Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
fashionista

09-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modehuis Oscar de la Renta geeft John Galliano tweede kans

Modehuis Oscar de la Renta geeft John Galliano tweede kans

http://oi44.tinypic.com/2vdnsed.jpg
John Galliano


De gevallen designer John Galliano, die onder meer bekend werd door zijn werk voor Dior, is aan het onderhandelen met het Amerikaanse modehuis Oscar de la Renta voor een permanente job als ontwerper.

Galliano werd door Dior gedumpt nadat hij een antisemitische scheldtirade had gehouden in een Parijs café. De modewereld weigerde hem echter voorgoed af te schrijven. Kate Moss was de eerste hem te vragen haar bruidsjurk in 2011 te tekenen, vervolgens bood Oscar de la Renta de ontwerper een echte nieuwe job aan gedurende drie weken in januari tijdens de modeweek.

Dankzij deze beslissing was de catwalkshow van dit modehuis erg populair, de website van Oscar de la Renta crashte meteen na de show door een stormloop. De la Renta zei achteraf erg blij te zijn met de samenwerking. De 81-jarige oprichter van het modehuis, die nog niet aan zijn pensioen denkt, is nu met Galliano aan het onderhandelen over een permanente positie als designer. De la Renta blijft Galliano openlijk steunen na zijn kleine uitschuiver: "Ondanks wat hij deed, verdient iedereen een tweede kans in zijn leven. Ik ben blij dat ik John die kan geven. Het zou zonde moest dit modetalent verloren gaan." (br.hln)


09-08-2013 om 21:18 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
08-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limburgse elektricien maakt het als topmodel in Milaan

Limburgse elektricien maakt het als topmodel in Milaan


http://oi44.tinypic.com/2re4mkx.jpg


De Overpeltse Frederik Meijnen werkte het eerste deel van zijn leven op een bouwwerf als elektricien. Tot hij een namiddagje ging shoppen in Antwerpen en er in de armen van een modellenscout liep£. Die lanceerde de modecarrière van Meijnen in een vingerknip: enkele weken later loopt de man al topshows voor de grootste modehuizen.

Meijnen mag dan amper 22 zijn, hij heeft alles om een van de grootste modellen te worden. Hij liep al catwalks in New York en Milaan, en dat alles terwijl hij vorig jaar nog volop aan het werk was als elektricien. De man werd in Antwerpen opgepikt door een modellenscout die ervoor zorgde dat hij enkele weken later al in Milaan shows liep voor Prada, en nu ook shoots voor Elle, Vogue en het modehuis Hermès mag doen. "Ik ben dezelfde gebleven, maar ik hoop dat ik hier genoeg geld mee kan verdienen om een huis te kopen en uiteindelijk niet meer te hoeven werken", aldus Meijnen in Het Laatste Nieuws. (br.she - foto Ulla models)


08-08-2013 om 11:00 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
07-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hippe manieren om een haarband te dragen

Hippe manieren om een haarband te dragen


http://static2.hln.be/static/photo/2013/15/8/3/20130807114454/media_xll_6040533.jpg


Een bad hair day, we maken het allemaal eens mee. Een paardenstaart of knotje zijn dan snelle en makkelijke oplossingen, maar wie echt trendy wil zijn kiest tegenwoordig voor een haarband. Wij zetten vier hippe manieren om die te dragen op een rijtje.

Vooraf

Borstel je lokken eerst goed door, zoals je normaal elke ochtend doet. Gebruik daarna een licht stylingproduct om wat meer volume en textuur te geven aan je haar. Dat doe je door het product zachtjes door je droge of vochtige haar te wrijven.

1. Simpele hoofdband

Hierbij moet je zeker kiezen voor een sjaaltje dat lang genoeg is. Leg het over je lokken en bind het vast ter hoogte van je nek, onder je haren. Laat eventueel een van de uiteinden van het sjaaltje over een schouder vallen voor een extra touch.

2. Urban hoofdband

Voor deze draagwijze vouw je het sjaaltje eerst in een driehoek. De langste kant leg je vervolgens op je hoofd, net onder je haarlijn, zodat het sjaaltje net op je voorhoofd ligt.

Trek daarna de twee uiteinden van het sjaaltje naar achteren en maak een knoopje. Let erop dat het uiteinde van je driehoekje onder de knoop zit. Als je haar te glad is, kan je het sjaaltje eventueel nog vastzetten met enkele speldjes.

3. Halve tulband

Voor een halve tulband leg je het midden van het sjaaltje op je haarlijn. Wikkel de sjaal achter je hoofd en breng het daarna terug naar boven. Maak met de uiteinden een knoopje, ter hoogte van het midden van je voorhoofd. Draai de overschot van je uiteinden en steek ze onder de rest van het sjaaltje.

