Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

19-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alizée Poulicek naakt op catwalk


Alizée Poulicek naakt op catwalk


http://www.nieuwsblad.be/Assets/Images_Upload/2009/03/18/poulicek.jpg


Ex-Miss België Alizée Poulicek (22) verscheen afgelopen weekend op een defilé voor het modemerk La Perla in doorschijnende lingerie die haar boezem voluit liet bewonderen.
Gewaagd. Dat geeft Poulicek ook toe. ‘Je hebt gelijk, het is een beetje naakt, maar het is stijlvol. Het gaat om haute couture. Ik heb even getwijfeld omdat ik het imago van Miss België niet wil schaden. Maar ik ben geen Miss België meer en ik herneem nu mijn carrière als mannequin. Bovendien is La Perla niet vulgair, maar klassevol en elegant.’

Maar vraag Poulicek niet om naakt te verschijnen in Playboy. ‘Ik wil als model wel sexy uit de hoek komen, maar het ook stijlvol houden. Trouwens: als Miss België stond ik ook in P-Magazine en dat kon gewoon. De mentaliteit is veranderd. Dat moet gewoon kunnen.’


19-03-2009 om 14:12 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
18-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Ontbloot je benen deze lente met shorts


Ontbloot je benen deze lente met shorts


Shorts van Topshop.



Exemplaar van Diesel.
Exemplaar van Diesel.



Dries Van Noten
Dries Van Noten



Jumpsuit van Ichi.
Jumpsuit van Ichi.






Geen betere manier om de lente te verwelkomen dan met blote benen. Berg je dikke panty's dus al maar op en laat die peep-toes komen. Deze lente zijn de ultrakorte shortjes helemaal trendy, we geven jullie enkele flatterende tips.

Alle kleuren
Hoewel het buiten nog fris is, komt het zonnetje toch steeds vaker piepen. Goed om te dromen van mooie lentedagen en de bijhorende outfits. Wil je deze lente trendy zijn, dan schaf je jezelf een shortje aan. We zagen dit mode-item op talloze catwalkshows van onder meer Dries van Noten in alle kleuren en geuren en ook de winkelrekken zijn er nu mee gevuld. De short is wel nog nooit zo kort geweest: voor sommige vrouwen is dat goed nieuws, maar degenen die onzeker zijn over hun benen zijn er waarschijnlijk minder blij mee. We geven je enkele flatterende tips voor elk figuur.

Chique of retro
De short is wel ontzettend veelzijdig, je heb chique exemplaren die je op een blazer en hemd kan dragen, exemplaren uit denim zijn eerder casual. Wil je voor retro gaan, kies dan voor een outfit à la Brigitte Bardot. Denk aan pumps, kort denim shortje en schattig wollen truitje. Ga je voor chique kies dan een stijlvol exemplaar, in combinatie met een zomers hemdje en blazer. Onzeker over je benen? Draag er dan een hakje onder, dat slankt af. Vrouwen met korte benen, kiezen ook best voor hoge hakken en een short met hoge taille, dit doet je benen optisch langer lijken.

Casual
Voor een dagje shoppen of flaneren langs de terasjes kun je voor meer casual gaan voor een kort shortje met eenvoudig t-shirt. Je vindt ze in de meest felle kleuren, durf eens te experimenteren met felpaars of gifgroen. Leuk het geheel wat op met een stel gladiotorsandalen. Wil je verschillende trends combineren dan ga je voor de jumpsuit met korte pijpjes, handig als je eens niet veel mode-inspiratie hebt.

