Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

09-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlaat Karl Lagerfeld Chanel?


Verlaat Karl Lagerfeld Chanel?


http://img191.imageshack.us/img191/4263/karllagerfeld.jpg



Verlaat Karl Lagerfeld binnenkort het modehuis Chanel? Als het van de nieuwste geruchten afhangt trekt de modegoeroe binnenkort definitief de deur achter zich toe.

Karl Lagerfeld heeft nooit over pensioen gepraat, maar zou het nu toch kalmer aan willen doen. De modegoeroe ontwerpt niet alleen voor Fendi en zijn eigen kledinglijn hij staat ook in voor verschillende professionele fotoshoots. Lagerfeld zal het dus zonder Chanel zeker en vast nog druk genoeg hebben.

Als opvolger wordt alvast de naam van Alber Elbaz gefluisterd, die zijn plaats bij Lanvin dan weer zou opgeven voor Olivier Theyskens.  (br.she)




09-06-2009 om 11:56 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
08-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Trend: Zomerhoedjes


 Trend:  Zomerhoedjes



http://img197.imageshack.us/img197/399/cacharel1.jpg




Altijd leuk en speels in de zomer een hoedje dat je tegen de zon en de regen beschermt .  Gespot bij Cacarel en verschillende andere ontwerpers op de catwalk




http://img189.imageshack.us/img189/7770/cachare4.jpg





http://img189.imageshack.us/img189/679/cacharel2.jpg





http://img189.imageshack.us/img189/5986/cacharel3.jpg





08-06-2009 om 21:05 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe zelfbruiner geeft twee weken kleur


Nieuwe zelfbruiner geeft twee weken kleur





In Spanje werd een nieuwe zelfbruiner ontwikkeld die je twee keer zo lang laat genieten van een bruin kleurtje. Melatime is een nieuwe bruinversnellende peptide waardoor je sneller en langer bruin wordt.

Eiwitten
Het Cosmetica-bedrijf Lipotec is constant op zoek naar verschillende peptiden of eiwitten die kunnen gebruikt worden in anti-age verzorging. Recent werd Melatime ontdekt die de aanmaak van Melanine stimuleert, die ons een natuurlijk bruin kleurtje geeft. Als Melatine wordt toegepast in de zelfbruiner, kan het proces van de zelfbruiner ook doorgaan onder UV-straling. Na vier dagen testen bleek het resultaat 180 % beter dan bij normale zelfbruiners.

Revolutie
Volgens Lipotec krijg je met hun nieuwste zelfbruiner een natuurlijke kleur die wel tot 2 weken na het zonnen zichtbaar blijft. Het blijft voorlopig wachten vooraleer de revolutionaire zelfbruiner op de markt verschijnt.

Hoe aanbrengen
Net als bij andere zelfbruiners, staat of valt het resultaat met de juiste verzorging. Met deze tips geniet je gegarandeerd van een veilig en natuurlijk kleurtje.

1. Scrubben
Peelen is de boodschap. Scurb je lichaam met een droge scrub die je aanlengt met water. Vermijd een scrub op oliebasis. Dep je huid na het douchen goed droog en laat je lichaamscrème voor wat het is.
2. Donkere plekjes
Een dun laagje bodylotion op je ellebogen, knieën en hielen, voorkomt dat deze donker kleuren.
3. Plastic handschoenen
Trek plastic handschoenen aan en breng de zelfbruinende crème met korte bewegingen aan. Start bij je enkels en werk door naar je schouders. Voor het gezicht bestaan er speciale gelaatstanners. Wrijf de crème met ronddraaiende bewegingen in. Gebruik hiervoor je handpalm.
4. Voeten
Verdeel een klein beetje overgebleven crème over je voeten.
5. Behouden
Acht uur lang ga je niet in bad. Om optimaal te genieten van je kleurtje, smeer je het lichaam dagelijks in met een hydraterende crème. Na vijf tot zeven dagen erna kan je de zelfrbruiner opnieuw aanbrengen. Zo versterk je de kleur.