4. Tulband

Leg de (iets grotere) sjaal over je hoofd, met een driehoekig uiteinde over je hoofd, tot een stuk onder je kin. Maak met de uiteinden achteraan een knoop, en breng de rest ervan terug naar voren, waar je opnieuw een knoop (of twee) legt. Breng vervolgens het uiteinde dat voor je ogen hangt naar boven en steek het onder de rest van de haarband. Ook achteraan steek je de overtollige stof onder de band. (br.hln)


07-08-2013 om 13:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
06-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorspeld: de zes schoenentrends voor de herfst

Voorspeld: de zes schoenentrends voor de herfst


http://static0.hln.be/static/photo/2013/18/13/6/20130806113243/media_l_6037971.jpg


Als er één ding duidelijk is geworden op de catwalk van de herfstmode is dat er geen duidelijke schoenentrend is. Zes trends werden eruit geselecteerd.

1. Sandaallaarsjes

Ideaal voor wie hoopt op een mooie nazomer: de enkellaarsjes met open teen.

2. Gestrikt

Ideaal voor fancy feestjes: (enkellaarsjes) met gestrikte veters.

3. Printpumps

Een gemakkelijke manier om basisoutfits op te fleuren: de pump met print. Welke print doet er niet toe: luipaardprint, slangenhuid, blokjes of, waarom ook niet, herfstbladeren.

4. Loafers met opvallende details

Gekleurde naden, gouden kwastjes, naaisteken of glitters: de brave, platte schoenen worden opgeleukt met alles, behalve prints.

5. Dikke rubberen zolen

We hadden gehoopt ze nooit meer te zien, maar helaas komt alles wel een keer terug en dat geldt ook voor de dikke rubberen zolen.

6. Stoere laarzen

Het mag wat meer zijn? Dan kies je laarzen in bondagestijl: veel riempjes en gespen, kettingen, ... en ja, dat kan ook elegant.

Fabsugar.com zette alle catwalkschoenen op een rijtje. Klik hier om inspiratie op te doen.  (br.hln)




06-08-2013 om 21:27 geschreven door fashionista


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Primeur: lingerie met echte gouddraad

Primeur: lingerie met echte gouddraad


http://static2.hln.be/static/photo/2013/18/11/2/20130806112736/media_xll_6037952.jpg


Primeur op de New York Lingerie Fashion Week: Rococo Dessous debuteerde zijn gouden lingerie-collectie.

Dessous is de eerste ontwerper die echte gouddraad gebruikt in lingerie.

Zeker in combinatie met zwarte kant of zwarte zijde levert dat een beeld van onwaarschijnlijke verfijndheid en luxe op.

De beha's die grotendeels uit goud bestaan, kunnen minder bekoren.

Een prijskaartje werd voor de beha's niet vrijgegeven.


06-08-2013 om 11:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
05-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria's Secret-model Behati Prinsloo liefst bh-loos

Victoria's Secret-model Behati Prinsloo liefst bh-loos


http://static3.hln.be/static/photo/2013/8/11/8/20130805080846/media_xll_6035453.jpg


Behati Prinsloo mag dan wel een van de gezichten zijn van lingeriemerk Victoria's Secret, zelf laat ze haar bh liever thuis. Ze begrijpt niet waarom dat zo bijzonder is. "Iedereen ziet er hetzelfde uit. Het is een lichaam en het is prachtig", vertelt ze aan New York Daily News.

De verloofde van Adam Levine voegt daar nog aan toe: "Ik ga niet helemaal naakt, maar als je er zonder bh niet ordinair uitziet, natuurlijk waarom dan ook niet?" Het model werkt al sinds 2008 voor het Amerikaanse merk.

Behati kwam drie weken geleden ineens in het nieuws omdat de Maroon 5-zanger haar ten huwelijk had gevraagd nadat de twee hun relatie na een eerdere break pas net weer nieuw leven hadden ingeblazen. (br.hln)


05-08-2013 om 23:04 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.H&M dumpt topmodel Cara Delevingne na verdachte foto

H&M dumpt topmodel Cara Delevingne na verdachte foto


http://oi44.tinypic.com/rss8qh.jpg


Cara Delevingne werkt niet langer voor H&M. Het merk laat het Britse topmodel vallen vanwege een foto waarop te zien is hoe ze een zakje met een verdacht wit poeder laat vallen.

H&M bevestigt tegenover de Britse krant The Mirror dat Cara niet meer voor het modemerk werkt, maar de woordvoerder ontkent dat ze ooit het gezicht van de winkelketen was. "Ze is geen model voor ons. Ik denk dat er een misverstand was over dat zij het gezicht van H&M zou zijn. We hebben haar alleen ingezet voor een modeshow."