Verzorging
Na een winter lang verstopt te zijn in laarzen en panty's vragen je benen aan het begin van de lente wel wat extra verzorging. Onthaar ze eerst grondig, smeer ze vervolgens in met een hydraterende crème. Vind je ze te wit, gebruik dan een zelfbruiner. Je krijgt het natuurlijkste resultaat zonder strepen als je een crème gebruikt die je in verschillende fasen moet opbrengen. (br.hln)



18-03-2009 om 19:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bleke en sombere celebs op rode loper


Bleke en sombere celebs op rode loper bij Gala Yves Saint Laurent














Geheel in overeenstemming met de sombere collectie van Yves Saint Laurent op de catwalk, verschenen de uitgenodigde sterren op zijn galabal in uiterst sombere en sobere jurken. Zwart was het overheersende kleur en de ontwerpen straalden vooral eenvoud uit. De crisissfeer drukt blijkbaar ook in de wereld van glitter en glamour.

Bleek en afgemat
Ook opvallend was de 'natuurlijke huidkleur'-trend. Vele celebrities zagen er maar bleek uit. Niet abnormaal op het einde van de winter, maar wél vreemd voor sterren die zich meestal wentelen in zonnebanken, Mexicaanse of Hawaiaanse vakanties, zelfbruinende crèmes en een dikke laag foundation.

Het deed ze er vermoeid en oud uitzien, wat vooral opviel bij de al wat oudere celebrities als Brooke Shields, Juliana Marguiles en Claudia Schiffer.

Slimme jongeren
De jongere generatie pakte het (op Mary-Kate Olsen na) anders aan. Zo liet Ginnifer Goodwin de felrode lipstick vakken en verscheen Becki Newton stralend gebruind op de rode loper.(br.nina)



18-03-2009 om 13:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashionista's kiezen voor namaak om in de mode te blijven


Fashionista's kiezen voor namaak om in de mode te blijven



http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/16/432871/fashionista-s-kiezen-voor-namaak-om-in-de-mode-te-blijven_1_515x0.jpg


De 2.55 handtas van Chanel is volgens celebrities een echte must-have. Het iconische tasje is zelfs zo populair dat er een wachtrij à la Hermes is voor het hebbeding. Bovendien kost de tas een dikke 1.600 euro, wat ze niet echt toegankelijk maakt voor het grote publiek. Geen probleem, zo dacht de Britse winkelketen Peacocks: zij brachten een bijna exacte kopie van het tasje, voor een kleine 8,5 euro.

De wannabe-Chaneltas is voorzien van het specifieke Chanelpatroon en de typische gouden ketting. De namaaktas is voorlopig enkel verkrijgbaar in zwart, roze en goud, maar dankzij het grote succes besloot Peacocks ze ook in allerlei andere kleuren in te slaan.

"Het is een manier om via accessoires je hele look een betere uitstraling te geven, net zoals lipstick. Hedendaagse fashionista's zijn niet dom: ze weten best dat ze met een stuk hun hele garderobe kunnen opleuken. Ze hoeven geen volledig nieuwe outfit te kopen", verklaart de Peacocks' woordvoerder.(br.she)



17-03-2009 om 14:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch ontwerper Olivier Theyskens verlaat Nina Ricci


Belgisch ontwerper Olivier Theyskens verlaat Nina Ricci





Belgisch ontwerper Olivier Theyskens werkt niet langer als artistiek directeur bij het Franse modehuis Nina Ricci. In een persbericht staat dat zijn contract voortijdig wordt stopgezet.

Als reden wordt gegeven dat Nina Ricci zijn ontwikkelingsstrategie de komende jaren wil heroriënteren. Als gevolg daarvan werd de samenwerking met Olivier Theyskens in onderling overleg beëindigd.

Onenigheid
Modekenners fluisteren dat onenigheid tussen het wonderkind en de eigenaar van het merk, daar voor iets tussen zit. Eigenaar is de Spaanse Puig Group, die ook Caroline Herrera en Paco Rabanne bezit.

