Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

28-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen zomer zonder enkellaarsjes

Geen zomer zonder enkellaarsjes



Als je slechts budget hebt voor een nieuw paar schoenen deze zomer, kies dan een lederen, stevige enkellaars en je bent altijd stijlvol. Kijk naar de outfits van trendsetters als Kate Bosworth, Sienna Miller en Rachel Bilson ter inspiratie.


Het belangrijkste item van een stijlvolle outfit deze zomer is een enkellaars van ontwerpster Isabel Marant. Is dit te duur voor je, kies dan een gelijkaardig model met ronde tip met een stevige hak. Een suède paar levert het ultieme contrast met een meisjesachtige jurk of combineer met een afgeknipte jeansshort. Dit schoeisel is een goed alternatief voor gladiatorsandalen, wat niet iedereen flatteert. Dit gesloten schoeisel is ook het ideale excuus om niet naar de pedicure te gaan, een ander voordeel is dat je je nagels niet hoeft te lakken. Enkellaarsjes zijn je ideale partner voor zowel een casual barbecue als een modderig festival.



Sienna Miller.
Sienna Miller. © photo news



Een absolute don't zijn de plastic slippers van Havaiana. Opgediept uit de strandtas van vorig jaar, trokken veel fashionista's deze al aan bij het vroege mooie weer van de laatste weken. Toegegeven deze schoenen zitten makkelijk, maar dat is niet van belang bij stijl. (br.nina)


28-04-2011 om 01:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze stijlvolle stiletto is even comfortabel als platte schoen

Deze stijlvolle stiletto is even comfortabel als platte schoen





Een hoge hak die even makkelijk zit als een ballerina, dat belooft een Franse schoenontwerper met zijn nieuwe uitvinding de R-Flex. Met dit schoeisel wil hij het leven van vrouwen veranderen.


De Franse Raphael Young ontwierp de R-Flex, dit is een lijn van hoge hakken gemaakt van flexibel rubber en lederen zolen die een hele dag lang comfortabel moeten zitten. In de hiel zit staal voor stevigheid, in de zool een gel van latex en onder de bal van de voet rubber. Bij de tenen zit een stalen stuk dat draaiingen moet tegengaan, waardoor je je enkel niet kunt omslaan.



De flexibele R-Flex.
De flexibele R-Flex.


Het nadeel is wel dat je tussen de 390 en 420 euro moet rekenen voor een paar. Het voordeel is dan wel dat je het comfort hebt van een orthopedische schoen, maar het model ziet er uit als een elegante, normale stiletto. In de collectie zitten peep-toes, pumps met spitse tip en slingbacks in mat- of lakleer. De hakhoogte varieert tussen 9 en 11 cm.





Redactrice Kay Barron bij het Britse Grazia magazine testte een paar uit: "De schoenen van Raphael Young zijn verrassend flexibel en comfortabel, ondanks de extreme hoogte. Ik droeg ze een hele dag tijdens de Fashion Week in Londen, ik had op het einde van de dag geen brandend gevoel of mijn tenen werden niet gevoelloos. Een makkelijke schoen is geen kwestie van fortuinen spenderen of hangt niet van het model af. Het heeft te maken met evenwicht en de verdeling van je lichaamsgewicht. Een goed gemaakte schoen verspreidt je gewicht gelijkmatig, zo kan je langer blijven rechtstaan."  (br.nina)


27-04-2011 om 11:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook celebs maken fouten: vermijd deze beautyblunders


Ook celebs maken fouten: vermijd deze beautyblunders


Te veel concealer voor Nicole Kidman.
Te veel concealer voor Nicole Kidman.


Voor elke rode loper die ze betreden kunnen ze rekenen op de hulp van een leger aan haarstylisten en make-upartiesten, toch maken ook celebs beautyfouten. We geven enkele tips om deze te vermijden.


