Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

05-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs stelen alle aandacht op modeweek in Parijs

Celebs stelen alle aandacht op modeweek in Parijs





Parijs is de laatste stad op het drukke programma van de modeweken, maar deze is tegelijkertijd het hoogtepunt. Maar hier lijkt wel alsof de celebs op de eerste rijen van de modeshows en de catwalk meer aandacht krijgen dan de ontwerpen.


Rihanna en Katy Perry
Parijs is nog steeds weggelegd voor de grootste en belangrijkste modemerken: klinkende namen als Dior, Gaultier, Lagerfeld en Lanvin stelden er hun lentecollecties voor 2010 voor. Maar dit jaar valt het op dat er meer gesproken wordt over de celebs op en naast de catwalk dan de kledij. Zo lijkt het alsof Rihanna geen enkel show heeft gemist en voor elke ontwerper hees ze zich in een andere outfit, de ene nog sexyer dan de andere. Ook zangeres Katy Perry zat op de eerste rij bij Karl Lagerfeld en Gaultier. Zij kreeg veel aandacht van de paparazzi, maar eerder voor haar relatie met komiek Russel Brand dan voor haar modekennis.






Lindsay Lohan
Lindsay Lohan mocht in Parijs haar eerste couturecollectie voorstellen als creatief directeur voor Ungaro. Maar het is duidelijk dat ze meer succes scoort als actrice, de pers was vernietigend over haar ontwerpen.
(br.hln)



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/0/2/7/media_xl_2032012.jpg

05-10-2009 om 18:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze schoen is een verademing voor je voeten

Deze schoen is een verademing voor je voeten






Schoenen worden steeds minder comfortabel, de hakken steeds hoger. Deze nieuwe schoen ziet er uiterst ongemakkelijk uit, maar de ontwerper belooft dat ze een verademing voor je voeten zijn.

Ontzettend gezond
De 'Mojitoschoen' van de Britse architect is een staaltje van architectonische kunst. Hij ondersteunt enkel de hiel en de bal van de voet en heeft dus geen zool waarop je kan rusten. Dat geeft het gevoel alsof je op lucht wandelt. Je lichaam rust op de bal en de hiel van de voet, die heeft eigenlijk helemaal geen zool nodig. Beenderen en pezen vormen namelijk een natuurlijke steun. Volgens experts zou de schoen ontzettend gezond zijn.





Populair
De ontwerper Hakes, staat bekend voor zijn ontwerpen van bruggen. De hoge hakken zijn gemaakt van carbonvezels, leder en rubber. "Schoenen worden meestal gemaakt om er goed uit te zien. Ik heb bestudeerd hoe de voet beweegt, hoe dit het gewicht van het lichaam verdeelt", aldus Hakes. Hoewel de ontwerper al heel wat aanvragen kreeg voor de schoenen, wil hij zijn ontwerp niet in massaproductie brengen. (br.nina)



05-10-2009 om 11:35 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
04-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Treinpersoneel krijgt uniform van Olivier Strelli

Treinpersoneel krijgt uniform van Olivier Strelli


Olivier Strelli (archieffoto)


Zowat 5.000 personeelsleden van de NMBS krijgen in de loop van 2010 een nieuw uniform, dat werd ontworpen door Olivier Strelli. Het nieuwe uniform past ook in de nieuwe huisstijl die de NMBS vandaag lanceert in een grootse voorstelling in het Brusselse Paleis voor Schone Kunsten (Bozar).

Bestemming  beter!
Met het evenement in de Bozar viert de NMBS haar vijfde jaar sinds de opsplitsing van de 'oude' NMBS-structuur in drie delen (Holding, Infrabel, NMBS). De spoorwegmaatschappij vond de tijd ook rijp voor een opfrissing van de huisstijl. Die nieuwe huisstijl kreeg de baseline 'Bestemming beter!' en zal geleidelijk ingevoerd worden. Aan het bekende B-logo wordt niet geraakt, maar stap voor stap zullen de publiciteit, drukwerken en loketten een aangepast uitzicht krijgen.

Personeel mocht kiezen
Een van de meest opvallende nieuwigheden wordt het nieuwe uniform voor de treinbegeleiders, het verkoops- en onthaalpersoneel en de onderstationschefs. Dat uniform werd door het personeel gekozen uit drie ontwerpen. Het winnende ontwerp is van de hand van de Belgische ontwerper Olivier Strelli. De levering van de nieuwe uniformen wordt verwacht in de loop van volgend jaar.



