak voor iedere leeftijd

Nagellak voor iedere leeftijd


http://img243.imageshack.us/img243/1690/nagellak.jpg


Je nagels zorgen voor een fashion statement, maar welke kleur past bij je leeftijd? Wij zochten het voor je uit!

20 & 30

Jonge twintigers en dertigers kunnen volop experimenteren. Hun look vraagt nu eenmaal voor gedurfde combinaties. Deze winter zijn metallickleurtjes en glitters helemaal hot. Je vindt ze in het grijs, paars, blauw en bruin maar voor de echte durvers is er ook het pure zwart. Let er echter wel op dat je zwarte nagellak genoeg glans en indien mogelijk glitters bevat. Anders krijgt je look al snel een gothic-toets.
40 & 50

Wanneer je in de veertig of vijftig bent, begin je je al snel af te vragen of die ene nagellak niet wat overdreven is. Veel vrouwen vinden kleurige nagellak zelfs te opvallend en kiezen ervoor enkel hun teennagels van een kleurtje te voorzien. Toch is het helemaal geen schande om je vingernagels een leuk tintje te geven. Kies best voor donkerrode kleuren zoals bessen. Ook navyblauw is een echte hit, en oogt bovendien erg klassiek. Om je nagels extra vrouwelijk te maken, vijl je ze best in een amandelvorm en laat je ze iets langer.
60 & 70

Zestig- en zeventigjarige vrouwen verdoezelen hun handen liefst. Ze vrezen dat nagellak hun rimpels enkel meer extra in de verf zal zetten. Onzin, zo vinden Amerikaanse schoonheidsexperts. Hun tip? Breng iedere dag een beetje handcrème aan. Je rimpels zullen er niet door verdwijnen maar de glans van je huid wordt er prachtig door! Ook je nagels verdienen een extra plaatsje in de spotlights. Voor een elegante en flatterende look kies je best voor roze en nude-tinten. Heb je last van ouderdomsvlekjes op je nagels? Dan kan je ze voorzien van een bloedrood laagje nagellak. Je zal zien dat het je nagels zijn die spreken en niet de rimpeltjes op je handen!



22-10-2009 om 17:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ralph Lauren blijft modellen bewerken tot skeletten

Ralph Lauren blijft modellen bewerken tot skeletten





Vorige week laaide de discussie rond Ralph Lauren hoog op toen uitlekte dat het merk een reeds slank model onnatuurlijk mager had gemaakt met photoshop. Toen verzekerde Ralph Lauren dat het om een geïsoleerd geval ging, maar gisteren dook nog een bewerkte foto van een ander onmogelijk slank model op.

Taille onnatuurlijk smal
Deze keer gaat het om het model Valentina Zelyaeva, een slank meisje waarbij haar sleutelbeenderen al opvallend zichtbaar zijn. Maar dat was blijkbaar niet mager genoeg voor Ralph Lauren. Voor een campagne in het Australische Sydney maakten ze haar heupen en taille smaller dan haar hoofd, waardoor het erg onnatuurlijk overkomt. Het vreemde is dat het modemerk beide foto's, zowel het bewerkte als het oorspronkelijke beeld, op zijn website zette. Zo kon iedereen ze vergelijken. Het was de blog PhotoshopDisaster.blogspot.com die deze blunder ontdekte.

Skeletten als model
Ook de rimpeltjes in het truitje van Valentina zijn op onhandige wijze weggewerkt, waardoor het lijkt alsof je haar ribben door haar kledij kan tellen. Ralph Lauren zelf heeft nog geen commentaar op het beeld gegeven. Maar op dit moment veroorzaakt het een hele hetze op internet, met reacties als: "Waarom laten ze in de toekomst geen skeletten de kledij showen of zijn deze niet slank genoeg?", maar ook termen als alien en lelijk vielen.

