Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

02-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De do's & don'ts van de jaren '50-stijl

De do's & don'ts van de jaren '50-stijl



De jaren '50-stijl heeft enkele grote voordelen: het flatteert ook niet perfecte figuurtjes en het staat ook vrouwen ouder dan 22. De gevierde serie 'Mad Men' ligt aan de basis van de revival, maar bekende designers sprongen ondertussen ook al op de kar.


-    De lengte
De juiste lengte van de rok is ongeveer twee centimeter onder de knie. Lager, zoals met de midirok soms gesuggereerd wordt, is een slecht idee omdat maar het maar weinig vrouwen flatteert.

-    Strak
Hét kenmerk van de 50s-trend is een ingesnoerde taille. Maar insnoeren is een ding, de adem afsnijden een ander.



Toch zijn er enkele valkuilen die moeten vermeden worden, zoals deze don'ts:



-    Boezem

Wie gezegend is met een grote boezem, opteert beter voor een V-hals; wie minder boezem heeft, kan voor een hoge neklijn opteren.


-    Blinkende stof
Zeker wie enige rondingen bezit, laat een blinkende stof best aan het kleerrek hangen.


Do:
-    Combineer met een mooie hak
De hak hoeft niet erg hoog te zijn (al mag het wel), maar zorg er wel voor dat het een zichtbare hak is. Combineren met ballerina's kan ook voor een huiselijkere look.







-    Print
Een print (ruiten, bloemen of bolletjes) geeft een extra vintagegevoel aan de jurk.

-    Ceintuur
Een dunne ceintuur of een lint mét strik maken het geheel af.

-    Naturel
Hou je look en kapsel naturel, tenzij je uitgaat. In dit geval moet je kapsel en make-up net überglam zijn.



02-09-2010 om 20:35 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Geen enkele designer wil mij jurken lenen

Christina Hendricks: "Geen enkele designer wil mij jurken lenen"


http://static2.hln.be/static/FOTO/pe/0/16/14/media_xl_3854834.jpg?20100902121340


Ze is jong, mooi, sexy en een van de meest succesvolle tv-actrices op dit moment. Haar figuur wordt geprezen door vriend en vijand, ze wordt door ministers als voorbeeld aangehaald om de voorkeur voor de graatmagere maatjes nul te doen ombuigen naar een liefde voor het gezondere maatje 40-42. Maar dat wil niet zeggen dat Mad Men-ster Christina Hendricks het in de schoot geworpen krijgt. Integendeel.






Beroemd en bejubeld om haar rondingen, is het voor de rosse vamp quasi onmogelijk om een flatterende designerjurk te vinden die haar ook echt past.

"Iedereen zegt prachtige dingen over mijn lichaam. Maar er is nauwelijks een beroemde ontwerper te vinden die me een jurk wil uitlenen. Hun jurken zijn voor maatjes nul of twee, niet voor mijn maatje 42. Het is telkens weer een strijd om op tijd een jurk te vinden."

Voor de Emmy Awards afgelopen weekend bleek uiteindelijk Zac Posen bereid de voluptueuze actrice een jurk te lenen.

Imago, geen verandering
De modewereld ligt al een tijdje onder vuur door hun voorkeur voor graatmagere modellen. Recentelijk hebben grote namen als Karl Lagerfeld en Jean Paul Gaulthier 'dikkere' modellen, zoals Crystal Renn, gebruikt in hun reportages. Maar het blijkt hen meer te doen om hun imago, dan dat ze écht kledij willen voorzien voor rondere vrouwen, zo blijkt uit het relaas van Hendricks.

Kim Cattrall
Hendricks krijgt steun uit onverwachte hoek. Ook Sex and the city-actrice Kim Cattrall had moeite om in de designerkleren te passen die ze moest dragen op de set.

"Ik heb geen standaardmaat zoals Sarah en Kristin", bekende de nochtans slanke Cattrall. "Ik kon veel van de designerkleren niet dragen, dus werd er voor mij veel vintagekledij opgesnord."

