Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

08-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opvallen zoals de sterren doe je met extreme oorbellen

Opvallen zoals de sterren doe je met extreme oorbellen


http://oi48.tinypic.com/4j9qis.jpg


Wie trendy juwelen wil dragen, kiest best net als actrice Diane Kruger voor extreme modellen met kettingen of veel glitters die haast je hele oor bedekken.

De blonde schoonheid is alvast een grote fan van de extreme oorbellen, ze verscheen er al verschillende keren mee op de rode loper. Niet alleen chique modehuizen als Chanel hebben dit in hun juwelencollectie opgenomen, je vindt deze ook bij hippe ketens als Topshop of op de webshop Asos.com.

Bij deze trend ligt het voor de hand dat je je haar opsteekt of met een speldje achter je oren vastzet zodat je alle aandacht naar het juweel laat gaan. Het lijkt op het eerste gezicht een extreme look, maar als de brave Diane ermee weg raakt, dan kun jij dat ook.

Echte durvers gaan voor oorbellen waar ook een halsketting aan bevestigd is. Draag wel slechts een exemplaar aan een kant, want twee dezelfde, opvallende oorbellen zijn van het goede te veel. Het is niet altijd makkelijk om voor het andere oor een bijpassend juweel te vinden, maar je houdt dit best zo eenvoudig mogelijk. Wie het liever wat subtiel heeft, kan een eenvoudig ringetje dragen dat je bovenaan je oorschelp bevestigt. (br.hln)


08-08-2012 om 20:35 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
07-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Victoria Beckham ontwerpt brillenlijn voor hem en haar

Victoria Beckham ontwerpt brillenlijn voor hem en haar


http://oi46.tinypic.com/169htmh.jpg


Ze lanceerde eerder al modelijnen met jurkjes, jeans, zonnebrillen en kinderkleren, maar nu voegt Victoria Beckham nog een nieuwe reeks ontwerpen toe aan haar indrukwekkende cv. De ex-Spice Girl brengt binnenkort namelijk een brillenlijn op de markt.

De brillen komen er vooral omdat Victoria zelf ook last heeft van bijziendheid, maar nooit een geschikt montuur kan vinden.

"Ik moet een bril dragen, maar ik heb er nog geen gevonden die bij me past of waar ik van hou. Daarom heb ik besloten om ze zelf te ontwerpen", vertelde ze aan WWD.

Victoria, die in haar Spice Girl-dagen wel nog een bril droeg, riep daarvoor de hulp in van luxemerk 'Cutler & Gross'. Samen zullen ze zes monturen op de markt brengen, verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Qua stijl gaan ze zowel voor vrouwelijke als uniseks monturen, van pilotenbrillen tot golvende monturen.

Het algemene kleurenpalet zal bestaan uit zwart, 'schildpadkleur', juweeltinten, geel en bosgroen. De brillen zullen met de hand gemaakt worden in Italië in een combinatie van metaal en acetaat. Op de 'brilpootjes' zal een diamanten 'V' te zien zijn.

Wie nieuwsgierig is, moet niet lang meer wachten, want de collectie wordt op 4 oktober in Parijs gepresenteerd en is vanaf januari of februari 2013 verkrijgbaar. Voor een echte 'Victoria'-bril zal je wel zo'n 335 euro moeten neertellen.

Victoria zelf kijkt alleszins erg uit naar de lancering. "Binnenkort draag ik mijn eigen bril en het zal leuk zijn om eindelijk te zien waar ik heen ga", besluit de mode-ontwerpster. (br.hln)


07-08-2012 om 17:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verrassend: mannen vinden deze zomeroutfits sexy

Verrassend: mannen vinden deze zomeroutfits sexy


http://oi46.tinypic.com/jfj3g2.jpg


Tenzij het superkort of superstrak is, is het moeilijk om te weten van welke looks mannen nu precies houden. Cosmopolitan vroeg daarom aan een groep mannen in welke outfits ze ons deze zomer willen zien. En dat leverde enkele verrassende resultaten op...

 1. Romper
De zomerse versie van een jumpsuit, mét een korte broek, is één van de mannelijke favorieten.

Waarom? "Ik vind het geweldig als meisjes niet te veel moeite doen om er goed uit te zien. Daarom vind ik rompers leuk: dat ziet er simpel uit, maar het zijn erg lief", liet Anthony C. weten.

2. Joggingbroek
"Elke vrouw kan veel bloot tonen of strakke kleren aandoen. Ik hou er meer van als ze een joggingbroek sexy kan maken", aldus een zekere Dave.

Om dat te doen, kies je het best voor een flatterend model en kleur. Een zwarte joggingbroek met niet te strakke pijpen, is de veiligste optie.

3. Minirok
Dat mannen van een streepje bloot houden, wisten we al langer. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de minirok in dit lijstje terechtkwam. Hiermee kan je ook alle kanten uit: van een blauw jeansrokje tot kleurrijke lichte rokjes. Doen!

