Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

20-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe look voor Drew Barrymore: sexy retro


Nieuwe look voor Drew Barrymore: sexy retro





Het lijkt wel alsof Drew Barrymore een nieuwe styliste aannam. Met haar retro-outfits trekt ze de laatste weken alle aandacht op de rode loper. De geboorte van een nieuw stijlicoon?

 

 



Jaren '20

Op de première van haar nieuwste film 'Grey Gardens' leek Drew Barrymore vorige week leek de actrice zo uit de jaren '20 gestapt. Ze droeg een huidskleurige jurk met pailletten van Alberta Ferretti. Met de make-up ging de actrice voor een natuurlijke look, haar hoedje met sluier en glamoureuze kapsel maakten het geheel helemaal af.



 


Jaren '60

Maar ook de stijl van de jaren '60 staat Drew beeldig. Een dag later droeg ze op de rode loper dit keer een witte godinnenjurk met sixtieslook met prachtige parels aan de decolleté. Ook haar accessoires waren beeldig, met een oogverblindende ring en oorbellen. Haar kapsel had veel volume, ook hier hield ze de make-up basic. Een nieuw stijlicoon is geboren. (br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/9/15/10/media_l_898975.jpg



20-04-2009 om 19:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktmodel moet Louis Vuitton sneakers promoten


Naaktmodel moet Louis Vuitton sneakers promoten


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/20/449245/naaktmodel-moet-louis-vuitton-sneakers-promoten_7_235x280.jpg


Hoe promoot je de zoveelste sneaker, ontworpen door de zoveelste artiest op een originele wijze? Met die vraag worstelde het modemerk Louis Vuitton alvorens ze het naaktmodel Amber Rose inhuurden om te schitteren in de nieuwe reclamecampagne.

Kanye West wordt tijdens de campagnefoto's voor zijn eigen sneakerlijn bijgestaan door niemand minder dan Amber Rose. Ondanks de langverwachte sportschoenen van West, lijkt de aandacht van alle fashionista's vooral uit te gaan naar Rose, die poedelnaakt op de schoot van West uitrust.

De sneakers van West zijn vanaf juni 2009 verkrijgbaar in alle Louis Vuitton-winkels. (br.she)




20-04-2009 om 19:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson nieuwste muze Burberry?


Emma Watson nieuwste muze Burberry?



http://img12.imageshack.us/img12/7306/emmawatson1.jpg



De actrice Emma Watson zou de nieuwste muze zijn van het modemerk Burberry. Het modehuis zelf wil voorlopig nog niet kwijt of Watson ook echt het nieuwe uithangbord van het merk wordt.

Watson is geen onbekende in de beautywereld. Zo poseerde ze eerder al voor het beroemde Chanelparfum 'Coco Mademoiselle'. Burberry zou met Watson vooral de sprookjesachtige toer op willen gaan. Zo zouden ze volgens insiders al werken aan bosachtige, mistige decors die zo uit een Harry Potterfilm lijken te komen. (br.she)




20-04-2009 om 15:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga voor wit altijd mooi

Ga voor wit altijd mooi


De afbeelding “http://img236.imageshack.us/img236/974/witpa0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Wit is de zomerkleur. Niet verwonderlijk, wit oogt fris en doet het zomerbruine tintje mooi uitkomen. Een hele outfit in het wit geeft een verleidelijk sfeertje en hoeft niet saai te zijn, vooral in combinatie met de juiste accessoires.



Opvallen

Een wit rokje oogt lief en schattig, maar wordt plots heel wat stoerder met de juiste accessoires. Een opvallende riem over het rokje of een shirtje in een opvallende kleur staat beeldig. Een wit spijkerjasje eroverheen maakt de outfit af.


De afbeelding “http://img514.imageshack.us/img514/9352/wit2eq2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Een witte broek met opvallend topje, bijpassende handtas en schoenen

Kleurig accessoire

Ook een strakke witte blazer is mooi in combinatie met een witte rok. Hierbij mogen gerust opvallende accessoires. Mooie schoenen en een lange, gekleurde ketting breken het geheel.

