Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

10-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoudervullingen maken comeback


Schoudervullingen maken comeback


schoudervulling



Dit seizoen lijkt de modewereld terug te grijpen naar de jaren 80. Neen het is nog lang niet tijd om je lange wollen sokken, en zweetbanden boven te halen, maar de schoudervullingen lijken alvast wel terug volledig hip te zijn.

Schoudervullingen zorgen bij het verkeerde figuur al snel voor een enorm geblokt uiterlijk, en zelfs de meest schriele modellen tonen robuust in een mantelpak met mousse vullingen.

Toch grijpen Karl Lagerfeld, Louis Vuitton, Balmain, Proenza Schouler en Jean Paul Gaultier terug naar de jaren 80-stijl om hun kledij dat tikje meer te geven. Eén tip: koop losse vullingen, en probeer ze thuis eventjes uit. Voel je jezelf als een Viking op veroveringstocht? Gooi ze dan snel weg en vergeet deze trend! (br.she) 



10-02-2009 om 15:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franjetassen van Fab

Franjetassen van Fab


De fringle trend is nog niet over! Het Nederlandse accessoirelabel Fab. komt met een collectie franjetassen en clutches in talloze kleuren in zacht suède. Grijs, zwart, fuchsia, oranje, paars, camel, blauw, okergeel…


http://www.styletoday.nl/wp-content/uploads/2009/02/fabfringlebags.jpg



Deze Rumbaibags (‘rumbai’ betekent in het Indonesisch franje, het land waar de gehele Fab.collectie geproduceerd wordt) zijn er in grote shoppers en in diverse maten clutches.

Kleine clutches vanaf €105,- grote tassen €189,-

Over Fab. tassen:
Fab. produceert handgemaakte trendy leren tassen, portemonnees, clutches en sieraden. Het ontwerp komt uit de handen van Fabienne Chapot (28) die dit label 2 jaar geleden opzette. Inmiddels levert Fab. aan meer dan 100 winkels in Nederland en is er sinds kort een Fab. Store in Den Haag.


fringlefabtassen.jpg


(br.style today)



10-02-2009 om 14:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld


Een paar van de prachtige creaties van

Karl Lagerfeld tijdens de fashion week in Londen


http://img244.imageshack.us/img244/3125/15495711te4.jpg



Karl Lagerfeld  bleef trouw aan zijn favoriete kleuren: zwart en wit. Zijn modellen leken zo weggegrepen uit een romantisch liefdesdrama. De stijlvolle en sobere stijl maakten van de collectie eentje om te herinneren.



http://img144.imageshack.us/img144/6087/35725055jv1.jpg




http://img230.imageshack.us/img230/1482/66736151wj8.jpg




10-02-2009 om 02:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phoebe Philo keert terug naar modewereld


Phoebe Philo keert terug naar modewereld


phoebe



De Parijse modeontwerpster Phoebe Philo zet na een jarenlange stilte terug haar eerste stapjes in de modewereld. De voormalige ontwerpster van Chloé verzamelde al haar inspiratie voor een sterke nieuwe zomer- en cruisecollectie voor het merk Celine.

"Celine was nooit een toonbeeld van flashy, funky mode. De sobere lijn trok zich door alle voorgaande collecties, en dat gevoel wou ik behouden. Mijn creaties zijn als een goede foundation voor je wardrobe. Basisstukken die je look volledig maken", aldus Philo.

Philo wil met de nieuwe collectie zichzelf terugvinden als creatieve modeontwerpster. "Mijn collectie draait niet om mode of trends, maar om de stukken op zich en stijl", benadrukt Philo.(br.she)


09-02-2009 om 23:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramsey Nasr verkozen tot meest sexy man


Ramsey Nasr verkozen tot meest sexy man








Marie Vinck.
Marie Vinck.


Dit weekend werden in Antwerpen de Elle Style Awards uitgereikt. Prinses Mathilde werd er uitgeroepen tot 'Best dressed Belgian woman'. 'Most sexy Belgian Man' bleek Ramsey Nasr, voor Matthias Schoenaerts en Freek Braekman.