De druk om dun te zijn
Tot nu toe weerstaat Hendricks ogenschijnlijk moeiteloos de druk om mager te zijn. Maar eerdere 'ronde rolmodellen', zoals Sophie Dahl en Kelly Osbourne zijn toch gezwicht. Hopelijk voor Hendricks, voor de gewone vrouw én voor de modewereld blijft ze zichzelf.



02-09-2010 om 14:10 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-09-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oliveira Baptista nieuwe hoofdontwerper Lacoste


Oliveira Baptista nieuwe hoofdontwerper Lacoste


http://img839.imageshack.us/img839/8292/oliveirabaptista.jpg


De relatief onbekende Oliveira Baptista wordt de nieuwe hoofdontwerper van Lacoste. Het modemerk probeert daarmee een jonger, vrouwelijk publiek aan te trekken.

Baptista vervangt Christophe Lemaire, die binnenkort aan de slag gaat als opvolger van Jean Paul Gaultier bij het modehuis Hermès. Baptista ontwierp reeds enkele excentrieke vrouwencollecties, maar zegt geen enkele affiniteit te hebben met mannenkledij. En laat het nu net dat zijn wat het relatief mannelijke sportmerk Lacoste aantrok. Zo bestaat het cliënteel van Lacoste voor 80% uit mannelijke klanten. Het merk wil nu eveneens vrouwen naar hen toe lokken met de excentrieke Baptista. (br.she)



01-09-2010 om 13:41 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inhoud handtas weerspiegelt maatschappij

"Inhoud handtas weerspiegelt maatschappij"



Wat vrouwen meedragen in hun handtas, is een blauwdruk van de samenleving. Verandert de samenleving, dan verandert ook de handtas, zo zegt Sigrid Ivo van het Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam.

Het is algemeen gekend dat vrouwen veel meesleuren in die handtas van hen. Gemiddeld 1,5 kilo, zo bleek uit onderzoek. Dat is maar de helft van de gemiddelde handtas in 2007, die toen drie kilo spullen bevatte.

De vermindering wordt compleet toegeschreven aan de opkomst van smartphones, die de agenda, het adresboekje en het fototoestel vervangen.

Praktische vrouwen
Nederlandse vrouwen zijn daarbij 'praktischer' ingesteld dan andere vrouwen, die vaker een kleiner tasje onder de oksel klemmen. Nederlandse vrouwen verkiezen een grotere tas met rits, 'gemakkelijk voor op de fiets', die opvallend vaak fietssleutels bevat. Portemonnee, gsm, stylo en make-up ontbreken nergens.

Tentoonstelling
De handtas bestaat al zo'n 200 jaar en een overzicht van wat ze door de jaren heen allemaal heeft bevat, is te bewonderen op de tentoonstelling 'Goed Verstopt: de geheimen in de tas' en dit vanaf 15 september.

Zo leer je alles over het loddereindoosje, een doosje met reukwater voor als vrouwen dreigden flauw te vallen door een te strak korset, de veranderende grootte van de portemonnee en het belang van make-up in een handtas.



01-09-2010 om 11:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
31-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sta jij met het korte, trendy celebkapsel?


Sta jij met het korte, trendy celebkapsel?





Anne Hathaway is de nieuwste celeb om haar kapsel tot enkele centimeters te laten kortwieken. Hoewel het geen eigen keuze was, de actrice liet zich knippen voor een filmrol, staat ze er wonderwel goed mee. Celebs als Emma Watson, Cate Blanchett, Michelle Williams en Carey Mulligan ruilden eerder al lang voor ultrakort.



Emma Watson
Emma Watson



Anne Hathaway had al heel wat verschillende haarstijlen de laatste jaren, maar de Amerikaanse actrice ging nog nooit voor zo kort. Hoewel dit kapsel deze celebs ontzettend goed staat, is het geen aanrader voor iedereen. Wanneer je bijvoorbeeld een erg rond gezicht hebt, of een sterke kaaklijn, dan blijf je hier maar beter van weg. Het is erger wel perfect voor dames met zachte gelaatstrekken. De trend is nu dit kapsel wat warrig te dragen, wat ideaal is voor vrouwen die niet graag veel tijd in de verzorging van hun haar steken.

