Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

16-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonheidssalon maakt waxen van schaamhaar leuk

Schoonheidssalon maakt waxen van schaamhaar leuk





Met grappige namen, pijnloze wax, make-up en kristallen voor de schaamstreek wil een Koreaanse keten van schoonheidssalons het ontharen van de bikinilijn leuk maken. Nu het bedrijf ook uitbreidde naar de Verenigde Staten, is het er echte een hype.


Totaalbeleving
De keten 'Strip and Browhaus' wil van waxen een totaalbelevenis maken, meldt nu.nl. "Mensen kijken op tegen een waxbeurt omdat het pijnlijk is, televisieseries en films zorgen al helemaal voor een slecht imago. Maar 'Strip en Browhaus' maakt het leuk", aldus een vertegenwoordiger van het bedrijf. "Alle behandelingen bij ons gebeuren pijnloos en hygiënisch."


Make-up

De schoonheidsspecialisten heten er 'Striperellas' of 'Brow Architects'. De wax kreeg de naam 'White Chocolate Vanilla' en zou een kalmerend effect hebben, waardoor je haast geen pijn voelt. De specialisten zijn er in getraind om mooie figuurtjes te maken en geven ook aan mannen behandelingen. Wil je de schaamstreek voor een speciale gelegenheid versieren, dan kun je make-up of Swarovski-kristallen laten aanbrengen. In sommige salons zijn de kamers zo ontworpen dat je een gezellig praatje met je buurvrouw kan slaan terwijl je onthaard wordt. Binnenkort openen de eerste filialen in New York en Londen.




16-09-2009 om 12:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achter de schermen bij de New York Fashion Week

Achter de schermen bij de New York Fashion Week

Op de foto drukken om het filmpje te bekijken






De modeweken wekken bij velen verbazing op. Prachtige collecties, verbluffende make-up en een opzwependheid waar menigeen jaloers op is. Maar wat speelt er eigenlijk achter de schermen?

Wij verzamelden de leukste foto's van achter de schermen bij de New York Fashion Week. Modellen zonder make-up nog naarstig op zoek naar de juiste outfits, ontwerpers die door het dolle heen zijn. Je ziet het allemaal!




15-09-2009 om 00:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
14-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan wordt artistiek adviseur voor modehuis Ungaro


Lindsay Lohan wordt artistiek adviseur voor modehuis Ungaro


http://img22.imageshack.us/img22/3912/lindsaylohanb.jpg


Het Franse modehuis Ungaro heeft door de jaren heen een ongekende kwaliteitsreputatie opgebouwd. Velen fronsten dan ook de wenkbrauwen toen het modemerk aankondigde Lindsay Lohan als artistiek adviseur in huis te halen.

"Lohan is een superconsument en superconsumenten hebben goede ideeën om bij te dragen aan de uitwerking van de collectie. Het merk krijgt een elektroshock", vertelt directeur Mouni Moufarrige.

Ungaro vindt het moeilijk om een jong publiek aan te spreken en hoopt met Lohan de juiste vrouw in huis te hebben gehaald voor een jeugdig imago aan te meten. "Ik denk dat zij ons een nieuwe zichtbaarheid zal geven. Ik hoop dat deze aanwinst het merk zal verjongen. Ungaro is altijd fantastisch geweest. Maar zoals vele bekende labels is het samen met zijn designers oud geworden en heeft het een facelift nodig", besluit Moufarrige. (br.she)



14-09-2009 om 16:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom steeds meer trendy vrouwen fietsen


Waarom steeds meer trendy vrouwen fietsen






Tegenwoordig is de fiets het meest trendy accessoire. We geven je de beste en natuurlijk meest fashionable redenen om je auto te laten staan en voor het stalen ros te kiezen.

Mooie voorbeelden
Tal van trendy, elegante vrouwen als Elle Macpherson, Uma Thurman, Kate Hudson en Agyness Deyn bewijzen dat je er glamoureus kan uitzien tijdens het fietsen. Nog steeds niet overtuigd? Tal van blogs als copenhagencyclechic.com bewijzen dat steeds meer fashionista's naar een tweewieler grijpen.




Elle Macpherson op de fiets.
Elle Macpherson op de fiets.



