Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

18-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashionista's kopiëren massaal Michelle Obama

Fashionista's kopiëren massaal Michelle Obama


Michelle Obama met een creatie van Jason Wu.



Anna Wintour tijdens show Jason Wu.
Anna Wintour tijdens show Jason Wu.


Tijdens de New York Fashion Week viel het enorm op: fashionista's zijn dol op de stijl van First Lady Michelle Obama. Hoofdredactrice van Vogue Anna Wintour droeg een ontwerp Jason Wu en zat op de eerste rij van zijn show. Hij is de designer van de Michelles baljurk bij de eedaflegging.

Erkenning
"Jason Wu is ontzettend populair deze dagen, dit allemaal dankzij Michelle Obama", aldus moderedactrice Suze Yalof Schwartz. "Ik ben nog nooit naar zijn show geweest, maar dit seizoen wilde ik het niet missen." Sinds de first lady zijn baljurk droeg, kende de verkoop van zijn collectie een enorme boost. Het merk van Jason Wu werd pas in 2006 op de markt gebracht. "Het is geweldig. Ik krijg nu de erkenning die andere designers pas na 10 jaar krijgen."

Budgetvriendelijk
Maar daar blijft het niet bij. Ook andere ontwerpers waar Michelle fan van is, zagen hun stukken plots wel heel populair worden. Zo kennen designers Maria Pinto, Narciso Rodríguez en het merk Thakoon nu een enorm succes. Maar Michelle negeert ook de budgetvriendelijke mode niet. Zo geeft ze openlijk toe fan te zijn van J Crew, een goedkoper Amerikaans merk, waarvan ze ook een outfit draagt in haar fotoshoot voor Vogue.



18-02-2009 om 12:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeans uit de automaat


Jeans uit de automaat


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/jeans.jpg





Staat er naast de drank- en snoepautomaat binnenkort de jeansautomaat? Als het van het modemerk Closed afhangt, wel. Net als alle andere afhaalmachines, werkt het simpel: je steekt je creditcard erin en voor 149 euro rolt je hippe jeans eruit.

Primeur
De Magnificent Jeans Machine kon op heel wat aandacht rekenen tijdens verschillende fashionbeurzen. Het Duitse modemerk is dan wel bekend voor zijn gekke ideeën, deze nieuwe vondst is een primeur. Bedoeling is met het apparaat langs een aantal vooruitstrevende winkels te trekken. Deze lente staat die opgesteld in de Antwerpse Closedzaak.

Omruilen
Veel keuzemodellen heb je niet, slechts 2 modellen zitten achter de vitrine verstopt. Vergissingen zijn nog altijd mogelijk maar niet wenselijk, omruilen is voorlopig nog moeilijk. (br.hln)


18-02-2009 om 11:54 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
17-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josh Holloway


Josh Holloway nieuwe gezicht van Davidoff Cool Water








Tijdens de opname van de TV commercial.
Tijdens de opname van de TV commercial.


Lost acteur Josh Holloway wordt wereldwijd het nieuwe gezicht van Davidoff Cool Water. De TV commercial en advertenties in magazines, zullen te zien zijn vanaf juli.

Mannelijk
"Ik hou van Cool Water omdat het krachtig, eenvoudig en tijdloos is", vertelt de acteur. "Voor mij staat de geur garant voor een gebruiker die tevreden is met zijn mannelijkheid".

Oudere vrouwen
Josh Holloway is beter bekend als James Sawyer Ford uit de serie 'Lost'. Aan Elle Magazine onthulde de 37-jarige acteur dat hij niet vies is van vrouwelijk schoon, al voelt hij zich ook aangetrokken tot oudere vrouwen. "Ik heb al gefantaseerd over Barbra Streisand. Onlangs zag ik Sophia Loren op restaurant en ik was totaal overdonderd". (br.hln)


17-02-2009 om 13:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Timberlake meest stijlvolle man


"Timberlake meest stijlvolle man"


http://img10.imageshack.us/img10/49/justintimberlake2yw4.jpg



Justin Timberlake is door het modeblad GQ verkozen tot de meest stijlvolle man van de Verenigde Staten. Het blad roemde de zanger om zijn gewaagde kledingkeuze, zoals zijn hoeden, driedelige pakken en smalle stropdassen.