Het topmodel werd in mei gefotografeerd terwijl ze een klein, doorzichtig zakje liet vallen met wit poeder erin. Het zakje met de verdachte inhoud viel per ongeluk uit haar hand op het moment dat ze haar voordeur open wilde maken. Het 20-jarige model probeerde het nog te verbergen voor de paparazzi door haar voet snel op het zakje te zetten, maar ze was te laat.

H&M hanteert een zero-tolerance beleid wat betreft drugs. In 2005 verloor Kate Moss een grote campagne bij het Zweedse modemerk vanwege cocaïnegebruik. (br.hln)


05-08-2013 om 00:00 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
04-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 redenen waarom mannen houden van zomerjurkjes

9 redenen waarom mannen houden van zomerjurkjes


http://static3.hln.be/static/photo/2013/7/1/1/20130802143025/media_xll_6031006.jpg


Het is algemeen geweten dat mannen maar niet genoeg kunnen krijgen van zomerjurkjes. Maar waarom is dat nu eigenlijk hun favoriete outfit? Glamour.com ondervroeg een aantal mannen en kwam tot de conclusie dat er negen belangrijke redenen zijn. Wij zetten ze voor jou op een rijtje.

1. Een zomerjurkje is stijlvol

Het zien van een zomerjurkje dat op de juiste plaatsen aansluit, wat bloot laat en toch stijlvol blijft, geeft een man net genoeg informatie om aangetrokken te worden. Maar tegelijkertijd blijft er ook nog genoeg verborgen om hem nieuwsgierig te maken naar meer.

2. Een zomerjurkje is ongedwongen

"Zomerjurkjes zijn sexy, omdat ze geen extra inspanningen vragen en een 'girl-next-door vibe geven", aldus ene Penn (35 jaar).

3. Een zomerjurkje is nostalgisch

Sommige mannen houden ook van zomerjurkjes omdat die hen doen denken aan warme zomervakanties, zwempartijtjes, enzovoort.

4. Een zomerjurkje is suggestief

Zomerjurkjes zijn maar een kleine stap verwijderd van een nachtkleedje, waardoor mannen ze erg sexy en suggestief zijn. "Zeker als ze aan de taille spannen en uitwaaieren aan de heupen, zetten ze de vrouwelijke vormen perfect in de verf", vond ene Ryan (32).

5. Een zomerjurkje keert terug naar de basis

"Het is zo simpel als dit: silhouet en beweging", aldus de 31-jarige Kwasi.

6. Een zomerjurkje is vrouwelijk

Zomerjurkjes zetten niet alleen de vrouwelijke vormen extra in de verf, maar geven ook een jonge en levenslustige uitstraling.

7. Een zomerjurkje past bij iedereen

Aangezien een zomerjurkje erg flatterend is voor het vrouwelijke lichaam, zijn mannen ervan overtuigd dat elke vrouw ermee wegkomt.

8. Een zomerjurkje maakt vrouwen zelfzekerder

"Vrouwen gedragen zich anders in een zomerjurkje. Ze lijken zelfzekerder, aantrekkelijker en vrouwelijker", vertelde Robert (29) aan Glamour.com.

9. Een zomerjurkje is chic

Als een vrouw een zomerjurkje draagt, denken veel mannen dat ze goed over haar outfit nagedacht heeft. "Ze zijn geweldig voor picknicks en brunches. Een bijpassende zonnebril en een hoedje maken de look extra chic", aldus Zach (27).  (br.hln)


04-08-2013 om 21:33 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UGG lanceert opmerkelijke strandlounge in Knokke

UGG lanceert opmerkelijke strandlounge in Knokke


http://oi42.tinypic.com/2exrmlx.jpg


UGG blaast in september 35 kaarsjes uit, tijd voor het merk om terug naar zijn roots te keren. En die liggen niet op een besneeuwde bergtop maar op een zomers strand vol surfers.

Wie de typische UGG-boots voor ogen haalt denkt aan de winter. Koude voetjes? Schapenwollenvelletjes om ze te verwarmen. Maar niets is minder waar. De typische UGG-laarzen werden 35 jaar geleden gecreëerd door surf-oholics op het strand van Byron Bay in Australië. Die mannen, jawel het zijn oorspronkelijk vooral mannenschoenen, droegen de sheepskin om hun voeten warm te houden tijdens surfsessies door.