Madonna
De Brusselse ontwerper zal allicht zijn eigen naamlabel weer lanceren. De man oogte succes op zijn 21ste toen Madonna in een zwarte avondjurk van hem verscheen. In 2003 kon hij aan de slag bij modehuis Rochas. (br.hln)



16-03-2009 om 14:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speels maar sexy bij Louis Vuitton


Speels maar sexy bij Louis Vuitton


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/6/14/14/album_large_857324.jpg



Marc Jacobs liet zich inspireren door de Parijse straten voor zijn wintercollectie voor Louis Vuitton. Het resultaat: een sexy, speelse catwalkshow.

 

 http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/12/14/album_large_857339.jpg



De creaties van Marc Jacobs voor Louis Vuitton waren kort, speels en sexy, alsof ze uit de modellen uit de Moulin Rouge waren weggelopen. We zagen korte rokjes in donkere tinten, gecombineerd met dijenhoge laarzen, aan elkaar geregen aan de achterkant met lintjes. De roze zijden jurkjes doen veel aan lingerie denken. Ook droegen de modellen donkere kanten bloezen, met opvallende mouwen en strikken in de nek, gecombineerd met zwarte kokerrokken met franjes en stijlvol versierde korsetten.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/3/5/album_large_857330.jpg




  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/4/6/album_large_857331.jpg




  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/1/3/album_large_857328.jpg



De accessoires vielen op: imposante hoeden, ook bij Louis Vuitton komen de gigantische plateauschoenen met drukke prints terug. De herkenbare Louis Vuittonhandtas mocht natuurlijk niet ontbreken. (br.nina)




  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/0/10/12/album_large_857337.jpg

 

16-03-2009 om 14:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ga naakt door het leven


Ga naakt door het leven

http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/11/430649/ga-naakt-door-het-leven_7_235x280.jpg


De nude look, oftewel de naakte uitstraling, is volledig hip. Het is niet langer gepermitteerd om er geschminkt bij te lopen, althans toch niet voor het zicht. Dé nieuwste make-uptrend is make-up die je niet ziet. Wij verzamelden enkele tips om die perfecte nude look te creëren.

Voor deze look moet je echt alles uit de kast halen: camouflagesticks, oogschaduw, mascara, blush, lippenstift, foundation, … . De naakte look zou je zelfs kunnen omschrijven als de look die het meeste producten en tijd vergt.

Camouflage is het sleutelwoord tot een perfecte look. Je camouflagestick moet qua textuur en kleur perfect met je huid kunnen versmelten. Zet een puntje camouflerend product op de oneffenheid, en werk naar buiten toe uit. Vergeet ook zeker niet de verplichte 'camouflagezones', zoals je binnenooghoeken, je neusvleugels, onder je ogen en je kleine onzuiverheden.

Breng hierna een lichte foundation aan, die erg natuurlijk aanvoelt. Deze zal je teint egaliseren, en bovendien een geheel vormen met je camouflagestick.

Zet je wangen in de kleur door gebruik te maken van een donkere blush in de kleuren oranjebruin of honinggoud. Vermijd roze, want dat geeft een te geschminkte look. Maak bij het aanbrengen aan de blush een kommabeweging van je oor naar je neus. Zo creëer je een schaduw onder je jukbeenderen.

Om je ogen natuurlijk te laten schitteren, maak je best gebruik van een bruine mascara, en lichtbeige oogschaduw. Je kan de arcadeboog (de boog net onder je wenkbrauwbeen) extra in de kijker zetten door een bruine oogschaduw aan te brengen.

Je lippen mogen niet al te rood zijn. Heb je van natuurlijke felle lippen? Smeer er dan een klein beetje concealer of foundation op. Afwerken doe je best met een gloss. (br.she)



15-03-2009 om 12:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zwarte toekomst bij Yves Saint Laurent


Zwarte toekomst bij Yves Saint Laurent


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/5/9/1/album_large_859546.jpg



De wintercollectie van Stefano Pilati voor Yves Saint Laurent valt in drie woorden te omschrijven: eenvoudig, mannelijk en zwart.