Mooie fietsen
De tijd van de lelijke fietsen is voorgoed voorbij. Verschillende modemerken als Hermes en Chanel ontwierpen een stalen ros. Wil je een goedkoper exemplaar dan is de Danneborg Velorbis iets voor jou. Denk aan de oude Hollandse retrofietsen, met trendy mandje, waar je je it-handtas of hondje in kwijt kan.


Vriendschap
In Groot-Brittannië is het aantal fietsgroepen de afgelopen vier jaar razendsnel gestegen. De ideale manier om nieuwe vrienden te leren kennen. Verder is er ook veel solidariteit onder fietsers in steden, ze lachen naar elkaar als ze wachten aan een rood licht.


Accessoires
Je kunt de coolste accessoires kopen voor fietsen. Denk aan kleurrijke fietstassen of een funky bel. Er bestaan zelfs trendy mutsjes waarvan je niet eens ziet dat het eigenlijk een fietshelm is.




Fietshelm vermomd als trendy hoedje te koop bij Cyclechic.co.uk.
Fietshelm vermomd als trendy hoedje te koop bij Cyclechic.co.uk.



Milieuvriendelijk
Het verlaagt niet alleen je ecologische voetafdruk, het is ook goedkoper en je moet geen rekening meer houden met tijdsschema's van bussen en treinen. Je vertrekt wanneer je wil. Sommige bedrijven geven een fietsvergoeding. Als je op een redelijke afstand van het werk woont, kan dat snel aandikken tot een aanzienlijk bedrag.



Danneborg Velorbis

Danneborg Velorbis



Sport
Het is een ideale manier om meer te bewegen. Fietsen heeft als voordeel dat het vermoeiend is, maar je spieren niet te erg onder druk zet. Je verbrandt er 500 calorieën mee in een halfuur.



14-09-2009 om 15:09 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
13-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De modekleuren deze winter


De modekleuren deze winter






De herfst- en wintercollectie bestaat traditioneel uit veel zwart. Al lijkt het dit jaar nog een tikje erger, en wordt zwart steeds vaker met zwart en zwart gecombineerd. Betekent dat dat je géén kleur mag of kan dragen? Gelukkig niet! Want ook deze kleuren zullen het dit najaar heel goed doen:

1) Blauw/paarstinten

Lila, blauwpaars en grijsblauw: ingetogen, bescheiden, koele kleuren die je in z'n geheel kan dragen of kan combineren met zwart.




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/5/11/4/media_xl_1459699.jpg



2) Warme kleuren

Baksteenrood, framboosrood en goudbruin kan ook dit seizoen, maar dan niet de felle versies die pijn doen aan je ogen. Ook hier wordt voor een mattere, bescheidenere uitstraling geopteerd.

3) Pasteltinten

Dit is een blijver: poederroze, grijspaars, zandtinten, liefst in preutse ontwerpen.









4) Het buitenbeentje

Appelblauwzeegroen: ook een koel kleur, maar toch net iets minder ingetogen dan de blauwe en paarse tinten.





13-09-2009 om 11:50 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marlies Dekkers adviseert dames met borstkanker


Marlies Dekkers adviseert dames met borstkanker





Een juiste beha vinden na een ingrijpende ziekte als borstkanker is geen makkelijke opdracht. Lingeriespecialiste Marlies Dekkers wil deze vrouwen helpen bij de zoektocht naar hun juiste beha en organiseert speciale pasavonden tijdens de borstkankermaand.

Succes
Marlies krijgt al jaren de vraag om speciaal voor borstkankerpatiënten iets te ontwerpen. Geen evidente opdracht omdat het moeilijk is voor elke vrouw speciale lingerie te ontwerpen. De ontwerpster lanceerde daarom de idee om speciale pasavonden te organiseren. Daarbij zou ze de dames helpen bij het zoeken naar de juiste lingerie uit de bestaande collectie. Samen met dokter Klinkenbijl, chirurg-oncoloog van het Medisch Centrum Amsterdam, zette ze de activiteit op en dat bleek een schot in de roos.