Ontwerper
De prijs voor 'Best Belgian Designer' werd in de wacht gesleept door Tim Van Steenbergen, die zich afgelopen jaar een duizendpoot toonde met een eigen collectie, een collectie voor Chine, schoenen, theaterkostuums en zonnebrillen.

Label
In de categorie 'Best Belgian Label' kreeg Essentiel de meeste stemmen, het merk van Inge Onsea en Esfandiar Eghtessadi. Andere genomineerden waren Chine en Just in Case.

Artiest
In de categorie 'Best Belgian Model' mocht Kjell Bracke met de award gaan lopen. Net als Loft-actrice Marie Vinck, dochter van Hilde Van Mieghem, die een overduidelijke meerderheid aan stemmen ronselde in de categorie 'Best Belgian Artist'. (br.nina)



09-02-2009 om 22:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoenenkoning Louboutin gaat online

Schoenenkoning Louboutin gaat online




De schoenenkoning Christian Louboutin ontdekte het internet. Deze week ging zijn website officieel online, het is een echte hemel voor schoenenliefhebbers geworden.

Leven Louboutin
Als je de website opent, doet het geluid van klakkende hakken je al watertanden. Je vindt er niet alleen de volledige collectie, er is ook een blog en talloze foto's waarbij je een kijk krijgt op het leven de ontwerper. Je blijft eveneens op de hoogte dankzij zijn vele nieuwtjes. Ontdek het zelf op christianlouboutin.com en begin alvast maar te dromen. (br.Nina)


08-02-2009 om 16:05 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zusjes Olsen

Zusjes Olsen gaan mannenkleding ontwerpen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Zusjes-Olsen.jpg


Mary-Kate en Ashley Olsen ontwerpen nu ook voor mannen. De Amerikaanse actrices hebben een mannencollectie toegevoegd aan hun hippe couturelijn The Row. Volgens het Amerikaanse tijdschrift People bestaat de mannenlijn onder meer uit jassen van kasjmier, wollen truien en zachte T-shirts.

De vrouwenkleding van het twee jaar geleden opgerichte The Row is een succes bij sterren als Katie Holmes, Heidi Klum en Gwyneth Paltrow. Naast de hippe couturelijn heeft de tweeling, die bekend werd als Michelle Tanner in de Amerikaanse komedieserie Full House, ook nog de sportievere vrouwenlijn Elizabeth and James en een kledinglijn voor meisjes. (br.hln)


08-02-2009 om 14:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke schoenen draag je komende lente?


Welke schoenen draag je komende lente?















De ballerina lijkt (eindelijk) definitief verdwenen uit de lijstjes van mode-ontwerpers en moderedactrices. De gladiatorsandaal daarentegen draait nog een zomer mee.

Sandalen
Sandaaltjes blijven sowieso hét zomeritem voor je schoenenkast. Torenhoge hakken, al dan niet met een verdikte zool, met vrolijke kleurtjes (liefst oranje of roze): met deze schoenen kan je niets verkeerd doen. En belangrijker in deze tijden van crisis: je kan die van vorig jaar gewoon hergebruiken!
Heb je nieuwe nodig (of wil je zo graag een nieuw paar schoenen), kies dan zeker voor gladiatorschoenen. Met of zonder hak, het kan alletwee. Ze zijn zowel stoer als elegant en passen op zowat alles.

Een andere mogelijkheid is hele stoere schoenen, afgewerkt met ritsen en gespen, of hele lieflijke, inclusief bloemenpatronen.

Voor de durvers
Zoek je iets specialers? Kies dan voor pumps met een speciale hak: alle vormen, figuren en kleuren zijn goed. Ook de zogenaamde 'shoeboot': een einkellaarsje met open teen (en soms open hiel) wordt gelanceerd. Celebs zijn er al mee gespot, maar wij twijfelen of de vrouw in de straat daar wel zo wild van zal zijn...
De materialen blijven leer, en meer bepaald: reptielenleer. Al zijn ook de groene schoenen aan een opmars bezig, en zij zien er steeds vaker uit als 'gewone' schoenen die niet te onderscheiden zijn van de rest. Ook de prijzen liggen in de buurt van gewone schoenen. Kijk maar op www.georgette.be. (br.nina)



07-02-2009 om 22:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend: strijd van kleuren

Trend: strijd van kleuren


Links: catwalk Lanvin, rechts: Eva Longoria straalt in rode jurk.