04-10-2009 om 10:46 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
03-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna trekt alle aandacht met gewaagde outfits

Rihanna trekt alle aandacht met gewaagde outfits





Hoewel niet iedereen fan is van het geblondeerde kapsel van Rihanna overtuigde ze modecritici afgelopen week met twee gewaagde outfits: een gewaagde transparante jurk en een kepie.

Transparant
De transparante jurk die ze droeg op de Fashion Week in Parijs bij de show Gareth Pugh was op zijn minst sexy, om het woord bloot niet te gebruiken. Gelukkig bedekten donkere horizontale strepen net haar meest intieme lichaamsdelen. Ook achter haar minihandtas probeerde ze zich te verstoppen. De make-up hield ze net als altijd eenvoudig met donkere lipstick.







Militaire look
Een dag eerder trok Rihanna ook al de aandacht met haar kledij, ze koos voor een kepie. Toen ze net naast de deurwachter van haar hotel in Berlijn verscheen, viel de gelijkenis tussen de twee op. Hiermee bewijst de zangeres dat de militaire look helemaal in is, enkele maanden geleden droeg Posh een gelijkaardig hoofddeksel. Haar jurkje is met de pofmouwen ook helemaal mee met de laatste trends.

Rihanna lanceert binnenkort haar nieuwe album dat Justin Timberlake hielp te producen.



 

03-10-2009 om 17:03 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
02-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama zorgde voor comeback van kleine hak

Michelle Obama zorgde voor comeback van kleine hak


De schoenen van Michelle Obama (links) en Carla Bruni (rechts).


Heel wat dingen die ooit als de grootste modeblunder bestempeld werden, zijn nu terug trendy. Denk maar aan de legging, glitters en fluokleurtjes. Nu kunnen we de kleine hak daar ook aan toevoegen. Vooral Michelle Obama zorgde voor deze comeback.







Catwalk

Hoewel de torenhoge hakken nog steeds overal zichtbaar blijven, zagen we ook bescheiden hakjes op de catwalk in Milaan bij Marni en Missoni. Volgens mode-experts zorgde Michelle Obama voor deze trend. Veel moderedactrices merkten dat ze een zwak heeft voor schoenen met een klein hakje. De reden is waarschijnlijk eerder het respect voor haar man dan schoonheid. Met een bescheiden hakje ziet ze er namelijk toch chique en vrouwelijk uit, maar zorgt ervoor dat ze niet boven manlief uit torent. Iets waar steeds meer vrouwen, als Carla Bruni en Katie Holmes, rekening mee moeten houden. (br.hln)



02-10-2009 om 15:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo krijg je de kont van Tyra Banks

Zo krijg je de kont van Tyra Banks





Nu geeft ook Tyra Banks vrouwen lifestyletips, het ex-topmodel lanceerde namelijk haar eigen beautywebsite. Ze onthult er haar echte kapsel zonder extensions en het geheim waarmee ze kilo's kwijtraakte. 

Vrouwen helpen
Via een eigen website je beautygeheimen onthullen, het wordt een trendy bij celebs. Naast Gwyneth Paltrow, waagt ook Tyra Banks zich hier aan. Ze geeft niet alleen tips, de presentatrice van America's Next Top Model wil dat haar website een plek wordt waar vrouwen elkaar helpen. Je kunt er ook een vraag aan het ex-model stellen.






Cellulitis
De onderwerpen van deze maand zijn oefeningen om een stevige kont te krijgen, het model besloot namelijk te vermageren nadat ze twee jaar geleden door de pers werd aangevallen vanwege cellulitis. Ze neemt het ook op voor kleine vrouwen, zij moeten ook model kunnen worden volgens Tyra. (br.hln)



02-10-2009 om 15:10 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
01-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham ontwerpt chique sportkledij voor Adidas

David Beckham ontwerpt chique sportkledij voor Adidas





Het is duidelijk dat de modecarrière van Posh manlief David Beckham inspireerde. De voetballer stelde namelijk gisterenavond een kledingcollectie voor die hij ontwierp in opdracht van sportmerk Adidas. Het zijn casual stukken met een tikje glamour geworden.

Kasjmier en zijde
De collectie van David in samenwerking met ontwerper J. Bond bevat jasjes, shirts en schoenen, maar ook ondergoed en accessoires. In tegenstelling tot wat je verwacht van een sportmerk werkte hij met luxueuze materialen als kasjmier en zijde.







