Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

27-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton tovert om tot zeemeermin



Paris Hilton tovert om tot zeemeermin


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/26/485245/paris-hilton-tovert-om-tot-zeemeermin_7_235x280.jpg


Voor haar nieuwste parfum liet Paris Hilton zich helemaal ombouwen. De blondine veranderde speciaal voor de gelegenheid in een (sprookjesachtige?) zeemeermin.

Dat Paris Hilton werkelijk alles doet om in de belangstelling te blijven staan en geld binnen te rijven weten we al langer. De blondine lanceert het ene beautyproduct na het andere om haar naam meer bekendheid te geven. Voor haar nieuwste parfum 'Siren' hulde la Hilton zich alvast in een zeemeerminnenpakje. (br.she)



27-06-2009 om 18:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Michael Jackson groot verlies voor modewereld


 Michael Jackson groot verlies voor modewereld



http://img200.imageshack.us/img200/7667/michaeljacksonbalmain.jpg



De meeste mensen kenden hem voornamelijk omwille van zijn plastische chirurgie, mondkapje en excentrieke kledij. Toch was Michael Jackson ook voor de modewereld een van de grootste inspiratiebronnen. Niemand minder dan Balmain wijdde afgelopen seizoen nog een jasje aan de king op pop.

Wie kent zijn legendarische witte handschoenen uit Billie Jean niet, zijn prachtige borsalinohoed die een vast attribuut uitmaakte van zijn moonwalks, de witte enkelsokken die in de jaren '90 voor een fashion statement zorgden en de voortreffelijk opgeblonken lakschoenen. Michael Jackson stak nooit onder stoelen of banken erg bezig te zijn met zijn uiterlijk. Modeontwerpers waren dan ook gek op de man. Het prestigieuze modehuid Balmain eigende zich zelfs een eigen Jackson-stijl aan. Zo lieten ze voor de lente 2009 enkele militaire jackets à la Jackson ontwikkelen, die meteen erg geliefd waren bij Beyoncé en Rihanna. Het schoenenmerk Osiris bracht dit seizoen zelfs nog enkele accessoires uit, die de Jacksonstijl moesten benadrukken.

Voor zijn laatste 'This is it'-tournee beloofde de zanger alvast iedereen te verbluffen met enkele unieke Swarovski jassen en accessoires. De dood van Michael Jackson betekent dan ook niet alleen een verlies voor de muziekwereld, ook de modewereld blijft verbluft en eenzaam achter. (br.she)




27-06-2009 om 01:13 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
26-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Emma Watson in romantische shoot


Emma Watson in romantische shoot


http://img194.imageshack.us/img194/5934/51408364.jpg




Emma Watson mag dan genoeg hebben van acteren, de liefde voor kleren en fotoshoots wordt steeds duidelijker. De piepjonge Britse liet zich strikken voor deze romantische fotoshoot voor Teen Vogue.




http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/1/10/album_large_945490.jpg





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/11/0/9/album_large_945489.jpg





http://www.nina.be/static/FOTO/pe/1/9/3/album_large_945498.jpg





26-06-2009 om 21:59 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dé strapless beha die perfect blijft zitten


Dé strapless beha die perfect blijft zitten


 
 
 

Vier onzichtbare vingers die je boezem de hele tijd omhoogduwen: dat is het principe van de nieuwste Wonderbra. De 'Ultimate Strapless bra' zonder schouderbandjes geeft je boezem een liftje en staat uitermate mooi onder zomerse jurkjes met blote schouders.


Vingers
Jurkjes met blote schouders vragen onzichtbare beha's. Strapless ondergoed heeft meestal één probleem: het blijft niet zitten. Eén sessie op de dansvloer of een snelle wandeling naar de bar, kunnen al roet in het eten gooien. De Ultimate Strapless beha belooft dat wel te doen dankzij een revolutionaire structuur. Vier 'vingers' worden in elke cup gegoten, die ondersteunen de buste alsof het je eigen handen zijn. De doorbraak werd donderdag voor het eerst in Londen geshowd.