Ontwerp van Dries van Noten
Ontwerp van Dries van Noten


Look van asos.com
Look van asos.com


rok van Karen Millen bij asos.com.
rok van Karen Millen bij asos.com.


Stop winterkleuren als grijs en zwart ver weg in je kleerkast, dit seizoen draait alles rond oranje, rood, en roze. De jurken van Eva Longoria en Christina Applegate voor de Golden Globes zetten alvast de toon.

Combineren?
De truc van deze trend is het vinden van de juiste tint voor je huidskleur. Paars, blauw flatteren vrouwen met een bleekere huid. Warmere vrouen staan goed met roze en rood. Je mag niet bang zijn om sommige 'moderegels' te breken. Als het vroeger nooit bij je opkwam om een blauw truitje te combineren met een fuchsia rok, dan moet je het nu zeker wel proberen. Je zal zien dat het wel werkt. Draag wel kleuren die tot dezelfde tint behoren, te grote contrasten tussen warme en koude kleuren zullen met elkaar vechten.

Experimenteren
Vergeten kleuren als felroze of kanariegeel zijn terug helemaal in, aan jou om ermee te experimenteren. Je handtas mag daarentegen wel in volledig contrast staan met je outfit. Wat je zeker niet mag doen is felle kleuren combineren met zwart, want dan lijk je zo weggelopen uit de jaren '80.

Vrolijker
Voel je jezelf niet goed bij dit kleurenfestival? Introduceer dan geleidelijk aan kleur in je kleerkast. Begin met felle nagellak, trek vervolgens een felblauwe sjaal aan en waag je dan aan een paar rode schoenen of handtas. Dit is een trend waar je even moet aan wennen. Meer eens je merkt hoe vrolijk je wordt van al die felle kleurtjes, wil je zwart, bruin en wit niet meer terug. (br.Nina)



07-02-2009 om 13:58 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hilary Duff creëert eigen rocker chic kledij


Hilary Duff creëert eigen rocker chic kledij




duff



Hilary Duff heeft haar modeambities eindelijk verder uitgewerkt. Samen met DKNY Jeans creëerde de actrice en zangeres een eigen rocker chic-lijn genaamd 'Femme'.

"Het moeilijkste was het kiezen van de naam. We wilden iets stoers en toch vrouwelijks. Femme voelde voor mij aan als de perfecte combinatie tussen deze twee. Het is agressief, maar op een goede manier", vertelt Duff.

De collectie belooft erg veelzijdig te zullen worden. Zo zullen er truien worden gecreëerd met afneembare sjaals, T-shirts met afneembare halskettingen, en aansluitende jeans met verstelbare riemopeningen zodat er zowel plaats is voor een dunne als brede riem.  (br.she)



06-02-2009 om 17:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantisch dineren met halfnaakte lingeriemodellen

Romantisch dineren met halfnaakte lingeriemodellen


dekkers



Wie met Valentijn eens iets anders wil doen, kan een plaatsje reserveren bij het Antwerpse restaurant Danieli il Divino. Terwijl je er gezellig tafelt met je geliefde defileren half naakte modellen in nieuwe creaties van Marlies Dekkers langs je tafel.

Een Valentijn diner met halfnaakte modellen, het lijkt misschien wat obscuur maar volgens de Nederlandse lingerieontwerpster Marlies Dekkers wordt het gegarandeerd een succesformule. Voor 60 euro krijg je een heerlijk menu voorgeschoteld en krijg je er een lingerieshow gratis en niets bovenop.

Om het thema van de avond te onderstrepen, ontwierp Dekkers zelfs een nieuwe collectie met rode lingeriesetjes genaamd Stolen Kisses.De lingerie van deze vier lijnen is er van cup A t/m F en XS t/m XXL. De prijs van een beha varieert van €75 tot €102, slipjes van €42,50 tot €55.

Defilé Marlies Dekkers, op 14 februari bij Danieli il Divino, Beukenlaan 12, 2020 Antwerpen. Aanvang 20 uur, menuprijs 60 euro. Reservaties: 03 825 37 38.