De 28-jarige Timberlake geeft naar eigen zeggen de voorkeur aan eenvoudige kleding. Het ergert de zanger als het bij de hele outfit om een hoed draait. Ook draagt hij nooit een ruitvormige trui als hij naar de golfbaan gaat.

Kate Moss
Timberlake, die een aantal jaar geleden een eigen kledinglijn op de markt bracht onder de naam William Rast, beschouwt het Britse topmodel Kate Moss als een stijlicoon. "Als ze een ton aantrekt, vat het publiek het nog als een statement op."

In maart komt het Amerikaanse modeblad met een top-tien van meest stijlvolle mannen. Op de lijst prijken onder meer de namen van Kanye West, T.I., Jason Schwartzman en fotograaf Alexi Lubomirski.

 


Op de golfbaan draagt Timberlake nooit een ruitvormige trui. (br.hln)



16-02-2009 om 18:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kapper: Vind jouw perfecte stijl


Kapper: Vind jouw perfecte stijl



http://img399.imageshack.us/img399/5669/chanelgggpo3.jpg



Naar de kapper gaan is nooit een gemakkelijke, rustgevende opgave. Je bent je al dagen aan het opjagen over de juiste kleur, snit, en krijgt 's nachts nachtmerries van een vreselijk eindresultaat. Wij proberen de kapperstress te verminderen en zetten enkele handige tips op een rijtje.

Bereid je allereerst goed voor op je kappersbezoek. Bedenk jezelf welk model je graag zou willen hebben, op wie je wil lijken, en knip enkele foto's uit, die jij mooi vindt. Hoe meer beeldmateriaal, des te beter de kapper een beeld kan vormen van jouw wensen en verlangens.

Probeer vooraf de vorm van je gezicht te bepalen. Sommige kapsels zullen je vormen nu eenmaal niet flatteren. Heb je eerder een rond gezicht, ga dan voor de 'uitgedunde' look. Geen opgeborstelde pony, of bobcoupes die onder de kaaklijn komen voor jou. Ook een grote krullenbos kan je beter vermijden. Ga daarentegen voor langere coupes, waarbij je het haar minstens achter je oren kan strijken.

Vierkante gezichten staan prachtig met laagjes. Deze maakt de omlijning van het gezicht zachter, en geeft je gezicht een mooie ronding. Krulbossen vermijden beter te korte kapsels, waarbij de vierkante kaaklijn duidelijk zichtbaar is.

Hartvormige en ovale gezichten kunnen erg volumineus gaan met veel textuur en beweging. Een zachte bob is een prachtige coupe voor deze gezichtsvorm. Lange gezichten kunnen dan weer perfect wegkomen met korte laagjes en opgeknipte bobcoupes. Probeer het haar wel steeds dicht bij het gezicht te houden om het gezicht niet nog langer te laten lijken.

Hou je tenslotte niet teveel vast aan regeltjes. Wil je echt voor zwart haar gaan, en is ook je kapper te vinden voor het idee? Ga er dan voor. Wist je dat de prachtige zwartharige Dita von Teese eigenlijk hoogblond haar heeft!  (br.She)



16-02-2009 om 14:30 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
15-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modellen dansen voor Jean Paul Gaultier

Modellen dansen voor Jean Paul Gaultier


http://img187.imageshack.us/img187/4982/larastoneae6.jpg


Na een reclamecampagne voor Zara is topmodel Lara Stone het nieuwe gezicht van Jean Paul Gaultier. De Franse couturier laat zijn model blootsvoets poseren met slechts één accessoire, een verband rond haar enkel. Het vroegere uithangbord van de modeketen Zara slaagde erin tijdens de fotoshoot een erg dynamische femme fatale neer te zetten. De gedreven blik en blonde haren laten er geen twijfel over bestaan dat Brigitte Bardot als voorbeeld heeft gediend