Rode loper
Gisterenavond daagde het designerkoppel Victoria en David samen op voor de lancering van de collectie in Los Angeles. De voetballer koos voor een outfit uit zijn eigen lijn, Posh droeg voor de verandering geen jurk van eigen makelij, maar eentje van William Tempest. De lijn is vanaf vandaag te koop bij Adidas.



01-10-2009 om 18:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kledij van 3-jarige Suri Cruise is meer dan 2 miljoen waard

Kledij van 3-jarige Suri Cruise is meer dan 2 miljoen waard





Het is geen geheim dat Tom Cruise en Katie Holmes hun dochtertje rot verwennen. Vorige week nog verscheen de driejarige kleuter in hoge hakken en handtas op straat. Nu blijkt dat haar kleerkast al meer dan 2 miljoen euro waard is.






Beste geklede kleuter
In de kleerkast van Suri Cruise hangen alle merken waar een fashionista van droomt: jurken van Cavalli en schoenen van Louboutin. Het meisje werd officieel tot de best geklede kleuter gekroond. "De outfits van Suri Cruise worden heel zorgvuldig uitgekozen, het komt zelden voor dat ze twee keer hetzelfde draagt."



01-10-2009 om 10:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.25 onmisbare stukken in je wintergarderobe

25 onmisbare stukken in je wintergarderobe





25 kledingstukken en accessoires: meer heb je niet nodig om een degelijke, basis wintergarderobe uit te bouwen.



1) De perfecte zwarte rok voor het werk
Een kokerrok, een recht model of een A-lijn: dat doet er niet toe. Zolang hij jou flatteert en hij bij alles past is het goed.







2) Een cocktailjurk
Het geluk van een goede cocktailjurk is dat het zowel past voor een formele als voor een semi-formele gebeurtenis. De accessoires bepalen in dit geval de uitstraling. Wie jong en/of slank is, kan opteren voor een jurk met pailletjes. Kies in geen geval iets met een print, tenzij de stof en de snit zodanig is dat het niet kan verward worden met een zomerjurkje.


3) Een goed broekpak
Bespaar geen geld op je pak, want het moet goed zitten én flatteren. De stof voor deze winter is fluweel, maar dat kan niet iedereen dragen. Draag er vrouwelijke schoenen onder, vermijd te lage schoenen of plateauzolen.







4) Een winterjas
Logisch, maar toch 'vergeten' veel vrouwen te investeren in een echt warme winterjas. Grote kragen zijn nog steeds in en vermijd iets dat te vormeloos is.

5) Een militaire jas
Een tweede jas in militaire stijl, het hipste dit seizoen, komt van pas voor meer casual gelegenheden.








6) Grote, rechte tas
Een grote, rechte tas met grote handtas met grote handvaten waar die avondboodschappen ook in passen.







7) Een clutch
Voor de glamoureuze events of een avondje uit: trakteer jezelf op een clutch. Less is more: bankkaart, één sleutel, je gsm en één zakdoekje: meer heb je niet nodig toch?


8) Enkellaarsjes
Vorige winter al een grote hit, en duidelijk 'here to stay'. Ze passen onder korte rokjes, skinny jeans en leggings en zijn een perfect schoeisel voor het tussenseizoen: dicht, zodat je tenen niet bevriezen maar ook laag genoeg zodat je je benen nog kan tonen.


9) Een glam-rok
Ter afwisseling van een cocktailjurkje: de glam-rok. In kokervorm (mét hoge hakken) en glinsterdraad of lovertjes: dat mag. Draag het chique met een satijnen hemdje (hooggesloten met strik) of maak het minder chique door een eenvoudig shirtje of truitje te dragen.









10) Een kasjmier sweater
Kasjmier kan duur maar ook relatief goedkoop. Kies voor een simpel truitje met een V-nek, en je draagt het jarenlang.


11) De perfecte jeans
Investeer geld en (een beetje) geld in jouw perfecte jeans, en je hebt er jaren plezier van. De Boyfriend en skinny jeans doen het nog steeds erg goed.







12) Ouderwetse schoenen
Nieuwe ouderwetse schoenen, welteverstaan. Deze lederen schoenen worden vaak gemaakt in twee kleuren en met een patroontje in het leer. Ze bestaan in mannen- en vrouwenversie, en die laatste moet een hoge hak hebben. Perfect onder een smalle broek of een kokerrok als je de strenge leerkracht-look niet schuwt.