Te veel poeder  
Uma Thurman en Nicole Kidman werden al gespot een stoffige neus en wangen door een overvloed aan wit poeder. Dit komt volgens experts doordat artiesten onder grote tijdsdruk staan en dat ze moeten werken bij slecht licht. Wanneer je te veel poeder aanbracht, zorg dan dat je altijd vloeipapier bij je hebt, dit verwijdert olie, zonder je make-up te verpesten en voorkomt een stoffige look. Je kunt dit ook vermijden door te werken met een poeder dat beter bij je huidtint past, bijvoorbeeld een gelige kleur. Breng dit voorzichtig aan met een zachte borstel. Als het er te zwaar of stoffig uitziet, heb je de verkeerde kleur of poedersoort gekozen.

Gwyneth Paltrow verscheen onlangs in New York met een erg glanzend gezicht. Dit kwam waarschijnlijk door het felle, warme licht, maar dit is makkelijk te verbijden. Breng eerst een vochtinbrengende foundation aan die je mengt met een primer. Dit houdt de huid gehydrateerd maar niet olieachtig. Zorg ervoor dat je altijd een gezichtspoeder bij je hebt in geval van nood.



Eva Longoria koos een te lichte concealer.
Eva Longoria koos een te lichte concealer.



Wallen verstoppen
Iedereen heeft al eens nood gehad aan een concealer voor de wallen. Maar Eva Longoria koos onlangs voor een kleur die veel te licht was voor haar huidtint, waardoor ze een bleke strook boven haar kaken had. Een te lichte concealer kan het probleem benadrukken in plaats van het te verbergen. Zorg ervoor dat je concealer bij je huidtint past. De meeste experts kiezen voor tint in abrikoos of perzik.

Oranje foundation
Actrice Hayden Panettiere was onlangs het slachtoffer van een te felle foundation waardoor ze een oranje gloe dhad. Om dit te vermijden breng je best niet te veel foundation aan en zorg ervoor dat je de crème dun en gelijkmatig over je gezicht verdeelt. Breng een lichtere tint aan op gebieden als decolleté, schouders en jukbeenderen. Dit zorgt voor diepte en maakt je gezicht levendiger.


26-04-2011 om 14:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwste make-uptrend: Kleur eens buiten de lijntjes

Nieuwste make-uptrend: Kleur eens buiten de lijntjes


http://img217.imageshack.us/img217/8599/lijntjes.jpg


Het werd ons altijd afgeraden: buiten de liplijntjes kleuren. Maar nu gaan cosmeticagiganten steeds vaker voor deze nieuwste trend.

Je lippen groter maken met een lipstick? Dat kan, en je moet er zelfs geen speciale lipstick voor hebben. Het enige wat je nodig hebt is een felle kleur en je eigen zoenlippen. En een portie lef, dat geven we toe, is ook gewenst. De nieuwste make-uptrend schrijft ons namelijk voor om buiten onze lippen te kleuren. Dat betekent zoveel als een drietal millimeter boven je liplijn nog lipstick aanbrengen.

Het trucje werd alvast toegepast bij de reclamespots van Gwen Stefani, Lady Gaga, Drew Barrymore en Kate Moss. Leuk als je alles via photoshop kan wegwerken, maar volgens ons zie je er anders toch maar belachelijk uit. (br.she)


26-04-2011 om 00:48 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando Bloom sexy voor Hugo Boss


Orlando Bloom sexy voor Hugo Boss


http://img97.imageshack.us/img97/3396/orlandobloomy.jpg


Orlando Bloom laat zich duidelijk graag inspireren door zijn vrouwtje, topmodel Miranda Kerr. De acteur liet zich zelfs verleiden tot een fotoshoot voor Hugo Boss.

Fans van Orlando Bloom kunnen binnenkort hun hart ophalen. De knapperd zal namelijk te zien zijn in de nieuwste campagne voor Hugo Boss Orange. Bloom zal het nieuwste parfum van deze lijn promoten. (br.she)


25-04-2011 om 11:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fitnessgoeroe showt wat kleinste bikini ooit moet zijn

Fitnessgoeroe showt wat kleinste bikini ooit moet zijn



Nadat Nigella Lawson eerder deze week 'furore' maakte met een werkelijk alles bedekkende boerkini in Sydney (zie link onderaan), is het de beurt aan 'Miss Bikini America' Jennifer Nicole Lee om het tegenovergestelde te doen. De 35-jarige Nicole Lee moet tijdens een fotoshoot in Miami zowat de kleinste bikini ooit showen.


