Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

18-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.H&M strikt Jimmy Choo voor glamoureuze herfstcollectie


H&M strikt Jimmy Choo voor glamoureuze herfstcollectie





Na de flop van de samenwerking met de Britse designer Matthew Williamson, gaat H&M voor de glamour van de schoenen en tassen van Jimmy Choo. Dit chique accessoiremerk, populair bij fashionista's en celebs, zal zich onder meer ontfermen over de herstaccessoires bij H&M.

Vrouwen en mannen
Deze exclusieve collectie van Jimmy Choo zal vanaf 14 november beschikbaar zijn in 200 H&M-winkels wereldwijd. Het is de eerste keer dat de Zweedse modeketen met een accessoiremerk samenwerkt. De ontwerpers tekenden voor H&M niet alleen schoenen en tassen, maar ook kledij voor vrouwen. Daarnaast blijven mannen niet op hun honger zitten, zij mogen zich ook aan een collectie verwachten.

 

 
Ontwerpers bij Jimmy Choo.
Ontwerpers bij Jimmy Choo.



Sex and the City

"We zijn één van de geprivilegieerden om samen te mogen werken met H&M. Het zal een stijlvolle, fashionable en glamoureuze collectie worden. Het zijn de ideale accessoires om chique te gaan feesten", aldus oprichtster van het modebedrijf Tamara Mellon. De accessoires van Jimmy Choo zijn glamoureus en sexy, ze voegen stijl toe aan een eenvoudige outfit. De serie 'Sex and the City' hielp mee aan het succes, Carrie was dol op de stiletto's van het merk. Nu is het een echte hype onder fashionista's. En ook Hollywood is er dol op. Is er een rode loper, dan zie je er gegandeerd Jimmy Choos. (br.hln)




18-06-2009 om 14:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis maakt topdesigners betaalbaar


Crisis maakt topdesigners betaalbaar


 



Nu ook de couturewereld lijdt onder de crisis en verschillende modebedrijven als Lacroix en Veronique Branquinho de boeken moeten neerleggen, nemen topdesigners budgetvriendelijke maatregelen.




Schoenen van Prada bij Yoox.com.
Schoenen van Prada bij Yoox.com.
 




Branquinho
Veronique Branquinho besloot vorige maand te stoppen met haar eigen modebedrijf door de crisis. Ze kreeg nochtans goede kritieken op haar catwalkshows, maar de bestellingen bleven uit. Ze blijft wel ontwerpen bij Delvaux. Vanaf dit weekend houdt de designer in Antwerpen een uitverkoop van zowel haar mannen- als vrouwencollecties, maar je kunt ook er schoenen en haar stoffen op de kop tikken. Archief- en stockverkoop vindt plaats op Hessenplein 2 op 18 en 19 juni, 22 tot en met 26 juni. Voor de totale uitverkoop moet je in de Nationalestraat 73 zijn van 22 tot en met 27 juni.





Schoenen van Jimmy Choo bij theoutnet.com.
Schoenen van Jimmy Choo bij theoutnet.com.



D&G
Hoewel de ontwerpers Dolce & Gabbana wel nog het hoofd boven water kunnen houden, verlagen ze toch permanent de prijzen van hun ontwerpen met 10 tot wel 20 procent. Dit doen ze door minder stukken de produceren en vaker met dezelfde stoffen te werken.

Webshops
Maar ook op verschillende outletwebsites kun je heel wat koopjes van bekende ontwerpers op de kop tikken. Op de The Outnet, het outlet zusje van net-a-porter, kun je ontwerpen van Marni, Stella McCartney en Marc Jacobs voor de helft van de prijs scoren. Bij Yoox vind je na wat zoeken stukken van Versace en Armani voor een prikje. Denk aan jurkjes van Prada vanaf 300 euro. (br.nina)



Actrice Molly Sims met een ontwerp van Dolce & Gabbana.
Actrice Molly Sims met een ontwerp van Dolce & Gabbana.





18-06-2009 om 11:13 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kasia Smutniak



Kasia Smutniak nieuwe uithangbord Giorgio Armani


http://img31.imageshack.us/img31/619/kasiasmutniak.jpg



Kasia Smutniak zal vanaf juli schitteren als het uithangbord van Giorgio Armani's nieuwe parfum: Idole.