De foto's hebben een erg dynamische en natuurlijke stijl. Dans staat centraal in deze campagne voor de lente en zomer van 2009. Al zien sommigen ook een knipoog naar de valpartij van Lara Stone vorige zomer tijdens een defilé voor Karl Lagerfeld, als gevolg van een paar veel te hoge hakken.

De atletische danser op de achtergrond geeft een toets van mannelijke elegantie, die perfect past bij de look van Lara.



15-02-2009 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
14-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson ontwerpt voor maatje meer


Jessica Simpson ontwerpt voor maatje meer







Jessica Simpson, de zangeres/actrice die een tijdje geleden heisa opwekte met haar toenemend gewicht, heeft een nieuwe wending in haar carrière gevonden. Ze heeft besloten om designkleding te ontwerpen voor dames met een maatje meer.

Ervaringsdeskundige
Aan het Amerikaanse 'In Style' magazine onthulde ze haar ideeën: "Ik wil kleding ontwerpen die elk figuur flatteren", vertelt ze. "Als geen ander weet ik hoe bepaalde kleding je een verkeerde look geven. Ik ben al zo vaak bekeken en beoordeeld, waardoor ik nu wel weet wat werkt als je wat voller bent. Ik garandeer dat mijn kleding en accessoires elke vrouw laten schitteren".

Gelukkig
Simpson, 28, heeft nog altijd niet gereageerd op de kritieken over haar figuur. De blonde ster ging van maatje 34 naar 42 en kreeg hier tonnen kritiek over nadat ze op het podium verscheen met een flinke boezem en een strakke jeans. Wel smoorde ze, volgens ons, alle kritieken door te stellen dat ze zich supergoed en gelukkig voelt. (br.hln)



14-02-2009 om 18:43 geschreven door fashionista


Tags:maatje meer
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exclusief: de nieuwe it-bag


Exclusief: de nieuwe it-bag










Victoria Beckham bewijst nog maar eens dat ze een trendsetter is op het vlak van mode en accessoires. Loewe lanceert een nieuwe handtas ('Calles'), la Beckham wordt er mee gespot en meteen is de tas gebombardeerd tot nieuwe it-bag.

De nieuwe it-bag heeft met de vorige gemeen dat ze heel groot, op het randje van veel te groot is. De stof is slap en kan zowel over de schouder als op de onderarm gedragen worden. Het verschil is de ietwat ongebruikelijke vorm én het enorme hangslot. Ook de waanzinnige prijs heeft de tas met de vorige it-bags gemeen: enkele duizenden euro's.

Voor de minder kapitaalkrachtige fashionista's lanceert Loewe een limited edition versie in vinyl gemaakt. 278 euro kost zo'n tas dan, al zijn er wel maar 10 van gemaakt. De kans is redelijk klein dat je aan zo'n tas raakt dus.... Ach, het is vast leuker om er over te dromen dan om er één te hebben. Toch?! (br.hln)



14-02-2009 om 15:05 geschreven door fashionista


Tags:it-bag , fashionista
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creëer de perfecte rode lippen

Creëer de perfecte rode lippen


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/3/5/14/large_469664.jpg



Niets zo sexy als volle rode lippen. Marilyn Monroe, Rihanna en Christina Aguilera deden het ons al voor in tal van clips. Valentijn is het geknipte tijdstip om jouw lippen om te toveren tot rode pareltjes. Wij geven enkele handige tips om de perfecte sexy rode lippen te bekomen.