Nicole Lee is een actrice, auteur en vooral fitnessgoeroe. Om dat laatste te promoten, pronkt ze met enkele glitterende pailletjes, die met iets wat lijkt op een draad om je tanden te flossen aan elkaar hangen. Dat zo iedereen de littekens van haar beruchte borstoperatie kan zien, deert de moeder van twee duidelijk niet.






In het verleden woog ze meer dan negentig kilogram, waarna ze dertig kilo verloor om haar carrière te lanceren. Een jaar na dat gewichtsverlies, won ze bikinicompetities en poseerde ze voor bladen als Maxim, FHM en Body Fitness International. "Ik wil bewijzen dat je als moeder ook nog altijd sexy en fit kan zijn", liet ze optekenen. Nicole Lee is geboren in Rochester, New York, als dochter van Italiaanse immigranten.


23-04-2011 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
22-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mode brengt ode aan de jaren '70

Mode brengt ode aan de jaren '70


http://img706.imageshack.us/img706/1464/modejaren70.jpg


Voor tieners lijken de jaren '70 al zo ver weg, maar hippe dames kunnen hun jongelingen nu terug tonen hoe leuk het was om in de jaren '70 te leven.

Disco, felle kleuren, … de jaren '70 waren de tijd om eens echt gek te doen. Anno 2011 pikken we die draad weer op. Zo lanceert de keten JBC in navolging van de grootste modetrends een seventies geïnspireerde kledinglijn.

Het palet van fuchsia, paars, warm oranje en cameltinten brengen samen met brede strepen en opvallende prints een perfecte ode aan de glitter van deze discotijd. (br.she)


22-04-2011 om 19:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een roze kapsel iets voor jou?

Een roze kapsel iets voor jou?


http://img848.imageshack.us/img848/5295/rozekapsel.jpg


Kleur is de laatste haartrend, in de meest onwaarschijnlijke tinten mogelijk. Extravagante celebs als Lady Gaga en Nicki Minaj zijn al lang fan felgekleurde kapsels, maar nu volgen ook bravere fashionista's.

Afgelopen februari verschenen heel wat roze kapsels op de catwalk bij onder meer Yohji Yamamoto, Prabal Gurang, Theory van Theyskens en Fendi. De vraag naar felle kapsels in het Britse hippe kapsalon Bleach was zo groot dat ze een tweede filiaal moesten openen. Je kunt er tijdens je lunchpauze een roze kleurspoeling nemen.


Om deze look te verkrijgen moet je eerste je lokken volledig afbleken om ze vervolgens een fluotintje te geven. Als dit een modebrug te ver is voor je, dan kun je ook enkel je punten laten verven in roze. De rest van je coupe hou je 'neutraal'. Bereid je dan wel voor op een periode van eenvoudige outfits, aangezien roze nogal moeilijk combineert.

Voor wie de trend wel ziet zitten voor een avondje uit, maar niet zo op kantoor wil verschijnen, is de roze pruik een goede optie. (br.hln)


22-04-2011 om 13:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimmy Choo opent in juni Belgische deuren

Jimmy Choo opent in juni Belgische deuren


http://img832.imageshack.us/img832/3415/jimmychoo.jpg


Schoenfanaten: opgelet! Op 3 juni opent er namelijk een nieuw mekka voor jullie.

Jimmy Choo is in België neergestreken. En meer bepaald in de Schuttershofstraat 17 in Antwerpen. Vanaf 3 juni kunnen jullie al het Choo moois zelf gaan bekijken, want dan opent de winkel officieel zijn deuren.

In de winkel zal je naast schoenen ook handtassen kunnen scoren. (br.she)



22-04-2011 om 11:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurlijke Scarlett Johansson voor Dolce & Gabbana

Natuurlijke Scarlett Johansson voor Dolce & Gabbana





De aantrekkelijke actrice Scarlett Johansson poseerde al eerder voor de cosmeticalijn van modehuis Dolce & Gabbana. Het nieuwe beeld, waarin ze erg natuurlijk oogt, staat in schril contrast met haar zwaar opgemaakte gezicht van vorig seizoen.