Nathan H. is het daar volledig mee eens: "Een beetje dijbeen zien is niet alleen supersexy, maar een strakke minirok accentueert ook je kont. En dat is altijd goed."

4. Skinny Jeans
Ga je uit, maar is het te koud om een rokje of kleedje aan te trekken? Kies dan voor een skinny jeans. "Op een avondje uit zie ik een vrouw het liefst in een strakke jeans, aangezien die haar vormen tonen en haar kont benadrukken", beaamt Max F aan Cosmopolitan.

5. Topje dat schouders ontbloot
Ook met een topje waarmee je je schouders blootgeeft, kan je bij een man scoren. De reden? "Het toont niet alleen de schouder, maar ook een stukje van de rug, en dat is verschrikkelijk sexy", vindt ene Christian.

6. Ballerina's
Draag je altijd hakken? Probeer dan toch eens af te wisselen met platte ballerina's, want dat kan vele mannen bekoren.

"Als een vrouw vaker platte schoenen draagt dan hakken, dan weet je dat ze niet helemaal geobsedeerd is door beauty en zich goed in haar vel voelt", verwoordt Teke het.

7. (Slee)hakken
Toch hoeven liefhebbers van stiletto's helemaal niet te wanhopen, want er zijn ook een heel pak mannen die net hakken verkiezen.

"Ik hou van de manier waarop hakken de benen van een vrouw verlengen en spieren in de verf zet die je met platte schoenen niet ziet. Dat vind ik enorm sexy", aldus Nick.

8. Zomerse jurkjes
Ook met een zomers jurkje kan je niet veel verkeerd doen. Gelukkig maar.

"Ik vind het leuk als meisjes fleurige jurkjes dragen. Die zijn simpel, maar geven tegelijkertijd een natuurlijke, sexy look", zegt Brian.

9. Zwarte lycrabroek
Wie deze zomer sexy wil zijn tijdens het sporten, moet niet twijfelen over de outfit: trek een strakke lycrabroek aan. "Die maken de kont en benen van elk meisje meteen aantrekkelijker", vindt Andrew.

10. Short met hakken
Fan van korte shortjes? Combineer die dan zeker eens met hoge hakken. "Er gaat niets boven een meisje dat een basisoutfit met een korte short, hakken en een topje sexy en geraffineerd kan maken", klinkt het bij Nick R..

11. Een kanten beha
Ten slotte is er nog de tip van Sam H.: "Ik vind het geweldig als een vrouw er 'casual' sexy uitziet. Bijvoorbeeld als ze een kanten beha in een felle kleur draagt, die aan de zijkant en achteraan boven een wit topje uitpiept." (br.hln)


05-08-2012 om 10:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lakken met kaviaar (en andere nageltrends)

Lakken met kaviaar (en andere nageltrends)


http://oi45.tinypic.com/vxg0v5.jpg


De belangrijkste trends in beautyland doen zich niet voor op vlak van kapsels, haarkleur of zelfs lipstick - maar wel op vlak van nagels. De ene na de andere trend duikt op, met onmiddellijk een hele schare volgers (en de foto's op twitter en blogs om het te bewijzen). Het laatste nieuwe? 'Kaviaarnagels'.

Decadent in deze tijden van economische crisis? Dat zou het wel zijn... als er echt kaviaar zou gebruikt worden. Dat is niet het geval: het gaat om minuscule kraaltjes die op gelakte nagels worden 'geplakt' en die door de 'bobbelige' structuur vaagweg iets hebben van kaviaar.

Een vorm van nagelkunst waar veel van verwacht wordt, gezien de moeite die luxemerk Ciaté doet om het patent wereldwijd te registeren. Verschillende bloggers die al eerder dit jaar de trend oppikten, werd gevraagd enkel te berichten over de producten van Ciaté als het over deze trend ging.

Dat werd niet goed geslikt door de community, die zowat unaniem manieren uitprobeerde om de dure en beperkte Ciatémanier (20 euro voor nagellak en kraaltjes, in drie kleuren) om te zetten in een betaalbare, kleurrijke bedoening. Missie niet zo moeilijk: velen vonden hele dozen vol kleurrijke kraaltjes, voor veel minder geld.

Om dure rechtszaken te vermijden wordt de trend ondertussen ook 'beluganagels' of 'viseimanicure' genoemd. Het bedrijf heeft zich intussen geëxcuseerd voor de toon van de brief en het beledigen van de blogsters. "We lanceerden ons product in maart 2012, het is heel normaal dat je dat probeert te beschermen, dat zou iedereen doen."

Als ze er echt recht op zouden hebben wel, maar Ciaté was niet de eerste die de 'caviar manicure' bedacht: er zijn blogposts uit 2011 die berichten over de trend, gestart door het nagelteam van' Dashing Diva' voor fashion week.

Ciaté beweert dat het creatief directeur Charlotte geïnteresseerd was in het maken van 3D-nagels, die tegelijk vrouwelijk, luxueus en extravagant moesten zijn. "Deze afwerkingsvorm geeft nagels onmiddellijk een gesofisticeerde look. Heel Ciaté."

