Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

15-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elite Model Look wedstrijd keert terug naar België


Elite Model Look wedstrijd keert terug naar België


Louise Maselis


De Elite Model Look wedstrijd, die beschouwd wordt als een van de meest prestigieuze ter wereld, keert na enkele jaren afwezigheid terug naar België. De winnares sleept een contract van twee jaar in de wacht bij modellenbureau Elite.

Belgische winnares
In het kader van de wedstrijd worden castings georganiseerd in Brussel, Gent, Moeskroen, Bergen/Charleroi, Luik en Luxemburg. De finale vindt in september in Brussel plaats. Het meisje dat de nationale finale wint, zal vervolgens deelnemen aan een internationale selectie in China. Vorig jaar kwam de Belgische Louise Maselis als winnares uit de bus. Zij moest zich echter in Nederland inschrijven aangezien de wedstrijd sedert enkele jaren niet meer door het Belgische agentschap georganiseerd werd. De reden hiervoor waren procedureproblemen met de voormalige verantwoordelijke van Elite in België.

Ongeveer 350.000 meisjes nemen elk jaar deel aan de wedstrijden van Elite Model Look. Om deel te kunnen nemen, moeten ze tussen 14 en 20 jaar oud zijn en minstens 1,72 meter groot zijn (br.De Morgen)


15-04-2009 om 14:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christian Lacroix op rand van faillissement


Christian Lacroix op rand van faillissement


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/14/446206/christian-lacroix-op-rand-van-faillissement_7_235x280.jpg



Het gaat niet goed met het modehuis Christian Lacroix. Het merk zou in bijzonder slechte financiële papieren zitten, en zou zelfs op de rand van het faillissement hangen.


Christian Lacroix staat al jarenlang bekend als een van de meest prestigieuze Franse modehuizen. Lacroix, jarenlang onder de hoede van LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy, een organisatie die allerlei luxemerken huisvest), werd in 2005 opgekocht door de Falic Fashion Group.



     http://img5.imageshack.us/img5/4671/christianlacroix.jpg



Deze probeerde het modehuis terug tot leven te wekken door extra winkels in de VS te openen en het aantal werknemers bijna te verdubbelen. De groep is nu dringend op zoek naar een goedwillige investeerder, die het modehuis voor eens en altijd uit het doodlopende straatje kan halen.  (br.she)





15-04-2009 om 12:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je wit deze lente


Zo draag je wit deze lente


Links: wit, kanten jurkje asos.com, rechts: witte jurk van Chanel.


Assymetrische jurk van Calvin Klein.
Assymetrische jurk van Calvin Klein.


Witte casual short van asos.com.
Witte casual short van asos.com.


Hoewel de lentekleerkast van fashionista's gevuld is met kleur, kan je wanneer je wil opvallen iets wit aantrekken. Vooral witte, vrouwelijke jurkjes zijn helemaal trendy. Ga voor glamour met franjes en pailletten, laat je inspireren door godinnen.


Godinnenjurk
Tijdens het inauguratiebal startte Michelle Obama een heuse trend met haar asymmetrische, witte jurk met pailletten. Kies dus voor een gelijkaardige jurk met godinnenlook. Wil je voor een sexy, glamour look gaan? Opteer dan voor een wit kanten jurkje, ook een treffer deze lente. Je outfit werk je af met zwarte accenten als een brede riem of sexy sandalen.

Casual
Maar wit kan ook casual zijn. Met een denim shortje of skinny jeans zie je er meteen lentefris uit. Voor een sportieve look combineer je met ballerina's, voor supervrouwelijk ga je voor stijlvolle pumps. Om helemaal fashionable te zijn, contrasteer je met een kleurrijke blouse of blazer. (br.hln)




14-04-2009 om 14:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uma Thurman nieuwe muze Givenchy


Uma Thurman nieuwe muze Givenchy


http://img21.imageshack.us/img21/1994/umathurmang.jpg



Uma Thurman lijkt de nieuwe muze te worden van het modemerk Givenchy. De actrice zal waarschijnlijk het nieuwe gezicht worden van zowel de modelijn als de beauty- en parfumcampagnes.