Voorzorgen genomen
Vorige week ontstond er al controverse over een bewerkt beeld van het model Filippa Hamilton, waarbij ook haar hoofd groter was dan haar taille voor een camagne voor Ralph Lauren. Toen reageerde het merk: "Ralph Lauren staat al 42 jaar voor kwaliteit en integriteit. Na onderzoek hebben we ontdekt dat we verantwoordelijk zijn voor deze slecht bewerkte foto's die zorgen dat vrouwen zich onzeker over hun lichaam voelen. We pakken dit probleem aan en nemen onze voorzorgen dat het nooit meer zal gebeuren."



22-10-2009 om 16:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson gaat eighties voor Mango

Scarlett Johansson gaat eighties voor Mango


Foto: Mango



Actrice Scarlett Johansson gebruikt weer al haar troeven om de herst/wintercollectie van kledingketen Mango te promoten. Het resultaat zijn erg sexy beelden met een eighties look.


Eighties
Voor zijn nieuwste collectie liet Mango zich duidelijk inspireren door de eighties. De pronkstukken zijn een grijze minijurk, een lederen ceintuur en sandalen met veters. Voor de rest bestaat de lijn uit  veel donkere jurkjes in verleidelijke stoffen. De foto's werden genomen door de bekende modefotograaf Mario Sorrenti.



  
Foto: Mango
Foto: Mango


Kapsel
Scarletts haren zijn voor de gelegenheid terug platinablond, de laatste maanden experimenteerde ze met tal van kleuren. Voor de lancering eerder deze week had de actrice haar coupe al weer veranderd, ze was toen lichtros en droeg een strakke kokerrok en chique blouse van Mango.



21-10-2009 om 22:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Ontwerpt Christian Lacroix binnenkort privé-vliegtuigen?

Ontwerpt Christian Lacroix binnenkort privé-vliegtuigen?




Het modehuis Christian Lacroix mag dan failliet zijn, de Franse ontwerper geeft de moed niet op. Integendeel, hij praat met sjeik Hassan bin Ali al-Nuaimi over een investering van 70 miljoen dollar in zijn modehuis.

In ruil daarvoor wordt Al-Nuaimi de grootste aandeelhouder. De sjeik weet wel waarom: hij wil het modehuis omtoveren tot luxemerk, dat ook paleizen, vliegtuigen en hotels maakt.

"Ik wil me niet toeleggen op mode, maar op een boel vrijetijdsactiviteiten zoals privé-vliegtuigen, hotels, luxejachten, paleizen en interieur. De focus wordt de heel exclusieve markt. We zullen zijn naam niet goedkoop verkopen."

Of de deal doorgaat is nog niet zeker. Daarover moet de Franse rechtbank zich uitspreken. Dat gebeurt eind deze maand.



21-10-2009 om 13:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Japanse first lady draagt mooiste jeans

Japanse first lady draagt mooiste jeans





Michelle Obama is niet langer de meest modebewuste presidentsvrouw. Nu zijn de ogen van de modewereld gericht op de vrouw van de Japanse premier Miyuki Hatoyama. Ze kreeg de award van de celeb met de mooiste jeans.


Stijlvol maar vernieuwend
Hoewel de vrouw van premier Yukio Hatoyama 66 jaar is, won ze de prijs van de 'Best Jeanist' omdat ze deze broek op een stijlvolle maar vernieuwende manier draagt, aldus de Japanse 'Jeans Associatie'. "Ze is degene die het best de ziel van jeans vertegenwoordigd. Het is een vernieuwende, sterke en energieke vrouw." Miyuki nam deze prijs op de Japanse Fashion Week in ontvangst, ze zei er heel blij mee te zijn.



Miyuki Hatoyama (rechts) neemt haar prijs in ontvangst.
Miyuki Hatoyama (rechts) neemt haar prijs in ontvangst.


Aliens
De Japanse first lady haalde vorig jaar de internationale pers toen ze in haar biografie bekende dat ze ooit ontvoerd werd door aliens, dat meldt het persagentschap Reuters. Twintig jaar geleden zou haar ziel in een driehoekige UFO naar Venus hebben gereisd.



21-10-2009 om 10:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dragen we straks Zweedse klompen?