Navolging
Wegens groot succes krijgt het initiatief in heel wat boetieks van Marlies Dekkers een staartje. In de maand oktober worden tal van deze pasavonden georganiseerd. Ook personeel wordt opgeleid om de dames beter te adviseren. Meer info: www.marliesdekkers.com




12-09-2009 om 15:41 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
11-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chinese kledingsponsor Yanina straks ook in Belgische winkels


Chinese kledingsponsor Yanina straks ook in Belgische winkels





De samenwerking tussen kledingsponsor Erke en Yanina Wickmayer is een schot in de roos. Net voor de US Open sloot de Belgische tennisster een contract af met het Chinese sportmerk. Dat werpt meteen vruchten af.

"We waren op zoek naar jong opkomend tennistalent en zo kwamen we bij Yanina uit", zegt Ann Ramaekers, PR-verantwoordelijke bij Erke in De Morgen en Het Laatste Nieuws.

"Erke is Chinees voor 'Jij overwint' en Yanina vertegenwoordigt perfect onze waarden met haar mentale kracht en doorzettingsvermogen." Dat Wickmayer al meteen hoge toppen scheert op de US Open is mooi meegenomen voor Erke.



11-09-2009 om 18:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrie aapt Madonna na

Carrie aapt Madonna na





Er was al geen ontkomen aan de revival van de jaren '80, maar met de tweede Sex and the City film wordt de trend gegarandeerd een hit. De tweede film bevat veel flashbacks naar de jaren '80 en de sterren van de film worden dan ook uitbundig uitgedost in de mode van toen.

Madonnakloon
Hoofdpersonage Carrie is al in twee outfits gezien: één casual outfit, met gebleekte jeans, een losse trui met brede hals en gecrepeerd, geblondeerd haar. Een tweede look deed hard aan Madonna denken. Heel punk, met zwarte kant, massa's kettingen én een grote strik in het haar. Die strik doet ook denken aan de moderne trend van de 'konijnenoren'.

Slang en luipaard
'Samantha' (Kim Catrall) zag er stoer en wild uit met rode enkellaarsjes, krullen in het haar, jeansvest, t-shirt met luipaardprint en een legging van slangenhuid. Zelfs de walkman was ons niet ontgaan.

De make-overs voor Miranda en Charlotte waren minder ingrijpend. Advocate Miranda zag er toen al heel 'professioneel' uit, in een korte bob en groen mantelpak. Charlotte kreeg de 'country club'-look aangemeten: sportief chic en héél Amerikaans.

Zelfs wie nog een kleuter was in de jaren '80 herkent deze stijlen met een glimlach op het gezicht... wie toen nog niet geboren was: ja, zo liepen mensen toen echt over straat!

High fashion
Maar Sex and the City vergeet ook het modieuze element niet. Alle scènes in het 'nu' zijn in designerkledij en killerstiletto's. Daar horen ook wel eens dure juwelen bij, zoals een halsketting van 198.200 dollar of 136.000 euro. Het tijdschrift US Magazine merkte op 'dat de ketting meer kost dan het mediaan-huis in de Verenigde Staten (180.100 dollar of 124.000 euro).

Opgelet: spoilers!
Ondertussen zijn ook al (enkele van?) de verhaallijnen uitgelekt: Samantha wil kinderen krijgen en start met een hormonenkuur. Carrie en Big worden getroffen door de kredietcrisis en verliezen hun huis. In tegenstelling tot berichten van enkele maanden terug gaan ze niet in Londen wonen, maar ze blijven in New York. Charlotte denkt dat haar man haar bedriegt en vlucht weg met hun twee dochters en Miranda start een restaurant met Steve nadat ze als advocate uitgeroyeerd werd.




11-09-2009 om 00:09 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
10-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan "artistiek raadgeefster" bij modehuis Ungaro


Lindsay Lohan "artistiek raadgeefster" bij modehuis Ungaro





Lindsay Lohan is benoemd tot artistiek raadgeefster bij Emanuel Ungaro. Dat heeft het modehuis bekendgemaakt. Lindsay Lohan zal samenwerken met de nieuwe styliste Estrella Archs. Zij verving Esteban Coratzar, die het bedrijf eind juli verliet. Lohan en Archs zullen hun samenwerking aftrappen met de Lente-Zomercollectie 2010, die op 4 oktober in de omgeving van Parijs voorgesteld zal worden.
 
