Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

26-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rood haar kent ongezien succes


Rood haar kent ongezien succes


 


De crisis stijgt ons letterlijk naar het hoofd. De verkoop van doe-het-zelf haarkleuringsmiddelen groeit zienderogen. En met de economie stevig in het rood, blijken felle kleuren voor onze lokken uiterst populair.

Dure kapper
Cosmeticabedrijven zien de verkoop van haarkleuringen stijgen, want supermarkten dienen de haarverfkitjes wel zeer snel bij te vullen. Volgens analysten besparen heel wat dames op de kosten van de dure kappers en gaan ze liever zelf aan de slag.

Rode hype
De kleuren mogen alvast opvallen. Vrouwen kiezen daarbij steeds meer voor rode lokken. De beautytrend van vorig jaar, zet zich nog meer verder. Alle tinten van rood zijn aangewezen, dat blijkt uit de looks van de modellen op de catwalks en de celebs. Neem nu Scarlet Johansson, die onlangs nog haar blonde lokken inruilde voor rode exemplaren.






Pit
In tijden van crisis, is het niet verwonderlijk dat er meer gekleurd wordt. Niets is zo makkelijk en verheugender als een tripje naar de kapper of supermarkt voor een nieuw kleurtje. Wie zich te gewoontjes voelt, gaat voor rood. Wil je meer pit, ga je voor blond. Wil je serieus genomen worden, ben je beter af als brunette. Zelfs mannen zouden er hoe langer hoe minder afkerig tegen staan.

Assertiever
Haarkleuren werkt psychologisch: zelfs al lijkt de wereld te vergaan en raak je de pedalen kwijt, over de kleur van je haar heb je zelf nog iets te zeggen. Bekijk het als een simpele en efficiënte vorm van assertiviteit: focus je op wat je kan veranderen, eerder dan op wat je niet kan wijzigen. Bovendien is het een goedkope manier om je looks te 'updaten'. Met een nieuw kleurtje kan je er instant jonger uitzien, zonder daarmee diep in de geldbeugel te moeten tasten.



Scarlet Johansson
Scarlet Johansson



De lipsticktheorie lijkt daarmee nog maar eens bevestigd. Deze zegt dat in tijden van crisis, er meer cosmetica wordt verkocht.



26-04-2009 om 14:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dita Von Teese showt nieuwe Wonderbra


Dita Von Teese showt nieuwe ontwerpen Wonderbra


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/dita-von-teese.jpg?t=1240590332
Foto: Wonderbra
 

Dita Von Teese heeft haar nieuwste lingerielijn voor Wonderbra klaar. Deze koningin van het burleske showt natuurlijk zelf haar sexy ontwerpen met retrolook.

Retrostoffen
De laatste nieuwe collectie van Dita Von Teese voor Wonderbra bestaat uit stoffen uit de jaren '40 en '50 en doet qua ontwerp erg denken aan haar vorige lingerielijn voor het merk. In het nieuwste gamma zitten jarretelles, slips en beha's.



Foto: Wonderbra
Foto: Wonderbra



Vrouwelijkheid omarmen
Dita draagt haar eigen ontwerpen vaak en zegt dat ze ontzettend makkelijk zitten. Haar werk voor Wonderbra is een droom die werkelijkheid werd: "Ik wilde altijd al lang iets met lingerie doen. Ik vind het belangrijk dat ik dingen maak die ik zelf zou willen dragen. Mijn doel is om in elke vrouw haar seksuele kracht naar boven te brengen. Ik vind het helemaal niet seksistisch wat ik doe. Met mijn ontwerpen moet je geen mannen verleiden, maar je eigen vrouwelijkheid omarmen."










26-04-2009 om 13:53 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe draag je een witte broek?


