Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

01-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Liever in de wei dan op de catwalk'


Corazon De Raeymaecke 'Liever in de wei dan op de catwalk'


http://img32.imageshack.us/img32/1818/corazonderaeymaecker.jpg

Vlaams model Corazon De Raeymaecker geeft carrière op om boerin te worden


Vraag aan gelijk welk meisje wat ze later wil worden en ze antwoordt steevast met 'topmodel'. De Vlaamse Corazon De Raeymaecker (23) was aardig op weg, maar in de plaats koos ze voor het leven op een bioboerderij.

Corazon leefde de droom van elk tienermeisje. Ze werd als model ontdekt in haar thuisstad Antwerpen en verhuisde kort daarna naar New York. Daar prijkte ze drie jaar geleden nog levensgroot op de befaamde billboards . Corazon - genoemd naar Corazon Aquino, de eerste vrouwelijke president van de Filippijnen - sleepte het ene contract na het andere in de wacht en verdiende er goed geld mee. En toch: ze wil liever boerin worden. 'Van modellenwerk word ik lui. Boeren daarentegen geeft mij veel meer voldoening. Dat is voor mij pure meditatie.' Corazons leven veranderde toen ze op een doordeweekse dag langs de farmer's market op Union Square in New York passeerde. 'Op die markt verkoopt iedere boer zijn eigen groenten, zodat je perfect weet wat waar vandaan komt. Bij ons in België wordt bijna elke groente ingekocht bij de groothandel. Je weet dus niet vanwaar ons voedsel komt, en evenmin of het bewerkt is. Dat begrijp ik niet. Op een pak koeken staat toch ook wat erin zit? Wie weet welke pesticiden er nodig waren om tot de appels te komen die vandaag in de winkel liggen?'

Corazon, die zelf uit een landbouwersfamilie komt, maakte na haar ontdekking abrupt een einde aan haar modellencarrière en keerde terug naar België. Daar woont ze nu tijdelijk met haar vriend in een appartement in Antwerpen.

'Ik hoop binnenkort mijn eigen bioboerderij te bezitten. Ik wil een community farm stichten waar stadsmensen, met behulp van een abonnement, maandelijks zelf hun groenten en fruit mogen komen plukken. Ik wil ook op de markt staan met eigen producten, biologisch gekweekt en op een gezonde grond. En nee, mijn groenten hoeven daarom niet per definitie lelijk en scheefgevormd te zijn. Wie zegt dat mijn onbewerkte tomaten ook niet prachtig glanzend zullen zijn?'

Haar vrienden vinden het een raar idee, maar Corazons ouders zijn te vinden voor het project. Alleen haar vader lijkt nog te twijfelen. 'Hij gelooft erin, maar mijn keuze is natuurlijk niet vanzelfsprekend. Bovendien weet hij als geen ander hoe hard het boerenleven wel kan zijn. Ze hebben mij meermaals gewaarschuwd: kindje, weet je wel waaraan je begint? Maar ik ben vastberaden. Ik ga ervoor.'

Hoewel Corazon officieel nog aan haar project moet beginnen, lijkt haar droom nu al goed vorm te krijgen. 'Onlangs kwam ik in contact met een fruitboer die uitsluitend oude appelsoorten kweekt. Die appels zijn nog resistent tegen allerlei ziekten. Dat wil ik zelf ook doen: die heerlijke, oude vergeten groenten nieuw leven inblazen. Lokale producten brengen op ecologische wijze.'

Momenteel doet het ex-model nog één keer per maand een fotoshoot. 'Om te kunnen sparen voor mijn boerderij. Dat vind ik niet erg. Ik blik positief terug op mijn ervaring als model. Ik heb veel respect voor de meisjes die het wél maken. Maar ik voelde een drang om dichter bij de natuur te staan.'

Corazon probeert haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Met of zonder landbouwbedrijf. 'Ik leef nu al milieubewust. In mijn appartement staat geen enkel nieuw meubel. Alles is gerecycleerd of tweedehands. Ook heb ik geen auto. Reizen doe ik meestal per trein, maar nog het liefst van al te voet.'

Maar de grootste uitdaging voor het ex-model bestaat erin de Meir te vermijden. 'Aan al die leuke kleren kan ik heel moeilijk weerstaan. Ik verplicht mezelf om tweedehandskledij te kopen. Dat vind ik ook niet erg, want ik ben een echte vintage girl.'  (br.Het Nieuwsblad)




01-06-2009 om 16:33 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enkellaarsjes


Enkellaarsjes blijven een hit voor deze zomer


 http://img4.imageshack.us/img4/9629/enkellaarjes2kn2.jpg


Ze waren de voorbije seizoenen al een hit voor je voeten. Ontwerpers hebben het enkellaarsje dit jaar in alle mogelijke vormen en kleuren gegoten, zodat we er nog wat langer van kunnen genieten.

