Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

31-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke bob past bij jou?


Welke bob past bij jou?



http://img3.imageshack.us/img3/5013/keiraknightley.jpg
Keira Knightley staat beeldig met een lange bob.



Jessica Alba
Jessica Alba



Jeniffer Lopez speelt het op veilig met een schuine bob.
Jeniffer Lopez speelt het op veilig met een schuine bob.


De bob is de nieuwste haartrend, verschillende celebs als Keira Knightley en Jessica Alba zetten de toon. Gelukkig kun je dit kapsel aanpassen aan de vorm van je gezicht, zodat ook jij ermee straalt. Een ander voordeel is dat een bob heel wat minpuntjes, als een groot voorhoofd, lang gezicht en huidproblemen, verdoezelt.

Rechte bob
Wil je zonder veel moeite een trendy kapsel? Dan moet je jezelf een bob aanmeten. Hierbij is het wel belangrijk dat je voor een exemplaar kiest dat goed bij je gezicht past. Vrouwen met een hartvormig of rond gezicht, kiezen best voor een korte bob. Let wel dat je deze regelmatig bijwerkt, zo blijft je look up-to-date. Een dikke en lange bob geeft je zo een retrolook uit de jaren '70. Vooral vrouwen die goed met lange lokken staan, is dit een goede optie. Dit kapsel is ook heel veelzijdig aangezien je je bob naar achteren kan vastzetten met schuivertjes.

Schuine bob
Als een rechte bob niet bij je gezicht past, kies dan voor eentje die licht opzij gaat, net als J-Lo. Dit kapsel werkt bij bijna elke haarstijl en -lengte, maar gaat wel het beste bij steile lokken. Toch niet helemaal zeker welke bob jouw ding is, dan kun je hier verschillende virtuele kapsels op jouw gezicht uitproberen. (br.nina)




31-03-2009 om 10:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe krijg je natuurlijke look met make-up?



Hoe krijg je natuurlijke look met make-up?









De nude-look is niet nieuw in beautyland, maar ook dit seizoen blijft hij trendy. De truc zit hem er in nauwelijks te laten opvallen dat je make-up draagt. Dat is vaak moeilijker gezegd dan gedaan, daarom geven we jullie enkele tips.

Matte look
De modellen bij Prada en Elie Saab gingen allemaal voor de natuurlijke look, met een minimum aan oogmake-up en lipstick. De huid heeft bij deze trend een matte look, kies voor een olievrije dagcrème. Dan beperk je je kans op glans. Helpt dit niet, kun je een olieabsorberende primer onder je foundation dragen. Kies voor een luchtige foundation die je met een borstel aanbrengt. Tinten die erg op je huidskleur lijken als beige of lichtbruin, werken het best bij deze natuurlijke look. Deze kleuren verdoezelen ook goed gezwollen oogleden. Lipstick met een gouden schijn maken het geheel helemaal af. (br.nina)




30-03-2009 om 14:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Parfum-award voor Marc Jacobs


Parfum-award voor Marc Jacobs



http://triton.imageshack.us/Himg14/scaled.php?server=14&filename=marcjacobs.jpg&xsize=640&ysize=480



Bij de uitreiking van de Fifi Awards  op 27 mei in New York, mag Marc Jacobs de Hall of Fame Award  van de Fragrance Foundation in ontvangst nemen. Dat meldt modemagazine Woman's Wear Daily. De prijs wordt elk jaar toegekend aan iemand die een "uitzonderlijk vindingrijke, creatieve en toegewijde bijdrage heeft geleverd aan de parfumindustrie".

De Amerikaanse ontwerper lanceerde zijn eerste parfum in 2001 en nadien volgden een aantal succesnummers. Zijn Daisy Marc Jacobs werd vorig jaar door dezelfde instelling nog gelauwerd als "parfum van het jaar".



30-03-2009 om 12:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak zelf kleding met een sjaal


Maak zelf kleding met een sjaal










Sjaal als topje of bikini.



Een sjaaltje knopen als Grace Kelly.



Sjaaltjes, groot en klein, kunnen altijd handig zijn. Want wie denkt dat een sjaal enkel om de nek hoort om minder koud te hebben, komt bedrogen uit. Fashionista's weten al langer de waarde van de sjaal als accessoire in te schatten, en de juiste kleur en stof zijn dan ook van cruciaal belang voor je imago. Maar kende je deze manieren om de sjaal te dragen al?