08-06-2009 om 14:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geef jezelf een gezichtsmassage

Geef jezelf een gezichtsmassage


http://img191.imageshack.us/img191/9622/gezichtsmasage.jpg


Niets zo leuk als een heerlijke massage om de dagdagelijkse stress even te vergeten. Spijtig genoeg hebben we vaak te weinig tijd om onszelf naar een wellnesscentrum te slepen. She helpt je graag een handje op weg en zet enkele tips op een rijtje om jezelf een ontspannende gezichtsmassage te geven.

Leg je ring- midden- en wijsvinger van beide handen op je bewegende oogleden en druk erg zachtjes tegen je oogleden aan. Na een kleine minuut glijd je langzaam met je vingers naar je oren toe om de spanning weg te vegen. Verplaats je vingers daarna naar het midden van je hoofd en maak kleine cirkelbewegingen tot bij je slapen. Vergeet daarbij ook niet je neus en kin mee te masseren.

Tijdens het tweede deel van de massage geef je zachte tikjes onder je kin met je vingers. Neem daarna je kin vast tussen duim en middenvinger en knijp zachtjes in je kaaklijn. Wanneer je aan je oor aangekomen bent, masseer je je hele oorschelp en oorlelletjes. Hou je oor daarvoor vast met duim en wijsvinger en oefen lichte druk uit. (br.Gazet van Antwerpen)



08-06-2009 om 13:15 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
07-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC geeft jong talent een kans


JBC geeft jong talent een kans






Naast een twee collectie van de winnares van De Designers geeft JBC nog ander jong talent de kans om eigen ontwerpen op de markt te brengen. Nu is het de beurt aan Laurence Bruyninckx, zij studeerde vorig jaar af aan de Mode Academie van Antwerpen.








Tuinfeestjes
Winkelketen JBC verkoopt vanaf 11 juni exclusief een zijden jurkje van aanstormend designtalent Laurence Bruyninckx. Het is een fleurig paars modelletje geworden, ideaal voor zomerse tuinfeestjes of picknicks. Laurence Bruyninckx werd met haar afstudeercollectie vorig jaar door Knack geprezen vanwege haar goede kleurenkeuzes en volwassen ontwerpen. 



07-06-2009 om 23:19 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hoe overleef ik hoge hakken


Hoe overleef ik hoge hakken


http://img7.imageshack.us/img7/5889/lopenophogehakken.jpg



Bij het begin van de zomer wordt onze garderobe een pak eleganter. Zwierige rokjes, kleurrijke jurkjes en hoge hakken zijn daarbij een essentieel onderdeel. Spijtig genoeg bezorgt het laatste ons vaak meer pijn dan plezier. Wat kan je nu eigenlijk echt doen om hoge hakken zonder kleerscheuren en pijnlijke grimassen te overleven?

Hoge hakken zijn een sinecure om op te lopen. Ben je gewoon om op platte sneakers te lopen? Bouw je haklengte dan langzaam aan op. Kies niet meteen voor een haklengte van 15 centimeter, want dat hou je nooit vol. Wissel bovendien om de paar uur van schoenen. Zo vermijd je dat je voeten te lang in een oncomfortabele houding zitten en verkrampen. Gebruik gelkussentjes als je langere tijd moet staan. Ze nemen het brandende gevoel weg onder de bal van je voet en vangen de schokken van het lopen op.

Op hoge hakken lopen vergt heel wat concentratie en kunnen. Zet daarom steeds eerst de bal van je voeten op de grond en maak kleine pasjes. Probeer zo weinig mogelijk door je knieën te buigen om een 'gangster' loopje te vermijden.

Hou je van ultrahoge schoenen? Ga dan voor bredere hakken. Deze zorgen er namelijk voor dat het steunoppervlak vergroot wordt waardoor je minder snel last hebt van je voeten. Stevige kuiten hebben bovendien ook baat van een bredere hak. Dichte pumps zitten tenslotte vaak beter dan open schoenen. Bij deze laatste ontstaan er namelijk al snel wrijvingen en open wondjes.