Hoe het ook zij: nagels met kraaltjes zijn dus dé trend. Niet altijd erg praktisch (die kraaltjes blijven niet goed plakken en zijn tegelijk moeilijk te verwijderen), maar wel een leuk extraatje voor een bruid, verjaardagsvarken of voor een verkleedfeestje.

De kaviaarnagels zijn niet de enige trend van de afgelopen maanden. De rest op een rijtje:

-    Fluwelen nagels. Ook al een idee van Ciaté. Het werkt gelijkaardig als de kaviaarnagels: je lakt de nagels, strooit een substantie op de natte lak en die geven de nagels een fluwelen look en feel.

-    Black Spotted: enigszins misleidend omdat het niet over 'zwarte stippen' gaat, maar over nagellak die op een speciale manier droogt en daardoor een gevlekt patroon achterlaat op de nagels. Het wordt verkocht in Frankrijk naar aanleiding van de nieuwe Spider-Man film en wordt elders niet uitgebracht. Dat leidt tot woekerprijzen op webshops.

-    Olympische trend: de vlag van je land op elke nagel (of afgewisseld met een gewoon kleur of je nagels in de kleuren van de Olympische ringen: talloze sporters en celebs werden ermee gespot. (zie fotoreeks!)

-    Nagelsjablonen: om gekke figuurtjes in je nagels te lakken. Just for fun! (br.hln)



04-08-2012 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Sarah Jessica Parker gekleed door Anna Wintour

Sarah Jessica Parker gekleed door Anna Wintour


http://oi46.tinypic.com/w9e6vq.jpg


Sarah Jessica Parker gaat ruim tien jaar na Sex and the City opnieuw meespelen in een populaire tv-serie. De dame krijgt een rol in 'Glee'.

Sarah Jessica Parker speelt er de rol van een modejournaliste die werkt voor Vogue. En dat is niet alles. Parker krijgt een wel erg speciale styliste om te zorgen dat ze geschikte kledij draagt in de serie. Niemand minder dan Anna Wintour, de hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, zal Parker helpen kleden. (br.she)



02-08-2012 om 21:27 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
01-08-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk: Rihanna draagt nog eens een toffe jurk (en trapt erop)

Eindelijk: Rihanna draagt nog eens een toffe jurk (en trapt erop)

http://oi50.tinypic.com/21f060j.jpg


Rihanna is op vakantie in Zuid-Frankrijk en Monaco en dat zullen we geweten hebben. De zangeres uit Barbados wordt voortdurend gefotografeerd in de meest petieterige outfits. Tot gisteren. Rihanna ging shoppen in Monaco en droeg daarvoor een wit-blauwe maxijurk. Iets dat ze niet meer gewend was, want ze bleef er op trappen.

Maar Rihanna zou Rihanna niet zijn als ze niet toch een manier zou vinden om een beetje bloot te tonen. In dit geval was het de rug, die zichtbaar was doordat de jurk niet aansloot zoals bij een 'normaal' ontwerp.

Deze maxijurk was opzettelijk te groot, en het teveel aan stof werd achteraan 'samengefronst', waardoor de jurk alle noodzakelijke lichaamsdelen toch bedekte zonder te beperkend te zijn in de beweging. Het resultaat is zeer nonchalant, en daardoor überfashionable.

Vooraan was de jurk hooggesloten aan de hals, met blote armen. Een fris blauw bloemenpatroon en platte sandalen maakten de look af.

Enige probleem? Rihanna was een beetje te klein voor de jurk, waardoor de voorkant (die langer was dan de achterkant) voor haar voeten sleepte. Resultaat: ze stapte herhaaldelijk op haar eigen jurk. Of is dat de prijs die je betaalt als je als Hollywoodster de hoge hakken dumpt? (br.hln)


01-08-2012 om 21:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
31-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld: Ik heb geen persoonlijkheid

Karl Lagerfeld: Ik heb geen persoonlijkheid


http://oi50.tinypic.com/4r9cp2.jpg


Karl Lagerfeld is een manusje van alles, naast twee eigen collecties, designt de man ook nog voor Fendi en Chanel. "Fendi lijkt nooit op Chanel en Chanel nooit op Karl Lagerfeld. Ik weet niet hoe ik dat krijg klaargespeeld."

"Ik denk altijd dat ik geen persoonlijkheid heb, maar misschien heb ik er in het echte leven wel drie. Je ziet een silhouet, meer is er niet te zien. Een fotograaf vertelde me ooit: ik moet langer bij je blijven om door te krijgen wat er achter de silhouetten schuilgaat. 'Je verspilt je tijd', zei ik hem. 'Er is niks gaande achter die façade'." (br.she - foto photo news)


31-07-2012 om 11:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 13 trends voor 2013

De 13 trends voor 2013


http://oi47.tinypic.com/vy9ugp.jpg


De modewereld kijkt al stilaan naar 2013, en daar hoort ook een portie trends bij. Op basis van de resortcollecties van de afgelopen maanden zijn 13 trends gepuurd. Opvallend is dat de 90s een comeback maken in de vorm van blote buiken, broekrokken en jurken over broeken. Enkele klassiekers van de afgelopen jaren houden ook goed stand.

