Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

15-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry lanceert eigen parfum

Katy Perry lanceert eigen parfum





Na Beyonce, Taylor Swift en Christina Aguilera heeft nu ook Katy Perry haar eigen parfum uitgebracht. In Londen presenteerde de zangeres Purr, een flesje in de vorm van een kat. Honderden fans kwamen een kijkje nemen in warenhuis Selfridges. "Ik wilde iets ontwikkelen dat totaal anders was dan wat ik ooit geroken had en niet een slap aftreksel van een ander parfum", aldus Katy. Volgende week gaat de kersverse echtgenote van Russel Brand naar New York om haar parfum te promoten.






"Ik ben erg blij om hier te zijn en ik wil jullie bedanken voor jullie komst", vertelde Perry in Londen. "Het lijkt me leuk om een aantal van jullie te ontmoeten en handtekeningen te geven. Het leek heel logisch voor mij om een parfum te lanceren. Het moeilijkste was om het zolang geheim te houden, maar nu wil ik het gewoon aan iedereen vertellen." (br.hln)



15-11-2010 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
13-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's Secret zend haar Angels weer de catwalk op


Victoria's Secret zend haar Angels weer de catwalk op


http://img203.imageshack.us/img203/5585/angels1.jpg




De intussen wereldberoemde Victoria's Secret Angels, waaronder topmodellen Adriana Lima en Alessandra Ambrioso, showden gisteren in New York de nieuwste collectie van het Amerikaanse lingeriemerk.




http://img843.imageshack.us/img843/686/angels2.jpg




'A Night of a Thousand Fantasies' was het thema van de show van 2010. Alessandra Ambrosio mocht het startschot geven met als echte engel met gigantische vleugels. Adriana Lima, die voor de eerste keer weer op de catwalk na de geboorte van haar dochter Valentina verscheen, had de eer de peperdure Fantasy Bra te dragen. Deze beha bestaat uit meer dan 2.000 diamanten. Ook zangeres Katy Perry droeg een ontwerp van designer Todd Thomas en zong haar hit Fireworks, daarnaast bracht Akon zijn single Angel.



http://img248.imageshack.us/img248/8396/angels5.jpg



De show van de Victoria's Secret Angels is een jaarlijkse traditie, waar wereldwijd naar uitgekeken wordt. Topmodellen als Heidi Klum en Doutzen Kroes hadden als Angel te mogen verschijnen op de catwalk. (br.hln)



13-11-2010 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
10-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schapenvacht is een absolute trent deze winter

Schapenvacht is een absolute trent deze winter


http://img832.imageshack.us/img832/4311/hermeschapevacht.jpg
Hermès


Schapenvacht is een absolute trent deze winter en dus niet te missen in je garderobe.



http://img703.imageshack.us/img703/6008/hermes2.jpg


Het wordt vooral gebruikt als voering voor jassen en schoenen. Het schapenvachtje kan men goed gecombineren met suède en leder, wat een mooie look oplevert









10-11-2010 om 23:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Longoria in 11 verschillende outfits tijdens MTV Music Awards

Eva Longoria in 11 verschillende outfits tijdens MTV Music Awards


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Eva-Longoria.jpg?t=1289307877


Eva Longoria nam haar taak als presentator tijdens de MTV Europe Music Awards wel erg letterlijk. De actrice was doodop na een avond waarin ze maar liefst 10 keer van kledij en haarstijl veranderde.

Eva Longoria arriveerde in een glamoureuze George Hobeika jurk, waarna ze zich onder andere in een jurk van Lady Gaga hees. Bij iedere outfit veranderde de actrice bovendien ook haar hele look en haarstijl. Nadien was de actrice vermoeid maar uitermate gelukkig. "Dank je wel voor deze geweldige ervaring. Ik hou van Europa! Nu terug naar de opnames van Desperate Housewives", Twitterde Longoria.  (br.she)



09-11-2010 om 14:46 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
08-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ferragamo Creations bij Coccodrillo in Antwerpen

Ferragamo Creations bij Coccodrillo in Antwerpen


http://img714.imageshack.us/img714/3389/salvatoreferragamo.jpg



Schoenwinkel Cocodrillo pakt uit met een bijzondere etalage, waarin de meest legendarische schoenen van het merk Salvatore Ferragamo tentoongesteld worden.