Hoe draag je een witte broek?


http://heramus1.googlepages.com/ann.jpg/ann-full;init:.jpg



Met de intrede van de zomer staan we te popelen om die witte broeken terug uit de kast te halen. Toch blijven we vaak vertwijfeld achter. Maakt deze broek me nu niet extra dik? En zien mensen mijn onderbroek niet? Om al deze stijlfiasco's te voorkomen, sommen wij enkele handige tips op om de witte broek gracieus te dragen.

Ben je klein en zwaarder van model? Dan is een te wijde broek geen optie voor je. Ga daarentegen voor een broek met rechte pijpen in een stevige stof zoals jeans. Hierdoor behoudt je lichaam zijn stevige vorm en gaat het niet uitzakken in je broek. Kies voor een kleurrijke tuniek bovenop zodat je probleemzones, je buik en billen, bedekt blijven.

Kleine slanke vrouwen kunnen wel voor de wijde broek kiezen. Een hoge hak en hoge taille zorgen voor een verbluffend modern en gesofistikeerd resultaat. Bovendien doen ze je langer lijken. Je kan deze broeken met een aansluitend truitje of bloesje combineren.

Witte bandplooibroeken zijn uitermate geschikt voor lange slanke vrouwen. Ze maken je iets dikker en voller van figuur waardoor je het 'panlat'effect vermijdt.  (br.she)



26-04-2009 om 09:28 geschreven door fashionista


» Reageer (4)
25-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extreme kapsels zijn in, zo ga je zelf aan de slag


Extreme kapsels zijn in, zo ga je zelf aan de slag



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/lady-gaga.jpg?t=1240580926
Lady Gaga met haarstrik.
 


Big hair is helemaal in. Denk aan de strik van Lady Gaga, hoe extremer, hoe beter. Dit kapsel is niet meteen geschikt voor elke dag, wel ideaal voor een avondje uit. We geven jullie enkele tips zodat je het zelf kan creëren.



'Big hair' bij Prada.
'Big hair' bij Prada.



Catwalk
Het begon allemaal op de catwalk, bij Prada en YSL zagen we voor de lentecollecties grote dotjes pal op het hoofd, hanenkammen en chignons met extra veel volume. Celebs zijn helemaal wild van deze trend, meldt styletoday.net. Zowel Lady Gaga en Beyoncé gaan voor kapsels met extra veel volume bovenaan op het hoofd. Je collega's zullen misschien wat raar opkijken als je plots met een haarstrik op kantoor komt opdagen, maar zo'n extreme coupe is wel het uitstekende partykapsel.

Chignon
Het makkelijkste zelf te maken kapsel is de chignon met volume. Daarvoor moet je je lokken strak schuin naar achteren kammen. Zet je haar onopvallend vast in een twist met speldjes. Heb je van nature geen weelderige bos haar, gebruik dan een haarstukje. Gebruik flink wat haarspray om alles goed te fixeren.







Dotje

Maak een hoge paardenstaart die pal op je hoofd staat. Vervolgens draai je een dotje dat je vast steekt met speldjes. Voor extra glans kun je de Diamond Gloss spray van Nivea gebruiken, zo heb je meteen een glamoureuze look. Ook hier kun je weer vals spelen met een haarstukje als je haar te kort of te dun is.

Strik
Echte durvers gaan voor de strik van haar als bij Lady Gaga. Niet eenvoudig om te creëren, maar je maakt er wel meteen een statement mee. Hier zie je hoe je het zelf kan maken. Let wel dat je je make-up eenvoudig houdt, anders wordt je look te druk.









25-04-2009 om 03:16 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
24-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom we houden van designkledij


Waarom we houden van designkledij


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/button.jpg



We worden helemaal warm vanbinnen als we de nieuwste collectie van Chanel zien en lijken het noorden te verliezen bij het aanzicht van de nieuwste Louboutin-schoenen. Een paar honderd euro geven we graag uit om dat ene designstuk in huis te halen. Maar waarom zijn we eigenlijk zo geobsedeerd door designkledij en accessoires?