De nieuwe lijn make-up van Dolce & Gabbana die de naam 'Italian Summertime' kreeg, speelt perfect in op de huidige trends: dit is een natuurlijke look met veel nudetinten. Dat bewijst Scarlett Johansson met gouden oogschaduw, taupe lipstick. Haar opvallende paarse nagels zorgen voor een leuk contrast met haar subtiele make-up.

Designerduo Stefano Gabbana en Domenico Dolce werkte samen met make-up artist Pat McGrath voor deze lijn. "We wilden de Siciliaanse cultuur reflecteren met een frisse interpretatie. We beelden ons een jonge bruid in bij de keuze van de kleuren. "


21-04-2011 om 18:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mollige modellen maken vrouwen dik


"Mollige modellen maken vrouwen dik"


http://img151.imageshack.us/img151/4717/crystalrennt.jpg
Het mollige model Crystal Renn 


Modellen met rondingen zijn slecht voor onze gezondheid, dat beweert een controversiële Italiaanse studie.


De slanke lijnen en uitstekende sleutelbeenderen van catwalkmodellen zijn al lang een bron van discussie in de modewereld, maar nu doen de onderzoekers aan de universiteit van Bologna het debat weer oplaaien. "Mollige modellen promoten wanneer obesitas één van de grootste problemen is in westerse landen lijkt een paradox", aldus onderzoeker Davide Dragone en Luca Savorelli. Ze beweren dat het toenemen van de maten van de meisjes in de mode-industrie onze perceptie van het ideale gewicht verandert en dat ze er zo voor zullen zorgen dat vrouwen  steeds dikker worden.


Vandaag werd ook onthuld dat we meer eten bij het zien van mensen met overgewicht. De onderzoekers toonden groepen van mannen en vrouwen beelden van verschillende lichaamsvormen, ze ontdekten dat de proefpersonen twee keer zoveel aten na het zien van dikkerds. De aanwezigheid van mensen met een paar kilo's te veel kan dus een vreetbui veroorzaken. "Iemand zien met overgewicht leidt tot een tijdelijke daling in het engagement van iemand om gezond te leven", aldus vorsers Margaret Campbell en Gina Mohr.


21-04-2011 om 10:48 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De afgeknipte jeansshort is terug: do's en don'ts

De afgeknipte jeansshort is terug: do's en don'ts



De zon is in het land en daarmee ook de ultrakorte short. Heel wat celebs kiezen voor de afgeknipte jeansbroek, waarmee we dit kledingstuk uit de jaren 90 officieel als terug verklaren.


Tal van bekende fashionista's showden hun slanke benen met een jeansshort. Topmodel Lara Stone flaneerde ermee door Londen, Megan Fox droeg er eentje van Armani in Californië. Alexa Chung trotseerde er zelfs de koude Londense temperaturen mee in maart. Zij combineerde met zware enkellaarsjes en een dikke jas, daarmee zette ze meteen de toon voor de rest van het seizoen. Zangeres Eliza Doolittle lijkt haar exemplaar niet meer uit te willen trekken, ze combineert deze bij koude temperaturen met transparante panty's. 

Voor deze celebs, allemaal gezegend met de perfecte benen, is de afgeknipte short de ideale keuze. Maar de gewone vrouw houdt zich best aan enkele regels als ze geen blunder wil maken.

1. Zorg ervoor dat je benen er op hun best uitzien: geef ze een grondige ontharingsbeurt en ga desnoods met zelfbruiner aan de slag.

2. Als je zoveel van jezelf bloot geeft, hou het dan bovenaan eenvoudig met een t-shirt of een truitje. Blote benen én een diep decolleté kunnen er wat 'sletterig' uitzien.

3. Platte sandalen passen perfect bij dit kledingstuk, maar modellen met bandjes aan de enkels doen je benen korter lijken.

4. Ben je dapper genoeg om hakken te dragen, ga dan voor breed en vermijd de stiletto. De plateauzool is een goede optie.

5. Als je ultrakort aandurft, moeten je benen slank en cellulitisvrij zijn.


20-04-2011 om 19:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durf jij 'naakt' te gaan?

Durf jij 'naakt' te gaan?


De actrice Tilda Swinton verschijnt steevast op de rode loper zonder make-up. © epa


Steeds meer van de meest invloedrijke figuren in de modewereld, als redactrice bij Vogue Anna Dello Russo, zweren make-up af. Ben jij bereid hen te volgen omdat dit de nieuwste trend is of kunnen de gezondheidsredenen je overtuigen?