De samenwerking tussen een ontwerpster en een "koopster" staat voor "een breuk met het gevestigde kader binnen de modewereld", onderstreept Ungaro. Het bedrijf dat toebehoort aan een Amerikaans investeringsfonds kent een komen en gaan van ontwerpers sinds het vertrek van Emanuel Ungaro zelf in 2005. Lindsay Lohan, van wie de perikelen met het gerecht vaak haar acteercarrière overschaduwen, is een favoriet doelwit van de paparazzi.




10-09-2009 om 16:35 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 30 jaar mode gebald in 1 tentoonstelling


30 jaar mode gebald in 1 tentoonstelling


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/09/670379/30-jaar-mode-gebald-in-1-tentoonstelling_7_235x280.jpg



Dertig jaar, zo lang is make-upartiest Tyen al actief bij het beautymerk Dior. Om deze verjaardag extra in de kijker te zetten organiseert Dior op 29 en 30 september een unieke overzichtscollectie in het Palais de Tokyo in Parijs.

Wie deze nazomer afzakt naar de Parijse modeweek heeft er nu gegarandeerd een stop bij. In het Palais de Tokyo presenteert de huidige directeur make-upcreatie Tyen namelijk de mooiste foto's van 30 jaar make-upgeschiedenis. Naomi Campbell, Linda Evangelista, Helena Christensen, Tatjana Patitz, Christie Turlington, Milla Jovovich, Iman, Carla Bruni, Marcus Schenkenberg, Greg Hansen en Monica Bellucci zijn maar enkele van de grote namen die zich overgaven aan Tyen zijn make-upborstel.

Tyen, 30 Years of creation, Palais de Tokyo, Parijs, 29 & 30 september 2009. Inkom gratis.



10-09-2009 om 11:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
09-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben jij klaar voor de hakken van 15 centimeter?


Ben jij klaar voor de hakken van 15 centimeter?





Blijkbaar is Vogue de voeling met (of de invloed op?) de modewereld verloren. Het modeblad schreeuwde afgelopen zomer nog uit dat hakken uit waren en dat iedereen weer zonder hak de straat ging opdurven.

Niets blijkt minder waar: de winterschoenencollecties barsten van de hakken, celebrities blijven poseren in de meest onmogelijke schoenen en zelfs de tweede Sex and the city-film toont duidelijk dat de hoge hak een blijver is. De nieuwste trend in schoenenland? Hakken van 15 centimeter! Ben jij er klaar voor?



  

 



Celebs
Voor celebs als Victoria Beckham en Cheryl Cole is een hak van 15 centimeter dagelijkse kost. Ze gaan er in shoppen, ze dragen ze om uit te gaan of zelfs om de kinderen van school af te halen. Nu vinden deze superhoge hakken ook hun weg naar de 'betaalbare' schoenenwinkels.

Te hoog?
Het Londense Debenhams lanceert deze week de haar Goldie-schoenen. In zwarte of goude glitters met een hak van 15 centimeter en een kleine plateauzool rondwandelen: dat wordt van vrouwen verwacht. Deze extreem hoge hak was zelfs voor veel schoenenproducenten gewoon te hoog. Zo hoog dat ze geen schoenen met zo'n hak wilden produceren.

Obsessie
Maar daar lijkt nu dus verandering in te komen, onder druk van de sterren en hun obsessie voor torenhoge hakken van topdesigners als Christian Louboutin, Yves Saint Laurent en Jimmy Choo. Bij hun fans horen onder meer Sarah Jessica Parker, Victoria Beckham, Kate Moss en Dannii Minogue.

Veel schoenenmerken gaan al voor hakken van meer dan tien centimeter, en dat is deze winter niet anders. De trend is 'hoe hoger, hoe beter' en schoenenexperts zien dat niet gauw veranderen.

Gewone vrouwen volgen
Steeds meer vrouwen volgen de hoge hakken-trend, ook al zijn er maar weinig die altijd een chauffeur hebben klaarstaan en de boodschappen kunnen laten doen door een meid.