Van 25 november tot 15 december kan je bij Cocodrillo in Antwerpen de zogenaamde 'Creations' van Salvatore Ferragamo bewonderen. Het gaat om heruitgaven van beroemde ontwerpen van het schoenenlabel, dat op tachtig jaar zo'n 13.000 modellen creëerde. Pronkstukken van de collectie zijn schoenen die Ferragamo ontwierp voor Sophia Loren, Marylin Monroe en Judy Garland.

De reproducties van deze icoonmodellen zijn handgemaakt, uitgevoerd volgens de authentieke constructie en in de originele materialen. Wie zich een paar aanschaft, kan bovendien rekenen op een certificaat dat hun echtheid bewijst.


Verkrijgbaar bij Cocodrillo, Schuttershofstraat 9, 2000 Antwerpen.




08-11-2010 om 23:13 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeblunders op de MTV Europe Music Awards


Modeblunders op de MTV Europe Music Awards



Snooki.
Snooki



De MTV Europe Music Awards lokte heel wat celebs op de rode loper in Madrid. Verschillende Amerikaanse sterren sloegen de bal echter volledig mis wat hun outfitkeuze betreft.

Rockgitarist Slash droeg een t-shirt met onverstaanbaar opschrift. Het was een zwart exemplaar met de tekst 'Cunt (wat vagina betekent), the real thang' en dan een logo dat verdacht veel op dat van Coca-Cola leek. Als je een stylestatement met een opschrift wil maken, zorg er dan wel voor dat iedereen begrijpt wat er op staat.



Slash
Slash


Sexy tienersterretje Miley Cyrus verscheen op het podium in een kanten body, maar haar jurk op de rode loper was een pak preutser. Met de witte maxidress in laagjes leek ze zo weggelopen uit de set van 'Little House on the Prairie'.



Miley Cyrus.
Miley Cyrus.



Snooki, een Amerikaanse celeb bekend uit de realityreeks 'Jersey Shore', staat niet meteen bekend om haar gevoel voor stijl. Ze heeft vaak een oranje huidskleur, wat ook nu het geval was, een te diep decolleté en veel te korte rokjes. Gisteren leek ze echter op een struisvogel door haar bizarre jurk- en handtaskeuze. 



Taylor Momsen.
Taylor Momsen.



Tienersterretje uit 'Gossip Girl' en wannabe rebel Tayler Momsen deed weer net iets te hard haar best in een poging over te komen niets om stijl te geven. Het resultaat waren pandaogen en een iets te diep decolleté voor een 17-jarige.  (br.nina)



08-11-2010 om 12:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De collectie van Lanvin voor H&M staat online

De collectie van Lanvin voor H&M staat online

Klik op de foto om hem te bekijken







Het is zover de nieuwe officiële collectie van Lanvin voor H&M staat online. De verkoop gaat van start op 23 november .

Gevreesd werd dat de collectie nogal somber ging zijn (met veel zwart), maar op de valreep raakte bekend dat Lanvin bepaalde jurken ook in felle kleuren als fuschsia, rood en geel heeft gemaakt.

Opvallend is dat de collectie veel extreem korte jurken en rokjes telt, wat maakt dat ze zeker niet voor iedereen flatterend zal zijn. Tegelijk heeft H&M ook zijn prijzenpolitiek aangepast: waar sommige stukkenongeveer 30 euro kosten, zullen de leukste jurken en jassen gemakkelijk 150 tot 200 euro kosten. Ook geen budget voor iedereen...



 
http://img560.imageshack.us/img560/6324/lanvin1.jpg




De collectie, ontworpen door Alber Elbaz, telt 48 stukken en zal wereldwijd in 800 winkels verkocht worden .