Een van die surfers, Brian Smith, zag er wel iets in en trok met de sheepskin laarzen naar Zuid-Californië. Ook daar gingen talrijke surfers meteen overstag voor het idee. Smith besloot de laarzen UGG Australia te dopen. De laarzen werden in de jaren '80 het symbool voor de relaxte beachstyle. Anno 2013 heeft UGG Australia de wereld verovert, maar heeft het zijn binding met zijn roots enigszins verloren. Steeds minder fans van de boots weten namelijk dat je dat heerlijke schapenwolletje eigenlijk ook in de zomer kan dragen, dat het toen zelfs ontworpen is, en dat het ook voor mannen toegankelijk is. Tijd dus voor UGG Australia om ode te brengen aan die coole roots. En welke plek is er daar beter voor dan Knokke? Het merk strijkt tot en met 18 augustus dan ook neer aan de Zeedijk 700 in Knokke (ter hoogte van Siësta Beach). UGG heeft er een prachtige lounge ontworpen waar je naar hartenlust kan genieten van al dat modieuze schoons. Heb je een paar botjes gevonden dat je bevalt? Dan wordt je met een speciaal golfkarretje naar een verkooppunt in de stad gereden om ze in jouw maat te passen. Nadien kan je terugkeren naar de UGG Lounge op de zeedijk om je laarsjes te personaliseren met Swarovski-kristallen.

Maar daar houdt het niet op, want speciaal voor die UGG Summer Sensation extra in de kijker te plaatsen, brengt UGG ook de Mini Classic Boot uit in drie verschillende kleuren, een variant die je momenteel nog nergens anders in België kan verkrijgen. (br.she)


04-08-2013 om 11:40 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
03-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe fashion is Keulen?

Hoe fashion is Keulen?

http://oi43.tinypic.com/30rle20.jpg


Parijs, Londen, Amsterdam en Rijsel zijn de typische steden in het buitenland waar we heen gaan als we onze shoppinghonger willen stillen. Een leuke shoppingstad die hierbij vaak vergeten wordt is Keulen. De Duitse grootstad is zoveel meer dan alleen de Dom, ook op fashionvlak valt er veel te ontdekken.

Elk jaar kan je in juni in Keulen bijvoorbeeld naar het stadsfestival Le Bloc in het Belgisches Viertel, een Belgische wijk vol jong ontwerperstalent en hippe boetieks. In dat Belgisch kwartier, vlakbij het centrum, bevinden alle winkels zich op een steenworp van elkaar en kan je unieke stuks op de kop tikken!

Bij Magasin 2 kan je bijvoorbeeld terecht voor een eclectische modemix voor zowel mannen als vrouwen. Je vindt er veel schoenen en tassen, maar ook leuke beautyspulletjes. L'Ephémère is dan weer een stukje Parijs in Keulen. Je shopt er alles van Sessùn en schattige accessoires.

Fan van sneakers? Dan vind je zeker je gading bij The Good Will Out. Zowel klassiekers als meer exclusieve exemplaren kan je hier bemachtigen. Boutique Belgique in de Brabanter Straße is een concept store voor budgetfashionista's. Je vindt hier coole T-shirts, handtassen en shortjes.

Moe van al dat shoppen? Dan drink je toch gewoon een biertje op de Brüsseler Platz. Een beetje België in Duitsland dus!

Verder kan je in Keulen uren rondlopen in de grote shoppingcentra die de stad bezit of op een zonnigere dag de historische autovrije straatjes afschuimen op zoek naar unieke stuks in een van de vele boetiekjes.

Blauer Montag is er zo eentje. Het is een succesvolle combinatie van dames- en herenkleding, met een kunstzinnige inslag. De collecties komen uit eigen atelier en worden slechts in een beperkt aantal stuks gemaakt, waardoor de kleding zeer uniek is.

Ondernemende moeders moeten zeker naar Boutique Fraukayser, een frisse winkel vol leuke gadgets. Zo vind je er een uitgebreide collectie fotolijstjes, grappige keukenschorten, fleurige babyshirtjes en originele slabbetjes. Een leuk adresje ook om originele cadeautjes te vinden. Mannen kunnen ondertussen genieten van een kop koffie met koekjes en chocolade, midden in de winkel!

Sla dit jaar dus de typische shoppingsteden over en trek eens naar het land van Angela Merkel en de bratwurst om je garderobe uit te breiden, je zal er geen spijt van hebben! (br.hln)


03-08-2013 om 18:37 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlize Theron krijgt eigen modeprogramma

Charlize Theron krijgt eigen modeprogramma


http://oi43.tinypic.com/28miz2f.jpg


Na Tyra Banks en Heidi Klum betreedt nu ook Charlize Theron de wereld van de modetelevisie. De actrice gaat volgens modeblad Grazia de realityshow 'Whose Closet Is It Anyway?' presenteren.