Het parfum wordt voorgesteld tijdens de modeweek in Parijs in juli. Smutniak is volgens sommigen een onverwachte keuze, maar Armani zelf is erg duidelijk: "Ik koos voor Kasia omdat ze een nieuw gezicht is en een moderne look heeft. Ze combineert als geen ander echte vrouwelijke sensualiteit en met haar zeldzame knapheid. Ze symboliseert alles wat ik met mijn parfum wil bereiken."




18-06-2009 om 00:09 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
17-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bruin kleurtje geeft meer zelfvertrouwen


Bruin kleurtje geeft meer zelfvertrouwen


http://img44.imageshack.us/img44/6185/bikinia.jpg



Een bruin kleurtje door de zon geeft Nederlanders een gezonder, mooier en zekerder gevoel. Dat blijkt uit een enquête in Nederland.

Vrolijk van de zon
85 procent van de Nederlanders zegt dat ze vrolijk worden van de zon, meldt styletoday.nl. Daar zit het klimaat voor iets tussen volgens pscychologe Roos Vonk. "De zon toont zich zo weinig in deze streken in vergelijking met zuiderse landen, dat we die zeldzame keren optimaal willen genieten van zonlicht."

Huidkanker
Verder blijkt dat vrouwen beter zijn in de preventie van huidkanker. Ze smeren zich beter in met zonnemelk tijdens het zonnebaden. Volgens Vonk zit er ook hier een psychologische reden achter: "Vrouwen denken meer vooruit als het om hun uiterlijk gaat." (br.hln)




17-06-2009 om 13:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stress maakt haren echt grijs


Stress maakt haren echt grijs


http://img198.imageshack.us/img198/5955/francoisehardy2.jpg



"Je bezorgt me grijze haren", wie kent de uitspraak niet. Soms horen we ze van onze ouders, soms van een collega en soms van een kennis of vriend. Nu konden onderzoekers aan de Kanazawa University in Japan echter aantonen dat deze 'volkswijsheid' ook echt een grond van wetenschappelijke waarheid bezit.

Wanneer we teveel stress krijgen worden de pigmentcellen in je haarfollikels aangetast. Hierdoor produceren ze minder melanine waardoor je haar zijn natuurlijke kleur verliest en grijs wordt.

Toch is het grijs worden van je haren geen slechte eigenschap volgens onderzoekers. Wanneer de melanine cellen geblokkeerd worden, heeft de persoon in kwestie minder kans om kanker te ontwikkelen. (br.she)



17-06-2009 om 10:21 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
16-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Dolce & Gabbana wordt goedkoper met crisis


Ook Dolce & Gabbana wordt goedkoper door de  crisis


http://img196.imageshack.us/img196/1746/gabbana.jpg



Stefano Gabbana en Domenico Dolce hebben meegedeeld hun prijzen tussen de tien en twintig procent te laten dalen, zonder afbreuk te doen aan creativiteit en kwaliteit.

Twee voorbeelden om aantegeven dat Dolce & Gabbana goedkoper wordt: een jeans zal 450 dollar kosten inplaats van 695 dollar. Een jurk 1469 dollar inplaats van 2295 dollar.





16-06-2009 om 21:32 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blauw is de zomerkleur


Blauw is de zomerkleur






Jurkje in elektrisch blauw van asos.com.
Jurkje in elektrisch blauw van asos.com.
 
 

Deze zomer breng je kleur in je kleerkast met elektrisch blauw, haast elke designer gebruikte dit in zijn collectie. Celebs als Kate Winslet en Freida Pinto bewijzen op de rode loper dat felblauw stijlvol en trendy kan zijn. Ontdek met welke tint jij goed staat.




 



Afslankend
Deze zomer draait het allemaal rond felle kleuren. Vooral elektrisch blauw is trendy. Je vindt alle soorten kledingstukken in deze felle kleur: jurken, rokjes, schoenen, topjes, handtassen en juwelen. Hoewel blauw een slecht imago heeft door de associatie met school- en politie-uniformen, val je meteen op met deze kleur, geeft het je een stijlvolle, volwassen look en heeft het een afslankend effect.