07-06-2009 om 14:12 geschreven door fashionista


» Reageer (4)
06-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verzorg je haar door de juiste dingen te eten


Verzorg je haar door de juiste dingen te eten


http://img192.imageshack.us/img192/4224/haar.jpg
 


Je haar is een belangrijk accessoire. Voor veel vrouwen is het een verleidingsinstrument, daarom hebben ze graag glanzende, gezonde lokken. Wist je dat droog, dun of beschadigd terug kunt doen herleven door op je voeding te letten, we leren je hoe.


Vette vis en gevogelte

Vette vis zit boordevol omega-3 vetzuren, vitamine B12 en ijzer, meldt gezondheidsnet.be. Deze stoffen houden je hoofdhuid gezond, wat zorgt voor de glans van je haar. Door regelmatig kip en kalkoen te eten, voorzie je je haar van voldoende proteïnes en ijzer. Dit sterkt je lokken en maakt ze minder broos.


Groenten

Groenen groenten als spinazie en broccoli bevatten veel vitamine A en C. Dit zijn stoffen die het lichaam nodigt heeft om talg, een natuurlijk verzorgingsmiddel, aan te maken. Daarnaast zijn wortelen heilzaam voor je haar. Ze zitten boordevol vitamine A, waarvan je lokken gaan glanzen.







Peulvruchten en noten

Je haar heeft proteïnes nodig om te groeien, rode bonen en linzen zijn hier een goede bron van. Daarnaast bevatten ze ook ijzer, zink en biotine. Deze laatste stof is goed voor de algemene gezondheid van je haar en gaat kaalheid en de vergrijzing van je lokken tegen. Ook in noten zit veel zink, neem dus regelmatig als snack amandelen, wal-, cashew- en pecannoten.


Volkoren
Bruin brood en volkorenpasta vullen je voorraad zink, ijzer en vitamine B aan, allemaal broodnodige stoffen voor je haar.


Melk

Zuivelproducten bezorgen je haar calcium, waardoor het sneller gaat groeien. Melk en yoghurt bevatten veel proteïnes, wat voorkomt dat je haar afbreekt. (br.hln)




06-06-2009 om 18:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De enkeldecoratie van Karl Lagerfeld


De enkeldecoratie van Karl Lagerfeld



http://img195.imageshack.us/img195/2100/repettokarllagerfeldwit.jpg



Wie nog steeds op zoek is naar een trendy alternatief voor de enkelarmbandjes kan nu zijn hart ophalen dankzij Karl Lagerfeld. Hij creëerde de meest vernieuwende enkeldecoratie van de afgelopen jaren.

Wie zot is van sierraden en sierlijk ballet kan zich nu uitleven met de nieuwste enkeldecoratie van Karl Lagerfeld. Het modeicoon ontwierp  de repetto schoenen met enkelband  van geperforeerd leer. De schoenen zijn voorlopig enkel beschikbaar in de Parijse Repetto winkel.



06-06-2009 om 13:09 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
05-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al honderdduizenden geïnteresseerd in kledinglijn Liam Gallagher


Al honderdduizenden geïnteresseerd in kledinglijn Liam Gallagher


http://img19.imageshack.us/img19/126/gallagher.jpg



De kledinglijn van Liam Gallagher is al een groot succes. De website die de kleding verkoopt, crashte zelfs door teveel bezoekers.

De 'Oasis'-zanger lanceerde vorige week zijn eigen kledinglijn 'Pretty Green'. De website begon de verkoop om 9.21 uur en vier minuten later was de webshop al gesloten. Het systeem kon de honderdduizenden bezoekers namelijk niet aan. Het probleem was een dag later alweer opgelost.