Het leuke aan enkellaarsjes is dat je er werkelijk alle kanten mee op kan. Door een stilettolaarsje met punttip te combineren met een skinny jeans, krijg je de looks van een coole glamrock chick zoals Kate Moss. Wie gewaagder voor de dag wil komen, kan haar enkellaarsjes net zoals Victoria Beckham onder een kort jurkje of minirok dragen. Wanneer je ze combineert met een klassieke pantalon, bekom je die chique, zakelijke look voor op kantoor.

En er is goed nieuws voor de fans: de enkellaarsjes werden in het najaar opnieuw gespot op de modeshows, en wel bij kleppers zoals Calvin Klein, Chloe en Balenciaga. Deze revivalschoen uit de jaren tachtig zal komende zomer dus niet aan populariteit of trendgehalte moeten inboeten. Enkellaarsjes maakten de afgelopen twee jaar een flinke evolutie door: van simpel halfhoog naar tal van grappige vormen met veters of bezaaid met studs, pailletten en franjes. Van het mocassinlaarsje met boho-folkallure tot het dramatische victoriaanse veterschoentje: er is voor elk wat wils.

'Trendy schoenkleuren om dit jaar je voeten in te hullen, zijn zandtinten zoals cognac, okergeel en roomwit. Maar ook rood, fuchsia, felgroen, oranje en indigoblauw zijn in', zegt styliste Natalie Van Lijsebettens uit Antwerpen. 'In de zomer verwacht ik vooral dat grijs en taupe het geweldig zullen doen. Bij enkellaarsjes blijven de ronde neuzen erg trendy, maar ook de korte spitse punt mag weer. De puntneus gaan we trouwens meer en meer zien in combinatie met een platte zool. Wat me ook opvalt, is dat de hakken dit jaar voornamelijk recht van vorm zijn. Vooral de overslaglaarsjes, met flapjes aan de zijkant, zijn een groot succes. Een nieuwigheid binnen de enkellaarsjesvorm is een soort van pump met schacht rond de hiel. De schattige veterlaarsjes zullen de winkels massaal overspoelen. Stoere westernboots maken hun comeback, maar dan in een nieuw jasje: met V-uitsnijding vooraan. Qua materiaal gebruiken de schoenontwerpers vaak gladde leersoorten en luxueuze daim in zandkleuren. Opmerkelijk is de mix van speciale materialen. Men combineert bijvoorbeeld krokodillenleer met daim. Metalen studs waren vorig seizoen al populair; die trend wordt nu doorgetrokken. Ontwerpers smukken de enkellaarsjes ook op met overlappende laagjes, banden of rimpels op de neus', zegt Van Lijsebettens. (br.het Nieuwsblad)



01-06-2009 om 16:20 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
31-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scarlett Johansson wordt het nieuwe gezicht van Mango.



Scarlett Johansson wordt het nieuwe gezicht van Mango.


http://img200.imageshack.us/img200/2139/scarlettjohansson1.jpg



 Het kledingmerk koos de actrice omdat ze "de ideale Mangovrouw" belichaamt die "chic, onafhankelijk en kosmopolitisch" is. Binnenkort zal Johansson in de campagne voor de herfst  en wintercollectie van 2009-2010 te zien zijn.

Johansson volgt Penélope Cruz op, met wie ze al samenspeelde in "Vicky Cristina Barcelona" van Woody Allen.



http://img200.imageshack.us/img200/7383/penelopecruzmango.jpg



Mango koos de actrice "omdat ze de ideale Mangovrouw belichaamt, die chic, onafhankelijk en kosmopolitisch is." Johansson straalt "zelfverzekerdheid uit en blijft toch jong en speels", laat het bedrijf nog weten.

Cruz maakte vier seizoenen lang reclame voor Mango en heeft samen met haar zus Monica ook een collectie voor het merk getekend. Johansson zou voorlopig geen plannen hebben om zelf kleding te ontwerpen.




31-05-2009 om 12:01 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
30-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bundchen best betaalde model


Gisele Bundchen best betaalde model


http://img46.imageshack.us/img46/5486/giselebundchen1.jpg
Gisele Bundchen verdiende 25 miljoen dollar.
 