Uma Thurman volgt Liv Tyler en Justin Timberlake op als nieuwste gezicht van Givenchy. De eerste foto's en campagnes zouden bij het begin van de herfst worden voorgesteld. Het modemerk zelf houdt voorlopig de lippen stijf op elkaar over de exacte producten die Thurman zal vertegenwoordigen (br.she)



14-04-2009 om 13:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen smelten voor roze schoenen van 10 euro


Vrouwen smelten voor roze schoenen van 10 euro



De schoenen van Primark zijn gigantisch populair.
De schoenen van Primark zijn gigantisch populair.


Mannen verslaan de crisis met roze onderbroeken, vrouwen met - wat anders - roze schoenen. In Groot-Brittannië speelde winkelketen Primark daar handig op in: ze verkopen een simpele felroze pump met hoge hak voor amper 9 pond (10 euro). De schoen vliegt de deur uit.

Ze zijn zelfs zo populair dat vrouwen meerdere paren kopen om ze door te verkopen op eBay, voor de nog steeds schappelijke prijs van 22 pond (24,5 euro).

Celebs in het roze
Een deel van het succes is te verklaren doordat celebrities als Victoria Beckham en Lady Gaga ook met felroze schoenen werden gespot. Hun schoenen droegen wel designernamen en navenante prijzen (335 euro).

Eigen voordelen
Maar ook de schoen zelf heeft haar voordelen: het heeft een hippe zomerse kleur, een klassieke vorm en een redelijke kwaliteit. Meer kan je voor tien euro toch niet vragen? Door het succes wordt de schoen binnenkort ook gelanceerd in andere kleuren, zoals wit en blauw.

Hervé Léger-kloon
Primark is blij met het succes maar blijft niet bij de pakken zitten. In mei lanceren ze een bandagejurk, zoals de ontwerppen van celeb-favoriet Hervé Léger. Onder meer Kate Winslet, Lindsay Lohan en Josh Stone werden al met zo'n jurk gezien.

Ethisch verantwoord
Zo'n goedkope kleren, daar moet wel kinderarbeid achter zitten? In tegendeel: de keten won vorig jaar zelfs de fair trade prijs, omdat ze ethische fabrieken hebben opgestart in Bangladesh. Volgens de woordvoerder is Primark indirect verantwoordelijk voor het leven van een half miljoen Bengalen.(br.hln)



14-04-2009 om 10:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De top 10 kleuren van 2009


De top 10 kleuren van 2009






http://img5.imageshack.us/img5/1148/rozef.jpg



http://img5.imageshack.us/img5/3240/geel.jpg



Kleuren, er valt elk jaar wat anders over te vertellen. Deze lijst van kleuren en tinten doen het in jouw garderobe ongetwijfeld goed in 2009.

1. Wit, de kleur van zuiverheid en harmonie, wordt nog altijd door vele Europese modehuizen gebruikt. Deze tijdloze kleur past bij elke look, op een jeans of onder een eleganter vestje. Wit flatteert elk figuur en geeft vaak aan je outfit een stijlvolle look. Zowel tijdens de zomer als de winter te dragen, is dit de ideale kleur voor elk seizoen en alle leeftijden.

2. Paars was ongetwijfeld de hit in 2008, maar doet het ook goed in 2009. Het is een ongewone kleur, krachtig en levendig. Wie verleidelijk, mysterieus en origineel wil ogen, opteert beslist voor deze tint. Dit jaar zien we de tint vooral in combinatie met sobere kleuren. Het paars is in de damesmode meer lila of lavendelblauw geworden, mannen mogen zich nog altijd aan knallend paars wagen.

3. Fuchsia en helrood zijn de opmerkelijkste kleuren in 2009. De kleur oogt jong en fris en origineel en geeft een instant zomergevoel. Combineer ze liever niet met zwart, dan krijg je een té fluoriserend effect.