Deze haarstijl staat wel perfect bij de retromode die momenteel erg in is, doe inspiratie op bij de stijl van vroeger topmodel Twiggy, zij was het mode-icoon van de sixties.



31-08-2010 om 18:54 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.H&M met twee ontwerpers in zee

H&M met twee ontwerpers in zee


Thomas Maier van Bottega Veneta.


Wie, dat willen ze nog niet kwijt bij H&M, maar zeker is wel dat de Zweedse keten opnieuw in zee gaat met echte mode-ontwerpers. Twee, deze keer.

Een gerucht dat de Taiwanese ontwerper Shiatzy Chen een van de nieuwe ontwerpers zou zijn, werd alvast ontkracht door een filmpje waarop de stemmen van de ontwerpers al te horen zijn.

Het gaat om een man en een vrouw, en Grazia tipt dan ook op Caroline Herrera (bekend voor avond- en trouwjurken) en Thomas Maier van Bottega Veneta. Op 9 september weten we of die gok klopt.

In het verleden hadden de betaalbare designercollecties van Jimmy Choo, Roberto Cavalli en Viktor en Rolf ook al veel succes.



31-08-2010 om 16:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zusjes Kardashian maken kledij die rondingen flatteren

Zusjes Kardashian maken kledij die rondingen flatteren


Kim Kardashian


Kim, Khloe en Kourtney Kardashian gebruiken hun troeven voor het verder uitbouwen van hun zakelijke imperium. In september lanceren de celebs een eigen kledingcollectie.

Sexy
De Kardashians, de Amerikaanse realitysterren die onder meer bekend werden dankzij hun sexy rondingen, gaan een collectie ontwerpen voor het Amerikaanse QVC. Het worden creaties die vrouwen met een figuur net als dat van hen moeten flatteren. De collectie krijgt de naam K-Dash en wordt op 10 september voorgesteld aan het publiek. De zusjes hebben al twee boetieks en een eigen parfum, juwelenlijn en een boek op de markt gebracht.



30-08-2010 om 20:42 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe haartrends draaien volledig rond innoveren


Nieuwe haartrends draaien volledig rond innoveren


http://img521.imageshack.us/img521/2721/nieuwehaartrends.jpg


De kapsels van het najaar 2010 draaien allemaal rond innovatieve combinaties. Combinaties van technieken, producten en verschillende looks. "Net als in de mode & beautywereld", vertelt Sally Brooks, London Hairdresser of the Year.

"Het is ongelooflijk hoe je je look kan aanpassen door simpelweg enkele technieken en producten te combineren. Vergeet het slaafse volgen van de kappersvoorschriften en begin er lustig op los te experimenteren om je eigen look te creëren. Dat is echt hip dit najaar", aldus Brooks.

Volgens Brooks moet je bovendien niet bang zijn om de regels met de voeten te treden. Zo raadt ze aan om na het gebruiken van haarkrullers stevig door je haar te borstelen. "Zo geef je het meer glans en worden de krullen natuurlijker." (br.she)



29-08-2010 om 22:30 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
27-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.21-jarige Vlaming wordt model voor Benetton


21-jarige Vlaming wordt model voor Benetton


http://img835.imageshack.us/img835/1687/kevindevuyst.jpg


Kevin De Vuyst (21) uit Melsbroek is een van de twintig gezichten voor de internationale najaarscampagne van kledingmerk Benetton. Hij werd uit meer dan 65.000 kandidaten geselecteerd.

Het Italiaanse Benetton, bekend van de vaak controversiële reclamecampagnes, gooide het begin dit jaar over een andere boeg. Gebruikmakend van de mogelijkheden van het internet, ging Benetton op zoek naar twintig nieuwe fotomodellen zonder ervaring. Er werd onder de noemer It's my time een wereldwijde zoektocht uitgeschreven en daarop reageerden 65.000 jongeren uit 217 landen. Die jongeren selecteerden zelf hun honderd favorieten, waaruit een professionele jury uiteindelijk de 20 nieuwe Benettongezichten koos.