Baanbrekend
Wonderbra werkte twee jaar aan de technologie. Honderden uren lang werd gezocht hoe de beha perfect bleef zitten tijdens het dansen, buigen en springen. "Wij hebben een baanbrekend kledingstuk gevonden die de perfecte oplossing voor elke leeftijd biedt", aldus woordvoerster Julia Nolan. "De ingewerkte vingers liften het gewicht van de buste, ondersteunen en geven het vertrouwde Wonderbra-gevoel". (br.hln)



26-06-2009 om 17:26 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle vrouwen zonder beha op 26 juni


"Alle vrouwen zonder beha vandaag "



 

Op Facebook roept een groep alle vrouwen op om vrijdag 26 juni geen beha te dragen. Ze beweren dat het kledingstuk een marteltuig en een belemmering is. Zullen vrouwen bereid zijn een ganse dag geen steun te geven aan hun boezem?







Pervers

Het zou een idee van een groep mannen kunnen zijn om een ganse dag te genieten van het aanzicht van behaloze borsten. Maar na nader onderzoek blijkt dat vrouwen het initiatief van de 'Behaloze Vrijdag' namen. Ze vinden dat dit kledingsstuk vrouwen belemmert en dat het onnatuurlijk en zelfs pervers is.

Waarom niet?
De initiatiefnemers vergelijken dit kledingstuk met het inbinden van vrouwenvoeten in China, een manier om vrouwen aan banden te leggen. Ze argumenteren dat uit onderzoek blijkt dat degenen die de klok rond een beha dragen 113 keer meer kans hebben op borstkanker dan anderen. Het kledingstuk zou schadelijke stoffen in de borsten vasthouden, waardoor je meer kans loopt op tumoren. De vrouwen vergelijken ook de borsten met de teelballen van mannen. "Ze hangen met een reden uit het lichaam omdat ze koel moeten blijven. Als ze in een beha gesnoerd worden, hebben je borsten het te warm en functioneren ze niet meer naar behoren."







Geen ondersteuning nodig
De groep op Facebook weerlegt heel wat argumenten van vrouwen om een beha te dragen. "Je boezem heeft helemaal geen ondersteuning nodig, de gezondheid van vrouwenborsten was beter voor de uitvinding van de beha. Ook blijkt uit onderzoek dat rondborstige vrouwen die twee weken lang geen beha droegen, minder pijn en last hadden van hun boezem. 80 procent van de deelneemsters besloot hun beha's voorgoed weg te gooien."

Trend?
Misschien is deze groep op Facebook wel een teken dat er een nieuwe trend is. Deze vrouwen zijn namelijk niet de enigen die de beha eerder een kwelling dan een zegen vinden. Op internet duiken er verschillende sites als 007b.com en ihatebras.info op van vrouwen die hun borsten liever vrijheid gunnen. Ook verschillende celebs hebben hun beha afgezworen. Kate Moss loopt meer zonder dan met rond, ook Jessica Simpson en Lily Allen houden van een bevrijde boezem. (br.nina)




26-06-2009 om 13:47 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modetrend: de boyfriend blazer


Modetrend: de boyfriend blazer



 

 


Vorige zomer was het de boyfriend jeans, deze zomer is de trend de boyfriend blazer, schrijft trendystyle.net. Maar vergis je niet: dit gaat niet écht om het dragen van de kostuumvest van je vriend, lief of man, maar om een 'mannelijke', oversized vest die in de vrouwenafdeling wordt verkocht. Het lijkt alsof je hem gepikt hebt van je vriendje, maar eigenlijk ben je überhip.





 




Schouders & mouwen
Er is een reden waarom je het echte vestje van je vriend niet echt kan dragen: de schouders moeten goed vallen en de mouwen mogen niet te lang of te wijd zijn. Bovendien moet je weten hoe je deze boyfriend blazer moet dragen.




 




Opties
Echte fashionista's gaan voor een smalle jeans, een t-shirt met print en een stel killer heels (zoals topmodel Agyness Dean). Alternatievere vrouwen kunnen deze combinatie ook dragen met Converse All Stars. Wil je een minder stoere look, draag de blazer (met opgerolde mouwen dan over een zomerjurkje) en platte schoenen. Wie het liever eenvoudig zomers houdt, kiest voor een short, topje en sandalen.