Deze vrouwen zijn bereid pijn te lijden zodat ze de hakken kunnen dragen, en de ongemakken tijdens het winkelen of het nemen van de metro erbij te nemen. Ruim één op drie vrouwen vindt het niet belangrijk dat schoenen oncomfortabel zijn, zolang ze mijn in de mode zijn.



   http://www.hln.be/static/FOTO/pe/16/8/3/media_xl_1455378.jpg



Gezond

Maar gezond kunnen we het niet noemen, en de effecten op hun lichaam worden door veel vrouwen onderschat. De tenen worden vaak samengeperst, wat pijn aan de gewrichten of zelfs misvormingen veroorzaakt. Ook knie- en rugklachten komen vaker voor, en de grote it-bag helpt daar niet bij.

Tot slot blijken ook veel vrouwen te kleine schoenen te kopen, die ze vervolgens of niet dragen of wél dragen, met veel pijn tot gevolg.



09-09-2009 om 20:34 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom vrouwen schoenen kopen die niet passen


Waarom vrouwen schoenen kopen die niet passen





Vier op de tien vrouwen geven toe schoenen te kopen in de verkeerde maat, als die er modieus en aantrekkelijk uitzien. Dat blijkt uit een rondvraag, uitgevoerd door een Britse podologenvereniging.

Pijnlijke voeten
Pijnlijke voetjes nemen echte schoenenfashionista's er graag bij. Vinden deze dames een allerschattige schoen die niet geheel past, kopen ze hem evengoed. Liefst 37 procent van de vrouwelijke ondervraagden draagt zelfs uiterst ongemakkelijke exemplaren als ze daarmee geheel naar de mode gekleed zijn. 17 procent van de mannen geeft eveneens toe af en toe naar een verkeerde maat te grijpen.








Problemen
Niet geheel onlogisch, geeft de poll aan dat 80 procent van de dames met voetproblemen kampt. Gebarsten hielen, ingegroeide nagels of likdoorns zijn het gevolg. Vier op tien roept daarbij nooit medische hulp in. Een jammere zaak volgens de vereniging van Podologen, slecht zittende schoenen kunnen je gezondheid ernstig schaden.

Hakken
Hoge hakken zijn risky, maar ook instappers vormen een gevaar omdat de voet naar voor kan geschoven worden en de tenen in een verkrampte positie geraken. Pumps vormen het grootste gevaar, zij geven totaal geen steun aan de voet en zitten vaak te krap. Volgens de podologen dragen velen verkeerde schoenen zonder het te beseffen.



08-09-2009 om 13:52 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Nieuwe creatief directeur Cacharel is een Belg


Nieuwe creatief directeur Cacharel is een Belg


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/05/662140/nieuwe-creatief-directeur-cacharel-is-een-belg_1_515x0.jpg



Cédric Charlier is de nieuwe creatief directeur van het Franse modehuis Cacharel. De Belg stelt op 3 oktober zijn eerste prêt-à-porter-collectie voor.


De 31-jarige Charlier volgde les aan de hogeschool La Cambre in Brussel. Eerder werkte hij al bij Céline en Lanvin.

Cacharel, dat beroemdheid verwierf door zijn 'Liberty'-bloemetjesmotief, lijdt ook onder de economische crisis. Al tientallen werknemers zijn ontslagen. Algemeen directeur Marc Ramanantsoa hoopt vanaf 2011 weer break-even te draaien. (br.she)



08-09-2009 om 00:24 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7 op 10 reageert allergisch op eigen parfum


7 op 10 reageert allergisch op eigen parfum


http://img6.imageshack.us/img6/8717/eigenparfum.jpg



Uit Brits onderzoek blijkt dat 7 op de 10 vrouwen ooit een allergische reactie krijgt van het eigen parfum. Terwijl andere smeerseltjes gewikt en gewogen worden, is het verwonderlijk hoe weinig info er bestaat over de luchtjes waarmee we ons besproeien.
 
Uniek geheim
Die fout ligt niet bij ons. Anders dan de voedings- en cosmeticaindustrie, hoeven parfumhuizen hun gebruikte ingrediënten op de verpakking niet te vermelden. Hiermee hoeven ze de geheime, unieke formule van de geurtjes niet prijs te geven.