De 36-jarige heeft altijd al een liefde voor kledij gehad. "Mijn passies zijn muziek en kledij. Ik wil niemand oplichten en ik doe het ook niet voor het geld. Ik doe het gewoon omdat er zoveel spullen ontbreken die ik zou dragen. De lijn is ontworpen naar mijn smaak. Vinden mensen de spullen tof, dan is dat cool. Zoniet, dan maakt het mij niets uit", aldus Gallagher. (br.she)



05-06-2009 om 23:06 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knip je pony zelf


Knip je pony zelf





Pony's zijn mooi, maar vragen onderhoud. Zonder deze tijdig bij te knippen, verliest je haar alle model. Bij de kapper langslopen is de ideale optie, want zelf knippen is geen makkelijke klus. Wil je het toch zelf proberen, heb je een goede schaar en volgende tips nodig.

1. Knip op droog haar, nooit op nat haar. Achteraf krimpt je haar en neigt de pony te kort.

2. Zorg voor het juiste materiaal en gebruik geen botte of huishoudscharen. In heel wat ketens vind je kapperscharen. Eentje met tandjes bijvoorbeeld, geeft aan je pony een 'warriger' effect.

3. Doe je haar in een staart en tracht je pony te scheiden, zo werk je makkelijker.

4. Je pony deel je in twee met een kam. Neem één helft en kam ze naar beneden en stop bij je wenkbrauwen. Knip niet korter dan daar.
5. Knip onder een hoek van 45 graden met de kam nog in je haar zodat de pony stijl en strak naar beneden hangt. Ook kan je twee vingers gebruiken, maar vergeet niet dat je onder je vingers moet knippen en niet erboven. Herhaal ook met de andere helft.



05-06-2009 om 20:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Celebs zetten handtassen op eBay voor goed doel


Celebs zetten handtassen op eBay voor goed doel


http://img8.imageshack.us/img8/3438/madonna1k.jpg
 


Verschillende bekende fashionista's als Madonna, Gwyneth Paltrow en Eva Longoria bieden hun designerhandtas aan op eBay. De opbrengst gaat naar de slachtoffers van de aardbeving in l'Aquila.



http://www.nina.be/static/FOTO/pe/9/16/8/media_l_927893.jpg

Handtas van Madonna


Niet goedkoop

Het Italiaanse modemerk Salvatore Ferragamo wil in samenwerking met de organisatie Global Giving de slachtoffers van de aardbeving helpen, meldt Elle.be. Daarom vroeg het merk aan tal van celebs om een handtas die ze ooit kregen van Ferragamo op eBay te zetten. Helaas betekent dit mooie initiatief niet dat je een goedkope designerhandtas kunt scoren. Het bod op de tas van Madonna zit momenteel al boven 2.000 dollar. Je kunt nog andere pareltjes van accessoires van onder meer Lucy Liu, Jennifer Aniston en Dita Von Teese kopen. Bieden kan nog tot 12 juni. (br.hln)



05-06-2009 om 14:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen lelijke witte lijntjes meer door nieuwe bikini


Geen lelijke witte lijntjes meer door nieuwe bikini


 



Een mooie egale bruine huid, zonder witte lijntjes van je bikini, daar dromen tal van vrouwen van. Dankzij de 'Tan through' reeks van Kiniki kun je op strand je bikinitopje aanhouden én mooi bruinen.



Bikini uit de 'Tan through' lijn.
Bikini uit de 'Tan through' lijn.



80 procent zonlicht
De 'Tan Through' lijn van Kiniki bestaat uit een speciale stof, Transol, waarbij je ziet dat hij transparant is wanneer je deze tegen het licht houdt. Duizenden microscopisch kleine gaatjes laten namelijk 80 procent van het zonlicht door. Gelukkig zijn deze gaatjes niet zichtbaar voor het blote ook, zodat je niet het gevoel hebt naakt te zijn. De makers garanderen je een egaal bruine huid. De collectie bestaat uit een reeks badpakken en bikini's in dierenprints. Ook de mannen hebben keuze uit zwemslips en strakke boxershorts. In Groot-Brittannië zijn de bikini's en zwembroeken alvast een groot succes.




Bikini uit de 'Tan through' lijn.
Bikini uit de 'Tan through' lijn.