  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/7/11/3/album_large_859548.jpg



De creaties van Stefano Pilati staan in contrast met de andere shows in Parijs. Ze tonen een zeer mannelijk beeld van de vrouw, komende winter doen alle vrouwen aan 'powerdressing' volgens deze ontwerper. We zagen zwarte, strak pakken, high-tech grijze jassen en zelfs een lederen salopet. Kledij waar je zo mee kan gaan werken.

 

 http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/14/6/album_large_859551.jpg




  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/6/10/2/album_large_859547.jpg



De rode lipstick en strakke kapsels met lederen dotjes maakten deze zakelijke look helemaal af.



  http://www.nina.be/static/FOTO/pe/9/13/5/album_large_859550.jpg



Toch mogen businessvrouwen komende winter ook sexy zijn met leren korsetten. (br.nina)




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/14/1/10/album_large_859555.jpg





15-03-2009 om 01:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlies Dekkers verovert Amerika


Marlies Dekkers verovert Amerika




De lingerie van Marlies Dekkers is voortaan te koop bij de chique Amerikaanse warenhuisketen Neiman Marcus. Dat heeft de Nederlandse ontwerpster bekendgemaakt. Haar Undressed-collectie is verkrijgbaar bij vijf filialen van de keten, onder meer in Beverly Hills en Las Vegas.

Nieuwe stap
Dekkers, die sinds vorig jaar een eigen winkel heeft in New York, hoopt dat de deal met Neiman Marcus haar zal helpen de Amerikaanse markt verder te veroveren. "Het is een ontzettend mooi en exclusief warenhuis", vindt ze. "Ik ben enorm trots op deze nieuwe stap en ben blij dat ik Amerikaanse vrouwen de kans kan geven mijn lingerie te ontdekken." (br.hln)



14-03-2009 om 18:06 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Folklore bij Galliano

Folklore bij Galliano


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/0/14/14/album_large_858344.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/15/0/album_large_858345.jpg



Je mag er haast op wedden dat Galliano voor een excentrieke noot zorgt. Tijdens de Paris Fashion Week is dit niet anders. Folklore leek zijn hoofdthema.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/15/2/album_large_858362.jpg



 Op de catwalk weerklonk muziek met violen en accordeon, want de ontwerper zocht zijn mosterd in de Balkan- en zigeunerwereld.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/17/14/1/album_large_858361.jpg



Met wollen borduursels, kantjes en bandjes, voiles, kettingen en overdecoratieve hoofddeksels, kreeg het geheel een sprookjesachtig sfeertje. (br.nina)




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/6/3/5/album_large_858350.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/7/9/album_large_858354.jpg




14-03-2009 om 09:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom huilde het model op de catwalk


Daarom huilde het model op de catwalk







Waarom vloeiden er traantjes bij het model op de catwalk van Jill Sander? Het meisje heet 'Auguste Abeliunaite' en liet de tranen de vrije loop. Te pijnlijke schoenen of een emotionele instorting, werd lang gedacht, maar dat bleek niet het geval.

Blauwe ogen
Volgens het model lag het aan haar gevoelige ogen. Daardoor kreeg ze last van de felle lampen op de catwalk. Ook haar agent Piero Piazzi, die aanvankelijk de huilbui ontkende, bevestigde deze verklaring. Blauwe ogen zijn volgens de man gevoeliger voor licht dan bruine. Ook andere modellen ondervinden daar last van. (br.nina)



13-03-2009 om 13:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnaval op de Parijse catwalk


Carnaval op de Parijse catwalk


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/15/4/0/album_large_854730.jpg



Net toen we dachten dat we bij Agatha Ruiz de la Prada de meest bizarre collectie hadden gezien, pakt Alexander McQueen voor komende winter uit met carnavaloutfits. Denk aan gigantische schoenen, clownmake-up en hoeden die verdacht veel lijken op paraplu's.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/17/6/2/album_large_854732.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/0/8/4/album_large_854734.jpg