Daarbij, zo raakte nu bekend, zit ook de 21-jarige Kevin De Vuyst uit Melsbroek, een fervent skateboarder en beginnend muzikant die niet buiten lijkt te komen zonder z'n mutsje op zijn hoofd. Hij las naar verluidt toevallig de oproep op het net en waagde zijn kans.


De Vuyst werd in april door Benetton naar New York gevlogen voor de fotoshoot met fotograaf Josh Olins. Hij was gisteren onbereikbaar voor commentaar, maar vertelde alvast aan Knack weekend dat hij niet op een modellencarrière zit te wachten.

Bij de andere finalisten zitten jongeren uit onder meer Oekraïne, Kazachstan, Iran, India, Korea, Frankrijk en Nederland. De beelden zullen wereldwijd worden gebruikt voor reclameborden, tv-spots en tijdschriftadvertenties. (br.het Nieuwsblad)



27-08-2010 om 15:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Atleten stelen show op catwalk

Atleten stelen show op catwalk


http://img823.imageshack.us/img823/3044/atletenopcatwalk.jpg
Snezana Rodic, Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée



De Brusselse ontwerper Jean-Paul Knott zag de Belgische atleten Jonathan, Kevin en Olivia Borlée en Elodie Ouedraogo schitteren in zijn creaties. Ook de blondines Snezana Rodic (Sloveense hinkstapspringster) en Russisch 800 meter-loopster Katarina Kospeskaya in doorkijkbloes gaven het beste van zichzelf op de catwalk. Toen Snezana, Elodie en Olivia als een ware Belgische vlag met veel flair de show stalen, ging het applaus de hoogte in. (br.het Nieuwsblad)



27-08-2010 om 12:03 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
26-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson stuurt echte vrouwen op de catwalk

Jessica Simpson stuurt echte vrouwen op de catwalk





De Amerikaanse zangeres Jessica Simpson, die regelmatig kritiek op haar gewicht krijgt, zou graatmagere modellen afzweren tijdens de modeshow van haar eigen collectie op de komende New York Fashion Week.

Normale maten
De zangeres en designer zal haar laatste creaties laten showen door echte vrouwen met rondingen, aldus een insider. "Jessica gaat haar beste vriendinnen op de catwalk sturen, zij hebben maten die meer die van de gemiddelde vrouw benaderen dan de gebruikelijke graatmagere modellen. "De zangeres doet meer dan enkel haar naam uitlenen aan de collectie, ze woont alle vergaderingen bij en maakt belangrijke beslissingen. Het is een echte zakenvrouw, ze weet wat vrouwen willen."

Lichaam aanvaarden
De 30-jarige blondine mét rondingen reisde voor haar televisieprogramma 'The Price of Beauty' de wereld rond om te onderzoeken wat vrouwen ervoor over hebben om er goed uit te zien. "De serie heeft me geholpen mijn lichaam te aanvaarden zoals het is. We willen er allemaal als de perfecte Barbiepop uitzien, maar het is belangrijk dat je je uiterlijk leert te appreciëren wat je hebt."



26-08-2010 om 13:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Defileren onder water

Defileren onder water





Waarom geen modeshow onder water, zo dachten de organisatoren in Zuid-Korea. Stuntelen op de catwalk hoeft niet langer op hoge hakken, maar kan ook onder water tijdens de allereerste onderwater-modeshow ooit.






In traditionele Koreaanse jurken, gemaakt door Park Sul-Nyeo's, bewegen de modellen onder water alsof ze zeemeerminnen zijn. De show was bedoeld als promotie van enkele nieuwe warenhuizen in de stad.



Beelden: ILOVEFASHIONNEWS.COM
Beelden: ILOVEFASHIONNEWS.COM



25-08-2010 om 12:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stella McCartney ontwerpt oplichtende sportkledij


Stella McCartney ontwerpt oplichtende sportkledij


http://img822.imageshack.us/img822/155/stellamccartney.jpg


Vrouwen die 's avonds graag gaan lopen, moeten niet langer fluorescerende hesjes aantrekken dankzij de Britse modeontwerptster Stella McCartney.