Freida Pinta staat met haar bruine teint prachtig met deze blauwe tint.
Freida Pinta staat met haar bruine teint prachtig met deze blauwe tint.
 



Wie staat met wat?
Het is makkelijk om trendy te zijn met blauw. En deze zomer is het aanbod zo uitgebreid dat er voor elke wat wils is. Wil je weg van het uniformenblauw, kies dan voor een felle variant als turkoois of elektrisch blauw. Als je de verkeerde kleur kiest, kan dat je huidskleur absoluut niet flatteren, waardoor je zelfs ziekelijk bleek lijkt. Maar de juiste blauwe tint doet je ogen beter uitkomen. Vrouwen met blond haar en een bleke huid staan goed met een warmere tint dat meer naar paars neigt, want door het optische effect lijk je bruiner. Degenen met lichtbruin haar, staan goed met turkoois, dit flatteert hun donkerdere teint. Donkerharige vrouwen met donkere ogen kunnen bijna elke tint aan, met marineblauw staan ze het best.



De bleke teint van Kate Winslet komt goed uit met deze warme jurk.
De bleke teint van Kate Winslet komt goed uit met deze warme jurk.




16-06-2009 om 11:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode schoenen zijn onweerstaanbaar voor mannen


Rode schoenen zijn onweerstaanbaar voor mannen


http://img37.imageshack.us/img37/6156/rodeschoenen.jpg



Niet alleen rode kledij maar ook rode schoenen oefenen een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mannen uit. Dat beweert de journaliste Stephanie Pederson in het 'schoenenboekje'.

Dat rode kledij mannen hun verstand doet verliezen wisten we al langer, maar blijkbaar moeten vrouwen geen aansluitend rood jurkje aantrekken om mannen te verleiden. Ook rode stappers helpen een aardig handje! Schoenenproducent Christian Louboutin leek dat al veel langer te weten, zijn schoenen worden gekenmerkt door een felrode zool.





16-06-2009 om 11:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
15-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afkeer voor graatmagere modellen is groot


"Afkeer voor graatmagere modellen is groot"




Graatmagere modellen worden tegenwoordig molliger en dikker gemaakt met photoshop. Terwijl de modehuizen nog volop maatjes 32 en 34 ontwerpen, wordt de publieke afkeer voor extreme slankheid groter. Vogue-hoofdredactrice Alexandra Shulman stuurt een duidelijke boodschap naar alle grote modehuizen: 'in tijden van crisis willen de lezers geen graatmagere meisjes meer'.

Heupen en borsten
Vogue is al jaren een toonaangevend magazine op modegebied. Voor het eerst stuurt de hoofdredactrice een boze brief naar grote modeontwerpers als Karl Lagerfeld, Donatella Versace, Stella McCartney en John Galliano. De kleding, toegestuurd om reportages mee te maken, is te klein voor de modellen die het magazine liever wil gebruiken: vrouwen mét heupen en borsten. Zelfs de oudere modellen als Naomi Campbell en Linda Evangelista, die het tegenwoordig weer zeer goed doen, passen niet meer in de piepkleine ontwerpen.

Gezonder
De modebladen hebben geen andere keuze dan graatmagere modellen te gebruiken om zich in de kleine maatjes te hijsen. Achteraf worden deze via photoshop bijgewerkt om hen nét niet te dun te laten lijken. Het geheel moet immers gezonder en molliger voorgesteld worden. De publieke afkeer van extreem magere modellen is groot, zeker in tijden van economische crisis. Mensen willen beelden zien die hen meer 'geruststellen'.

Nadenken
De moedige brief aan de topontwerpers zet hopelijk aan tot nadenken. Volgens modekenners telt de stem van Shulman zwaar mee in de modeindustrie. (br.hln)




15-06-2009 om 23:41 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mirakeltips met make-up


Mirakeltips met make-up


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/10/472261/mirakeltips-met-make-up_7_235x280.jpg



Een leuk gemaquilleerd gezichtje is niet enkel een kwestie van de juiste make-upproducten, ook het aanbrengen en de combinatie zijn van levensbelang. Wij zetten enkele praktische, tijdbesparende tips op een rijtje om stralend en fris voor de dag te komen.