Catsuits zijn opnieuw trendy dit seizoen. Een witte catsuit geeft meteen een verleidelijke look. Een brede ceintuur is onmisbaar.


De afbeelding “http://img254.imageshack.us/img254/5435/nhunf4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Wit badpak met doorschijnend kleedje


Elke gelegenheid

Ga je naar het strand of heb je een dagje vrij, dan is een witte rok steeds een goede optie. In combinatie met mooie slippers en een leuk topje zie je er 'casual' uit. Moet het formeler, kies dan bijvoorbeeld voor een exemplaar met plooitjes. Ga voor een nettere rok zonder doorkijk en kies gepaste schoenen. Nog een receptie af te handelen? Kies dan voor een wat langere rok met een wit hemdje en een vestje. Sleehakken of laarzen kunnen hier beslist bij.




20-04-2009 om 12:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De waarheid rond grijze haren


De waarheid rond grijze haren

 

http://www.haartrends.net/photos/uncategorized/2007/08/10/jan26.jpg


Kun je werkelijk grijze haren krijgen van je opstandige kinderen of je veeleisende baas? Sommigen zijn op hun dertigste grijs, anderen blijven veel langer hun natuurlijke haarkleur behouden. We doorprikken alle mythes rond grijze haren.

Mengeling
Grijze haren bestaan niet. Het zijn eigenlijke kleurloze, holle haren. Het licht dat er op valt wordt niet geabsorbeerd maar gereflecteerd. Een grijze haardos is dus niet meer dan de mengeling van kleurloze en gekleurde haren, meldt Bodytalk.

Onze haarkleur is het resultaat van de verhouding tussen de kleurpigmenten die zich in het haarzakje bevinden: rood en bruin-zwart. Je haarkleur ligt vast in je genen, alsook de manier waarop je haren verdeeld zijn in de haardos.

Abrupte stop
De cellen in de haarzakjes stoppen op een gegeven moment pigment te produceren. Dat gebeurt niet geleidelijk, maar abrupt, waardoor het haar wit wordt. De slapen zijn gewoonlijk het gebied dat eerst getroffen wordt, daarna het achterhoofd en ten slotte de haren bovenop de kruin.

Externe factoren
Wanneer de productie van pigment stilvalt, ligt op voorhand vast in onze genen. Externe factoren als stress en voeding hebben daar geen vat op. Maar het heeft wel invloed of de dikte van je haren en zelfs haaruitval. Voedingssupplementen die beloven je haren te doen groeien, glanzen, of intensiever te kleuren, baten niet.




 
De afbeelding “http://www.breda-en-alles-daaromheen.nl/grijze%20haren_bestanden/image001.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.




Stress

Het is echter een grote misvatting dat stress of een jachtig leven invloed op je haarkleur heeft, je zal er niet sneller grijs door worden. Geen enkel wetenschappelijk onderzoek slaagde erin aan te tonen dat een jachtig leven invloed heeft op de pigmentcellen in de haarzakjes.

Ondervoeding
Wat niet wegneemt dat sommige ernstige voedingstekorten wél een invloed kunnen hebben op je haarkleur. Ondervoeding gepaard gaand met eiwittekort, geeft niet alleen een opgeblazen buikje, maar kleurt je haren ook geelachtig rood. Ook een ernstig tekort aan zink geeft een lichtrode schijn. Deze verschijnselen zul je bijna nooit in de Europa zien.

Weelderige haardos
Elk haartje groeit uit een haarzakje. Iedereen heeft zo'n 100.000 tot 150.000 haren. Tijdens een mensenleven produceert eén haarzakje ongeveer 20 nieuwe haren. De gemiddelde leeftijd van een haar is een aantal jaar en de maximum lengte is ongeveer een meter. Aan het einde van de groeicyclus valt het haar uit en wordt het vervangen door een nieuwe haar. (br.hln)



19-04-2009 om 19:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vind de perfecte zonnebril

Vind de perfecte zonnebril


http://img21.imageshack.us/img21/327/christiandiorzonnebril.jpg



De perfecte zonnebril vinden is vaak een huzarenstukje. Het model dat net hip is laat ons gezicht op dat van een vlieg lijken, maar teruggrijpen naar een klassiek model is toch ook best drastisch, niet? Wij zetten enkele handige tips op een rijtje om de perfecte zonnebril voor iedere gezichtsvorm te vinden!

