Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

17-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudere en dikkere modellen op catwalk bij Louis Vuitton


 Oudere en dikkere modellen op catwalk bij Louis Vuitton



http://img714.imageshack.us/img714/6396/louisvuitton1.jpg




De herfst/wintercollectie van Louis Vuitton ontworpen door Marc Jacobs getuigt van veel elegantie met een retrolook: denk aan zwierige rokjes met A-lijn, pumps, diepe decolletés, lange handschoenen en fifties brillen.




http://img215.imageshack.us/img215/5290/louisvuitton2r.jpg



 Jacobs meed duidelijk broeken, we zagen er geen enkele. De handtassen, een belangrijk onderdeel uit de collectie, oogden erg vrouwelijk en herkenbaar.




http://img706.imageshack.us/img706/4306/louisvuitton3.jpg




Verandering
"Designers praten altijd hoe ze voor echte vrouwen ontwerpen en toch zie je geen model
ouder dan 20 op de catwalk", aldus Marc Jacobs. "Daarom gebruikte ik nu een grotere variëteit aan sexy vrouwen: jong, oud, dik, dun en verschillende etniciteiten."




http://img718.imageshack.us/img718/4147/louisvuitton5.jpg




 De oudste op de catwalk was het 46-jarig, voormalig supermodel Elle Macpherson. Aangezien ze er nog steeds schitterend uitziet, lijkt deze keuze niet grensverleggend, maar voor een toonaangevend merk als Louis Vuitton kan dat wel tellen.




http://img502.imageshack.us/img502/4554/louisvuitton4.jpg




17-03-2010 om 14:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
16-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse winkels verkopen nu ook K-cups

Britse winkels verkopen nu ook K-cups


http://img688.imageshack.us/img688/6340/kcups.jpg



In Groot-Brittannië kan je vanaf nu ook bh's met een K-cup kopen. Tot hiertoe kon je in de gewone winkels enkel de grote G-maat vinden, dames met een grotere cupmaat moesten naar een gespecialiseerde winkel.

Winkelketen Selfridges is de eerste winkel die een K-cup aanbiedt, dit doen ze op vraag van rondborstige vrouwen. De bh heeft een omtrek van zo'n 122 cm en heeft extra dikke bandjes om de borsten te ondersteunen. De populairste cupmaat in Groot-Brittannië is een 80 D, tien jaar geleden was dit nog een 75 B. "We zien een toename van vraag naar grotere maten, zeker voor modieuze bh's voor jongere vrouwen", besluit Helen Attwood, lingerie manager van Selfridges.(br.she)




16-03-2010 om 23:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draag een D&G zonnebril ontworpen door Madonna

Draag een D&G zonnebril ontworpen door Madonna




Madonna heeft de modemicrobe duidelijk te pakken. De Queen of Pop had nog maar net aangekondigd dat ze een kinderkledinglijn zal ontwerpen voor warenhuisketen Macy's of ze komt al met een nieuw project op de proppen. De superster ontwikkelde een exclusieve zonnebrilcollectie voor het modehuis Dolce & Gabbana.

De 51-jarige celebrity ontwierp zes modellen met een retrolook. Het logo 'MDG' is duidelijk zichtbaar op de monturen aangebracht. Madonna zal zelf figureren in een campagne om de nieuwe lijn aan te prijzen. Vanaf mei zullen de zonnebrillen te koop zijn in de Dolce & Gabbana-winkels en de Sunglass Hut. Je mag rekenen op 180 en 210 euro voor een exemplaar met het MDG-logo.

Modewereld
Madonna lijkt wel besloten te hebben zich helemaal te lanceren in de modewereld. Na de eerdere samenwerking met H&M en warenhuisketen Macy's waarvoor ze respectievelijk een kledinglijn voor volwassenen en kinderen ontwierp, lijkt de popster zich nu op de wereld van de accessoires te storten. What's next?



16-03-2010 om 13:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trend op de catwalk: kapsels à la Spice Girls

Trend op de catwalk: kapsels à la Spice Girls


http://img14.imageshack.us/img14/9059/miumiul.jpg
Miu Miu


Kleuren scoorden goed op de catwalk in Parijs en dat geldt niet alleen voor de outfits. Ook de kapsels en make-up waren een kleurenspektakel. Zo zagen we kleurrijke haarlokken van bij Miu Miu. Betekent dit dat de kapsels van de Spice Girls uit de jaren '90 terug trendy zijn?