Wanneer we ons hullen in merkkledij eigenen we onszelf een hogere status toe dan mensen die identiek dezelfde kledij dragen maar zonder logo. Buitenstaanders aanzien merkkledij als een teken van succes en zelfs vertrouwen. Wanneer proefpersonen gevraagd wordt een geldbedrag te verdelen tussen iemand met merkkledij en iemand met identiek dezelfde kledij zonder logo, zal degene met de merken zienbaar meer geld toegestopt krijgen. Dat blijkt uit een onderzoek van de psychologen Marijn Meijers en Rob Nelissen van de Universiteit van Tilburg.

Volgens de onderzoekers gedragen mensen zich als pauwen. Hoe meer luxe we hebben, hoe meer we het willen etaleren. En net als bij pauwen is degene met de mooiste veren de populairste. (br.she)



24-04-2009 om 20:37 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Must-have accessoires voor de lente


Must-have accessoires voor de lente






Accessoires zijn de goedkoopste manier om een oude outfit weer helemaal trendy te maken. En deze lente mogen accessoires opvallen in kleur, design en grootte. Voor één keer geldt de leuze 'less is more' dus niet.

Geel
Paars was de winterkleur, maar deze zomer heeft geel het overgenomen. Als je niet genoeg moed hebt om een gele jurk te dragen, kun je je outfit opleuken met gele accessoires. Kies voor een gele handtas of opvallende riem.




Handtas van asos.com.
Handtas van asos.com.




Multifunctioneel
De economische crisis heeft ook ervoor gezorgd dat designers handtassen multifunctioneel maken. Zowel Yves Saint Laurent als L.A.M.B ontwierpen een stijlvolle clutchhandtas die omgevormd kan worden tot een oversized tas voor het werk.

Aandacht naar de nek
Ook grote, lange kettingen zijn weer helemaal hot dit seizoen. Hier geldt: hoe groter, hoe beter. Met een ludiek accent als vogels, bloemen en felle kleuren zit je helemaal goed. Maar let dan wel dat je de rest van je accessoires hier op afstemt, kies voor subtielere dingen in dezelfde kleur.



Ceintuur met strikje van La Redoute.
Ceintuur met strikje van La Redoute.



Taille benadrukken
Draag een brede, kleurrijke ceintuur in zijde of leder, die je taille mooi in de verf zet. Ook hiermee kun je je outfit wat speelser maken met details als strikjes. Heb je nogal een kort bovenlichaam, dan blijf je beter ver weg van dit accessoire.

Bloemenkapsel
Wat je haar betreft, zit je met bloemen altijd goed. Experimenteer eens met een diadeem, haarband, sjaaltje, speldjes of zelfs hoedje met bloemen. Ook met felle kleuren en metallic details zit je goed.

Polsen
Spendeer genoeg aandacht aan je armbanden. Durf te experimenteren met verschillende materialen en kleuren aan één pols. Ze maken je blazer of gilet plots helemaal trendy, zorg er wel voor dat ze genoeg aandacht krijgen door je mouwen op te rollen.



24-04-2009 om 15:24 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit Peter Copping volgt Theyskens op bij Nina Ricci


Brit Peter Copping volgt Theyskens op bij Nina Ricci


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/23/450873/brit-peter-copping-volgt-theyskens-op-bij-nina-ricci_7_235x280.jpg



De Britse ontwerper Peter Copping volgt de Belg Olivier Theyskens op als artistieke leider bij het modehuis Nina Ricci.

Copping is lange tijd een nobele onbekende gebleven in de modewereld. Afgestudeerd aan het Royal College of Art and Central Saint Martins werkte hij enkele jaren voor Sonia Rykiel, daarna werd hij onder de arm genomen door Marc Jacobs om hem te helpen bij de collecties voor Louis Vuitton. De nieuwe benaming bij Nina Ricci is de eerste grote benoeming voor Copping.

