Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

02-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kopieer Paris Hilton met haar kledinglijn


Kopieer Paris Hilton met haar kledinglijn






Wil je net als de populairste blonde erfgename in stijl de winter in gaan? Dan kan je je gading vinden in de 'Paris Hilton Clothing Line'.







Breder publiek
Graziano Moro en Renato Pigatti, bezielers van 'Magazzini del Sale', de design studio van deze collectie, willen met deze lijn een breder publiek bereiken zonder de jonge, vrolijke en zelfverzekerde consument uit het oog verliezen.








Suggesties
Ze haalden hun inspiratie uit de suggesties van Paris Hilton en een grondige analyse van de huidige trends. Zo konden ze met deze collectie ook voldoen aan het meer volwassen, sober en gesofistikeerd publiek. De Chihuahua-prints kunnen daarbij uiteraard niet ontbreken.(br.nina)

















02-09-2009 om 13:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steeds meer oudere vrouwen dragen minirok


Steeds meer oudere vrouwen dragen minirok





Weinig vrouwen hebben genoeg zelfvertrouwen om zoals Tina Turner op 70-jarige leeftijd een minirok te dragen.
Blote benen zijn niet langer een voorrecht enkel voor jonge vrouwen. Steeds meer Britse vrouwen dragen een minirok tot hun veertigste verjaardag.

Jaren '60
De onderzoekers bestudeerden in opdracht van het Britse grootwarenhuis Debenhams de verkoop van rokjes korter dan 35 cm, daarnaast ondervroegen ze ook vrouwen naar hun kledinggewoonten. Daaruit blijkt dat vrouwen het aanvaardbaar vinden om tot hun 40ste een minirok te dragen. Twintig jaar geleden was dat nog tot de gemiddelde leeftijd van 33.




Weinig vrouwen hebben genoeg zelfvertrouwen om zoals Tina Turner op 70-jarige leeftijd een minirok te dragen.



Rokjes van 32,5 cm

Het onderzoek toont aan dat meisjes vanaf hun 14de beginnen korte rokjes te dragen. De gemiddelde vrouw koopt haar eerste exemplaar op 16-jarige leeftijd dat gemiddeld 45 cm lang is, op hun 19de krimpen de rokjes naar gemiddeld 35 cm. 23-jarige vrouwen kopen de kortste modellen, 32,5 cm omdat ze veel zelfvertrouwen hebben over hun jeugdige billen. Eens de kaap van 40 bereikt is, worden de rokken weer langer. Tegen 42 jaar zakken ze tot onder de knie. Bij dames van 51 jaar of ouder zijn de maxirokken, exemplaren tot op de enkel, de meest populaire keuze.

Ook winter
De cijfers van de verkoop van minirokjes blijft gedurende het ganse jaar hetzelfde. Dat betekent dat vrouwen zich niet laten afschrikken door koude of regen om dit korte kledingstuk te dragen.





02-09-2009 om 10:58 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
01-09-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruil je oude kleren voor korting bij JBC


Ruil je oude kleren voor korting bij JBC




Kledingketen JBC koppelt het nuttige aan het aangename: wie oude kleren binnenbrengt voor 13 september krijgt tien procent korting op de hele JBC-collectie. Tijdens de nocturne op donderdag 3 september loopt dat zelfs op tot 15 procent korting. De kleren worden geschonken aan Make a wish-foundation, de organisatie die zich inzet om de laatste wensen van zieke kinderen in te willigen.

De nocturne loopt van 18h tot 21h 's avonds in alle JBC-winkels behalve JBC Genk Shopping, JBCHasselt TT, JBC Meir, JBC Verviers en JBC shopping Den Tir. Tijdens deze avondlijke opening wordt ook de nieuwe collectie I AM voorgesteld.



01-09-2009 om 18:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De make-up trends voor de herfst


De make-up trends voor de herfst






Deze herfst lijken de trends qua beauty niet de meest draagbare: het draait allemaal om geen wenkbrauwen en fluo kleurtjes. We leren je hoe ze toch te dragen, maar dan iets subtieler. Zodat je omgeving niet denkt dat je al carnaval aan het vieren bent.




