Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

25-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buikje is grootste complex van de Vlaamse vrouw


Buikje is grootste complex van de Vlaamse vrouw


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/badpak.jpg?t=1237904182


Meer dan de helft van de Vlaamse vrouwen schaamt zich over haar buik. Dat blijkt uit een enquête van het weekblad Flair. De oorzaak? Vrouwen vergelijken te veel met andere vrouwen.
Het buikje van de vrouw. Van dichters tot dakwerkers: elke man is er lyrisch over. Maar helaas, de vrouw zelf blijft dat buikje vervloeken. Sterkers nog: uit een enquête van het vrouwenblad Flair blijkt dat bijna zestig procent van de vrouwen zich scháámt over haar buikje. Bijna de helft trekt zelfs haar buikje in als ze naakt voor haar partner staat.

Volgens experts zijn er dat in het echte leven nog veel meer. Stylist Jani Kazaltzis heeft al honderden vrouwen - bekend en onbekend - gekleed. Hij schreef er ook een boek over. 'Telkens, maar dan ook telkens hoor je dat ze niet tevreden zijn met dat buikje', zegt hij. 'Ofwel vinden ze het te dik, ofwel hangt het wat slapjes, terwijl ze vaak gewoon een normale vrouwenbuik hebben.'

Volgens Kazaltzis ligt de oorzaak vooral bij de vrouwen zelf. 'Als je aan mannen vraagt waar ze het meest op vallen, dan willen zij meestal een wat vollere vrouw of eentje met toch met wat vlees aan dan een superslanke vrouw. Hét probleem is dat vrouwen zich veel te veel met elkaar vergelijken. Als ze zien dat hun vriendin een strakker buikje heeft, vergeten ze onmiddellijk dat ze ook andere mooie troeven hebben. Ze fixeren zich prompt op het negatieve.'

Nochtans weten vrouwen dat niemand perfect is en dat heel veel modellen in de bladen gefotoshopt en bijgewerkt worden. Waarom dan toch dat ideaalbeeld nastreven? Professor Liesbeth Woertman doet al jaren onderzoek naar het lichaamsbeeld van mannen en vrouwen. 'We verdragen geen imperfectie meer. We willen over alles controle, alles is maakbaar geworden en we willen volledige autonomie, tot in de extreemste vorm.'

'Vrouwen worden gebombardeerd met allerlei reclame over schoonheidsproducten. Ook al weten ze dat het leugens zijn, dan toch gaan ze het proberen.'

Waarom mannen daar niet zo mee zitten? 'Mannen vergelijken dus wel degelijk met elkaar, maar niet zozeer het uiterlijk. Voor hen is het belangrijk om meer macht en status te hebben.' Hoe moet de vrouw dan van dat complex over haar buikje afgeraken? 'Die complexen zullen altijd blijven bestaan. Gewoon ouder worden, dan ga je vanzelf relativeren.'(br.Het Nieuwsblad)




25-03-2009 om 11:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit draag je nu


Dit draag je nu


















Wil je ook een lentegevoel? Hoogtijd om jouw garderobe aan te pakken. Voor zwierige rokjes en sexy kleedjes is het dan wel nog wat te koud, met deze outfits maak je zelf het mooie weer, zelfs op een regenachtige lentedag.

1. Trenchcoat
Thomas Burberry ontwierp de eerste trenchcoat in 1901, een regenjas voor legerofficiers. Vanaf toen kreeg het jasje meteen heel wat aanzien en klasse. Beige en zwart worden tegenwoordig voorbijgestoken door fleurige tinten, waardoor een regendagje nooit meer donker oogt. De jas is eindeloos te combineren: over een spijkerbroek, jurk of rok, met leggings en ballerina's.

2. Ga voor kleur
Maak eens ongewone maar vooral lichte kleurcombinaties. Mix bloemen met ruiten, polkadots met strepen. Ontwerpers putten inspiratie uit een bonte kleurenmix waardoor de mode letterlijk mag knallen. Maak van al die frisse kleuren nu al gebruik, dan ben je de winter zo vergeten.

3. Zomeraccessoires
Je hoeft niet meteen te investeren in nieuwe accessoires: allicht heb je nog enkele zomerse en kleurrijke hebbedingetjes liggen van vorige zomer. Draag ze nu al bij jouw ouftit, ze geven een instant happy gevoel. Wil je er nieuwe kopen, ga dan voor groot en opvallend.