Extra bescherming
Toch willen gezondheidsexperts waarschuwen voor de gevaren. Richard Clifford: "Je moet je huid onder de zwemkledij nog steeds insmeren met een beschermende crème tegen zonnebrand. En dat is niet altijd makkelijk." Eigenaar van Kiniki John Walker: "Wij waarschuwen onze klanten dat ze extra voorzichtig moeten zijn, je moet onder de kledij een even hoge factor aanbrengen als op de rest van je lichaam. Maar deze lijn is een succes, het verkoopt als zoete broodjes." Je kunt de collectie hier bestellen. (br.nina)



05-06-2009 om 11:36 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naailessen weer populair door crisis


Naailessen weer populair door crisis


http://img198.imageshack.us/img198/1058/naaien.jpg

 

Nederlandse vrouwen naaien door de crisis steeds vaker hun eigen kledingsstukken. Cursussen in snit en naad zijn er momenteel heel populair. Ook in Groot-Brittannië kruipen fashionista's achter de naaimachine om tweedehandsstukken zelf om te toveren tot een trendy outfit.

Wachtlijsten
"Vrouwen die zichzelf nu willen inschrijven voor een naaicursus komen op een wachtlijst terecht. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt", vertelt de Nederlandse naai-instructrice Betsie Sliekers die al vijftien jaar les geeft aan ad.nl. "Volgens mij is de crisis er verantwoordelijk voor. Ik heb veel jonge mama's als cursisten. In de winkels vind je genoeg mooie kledij voor kinderen, maar dat kost ontzettend veel. Als je zelf stof koopt en outfitjes maakt, ben je veel goedkoper gesteld. En stukken voor kinderen zijn snel gemaakt."

Naaibladen
Knip Mode, een Nederlands naaimagazine dat al veertig jaar bestaat, organiseert sinds kort ook naaicursussen voor beginners. Het aantal inschrijvingen steeg in korte tijd van acht naar vijftig. Ook uit de hoge verkoopcijfers van het blad, dat tot voor kort nog in het slop zat, blijkt dat naaien trendy is.

Tweedehands
Ook in Groot-Brittannië is je eigen kledij maken heel populair. Steeds meer fashionista's passen er kledij uit tweedehandswinkels zelf aan. Styliste van de celebs Fi Doran doet het al jaren en zag al heel wat sterren met iets uit haar collectie 'Mrs Jones' rondlopen. Ze geeft in opdracht van Oxfam lessen in het 'bewerken' van oude kledij. "Als je bijvoorbeeld een kledingsstuk omdraait, creëert dit heel wat nieuwe perspectieven. Je kan je benen in mouwen steken of omgekeerd. Het is de ideale manier om jezelf met mode te onderscheiden op een goedkope manier", aldus Fi Doran.

Trend
Modejournaliste Lauretta Roberts: "Steeds meer fashionista's passen oude, op het eerste gezicht lelijke kledingstukken, aan. Zo krijgen ze plots een modieus, nieuw kledingsstuk voor een prikje. Het is echt een trend. En bijna iedereen kan het, het voordeel ten opzichte van je eigen kleding maken is dat moeilijke dingen, als het plaatsen van ritsen, al voor je gedaan is. Tweedehandskledij is eveneens goedkoper dan nieuwe stoffen, want ook de kostprijs hiervan loopt snel op."(br.hln)




05-06-2009 om 00:47 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie doorprikt huid voor frisse teint


Angelina Jolie doorprikt huid voor frisse teint


http://img199.imageshack.us/img199/8338/angelinajoliee.jpg


Angelina Jolie doorprikt haar huid om een frisse teint te bekomen. Voor het festival van Cannes onderging de actrice zes maanden lang sessies met de Dermaroller.

"Angelina wilde alles uit de kast halen voor haar verschijning op het filmfestival, want ze wist dat alle ogen op haar gericht zouden zijn. Ze gebruikte de Dermaroller regelmatig gedurende 6 maanden omdat ze een chirurgische ingreep wilde vermijden", vertelt een naaste vriend.