Dragen we straks Zweedse klompen?






Worden de nieuwste Manolo Blahniks' straks ingeruild voor een paar Zweedse klompen? Als het van Sarah Jessica Parker in de nieuwste Sex and the City film afhangt, wel. Niet enkel op de fset draagt ze de hippe gezondheidsschoenen, ook privé lijkt ze graag mee te pronken. 

Succes
De Swedish Hasbeens zijn aan een opmars bezig. Twee jaar na hun opstart, zijn ze al in 14 landen te verkrijgen. In thuisland Zweden en in Amerika vliegen de hippe klompen het meest over de toonbank.

Hype
De publiciteit die Sarah Jessica Parker nu maakt voor de eco-vriendelijke schoen, is niet te onderschatten. Zo maakte ze eerder al Manolo Blahnik en de Ugg boots tot gegeerde schoenen. Zodra de tweede Sex and the City film te zien is, zal de hype pas echt ontploffen, zo verwachten ze bij de Swedish Hasbeens.






Ontstaan
Het bedrijf maakt eco-vriendelijke schoenen en tassen uit onbewerkt leer in jaren '70 stijl. De Hasbeens ontstonden toen oprichtster Emily Blixt een paar honderden klompen vond in een oude klompenfabriek. Ze verwerkte de degelijke klompen tot meer hippere en comfortabele schoenen. Intussen zijn de modellen wereldwijd al in 170 winkels te koop. Dit seizoen wordt trouwens voor het eerst een herfst/wintercollectie verkocht.



20-10-2009 om 10:28 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
19-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox trekt kleren uit voor Ronaldo en co

Megan Fox trekt kleren uit voor Ronaldo en co


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/10/14/737213/megan-fox-trekt-kleren-uit-voor-ronaldo-en-co_1_515x0.jpg


Megan Fox is het nieuwe gezicht van de ondergoed- en jeanscampagne van Emporio Armani. Ze wordt daarmee de vrouwelijke sidekick van Ronaldo, die eerder al bekend raakte als het mannelijke model voor Armani zijn ondergoedcampagne.

Megan Fox en Ronaldo volgen daarmee Victoria en David Beckham op. Of de twee even pikante foto's zullen voortbrengen als de Beckhams blijft voorlopig de vraag. De foto's werden afgelopen weekend alvast ingeblikt in Los Angeles.


19-10-2009 om 02:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Vuitton ontwerpt tas tegen moedersterfte


Louis Vuitton ontwerpt tas tegen moedersterfte


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/LouisVuitton.jpg?t=1255782502


Louis Vuitton heeft samen met het topmodel Naomi Campbell een tas ontworpen voor het goede doel. De opbrengst van de peperdure handtas gaat integraal naar White Ribbon, een organisatie die zich inzet om de moedersterfte tijdens de zwangerschap tegen te gaan.

Campbell koos samen met ontwerper Marc Jacobs voor een simpel, vierkant model met het bekende LV-monogram op gedrukt. De tas kost zo'n 1900 euro en wordt in 49 internationale winkels verkocht. De gehele opbrengst gaat naar White Ribbon, de organisatie die moedersterfte bestrijdt.




18-10-2009 om 12:39 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
16-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ordinaire Jordan schrijft boek met mode- en stijltips

Ordinaire Jordan schrijft boek met mode- en stijltips




Katie Price, ook bekend als het glamourmodel Jordan, gaat een boek met stijltips lanceren. Een nogal vreemde keuze, want ze staat niet meteen bekend als een toonbeeld van stijl en elegantie. Zou jij haar tips aanvaarden? 

Stijl?
Katie Price staat bekend om haar eeuwige té bruine kleurtje. Onlangs droeg ze een jurk met zwart korset waaruit haar borsten leken te barsten met een rok gemaakt van pauwenveren. Ze droeg twee brede armband, gigantische oorbellen en een opvallende ring. Ze maakte het vloekende geheel af met een paar blauwe suède schoenen, die nergens bij leken te passen. Met haar alter ego Jordan, het glamourmodel, werd ze bekend dankzij haar minisculeoutfits. 