Topmodel Gisele Bundchen (28) is het best betaalde model ter wereld. De Braziliaanse schone zou tussen juni 2008 en 2009 ongeveer 25 miljoen dollar (17,7 miljoen euro) verdiend hebben. Toch had ook Gisele onder de economische crisis te lijden. Ze verdiende immers tien miljoen minder dan vorig jaar.



Gisele Bundchen
Gisele Bundchen


In februari trouwde Gisele met de Amerikaanse sportster Tom Brady. Ze heeft een paar lucratieve contracten met Versace, Dior, True Religion jeans en Ebel horloges. Ze heeft ook een eigen succesvolle schoenlijn.



Gisele Bundchen
Gisele Bundchen



Heidi Klum
Heidi Klum (35) staat op de tweede plaats in de lijst van Forbes. Zij moest het stellen met 'maar' 16 miljoen dollar. Het Duitse model presenteert onder meer een modellenprogramma in Duitsland en heeft ook nog steeds een contract met Victoria's Secret lingerie. We kunnen haar bewonderen in reclame van allerlei producten als Diet Coke, Volkswagen en LG.



http://img189.imageshack.us/img189/3741/heidiklum1.jpg
Heidi Klum



Leeftijd

Het Britse model Kate Moss (35) heeft dit jaar ondanks haar leeftijd toch een miljoentje extra verdiend. Haar modelijnen zijn een groot succes en ze is zo het derde best betaalde model ter wereld. Opvallend is dat de top-5 dit jaar hetzelfde is dan vorig jaar. Met de 35-jarige Klum en Moss ligt de leeftijd van sommige topmodellen ook verrassend hoog.

Zeldzame schoonheid
Chris Gay, voorzitter van Marilyn Agency, dat nummer vier Adriana Limi vertegenwoordigt, denkt dat topmodellen veelzijdig moeten zijn. Ze moeten een zeldzame schoonheid bezitten om een bedrijf of product te promoten. Hieronder vindt u de top-10 van de best betaalde modellen. Nummer 9 Miranda Kerr is de vriendin van acteur Orlando Bloom. (br.nina)


De top tien van best betaalde modellen:


1. Gisele Bundchen (17,7 miljoen euro)
2. Heidi Klum (12 miljoen euro)
3. Kate Moss (6 miljoen euro)
4. Adriana Lima (5.6 miljoen euro)
5. Doutzen Kroes (4.2 miljoen euro)
6. Alessandra Ambrosio (4.2 miljoen euro)
7. Natalia Vodianova (3.9 miljoen euro)
8. Daria Werbowy (3.2 miljoen euro)
9. Miranda Kerr (2.1 miljoen euro)
10. Carolyn Murphy (2.1 miljoen euro)




30-05-2009 om 23:30 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Nieuwe zomertrend: ontbloot je schouders


Nieuwe zomertrend: ontbloot je schouders


lacoste




Het is officieel: de eerste zomertrend is er en we laten ons graag volledig gaan.
Zwierige rokjes en leuke sandalen kunnen terug de kast uit. Om ons helemaal in zomerse sferen te brengen, herintroduceren de modeontwerpers de blote schoudertopjes.

 Het is niet voor iedereen weggelegd, maar wij juichen de nieuwste trend alvast toe. De nieuwste blote schoudertopjes zijn niet alleen superzomers, ze zijn ook nog eens elegant. Bovendien zijn de schouders één van de slankste delen van ons lichaam, en mogen ze dus best eens extra in de kijker worden gezet.



30-05-2009 om 16:21 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Onderbroeken van oma steeds meer verkocht dankzij Lady GaGa

Onderbroeken van oma  steeds meer verkocht dankzij Lady GaGa


http://img32.imageshack.us/img32/9365/ladygagao.jpg



De excentrieke stijl van Lady GaGa zorgt ook voor positief nieuws. In Groot-Brittannië is de verkoop van "omaonderbroeken" namelijk fors gestegen.

Sinds de 23-jarige zangeres met figuurcorrigerend ondergoed is gespot, zijn de grote onderbroeken een nieuwe trend aan het worden. In Groot-Brittannië verkopen ze dubbel zoveel als strings.

"Jonge vrouwen kopiëren haar stijl en dragen de onderbroeken als hot pants in nachtclubs", aldus lingerieverkoopster Annette Warburton. (br.she)



30-05-2009 om 14:25 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ordinaire modellen scoren goed tijdens crisis


Ordinaire modellen scoren goed tijdens crisis


Dita Von Teese voor Wonderbra.