Met een rechthoekige sjaal:

1) Sjaal als haarband

Versie 1 of de meisjesversie: neem een dunne sjaal, of plooi deze tot hij redelijk dun is. Leg om je hoofd en knoop onder je haar. De losse restje laat je gewoon onder je haar bungelen. Very girlie, very hip.

Versie 2 of de hippieversie: zelfde principe, alleen knoop je de sjaal boven je haar in plaats van onder. Hippieversie b: rol de sjaal op tot een worstje en bindt dan over je haar (los of in een losse knot).

2) Sjaal en riem in één
Je kan een sjaal ook als riem gebruiken. Zeker bij een wijde jeansbroek is dit nonchalante accessoire een aanrader. Je kan een felgekleurde sjaal kiezen, of een met een drukke print. Frons samen en draag als riem, met een strikje vooraan of achteraan. Enige vereiste: kies een sjaal die lang genoeg is.

In een andere versie kan je een (brede) sjaal ook als 'tailleriem' gebruiken. Past op een effen, eenvoudige jurk (met lange of korte mouwen) en leukt zowel de jurk op, als je silhouet.

3) Ietsiepietsie yellow dot... sjaaltje
Bind de sjaal om je borsten, met de uiteindes in een (stevige) knoop tussen je borsten of (als je niet wil neerliggen of leunen) op je rug. Handig in noodgevallen, of als fashion statement.

4) Zakelijke das
Een halflange sjaal en een dasring, gecombineerd met een net topje en vlotte kokerrok: elegant, zakelijk en origineel. Met een korte sjaal kan je ook gewoon een knoopje leggen in je hals, voor een vlotter, jonger effect.

5) Topje nodig?
Een brede, lange sjaal kan ook dienen als topje. Leg de sjaal in je nek, kruis voor je hals en bindt de slierten voor je borsten en knoop achter je rug vast. Voor durvers, en wie geen beha nodig heeft.

6) Een pareo
Met een vrij brede sjaal kan je ook een pareo of strandrok maken. Wikkel rond je middel en knoop opzij: klaar.

Met vierkante sjaal (of doek)
Ook met vierkante sjaaltjes (of behoorlijk grote doeken) kan je heel wat kleren in een handomdraai 'toveren'.

1) Mama's got a brand new bag
Leg je spullen in een sjaal en knoop diagonale uiteinden samen. Doe dan hetzelfde met de andere uiteinden, die je knoopt boven de eerste knoop. En klaar is kees.

2) Nog topjes
Met een (grote) vierkante sjaal kan je deftigere (lees: meer bedekte) topjes fabriceren.

Versie 1: vouw de doek in een driehoek en maak een knoop in de losse punt. Vouw terug open, wikkel rond je lichaam en maak de losse eindjes vast in je nek.

Versie 2: neem een grote sjaal (90 op 90 centimeter), en vouw er een hoek in over driekwart van de sjaal, die je toga zal vormen. Drapeer het over een schouder, en maak twee eindjes vast aan je schouderbald. De andere twee eindjes knoop je samen rond je middel.

3) I'd like to be like Grace Kelly
Vouw een halflange doek in een driehoek en plaats op je hoofd met de punt naar beneden. Kruis de losse eindjes onder je kin en knoop je vast boven je sjaal.

De modernere versie, zoals vaak gezien bij jonge moslima's: je kruist de losse eindjes en gooit ze nonchalant over de schouder.

4) Net een boerin
Een kleine, vierkante doek heb je hiervoor nodig. Vouw in een driehoek, plaats op je hoofd en knoop vast onder je haar.

5) Wanhopige huisvrouw
Deze ietwat ouderwetse manier van een sjaal dragen kom je vaak tegen in de generatie van onze grootouders. Het principe is hetzelfde als bovenstaand, alleen knoop je de losse eindjes vast onder je kin.

6) Wij zijn piraten
Ook een bekende manier om een sjaal te dragen: zoals de piraten. Vouw de doek in een driehoek, leg strak om je hoofd en maak een dubbele knoop in de uiteindes. De overblijvnde slierten draag je aan één kant over je schouder. Kan gecombineerd worden met los haar of om alle haar te verstoppen. (br.Nina)


30-03-2009 om 01:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackie Kennedy's zonnebril is weer hip


Jackie Kennedy's zonnebril is weer hip


http://triton.imageshack.us/Himg18/scaled.php?server=18&filename=jackiekennedy.jpg&xsize=640&ysize=480



De memorabele, grote zonnebril van Jackie Kennedy wordt weer op de markt gebracht door het merk Nina Ricci Eyewear.