4. Zwart is net als wit, tijdloos. Wie klassiek en elegant wil overkomen, scoort met deze kleur. Zwart is ook helemaal trendy voor accessoires als schoenen, portemonnee of sieraden, verrijkt met enkele edelstenen of gemaakt van glanzend zwarte parels.

5. Groen mag niet in je garderobe ontbreken. Mosgroen, grasgroen, olijfgroen of flesgroen: groen is in. Mooi als je ze onderling weet te combineren of met grijze accenten.

6. Poederachtige kleuren als zandkleur of zacht mauve mag je eveneens onderling combineren, dan zijn ze op hun mooist. Een klein waarneembaar kleurverschil maakt het net subtiel.

7. Als kleuren mogen knallen, mag geel niet ontbreken. Limoengeel, citroengeel ogen mooi in combinatie met zachtgrijs, verschoten blauw of taupekleur.

8. Gedekte tinten als zacht mauve, zachtgrijs of taupe geven een geraffineerd effect. Onderling passen ze perfect of in combinatie met witte acenten.

9. Geen zomer zonder blauwe tinten. Aquarelblauw, waterblauw, watergroen, ogen helder in combatie met lichtgrijs.

10. Geen liefhebber van knallende kleuren? Ga dan op zoek naar zalmroze of koraalrood. Mooi om te combineren met zandkleur, beige of ivoor. (br.nina)




13-04-2009 om 17:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zijn modern vrouwen nog elegant

Zijn modern vrouwen nog elegant






Onze drukke, gestresseerde tijden vragen om gemakkelijk voedsel, gemakkelijk vertier en gemakkelijke kledij. Precies dat zorgt ervoor dat 'elegantie' uit het straatbeeld verdween. Dat vindt de Britse ontwerper Bruce Oldfield alvast. Oldfield bekende ook te moeten "braken" van goedkope massakledij, aandachtszoekende celebrities en gigantische handtassen, de zogenaamde 'it-bags'.


Pure stijl
Wat is elegantie dan? Volgens Van Dale is 'elegant' het 'aangenaam aandoend door fijne vormgeving'. Oldfield vertaalt dat naar 'pure stijl'. "Iemand met een gave, schone huid, niet te veel make-up, gezond haar en propere, nette nagels kan ongeveer alles dragen en er toch goed uitzien. Je kan evengoed stijlvol zijn in een jeans met een truitje als in een avondjurk."
   


 

 

Trop is te veel

De fout is 'te veel', zegt Oldfield. "Een beetje minder make up, of minder accessoires zouden al helpen. Veel vrouwen vragen wat ze moeten dragen bij hun handtas en riem, maar waarom zou je drie accessoires nodig hebben?"

Oldfield mist vooral 'een onderliggend laagje gepolijstheid' en een zekere vrouwelijke trots, waardoor "iedereen altijd het afval slikt dat de grote modeketens produceren".


Te goedkoop
"Ik ben zelf van bescheiden afkomst, dus ik ben de laatste om mensen te bekritiseren die niet het geld hebben om kleren van designers als ik te kopen. Maar dat wil nog niet zeggen dat je altijd voor het goedkoopste moet gaan, want wat goedkoop is, ziet er ook zo uit."



13-04-2009 om 15:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aankooptips voor de ideale schoen


Aankooptips voor de ideale schoen


http://img16.imageshack.us/img16/554/hakken.jpg



Ze kunnen zo verleidelijk zijn, pumps met slanke hoge hakken, laarzen met spitse neuzen of ogenschijnlijk comfortabele instappers. Schoenen en mode zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar minstens zo belangrijk is de pasvorm van de schoen. Verkeerde schoenen kunnen voetklachten, maar ook knie-, heup- en rugproblemen veroorzaken.

Niet identiek
Geen voet is hetzelfde. Voeten verschillen in lengte, breedte, omvang. Dat maakt het soms moeilijk om een perfect passend paar schoenen te vinden. Het komt ook voor dat de linker en de rechtervoet ongelijk zijn.