Sexy foto's van bijna naakte sterren als Dita Von Teese en Victoria Beckham, de grote merken slaan er haast mee om je oren. Hoewel velen er niet voor durven uitkomen, vinden veel mensen 'ordinair' aantrekkelijk.

Oerdriften
Ordinair is nu populair in de reclame- en modewereld omdat het nooit echt uit raakt en merken willen nu op zeker spelen, meldt express.be. Er zijn nu eenmaal bepaalde zekerheden in het leven en ordinair is één daarvan. Bij een sexy foto denken de meeste mensen aan hetzelfde. Volgens experts betekent het voor hen een soort van vlucht, we voelen tegenwoordig steeds vaker de behoefte om afstand te nemen van de beschaving en de bijhorende regeltjes. Ordinair herinnert ons aan onze oerdriften. En alles wat als verboden of vies is volgens de maatschappij, lijkt nu aantrekkelijk.



Victoria Beckham voor Armani.
Victoria Beckham voor Armani.



Glitter scoort niet meer
Daarom verkoopt in deze harde tijden seks goed. De sexy Pussycat Dolls zijn rolmodellen voor tienermeisjes geworden en Dita Von Teese is ontzettend populair. Zelfs chique merken als Chanel en Christie's spelen hier op in en laten zich door de burleske danseres vertegenwoordigen. Glitter en glamour verkoopt tegenwoordig minder goed. Mensen kunnen zich dat niet meer veroorloven, sexy soberheid scoort echter beter. (br.hln)



30-05-2009 om 12:22 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke accessoires passen bij jouw lichaam?


Welke accessoires passen bij jouw lichaam?


http://img41.imageshack.us/img41/6266/hals.jpg



Accessoires kunnen je outfit maken of kraken. Bovendien sta je niet met elk soort oorbellen en lijkt die prachtige armband van je collega al snel immens groot als hij aan jouw arm bengelt. Wij gingen op onderzoek uit welke accessoires nu eigenlijk bij welk lichaam passen.

Robuuste armbanden, reusachtige halskettingen, en ultralange oorhangers maken weer hun opwachting deze zomer. Veel fashionista's geven een klein fortuin uit om up-to-date te blijven met de nieuwste accessoiretrends. Maar welke accessoires passen nu eigenlijk het beste bij jouw lichaamspostuur? Wij zetten de do's en don'ts even op een rijtje!

Wanneer je een korte nek, dubbele kin, of zware boezem hebt, laat je de grote halskettingen best achterwegen. Zij laten je nek, borsten, en schouders enkel maar dikker lijken. Kies daarentegen voor een subtiele, kortere halsketting, die net eindigt boven je boezem. Een lange nek, of platte boezem komen daarentegen het beste uit met een mooie flamboyante halsketting.
Oorbellen

Grote, ronde oorbellen laten een dik gezicht smaller lijken, terwijl lange oorbellen een korte nek enkel verder verkleinen. Clippers, dikke stenen, en ultralange oorhangers staan dan weer enkel mooi bij een smal gezicht met lange hals.

Vrouwen met langere onderarmen, en een stevige botstructuur kunnen zich volledig uitleven met ultragrote ringen en armbanden. Heb je daarentegen eerder smalle vingers, en korte onderarmen, kies dan voor een subtiele ring en armband. Zij zorgen ervoor dat je vingers en armen er op hun mooist uitzien.  (br.she)




30-05-2009 om 09:27 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sons: cultuur voor fashionista's


Sons: cultuur voor fashionista's


 

 

Door de crisis geen geld meer om een paar trendy gladiatorsandalen te kopen? Dan kun je in SONS, een nieuw Vlaams schoenenmuseum, nu toch genieten van wat 'windowshopping'. Je krijgt er namelijk primitieve schoenen uit andere culturen maar ook prachtige Manolo's of Louboutins te zien. Kortom, een echt schoenparadijs.




 



Aankleding voeten
Het schoenenmuseum Sons, de afkorting van Shoe's or no shoe's?, vertelt het verhaal van de aankleding van voeten doorheen de tijd en wereldwijd. Het is een samenwerking tussen van Dirk Vanderschueren, eigenaar van schoenenproducent Cortina, de Nederlandse verzamelaar William Habraken en Antwerps schoenmakerskoppel Veerle Swenters en Pierre Bogaerts.