Nudelook
Nudelook



Contrast
Een vrouwengezicht zonder wenkbrauwen geeft een onnatuurlijke, futuristische look. Toch zagen we dit op de catwalk bij tal van modellen. Ze scheerden ze niet af, maar maakten ze subtieler door ze te bleken met verf of make-up. Ook zijn pikdonkere, hoekige wenkbrauwen trendy. Voor een subtiele look moet je contrast creëren. Dit doe je door lichte ogen en felle lipstick, denk aan oude Hollywood glamour meets rock chick. Of combineer grijze tinten met felle kleuren als roze en paars of ga voor geel. Je krijgt de perfect opgemaakte ogen door met vloeibare oogschaduw te werken. Je maakt het helemaal af met felroze lipstick.

Herfstkleuren
Een andere trend is de nudelook. Waarbij de moeilijkheid is make-up te dragen zonder dat het opvalt. Kies voor natuurlijke, eenvoudige tinten die dicht bij elkaar liggen. Je lippen zet je in de verf, maar hou  ze mat door voor beige te kiezen. De lijn van Laura Mercier, met prachtige herfstkleuren, bevat alle flatterende neutrale kleuren die je nodig hebt.




Kies voor felle oogschaduw en felle lippen.
Kies voor felle oogschaduw en felle lippen.



Rode lipstick
Ook de rode lipstick blijft nog steeds trendy. Hou dan wel de rest van je gezicht heel eenvoudig. Gebruik slechts een beetje mascara en eyeliner en neutrale oogschaduw. Omrand je lippen met een potlood en vul dan in met een penseel. (br.nina)




01-09-2009 om 14:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Piggy inspireert Marc Jacobs


Miss Piggy inspireert Marc Jacobs






Modeontwerper Marc Jacobs heeft zijn nieuwste muze gevonden. Miss Piggy, het bekende varkensvrouwtje uit de tv-serie The Muppet Show mag als eerste een jurkje van hem aan dat zal geshowd worden tijdens de NY Fashion Week. De modeontwerper wil het varkentje meteen als inspiratiebron gebruiken voor zijn nieuwste spring/summer collectie van 2010.

Parfum
Dat het varken iets met mode heeft, bleek al tijdens de Fashion week in 2005. Daar zat ze op de eerste rij bij de shows van Julian Mc Donald en Heatherette. Inmiddels heeft ze getoond dat ze van wanten weet: ze lanceerde haar eigen parfum en tekende voor Nike een nieuwe sneaker.




 


Muppets
Miss Piggy is niet de eerste Muppetfiguur die de modeontwerpers weet te inspireren. Ook Jean Charles de Castelbajac bracht tijdens zijn laatste herfst/wintercollectie al ode aan de Muppetvrienden.




01-09-2009 om 10:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topshop lanceert eigen make-uplijn

Topshop lanceert eigen make-uplijn


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/08/31/652860/topshop-lanceert-eigen-make-uplijn_1_515x0.jpg


Het kon niet uitblijven. Na H&M en andere grote modeketens lanceert nu ook het Britse Topshop een eigen make-uplijn.

De lijn wordt net als de kledingcollectie vier keer per jaar geüpdatet. In de collectie zitten 17 verschillende producten voor ogen, nagels, lippen en gezicht. Volgens de woordvoerder van Topshop moet de make-uplijn een volwaardige nevenlijn worden. De kwaliteit van de producten zou dan ook optimaal zijn. De verschillende producten zijn ook via de website verkrijgbaar. De make-upcollectie is verkrijgbaar vanaf de lente 2010.(br.she)


01-09-2009 om 10:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Vrouwen zijn schoenfanaten.


Vrouwen zijn schoenfanaten.



http://img197.imageshack.us/img197/7690/schoen.jpg




Vrouwen zijn schoenfanaten. 30 paar is nog niet genoeg, dergelijke uitspraken kunnen enkel uit een mannenmond komen. She vroeg zich echter af welke waarheden er achter deze 'boerenwijsheden' zaten, en vroeg het aan jullie! Dit vinden jullie écht van schoenen!

Per jaar koopt 61% vzn de vrouwen 2 tot 5 paar schoenen, daarbij geven we gemiddeld tussen de 50 en de 100 euro per paar uit. Van de bijna 8000 ondervraagden blijkt een derde meer dan 15 paar schoenen in haar kleerkast te hebben staan. Toch dragen we maar 1 tot 5 paar effectief. Slechts 17 % gaf te kennen al haar schoenen regelmatig te dragen.