Tips
Haar boek dzal haar stijl over de jaren heen behandelen. Ze geeft tips hoe de Jordan-look te creëren. Maar ze helpt je ook bij het kiezen van de perfect bruidsjurk, geeft make-uplessen en raad bij plastische chirurgie. Ze deelt ook enkele pittige details over haar privéleven.

Katie deelt tien haar stijlgeboden met haar fans:
1) Alles moet bij elkaar passen
"Ik kies mijn diamanten zodat ze passen bij mijn look. Roze juwelen draag ik bijvoorbeeld nooit bij een blauwe outfit. Ik heb wel een setje dat bij alles past. "

2) Wees niet bang 
"Ik draag felle kleuren omdat ik vindt dat dit een positieve persoonlijkheid uitstraalt. Maar soms als ik me te dik voel, kies ik voor zwart, omdat dit een afslankend effect heeft."

3) Verzorgen
"Ik verzorg mezelf goed. Ik zou nooit de deur uitgaan met een gescheurde nagel"

4) Comfortabel
Jordan staat bekend voor haar strakke outfits, maar ze draagt graag gemakkelijke kledij. "Als ik vrienden op bezoek krijg, vraag ik dat ze een training meenemen, zodat ze iets comfortabel kunnen aantrekken wanneer ze arriveren. "






5) Pijn lijden
"Op mijn huwelijk droeg ik een groot haarstuk, het woog ontzettend zwaar, maar het was de pijn wel waard."

6) Geen modeslaaf
"Ik verpersoonlijk een outfit altijd door er diamantjes op aan te brengen"

7) Geef niet om het weer
"In mijn hoofd is het altijd warm en zonnig. Ik draag steeds luchtige kledij en zet de verwarming dan wat hoger."

8) Zelfvertrouwen
"Als ik naar Beyoncé kijk, denk ik altijd dat ik zoiets nooit zou durven dragen met zo'n rond figuur. Maar ze hebben zoveel zelfvertrouwen dat ze er fantastisch uitzien."

9) Spiegel
"Alle vrouwen moeten voor ze de deur uitgaan in de spiegel kijken, vanuit alle hoeken. Ordinaire types denken waarschijnlijk dat mensen naar ze staren omdat ze er sexy. Maar laat de spiegel je weer met je voeten op de grond zetten. "

10) Niet duur
"Je hoeft geen fortuinen te spenderen aan een mooie outfit, je vindt bij grote ketens ook mooie spullen."



16-10-2009 om 17:35 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes showt nieuwe collectie Victoria's Secret

Doutzen Kroes showt nieuwe collectie Victoria's Secret




Victoria's Secret heeft een nieuwe collectie gelanceerd, en dat zullen we geweten hebben. Het lingeriemerk sloot twee jaar geleden een miljoenenovereenkomst met het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes, en zij mag nu de nieuwe collectie showen.

"Je moet charisma hebben op de catwalk én in lingerie", zegt de 24-jarige zelfverzekerd. Over dat charisma hebben wij in elk geval niet te klagen...(br.hln)



16-10-2009 om 15:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ralph Lauren ontsloeg graatmager model wegens te dik


Ralph Lauren ontsloeg graatmager model wegens "te dik"




Filippa Hamilton, het reeds magere model waarvan haar foto bewerkt werd door Ralph Lauren, zegt dat ze ontslagen werd door het modemerk omdat ze te dik was.


Maatje 38
Vorige week veroorzaakte een bewerkte foto van Filippa Hamilton voor Ralph Lauren veel ophef omdat haar heupen zo onnatuurlijk smal leken. "Ralph Lauren ontsloeg me omdat ik te dik was, ze zeiden dat ik te zwaar was om in hun kledij de passen." Filippa heeft maatje 38, ze vindt de gebeurtenis zo verontrustend omdat ze al lang voor het bedrijf werkte. "Ik poseer al sinds mijn 15de voor het merk. Dus ik beschouwde de mensen daar als familie. In april kreeg ik mijn ontslag, voordat de bewerkte foto's gepubliceerd werden. Toen ik achteraf de beelden zag, herkende ik mezelf niet, zo extreem mager was ik. Dit stemt me droevig, deze beelden geven geen goed voorbeeld. Jonge vrouwen of meisjes die dit bekijken, zullen denken dat zo'n lichaam normaal is."