Laatste tip: kies het vest in neutrale kleuren en natuurlijke materialen. Wit, beige, grijs, donkerblauw of zwart zijn de beste opties.(br.hln)











26-06-2009 om 01:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Bar Refaeli nieuwe gezicht Garnier Fructis


Bar Refaeli nieuwe gezicht Garnier Fructis


http://img413.imageshack.us/img413/4813/barrafaeli.jpg


Bar Refaeli, de voormalige vriendin van Leonardo DiCaprio, heeft een immense deal met haarverzorgingsproducent Garnier Fructis afgesloten. De schone wordt namelijk het nieuwe uithangbord van Triple Nutrition Hair Care én Anti-Humidity Hairsprays.

"We zijn enthousiast over de samenwerking met zo'n mooie vrouw, van binnen en van buiten. Bar Refaeli heeft niet alleen het mooie haar, wat onze producten goed tot hun recht laat komen. Ze belichaamt ook de focus van Garnier: een gezonde schoonheid en positieve gedachten", vertelt David Greenberg, directeur van Garnier.

Refaeli zelf is alvast laaiend enthousiast. Ze zou de producten al jarenlang gebruiken en het was dan ook op zijn zachtst gezegd een ongekende eer, dat ze nu het uithangbord werd van haar favoriete merk. (br.she)



25-06-2009 om 13:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs halen trendy zonnebrillen boven


Celebs halen trendy zonnebrillen boven


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/6/2/8/album_large_941513.jpg
Paris Hilton stemde haar zonnebril goed af op haar outfit.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/4/0/6/album_large_941511.jpg
Een futuristisch model voor Gwen Stefani



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/15/4/album_large_941509.jpg
Kim Catrall kiest, hoe kan het ook anders, voor een opvallend exemplaar.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/16/8/10/album_large_941485.jpg
Katie Perry geeft haar 'ouderwetse' blazer een moderne toets met een rode 'Wayfarer' van Ray Ban.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/12/4/6/album_large_941481.jpg
Agyness Deyn gaat voor een frivool exemplaar dat bij haar jasje past. (br.nina)






25-06-2009 om 12:39 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
24-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internationale modeweken in Milaan


Internationale modeweken in Milaan


http://img10.imageshack.us/img10/6452/guccinzd.jpg



Van de week zijn de internationale mode weken in Milaan van start gegaan
Hier enkele ontwerpen van Gucci





http://img188.imageshack.us/img188/2418/gucci3.jpg





http://img36.imageshack.us/img36/8924/gucci2o.jpg





http://img14.imageshack.us/img14/5552/gucci4m.jpg





http://img36.imageshack.us/img36/8771/gucci1x.jpg




24-06-2009 om 12:44 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hofleverancier Fabienne Delvigne start mannencollectie


Hofleverancier Fabienne Delvigne start mannencollectie


http://s1.hbvl.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/24/483257/hofleverancier-fabienne-delvigne-start-mannencollectie_7_235x280.jpg


De Brusselse hofleverancier Fabienne Delvigne start met een geheel nieuwe hoedencollectie voor mannen. De beschikbare hoeden bestaat uit een borsalino in blauw vilt en veloursvilt en een pet in zwart vilt.

Delvigne werd in 2001 benoemd tot hofleverancier van het Belgische koningshuis en ook andere koningshuizen bestellen regelmatig vrouwenhoeden bij haar. Met haar mannencollectie wil Delvigne enkel aan de vraag van haar cliënteel voldoen. "Een man wil trendy zijn, en dan moet hij gewoonweg een hoed hebben", aldus Delvigne.

De hoedenontwerpster heeft eerder ook al samengewerkt met Giorgio Armani, Natan, Yves Saint Laurent en Chanel.



24-06-2009 om 10:31 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De man deze zomer:


De man deze zomer: hotpants, heuptasje en deukhoed


Iceberg.
 
 


Enkele dagen geleden signaleerden we al de trend voor mannen om hotpants te dragen. Onder meer het komische typetje Brüno en voetballer Cristiano Ronaldo blijken grote fans. De trend is geen folieke, maar wordt bevestigd door de grote modehuizen op de catwalks in Milaan.

Bikkembergs (altijd al fan), Versace, DSquared, Iceberg, Prada en zelfs de tegendraadse Vivienne Westwood pakten er allen mee uit op hun catwalk. De bermudashort lijkt daarmee definitief passé voor modebewuste mannen.