"Wanneer je een rond gezicht hebt staan brede, ovale en horizontale monturen met afgeronde hoeken je het mooist. Te ronde modellen zijn verboden, omdat deze je ronde gezichtsvorm enkel maar benadrukken", vertelt Leco van Zadelhoff in zijn boek Mooier!. Ovale gezichten hebben geluk. Zij hebben het perfecte brillengezicht en staan met alle soorten monturen. Zowel vierkant, rond, klein en groot zijn perfecte matches.

Hartvormige gezichten baten bij een bril waar de nadruk op de onderkant van de bril ligt. Zo accentueer je het smalste deel van je gezicht waardoor het smaller lijkt. Een pilotenbril is hierbij een goede optie. "Lange gezichten gaan best voor een montuur dat in de breedte opvult. Zo leid je de aandacht af van de lengte van je gezicht. Peervormige gezichten hebben dan weer last van een brede kaaklijn waardoor ze een bril moeten kiezen die de bovenkant benadrukt. Een fors montuur bovenaan is hierbij erg geschikt", besluit van Zadelhoff. (br.she)



19-04-2009 om 00:08 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gucci wil eigen cosmeticalijn lanceren


Gucci wil eigen cosmeticalijn lanceren


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/17/447996/gucci-wil-eigen-cosmeticalijn-lanceren_7_235x280.jpg


Het luxemerk Gucci wil zijn merk uitbreiden met een eigen cosmeticalijn. Gucci is een van de laatste modemerken die de stap nog niet gewaagd heeft.

"Ik vind het een goed idee om de stap te wagen. We zijn nog bezig met het ontwerp, maar de verpakking die ik zou willen heb ik wel al bedacht", vertelt Frida Giannini.

Gucci lijkt voorlopig één van de enige luxemerken die niet in aanraking komt de recessie. Vorig jaar alleen al maakte het bedrijf ruim 8 miljoen euro winst. (br.she)



18-04-2009 om 14:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend de kooischoen.

Trend de kooischoen.



http://img19.imageshack.us/img19/604/yslschoenen.jpg



De kooischoen is uitgegroeid tot de schoenen rage van dit modeseizoen. Er wordt over getwittert, geblogt en gesproken

Deze zomer rooster je je voeten! In de orginele Stefano Pilati voor YSL cage shoes, (prijs: rond de $1000), of in een goeie look-a-like. (br.style today)



http://img16.imageshack.us/img16/8664/yslshoes.jpg
YSL cage shoe original



cageshoesysl.jpg

Fendi cage shoe @ Neiman Marcus


cageshoes3.jpg


Steve Madden kooi schoen
 


18-04-2009 om 00:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs vallen voor nieuwste it-handtas


Celebs vallen voor nieuwste it-handtas



http://img11.imageshack.us/img11/9642/ithandtas.jpg
Gwyneth Paltrow poseert voor de lentecollectie van Tod's met de G-bag.


Freida Pinto met een paars exemplaar.
Freida Pinto met een paars exemplaar.


Deze lente willen alle fashionista's de G-bag van Tod's aan hun arm. Gwyneth Paltrow startte de trend als model voor dit Italiaanse merk, Julia Roberts, Halle Berry en Kate Winslet volgden snel.

Gwyneth en Tod's
Gwyneth Paltrow is al enkele seizoenen het gezicht van accessoiremerk Tod's. Met veel stijl promoot ze de nieuwste lentecollectie. Dit doet ze blijkbaar met veel succes, want de helft van vrouwelijk Hollywood werd al met de nieuwste G-bag van dit designermerk gespot.