De klassiekers

Leder
Niet enkel voor broeken of jurken, maar ook voor gevoerde en mouwloze topjes, en niet enkel in zwart!

Kant
Kant door enkele jaren geleden terug op en blijkt nog steeds een favoriet van designers. Geen toefje of randje meer, kant 'all the way', liefst in een fel kleur als rood, oranje of groen. Ook de combinatie met het ook nog altijd trendy leder is een optie, zowel voor lederen broeken met kanten bloes, of een lederen jurk met kanten versiering.


http://static3.hln.be/static/photo/2012/11/13/3/20120730162613/media_l_5035923.jpg
kant


Strepen
Ook een bljiver, maar blijft toch altjid transformeren. Dikke strepen vervangen de fijne, vaak horizontaal (en zelfs gecombineerd met vertikale strepen), wit of beige afgewisseld met een ander kleur, maar ook een witte achtergrond met verschillende kleurrijke strepen op de rok. Het hoeft niet altjid de stof te zijn: de strepen kunnen ook gemaakt worden met glitters en lovertjes.

Trenduitlopers

Peplum
Deze vooralsnog rodelopertrend schijnt niet meteen te verdwijnen. Peplums blijven trendy, in alle soorten en vormen: met borduursel, in leder of versierd met kant.


http://static0.hln.be/static/photo/2012/4/6/11/20120730162134/media_l_5035916.jpg
peplums

Drukke prints
Het begon met fijne bloemetjes, en ging via steeds fellere kleuren en meer opvallende prints naar dit punt: schreeuwerige, vloekende, hele drukke prints die ons eerlijk gezegd pijn doen aan de ogen. Voor de durvers.

Jumpsuits
De jumpsuit wordt stilaan een waardige vervanger voor een cocktailjurk. Comfortabel en toch gemakkelijk chique te maken door enkele goedgekozen accessoires. Te dragen met hak en riem voor een feestje, of slippers en zonder riem voor een dagje shoppen, strand of niets doen.

De nieuwkomers

Sportief chique
Lossere blazers, shorts met een contrastzoom, maken formele kledij een tikje speelser en krachtiger.

Flatterende vrouwelijke vormen
Nadruk op de taille en rokken die de vrouwelijke vormen flatteren, soms rechttoe rechtaan, soms in retrovormen met een wijde rok.

Snijwerk
Op de rode loper wordt er al duchtig mee geëxperimenteerd: jurken met kunstig snijwerk. Een manier om bloot te tonen zonder te veel te tonen. Zelfs de meest eenvoudige ontwerpen krijgen een sexy kantje op deze manier.

Jurken over broeken
Een trend uit de jaren '90 die op kousevoeten terug ons leven insluipt. Jurken over wijde of gewone broeken, (voorlopig?) geen leggings. Liefst in dezelfde print of met een aanvullend kleurenschema, zodat duidelijk is dat ze samenhoren.


http://static0.hln.be/static/photo/2012/2/7/4/20120730165159/media_l_5036104.jpg
Jurken over broeken


Wijde broekrokken
Een trend die we voor eeuwig hadden begraven, maar kijk: zelfs in de mode (of misschien wel vooral in de mode) komt altijd alles terug.  De wijde broeken met hoge taille worden gecombineerd met vrouwelijke topjes of mouwloze hemdjes.

Buiken bloot
Wie eraan twijfelde dat de jaren '90 terug zijn weet het nu wel zeker: de topjes die zijn weer een tikje te klein en laten net de navel zien. Te combineren met een 'conservatieve' broek, zoals de zwarte broek waarvan iedereen er toen zeker drie hangen had.

Versierde kragen
Een heel nieuwe trend: kragen (en neklijnen) van topjes, bloezen en jurken die (extra) worden versierd. Met borduursel, meer kant of stenen bijvoorbeeld.  (br.hln)


30-07-2012 om 18:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nelson Mandela heeft een eigen kledinglijn

Nelson Mandela heeft een eigen kledinglijn


http://oi48.tinypic.com/j96ouc.jpg


Nelson Mandela, de voormalige president van Zuid-Afrika die vorige week 94 werd, heeft zijn eigen kledinglijn gelanceerd. De lijn werd 46664 gedoopt, als ode aan zijn gevangenisnummer van toen hij op Robbeneiland zat opgesloten.

In Zuid-Afrika is de kleding al op de markt, online is de collectie ook te koop. In de Verenigde Staten zal de lijn dit najaar bovendien gepresenteerd worden tijdens de New York Fashion Week, zo meldt Daily Beast.