Manolo Blahnik
Het museum werkt rond drie verschillende thema's: een ethnografische, een moderne en een designers collectie. In het eerste deel krijg je exemplaren van verschillende volkeren over de hele wereld te zien, het tweede toont de visie van moderne kunstenaars als Panamarenko en Fabre op schoenen en het derde deel is natuurlijk de apotheose voor fashionista's: daar vind je unieke designerontwerpen van onder meer Louboutin en Manolo Blahnik te zien. (br.nina)



29-05-2009 om 19:16 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mannen verkiezen vrouwen met Brazilian wax


Mannen verkiezen vrouwen met Brazilian wax


 



De helft van de Duitse vrouwen scheert haar schaamhaar, dat gaat van een Brazilian wax, een verticaal streepje tot slechts het bijwerken van de bikinilijn. Verder blijkt uit een Duitse studie dat driekwart van de mannen een vrouw verkiest met een geschoren intieme zone.

Seks
72 procent van de vrouwen die hun intieme zone scheren, laten wel wat haar staan. 28 procent kiest voor een Brazilian wax, dat betekent dus dat ze hun schaamhaar volledig verwijderen. Bijna alle mannen verkiezen een vrouw die haar schaamstreek verzorgt en scheert, 31 procent wil een vriendin met Brazilian wax. Jonge mannen gaan nog verder, meer dan de helft van de 20 tot 29-jarigen heeft liever seks met iemand die haar intieme zone scheert.

Tips om je schaamhaar te verwijderen:
Waxen
Je hoeft voor een Brazilian wax niet per se naar het schoonheidssalon te trekken als je je daar wat ongemakkelijke bij voelt. Je kunt ook zelf je venusheuvel en buitenste schaamlippen waxen met speciale strips op suikerbasis. Je verwijdert de wasresten achteraf met speciaal waxpapier. Om je voor te bereiden op de pijn moet je goed inademen en trek de strip eraf tijdens het uitademen. Je kunt overgebleven haartjes verwijderen met een pincet. Verzorg met een zachte lotion die geschikt is voor gevoelige zones. Koude compressen die je ervoor tegen je venusheuvel aandrukt kunnen de pijn een beetje verzachten. Het voordeel van waxen is dat je het maar één keer om de drie weken moet doen.








Scheren
Scheren is de meest populaire methode om schaamhaar te verwijderen. Maar als je het goed wil doen, moet je er wel je tijd voor nemen. Zet een voet op de rand van het bad, zo kun makkelijker aan moeilijke plekjes. Omdat scheren de huid sowieso irriteert, is het belangrijk dat je scheerschuim in plaats van douchegel gebruikt. Zorg dat je een mesje hebt dat speciaal voor moeilijke zones ontworpen is, zo vermijd je wonden. Beperk irritaties door achteraf te verzorgen met een lotion. Het nadeel van scheren is dat je het na drie dagen al moet herhalen, het voordeel is dat het snel gaat en redelijk goedkoop is.

Droog scheren
Sommige elektrische scheerapparaten voor vrouwen hebben een speciale kop voor de intieme zone. Deze zijn smaller dan de normale koppen zodat je makkelijker aan moeilijke stukken kan. Dit is een goede optie voor vrouwen met een gevoelige huid. Het nadeel is dat de haren niet zo goed verwijderd worden, zodat je het snel opnieuw moet doen.

Epilatie
Deze techniek wordt door alle schoonheidsspecialisten afgeraden in de schaamstreek. De worteltjes worden te traag uitgetrokken, waardoor je wondjes krijgt. Je mag er enkel de haartjes aan de buitenkant van je bikinizone mee verwijderen. Je doet best op voorhand een peeling om ingegroeide haren te vermijden. Om de pijn te verminderen kun je op voorhand een koud kompres op het gebied houden, trek vervolgens je huid strak om te epileren. Behandel de zone na afloop met een verzorgende lotion.

Ontharingscrème
Een ontharingscrème is de minst pijnlijke methode. Je hebt speciale crèmes die geschikt zijn voor de intieme zone. Het voordeel is dat je achteraf haast geen stoppels of kans op ontsteking hebt. Het nadeel is dat sommige ontharingscrèmes niet aangenaam ruiken. Je moet wel heel voorzichtig zijn dat de crème niet in contact komt met je slijmvliezen. Je haartjes blijven ongeveer een week weg. ((br.hln)



29-05-2009 om 14:12 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
28-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeontwerpster Branquinho stopt met haar bedrijf


Modeontwerpster Branquinho stopt met haar bedrijf


Een model showt een creatie van Branquinho.
Een model showt een creatie van Branquinho.


De nv James, de vennootschap van de bekende Belgische modeontwerpster Veronique Branquinho, houdt ermee op.