"Het is een merk met een leuke geschiedenis. Ik hou van Franse mode en Nina Ricci is een erg Frans huis dat zeer nauw aansluit bij de dingen waar ik zelf van hou", aldus Copping. De nieuwe creatief directeur is nu volop bezig een capsulecollectie voor het modehuis te ontwikkelen. De eerste echte modeshow zou pas volgend jaar maart verwacht worden. (br.she)




24-04-2009 om 11:35 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannenzweet moeilijker te verdoezelen


Mannenzweet moeilijker te verdoezelen



http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/23/450923/mannenzweet-moeilijker-te-verdoezelen_7_235x280.jpg


Mannenzweet is intenser dan dat van een vrouw, ze hebben dan ook een aangepaste deodorant nodig. Dat blijkt uit een onderzoek van het Duitse beautybedrijf Symrise.

Vrouwentranspiratie is makkelijker te verdoezelen dan dat van een man. De nieuwste deodorants maken niet langer gebruik van een sterk parfum om zweet te verdoezelen, maar kiezen voor geuren die de perceptie van zweet opheffen. Bij mannen is er echter een volledig andere productsamenstelling nodig om hun okselgeur op te heffen dan bij vrouwen.

Symrise stelde daarom een lijst op met alle afzwakkende stoffen, gegroepeerd per geslacht. Ze hopen daardoor efficiëntere deodorants te kunnen produceren.  (br.she)




24-04-2009 om 11:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dries Van Noten gelauwerd door Amerikanen


Dries Van Noten gelauwerd door Amerikanen


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/23/451016/dries-van-noten-gelauwerd-door-amerikanen_7_235x280.jpg



De Belgische ontwerper Dries Van Noten heeft door het Amerikaanse Fashion Institue of Technology (FIT) de 'Couture Council Award for Artistry of Fashion 2009' gekregen.

"Ik ben zeer blij met deze award van het Fashion Institute, want het gaat over de artistieke kwaliteit van mode, wat voor mij een van de belangrijkste dingen is. Het is een erkenning van het vakmanschap, de kleuren en de stoffen die ik creëer", vertelt Van Noten.



http://images.nymag.com/images/2/daily/fashion/08/05/27_dries_lgl.jpg



De Amerikanen lopen alvast warm voor Van Noten's werk. "Zijn ongelooflijke gevoel voor kleur, patronen en versiering en zijn zoektocht naar de beste vaklui ter wereld die echt kunnen uitvoeren wat hij wil, is buitengewoon. Ik denk dat zijn kleren een belangrijke bijdrage geleverd hebben aan de geschiedenis van de hedendaagse mode."



24-04-2009 om 09:40 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
23-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viktor & Rolf ontwerpen operakostuums


Modeontwerpers Viktor & Rolf ontwerpen operakostuums


http://img12.imageshack.us/img12/4218/viktorrolf.jpg



De Nederlandse modeontwerpers Viktor & Rolf zullen speciaal voor de première van het operastuk 'Der Freischutz' alle operakostuums ontwerpen. In de kledij is alvast meer dan 1 miljoen Swarovski kristallen verwerkt.



  http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/22/450328/modeontwerpers-viktor-rolf-ontwerpen-operakostuums_7_235x280.jpg


De kledij valt op door zijn kleurrijke, dramatische looks. Voor het design baseerden Viktor & Rolf zich op enkele oude, komische strips. Zo krijgen de solisten volumineuze -D rokken met schoudervullingen en opgevulde borstvoeringen. De kledij is gemaakt van zijde, satijn, lurex en wordt afgewerkt met Swarovsk kristallen, die de verschillende lichtschakeringen moeten terugkaatsen op het publiek. Het koor wordt dan weer toebedeeld met oude Duitse kostuums die fel doen denken aan de bekende 'Lederhosen'.