Criteria
In veel schoenenzaken zijn de verkopers niet voldoende op de
hoogte van de criteria waaraan schoenen moeten voldoen.
Hier volgen enkele tips die u kunnen helpen bij de aanschaf van goed passende schoenen:

1. Een schoen moet voldoende breed en lang zijn.

2. Zorg ervoor dat de schoen iets langer is dan uw voet.

3. Pas altijd beide schoenen in de winkel en koop uw schoenen op de
langste voet wanneer de ene voet langer is dan de andere.

4. De tenen moeten recht naast elkaar kunnen liggen. Dit betekent dat ze voldoende ruimte vragen in de lengte maar ook in de hoogte.

5. Koop alleen schoenen die direct goed zitten, het is een fabeltje dat schoenen uitlopen.







6. Koop bij voorkeur een leren schoen want leer ventileert en is duurzaam.

7. Voor dagelijks gebruik is een maximale hakhoogte van 3 à 4 cm
aan te bevelen. Loop niet altijd op hoge hakken, omdat de voet hierdoor naar voren glijdt en de kans op likdoorns, eeltknobbels en zelfs hamertenen groter wordt. Als je altijd op hoge hakken loopt, kunnen de achillespezen korter worden, waardoor de kans op letsel groot is.

8. De zool mag van leer of van rubber of ander materiaal zijn zolang de schoen maar buigzaam blijft.

9. Let op stiksels en naden. Deze kunnen irritatieplekken veroorzaken. Voel even met de hand aan de binnenkant van de schoen.

10. Koop geen schoenen aan het begin of het eind van de dag, wanneer je voeten zijn uitgezet.

11. Sportschoenen moeten een breed, hoog, soepel teenstuk hebben. Als dit niet het geval is, worden de tenen samengedrukt en kunnen er teen- en nagelproblemen ontstaan. Let er ook op dat de schoen de voet voldoende steun geeft en een dikke, veerkrachtige zool heeft.

12. Vetersluitingen en klittenbanden zijn beter dan andere sluitingen. Je kan de schoen dan het best aan je voet aanpassen en ook inspelen op eventuele vervormingen, bijvoorbeeld bij een gezwollen of verstuikte voet.



13-04-2009 om 11:04 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
12-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend zomer 2009 zwaar aangezette wenkbrauwen


Trend zomer 2009 zwaar aangezette wenkbrauwen


http://img4.imageshack.us/img4/5800/dikkewenkbrauwen1.jpg



Een van de trends zomer 2009  ongeveer bij iedere show te zien waren de zwaar aangezette of natuurlijke wenkbrauwen.



http://img4.imageshack.us/img4/203/dikkewenkbrauwen2.jpg




12-04-2009 om 12:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow verkoopt afdankertjes op eBay


Gwyneth Paltrow verkoopt afdankertjes op eBay


http://img4.imageshack.us/img4/5618/gwynethpaltrow.jpg
 


Net als zoveel vrouwen houdt Gwyneth Paltrow een lenteschoonmaak in haar kleerkast, eentje waar enkele schitterende stukken in hangen. En met de economische crisis in gedachte, verkoopt de actrice haar afdankertjes op een veilingsite.


Lederen handtas van Chloe.
Lederen handtas van Chloe.


Economische crisis
Gwyneth Paltrow is volop bezig met grote kuis in haar spullen te houden. Omdat ook actrices rekening moeten houden met de economische crisis, besloot ze verschillende vintagestukken op eBay te zetten. Wat we al ontdekt hebben, is dat Gwyneth schoenmaat 39,5 en kledingmaat 38 heeft. Ze is ook duidelijk dol op Chanelhandtassen en veel dingen zien er splinternieuw uit. De opbrengst gaat naar het goede doel. Een bruine, oversized, lederen handtas van Chloe is alvast de favoriet van de redactie.(br.hln)



11-04-2009 om 15:46 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elite zoekt opvolgster voor topmodel Louise Maselis


Elite zoekt opvolgster voor topmodel Louise Maselis



http://img10.imageshack.us/img10/9118/82690096.jpg



Modellenbureau Elite organiseert opnieuw castings voor een Belgische afgevaardigde voor de Elite Model Look World wedstrijd.