Schoenen weggooien is voor de meeste vrouwen een onbegonnen zaak. Ons favoriete schoeisel wordt enkel naar het containerpark gebracht wanneer ze stuk zijn. Schoenen moeten nog steeds erg comfortabel zijn. 61% van de ondervraagden verkoos comfort zelfs boven luxe en 'sexyness'. Als gemiddelde hakhoogte kiezen we voor een klein hakje tot maximum 5 centimeter hoogte. Toch kijkt 65% van de vrouwen voor het uitzicht wanneer ze een schoentje kopen, en letten ze minder op de prijs.

De favoriete plaats voor schoenen te kopen blijft met 93% de winkel, maar ook onlineshops lijken stilaan aan een opmars. Bij het uitkiezen gaan de meeste vrouwen (89%) voort op hun eigen mening. Slechts 10% volgt het advies van haar ouders of vrienden op.




30-08-2009 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
29-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor deze huidklachten bestaat nog geen oplossing


Voor deze huidklachten bestaat nog geen oplossing


http://img196.imageshack.us/img196/5263/huidproblemen.jpg




Er bestaan tal van behandelingen en crèmes voor de huid, maar bij bepaalde problemen staat de wetenschap nog altijd machteloos. Helaas zijn dit ook vaak de meest voorkomende aandoeningen.



Ongewenste beharing
Ongewenste beharing



Jeuk
De mogelijkheid van je huid om vocht vast te houden is afhankelijk van je woonplaats, meldt beautyjournaal.nl. Hoe slechter je huid in staat is zichzelf te hydrateren, hoe meer je gaat kampen met een droogte en jeuk huid. Een hydraterende crème brengt slechts tijdelijk verlichting, want ze slorpen zelfs vocht uit je huid op.

Rimpels
Wat de meeste crèmes ook mogen beweren, ze kunnen niet voorkomen dat je rimpels krijgt, alleen het proces uitstellen. Retinol is de enige stof waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze werkt.

Puistjes
Als je puisten niet veroorzaakt worden door een hormonale stoornis, dan kun je er weinig aan doen om ze te voorkomen of ze te behandelen. Ze verdwijnen vanzelf binnen 7 dagen, dezelfde periode geldt wanneer je een cosmetisch hulpmiddeltje gebruikt.




Puistje
Puistje



Slappe huid
Als je huid veroudert, verliest het zijn elasticiteit, waardoor deze gaat hangen. Momenteel kan enkel een facelift helpen tegen dit proces.

Vlekken
UV-stralen zorgen ervoor dat bij het verouderen je bruine vlekjes krijgt op je gezicht en handen. Je kunt er helaas weinig aan doen, want de huidige crèmes bieden enkel een tijdelijke oplossing.

Eczeem
Eczeem is een rode, ontstoken huid die jeukt. Hoewel de dokter enkel middeltjes kent om de aandoening onder controle te houden, bestaat er nog geen permanente oplossing. Verschillende crèmes brengen wel verlichting, maar nemen de basis van het probleem niet weg.

Psiorasis
Psiorasis is een chronische huidziekte, je krijgt dan droge huidschilfers. Ook dit probleem kun je wel binnen de perken houden, maar het zal nooit volledig weg gaan.



Psiorasis
Psiorasis


Haargroei
Vrouwen spenderen fortuinen aan het verwijderen van haar op ongewenste plaatsen, maar geen enkele oplossing is permanent.




29-08-2009 om 23:57 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prostituees in Rio vechten op catwalk voor hun rechten


Prostituees in Rio vechten op catwalk voor hun rechten





De Braziliaanse modeontwerpster Gabriela Leiti, ooit zelf een prostituee, stuurde gisteren haar ex-collega's de catwalk op om de nieuwste collectie van haar merk Daspu te showen.