Het is niet de eerste keer dat Viktor & Rolf voor de opera ontwerpen. In 2004 ontwierp het duo al kostuums voor de voorstelling '2 Lips and Dancers and Space'. (br.she)



23-04-2009 om 10:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penélope Cruz gaat country voor Mango


Penélope Cruz gaat country voor Mango


http://img4.imageshack.us/img4/5016/penelopecruzx.jpg
 
 


De nieuwe collectie ontworpen door Penélope en Monica Cruz ligt nu in winkelrekken van Mango. Normaal promoten de zusjes samen de lijn, maar deze keer nam Penélope dit alleen voor haar rekening. De actrice bewijst dat ze ontzettend goed staat met de cowgirl- en hippielook.



 



Comfort en basic
Bij de nieuwste collectie van Penélope en Monica Cruz lijkt het alsof de zusjes vrouwen vooral een comfortabel gevoel willen geven in hun stukken. De collectie oogt heel vrouwelijk met franjes, lieflijke prints, vrolijke bloesjes en fleurige rokjes. Jeansaccenten en het gebruik van leder zorgen dan weer voor de countrylook. Wat wel opvalt is dat alle ontwerpen heel braaf en eerder basic zijn. Het voordeel hiervan is dat je toch fashionable voor de dag komt, maar dat de stukken onderling makkelijk combineerbaar zijn. Is dit de oplossing van de zusjes voor de economische crisis?







Stijlvol wit
Net zoals andere jaren zitten in de collectie ook stijlvolle stukken en uitgaanskledij. Hier zijn we heel classy stukken, waarbij wit de boventoon neemt. Het bleke tweedelige maatpak met waistcoat is onze favoriet. Ook hield Penélope rekening met elk soort vrouw, vrouwen met alle soorten maten zullen hun gading in de collectie vinden. De zusjes Cruz maken al twee jaar kledingstukken voor kledingketen Mango. (br.nina)








22-04-2009 om 13:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De modebeauty's van de eeuw


De modebeauty's van de eeuw


Kate Moss




Brigitte Bardot
Brigitte Bardot
 

 
Kate Moss, Madonna, Debbie Harry and Brigitte Bardot zijn de grootste fashioniconen uit de twintigste eeuw. Hun namen circuleren op een poll, opgesteld naar aanleiding van de Britse 'Clothes Show London fashion event'. Bedoeling is te achterhalen welke bekende gezichten de mode hebben 'gemaakt'.



http://img.photobucket.com/albums/v205/ClaireFlynnBoyle/blondie.jpg
Blondie



Jaren 90
Supermodel Kate Moss wordt door 62,5 procent van alle ondervraagden beschouwd als best geklede persoon uit de jaren '90. Linda Evangelista en Erin 0' Conner volgen op respectievelijk tweede en derde plaats. Victoria Beckham siert de vierde plaats.



http://jollypeople.com/files/2009/04/madonna1.jpg
Madonna



Material Girl

Madonna's 'Material Girl'-look, die haar mosterd bij Marilyn Monroe haalde door haar blonde haren en rode lippen, werd in de jaren '80 genomineerd, net als Princess Diana en actrice Joan Collins.

Blondie-zangeres Debbie Harry werd als één van de stijliconen uit de jaren zeventig genoemd. Zij versloeg Diana Ross en Bianca Jagger.



http://1.bp.blogspot.com/_lKtBdw2i33s/SPIxSs6Sh-I/AAAAAAAAAdI/89x-aEE_hqk/s400/Marlene_Dietrich+2.jpg
Marlene Dietrich


In de jaren '60 triomfeerde Brigitte Bardot. Actrices Audrey Hephurn en Marlene Dietrich werden de pioniers in de jaren '40 genoemd.


Mannen
Opvallend is dat weinig mannen het lijstje sieren. Uitgezonderd David Bowie, voetballer David Beckham en John Lennon, zij kregen beperkte stemmen toebedeeld. (br.hln)



22-04-2009 om 12:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nerds zijn trendy met dikke brillen


Nerds zijn trendy met dikke brillen


Scarlett Johansson sexy met nerdbril.
 