08-11-2010 om 10:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 modeklassiekers die elke vrouw zou moeten hebben

10 modeklassiekers die elke vrouw zou moeten hebben




Een garderobe is niet compleet zonder enkele onmisbare basisstukken en modeklassiekers. Deze kledingsstukken zijn quasi tijdloos, passen bij zowat alle stijlen en alle situaties en zijn grandioos in al hun eenvoud. De enige voorwaarde is dat je de juiste versie koopt, zodat het karen kan meegaan.


1)    Trench coat
De trench coat is elegant, biedt echt bescherming tegen regen en wind, laat zich dragen op jurken, broeken en rokken en kan voor jong en oud.

Hoe draag je het? Op een formele gelegenheid kan je de riem netjes dragen, maar het mag allemaal wat losser en kan je de jas laten openhangen, of knoop je de riem nonchalant op je zij.  Kies altijd voor een dubbele rij knopen, dat is eleganter dan een enkele rij.






Zorg ervoor dat je jas net iets langer is dan je rok. De enige uitzondering hierop is als je een korte trench draagt, met hoge hakken. Een trench combineer je trouwens best altijd met (hoge) hakken, anders doe je het elegante effect compleet teniet (ook met ballerina's).

Ook technisch moet de jas goed gemaakt zijn: de epauletten moeten eindigen aan de naad van de schouder, en zorg ervoor dat de split op de achterkant niet opent als je de jas sluit, of je kont steekt er (niet zo elegant) uit.




2)    Een pak
Voor fashionista's is het summum een pakje van Chanel, dat traditioneel bestaat uit een wollen rok en bijpassend vest, vaak versierd met enkele lijnen. Maar de prijs (gemakkelijk 6.000 euro) maken dit niet bepaald voor iedereen toegankelijk. Een net pak is voor vrouwen met een carrière wel onontbeerlijk. Een kokerrok of rechte rok boven de knie, een onberispelijk hemd en een modieus jasje kunnen ook al wonderen doen, zeker gecombineerd met een pump en attitude. Mode is immers niet alleen wat je draagt, maar ook hoe je het draagt.







3)    De perfecte broek

Vergeet de modebroek (even), en kies ook voor een tijdloze broek. Deze broek is wijd genoeg om in een rechte lijn te vallen van heup tot vloer, flatteert iedereen en is zowel gekleed als comfortabel.
Kies liever een broek met een rits aan de zijkant. De perfecte broek vinden is moeilijker dan het lijkt en niet opgeven en blijven passen zijn dan ook de toverwoorden. Het mag niet te veel spannen in het kruis, niet gapen aan de rug of te veel zakken als je door de knieën gaat.







4)    Een wit hemd
Een tijdloze klassieker en tevens onmisbaar: een wit hemd. Het maakt je gezicht frisser en je outfit minder donker. Het past zowel op jeans als op een geklede broek of een pak en is daardoor hét hebbeding.






Zo kies je het juiste hemd:
-    Vergeet het klassieke hemd, en kies voor een getailleerd of een wikkelexemplaar.
-    De schoudernaden moeten mooi passen, de knopen mogen niet opengaan of gapen en een naad op de borst moet onder het midden van de borsten vallen.
-    Laat een of twee knoopjes open voor de 'hint' van decolleté






5)    Een trui van kasjmier
Geen goedkope stof, maar wel chique en tijdloos voor vrouwen vanaf mid-30. Bedenk dat in dit geval duurder wel beter is: het kasjmier is kwalitatiever, zal minder pluizen en langer meegaan. Om het nog langer te kunnen dragen was je de trui best met de hand, en leg je hem van tijd tot tijd in de diepvries. Wie geen kasjmier kan betalen, kan het ook met angorawol proberen.



6)    Een maxi-jurk
Al seizoenen lang een hit om alle juiste redenen: comfortabel, eenvoudig en het verstopt een boel probleemzones. Het is vooral een zomerstuk.