4. Het maatpak
Ontwerper André Courrèges was een van de eerste ontwerpers die vrouwen de broek lieten dragen. Het inspireerde Yves Saint Laurent tot de creatie van het vrouwelijke maatpak. Broeken werden plots wel populair. De huidige maatpakken zien er nog vrouwelijker, nog stijlvoller en eleganter uit. Het voordeel van een maatpak is dat je er elk seizoen plezier aan hebt. Nu draag je het nog met een truitje of gesloten pumps onder, straks met open sandaaltjes en een luchtig shirtje.

5. Tailleurs
Tailleirs zijn handig om in het vroege voorjaar te dragen. Voordeel is dat ze alweer voor verschillende gelegenheden kunnen gedragen worden. Speels en kleurrijk voor het jonge publiek met rokje of shortje over legging, op een stoere jeans, casual met een jurkje en platte laarzen of net zeer stijlvol en zakelijk.

6. Een perfecte jeans
Een goed zittende jeans mag niet ontbreken en kan zowel overdag als 's avonds op bewonderende blikken rekenen. Soorten en maten zijn er voldoende. Net daar schuilt vaak het probleem, niets is zo moeilijk als het perfecte jeanspaar te vinden. Ga dit seizoen naar een gebleekte versie of creëer een hippielook met een uitlopende spijkerbroek en een romantische bloes erop.

7. Harembroek
De harmembroek is een musthave dit seizoen. Wordt deze perfect gecombineerd met het juiste gilet, schoenen en zonnebril, staat die iedereen.

8. Grote tas
Oversized bags zijn hot en uiterst handig om alle spullen makkelijk kwijt te raken. Tassen zijn er in alle soorten en kleuren, waardoor het zeer makkelijk om de gepaste uitvoering te vinden die bij jouw stijl past. Wil je een flleurige look, ga dan meteen voor een knallende kleur. Zo krijgt je outfit nog meer flair.

9. Witte blouze
Een klassieker die altijd stijlvol oogt, is de witte blouse. Gecentreerd, met of zonder franjes of als basic onder een trui. Een aansluitend shirt staat ook mooi onder een sweater of blazer, maar kan evengoed gedragen worden over een gewone t-shirt. Met een paar mooie accessoires fleur je het geheel zo op.

10. Ruiten en patronen
Grijp je steeds maar naar dezelfde kleuren? Doe eens gek en kies voor ruiten, strepen, bloemen en fantasietjes. (br.nina)



24-03-2009 om 18:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkoop sexy lingerie stijgt sterk door crisis


Verkoop sexy lingerie stijgt sterk door crisis


Advertentie van Agent Provocateur


Het erotische lingeriemerk Agent Provocateur zegt dat zijn verkoopcijfers in Groot-Brittannië met 8 procent stegen sinds het begin van de economische crisis. Volgens economische analisten zullen alle lingeriemerken het goed doen omdat de Britten de economische crisis willen vergeten door in bed te duiken.

Succes
Agent Provocateur en andere lingeriemerken doen het economisch goed ten opzichte van andere modemerken die vaak verlies boeken. Het merk opende sinds de crisis 13 nieuwe winkels en verwacht in de komende 3 jaar het aantal winkels te verdubbelen. Ook de verkoop op internet stijgt enorm. Daarnaast breidt Agent Provocateur zijn gamma uit met parfums en beautyproducten.

Sexy
Agent Provocateur staat bekend om zijn sexy lingerie die vaak weinig aan de verbeelding overlaat. Directeur Garry Hogarth: "Agent Provocateur doet het zeer goed. Hoewel de ganse wereld op economisch vlak spartelt om het hoofd boven water te houden, blijft ons merk groeien. In deze moeilijke tijden moeten veel mensen opgebeurd te worden. En blijkbaar is dat net wat onze lingerie doet, de sexy ontwerpen zorgen er voor dat vrouwen zich goed voelen." (br.hln)




24-03-2009 om 14:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witte blouse hoort in elke kleerkast


Witte blouse hoort in elke kleerkast


http://triton.imageshack.us/Himg12/scaled.php?server=12&filename=witteblouse.jpg&xsize=640&ysize=480



















Er zijn zo van die kledingstukken die het altijd goed doen. Neem nu de witte blouse. Ook deze lente hoort hij tussen je garderobe, want met deze klassieker kan je eindeloos combineren. Een witte blouse saai? Niets van, van sommige basics moet je gewoon standaard ieder seizoen een exemplaar aanschaffen. Denk aan een jeans of een witte blouse.