Natuurlijke oliën
Die onwetendheid heeft lelijke gevolgen voor de consument, zo blijkt. 74 procent kampt minstens éénmaal per leven met een allergische reactie op minstens één geur. Heil wordt dan gezocht bij de meer alternatieve, organische luchtjes.

Die zijn daarom niet zoveel gezonder. Volgens de Daily Mail doen heel wat producenten aan 'greenwashing'. Daarbij laten ze ons geloven dat het product honderd procent natuurlijk is. Uit testen blijkt dan weer dat deze natuurlijke essentiële oliën met synthetische stoffen worden gemengd.




07-09-2009 om 17:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat je als moeder moet dragen aan de schoolpoort


Wat je als moeder moet dragen aan de schoolpoort





Het schooljaar is terug begonnen. Een spannende tijd voor de kinderen, maar ook voor de moeders die hun kinderen afzetten aan school. Telkens willen ze niet onder doen voor de andere mama's, en zo 'yummy mummy' ('lekkere mama') zijn als mogelijk. Op Britse fora wordt er druk gediscussieerd over wat je mag en kan dragen en wat zeker niet.

Yummy of slummy?
De 'Yummy mummy' gaat per definitie voor net haar, make-up, elegante kleren en hoge hakken. Tegenover hen staat de 'slummy mummy', of de slonzige mama, die zweert bij slobberkleren als een salopet, of een pyjama en slippers.

10 grote no-no's
Wie als moeder aan de schoolpoort enigszins wil meetellen en wil uitgenodigd worden voor rendez-vous met de andere moeders, draagt deze kleren beter niet:

1) Zwangerschapskleren, tenzij je zwanger bent of pas bevallen bent
2) Mannenkleren, vooral sportshirts.
3) Luipaardprint. Zelfs al is het trendy, het geeft je een slecht imago.
4) Trainingspakken.
5) Bomma-schoenen, je weet wel, die met de ergonomische zool.
6) Alles dat met de hand moet worden gewassen.
7) Te strakke kledij
8) Te veel tassen: investeer in enkele goede (grote) tassen.
9) Niet bij elkaar passende sokken.
10) Vuile kleren, maakt niet uit of je de hele dag hebt gepoetst, hebt getuinierd of je baby net een ongelukje heeft gehad.

Deze regels gelden ook voor schooluitjes, het schoolfeest of een sportwedstrijd waar je komt supporteren. Moeders die er (in hun vrije tijd) liefst zo comfortabel mogelijk bijlopen, verlaten best het huis niet tenzij ze zich een waarlijk buitenbeentje willen voelen.

Maar wat draag je dan wel?

1) Stijlvol casual: een hippe broek, met riep en blouse bijvoorbeeld, of een rok met truitje en laarzen.

2) Powerkledij, zoals een mantelpakje. Alles wat je er doet uitzien als een succesvolle zakenvrouw met andere woorden.

3) Yoga- of hippe sportkledij: je toont je sportiviteit en je bezorgdheid om de gezondheid van de kinderen. Uiteraard verschijn je niet rood en bezweet al joggend aan de schoolpoort en je haar is altijd gewassen.

4) Hakken. Tenzij je ballerina's, platte laarzen of sportschoenen draagt, draag je hakken. Hoge, glamoureuze hakken.

5) Sexy lingerie. Normaal is het onzichtbaar, maar áls het zichbaar wordt, sta je tenminste niet met het schaamrood op de kaken.  (br.hln)




07-09-2009 om 13:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Michelle Obama draagt slippers uit Genk


Michelle Obama draagt slippers uit Genk


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/09/04/660946/michelle-obama-draagt-slippers-uit-genk_7_235x280.jpg



De uit Genk afkomstige topontwerper Martin Margiela is hot. Zo is presidentsvrouw Michelle Obama afgelopen week gespot met een schoentje van Margiela aan de voet. En rapper Jay-Z bezingt in zijn nieuwe single het modehuis van de Genkenaar.