Gezond rolmodel
Volgens Ralph Lauren zijn de beweringen van het model niet waar. "Het contract werd stopgezet omdat ze niet voldeed aan verwachtingen. Het was niet de bedoeling dat deze foto verspreid zou worden, maar door een fout gebeurde dit toch", aldus een verklaring van het merk. Filippa Hamilton: "Ralph Lauren moet zich excuseren aan alle Amerikaanse vrouwen. Ik ben heel trots op mijn uiterlijk en een rolmodel moet er gezond uit zien."



16-10-2009 om 12:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijlgeheimen van de meest trendy vrouwen ter wereld


Stijlgeheimen van de meest trendy vrouwen ter wereld


Rechts: Carine Roitfeld.



De modeweken draaien natuurlijk om de ontwerpers en de catwalks, maar het is ook de plek waar fashionista's elkaar ontmoeten. De drie belangrijkste moderedactrices van de wereld Anna Dello Russo (Vogue Japan), Carine Roitfeld (Vogue Frankrijk) en Sophie Neophitou (de Amerikaanse Harpers Bazaar) bewezen er dat ze terecht stijlkoningen zijn. Ze weten hoe ze zich naar hun figuur moeten kleden en uniek te zijn. We bestudeerden hun looks tijdens de shows in Milaan en Parijs en haalden daar hun stijlgeheimen uit.

Anna Dello Russo
Zij is niet verlegen om kleur en houdt ervan om te breken met de regels. Vaak bestaat haar look uit een eenvoudige jurk, waarbij ze veel aandacht besteedt aan de accessoires. Ze kiest vaak een sombere kleur, maar maakt de outfit leuker met frivole accessoires. Ook durft ze oude spullen te dragen, ze is bijvoorbeeld trouw aan sandalen van Yves Saint Laurent van enkele seizoenen geleden en heeft ze in alle kleuren. Als je iets hebt waar je echt gek op bent, is het de moeite om dit kledingstuk in verschillende kleuren te kopen.



Carine Roitfeld
Carine Roitfeld


Anna is dol op transparante stoffen, ze leert vrouwen te experimenteren met stoffen. Kies voor een kanten jurkje of blouse, maar draag er een singlet of een onderjurkje onder om het minder pikant te maken. Anna koos op de Fashion Week voor een gouden jurk, zo bewijst ze dat deze kleur niet alleen 's avonds kan. Je kan dit iets subtieler kopiëren door een gouden riem te dragen of voor een gouden blouse te kiezen onder een blazer.

Carine Roitfeld
Ze heeft een erg nette kledingstijl. In de winter draagt ze steeds een erg opvallende mantel en ultrahoge hakken. Kies je voor een uitgesproken jas, hou  dan de rest van je outfit eenvoudig. Daarnaast durft ze klassieke stukken te combineren met meer trendy kledij, voor een moderne twist. Ze bewijst ook dat elke vrouw een zwarte hemdjurk nodig heeft. Combineer met een opvallende ketting en kniehoge laarzen en je valt meteen op. De Franse moderedactrice zweert ook bij minihandtassen, hoe trendy de oversized exemplaren ook zijn.