Accessoires
Door de jaren heen zijn er heel wat variaties geweest, maar de basis blijft dezelfde. Gecentreerd, met of zonder franjes of als basic onder een trui, oogt de klassieker altijd stijlvol. Een aansluitend shirt staat ook mooi onder een sweater of blazer, maar kan evengoed gedragen worden over een gewone t-shirt. Met een paar mooie accessoires fleur je het geheel zo op.

Mannelijk
Zo oogt het hebbeding bijzonder mannelijk in combinatie met een broekpak. Meestal oogt de blouse dan beter wat simpel, getailleerd en zonder franjes of versieringen. Ideaal voor een dagje op kantoor of om een zakelijke indruk te wekken.

Romantisch
Anders is het met de romantische variant. Dan kan het niet vrolijk genoeg zijn, met franjes en ruches voor een luchtige look.

Casual
Wil je het meer casual, combineer je deze klassieker op een mooie jeans. Zorg dan wel voor een opvallend en vrouwelijke touch als rode pumps bijvoorbeeld. Zo blijft het geheel simpel, stijlvol en mooi. (br.hln)



24-03-2009 om 14:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trendy honden dragen Cavalli


Trendy honden dragen Cavalli








De Italiaanse ontwerper Roberto Cavalli, die graag met dieren- en tijgerprints uitpakt voor zijn creaties, wil nu ook de honden een jasje aanmeten. De man wil zich richten op hondenkleding. De kleding- en accessoirelijn voor Fifi&Co, heet 'Roberto Cavalli Pets'.

Kleine maten
Ontwerpers hebben iets met kleine maten, bij het hondengamma is het niet anders. De Cavalli-collectie is immers enkel voor kleine en middelgrote honden. Grote honden vinden niet meteen hun gading, hun outfit moet op bestelling gemaakt worden.

Satijnen badjas
De collectie bestaat uit stijlvolle kleding zoals velours joggingpakjes, polo-shirts en donsjasjes. Topstukken zijn een satijnen badjas, zijden shorts en glitterjasjes. Ook zijn er accessoires voor het dier zoals een draagtas voor honden met lakdetails, een lakleren paspoorthouder en lakleren hondenriemen. (br.nina)



23-03-2009 om 21:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schoenen die elke fashionista moet hebben


De schoenen die elke fashionista moet hebben



http://img3.imageshack.us/img3/8427/louisvuittond.jpg







Als het over schoenen gaat, is een obsessie niet ver weg. Dat geldt ook voor de nieuwe, handgemaakte gladiatorsandalen van Louis Vuitton, genaamd 'Spciey'. Werkelijk élke ster wil ze hebben, en ze zouden elkaars ogen uitkrabben om er eerst mee gezien te worden. Ondertussen werden ze al gedragen door Victoria Beckham, Heidi Klum, Madonna en Chloe Sevigny.

Spicy is...
Wat maakt Spicy zo speciaal? De schoen is een sandaal, gemaakt uit slangenvel, luipaard, leer en strikken en werd afgewerkt met paarse, groene en oranje stenen of veren. Een torenhoge naaldhak kon niet ontbreken. Elke schoen is werkelijk uniek.

Omver duwen
De fashionista's zijn niet de enigen die staan te popelen de schoen te dragen (en ermee gezien te worden). Ook de modefotografen hadden onmiddellijk door dat de schoen iets kon te weeg brengen. Om er een goede foto van te nemen, stootten ze Alexa Chung bijna omver.

"Het zijn echt geweldige schoenen", verklaart Katie Grand, styliste voor Louis Vuitton. "Het is een leuke, vrolijke schoen die telkens ook een uniek kunstwerk is."

Unieke kostprijs
De verschillende Spicy's komen aan verschillende, al even unieke en kunstzinnige prijzen. De goedkoopste kost zo'n 750 euro, de duurste ruim 2.100 euro. Maar zelfs met deze prijzen is er ondertussen een wachtlijst voor de schoen.

Voor wie net iétsje minder kapitaalkrachtig is: Topshop brengt een 'hommage' aan de schoen uit voor zo'n 150 euro. Benieuwd of deze even populair zal zijn als de namaak-Chanel-handtas. (br.de morgen)



23-03-2009 om 14:15 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
22-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catwalk schoenen winter 2009


Catwalk schoenen winter 2009


http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/givenchyshoes.jpg



Waar iedereen zich vroeger vol verwachting opmaakte voor de nieuwe tassen die geshowd werden op de catwalk in Milaan en Parijs, zijn alle ogen nu gericht op de schoenen.