06-02-2009 om 13:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson


Is Jessica Simpson te dik of nieuw schoonheidsideaal?




Jessica vroeger
Jessica vroeger


Jessica nu
Jessica nu


Jessica Simpson, én vooral haar extra kilootjes, kregen de laatste weken veel media-aandacht. De knappe, blonde ster ging van maatje 34 naar 42 en kreeg hier tonnen kritiek over. Is ze te dik of is Jessica het bewijs dat eindelijk het schoonheidsideaal van maatje 0 voorbij is?

Jojoën
Vorige week verscheen Jessica Simpson op het podium met een flinke boezem en haar strakke jeans leek net iets te klein te zijn. Meteen meldden de roddelbladen dat Jessica te dik is, ze werd een wereldwijd discussiepunt. Jessica staat er om bekend te jojoën tussen maatje 42 en 34. Maar ze is niet de enige ster die zich zorgen maakt om haar gewicht. Zangeres Lily Allen en actrice Mischa Barton zijn ook het ene moment graatmager, een jaar later dragen ze maatje 40. Er zijn andere sterren, die er vrede mee hebben genomen dat ze niet graatmager zijn. Beyonce Knowles, Jennifer Hudson en Kat Dennings diëten niet en hebben geen probleem met hun rondingen.

Rondingen zijn goed
Maar het lijkt alsof Jessica nu zelf vrede heeft genomen met haar nieuwe ronde vormen. Ze komt er voor uit 60 kilo te wegen en is er van overtuigd dat mannen vrouwen met rondingen verkiezen. Zelf zegt ze zich goed te voelen: "Rondingen zijn goed. Constant lijnen is niet goed voor je hart of je zelfbeeld." Ook haar zus relativeert de gewichtstoename:"Vrouwen bestaan nu eenmaal in verschillende vormen en maten. Het is niet omdat je een ster bent, dat er andere standaarden gelden. Hoe kunnen we verwachten dat tienermeisjes van zichzelf leren houden in een wereld waarin vrouwelijke rondingen bekritiseerd worden."


Fulltime bezig
Wat veel mensen niet weten dat superslanke sterren fulltime bezig zijn met hun lijn. Ze sportten minstens 4 uur per dag sporten en zijn de hele dag door bezig met eten. Maar jonge tienermeisjes, die ontzettend opkijken naar deze graatmagere celebs, beseffen dat niet. Ze weten ook niet juist hoe gezond het ook is, als je te slank bent, krijg je niet al je voedingsstoffen. Als gevolg daarvan heb je te weinig energie, stemmingswisselingen en kun je zelfs depressief worden. En als je echt te weinig lichaamsvet hebt, blijft je ovulatie uit.

Nieuw ideaal?
Betekent de verdikte Jessica Simpson dat we terugkeren naar het schoonheidsideaal van de jaren '50. Vrouwelijke rolmodellen als Elizabeth Taylor, Marilyn Monroe en Sophia Loren hadden allemaal vrouwelijk rondingen. Maar nu zouden van obesitas beschuldigd worden.

Veranderen
Ik vrees dat slechts nog maar een kleine groep mensen klaar is voor de terugkomst van rondingen. Insiders zeggen namelijk dat Jessica niet meer als vroeger gratis ontwerpen krijgt toegestuurd van bekende designers. Het ziet er naar dat ze niet meer met dezelfde prachtige jurken zal schitteren op de rode loper als vroeger. Ontwerpers vinden namelijk dat enkel graatmagere vrouwen hun ontwerpen eer aan doen. Maar niet alleen de mode-industrie is schuldig aan het ideaalbeeld van maatje 0. Is de filmindustrie al klaar voor 'dikkere' vrouwen? Zal Jessica nog rollen aangeboden krijgen, of moet ze eerst terug op een ongezond crashdieet? En als laatste moeten wij vrouwen ook veranderen, want ook wij zijn schuldig aan het huidige schoonheidsideaal. (br.hln)



06-02-2009 om 02:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele poseert voor Vogue


Adele poseert voor Vogue




De Britse zangeres Adele is binnenkort te zien in het modeblad Vogue. Ze werd vereeuwigd door celebrity-fotograaf Annie Leibovitz. Tijdens de fotoshoot maakte Adele ook kennis met de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue.