Uit een onderzoek bij 600 vrouwen blijkt dat niet de kraaienpootjes of rimpeltjes de leeftijd van je huid bepalen, maar wel de frisheid van je teint. Toch is het erg makkelijk om een stralende teint te bekomen eenmaal je de juiste basis aanbrengt. Scrub daarom je huid een tweetal keer per week goed om de dode huidcellen te verwijderen en gebruik elke dag een serum en crème met fruitextracten en vitamine C. Zij zullen je huid een ongekende boost geven.

Ook met make-up kan je de juiste accenten leggen om je teint helemaal op te frissen. Gebruik daarom twee tinten foundation. Eentje die je echte huidskleur perfect benadert en eentje die net iets lichter is. Deze laatste kan je gebruiken om je voorhoofd, neus, en het puntje van je kin te doen oplichten.

Wil je je ogen extra groot doen lijken? Kies dan voor een kleur oogschaduw die overeenkomt de kleur van je iris. Hierdoor creëer je een maximaal contrast en krijg je grote bambi-ogen. Wil je extra glamour? Zet dan een klein wit stipje in de binnenooghoek, hierdoor wordt je blik groter en intenser. (br.she)




15-06-2009 om 12:22 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
14-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom we houden van designkledij


Waarom we houden van designkledij


http://img189.imageshack.us/img189/876/vandevorst.jpg



We worden helemaal warm vanbinnen als we de nieuwste collectie van Chanel zien en lijken het noorden te verliezen bij het aanzicht van de nieuwste Louboutin-schoenen. Een paar honderd euro geven we graag uit om dat ene designstuk in huis te halen. Maar waarom zijn we eigenlijk zo geobsedeerd door designkledij en accessoires?

Wanneer we ons hullen in merkkledij eigenen we onszelf een hogere status toe dan mensen die identiek dezelfde kledij dragen maar zonder logo. Buitenstaanders aanzien merkkledij als een teken van succes en zelfs vertrouwen. Wanneer proefpersonen gevraagd wordt een geldbedrag te verdelen tussen iemand met merkkledij en iemand met identiek dezelfde kledij zonder logo, zal degene met de merken zienbaar meer geld toegestopt krijgen. Dat blijkt uit een onderzoek van de psychologen Marijn Meijers en Rob Nelissen van de Universiteit van Tilburg.

Volgens de onderzoekers gedragen mensen zich als pauwen. Hoe meer luxe we hebben, hoe meer we het willen etaleren. En net als bij pauwen is degene met de mooiste veren de populairste. (br.she)



14-06-2009 om 15:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fotografen behandelen minderjarige modellen als strippers


"Fotografen behandelen minderjarige modellen als strippers"





Het Amerikaanse topmodel Sara Ziff onthult in de een documentaire de harde en gruwelijke realiteit van de modewereld. Ze vergelijkt zelfs fotoshoots voor topmerken als Calvin Klein met een set van een pornofilm.

Haaien
Het Amerikaanse topmodel Sara Ziff begon op haar veertiende met modellenwerk, ze haalde opdrachten voor grote ontwerpers als Calvin Klein en Prada binnen. Nu veroorzaakt ze heel wat ophef met haar documentaire. Ze interviewde tal van jonge modellen op modefeestjes en achter de scènes van catwalkshows. Zo schetst ze een wereld waarin mannen van middelbare leeftijd, vooral fotografen, als haaien rond minderjarige en vooral kwetsbare modellen cirkelen.

Strippers
Op haar eerste casting vroeg een fotograaf of ze haar t-shirt wilde uittrekken. "Hij vertelde dat hij me zich moeilijk in het verhaal kon inbeelden, dus moest ik ook mijn broek uitdoen. Daar stond ik dan, in mijn onderbroek met Micky Mouse op en een sportbeha. Tenslotte moest ook mijn beha uit. Ik durfde niet anders dan te doen wat bij vroeg. Ik wilde zo graag model worden en wist niet beter. Na mijn tienjarige carrière in de modewereld vraag ik me af: "Wat is het verschil tussen een fotoshoot doen in je ondergoed voor Calvin Klein en een stripper zijn?"