Zo ook het nieuwe herfst/winter 2009/2010 seizoen, dat uitpuilde van het hoge, kunstige en exteme voetenwerk.



http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/gallianoshoes.jpg




Thigh-high boots is bij uitstek de meest geziene schoenentrend, en ook de ultra hoge plateauzool blijft in, aangevuld met jaren ‘80 invloeden en de goed versierde hak zoals gezien bij Givenchy: veren & studs.



http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/chloeshoes.jpg




Hoogtepunt voor schoenenconnaisseurs dit seizoen zijn ongetwijfeld de schoenen van Nina Ricci. Olivier Theyskens liet zijn modellen twee keer zo lang lijken door ultra hoge plateau’s die de modellen lieten zweven op de bal van hun voet.  (br.style today)




http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/rodarteshoes.jpg





http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/yvessaintlaurentshoes09.jpg





http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/03/pradashoes09.jpg




22-03-2009 om 19:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe look Katie Holmes kostte 32.000 euro


Nieuwe look Katie Holmes kostte 32.000 euro


Het korte kopje past beter bij haar drukke leven als mama.



Maar voor het Japanse publiek mocht het wat kosten.
Maar voor het Japanse publiek mocht het wat kosten.



Sterren maken zich graag mooi bij belangrijke premières en rodelopermomenten. Logisch, véle ogen en lenzen zijn dan op hen gericht. Maar de bedragen die ze momenteel lijken te spenderen, zijn voor gewone mensen wel erg hoog.

Katie Holmes gaf net nog 32.000 euro uit aan haar spraakmakende, nieuwe look op de rodeloper in Tokio. Jennifer Aniston besteedde 45.000 euro aan haar kapsel voor een hele week Misschien proberen ze op hun eentje de wereldeconomie te redden?

Spa, make-up en extensies
Wat kreeg actrice Katie voor dat mooie bedrag? De vrouw van Tom Cruise, heeft zich twee dagen opgesloten in hun sterrenhotel (Ritz-Carlton) om zich mooi te maken voor de première. In die tijd kreeg de Hollywood- en Broadwayster voor ruim 7.000 euro aan spa-behandelingen, nog eens 22.000 euro aan een tandverzorging, 2.000 aan de haarstylist en haarextensions en 1.000 euro aan 'foutloze' make-up.

Aandacht
Het resultaat was er wel: elke krant en elk magazine bespraken de nieuwe look van Holmes en zo kreeg ook Valkyrie, de nieuwe film van manlief Tom ook weer extra aandacht.

Nog een pluspunt: het snoerde de critici de mond, die Holmes bleke en afgematte look gespraken. Die zou het gevolg geweest zijn van een intense Scientology-detoxkuur.

Een zuivering die nodig was omdat Katie haar lichaam momenteel voorbereid op een tweede zwangerschap - tenzij ze al terug zwanger is, zoals sommige bronnen hardnekkig fluisteren. (br.nina)




22-03-2009 om 14:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zonnebrillen: hoe extremer, hoe beter


Zonnebrillen: hoe extremer, hoe beter


De John Lennonbril.



Felle kleurtjes
Felle kleurtjes



Gekke vormen.
Gekke vormen.







De oversized zonnebril is al langer trendy, maar dit jaar gaan de monturen nog net iets extremer: denk aan geometrische vormen, ruiten, felle kleuren en plastic monturen. Je kan er ook niet genoeg hebben, een vrouw heeft deze zomer een hele waaier van zonnebrillen nodig zodat die steeds bij haar outfit past.

Hoorn
De pilotenbril van Ray Ban is nog steeds trendy, kies hierbij wel voor een fel vintage kleurtje, durvers gaan voor een montuur in twee kleuren. Maar het mag allemaal nog extremer, de dikke oversized zonnebrillen uit de jaren '70 zijn weer helemaal in. Je scoort helemaal met een montuur uit hoorn. Dit soort bril is een goede investering omdat hij bijna bij elke outfit passen.