In dat modeprogramma zal Charlize de kledingkasten van drie totaal verschillende vrouwen bekijken. De deelneemsters zullen uiteenlopende kledingstijlen hebben en ruilen van garderobe.

Het idee is dat ze door deze ruil anders gaan denken over hun kledingstijl en in de toekomst andere keuzes maken.

Productiemaatschappij 'Denver & Delilah' zal het programma maken. Het is nog niet duidelijk wanneer de realityshow op televisie te zien zal zijn.  (br.hln)


03-08-2013 om 11:29 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
02-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 trucjes om je kleren duurder te doen lijken

9 trucjes om je kleren duurder te doen lijken


http://static1.hln.be/static/photo/2013/14/13/3/20130801142145/media_xll_6028638.jpg


Voor de meesten van ons zal shoppen in dure designerwinkels altijd een droom blijven. Maar het is niet omdat je in betaalbare modeketens shopt dat je kleren er ook 'goedkoop' moeten uitzien. Er zijn zelfs een aantal trucjes waarmee je de illusie kan geven dat je couturekleren draagt.

Zo is het bijvoorbeeld vaak een goed idee om de knoopjes van een kledingstuk te vervangen, terwijl het dumpen van de riem die je gratis bij een jurk kreeg bijna altijd een noodzaak is. Maar ook de volgende negen tips moet je altijd in je achterhoofd houden:

1. Laat je kledij aanpassen

Een gewoon topje of broek van H&M of Zara kan er meteen stukken duurder uitzien als het perfect op je lichaam past. Aarzel daarom niet om gekochte kledingstukken te laten aanpassen. Dat zal misschien wel iets kosten, maar het is het waard.

2. Draag juwelen

Een opvallende ring, halsketting, armband of oorring kunnen aan elke outfit net dat tikkeltje meer geven. Kijk maar naar Alicia Keys: erg speciaal is haar outfit niet, maar de opvallende ketting zorgt voor een extra touch.

3. Hou je schoenen in topvorm

Als je versleten schoenen draagt, dan lijkt je volledige outfit meteen een pak goedkoper. Verzorg ze daarom goed: maak ze regelmatig schoon en breng ze naar een schoenenmaker als het nodig is.

4. Investeer in de perfecte jas

Je jas is het eerste wat mensen zien, dus is het een goed idee om te investeren in een geweldig exemplaar. Welk merk je onder die jas draagt, zal dan van geen belang meer zijn.

5. Breng je kleren naar de droogkuis

Als er op het etiketje van je kledingstuk staat dat je het niet gewoon in de machine mag wassen, dan mag je dat ook niet doen. Breng het liever naar de droogkuis. Dat kost wel wat meer, maar je zal het kledingstuk uiteindelijk ook langer kunnen dragen.

6. Als je twijfelt: kies zwart

Als je tussen verschillende kledingstukken twijfelt, is het een goed idee om voor een zwart (of donker) item te kiezen. Donkere kleuren zien er meestal duurder uit, omdat de onvolmaaktheden daarbij minder hard opvallen.

7. Koop een stomer

Satijn en zijde mogen dan wel dure stoffen zijn, maar als ze gekreukt zijn, lijkt het nergens op. Investeer daarom in een stomer of stoffen glad te krijgen. Dat had Jennifer Lopez beter ook gedaan...

8. Let op je kapsel

Een dure look is niet alleen afhankelijk van je kleren, maar ook van je kapsel. Met perfect geblazen lokken (zoals die van Kate Middleton) of een opgestoken kapsel zie je er meteen een stuk verfijnder uit.

9. Bewaar je kleren op de juiste manier

Als je losse wollen truien op een kapstok hangt, zullen die al snel uitrekken. Let er dus op dat je je kledingstukken op de juiste manier bewaart, want dan zullen ze ook op de juiste manier over je lichaam hangen.  (br.hln)


02-08-2013 om 11:54 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
01-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Revolutionair: de beha zonder bandjes of rugsluiting

Revolutionair: de beha zonder bandjes of rugsluiting

Klik op de foto om het filmpje te bekijken





Er is een revolutie op komst in behaland: de beha zonder schouderbandjes én zonder rugsluiting. De vraag die iedereen zich stelt: hoe worden de borsten dan ondersteund?

Simpel: de bandjes- en rugloze beha werkt volgens een kleefprincipe. Niet alleen blijft de beha hangen, hij lift de borsten ook en werkt zo een benijdenswaardig decolleté in de hand.

Het geheim van deze InvisiBra? "De gesp", zegt het bedrijf. "De vorm van de cups is uniek en de manier waarop ze over de borsten worden geplaatst en dan vastgegespt geven zowel steun als lift. "

De beha werd InvisiBra gedoopt en werd gisteren op ludieke wijze voorgesteld in de drukste winkelstraat van Londen. Tien modellen trokken de straat op in niets meer (of minder) dan een beha, een jeans en een paar hakken. Weinig verrassend hadden ze heel wat bekijks.