Hoewel op de covers van modemagazines nog heel wat glamoureuze, zware make-up te zien is, gaan steeds meer vrouwen achter de modescène voor een naturelle look. Franca Sozzani van de Italiaanse Vogue en ontwerpster Phoebe Philo lopen steeds rond met een naakt gezicht. De bekende styliste Katie Grand gebruikt ook geen cosmetica meer. "Moest ik nu meer op televisie komen, dan zou ik me er meer zorgen over maken. Voor mij is het een praktische beslissing, aangezien ik allergisch ben aan make-up." Maar ook de toonaangevende ontwerpers Miucca Prada gaat voor naakt. "Ik denk er gewoon niet meer over na."


Toch stralen deze vrouwen glamour uit, maar dan op een nonchalante manier. Actrice Tilda Swinton verschijnt steevast zonder make-up op de rode loper en toch ziet ze er steeds goed uit. Zou ze haar gebrek aan cosmetica goed maken met haar grote portie aan zelfvertrouwen?


Vrouwen die make-up afzweren hebben daar andere redenen voor. Make-upartieste Gucci Westman voelt zich niet op haar gemak met een laag schmink. "Ik raad vrouwen die een meer natuurlijke look willen aan foundation niet op hun hele gezicht aan te brengen." De bedenkster van Steamcream, een reinigende natuurlijke crème, Victoria Tydeman stopte make-up te dragen toen ze in de beautywereld stapte. "Hoe meer ik over de ingrediënten te weten kwam, hoe meer ik me er van bewust werd wat ik op mijn huid smeerde. Ik herinner me nog een onderzoek waaruit bleek dat het gezonder was lipstick te eten dan het op je lippen te smeren, dan treden er nog tenminste verteringsenzymen in werking die het helpen absorberen."


Ook in Amerika woedt de trend van het verbannen van make-up, met cosmeticavrije maandagen. Dit is een initiatief van de New Yorkse Alexis Wolfer, zij schrijft voor de website Beauty Bean en kreeg al aandacht van CNN en Oprah Winfrey. "Veel vrouwen voelen zich niet compleet, af of mooi zonder make-up. Met mijn website wil ik dat ze zich ook goed voelen met een naakt gezicht. We kregen al veel negatieve commentaren op de website, maar daar was ik op voorbereid. Ik wilde dat mensen gingen praten en nadenken over wat schoonheid echt is."


Ook groeit de interesse in natuurlijke beautyproducten. Uit cijfers bleek dat verkoop ervan vorig jaar steeg. Ook worden er steeds meer alternatieve behandelingen aangeboden die je huid mooi moeten maken en die zo make-up overbodig maken. Denk maar aan acupunctuurbehandelingen waardoor je geen foundation meer zou nodig hebben, maar ook hypnotherapie om rimpels te bestrijden.


Ook Kate Middleton zou zich op haar nakende huwelijk hebben voorbereid door een behandeling te boeken bij Julie Cichocki, die gebruikt producten en behandelingen op basis van zuurstof en vitamines om een natuurlijke gloed te creëren. "Al mijn klanten willen minder make-up gebruiken. Het gebruik van cosmetica betekent veel onderhoud en dat heeft tegenwoordig een slechte reputatie. Zelfs Victoria Beckham gebruikt geen zelfbruiner meer."


20-04-2011 om 14:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
19-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blote benen zijn dé festivaltrend

Blote benen zijn dé festivaltrend


Alexa Chung in fleurig wit jurkje op Coachella. © photo news


Het festivalseizoen ging afgelopen weekend van start in het Amerikaanse Californië met Coachella. De talrijke aanwezige celebs zetten hier alvast de toon van de festivalmode. Witte jurkjes, zonnebrillen van Ray Ban en korte topjes in combinatie met hotpants scoorden goed. Dit trek jij komende zomer aan op de festivalwei.