Gekste vormen
Ook glazen met twee tinten doen het goed komende zomer, kies dan wel ook voor een tweedelig montuur. De ronde John Lennonbril is aan een grote comeback bezig bij vrouwen. Dit exemplaar valt wel enorm op, beslis dus op voorhand of je wel zoveel aandacht wil. Als laatste kun je het kind in jezelf koesteren met grote zonnebrillen in de gekste vormen. Probeer eens een appeltjes-, ruit of hartjesmontuur. Of ga voor een oortjes die bijna je ganse kruin bedenken, een vorm à la Dame Edna en veel glitters en diamanten. Heb je een eenvoudige bril? Leuk hem dan op met leuke opvallende accessoires als neklintjes. (br.nina)



21-03-2009 om 14:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe kleed ik mij slank?


Hoe kleed ik mij slank?


http://img15.imageshack.us/img15/8521/viviennewestwood.jpg




Bij het begin van de lente willen we allemaal terug die zwierige rokjes uit de kast halen, onze zomerschoentjes aantrekken en een terrasje doen met vrienden. Spijtig genoeg heeft de winter ons vaak met wat extra kilootjes opgezadeld, die niet zo snel weg te werken vallen. Wij geven enkele tips om die kilootjes te verdoezelen en je slank te leren kleren.

Donkere kleuren doen het nog steeds goed. Zwart, Nachtblauw, donkergroen en diepbruin laten je slanker lijken dan felle of lichte kleuren. Ook het weetje dat horizontale strepen je dikker maken klopt als een bus, vermijd dus best dit soort kledij.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/strepen.jpg?t=1237564833



Wijde kledij doet je ook geen goed, ze 'verbergen' inderdaad je minpunten maar zullen ook je pluspunten doen verzinken in een stoffenzee. Een slanke look creëer je dus best met enkele getailleerde stukken, die de goede eigenschappen van je lichaam in de verf zetten.

Heb je stevige benen? Kies dan voor een bredere broek of rok die deze delen verbergt, vermijdt ten alle kosten leggings en strakke kledij die je benen nog meer in de kijker plaatsen.

Een buikje camoufleer je best met heupbroeken, of A-lijn jurkjes. Ben je een grote voorstander van tunieken? Kies dan voor een wijdere tuniek met een strakke broek onder. Zo wek je de illusie van een afgetraind lichaam.

Korte benen zijn erg makkelijk te verdoezelen door een outfit in dezelfde kleur te kiezen. Zo creëer je een lengte-effect. Hoge hakken, een ceintuur in je taille en korte jasjes kunnen ook een weldoend effect hebben op je hele look.

Grote borsten zijn leuk te camoufleren in een blousje met V-hals. Ga niet voor te drukke prints op je boezem, want dat trekt de aandacht alleen maar naar deze zone. Wikkeljurkjes kunnen je boezem ook prachtig laten uitkomen, net als een donker getailleerd jasje.

Een dikkere poep komt dan weer best tot uiting in donkere kleuren of met een langer jasje erover heen. T-shirts in de broek zijn een duidelijke no go voor dit lichaamstype. (br.she)



21-03-2009 om 12:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1 beha met 2 cups


 1 beha met 2 cups








De juiste behamaat vinden, wordt een stuk makkelijker met de nieuwste 'Two Some'. De cups van de beha bestaan uit twee delen die over elkaar kunnen schuiven, waardoor de cups zich aan de grootte van de borsten aanpassen. Het nieuwste hebbeding is enkel te verkrijgen bij Hunkemöller.

Wijzigen
Voor vrouwen die geen standaard cupmaat hebben, bijvoorbeeld bij verschillende borstgrootte of wanneer de maat tussen twee standaard maten inzit, is het vaak lastig om een goede passende bh te vinden. Maar ook tijdens zwangerschappen kan de borstmaat erg veranderen.

Maatprobleem
Patricia Vernooij, studente van de Design Academy in Eindhoven, onderzocht dit probleem. Ze ontwikkelde een zeer innovatieve bh, de Two Some. De twee schouderbandjes van deze bh kunnen onafhankelijk van elkaar worden versteld waardoor de cup, die uit twee delen bestaat, kan worden aangepast aan de grootte van de borst. Hoe voller de borsten, hoe verder de twee cupdelen uit elkaar staan. Door middel van deze methode past de bh altijd.

Trendy
De bh is niet alleen zeer functioneel maar biedt ook veel stylingopties. De twee delen van de cups kunnen uit verschillende materialen en kleuren bestaan, ook de twee schouderbandjes bieden veel mogelijkheden qua trends en mode.