In tegenstelling tot wat de kijklustigen hoopten bleven alle beha's netjes op hun plaats zitten, zoals te zien is in de video.


http://static2.hln.be/static/photo/2013/12/13/13/20130801163700/media_l_6028978.jpg


De beha's kosten tussen 38 en 48 pond (44 à 55 euro) en worden gemaakt in verschillende kleuren en patronen, waaronder wit, zwart, donkerblauw en nude cups met zwarte kanten versiering.

Wel voorzichtig zijn: de beha mag enkel met de hand worden gewassen en is 200 keer bruikbaar. De speciale lijm die de beha aan de borsten doet kleven, regenereert zichzelf na een wasbeurt. (br.hln)


01-08-2013 om 23:06 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
31-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De favoriete outfit van Jennifer Aniston

De favoriete outfit van Jennifer Aniston


http://oi42.tinypic.com/2nvdwfm.jpg


Geen luxueuze designerlook voor Jennifer Aniston. Haar favoriete outfit bestaat uit een jeans, een tanktop en een comfortabel paar sleehakken.

De 44-jarige actrice getuigde in een interview met Glamour magazine dat ze een mooie verzameling kleren heeft en het nooit over haar hart krijgt om iets weg te gooien.

"Ik heb nog kleren van toen ik naar het middelbaar ging en ook uit de beginjaren van Friends", klonk het. In het bijzonder moest ze terugdenken aan aan één bepaalde jeans met gaten in die ze altijd combineerde met rode schoentjes en een zwart hemd met knoopjes.


http://static1.hln.be/static/photo/2013/7/12/5/20130731152432/media_l_6026750.jpg
haar uitverkoren sleehakken


Jennifer is naar eigen zeggen geobsedeerd door simpele tanktops. Ze kiest zelfs haar outfits voor de rode lopers liefst zo comfortabel en eenvoudig mogelijk. "Ik ben eigenlijk heel gewoontjes. Mijn 'uniform' bestaat uit een boyfriendjeans, sleehakken en een tanktop. Om uit te gaan wissel ik gewoon om naar een zwart topje en doe ik wat juwelen aan", aldus Aniston. (br.hln)


31-07-2013 om 19:42 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze roze kledij is (niet) fout voor volwassen vrouwen

Deze roze kledij is (niet) fout voor volwassen vrouwen

http://static3.hln.be/static/photo/2013/7/0/2/20130731091319/media_xll_6025667.jpg

De roze topstukken volgens modegoeroe Liz Jones


Wie de catwalkshows tijdens de grote modeweken wereldwijd een beetje volgt, heeft ongetwijfeld al gezien dat (felle) roze tinten niet weg te denken zijn uit het trendy kleurenpalet. De vraag die toch gesteld moet worden: Kunnen volwassen vrouwen dit gestereotypeerde 'barbiekleur' nog verzamelen in hun kleerkast? En wat plukken ze er dan best uit tijdens het shoppen?

Hoewel smaken altijd verschillen, zijn er best enkele do's en don'ts voor vrouwen die hun liefde voor roze graag uiten via fleurige outfits. We gingen voor enkel tips & tricks even kijken naar het advies van styliste Liz Jones.

Zo is roze (niet) fout
Om te beginnen hangt alles af van de specifieke tint. Zalmroze is volgens Jones bijvoorbeeld enkel en alleen toegestaan wanneer je de leeftijd van 80 hebt bereikt. Koraalroze is deze zomer dan weer helemaal in, als zijn er voor Jones eigenlijk maar twee juiste tinten van roze voor volwassen vrouwen: 'hot pink' of een zeer zachte blush.

"Deze twee tinten zijn perfect voor de volwassen vrouw, ook op het werk, zolang het allemaal niet te 'barbiepop' wordt. Vermijd te veel strikken, mini-rokken én al zeker roze polkadots", klinkt het.

La vie en rose
Ook komende herfst en winter is roze niet weg te denken uit modeland. Terwijl Prada bijvoorbeeld mikt op grote, donkerroze, lederen rokken, gaat Valentino voor zoetroze jassen en kleedjes, zoals deze. De perfecte kleur om roze mee te combineren in het najaar is duivengrijs.