Zo kies je de juiste:
-    Ben je klein, kies dan voor een lichte stof zoals katoen of zijde en een grote decolleté of strapless. Dit zal je lichaam langer maken, vooral als je het combineert met (slee)hakken.
-    Ben je aan de mollige kant, kies dan voor een empire line: onder de borsten is een rekbaar stuk ingebouwd wat een mooie lijn geeft (en veel verstopt)
-    Combineer een maxidress nooit met een riem en altijd met een grote zonnebril en een oversized handtas.




7)    Het kleine zwarte jurkje
Een onverwoestbare klassieker en de favoriet van elke vrouw, om één belangrijke reden: je kan de stijl en de accessoires volledig zelf kiezen, waardoor je zowel elegant kan zijn als je eigen stijl kan dragen.





Zo kies je de juiste:

-Halternek: voor wie aandacht wil vestigen op decolleté en schouders (en net geen op de heupen). Kies altijd voor verstelbare bandjes. Heb je het koud of voel je je oncomfortabel met blote armen, combineer dan met een toffe bolera of elegante sjaal. Draag zeker geen halsketting.

- Zonder mouwtjes: elegant voor de slanke oudere vrouw omdat het de nadruk legt op de proporties van het lichaam. Wie een zandloperfiguur heeft of wat dikker is, kan dit best vermijden. Jongere vrouwen kiezen beter voor strapless.

- Wrap: om je rondingen te tonen en je buik toch te verstoppen

- Off shoulder: voor wie de schouders wil benadrukken, zonder te veel te tonen.



8) Een paar goede laarzen
Een tikje sexy, een tikje stier maar altijd elegant en ideaal voor in de winter.





Zo kies je de juiste:
-    Ken je benen, en kies enkel voor enkellaarsjes en een minirok als je er de benen voor hebt
-    Combineer nooit een minirok met een dijlaars - dat is iets voor Pretty Women.
-    Verleng je silhouet door je laarzen, kousen en rok in hetzelfde kleur te dragen
-    Kies voor laarzen met een hak(je) tenzij je deze over een jeans wil dragen, dan kunnen platte laarzen ook.
-    Vermijd Ugg-boots
-    Wie goed gevormde kuiten en benen heeft en in het reguliere aanbod maar moeilijk laarzen vindt, kan misschien eens rondsnuisteren op duoboots.com. Goedkoop is het zeker niet, maar je vindt er misschien wel een paar dat past.






9) Iets rood

Rood is de kleur die verleidt, die passie oproept en die de monotonie doorbreekt. Hert is een gedurfd kleur om te dragen, daarom dat iedereen voor zichzelf moet uitmaken hoe ver ze willen gaan. Een rood T-shirt of een sjaal voor de ene, een jurk of zelfs een broek voor de andere. Kies een tint die bij je past, en combineer het met neutrale effen kleuren.






10) Jeans
Een jeansbroek, we kunnen niet meer zonder. De perfecte jeansbroek vinden is vaak een lijdensweg, maar eens je hem hebt gevonden wil je hem nooit meer kwijt. Welke cut, stijl of kleur je kiest, is afhankelijk van je look. Jonge hipsters kiezen voor een afgewassen skinny jeans, modieuzere types kiezen voor een stone washed bootcut en volumineuze types kiezen beter voor een rechte pijp. Ook hier is het mantra veel passen en niet opgeven. Voor een goede jeans betaal je ook wat, maar wie de broek goed verzorgt, zit voor jaren goed. (br.nina)



07-11-2010 om 11:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armani gaat in zee met Reebok

Armani gaat in zee met Reebok


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/armani.jpg?t=1288992665



Fashionista's die maar moeilijk aan het sporten slaan, krijgen nu een extra stimulans: het modehuis Armani gaat namelijk samenwerken met Reebok.