Versace.
Versace.



Heuptasje & deukhoed

Hoe draag je die hotpants nu? In combinatie met een openstaand hemd (Versace), marcelleke (Cavalli) of t-shirt met decolleté (Etro), een heuptasje of een stoere mannentas (Bikkembergs, Dolce & Gabbana, Versace) en zeer basic sandalen. Een deukhoed (Iceberg) en een bengelende zonnebril (Versace) maken het geheel af.




Iceberg.
Iceberg.



Smal & kort

Je bent er niet de man naar een korte broek te dragen? Een lange smalle broek mag ook. In zachtroze (Cavalli), beige (Moschino) of donkergrijs (Prada). Opvallend: verschillende ontwerpers maakten de broeken een beetje te kort, het zogenaamde 'water in de kelder'-syndroom.





Moschino.
Moschino.




Moschino bracht dat op de meest opvallende manier in een collectie die door de jaren '50 leek geïnspireerd. Heel net, met het hemd in de broek, een hoornen bril en een vetkuif. Alsof hij op weg is naar moeder de vrouw die visjes heeft gebakken. Ook Iceberg toonde korte broeken, zij het in mindere mate.





Vivienne Westwood.
Vivienne Westwood.



Piraten

Wie totaal iets anders wil, komt automatisch bij Vivienne Westwood terecht. Deze rebelse dame werkte zoals steeds met veel kleuren en voerde piraten, gemaskerde mannen en zelfs The Joker op in haar collectie. Ze liet haar mannen ook stukken gefronste stof rond de onderbenen dragen, waardoor deze leken op de slappe enkellaarsjes die afgelopen winter voor vrouwen populair waren.





DSquared.
DSquared.



Grijs
Het buitenbeentje van de collecties in Milaan was Prada die met een zeer sombere en pessimistische collectie in overwegend donkergrijs naar de catwalk trok. Naast de gerafelde short, was het meest opvallende item de mouwloze gilet met v-hals en enkele knoopjes. Het werd gecombineerd op alles: hemd, t-shirt, polo, korte broek of lange broek.





Prada.
Prada.



Buiten de lijntjes

Het Canadese duo Dsquared kleurde zo buiten de lijntjes dat er niets binnen de lijntjes was. Het enige dat zeker leek was dat ze een collectie uitbeelden voor de actieve outdoor-man. Daarbij combineerden ze een short met een legging én een zichtbaar randje boxershort, groene visserslaarzen en een dunne riem, of een oversized mantel met ruitjesprint en een das. De mannen droegen ook allemaal een vissershoedje en rugzak. Tenzij de mannen in een hotpants, zij kregen laarzen met voetbalkousen aan de voeten. (br.hln)




24-06-2009 om 10:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
23-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brug als catwalk


Brug als catwalk


http://img20.imageshack.us/img20/6636/brug.jpg



Vijf laatstejaarstudenten van de Antwerpse Modeacademie stelden maandag hun creaties voor op een brug in Brecht, naast de autosnelweg. De brug diende als catwalk.

Ludiek einde
De onafgewerkte en nooit gebruikte brug in Brecht, naast de autosnelweg A1/E19 Antwerpen-Breda, werd als instant catwalk gebruikt. Een kleine selectie van in totaal vijf internationale laatstejaarsstudenten wilde hun opleiding op een ludieke manier afsluiten, wat hen meteen ook een onvergetelijke herinnering zal bezorgen aan België.

Streetfashion
Het oog van de studenten uit Argentinië, Rusland, Zuid-Korea, Italië en Turkije viel op de brug met de skyline van Antwerpen op de achtergrond. Sena, één van de studenten, verwoordt het zo: "Deze ruwe locatie is voor mij dé uitgelezen plek om mijn collectie meer kracht bij te zetten. Mijn stukken zijn gebaseerd op streetfashion."




23-06-2009 om 19:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Vrouwen laten zich graag insmeren


Vrouwen laten zich graag insmeren


http://img189.imageshack.us/img189/9550/vreemdgaan.jpg



Vrouwen laten zich graag insmeren met zonnebrandolie door hun man of vriend. Mannen doen het liever zelf. Dat blijkt uit een onderzoek van huidverzorgingsmerk RoC bij 500 Nederlanders.