13) Tweed jurk
Een eenvoudige tweed-jurk voor al je professionele en semi-formele geledenheden. Samen met de clutch en de ouderwetse schoenen (en een paar goede panty's) een killer-combinatie.

14) Grote halsketting
Een opvallende halsketting maakt elke eenvoudige outfit meteen wat glamoureuzer. Kan supergoedkoop voor superveel effect.

15) Sexy ondergoed
Ieder zijn stijl, maar kies ondergoed dat goed zit, dat past en waarin je je goed voelt. Aarzel niet om je lingerie regelmatig te updaten met nieuw ondergoed of een nieuwe beha.

16) Sokken die over de knie komen
Vermijd de 'porno-schoolmeisjes'-look door ze te dragen met ballerina's of platte schoenen.

17) Riem voor overdag
Kies een dunne, weinig opvallende riem om je outfit overdag mee af te werken.








18) Riem voor 's avonds
Je avondkledij vraagt iets meer glam, dus deze dunne riem mag ook iets meer opvallen (én glitteren).

19) Tweed shorts
Het is dé hit deze herfst: een paar tweed of wollen shorts, gedragen over licht glanzende nylons. Koop ze niet te strak om ongemak te vermijden. Kan gecombineerd worden met platte schoenen of schoenen met een hak, afhankelijk van het effect dat je wil bereiken. Te vermijden op de werkvloer.







20) 'Pofschouders'
Hemdjes, jurkjes, blazers en T-shirts met een pofmouwtje of iets extra aan de schouders: je kan niet zonder dit seizoen.


21) Iets met kant
De kant-trend is liefst zwart en onderdeel van een groter geheel (bijvoorbeeld: kanten mouwtjes aan een zwart jurkje).


22) Band-T-shirt
Heerlijk voor een casual dag: een tof T-shirt. Dit seizoen zijn afgewassen shirts met bandprints heel in (kijk uit voor de Beatles!). Te combineren met een jeans en sneakers, om boodschappen te gaan doen of vriendinnen thuis te ontvangen.


23) Hemdjes
Hemdjes, met ruffels, hooggesloten en in poederkleuren, scoren goed op de werkvloer. Een glanzende stof (eventueel in wrap) past beter voor een avondje uit. Past zowel op een geklede broek, als op een kokerrok als op een goede jeans.


24) Lederen vest
Een korte lederen vest beschermt tegen de regen, geeft jou een stoere look en pimpt je jeans. Voor een dagje in de stad.


25) Een valse bontwrap
Lang voor echt chichi-madammen, maar de bontwrap maakt zijn rentrée. Kies voor vals bont, samen te binden met lintjes en versla de kou in je avondjurk.









30-09-2009 om 16:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Transparantie troef op catwalk in Milaan


Transparantie troef op catwalk in Milaan


Kristina Ti.


Als je kijkt naar wat er op de catwalk in Milaan verscheen, dan lopen we volgende lente allemaal rond in kanten shortjes die eerder op slipjes lijken, transparante blouses, lange doorkijkjurken en korsetten.



Prada.
Prada.


Echte wereld?
Elke designer op de Fashion Week in Milaan liet veel vlees zien. Bij Prada zagen we ultrakorte shorts, soms droegen modellen hier een transparant jurkje over, soms liepen ze er zo mee rond. Zelfs de schoenen en handtassen waren hier transparant. Bij Jil Sander zagen we stof, gebruikt voor jurken, dat eerder op een visnet leek en Versace toonde galakledij met gaten op sexy plaatsen. Karl Lagerfeld tekende transparante jurkjes die eerder leken op nachtjaponnen en kamerjassen dan avondkledij. De moderedactrices die dit allemaal op de eerste rijen mochten aanschouwen, fronsten de wenkbrauwen bij de vraag hoe ze deze trend kunnen vertalen naar de echte wereld. Want zie jij je al lunchen met collega's in een transparante blouse en kanten hotpants?




Karl Lagerfeld voor Fendi.
Karl Lagerfeld voor Fendi.