Modebewust sporten, dat is wat Reebok en Armani met hun samenwerking willen bekomen. De vrucht van hun samenwerking zal een speciale versie van de EasyTone-sportschoen zijn. De schoen wordt in het zwart uitgevoerd en krijgt lederen details. Kleur in je ensemble kan je brengen met behulp van de bijgeleverde kleurrijke veters. (br.she)


06-11-2010 om 10:27 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
05-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tepelsticker is trendy vervanger van beha

Tepelsticker is trendy vervanger van beha





Topmodellen gaan topless in de Britse Vogue, ze dragen geen beha's maar strategisch geplaatste plakkers. Een nieuwe modetrend in aantocht?


Nederlands topmodel Lara Stone draagt voor het novembernummer van de Britse Vogue een bolero met daaronder enkel een paar zilveren tepelstickers in stervorm. Ze worden omschreven als 'lichaamsjuwelen' en kosten ongeveer 173 euro, een prijs waarvoor je al enkele steungevende beha's kan kopen. Model Lily Donaldson echter moet het met nog minder stellen en kan haar borsten onder haar lokken verstoppen, Kate Moss gebruikt haar linkerarm als 'schild', Naomi Campbell geeft alles bloot.






Betekent dit borstennummer van Vogue een nieuwe lingerietrend? Steeds meer vrouwen lijken er minder problemen mee te hebben hun boezem te ontbloten. Amerikaans tienersterretje en fashionista Tayler Momsen ontblootte onlangs tijdens een optreden haar borsten, op haar tepels droeg ze zwarte plakband. Trendsetter Lady Gaga deed het haar enkele jaren geleden voor om toch 'zedig' voor te komen in een transparant catsuit. Rihanna ging vorig jaar uit in Vegas met stervormige stickers en blazer, sexy Dita Von Teese draagt dit accessoire al jaren tijdens haar burleske shows. (br.hln)



05-11-2010 om 21:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ballet is terug in de mode

Ballet is terug in de mode





Door een reeks balletfilms is de balletlook terug in de mode. Dat gaat verder dan de ballerinaschoenen en de bolero die al enkele jaren terug een plekje in de schoenenkast hebben veroverd. Ook in jurken, rokjes en andere kledingsstukken is de balletinvloed zichtbaar.






*Jurken


Een simpel bovenstukje, met gewone of zonder bandjes, gecombineerd met een wijde rok in korte laagjes, wat volume creëert. Dit kan zowel kort als halflang (tot boven de knie), en wordt gedragen met een hoge hak.

Vaak is de combinatie zwart-oudroze populair, maar in principe kan het ook monochroom of in andere combinaties. De overgang tussen bovenstuk en rok kan gemaakt worden door een brede, zwarte elastische band. In de rok kan tule verwerkt zijn,maar dat hoeft niet.






*Rok
Ongeveer hetzelfde principe als de jurk, maar zonder het aangehechte bovenstuk. Echte tutu's zijn echter niet de bedoeling, wél volumineuze laagjes.

*Body
Te dragen op een rok: de body. Met driekwartmouwen, een mooie decolleté of hoog aangesloten: dat maakt niet uit.







*Truitjes
De bolero heeft al een tijdje terug zijn vaste plek weer opgeëist, maar ook de wikkeltrui is terug. Dit geklede truitje sluit niet klassiek in het midden, maar sla je over elkaar en knoop je vast op je rug. Het is een eenvoudige maar doeltreffende manier om een taille te suggereren en staat erg elegant. Kies voor zachte pastelkleuren, eventueel wol of kasjmier.

*Schoenen
Er zijn uiteraard de ballerina's die in alle kleuren, patronen en prijsklasses voorkomen. Andere schoenen met een 'ballet touch' zijn die met linten, die zich kruisen over de voet en samenkomen aan de enkel, zoals de pointes van ballerina's.









*Designers
Erdem en David Koma lieten zich inspireren door ballet en dansers in hun collecties voor 2011. De twee ontwerpers vertaalden dat principe nogal vrij, en pure balletelementen zijn moelijk te spotten. Koma inspireerde zich naar eigen zeggen vooral op het beeld van de ballerina: een fysiek sterke vrouw in een fragiel kader. De foto's onderaan tonen enkele stukken uit hun collecties.