Kunst als excuus
Bijna elk model dat je in de documentaire te zien krijgt, kon een verhaal vertellen waarbij ze 'aangerand' werd door fotografen. Ze gebruikten kunst als excuus gebruiken om meisjes naakt te kunnen zien. Een ander model dat je in de documentaire te zien krijgt is Sena Cech. "Ik maakte een casting mee die eerder op de set van een pornofilm leek dan op een fotoshoot. Eén van de beste modefotografen van de wereld werkte er aan mee. Hij vroeg me bijna meteen van mijn kleren uit te trekken en voor ik het goed besefte was hij ook naakt. Hij wilde dat ik iets sexy deed, hij vroeg me zelfs zijn penis aan te raken. Ik heb dat ook gedaan. De volgende dag hoorde ik dat ik de job kreeg, maar toen hoefde het voor mij niet meer." (br.hln)



14-06-2009 om 14:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een string volstaat niet meer


Het is gedaan met de tanga


http://img20.imageshack.us/img20/9918/string1.jpg


Het is gedaan met de tanga, de string, de ’reetveter’ of hoe u het ding ook wilt noemen. Vrouwen verpakken hun derrière tegenwoordig liever comfortabel dan sexy. En dat is nog gezonder ook, zegt de gynaecoloog.

Ondergoedverkopers slijten weer meer textiel - het is een trend die ze allemaal bevestigen. "Strings werden vaak gedragen onder een strakke broek, zodat je geen onderbroeknaden op de bilranden zag. Een paar jaar geleden waren er nauwelijks alternatieven, en die heb je nu wél. Je hebt naadloze slips en shortjes, hotpants die heel populair zijn”, zegt Famke Kamphorst, pr-verantwoordelijke van Hunkemöller.
Vaginale infecties

Strings zijn ook niet zo gezond. Dat bevestigt prof. Yves Jacquemyn, diensthoofd gynaecologie in het UZ Antwerpen. “Een te strakke string irriteert de gevoelige huid van de vagina. Daardoor wordt die een ideale bodem voor de bacteriën en schimmels die sowieso aanwezig zijn. Die vermenigvuldigen zich dan snel en de vrouw krijgt jeuk, witverlies, infecties."

"Dat is niet vreselijk; het werk van een gynaecoloog bestaat - de zwangerschappen niet meegerekend - voor een derde uit vaginale infecties. Die zijn heel frequent, elke vrouw heeft er ooit wel eens last van. Maar het is ook niet leuk natuurlijk. Daarom adviseren we om het best een beetje loszittend katoenen ondergoed te dragen.” (br.she)




14-06-2009 om 10:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
12-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kledingtips voor zakenvrouwen


Kledingtips voor zakenvrouwen


 


Als je carrière wil, horen Crocs, Uggs en heuptasjes niet op de werkvloer. Volgens WomenCo, een zakensite voor vrouwelijke businesslui, denk je maar beter twee keer na vooraleer je 's ochtends de kleerkast opentrekt.

Leder
Volgens de site tellen je ervaring en werktalent maar deels mee. Wil je succesvol overkomen, worden vrouwen ook op hun uiterlijk beoordeeld. Kleding toont aan hoe je over een baan denkt. Volgens hun lijstje van' fashion no no's' horen Crocs, Uggs en heuptasjes enkel op vakantie, net als joggingbroeken, t-shirts met opvallende teksten en lederen broeken.


 
 




Hun lijstje stopt niet daarmee niet: ook fitflops, petjes, geen of te veel make-up horen niet.

Algemene regels
Uiteraard heerst de dresscode in elk bedrijf anders. Als je deze nog niet kent, scoor je met deze algemene kledingtips beslist in elk bedrijf.

1. Rokken zijn formeler dan broeken. Draag je een rok en wil je zeer zakelijk overkomen, trek je een panty aan, zelfs bij warm weer. Een dunne panty oogt stijlvoller en de kleur van de panty past bij de kleur van de kleding. Wel is deze altijd lichter dan de kleding.