De aftrap voor de voorrondes wordt op 22 april gegeven in Luik. Daarna volgen Charleroi, Gent, Kortrijk, Brussel, Antwerpen, Knokke en Luxemburg. Op 26 september wordt in Brussel bepaald wie er naar China mag voor de internationale finale.


Over de hele wereld schreven zo’n 350.000 meisjes zich in voor de voorrondes. Wie in China wint, krijgt een contract van twee jaar bij modellenbureau Elite, leverancier van modellen als de Braziliaanse bom Gisele Bündchen, Claudia Schiffer en huidig hot model Coco Rocha.

De 15-jarige Louise Maselis uit Winksele bij Leuven won vorig jaar na de Belgische voorrondes ook de finale in China. Zo raakte ze op de catwalks van onder anderen Calvin Klein en Jil Sander.



11-04-2009 om 01:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe look met trendy zomerkousen


Nieuwe look met trendy zomerkousen

















Als rokjes uit de kast kunnen, horen daar leuke zomerkousen bij. In tijden van crisis zijn kousen meer dan ooit een handig accessoire. Wie wil besparen op een nieuwe outfit, gebruikt die van vorig jaar en investeert enkel in een opvallende zomerpanty.

Prints
Netpanty's zijn ideaal bij de eerste zonnestralen. De nieuwste exemplaren ogen luchtig en trendy. Vaak met superleuke bloemenprints, opvallende patronen in warme en coole kleuren. (br.hln)



10-04-2009 om 14:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trinny en Susannah geven Belgische vrouwen stijllessen


Trinny en Susannah geven Belgische vrouwen stijllessen



Trinny en Susannah.


De Britse stijlgoeroes Trinny en Susannah komen op 6 mei Belgische vrouwen in Antwerpen leren hoe ze zich moeten kleden. Deze stylistes staan vooral bekend om hun harde manier van kritiek geven.

Ongezouten
Het Britse duo Trinny Woodall en Susannah Constantine maken al jaren tv-programma's waarin ze vrouwen met foute outfits omtoveren tot glamoureuze dames, meldt gva.be. Ze werden vooral bekend met de manier waarop ze vrouwen hielpen, door hun ongezoute en soms harde mening te geven. Nu komen ze op 6 mei vanaf 14 uur in de Antwerpse stadsfeestzaal ook Belgische vrouwen stijllessen geven.

Nieuw programma
Het duo is binnenkort binnenkort ookmet een nieuwe serie op Vitaya te zien. Nu zullen ze zelf de grootste stijlfouten maken wanneer ze de kledij van hun 'klanten' zelf 24 uur aantrekken.



10-04-2009 om 14:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwjurk met pauwenveren


Duurste trouwjurk bevat duizenden pauwenveren


 


Wil je een unieke trouwjurk, dan is deze unieke creatie van pauwenveren misschien iets voor jou, het enige nadeel is het prijskaartje van 11 miljoen euro.







Op de trouwbeurs van China werd vorige week een prachtige bruidsjurk voorgesteld. De creatie is vervaardigd uit 2009 pauwenveren en 60 kostbaren steentjes. 8 vakmannen werkten er meer dan twee maanden ononderbroken aan. Dankzij de gigantische sleep lijkt de bruid een echte pauwenstaart te hebben. (br.hln)



10-04-2009 om 13:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan lanceert eigen kledinglijn

Lindsay Lohan lanceert eigen kledinglijn




Ook Lindsay Lohan lanceert haar eigen kledinglijn. De Amerikaanse actrice kan hiervoor rekenen op de hulp van de Amerikaanse winkelketen J.C Penney. Lohan is niet aan haar proefstuk toe. Vorig jaar bracht ze haar 'eigen' legging op de markt.