Hunkemöller
Omdat de Two Some bh een uitbreiding van het huidige maatbereik betekent, besloot Hunkemöller de bh op te nemen in haar collectie. Vanaf 12 maart is de Two Some te verkrijgen in cupmaten B t/m D. Prijs bedraagt 27,99 euro. (br.hln)



21-03-2009 om 01:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontwerper Marc Jacobs verloofd met vriend


Ontwerper Marc Jacobs verloofd met vriend





Marc Jacobs en Lorenzo Matone.
Marc Jacobs en Lorenzo Matone.


Modeontwerper Marc Jacobs is verloofd met zijn vriend en medewerker Lorenzo Martone. De twee zijn al een jaar samen en zijn van plan hun trouwplannen morgen aan te kondigen in Martones thuisland Brazilië. De twee gaan in Sao Paulo de opening van Jacobs' winkel daar vieren. Jacobs werd onlangs genomineerd voor de 'designer van het jaar'-award (br.nina)



20-03-2009 om 14:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salma Hayek bereidt crèmes op grootmoeders wijze


Salma Hayek bereidt crèmes op grootmoeders wijze


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/salma-hayek.jpg?t=1237473656


De actrice Salma Hayek mag dan wel de 42 gepasseerd zijn ze ziet er nog steeds bijzonder jeugdig uit. De actrice zou haar jonge uitstraling voornamelijk te danken hebben aan haar grootmoeder, die zelf allerlei schoonheidscrèmes produceerde. Hayek wil de recepten nu vanonder het stof halen en ze delen met alle vrouwen.

"Toen mijn grootmoeder op haar 96ste overleed, was haar huid nog steeds zonder een rimpel. Ze maakte haar eigen crèmes en gebruikte daarvoor ingrediënten die je enkel in Latijns-Amerika vindt", vertelde Hayek aan InStyle Magazine.

Hayek wil nu deze recepten van onder het stof halen en ze op de beautymarkt gooien. Een productnaam heeft ze alvast : Maria Luisa, haar grootmoeders' naam. (br.she)



19-03-2009 om 18:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alizée Poulicek naakt op catwalk


Alizée Poulicek naakt op catwalk


http://www.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/2009/03/18/poulicek.jpg


Ex-Miss België Alizée Poulicek (22) verscheen afgelopen weekend op een defilé voor het modemerk La Perla in doorschijnende lingerie die haar boezem voluit liet bewonderen.
Gewaagd. Dat geeft Poulicek ook toe. ‘Je hebt gelijk, het is een beetje naakt, maar het is stijlvol. Het gaat om haute couture. Ik heb even getwijfeld omdat ik het imago van Miss België niet wil schaden. Maar ik ben geen Miss België meer en ik herneem nu mijn carrière als mannequin. Bovendien is La Perla niet vulgair, maar klassevol en elegant.’

Maar vraag Poulicek niet om naakt te verschijnen in Playboy. ‘Ik wil als model wel sexy uit de hoek komen, maar het ook stijlvol houden. Trouwens: als Miss België stond ik ook in P-Magazine en dat kon gewoon. De mentaliteit is veranderd. Dat moet gewoon kunnen.’


19-03-2009 om 14:12 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
18-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Ontbloot je benen deze lente met shorts


Ontbloot je benen deze lente met shorts


Shorts van Topshop.



Exemplaar van Diesel.
Exemplaar van Diesel.



Dries Van Noten
Dries Van Noten



Jumpsuit van Ichi.
Jumpsuit van Ichi.






Geen betere manier om de lente te verwelkomen dan met blote benen. Berg je dikke panty's dus al maar op en laat die peep-toes komen. Deze lente zijn de ultrakorte shortjes helemaal trendy, we geven jullie enkele flatterende tips.

Alle kleuren
Hoewel het buiten nog fris is, komt het zonnetje toch steeds vaker piepen. Goed om te dromen van mooie lentedagen en de bijhorende outfits. Wil je deze lente trendy zijn, dan schaf je jezelf een shortje aan. We zagen dit mode-item op talloze catwalkshows van onder meer Dries van Noten in alle kleuren en geuren en ook de winkelrekken zijn er nu mee gevuld. De short is wel nog nooit zo kort geweest: voor sommige vrouwen is dat goed nieuws, maar degenen die onzeker zijn over hun benen zijn er waarschijnlijk minder blij mee. We geven je enkele flatterende tips voor elk figuur.