Stella McCartney is al een tijdje geobsedeerd door sportkledij dankzij haar samenwerking met het sportmerk Adidas. Dit najaar geeft ze een extra veilig tintje aan haar collectie. Zo voorziet ze haar gehele collectie van een lichtgevend aspect. Zelfs de schoenen lichten op in het donker. Modebewuste sporters moeten zich echter geen zorgen maken. De sportkledij is niet bedekt met lelijke fluorescerende strips. McCartney bedacht een ingenieuze fluorescerende tekening die er bijzonder hip uitziet in het daglicht én in de nacht. (br.she)



25-08-2010 om 12:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Directeur Vogue schrijft modegids

Directeur Vogue schrijft modegids


http://img828.imageshack.us/img828/5359/directeurvogue.jpg



Vogue's artistiek directeur Grace Coddington gaat samen met de voormalige hoofdredacteur van Vogue Men een boek voor alle modebewuste vrouwen schrijven.

Fashionista's die graag de nieuwste tips en het reilen en zeilen in modeland te weten willen komen, kunnen binnenkort hun hart ophalen bij het eerste boek van Grace Coddington. De rosse artistieke directeur staat bekend als het tegengewicht van de vinnige Anna Wintour en probeert zoveel mogelijk het artistieke en vrouwelijke in Vogue te steken.

"Ik ben ervan overtuigd dat het een prachtproject wordt", aldus Coddington.



24-08-2010 om 17:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het decolleté is terug trendy

Het decolleté is terug trendy


http://img713.imageshack.us/img713/1601/decollet.jpg


Volgens de Amerikaanse Vogue is de modewereld weer klaar voor sexy en vollere vrouwenvolumes. Grotere borsten maken daar deel van uit.


Versace presenteerde onlangs een zomercollectie met de borsten als blikvanger. En ook Prada schuwt de vrouwelijke rondingen niet, net als Louis Vuitton die in zijn collectie het decolleté weet te waarderen.


Uit de collectie van Louis Vuitton
Uit de collectie van Louis Vuitton



Een terechte evolutie, alleen rijst de vraag: waarom werden borsten zo lang geschuwd in de mode-industrie? "Borsten zijn voor een designer een ware uitdaging", vertelt een Londense designer in de Daily Mail. "Ze kunnen een jurk verknoeien en maken het moeilijk om een outfit mooi te doen zitten. Bovendien lijkt een vrouw er dikker door". Daardoor keert de modewereld zich al jarenlang af van de borsten en opteren ze liever voor de magere en tengere meisjeslook.


Deze herfst komt daar stilaan verandering in, al schijnen dikkere borsten nog altijd niet zonder uiterst tengere lichamen te kunnen. De B-cup wordt trouwens al gecatalogeerd bij 'grote borsten', vrouwen met een maatje meer horen er nog altijd niet bij.



24-08-2010 om 11:47 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole maakt 'big hair' terug populair

Cheryl Cole maakt 'big hair' terug populair





De 27-jarige zangeres en schoonheid Cheryl Cole staat bekend om haar voorliefde voor volumineus haar. Ze zou verantwoordelijk zijn voor de explosieve stijging in de verkoop van haarlak in het Verenigd Koninkrijk.


De verkoop van haarlak in het Verenigd Koninkrijk zou met een vijfde gestegen zijn in het laatste jaar. Redactrice Annabel Jones van Grazia: "Onze nieuwe liefde voor 'big hair' is te danken aan celeb Cheryl Cole. Als jurylid voor X-factor verscheen ze altijd met een hoge kuif en een stralende glimlach. Haar obsessie met volumineuze kapsels zal niet snel afnemen.

"Haarspray is nu veel makkelijker te gebruiken. Het houdt nu veel beter, maar kan tegelijkertijd veel makkelijker uitgeborsteld worden. Het kan ook voor heel wat haarstijlen gebruikt worden. De laatste tien jaar waren vooral natuurlijke producten populair, mensen gebruikten minder haarlak omdat ze aan de ozonlaag dachten. Maar glamour is nu terug trendy, wat maakt dat een volumineus, veerkrachtig kapsel weer helemaal hip is. Haarlak is daar een essentieel onderdeel van", besluit Jones.