De lijn bestaat niet uit het soort overhemden dat Mandela dat zelf doorgaans draagt, maar uit moderne T-shirts, broeken en jurken en zelfs schoenen, tassen en riemen. Een shirtje kost ongeveer 25 euro, voor een herentrenchcoat moet zo'n 150 euro betaald worden. De kleding wordt in Zuid-Afrika gemaakt, en 7 tot 9 procent van de opbrengst gaat naar de 46664-foundation van Mandela.

De marketing wordt uitermate voorzichtig gedaan omdat de naam van Mandela niet vercommercialiseerd mag worden. Volgens de Amerikaanse licentiehouder geldt Mandela als 'iconische inspiratie', maar speelt hij geen directe rol in de campagne. De kleding zou de boodschap van 'sociale opmars' moeten uitstralen en is bedoeld voor jongeren die een verschil willen maken.

Celebs zoals Charlize Theron en Beyoncé schijnen bereid te zijn om de kledinglijn (die je uitspreekt als 'four, double six, six four') aan een beetje extra bekendheid te helpen. De eerste 46664-galajurk zal binnenkort dus ongetwijfeld op de rode loper te zien zijn. (br.hln)


30-07-2012 om 18:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's Truth or Dare schoenen: zou jij ze dragen?

Madonna's Truth or Dare schoenen: zou jij ze dragen?


http://oi50.tinypic.com/34he62s.jpg


Enkele maanden geleden kwam Madonna even plagend op de proppen met twee foto's van haar schoendesigns, maar nu is de volledige collectie een feit. De langverwachte 'Truth or Dare'-lijn omvat een dertigtal verschillende stijlen met een mooie mix van pumps, stiletto's, laarzen en platte schoenen, allemaal vervaardigd door schoenenketen 'Aldo'.

Critici vallen meteen met de deur in huis door te stellen dat de collectie eigenlijk maar weinig van Madonna's typische extravagantie bevat. Iets wat naar ons gevoel niet noodzakelijk een slechte eigenschap is. Het maakt de schoenen perfect draagbaar voor iedereen. "Het prijskaartje?", hoor ik u denken. Wel, dat varieert tussen 70 en 290 euro. Best doenbaar, met andere woorden.

Opvallend is het relatief brave kleurenpalet, dat niet verder reikt dan zwart, wit, bruin en zilver. De ontwerpen op zich zijn, duidelijk tegen de zin van fashionista's, vergelijkbaar met wat andere schoenenketens te bieden hebben. Madonna en co-designer Arianne Phillips mikken met deze collectie op vrouwen tussen 27 en 50. Voor de jeugd bestaat er namelijk 'Material Girl', waarvoor recent nog een voorproevertje van de herfstcollectie werd gelost.

"Het eerste wat we deden was kijken naar de schoenen die Madonna doorheen de haren zelf had gedragen. We kozen bewust voor stijlen die we nooit zouden kunnen missen", deelt Arianne. "Je kan er altijd op rekenen dat ze stijl en kwaliteit brengt vanuit een zeer vrouwelijk perspectief", klinkt het. De schoenen werden speciaal aangepast om te beschermen tegen verdraaide enkels, aangezien Madonna's dansers de ontwerpen dragen op het podium. Zo werden al enkele van de designs gespot tijdens haar huidige wereldtournee.

De collectie zal verkrijgbaar zijn via ASOS en ook bij Macy's en Nordstrom zullen de schoenen mogen pronken in de etalages. Tot slot kondigen we alvast aan dat er ook een lingeriecollectie van Truth or Dare op het programma staat en dat Madonna in 2013 nog een reeks accessoires op de markt zal brengen. (br.hln -foto Truth or Dare)


28-07-2012 om 12:43 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
26-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stella McCartney mikt op betaalbare lingerie voor elke dag

Stella McCartney mikt op betaalbare lingerie voor elke dag


http://oi45.tinypic.com/1j52dk.jpg


Ontwerpster Stella McCartney, zeer geliefd in sterrenland voor haar aantrekkelijke jurken met optische illusies, komt nu op de proppen met een betaalbare lingeriecollectie voor dagdagelijks gebruik.

De collectie, getiteld 'Stella', vormt de nieuwste aanwinst van een groeiend lingeriereportoire dat ontstond in 2008. McCartney werkt graag met zijde en kant en mikte voor haar duurdere designs op lingerie die gezien mag worden en niet verstopt onder kledij. Een beetje vergelijkbaar dus met de denkwijze van de Nederlandse Marlies Dekkers.

Met deze lijn gaat ze echter voor comfort, gemak, onzichtbaarheid en budgetvriendelijkheid. Zoals altijd maakt ze gebruik van de allernieuwste technologie om op innoverende wijze de dunste, lichtste en meest onzichtbare lingerie op de markt te brengen. Naar eigen zeggen is 'Stella' "een bijna naakte ervaring".