Nina Ricci Eyewear zorgt voor een herlancering van de memorabele zonnebril die Kennedy in de jaren '70 droeg. Het vierkante model was voor de eerste keer te zien op de cover van Paris Match in 1978.

De nieuwe bril zal verkrijgbaar zijn in zwart, beige, grijs, oranje, chocolade, groen, en roze. Voor een bril betaal je zo'n 220 euro neer. (br.she)


29-03-2009 om 14:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ultieme luxe: massage met diamanten


Ultieme luxe: massage met diamanten


 


De nieuwste rage in Hollywood: je laten masseren met diamanten. De blinkende edelsteentjes worden er vermalen tot kleine deeltjes om ze nadien uit te smeren op het lichaam.

Slechte stralingen
Voor de massage worden steentjes van minstens 1,5 karaat gebruikt. Na ze te verpulveren, worden ze op de huid gemasseerd. Daar zorgen ze voor een grondige scrubbeurt. Ook beschermen ze tegen de slechte stralingen van laptops, gsm's en andere technologische apparaten. Nadat de diamanten op het lichaam hebben ingewerkt, worden ze met een magneet verwijderd.





Maskers

De massage is nieuw, maar maskers op basis van goud, parels, diamant, kaviaar en champagne veroveren al langer de consument en zijn portemonnee.Gezichtsmaskers met gemalen diamant reinigen intens. Populair bij verouderde velletjes, worden afvalstoffen snel afgevoerd. Terwijl de huid, volgens de cosmetica-industrie, een frisse en jonge uitstraling krijgt. (br.nina)




29-03-2009 om 00:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwyneth Paltrow lanceert eigen kledinglijn


Gwyneth Paltrow lanceert eigen kledinglijn


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Gwyneth-Paltrow-1.jpg?t=1238162610



Gwyneth Paltrow gaat een eigen kledinglijn ontwerpen. De actrice doet dit voor het Franse modelabel ZOEtee's. Dat meldt de Britse editie van het modetijdschrift Elle.

Seventies als inspiratie
Oscarwinnares Paltrow komt met een op de jaren zeventig geïnspireerde herfst- en wintercollectie. De opbrengst van de kledinglijn, die 'ZOEtee's loves Gwyneth' heet, wordt gedoneerd aan de Britse stichting Kids Company, die zich inzet voor hulpbehoevende kinderen in Londen. (br.De Morgen)


28-03-2009 om 12:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.designercollectie voor H&M is kleurrijk en sexy


Designercollectie voor H&M is kleurrijk en sexy













Het is ondertussen een jaarlijkse traditie geworden dat winkelketen H&M met een topdesigner samenwerkt voor een unieke en vaak erg gewilde collectie. Het duurt nog een hele maand voor de creaties van designer Matthew Williamson's in de rekken van H&M zullen liggen, maar de hele modewereld is nu al aan het watertanden bij de foto's van zijn ontwerpen.

Fleurig en kleurrijk
De designer Matthew Williamson staat bekend om zijn fleurige en kleurrijke ontwerpen. Hij slaagde er perfect in om zijn visie met de stijl van H&M te combineren: felle kleurtjes, levendige prints en enkele schitterende jurken. Mode-experts verwachten dat de collectie, die op 23 april in de grootste filialen van H&M zal liggen, weer in no time uitverkocht zal zijn. Wil je dus één van zijn stukken scoren, moet je er al heel vroeg bij zijn. Op 14 mei komt er nog een tweede lijn van Williamson die in alle H&M-winkels te vinden zal zijn.

Grootste hit
Williamson zelf liet weten enorm trots te zijn met wat hij voor H&M tekende. "Deze collectie kan wel één van mijn grootste hits worden." br.Nina)



28-03-2009 om 00:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo draag je rode lippen in stijl

Zo draag je rode lippen in stijl





Rode lippen raken blijkbaar nooit uit de mode. Dit seizoen is het niet anders, rood gestifte lippen werden overal gesignaleerd op de catwalks.


Crisis
Rode lippen zijn hotter dan ooit. Volgens sommigen heeft de crisis daarmee te maken. Zo zou de financiële crisis ons naar meer make-up en rode lipstick, doen grijpen. Grote aankopen moeten eraan geloven en mensen verwennen zich liever met kleinere luxeproducten als cosmetica. Deze 'lipsticktheorie' is ontwikkeld door ene Leonard Lauder, een voormalig topbestuurder van Estée Lauder.