Breng een klein beetje foundation aan op je lippen. Deze 'basislaag' werkt als een soort van primer en zorgt ervoor dat de kleur langer intact blijft. Om de lippen te omranden gebruik je best een potlood op siliconenbasis, zodat de lipstick netjes binnen de lijntjes blijft. Om een te harde overgang tussen het potloodlijntje en de lipstick te voorkomen, kan je een wattenstaafje gebruiken om het potlood wat uit te vegen.

Breng je lippenstift steeds aan met een penseeltje, zo werk je niet alleen nauwkeuriger, de kleur blijft er ook langer door op je lippen. Start steeds in het midden en werk langzaam naar buiten toe. Na een eerste kleuring, neem je best een zakdoekje om alle overtollige lippenstift weg te vegen. Daarna zijn je lippen klaar voor een tweede laagje.

Om lippenstift op je tanden te voorkomen maak je best een O-vormig tuitmondje rond je wijsvinger. Alle overtollige lippenstift, die anders op je tanden zou belanden, blijft dan op je vinger hangen.

Droge lippen zorgen nooit voor een mooi resultaat, exfolieer daarom steeds voorafgaand je lippen met een zachte tandenborstel.

Bang om de verkeerde kleur lipstick te kopen? Neem dan volgende simpele regeltjes in acht. Roodharige types staan prachtig met frambozenrood. Olijfkleurige huidstypes vinden dan weer hun gading in de oranje tinten en de felrode kleuren. Pruimkleurige lippenstiften staan geweldig bij donkere huidstypes.  (br.she)



14-02-2009 om 14:55 geschreven door fashionista


Tags:lippen, rode lippen
» Reageer (0)
13-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dikke wenkbrauwen zijn weer trendy

Dikke wenkbrauwen zijn weer trendy





Sienna Miller
Sienna Miller


http://i125.photobucket.com/albums/p75/hollywoodonfire/Women/MarleneDietrich2.jpg
Marlène Dietrich


Ook wenkbrauwen zijn onderhevig aan trends, momenteel is het terug hip om dikke, borstelige exemplaren te hebben. Dat bewijzen de looks van Kate Winslet, Sienna Miller, Madonna en Natalie Portman op de rode loper. Volgens de Britse journaliste Liz Jones is deze trend een gevolg van de economische crisis.

Strijd met mannen
Momenteel zijn dikke, donkere en lange wenkbrauwen hip. We zagen het bij tal van celebs, de ene gaat er wat natuurlijk extremer in dan de andere. Modetrends kan volgens Liz Jones heel wat verklappen. De hakken zijn momenteel torenhoog, de rokjes ultrakort en de schouders breder, allemaal een gevolg van de economische crisis. De dikke wenkbrauwen zijn volgens haar een teken dat vrouwen ernstig en machtig zijn en dat ze niet met zich laten sollen. De hoeveelheid van gezichtsbeharing is een indicatie van het mannelijke hormoon testosteron. Vrouwen willen met dikke wenkbrauwen nu bewijzen dat ze de strijd met de mannen op de werkvloer aankunnen. Ze willen niet opzij geduwd worden door de crisis.

Geschiedenis
Maar dikke wenkbrauwen zijn niet altijd trendy geweest. In de jaren '30 was het mooi om je wenkbrauwen kaal te plukken en een hoog, dun boogje te tekenen. Kijk maar naar Marlène Dietrich en Greta Garbo, ze leken constant verbaasd. Vrouwen moesten toen vooral mooi zijn, niet werken, dat was voor de mannen. Tijdens de oorlog werden wenkbrauwen dikker, er was geen tijd om bezig te zijn met zulke onbenulligheden. In de jaren '60 en '70 mocht het weer wat dunner, vrouwen wilden toen weer als meisjes behandeld worden.