De ballettrend is geen dominante trend. Dat wil zeggen dat vooral stukken uit de collectie zullen gecombineerd worden met andere kledingsstukken om zo een nieuwe look te creëren.

Wat de trend echt in gang heeft gezet, is de nieuwste Nathalie Portman-film 'Black Swan' waarin ze een getormenteerde ballerina vertolkt. Emily Blunt neemt een gelijkaardige rol op in The Adjustment Bureau.



05-11-2010 om 15:25 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
04-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lingerieshow voor het goede doel

Lingerieshow voor het goede doel


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/lingerieshow1.jpg?t=1288778623




De lingerieshow in New York georganiseerd door Seven Bar Foundation moet vrouwen die in armoede leven helpen. Dit deden ze door aandacht te trekken met modellen in string. Daarnaast zagen we op de catwalk latexlingerie van Atsuko Kudo en kant van Carine Gilson.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/lingerieshow.jpg?t=1288778694




Model Veronica Webb die een lichtgevend korset showde: "Mensen zouden niet enthousiast zijn om naar een evenement te komen waar je over microfinanciën moet discussiëren. Dus waarom dit probleem niet aankaarten door modellen sexy lingerie te laten showen?"
 

De Amerikaanse actrice Sofia Vergara vond het alvast een goed initiatief. "Ik was zelf een alleenstaande moeder, sommige vrouwen hebben gewoon wat hulp nodig op financieel vlak."




http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/catwalk.jpg?t=1288778935




04-11-2010 om 01:38 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
03-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift krijgt eigen parfum

Taylor Swift krijgt eigen parfum


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/taylor-swift.jpg?t=1288699389


De Amerikaanse zangeres Taylor Swift werkt aan een nieuw project. Ze gaat namelijk een eigen parfum op de markt brengen.

De 20-jarige Swift werkt samen met beautymerk Elizabeth Arden, dat ook al parfums van Britney Spears en Mariah Carey op de markt bracht. De 'You belong to me'-zangeres is naar eigen zeggen zeer betrokken bij het project en is enorm blij met haar eigen geurtje.

"Ik houd ervan hoe parfums een herinnering kunnen oproepen. Sommige geuren herinneren je aan bepaalde gebeurtenissen en mensen in je leven, dat vind ik mooi", aldus de zangeres.

Het parfum ligt eind volgend jaar in de rekken.(br.she)



03-11-2010 om 01:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-11-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Defilé van chocoladen jurken tot en met 1 nov

Defilé van chocoladen jurken tot en met 1 nov

Klik op de foto om een clip van het defilé te bekijken






Mode om van te genieten, zo zou je het zestiende 'Salon du Chocolat' het best kunnen omschrijven. 130 chocolatiers toonden, in samenwerking met enkele mode-ontwerpers, hun 'métier' door de modellen in lekkere outfits te heisen. De catwalk loopt nog tot en met maandag aan de 'Porte de Versailles' in Parijs . Nadien wordt het ongetwijfeld smullen...




02-11-2010 om 11:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
31-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische wint Mango Fashion Awards

Belgische wint Mango Fashion Awards

Klik op de foto om een clip van 'Mango Fashion Awards 2010' te bekijken






De Belgische Helena Lumelsky is de winnaar van de El Bonton-Mango Fashion Awards 2010, de grootste geldprijs van de modewereld. Lumelsky 300.000 sleept euro in de wacht en haar collectie wordt door de Spaanse keten in productie genomen.

Voor de derde editie van de Mango Fashion Awards werd ze samen met 45 andere jonge ontwerpers geselecteerd uit 200 inzendingen. De Belgische ontwerpster, die afstudeerde aan de Antwerpse Modeacademie, overtuigde de jury met haar ultralichte en ragfijne stukken.