De dermaroller staat bekend om zijn efficiënte resultaten. Het hebbeding doorprikt de huid waardoor de poriën gaan bloeden. Omdat de huid de schade zo snel mogelijk wil herstellen produceert ze ongekende hoeveelheden collageen en elastine waardoor de huid zachter en frisser oogt. (br.hln)





04-06-2009 om 15:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus lanceert betaalbare kledinglijn


Miley Cyrus lanceert betaalbare kledinglijn


http://img200.imageshack.us/img200/513/mileycyrusr.jpg


Miley Cyrus gaat een eigen kledinglijn uitbrengen. Dat maakte de actrice/zangeres zelf bekend.

De 16-jarige 'Hannah Montana'-ster zal met ontwerper Max Azria samenwerken. Het duo brengt topjes, broeken, t-shirts, schoenen en accessoires op de markt. De kledinglijn zal te koop zijn in de Amerikaanse keten 'Wal-Mart' en elk kledingstuk kost minder dan 15 euro.

"Ik vind het leuk om looks te creëren voor anderen. Dit is een fantastische ervaring en ik kan niet wachten tot fans mijn ontworpen kledij dragen", aldus Cyrus. (br.she)



04-06-2009 om 14:48 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer 2009: Bloemenprints


Zomer 2009:  Bloemenprints


Naar goede gewoonte is deze zomer weer gevuld met bloemenprints,
vooral wat de jurkjes betreft.  Veel geschilderde en grote bloemen prints zijn aanwezig .




http://img12.imageshack.us/img12/1027/afvandevorst1.jpg
AF-Vandevorst




http://img16.imageshack.us/img16/9396/paulsmith2.jpg
Paul Smith




http://img14.imageshack.us/img14/905/paulsmith3.jpg
Paul Smith




http://img14.imageshack.us/img14/2979/paulsmith4.jpg
Paul Smith




http://img14.imageshack.us/img14/5772/chanel5.jpg
Chanel





04-06-2009 om 10:19 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
03-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Creëer het perfecte decolleté




Creëer het perfecte decolleté


http://www.nina.be/static/FOTO/pe/2/5/0/large_520545.jpg



Een decolleté kan je outfit de nodige elegantie en sexyheid geven, maar het kan je hele look ook kraken. Een goede dagelijkse verzorging en de nodige oefeningen kunnen je borsten extra verstevigen, en ze die prachtige, noodzakelijke glans en strakheid geven. Wij zetten enkele handige tips op een rijtje voor het perfecte decolleté.

De huid rondom je decolleté is erg gevoelig. Ze is niet alleen dunner van nature, ze bevat ook minder talgklieren waardoor ze sneller uitdroogt. Bovendien behandelen we deze zone onbewust erg onvoorzichtig. Zo sluiten we ze af tijdens de winter, waardoor ze maar moeilijk kan ademen en stellen we ze bloot aan de blakende zon in de zomer.
Gezichtscrème

Om de huid rondom je decolleté dagelijks te verzorgen kan je best je gezichtscrème gebruiken. Vergeet bodylotion, die maakt je huid enkel meer gevoelig voor allergieën, en andere bijtende verzorgingsmiddelen. Reageert je huid nog erg sterk op de koude dagcrème? Verwarm hem dan even tussen je vingers, en druk met je vlakke hand zachtjes op je decolleté. Wrijven kan de irritatie namelijk doen toenemen.

Af en toe een lichte scrub doet de huid heropleven, heb je nog meer tijd: kies dan voor een masker. Afhankelijk van je huidtype kan je gaan voor een diepreinigend kleimasker of een verzachtend honingmasker.
Verstevigende beha

Ben je een dagje ouder aan het worden, en verspreiden de rimpeltjes zich over je decolleté? Kies dan voor een stevige liftende crème, zowel verkrijgbaar in dagcrèmes als zalfjes speciaal voor de borsten. Ook 's nachts kan je je borsten verstevigen dankzij allerlei nachtcrèmes. Wil je een efficiëntere oplossing, probeer de antirimpel-beha (39,95€) dan eens uit. De beha houdt je borsten 's nachts netjes op hun plaats, terwijl de speciale pasvorm rimpelvorming voorkomt.