Overroepen
Halle Berry is onafscheidelijk met haar bruine exemplaar, Julia Roberts doorkruist er heel New York mee en ook Kate Winslet viel meteen voor de handtas. Nieuwkomer in de wereld van de bekende fashionista's sinds haar rol in 'Slumdog Millionaire' Freida Pinto ging voor een gewaagder paars exemplaar. Maar zelfs politieke iconen zijn al fan, ook Carla Bruni werd ermee gespot. We vinden de handtas wat overroepen, zeker toen we ontdekten dat je er 640 euro voor moet neertellen.(br.hln)




Je moet 640 euro neertellen voor de G-bag van Tod's.



17-04-2009 om 20:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Andersons


Pamela Andersons badpak uit 'Baywatch' wordt geveild




Het iconische badpak dat Pamela Anderson droeg in 'Baywatch' en door haar gesigneerd werd met 'Love, Pamela Lee, XO' wordt later deze maand samen met andere Hollywood-memorabilia geveild. Het badpak van lycra zal naar verwachting voor 2.200 euro van eigenaar wisselen.

Een pistool dat Harrison Ford gebruikte in 'Blade Runner' uit 1982 gaat ook onder de hamer en moet 72.000 euro opbrengen. Andere items zijn onder meer de pistolen van Angelina Jolie in 'Tomb Raider', de microfoon van Jim Morrison en songteksten in het handschrift van Mick Jagger. (br.hln)



17-04-2009 om 15:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Isabella Rossellini wil oudere modellen


Isabella Rossellini wil oudere modellen

 voor cosmetica


http://img7.imageshack.us/img7/1831/isabellarossellini2.jpg


Isabella Rossellini (56) doet een oproep om oudere modellen op te voeren in advertenties voor cosmeticaproducten. "Ik heb er geen boodschap aan als jonge modelletjes antirimpelcrèmes aanprijzen", argumenteert de Italiaanse actrice die zelf model was in haar jongere jaren.

Veertien jaar het gezicht van Lancôme
In 1992, toen ze veertig werd, bedankte de Franse cosmeticareus Lancôme haar voor bewezen diensten. Nadat ze veertien jaar het gezicht van Lancôme was, werd ze vervangen door een jong model. Rossellini is ervan overtuigd dat die wissel oudere klanten van Lancôme het merk de rug deed toekeren. "Vrouwen willen leeftijdsgenoten zien die in advertentiecampagnes schoonheidsproducten aanprijzen", oordeelt de ex van Martin Scorsese.

Elegant en verfijnd
"Ik begrijp wel dat het er in de advertentiewereld om draait dromen te verkopen, maar ik ben niet zeker dat vrouwen ervan dromen jong te blijven. Ik doe dat alleszins niet. Ik droom ervan elegant en verfijnd te zijn. Toen Lancôme me wandelen stuurde, hebben ze lang moeten zoeken naar een vervangster. Alle onderzoeken wezen uit dat vrouwen blij waren met een vrouw in haar veertiger jaren die antiverouderingscrème aanprijst. Een meisje van in de twintig die dat doet, dat klopt niet".(br.hln)



16-04-2009 om 21:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topdesigners voor een prikje


Topdesigners voor een prikje


Dankzij 'The Outnet' kun je net als Kate Winslet stralen in een jurk van Hervé Leger voor de helft van de prijs.


Jurk van Hervé Leger met 60 procent korting.

Jurk van Hervé Leger met 60 procent korting.
 


Net-a-porter is een online toevluchtsoord voor veel fashionista's, je vindt op deze webshop exclusieve ontwerpen van tal van topontwerpers als Calvin Klein, Hervé Leger en Christian Louboutin. Met de crisis wil de site ook recessionista's verwennen met kortingen van 40 tot 60 procent op de outletshop 'The Outnet'. Vooral het schoenenaanbod is indrukwekkend.

Klassiekers en vorig seizoen
Net-a-Porter is de bekendste webshop voor ontwerpen van topdesigers, je vindt er tal van exclusieve creaties. Het walhalla voor fashionista's dus. Dankzij de crisis ging dit weekend 'The Outnet' online, hier vind je stukken van vorig seizoen aan fikse kortingen, maar je kunt er ook klassiekers scoren voor een prikje. Wekelijks wordt het aanbod aangevuld.