Heel wat fashionista's dropen af naar Coachella, van Diane Kruger, Alexa Chung tot Rihanna. We zetten de best geklede dames op een rijtje en geven een overzichtje van de trends:

- Het Britse model Alexa Chung, de engel van Victoria's Secret Alessandra Ambrosio en Witney Port gingen voor een wit, frivool jurkje. Laten we dan wel hopen dat het niet regent deze zomer, anders sla je wel een grote modeblunder met een vuile outfit. Voeg daar een hippe zonnebril, opvallende accessoires en lange benen aan toe en je ziet er meteen goed uit. Katy Perry ging een stapje verder met een kanten jurk van D&G, een parelketting, beige sandalen en een bruine riem. 


http://img97.imageshack.us/img97/1631/alessandraambrosio.jpg

Alessandra Ambrosio showt haar benen in wit jurkje. © photo news


- Actrice Diane Kruger en Isabel Lucas gooiden het over een volledig andere boeg en opteerden voor een maxirok. Met een lichte stof hou je het lekker fris. 

- Nicole Richie, Camilla Belle en zangeres Eliza Doolittle gingen voor een gewaagde look met de strakke short en de grote handtas, erg praktisch voor op een festival. In combinatie met een korte, losse t-shirt, creëer je een casual, maar tegelijkertijd sexy look. Rihanna hield het stoer met een legerjasje.

- Dita Von Teese zag er goed uit in haar herkenbare retrostijl met een kleurrijke jurk van Moschino Cheap and Chic, gevolgd door een tropisch exemplaar van Christian Dior. Met haar espadrilles van Christian Louboutin boette ze niet in aan luxe, maar paste ze toch perfect op de festivalwei.

- Wie een zonneslag wil voorkomen, kan net als Kelly Osbourne een hoed dragen. Ga voor een exemplaar in de stijl van de jaren 70, combineer met retrozonnebril en fleurig jurkje.(br.hln)


19-04-2011 om 12:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit kunnen vrouwen écht niet missen

Dit kunnen vrouwen écht niet missen


http://img713.imageshack.us/img713/2190/lipgloss.jpg


Wat zouden vrouwen absoluut niet aan de douane willen afgeven? Met die vraag trok L'bel USA naar 1.321 Amerikaanse vrouwen.

Je favoriete jeans, die leuke schoenen, … alles moet wijken bij de douane voor 1 ding: de beautytas. 6 op de 10 vrouwen zegt absoluut niet zonder hun lipgloss te kunnen en het nog liever enkel met dit item te doen dan met lotion. Ook parfum (12%), foundation (9%) en mascara (6%) zijn niet zo populair als de glosjes. (br.she)


19-04-2011 om 00:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
18-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kleding passen maakt vrouwen woedend

Kleding passen maakt vrouwen woedend





Bijna drie kwart van de Britse vrouwen kreeg al een woedeaanval in het pashokje. Het gevolg is dat ze verkoopsters afsnauwen of de winkel uitstormen.


Kleding passen is blijkbaar zo frustrerend voor vrouwen dat dit gevoelens van teleurstelling en woede bij hen los maakt, dat blijkt uit een enquête bij 1.200 vrouwen. 60 procent gaf toe hierdoor kledingstukken in het pashok te laten hangen, meer dan de helft past nu outfits thuis. Ook maken ze zich boos op het winkelpersoneel. Effecten op lange termijn zijn boos worden op familie en vrienden bij het thuiskomen, zich lang slecht voelen, een laag zelfvertrouwen hebben, aldus gedragspsychologe Susan Quilliam.

"Mooie kledij maakt dat vrouwen zich mooi voelen, maar ook dat ze zich zelfzekerder en optimistisch voelt. Maar wanneer het shoppen als negatief ervaren wordt, kan het hele gebeuren destructief werken. In plaats van dat het zelfvertrouwen stijgt, daalt dit. In plaats van jezelf goed te voelen, zorgt outfits passen dan voor frustratie en woede."


18-04-2011 om 22:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toon je blote taille zonder complexen

Toon je blote taille zonder complexen





Een belangrijke trend voor komende lente is een jurk of topje met strategische uitsparingen aan de taille. Topmodel Crystal Renn toonde op de rode loper hoe het moet in een strakke jurk van designer Zac Posen.