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/7/3/album_large_854733.jpg




13-03-2009 om 00:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss steelt alle aandacht bij Chanel

Kate Moss steelt alle aandacht bij Chanel


http://img5.imageshack.us/img5/4266/katemossd.jpg


De aandacht van de modejournalisten ging bij show van Karl Lagerfeld voor Chanel niet naar de ontwerpen op de catwalk, maar naar de celebs op de eerste rij. De paparazzi braken zelfs het decor af om een mooie foto van Kate Moss te nemen. Wat de kledij zelf betreft: de modellen droegen een mix van het traditionele, herkenbare Chanel met een moderne toets van Karl Lagerfeld.


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/6/9/album_large_853389.jpg


Mix van trends en tradities

De wintercollectie voor 2010 van Chanel getuigt van oog voor detail en een fijn gevoel voor snit. De Britse dandy Beau Brummel diende als inspiratie voor de collectie. We zagen elegante, strakke jurken waarbij veel aandacht ging naar de manchetten en kragen.


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/9/11/14/album_large_853394.jpg



Het wereldberoemde Chaneljasje van tweed kreeg een moderne look, het werd gecombineerd met een casual broek. Ook de handtassen kregen een update, de traditionele Chanelhandtas werd omhuld door een transparante plastic case, waarin ook duidelijk Chanelmake-up zat. De roze oversized trui met bijpassende panty's, beenwarmers en schoenen vielen minder in de smaak. Ook keerde een strak, elastisch pak dat leek op een tweede huid met drukke zwart-wit prints regelmatig terug.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/10/12/0/album_large_853395.jpg



Kate Moss
Maar er ging evenveel aandacht naar de celebs die in het publiek zaten. Omdat Kate Moss vorig jaar op de Fashion Week verscheen met stuks van haar collectie voor Top Shop, wilde iedereen nu haar outfit gezien hebben. Ze droeg een zijden broek die veel weg had van een pyjama broek, gecombineerd met chique blazer en plateauschoenen. Ook Lily Allen en Claudia Schiffer wilden het modespektakel niet missen. (br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/3/6/album_large_853386.jpg




12-03-2009 om 13:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste mascara maakt ook je benen langer


Nieuwste mascara maakt ook je benen langer


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/03/11/430958/nieuwste-mascara-maakt-ook-je-benen-langer_1_515x0.jpg


De nieuwste mascara van Gemey Maybelline belooft niet alleen ultralange wimpers, maar garandeert eveneens ultralange benen. Wie immers een Lash Stiletto mascara van 13,50 euro koopt, krijgt er een kortingsbon van -50% bij voor allerlei hippe stilettomodellen bij schoenenwinkel Sacha.

Een mascara die voor uw wimpers doet wat stilettohakken voor uw benen doen: dat is wat Lash Stiletto belooft. De mascara zou een indrukwekkende lengte en lakzwarte finish geven aan uw wimpers.

De elastische formule omhult de wimpers 360°, maakt ze glanzender en langer en voedt ze met provitamine B5. Bovendien blijven de wimpers extra flexibel, soepel en stevig dankzij de bijgevoegde zijdeproteïnen.

Fashionista's kunnen nu echter hun hart echt ophalen. Want bij aankoop van een Lash Stiletto mascara ontvang je 50% korting op een paar schoenen uit een bepaald gamma in alle Belgische Sasha winkels. Het enige wat je moet doen is je mascara en bijbehorende kasticket in de winkel tonen, en je keuze maken uit 5 paar supertrendy schoenen tussen 39,95 euro en 79,95 euro. Speciaal voor de lancering van de nieuwe mascara creëerde Maybelline zelfs een eigen hippe schoen: de 'Star Stiletto'. (br.she)




11-03-2009 om 20:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viktor & Rolf zetten mimespelers op catwalk