Rechten prostituees
Gabriela Leite richtte vier jaar geleden het modemerk Daspu, een afkorting van 'das putas' (voor de prostituees) op om de rechten van dit beroep te verdedigen. Ook wil ze dat de discriminatie stopt. Voluptueuze modellen showden blij de collectie op de rode loper die in het midden van het plein Tiradentes werd uitgerold. Dit is het hart van een achteruitgestelde wijk waar ongeveer 300 prostituees werken. De collectie is geïnspireerd op uitgaanskledij: felle t-shirts en minijurkjes met teksten als 'Daspu à la carte' (prostituees à la carte), of Puta Libre (een verwijzing naar de cocktail Cuba Libre) passeerden de revue. De meisjes maakten gebruik van al hun sterke punten, ze staken de borsten vooruit en schudden met de heupen.








Vooroordelen
"Mijn vriendinnen hebben hier vandaag trots geparadeerd, ze beschouwen zichzelf als revolutionairen. Ik wil met mijn werk de vooroordelen ten opzichte van prostituees uit de wereld helpen. Het moet een legaal beroep worden met een vast inkomen," aldus Leite. De omzet van het merk wordt geïnvesteerd in initiatieven die de 4.500 prostituees van Rio moet helpen.

De collectie kwam tot stand in samenwerking met tal van Braziliaanse ontwerpers. Na afloop werd er farofa, een traditionele schotel van de arme klasse, gegeten. Maar ook kaviaar en champagne waren er in overvloed. (br.hln)



28-08-2009 om 19:28 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwste make-uptrends


De nieuwste make-uptrends


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/08/27/647791/de-nieuwste-make-uptrends_1_515x0.jpg
Foto M.A.C.


Trendy voor de dag komen vergt niet veel van je budget. De juiste make-up helpt je al aardig op weg. Wij zetten de belangrijkste make-uptrends voor 2010 op een rijtje!

Deze winter gaat alle aandacht naar de wimpers, althans de onderste wimperrand. Oogschaduw en oogpotlood maken van het onderste ooglid plots een echte eye catcher. Let er wel op dat je niet te ver onder de wimperrand komt, anders krijg je donkere kringen. Een laag mascara opent de blik trouwens meer dan een streepje oogpotlood.
Lippen

De mond wordt kleurrijker dan ooit. Tweekleurige lippen zijn enorm hot. John Galliano, Christian Dior en Emanuel Ungaro deden het al voor op de catwalk. Wil je het thuis zelf proberen? Smeer dan de donkerste tint op je bovenste lip en de lichtere tint op de onderlip. De donkere kleur geeft je mond meer expressie, terwijl de lichtere tint iets sensueels heeft, net alsof je iets te lang gekust hebt.

Je teint moet niet langer matter dan mat zijn. Een vleugje glans op de juiste plaatsen is helemaal hip. Zorg er echter wel voor dat je de glans enkel op de uitstekende punten van je gezicht aanbrengt: de neusvleugels, net boven de appeltjes van de wangen en vlak onder de wenkbrauwen.
Goud

Deze winter draait alles rondom goud- en honingtinten. De kleuren zijn in zoveel verschillende tinten verkrijgbaar dat je zowel een geschikt kleurtje voor de bleke huid als de donkere huid vindt. Bij M.A.C. vind je een heel honing-assortiment.



28-08-2009 om 10:48 geschreven door fashionista


» Reageer (4)
27-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer van groot belang voor groei en stevigheid nagels

Weer van groot belang voor groei en stevigheid nagels





Wetenschappers ontdekten de perfecte weersomstandigheden voor lange, sterke nagels: een vochtigheidsgraad van 55 procent is de belangrijkste nagelverzorging.

Hoe beschermen
Een hogere of lagere vochtigheidsgraad dan 55 procent zorgt voor broze of gebogen nagels. Professor Stephen Eichhorn: "Deze vochtigheidsgraad komt het vaakste voor, dit is ook de optimale omstandigheid voor nagels om niet af te breken als ze buigen.  We bestudeerden maandenlang de mechanische eigenschappen van nagels omdat dit belangrijk is om schade te voorkomen en ze te onderhouden. Zo weten vrouwen ook hoe ze hun nagels kunnen beschermen"


  

  Emma Thomspon beweert dat regen haar huid jong houdt.
Emma Thomspon beweert dat regen haar huid jong houdt.



Regen tegen rimpels

Dit is niet de eerste keer dat het weer in verband wordt gebracht met voordelen voor de schoonheid. Actrice Emma Thompson beweert dat het natte klimaat van Schotland haar huid rimpelvrij houdt. "Ik denk dat Schotland er voor iets tussen zit. Ik ben er vaak en het regent er veel, wat goed is voor je huid."