Voor wie het leven graag door een roze bril ziet zonder erbij te lopen als een zesjarige op een verjaardagsfeestje, raadt Jones aan te zoeken naar kleding die de ontwerpen in onderstaande collage benaderen. (br.hln - foto kos)


31-07-2013 om 14:50 geschreven door fashionista


» Reageer (1)
30-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Zomertrend: wit, wit en wit

Zomertrend: wit, wit en wit


http://oi42.tinypic.com/6gk5dv.jpg


Bloemen, streepjes, neon, palmbomen, ijsjes,... het kan allemaal op je kleding deze zomer! Als je het liever wat meer minimalistisch houdt, kan je met wit nooit fout gaan. Wit is makkelijk te combineren met een drukke print, maar overweeg zeker ook eens een volledig witte outfit. Saai? Allesbehalve!

Volledig witte outfits waren niet weg te denken van de catwalks voor deze zomer. Sta je niet meteen te springen om zelf in maagdelijk wit de deur uit te gaan? Begrijpelijk! Als tip kan ik jullie meegeven om te spelen met accessoires! Gekleurde riemen, armbanden, kettingen en schoenen zullen het geheel opvrolijken en zorgen dat de eerste stap naar een witte look sneller gezet is.

Ook de combinatie van verschillende stoffen kan interessant zijn! Kant en andere transparante stoffen zullen ervoor zorgen dat je outfit niet eentonig wordt. Variëren kan ook met verschillende tinten wit: klinisch wit en gebroken wit samenvoegen kan bijvoorbeeld zeker! (br.hln)



30-07-2013 om 22:49 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
29-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maak je eigen douchescrub om cellulite te verzachten

Maak je eigen douchescrub om cellulite te verzachten


http://static3.hln.be/static/photo/2013/12/1/9/20130729164845/media_xll_6022404.jpg


Sinaasappelhuid kwelt 9 op de 10 vrouwen en valt niet te behandelen met één of ander wonderzalfje. Een zoutarm, evenwichtig eetpatroon en voldoende lichaamsbeweging zijn fundamenteel voor het beperken en bestrijden van cellulite. Om de gevreesde bobbeltjes te verzachten en tijdelijk te maskeren, kan je bij elke douche alvast deze scrub gebruiken.

Benodigdheden:

- 80 gram gemalen koffiebonen / koffiepoeder
- 40 gram bruine suiker
- Olijfolie

Terwijl cafeïne inwerkt voor een strakkere huid en minder vochtophopingen, zorgt de textuur van de bruine suiker ervoor dat alle dode huidcellen verdwijnen, met een zacht, glad effect tot gevolg. De olijfolie geeft je benen tot slot de nodige hydratatie.

Meng het koffiepoeder en de bruine suiker in een afsluitbare pot. Voeg een flinke scheut olijfolie toe en roer tot je een mooi mengsel hebt. Je kan de olie achteraf altijd nog aanvullen, maar zorg dat de scrub niet te lopend wordt. Plaats de pot in de buurt van de douche en maak er bij elke wasbeurt gebruik van. Masseer de koffiescrub met ronde bewegingen in op je probleemzones en spoel goed af.  (br.hln)


29-07-2013 om 19:31 geschreven door fashionista


» Reageer (3)
28-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.9 schoonheidstrucjes op basis van honing

9 schoonheidstrucjes op basis van honing


http://static3.hln.be/static/photo/2013/0/13/12/20130725123823/media_xll_6010992.jpg


De kasten in je keuken staan vol met middeltjes die niet alleen kunnen zorgen voor een heerlijke maaltijd, maar ook wonderen doen voor je huid en haren. Een daarvan is honing, waarmee je verschillende schoonheidsbehandelingen kunt doen.

1. Haarmasker

Tijdens de zomermaanden krijgen onze lokken het hard te verduren, door de blootstelling aan schadelijke UV-stralen, chloor, zout water en vochtigheid. Gelukkig kan een haarmaskertje op basis van honing je haren weer doen blinken en gespleten puntjes verzorgen. Meng daarvoor één kopje water met twee eetlepels appelazijn, één theelepel honing en vijf druppels rozemarijnolie.

2. Gezichtsscrub

Heb je een gevoelige huid? Dan gebruik je in plaats van een ruwe scrub uit de winkel beter een gezichtsmaskertje met honing, bruine suiker, olijfolie en citroensap. Dit mengseltje is minder schurend, maar verwijdert wel de dode huidcellen, waardoor je een zachtere huid krijgt.

3. Gebarsten lippen

Als je het citroensap weglaat uit de bovenstaande gezichtsscrub, kan je het middeltje ook gebruiken tegen droge, gebarsten lippen.

4. Ontharen

Heel wat verzorgingsmerken grijpen terug naar vroegere tijden en maken wax op basis van honing. Je kan ook zelf aan de slag door water, honing en bruine suiker samen te voegen. Hoe het precies moet, ontdek je hier.