Chique of retro
De short is wel ontzettend veelzijdig, je heb chique exemplaren die je op een blazer en hemd kan dragen, exemplaren uit denim zijn eerder casual. Wil je voor retro gaan, kies dan voor een outfit à la Brigitte Bardot. Denk aan pumps, kort denim shortje en schattig wollen truitje. Ga je voor chique kies dan een stijlvol exemplaar, in combinatie met een zomers hemdje en blazer. Onzeker over je benen? Draag er dan een hakje onder, dat slankt af. Vrouwen met korte benen, kiezen ook best voor hoge hakken en een short met hoge taille, dit doet je benen optisch langer lijken.

Casual
Voor een dagje shoppen of flaneren langs de terasjes kun je voor meer casual gaan voor een kort shortje met eenvoudig t-shirt. Je vindt ze in de meest felle kleuren, durf eens te experimenteren met felpaars of gifgroen. Leuk het geheel wat op met een stel gladiotorsandalen. Wil je verschillende trends combineren dan ga je voor de jumpsuit met korte pijpjes, handig als je eens niet veel mode-inspiratie hebt.

Verzorging
Na een winter lang verstopt te zijn in laarzen en panty's vragen je benen aan het begin van de lente wel wat extra verzorging. Onthaar ze eerst grondig, smeer ze vervolgens in met een hydraterende crème. Vind je ze te wit, gebruik dan een zelfbruiner. Je krijgt het natuurlijkste resultaat zonder strepen als je een crème gebruikt die je in verschillende fasen moet opbrengen. (br.hln)



18-03-2009 om 19:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bleke en sombere celebs op rode loper


Bleke en sombere celebs op rode loper bij Gala Yves Saint Laurent














Geheel in overeenstemming met de sombere collectie van Yves Saint Laurent op de catwalk, verschenen de uitgenodigde sterren op zijn galabal in uiterst sombere en sobere jurken. Zwart was het overheersende kleur en de ontwerpen straalden vooral eenvoud uit. De crisissfeer drukt blijkbaar ook in de wereld van glitter en glamour.

Bleek en afgemat
Ook opvallend was de 'natuurlijke huidkleur'-trend. Vele celebrities zagen er maar bleek uit. Niet abnormaal op het einde van de winter, maar wél vreemd voor sterren die zich meestal wentelen in zonnebanken, Mexicaanse of Hawaiaanse vakanties, zelfbruinende crèmes en een dikke laag foundation.

Het deed ze er vermoeid en oud uitzien, wat vooral opviel bij de al wat oudere celebrities als Brooke Shields, Juliana Marguiles en Claudia Schiffer.

Slimme jongeren
De jongere generatie pakte het (op Mary-Kate Olsen na) anders aan. Zo liet Ginnifer Goodwin de felrode lipstick vakken en verscheen Becki Newton stralend gebruind op de rode loper.(br.nina)



18-03-2009 om 13:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashionista's kiezen voor namaak om in de mode te blijven


Fashionista's kiezen voor namaak om in de mode te blijven



http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/16/432871/fashionista-s-kiezen-voor-namaak-om-in-de-mode-te-blijven_1_515x0.jpg


De 2.55 handtas van Chanel is volgens celebrities een echte must-have. Het iconische tasje is zelfs zo populair dat er een wachtrij à la Hermes is voor het hebbeding. Bovendien kost de tas een dikke 1.600 euro, wat ze niet echt toegankelijk maakt voor het grote publiek. Geen probleem, zo dacht de Britse winkelketen Peacocks: zij brachten een bijna exacte kopie van het tasje, voor een kleine 8,5 euro.

De wannabe-Chaneltas is voorzien van het specifieke Chanelpatroon en de typische gouden ketting. De namaaktas is voorlopig enkel verkrijgbaar in zwart, roze en goud, maar dankzij het grote succes besloot Peacocks ze ook in allerlei andere kleuren in te slaan.

"Het is een manier om via accessoires je hele look een betere uitstraling te geven, net zoals lipstick. Hedendaagse fashionista's zijn niet dom: ze weten best dat ze met een stuk hun hele garderobe kunnen opleuken. Ze hoeven geen volledig nieuwe outfit te kopen", verklaart de Peacocks' woordvoerder.(br.she)



17-03-2009 om 14:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch ontwerper Olivier Theyskens verlaat Nina Ricci


Belgisch ontwerper Olivier Theyskens verlaat Nina Ricci





Belgisch ontwerper Olivier Theyskens werkt niet langer als artistiek directeur bij het Franse modehuis Nina Ricci. In een persbericht staat dat zijn contract voortijdig wordt stopgezet.