Paars en oranje
De catwalks in Parijs voor de komende herfst/wintercollecties waren erg kleurrijk. Zo zagen we bij Miu Miu veel paars en oranje, meldt styletoday.nl. De designer dreef het zelfs nog wat verder met passende flashy kapsels en make-up. We zagen kleurrijke paardenstaarten van paars en oranje en de modellen droegen eyeliner in dezelfde kleuren.

 


 
Spice Girls


Miu Miu is echter niet de eerste die fluo extensions introduceert, vorig jaar probeerde Zac Posen net hetzelfde, maar toen pikte niemand anders het op. Of echte vrouwen dit nu massaal gaan overnemen, is nog twijfelachtig. Willen we echt terug naar de kapsels uit de jaren '90, die we tot kort nog zo fout vonden?




16-03-2010 om 13:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen blijven verliefd op peperdure handtassen

Vrouwen blijven verliefd op peperdure handtassen


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/03/15/949924/vrouwen-blijven-verliefd-op-peperdure-handtassen_1_515x0.jpg



Hoewel mode-experts al een hele tijd aankondigen dat dure handtassen uit de mode gaan, blijven vrouwen toch peperdure tassen van Louis Vuitton of Hermès kopen. Uit recent Brits onderzoek blijkt dat de verkoop van het populaire accessoire het laatste jaar met 60 procent steeg.


Volgens de Britse modeketen Selfridges werden het afgelopen jaar 60 procent meer dure handtassen verkocht. Het modehuis Mulberry zag een verdubbeling van de verkoop van de handtassenlijn. Het merk heeft een wachtlijst voor verschillende tassen en de gemiddelde prijs is zo'n 770 euro per exemplaar. Andere populaire merken zijn Marc Jacobs en Balenciaga, tassen van deze merken kosten al snel 930 euro. Uit recent onderzoek blijkt ook dat een derde van de vrouwen geobsedeerd is door handtassen. (br.she)



16-03-2010 om 13:18 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
15-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss in muskietennet voor het goede doel


Kate Moss in muskietennet voor het goede doel


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/03/15/950162/kate-moss-in-muskietennet-voor-het-goede-doel_7_235x280.jpg



Topmodel Kate Moss hulde zich in een jurk van gerecycleerde muskietennetten om het bewustzijn rondom de ziekte malaria te vergroten.


Ontwerper William Tempest maakte gebruik van gerecycleerde muskietennetten om zijn prachtjurk te creëren. Model van dienst was niemand minder dan Kate Moss. "Ik was geschokt toen ik hoorde dat iedere 30 seconden een kind aan malaria sterft", vertelt Moss. "De jurk is gemaakt van gerecycleerde muskietennetten en is prachtig om te dragen, maar daar draait het natuurlijk niet om. De jurk moet het bewustzijn van de mensen verhogen en hen aanzetten om een donatie te doen, zodat er meer muskietennetten gekocht kunnen worden."



15-03-2010 om 15:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knalrode lipjes op zwart-witte outfits bij Karl Lagerfeld

Knalrode lipjes op zwart-witte outfits bij Karl Lagerfeld



http://img62.imageshack.us/img62/2163/karllagerfeld5.jpg



De prêt-à-porter najaarscollectie van Karl Lagerfeld: hoog getoupeerd haar in bedwang gehouden door haarbanden, zwart-witte kleren, strakke leggings, veel leer en knalrode lippen.



http://img532.imageshack.us/img532/273/karllagerfeld4.jpg





http://img43.imageshack.us/img43/5343/karllagerfeld3.jpg





http://img709.imageshack.us/img709/3080/karllagerfeld2.jpg





http://img251.imageshack.us/img251/5580/karllagerfeld1.jpg





15-03-2010 om 10:29 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
14-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welk type badmode vrouw ben jij?


Welk type badmode vrouw ben jij?



De tijd van de duidelijke trends in de badmode is voorbij. Je draagt wat je wil en wat je flatteert, met of zonder print, met of zonder vintagelook en met of zonder ingewikkelde bandjes.