Laten groeien?
Kun je je wenkbrauwen nog laten groeien als je de gewoonte hebt ze te epileren? Helaas niet. Er zijn verschillende opties als je toch dikke wenkbrauwen wil. Je kunt bijvoorbeeld voor permanente make-up kiezen, maar zo krijg je wel geen natuurlijk resultaat. Na een tijdje vervagen ze ook en krijgen ze een beetje een paarse schijn. Een betere optie is je wenkbrauwen aan te zetten met een donker poeder en eventueel bij te werken met een potlood. Je kiest best voor bruin, zwart gaat het geheel te zwaar maken. Een andere, meer radicale oplossing is een transplantatie. Dan reconstrueert de chirurg met je hoofdhaar je wenkbrauwen.

Hoe epileren?
Maar ook nu de trend dik is, moet je toch je wenkbrauwen bijwerken. Het is namelijk de bedoeling dat ze een natuurlijke lijn volgen, maar weinig vrouwen zijn daarmee gezegend. Je epileert best na een douche of bad omdat je huid dan proper en zacht is. Kies voor een vergrotende spiegel. Bind je haar vast en maak je wenkbrauwen nat. Met een propere tandenborstel kam je de haartjes naar boven. Teken dan met een potlood de onderste lijn van je gewenste vorm. Haartjes aan de bovenkant moet je niet epileren, dit geeft een onnatuurlijk resultaat. Gebruik een goed pincet en trek in de groeirichting van je haar, zo heb je minder kans dat de haartjes afbreken. Om de pijn tegen te gaan kan je best je huid strak trekken. Vervolgens kam je je haar weer in vorm met een tandenborstel. (br.hln)



13-02-2009 om 13:50 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
12-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grace Kelly inspireert haarartiesten

Grace Kelly inspireert haarartiesten


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/12/417942/grace-kelly-inspireert-haarartiesten_1_515x0.jpg


Professionele haarartiesten worden wel vaker door elkaar of door VIP's geïnspireerd, de obsessie voor Grace Kelly en haar prachtige 'Franse rol'kapsel kwam echter als een complete verrassing. Wij geven enkele handige tips om deze nieuwe hippe look snel en makkelijk zelf te verkrijgen.

De modehuizen Oscar de la Renta en Yves Saint Laurent zijn alvast verknocht aan de Grace Kelly-look. Tijdens hun fashion shows lieten ze alle modellen opdraven met de bekende 'Franse rol'. (br.She)



12-02-2009 om 21:03 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mandy Moore stopt met kledinglijn

Mandy Moore stopt met kledinglijn




Mandy Moore stopt met haar kledinglijn Mblem. Drie jaar na de lancering vindt de Amerikaanse zangeres het voorlopig welletjes met haar modeaspiraties.

Volgens de 24-jarige Moore kwam de lijn onvoldoende overeen met haar ideeën en persoonlijkheid. Ze richt zich nu weer volledig op haar muzikale carrière. Op 26 mei verschijnt haar album 'Amanda Leigh'.

De zangeres is echter nog steeds vol lof over de modewereld. "Ik houd van die wereld. Ze fascineert mij", citeert modeblad 'WWD' haar. Een terugkeer sluit ze dan ook niet uit. "Als ik me weer in de modewereld begeef, doe ik dat op het juiste moment en met de juiste partners." (br.hln)


12-02-2009 om 12:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
11-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna houdt van Belgische mode

Rihanna houdt van Belgische mode



http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/10/417004/rihanna-houdt-van-belgische-mode_1_515x0.jpg

De superster Rihanna heeft een voorliefde voor de Belgische hoedenontwerper Christophe Coppens. Voor haar optreden tijdens de Grammy's droeg de zangeres een prachtig ontwerp van de Belgische designer.

Het hoedje is zwart en bezet met glinsterende pailletten. Om het design een tikje extravagant te maken plaatste de Belgische ontwerper een stoffen mes bovenop het design. Rihanna was zo verzot op het design dat ze het hoedje niet enkel droeg tijdens haar optreden op de Grammy's maar ook tijdens de afterparty en de bijhorende fotoshoot. (br.she)


11-02-2009 om 21:12 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Online vintage kopen


Online vintage  kopen






Dankzij vintage kun je eindelijk die anders zo dure Prada handtas of Gucci pumps kopen. Het is ook de ideale oplossing voor fashionista's die graag er origineel bij lopen. En natuurlijk is vintage momenteel ook gewoon hot. We geven jullie de leukste online adresjes mee, zo kan je waar en wanneer je wil in alle rust snuisteren naar vintage.