De speelse zwarte leren sandaaltjes die de First Lady afgelopen week droeg, komen uit Margielas zomercollectie. Ze laten één kant van de voet bloot en hebben een minihakje. Kostprijs: 400 tot 500 euro.
Jay-Z

Maar niet alleen Michelle Obama brengt ode aan Margiela. Ook rapper Jay-Z is blijkbaar een fan van de Genkanaar. Op zijn nieuwe single ‘Run This Town’ zingt Jay-Z: “And ain’t nobody fresher, I’m in Maison Martin Margiela”.

Maison Martin Margiela verduidelijkt dat de rapper het modehuis bezingt, en niet Margiela als persoon. “We zijn erg geflatteerd”, klinkt het. “Maar we hebben geen idee hoe onze naam in het nummer terecht komt of wat de bedoelingen van Jay-Z zijn.”




06-09-2009 om 12:44 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
05-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blikken handtassen van treklipjes


Blikken handtassen van treklipjes







Treklipjes van blikjes: wat valt daar nu mee aan te vangen? Veel, als je naar de modieuze tassen van Escama Studio kijkt. Met de aluminium treklipjes worden gegeerde tassen gemaakt. In de States is de interesse bijzonder groot. 







Ceintuur

In de grotere modellen zijn 700 tot meer dan 1.600 blikopeners verwerkt. Dit najaar komt Escama Studio uit met vier nieuwe modellen. Ook een ceintuur krijgt een plaats in de collectie.

Kansarme vrouwen
Bewonderenswaardig is dat de tassen gemaakt worden in Braziliaanse coöperaties van kansarme vrouwen in sloppenwijken. Elke tas werd handgemaakt en gesigneerd door de vrouw die het maakt. In de Benelux zijn de tassen verkrijgbaar via MoreThanHop. Prijzen schommelen van 69 euro voor de ceintuur tot maximaal 135 euro voor een tas. (br.hln)




05-09-2009 om 10:49 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
04-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze hakken van 20 centimeter raken de grond niet


Deze hakken van 20 centimeter raken de grond niet





Dat hoge hakken in zijn, dat valt niet te ontkennen. Maar aan alles zijn grenzen, dachten wij toch. Niet dus! Voor een fotoshoot voor Instyle Magazine kreeg actrice Jennifer Connelly hakken van 20 centimeter aan.





Evenwichtig
Big deal? Dat was nog niet alles. De bijhorende plateauzool is zo hoog, dat Connelly niet eens op de hak steunt. Ze wandelt dus 'in de lucht'. De actrice kon duidelijk goed haar evenwicht bewaren op de stelten, want ze poseert zelfs op één been, terwijl het andere been steunt op een schuine plank. Connelly blijft er ogenschijnlijk enorm kalm bij.



Foto: InStyle.
Foto: InStyle.


In dezelfde shoot krijgt Connelly ook de intussen fameuze dijlaarzen rond de benen gesnoerd. Qua fashion statement kan dit wel tellen! (br.hln)




04-09-2009 om 17:46 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte modellen massaal gedumpt door modemerken


"Zwarte modellen massaal gedumpt door modemerken"






"De reclamewereld misbruikt de economische crisis om zwarte modellen niet te moeten gebruiken voor modecampagnes", aldus het topmodel Naomi Campbell. De modewereld wordt volgens haar steeds meer racistisch.


Campagnes
Het 39-jarige zwarte topmodel Naomi Campbell beweert dat grote modebedrijven weigeren niet-blanke vrouwen te gebruiken om hun producten te promoten. "Ik zie geen enkele zwarte vrouw, of andere rassen buiten het blanke, in grote advertentiecampagnes. Vorig jaar was er een speciale uitgave van de Italiaanse Vogue gewijd aan modellen van verschillende rassen. Dat heeft wel wat aandacht gekregen, maar sindsdien is het weer even erg als vroeger. Door de paniek als gevolg van de recessie, durven adverteerders geen gekleurde vrouwen meer in hun campagnes gebruiken. Het is een schande."

Blank boven zwart
Ook mode-ontwerper Bruce Oldfield staat het model bij: "Het is waar dat zwarte meisjes niet langer populair zijn, zowel wat modereportages als advertenties betreft. Het is nu voor zwarte modellen eens zo moeilijk om een job vast te krijgen. De crisis maakt het reeds bestaande probleem nog erger, de advertentiewereld verkiest duidelijk blank boven zwart."