De merken proberen dat op te vangen door zich te richten op een specifiek soort vrouw. Zo mikt Gottex op luxe, Huit op jongeren en kunnen vrouwen met een (cup)maatje meer bij Empreinte terecht. Etam plaatst zich als budgetvriendelijk in de markt, maar heeft ook een exclusieve lijn, ontworpen door topmodel 'Natalia Vodianova pour Etam'.







1) Luxe Lady


Badmode wordt ruim gedefinieerd bij Gottex. Bikini's, badpakken maar ook tunieken, kaftans en bijpassende broeken worden verkocht. Gottex richt op het luxesegment, en dit jaar heet de blikvanger 'Reflection': een print bestaande uit 37 verschillende kleuren. De badpakken werden afgewerkt met parels.

2) Creatieve jeugd

Kleuren en creativiteit staat centraal bij Huit, waar de badpakken en bikini's zo gemaakt zijn dat print en effen zich moeiteloos laten combineren.

3) Een cupmaatje meer


Empreinte maakt badmode voor jonge vrouwen met een vollere boezem. Hun badpakken en bikini's vormen je boezem dan ook op natuurlijke wijze en door gebruik van speciale beugels zie je er ook nog eens slanker uit.






4)  Budgetvriendelijk vintage


Etam heeft de vintagetrend opgepikt, en lanceert de garçonne uit de roaring twenties, de pin-up uit de fifties en de powergirl uit de nineties







5) Exclusief

Topmodel Natalia Vodianova ontwerpt weer voor Etam. Deze keer haalde ze haar inspiratie uit legendarische actrices als Jane Fonda, Brigitte Bardot en Romy Schneider.

Voor elk wat wils dus!



14-03-2010 om 17:04 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
13-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christophe Coppens nu ook in Antwerpen

Christophe Coppens nu ook in Antwerpen


http://s2.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2010/03/12/949001/christophe-coppens-nu-ook-in-antwerpen_1_515x0.jpg



 Ontwerper Christophe Coppens opende gisteren zijn nieuw Christophe Coppens Salon II bij Princess in Antwerpen. De prestigieuze modezaak biedt vanaf nu accessoires van de Belgische topdesigner aan.

Christophe Coppens en zijn team zullen regelmatig aanwezig zijn in de winkel om de klanten van Princess te begeleiden bij hun aankopen. Coppens is al jarenlang gevestigd in Brussel maar nu was het tijd om zijn hoeden en andere accessoires ook in Antwerpen te verkopen. "Ik ben erg blij dat ik samen met Princess mijn collectie hier in Antwerpen kan aanbieden", vertelt een enthousiaste Coppens.

De nieuwe collectie bevat vooral hoeden en haarstukjes, van de meest extravagante tot minder opvallende stukken. De hoofddeksels zijn uitermate geschikt voor huwelijken of stijlvolle feesten. "Accessoires geven een outfit en je leven kleur daarom is het voor vrouwen zo belangrijk om de juiste stukken te kiezen", legt de designer uit. (br.she)



13-03-2010 om 21:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse lanceert kledinglijn

Amy Winehouse lanceert kledinglijn





Een nieuw album laat al jaren op zich wachten, maar Amy Winehouse heeft wel tijd om een kledinglijn te lanceren. Ze doet dat in samenwerking met het Britse label Fred Perry.


Fred Perry trok Amy aan omdat ze het merk al jaren draagt, meldt WWDFashion. "Bovendien heeft ze een unieke smaak die de historische referentiepunten van ons merk reflecteert", aldus Richard Martin, marketingdirecteur van Fred Perry.







De collectie bestaat uit zeventien stukken waaronder retro minirokjes, capribroeken en vestjes in zwart en roze. Martin: "Amy's input was cruciaal voor de proporties, pasvorm en kleuren". Vanaf oktober ligt de kledinglijn in de winkels.


13-03-2010 om 12:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna en dochter Lourdes commercialiseren kledinglijn voor kinderen

Madonna en dochter Lourdes commercialiseren kledinglijn voor kinderen





"Material Girl", dat is de naam van de kledinglijn voor kinderen die Madonna en haar dochter Lourdes hebben gecreëerd. De collectie zal volgende herfst in de Verenigde Staten gelanceerd worden dankzij een exclusief contract met de grote winkelketen Macy's.
 