Wat de reden van zoveel succes ook is, rode lipstick geeft een supervrouwelijke look. Eén nadeel: rode lipstick oogt mooi, maar kan, bij verkeerd gebruik, je er doen bijlopen als een clown.

1. Het geheim zit in de rest van je gezicht. Hoe bleker de huid, hoe meer dat je lippen er clownesk zullen uitzien. Vooral op de ogen en de wangen ben je zuinig met make-up. Hou het voor de rest vooral zeer fris. Bij rode lipstick hoort een mooie huid, beetje mascara, eyeliner en een rozige blush.

2. Wil je de juiste tint vinden, kijk dan naar de ondertoon van de huid. Die huid kan warm of koel zijn. Warme types hebben gelige, olijfkleurige en donkere ondertonen. Ook bruinen ze makkelijk. Koelere dames zien er bleker uit met rozige ondertonen en neigen sneller te verbranden in de zon. Ben je een warm huidtype, ga je op zoek naar een lipstick met oranje en bruine ondertonen. Een koeler huistype is beter af met een lippenstift die blauwe of rozige ondertonen bevatten. Uiteindelijk zie je meteen welke tint bij je past. Een goede kleur laat je gezicht spreken. Een verkeerde kleur maakt grauw, moe en bleek.

3. Voordat je rode lippenstift aanbrengt, scrub je de lippen met een tandenborstel. Zo voelen ze mooi glad aan. Breng vervolgens lippenbalsem aan om je lippen te hydrateren zonder dat ze plakkerig of glossy aanvoelen.

4. Een lippotlood in exact dezelfde kleur als je lippenstift, is een must, zo omlijn je het geheel netjes. Neem eventueel een potlood met een tintje lichter, maar nooit, zeker nooit, een tint donkerder.

5. Laat zware eyeliner achterwege, maar gebruik wel mascara. Bruin voor blondines en roodharigen, zwart voor brunettes en zwartharigen. Gebruik op je gezicht een subtiel gekleurde poeder of foundation en werk af met een al even subtiele blusher.   (br.nina)



27-03-2009 om 11:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mode wordt mooier door crisis


Mode wordt mooier door crisis





Veel winkels gaan in crisistijd failliet, omdat ze minder klanten over de vloer krijgen. Dat betekent dat de concurrentiestrijd tussen de modezaken groter wordt om hetzelfde aantal klanten te behouden. Dat maakt dat de collecties in de winkels er alleen maar mooier op worden.

Nieuwe dingen
In Groot-Brittannië is dit effect van de crisis al goed merkbaar, meldt nu.nl. Verschillende merken en ketens hebben het moeilijk om te overleven. Daarom doen ze hun best om nieuwe producten te ontwikkelen. Maar ook merken die in België verkrijgbaar zijn, als Zara en Accessorize, zetten hun beste beentje voor. Winkelgoeroe Mary Portas: "Tijdens moeilijke tijden, moeten ondernemers extra hun best doen. Pas als je in de winkel mooie en verrassende collecties kunt aanbieden, win je nu klanten."



26-03-2009 om 13:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het badpak is terug


Het badpak is terug






Cut out badpak.
Cut out badpak.



Asymetrische vormen.
Asymetrische vormen.



Grote tattoo-motieven.
Grote tattoo-motieven.


Het badpak is er nog steeds. Beter zelfs, het is goed op weg om een must te worden in een trendy zomergarderobe. Natuurlijk heeft de bikini nog veel aanhangers, maar de fashionista's, heen en weer geslingerd tussen hun zonnekapitaal en de eisen van de mode, kiezen steeds vaker voor een badpak.

Kleuren en motieven
Effen, met contrasterende vlakken of exclusieve prints: keuze is er te over. Felle kleuren, bedrukt met stippen, met grote dessins, een mix van effen en bedrukt of met motieven die aan tattoo's doen denken. Opvallend is de kleurenrijkdom waarbij koraaloranje, appelgroen, langunablauw, Indisch roze, mokka, vanille, chocolade of pimentrood wedijveren met wit en zwart.

Zilver en goud
Deze zomer zet ook de Bling Bling attitude door. Zilver en goud zijn al gesignaleerd, met hier en daar een licht futuristische stijl in zwart/zilver en wat luxueuzer in chocoladebruin/goud.