Deze pumps van Louboutin kun je scoren voor 176 euro.
Deze pumps van Louboutin kun je scoren voor 176 euro.




Schoenen
Ook 'Flash sales' doen de harten van recessionista's sneller slaan. Je krijgt dan 72 uur de tijd om bepaalde stukken aan 80 procent korting te kopen. De redactie is vooral onder de indruk van het schoenenaanbod, in vergelijking met de rest is dit lekker uitgebreid. Denk aan Louboutins voor de helft van de prijs. En voor de geluksvogels worden er ook regelmatig dingen gratis weggegeven.(br.De Morgen)



16-04-2009 om 20:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy in pistache

Sexy in pistache


 



Sexy lingerie scoort altijd, maar deze lente komt daar een extra laagje pittigheid bij met de kleur pistache. Lingeriemerk Valisere toont alvast hoe het moet met een uiterst pikant setje dat frivole, zwarte kant met zachte zijde combineert. Over een trend kunnen we (nog?) niet spreken, maar misschien komt dat nog wel.... (br.nina)


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/3/6/media_l_895716.jpg
Het pittige setje van Valisere.



Ook andere merken ontdekken pistache.
Ook andere merken ontdekken pistache.




16-04-2009 om 19:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashionista's lopen storm voor badpak van 2.300 euro


Fashionista's lopen storm voor badpak van 2.300 euro


 


Britse fashionista's zijn helemaal wild van Anita, een badpak bezet met 5.000 Swarovskikristallen ter waarde van 2.300 euro. Hoewel het stuk nog niet verkocht wordt, zijn de wachtlijsten nu al ontzettend lang.

Weinig stof en onpraktisch
Het badpak werd ontwerpen door Pistol Panties en het kledingstuk is per centimeter is 110 euro waard. Voor dat geld verwacht je toch wel wat, maar Anita is piepklein en vervaardigd met een minimum aan stof. Het stuk schommelt tussen een badpak en een bikini, een stukje gouden draad verbindt het topje met het broekje. Door de talloze kleuren van de kristallen is het wel een vrolijk geheel. En echt praktisch is het ook al niet, de makers raden af ermee te gaan zwemmen.


 
 Anita
Anita


Wachtlijsten
Anita zal enkel in het Britse grootwarenhuis Selfridges te koop zijn. Verantwoordelijke van de aankoop Helen Attwood: "Met strandkledij kun je echt een modestatement maken. Dit badpak kan de beste vriend van elke vrouw worden, want hij geeft een boost aan de boezem. Onze klanten zullen er de show mee stelen op strand." Het badpak blijkt de must-have voor deze zomer op strand te zijn. Hoewel Anita nog niet te koop is, bestaan er nu al talloze wachtlijsten. (br.hln)




16-04-2009 om 18:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elite Model Look wedstrijd keert terug naar België


Elite Model Look wedstrijd keert terug naar België


Louise Maselis


De Elite Model Look wedstrijd, die beschouwd wordt als een van de meest prestigieuze ter wereld, keert na enkele jaren afwezigheid terug naar België. De winnares sleept een contract van twee jaar in de wacht bij modellenbureau Elite.

Belgische winnares
In het kader van de wedstrijd worden castings georganiseerd in Brussel, Gent, Moeskroen, Bergen/Charleroi, Luik en Luxemburg. De finale vindt in september in Brussel plaats. Het meisje dat de nationale finale wint, zal vervolgens deelnemen aan een internationale selectie in China. Vorig jaar kwam de Belgische Louise Maselis als winnares uit de bus. Zij moest zich echter in Nederland inschrijven aangezien de wedstrijd sedert enkele jaren niet meer door het Belgische agentschap georganiseerd werd. De reden hiervoor waren procedureproblemen met de voormalige verantwoordelijke van Elite in België.