Relletje
De onderhandelingen zitten volgens de actrice in een ver gevorderd stadium. J.C. Penney heeft een duizendtal winkels in de VS. Lohan verklapte haar nieuwe project tijdens een interview met het magazine US Weekly. De aanleiding voor het gesprek was een rel tijdens een feestje van J.C. Penney. De zus van haar ex-vriendinnetje Samantha Ronson, die ook ontwerpster is, vierde haar contract bij J.C. Penny.

Legging succes
Lohan stond niet op de gastlijst van het feestvarken, maar dook toch op. "Ik was uitgenodigd door J.C. Penney. Ik ben met het bedrijf aan het onderhandelen en ga met hen een deal sluiten." Het is niet de eerste keer dat Lohan uitpakt met een 'eigen kledingstuk'. Een jaar geleden bracht ze een legging op de markt en dat werd een groot succes.(br.hln)



10-04-2009 om 11:48 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
09-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole uitgeroepen tot best geklede vrouw


Cheryl Cole uitgeroepen tot best geklede vrouw


Cheryl Cole


De Britse zangeres Cheryl Cole mag zichzelf dit jaar volgens het Britse modeblad Glamour de best geklede vrouw noemen. Ze doet het daarmee beter dan topmodel en ontwerpster Kate Moss en fashionista Victoria Beckham.

Knap en glamoureus
De 25-jarige Girls Aloud-zangeres wordt door het blad geprezen als 'ongelooflijk knap, goed verzorgd en altijd glamoureus'.
Cole stoot topmodel Kate Moss van de bovenste plaats. De best geklede vrouw van vorig jaar staat nu op de tweede positie. Victoria Beckham is derde.





Top 10

Dat de drie vrouwen in de top drie allen Brits zijn, betekent niet dat de volledige top tien alleen uit Britse sterren bestaat. De Amerikaanse actrices Blake Lively (5), Katie Holmes (8) en Rachel Bilson (10) staan ook in de lijst, net als de Amerikaanse zangeres Rihanna (9).(br.hln)





09-04-2009 om 12:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Arabische modewereld


Londen zet zijn deuren wagenwijd open voor Arabische modewereld

Om het filmpje te bekijken druk op de foto






Londen zette ook dit jaar zijn deuren weer wagenwijd open voor de Arabian Fashion World-show. De modeshow wordt elk jaar georganiseerd om de Westerse wereld een beter zicht op de Arabische cultuur te geven.  (br.she)



09-04-2009 om 11:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-04-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh zet trend met eighties schoudervullingen

Posh zet trend met eighties schoudervullingen


 


Victoria Beckham zal zich zelden twee keer laten spotten in dezelfde outfit. Voor haar lederen jasje met eightieslook en schoudervullingen maakt ze graag een uitzondering. Ze droeg het al drie keer sinds begin april en start zo een trend.

Balmain
Het nieuwste lievelingsjasje van Posh is een zwart lederen exemplaar met van Balmain ter waarde van ongeveer 3.000 euro. Ze droeg het op een gebleekte skinnyjeans van meer dan 1.000 euro, een zijden topje, een grote Birkin handtas en natuurlijk de noodzakelijke killerheels. Een week eerder ging ze ook al met het jasje en de kids naar een wedstrijd van manlief kijken. Toen combineerde ze het met een donkere skinny jeans, een gelijkaardig topje en dezelfde stiletto's.



Rihanna draagt de epauletten met minder succes.
Rihanna draagt de epauletten met minder succes.


Catwalk
Het jasje valt zo op omdat het brede, scherpe schoudervullingen en grote knopen heeft. De comeback van de schoudervullingen startte in vorige winter op de catwalks, dit ging van heel rechte, uitgesproken epauletten tot meer rondere, subtielere vormen. Posh is dus weer helemaal mee met de comeback van de eighties, ze durft wel wat extremer te gaan dan de meeste fashioniasta's. Ook Rihanna probeerde de trend uit, maar met minder succes. Ze leek wel met haar kanten blouse van Balmain uit Dynasty weg gelopen, de soap die de epauletten populair maakte.