2. Onder een pak horen pumps. Laarzen mogen alleen als de rok tot over de knie komt.

3. Laat mode niet te duidelijk bepalen in wat je draagt op het werk. Wie toch met de mode mee wil, kan het best een basic mantelpakje combineren met een blouse in een modekleur of voor hippe accessoires kiezen.

4. Te veel bloot kan niet. Pas dus op met decolletés en in de zomer met blote armen en benen.

5. Make-up op de werkvloer is bescheiden en eenvoudig en moet met zorg worden aangebracht. Haren kammen en make-up bijwerken doe je in de toiletruimten en niet in het openbaar.

6. Zonnebrillen horen niet in het haar.

7. Kleding en schoeisel moeten er verzorgd uitzien. Kreukels, vlekken of ongepoetste schoenen, horen niet.(br.nina)



12-06-2009 om 15:17 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blote David Beckham legt verkeer in Londen lam


Blote David Beckham legt verkeer in Londen lam


 
 


De Londense metro staakt en David Beckham bezorgde zijn landgenoten nog wat extra verkeersellende toen deze morgen voor kledingzaak Selfridges de nieuwe affiche werd onthuld waarop Becks het ondergoed van Emporio Armani aanprijst. Driehonderd mensen wilden dat moment niet missen, en prompt viel het verkeer in de Londense binnenstad stil.







Beckham was er zelf ook, samen met zijn vrouw Victoria. "Ik heb er geen probleem mee dat er foto's van mij in mijn onderbroek genomen worden. Maar op een dag als vandaag, als de foto's onthuld worden, is het wel wat vervelend", liet Beckham zich ontvallen.



 


12-06-2009 om 14:53 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spot jong modetalent in Gent


Spot jong modetalent in Gent




Het einde van het schooljaar is weer daar. Voor de studenten betekent dat examens en afstudeerprojecten, voor modeliefhebbers betekent dat ook de kans om jong talent te spotten. Verschillende afstudeerrichtingen mode geven dan een modeshow, zodat hun studenten de kans krijgen hun harde werk ook aan vrienden, familie en, wie weet, mensen uit het wereldje te tonen.

Aan de Gentse Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK) gebeurt dat onder de noemer 'Movement' en daar zijn ze al aan de 16de editie toe. Deze keer pakken ze het groots aan en huren ze de Eskimofabriek aan de Wiedauwkaai in de Gentse haven af.

Geïnteresseerden kunnen hier terecht voor de tickets in voorverkoop. De modeshow vindt donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 juni plaats. Voor feestbeesten is er ook een afterparty zaterdag. Tickets daarvoor kunnen in combinatie met de modeshowtickets worden gekocht.  (br.hln)




12-06-2009 om 12:02 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stella McCartney start kindercollectie


Stella McCartney start kindercollectie


http://img44.imageshack.us/img44/2976/stellamccartneyk.jpg


Stella McCartney stort zich op de kinderkledijmarkt. Haar jarenlange ambities om kledij te maken voor de jongste generatie komen dankzij de kledingketen GAP eindelijk uit.

"We zijn erg opgewonden over deze fantastische kans om met een designer van wereldklasse als Stella samen te werken", vertelt GAP-directeur Mark Hansen.

Stella McCartney zelf is alvast opgetogen om eindelijk haar stempel op de kinderkledingmarkt te drukken. Ze gaf meteen te kennen de kinderkledij goedkoper proberen te maken. (br.she)




12-06-2009 om 10:17 geschreven door fashionista


» Reageer (4)
11-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen met string riskeren fikse boete in Amerika


Vrouwen met string riskeren fikse boete in Amerika





Vrouwen die in de Amerikaanse stad Yakima te veel van zichzelf blootgeven door een string te dragen riskeren er door een nieuwe wet een boete van bijna 800 euro. Zo wil de lokale overheid bilspleten in het openbaar voorkomen.