Designer vintage
Vintage of tweedehands stuks van designers zijn mooi, maar meestal erg gewild en dus niet makkelijk te vinden. Op Designer-vintage.com krijg je niet alleen de mooiste stuks, je kan er ook zelf een advertentie op plaatsen. Als VIP-member kun je zelfs je eigen webshop beheren met een uniek persoonlijk webadres. Als je perfect weet waar je naar op zoek bent, kun je er ook een 'Wish' achterlaten. Mocht er dan een advertentie worden geplaatst van jouw droomstuk, krijg je automatisch bericht.

Jurken
Op poshgirlvintage.com vind je jurken waar Audrey Hepburn jaloers op zou geweest zijn. Je vindt er exemplaren van de jaren '20 tot '80. Ideaal voor als je een chique gelegenheid in het vooruitzicht hebt. Een ding is zeker, je zult ieders hoofd doen draaien.

Leuke spulletjes
Hoeft het voor jou allemaal wat minder chique te zijn, maar ben je wel op zoek naar iets origineels? Dan vind je op ilovevintage.nl heel wat leuke dingen, vooral hun aanbod van schoenen is heel groot. Je hebt er ook een onderdeel NOVintage waar je nieuwe stukken met een vintagelook kunt kopen. Vforvintage.com is dan weer een Amerikaanse webshop. Je kunt er terecht voor leuke spulletjes van zowel designers als minder bekende en goedkopere merken. 



11-02-2009 om 19:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama op de cover van Vogue

Michelle Obama op de cover van Vogue


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/02/11/417531/michelle-obama-siert-cover-van-vogue_7_235x280.jpg


Voor de maart editie heeft het vooraanstaande modeblad Vogue alle toeters en bellen uit de kast gehaald. Het modemekka strikte niemand minder dan de First Lady Michelle Obama om de cover van het maandblad te sieren.

De Vogue medewerkers blijven verbluft achter. Niet alleen was Obama erg openlijk, de First Lady koos al haar outfits zelf, een job die zelfs de beste stylist niet beter kon gedaan hebben.

Voor de cover schittert Obama in een fuchsia roze ujurk van Jason Wu, de ontwerper die ook verantwoordelijk was voor de prachtige witte jurk tijdens de inauguratie van haar man Barack. In de verder reportage draagt Michelle onder andere creaties van Narciso Rodriguez en J. Crew.

Volgens Vogue is het een van de warmste en sterkste covers in tijden. "Modellen poseren, sterren poseren, maar wat je hier ziet is een echte vrouw die haar warmte aan iedereen wil geven."


11-02-2009 om 18:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoudervullingen maken comeback


Schoudervullingen maken comeback


schoudervulling



Dit seizoen lijkt de modewereld terug te grijpen naar de jaren 80. Neen het is nog lang niet tijd om je lange wollen sokken, en zweetbanden boven te halen, maar de schoudervullingen lijken alvast wel terug volledig hip te zijn.

Schoudervullingen zorgen bij het verkeerde figuur al snel voor een enorm geblokt uiterlijk, en zelfs de meest schriele modellen tonen robuust in een mantelpak met mousse vullingen.