De nerdlook, iets wat fashionista's lang liefst vermeden, is helemaal trendy. Een opvallende bril met dik montuur zet de toon van je outfit. Zijn je ogen nog tiptop? Geen probleem, dan draag je gewoon een exemplaar met glazen zonder sterkte.



Zowel dochter Lourdes als Madonna hebben een exemplaar.
Zowel dochter Lourdes als Madonna hebben een exemplaar.



Sullig
Nerds zijn plots trendsetters geworden. Zowel Scarlett Johansson en Madonna gaan voor een dikke bril met groot, opvallend montuur. Hij is sexy, geeft een intelligente look en maakt je zakelijke kantooroutfit helemaal af. Hoe sulliger, hoe beter, lijkt wel. Denk aan het exemplaar dat Woody Allen opheeft. Je hebt exemplaren voor zowel vrouwen als mannen. Let wel op, de lijn tussen een 'nepnerd' met stijlgevoel en een echte geek is dun. Leg fashionable accenten in je outfit met een oversized handtas, stijlvol jurkje en killerheels.(br.nina)



Bril van asos.com.
Bril van asos.com.





22-04-2009 om 12:24 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
21-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modestudenten zoeken modellen


Modestudenten zoeken modellen


http://img210.imageshack.us/img210/7170/modestudentenz.jpg



De modestudenten van de Gentse Academie voor Schone kunsten zijn op zoek naar modellen, die tijdens hun eindejaarsshow hun prachtige collecties showen.

Ben je geïnteresseerd in de laatste modetrends en heb je altijd al willen schitteren op de catwalk? Dan kan je nu je kans grijpen. De Gentse Academie voor Schone kunsten is namelijk op zoek naar modellen om tijdens de eindejaarsshow de collecties van afstuderende modestudenten te showen.

De modeshows zelf zullen doorgaan op 18,19 en 20 juni. Geïnteresseerden kunnen zich op zondag 26 april van 10 uur 30 tot en met 16 uur 30 op de Mode afdeling in de J. Kluyskensstraat 2 in Gent aanmelden. Meer informatie: pieter.coene@hogent.be (br.she)





21-04-2009 om 15:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De papieren jurk is er


De papieren jurk is er






Ontwerpen voor La Redoute.
Ontwerpen voor La Redoute.


Twee Antwerpse designers, Walter Van Beirendonck en Dirk Van Saene, ontwierpen een papieren jurk in samenwerking met postorderbedrijf La Redoute. De jurken worden in beperkte oplage van 250 stuks verkocht via internet en het ModeMuseum in Antwerpen.

Popart
In 1966 werd de eerste papieren wegwerpjurk gemaakt door Scott Paper Company. In geen tijd werd de papieren jurk een van de populairste kledingstukken van de jaren '60. Later werden die jurken gebruikt om reclameboodschappen te dragen en de papieren jurk kreeg steeds meer doeleinden: van popart tot politieke verkiezingsslogans. Daarna verdween de hype even snel weer. Nu is ze terug.

Expo
Het Modemuseum wil de papieren outfits opnieuw een plaats geven. Met een speciale tentoonstelling 'Paper Fashion', wordt papier als alternatief materiaal voor kleding getoond. Heel wat hedendaagse ontwerpers blijven proberen om papiergelijkend materiaal op een originele manier te verwerken in hun collectie.

Stevig
Modemerk La Redoute heeft alvast het papieren jurkje in de collectie opgenomen. Wie denkt het hebbeding slechts één keer zonder kleerscheuren te overleven, heeft het mis. Het jurkje is behoorlijk stevig en bestaat uit in polyester ingeweven papier. Kostprijs bedraagt 60 euro van maat 36 tot 42. Snel zijn is de boodschap, er zijn slechts 250 exemplaren te verkrijgen.(br.hln)




21-04-2009 om 13:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe look voor Drew Barrymore: sexy retro


Nieuwe look voor Drew Barrymore: sexy retro





Het lijkt wel alsof Drew Barrymore een nieuwe styliste aannam. Met haar retro-outfits trekt ze de laatste weken alle aandacht op de rode loper. De geboorte van een nieuw stijlicoon?