Ongeveer 350.000 meisjes nemen elk jaar deel aan de wedstrijden van Elite Model Look. Om deel te kunnen nemen, moeten ze tussen 14 en 20 jaar oud zijn en minstens 1,72 meter groot zijn (br.De Morgen)


15-04-2009 om 14:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christian Lacroix op rand van faillissement


Christian Lacroix op rand van faillissement


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/14/446206/christian-lacroix-op-rand-van-faillissement_7_235x280.jpg



Het gaat niet goed met het modehuis Christian Lacroix. Het merk zou in bijzonder slechte financiële papieren zitten, en zou zelfs op de rand van het faillissement hangen.


Christian Lacroix staat al jarenlang bekend als een van de meest prestigieuze Franse modehuizen. Lacroix, jarenlang onder de hoede van LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy, een organisatie die allerlei luxemerken huisvest), werd in 2005 opgekocht door de Falic Fashion Group.



     http://img5.imageshack.us/img5/4671/christianlacroix.jpg



Deze probeerde het modehuis terug tot leven te wekken door extra winkels in de VS te openen en het aantal werknemers bijna te verdubbelen. De groep is nu dringend op zoek naar een goedwillige investeerder, die het modehuis voor eens en altijd uit het doodlopende straatje kan halen.  (br.she)





15-04-2009 om 12:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je wit deze lente


Zo draag je wit deze lente


Links: wit, kanten jurkje asos.com, rechts: witte jurk van Chanel.


Assymetrische jurk van Calvin Klein.
Assymetrische jurk van Calvin Klein.


Witte casual short van asos.com.
Witte casual short van asos.com.


Hoewel de lentekleerkast van fashionista's gevuld is met kleur, kan je wanneer je wil opvallen iets wit aantrekken. Vooral witte, vrouwelijke jurkjes zijn helemaal trendy. Ga voor glamour met franjes en pailletten, laat je inspireren door godinnen.


Godinnenjurk
Tijdens het inauguratiebal startte Michelle Obama een heuse trend met haar asymmetrische, witte jurk met pailletten. Kies dus voor een gelijkaardige jurk met godinnenlook. Wil je voor een sexy, glamour look gaan? Opteer dan voor een wit kanten jurkje, ook een treffer deze lente. Je outfit werk je af met zwarte accenten als een brede riem of sexy sandalen.

Casual
Maar wit kan ook casual zijn. Met een denim shortje of skinny jeans zie je er meteen lentefris uit. Voor een sportieve look combineer je met ballerina's, voor supervrouwelijk ga je voor stijlvolle pumps. Om helemaal fashionable te zijn, contrasteer je met een kleurrijke blouse of blazer. (br.hln)




14-04-2009 om 14:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uma Thurman nieuwe muze Givenchy


Uma Thurman nieuwe muze Givenchy


http://img21.imageshack.us/img21/1994/umathurmang.jpg



Uma Thurman lijkt de nieuwe muze te worden van het modemerk Givenchy. De actrice zal waarschijnlijk het nieuwe gezicht worden van zowel de modelijn als de beauty- en parfumcampagnes.

Uma Thurman volgt Liv Tyler en Justin Timberlake op als nieuwste gezicht van Givenchy. De eerste foto's en campagnes zouden bij het begin van de herfst worden voorgesteld. Het modemerk zelf houdt voorlopig de lippen stijf op elkaar over de exacte producten die Thurman zal vertegenwoordigen (br.she)



14-04-2009 om 13:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen smelten voor roze schoenen van 10 euro


Vrouwen smelten voor roze schoenen van 10 euro



De schoenen van Primark zijn gigantisch populair.
De schoenen van Primark zijn gigantisch populair.


Mannen verslaan de crisis met roze onderbroeken, vrouwen met - wat anders - roze schoenen. In Groot-Brittannië speelde winkelketen Primark daar handig op in: ze verkopen een simpele felroze pump met hoge hak voor amper 9 pond (10 euro). De schoen vliegt de deur uit.

Ze zijn zelfs zo populair dat vrouwen meerdere paren kopen om ze door te verkopen op eBay, voor de nog steeds schappelijke prijs van 22 pond (24,5 euro).

Celebs in het roze
Een deel van het succes is te verklaren doordat celebrities als Victoria Beckham en Lady Gaga ook met felroze schoenen werden gespot. Hun schoenen droegen wel designernamen en navenante prijzen (335 euro).