Anna Wintour
De ontmoeting met Anna Wintour, op wie de film 'The devil wears Prada' zou zijn gebaseerd, maakte diepe indruk op de 20-jarige zangeres. "Ik was heel nerveus, maar ze was gelukkig erg aardig. Ze vroeg me welke merken ik mooi vind. Ik probeerde een paar ontwerpers op te noemen waarover ik in Vogue had gelezen."

Wintour was op haar beurt gecharmeerd van de volslanke zangeres. Ze bood aan haar te kleden voor de Grammy's van zondag.
Adele, bekend van het nummer 'Chasing Pavements', behoort tot de grote kanshebbers op de Grammy Awards. Ze is genomineerd in vier verschillende categorieën, waaronder die van beste album. (br.hln)



05-02-2009 om 13:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodellen voelen de crisis in hun portemonnee


Topmodellen voelen de crisis in hun portemonnee


model



De Parijse en Milanese modeweek heeft voor veel modellen een wrange nasmaak gekregen. Vanwege de economische crisis werden namelijk veel minder mannequins ingehuurd, en kregen ze maar de helft van hun normale dagloon betaald.

De Fashion Week in Milaan en Parijs is normaal gezien hét moment om in grandeur uit te pakken met nooit geziene klasse en glamour. Ook dit jaar leek er niets aan de hand, maar achter de schermen was de ontgoocheling duidelijk voelbaar.

"Klanten die doorgaans 3.322 euro per dag neertelden, betalen nu nog maar 1.660 euro. Bovendien moeten we steeds meer met commerciële modellen werken, omdat deze beter in de markt liggen dan de duurdere beeldmodellen die voornamelijk catwalks lopen", vertelt Aidan Jean-Marie, directeur van het Premier Model Management in Londen.

"Bovendien kiezen steeds meer grote merken voor een bekend gezicht, waardoor nieuwelingen maar moeilijk kunnen doorbreken", besluit Karen Diamond, directrice van Models 1.(br.hln)


04-02-2009 om 22:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De cowgirl is terug


De cowgirl is terug




Chanel
Chanel

Jeansjasje van asos.com.
Jeansjasje van asos.com.

Sandalen bij asos.com.
Sandalen bij asos.com.

Jurken van New Look.
Jurken van New Look.


Handtas van New Look.
Handtas van New Look.


Chanel stuurde cowgirls op de catwalk. Je hoeft het niet zo extreem als Karl Lagerfeld te doen, maar het komende seizoen mag je wel een tikje western gaan. Experimenteer met jurken met franjes, gebleekte jeans en leder.

De juiste western look creëren is niet makkelijk. Je moet de trend niet te letterlijk interpreteren, want dan is het overdreven. Combineer bijvoorbeeld een eenvoudig gebleekt jeansjasje met een ander opvallend stuk met countrysfeer.

Jeansjasje
Een aansluitend gebleekt jeansjasje is een must have voor komend zomerseizoen. Het combineert zowel beeldig met een zwierig jurkje als een skinny jeans.

Schoenen
Met een paar trendy sandalen op een jeansrokje zit je al meteen goed. Deze exemplaren van asos.com combineren twee trends: western en gladiatorsandalen.

Fleurig jurkje
Voor je favoriete zomerjurkje kies je best voor een fleurig exemplaar met opvallende, liefst etnische print in een felle kleur. De lengte kies je zelf, van ultrakort tot enkellang, je vindt ze alle maten en kleuren.

Kapsel
Ook de vlecht is aan een serieuze comeback bezig. Deze lente draag je hem los, de truc is wat plukjes los te trekken voor een casual look. Wil je echt een fashionstatement maken, dan maak je het geheel af met een strooien hoed.