Harder werken
Naomi Campbell was het eerste zwarte meisje dat op de cover van de Franse Vogue verscheen, nadat haar vriend Yves Saint Laurent dreigde om al zijn advertenties uit het magazine te laten nemen als ze Naomi geen kans gaven. Ze was ook het eerste zwarte model op de cover van de Britse Vogue. Eerder dit jaar beschuldigde ze de modewereld er van racistisch te zijn. "Hoewel de Amerikaanse president zwart is, is het voor gekleurde vrouwen nog steeds moeilijk om het te maken in de modewereld. Ik ben nog altijd een uitzondering en ook ik moet nog altijd harder werken om op dezelfde manier te worden als blanke modellen." (br.hln)





04-09-2009 om 11:36 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak je eigen beautyproducten


Maak je eigen beautyproducten


http://img524.imageshack.us/img524/723/maakjeeigenbeautyproduc.jpg



Beautyproducten zijn niet goedkoop. Wij zetten daarom enkele handige tips op een rijtje om je eigen cosmetica te maken.


Een gereinigd gelaat is er twee waard. Meng daarom elke ochtend een klein glaasje melk met wat citroensap en dip je tissue in dit brouwsel. Dankzij de melkzuren wordt je huid gezuiverd en ontvet. Het citroensap zorgt bovendien voor een stralend gelaat. Heb je eerder een gevoelige huid? Smeer dan wekelijks een klein laagje honing op je gezicht, hierdoor wordt je huid weer volledig gehydrateerd. Een ruwe huid baat uitstekend bij wat eigeel. Meng het eigeel met een theelepel olijfolie en een paar druppels citroensap. Smeer het mengsel gelijkmatig op je huid en laat het 20 minuten intrekken. Spoel daarna af met lauwwarm water.
Nagels


Broze nagels kan je perfect behandelen met wat citroensap. Doop ze regelmatig in een badje van lauw water met citroensap en laat je nagels 10 minuten baden. Wrijf ze daarna in met de overgebleven citroenschil. Je nagels gaan niet alleen stralen ze worden ook veel sterker. Werkt dit trucje niet bij je? Voeg dan wat fijngemalen lookpoeder en citroensap bij je nagellak .Verf je nagels met dit goedje, en ga de dag erna nogmaals over met dezelfde nagellak. Dag drie haal je de nagellak weer van je nagels en begin je opnieuw met je ritueel.
Kringen en wallen


Zwarte kringen onder de ogen kunnen simpel weggehaald worden met aardappelschijfjes. Leg verse, rauwe aardappelschijfjes onder je ogen en laat de stof potassium, aanwezig in aardappelen, de vochtbalans terug herstellen. Hierdoor verdwijnt de verkleuring onder je ogen in één klap. Opgezwollen ogen worden dan weer verholpen door er een warm theebuiltje gedurende 20 minuten tegenaan te drukken.
Rimpels


Liefhebbers van karnemelk kunnen hun restjes nu goed gebruiken als bestrijding tegen rimpels. Wanneer je dagelijks je gezicht met karnemelk wast wordt je huid strakker en verdwijnen de kleine rimpels na verloop van tijd.
Onzuiverheden


Last van pukkeltjes? Snij elke avond een tomaat in stukken en wrijf met de sappige kant over je geïnfecteerde huid. In de tomaten zitten namelijk veel zuren die de groei van kwalijke bacteriën tegengaat. Let er wel op dat je het sap een nacht laat indrogen. Mee-eters verwijder je dan weer door middel van een papje van havermout en water. Gewoon even insmeren en laten drogen tot de huid strak aanvoelt.
Handen


Ook je handen verdienen de nodige aandacht. Heb je last van ruwe handen? Meng dan wat zout met citroensap. Masseer je handen met het goedje in totdat de vingers gaan tintelen. Spoel dan af met lauw water, gevolgd door koud water. Afwerken doe je door een mengeling van olijfolie en citroensap te maken en je handen ermee in te wrijven. Laat het goedje even intrekken, spoel af en dep je handen droog.




03-09-2009 om 10:51 geschreven door fashionista


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!