 

 



Jaren '20

Op de première van haar nieuwste film 'Grey Gardens' leek Drew Barrymore vorige week leek de actrice zo uit de jaren '20 gestapt. Ze droeg een huidskleurige jurk met pailletten van Alberta Ferretti. Met de make-up ging de actrice voor een natuurlijke look, haar hoedje met sluier en glamoureuze kapsel maakten het geheel helemaal af.



 


Jaren '60

Maar ook de stijl van de jaren '60 staat Drew beeldig. Een dag later droeg ze op de rode loper dit keer een witte godinnenjurk met sixtieslook met prachtige parels aan de decolleté. Ook haar accessoires waren beeldig, met een oogverblindende ring en oorbellen. Haar kapsel had veel volume, ook hier hield ze de make-up basic. Een nieuw stijlicoon is geboren. (br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/9/15/10/media_l_898975.jpg



20-04-2009 om 19:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktmodel moet Louis Vuitton sneakers promoten


Naaktmodel moet Louis Vuitton sneakers promoten


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/20/449245/naaktmodel-moet-louis-vuitton-sneakers-promoten_7_235x280.jpg


Hoe promoot je de zoveelste sneaker, ontworpen door de zoveelste artiest op een originele wijze? Met die vraag worstelde het modemerk Louis Vuitton alvorens ze het naaktmodel Amber Rose inhuurden om te schitteren in de nieuwe reclamecampagne.

Kanye West wordt tijdens de campagnefoto's voor zijn eigen sneakerlijn bijgestaan door niemand minder dan Amber Rose. Ondanks de langverwachte sportschoenen van West, lijkt de aandacht van alle fashionista's vooral uit te gaan naar Rose, die poedelnaakt op de schoot van West uitrust.

De sneakers van West zijn vanaf juni 2009 verkrijgbaar in alle Louis Vuitton-winkels. (br.she)




20-04-2009 om 19:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson nieuwste muze Burberry?


Emma Watson nieuwste muze Burberry?



http://img12.imageshack.us/img12/7306/emmawatson1.jpg



De actrice Emma Watson zou de nieuwste muze zijn van het modemerk Burberry. Het modehuis zelf wil voorlopig nog niet kwijt of Watson ook echt het nieuwe uithangbord van het merk wordt.

Watson is geen onbekende in de beautywereld. Zo poseerde ze eerder al voor het beroemde Chanelparfum 'Coco Mademoiselle'. Burberry zou met Watson vooral de sprookjesachtige toer op willen gaan. Zo zouden ze volgens insiders al werken aan bosachtige, mistige decors die zo uit een Harry Potterfilm lijken te komen. (br.she)




20-04-2009 om 15:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga voor wit altijd mooi

Ga voor wit altijd mooi


De afbeelding “http://img236.imageshack.us/img236/974/witpa0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Wit is de zomerkleur. Niet verwonderlijk, wit oogt fris en doet het zomerbruine tintje mooi uitkomen. Een hele outfit in het wit geeft een verleidelijk sfeertje en hoeft niet saai te zijn, vooral in combinatie met de juiste accessoires.



Opvallen

Een wit rokje oogt lief en schattig, maar wordt plots heel wat stoerder met de juiste accessoires. Een opvallende riem over het rokje of een shirtje in een opvallende kleur staat beeldig. Een wit spijkerjasje eroverheen maakt de outfit af.


De afbeelding “http://img514.imageshack.us/img514/9352/wit2eq2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Een witte broek met opvallend topje, bijpassende handtas en schoenen

Kleurig accessoire

Ook een strakke witte blazer is mooi in combinatie met een witte rok. Hierbij mogen gerust opvallende accessoires. Mooie schoenen en een lange, gekleurde ketting breken het geheel.