Macy's zal vanaf augustus 2010 in ongeveer 200 van zijn winkels alsook via zijn website de kledingstukken in het thema "terug naar school" verkopen. "Material Girl zal een dynamisch en exclusief merk zijn van Macy's", verklaart Jeff Gennette, directeur marketing van Macy's.
 
De collectie is genoemd naar een gelijkaardig nummer van het popicoon op het album "Like a virgin". Madonna ontwierp samen met haar dochter Lourdes (13) de kledij, in samenwerking met de textielonderneming Iconix Brand Group.
 
Madonna, die ook kinderboeken schrijft, is van plan om aan deze kledinglijn ook nog een vervolg te breien. Vanaf 2011 zou er een reeks schoonheidsproducten volgen. In 2007 ontwierp de Queen of Pop al een kledingcollectie voor de keten H&M.



12-03-2010 om 00:55 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
11-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontroerende laatste catwalk van Alexander McQueen

Ontroerende laatste catwalk van Alexander McQueen


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/McQueen.jpg?t=1266408995



Alexander McQueen's laatste collectie werd zopas in Parijs getoond. Enkel een select groepje kreeg zijn ultieme werk voor zijn overlijden te zien. Veel engelen, religieuze symbolen en vergulde vleugels ademden een apart en ontroerend sfeertje uit. De aanwezigen hielden zelden de oogjes droog.

Adembenemend
Persfotografen werden zo goed als allen geweerd op de McQueen's parade. Volgens Washington Post journaliste Robin Givhan, één van de weinige genodigden, was de collectie adembenemend mooi. De collectie, bestaande uit 15 verschillende stuks, omvat onder meer een lange jurk uit bewerkte satijn, driedimensionale gouden borduursels en rococo-invloeden. Ook Middeleeuwse motieven en fragmenten van de Oude Meesters werden gespot.

Tranen
Volgens Elle.nl hield niemand het droog toen het slotstuk van de collectie werd getoond, een jas met duizenden gouden veren. Onderaan liep die uit in een tule rok.

Begrafenissfeer
Ook bleek het begrafenissfeertje bijna voelbaar. Operamuziek, engelen, religieuze items... alsof de designer wist wat er stond te gebeuren. De man, slechts 40 jaar oud, werd dood teruggevonden op 11 februari in zijn huis te Londen. Hij pleegde zelfmoord.



11-03-2010 om 14:07 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
10-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld gestrikt voor nieuwe Pirelli-kalender

Karl Lagerfeld gestrikt voor nieuwe Pirelli-kalender


http://img85.imageshack.us/img85/2566/lagerfeld.jpg



Niets zo glamoureus als de nieuwe Pirelli-kalender. Dat weet ook Karl Lagerfeld. De Chanel-designer mocht voor de editie van 2011 zijn fotografische talenten bovenhalen.

Ieder jaar wordt de Pirelli-kalender door een ander groot kunstenaar gefotografeerd. Na Terry Richardson is de eer nu aan Karl Lagerfeld. De modeontwerper koos niet voor een of ander exotisch strand, maar liet de modellen naar zijn studio in Parijs afzakken. "Een strand is veel te voor de hand liggend. Als je wilt vernieuwen moet je een keer buiten de lijntjes kleuren", aldus Lagerfeld.



10-03-2010 om 23:38 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gareth Pugh niet naar McQueen

Gareth Pugh niet naar McQueen


http://img218.imageshack.us/img218/5158/garethpugh.jpg


Sinds de dood van ontwerper Alexander McQueen gonst het van geruchten over een nieuw hoofd van het gelijknamige modemerk, maar de gedroomde opvolger Gareth Pugh wordt het alvast niet.

De man met het meeste kans op de baan is Gareth Pugh. De excentrieke Brit is volgens kenners de gedroomde opvolger voor McQueen. Maar vandaag maakte hij bekend dat hij de rol van Alexander McQueen als creatief hoofd niet zal overnemen. "Gareth Pugh is niet in overleg met de Gucci Group om de positie van Alexander McQueen in te nemen", meldt de PR van Pugh.



10-03-2010 om 11:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modewereld adoreert dakloze, knappe zwerver


Modewereld adoreert dakloze, knappe zwerver





Een foto van een Chinese zwerver met versleten jas en eeuwige sigaret stond op modeblogs van over de hele wereld, de man wordt gebombardeerd tot stijlicoon. Vrouwen adoreren hem, prijzen zijn stijlgevoel en noemen hem sexy. 