Eigen voordelen
Maar ook de schoen zelf heeft haar voordelen: het heeft een hippe zomerse kleur, een klassieke vorm en een redelijke kwaliteit. Meer kan je voor tien euro toch niet vragen? Door het succes wordt de schoen binnenkort ook gelanceerd in andere kleuren, zoals wit en blauw.

Hervé Léger-kloon
Primark is blij met het succes maar blijft niet bij de pakken zitten. In mei lanceren ze een bandagejurk, zoals de ontwerppen van celeb-favoriet Hervé Léger. Onder meer Kate Winslet, Lindsay Lohan en Josh Stone werden al met zo'n jurk gezien.

Ethisch verantwoord
Zo'n goedkope kleren, daar moet wel kinderarbeid achter zitten? In tegendeel: de keten won vorig jaar zelfs de fair trade prijs, omdat ze ethische fabrieken hebben opgestart in Bangladesh. Volgens de woordvoerder is Primark indirect verantwoordelijk voor het leven van een half miljoen Bengalen.(br.hln)



14-04-2009 om 10:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De top 10 kleuren van 2009


De top 10 kleuren van 2009






http://img5.imageshack.us/img5/1148/rozef.jpg



http://img5.imageshack.us/img5/3240/geel.jpg



Kleuren, er valt elk jaar wat anders over te vertellen. Deze lijst van kleuren en tinten doen het in jouw garderobe ongetwijfeld goed in 2009.

1. Wit, de kleur van zuiverheid en harmonie, wordt nog altijd door vele Europese modehuizen gebruikt. Deze tijdloze kleur past bij elke look, op een jeans of onder een eleganter vestje. Wit flatteert elk figuur en geeft vaak aan je outfit een stijlvolle look. Zowel tijdens de zomer als de winter te dragen, is dit de ideale kleur voor elk seizoen en alle leeftijden.

2. Paars was ongetwijfeld de hit in 2008, maar doet het ook goed in 2009. Het is een ongewone kleur, krachtig en levendig. Wie verleidelijk, mysterieus en origineel wil ogen, opteert beslist voor deze tint. Dit jaar zien we de tint vooral in combinatie met sobere kleuren. Het paars is in de damesmode meer lila of lavendelblauw geworden, mannen mogen zich nog altijd aan knallend paars wagen.

3. Fuchsia en helrood zijn de opmerkelijkste kleuren in 2009. De kleur oogt jong en fris en origineel en geeft een instant zomergevoel. Combineer ze liever niet met zwart, dan krijg je een té fluoriserend effect.

4. Zwart is net als wit, tijdloos. Wie klassiek en elegant wil overkomen, scoort met deze kleur. Zwart is ook helemaal trendy voor accessoires als schoenen, portemonnee of sieraden, verrijkt met enkele edelstenen of gemaakt van glanzend zwarte parels.

5. Groen mag niet in je garderobe ontbreken. Mosgroen, grasgroen, olijfgroen of flesgroen: groen is in. Mooi als je ze onderling weet te combineren of met grijze accenten.

6. Poederachtige kleuren als zandkleur of zacht mauve mag je eveneens onderling combineren, dan zijn ze op hun mooist. Een klein waarneembaar kleurverschil maakt het net subtiel.

7. Als kleuren mogen knallen, mag geel niet ontbreken. Limoengeel, citroengeel ogen mooi in combinatie met zachtgrijs, verschoten blauw of taupekleur.

8. Gedekte tinten als zacht mauve, zachtgrijs of taupe geven een geraffineerd effect. Onderling passen ze perfect of in combinatie met witte acenten.

9. Geen zomer zonder blauwe tinten. Aquarelblauw, waterblauw, watergroen, ogen helder in combatie met lichtgrijs.

10. Geen liefhebber van knallende kleuren? Ga dan op zoek naar zalmroze of koraalrood. Mooi om te combineren met zandkleur, beige of ivoor. (br.nina)




13-04-2009 om 17:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!