De Franse modeontwerper Jean Paul Gaultier en juryvoorzitter reikten de award uit. Ook actrice Scarlett Johansson, het gezicht van de Mangocampagne, was aanwezig.

Ook de eerste editie van de Mango Fashion Awards werd gewonnen door landgenoten, het Belgische duo achter Sandrina Fasoli. De internationale wedstrijd wordt ondersteund door vijf gerenommeerde modeopleidingen.  (br.Het Nieuwsblad)



31-10-2010 om 14:45 geschreven door fashionista


» Reageer (4)
30-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson showt chique collectie voor Mango

Scarlett Johansson showt chique collectie voor Mango





De herfst/wintercollectie die Scarlett Johansson voor kledingketen Mango promoot, bevat een stijlvol jasje bezet met juwelen, glanzende kostuumblazers en chique pantalons.






Op de beelden straalt Scarlett Johansson voor Mango nog met haar lange lokken, na de shoot ze liet haar blonde manen kortwieken. Ze treedt hiermee in het voetspoor van andere sterren Keira Knightley en Peaches Geldof, korte coupes zijn duidelijk trendy in celebland. De Hollywoodactrice oogt erg verleidelijk in de campagne. Ze krijgt ook de hulp van Olivia Palermo, een Amerikaanse actrice.



30-10-2010 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Klein lanceert make-uplijn

Calvin Klein lanceert make-uplijn


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/calvin-klein.jpg?t=1288377667


Het modemerk Calvin Klein gaat de make-upwereld in. De bekende speler in de modewereld kondigde aan een volledige make-uplijn te gaan creëren. De hebbedingen zouden in 2012 gelanceerd worden.

Calvin Klein staat bekend omwille van zijn kwalitatieve kledij en parfums, en is nu klaar om een nieuwe stap in de mode- en beautywereld te zetten. Het merk lanceert namelijk een eigen make-uplijn. Meer informatie over de lijn wilden ze voorlopig nog niet kwijt, maar vast staat dat de hebbedingen geproduceerd zullen worden bij Coty en in 2012 in de winkelrekken zouden moeten liggen. (br.she)


29-10-2010 om 20:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derek Lam ontwerpt designkledij voor eBay

Derek Lam ontwerpt designkledij voor eBay


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/derek-lam-voor-ebay.jpg?t=1288344421


De modeontwerper Derek Lam is binnenkort verkrijgbaar op internet. En dat voor een prikje, want zijn nieuwste collectie zal volledig en enkel op eBay verkocht worden.

Fans van Derek Lam moeten vanaf de zomer 2011 op internet gaan struinen op zoek naar kledij. Zijn volledige collectie voor de lente 2011 zal enkel online beschikbaar zijn via de website eBay. "De mensen die de modeshow bijwonen, kunnen stemmen op hun favoriete stuks. De uiteindelijke winnaars zullen en masse verkocht worden online."

Voor de website is het een nieuwe methode om meer mensen te lokken. "eBay wil af van het imago van enkel tweedehandsspullen aan te bieden. Ze zijn ook de ideale plek om nieuwe hebbedingen te vinden. En die boodschap moet Lam overbrengen." (br.she)



29-10-2010 om 17:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom schoenen ons verleiden

Waarom schoenen ons verleiden



Eerst was er Assepoester, later kwam Carrie Bradshaw. Beide vrouwen gaven aan dat vrouwen altijd al verzot geweest zijn op schoenen. Waarom toch? Hoe komt het dat enkel dit accessoire tot onze verbeelding en tegen onze portemonnee spreekt?


Lang voordat de Louboutin's of Jimmy Choo's de wereld bevolkten, schenen vrouwen gek op schoenen. Dat uitte zich de voorbije jaren in de verkoopcijfers: hoewel de crisis weinig goeds voorspelde, scheen de verkoop van schoeisel stand te houden. Een nieuw paar schoenen doet dan ook heel wat, gaande van een instant effect op je outfit tot een boost in je seksuele uitstraling.