Ondanks het feit dat de meeste vrouwen te kennen geven zich graag te laten insmeren, smeert 83% zich toch zelf in. Slechts 5% laat het doen door iemand anders. Mannen zijn over het algemeen erg tevreden over de smeertechniek van hun vrouw, terwijl vrouwen eerder kritisch zijn over het smeren van hun man.




23-06-2009 om 19:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen Latifah krijgt eigen parfum


Queen Latifah krijgt eigen parfum


http://s1.hbvl.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/23/482527/queen-latifah-krijgt-eigen-parfum_7_235x280.jpg


Actrice en zangeres Queen Latifah krijgt vanaf de herfst haar eigen parfum genaamd 'Queen by Queen Latifah'.

"Ik hou van parfum en het idee dat ik mijn eigen geur zou krijgen vond ik fantastisch. Tijdens het productieproces kreeg ik heel veel ingrediënten onder mijn neus die allemaal heerlijk roken, maar net niet waren wat ik wilde. De geuren waren net iets te volwassen of te zoet. Mijn parfum is warm en sexy", vertelt Latifah.

De geur zal vanaf de herfst in de parfumerie verkrijgbaar zijn. (br.she)




23-06-2009 om 15:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milaan geeft denderende start aan internationale modeweken



Milaan geeft denderende start aan internationale modeweken



http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/22/482135/milaan-geeft-denderende-start-aan-internationale-modeweken_1_515x0.jpg




De zomerse Fashion Weeks zijn weer op gang getrokken met de vele mannendefilés in Milaan. Onder andere Armani, Dolce & Gabbana, Burbbery, Gucci, Vivienne Westwood en Bottega Veneta maakten reeds hun opwachting.




http://albums.hbvl.be/publish%5CMilan%20Fashion%20Week%20Armani%5CPR%5COOG200906220348H_.JPG




Giorgio Armani bracht de Italiaanse flair terug naar de catwalk. Hij stak zijn mannelijke modellen in losse maatpakken, hippe bermuda's en longue vrije tijdskledij. Voor hem geen streeppakken meer, maar een terugkeer naar La Bella Italia en diens Romeo's.




http://albums.hbvl.be/publish%5CMilan%20Fashion%20Week%20Armani%5CPR%5COOG200906220351H_.JPG




http://albums.hbvl.be/publish%5CMilan%20Fashion%20Week%20Armani%5CPR%5COOG200906220345H_.JPG




Denim speelt dit jaar een ongekende rol bij Armani: de behandelde stof brengt een nieuwe dimensie aan bij de casual pakken, de helblauwe T-shirts met geometrische prints benadrukken dan weer de impact van een wit herenpak.





http://albums.hbvl.be/publish%5CMilan%20Fashion%20Week%20Armani%5CPR%5COOG200906220364H_.JPG





http://albums.hbvl.be/publish%5CMilan%20Fashion%20Week%20Armani%5CPR%5COOG200906220355H_.JPG





23-06-2009 om 12:17 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
22-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Felroze lipstick is hot


Felroze lipstick is hot


 


Katy Perry en Rihanna houden van meisjesachtige felroze lipstick, het is hun favoriete keuze voor de rode loper. Ontdek of jij ook met deze tint op je lippen staat.

Meer volume
Felroze lipstick voegt een frivole toets aan je make-up toe en heeft het voordeel dat het je lippen optisch volumineuzer maakt. Vrouwen met een bleke huid staan het best met deze kleur, meldt Elle.be. Je hoeft natuurlijk niet zo extreem als Katy of Rihanna te gaan, met een lipgloss met roze schijn ben je ook trendy. Verschillende beautymerken hebben deze tint in hun gamma, maar M.A.C. is gespecialiseerd in roze meisjeskleuren.
(br.nina)




22-06-2009 om 18:26 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zelfgemaakte cosmetica weer populair


Zelfgemaakte cosmetica weer populair


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/22/481898/zelfgemaakte-cosmetica-weer-populair_7_235x280.jpg


Wie zijn geld niet langer wil uitgeven aan dure cosmeticaproducten, zoekt zijn heil in zelfgemaakte goedjes. Niets mis mee zeggen enkele historici, in de oudheid deed men namelijk niets anders. Dermatologen reageren echter erg bedenkelijk.