De reeks bestaat uit vijf basistypes: Moulded Underwire, Balconnet, Plunge, Strapless en Supernatural. Deze laatste is een splinternieuw behasilhouet dat, volledig draadloos en quasi onzichtbaar, voor een knappe decolleté zou zorgen. Verder is de collectie ook onderverdeeld in drie substijlen: Stella Smooth, Stella Lace en Stella Mesh, die allemaal tussen de 50 en 60 kosten. De slipjes vallen tussen 25 en 30 euro. (br.hln)


26-07-2012 om 10:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bikinifoto's een nachtmerrie?

Bikinifoto's een nachtmerrie?


http://oi49.tinypic.com/2r4shle.jpg


Het bikiniseizoen betekent voor de meeste vrouwen een nachtmerrie, want dat betekent dat ze de gebieden waarover ze complexen bloot moeten geven. Wanneer dit dan ook nog eens voor eeuwig wordt vastgelegd, vinden ze het helemaal verschrikkelijk. We delen poseertips van lingeriemodellen zodat je op alle vakantiekiekjes je van je beste kant kunt laten zien.

Het Amerikaanse lingeriemodel Jessica Hart zegt dat je best op je tenen gaat staan voor een slanker effect. "Dit verlengt namelijk je benen en doet je beenspieren beter uitkomen. Zorg ervoor dat je je heupen en lichaam langs een kant lichtjes naar voren beweegt. Hou je armen zo natuurlijk mogelijk, je kunt deze bijvoorbeeld op je heup zetten. Of ga je met je handen door je haar. Draag ook een bikini die goed past, niets is zo erg als een te klein topje of broekje dat je lovehandles of buikje net benadrukt."

Het volslanke model Georgina Burke: "Mijn meest flatterende pose is wanneer ik mijn kont naar achteren steek, dit verlengt mijn bovenlichaam. Door je schouders naar achteren te doen, komen je borsten meer in de kijker. Ook helpt het natuurlijk je buik in te trekken. Je benen kruisen benadrukt je zandloperfiguur en dit verlengt ook je benen. Steek je kin naar voren, dit verlengt je nek en legt de nadruk op je gezicht. Dames met rondingen kunnen best hoge hakken aantrekken want dit doet je groter lijken en slankt zo af, zo sta je ook vanzelf in de juiste houding."

De beste manier om je buikje te verstoppen is door een transparante jurk te dragen of verstop deze onder een grote sjaal die je rond je taille bindt. Met een broekje dat hoog in de taille komt, kun je ook heel wat verdoezelen. Model Erin Heatherton zegt dat de meest flatterende pose de houding is waarin je je het meest op je gemak voelt. "Je armen kunnen losjes naast je lichaam hangen of op je heupen zetten. Kijk ook altijd recht in de camera, zo straal je veel zelfvertrouwen uit." (br.hln)


24-07-2012 om 22:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hoogste hakken in Europa worden gedragen door ... ?

De hoogste hakken in Europa worden gedragen door ... ?


http://oi50.tinypic.com/svl7h2.jpg


Britse vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat dames in Groot-Brittannië hun kleine gestalte absoluut willen compenseren door het dragen van torenhoge hakken. Zo treden ze letterlijk in de voetstappen van 'stilettolovers' als Victoria Beckham en Cheryl Cole door in schoenen rond te lopen met een hak van gemiddeld 8,4 centimeter.

Zelfs de petites Françaises voelen zo geen gigantische compensatiedrang. Frankrijk eindigde in de grote schoenenstudie namelijk maar op een vijfde plaats met een gemiddelde hakhoogte van 6,1 cm. Spanje stond op de twee met een standaard hak van 8,1 cm, gevolgd door Denemarken met 7,6 en Duitsland met 6,9 centimeter. Helaas konden we voor België geen cijfermateriaal terugvinden.

Het onderzoek kwam er nadat gebleken was dat Britse vrouwen tot de kleintjes van Europa behoren. De gemiddelde lengte voor dames tussen 18 en 29 bedraagt namelijk 1 meter 63. Om dit te compenseren is een kwart zelfs bereid stiletto's te dragen tussen 10 en 15 centimer hoog. De pijnlijke voeten nemen ze er gewoon bij.

"Een grote vrouw wordt gezien als assertiever, zelfzekerder, rijker, succesvoller, bekwamer, onafhankelijker én intelligenter dan kleinere dames", stelt psychologe Emma Kenny. Perceptie is iets ongelooflijk krachtigs en de manier waarop anderen ons behandelen geeft alleen maar meer vuur aan de drijfveer om een negatief beeld te doorbreken. "Het ziet er naar uit dat dames bereid zijn af te zien om groter te lijken. De Britse vrouw is ambitieus en als een paar schoenen van 15 centimeter haar carrière een boost kunnen geven, dan zal ze niet aarzelen", besluit Kenny.  (br.hln)


24-07-2012 om 09:25 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
20-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke trendy pony past bij jouw gezicht?