Versneden
Niet enkel de felle kleuren zijn opmerkelijk deze zomer, maar ook de trikini's. Trikini's zitten tussen badpak en bikini met een verbinding tussen onder- en bovendeel. Met de cut-out badpakken geef je nog meer bloot dan met een bikini. Wie sensueel wil flaneren op het strand, weet wat te kopen. (br.nina)



26-03-2009 om 11:56 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
25-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Model met recordbenen siert catwalk in doorkijklingerie


Model met recordbenen siert catwalk in doorkijklingerie








Ana Hickman schopte het ooit tot superbabe op deze site. Toch is het Braziliaanse topmodel nog bekender omdat ze het Guinness Book of World Records haalde met haar benen: met 123 cm van heup naar hiel de langste op de catwalk. Tegenwoordig defileert de Braziliaanse babe het liefst in doorschijnende lingerie. Zwart, wit, roze, het maakt Hickman allemaal niet uit, als het maar doorkijk is.

Ana Hickman is een 28-jarig Braziliaans topmodel (1m85) met Duitse roots. Ze werkte al met heel wat grote merken als Niveau en L'Oreal. Haar persoonlijke voorkeur gaat duidelijk uit naar het ondeugende werk. Zo sierde ze al de zwempakkenspecial van Sports Illustrated, maar het meeste bekendheid verwierf ze als model voor de lingerie van Victoria's Secret. In Brazilië is ze dezer dagen steevast te zien als model voor doorkijklingerie, zoals de bijgevoegde filmpjes en foto's bewijzen. Voor de geïnteresseerden: ze is al sinds haar zestiende getrouwd met Alexandre Corrêa en haar maten zijn 90-61-90. Enjoy! (br.hln)








25-03-2009 om 16:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buikje is grootste complex van de Vlaamse vrouw


Buikje is grootste complex van de Vlaamse vrouw


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/badpak.jpg?t=1237904182


Meer dan de helft van de Vlaamse vrouwen schaamt zich over haar buik. Dat blijkt uit een enquête van het weekblad Flair. De oorzaak? Vrouwen vergelijken te veel met andere vrouwen.
Het buikje van de vrouw. Van dichters tot dakwerkers: elke man is er lyrisch over. Maar helaas, de vrouw zelf blijft dat buikje vervloeken. Sterkers nog: uit een enquête van het vrouwenblad Flair blijkt dat bijna zestig procent van de vrouwen zich scháámt over haar buikje. Bijna de helft trekt zelfs haar buikje in als ze naakt voor haar partner staat.

Volgens experts zijn er dat in het echte leven nog veel meer. Stylist Jani Kazaltzis heeft al honderden vrouwen - bekend en onbekend - gekleed. Hij schreef er ook een boek over. 'Telkens, maar dan ook telkens hoor je dat ze niet tevreden zijn met dat buikje', zegt hij. 'Ofwel vinden ze het te dik, ofwel hangt het wat slapjes, terwijl ze vaak gewoon een normale vrouwenbuik hebben.'

Volgens Kazaltzis ligt de oorzaak vooral bij de vrouwen zelf. 'Als je aan mannen vraagt waar ze het meest op vallen, dan willen zij meestal een wat vollere vrouw of eentje met toch met wat vlees aan dan een superslanke vrouw. Hét probleem is dat vrouwen zich veel te veel met elkaar vergelijken. Als ze zien dat hun vriendin een strakker buikje heeft, vergeten ze onmiddellijk dat ze ook andere mooie troeven hebben. Ze fixeren zich prompt op het negatieve.'

Nochtans weten vrouwen dat niemand perfect is en dat heel veel modellen in de bladen gefotoshopt en bijgewerkt worden. Waarom dan toch dat ideaalbeeld nastreven? Professor Liesbeth Woertman doet al jaren onderzoek naar het lichaamsbeeld van mannen en vrouwen. 'We verdragen geen imperfectie meer. We willen over alles controle, alles is maakbaar geworden en we willen volledige autonomie, tot in de extreemste vorm.'

'Vrouwen worden gebombardeerd met allerlei reclame over schoonheidsproducten. Ook al weten ze dat het leugens zijn, dan toch gaan ze het proberen.'

Waarom mannen daar niet zo mee zitten? 'Mannen vergelijken dus wel degelijk met elkaar, maar niet zozeer het uiterlijk. Voor hen is het belangrijk om meer macht en status te hebben.' Hoe moet de vrouw dan van dat complex over haar buikje afgeraken? 'Die complexen zullen altijd blijven bestaan. Gewoon ouder worden, dan ga je vanzelf relativeren.'(br.Het Nieuwsblad)




25-03-2009 om 11:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit draag je nu


Dit draag je nu


















Wil je ook een lentegevoel? Hoogtijd om jouw garderobe aan te pakken. Voor zwierige rokjes en sexy kleedjes is het dan wel nog wat te koud, met deze outfits maak je zelf het mooie weer, zelfs op een regenachtige lentedag.