Het korte topje waarmee je je blote buik toont is al langer trendy, Rihanna is al even fan en draagt dit regelmatig. Het nadeel hiervan is dat je al een haast perfecte buik moet hebben als je wil dat dit flatteert. Het is ook enkel gepast op het strand of voor een avondje uit. Je kunt wel je buik verstoppen door een strakke body onder het korte topje te dragfen.



Topmodel Crystal Renn.
Topmodel Crystal Renn.


Een beter alternatief echter zijn kledingstukken als een jurk of topje met strategische uitsparingen hoger aan de taille, want deze benadrukken het slankste deel van je lichaam. Deze look vraagt ook om weinig accessoires, je kan het houden bij platte sandalen of opvallende oorbellen. Deze outfit is minder onthullend, waardoor het wel kan op een chique feest.


18-04-2011 om 13:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. John Galliano nu ook ontslagen bij eigen label

John Galliano nu ook ontslagen bij eigen label


http://img228.imageshack.us/img228/3226/johngalliano1.jpg



John Galliano is officieel werkloos. Nadat de designer op staande voet ontslagen werd bij Dior, is hij nu ook aan de deur gezet bij zijn eigen label.

Het modehuis John Galliano wordt niet langer geleid door John Galliano zelf. De raad van bestuur, voor 91% in handen van het modehuis Dior, besloot de ontwerper te ontslaan bij zijn eigen label. Het achterliggende modeteam zal Galliano's taak nu overnemen. Er zouden geen verkoopplannen zijn.

Galliano kwam eerder in opspraak nadat hij enkele racistische opmerkingen maakte op café. (br.she)



18-04-2011 om 11:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-04-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen mag: duurste schoenen ooit zijn van goud

Dromen mag: duurste schoenen ooit zijn van goud


De gouden schoenen en de bijpassende luxueuze accessoires.


Het bijzonder schoeisel bestaat uit puur goud en is bezet met meer dan 2.000 diamanten, waardoor de kostprijs bijna oploopt tot 160.000 euro. Dit maakt de stiletto's tot het duurste schoeisel ooit.

Het ontwerp van de Britse juwelenontwerper Christopher Michael Shellis is al meer dan vijf maanden te koop, maar geen enkele fashionista was al bereid dit hoge bedrag ervoor neer te tellen. "Er werd al veel informatie gevraagd en er werd al veel gepraat, maar er is nog niets concreet uit de bus gekomen." Het modehuis 'House of Borgezie' creëerde nog andere luxeaccessoires als een handtas van bijna 230.000 euro en een handspiegeltje die passen bij het schoeisel. 

Shellis werkte drie jaar aan het ontwerp, ervaren goudsmeden maakten het schoeisel bij temperaturen van meer dan 1.000 graden. "De bedoeling was om een uniek juweel te ontwerpen dat je aan je voeten kan dragen. Dit is een schat voor je voeten, want het schoeisel zal altijd even mooi blijven. Bij aankoop krijg je een garantie van 1.000 jaar", prijst Shellis zijn ontwerp aan.


16-04-2011 om 21:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongezien: Prada op 48 verschillende covers

Ongezien: Prada op 48 verschillende covers




Prada kan alvast van een succesvol lenteseizoen spreken, want de voorjaarscollectie van het Italiaanse modehuis prijkt op maar liefst 48 verschillende covers. De kleurvolle strepen en bananenprints zijn aardig op weg om de harten van fashionista's uit alle hoeken van de wereld te veroveren.


Het modehuis neemt zo de fakkel van zustermerk Miu Miu over, die vorig jaar alomtegenwoordig was op de tijdschriften van de populairste modebladen. Oorspronkelijk ging het om 15 verschillende Prada-covers, maar al snel steeg dat aantal tot maar liefst 48 exemplaren.

Zowel Hollywoodsterren als topmodellen sierden de voorkant met de kleurrijke Prada-designs. Amanda Seyfried deed dat voor het Britse magazine Elle, Gisele Bündchen voor het Chinese Vogue en Abbie Cornisch voor het Australische Harper's Bazaar.

De lentecollectie verscheen daarnaast op tal van andere de covers zoals die van Marie Claire, WSJ en Glam. (br.hln  foto ap)


Alle edities werden hier op een rijtje gezet.


16-04-2011 om 11:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!