Accessoires
Maar je kan de westernlook zo basic maken als je zelf wil, bijvoorbeeld door de juiste oorbellen of handtas te dragen. Ga voor een lederen tas met franjes of voor grote ringen aan je oren. (br.nina)



04-02-2009 om 11:21 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
03-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson ruilt blond voor bruin



Scarlett Johansson ruilt blond voor bruin


http://scarlettjohansson.celebden.com/wp-content/uploads/2008/08/scarlett-johansson.jpg





Scarlett Johansson verraste iedereen met haar nieuwe bruine haarkleur op de rode loper van de filmpremière van 'He's Just Not That Into You'. Ze viel daarnaast ook op met haar felle strapless jurk met bloemmotief.

Verwarring
Scarlett koos wel voor een extreme verandering: van blonde krullen naar een sluik bruin kapsel. De actrice stelde haar nieuwe kapsel aan de fotografen voor door er veelvuldig mee te zwieren. Ze verklaarde haar recente verandering: "Het is een onderdeel van het vrouw zijn. We moeten voortdurend veranderen en verwarring veroorzaken." Niet iedereen is fan van haar nieuwe kapsel, de journaliste van Marie Claire noemen het ronduit saai.

De film 'He's Just Not That Into You' is gebaseerd op een zelfhulpboek van Greg Behrendt en Liz Tuccillo. Hij vertelt het verhaal van het liefdesleven van twintigers en dertigers. (br.nina)


03-02-2009 om 18:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lange oorbellen zijn ongezond


"Lange oorbellen zijn ongezond"


http://img502.imageshack.us/img502/4133/christianlacroixaj7.jpg


Lange, zware oorbellen zijn hét accessoire voor komende lente, dat bewijzen onder meer Michelle Obama en Drew Barrymore. Artsen waarschuwen wel dat het dragen er van risico's inhoudt, ze moeten steeds meer oorlelcorrecties uitvoeren.

Plastische chirurgie
De it-bag is niet langer trendy en de hakken zijn te hoog geworden voor normale vrouwen om te dragen. Daarom leuken steeds meer vrouwen hun outfit op met grote oorbellen. Maar deze oorbellen kunnen je oren schaden als je er ergens mee blijft haken, ze kunnen ook je oorlel rekken. Brits plastisch chirurg James McDiarmid: "Vrouwen lopen schade op door het dragen van trendy oorbellen. Meestal moeten we de gaatjes in de oren reconstrueren omdat ze rekken door het gewicht van de oorbellen. Daarnaast zwellen de oorlellen op waardoor ze blijvend bobbelig worden."

Voorzorgen
Niet bereid om je zware oorbellen op te geven? Neem dan je voorzorgen om je mooie oorlellen te behouden. Zo kan je Restylane laten injecteren in je lel, deze stof wordt ook gebruikt om lippen meer volume te geven. Maar het beste advies is je zware oorbellen te bewaren voor speciale gelegenheden en je kleine, lichtere exemplaren te dragen op andere momenten. (br.hln)


03-02-2009 om 12:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blondjes zijn terug


Blond is terug


http://img266.imageshack.us/img266/9347/blondpo6.jpg


Is het toeval dat er de laatste maanden meer blonde haarproducten worden verkocht? "Nee", vertelt celebkapper Andrew Barton in de Daily Mail. "De trend naar blonde lokken is terug, want vrouwen willen zich opnieuw beter voelen. Blond haar helpt om het humeur op te krikken".

Meer kleuringen
De crisis slaat wild om zich heen en zet zelfs vrouwen aan om de haren opnieuw blond te verven. Andrew Barton stelt dat er 67 procent meer blonde haarkleuringen worden gezet dan vorig jaar.

"Blonde vrouwen voelen zich zelfzekerder, ogen jonger en lijken vaak aantrekkelijker omdat ze meer aandacht krijgen. Een vrouw wil zich nu eenmaal graag goed in haar vel voelen. In deze doemtijden van crisissen, willen vrouwen zichzelf opvrolijken".