1. Trenchcoat
Thomas Burberry ontwierp de eerste trenchcoat in 1901, een regenjas voor legerofficiers. Vanaf toen kreeg het jasje meteen heel wat aanzien en klasse. Beige en zwart worden tegenwoordig voorbijgestoken door fleurige tinten, waardoor een regendagje nooit meer donker oogt. De jas is eindeloos te combineren: over een spijkerbroek, jurk of rok, met leggings en ballerina's.

2. Ga voor kleur
Maak eens ongewone maar vooral lichte kleurcombinaties. Mix bloemen met ruiten, polkadots met strepen. Ontwerpers putten inspiratie uit een bonte kleurenmix waardoor de mode letterlijk mag knallen. Maak van al die frisse kleuren nu al gebruik, dan ben je de winter zo vergeten.

3. Zomeraccessoires
Je hoeft niet meteen te investeren in nieuwe accessoires: allicht heb je nog enkele zomerse en kleurrijke hebbedingetjes liggen van vorige zomer. Draag ze nu al bij jouw ouftit, ze geven een instant happy gevoel. Wil je er nieuwe kopen, ga dan voor groot en opvallend.

4. Het maatpak
Ontwerper André Courrèges was een van de eerste ontwerpers die vrouwen de broek lieten dragen. Het inspireerde Yves Saint Laurent tot de creatie van het vrouwelijke maatpak. Broeken werden plots wel populair. De huidige maatpakken zien er nog vrouwelijker, nog stijlvoller en eleganter uit. Het voordeel van een maatpak is dat je er elk seizoen plezier aan hebt. Nu draag je het nog met een truitje of gesloten pumps onder, straks met open sandaaltjes en een luchtig shirtje.

5. Tailleurs
Tailleirs zijn handig om in het vroege voorjaar te dragen. Voordeel is dat ze alweer voor verschillende gelegenheden kunnen gedragen worden. Speels en kleurrijk voor het jonge publiek met rokje of shortje over legging, op een stoere jeans, casual met een jurkje en platte laarzen of net zeer stijlvol en zakelijk.

6. Een perfecte jeans
Een goed zittende jeans mag niet ontbreken en kan zowel overdag als 's avonds op bewonderende blikken rekenen. Soorten en maten zijn er voldoende. Net daar schuilt vaak het probleem, niets is zo moeilijk als het perfecte jeanspaar te vinden. Ga dit seizoen naar een gebleekte versie of creëer een hippielook met een uitlopende spijkerbroek en een romantische bloes erop.

7. Harembroek
De harmembroek is een musthave dit seizoen. Wordt deze perfect gecombineerd met het juiste gilet, schoenen en zonnebril, staat die iedereen.

8. Grote tas
Oversized bags zijn hot en uiterst handig om alle spullen makkelijk kwijt te raken. Tassen zijn er in alle soorten en kleuren, waardoor het zeer makkelijk om de gepaste uitvoering te vinden die bij jouw stijl past. Wil je een flleurige look, ga dan meteen voor een knallende kleur. Zo krijgt je outfit nog meer flair.

9. Witte blouze
Een klassieker die altijd stijlvol oogt, is de witte blouse. Gecentreerd, met of zonder franjes of als basic onder een trui. Een aansluitend shirt staat ook mooi onder een sweater of blazer, maar kan evengoed gedragen worden over een gewone t-shirt. Met een paar mooie accessoires fleur je het geheel zo op.

10. Ruiten en patronen
Grijp je steeds maar naar dezelfde kleuren? Doe eens gek en kies voor ruiten, strepen, bloemen en fantasietjes. (br.nina)



24-03-2009 om 18:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkoop sexy lingerie stijgt sterk door crisis


Verkoop sexy lingerie stijgt sterk door crisis


Advertentie van Agent Provocateur


Het erotische lingeriemerk Agent Provocateur zegt dat zijn verkoopcijfers in Groot-Brittannië met 8 procent stegen sinds het begin van de economische crisis. Volgens economische analisten zullen alle lingeriemerken het goed doen omdat de Britten de economische crisis willen vergeten door in bed te duiken.