Draagbaarder maken
Maar volgens styliste Yasmin Sewell moeten vrouwen zich geen zorgen maken. "Transparante kledij wordt om de zoveel jaren terug trendy. Het is makkelijker te dragen dan je denkt. Als je een schouder of arm transparant laat is dat al erg sexy en je kunt met laagjes werken. Het wordt zeker en vast een trend bij de gewone vrouw." Als deze stukken in de winkel terechtkomen zullen ze wel huidkleurige voeringen hebben om het draagbaarder te maken. Maar verwacht je komende lente aan kledij met gaten en topjes waar je je beha door zult zien. Het voordeel hiervan is dat je het makkelijk kan dragen: het enige wat je nodige hebt is fatsoenlijke en mooie lingerie en lef, veel lef. (br.nina)



30-09-2009 om 11:31 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modellen schitteren als pin-ups

Modellen schitteren als pin-ups

Om de clip te bekijken klik op de foto





De nieuwste zwem-en strandmode maakt een vast onderdeel uit van de modeweken. Dit jaar toverde het merk Pin-Up stars zijn modellen ook echt om tot lustobjecten.

Deze bikini's zijn waarschijnlijk niet erg geschikt voor een dagje aan de Noordzee, en ook in je plaatselijke zwembad zouden we de hebbedingen niet meteen aantrekken. Het modemerk Pin-Up stars nam zijn naam dit jaar wel erg letterlijk en creëerde een erg blote zwemlijn.

Bekijk de beelden op het filmpje door op de foto te klikken



29-09-2009 om 12:12 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Draagt iedereen komende lente het 'luierbroekje'?

Draagt iedereen komende lente het 'luierbroekje'?


Prada.



Gespot op de catwalk voor de lente van 2010 bij tal van ontwerpers: het korte shortje dat erg lijkt op een luier. We zagen ze bij Alexander Wang, Vivienne Westwood, Prada en Marc Jacobs voor vrouwen, designer Steven Cox bij Duckie Brown maakte zelfs een versie voor mannen.








Wraak?

Wagen designers zich aan dit bizarre en onflatterende kledingstuk omdat het een stapje verder is dan de harembroek? Daarbij lijkt het ook net alsof er ongewenste dingen rondzwerven aan je kruis, het luierbroekje kan daar dus een zomerversie van worden. Of is het de wraak van de designers omdat ze met de crisis minder verkopen en zo vrouwen belachelijk willen maken?



Vivienne Westwood.
Vivienne Westwood.


Perfecte figuur
De vraag is natuurlijk of we komende zomer nu allemaal met deze ultrakorte shortjes de straat op moeten om trendy te zijn. Slechts enkele vrouwen hebben de juiste kont en de perfecte benen zodat dit kledingstuk hun figuur flatteert, daarom geloven weinigen dat vrouwen dit zullen dragen. Modecritici dachten echter wel op voorhand dat de harembroek ook niet zou aanslaan.



Duckie Brown.





29-09-2009 om 12:06 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
28-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy cowgirls bij Dolce&Gabbana


Sexy cowgirls bij Dolce&Gabbana



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/DolceGabbana.jpg?t=1253900863




Als het van D&G afhangt, duiken stoere cowgirls terug in het straatbeeld op volgende zomer. Zwierige rokjes, ingesnoerde bustiers en cowboyboots maken het mooie weer. Enkel de cowboyhoed laten we thuis.




http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/DolceGabbana-3.jpg?t=1253901029




http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/DolceGabbana-2.jpg?t=1253900914



28-09-2009 om 13:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milk Inc uit de bol met Le Coq Sportif


Milk Inc uit de bol met Le Coq Sportif


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Milk-Inc.jpg?t=1253967381



Voor de jongste reclamecampagne van Le Coq Sportif strikte
het Franse merk Regi en Linda van Milk Inc.

Fotograaf Wim van de Genachte toverde zijn studio om in een
klein sportpaleisje met uiteraard hoofdtelefoon, micro en discobal binnen handbereik. De beide Milk Inc'ers lieten het zich welgevallen. Glitter en glamour in combinatie met sportieve basics: helemaal in lijn met de nieuwe wintercollectie van Le Coq Sportif én met de stijl van Regi en Linda. Handjes in de lucht, pootjes op de catwalk...