Catsuits zijn opnieuw trendy dit seizoen. Een witte catsuit geeft meteen een verleidelijke look. Een brede ceintuur is onmisbaar.


De afbeelding “http://img254.imageshack.us/img254/5435/nhunf4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Wit badpak met doorschijnend kleedje


Elke gelegenheid

Ga je naar het strand of heb je een dagje vrij, dan is een witte rok steeds een goede optie. In combinatie met mooie slippers en een leuk topje zie je er 'casual' uit. Moet het formeler, kies dan bijvoorbeeld voor een exemplaar met plooitjes. Ga voor een nettere rok zonder doorkijk en kies gepaste schoenen. Nog een receptie af te handelen? Kies dan voor een wat langere rok met een wit hemdje en een vestje. Sleehakken of laarzen kunnen hier beslist bij.




20-04-2009 om 12:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De waarheid rond grijze haren


De waarheid rond grijze haren

 

http://www.haartrends.net/photos/uncategorized/2007/08/10/jan26.jpg


Kun je werkelijk grijze haren krijgen van je opstandige kinderen of je veeleisende baas? Sommigen zijn op hun dertigste grijs, anderen blijven veel langer hun natuurlijke haarkleur behouden. We doorprikken alle mythes rond grijze haren.

Mengeling
Grijze haren bestaan niet. Het zijn eigenlijke kleurloze, holle haren. Het licht dat er op valt wordt niet geabsorbeerd maar gereflecteerd. Een grijze haardos is dus niet meer dan de mengeling van kleurloze en gekleurde haren, meldt Bodytalk.

Onze haarkleur is het resultaat van de verhouding tussen de kleurpigmenten die zich in het haarzakje bevinden: rood en bruin-zwart. Je haarkleur ligt vast in je genen, alsook de manier waarop je haren verdeeld zijn in de haardos.

Abrupte stop
De cellen in de haarzakjes stoppen op een gegeven moment pigment te produceren. Dat gebeurt niet geleidelijk, maar abrupt, waardoor het haar wit wordt. De slapen zijn gewoonlijk het gebied dat eerst getroffen wordt, daarna het achterhoofd en ten slotte de haren bovenop de kruin.

Externe factoren
Wanneer de productie van pigment stilvalt, ligt op voorhand vast in onze genen. Externe factoren als stress en voeding hebben daar geen vat op. Maar het heeft wel invloed of de dikte van je haren en zelfs haaruitval. Voedingssupplementen die beloven je haren te doen groeien, glanzen, of intensiever te kleuren, baten niet.




 
De afbeelding “http://www.breda-en-alles-daaromheen.nl/grijze%20haren_bestanden/image001.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.




Stress

Het is echter een grote misvatting dat stress of een jachtig leven invloed op je haarkleur heeft, je zal er niet sneller grijs door worden. Geen enkel wetenschappelijk onderzoek slaagde erin aan te tonen dat een jachtig leven invloed heeft op de pigmentcellen in de haarzakjes.

Ondervoeding
Wat niet wegneemt dat sommige ernstige voedingstekorten wél een invloed kunnen hebben op je haarkleur. Ondervoeding gepaard gaand met eiwittekort, geeft niet alleen een opgeblazen buikje, maar kleurt je haren ook geelachtig rood. Ook een ernstig tekort aan zink geeft een lichtrode schijn. Deze verschijnselen zul je bijna nooit in de Europa zien.

Weelderige haardos
Elk haartje groeit uit een haarzakje. Iedereen heeft zo'n 100.000 tot 150.000 haren. Tijdens een mensenleven produceert eén haarzakje ongeveer 20 nieuwe haren. De gemiddelde leeftijd van een haar is een aantal jaar en de maximum lengte is ongeveer een meter. Aan het einde van de groeicyclus valt het haar uit en wordt het vervangen door een nieuwe haar. (br.hln)



19-04-2009 om 19:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!