Economische crisis
De nv James werd in 1998 opgericht om de collecties van modeontwerpster Veronique Branquinho te commercialiseren, produceren en verdelen. Vanaf het begin kon het werk van Branquinho rekenen op veel lof van aankopers en media. Met de laatste collecties was dat niet anders. Maar de economische crisis treft ook de modesector. Ondanks de lovende commentaren werden er voor de laatste collecties aanzienlijk minder bestellingen geplaatst dan voorheen de regel was.

Bestellingen onbetaald
Daarenboven krijgt de vennootschap te maken met een groeiend aantal bestellingen die geproduceerd zijn, maar niet betaald worden. Branquinho is sinds kort artistiek directeur bij lederwarenhuis Delvaux.




28-05-2009 om 21:48 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton maakte beste celebparfum

Paris Hilton maakte beste celebparfum





De blonde celeb ontving gisterenavond in New York de prijs voor het beste 'celebrity parfum van het jaar', FiFi Awards werden de 37ste keer georganiseerd door Fragrance Foundation.

P. Diddy
'Paris Hilton' is de originele naam van het winnende parfum van de hotelerfgename, de celeb stak met haar prijs Celine Dion en Hilary Duff de loef af. Bij de mannen viel P. Diddy in de prijzen met zijn 'I am King', meldt weekend.be. Designer Marc Jacobs werd gelauwerd om zijn creativiteit en toewijding voor de hele parfumindustrie met de 'Hall of Fame Award'. (br.hln)


28-05-2009 om 17:03 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sperma houdt de huid jong

Sperma houdt de huid jong


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/28/466484/sperma-houdt-de-huid-jong_1_515x0.jpg


Wie koste wat kost rimpels wil bestrijden kan nu zijn heil zoeken in menselijk sperma. Het goedje blijkt de huid jong, zacht en stralend te houden.

De antioxidant spermine, aanwezig in mannelijk sperma, zorgt ervoor dat de huid bijzonder zacht aanvoelt en terug strakker wordt. Hierdoor worden rimpels bestreden en gaat je huid terug stralen. Het Noorse bedrijf Bioforskin heeft al haar vertrouwen gelegd in het goedje en maakt de spermines na in een laboratorium om het verder te verkopen aan beautyproducenten.

Wie het zelf eens wil uittesten kan voorlopig enkel terecht in het Townhouse Spa in New York. Daar krijg je voor 180 euro een kwakje sperma op je gezicht en wordt je huid verder behandeld met ultrasone golven en infrarood licht.(br.she)


28-05-2009 om 12:02 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Dooms kleedt Marlène de Wouters


Yves Dooms kleedt Marlène de Wouters


 


Voor de 15de editie van de Internationale Koningin Elisabethwedstrijd, kiest presentatrice Marlène de Wouters, voor de outfits van Yves Dooms.






Tijdloze klasse
Marlène de Wouters presenteert al sinds enkele jaren de Koningin Elisabethwedstrijd. Om in de sfeer te passen, moet de kleding van Marlène zowel stijl als tijdloosheid uitstralen, discretie en elegantie. "De ontwerpen van Yves Dooms zijn steeds stijlvol en tijdloos", aldus Marlène. "Hij is een heerlijke man om mee samen te werken, het is een perfectionist en bewonderenswaardig dat hij na al die jaren ervaring nog steeds met beide voeten op de grond staat en zo toegankelijk is." (br.hln)







28-05-2009 om 10:54 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
27-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skinny jeans is ongezond


Skinny jeans blijken ongezond




Vrouwelijke liefhebbers van de skinny jeans lopen risico op een aandoening aan het zenuwstelsel, ontdekten onderzoekers. Het gevolg is een branderig gevoel in de benen, hoge hakken verergeren de symptomen.

Branderig gevoel
Een strakke jeansbroek met lage taille veroorzaakt een grote druk op het zenuwsysteem aan de heupen. Zo kun je pijn krijgen aan het kruis, de kont en een tintelend en branderig gevoel in de benen. Wetenschappers kennen het syndroom als meralgia paresthetica, meldt styletoday.nl. Ook hoge hakken vergroten de kans op de aandoening.

Niet permanent
De onderzoekers ontdekten dat deze aandoening die vaak voorkomt bij bouwvakkers, zwangere vrouwen en mensen met obesitas ook steeds vaker optreedt bij gezonde, jonge vrouwen. Zo legden ze de link met de skinny jeans. Gelukkig veroorzaken de strakke broeken bij de meeste mensen geen permanente schade. Als je door comfortabelere broeken te dragen de druk wegneemt, herstellen de zenuwen zich hoogstwaarschijnlijk weer. Maar bij 5 procent van de gevallen is wel een operatie nodig. (br.hln)




27-05-2009 om 18:40 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rokken voor mannen blijven trendy


Rokken voor mannen blijven trendy


Rechts: ontwerper Marc Jacobs met kilt.