Toch grijpen Karl Lagerfeld, Louis Vuitton, Balmain, Proenza Schouler en Jean Paul Gaultier terug naar de jaren 80-stijl om hun kledij dat tikje meer te geven. Eén tip: koop losse vullingen, en probeer ze thuis eventjes uit. Voel je jezelf als een Viking op veroveringstocht? Gooi ze dan snel weg en vergeet deze trend! (br.she) 



10-02-2009 om 15:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franjetassen van Fab

Franjetassen van Fab


De fringle trend is nog niet over! Het Nederlandse accessoirelabel Fab. komt met een collectie franjetassen en clutches in talloze kleuren in zacht suède. Grijs, zwart, fuchsia, oranje, paars, camel, blauw, okergeel…


http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/02/fabfringlebags.jpg



Deze Rumbaibags (‘rumbai’ betekent in het Indonesisch franje, het land waar de gehele Fab.collectie geproduceerd wordt) zijn er in grote shoppers en in diverse maten clutches.

Kleine clutches vanaf €105,- grote tassen €189,-

Over Fab. tassen:
Fab. produceert handgemaakte trendy leren tassen, portemonnees, clutches en sieraden. Het ontwerp komt uit de handen van Fabienne Chapot (28) die dit label 2 jaar geleden opzette. Inmiddels levert Fab. aan meer dan 100 winkels in Nederland en is er sinds kort een Fab. Store in Den Haag.


fringlefabtassen.jpg


(br.style today)



10-02-2009 om 14:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld


Een paar van de prachtige creaties van

Karl Lagerfeld tijdens de fashion week in Londen


http://img244.imageshack.us/img244/3125/15495711te4.jpg



Karl Lagerfeld  bleef trouw aan zijn favoriete kleuren: zwart en wit. Zijn modellen leken zo weggegrepen uit een romantisch liefdesdrama. De stijlvolle en sobere stijl maakten van de collectie eentje om te herinneren.



http://img144.imageshack.us/img144/6087/35725055jv1.jpg




http://img230.imageshack.us/img230/1482/66736151wj8.jpg




10-02-2009 om 02:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phoebe Philo keert terug naar modewereld


Phoebe Philo keert terug naar modewereld


phoebe



De Parijse modeontwerpster Phoebe Philo zet na een jarenlange stilte terug haar eerste stapjes in de modewereld. De voormalige ontwerpster van Chloé verzamelde al haar inspiratie voor een sterke nieuwe zomer- en cruisecollectie voor het merk Celine.

"Celine was nooit een toonbeeld van flashy, funky mode. De sobere lijn trok zich door alle voorgaande collecties, en dat gevoel wou ik behouden. Mijn creaties zijn als een goede foundation voor je wardrobe. Basisstukken die je look volledig maken", aldus Philo.

Philo wil met de nieuwe collectie zichzelf terugvinden als creatieve modeontwerpster. "Mijn collectie draait niet om mode of trends, maar om de stukken op zich en stijl", benadrukt Philo.(br.she)


09-02-2009 om 23:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramsey Nasr verkozen tot meest sexy man


Ramsey Nasr verkozen tot meest sexy man








Marie Vinck.
Marie Vinck.


Dit weekend werden in Antwerpen de Elle Style Awards uitgereikt. Prinses Mathilde werd er uitgeroepen tot 'Best dressed Belgian woman'. 'Most sexy Belgian Man' bleek Ramsey Nasr, voor Matthias Schoenaerts en Freek Braekman.

Ontwerper
De prijs voor 'Best Belgian Designer' werd in de wacht gesleept door Tim Van Steenbergen, die zich afgelopen jaar een duizendpoot toonde met een eigen collectie, een collectie voor Chine, schoenen, theaterkostuums en zonnebrillen.

Label
In de categorie 'Best Belgian Label' kreeg Essentiel de meeste stemmen, het merk van Inge Onsea en Esfandiar Eghtessadi. Andere genomineerden waren Chine en Just in Case.

Artiest
In de categorie 'Best Belgian Model' mocht Kjell Bracke met de award gaan lopen. Net als Loft-actrice Marie Vinck, dochter van Hilde Van Mieghem, die een overduidelijke meerderheid aan stemmen ronselde in de categorie 'Best Belgian Artist'. (br.nina)



09-02-2009 om 22:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!