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Milk-Inc2.jpg?t=1253967504


Drie collecties

De samenwerking tussen Le Coq Sportif en Milk inc zal nog
even voortduren. Er werd immers een contract getekend voor
drie seizoenen (winter 2009 en zomer en winter 2010). (br.nina)




27-09-2009 om 13:20 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
26-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Armani brengt de jaren '80 terug

Armani brengt de jaren '80 terug



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Armani3.jpg?t=1253897910



Giorgio Armani springt mee op de kar van de 80s revival, zo blijkt uit zijn modeshow tijdens de modeweek in Milaan.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Armani1.jpg?t=1253898240



Brede schouders, broeken met een hoge taille, grote riemen: het doet allemaal denken aan de zo vaak verfoeide jaren '80.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Armani2.jpg?t=1253898188



Wat meer is: de collectie bestond bijna volledig uit twee kleuren: koningsblauw en fuschiarood met hier en daar nog wat lichtblauw en zwart. Een topje uit mosgroen (en met laagjes franje) leek wel verloren gelopen.



http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Armani5.jpg?t=1253898361




http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/Armani4.jpg?t=1253898296





26-09-2009 om 10:52 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
25-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk wil waarschuwing op bewerkte foto's modellen


Frankrijk wil waarschuwing op bewerkte foto's modellen


http://i617.photobucket.com/albums/tt259/fashion_news/bewerkte-foto.jpg?t=1253893366



Franse volksvertegenwoordigers hebben een wetsvoorstel ingediend dat een waarschuwing zou verplichten bij foto's en advertenties die bijgewerkt zijn om modellen er mooier te laten uitzien. Dat meldt de Telegraaf.

Met de waarschuwing 'digitaal gemanipuleerd om het beeld van het menselijk lichaam te veranderen' willen de politici de volksgezondheid bevorderen en consumenten beschermen. Het ontbreken van een dergelijke waarschuwing zou een boete moeten opleveren van 37.500 euro.

De wetswijziging is niet alleen bedoeld voor foto's in kranten en tijdschriften, maar ook voor foto's op verpakkingen, in politieke campagnes en kunstfoto's. (br.hln)



25-09-2009 om 18:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera is geobsedeerd door de kleur rood


Christina Aguilera is geobsedeerd door de kleur rood


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/christina-aguilera.jpg?t=1253883333


Alles dat rood is, trekt de aandacht van zangeres Christina Aguilera. Ze gebruikt de kleur dan ook om een zeker niveau van 'Hollywood glamour' te bereiken.

Rood = sexy
"Rood is sexy. De zwoele rode lipstick, spannende rode jurkjes, opvallende rode stiletto's of een glamoureuze, rode avondjurk: het is  de kleur dat de kledij naar een extra niveau tilt. Het is een sensuele en vrouwelijke kleur, dat zelfvertrouwen combineert met klassieke Hollywood glamour", vertelt de platinablonde zangeres aan het tijdschrift Heat.

"Vrouwen die willen experimenteren met rood, starten het best door details in hun kledij rood te maken zoals rode nagels of rode lippen. Snel zal het een kleur worden waar je niet zonder kan leven."

Lippen, mascara, parfum
"Ik heb altijd gehouden van rode lippen. In combinatie met zwarte mascara is het helemaal wauw. Maar wat je look écht afmaakt, is een vleugje parfum, voor welke gelegenheid dan ook. Rode loper, dinner of naar bed gaan: het maakt niet uit."

Niet echt verwonderlijk dat Aguilera parfums promoot als je weet dat ze net haar derde parfum ('Christina Aguilera by night') heeft uitgebracht.

Mannen
Overigens heeft Christina wel gelijk om rood als dominante kleur te kiezen. Rood is een kleur gedragen door winners, en mannen zijn dol op vrouwen in rode jurkjes of rode schoenen. En niet te vergeten: volle, rode lippen wijzen op vruchtbaarheid bij de vrouw.




25-09-2009 om 17:23 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kiest Carrie Bradshaw voor ecoschoenen?

Kiest Carrie Bradshaw voor ecoschoenen?


(Foto: Swedish Hasbeens)



In de nieuwste Sex and the city-film zal hoofdpersonage Carrie niet altijd haar geliefde Manolo Blahniks dragen. De schoenenverslaafde schrijfster draagt in de nieuwste film ook ecovriendelijke schoenen van het merk Swedish Hasbeens. Dat meldt de nieuwssite nu.nl.






Twijfel
Maar is dat wel zo? Analyse van de gelekte foto's van op de filmset in New York toont dat actrice Sarah Jessica Parker die schoenen draagt tijdens wat lijkt op een repititie.