Jean Paul Gaultier introduceerde 20 jaar geleden de rok voor mannen. Hoewel weinigen genoeg lef hebben om dit kledingsstuk te dragen, blijven ontwerpers als Marc Jacobs proberen om mannen te overtuigen.


Kilt
Ontwerpers blijven vasthouden aan de rok voor mannen, deze lente zagen we op de catwalk Marc Jacobs en modellen van Galliano met een geruite kilt. Als man kan je hier echt een modestatement mee maken, meldt de Britse krant The Guardian. Met dit item is het helemaal niet de bedoeling dat je vrouwelijk lijkt. Nee, bij een kilt draait alles om het benadrukken van je mannelijkheid. Kies daarom voor een stevig en zwaar exemplaar, met een stoere ruit. In het begin kan het voelen alsof je een handdoek rond je wikkelde, maar met genoeg zelfvertrouwen zie je er al snel hip uit.

Hoe combineren?
De moeilijkheid van de kilt ligt wel in de combinatie. Stylistes raden sneakers en dikke sokken aan. Bovenaan hou je je trui ook best zo eenvoudig mogelijk, kies voor een klassiek wollen exemplaar. Met een stijlvol hemd, kun je er net als mannelijk stijlicoon Marc Jacobs chic uitzien.




27-05-2009 om 12:14 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zorgen om steeds magerdere Skinny Trinny


Zorgen om steeds magerdere 'Skinny Trinny'


 


Trinny Woodall, de Engelse stijlgoeroe die de dames weet te kleden, ziet er steeds magerder uit. Haar gewicht daalt zienderogen en in Engeland maken enkele journalisten zich stilaan zorgen over haar zorgwekkend mager figuur.

Amerika lonkt
Het zijn hectische tijden voor Trinny: onlangs zag ze haar huwelijk op de klippen lopen en is ze druk doende om binnenkort ook de Amerikaanse markt te veroveren met een nieuwe reeks make-over programma's. Is dat de reden van haar plotse gewichtsafname?







Voedingsgewoonten
Trinny let alleszins sterk op haar voeding, zo weten ze bij de Daily Mail. Op haar dagelijkse menu staan rauwe wortels, geroosterde pijnboompitten, een handvol rijst en een stukje biologische cake. Zelfs haar enige pleziertje, de chocaladetruffel, lijkt ze tegenwoordig af te zweren. Waarom ze zich zo laat uitmergelen, blijft maar de vraag.

Botox
Lange tijd werd gedacht dat ze aan de Botox zat, getuige daarvan zijn de steeds vollere lippen. Ze is behoorlijk lastig geworden op al deze insinuaties en beweert dat haar lippen nog altijd dezelfde grootte hebben als vroeger. Bij de Daily Mail gunnen ze haar het voordeel van de twijfel. Daar nemen ze aan dat haar steeds dunner wordende figuur, de volle lippen nog eens extra in de verf zetten.

Ziekjes
Haar verschijning op een recente gala-avond in Londen, deed enkelen de wenkbrauwen fronsen. Volgens aanwezigen viel het iedereen op hoe mager ze leek. Van dichtbij bekeken, zag ze er zeer ziek uit en hield ze haar rug gebogen. Ook toen ze een dagje later in een grijze regenjas dochterlief naar school bracht, vielen haar dunne beentjes extra op.

Wat er ook van aan is, Trinny richt zich nu vol overgave op de States. Daar hoopt ze door te breken en wil ze haar carrière uitbouwen. Hopelijk gaat dat niet ten koste van haar gezondheid. (br.nina)




27-05-2009 om 11:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Claudia Sträter verkoopt Belgische winkels

Claudia Sträter verkoopt Belgische winkels





De Nederlandse modeketen Claudia Sträter verkoopt zijn zeven Belgische winkels. Koper is het eveneens Nederlandse Nesia Holding. Dat bevestigt een woordvoerster van Claudia Sträter.