Andere perceptie
Er lopen weinig natuurlijke blondines rond. Wie ervoor kiest, doet dat weloverwogen en bewust. Uit een Brits onderzoek blijkt dat de perceptie van blonde vrouwen anders is dan bij andere haarkleuren. Blondines worden extroverter en sexy bevonden, 90 % van alle mannen denkt werkelijk dat ze meer 'fun' hebben. Nog volgens de enquête, worden blondjes 'naïever', 'populairder', 'rijker' en 'spontaner' bestempeld. (br.hln)


02-02-2009 om 15:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleurig de zoveelste plensbui overleven


Fleurig de zoveelste plensbui overleven


quinny



Plensbuien zijn vaak catastrofaal voor je algemene look. Je haren plakken al snel tegen je hoofd, je mascara loopt uit, en je regenjas is allesbehalve stijlvol. Quinny lanceerde daarom fashionable regenjassen en bijhorende paraplu's. De print doet terugdenken aan de beginjaren van Pucci, druk en bijzonder kleurrijk. Opvallen doe je zeker en vast met de paraplu en bijhorende jas van Quinny. De kleurrijke regentenue maakt deel uit van een beperkte collectie met grafische prints van de Deen Hendrik Vibskov. Voor de paraplu tel je gemiddeld 100€ neer. (br.she)


01-02-2009 om 15:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijse modeweek lost verwachtingen in


Parijse modeweek lost verwachtingen in


http://img264.imageshack.us/img264/142/86407515yu5.jpg


De Parijse Modeweek is weer helemaal achter de rug. Grote namen als Dior, Giorgio Armani, Karl Lagerfeld, Givenchy en Valentino gaven het beste van zichzelf en schitterden met hun prachtige nieuwe creaties.


Dior



http://img222.imageshack.us/img222/8977/diorxq3.jpg


Dior mocht de spits afbijten en deed dat in grote stijl. Modeontwerper John Galliano trok alle registers open en liet zich inspireren door Nederland. Het Delfts blauw, de iconische tulpen en de grote meesters van de schilderkunst samengebundeld zorgden voor een nooit geziene prachtcollectie.


Giorgio Armani


http://img264.imageshack.us/img264/9554/giorgioarmani1ok0.jpg


Giorgio Armani weet waar de nouveau riches zitten en koos er voor zijn blik te richten op deze nieuwe nichegroep. China sloeg de klok op de catwalk, prachtige rode lantaarns werden vastgenaaid op praktisch alle jurken, en de stijve kragen deden ons allen mijmeren naar de pittoreske Chinese daken.

Karl Lagerfeld


http://img165.imageshack.us/img165/7771/karllagerfeldsx1.jpg


Karl Lagerfeld hield het liever sober, en bleef trouw aan zijn favoriete kleuren: zwart en wit. Zijn modellen leken zo weggegrepen uit een romantisch liefdesdrama. De stijlvolle en sobere stijl maakten van de collectie eentje om te herinneren.


Christian Lacroix


http://img502.imageshack.us/img502/4133/christianlacroixaj7.jpg


Christian Lacroix deed zijn naam alle eer aan. Hij greep terug naar de bekende, gewaagde kleurencombinaties en liet het publiek perplex achter. De dure stoffen van Lacroix' collectie lieten bovendien een blijvende indruk na: Haute Couture zal en mag niet lijden onder de economische malaise.


Jean Paul Gaultier


http://img518.imageshack.us/img518/7111/jeanpaulgaultiernm1.jpg


Jean Paul Gaultier koos voor symmetrie bij zijn nieuwe collectie. Sobere kleuren moesten de nadruk leggen op de extravagante, geometrische vormen en opmerkelijke hoedjes.



Valentino


http://img218.imageshack.us/img218/483/valentinovx7.jpg


Ontwerpster Maria Grazia Chiuri deed het merk Valentino weer alle eer aan tijdens zijn show op de Parijse catwalk. Koningsblauw en zeegroene kleuren gaven de collectie een adellijk tintje. De prachtige mantels en strapless jurken waren afgewerkt met een verenbos of een oversized bloemencorsage.


Franck Sorbier


http://img238.imageshack.us/img238/2513/francksorbiersy3.jpg


Franck Sorbier liet zijn kunstzinnigheid heropleven. Zijn collectie leek zo te zijn gekopieerd van een oude foto uit het kantentijdperk in oud Brugge. In zijn artistieke zwart-wit film liet hij dan weer het Madonna korset opdraven. (br.she)



01-02-2009 om 12:19 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!