Viktor & Rolf zetten mimespelers op catwalk


http://albums.hbvl.be/publish%5CParijse%20Fashion%20Week%20Viktor%20&%20Rolf%5CPR%5COOG200903100062H_.JPG
Viktor & Rolf


Viktor & Rolf en Stella McCartney fleurden de zesde dag van de Parijse modeweek op. McCartney imponeerde het publiek met sexy jurkjes en glamoureuze pareltjes, terwijl Viktor & Rolf het publiek vragend achterliet met zijn wit geschminkte, mimeachtige, modellen.


  http://albums.hbvl.be/publish%5CParijse%20Fashion%20Week%20Viktor%20&%20Rolf%5CPR%5COOG200903100065H_.JPG



  http://albums.hbvl.be/publish%5CParijse%20Fashion%20Week%20Viktor%20&%20Rolf%5CPR%5COOG200903100060H_.JPG
Viktor & Rolf


De Britse modeontwerpster Stella McCartney liet het publiek verbijsterd achter met haar wijde leren jasjes gecombineerd met sexy kanten jurkjes en met parels bezette vestjes.



  http://albums.hbvl.be/publish%5CParijse%20Fashion%20Week%20Stella%20Mc%20Cartney%5CPR%5COOG200903100075H_.JPG
Stella McCartney


 http://albums.hbvl.be/publish%5CParijse%20Fashion%20Week%20Stella%20Mc%20Cartney%5CPR%5COOG200903100084H_.JPG
Stella McCartney


  http://albums.hbvl.be/publish%5CParijse%20Fashion%20Week%20Stella%20Mc%20Cartney%5CPR%5COOG200903100074H_.JPG


Maar de totale shock kwam van Viktor & Rolf met hun volledig wit geschminkte modellen. De make-up plaatste de architecturale kledij van het Nederlandse ontwerpersduo extra in de kijker en zorgde voor een verbluffend resultaat. (br.she)



  http://albums.hbvl.be/publish%5CParijse%20Fashion%20Week%20Viktor%20&%20Rolf%5CPR%5COOG200903100060H_.JPG
Viktor & Rolf



11-03-2009 om 14:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Victoria Beckham kiest voor militaire look


Victoria Beckham kiest voor militaire look






Zeker de pet roept vreemde associaties op.
Zeker de pet roept vreemde associaties op.


Het geheel is unicolor.
Het geheel is unicolor.


De tas is eerder meisjesachtig dan militair.
De tas is eerder meisjesachtig dan militair.


De outfits van Victoria Beckham doen we vaker stof opwaaien, maar afgelopen vrijdag bereikte ze een nieuw niveau. La Beckham werd op de luchthaven van Los Angeles gespot met een grijze, militaire jas én een politiepet. Het geheel deed Oost-Duits aan, en dat is ook de media over de klein plas opgevallen.

Al snel werden vergelijkingen gemaakt met de film Valkyrie van Tom Cruise. Diens vrouw Katie Holmes en Victoria zijn beste vriendinnen en doen alles samen. Is de look een poging van Victoria om haar beste vrienden te steunen? 'Valkyrie' kon immers op stevige kritieken rekenen, net als Cruises uitspraken 'dat de nazi's toch mooie uniformen hadden'.

Wat ons het meest stoort, is de handtas die Victoria meesleurt. Ja, ze is groot genoeg naar de it-normen en de kleur past perféct bij de jas en de pet. Maar de bloemetjesversiering, die past niet bij het imago. Een rechte, stevige leren tas had het statement helemaal afgemaakt, samen met lange, leren laarzen. (br.De Morgen)



11-03-2009 om 11:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Worden korsetten weer hip?


Worden korsetten weer hip?










De taille wordt al een tijdje benadrukt in de mode. Voornamelijk door riemen, linten of flatterende snit, maar met Beyoncé zou ook het korset terug aan populariteit kunnen winnen.