Sophia Neophitou
Sophia Neophitou



Sophia Neophitou
Als de creatief directeur van het Amerikaanse modeblad Harpers Bazaar en eindredactrice van de stijlbijbel 10 is Sophia Neophitou altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Haar stijl valt het best te omschrijven als de 'sexy rocklook'. Ze draagt vaak lederen motorjassen en combineert ze met een stijlvolle, strakke rok, voor een vrouwelijke look. Als je een zwarte outfit draagt, durf dan te experimenteren met je accessoires als schoenen en handtassen. Ook weet ze perfect bij haar figuur past. Ondanks haar rondingen zal ze nooit dikker lijken dan ze is. Ze draagt wel strakke jurken, maar combineert dit met een jasje dat de juiste probleemgebieden verdoezelt. Sophia durft ook een mannenjasje of andere unieke stukken aan te trekken, zodat ze steeds origineel voor de dag komt.



16-10-2009 om 10:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's van zwartgeverfd model in Vogue zorgen voor ophef

Foto's van zwartgeverfd model in Vogue zorgen voor ophef


Foto: Vogue.



De Franse editie van modemagazine Vogue is nooit verlegen geweest om controverse. Onlangs publiceerde het blad nog foto's van zogezegd zwangere modellen die rookten en kussende vrouwen waarbij bloed uit hun mond liep. Nu zou het Vogue volgens sommigen te ver zijn gegaan door een blank model zwart te verven.

Lara Stone

In de oktobereditie van de Franse Vogue poseert het Nederlandse model Lara Stone, met een zwartgeverfd gezicht en lichaam. Hoofdredactrice Carine Roitfeld zorgde zelf voor de styling van de shoot. Het nieuws verspreide zich razendsnel op internetfora en modewebsites. Bloggers verwijten Roitfeld en fotograaf van ongevoeligheid doordat ze de huidskleur van het model veranderden.



Foto: Vogue.
Foto: Vogue.


Beledigend op alle vlakken
"Het zwart schilderen van de huid van blanke mensen voor het entertainment van anderen is beledigend op alle vlakken. Hoewel Frankrijk niet dezelfde geschiedenis kent als Amerika, waar het onderwerp uiterst gevoelig is, bewijst dat de hoofdredactrice dat ze geen enkel gevoel voor tact heeft", aldus de Amerikaanse bloggende fashionista Jezebel.

Tactloos
Dominique Sopo, vertegenwoordiger van de Franse organisatie SOS Racisme zegt dat deze shoot niet racistisch is, maar zeker wel tactloos. "Als het doel een artistieke foto was en niet om een blank meisje als een zwarte te laten doorgaan, hadden ze toch beter moeten weten. Zwarten mochten lang hun lichaam in het openbaar niet tonen en deze beelden herinneren daar weer aan." De woordvoerder van de Franse Vogue verdedigt zich door te zeggen dat het magazine zich van geen kwaad bewust was.

Het is niet de eerste keer dat het zwart verven van mensen voor ophef zorgt. Vorige week nog moest een Australtische komiek zich verontschuldigen voor een scetch waarbij blanke zangers de Jackson 5 imiteerden door hun gezicht zwart te verven.




15-10-2009 om 11:44 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
14-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.String met parels hit in Amerika

String met parels hit in Amerika





Liefhebber van parels? Dan komt de Bracli-string als geroepen. Het kruis is volledig vervangen door parels en geeft volgens de dragers, een aangenaam en uiterst sexy gevoel. In Amerika kent de string groot succes.






Massage
In de serie Sex and the City werd de sexy string gedragen door één van de personages. Ook in de Playboy kreeg de lingerie lovende kritieken. Het ding lijkt niet gemaakt voor je dagelijks comfort want het kruis werd volledig vervangen door parels. Al heeft dat dan weer andere opwindende voordelen... 

Body
Lijkt een simpele string wat te gewoontjes, dan biedt de body nog meer fraais. Ook deze  is afgewerkt met parels. Alle stuks worden met de hand gemaakt in Franse kant.







14-10-2009 om 18:12 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy baby's dragen Dior of Cavalli

Trendy baby's dragen Dior of Cavalli





Blitse jurkjes met lovertjes, Fendi sjaaltjes of jasjes van Dior zijn tegenwoordig even gegeerd bij de baby's. In Engeland lijkt die baby-modetrend flink in opmars. Daar gaan heuse personal shoppers op zoek naar exclusieve plunjes voor je ukje.