Wanneer je schoenen of kleding aanpast, werkt dit voor vrouwen humeurbevorderend. De neurotransmitter dopamine komt dan vrij en zorgt voor een instant feel-good effect, vergelijkbaar met een geneesmiddel. De dopamine bij een shoppingtrip neemt zelfs toe... tot wanneer de pincode van je kredietkaart wordt ingegeven. Nadien durven schuldgevoelens ons te overvallen, behalve als er schoenen gekocht worden.






Onderzoek bewijst dat op de één of andere manier schoenen als een rationele aankoop aanzien. We dragen ze  meerdere keren per week dragen, met het gevolg dat we het plezierige gevoel ook langer vasthouden.


Al die prachtige gevoelens worden nog versterkt als we hoge hakken kiezen. Net als de dieren associëren we macht met hoogte. Hoge hakken kunnen letterlijk je status verhogen omdat je groter lijkt. Hoge hakken hebben trouwens een historische betekenis. In vorige eeuwen droegen enkel de rijken hoge schoenen, schoenen weerspiegelden de klasse waarin je leefde. Die hersenkronkel dragen we nog altijd met ons mee.


Opteren we voor nog hogere hakken, genre stiletto's, speelt een andere beweegreden mee: seks. Als een vrouw ze draagt, wordt de kont gelift en oogt haar rug rechter. Uit evolutionair oogpunt, vergeten we deze oerpose blijkbaar niet.


Sommige psychologen beweren dat we voeten met seks associëren. Het hersengebied dat communiceert met de geslachtsdelen ligt vlak naast het gebied, verantwoordelijk voor de voeten. Deze regio's delen neutrale 'crosstalk', wat de reden kan zijn waarom schoenen een erotische uitstraling krijgen.



29-10-2010 om 11:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-10-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoppelbaard meest populair bij dames

Stoppelbaard meest populair bij dames


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/david-beckham-1.jpg?t=1288192747
David Beckham met stoppelbaard



54 procent van de Britse dames vindt een man met gezichtsbeharing aantrekkelijker dan een gladgeschoren jongen.


14 procent van de Britse 1.832 Britse dames ouder dan 18 jaar geeft niet om de gezichtsbeharing van haar partner. 76 procent verkiest een stoppelbaard omdat dit hem mannelijker en dus aantrekkelijker maakt.  Een op de tien geeft toe dat een gladgeschoren heer er vaak jong uitziet. Twee derde van degenen die gezichtsbeharing verkiezen houdt het meest van een stoppelbaard, slechts 12 procent is dol op een volgroeide baard. 19 procent zegt een snor te verkiezen, zes procent houdt van een geitensikje.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/johnny_depp.jpg?t=1288192573
De geitensik van Johnny Depp.



Meer dan de helft van hen verkiest ook een man met haar op borstkas en rug, 40 procent vindt een gladgeschoren lijf te vrouwelijk. 27 procent houdt van een volledig haarloos lichaam. "Dat vrouwen niet van harige mannen houden is een mythe, het omgekeerde is namelijk waar. Hun instinct is hier waarschijnlijk voor verantwoordelijk, iemand met veel testosteron had meer kans om te slagen als jager, zijn waren dus ook hariger. Celebs als David Beckham en Johnny Depp maakten gezichtsbeharing trendy de laatste jaren," aldus Andy Barr, marketing director van de website Mycelebrityfashion.co.uk die de enquête organiseerde.



Zac Efron combineert baard en snor.
Zac Efron combineert baard en snor.



De enquête vroeg ook naar celebs met de meest aantrekkelijke gezichtsbeharing:

1. David Beckham kreeg met zijn stoppelbaard 68 procent van de stemmen.
2. De baard in combinatie met snor van Zac Efron was goed voor 51 procent.
3. De wereldberoemde snor van Tom Selleck haalde 48 procent.
4. Johnny Depp haalde met zijn geitensikje 41 procent.
5. De geitensik van Robert Downey Junior scoorde 38 procent.



28-10-2010 om 01:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!