27-08-2009 om 00:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Klein lanceert figuurcorrigerende jeans


Calvin Klein lanceert figuurcorrigerende jeans






Met de nieuwste denimlijn genaamd 'Body' lanceert Calvin Klein figuurcorrigerende jeansbroeken. De snit en de achterzakken zijn zo ontwikkeld dat ze jouw kont mooier laten uitkomen.






Geen love handles
De nieuwe collectie van Calvin Klein modelleert niet alleen je achterste mooier, het beperkt ook je risico op love handles aan de heupen, dankzij de tailleband. Ook slanken de naden aan de zijkant je benen af. Er is een collectie voor zowel mannen als vrouwen en je hebt een afgewassen en een donkere versie. Voor een exemplaar betaal je 79,50 dollar.



Eva Mendez in een advertentie voor de nieuwe jeanslijn van Calvin Klein.
Eva Mendez in een advertentie voor de nieuwe jeanslijn van Calvin Klein.




26-08-2009 om 15:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haaraccessoires worden groot, opvallend en blits


Haaraccessoires worden groot, opvallend en blits


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/08/25/643539/haaraccessoires-worden-groot-opvallend-en-blits_1_515x0.jpg



Wie dacht dat een zwarte diadeem met strikje gedurfd was, gaat deze winter nog raar opkijken.Deze winter worden haaraccessoires namelijk groter, opvallender en kleurrijker.

We zagen het reeds op de catwalk, en ook Madonna is er gek van : de bunny oren van Louis Vuitton. De oren zijn, in een licht gewijzigde versie, te koop bij de Louis Vuitton-winkels. Wil je geen duizend euro uitgeven voor een paar konijnenoren? Met een beetje ijzerdraad en een leuk stofje kom je al een heel stuk!
Hippiehaarband

Het hippiehaarbandje van Nicole Ritchie wordt deze winter groter en warmer. De dikke hoofdbanden zijn perfect voor een koud dagje sneeuwpret, maar binnenshuis zal dit accessoire niet lang op uw hoofd blijven staan.
Pompon

Vorig jaar mochten we onze haren dan wel opsmukken met de nodige bloemenpracht, deze winter zijn het pomponnen die de klok slaan! De modeliefhebber wordt in een mum van tijd terug gekatapulteerd naar de jaren 90 met deze kleurrijke bolletjes.

Hou je het liever sober? Dan zijn de mannelijke hoedjes deze winter een leuke optie. Geen gebreide hoofddeksels meer, maar hoedjes van tweed, afgewerkt met een mannelijke snit. (br.she)




26-08-2009 om 09:57 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
25-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parfum van grasgeur vermindert stress


Parfum van grasgeur vermindert stress


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/08/25/643465/parfum-van-grasgeur-vermindert-stress_1_515x0.jpg



Wie zich graag verbonden voelt met de natuur kan dat nu op een wel erg opvallende manier doen. Nick Lavidis van de Universiteit van Queensland in Australië ontwikkelde namelijk een parfum van vers gemaaid gras.

Volgens Lavidis ruikt het parfum niet alleen erg aangenaam. Het vermindert ook je stressniveau. "Toen ik drie dagen in een park op vakantie was voelde dat aan als een vakantie van ruim drie maanden. Ik realiseerde me toen nog niet dat de chemicaliën van de dennenbomen, de weelderige vegetatie en het gemaaid gras me dit gevoel gaven. Toen mijn buur mij jaren later een keer aansprak over de geweldige geur van mijn versgemaaide gazon, begon ik een verband te zien."

Het parfum kan op textiel en bedlinnen verstoven worden. Spijtig genoeg is het voorlopig enkel beschikbaar in Australië.




25-08-2009 om 16:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Jean Paul Gaultier verlaat Hermès


Jean Paul Gaultier verlaat Hermès


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/JeanPaulGaultier.jpg?t=1251124509



Modeontwerper Jean Paul Gaultier zou zijn job als creatief directeur bij Hermès stopzetten. De ontwerper zette het modehuis in 2003 financieel en creatief weer op de modekaart.