Eenmaal je huid rondom je decolleté terug op en top gezond is, kan je ze extra in de verf zetten. Een push-up beha, diepe halsuitsnijding en wat glanspoeder doen hierbij wonderen, maar ook je houding is van levensbelang. Recht steeds je rug, druk je schouders omlaag, en trek je schouderbladen vanachter samen. Deze oefening doet wonderen voor je decolleté.



03-06-2009 om 22:51 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modehuis Lacroix onder gerechtelijk toezicht geplaatst


Modehuis Lacroix onder gerechtelijk toezicht geplaatst





Het gerenommeerde Franse modehuis Christian Lacroix is vandaag door de handelsrechtbank van Parijs onder gerechtelijk toezicht geplaatst met een observatieperiode van zes maanden. Dat meldt Simon Tahar, de advocaat van het bedrijf.

"Er werd gekozen voor een observatieperiode van zes maanden en de aanstelling van een bewindvoerder", aldus de advocaat. De Amerikaanse eigenaars van het merk, Simon en Léon Falic, waren aanwezig tijdens het verhoor maar gaven geen commentaar.

Modehuis Lacroix, dat 125 werknemers telt, kondigde vorige week donderdag een staking van de betalingen aan. Het modehuis "heeft te lijden onder de wereldwijde financiële crisis die ook de luxe-industrie raakt". Het huis stelde aan de handelsrechtbank een "voortzettingsplan" voor en het "behoud van de activiteiten tijdens deze periode". (br.nina)



03-06-2009 om 11:20 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
02-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manish Arora geeft aloude huidverzorging nieuw kleedje


Manish Arora geeft aloude huidverzorging nieuw kleedje



http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/06/02/468561/manish-arora-geeft-aloude-huidverzorging-nieuw-kleedje_7_235x280.jpg



Het beautymerk Nivea vond het hoogdringend tijd voor een make-over. Speciaal daarom namen ze de Indische ontwerper, en muze van onder andere Katy Perry, Manish Arora onder hun vleugels. Het resultaat zijn 3 collector item's potten van Nivea Soft.


Acrobaten, tenten en duizenden sterren,... het is de dagdagelijkse wereld voor Manish Arora. De designer reflecteerde zijn fantasierijke blik op de aloude potjes van Nivea Soft en kwam op de proppen met prachtige, bedwelmende ontwerpen.

De potjes zijn enkel verkrijgbaar in een uiterst gelimiteerde editie. Snel zijn is dus de boodschap.  (br.she)



02-06-2009 om 20:56 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslima's zoeken halal cosmetica


Moslima's zoeken halal cosmetica


 



Na halal-voeding gaan steeds meer moslimvrouwen op zoek naar halal cosmetica. Daarbij willen ze veilige producten die bijvoorbeeld geen varkensvet of alcohol bevatten.

Verboden
Volgens cosmeticsbusiness.com is make-up 'haram' voor diepgelovige moslims. Dat betekent dat het verboden is en ze het niet mogen dragen. De vrouwen die het wel doen, vinden het daarbij belangrijk dat de producten naar hun normen 'veilig' zijn opdat ze op die manier hun eigen moslimidentiteit kunnen behouden.

 

 



Giganten

Halalcosmetica bestaat al jaren, maar kent pas de laatste tijd groeiend succes. In Maleisië is de afzetmarkt het grootst en het lijkt er op dat wereldwijd de markt groeit. Grotere cosmeticagiganten als Colgate-Palomlive en Jonhson brengen zelfs een apart gamma uit.

Body Shop
In Europa kent 'The Body Shop' bij heel wat moslimvrouwen groot succes. Dat komt doordat met veilige en ethische ingrediënten wordt gewerkt en hun marketingstrategie strookt met de moslimwaarden. (br.nina)



02-06-2009 om 14:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!