Welke trendy pony past bij jouw gezicht?


http://oi46.tinypic.com/kmhef.jpg
Michelle-Williams


De pony is helemaal terug en alomtegenwoordig op de rode loper. Dit lijkt een erg gedurfd kapsel, maar het voordeel is dat er een stijl bestaat voor elke vorm van gezicht, zodat dit iedereen flatteert.

 Vierkant gezicht
Een scherp gezicht vraagt om een zachte pony, dus als je een uitgesproken kaaklijn hebt, ga je best voor een pony die je naar een kant kamt om je uitgesproken trekken in evenwicht te brengen. Vraag dus aan je kapper om deze naar een kant te knippen, laat de uiteinden ook wat uitdunnen. Laat je inspireren door actrice Reese Whitherspoon.

Ronde trekken
Een rond gezicht kan best voor een zijscheiding gaan in plaats van voor een volle pony. Deze laatste deelt namelijk je gezicht in twee en geeft een ronder effect, ook een iets langere versie flatteert je het beste. Door de rest van je lokken lang te houden, kun je je gezicht optisch verlengen. Actrice Michelle Williams toont hoe het moet.

Hartvormig gezicht
Heb je net als actrice Jennifer Love Hewit een hartvormig gezicht? Dan laat je best je pony groeien tot deze aan je jukbeenderen komt. Kam deze naar een kant, dit flatteert je gelaatstrekken het best. Een kortere pony zal de aandacht naar je breed voorhoofd trekken en dat is net wat je niet wil.

Ovaal gezicht
Zangeres Jessie J heeft een ovaal gezicht, wat als de ideale vorm wordt beschouwd. Dit betekent dat je met elke mogelijke pony staat. Met een vol, recht exemplaar ga je voor gewaagd en creëer je snel een volledig nieuwe look. (br.hln)


20-07-2012 om 12:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat mannen echt van je make-up vinden

Wat mannen echt van je make-up vinden


http://oi50.tinypic.com/34pylcn.jpg


Als je een knappe man tegen het lijf loopt kan je maar beter zorgen dat je ogen er opperbest uitzien, liefst met een beetje make-up. Zo blijkt uit een Amerikaans onderzoek.

81% van de mannen kijkt het eerst naar de ogen van een vrouw en 19% kijkt als eerste naar de lippen. Mannen houden vooral van donkere kleuren rondom de ogen, terwijl vrouwen dan weer eerder voor speelse kleurtjes zouden kiezen op een date.


Denk je extra te scoren met valse wimpers? Dan heb je het grondig mis. Mannen haten alles wat er vals uitziet. Ook bij wimpers weten heren echt wel dat je geen verleidelijke wimpers hebt van 2 centimeter lang. Weet je niet goed welke make-up je nu best verkiest? Te veel is nooit goed, zo vinden de meeste mannen, maar helemaal niets ook niet. Een beetje oogmake-up en wat lipgloss zijn dan weer perfect. En als je kiest voor een lichte foundation, zien die mannen dat toch niet!
Kleine foutjes

Uit een recent onderzoek blijkt dat vrouwen met hun twee hersenhelften iemand beoordelen, terwijl mannen enkel de rechterhelft gebruiken. Hierdoor merken vrouwen kleine foutjes van mannen sneller op, terwijl mannen enkel het geheel zien: zij is heet zonder naar kleine foutjes in de make-up of kledij te kijken.

Ook blush kan wonderen doen, een beetje rode wangen zorgen er namelijk voor dat mannen denken dat je gezonder bent en je dus een geschikte partner bent om zich bij voort te planten. Qua lipkleuren ga je best niet te hevig. Mannen denken dan al snel "zal dat niet op mij afgaan als we kussen", waardoor ze minder snel geneigd zijn om tot het zoenen over te gaan. (br.she)


19-07-2012 om 18:10 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway in ruitjesjurk

Anne Hathaway in ruitjesjurk


http://oi49.tinypic.com/29da82d.jpg


Anne Hathaway staat in de belangstelling, dat is wel het minste dat je kan zeggen. De schuldige is de aanstormende première van de nieuwe Batmanfilm 'The Dark Knight Rises', en daarvoor duikt de actrice op in allerhande tv-shows.

Vaak in het zwart gekleed, op de première in New York verraste ze in het wit. Voor de talkshow 'Late Night with Jimmy Fallon' koos ze iets ertussenin: een zwart/wit geruite jurk. Speciaal aan de jurk was het andere ruitjespartoon (rechter en kleiner) op de hals en borst, gescheiden van de jurk door subtiele, inkervingen die heel wat bloot lieten zien op de borst en de zij.

Een opvallende keuze die de actrice zeker flatteert - maar was het ook een goede keuze? Eén ding is zeker: het was een veiligere optie dan de outfit waarin Anne later te zien was, tijdens een sketch.


19-07-2012 om 17:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna tekent betaalbare kledinglijn

 Rihanna tekent betaalbare kledinglijn


http://oi47.tinypic.com/24lobcz.jpg


Nadat het maandenlang gonsde van geruchten bevestigde de budgetvriendelijke kledingketen River Island dat Rihanna een collectie voor het merk zal ontwerpen, je moet wel nog tot volgende lente wachten om het resultaat te kunnen dragen.