Succes
Agent Provocateur en andere lingeriemerken doen het economisch goed ten opzichte van andere modemerken die vaak verlies boeken. Het merk opende sinds de crisis 13 nieuwe winkels en verwacht in de komende 3 jaar het aantal winkels te verdubbelen. Ook de verkoop op internet stijgt enorm. Daarnaast breidt Agent Provocateur zijn gamma uit met parfums en beautyproducten.

Sexy
Agent Provocateur staat bekend om zijn sexy lingerie die vaak weinig aan de verbeelding overlaat. Directeur Garry Hogarth: "Agent Provocateur doet het zeer goed. Hoewel de ganse wereld op economisch vlak spartelt om het hoofd boven water te houden, blijft ons merk groeien. In deze moeilijke tijden moeten veel mensen opgebeurd te worden. En blijkbaar is dat net wat onze lingerie doet, de sexy ontwerpen zorgen er voor dat vrouwen zich goed voelen." (br.hln)




24-03-2009 om 14:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte blouse hoort in elke kleerkast


Witte blouse hoort in elke kleerkast


http://triton.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=witteblouse.jpg&xsize=640&ysize=480



















Er zijn zo van die kledingstukken die het altijd goed doen. Neem nu de witte blouse. Ook deze lente hoort hij tussen je garderobe, want met deze klassieker kan je eindeloos combineren. Een witte blouse saai? Niets van, van sommige basics moet je gewoon standaard ieder seizoen een exemplaar aanschaffen. Denk aan een jeans of een witte blouse.

Accessoires
Door de jaren heen zijn er heel wat variaties geweest, maar de basis blijft dezelfde. Gecentreerd, met of zonder franjes of als basic onder een trui, oogt de klassieker altijd stijlvol. Een aansluitend shirt staat ook mooi onder een sweater of blazer, maar kan evengoed gedragen worden over een gewone t-shirt. Met een paar mooie accessoires fleur je het geheel zo op.

Mannelijk
Zo oogt het hebbeding bijzonder mannelijk in combinatie met een broekpak. Meestal oogt de blouse dan beter wat simpel, getailleerd en zonder franjes of versieringen. Ideaal voor een dagje op kantoor of om een zakelijke indruk te wekken.

Romantisch
Anders is het met de romantische variant. Dan kan het niet vrolijk genoeg zijn, met franjes en ruches voor een luchtige look.

Casual
Wil je het meer casual, combineer je deze klassieker op een mooie jeans. Zorg dan wel voor een opvallend en vrouwelijke touch als rode pumps bijvoorbeeld. Zo blijft het geheel simpel, stijlvol en mooi. (br.hln)



24-03-2009 om 14:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy honden dragen Cavalli


Trendy honden dragen Cavalli








De Italiaanse ontwerper Roberto Cavalli, die graag met dieren- en tijgerprints uitpakt voor zijn creaties, wil nu ook de honden een jasje aanmeten. De man wil zich richten op hondenkleding. De kleding- en accessoirelijn voor Fifi&Co, heet 'Roberto Cavalli Pets'.

Kleine maten
Ontwerpers hebben iets met kleine maten, bij het hondengamma is het niet anders. De Cavalli-collectie is immers enkel voor kleine en middelgrote honden. Grote honden vinden niet meteen hun gading, hun outfit moet op bestelling gemaakt worden.

Satijnen badjas
De collectie bestaat uit stijlvolle kleding zoals velours joggingpakjes, polo-shirts en donsjasjes. Topstukken zijn een satijnen badjas, zijden shorts en glitterjasjes. Ook zijn er accessoires voor het dier zoals een draagtas voor honden met lakdetails, een lakleren paspoorthouder en lakleren hondenriemen. (br.nina)



23-03-2009 om 21:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schoenen die elke fashionista moet hebben


De schoenen die elke fashionista moet hebben



http://img3.imageshack.us/img3/8427/louisvuittond.jpg







Als het over schoenen gaat, is een obsessie niet ver weg. Dat geldt ook voor de nieuwe, handgemaakte gladiatorsandalen van Louis Vuitton, genaamd 'Spciey'. Werkelijk élke ster wil ze hebben, en ze zouden elkaars ogen uitkrabben om er eerst mee gezien te worden. Ondertussen werden ze al gedragen door Victoria Beckham, Heidi Klum, Madonna en Chloe Sevigny.

Spicy is...
Wat maakt Spicy zo speciaal? De schoen is een sandaal, gemaakt uit slangenvel, luipaard, leer en strikken en werd afgewerkt met paarse, groene en oranje stenen of veren. Een torenhoge naaldhak kon niet ontbreken. Elke schoen is werkelijk uniek.