Als reden wordt gegeven dat Nina Ricci zijn ontwikkelingsstrategie de komende jaren wil heroriënteren. Als gevolg daarvan werd de samenwerking met Olivier Theyskens in onderling overleg beëindigd.

Onenigheid
Modekenners fluisteren dat onenigheid tussen het wonderkind en de eigenaar van het merk, daar voor iets tussen zit. Eigenaar is de Spaanse Puig Group, die ook Caroline Herrera en Paco Rabanne bezit.

Madonna
De Brusselse ontwerper zal allicht zijn eigen naamlabel weer lanceren. De man oogte succes op zijn 21ste toen Madonna in een zwarte avondjurk van hem verscheen. In 2003 kon hij aan de slag bij modehuis Rochas. (br.hln)



16-03-2009 om 14:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speels maar sexy bij Louis Vuitton


Speels maar sexy bij Louis Vuitton


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/6/14/14/album_large_857324.jpg



Marc Jacobs liet zich inspireren door de Parijse straten voor zijn wintercollectie voor Louis Vuitton. Het resultaat: een sexy, speelse catwalkshow.

 

 http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/12/14/album_large_857339.jpg



De creaties van Marc Jacobs voor Louis Vuitton waren kort, speels en sexy, alsof ze uit de modellen uit de Moulin Rouge waren weggelopen. We zagen korte rokjes in donkere tinten, gecombineerd met dijenhoge laarzen, aan elkaar geregen aan de achterkant met lintjes. De roze zijden jurkjes doen veel aan lingerie denken. Ook droegen de modellen donkere kanten bloezen, met opvallende mouwen en strikken in de nek, gecombineerd met zwarte kokerrokken met franjes en stijlvol versierde korsetten.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/3/5/album_large_857330.jpg




  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/4/6/album_large_857331.jpg




  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/1/3/album_large_857328.jpg



De accessoires vielen op: imposante hoeden, ook bij Louis Vuitton komen de gigantische plateauschoenen met drukke prints terug. De herkenbare Louis Vuittonhandtas mocht natuurlijk niet ontbreken. (br.nina)




  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/0/10/12/album_large_857337.jpg

 

16-03-2009 om 14:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga naakt door het leven


Ga naakt door het leven

http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/11/430649/ga-naakt-door-het-leven_7_235x280.jpg


De nude look, oftewel de naakte uitstraling, is volledig hip. Het is niet langer gepermitteerd om er geschminkt bij te lopen, althans toch niet voor het zicht. Dé nieuwste make-uptrend is make-up die je niet ziet. Wij verzamelden enkele tips om die perfecte nude look te creëren.

Voor deze look moet je echt alles uit de kast halen: camouflagesticks, oogschaduw, mascara, blush, lippenstift, foundation, … . De naakte look zou je zelfs kunnen omschrijven als de look die het meeste producten en tijd vergt.

Camouflage is het sleutelwoord tot een perfecte look. Je camouflagestick moet qua textuur en kleur perfect met je huid kunnen versmelten. Zet een puntje camouflerend product op de oneffenheid, en werk naar buiten toe uit. Vergeet ook zeker niet de verplichte 'camouflagezones', zoals je binnenooghoeken, je neusvleugels, onder je ogen en je kleine onzuiverheden.

Breng hierna een lichte foundation aan, die erg natuurlijk aanvoelt. Deze zal je teint egaliseren, en bovendien een geheel vormen met je camouflagestick.

Zet je wangen in de kleur door gebruik te maken van een donkere blush in de kleuren oranjebruin of honinggoud. Vermijd roze, want dat geeft een te geschminkte look. Maak bij het aanbrengen aan de blush een kommabeweging van je oor naar je neus. Zo creëer je een schaduw onder je jukbeenderen.

Om je ogen natuurlijk te laten schitteren, maak je best gebruik van een bruine mascara, en lichtbeige oogschaduw. Je kan de arcadeboog (de boog net onder je wenkbrauwbeen) extra in de kijker zetten door een bruine oogschaduw aan te brengen.

Je lippen mogen niet al te rood zijn. Heb je van natuurlijke felle lippen? Smeer er dan een klein beetje concealer of foundation op. Afwerken doe je best met een gloss. (br.she)



15-03-2009 om 12:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!