Mode-icoon
De Chinese man is dakloos en zwerft rond in de stad Ningbo, duizenden fans noemen hem nu de coolste man van China. Met ronkende bijnamen als 'Beggar Prince', de 'Handsome Vagabond' en 'Brother Sharp' gaat hij de wereld, dit allemaal door een foto die een inwoner van de stad nam. 


 

 




Fans vinden hem sexy, vooral zijn diepe blik lijkt aan te trekken, en prijzen zijn gevoel voor mode. Ze vergelijken zijn outfits, een lange anorak over een lederen jasje, zelfs met de nieuwste collectie van Dolce & Gabbana. Zijn haar is warrig en volumineus en hij heeft altijd een sigaret bij de hand. Zijn voorkeur voor vrouwenkledij vergrootte enkel zijn status als mode-icoon. "Het is geen zwerver, eerder een vagebond. En hij kiest kwaliteitsvolle kleding uit. Hoewel zijn kleren vuil zijn, verkeren ze nog in goede staat, het is helemaal niet te typische outfit van een zwerver", aldus een fan op een modeblog.



Collectie van Vivienne Westwood.
Collectie van Vivienne Westwood.



Daklozen zijn trendy
Dat zwervers tegenwoordig cool zijn bewijst ontwerpster Vivienne Westwood, zij presenteerde een collectie voor chique daklozen. Twee jaar geleden onthulde supermodel Erin Wasoon dat daklozen haar inspiratiebron waren. "Ik heb respect voor zwervers. Ze hebben de gekste looks en halen hun kledij uit vuilbakken."

Momenteel is de man anoniem, sociale werkers van de stad willen dat zo houden.  De geruchten gaan dat de man een universitair diploma heeft, maar toen zijn vriendin hem dumpte raakte hij het spoor kwijt.



10-03-2010 om 11:09 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
09-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beha over beha= volle boezem

Beha over beha= volle boezem





Na de wonderbra, de behavulsels en de plastische chirurg, is er een nieuwe manier gevonden om te pronken met een weelderige boezem: de Instant Uplift beha. Deze beha draag je over een bestaand exemplaar en duwt je borsten samen omhoog. Zo krijg je een mooier decolleté.

Opzetstuk
Te vergelijken met een elastisch corset, zo kan je de nieuwe wonderbeha best omschrijven. Het ontwerp heeft achteraan iets van een sportbeha. Vooraan draag je het 'mirakelding' onder de buste met drie haakjes. Een wijde band aan de voor- en zijkanten pusht de boezem omhoog. "Deze beha zal heel wat dames meer vertrouwen schenken", vertelt Brits ontwerper Edward  Chary. "Het is bovendien een minder ingrijpende manier om je borsten te vergroten. Ook je favoriete beha's blijf je aantrekken."



09-03-2010 om 13:40 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mooiste beautytrends op rode loper Oscars

De mooiste beautytrends op rode loper Oscars


Cameron Diaz.



Niet alleen de jurken trokken veel aandacht op de rode loper van de Oscars, de celebs besteedden ook veel aandacht aan hun make-up. Waarbij de ene look al wat geslaagder was dan de andere. We zetten de trends op een rijtje.

Korte coupe
De actrice Carey Mulligan verbaasde met haar korte coupe, maar ze stond er beeldig mee. Ze bewijst met dit kapsel dat ze een klassieke, elegante schoonheid is.



Carey Mulligan.
Carey Mulligan.


Felle lippen
Charlize Theron, Sandra Bullock en Maggie Gyllenhaal experimenteerden met felle lipsticks. Hoewel dit eigenlijk met de honderden fototoestellen en camera's in de buurt niet het beste moment voor een experiment is, slaagden hun looks wonderwel.



Sandra Bullock.
Sandra Bullock.



Mooi knotje
Sarah Jessica Parker en Nicole Richie kozen voor een formeel, maar erg flatterend kapsel: het knotje. Ze keken de coupe af van de couture catwalkshow van Chanel, het resultaat mag er zijn.



Sarah Jessica Parker.
Sarah Jessica Parker.