Omver duwen
De fashionista's zijn niet de enigen die staan te popelen de schoen te dragen (en ermee gezien te worden). Ook de modefotografen hadden onmiddellijk door dat de schoen iets kon te weeg brengen. Om er een goede foto van te nemen, stootten ze Alexa Chung bijna omver.

"Het zijn echt geweldige schoenen", verklaart Katie Grand, styliste voor Louis Vuitton. "Het is een leuke, vrolijke schoen die telkens ook een uniek kunstwerk is."

Unieke kostprijs
De verschillende Spicy's komen aan verschillende, al even unieke en kunstzinnige prijzen. De goedkoopste kost zo'n 750 euro, de duurste ruim 2.100 euro. Maar zelfs met deze prijzen is er ondertussen een wachtlijst voor de schoen.

Voor wie net iétsje minder kapitaalkrachtig is: Topshop brengt een 'hommage' aan de schoen uit voor zo'n 150 euro. Benieuwd of deze even populair zal zijn als de namaak-Chanel-handtas. (br.de morgen)



23-03-2009 om 14:15 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
22-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catwalk schoenen winter 2009


Catwalk schoenen winter 2009


http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/givenchyshoes.jpg



Waar iedereen zich vroeger vol verwachting opmaakte voor de nieuwe tassen die geshowd werden op de catwalk in Milaan en Parijs, zijn alle ogen nu gericht op de schoenen.

Zo ook het nieuwe herfst/winter 2009/2010 seizoen, dat uitpuilde van het hoge, kunstige en exteme voetenwerk.



http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/gallianoshoes.jpg




Thigh-high boots is bij uitstek de meest geziene schoenentrend, en ook de ultra hoge plateauzool blijft in, aangevuld met jaren ‘80 invloeden en de goed versierde hak zoals gezien bij Givenchy: veren & studs.



http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/chloeshoes.jpg




Hoogtepunt voor schoenenconnaisseurs dit seizoen zijn ongetwijfeld de schoenen van Nina Ricci. Olivier Theyskens liet zijn modellen twee keer zo lang lijken door ultra hoge plateau’s die de modellen lieten zweven op de bal van hun voet.  (br.style today)




http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/rodarteshoes.jpg





http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/yvessaintlaurentshoes09.jpg





http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/pradashoes09.jpg




22-03-2009 om 19:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe look Katie Holmes kostte 32.000 euro


Nieuwe look Katie Holmes kostte 32.000 euro


Het korte kopje past beter bij haar drukke leven als mama.



Maar voor het Japanse publiek mocht het wat kosten.
Maar voor het Japanse publiek mocht het wat kosten.



Sterren maken zich graag mooi bij belangrijke premières en rodelopermomenten. Logisch, véle ogen en lenzen zijn dan op hen gericht. Maar de bedragen die ze momenteel lijken te spenderen, zijn voor gewone mensen wel erg hoog.

Katie Holmes gaf net nog 32.000 euro uit aan haar spraakmakende, nieuwe look op de rodeloper in Tokio. Jennifer Aniston besteedde 45.000 euro aan haar kapsel voor een hele week Misschien proberen ze op hun eentje de wereldeconomie te redden?

Spa, make-up en extensies
Wat kreeg actrice Katie voor dat mooie bedrag? De vrouw van Tom Cruise, heeft zich twee dagen opgesloten in hun sterrenhotel (Ritz-Carlton) om zich mooi te maken voor de première. In die tijd kreeg de Hollywood- en Broadwayster voor ruim 7.000 euro aan spa-behandelingen, nog eens 22.000 euro aan een tandverzorging, 2.000 aan de haarstylist en haarextensions en 1.000 euro aan 'foutloze' make-up.

Aandacht
Het resultaat was er wel: elke krant en elk magazine bespraken de nieuwe look van Holmes en zo kreeg ook Valkyrie, de nieuwe film van manlief Tom ook weer extra aandacht.

Nog een pluspunt: het snoerde de critici de mond, die Holmes bleke en afgematte look gespraken. Die zou het gevolg geweest zijn van een intense Scientology-detoxkuur.

Een zuivering die nodig was omdat Katie haar lichaam momenteel voorbereid op een tweede zwangerschap - tenzij ze al terug zwanger is, zoals sommige bronnen hardnekkig fluisteren. (br.nina)




22-03-2009 om 14:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!