Carrière

Ware fashionista's wiens baby er even flitsend hoort uit te zien als de Vuitton handtas dat ze meezeulen, doen beroep op de personal babyshoppers. Meestal zitten de dames er warmpjes in en hebben ze het te druk met hun carrière om nog voor de kleine de mooiste outfits te gaan zoeken.







Accessoires

Vooral in Londen doen de personal shoppers gouden zaken. "De moeders geven uiteindelijk meer uit aan hun baby's dan aan zichzelf", vertelt een Engelse styliste. "Opmerkelijk is ook dat zelfs driejarigen al goed weten wat ze willen. Vooral meisjes zijn daar snel in. En het stopt niet bij de kleding. Zelfs lederen handtassen, diamanten juwelen, knuffels, designerschoenen en chique zuigflessen, zijn gegeerd". 







Celebs

Trendsetters op dit vlak zijn de kleintjes van enkele celebs als Suri Cruise en Zahara Jolie-Pitt. Regelmatig duiken ze op in de magazines met dure outfits van belangrijke ontwerpers. Die voorbeelden werken duidelijk inspirerend bij de huidige mama's.








14-10-2009 om 12:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma McLaren wordt het nieuwe gezicht van Vero Moda


Emma McLaren wordt het nieuwe gezicht van Vero Moda


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/emma-mclaren.jpg?t=1255429621


Emma McLaren wordt vanaf nu het nieuwe gezicht van het Deense merk Vero Moda. Na samenwerkingen met de ervaren modellen Gisele Bündchen en Erin Wasson, opteert de keten deze keer voor jeugdigheid en vernieuwing.

De Britse Emma McLaren is een van de meest populaire modellen van het moment. Ze werd 4 jaar geleden ontdekt wanneer ze slechts 14 jaar oud was. Ondertussen siert zij campagnes voor diverse ontwerpers en werkt ze voor diverse agentschappen.

In 2008 raakt haar reeds beloftevolle carrière pas echt gelanceerd. Emma McLaren loopt dan in Londen haar eerste défilé voor de herfstcollectie van de Engelse ontwerpers Ashley Isham en Allegra Hicks. Vervolgens wordt ze gefotografeerd door Bruno Ripoche voor de Engelse Marie Claire en verschijnt ze in de Glamour UK.

In datzelfde jaar neemt Emma ook deel aan de Fashion Week in New York waar ze shows loopt voor Donna Karan, Erin Fetherston, Diane Von Furstenberg en Marc Jacobs. Ze sluit hierna ook nog de show af van Bottega Veneta tijdens de presentatie van diens lentecollectie in Milaan. De merken Jil Sander, Christian Dior, Givenchy en Lanvin gingen voor Vero Moda reeds met haar in zee.  (br.she)



13-10-2009 om 14:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh draagt lederen outfit en stiletto's op schoolfeest

Posh draagt lederen outfit en stiletto's op schoolfeest





Fashionista Victoria Beckham doet er alles aan om nooit gefotografeerd te worden met een modeblunder. Deze week droeg ze een lederen outfit ter waarde van 12.000 euro voor het schoolfeest van haar zoon, wat zelfs voor Posh overdreven is. 





Lederen outfit
Tussen de andere ouders die gewone t-shirts en shorts droegen, viel Posh op met een jasje van Balmain van meer dan 7.000 euro, een lederen broek van 1.000 euro ontworpen door DSquared, torenhoge Yves Saint Laurentstiletto's van 500 euro en een gouden Rolex met een waarde van meer dan 3.000  euro. Hoewel ze met deze outfit zeker trendy leek, was haar outfit wat overdreven.




Trendy jasje
Het was niet de eerste keer dat de modeontwerpster dit trendy jasje met epauletten droeg, ze werd er in april ook mee gespot op de vlieghaven in LA. Stylistes wereldwijd prijzen dit kledingstuk omdat het je afslankt.



13-10-2009 om 12:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!