Hermès, vooral bekend om zijn handtassen, kende in 2003 een ongekend dieptepunt. Dankzij de aanwerving van de internationaal gerenommeerde designer Jean Paul Gaultier klommen ze echter uit hun dal en werden ze opnieuw een waarde in het modelandschap.

Nu lijkt Gaultier zijn buik echter vol te hebben van Hermès. De ontwerper zou zich weer volop willen concentreren op zijn eigen collecties. Hermès en Gaultier bevestigden het ontslag nog niet. (br.she)




25-08-2009 om 10:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
24-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boeboeks in zee met C&A


Boeboeks in zee met C&A







De Boeboeks, de grappige figuurtjes uit de kinderboekenreeks van Marc de Bel, maken hun entree op de nieuwste kindercollectie van C&A. Omdat de figuurtjes groene jongens zijn die de natuur willen beschermen, worden ze bij de keten met open armen ontvangen.
C&A wil immers nog meer zijn ecovriendelijke inspanningen tonen.

Groene energie
Begin september wordt de kinderkledinglijn opgefleurd met fantasierijke prints en borduursels. C&A werkt daarmee nog verder aan zijn groen imago. Eerder dit jaar schakelden alle winkels in België en Luxemburg al over op groene energie.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/13/4/9/media_xl_1125744.jpg



24-08-2009 om 12:51 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen verkiezen jeans boven minirok



Mannen verkiezen jeans boven minirok



http://img27.imageshack.us/img27/1489/jeans6z.jpg



Een jurk met zwart-wit stippen, een jeans met boots eronder en een wit jurkje: het zijn maar enkele outfits waar heren de dames het liefst in zien.

Minder bloot
Wie denkt dat verleiden enkel kan door veel bloot te laten zien, heeft het mis. Uit een rondvraag bij Amerikaanse mannen door het glossy magazine Glamour blijkt dat heren hun liefste liever spotten in comfortabele kleding.

Cliché
Wat verkiezen heren als het op de kledingkeuze van hun vrouw aankomt? Liever geen te onthullende décolletés, strakke mini-jurken of andere sexy kleding. Wel scoren casual kleding als de little black dress, de strakke jeans, comfortabele rok en tennisschoenen. De clichés dat mannen enkel vallen voor zeer onthullende en sexy kleding, is daarmee van de tafel geveegd. (br.hln)




24-08-2009 om 10:55 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
23-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham klaar voor accessoiremarkt


Victoria Beckham klaar voor accessoiremarkt


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/08/21/634566/victoria-beckham-klaar-voor-accessoiremarkt_1_515x0.jpg



Ze mag dan wel een erg prille ontwerpster zijn, Victoria Beckham vindt zichzelf toch al klaar voor een eigen accessoirelijn.

Beckham is nog steeds druk bezig met haar kledingcollectie voor 2010, maar droomt al van grotere mode-uitdagingen. Eentje daarvan zou een accessoirelijn zijn. Volgens insiders zou Beckham erg geïnteresseerd zijn in een handtassencollectie. Beckham zelf laat de geruchten voorlopig ongemoeid.  (br.she)




23-08-2009 om 12:45 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michelle Obama start moderevolutie met short


Michelle Obama start moderevolutie met short





De modewereld staat weer op zijn kop: Michelle Obama is de eerste first lady om met shorts in het openbaar, tijdens een trip in de hete Grand Canyon, gespot te worden. Critici riepen meteen dat haar outfit 'not done' is. 

Klassiek
De short van Michelle Obama is een van de meest gelezen onderwerpen van het moment in Amerika. De krantenkoppen schreeuwden er dat het een schande en vooral lelijk was. Gelukkig zijn er ook verschillende journalisten die de First lady verdedigden. Meteen werd het argument geopperd dat een short de enige mogelijke kledingoptie is voor een trip in de hete Grand Canyon. "Welke vrouw draagt nu geen short op haar vakantie?", aldus een journalist voor de LA Times. "Het gaat hier niet om hotpants. Het is een klassiek, discreet exemplaar."







Niet zelf gekozen
"Het gebeurt zo vaak dat vrouwen, als actrices en zangeressen, bekritiseerd worden vanwege hun outfit. Maar Michelle Obama heeft er niet zelf voor gekozen om in de belangstelling te staan, zeker niet dat elke outfit van haar minutieus bestudeerd en beschreven wordt. Gelukkig heeft ze veel gevoel voor stijl, maar zoals elke vrouw maakt ze wel eens foutje", aldus Newsweek.