5. Littekens

Wachten tot een litteken vervaagt, kan erg lang duren. Gelukkig kan je het proces versnellen door er zuivere honing op te smeren voor je in bed kruipt, afgedekt met een verbandje. 's Morgens verwijder je het verband en reinig je de huid.

6. Puistjes en acne

De antibacteriële en antischimmeleigenschappen van honing kunnen de onzuiverheden op de huid aanpakken. Door honing te smeren op de puistjes, zal de roodheid verminderen en de ontsteking kalmeren.

7. Vocht inbrengen

Aangezien honing een natuurlijk bevochtingingsmiddel is, werkt het erg hydraterend. Voeg een paar eetlepels honing toe aan opgeklopte of gesmolten 'shea butter' om een moisturizer te creëren. Die is geschikt voor je hele lichaam.

8. Bad

Volgens de verhalen baadde de Egyptische koningin Cleopatra graag in melk en honing. De zuren in melk zijn effectief tegen een droge, schilferachtige huid, terwijl de enzymen in honing de huid zachter maken.

9. Zonnebrand

Een laatste slim beautygebruik van honing is het verzachten van zonnebrand. Hoewel het natuurlijk beter is om verbranden te voorkomen, kan je verlichting brengen door wat honing te smeren op de pijnlijke plekken.  (br.hln)


28-07-2013 om 11:09 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MODA. Made in Italy

MODA. Made in Italy


http://static3.hln.be/static/photo/2013/4/11/0/20130705153246/media_xll_5964750.jpg


Het modemuseum van Hasselt heeft in het verleden met exposities als Axelle Red aka Fashion Victim al bewezen dat het veel in zijn mars heeft. De nieuwe expositie MODA. Made in Italy geeft een beeld van de Italiaanse mode van 1946 tot nu. Het is ingedeeld in 11 verschillende thema's, die verwijzen naar elementen die typerend zijn voor Italiaanse mode.

Het startpunt van de expositie focust op stoffen. Internationale modehuizen als Saint Laurent, Missoni en Prada maken nog steeds gebruik van Italiaanse couturestoffen. Het op grotere schaal produceren van die stoffen hielp Italië weer recht na de Tweede Wereldoorlog. Voor de afwisseling is het volgende thema 'Rome en film'. Dat geeft op een unieke wijze weer hoe de Italiaanse kledingstijl eruit ziet en hoe dat zich uitbreidde tot buiten Italië zelf. Ik zag er 'Roman Holiday' in terug, een klassieker waarin de mooie Audrey Hepburn Rome doorkruist op een Vespa, de typische motorfiets.  

Het thema 'accesoires' komt ook aan bod. De Italiaanse lederwaren zijn wereldwijd gekend. Bottega Veneta en Salvatore Ferragamo gebruiken steevast boterzacht Italiaans leer voor hun accessoires. Een persoonlijke favoriet is de 'baguette' handtas van Fendi.

Andere thema's belichten breiwerk, Firenze, Vrije tijd en sport, kleermakerij en ready to wear. Er is ook een iets gewaagder thema, 'Leather en fetisj', waarbij er extravagante kledij van Versace, Dolce & Gabanna en Roberto Cavalli getoond wordt. Het laatste thema, 'de andere mode', gaat over ontwerpers zoals Moschino, die gekend staan om hun unieke, aparte standpunt en soms zelfs tegen de traditie in werken.

Uitgeverij Lannoo bracht in het teken van deze expositie ook een gelijknamig boek uit dat verkrijgbaar is in het modemuseum voor € 24,99. Een bezoek aan deze expositie kan nog tot zondag 9 februari 2014. Alle informatie vind je op de website van het modemuseum (www.modemuseumhasselt.be). (br.hln)


28-07-2013 om 09:07 geschreven door fashionista


» Reageer (0)
27-07-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste beelden van Michelle Williams voor Louis Vuitton

Eerste beelden van Michelle Williams voor Louis Vuitton


http://static1.hln.be/static/photo/2013/2/2/14/20130725105749/media_xll_6010709.jpg


Actrice Michelle Williams is het nieuwe gezicht voor Louis Vuitton, en de eerste beelden voor de herfstcampagne zijn bekend gemaakt. Het resultaat is prachtig.

Michelle ziet er sterk, zelfverzekerd en onoverwinnelijk uit op de foto's.

Het korte kopje kunstig in de war gebracht, de lippen dieprood en ogen die zouden kunnen doden: sterke, ietwat punky beelden, die je bijna de handtassen van Louis Vuitton doen vergeten.

De campagne wordt in september gelanceerd. Michelle zal de nieuwe handtassen 'W' en 'Capucines' promoten. (br.hln)


27-07-2013 om 19:55 geschreven door fashionista


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

E-mail mij

Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 06-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!