Cafés
De Amerikaanse stad Yakima keurde een wet goed die van het dragen van strings en doorzichtige kledij op straat een misdaad maakt. Je riskeert dan een celstraf van 90 dagen en een boete van bijna 800 euro. Met deze wet willen de lokale autoriteiten voorkomen dat vrouwen hun bilspleet in het openbaar showen. Dit verbod op strings kwam er nadat er cafés in de stad openden waarbij de diensters de klanten bedienen in bikini of schaars gekleed waardoor hun string zichtbaar was. Tegenstanders zeggen dat de uitbaters seks misbruiken om koffie te verkopen.

Belachelijk
Hoewel de wet gemaakt is voor deze coffeeshops, treft deze alle vrouwen uit de stad. En zij zijn niet blij met de wet. "Dit is belachelijk, een vrouw beslist toch zelf hoeveel ze van haar lichaam blootgeeft. Waarom beslissen ze niet meteen welke kapsels nog aanvaardbaar zijn."

String is uit
Verder blijkt uit verkoopscijfers uit Groot-Brittannië dat de string helemaal uit is. Tegenwoordig geldt: hoe meer stof, hoe beter. Als je deze zomer dus doorzichtige, witte kledij wil aantrekken, opteer je best voor een huidskleurig, figuurcorrigerend exemplaar. (br.nina)




11-06-2009 om 11:39 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
10-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kopieer de look van Lady Gaga

Kopieer de look van Lady Gaga






 


 
Lady Gaga is een fenomeen: niet enkel haar liedjes overspoelen de ganse planeet, ook over haar stijl en attitude valt heel wat te zeggen. Lady Gaga promoot een houding, een fashionstijl met veel glitter, skaï, bizarre haarstukjes en sexy onderkleding. Misser of topper? Aan jou om te beslissen.

Toekomst

Lady Gaga lacht met de crisis, ze kijkt verder dan haar neus lang is en ziet de toekomst roze met fluo kleurtjes en met een futuristische look. Half vrouw, half humanoïde: wie is Lady Gaga eigenlijk? Een vreemdeling of een fashionista van het eerste uur? Wat het ook is, op vlak van mode vreest ze niets.








Maillots
Duidelijk geïnspireerd door de jaren '80, is de zangeres verzot op maillots die doen denken aan de sporttenues van twintig jaar geleden. De juffrouw speelt met plezier het sexy meisje en aarzelt geen moment om zich in piepkleine tenues te hijsen.

Kleuren
Lady Gaga ziet het leven roze, maar evengoed in het geel, goud, zilver, groen of blauw. Ze is niet bang om kleuren te mixen en te dragen. Ze gebruikt de kleuren om haar eigen stijl te accentueren waarmee ze haar publiek telkens weet te verrassen. Evengoed draagt ze luipaardmotieven met kleine blauwe bloemen of skaï. Motieven en matières mengen, niets is beter om een aparte en bijzondere look te creëeren.





 



Complexloos

Deze moderne barbie draagt haar frivoliteiten zonder enige complexen, waardoor ze anders lijkt dan de pop uit onze kindertijd. Haar bijzonderheden worden ook duidelijk in haar make-up en kapsels: van blond platina, van lang tot kort, met strikjes en geïntegreerde knopen, van enorme lange valse wimpers tot gigantische, extravagante brillen. Lady Gaga lijkt verzot op de look van travesties, maar mengt er een onmiskenbaar vleugje sexy flair door. Overtuigd? (br.nina)









10-06-2009 om 19:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson nieuw gezicht van modehuis Burberry


Emma Watson nieuw gezicht van modehuis Burberry


 

Emma Watson wordt het nieuwe gezicht van de Burberry-campagne. Ze treedt daarmee in de voetsporen van Kate Moss, die eerder al poseerde voor het Britse modehuis. Als bedankje mocht de Harry Potter-actrice voor de lens van de legendarische fotograaf Mario Testino verschijnen.

"Emma was een logische keuze", legt creatief directeur Christopher Bailey uit. "Zij heeft een klassieke schoonheid dat ze weet te combineren met een groot karakter en een modern tintje. Door haar charme, verstand en pleziermakerij leek deze fotoshoot wel een picknick op de Thames."




10-06-2009 om 13:00 geschreven door fashionista


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!