Eerdere reacties
Eerder al waren haar gespierde, ontblote armen een reden voor discussie, ook haar kortere kapsel raakte in de kranten. En toen ze een paar sportievere schoenen droeg of een casual truitje, kwam er meteen reactie. Dochter Malia maakt ook regelmatig een fashionstatement. Zo droeg ze voor de top van de G8 een t-shirt met een slogan tegen nucleaire wapens.




22-08-2009 om 10:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
21-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo fris je vermoeide ogen op


Zo fris je vermoeide ogen op






Zie je er vermoeider uit wanneer je 's ochtends opstaat dan wanneer je gaat slapen? Dan is de kans groot dat je kampt met gezwollen ogen, donkere kringen of wallen. Dit geeft niet alleen een vermoeide indruk, het maakt ook dat je er ouder uitziet dan je werkelijke leeftijd.

Ouder worden
Veel twintigers en dertigers kampen met vermoeid uitziende ogen, met het verouderen wordt dit alleen erger. Als je echt hier complexen over hebt, kun je beslissen onder het mes te gaan. Maar er zijn tal van andere manieren waarop je het probleem kan aanpakken.




Wallen
Wallen




Wallen

Wallen zijn opgezwollen 'zakken' onder je ogen, het is een gevolg van het verouderingsproces. Deze aandoening is vaak erfelijk, maar je levensstijl speelt ook een rol. Zoute voeding en te weinig water drinken doen er geen goed aan. Het kan helpen om een extra kussen onder je hoofd te leggen wanneer je slaapt. Zo stimuleer je de natuurlijke drainage van het vocht in je hoofd, waardoor je ogen minder gezwollen lijken. Het verkoelen van dit gebied met koude kompressen, gekoelde theezakjes of komkommerschijfjes helpen tijdelijk. Groene theezakjes zijn heel efficiënt omdat ze stoffen bevatten die de ophoping van vloeistoffen tegengaan.




Gekoelde theezakjes zijn heel efficiënt tegen wallen.

Gekoelde theezakjes zijn heel efficiënt tegen wallen.



Chirurgische ingreep
Je kunt met injecteerbare fillers als Restylane ook wallen doen verdwijnen. Ze verminderen de verdikking, vervolgens doet botox de rimpels verdwijnen. Dit heeft wel enkel een tijdelijk effect. Voor permanente resultaten kun je een chirurgische ooglift laten doen, waarbij het effect tot twintig jaar blijft. Bij sommigen volstaat het om het vet uit de wallen te verwijderen, bij anderen moet er wat overtollige huid weggenomen.




Donkere cirkels
Donkere cirkels



Donkere cirkels
Dit is een donkerder gebied aan de onderkant van je ogen. Je kunt dit probleem met een laserbehandeling oplossen. Er bestaan gels en crèmes op de markt die beweren donkere kringen te verminderen, maar er bestaat momenteel nog geen wetenschappelijk bewijs dat die daadwerkelijk helpen.

Make-up
Problemen met vermoeide ogen kun je ook makkelijk oplossen met make-up. Als je rood-blauwe wallen hebt, kies dan voor een zalm- of perzikkleurige concealer.  Vermijd beige of witte producten, die maken het gebied grijs. Als je gezwollen ogen wil verstoppen, breng dan een kleur aan die één of twee tinten donkerder is dan je huid. Lichte kleuren zorgen voor meer volume, wat het probleem enkel  verergert.

Allergisch?
Breng steeds foundation voor je concealer aan, want de foundation zal anders alles uitvegen. Begin eerst met een 'oogprimer', dit maakt het gebied egaal en fixeert de andere producten die je er over aanbrengt. Merk je dat make-up het probleem enkel erger maakt, dan ben je er misschien allergisch aan. Zoek dan naar ongeparfumeerde producten en vermijd alles met ingrediënten als 'glycolic acid' of 'salicylic acid'. Ze kunnen namelijk de huid rond de ogen irriteren en zwelling of roodheid veroorzaken.



21-08-2009 om 21:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!