Cheryl is het gezicht van haarlakmerk Ellnet.



23-08-2010 om 18:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York Fashion Week zet sieraden in de kijker


New York Fashion Week zet sieraden in de kijker


http://img265.imageshack.us/img265/6522/sieraden.jpg


Voorheen draaide het bij de modeshows voornamelijk om de kledij, de accessoires waren maar moeilijk te zien. En laat het nu net dat zijn waar vrouwen het budget en de interesse voor hebben. Speciaal daarom slaat het Amerikaanse modetijdschrift Harpers Bazaar de handen ineen met de Council of Fashion Designers om de 'Accessoires Bazaar' te creëren.

Vergeet de vaak saaie modeshows, nu kunnen fashionista's zich meteen naar een tentje tegenover het Fashion Week-terrein begeven om alle nieuwste accessoires te spotten. In de tent van 'Accessoires Bazaar' zullen niet enkel sieraden te zien zijn van juwelenontwerpers maar ook van grote modemerken als Calvin Klein, Jason Wu en Michael Kors.




22-08-2010 om 20:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina ontwerpen kinderkleding voor het goede doel

Brad en Angelina ontwerpen kinderkleding voor het goede doel





Angelina Jolie en Brad Pitt willen een kindercollectie op de markt brengen. Een deel van de opbrengst zal naar de Jolie-Pitt Foundation gaan.

Brad zou intussen al voor een zakelijke bespreking naar Italië vertrokken zijn om de collectie te bespreken. De kinderen ten huize Brangelina dienen als inspiratiebron, daarvoor worden de zes favoriete kledingstukken van de kleintjes gebruikt. Wanneer en waar de collectie te koop zal zijn, is nog niet duidelijk.


21-08-2010 om 14:10 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
20-08-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Noorda nieuwe uithangbord Vero Moda


Kim Noorda nieuwe uithangbord Vero Moda


http://img6.imageshack.us/img6/912/kimnoorda.jpg



Het Nederlandse topmodel Kim Noorda wordt het uithangbord van de winkelketen Vero Moda. Dat laat het merk zelf weten.

De Nederlandse Kim Noorda wordt het uithangbord van de winkelketen Vero Moda. Het is de eerste keer dat Noorda voor een Scandinavisch merk werkt. Eerder verwierf de Nederlandse faam door shows te lopen van Chanel, Marc Jacobs, Hermes, Christian Dior en Jean Paul Gaultier. Noorda werd ook al opgevoerd in campagnes voor Emporio Armani, Bulgari en Bottega Veneta.

"Kim is perfect om de look en de spirit van onze drie segmenten te vertegenwoordigen. Ze heeft de mogelijkheid om haar look aan elke mood en stijl aan te passen, iets wat de basisfilosofie vormt", besluiten ze bij Vero Moda.



20-08-2010 om 23:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson zorgt voor comeback van zwarte lipstick

Scarlett Johansson zorgt voor comeback van zwarte lipstick




Het modehuis Dolce & Gabbana laat voor hun nieuwste promotiecampagne van de cosmeticalijn Scarlett Johansson zwarte lipstick dragen. Aangezien we dit ook op de catwalk bij Chanel zagen, vrezen we dat deze weinig flatterende kleur voor lippen terug is.


Actrice en fashionista Scarlett Johansson is al aan haar derde seizoen als gezicht van de beautyproducten van Dolce & Gabanna bezig. Ze staat bekend om haar elegante, sexy, vintagestijl, maar niet meteen experimenteel. Vorige jaren oogde voor de campagnes erg natuurlijk, als een moderne Marilyn Monroe. Het is dus een grote verrassing om haar nu met extreme make-up als zwarte glanzende lippen te zien.   


Deze nieuwe look staat Scarlett wonderwel goed. Moest je deze actrice willen kopiëren, is het beter van de smokey eyes achterwege te laten, aangezien de combinatie nogal zwaar en gothic oogt. Wees je er ook van bewust dat deze kleur je teint bleker laat lijken. Iets minder extreem en warmer, maar even trendy zijn bordeaux of paarse tinten op de lippen.



20-08-2010 om 22:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!