Beyoncé staat bekende om haar weelderige vormen, smalle taille en brede heupen. Troeven die ze handig weet uit te spelen in haar kledijkeuzes.

Maar voor de opnames van haar nieuwste videoclip afgelopen weekend in New York, werden de troeven nog extra benadrukt met een roze korsetjurk. Het afgeronde vormen aan de heupen riepen beelden op uit kostuumfilms als 'The other Boleyn Girl', 'The duchess' en 'Elizabeth'.

Met haar kapsel zette Beyoncé al een trend, volgen vrouwen wereldwijd nu ook haar korsetkeuze? De toekomst zal het uitwijzen. (br.nina)


10-03-2009 om 14:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische luxe


Belgische luxe


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/5/7/9/album_large_847899.jpg


De Belgische couturier Yves Dooms toont ons zijn visie op de zomer van 2009. Zijn collectie oogt vrouwelijk en elegant, met oog voor geraffineerde details. Dooms, die ook de bruidsjurk van aartshertogin Marie-Christine van Oostenrijk ontwierp, werkt steeds met edele materialen. Vaak kiest hij voor zuivere kleuren als rood, marineblauw of wit.(br.nina)



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/4/6/album_large_847896.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/17/0/2/album_large_847892.jpg



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/13/0/6/album_large_847926.jpg



10-03-2009 om 10:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veronique Branquinho naar Delvaux


Veronique Branquinho naar Delvaux


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/6/7/4/large_382609.jpg


De internationaal bekende Belgische ontwerpster Veronique Branquinho wordt de nieuwe artistiek directrice van Delvaux. Dat werd zaterdag 7 maart 2009 bekend tijdens haar modedéfilé in Parijs.
In haar functie als artistiek directrice zal Veronique Branquinho nauw samenwerken met Didier Vervaeren die sinds enkele jaren de leiding van de Studio Delvaux op zich heeft genomen.

De invloed van Branquinho zal al merkbaar zijn in de herfst-wintercollectie van dit jaar. De collectie lente-zomer 2010 wordt dan volledig volgens haar creatieve visie gerealiseerd, meldt Delvaux.

Antwerpen

Veronique Branquinho studeerde modeontwerp aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. In 1997 stelde ze een eerste collectie onder haar eigen naam voor in Parijs. Kort daarna startte ze haar eigen bedrijf in Antwerpen.

Sindsdien staat Branquinho voor designer wear voor dames en heren, voor een lijn zonnebrillen en schoenen. De collecties bieden een alternatief voor wijdverspreide luxemerken. (br.Het Nieuwsblad)



09-03-2009 om 14:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-03-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Heidi Klum draagt jurk van Victoria Beckham


Heidi Klum draagt jurk van Victoria Beckham




Nu celebs de ontwerpen van Victoria Beckham beginnen te dragen, begint het er op te lijken dat de exlusieve jurkenlijn van Posh een groot succes wordt. Heidi Klum verscheen namelijk in een zwarte creatie van Posh.

Zwart en strak
Heidi Klum is een duizendpoot in de modewereld: ze is niet alleen topmodel, maar ze presenteert ook Project Runway, de Amerikaanse versie van De Designers. Deze week werd ze gespot in een jurk ontworpen door Victoria Beckham. Ze koos voor een zwart, strak exemplaar. Blijkbaar ook een favoriete creatie van Posh zelf, aangezien ze zelf ook al flaneerde in de jurk.

Accessoires
Heidi hield het heel basic wat accessoires betreft, Victoria kon het niet laten om de jurk op te vrolijke met een sjaal van bont, zonnebril en zwarte leren handschoentjes. Waarom de Duitse schone nu koos voor een jurk van Posh is nog niet duidelijk, vond ze hem gewoon mooi of kreeg ze er geld voor? Een ding is wel zeker: Heidi en Victoria zijn goede vriendinnen sinds Posh een bezoekje bracht aan Project Runway.  br.nina)



08-03-2009 om 15:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!