"Tot in de 19de eeuw kon je overal handleidingen vinden om je eigen cosmetica te bereiden, maar de chemische industrie heeft stilaan maar zeker die rol overgenomen. Consumenten krijgen nu echter steeds meer schrik voor deze chemische producten en willen meer natuurlijke oplossingen. Die denken ze te vinden in zelfgemaakte zalfjes", vertelt Annick Le Guerer.

Toch is niet iedereen enthousiast over de nieuwe trend. Dermatogole Claire Goeffray waarschuwt alvast voor de schadelijke gevolgen. "Het kan gevaarlijk zijn om zelf thuis mengsels te maken. Het risico op allergieën is groter omdat uitgebreide testen niet mogelijk zijn. Een zelfgemaakt product moet ook veel sneller gebruikt worden, anders komen er bacteriën in. In het beste geval werken deze huisgemaakte prulletjes niet, in het slechtste geval kan het erg gevaarlijke huidreacties veroorzaken."  (br.she)




22-06-2009 om 16:09 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga heeft een bijzonder gevoel voor mode.


Lady Gaga heeft een bijzonder gevoel voor mode.


http://img13.imageshack.us/img13/1226/ladygaga2y.jpg



Lady Gaga heeft een bijzonder gevoel voor mode. In haar nieuwste clip 'Paparazzi' grijpt de popzangeres terug naar stukken van Thierry Mugler uit collecties van 1991, 1995 en 1998.

De 90's zijn helemaal hip, en dat heeft ook Lady Gaga geweten. Voor haar nieuwste videoclip deed ze beroep op de excentrieke modeontwerper Thierry Mugler, bij het grote publiek voornamelijk bekend van zijn parfums Angel en Alien. De zangeres koos daarbij niet voor hippe nieuwe of zelfs custom made stukken, maar voor stukken uit de beginperiode van Mugler.

Zo is ze in een metaalkleurig kostuum te zien dat dateert van de zomercollectie 1991, een catsuit uit de wintercollectie van 1995 en een wit satijnen bustier uit de haute couturecollectie van 1998.





22-06-2009 om 11:12 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
21-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer trend : ontblote schouders

Zomer trend :  ontblote schouders 



http://img7.imageshack.us/img7/9426/etro.jpg



De zomer is er en we kunnen onze zomer spulletje boven halen. Om ons in de zomerse sferen te brengen  enkele ontwerpen van Etro. De jurken met een schouder of beide schouders ontbloot.



http://img7.imageshack.us/img7/6626/etro2.jpg



Onze schouders zijn één van de slankste delen van ons lichaam, en mogen  dus best eens extra in de kijker worden gezet.



http://img197.imageshack.us/img197/4237/etro3.jpg



De lange jurken kunnen zowel s'avonds als overdag gedragen worden. Ze zijn speels en super elegant . Heel mooi met een paar leuke sandalen.



http://img197.imageshack.us/img197/7316/etro4.jpg





http://img3.imageshack.us/img3/479/etro5.jpg





21-06-2009 om 11:43 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
20-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Glamour look met zelfklevende nagellak


Glamour look met zelfklevende nagellak


http://s1.hbvl.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/19/479948/glamoureuze-look-met-zelfklevende-nagellak_7_235x280.jpg


Wie dacht dat een perfecte manicure stukken van mensen kost, heeft nog niet kennis gemaakt met het beautymerk Impulls. Zij lanceerden zelfklevende nagellakstrips.

Elke vrouw kent het wel: voor een feestje wil je nog snel je nagels lakken, maar door je zenuwachtigheid, en vaak ook omdat we het gewoon niet perfect kunnen, komen je nagels en je halve handen er beschilderd uit.

De zelfklevende nagellakstrips bestaan uit een basislaag, een kleurlaag en een toplaag waardoor ze 100% schitteren. De strips bestaan bovendien uit 100% nagellak, waardoor ze erg natuurlijk ogen.
(br.she)



20-06-2009 om 17:59 geschreven door fashionista


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!