Staartje
Ook afgekeken van de modellen bij DKNY en Gucci probeerde Anna Paquin de superstrakke paardenstaart uit. Het kapsel stond perfect bij haar blonde lokken en egale huid. Ze hield de rest van haar look eenvoudig: geen oorbellen en een eenvoudige ketting. Haar prachtige glimlach, vergeet niet dat een spleetje tussen de tanden tegenwoordig sexy is, maakte alles goed.




Anna Paquin.
Anna Paquin.


Golven
Het kapsel met watergolf gaat al erg lang mee, maar het is haast iedere keer een succes. Ook Kate Winslet en Cameron Diaz speelden het op veilig en zagen er elegant uit op alle foto's dit jaar. De coupe geeft een retrolook en staat haast iedereen. Lauren Bacall was de dame die deze look groot maakte.



08-03-2010 om 20:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeshow Alexander McQueen gaat dan toch niet door

Modeshow Alexander McQueen gaat dan toch niet door


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/McQueen.jpg?t=1266408995


De modeshow van Alexander McQueen gaat dan toch niet door. Ter vervanging wordt er een herdenkingsdienst georganiseerd.

Op 9 en 10 maart zullen er geen modeshows van Alexander McQueen plaatsvinden. In plaats daarvan worden er herdenkingsdiensten voor de overleden modeontwerper georganiseerd worden. Op de diensten zijn geen fotografen toegelaten, maar volgens insiders zou het een viering van het leven en de vorige collecties van McQueen worden.



07-03-2010 om 20:58 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
06-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn Helsen kleedt drie celebs voor Oscars

Stijn Helsen kleedt drie celebs voor Oscars


Lenny Kravitz



De Hasseltse ontwerper Stijn Helsen maakte de outfits voor acteurs Keanu Reeves en Danny Houston en zanger Lenny Kravitz waarmee ze dit weekend op de rode loper van de Oscars zullen verschijnen.

Trends voorspellen
De designer liet de celebs passen in het exclusieve 'Chateau Marmon' in LA. De sterren zullen maatpakken en smokings van zijn hand dragen. Wat celebs op de rode loper van de Oscars dragen is vaak een goede voorspeller wat volgend seizoen trendy zal zijn. Stijn Helsen staat bekend om maatpakken die perfect passen en zijn oog voor detail.



Stijn Helsen
Stijn Helsen


Voorbeeld volgen
"Vroeger verschenen acteurs in casual jeansbroeken en slobbertruien. Nu zien ze er steeds chiquer uit, jongeren volgen nu hun stijlvolle voorbeeld." De designer tekende al kostuums voor films als 'Spiderman' en 'Pirates of the Caribbean'.



06-03-2010 om 22:58 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
05-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Televisies worden schoenen

Televisies worden schoenen






Recyclage is ook voor de mode-industrie een belangrijk gegeven. Er bestaat mode uit krantenpapier, gerecycleerd rubber en condooms, en nu dus ook uit... oude televisies. Het is geen voornemen of belofte, want de schoenen bestaan al en werden gemaakt door Olsenhaus, een schoenenmerk dat geen dierlijke materialen (dus ook geen leer) gebruikt voor haar schoenen. Dat meldt de schoenensite myfavouriteshoes.nl.









Wie vreest in de 'geitenwollenklompen' terecht te komen, komt ook bedrogen uit. Olsenhaus maakt verrassend modieuze schoenen, met een slanke hoge hak en de populaire 'peep toe'. Op geen enkel moment ontstaat het vermoeden dat je met zogenaamde 'veganistische' en 'ecologische' schoenen te maken hebt.









Het schoenenmerk haalde het idee bij de populariteit van lcd-schermen. Overal ter wereld worden massaal oude tv's afgedankt, een enorme belasting voor het milieu. Door een polyester microvezel-stof te laten maken van deze schermen, helpt Olsenhaus het milieu én de mode vooruit.

De hele wintercollectie voor 2010/2011 werd gemaakt uit deze stof en een geborstelde suède, en bestaat uit een laars, drie pumps en een ballerina.









De innovatie stopt daar niet. Olsenhaus experimenteert ook voor de zool en de hak met nieuwe materialen. Zolen worden momenteel gemaakt van zaagsel en gerecycleerd rubber, voor de hak probeert men kunststof-pellets te gebruiken.
(br.hln)



05-03-2010 om 13:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!