Reden van het vertrek uit België zijn de tegenvallende resultaten, ook als gevolg van de kredietcrisis. Claudia Sträter was nog maar 7 à 8 jaar actief in ons land. Overnemer is de Nesia-holding, bekend van kledingformules als ZaZa en SoBe.



    http://img132.imageshack.us/img132/7513/claudiastrter.jpg


Volgens de woordvoerster van Claudia Sträter werken er in de Belgische winkels een vijftigtal mensen. Die gaan over naar Nesia, aldus nog de woordvoerster. (br.hln)



27-05-2009 om 10:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
26-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Emily DiDonato nieuwe ambassadrice Maybelline New York


Emily DiDonato nieuwe ambassadrice Maybelline New York


http://www.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/05/25/464969/emily-didonato-nieuwe-ambassadrice-maybelline-new-york_1_515x0.jpg



De 18-jarige Emily DiDonato is het nieuwe uithangbord van Gemey Maybelline New York. Ze volgt hiermee onder andere Christy Turlington, Julia Stegner, Erin Wasson en Jessica White op.

DiDonato begon haar modecarrière bij Guess in 2008. In slechts enkele maanden poseert Emily voor legendarische fotografen als Patrick Demarchelier, Arthur Elgort, Norman Jean Roy, Robert Erdmann en Walter Chin.

"Emily heeft een uitzonderlijke aura. Ze is intelligent, uitzonderlijk mooi, open en communicatief. Op het ogenblik zelf dat mijn team en ik haar ontmoetten, wisten we al dat ze de juiste was. Ze heeft een zeer natuurlijke, verfrissende en spontane schoonheid waar elke vrouw ter wereld zich in kan herkennen. Haar Italiaanse en Ierse roots en haar leven in New York maken haar geknipt voor Maybelline! Emily heeft alle troeven om te slagen in dit vak en we zijn fier dat het grootste cosmeticamerk haar hierin kan aanmoedigen", verklaart Cyril Chapuy, General Manager Maybelline New York Worldwide.

Emily verschijnt deze zomer voor het eerst voor Maybelline New York in de lang verwachte pers- en tv-campagne van Color Sensational Lip Color.  (br.she)




26-05-2009 om 14:11 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
25-05-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke jeans flatteert je kont?


Welke jeans flatteert je kont?



http://img41.imageshack.us/img41/839/jeans6.jpg




De zoektocht naar de perfecte jeans kan heel lang en vaak frustrerend zijn. Maar eens je het juiste exemplaar voor je figuur hebt gevonden, wil je nooit meer wat anders. De voornaamste probleemzone voor een jeans is de kont. Hieronder lees waar je op moet letten zodat je volgende aankoop uit denim je perfect past.


Platte kont
Om je platte kont wat te verdoezelen kies je best voor een exemplaar met wat stretch in, dat geeft je kont een lift en maakt het wat ronder. Ook brede, opvallende zakken zullen je flateren. Die breken het vlak en versierstiksels maken het geheel wat ronder. Kies zeker niet voor een exemplaar uit een stijve, zware stof. Daardoor gaat je kont namelijk nog platter lijken.



   
Bij een volle kont zal een jeans met hoge taille goed passen.



Volle kont

Vrouwen met een ronde kont hebben het vaak moeilijk een goed passende jeans te vinden. De broeken passen meestal niet aan de kont en zijn ze te groot aan de taille. Jeans met een hoge taille en een extra naad boven de zakken, zullen het beste rond je rondingen flatteren. Kies een exemplaar met strech, zodat je broek na een tijdje niet gaat hangen.


Geen kont
De truc is een kont te creëren waar er geen is, daarvoor heb je opvallende details nodig aan de achterkant van je broek. Dit kan je doen door bijvoorbeeld zakken met knopen te kiezen of kleurrijke stiksels op de achterkant.


Brede heupen
Bij brede heupen is het belangrijk dat je voor wat evenwicht zorgt. Het ideale paar voor jou is een exemplaar uit een zware stof, met slechts een heel klein beetje stretch. Dit maakt de onderkant van je kont wat ronder. Kies voor de juiste zakken op je achterkant, ze mogen niet te groot zijn, ze moeten zo hoog mogelijk tegen de taille zitten en niet te ver aan te zijkant. Het is de bedoeling dat je de aandacht trekt naar het centrum van je kont en niet naar de buitenkant.



   
Een broek met rechte pijpen past best bij een brede kont.



Brede kont

Vermijd een jeans met brede pijpen, kies voor een rechte pijp of een bootcut. Zoek naar een exemplaar met kleine zakken op de achterkant die weer de aandacht naar het centrum van je kont trekt. Dit soort zakken slanken je kont af en zetten je beste punten in de verf.





25-05-2009 om 11:50 geschreven door fashionista


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!