Posh in haar eighties outfit.
Posh in haar eighties outfit.
 


Slanker
Hoewel de schoudervullingen niet makkelijk te dragen zijn, je moet er veel zelfvertrouwen voor hebben, is het een handig trucje om slanker te lijken. Het benadrukt namelijk je schouders en zo lijkt je taille dunner. (br.De Morgen)



08-04-2009 om 15:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Gandy


Mannelijke modellen mogen weer maatje meer hebben


http://img5.imageshack.us/img5/9237/davidgandy.jpg



De magere trend bij mannelijke modellen lijkt eindelijk voorbij. Volgens velen ligt David Gandy, het nieuwste topmodel en de muze van Dolce & Gabbana, aan de oorsprong van de ommekeer.

330.000 euro per jaar strijkt Gandy op, een hoog bedrag voor een mannelijk model. Met zijn gespierde, atletische en vooral niet ultra dunne lichaam wist Gandy zich een weg te banen langs alle Pete Doherty look-a-likes, en zo de modewereld terug klaar te stomen voor 'mannelijke' modellen.

De Engelse moderedactrice Catherine Havward moedigt de trend alvast aan. "De stukken die we op de redactie kregen toegestuurd zakten van maatje 40 naar 38 en uiteindelijk 36. We moesten plots op zoek naar modellen die twee maten slanker waren. Ik had het daar moeilijk mee, onze lezers zijn echte mannen, helemaal niet graatmager. De ontwerpen van designers konden we gewoon niet gebruiken in ons blad. Zo was het Russische model Stas Svetlichnvy een tijd lang het rolmodel. De jongen was 1,82 meter en woog maximum 63 kilo. Zijn taille beperkte zich tot een schampere 71 centimeter." (br.she)




08-04-2009 om 13:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Delvaux brengt de vakman in de winkel


Delvaux brengt de vakman in de winkel


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/04/06/442845/delvaux-brengt-de-vakman-in-de-winkel_7_235x280.jpg



Service en respect voor vakmanschap zijn twee zaken die bij Delvaux, het oudste luxe lederwarenhuis ter wereld, steeds voorop hebben gestaan. Voortaan combineert Delvaux die twee op een wel heel originele manier. Elke maandag, vrijdag en zaterdag zal er immers in de winkels in Antwerpen en Brussel (Waterloolaan) een ambachtsman van Delvaux ter beschikking zijn van de klanten.

Mensen met meer technische vragen over de aankoop die ze wensen te doen, kunnen daarmee bij hem terecht: vragen over de kwaliteit of de herkomst van het leer, de verschillende leersoorten, de afwerking, het aangewezen onderhoud, , … Ook klanten die een kleine herstelling willen laten uitvoeren aan hun Delvauxtas kunnen, in de winkel, een beroep doen op deze lederwarenspecialist. De producten van Delvaux worden nog met de hand gemaakt en vergen dan ook een respectvolle, artisanale nazorg. De snijrand terug glad maken, het leer opfrissen, een hoek of bies maskeren, een onderhoud: deze vakman weet precies hoe hij mensen jarenlang kan laten genieten van de kwaliteit van Delvaux.

Voor Delvaux is het juist dit soort service die luxe een heel nieuwe betekenis geeft. Delvaux speelt al sinds 1829 een hoofdrol in de wereld van de fijne lederwaren. In 1883 werd Delvaux Belgisch hofleverancier. In 1908 deponeerde het Huis als eerste het model van een tas. Later vond Delvaux als eerste het concept van de seizoenen voor lederwaren uit. De meest succesvolle collecties luisteren naar de naam Brillant, Tempête, Astrid, ... Het Huis telt 210 werknemers, waarvan meer dan de helft ambachtslui. Het Huis Delvaux, vandaag onder andere aanwezig in Japan, Frankrijk en Rusland, zet zijn passie voor leder, kwaliteitsvol vakmanschap en vernieuwing voort op basis van een unieke knowhow die terug te vinden is in het volledige gamma. (br.she)



08-04-2009 om 13:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!