De zangeres legt haar keuze voor dit merk uit: "Ik wilde al een tijdje mijn eigen collectie ontwerpen en het Britse River Island is perfect omdat ik Londen erg inspirerend vind." De roddels over een eventuele samenwerking begonnen toen Rihanna in februari gespot werd op een evenement van het merk in Londen. Ze postte vervolgens op Twitter een foto van zichzelf met een t-shirt van River Island. In maart bekende ze tijdens een interview dat ze zich aan een kledinglijn zou wagen. "Ik werk nu samen met designers omdat ik zelf mode wil ontwerpenn, het gaat om een modebedrijf dat ik respecteer." (br.hln)


18-07-2012 om 20:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
17-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo paradeer je rond op het strand: wit, los en luchtig

Zo paradeer je rond op het strand: wit, los en luchtig


http://oi47.tinypic.com/2hx0c3a.jpg


Gwen Stefani werd dit weekend gespot op het strand van Malibu met haar ouders, broer, schoonzus én haar twee schattige zoontjes, Kingston en Zuma. Wat onmiddellijk opvalt, is Stefani's toffe strandlook, die we hier eventjes van dichtbij gaan bekijken.

Wat de strandmode betreft is Gwen Stefani helemaal mee: een strohoed om haar hoofd te beschermen van een overdosis zon, een felle retrozonnebril om strategisch haar kids te spotten zonder verblind te worden door het zonovergoten strand en een luchtige, losse outfit die haar stoere luipaardprintbikini bedekt (én onthult).

Trendy, comfortabel en fris, beter kunnen we deze outfit niet omschrijven. Een loshangend, ietwat transparant wit truitje dat een beetje buik laat zien én ook Gwens bikinitopje in de verf zet.

Doe daar nog een losse, lange witte rok bij, een enkelsieraadje, wat armbandjes en teennagelak die aansluit bij de fleurige zonnebril en je krijgt het perfecte recept voor een geslaagde beachlook. (br.hln)


17-07-2012 om 20:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beha van 1 miljoen dollar

Beha van 1 miljoen dollar


http://oi48.tinypic.com/6h6t6d.jpg


Wie spontaan verliefd wordt op deze beha, kan maar beter een flinke spaarpot hebben, de lotto winnen of rijk trouwen want je telt er maar liefst 1 miljoen dollar voor neer. De duurste is het niet: een Fantasy Bra van Victoria's Secret kostte enkele jaren terug meer dan 3 miljoen.

Waarom?  Omdat de beha voor 501,46 karaat aan 'fancy cut' gekleurde diamanten bevat, gezet in 750 gram goud van 18 karaat.

Het ontwerp kostte 3 maanden, het maakproces hield 40 mensen een jaar lang bezig.

Het stukje lingerie doet denken aan de Fantasy Bra die Victoria's Secret elk jaar op de markt brengt, met al even waanzinnige bedragen aan vastgekleefd. Wat is het verschil dan?

"Het verschil tussen onze beha en die van Victoria's Secret, is dat onze beha geen stof bevat. Bij Victoria's Secret worden de diamanten in de stof verwerkt, bij ons is het puur goud en diamant", legt Anthony Aubry van Birmingham Estate and Jewellery in Detroit uit.

We willen zelfs niet raden naar het gevoel van deze beha, laat staan het draagcomfort... (br.hln)


14-07-2012 om 16:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-07-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Biel steelt de show op de Espy Awards

Jessica Biel steelt de show op de Espy Awards


http://oi46.tinypic.com/wwn1oo.jpg


Gisteren was het weer tijd voor de Espy Awards (Excellence in Sports Performance Yearly), een ideale gelegenheid dus om toffe outfits te spotten. De grote winnaar van de avond is zonder twijfel actrice Jessica Biel, die met een stijlvolle en toch edgy outfit de show wist te stelen.

Retro met een neon toets, beter kunnen we deze geweldige look niet omschrijven. Wie enkel het kapsel en het kleedje ziet, zou denken dat Jessica Biel een schattig, braaf meisje is, maar wanneer de knalgele fluohakken in beeld komen, wordt de outfit plots heel wat gewaagder.

De witte jurk is enorm flatterend en zet haar boezen en smalle taille extra in de verf. De speelse openwaaiende rokpartij past perfect bij Jessica's karakter, die als we op de foto's mogen afgaan best wat humor heeft.

Kapsel, make-up, maar vooral de schoenen maken deze look helemaal af! Een zijwaartse frou-frou, een simpele paardenstaart en zeer natuurlijke visagie maken duidelijk dat eenvoud nog altijd sieren kan. En dan zijn er de neon hakken, die ons positief wisten te verrassen door helemaal niet te clashen met de rest van de maagdelijk witte outfit.(br.hln)


12-07-2012 om 21:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!