Ze draagt ook een bleke jeans en een grijs topje en is voortdurend omringd door productieassistentes. In scènes waar géén crew is te zien draagt de actrice wel dezelfde broek, maar een ander hemdje én stiletto's. De vraag is dus eigenlijk of Sarah Jessica Parker die schoenen draagt, of het personage Carrie.






Geloof
Bij Swedish Hasbeens geloven ze er alvast in. "Carrie heeft zowel het schoenenmerk Manolo Blahnik als Ugg Boots gemaakt tot wat ze nu zijn", reageert ontwerpster Emily Blixt. "En ook de Cosmopolitan-cocktail dankt aan haar zijn bekendheid. Dat Carrie nu hetzelfde doet voor onze ecoschoen is fantastisch."

Leder, hout en rubber
De schoenen van Swedish zijn gemaakt van onbewerkt leder en hebben een houten zool, waar een laagje rubber is op gelijmd. Dat is misschien wel ecovriendelijk, helemaal groen is het zeker niet.





Er wordt immers nog leder gebruikt en ook rubber is niet bepaald een groen product. Het merk kiest zelfs niet voor een soort ecorubber, want ze raden de consument aan om een versleten laagje rubber te laten repareren bij een schoenmaker.

Handleiding
Ook komen de schoenen met een uitgebreide handleiding: zo kan je ze niet dragen in te vochtige omgeving, kunnen ze scheuren of barsten als je tegen iets botst of je de schoen uitdoet zonder het riempje te openen.





Al lijkt de ecovrouw zich daar maar weinig van aan te trekken. Swedish Hasbeens heeft 170 winkels in 14 landen en is na Zweden vooral populair in de VS



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/18/10/2/media_xl_1787747.jpg




25-09-2009 om 13:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slip voor linkshandige mannen voorkomt gênante ongelukjes

Slip voor linkshandige mannen voorkomt gênante ongelukjes





Een Brits ondergoedmerk brengt strakke boxershorts voor linkshandige mannen op de markt. Zo wil het merk voorkomen dat ze gênante ongelukjes hebben bij een toiletbezoek.

Gelijkheid
De nieuwe slips van het ondergoedmerk Hom hebben een horizontale opening vooraan, in plaats van rechts. Verkoper in de Britse keten Debenhams Rob Faucherand: "Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor de gelijkheid van linkshandige mannen. We zien niet in waarom iets waar je geen invloed op hebt moet bepalen wat voor onderbroeken je de rest van je leven draagt."

Sneller verslijten
Ongeveer 10 procent van de mannelijke bevolking is linkshandig. Deze mannen met een veel ingewikkelder manoeuvre uitvoeren bij het plassen dan rechtshandigen, waardoor hun onderbroeken sneller verslijten. "Een horizontale opening lijkt een kleine stap, maar voor heel wat gedupeerden is dit iets waar ze al lang naar uitkijken", aldus Faucherand.



24-09-2009 om 20:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitgemergelde Victoria Beckham zorgt voor opschudding

Uitgemergelde Victoria Beckham zorgt voor opschudding


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/23/695783/uitgemergelde-victoria-beckham-zorgt-voor-opschudding_1_515x0.jpg


De Londense Fashion Week zorgde voor een nieuwe stimulans in het matendebat. Zo stond menig topmodel te kijken van de graatmagere Victoria Beckham en zorgde modeontwerper Mark Fast voor ontsteltenis met zijn dikkere modellen.

Modellen mogen niet meer graatmager zijn, daar lijkt iedereen het over eens. Totdat ontwerpers ervoor kiezen dikkere modellen op de catwalk te sturen. Modejournaliste Erika Kurihara wist niet wat ze zag tijdens de modeshow van Mark Fast en begon luidkeels te protesteren toen de modellen met normale maten de catwalk op flaneerden. Kurihara maakte zo'n commotie dat ze uiteindelijk moest worden buitengezet door security. Achteraf verklaarde ze haar daden: "Ik heb geen probleem met zwaardere vrouwen, ik vond enkel dat ze niet het juiste loopje hadden voor de catwalk."

Consternatie was er ook toen Victoria Beckham volledig uitgemergeld verscheen op een feestje van het modeblad Vogue. Zelfs topmodellen Claudia Schiffer, Naomi Campbell en de magere ontwerpster Stella McCartney reageerden vol afschuw.

In Londen startte er deze week bovendien een campagne op om modellen met een verschillende grootte, gewicht en leeftijd te promoten.



24-09-2009 om 12:00 geschreven door fashionista


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!